Kvitová je po třísetové bitvě v Madridu ve druhém kole, Šafářová i Zakopalová končí

5. 5. 2013, 17:19
Aktuality 330
Petra Kvitová otočila v Madridu zápas s Yaninou Wickmayerovou z Belgie a po výhře 4-6 7-5 a 6-4 postoupila do druhého kola. Další soupeřkou osmé hráčky světa bude Slovenka Daniela Hantuchová. Přes první kolo nepostoupila Šafářová ani Zakopalová, oběma hráčkám vystavily stopku ruské soupeřky.
Petra Kvitová

Třiadvacetiletá Kvitová se na postup hodně nadřela, zápas s Belgičankou Wickmayerovou byl jako na houpačce. Kvitová v začátku duelu měla navrch a vedla 3-1, první sadu však ztratila.

Ve druhé sadě neudržela česká jednička vedení 5-3 a na 1-1 vyrovnala až o pár minut později vítězstvím 7-5. V rozhodujícím setu zase musela Kvitová otáčet nepříznivé skóre 2-4. Náskok Wickmayerové ale vymazala ziskem čtyř gamů za sebou.

Ve druhém kole se předloňská madridská finalistka Kvitová utká s Hantuchovou. Slovenskou tenistku porazila ve všech šesti dosavadních vzájemných zápasech a navíc s ní ještě neztratila jediný set.

Další dvě české hráčky v prvním kole skončily. Lucie Šafářová podlehla Jekatěrině Makarovové 2-6 5-7, přestože v druhém setu vedla už 5-2. Klára Zakopalová skrečovala utkání s další Ruskou Marií Kirilenkovou, s níž prohrávala 3-6 a 1-2.

Ještě před úvodním zápasem skončil turnaj pro Američanku Venus Williamsovou, která odstoupila kvůli problémům se zády. Bývalou světovou jedničku nahradila v pavouku Švýcarka Stefanie Vögeleová, která však okamžitě vypadla s domácí Anabel Medinaovou Garriguesovou.

Lépe se vedlo mladší sestře Venus a obhájkyni titulu Sereně. Světová jednička sice první set s Juliou Putincevovou vyhrála až v tie-breaku, v následující sadě ale kazašské hráčce povolila jediný game.

V prvním kole skončila turnajová desítka Caroline Wozniacká. Dánská hráčka v prvním setu utkání s Jaroslavou Švedovovou z Kazachstánu získala jen jednu ze čtyř her na servisu a prohrála 2-6.

V úvodním gamu druhé sady sice favorizovaná Wozniacká odvrátila sedm brejkbolů, na osmý už ale byla krátká. Wozniacká získala ztracený gam v šesté hře druhého setu a srovnala na 3-3, ale v samotném závěru duelu o své podání přišla znova. Švedovová na servisu využila až třetí mečbol a zahraje si druhé kolo s Flipkensovou.

O další překvapení se postarala kvalifikantka Torrová-Florová, která za hodinu a 33 minut porazila favorizovanou Schivoneovou z Itálie 6-2 7-5. Soupeřkou španělské hráčky ve druhém kole bude turnajová čtrnáctka Marion Bartoliová, které vzdala Vesninová za nepříznivého stavu 3-6 0-3.

K velkému překvapení zadělala také Su-Wei Hsieh z Tchaj-wanu, když vyhrála první set nad silně favorizovanou Angelique Kerberovou z Německa 6-3. Hráčka z exotické země získala servis soupeřky i v úvodu druhé sady, ale Kerberová zabrala a zápas nakonec otočila ve svůj prospěch. Po vítězství 3-6 6-3 6-2 Kerberová vyzve ve druhém kole Alize Cornetovou.

Narozdíl od Su-Wei Hsieh k překvapivému konci dotáhla zápas Scheepersová. Ta v duelu s favorizovanou Jelenou Jankovičovou sice prohrála první set, utkání však otočila a po výhře 6-7 6-3 6-3 postupuje do druhého kola, kde vyzve další Srbku Ivanovičovou.

A ještě dva skalpy favoritek. V prvním kole skončila turnajová pětka Na Li. Číňanku porazila po hodině hry 6-3 6-2 Američanka Keysová, startující na turnaji jako lucky looser, díky odstoupení Tamiry Paszekové. Druhé kolo si nezahraje ani Roberta Vinciová, která prohrála 1-6 6-1 2-6 s Američankou Lepchenkovou.

Roli favoritky naopak potvrdila v prvním kole slovenská hráčka Dominika Cibulková. Turnajová patnáctka porazila Tsurenkovou z Ukrajiny 6-3 6-2 a ve druhém kole vyzve Sabine Lisickou.

- WTA PREMIER MANDATORY MADRID -
(
Španělsko, antuka, 3,755.140 eur)
nedělní výsledky (05. 05. 2013)

Dvouhra - 1. kolo:
Kvitová (8-ČR) - Wickmayerová (Belg.) 4:6, 7:5, 6:4,
S. Williamsová (1-USA) - Putincevová (Kaz.) 7:6 (7:5), 6:1,
A. Radwaňská (4-Pol.) - Pironkovová (Bul.) 6:2, 6:4,
Kerberová (6-Něm.) - Hsieh Su-Wei (Tchaj-wan) 3:6, 6:3, 6:2,
Švedovová (Kaz.) - Wozniacká (10-Dán.) 6:2, 6:4,
Bartoliová (14-Fr.) - Vesninová (Rus.) 6:3, 3:0 skreč,
Cibulková (15-SR) - Curenková (Ukr.) 6:3, 6:2,
Medinaová (Šp.) - Vögeleová (Švýc.) 6:3, 6:3,
Kanepiová (Est.) - Pennettaová (It.) 6:3, 6:7 (6:8), 6:2,
Cirsteaová (Rum.) - Moritaová (Jap.) 3:0 skreč,
Torrová-Florová (Šp.) - Schiavoneová (It.) 6:2, 7:5,
Makarovová (Rus.) - Šafářová (ČR) 6:2, 7:5,
Kirilenková (13-Rus.) - Zakopalová (ČR) 6:3, 2:1 skreč,
Keysová (USA) - Li Na (5-Čína) 6:3, 6:2,
Ivanovičová (16-Srb.) - Matteková-Sandsová (USA) 6:7 (10:12), 6:3, 6:2,
Scheepersová (JAR) - Jankovičová (Srb.) 6:7 (1:7), 6:3, 6:3,
Kuzněcovová (Rus.) - Čeng Ťie (Čína) 6:2, 6:3,
Petrovová (11-Rus.) - Giorgiová (It.) 6:3, 4:6, 6:4,
Lepchenková (USA) - Vinciová (12-It.) 6:1, 1:6, 6:2.

Komentáře

330
Přidat komentář
smazaný uživatel
Dýmka vykouřena.
Reagovat
smazaný uživatel
Fajn :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslíš, že z děláš z komára velblouda? Nebo jsi nějaký cenzor, kterej určuje, co smí a nesmí dotyčný napsat, k čemu se může obecně vyjádřit nebo vracet? Vadí ti příspěvky typu "pojď pojď", ale když napíšu nadsázku se smajlíky, startuješ tu jako by tě píchla vosa.. nechápu. Navíc jsem tu po delší době, takže nevím, jestli ti vadím já, nebo že Petře fandím, nebo co vlastně? Já osobně nemám s Petrou kritiky problém a myslím, že jsem plnoletá a /zatím/ svéprávná, že můžu napsat komentář. Pokud to tak není, pochopila jsem zřejmě špatně pravidla tohoto fóra, které je zřejmě určeno jen zasvěceným :)
Reagovat
Fandina
Přiznám se, že tak nějak na mě dneska janekda jak píšeš působil. Napsala jsi příspěvek a on okamžitě reagoval, jako by někdo psal jemu. Ale to na okraj. Nevím také, jestli tu jsou pravidla o tom, kdo a co tu má psát, jak si to popsala ty. Já píši podle svého a povzbuzuji, nebo mám jiný názor, tak to tu napíši. Takže ... pojď pojď pojď ... úsměv
Reagovat
Fandina
dodatek ... povzbuzuji, píši svůkj názor na věc, případně reaguji, když mám jiný. Nedovedu si ani představit, že by to mělo vypadat na veřejném foru jinak. To mi v prvním příspěvku ulítlo.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že už jsem o tom napsal dost. Fyzikální pravidlo "akce budí reakci". Klidně si piš, co uznáš za vhodné. Mi dovol to samé. dík.

Vím že píšeš celkem rozumně, jinak bych to i nechal být. Osobně proti tobě nic nemám, ba naopak :) Ale když se ten styl příspěvku jako od tebe objevuje pod každým článkem o Petře a já zareagoval až teď... A zrovna's to schytala ty. To promiň.
Reagovat
pepin
To víš, že to není jen pro zasvěcené a to je jen dobře. Protože kdyby se zde pěla jen oda pro radost, tak by to za nic nestálo. Nevím kolik Ti je, ale já jsem to zažil a bylo to k ničemu. Jak píše Fandina o pravidlech tak pochopitelně zde žádná nejsou a proto je z podivem, že zde někdo někoho peskuje za jeho názor, který zde napíše a byt se třeba jedná o Petru. Co nechci, aby bylo činěno ke mně tak nemůžu já dělat druhým.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, třeba se janekda špatně vyspal, já to neřeším, přece se nebudu hádat, proto sem nechodím :) Mně se tady některé názory taky nelíbí nebo s nima nesouhlasím, tak na ně nereaguju, někteří se sednou a jsou v pohodě, někteří ne, to je normální:) I když mě mrzí, že tady kazím úroveň diskuse, dovolím si podotknout, že jsou tu větší experti :)) No nic, dneska doufám dáme v hokeji bodíky a zítra se těším na Petru, už mi ten tenis chyběl :) Takže jak píšeš, jdeme jdeme :)))))
Reagovat
Fandina
Je to jak píšeš. Někdo napíše, že Petra je tlustá. Já napíši, že Petra není tlustá a už dostanu čočku, že jsem se ozvala. A že nesnesu kritiku Petry. A jak jí mám snášet, když vím že Petra není tlustá?
Reagovat
Fandina
Tak to jsme na tom podobně. Já fandím tenisu a když je čas, dívám se na něj a diskuse neřeším. Tak fandíme fandíme fandíme.
Reagovat
smazaný uživatel
Posílám ti dýmku míru jo? :))) U Petry, nevím čím to je, že zrovna u ní, je to vždycky názorový souboj títánů :) Asi proto, že uchvátila svět svým raketovým startem a málokdo se těžko smiřuje s tím, že už to není. Ale naděje umírá poslední.. Přeju ti pěkný den :)
Reagovat
gigin
Fandino, ty se nech, ty svatoušku. Tys tu vyhazovala lidi daleko pryč odsud, co měli jiný názor než ty!!! Konkrétně - a.magerovou, Sonju a Heather...
Reagovat
Fandina
gigine a kdo říká, že jsem svatoušek?
Reagovat
smazaný uživatel
Jezis uz toho nechte, setrete sily na zitra na Petru...nechci to tady videt jestli prohraje. Uz jen pro nase nervy, dej pan Buh at to vyhraje a hlavne hladce:-))

A ted jdem fandit hokejistum!:-))
Reagovat
Fandina
Nikdy jsem tu nenapsala, že jsem svatoušek a ani nikomu neradím, co má dělat. Píši o sobě. Jako každý jiný.
Reagovat
gigin
Od: Fandina Re: Lunej
Tak to jsme na tom podobně. Já fandím tenisu a když je čas, dívám se na něj a diskuse neřeším. Tak fandíme fandíme fandíme.
Reagovat
smazaný uživatel
Příklad: Jenže já napíšu, že má břicho a ty, že má Petra tabulkově podváhu. Čili já o voze, ty o koze. Proto už na tohle často reaguji, ať mi konkrétně napíšeš, kde tvrdím, že má nadváhu. Zatím takovéto žádosti nebyly vyslyšeny.

Tak jsem se asi fakt špatně vyspal a reagoval jsem na celkem mimózní příspěvek...
Reagovat
Fandina
janekda ... tak to opravdu nemám asi na diskusním foru co dělat. Ty napíšeš o břiše a já ti napíši o nadváze. To se smí nebo nesmí?
Reagovat
Fandina
gigin ... napsala jsem Lunej odpověď, co bych podle tebe měla napsat. Něco jiného. Ale já jsem já. Tak respektuj, co píši. Nemusíš se tím řídit. Tobě jsem to ani nepsala.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že net je pěkná mrcha a kdybychom se všichni sešli u piva, tak to bude fajn a padneme si oka /já teda určitě, já jsem děsně sympatická :)))))))/. Nervy nám dost cuchaj sami sportovci, takže já osobně se sem chodít "dobít" a nějaký ty slovní potyčky mi nevaděj, ba naopak. Ale nemám ráda sprostý komentáře, ale tady naštěstí nejsou, oproti jiným fórum. Takže Češi do toho :))))
Reagovat
gigin
Lžeš. Diskuze řešíš, a né, že ne. Ale to je samozřejmě jen tvá věc. Dělej si co chceš. Pořád píšeš, že každý má nárok na svůj názor, i když je opačný, než tvůj. Za opačné názory si ty tři výše zmiňované diskutérky poslala do prdele. A to nebyly vulgární a nikoho neurážely... Tečka.
Reagovat
Fandina
gigine a co z toho vyplývá pro mě? následuje vyloučení z diskuse, nebo co má přijít?
Reagovat
Fandina
Nehledě k tomu, že vulgární slovo které jsi tu napsal jsem nikdy neužila. Ale zjevně víš víc o tom co tu píši než já. To je zarážející.
Reagovat
gigin
Dělej si, co chceš.... Ať si každý udělá obrázek sám... Podle mne si protiřečíš a to dost a často. Hezký den...
Reagovat
a.magerova
To je zbytečné řešit, kdo NECHCE nepochopí ani kdybychom se smažili sebevíc.
Ona od každého chce, aby respektoval její názor, ale sama nerespektuje odlišné názory druhých :-/
Reagovat
a.magerova
snažili nebo smažili... je to v jejím případě jedno :-))))
Reagovat
Fandina
Napsat druhému že lže nebo si protiřečí je také vypovídající o pisateli. Samozřejmě že nelžu a neprotiřečím si.
Reagovat
Fandina
Napiš mi prosím, kdy jsem nerespektovala tvůj názor nebo někoho jiného.
Reagovat
a.magerova
Pokud mě nebo jiné posíláš do.... tomu říkáš respektování jeho názoru nebo, když jsi napsala Heather, že má v hlavě guláš - tomu říkáš respektování jeho názoru nebo, když jsi napsala o carolyn, že je kráva - tomu říkáš respektování jeho názoru?!!!

Jo a opravdu nemám čas tady vypisovat, jak si neustále protiřečíš. V tomhle má gigin pravdu - lžeš a protiřečíš si a víc Ti k tomu nemám co říct!!!
Reagovat
Fandina
a.magerova ... ano, to jsem řekla, vyplynulo to z různé situace a třeba bych to teď už neřekla, nebo jinak. Věci se mění. Ale to byl můj názor. Moje zodpovědnost. Co z toho vyplývá pro mě, nebo tebe?
Reagovat
Fandina
Takže nic, jsem lhářka a protiřečím si tedy podle vás a mám jít skočit z okna, nebo stačí když tu přestanu psát. Bude spokojeni?
Reagovat
gigin
A znovu a znovu a furt budeš točit nesmysly. Nikdo tě nevyhazuje, nikam neskákej, piš si, co chceš, dělej si co chceš. Máme demokraciu, ne?? A když s tebou nebude někdo souhlasit, tak prostě na tebe zareaguje. Když se mu bude chtít.
Reagovat
Fandina
To si hodný, že mi dovolíš tu psát. A mohu, i když lžu a protiřečím si? A co když také kradu?
Reagovat
gigin
Dobře, tak jinak. Můžeš tu psát, ale jenom od 16 do 18 hodin. Pak ne. A jestli tě uvidím krást, tak jen od 16 do 17 hodin. Pokud tento limit překročíš, skáčeš z okna. Pokud si budeš protiřečit - 10 let ban natvrdo, lhaní - 20 let banánu natvrdo.
Reagovat
a.magerova
Tak já se tu pracně prokousávám psychologickými statěmi, že se nesmíme nechat citově vydírat od manipulátorů, kteří se neštítí využít ani výhrůžek sebevraždy, aby docílili svého a Ty zjevně již poučen jsi dál :-))))
Jj u každé té psychologické práce je závěrem uvedeno "Hlavně takovému citovému vyděrači neustupovat!!!"
Reagovat
Fandina
Zajímavé podmínky a co ostatní, také je mají?
Reagovat
Fandina
a.magerova ... s kým tady máš citový vztah?
Reagovat
Fandina
Toto bylo na gigina sorry ulítlo to ... Zajímavé podmínky, ostatní je také mají?
Reagovat
gigin
Jako můžu ti říct, že už jsem byl zatlačený úplně v koutě. Teď mluvím vážně.
Nic, jdu si zapinkat na cihlu. Hezký den.. :)
Reagovat
pepin
Protože jsem zápas Petry neviděl tak jsem si dnes s chutí přečetl co se tady zase odehrává. Jak je vidět tak jsem o mnoho nepřišel, jen jsem si pravděpodobně ušetřil nervy. Situace je zde pořád stejná i když si myslím, že zde přibývá lidí, kteří se dokáží podívat na hru Petry trochu jiným pohledem než známí zastánci v čele s naším queshem /pochopitelně to nemyslím špatně/. O Tommrovi žádná, Oscar, Ty a dokonce i z řad děvčat nějaké to hodnocení se najde. Pořád se to opakuje, Petra dokáže zahrát a to ne že ne, ale její konzistence a hlavně předváděná hra nevzbuzuje nějaký přílišný optimismus. Již se to tu několikrát řešilo a je to již delší dobu trvající jev, její hra nejde kupředu, spíš je to každoturnajové trápení. Z počátku roku se to omlouvalo změnou kondičního trenéra a že si to musí sednout a zapracovat se to. Je 5 měsiců a výsledek zatím někde v nedohlednu. Bara se zde ptá, proč když vypadne Lucka a Klára se to zde nijak moc neřeší. Je to pochopitelné, protože ani jedna nemá ambice na první 3-5 na rozdíl od Petry.
Reagovat
Fandina
Pěkný příspěvek. Samozřejmě přejme Petře, aby se zase zadařilo a hrála líp. Zatrénovala a zase začla předvádět lepší tenis. A ať se zadaří. Peťo pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Mi teď, ale ani moc nejde o hru, jako o kulturu diskuze. Kdy se tady objeví zesměšňující poznámky, kór po celkem uhaluzeném vítězství, ani jedna jakoby nechtěla vyhrát. A poznámka naprosto o ničem. Ona prý byla obecně k nějakým starším komentářům. Ale koho? To je jedno prostě všech, kdo nepíšou "Peti pojď".

Tady Lunej napíše něco o břichu. V té diskuzi jsem byl celkem aktivní :) a nic mi tam nevyvrátili. Leda jsem přijal argument o štítné žláze, že ta může ovlivňovat to břicho. Sesypali se na mě jako vosy :) No tou diskuzí vlastně přiznali, že břicho má...

Xkrát jsem se musel ptát, kde jsem psal nesmysly, co tvrdili, že píšu. Proto ta diskuze byla taky tak zas..á.
Reagovat
pepin
Tak to je jasné, všichni ji přejeme co nejvíce úspěchů a postup na žebříčku, ale to neznamená, že se zde nebudeme vyjadřovat k tomu co vidíme. A vůbec si myslím že to nikdo z nás nemyslí špatně. Od toho to tady je a pokud by to bylo jinak tak by to nemělo cenu. Podívej se na spisovatele, je to monotoní, v podstatě nic neříkající a myslím si, že to zde mnoho lidí ani nečte.Tak toho se u Petry zaplat pánbu nemůžeme dočkat, čehož dokladem je naše diskuze.
Reagovat
pepin
Tak takové hysterické výkřiky, pokud někdo něco napíše kriticky, není potřeba brát a ani na ně reagovat. Kdo nevidí, že chceš normálně diskutovat a to i o nepříjemných věcech, tak nestojí za to, aby jsi s ním diskutoval. Každý máme jiný náhled, jiný nárok, jinou představu, ale to neznamená, že by ten druhý měl být neurvale napadající nebo dokonce hrubý.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se "spisovatelem" to máš tak, že on je tu jediný fanoušek + občas Haitik. A prostě ta diskuze pak není tak "bohatá". Navíc o jeho holkách se sice píše dost, ale pořád je to o hodně míň než o Petře.
Třeba ale jak Vika skrečla semifinále Brisbane se Serenou, tak to bylo zajímavé, ne?
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, souhlas s tím co píšeš. Každý nechť si fandí a píše komu chce a jak chce. Každý jsme jiný a máme jiné názory. Já píši svůj druhý také a je logické, že ne s každým se člověk shodne. To by bylo jednoduché i když krásné na světě. Tak fandím dál a Peťi ... pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
To je marný, za všechno může "spisovatel"... :D

Jen pro upřesnění: Vika neskrečovala semifinále v Brisbane, ale odstoupila už před zápasem.
Reagovat
smazaný uživatel
Toho spisovatele jsem dal do uvozovek, tak snad's to pochopil. Já tvoje komentáře čtu celé.

PS:Tady sedí moje oblíbená hláška z Vraždy v salonním kupé. "Má les, pane inspektore! Přiznal se!"
Reagovat
Fandina
u mě za nic nemůžeš ... úsměv. Já nefandím těm tvým holkám. Možná mě zajímá Caro a i třeba Ana, ale jinak si piš o nich co chceš. Je pravda, že když je tvůj příspěvek moc dlouhý, nebo se moc nezajímám o zápas, který popisuješ, ani to nečtu. Takže žádný problém. Píši co chci, tak nechť to tak dělá každý. Navíc vím, že tvé příspěvky jsou povzbuzující pro tvé vyvolené a tomu já moc dobře rozumím ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Díky, pochopil jsem to. Já sám se za spisovatele taky nepovažuju. :)

Fandina: Tak určitě. :) Myslím, že teď nepíšu nějak moc dlouhé příspěvky. Už ani nevím, kdy jsem napsal fakt něco dlouhého, co by se nevešlo do jednoho příspěvku... Podle mě jsou tady mnohem větší "spisovatelé". :)
Reagovat
smazaný uživatel
Co ta Sam dělá?
Reagovat
smazaný uživatel
tak dodělala... škoda. Už by se potřebovala posouvat do dalších kol jak sůl.. je mi jí líto.
Reagovat
smazaný uživatel
No kdyz budu trochu hnusna tak alespon to pomuze Petre udrzet si naskok. Jinak Sam mam celkem rada, ale nevim co dela...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Sam prohrála s Carlou podobným výsledkem jako Caro v 1. kole Stuttgartu...

Stuttgart: Caro - Carla 6:7 (6-8), 1:6
Madrid: Sam - Carla 6:7 (7-9), 2:6

Je ale fakt, že Caro neměla v tie-breaku žádný setbol...
Reagovat
Fandina
Carla v sobotu hrála finále na Portugal open s Pavlju a musela se tam nějak do něj dostat. Obecně teď Carla hraje v super formě. Těžko proti ní teď hrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak Mladenovic to tam pada, radost pohledet. Koukate nekdo?
Reagovat
smazaný uživatel
Kirilenko by se radeji nemela koukat na Kristinu. jestli bude hrat takhle tak bude mit co delat....
Reagovat
smazaný uživatel
Pustil jsem si poslední dva gemy. Kiki hrála s naprostým přehledem a Soler hodně chybovala (včetně dvojchyby proti mečbolu). Statistiky es, winnerů, UE a využití brejkbolů asi hodně odrážejí ten zápas. Ve všem měla Kiki jasně navrch. Opravdu se nepovede každý den porazit španělskou hráčku na antuce a ještě k tomu takovým způsobem... Navíc je na Kristinu velmi příjemný pohled. Minimálně v tomto ohledu bude její utkání s Makiri určitě ozdobou turnaje. :)
Reagovat
dadaft
monty25 .... jsem zvědav co dneska Vika. už jsem ji neviděl hrát tak sto let.
Reagovat
smazaný uživatel
Zlomova hra byla v paty hre prvniho setu, kdy se pretahovaly a bylo tam asi dvanact shod. To si myslim se dost podepsalo na Soler-Espinoze. Od ty doby Kristina hrala hodne sebevedome. Jsem zvedava jestli bude hrat stejne dobre s malou Masou...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky se na Viku těším. Je to její první zápas po zranění kotníku a hned proti rozjeté Nastě... Jsem docela rád, že se to hraje až večer. Aspoň nebudu muset odbíhat od hokeje CZE - SUI. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulka Petře, bohužel jsem ji neviděla, teď už to napravím, jak čtu, opět hra nahoru dolu :) Mně je jedno, jestli vyhrála ve 2 nebo 3 setech, hlavně že vyhrála, třeba jí to takhle vyhovuje :) Jinak jak čtu, klasika, Petra hraje blbě, nemá na víc, hrozí ji šesup z Topky10, dělá moc chyb, špatnej pohyb, nemá mezihru, mlátí to do autů, psychicky kolabuje, má velký břicho... zapomněla jsem na něco? :))))))) Tak proč sakra pořád patří mezi světový hráčky? :)) Petro, držela jsem, držím a budu pořád držet palce :)
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím, ukaž mi konkrétní komentář, který píše o sešupu z top10 pod tímto článkem.
Ale nic, už jsem pomalu zvyklej, že tady speciálně horliví zastánci Petry reagují na něco o čem se nepíše.
Reagovat
smazaný uživatel
Presne tak hlavne, ze vyhrala. Bricho se tu vcera neresilo, nebo jsem to prehlidla;-)) Ja taky fandim dal a jentak neprestanu. A myslim, ze vetsina lidi tady ji fandi. Po kazdem zapasu Petry se tu neuveritelne resi, ale ja si alespon poctu a dovim se spoustu zajimavejch veci:-) Je to jen dukaz toho, ze Petra vsechny zajima a chtej aby sla nahoru...nic jineho. Jinak s tema chybama je to pravda, kdyby si to videla sama by si to uznala, je jich proste moc, to je fakt.
Reagovat
gigin
Kdo a co by se tu mělo jiného řešit, když hraje Kvítí. Možná ještě tak Torro-Flor Maria-Teresa. Petra tu bude vždycky hojně diskutována. Česká No.1, v top10... Od kšiltu, přes tričko, zadeček, bříško až po nohy. Někdy aj serv a úroveň předváděné hry :)
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas. Je to naprosto v poradku. Petra je proste slavna osobnost se vsim vsudy:-))
Petra je uz tak slavna, ze i jeji vlastni fanouskove maji sve odpurce;-)))

Vcera prohrala Klara i Lucka a nad tim se tu nikdo moc nepozastavil a proc taky?:-)
Reagovat
gigin
Náhodou souboje ve stylu quesh x tommr jsou zajímavé :)) Já osobně se na ně vždycky těším.
Reagovat
smazaný uživatel
Vzdyt jsem taky psala, ze pro me to je zajimavy. To proste k tomu patri....:-)
Reagovat
Fandina
Bara ... samozřejmě, že každý diskutující chce, aby ten jeho názor byl ten nejlepší. Jinak by to ani nešlo. Peťo ... pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Já ale nepíšu, "jak tady čtu" napsala "jak čtu", tzn., jak čtu komentáře na Petru delší dobu, tak jsem vyjmenovala, co se o ní píše. Tak když už mě obviňuješ, že jsem horlivá zastánkyně Petry, tak ty zase horlivě reaguješ na to, co jsem napsala, aniž sis to pořádně přečetl. A nevěděla jsem, že se musí striktně reagovat jen na článek, já myslela, že je to všeobecné diskusní fórum. Tak se ti tímto omlouvám :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale, prdlajs. Píšeš o tomhle zápase, o komentářích pod tímto zápasem.
"jak čtu, opět hra nahoru dolu" - to snad píšeš o tomhle zápase
"Jinak jak čtu, klasika" - to se tady jenom odkazuješ na staré komentáře

Jestli's tu poznámku myslela i k jiným článkům, tak OK. Akorát moc nechápu, proč's ji psala. Že bys chtěla flame? Nikde se tu o břichu, pádu z top10 nepíše, ale ty to musíš vytáhnout.

Ukaž mi čecha, který tady na portálu diskutuje, který zesměšňuje Petru. A jestli jo, tak to bude jenom pár příspěvků. Drtivá většina jí fandí. Ale POZOR někteří jsou alergičtí, když napíšou byť slova Kotyzy. A když nedej bože někdo napíše něco svého o jejím břichu, pohybu, servisu, tak je tu válka. Tady se nemusí jenom fandit. Nebo chceš mít jenom komentáře "pojď, pojď"?

Skoro mi to připomíná ten potrhlý nápad europoslanců "Recept EU na zkrocení agentur. Zakáže jim zveřejňovat ratingy ohrožených zemí".
Reagovat
gigin
Ajde a idemo!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ale je tu jedna výjimka. :)
Reagovat
Fandina
Já si myslím, že ty jsi alargický na to, že když tu někdo napíše slovo Kotyza nebo svůj názor na břicho Petry, tak zase druhý napíše svůj, třeba opačný. Tedy alespoň z tvého příspěvku Lunej to na mě tak působí.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem alergický na obecné výkřiky. Kterýma se snaží ukázat, že oni jediní jsou správní fanoušci Petry. Ať Lunej polemizuje s tím, kdo to psal.
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, každý je alargický na něco jiné. Někdo na výkřiky, někdo na kritiky, někdo na pochvaly. Ale to je každého problém a věc co tu píše a na co je alargický. Každý jsme jiný a proto různé názory a polemiky ... úsměv
Reagovat
dadaft
tak to vypadá, že je Samantha už zase úplně zdravá. mám radost......................
................... navíc teď její forhend docela úřaduje. ))
Reagovat
dadaft
ovšem z bekhendu až na výjimky slabota.
Reagovat
dadaft
na konci sezóny už to na Top10 nevidím Sam. ((
Reagovat
Mayo
vamos Rafa!
Reagovat
Fandina
Petra měla úspěšný rok a je možné, že už se nikdy nebude opakovat. Ale pořád je v top 10 na rozdíl od jiných holek a i když hraje nevyrovnaně, tak pořád vyhrává víc než jiné. Může se zlepsovat, ale také nemusí. To je realita a je dobře, že pořád ještě takovou hráčku máme. A je komu fandit. Tak jí přejme, aby se jí dařilo a pořád hrála líp a líp a když ne, tak to co dosáhla, tak málokterá. A to není málo. Přeji jí, aby pokračovala a hrála pořád líp a líp. Peťo pojď!
Reagovat
Roger_Federer
Tohle je strašne nesebevedomy a poraženecky přistup..
Bud me radi, že Petru mame a nekritizujme jeji hru a vykony..Ano, takhle se muže placat v top 20 ješte 5 let..Stejne jako třeba Jankovič, Ivanovič..ale proč?Čekalo se od ni vic..než stagnace a sebeuspokojeni ze sezony 2011.
Reagovat
smazaný uživatel
Já žádnou stagnaci ani sebeuspokojení nevidím..
Reagovat
Titan
Od Jankovič a Ivanovič se čekalo to samé. Nedělejte si iluze, že se od někoho něco nečekalo. Například se čekalo, až Karolajn vyhraje GS...
Co se nečekalo je, že Clijsters odrodí a pak vyhraje 3 GS, Turnaj mistryň a vrátí se na no.1...
Reagovat
Fandina
Jenže tím, že tady budu psát, že Petra hraje blbě ona nezačne hrát líp. Já popisuji stav, realitu a já nejsem její trenér, abych mohla ovlivnit její hru. Já jen vidím, že hraje líp než druhé, uznávám to a oceňuji. Nemám důvod jí vyčítat, že nehrála ještě líp. Ona hraje líp než naše jiné holky, tak proč to nepojmenovat. Ty si zase pořád stěžuješ, že nehraje líp. Věčně nespokojený?
Reagovat
Fandina
Roger_Federer ... ještě dodatek. Petra navíc hraje moc dobře a je faktem, že i v tom roce 2011 měla hodně prvních kol. Opravdu to zastínil Wimbledon, TM Fed. Nehraje hůř než tehdy. Nevyrovnaně, to ano, ale možná techničtěji než tehdy. Tehdy to bylo bum bum bum. A to teď na antuce nevidím a přesto má za sebou dost výher. Celkově se mi zdá, že hraje líp výměny. A to je posun.
Reagovat
Roger_Federer
Ty a par dalšich, jste jediní, kteři nevidi, že Petra proste NIC NEHRAJE..:), řečeno bez rozboru.
Reagovat
Fandina
Když nehraje nic Petra, tak co pak hrají všechny ty tenistky co jsou za ní na žebříčku. A titul v Dubaji co získala si získal ty?
Reagovat
smazaný uživatel
Nikoliv. Já a pár dalších jsme jediní, kdo nemá potřebu věčně kritizovat a ohýbat realitu, aby odpovídala teoriím o tom, jak je Petra mizerná tenistka.
Reagovat
Roger_Federer
Jsi li uspokojena z titulu v Dubaji...je to fajn.
Reagovat
Fandina
A z čeho si uspokojený ty?
Reagovat
smazaný uživatel
Ze mne na vodítku:-(
Reagovat
Roger_Federer
Nikoliv, Kvitova je vyborna tenistka, ktera to už všem dokazala...
Reagovat
Roger_Federer
:)..libilo by se ti to?
Reagovat
smazaný uživatel
To je fajn, že to víš. Pak ale nechápu, proč nás tady neustále přesvědčuješ o opaku..
Reagovat
Roger_Federer
protože jedna povedena sezona hrače nedela..ma, mela na vic..než se "placat" v top 10..
Reagovat
Fandina
tak pokud pro tebe není Petra tenistka, protože jedna povedená sezona hráče nedělá, tak je těžké se vůbec bavit i o dalších tenistkách a diskutovat o tom, jak by měly hrát a být úspěšné.
Reagovat
smazaný uživatel
Však svůj potenciál ještě naplno předvede. Ale chce to čas.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro osvěžení, v skvělém roce 2011 vyletěla v prvním kole v Dubaji a pak hned v IW. Odskočila si vypadnout v 1.kole na challengeru v Nassau. Pak se dostala do až do 2.kola v Miami.
Po Wimbledonu to bylo trápení po celé léto 1.-2. kola až v Linci, poslední turnaj před TM zase vyhrála.
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, že každý fanoušek chce a očekává od svých vyvolených co nejlepší výkony a přeje samé tituly. Petra podle mě potenciál má a je ještě mladá.
Reagovat
Roger_Federer
To je jako myslite važne? argumentovat dokonce vypadavanim v prvnich kolech v roce 2011 a chtit tim ukazat co??Že vlastne je to v posledni 2 sezony pořad v pořadku a o nic nejde?
Reagovat
smazaný uživatel
Chápu že je tu hodně lidí, hodně názorů, tak nevíš jaký je můj pohled na věc.
Nejsem nadšený ze současné hry Petry, spíš naopak. Jenom se mi ale nelíbí adorování skvělé sezony 2011. Ona totiž měla vynikající 3 turnaje Madrid, Wimbledon, TM. Brisbane i když vyhrála moc nepočítám a Paříž sice vyhrála i ve finále Kim, ale mohla klidně několikrát vypadnout včetně prvního kola.
Tuto sezonu měla vynikající jeden turnaj, tak uvidíme. Navíc rok 2011 byl jakýsi rok bezvládí. Serena většinou mimo, Šarapová se teprve rozkoukávala po návratu, Azarenka byla na jedničku mladá, Karo darmo mluvit, LiNa po French Open byla asi trochu semletá.
Reagovat
smazaný uživatel
Caro darmo mluvit? V první polovině roku 2011 byla jasně nejlepší a hlavně díky tomu pak byla i jedničkou na konci roku.
Reagovat
smazaný uživatel
Znáš to rozdělení turnajů podle Lendla, ne? ;-)
Někdo jedničkou být musel. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Znám a nesouhlasím s tím. :) Myslím, že vůbec není na místě Caro shazovat. Ve druhé polovině roku 2010 a první polovině 2011 byla prostě nejlepší a nemusela k tomu ani vyhrát grandslam. Řeči o slabé konkurenci taky neberu. Vždyť je to pořád světový a profesionální okruh tenistek... Zároveň ale nepopírám, že se loni zformovala trojice hráček, které loni vyhrály skoro všechno, co se dalo. U dvou z nich mě to velmi těší. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Měla nejvíc bodů. Nemohla za to že za 13 turnajů hrála s tehdejší top ten tak málo zápasů:
Šarapova(5) 1:1
Na Li(6) 0:1
Zvonareva(3) 0:1
Schiavone(8) 2:0
Bartoli(9) 2:0

Spíš bych řek, že měla nejkonzistentnější výkonnost. Jak píšu, na někoho to první místo muselo zbýt ;-)
Byl to trochu divný, ale pěkný rok.
Reagovat
Fandina
Petra bohužel vypadla v roce 2011 párkrát v prvním kole a je to škoda, jako je to škoda v každém jiném roce potom i před tím, ale bylo tomu tak a ona takto hraje nahoru a dolu. Samozřejmě bych jí přála, aby zase vyhrála GS, TM a další turnaje a věřím tomu, že to bude, když to už jednou dokázala. Jen nevím, kdy to přijde. A samozdřejmě jí přeji, aby hrála pořád líp a líp a vyrovnaněji. Peťo pojď!
Reagovat
Bob
Tady je zase pískoviště. A pořád ty samé řeči dokola, kdybyste alespoň řešili něco nové. A nehádejte se s Rogerem. On má chudák teď docela těžký, už taky není tam, kde býval, podobně jako Petra :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj taťuldo.
Reagovat
Fandina
Bob ... tenisové téma je tak věčné a stále se opakující jako kárající taťuldové ... úsměv
Reagovat
Roger_Federer
Jo mam to težky..za 2 roky taky vypadnu po 9 letech z top 5..:)
Reagovat
Roger_Federer
Dle meho nazoru je to tak , že problem Kvitove je vtom, že od "bombovniho" roku 2011, jsou jeji vykony a vykyvy uspokojive ale nestoupajici...Drži se v top 10, vyhraje1- 2 turnaje kde ji to sedne a neni tam top 3.. Na kterou ted proste nema hru, fyzičku ,pohyb..Problem vidim v tom, že misto aby se jeji hra zvedala, zlepšovala, stagnuje, klesa, hapruje a nejak mi to přijde, jako tapani.Nevi ani ona, ani trener, tym co stim, jak to zlepšit a řešit..
Reagovat
smazaný uživatel
Dle mého názoru problém podobných srovnávání tkví v tom, že všichni mají tendenci rok 2011 redukovat pouze na Wimbledon a Turnaj Mistryň..
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem si pro srovnání pustil Madrid 2011 Petru s NaLi a 2013 s Yaninou. V roce 2013 ploché přesně umístěné míče, s velkou razancí (rychlostí), dobře umisťovaný servis. Z této hry vyplývalo, že nemusí mít Petra moc pohybu a řešit problém být u míčů včas. Nyní mnohé míče jak padající listí, soupeřkou dobře vracené, vyvolávající nárok na mnoho pohybu od Petry. Servis měkčí, málo umístěný vyvolávající dtto jak výše. Vlastní neumístěné míče do hřiště navíc. Takže se mi zdá proti roku 2013 znatelné zhoršení. Naopak ve fyzičce asi trochu si polepšila.
Reagovat
Roger_Federer
V ramci uspešnosti a bernosti jsou tyto dve vytezstvi co se do hodnoty a zapamatovatelnosti bernou minci..a budou ji provazet zbytkem kariery.. Nevidim duvod to nebrat v potaz.
Reagovat
smazaný uživatel
Lajk: Tak se mi zdá, že máš v těch letopočtech trochu hokej.

Roger_Federer: pokud chceš porovnávat herní projev roku 2011 a letoška, nemůžeš to brát podle dvou zápasů. S takovou ti tu vyberu jiné dva zápasy, z kterých by se dal vyvodit závěr naprosto opačný..
Reagovat
smazaný uživatel
V roce 2011.......
Reagovat
tommr
ale on to přece nebere podle dvou zápasů. On to bere podle dvou turnajů - těch největších a neprestižnějších ...
Reagovat
smazaný uživatel
To ale na věci nemění vůbec nic - nebo se snad toho roku jiné turnaje nehrály?
Reagovat
smazaný uživatel
Dotaz...:) Nemužu na netu Madridu, kterej je mimochodem podle mě uplně nepřehlednej najít rozpis celého týdne...který den se hraje který kolo...kdyby jste někdo věděli, tak sem hodte odkaz...dík :)
Reagovat
Titan
Jo, je příšerný. Tady to je:
http://www.madrid-open.com/wp-content/uploads/2013/04/HorariosMMO_WEB_ENG.pdf
I když celkem nevím, k čemu vám to bude. Každý den se vyvěšuje klasická tabulka následujícího dne. Finále je v neděli... :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Díky, no chtěla jsem to vědět hlavně s ohledem na státní svátek...jestli už se hrají i třetí kola...a vzhledem k tomu že jo, asi si raději nebudu nic dopředu plánovat..:D
Reagovat
Titan
Oni ve Španělsku ty České svátky moc nežerou, skoro se dá říct, že vůbec :-) Ve světě je to akorát Mezinárodní den Červeného kříže a Vzpomínkový den na ty, kdo ztratili svůj život během druhé světové války...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem to nemyslela...spíš že ve středu budu díky svátku doma a tak přemýšlím jestli se dívat na tenis a nebo si naplánovat něco jinýho...a druhý kola mě ještě tak moc nezajímají a oželela bych je...vzhledem k tomu že se hrajou už i třetí, tak s jinými plány ještě vydržím a počkám si na podrobný rozpis...
Reagovat
gigin
A Bobina je taky fuč...
Reagovat
smazaný uživatel
Ta taky ted hraje nějak blbě...od Fed Cupu...
Reagovat
tommr
škoda, že takhle blbě hraje až po Fed Cupu a že tak nehrála už během něj ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ona snad byla nebo ještě je nějaká zraněná, ne? Proto se ani nepřihlásily se Sarou do debla....
Reagovat
smazaný uživatel
Ty pravdu máš.
sborově: On pravdu má.

18/2013 Right shoulder
Reagovat
smazaný uživatel
Nekdy je to vydreny vitezstvi cennejsi, nez nejaka rychlovka. Petra neni uplne ve forme, ale zapasy zatim vyhrava :) tak musi holt zabojovat, a urvat to! sand už jí to dodá sebevědomí. dneska se to podarilo a ja ji dal verim. Kotyza nejlepsi :-)
Reagovat
smazaný uživatel
mám takovej pocit , že Petra skončí na Karličce :(
Reagovat
tommr
to čekáš vypadnutí Stosurový už v prvním kole? Já bych byl pro - Petra by si aspon zase o něco navýšila náskok na devátý místo ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Sam se v poslední době trápí a Karla jde výš a výš. myslím, že po antuce skončí Carla vysoko v žebříčku :)
Reagovat
tommr
no já si taky myslím, že Suarez Navarro by se mohla dostat do první dvacítky. Přeju jí to, ale byl bych opravdu nerad kdyby jí k tomu nějak pomohlo vítězství nad Petrou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
to je pravda :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ta minuta ticha při zápasu Petry s Yaninou byla kvůli zemřelému šéfovi ATP. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, Radku, to dáš !
Reagovat
smazaný uživatel
Aby ne, Tomic je na antuce hrůzostrašný:-D
Reagovat
smazaný uživatel
to je mi fuk, hlavně ať Štěpec postoupí.
Reagovat
tommr
Radek už hrál shodou okolností s Tomicem v Madridu loni a poměrně jasně vyhrál. Zdá se, že dneska si to zopakuje ... :)
Reagovat
Fandina
A je to taaaaaaaaaaaaam. Rada super a ve dvou. Jen tak dál. Ráďo pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Jj ještě jedno kolo by mohl dát. Rozhodně mu budu fandit! :D
Reagovat
smazaný uživatel
:-D:-D
Reagovat
Fandina
Mutademus ... tak teď v Madridu mu na další kolo nevěřím. Tak příště no. Rado pojď!
Reagovat
gigin
Štěpec, tvl!! Když to dáš, tak ti aj toho Tipsu odpustím :DDDDDDDDDDD
Reagovat
Fandina
gigin ... podle mě je Radovi úplně jedno jestli ty miluješ Tipsu ... úsměv
Reagovat
gigin
Ráďovi je úplně jedno, jestli mu nějaký gigin něco odpustí... O mé lásce k Tipsovi tu nepadlo ani slovo...
Reagovat
Fandina
gigin ... já myslela, že ho máš rád.
Reagovat
gigin
Já su z tebe zase šišatý a vůbec netuším o čem točíš....
Reagovat
Fandina
gigin ... já ti také nerozumím ... nech to být ... úsměv
Reagovat
freeteepek
Hantuchová nedávno porazila Kirilenkovou a na turnaji vyřadila další vysoce postavenou hráčku Stephensovou. Ta se letos od AO sice trápí, ale i Petra na antuce nepředvádí kdovíjak přesvědčivé výkony. Hantuchová ví, že má šanci to prokletí šesti prohraných zápasů zlomit. Hodně bude záležet i na tom, jak se obě hráčky na zítřek vyspí:-)
Reagovat
smazaný uživatel
No, dobře se vyspat, to je vždy důležité. Daniela je určitě kvalitní soupeřka, má trochu psychickou nevýhodu právě ohledně té záporné bilance s Petrou. Nevýhodu pro Petru vidím v tom, že se obě velmi dobře znají...své slabiny i silné stránky. Záleží na tom, která je pro sebe lépe využije...Už se těším na nervy a doufám, pro Petru dobrý konec zápasu.
Reagovat
tommr
já se taky trochu bojím toho, že Hantuchová bude chtít tu černou sérii za každou cenu zlomit a Petře přinejmenším pořádně zatopí. V Madridu k tomu bude mít ideální příležitost, protože Petra je z formy a na antuce navíc nemůže tak uplatnit svoje tvrdý údery ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jezis neprivolavejte debakl s Hantuchovou! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Co podle tebe znamená "z formy?"
Reagovat
tommr
to si neviděl žádnej zápas Petry z poslední doby že se tak ptáš? :)
Reagovat
smazaný uživatel
To neumíš odpovědět konkrétně, že si musíš pomáhat podobnými pochybnými berličkami? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli se ti nelíbí tvrzení tommra, tak dej sem argumenty.
Reagovat
smazaný uživatel
Já? Tommr tvrdí, že je Petra z formy..
Reagovat
smazaný uživatel
Zato ty netvrdíš nic. Ty se pořád jenom ptáš.
Reagovat
Fandina
janekda ... Petra takhle nevyrovnaně hraje odjakživa. Nahoru dolu. Výjmečný rok byl 2011 a i tam měla výkyvy. I ve Wimbledou si pamatuji jak málem vyhučela s Pironí, kterou potom třeba lehce dala. Mluvit o tom, že Petra nemá formu je jako mluvit o ničem.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem stejného názoru.
Reagovat
tommr
myslím si, že skoro všichni vidí jak se Petra v poslední době trápí. Pokud to chceš mermomocí konkrétně tak třeba servis jí vůbec nejde (sám Kotyza jí nedávno kritizoval za to, že první servis má pomalu slabší než druhej), na returnu zbytečně riskuje (pokud si dneska poslouchal Kotyzu tak jí vyčítal neúměrně velkej počet zkaženejch returnů z druhýho podání), má velice špatnej pohyb a dělá kvanta nevynucenejch chyb. Kdo to nevidí tak je bud slepej nebo to prostě nechce vidět ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Neříkám, že to, co hraje v současnosti, je nadpozemský tenis nebo že má nějakou super formu, to v žádném případě. Ale má za sebou podstatně horší období, kdy se fakt trápila, viz závěr loňské a úvod letošní sezony.
Abych byl konkrétní - ano, servis ji trápí a není její nejsilnější zbraní, to ale nebyl nikdy. Return mi dneska až tak tragický nepřišel a pohyb rovněž nemá nejhorší, i když určitý prostor pro zlepšení tu pochopitelně je (ale nejsem si jist, jestli tak velký, jak si myslíš ty).
Reagovat
tommr
pokud má hráčka postavu jako Petra tak měl bejt servis její silná stránka a ne naopak slabina ...
Co se týče returnu tak ten Petra nemá vyloženě špatnej, ale zbytečně při něm riskuje i v situacích kdy by stačilo jen vrátit míč do hry a počkat si na chybu soupeřky. Když už jí to vyčet i sám Kotyza tak na tom asi něco bude ...
V tom, že Petra nemá díky fyzickejm proporcím moc prostoru pro zlepšování pohybu se asi shodnem. Je jasný, že Petra nebude nikdy běhat jako třeba Erraniová. Mohla by se ale zlepšit aspon tak, aby měla pohyb srovnatelnej se Sharapovovou, která je ještě vyšší než Petra a přesto bývá u většiny míčů včas ...
Reagovat
smazaný uživatel
Co se týče servisu, tam máš pravdu, měla by si na něj víc věřit a víc se o něj umět opřít.
Na returnu leckdy zbytečně riskuje. I když.. Petra není typ pro maratonské výměny a ty při podobné taktice (čekání ne chybu soupeřky) nejsou, zvlášť na antuce, nic vyjímečného..
Pohyb, tak ten je vyloženě zápas od zápasu. Viděl jsem dost zápasů, kdy se pohybovala velice dobře, želbohu i zápasy, kde byla vždy o půl kroku pozadu..
Reagovat
freeteepek
2011 Petra vyhrávala turnaje a pak měla období, kdy vypadávala v prvních kolech. Myslím si, že Petra dnes je psychicky odolnější, ale na druhou stranu jí chybí lehkost, se kterou dřív porážela favoritky. A hapruje jí až příliš často servis. S jejími fyzickými parametry by měla dávat víc es a víc si servisem pomáhat. Děsný jsou ty její série dvojchyb. Je taky hodně zvláštní, že tuhle měla druhý servis rychlejší než první. A musel jí na to upozornit Kotyza.
Možná se vyčerpal potenciál jejího vysoce rizikovýho tenisu a Petra by měl upravit herní plán. Na antuce zkusit hrát delší výměny a dát do toho víc vrchní rotace. Nehrát pořád jen naplocho. Záleží samozřejmě i na soupeřce. Jsou hráčky, které vyznávají rychlou hru a proti nim musí hrát rychle. I s nimi by ale nevadilo, kdyby herní styl občas změnila.
Reagovat
Fandina
Já si myslím, že to co popisuješ jsou takové rutinní záležitosti, které je potřeba neustále řešit když jdeš na kurt a jednou ti jde víc to pak to a pak zase něco jiného. Pokud něco děláš, nejen tenis, tak jsou věci, které se neustále opakují a neustále mění podmínkami. Jdeš na kurt a hraješ a neustále se rozhoduješ. Podle mě to platí obecně a pořád je co vylepšovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Co se stalo te Klare vi to nekdo? A Lucka to prohrala to je velika skoda, s Marii hrala dobre...
Reagovat
smazaný uživatel
Trnava a pak Praha :) Tak něco krásného uhrát :)https://www.facebook.com/KaterinaSiniakovaFanklub?hc_location=stream
Reagovat
smazaný uživatel
Katka do toho! :) Bohužel to ale vypadá, že mi to do té Prahy nevyjde... :(
Reagovat
tommr
z Prahy by měly bejt zase televizní přenosy jako loni takže Katku uvidíš aspon v telce ... :)
Reagovat
Fandina
Vloni z Prahy snad bylo jen finále. Nebo toho bylo víc?
Reagovat
tommr
to je docela možný - faktem je, že já si z televize taky pamatuju jen na finále mezi Luckou a Klárou ... :)
Klára se holt bude muset hodně snažit, aby se dostala až do finále, aby jí konečně mohli vidět i ti kdo nemůžou na ten turnaj jet osobně ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsem si jistý, ale loni v TV bylo SF i finále.. Loni tomu asi nebude jinak, takže se musíme modlit, aby Katka postoupila alespoň do SF! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že letos budou dávat zase jenom finále... Takže budu muset Katce hodně fandit. :) Já ještě uvidím, ale momentálně to vypadá, že mi to nevyjde. Škoda, že se to nehraje třeba o týden později...
Reagovat
tommr
mělo tam bejt správně:
Katka se holt bude muset hodně snažit, aby se dostala až do finále, aby jí konečně mohli vidět i ti kdo nemůžou na ten turnaj jet osobně ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ČT bude vysílat jak SF tak i finále..
http://www.ceskatelevize.cz/tv-program/18.05.2013/
http://www.ceskatelevize.cz/tv-program/19.05.2013/
Sice pochybuju, že uvidíme oba semifinálové zápasy, ale aspoň něco :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ČT bude vysílat jak SF tak i finále..
http://www.ceskatelevize.cz/tv-program/18.05.2013/
http://www.ceskatelevize.cz/tv-program/19.05.2013/
Sice pochybuju, že uvidíme oba semifinálové zápasy, ale aspoň něco :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry za odeslání jedné zprávy 2x.. :-))
Reagovat
Fandina
Tak díky. Semi finale je dobré.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky, zrovna jsem to chtěl hledat. :) No budeme muset hodně držet palce... Já ale věřím, že nic není pro Katku nemožné. :)
Reagovat
tommr
tak to je skvělý, že uvidíme i semifinále - aspon tam by se některá z našich měla určitě probojovat. Vůbec nejlepší by ale bylo kdyby Katka předvedla podobnou spanilou jízdu jakou předved tenhle týden Jirka Veselý ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
je zajímavý, že znovu dostala divokou kartu a to hned do hlavní soutěže. No je celkem odvážná, snad se jí to vyplatí. Rozhodně to nebude žádný med.
Reagovat
Fandina
na domácím turnaji je normální, že mladé naděje jí dostávají. V Ostravě jí dostal do hlavní soutěže Adam Pavlásek také.
Reagovat
smazaný uživatel
myslel sem divokou kartu v Trnavě.
Reagovat
Roger_Federer
Z hlediska dlouhodobeho pohledu na vykony je 31 leta činanka Li na, daleko, před Petrou Kvitovou..
Narozdil od Kvitove, letos poprve prohrala z hračkou mimo top 6..
Reagovat
Roger_Federer
Neustale ospravedlnovani špatnych vykonu a vykyvu ve hře Petry Kvitove, nekterymi zde je opravdu usmevne..
Reagovat
smazaný uživatel
Rybička se konečně chytila. Kde si dnes četl, že někdo ospravedlňoval výkony Petry ?
Reagovat
Fandina
Petra je ještě mladá, má všechno před sebou. A když už nic nevyhraje, tak se také nic nestane. Podle mě toho ještě hodně ukáže. Hraje nevyrovnaně, ale která holka ano. To by to bylo moc jednoduché, kdyby šlo všechno po másle. Ale život takový není. Pořád nevyhrává nikdo.
Reagovat
freeteepek
Serena, Maria, Vika prakticky neprohrávají. Aga vyjiímečně prohraje, pokud narazí na ranařku z top 8. Dneska mě zase udivovala jak dlouho a bez chyby dokáže pinkat. Navíc dává i esa z podání. Možná víc, než Petra, kterou servis dlouhodobě trápí.
Reagovat
PetaM
Rogere, můžu se zeptat ... V nadpise máš PetraM, to je na mě? Pokud ano, musím tě upozornit, že jsem kluk a je to PetaM :D (Petr se mi moc nelíbí, a proto používám Peťa). Pokud to ale nebylo na mě, tak se omlouvám :D :D :D
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, že fanoušek Petry chce, aby neprohrávala, ale když prohraje, nač z toho dělat vědu?
Reagovat
Roger_Federer
Bylo to na tebe..Omluva, přehlidi jsem se.
Reagovat
PetaM
V pohodě, to já jen tak :D Nebyl jsem si jistý :D
Reagovat
smazaný uživatel
to nakonec neotočila. Škoda. Tak, Luci, příště. Klárka ještě bojuje...
Reagovat
smazaný uživatel
skrečovala ?
Reagovat
smazaný uživatel
taky na to koukám:( co se děje? :((
Reagovat
tommr
možná, že Kláru ještě pořád trápí ta alergie kvůli který nemohla hrát FC proti Itálii a ve Stuttgartu ...
Reagovat
smazaný uživatel
Asi, moc jí přeju, aby jí už bylo lépe...
Reagovat
smazaný uživatel
bojuj ! Fandino, kde dneska jseš, nějak na to fandění nestačím...
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak ještě boj o druhý set, škoda brejku...
Reagovat
smazaný uživatel
taky ztratila první set, ale taky umí otáčet. Pojď, Klárko, bojuj !
Reagovat
smazaný uživatel
Petra zítra nehraje
http://www.protennislive.com/lshd/main.swf?year=2013&wkno=19&lang=en&tour=2&eventid=1038&tabno=4&ref=www.atpworldtour.com
Reagovat
tommr
pro Petru je jen dobře, že nemusí hrát už zítra. Dnešní zápas s Wickmayerovou jí asi stál hodně sil ... :)
Reagovat
freeteepek
Myslím, že překvapením na úvod ještě není konec. Nasťa je teď nabitá sebevědomím a zítra porazí uhejkanou Viku.
Reagovat
PetaM
Kéž by :D
Reagovat
smazaný uživatel
tak Nastěnce bych to přál... ale myslím, že to neklapne :D
Reagovat
smazaný uživatel
bojuj, ještě to není ztracené ! Držím pěsti !
Reagovat
smazaný uživatel
dotáhla v druhém setu. Lucko, jeď !
Reagovat
smazaný uživatel
ano, ano. Neztrať to !
Reagovat
r176
lucka š. dostává pěknej klepec!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nevím, neměla by Li Na vyhodit trenéra, změnit způsob kondiční přípravy a začít spolupracovat s psychologem, aby nevypadla z top 10 a ještě někdy něco vyhrála?
Reagovat
PetaM
Li Na už prostě na Top 10 nemá. Bude ráda, když se udrží Top 100. Klesá dolů a takový talent to byl ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D Směju se..:D
Reagovat
smazaný uživatel
no jo, na to se nikdo nechytí, Li Na zdejší kritiky nezajímá...
Reagovat
smazaný uživatel
Ferrer, když prohrál s Wawrinkou ?
Reagovat
gigin
Líná 31 let, Kvítí 23. Super přirovnání.
Reagovat
smazaný uživatel
Na všechny stejný metr.
Reagovat
PetaM
To je zase ospravedlnění jiných hráček. Li Na vypadnout může, protože je starší? No dobře, ale je 5. na světě, ona si nemůže přece dovolit vypadnout v prvním kole, nebo snad si to můžou dovolit všechny hráčky Top 10, kromě Petry? ...
Reagovat
freeteepek
By měla vyhodit úplně všechny a už se na tenis vykašlat. Aspoň by se v top 10 uvolnilo jedno místo a Petra by poskočila nahoru:-)
Reagovat
smazaný uživatel
jen tak mimochodem Serena 31 let...
Reagovat
smazaný uživatel
jó, vlastně letos už 32 let .
Reagovat
smazaný uživatel
Panebože...
Reagovat
smazaný uživatel
? ? ?
Reagovat
misa
Li Na: letos 1 titul, 2x finále (z toho jedno grandslamové), 1 sf a 1 čf. Prohry (až na dnešek) jen s hráčkama top5, tohle byl její 1. letošní výpadek, takže nevím, co by měnila...
Reagovat
smazaný uživatel
Místo "Li Na" si dosaď "Petra Kvitová" a pochopíš..
Reagovat
gigin
To je, co? :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
to víte, někdo se směje, někdo se chytá za hlavu... Tak to bývá...Každý si prostě fakta vysvětluje tak ,aby zapadaly do jeho systému myšlení...To je přece známá věc...
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě že se sám sobě umíš zasmát :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Li Na je zatím letos lepší kalibr jako Petra a tahle prohra na tom moc nezmění. Jestli zítra vyletí Sam, tak to by pak sedělo asi líp.. to sou takové dvě labilky :P Ale mám je rád :)
Reagovat
gigin
Ale proč ne.
Já ti to nebudu vyvracet, že ten tvůj příměr Líná x Petra je nesmyslný.
Reagovat
smazaný uživatel
na druhou stranu Petra je zase letos o dost lepší kalibr jak Sam, tak nakonec nevim :))
Reagovat
misa
Petra Kvitová: letos 1 titul, 1 finále, 4 čf. Na grandslamu prohra ve 2. kole, jinak porážky s hráčkama jako Mladenovic, Robson, Flipkens, tak nevím, co mám pochopit.
Reagovat
smazaný uživatel
Obě jsou aktivní tenistky, Li Na je v žebříčku dokonce před Petrou. Čím je tedy nesmyslný (kromě toho, že se ti nehodí do krámu)?
Reagovat
smazaný uživatel
Vidíš, takže se ta bilance tak zásadně neliší..

Narážel jsem na to, že když prohraje Petra, okamžitě se tu vyrojí spousta expertů se svými knížecími radami, když prohraje Li Na, nikdo to neřeší a ještě jí tu omlouvají.
Reagovat
smazaný uživatel
A vy jako Petru neomlouváte? Se podívej, kolik se tu přihrnulo fanatiků...proti tomu jeden tommr. To je docela rozdíl, ne? Nechápu, o co ti jde, když Petra vyhraje, nejvíc se tu slaví, když prohraje, nejvíc se tu smutní...každopádně tu drtivou většinu diskutéru nejvíc zajímá, a to přináší obojí- povzbuzování i kritiku. Smiř se s tím.
Reagovat
smazaný uživatel
souhlasím s Misou, Li Na je prostě lepší a stabilnější.. zatím. Je celkem logický, že někteří fanoušci volají po změně trenéra, protože cítí, že má Petra na víc. Já bych to nechal na ní, jak to bude cítit, my do toho stejně kecat nemůžeme :) Petra je Češka, tak vzbuzuje víc emocí.. Li zase určitě víc řeší Číňani. Zbytečný vzruch ;)
Reagovat
smazaný uživatel
O co mi jde? O nestejný metr, ale to jsem tu už myslím psal..
Reagovat
gigin
Dívej, aby bylo jednou provždy jasno. Já Kvítí nekritizuju, jednou jsem tu napsal ze srandy, že je Mrhačka, je Ernie. To je celé. Přeju jí úspěchy.
Já i chápu tvé pobouření, když se tu Petra (někdy hodně a vulgárně) kritizuje. Jen mi prostě ten příměr neseděl. Líná nemá tolik jakoby "kolapsů", jako Kvítí. Toto byl její první? Misa ti to tu jasně vyjmenoval. Když to nechceš vidět, tak to je pak těžko. Kdybys tam třeba šupl tu Sam, nebo já nevím Caro, tak bych to víc chápal. Ale prostě Líná není ten správný příměr. Sorry a i proto jsem tak reagoval.
A k tomu věku. Ano jsou obě aktivní hráčky, ale určitě každá z nich má jiné "plány" do budoucnosti. Jiný výhled, perspektivu. Líná určitě už nebude dělat nějaké radikální změny...
Reagovat
smazaný uživatel
to máš marný...
Reagovat
smazaný uživatel
No co se týče kolapsů a veletočů v průběhu zápasu, tak zrovna Líná je tím z celé top 10 vůbec nejproslulejší se Sam v těsném závěsu.. Ale pravda je, že výsledky má teď o něco stabilnější než Petra, byť co se letoška týče, tak těží hlavně z úspěšného australského turné, od té doby skoro nehrála.
Co se věku a razantních změn týče, tak Líná za poslední dva roky trenéra vyměnila snad 3x..
Reagovat
smazaný uživatel
co se sem přihrnulo fanatiků...Dobře počítej : guesh, PetaM, bajerece, ( jistě i moje maličkost ), fanynka5 to jsou 4 a oponenti : misa, gigin, jojovichu, sonja... to je 4 ! ! ! A tommr se této diskuze ani neúčastnil... Opakuji, že každý si více či méně fakta vykládá " k svému obrazu "... A proč nás hned nazýváš fanatiky, když chápeme queshe ? Vás mohu zase nazvat fanatiky odporu.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně, Li (i přesto, že už má na krku 31 let) trenéra skutečně změnila...;-) Takže se nedá říct, že pro to, aby byla lepší, nic nedělá...naopak. Před AO prý makala jako nikdy, což se pak samozřejmě projevilo, když tam porazila rozjetou Šarapovou celkem jasným výsledkem a dostala se až do finále, kde to taky mohlo dopadnout všelijak, kdyby se nezranila. Takže za mě- velká čest téhle úžasné hráčce a i přes relativně vysoký věk snad ještě několik velkých titulů přidá...má na to.

http://www.tenisportal.cz/zpravy/na-li-letos-chci-do-top-3-nebo-vyhrat-dalsi-grandslam-11467/

No...prostě si fakt vybral blbej příměr:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdybyste si nevzali na mušku Li, ani bych nepípla;-)
Reagovat
misa
Jak píše Jovovich, myslel jsem to tak, že Li Na prohrává prakticky jen s top hráčkama.

Na Petře se mi teď líbí, jak zvládá třísetové zápasy. Letos jich hrála 14 a vyhrála 10. To je úspěšnost slušných 71%. Je vidět, že kondice je u ní přes všechny řeči solidní. Jen podání není tak účinné, jak by si jistě představovala. Až tohle vylepší, výsledky budou jiné a kritika tady skoro vymizí :-)

Petro do toho, ať nám uděláš radost!
Reagovat
tommr
pochop, že většině našich fanoušků jsou výkony Caro nebo Li Na úplně šumák a nemají tudíž žádnej důvod jejich brzký vypadnutí nějak řešit ...
Já osobně z toho mám dokonce velkou radost, protože Petra si tak v Madridu na obě nahraje spoustu bodů a to i kdyby vypadla už v příštím kole ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
já mám Li Na docela v oblibě, je mi vždy sympatické její chování na kurtu. Od queshe to byl momentální nápad, když prostě Li Na v tom okamžiku prohrála... Ale proč nás hned označíš za fanatiky. Vůbec si myslím, že slova fanatik, zaslepenec apod. se tu užívají nadměrně...Jinak jsem ráda, že Petra dnes vyhrála, i když po boji a s 9 dvojchybami. To mě nejvíc zneklidňuje, to podání, to je dost velká bolest už od začátku roku... Jinak kromě chyb Petra předvádí fantastické míče...Jsem smutná, že dnes vypadla Lucka i Klárka...
Reagovat
smazaný uživatel
Sonja: znovu opakuji, mě šlo akorát o nestejný metr - že v případě Petry se z jednoho nevydařeného zápasu vyvozují dalekosáhlé závěry, v případě kohokoliv jiného se to hodí na náhodu (Li jsem zmínil jenom proto, že dneska prohrála, ne proto, že bych proti ní něco měl nebo bych zpochybňoval její kvality).

Misa: Li na začátku roku chytla výbornou formu, ale od Austrálie prakticky nehrála, což tvoje konstatování, jakkoliv pravdivé, staví do trochu jiného světla. Btw. od Paříže Petra s hráčkou mimo top 20 neprohrála (s výjimkou Miami, kde ale na porážku s Flipkensovou mělo značný vliv tamější klima).
Reagovat
smazaný uživatel
Mě spíš vadí, že případné vypadnutí Petry tu všichni řešíte až moc. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale nestejný metr je pochopitelný, když se jedná o českou hráčku a jsme na českém webu...asi bys nerad, kdyby se tu Petřiny výhry slavily stejně (ne)intenzivně jako výhry Li nebo Wozniacki nebo kohokoliv jiného (cizího)...stejně tak musíš brát, že se tu víc řeší a hrotí, když Petra prohraje.
Reagovat
smazaný uživatel
"Až tohle vylepší, výsledky budou jiné a kritika tady skoro vymizí"

hej, tak to si nemyslím :D Aji kdyby byla Petra první, tak by se určitě nějakej ten důvod ke kritice našel. To je na tom to kouzelný. Ono to není ani tak o Petře, jako o těch ostatních. Někdo rád kritizuje a někdo rád vyvrací kritiku. A někdo rád spekuluje :))
Reagovat
smazaný uživatel
v prvním setu vypadá dobře...Tak, Štěpec, do toho !
Reagovat
smazaný uživatel
ale jako jo, kritiky by bylo asi o trochu méně :))
Reagovat
smazaný uživatel
teď si klepl hřebíček přímo na hlavičku...
Reagovat
Fandina
Ale proč být přísný na jednu a na druhou ne? Když jí fandím, tak jí věřím a není třeba jí něco vyčítat.
Reagovat
smazaný uživatel
Protože mě ta jedna zajímá a druhá ne...Mi to přijde úplně normální, Fandino, že je člověk přísnější na toho, komu fandí a kdo ho zajímá... Jiná věc je, když se tu na hráčku/hráče nadává, to neobhajuju ani v nejmenším.
Reagovat
PetaM
Byla to jenom sranda, to nemůže brát vážně :) A teda musím říct, že nejsem fanatik. :D To, že Petra hraje špatně, ví všichni a já s tím souhlasím. Taky souhlasím s tím, že má na víc. Neobhajuju ji, když prohraje, jen mi vadí, když do ní někdo zbytečně reje. Umím říct, že ten zápas pěkně podělala, ale nevyhazuju jí hned z první stovky :D Nelíbí se mi prostě, že Petra je buď černá, nebo bílá a nic mezi tím :D Toť vše :D Já to beru tak, že je to Petřin život, její kariéra, její body, její umístění v žebříčku, její peníze :D Co já jí do toho budu kecat :D Začnu, až budu 2. na žebříčku ATP. Pak jí začnu kecat do řemesla. Teď ne :D :D
Reagovat
Fandina
Sonja ... já rozhodně, když někomu fandím, tak mu věřím a nebo mám jiný důvod k fandění. Ale nač kritika, nebo výčitky. To není na místě.
Reagovat
smazaný uživatel
nač kritika? Kritika ti může otevřít oči, přivést tě na "správnou" cestu (někdy nesprávnou), formuje osobnost a je nesdílnou součástí lidské společnosti. Samozřejmě můžeme spekulovat, jaký význám má na diskuzním fóru tenisportálu. Tady jde spíš o to, vykřičet světu svoji "pravdu". Čili je to záležitost více-méně egoistická.. úsměv
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, že kritika kterou řekneš tomu koho se týká je radou. O tom není sporu. Ale kritika, kterou řekneš veřejně, ať chceš nebo nechceš zbudí emoce. Jak u toho dotyčného, tak i okolí. A pak se ztrácí její smysl. Kritiky zde na tenisportálu jsou více méně názory. Ale ve světle toho, že jde o fandění jsou podle mě k ničemu, protože tu jsme spíš pozorovatelé dění, ne kritici ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
To se shodnem :) Ale tak člověk potřebuje někdy říct svůj názor na věc.. a je celkem zábavné to tady číst :)) Vůči Petře je to ale zbytečné, to je pravda :) Jiné by bylo, kdyby to tady fakt četla a zbytečně si blbla hlavinku :))
Reagovat
Fandina
Snad to tu nečte. To bych jí nepřála samozřejmě. Ani nikomu jinému, žádnému tenistovi, tenistce. Ale je to daň toho, že něco dělají před zraky tolika lidí a jak známo, není člověk ten, aby se nezavděčil lidem všem. Jinak ty kritiky, které se tu objevují jsou většinou úplně nepoužitelné. Hrála špatně je obecný výraz a ona to samozřejmě ví nejlíp, nebo podle výsledku. Takže také o ničem. Postřehy co se týče tenisu, techniky tu najdeš výjmečně. Většinou tu po prohrách najdeš výčitku, že prohrála a to je také ničemu. Nejvíc to mrzí jí samotnou a ještě k tomu přijdou další k tomu a pokud je citlivá, citlivý, cítí navíc zodpovědnost. Ale obecně. Tenisti hrají a jeden musí prohrát. Vyčítat jim to není na místě.
Reagovat
smazaný uživatel
Takové hezké moudro a ty ho napíšeš obráceně, Fandinko.
Není na světě člověk ten, aby se zavděčil lidem všem...;-)

Ale jinak ráda vidím, že uznáváš, že by si tenisti a tenistky neměli na netu číst komentáře:-)
Reagovat
misa
jarních zápasů pro Petru je to, že bojuje a dokáže otočit nepříznivý vývoj utkání. Wickmayerová hraje podobně jako Petra a dneska jí také pomohla spoustou dvojchyb. Danielu snad zvládne ve 2 setech :-)

Kotyza při své návštěvě o jedné přestávce správně podotkl, že Petra vyhazuje strašně moc returnů při 2. podání soupeřky. Když ale Petra přijímá, tak je její hra celkem v pohodě. Velké problémy přicházejí na servisu, snad má v hlavě nějaký blok. Je to škoda, podání bylo její největší zbraní.
Reagovat
freeteepek
Tak teď koukám, že Li Na měla hrát původně s Tamirou, takže tiket je zatím naprosto v pohodě:-))))
Reagovat
smazaný uživatel
No, asi už jsem všechno k zápasům Any a Caro napsal pod článek o finále v Oeiras...

Když Anička vyhrála, tak sem za odměnu musím dát jedno video, které se mi opravdu moc líbí. Je to reklama na Adidas, ve které v hlavní roli účinkuje nešika Tsonga. Anička se pak stane jeho spasitelkou... Snad všichni uznáte, že nic krásnějšího než Aničky úsměv v čase 0:36 ani nemůže být. :)
http://www.youtube.com/watch?v=EE3JHJ2fKz0

Jinak je to ještě trochu předčasné, ale vůbec bych se nebál označit Anu za černou kobylku Roland Garros. :) Její výkony se mi letos na antuce moc líbí... Co se týká Caro, tak už jsem asi všechno napsal vedle. Dva turnaje se nepovedly, ale je třeba koukat dopředu. Snad se Caro v Římě popere s alergií a tentokrát dostane nějakou soupeřku, která tu antuku taky moc nemusí...

Co se týče Petry, tak její zápas nemůžu hodnotit, ale podle výsledku (a průběhu) to byl takový její typický zápas pro první kola. V poslední době to je ale všechno takové vydřené...
Reagovat
smazaný uživatel
Roztomilé video.
Reagovat
VlS
Yarka není žádná antukářka. S e 4 ( slovy čtyřmi) vítěznými míči se vyhrává blbě na jakýmkoliv povrchu.
Reagovat
smazaný uživatel
A proč tedy Yarka byla na RG už dvakrát ve čtvrtfinále, zatímco na jiném grandslamu ani jednou? V každém případě je určitě větší antukářka než Caro...
Reagovat
Titan
Že Patra hrála špatně? Docela dobře možné, ale vzhledem k tomu, že Karolajn vypadla v prvním kole a Li Na vypadne za pár minut je to docela dobré...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jsme si oddechli:-)....a s Luckou to zatim vypada taky spatne.
Reagovat
PetaM
Petra je trnem v oku některým lidem :) Když nehraje jako bohyně a neporazí soupeřku 2x 6:0, tak už prostě neumí hrát a nemá na kurtu co dělat. Ale to, že Li Na prohraje, to už nikdo neřeší a někdo řekne, že příště se to zlepší ... Hold, Petra je češka, tohle je český server a všichni jedou do českých hráčů ... Ale když vyhrajou, tak ani nepogratulujou ... Spíše ještě napíšou, že je to jen výkřik do tmy a stejně pořád tvrdí, že na nic nemá ... :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem už Petře gratulovala. Vím totiž, že jen výhra se počítá. Petra konec zvládla a to je dobře. Příště bude líp. To se ví, že Li Na nikdo neřeší...Lucce se, koukám, nedaří. Ale umí otáčet, tak Luci, do toho, bojuj !
Reagovat
Titan
Proč se to neřeší? Vinci vyhrála Katovice, když porazila Petru, na dalším turnaji ve Stuttgartu vylétla v prvním kole. Tohle se stát Petře, tak už jí všichni posílají zalévat kytky...
Reagovat
smazaný uživatel
protože se zde nevyskytují fanoušci Li Na, kteří by reagovali na kritiku Li Na.
Myslím si, že to právě kritiky Petry baví... Hádat se... Jen můj ( hodně subjektivní ) názor... P.S. Kde máme Fandinu ?
Reagovat
smazaný uživatel
gratulace k postupu do druhého kola. Příště to bude lepší, zase budu fandit.
Reagovat
carolyn
kdo chcete tak tady jeste neco k Madrid open

https://www.facebook.com/mutuamadridopen?group_id=0
Reagovat
freeteepek
Li Na zatím dostává pěkně na frak. Vypadá to zatím na obrovské překvapení. Jestli to takto skončí, tak mi úplně pokazí tiket!
Reagovat
smazaný uživatel
Už se zvedá.. Ale jestli není už moc pozdě!
Reagovat
dadaft
nezvedá.
teď zas gem plný katastrof.
Reagovat
smazaný uživatel
Psal jsem to za stavu 3:2, kdy uhrála 2 gemy v řadě.. Ted už jak píšeš, znovu katastrofa..
Škoda noo!
Reagovat
smazaný uživatel
S Na Li si docela krutě pohrál los turnaje. Původně měla hrát proti Tamiře, která se teď hodně trápí. Ale Tamira asi odstoupila a Na Li hrála proti nebezpečné Madison, která se do hlavního pavouka dostala jako lucky loser. Předtím prohrála Madison v kvalifikaci proti Bethanie, kterou dneska porazila Ana... Tady je aspoň vidět, jakou hodnotu má dnešní vítězství Aničky. :)
Reagovat
carolyn
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=536963193016696&set=a.150282165018136.26533.147524471960572&type=1&theater
Reagovat
smazaný uživatel
To je vyborna fotka. Andy zakabonenej morous jako vzdy. Roger je nejlepsi!
Reagovat
gigin
Roger je vždycky nejlepší. To je jeden z nejjasnějších jasů na tp. Možná ten nejjasnější.
Reagovat
smazaný uživatel
Jeste by me zajimalo jak dlouho bude mit Petra to osklive zihane tricko nebo to je batika? Vypada v tom hrozne, ne ze by na tom zalezelo, ale uz tak se na ni tezko kouka, tak alespon neco peknyho na sebe. To fakt nema Nike neco lepsiho?
Reagovat
smazaný uživatel
do FO :)
Reagovat
smazaný uživatel
Prima:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky nechápu, že ji Nike neoblíkne líp, jiné oblečky maj povedené...
Reagovat
freeteepek
Mě se Petry outfit moc líbí. Hlavně pokud jde o barevnou kombinaci. Na batikovém vzoru nevidím nic špatného. Měla na sobě už horší komplety.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si nemuzu pomoci, ale me se to na ni nelibi. Ta kombinace modry a sedy mi nesedi. Kdyby mela jedno z toho a zkombinovane jinak. Prijde mi to kazdej pes jina ves. Libi se mi kdyz ma vesely barvy....proste Disco Petra se mi libila mnohem vic:-) Serenu oblikaj krasne nechapu proc nemuzou Petru, jak pise Sonja no...
Reagovat
dadaft
jj, a řekl bych, že v reálu to bude vypadat mnohem líp než v TV nebo streamu.
Reagovat
vibbi
souhlas, jen bych dodala, že tak neoblíkaj jen petru, ale mají tu kolekci pro více tenistek. mají dvě barevný verze. buď tu vyblutou modrou, anebo bílou žíhanou - tu nosí třeba roberta či sára...každopádně, vůbec se mi tato edice nelíbí.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja vim no, jeste ke vsemu....a Petra ma tu horsi variantu:-)V tom barevnym obleceni byla i energictejsi, ted je takova zvadla celkove....
Reagovat
smazaný uživatel
Musím potvrdit, že naživo to vypadá líp..:) V Katowicích jsem ji viděla a náhodou jí to moc slušelo...je fakt, že v televizi nebo na fotkách to ale nevypadá moc pěkně...těžko říct, čím to je...
Reagovat
Titan
Naštvali mě, ani jedem kurt s modrou antukou... :-(
Dneska se dobře koukalo na Anu, dánskou milovnici antuky nebudu komentovat... :-)))
Reagovat
tommr
holt nemohli riskovat, aby jim to Nadal s Djokovicem zase bojkotovali ... :)
Mě osobně se po modrejch kurtech taky stejská. Dneska byla na sluncem osvícených částech kurtu viditelnost míčků téměř nulová ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ať příští rok udělají na hlavním kurtu oranžovou antuku(pro Nadala, ať neprotestuje) a zbytek kurtů ať má modrou antuku pro nás fanoušky :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Mě to taky překvapilo, že je letos zase červená antuka. Asi ty protesty byly tak silné, až se nakonec vrátili k původnímu...

Anička se mi letos na antuce taky moc líbí a co se týče Caro, tak je dobře, že si ušetříš svoje "moudra". :) No vidíš to, na modré antuce by Caro měla možná větší šanci. Loni na ní potrápila Serenu...
Reagovat
gigin
A zase, tvl!!! Oni dva byli jediní, kteří si snad stěžovali?? Že to nebylo v pořádku, na tom se shodla většina hráčů....
Reagovat
VlS
kolik je většina? Já vím o dvou o to mě jako většina nepřipadá:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Přídám třetího. Delpo ;-)
Reagovat
Titan
Nebylo to v pořádku loni. V roce 2011, kdy tam Petra získala titul si nikdo nestěžoval...
Reagovat
dadaft
Ana má za sebou těžký mač.......................
............. ale potvrdila své postavení.
Reagovat
gigin
AJDE ANIČKOOOOOOOOOOOOO!!! :)))
Reagovat
dadaft
Pá Pá Li Na?
Reagovat
smazaný uživatel
Co se děje?:-(((
Reagovat
tommr
vyřazení Li Na by bylo velký překvapení. O to větší, že hraje s hráčkou, která se ani nedokázala probít kvalifikací ... :)
Reagovat
gigin
Na tu Madison ná tu nedávno upozorňoval uživatel tito. Prej budeme koukat. A už koukáme...
Reagovat
smazaný uživatel
Na Keys už se tu upozorňuje delší dobu...ale stejně mám pocit, že Li je něčím limitovaná, to by přece normálně nemohl bejt takovej výprask:-/
Reagovat
smazaný uživatel
Uf. no dobry vysledek, ale jinak zatim porad zadna zmena k lepsimu, trochu dele vydrzet na vitezne vlne, zase pres 5o erroru. S takovou se dlouho na madridskem slunicku hrat nebude.
Reagovat
tommr
souhlas - těch nevynucenejch chyb je příliš mnoho na to, aby mohla Petra pomýšlet na nějakej lepší výsledek ...
Alarmující je na tom i to, že Petra tyhle chyby dělá stále častěji v klíčovejch okamžicích. Dneska to bylo názorně vidět při brejkbolech - Petra jich proměnila jen 6 ze 14, zatímco soupeřka dokázala proměnit všech 5 co měla ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím jestli tady bude i Klárka s Luckou, ale Petru jsem tady sledovala. http://www.sportlemon.tv/
Reagovat
George_Renel
sice není na úvod žádná lehká soupeřka, ale Petra z toho udělala Verneovku. Jednu chvíli nahoře, druhou úplně dole. A holky se přetahovaly, která se zvedne z nižší pozice :-). Místy jen těžko pochopitelný tenis. Nebylo to dobré. A pozitiva? Pro Petru jsem jedno viděl. Dá se vyhrát i s 52 EU.... Ale být jí, moc často bych to nezkoušel. No, uvidíme, světlo v tunelu ale zatím nevidím. Maximálně tak svíčku ve větru.
Reagovat
tommr
hezký přirovnání. První silnější soupeřka Petru sfoukne. S takovou hrou co Petra v poslední době předvádí se dá porazit jen relativně slabší soupeřka jakou byla dneska Wickmayerová nebo jakou doufejme bude Hantuchová, ale na silnější hráčky to stačit prostě nemůže. Těch nevynucenejch chyb co Petra produkuje už je prostě příliš mnoho, aby se s tím daly porážet opravdu kvalitní hráčky ...
Reagovat
Jan
Vypadá to, že ani Petra, ani její tým si asi neberou ponaučení z jejích výkonů, ať letošních nebo za poslední rok a je to stále horší. Kdo chce kam ... Bohužel.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace..:) Zápas jsem bohužel neviděla, protože jsem měla svůj zápas, ale další kolo už si nenechám ujít...S Danielou to snad bude v pohodě..:) A taky gratuluju Sabči za vyhraný zápas ve čtyřhře proti Raymondové a Robsonové.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevite nekdo jestli se bude dat dneska koukat na jejich zapasy?
Reagovat
smazaný uživatel
myslím, že ne...
Reagovat
tommr
Klára i Lucka hrajou bohužel na menších kurtech ze kterejch se nevysílá. Je to velká škoda, protože jejich zápasy se silnejma Ruskama slibujou napínavou podívanou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No to je fakt velka skoda. Klara teda vyfasla hned na uvod malou Masu, doufam, ze si vzpomene na Miami a da ji;-))
Reagovat
smazaný uživatel
Proti Daniele ji věřím a doufám v kratší zápas, protože z těch tříseťáků už jsem zralá na infarkt. Jen by mě zajímalo, jestli se už bude hrát zítra, protože kdyby se hrálo až v úterý, tak by Daniela měla 2 volné dny. Mimo jiné byla i na zápase Petry a docela by mne zajímalo komu fandila :D Tak hodně štěstí a nervy ze železa Petro!
Reagovat
tommr
já bych řek, že pokud Hantuchová není vyloženě masochistka tak Petře určitě nefandila ... :)
Jinak Petře by po dnešku nejspíš den volna taky bodnul takže doufám, že bude hrát až v úterý. Na tom kolik volna bude mít Hantuchová až tak nesejde ... :)
Reagovat
Michaelus
Doufám, že to byl pro Petru zkušební zápas.Proti Hantuchové to doufám už bude kratší
Reagovat
smazaný uživatel
Ac mam Petru hodne rada, na ty zapasy se koukam cim dal tim min radeji. Super, ze vyhrala to jo, ale jak ji to pujde dal to teda fakt nevim, je to takovy cely utrapeny, tezky. Jinak ta fotka nahore je moc pekna, ale na ni je uplne jina Petra nez ta co dnes byla v Madridu na kurtu.
Reagovat
vibbi
úplnej souhlas....taky to tak cítím...
a je mi to líto...přitom v dubaji byla letos perfektní, dávala bomby, přesně rychle....a teď...samej out a síť....a ty winnery to moc nevyváží...
ale přesto fandím a doufám ve zlepšení alespoň jako v dubaji :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Presne tak, taky mi chyby ty jeji winnery, bomby a presny lajny. Tech chyb ma asi stejne, ale ty winnery tam proste nejsou....a proto ty chyby jsou tolik videt.
Ja taky stale fandim, nejsem typ, co by hned zanevrel, kdyz se nedari. A kdyby to slo alespon jako v Dubaji, to by bylo prima, ale zase tam me prislo, ze uz od prvniho-druhyho kola bylo jasny, ze si jde pro vyhru....
Reagovat
Fandina
Gratulace k výhře a přeji další. Držím palce. Peťo pojď!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist