Kvitová neztratila servis ani s Jovanovskou a čeká ji české čtvrtfinále

6. 1. 2015, 09:27
Aktuality 291
WTA SHENZHEN - Petra Kvitová v úvodu sezony nemá se svými soupeřkami slitování. V čínském Shenzhenu potvdila roli favoritky i ve druhém utkání proti Srbce Jovanovské a se ztrátou pouhých sedmi gamů a bez prohraného servisu postoupila do čtvrtfinále. V něm ji vyzve jedna z dua talentovaných Češek: Kateřina Siniaková, nebo Tereza Smitková.
Petra Kvitová

Petra Kvitová hraje na turnajích v Číně ráda. Potvrdila to loni na podzim ve Wuhanu ziskem svého zatím posledního 14. titulu a nyní se jí daří na prvním turnaji sezony v Shenzhenu. Po hladké výhře nad domácí Ying-Yin Duan dnes nedala šanci ani Srbce Bojaně Jovanovské.

Druhá nasazená Češka na 56. hráčku světa vlétla a za stavu 5-0 měla první setbol. Prvního letošního kanára sice nedokonala, v následné hře ale dějství bez problémů ukončila. V druhém setu za stavu 0-1 a 0-40 úspěšně odvrátila tři brejkboly a jak zápas začala, tak ho také ukončila. Získala pět gamů po sobě a po 63 minutách zvítězila 6-1 6-2.

Světová čtyřka, která porazila Jovanovskou ve dvou setech i předloni na US Open, tak letos ještě nepřišla o podání a do čtvrtfinále postoupila se ztrátou pouhých sedmi gamů.

O postup mezi kvarteto nejlepších se Kvitová po zítřejším volnu utká s krajankou, se kterými loni vyhrála všech deset (včetně extraligy dvanáct) duelů. Narazí buď na osmnáctiletou Kateřinu Siniakovou, nebo dvacetiletou Terezu Smitkovou, které se o prestižní souboj s českou jedničkou utkají ve středu.

První dva ročníky turnaje v Shenzhenu vyhrála domácí Na Li, která loni na titul navázala triumfem na Australian Open. I Kvitová je letos pasována do role jedné z favoritek prvního grandslamu sezony. Spojovat případné úspěchy v Shenzhenu a Melbourne ale odmítá.

"Zatím jsem tady jen ve čtvrtfinále a z něj je jšetě dlouhá cesta do finále. Soustředím se jen na další zápas," řekla dvojnásobná wimbledonská vítězka Kvitová. Přesto o Melbourne promluvila. "Australian Open je jedním z mých oblíbených grandslamů. Je tam velké horko, ale snažila jsem se zapracovat na kondici a teď doufám, že se to vyplatí."

- WTA INTERNATIONAL SHENZHEN -
(Čína, tv. povrch, 500.000 dolarů)
úterní výsledky (06. 01. 2014)
• Dvouhra - 2. kolo •
Kvitová (2-ČR) - Jovanovská (Srb.) 6-1 6-2
Dijasová (4-Kaz.) - Babosová (Maď.) 6-3 6-4   
Sai-Sai Zheng (Čína) - Hercogová (Slovin.) 6-3 2-6 6-2
• Dvouhra - 2. kolo •
Bacsinszká/Zvonarevová (Švýc./Rus.) - Kruničová/Siniaková (Srb./ČR) 6-3 6-1
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

291
Přidat komentář
gigin
Zdravim,



Jsou dopsany bonusy a aktualizowani zakazami hraci atd. ;)



http://www.grandslamfantasytennis.com/league-profile/?league=624
Reagovat
janek_da
Pro navnadění trochu textu od vlka

"A jake budou pravidla pro AO2015 ???!!!
Budou to drsna pravidla:) "
Reagovat
dadaft
:-))
Reagovat
janek_da
Behem roku se nebude moci uz pristupovat do ligy!!!!
Reagovat
janek_da
A budu se rvát o trofej "Spanielova Bota"
Reagovat
dadaft
II. League of TenisPortal.cz
Reagovat
lars
A ktera liga je lepsi a proc?
Reagovat
dadaft
to je ta liga.
tak se jmenuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Do toho jdu taky...
Reagovat
blixa
Jsem se přihlásil .. ale nemám pozvánku, tak nevím ?
Reagovat
janek_da
Vlk je tam připraven. Nedá se tam s ním zkontaktovat?
Reagovat
blixa
Nevím, nemám kontakt na "vlk" ;-)
Reagovat
janek_da
Už si nepamatuju, jak se do tej ligy přihlašovalo. Zkusils odkaz
http://www.grandslamfantasytennis.com/league-profile/?league=624
?
Je tam kontakt na vlka?
Reagovat
janek_da
Jo a měj na tom portále účet se svým jménem z TenisPortalu!!! Jinak v tom bude guláš. Tým si už nazveš podle své fantazije třeba "Blixovy Blikački" :D
Reagovat
blixa
To mám, to je jasný. Tým jsem nazval obzvláště pikantně, to tu ani nemůžu napsat :D
Reagovat
janek_da
Koukám, všichni v lize mají nějaký obrázek. Super.
Reagovat
Frick
Docela mne překvapuje, že kurz na 2:0 na sety pro Halep byl až 1,28. To je ta Vikhlyantseva takovej talent? Za měsíc je jí 18 a dotáhla to zatim jen do šestý stovky. Když si to porovnám s Bančičovou nebo Konjuhovou.
Reagovat
kada.tom
spíš tam roli hrálo to, že Halep je ráda, že v tom 2. kole byla - Beck nebyla daleko od výhry a to se mohlo odrazit v tom kurzu
Reagovat
Frick
Tak komu budete dnes fandit? Já Tereze. Sice to bulení neni nic extra, ale lepší jak ty cholero-výlevy a to, co předvedla v tom Wimblu, to je pořád úžasný.
Reagovat
George_Renel
Také Tereze. Cítím tam tak nějak větší růstový potenciál. A osobně jsem na ten zápas fakt zvědavý.
Reagovat
Fandina
Kdyby spolu holky začaly hrát debla, tak by tedy měly zkratku ... úsměv

Budu fandit Terce, důvod je ten, že minule vyhrála Katka, tak doufám, že se poučila a teď vyhraje. Katku mám ráda a fandím jí, líbí se mi jak hraje, ale očekávala bych od Terky teď výhru. Když hrály minule v Linci, byla jsem tam a mám dojem, že to Terka prokaučovala. Tak jsem zvědavá, jak teď a už také moc nevěřím, že bude plakat na kurtu. Podle mě už to má za sebou. A na Katku jsem také zvědavá. Uvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
Budu fandit Katce, důvod je ten, že minule vyhrála Katka, tak doufám, že vyhraje i dneska.Terku mám rád a fandím jí, líbí se mi jak hraje, ale očekával bych od Katky teď výhru protoze to mam vsazeno. Když hrály minule v Linci,jsem tam nebyl. a mám dojem. Tak jsem zvědavý, jak teď a už také moc nevěřím, že bude plakat na kurtu. Podle mě už to má za sebou. A na Terku jsem také zvědavý. Uvidíme.
Reagovat
Fandina
Super super super!!!
Reagovat
Roger_Federer
;)
Reagovat
kada.tom
ani jednu extra nemusím ... a stejně jednu nebo druhou zítra snad vyřadí Petra, tak je to i fuk :-)
Reagovat
Fredy
Dobře dopodávala 3. set a postoupila do ČF. Velká gratulace. :) Bára hraje hezký celodvorcový tenis. Pokud jí bude sloužit zdraví, může nás ještě mile překvapit. Báro pojď ! :)
Reagovat
tommr
po prvním setu to vypadalo na jasnou záležitost, ale nakonec to bylo nervydrásající drama až do posledního míčku se štastným koncem pro Báru ... :)
Velkým nedostatkem turnaje v Aucklandu je chybějící jestřáb. Dneska tam bylo na můj vkus až příliš mnoho sporných míčků ve prospěch domácí hráčky ... :(
Reagovat
Fredy
Určitě. Bára se ale nedala! Chtěla vyměnit čárové rozhodčí. Pěkně se kouká na Bářin pestrý tenis.
Reagovat
Frick
Třeba tam dorazí aspoň John McCain :o)
Reagovat
FulnekUltras
Bohužel - podobně jako na USO 2014 i tentokrát Karolína po vítězství nad soupeřkou zvučného jména nedokázala v následujícím kole svou kvalitu potvrdit a prohrála s tenistkou papírově mnohem "hratelnější". Ty uvozovky jsou použity zcela záměrně - ona totiž realita na kurtu bývá oproti papírové či žebříčkové teorii často zatraceně rozdílná.
Kudrjavcevová na rozdíl od Azarenkové ukázala zřetelně lepší pohyb i bojovnost - a právě tyhle aspekty Káje při celkovém pohledu na zápas dost chyběly.
První set ještě proběhl přinejmenším co do výsledku relativně podle předpokladů, jenže potom jakoby se v Plíščeti sepnul jakýsi bezdůvodně rutinérský režim, který postupně přešel ve strach z otáčejícího se vývoje utkání a posléze až v totální křeč. Zatímco Ruska pořád houževnatě "jezdila" výměnu po výměně, Kája ve druhé sadě působila dojmem, jako kdyby se to už mělo "nějak" vyhrát samo, a to se jí zle vymstilo. Oproti předchozímu mači s Vikou tentokrát mnohem více šetřila krokem, a to byla pro běhavou soupeřku voda na mlýn. Když Káje došlo, že zbytečně alibistickou a pasivní hrou přenechala Kudrjavcevové otěže zápasu, bylo již pozdě. Ve třetím setu už Ruska jasně dominovala, vystihovala i stále nejistější Kájin servis, a kdyby za stavu 5:0 i na ni přece jen nedolehla tíha blízkosti výhry, mohlo být hotovo ještě podstatně dříve.
Nerad to takto natvrdo říkám, ale být líná na krok se Káje prostě dlouhodobě vyplácet nebude. Spousta hráček má dnes velmi dobrý pohyb, vytrvalost, a vypouštět s nimi častěji určité míče prostě k úspěchu nevede. Opět se navíc ukázalo, jak zrádná bývá v tenise určitá podvědomá euforie po předchozí výhře nad "těžkou váhou". Co měla Azarenková včera spíš jen v ruce, to dnes Kudrjavcevová významně doplnila nohama - a náhle jsme viděli, že to na ležérněji hrající Karolínu bohatě stačí.
Pozitivní je samozřejmě poučení pro příště...
Reagovat
tommr
dobře napsáno. U Karolíny se bohužel zase dostavila kocovina po opojným úspěchu podobně jako na USO ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
...vypadla Karolína s hráčkou, kterou by měla už pravidelně porážet. Je to škoda, protože body jsou cenné a na primérech zvlášť.
Další kdo nás opustil je Lucka H.. Já osobně nemůžu být naštvaný. Lucka hrála 4 třísetové bitvy a proti Julii je to hodně těžké. Kloubou dolů před výsledkem, jaký si tady uhrála, nikdo nemůže být zklamaný.
Radost mi naopak udělala Venus, která to vyhrála velmi suverénně a taky Ula Radwa, která se začíná vracet do své herní formy.
Ještě aby to dnes zvládla také Bára, které se zápas vymknul kontrole :/
Reagovat
freeteepek
Ten výsledek je pro nás trošku neuvěřitelnej, ale je třeba říct, že Ruska si výhru zasloužila. Navzdory svému postavení 100. hráčky na žebříčku prakticky nechybovala. Hrála agresivně, ale všechno jí tam od druhého setu padalo. Dělala míň chyb, než Azarenková v minulém zápase! Karolíně tam po většinu zápasu nepadal první servis a nehrála dost agresivně. Snažila se držet míč ve hře a čekat na chyby soupeřky, které ovšem nepřicházeli. Zlepšila se až na konci třetího setu. A to jak na servisu, tak v agresivitě. Bohužel jí nevyšla úplně ta poslední servírovací hra. Na obrat už bylo pozdě. Náskok 5:0 byl moc velký:-(
Reagovat
freeteepek
Karolína zkusila stejnou taktiku jako na Viku, ale na stou hráčku žebříčku to nefungovalo. Potřebovala by zlepšit techniku, aby mohla hrát pestřeji a nemusela pak spoléhat jen na to, že udrží míč ve hře dokud soupeřka neudělá chybu. Těch čopů je v její hře až příliš.
Reagovat
blixa
Kája teď hraje naprosto otřesně, jen doufám že to nějak uplácá a příště to bude lepší.
Reagovat
EllNino
Doufám, že Karolína zvládne po tom heroickém 1. kole roli favoritky, ale s Allou by si snad poradit měla, každopádně nepodcenit ...:)
Reagovat
smazaný uživatel
už je venku. Z desítky by měly chybět Sharapova a Bouchard. Azarenka taky není přihlášená. Naše holky co na to maj, žebříček chybět nebudou (Petra, Lucka, Karolína, Bára, Klára)

MD list zde:
http://www.tennisforum.com/showthread.php?t=826426
Reagovat
EllNino
nejlepší je Jelena Jamkovic :))
Reagovat
smazaný uživatel
pekné obsadenie :)
Reagovat
PetaM
Dubaj je letos 900, že? To se divím, že tam nejedou ...
Reagovat
blixa
Jojo, premier 5, taky se divím. Asi nechtějí přepínat síly ;-)
Reagovat
PetaM
Hm, Petra si by mohla vzpomenout na rok 2013 a zase ho vyhrát :D :D
Reagovat
blixa
No jo, mohla, ale má tam Káju, to bude těžký ;-)
Reagovat
PetaM
Hmmmmmmmmmmmmmm .... :D Kája bude nalosovaná někam jinam :D
Reagovat
blixa
No i když jo, tak ve finále se sejdou ;-)
Reagovat
PetaM
Finále Petra neprohrává, takže pohoda :D :D
Reagovat
lars
ale taky prohrava: Katowice, Peking
Reagovat
smazaný uživatel
Katowice :(((((
asi nepripominaj, najhoršia Petrina porážka vo finále
Reagovat
slacker
Nejhorsi porazka byla v Rime 2011 ktere se ale hralo o par stovek kilometru severneji :-)
Reagovat
lars
Prahu neuvazujeme , nebot byla v jine etape - pred Wimled. 2011 :))
Reagovat
ptpc
900 je Premier Mandatory, či?
Reagovat
blixa
Ne, Premier 5. Premier Mandatory je za 1000.
Reagovat
ptpc
Díky.
Reagovat
lars
Invalid thread !!
Reagovat
FulnekUltras
i přes drobný zádrhel na začátku druhého setu. Jen tak dál Peti - a v semi pozor na Věrku !!! ;-)
Jinak obrovská gratulace i dalším našim dnešním "želízkům" - hlavně oběma Luckám a Adamovi. Český tenis vstupuje do nového roku opravdu impozantně.
Reagovat
smazaný uživatel
"Český tenis vstupuje do nového roku opravdu impozantně."
k tomu len toľko - ako na nový rok, tak po celý rok :) :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím,nemá někdo záznam z dnešního zápasu Petry.Dekuju
Reagovat
smazaný uživatel
Začala škola a já na tenis nemám vůbec čas. V neděli jsem hleděl jen na Kláru a Sam.
Co teda ale musím říct, že hodně našich holek vstoupilo do sezony skvěle. Asi nejvíc by chtěl pogratulovat Lucce H., která zatím jede moc hezky. Ostatním gratuluji samozřejmě také :) Jen tak dál
Dnes také potěšila skvělým výkonem Venus a Serena zklamala :/
Pavlásek taky super :)
Reagovat
Patri.k
Ona ta Australská sezóna je vždycky ta nejhorší na sledování.
Reagovat
smazaný uživatel
je to škoda. Ale na AO si dělám čas i v noci, když jdu 2. den do škole :D
Reagovat
vrabejka
ja někdy musim vstávat o půl šesté do školy, takže zápasy stíhám :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vee to dnes také moc slušelo. Ty kudrnaté vlasy jsou luxusní :)
Reagovat
sprchon
Taky mám školu a s ní spousta učení na zápočty a zkoušky. Tenis sleduju jen občas na livesportu a večer kouknu maximálně na highlighty... Hlavně že se holkám daří. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já se budu večer a v noci učit, tak možná vydržím na nějaký zápas... Letos jsem neviděla ještě žádný. :/
Reagovat
Patri.k
Tršoku jsem tajně doufal, že Vaidišová snad může dostat divokou kartu na AO, nebo aspoň do kvalifikace, ale naivně... Vaidišová je z malého státu, tak prostě nic takového nedostane, kdyby byla z velkého, tak ji spíš dostane no.
Reagovat
Patri.k
ALe na druhou stranu je paráda, že Parha bude pořádat turnaj, krom toho, že spousta našich tenistech doufám přijede, řada hůř žebříčkově postavených bude mít šanci dostat divokou kartu, takže ten turnaj opravdu může být krásná přehlídka českého tenisu, navíc hlavně Krejčíkové, Hradecké a pdoobným může pomoc dostat se do stovku, pokud dostanou slušný los, přeci jen, všichni víme, že na tu stovku mají, ale prostě probojovávat se náročnou kvalifikací není nejlehčí. Myslíte si, že by si i Vaidišová mohla dohodnout divokou kartu do Prahy? Hlavně ji by to strašně pomohlo, aby se nemusela plácat po ITF turnajích.
Reagovat
VlS
Já bych se uklidnil, ta divoška bude tak jedna, možná dvě a možná nějaká do kvaldy, jestli počítáš s přehlídkou českejch tenistek, tak budeš možná trochu zklamanej.
Reagovat
Patri.k
Tak to pak nechápu, všude jinde divoké karty dostavají domácí hráčky skoro všechny.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže těch WC asi zase tolik k dispozici nebude.
Reagovat
tommr
nejspíš budou 3, maximálně 4 ...
Reagovat
slacker
aby se pak netvorily pred nimi dlouhe fronty.
Reagovat
smazaný uživatel
To je v pohodě, ten areál Sparty je v takovém stavu, že si můžeš odskočit kdekoli, nemusíš do fronty.
Reagovat
Patri.k
:DD
Reagovat
Patri.k
Ajo, myslel jsem, že se dávají 4 WC, ale dávají se jen dvě, takže máš pravdu, to není moc, ale na druhou stranu, my máme tolik hráček ve stovce, že většina bude mít hlavní soutěž zajištěnou regulérně, takže jich tam hodně být může a i ty 2 budou super, zvlášť protože zrovna u čechů to není moc k vidění :D
Reagovat
smazaný uživatel
Otázka je, pro koho. Třeba by jednu mohli dát Bouzkové. A jedna možná pro Hlaváčkovou, která asi nebude mít ranking ani na kvaldu.
Reagovat
slacker
A jednu pro Fandinu
Reagovat
Fandina
Já si tam dojdu bez karty!!!
Reagovat
sprchon
Jedním slovem - blbost. Odehrála strašně málo zápasů. Potřebuje se do toho nejprve dostat. Pokud půjde všechno dobře a vyhraje letos nějaké to ITF, tak očekávám nějakou WC na větší turnaj možná ke konci sezony. Ale chce to asi ještě hodně času a hodně zápasů.
Reagovat
VlS
Souhlas, Nikol výkonostně zatím nemá na WTA co pohledávat.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
janek_da
Mě na tom videu zaujalo, že si Serena zakrývá kávu při pití. O pivu jsem věděl, že si ho Amíci zakrývají, ale kávu?
Reagovat
George_Renel
Podle toho jak dnes hrála tak kdoví co v tom kelímku bylo. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Věděla, že ji všechyn kamery zabírají, možná si tam kapla něco
Reagovat
VlS
Na kelímku byla reklama KFC a ona má smlouvu s Mekáčem.
Reagovat
tmora
reklama - zakaz. I svoje piti si musi davat do povolenejch znacek VITEL, apod.. Podle toho kdo je na turnaji partnerem..
Reagovat
janek_da
Takový nesmysl by dával smysl. Divná doba.
Reagovat
blixa
Každá doba je divná ;-)
Reagovat
VlS
A kdyby nějaká doba nebyla divná, tak by tím byla přinejmenším divná, kdyby nebyla přímo podezřelá
Reagovat
slacker
Co bylo divneho na dobe kolem roku 1880? :-)
Reagovat
VlS
Vzestup anarchosocialistickejch hnutí, I. a II. internacionála
Reagovat
aligo
:D :D dobře ty :D
Reagovat
blixa
To je ovšem pro slackera něco jako rajská hudba :D
Reagovat
slacker
Na tom nic divneho nebylo :-) jen dusledek industrializace a postupneho rozsireni vzdelani i mezi utlacovanou vrstvu spolecnosti
Reagovat
dadaft
svět za něco stál dokud se jezdilo na koních a nejnebezpečnější zbraň byl kord.
Reagovat
smazaný uživatel
A co bylo divného třeba na druhohorách? S výjimkou té nešťastné události, kdy Baldrick vyhubil dinosaury...
Reagovat
janek_da
100% souhlas :))))
Reagovat
smazaný uživatel
nikto kto da highlights? :)
Reagovat
UnrealTom
Petra zatim velmi dobře snad v tom bude pokračovat :)
Reagovat
FulnekUltras
Letos je to naprosto reálný... ;-)
Reagovat
aligo
Možná to tu už bylo, ale tak znova :D

Makarova je už v TOP 10..... Takže Gratulace.... Stala se 110 hráčkou ruské národnosti, která se tam dostala. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nakouknout a hezky zase zpátky.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne ne. Pěkně tam zůstat a třeba se posunout výš. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulka Kátě, to je moje druhá oblíbená Ruska po Nastě :)
Reagovat
smazaný uživatel
Like. :-)
Reagovat
Cico93
a Mária?
Reagovat
smazaný uživatel
co mi nutíš Márii? Jsem psala "oblíbená" Ruska, příště lépe čti :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nasta ma potencial na TOP10 , ktorý nie a nie využiť. :/
Reagovat
slacker
V top 10 prosim rezervujte 4 mista
Reagovat
Cico93
Už len henta by tam chybala.
Reagovat
smazaný uživatel
110. ruské národnosti? NN, je 110. celkově a ruské národnosti tak 11. :D
Reagovat
aligo
:D tak jsem to trošku špatně přeložil :D :D stává se :D jsem angličtinář samouk :D :D
Reagovat
PetaM
No, na FB WTA je napsané: "... 110th player & 12th Russian in WTA history to break into Top 10!"

Takže, není 110 hráčkou Ruska, ale 12 hráčkou Ruska a 110 hráčkou celkově ... :) Ne? :D
Reagovat
aligo
už jsem to vysvětlil :D :D a tam odtud jsem to nebral :D z toho bych to přeložil :D :D
Reagovat
PetaM
Ne, v pohodě, když jsem reagoval, ještě tady reakce mufika nebyla :D :D
Reagovat
aligo
jasan :D
Reagovat
FulnekUltras
Za dlouhodobou úroveň svých výkonů zcela zaslouženě.
Reagovat
Frick
Tomáš si vzpomněl, že už asi 7 let nemá dlouhé vlasy, takže už tu čapku fakt nepotřebuje.
Reagovat
Frick
Tomáš si vzpomněl, že už asi 7 let nemá dlouhé vlasy, takže už tu čapku fakt nepotřebuje.
Reagovat
aligo
ALE VE SKUTEČNOSTI JE TO KOČKA!! :)))

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t31.0-8/10452980_870266359661709_8905646910218725285_o.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Ve skutečnosti nevypadá mohutně ani na kurtu. To zkreslují kamery akorát...
Reagovat
aligo
tak jsem to myslel ;)
Reagovat
slacker
Kocka vypada asi nejak takhle www.zooliberec.cz/images/cmgkatalog/kocka-domjpg.jpg
Reagovat
kada.tom
:-D :-D :-D
Reagovat
aligo
A dement jako ty.... a co?
Reagovat
Stan_Borowitz
to je fakt kočka, to musí uznat každý...
Reagovat
Kozoroh
Tak No1e. Pojď si pro 49. titul ATP!
Reagovat
smazaný uživatel
48 nebo 49, není to jedno...
Reagovat
Kozoroh
Není, protože si přeji, aby ten 50. získal v Melbourne ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Teda to je zas zajímavých výsledků, že se to nedá tak najednou ani vstřebat :-)
Reagovat
mahycek
Nyní jsem přijel. Takže dobře Tomáš,sice to mám stažené,ale výsledek je jasný.A nyní Djokovic a pak Nadal a Ferrer,uvidíme,jak vstoupí muži do nového roku.A až 8.1.v Brisbane v osmifinále Roger. Doufám, že 997 výhra je jasná.Ještě zítra dopo Grigor.
Reagovat
tommr
dneska to byl další stoprocentně úspěšnej den našich - svoje singlový zápasy vyhrály z žen Lucka Hradecká, Petra Kvitová i Lucka Šafářová a z mužů Tomáš Berdych, Jirka Veselý i Adam Pavlásek. Úspěšný byly i Háčka v deblu a náš mix na HC ... :)
Reagovat
Cico93
Rozmýšľam teraz či už tenis nieje vašim národným športom.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Hned za biatlonem. ;)
Reagovat
Cico93
hokej?
Reagovat
smazaný uživatel
Hokej nám poslední dobou moc nejde...
Reagovat
Cico93
doma v Prahe bude striebro, zlato naše:)
Reagovat
smazaný uživatel
Vy už jste si to vybrali v juniorech... :D
Reagovat
Cico93
to bol len začiatok.
ale ne ne srandujem. Bude zaležať na zložení jednotlivých tímov.
Potom budeme o niečo mudrejší.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně. Ještě ani nevíme sestavy...

Jinak tohle jsem nedávno viděl na Twitteru... :D
https://pbs.twimg.com/media/BnLP69QCMAAdjyu.jpg
Reagovat
Cico93
Reagovat
Cico93
Aj ked vy to tak či tak budete mať napraskané hviezdami. Domáce MS niesu každý rok.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky doufám. Tentokrát by moc omluvenek být nemělo... Ale hlavní je, aby se povedlo složit tým, který bude fungovat. Ať už tam bude více nebo méně hvězd. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně Voráčka by to chtělo. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak určitě. :) Philadelphia snad nepostoupí. Zatím na to nevypadá...
Reagovat
Cico93
On príde Flyers nedojdu do play off.
Reagovat
smazaný uživatel
Já NHL tolik nesleduju, ráno si max. projdu výsledky, takže nevím, jak na tom jeho tým je. :)
Reagovat
Cico93
sice je ešte len polka základnej časti, ale nevyzerá to na postup. Nejakých 10 bodov stracajú. Veľmi im neverim hraju tam praktický len 2 hráči.:)
Reagovat
Cico93
Spomínam na naše MS, keď praktický ten istý tím čo hral vo Vancouveri najkrajší hokej, nerad spomínam na tu tretinu s Fínmi:(((
o rok na MS v Bratislave totálne vyhorel. Tlak bol obrovský.
Reagovat
Fandina
Pokud se nepletu, tak to bylo první mistrovství hrané v Blavě, takže tlak byl obrovský. Ale v Praze, doma, to bude v krátké době už třetí, takže sice tlak z domova bude, ale zase ne tak jako, kdyby se doma hrálo poprvé.
Reagovat
Cico93
krátka doba, veď naposledy pred 11 rokmi.
Reagovat
Fandina
tak sorry, já si na to pamatuji jako včera ... úsměv
Reagovat
mahycek
Myslím,že není,pojdme si to říci o tom národním sportu,ve čtvrtfinále Australian open. Zatím se z toho nepo....
Reagovat
mahycek
Jasně,ženy naše také úspěšný den.
Reagovat
Fandina
A ještě vyhrála Voráčová v deblu.
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda! Sice znovu bez obrázku ale jsem rad, že se našim dařilo. Jsem dnes ještě zvědavý na berrera s Nadalem, snad to bude napínavé.
Reagovat
tommr
Jirka bez problémů potvrdil roli favorita proti domácímu hráči s WC ...
Reagovat
kada.tom
tak to by byla ostuda, kdyby s ním prohrál nebo i kdyby to bylo vyrovnané utkání ... zkrátka splnil to, co musel :-)
Reagovat
tommr
to je sice pravda, ale Jirka je po zranění takže je fajn, že to tak hladce zvlád ... :)
Reagovat
kada.tom
to je fakt :-)
i tak by ale byla ostuda prohrát :-)
Reagovat
George_Renel
také lehce 6:2, 6:1.
Reagovat
misa
Reagovat
vendulkabendulka
Dik moc, akorat jsem chtela jit zacit hledat.
Reagovat
tommr
jasná záležitost - Tomáš nečelil ani jednomu BP. Bylo vidět, že Istomin je Tomášův oblíbenej soupeř ... :)
Jinak se mi docela líbí barevná kombinace kurtu a okolí. Z hlediska sledování hry je to skoro ideální ... :)
Reagovat
kada.tom
Tomáš se s tím nemaže :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A proč by měl, že jo? :D
Reagovat
kada.tom
však jo, není nad rychlej proces :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš skvěle zakončil esem, hrál dobře, sebevědomě, jen tak dál. :)
Reagovat
kada.tom
jojo, pěknej výkon, snad v tom míní pokračovat :-)
Reagovat
misa
by mohla nechat vyhrát i Lucku.
Reagovat
tommr
pro Lucku by možná bylo lepší zítra prohrát, aby se v Perthu moc dlouho nezdržovala. Výsledky v Sydney a hlavně na AO jsou pro ní mnohem důležitější ... :)
Reagovat
blixa
Můžeme postoupit i když prohrajeme. Ale myslím že Serena zapne, její mediální poradci jí vynadají :D
Reagovat
Fandina
Teďka vyhráli s Johnem první set v mixu 6:3. Tak uvidíme, jak to dopadne.
PS ... je to směšné, jak je Serena vedle dlouhána Isnera malá ... úsměv
Reagovat
blixa
My bychom potřebovali, aby amíci ten mix prohráli, ale to nehrozí bo Evža je ve čtyřhře fakt marná.
Reagovat
Fandina
Tak samozřejmě, každý bod se počítá, ale tady jde spíš o to, že Serena s Izim mix nevypouští, chtějí vyhrát, je to vidět.
Reagovat
misa
Jasně, body jsou body, ale sázím na skvělou kondici Lucky. Mě spíš zajímá, jak přistoupí Petra k Sydney, pokud by hrála finále ve Shenzenu.
Reagovat
tommr
doufám, že v takovým případě nebude nic vypouštět. V Sydney bude mít v prvním kole volnej los a to by jí na odfrknutí mělo stačit ... :)
Reagovat
misa
Po Sydney ji ale čeká to nejdůležitější. Vyhrát Senzhen, hrát finále v Sydney a následně skončit na AO ve 3. kole by asi nebylo to nejlepší.
Reagovat
tommr
já bych takový výsledky bral - proti lonsku by to byl výraznej posun k lepšímu ... :)
Reagovat
misa
To určitě, ale Petru zajímají spíš ty grandslamy.
Reagovat
smazaný uživatel
Ideální by bylo vyhrát Shenzhen, Sydney i AO. :-)))
Reagovat
misa
To už by mohlo stačit na číslo 1 :-)
Reagovat
tommr
to by na jedničku stačilo kdyby Serena vypadla nejpozději ve čtvrtfinále ... :)
Reagovat
blixa
Jestli bude hrát jako dneska, nepřežije první kolo :D
Reagovat
slacker
V Melbourne jsou urcite lepsi kavarny nez v Perthu
Reagovat
Bob
klasika. Když o nic nejde, tak se nesnaží.
Reagovat
tommr
zatím je to jednoznačná záležitost. Istomin moh schytat i kanára, ale podařilo se mu vyhrát aspoň jednou vlastní servis i když už při něm prohrával 0:40 ... :)
Reagovat
George_Renel
A Jorka jde také podávat na set.
Reagovat
George_Renel
Takže Jirka lehce 6:2.
Reagovat
historik
změnil i outfit a nově hraje bez čepice?
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně Tomík, bez čepice už hraje delší dobu a je to fajn. :)
Reagovat
tommr
bez tý čepice vypadá mnohem líp. Ted ještě aby mu to prospělo i při hře ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
vypadá moc dobře a jeho hra je jiná, jestli sis všiml, je techničtější a chodí víc k síti, celkově mi připadá v pohodě. :) A outfit mu opravdu sluší.
Reagovat
tommr
ze zápasu s Istominem se nedá nic vyvozovat. Uvidíme jak mu to půjde až narazí na těžký soupeře - Gasqueta, Nadala a Djokovice ... :)
Reagovat
George_Renel
Takže Tomáš začíná prakticky ve stejný čas jako Jirka Veselý.
Reagovat
Fandina
OT ... Berďa v Dauhá opět bez čepice a venku!!! A v super černobílém oblečení a právě na Eurosportu 2 začíná zápas s Istominem. Držím palce!!!
Reagovat
Fandina
A Jirka Veselý proti Prashanthovi v Čenaj držím palce. Veselko pojď!!!
http://live.drakulastream.eu/static/freepopups/2640201738379780.html
Reagovat
VlS
hrál moc dobře
Reagovat
sosna
Amíci dostali za uši:-)
Reagovat
slacker
Za usi je malo, dotahnout je k soudu v Haagu alespon
Reagovat
Stan_Borowitz
a nahnat je do mišelinky tahat gumy, všechny ty imperialisty a vrahy z Vólstrítu...
Reagovat
janek_da
Bravo Petko
Reagovat
janek_da
oprava: Petro
Reagovat
Davor1
Pamätám si ako včera, keď som presne pred rokom pozeral jeho zápasy s Nishim a Federerom, neskutočné výkony a epické víťazstvo na domácom turnaji. Teraz si ho v prvom kole neskutočne vodí challengerovy drevorubač a antitenista Groth :/(
Lleyton by už mal uvažovať nad koncom, lebo toto je neskutočne smutný pohľad :(
Reagovat
SwissMaestro
Snad nám ještě obrátí. Tohodle zápasu jsem se bál.
Reagovat
Davor1
Neotočí, neverím tomu. Na returne má mizivú šancu a trápi sa aj na servise. Fandím mu, ale toto už nedá :/
Reagovat
SwissMaestro
Mně bylo do breku loni v Cinnci....tam proti Fogninimu fakt dělal šaška. Ale věřím, že takový Newport, Atlantu by letos mohl povodit!
Reagovat
SwissMaestro
Hm tak Hewitt moc daleko opravdu nedojde. Tohle mě moc mrzí. Věřím, že 3. kolo na AO není utopií :/
Reagovat
Davor1
Musel by mať extrémne ľahký los, aby to tretie kolo urobil. On už bohužiaľ mimo trávy je stratený a som presvedčený, že táto sezóna je jeho posledná. S veľkou pravdepodobnosťou totiž do konca roka vypadne zo stovky a hrávať kvalifikácie či challengere by bolo pre neho hanbou. Dúfal som v nejakú dôstojnú rozlúčku, najkrajšie by to bolo vo Wimbledone, potom by si ešte mohol symbolicky strihnúť Newport a skončiť...
Reagovat
SwissMaestro
Bylo by hezké kdyby třeba udělal SF v Queensu, OF ve Wimbledonu a pak F v Newportu. Prostě loučení se ctí...jak píšeš :)
Reagovat
Davor1
To by bolo super, ale asi by musel vynechať komplet antukovú časť sezóny a trénovať na tráve už mesiac dopredu, aby uhral tak dobré výsledky. On by ešte veľmi chcel, ale telo mu štrajkuje už príliš a potom to vyzerá tak, ako dnes :/
Reagovat
SwissMaestro
To vůbec není od věci nápad vynechat antuku. Nic na ní v posledních letech neuhrál, doslova. A když už tak jen FO aby si ještě "užil" atmosféru GS.
Reagovat
George_Renel
Takže jaký může být další vývoj turnaje když Kanada USA porazí?
Reagovat
Fandina
Když Kanada porazí USA, tak budou mít oba tými po jedné výhře a naši budou mít dvě výhry. A když naši porazí v posledním zápase USA, tak postoupí do finále. Když prohrají a když Kanada ještě porazí Itálii, tak budou tři týmy mít dvě výhry a vítěz skupiny by měl vzejít z těchto pravidel. Předpokládám, že jsem to dobře přeložila.

Nejvyšší počet vyhraných zápasů
Nejlepší procento setů
Nejlepší procento her
Head-to-head
Losování mincí
Reagovat
Fandina
oprava ... oba týmy ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
procento setů je přece blbost, když jak Polsko, tak my jsme museli mix hrát jen na 8 gamů
Reagovat
Fandina
Tím procentem se právě eliminuje kolik her se hrálo, protože se procentuálně vykazuje úspěšnost. Z celkového počtu, kolik bylo vyhraných.
Reagovat
Fandina
I když to losování mincí u třech týmů ... úsměv
Reagovat
George_Renel
Děkuji.
Reagovat
blixa
Teda tak laxní výkon na kurtu už jsem dlouho neviděl. Serena na to fakt sere :D
Reagovat
dadaft
nomen omen :)
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
Frick
To jsou dneska věci.
Reagovat
George_Renel
se moc nezměnila. Asi bude potřebovat narazit na nějakou Češku, aby zase spadla z oblak.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak přece nebude říkat: "Myslím, že to Serena vypustila." :D
Reagovat
PetaM
Trochu upřímnosti by mladým neškodilo :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ať to řekne sama Serena, ne? Ta je zodpovědná za svůj výkon... Anebo řekne, že ráno neměla kafe a všechno bude vysvětleno. :D
Reagovat
PetaM
Proto jsem napsal "mladým" :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Teda, ten reportér jí v rozhovoru dával zabrat... :D
Reagovat
kada.tom
teda dělat Bouchard takový planý naděje, teď si bude myslet bůhví jak nehraje dobře, když porazila Serenu :-D ... snad jí Flavia vrátí na zem :-)
a John musí vyhrát a pak debl Amíci taky :-)
Reagovat
Fandina
Klidně může vyhrát Vašek. Nedivila bych se a bylo by to!!!
Reagovat
kada.tom
může, o tom žádná :-))
Reagovat
sosna
Ou, káva nebyla?
Reagovat
dadaft
no Sereno, Australian Open nikdy nebyl úplně tvůj turnaj a s takovou ho letos zase nevyhraješ.
Reagovat
Fandina
Petruško pojď pojď pojď!!!
Reagovat
Cico93
Carolina ho vyhra
Reagovat
dadaft
jj, s Caroline bych počítal.
Reagovat
Fandina
Caro by mi nevadila, ale přála bych to Petře nebo Šafi!!!
Reagovat
VlS
zásobovači v pekle objednávají ušanky :-)
Reagovat
Frick
nebylo to úplně lehké, ale myslim, že jsem to pochopil :o)
Reagovat
janek_da
Tak tady máš další várku na přemýšlení
http://flashhry.cz/h/40xescape
Reagovat
blixa
:D :D
Reagovat
Cico93
nerozumiem:(
Reagovat
slacker
Usanka je cepice ktera chrani i usi pred zimou
Reagovat
blixa
Chceš to přeložit ? :D
Reagovat
Cico93
už netreba
janekda vysvetlil:)
Reagovat
Fandina
I když, v Austrálii bývají velká vedra, to se Petře moc nedaří.
Reagovat
Davor1
tam k tomu pristúpi úplne ináč, vôbec by som sa nečudoval, keby zase všetko zvalcovala, motivácia na GS je neporovnateľná s touto poloexhibíciou...Ale tento rok to asi bude zaujímavé, Sharapka s Kvitovou vyzerajú byť v parádnej forme...
Reagovat
Cico93
ja si myslím, že to už bude len horšie. Už minulý rok na 3 GS zasebou zlyhala.
Reagovat
smazaný uživatel
diváci právem očekávají kvalitní tenis. Holt někdo to bere vážně,jiný si užívá. Už jen proto by měli postoupit Lucka s Adamem.
Reagovat
Cico93
Tak predsa s ňou pozametala:)
ja to včera písal.
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem dělal printscreen a chystal se ti napsat, že jsi prorok! :D
Reagovat
Cico93
Reagovat
smazaný uživatel
Takový tenis si v Perthu nezaslouží. Fakt katastrofa. Absolutní nezájem.
Reagovat
George_Renel
jako ten plážový švihák z Itálie.
Tak okatě dávat najevo nechuť hrát bych řešil pokutou.
Reagovat
PetaM
Tak pravidlo na to je ... Ale kdo se odváží? :D
Reagovat
sosna
Nejvýšší čas vsadit na Šafi, dokud je slušný kurz:-)
Reagovat
PetaM
Jéžiš, už jí padají i míčky ... :D :D
Reagovat
Davor1
Serenu to dnes brutálne nebaví, zdá sa, že mimo GS a TM už nemá absolútne žiadnu motiváciu, možno ešte na tých väčších Premier turnajoch, ale dnes to teda odchodila kvalitne...
Reagovat
PetaM
No, Serena si letos chce zápasy užívat ... Hm, aby si brzo nezačala užívat to, že není první na světě ...
Reagovat
Fandina
Jednou to přijít musí. Dneska zatím podle mě pospává a je možné, že už to neotočí. Genie hraje hodně rychle.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dlouho pospávala,až uplně usnula,viď ? To snad nemyslí ta Serena vážně...
Reagovat
Fandina
Serena umí překvapit, tak uvidíme, jak to pojme dál!!!
Reagovat
dadaft
dobře Genie!!!
set je doma.
jen ji podus, Serenu,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
blixa
Podle mě si Serena dělá prdel. První sety pouští, aby si diváci užili :D
Reagovat
dadaft
hohoho, set a brejk.
jestli ho Genie potvrdí, tak to s tou prdelí asi bude třeba přehodnotit. ))
Reagovat
blixa
Je čas na kávu .....
Reagovat
Fandina
Serena zatím opravdu pospávala. A Genie se svou rychlou hrou uspěla. Tak uvidíme jak ve druhém. Genie go!!!
Reagovat
dadaft
třeba se ukáže, že proti Lucce Eugenie nehrála tak špatně jako spíš Lucka moc dobře.
Serena na žádné trumfy zatím nevypadá,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
dadaft
no, asi jsem to zakřikl, Serena má VŽDYCKY trumfy,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
blixa
Evža break ! Aby nám ještě nespadlo nebe na hlavu :D
Reagovat
Fandina
Serena si dá espresso a bude to!!!
Reagovat
blixa
No vypadá to tak ! To bude nějaká marketinková akce :D
Reagovat
Fandina
Tak nějak, ještě chybělo nahlásit značku ... úsměv
Reagovat
Frick
Je tam toho v tý Číně strašně moc.

Peking

Wuhan

Zhuhai

Šenzen
Kanton
Tianjin
(Hong-Kong)

Nanchang
Dalian
(Taipei)

...jsou v zásadě hned za USA

US Open

Miami
Indian Wells

Cinci

Charleston
Stanford
New Haven

Washnigton
WTA 280 před USO???

Carlsbad
Reagovat
blixa
No a co jako ? Kde jsou peníze, tam jsou turnaje. Logické, ne.
Reagovat
tommr
pokud vím tak Carlsbad už byl taky zrušenej ...
Reagovat
smazaný uživatel
nehraje se letos v Carlsbadu WTA challenger 125k?
Reagovat
dadaft
nemáte někdo nesekající se stream na Serenu s Genií?
Reagovat
Fandina
satelit SuperTennis ... úsměv
Reagovat
dadaft
mám teď přístup jenom na Astru, tam Supertennis bohužel není. ((
HD přenos v TV, to je jiná kávička než stream.
Reagovat
Fandina
Ano, my to máme na Hot Birdu a je to v HD. I když znám kvalitnější obraz na SuperTennisu než teď ten z Perthu, ale jinak opravdu seper.
Reagovat
Frick
Zítra už zase nebude třeba si hledat nějaký zástupný sport (jako třeba tenis), bo se zase jede BIATLON!!!!
Reagovat
Fandina
Peťa supeeeeeeeeeeeer. Jen tak dál!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Sakra, jak to, že jsem to zaspala? Nicméně Petře moc gratuluju a jako vstup do nové sezony je to zatím velmi pěkné, jen tak dál Kvítko a držím palce. :)
Reagovat
sosna
Petra zkušeně a šance na titul je celkem velká, do finále se jí žádná top tenistka do cesty nepostaví a Simona už se trápila v 1. kole s Beckovou...Petře Čína svědčí! Pojď!
Reagovat
tommr
ve čtvrtfinále bude Petra jasná favoritka, ale v semifinále by už mohla na top-hráčku narazit i když jen bývalou ... :)
Reagovat
dadaft
tak já se na souboj Petra - Věra dost těším a doufám, že na něj dojde.
Reagovat
Frick
Mi by tedy nevadilo, kdyby Katka nebo Terka vyhrály. Dominance v českých zápasech trvá již příliš dlouho.
Reagovat
kada.tom
to víš že jo ...
Reagovat
tommr
mě by to teda dost vadilo. Katce i Terce sice taky fandím, ale rozhodně ne v zápasech proti Petře. Petra potřebuje body do žebříčku a jako jediná z našich má reálnou šanci získat v Shenzhenu titul ...
Reagovat
Fandina
Škoda, že proti sobě zase budou holky hrát. V pavouku jsou tři naše holky v jedné čtvrtině. Pech.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist