Kvitová přehrála Bencicovou a poslala Češky do 10. fedcupového semifinále v řadě

11. 2. 2018, 10:45
Aktuality 117
FED CUP - České tenistky postoupily desátý rok po sobě do semifinále Fed Cupu. Letos se do něj dostaly po domácí výhře nad Švýcarkami, když rozhodující třetí bod dnes získala v pražské O2 areně Petra Kvitová proti Belindě Bencicové.
Petra Kvitová (© Česká sportovní)

České tenistky vstoupily do utkání se Švýcarskem velmi dobře. První bod v sobotu pro výběr Petra Pály vybojovala Petra Kvitová, jež ve třech setech přehrála Viktoriji Golubicovou a oslavila tak vítězný návrat do týmové soutěže po více než roční odmlce. Druhý bod pak v pražské O2 areně získala Barbora Strýcová, která jasně přehrála švýcarskou jedničku Belindu Bencicovou.

"Petra začala skvěle, ale pak přišel ve druhém setu slabší moment. Bála jsem se, jestli to Petra zvládne, ale nakonec to dala. Sleduju snad všechny její zápasy, takže už jsem zvyklá na to, že je to někdy tak a jindy zase tak, ale i tak ji mám moc ráda. Je to velká bojovnice a za to, co všechno pro reprezentaci naší země dělá, si zaslouží velkou poklonu," řekla směrem k utkání fanynka Petra, jež si se svou rodinou užívala sobotní den ve vysočanské hale na maximum.

"Chodíme sem pokaždé, když se tu tenis hraje, je to už taková naše tradice. Když je tenis, jsme tu i my. Obě dcery milují české hráčky a my s manželem také. Je to skvělé," dodala fanynka českého výběru.

"Vidět naše holky živě je velký zážitek. Hodně nás včera překvapila Bára, která hrála opravdu výborně. Jsme rádi, že to můžeme být," konstatovala skupina fanoušků z Plzně. "Máme tenis rádi, tak tu prostě nemůžeme chybět," doplnili s úsměvem. "Dnes máme tři šance, takže to určitě klapne."

"Že to bude po sobotě 2-0 jsem asi nečekala. Myslela jsem, že Bencicová ten bod urve, ale jsem moc ráda, že jí Bára porazila a vyhrála. Už po očku sleduji stav utkání mezi Běloruskem a Německem. Doufám, že budeme hrát zase doma," řekla před startem nedělního programu fanynka Markéta, jež přijela podpořit český tým z Ústí nad Labem.

Třetí bod uhrála hned v první nedělní dvouhře Kvitová
Kvitová vstoupila do nedělního utkání proti Bencicové neproměněním pěti brejkbolů. Při druhém servisu soupeřky se pak znovu dostala na shodu, kvůli častým chybám se ale znovu k brejku nedostala. Do vedení se česká hráčka dostala až díky dvojchybě Švýcarky v páté hře. Češka postupem času svou agresivní hru zpřesnila a dostávala tak Švýcarku neustále pod tlak. Za stavu 4-2 odehrála Kvitová parádní hru na returnu a podruhé v úvodním dějství tak prolomila podání Bencicové, čímž se dostala do vedeni 5-2. V osmé hře se sice Kvitová nemohla spolehnout na své podání a všechny body uhrála až po druhém servisu, i tak ale žádné drama nedopustila a úvodní sadu získala po 36 minutách hry poměrem 6-3.

Kvitová v úvodní sadě udělala 11 nevynucených chyb, trefila ale 10 vítězných míčů a celkově byla aktivnější a agresivnější hráčkou. Bencicová naproti tomu udělala pouhé 4 nevynucené chyby, trefila však jen 3 winnery.

V úvodních šesti hrách druhého setu si obě hráčky držely bez problému svá podání a až teprve sedmá hra nabídla první tři brejkboly. Kvitová sice první dva využít nedokázala, potřetí už ale uspěla a ujala se vedení 4-3. Osmý game sice zahájila Češka dvojchybou, po boji pak ale servis uhájila a brejk z předchozí hry potvrdila. Švýcarka se ve druhé sadě vzmohla ještě na snížení na 3-5, další zvrat už ale Kvitová nepřipustila a po hodině a 20 minutách hry nakonec zvítězila 6-2 6-4, čímž zajistila českým tenistkám postup do 10. fedcupového semifinále v řadě.

"Dnes to bylo trošku lepší. Včera jsem hrála ve Fed Cupu po strašně dlouhé době, a než si člověk zvykne, trvá to. Belinda do toho chodila víc, sem tam něco zkazila. Je to hra, která mi víc sedí," řekla Kvitová v České televizi.

"Jsem strašně rád, že se to povedlo dotáhnout hned takhle v prvním dnešním zápase. Petra hrála výborně, hlavně na své servírovací gamy. Za stavu 4-3 skvěle odvrátila brejkbol, to byl hrozně důležitý game. Musím ji pochválit," uvedl Pála.

Češky uspěly i bez své jedničky a světové pětky Karolíny Plíškové, která se ve vysočanské hale nezúčastnila ani nedělního programu a vzhledem k chřipce nepodpořila český tým ani jako členka týmu na lavičce.

Do závěrečné čtyřhry tak za již rozhodnutého stavu nastoupily Barbora Strýcová s Lucií Šafářovou, které soupeřkám 'dopřály' zisk alespoň čestného bodu. Češky sice získaly suverénně první set, ale nakonec dvojici Timea Bacsinszká a Jill Teichmannová podlehly 6-1 4-6 8-10.

"S Luckou jsme si zkoušely nějaké věci, což se na výsledku projevilo. Samozřejmě by bylo lepší vyhrát, ale už na tom tolik nezáleželo," řekla Strýcová.

Boj o finále bude v dubnu v Německu
O šesté finále za posledních osm let, během nichž útočí na šestý triumf, budou Češky hrát 21. a 22. dubna v Německu. Němky ve čtvrtfinále v Minsku zdolaly 3-2 na zápasy loňské finalistky Bělorusky.

Všechny čtyři české reprezentantky příští týden čeká turnaj v katarském Dauhá.

• FED CUP 2018, SVĚTOVÁ SKUPINA I •
kompletní výsledky (10. - 11. 02. 2018)
Česko - Švýcarsko 3-1 (Praha, tv. povrch / hala)
Kvitová - Golubicová  6-2 1-6 6-3 ... 1-0
Strýcová - Bencicová 6-2 6-4 ... 2-0
Kvitová - Bencicová 6-2 6-4 ... 3-0
Strýcová/Šafářová - Bacsinszká/Teichmannová 6-1 4-6 8-10 ... 3-1
Bělorusko - Německo 2-3 (Minsk, tv. povrch / hala)
Sabalenková - Mariaová 4-6 6-1 6-2 ... 1-0
Sasnovičová - Lottnerová 5-7 4-6 ... 1-1
Lapková - Mariaová 4-6 7-5 0-6 ... 1-2
Sabalenková - Lottnerová 6-3 5-7 6-2 ... 2-2
Marozavová/Sabalenková - Grönefeldová/Mariaová 7-6 5-7 4-6 ... 2-3
Francie - Belgie 3-2 (La Roche-sur-Yon, tv. povrch / hala)
Parmentierová - Mertensová 1-6 2-6 ... 0-1
Mladenovicová - Flipkensová 6-2 6-4 ... 1-1
Mladenovicová - Mertensová 6-4 6-4 ... 2-1
Parmentierová - Van Uytvancková 1-6 3-6 ... 2-2
Hesseová/Mladenovicová - Flipkensová/Mertensová 6-4 2-6 6-2 ... 3-2
USA - Nizozemsko 3-1 (Asheville, tv. povrch / hala)
V. Williamsová - Rusová 6-1 6-4 ... 1-0
Vandewegheová - Hogenkampová 4-6 7-6(6) 6-3 ... 2-0
V. Williamsová - Hogenkampová 7-5 6-1 ... 3-0
S. Williamsová/V. Williamsová - Kerkhoveová/Schuursová 2-6 3-6 ... 3-1
Semifinálové dvojice: Německo - Česko, Francie - USA
TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

117
Přidat komentář
LukasH
Jsem rad, ze se to nakonec vsechno seslo takhle. Kdo by si to byl pomyslel po ty prohre na AO. Vypadalo to, ze Petra bude do poctu, navic kdyz jako jedina z holek nehraje debla. I ona si to asi myslela. Nastesti to ale vsechno Petrohrad zmenil plus absence Karoliny Petre pomohla, aby znovu zazarila. Jako za starych casu.
Reagovat
FulnekUltras
Radost je třeba si vychutnat - v našem, a zvlášť kolektivním sportu teď už bude čím dál vzácnější.
Reagovat
Frick
Tak bude těžký. Ale i ve složení Kerber - Georges by byly Němky k poražení. Myslíte, že zvolej antuku?
Reagovat
tommr
povrch nebude důležitej. Rozhodující bude německá nominace. Pokud Němky nastoupí v nejsilnější sestavě tzn. s Kerberovou a Goergesovou tak se máme na co těšit na jakýmkoli povrchu ...
Reagovat
Jan
Bych tipnul že dají tvrdý povrch.
Reagovat
Jan
No asi bude ta antuka ve Stuttgartu.
Reagovat
Enterprise
Počítám, že Němci zvolí antuku ve Stuttgartu, ať už bude složení německého týmu jakékoliv. Podle mne ale oba týmy nastoupí v nejsilnější sestavě, zvlášť když hned od pondělí se tam hraje dobře dotovaný turnaj. Kerber ten turnaj několikrát vyhrála, Goerges tam žádný velký výsledek v poslední době neuhrála. Uvidíme.
Reagovat
milik254
Julie vyhrála celý turnaj ve Stuttgartu v roce 2011, ve finále porazila No.1 Wozniacki. :-))
Reagovat
Enterprise
Právě proto jsem tam napsal "v poslední době" :-) jinak kromě toho úspěchu v roce 2011 letěla skoro pokaždé v prvním nebo druhém zápase.
Reagovat
lars
Loni Goerges porazila Svitolinu v FC. A "za odmenu" ji nedali WC na WTA turnaj ve Stutgartu, kvuly WC pro Marfusu.
Reagovat
Enterprise
Díky za připomenutí. Já si říkal, proč loni na turnaji nehrála, když předtím bojovala na stejném kurtu ve FC a až tvůj příspěvek mi vybavil celou story. Možná i proto se jim na to teď o víkendu vyprdla :-)
Reagovat
lars
* kvuli
Reagovat
Frick
Když se tam od PO hraje turnaj, tak tam sotva může bejt o víkednu Fed Cup...
Reagovat
Enterprise
Loni Němky taky hostily na antuce ve Stuttgartu o víkendu Ukrajinu a hned od pondělí se jel turnaj WTA (+ kvalifikace o víkendu). Takže evidentně obě akce skloubit jde.
Reagovat
Fandina
A také v roce 2013 Německo Srbsko. Víkend FED a od úterý první kolo turnaje.

https://www.fedcup.com/en/draws-results/tie.aspx?id=W-FC-2013-WG-PO-SRB-GER-01

http://www.tenisportal.cz/stuttgart/2013/wta-zeny/
Reagovat
Frick
Teda, to docela čumim. Ale zřejmě to jde. Přehození bannerů je za půl hodiny a kvalda se hrála na vedlejších kurtech.
Reagovat
PetaM
Proč? Antuka tam zůstane a na kvalifikaci mají jiné kurty ne?
Reagovat
lars
tipuji pomalejsi antuku nez ve Stutgartu
Reagovat
FulnekUltras
po poradě se sicilskými experty na oranici
Reagovat
Fandina
Petruška dneska super ve dvou setech. Zase byly chyby, ale také super údery, jak jinak s Petrou :-)). Ale nejdůležitější je výhra, takže nádhera a obrovská gratulace Petře. Nádhera!!!

Zase jsem byla v hale a nelituji, byl to dneska zase moc pěkný zážitek.

Trochu mě ale mrzelo, že Šafi s Barčou prohrály. Ze začátku hrály super, ale nakonec to bylo o dva pověstné míče.

Zajímavé také bylo, že když se při deblu hrálo bez výhod, tak se hodně diváků v mé okolí divilo, co se to hraje.

A také mě zaujalo to, že tamní komentátor Libor Bouček oznámil, že dnes byla na FEDu největší návštěnost vůbec, bylo to něco přes 11 800 diváků, přesně si to číslo nepamatuji, ale nevím, jestli se jednalo o návštěvnost vůbec, nebo jen u nás.
Reagovat
tommr
byl to zápas za už rozhodnutýho stavu a tak se hrál ve zkráceným počítání ...
Reagovat
Fandina
To ano, ale oni to neznali. To mě překvapilo.
Reagovat
com
skoda, myslel sem, ze Belorusky jeste otoci.. takze priste s Kerber a Georges, to bude teda hnus
Reagovat
FulnekUltras
ideální antuková příprava
Reagovat
bIbec
může to být hlavně atraktivní střetnutí, když holky budou chtět hrát.
Takže se třeba snad máme na co těšit.
Reagovat
tommr
no je jasný, že proti nám s podobnou béčkovou sestavou jako proti Běloruskám nevyrukujou ... :(
Reagovat
drabona
Petra hrála výborně,hlavně se mi zdá po návratu vyrovnanější, i když člověk tak trochu neví, jaká hráčka do kterého setu nastoupí. Zatím to však zvládá . Není to taková marnost jako před zraněním ruky a protože nejlepším měřítkem každého úmyslu a konání je výsledek, tak jí přeji, ty nejlepší výsledky.
Reagovat
milik254
Tak těsně před zraněním ruky byla Petra v dost dobré formě :D
Reagovat
Frick
1) Petra Kvitová
(Fed Cup WG QF 2W 0L)

Petra se poprvé od listipadu 2015 dočkala singlové výhry ve Fed Cupu a to dokonce ve dvojnásobném podání. Bohužel se přitom nedokázala vyvarovat obodbí, kdy to fakt bylo trápení a tak to musím zohlednit ve známce.

ZNÁMKA: 2 (7/10)

2) Bára Strýcová
(Fed Cup WG QF 1W 0L)

Bára 100% zastoupila nemocnou Káju a slovensko-švýcarské jednotce prakticky nedala šanci. Narozdíl od Petry se nedmá prakticky nic vytknout...

ZNÁMKA: 1 (9/10)

3) Tereza Smitková
(ITF 50 Loughborough W, 50 b.)

Tak se nám Tereza konečně trochu probudila a podařilo se jí ovládnout 25k turnaj. Kéž by na to dokázala navázat i v dalších týdnech!

ZNÁMKA: 1 (9/10)

4) Jesika Malečková
(ITF 50 Loughborough QF, 9 b.)

Jessulda po vyhrané 15k dokoázala přidat v Británii ještě dva další korálky, avšak 9 bodů je prostě málo.

ZNÁMKA: 3 (5/10)

5) Anastasia Zarycká
(ITF 12 Trnava R16, 1 b.)

Nasťa v Trnavě potkala dvě hráčky, které nikdy nefigurovaly na rankignu, přesto zápas 1. kola vyhrála až ve 3. setě a v osmifinále pak hladce podlehla. Opravdu zlý turnaj.

ZNÁMKA: 4- (2/10)
Reagovat
Andrew89
jsem rad ze jsi konecne zpet! zachvili budes o5 ceska jednicka...ostatne tsm patris a top 10 klepe na dvere...do wimblu je tam;)
Reagovat
Hector21
twl ta Sabalenka, to je děsnej řev...
Reagovat
Frick
Jestli by byl pár Bára-Lucka opravdu to nejlepší, co může bejt.

Co třeba Lucka s Kájou?
Reagovat
blixa
Dvě zadní spolu ? Hmmmm, pán je zřejmě odborník ... :D :D
Reagovat
Frick
Neměl to bejt původně pár do Ria?!
Reagovat
blixa
Měl. Taky že to byl totální nesmysl, ke kterému zaplať bůh nedošlo. Byla to bafuňáři sestavená dvojice a jeden z důvodů, proč Kája nakonec do Ria vůbec nejela.
Reagovat
Frick
Když hrála Kája s LucHra, tak to šlo v pohodě. A to jsou se Šafi stejně vysoký (177)
Reagovat
Fandina
Jj a třeba Kája s Julčou hrály spolu super.
Reagovat
Frick
Tak asi ten debl vyléčil z myšlenky toho, že se pro Lucku mělo najít místečko aspoň v jednom singlu :-///
Reagovat
George_Renel
Ještě by ses měl omluvit Pálovi....
Reagovat
Frick
Tak zase toho byla pohoda klídek ...a navíc, přeci to nebylo tak, že by Lucka táhla Báru ke dnu...
Reagovat
tommr
a bude rozhodovat závěrečná čtyřhra. Doufám, že to Bělorusky urvou ... :)
Reagovat
George_Renel
V týmových soutěžích máme již jen FC.... :-/
https://sport.idnes.cz/tomas-berdych-davis-cup-konec-tenis-d60-/tenis.aspx?c=A180211_152014_tenis_par
Reagovat
tommr
ve FC deblu opět prohrála. Že jí to pořád baví se takhle ztrapňovat ... :(
Reagovat
Hector21
no, že tebe to pořád baví se takhle ztrapňovat
Reagovat
smazaný uživatel
Bavily se všechny 4. A Timea si udržela letošní neporazitelnost v deblu. Pohoda :-)
Podstatnější budou výsledky v Dauha.
Reagovat
dunphy
Lol. tommr zas bude určitě nasraný :D
Reagovat
PetaM
No tak to byl hodně trapný debl. Ještě, že už je konec. A jsem moc rád, že to bylo 3:0. Za stavu 2:2 bychom prohráli. Ještě, že k tomu stavu nedošlo. :D Jo jo, srandičky srandičky, a pak vám to natřou takové holky :D :D
Reagovat
FulnekUltras
Petra, Šafi, Barča - a na čtvrté místo hned několik vyrovnaných kandidátek: Katka, Denča, Maky. Na rozdíl od lendloidně pokroucené éry DC v 80. letech máme široký výběr, a navíc hráček, pro které není reprezentace jen prázdným pojmem.
Reagovat
George_Renel
ZVP vždycky plácali hovadiny.
Reagovat
lars
neprovokuj tu svymi blaboly a radsi dnes "tlac" Belorusky v FC
Reagovat
janek_da
z historie
https://sport.idnes.cz/novym-kapitanem-fedcupoveho-tymu-bude-pala-fk3-/tenis.aspx?c=A071227_200122_tenis_ot
Reagovat
lvicek
Marketa celkem v klidku :). Dneska se nejak dari :).
Reagovat
Jabadu
"Přátelé, no to je večer ..."
Petra jako jasná jednička, Michal Krčmář - já jsem to normálně doteď nepochopil. Neuvěřitelné!
:-)
Reagovat
blixa
No chtělo to trochu kliky, že se Martin s Johanesem odstřelili, ale je to fakt neskutečný !
Reagovat
horska.kraslice
V Korei je to větrná dolina, na střelnici to dnes podle vyjádření našich kluků nefoukalo jen na stojanu č.30, chudák Michal Šlezinger měl ovšem smůlu, protože když přijel na stojku, byla třicítka obsazená, tak musel jinam, viděla jsem, jak mu vítr cloumá bundou, nemohl v tom větru vůbec udržet pušku v klidu, bylo to hodně neregulérní! :-(
Reagovat
peek
Petrohrad a teď FedCup ukázaly, že ji máme zpět v plné kráse, a to doslova. Čumím jak puk, jak jí to sluší v téhle reklamě: https://youtu.be/jKI-BaxK7IU
Reagovat
milik254
Neboj, ona zase zmizí, možná už příští týden.
Reagovat
Pavlis
Petra tu svou show potřebovala už jako sůl. Tohle je totiž její soutěž. Jednalo se o návrat na scénu po tom, čím si prošla, dlouho čekala na výhru, byla poslední roky až druhá. Tento víkend a týden, ostatně, poslední dva týdny, jí to vynahradil měrou vrchovatou. Díky tomu, jak se to seběhlo. Ale samozřejmě, poděkovat můžeme skvělé náladě v týmu, všem, které chtěly reprezentovat, urovnání vztahů s Kájou a Bárou a tomu, že se po dlouhé době opět hrálo doma. Netradičně již v prvním kole v O2 Areně, super!

Petra dnes s přehledem. V dubnu doufám, že na ni bude také spolehnutí, ať už bude v žebříčku na jakémkoli umístění.
Reagovat
milik254
Co preferujete? Bělorusko (které i bez Viky je silné, a kdo ví, třeba by Azarenka v dubnu už hrála), nebo Německo, u nich doma, kde by asi Angelika ani Julka nechyběly?:D
Reagovat
tommr
já bych jednoznačně preferoval Bělorusko. Hrálo by se u nás a naše holky by tudíž určitě zase nastoupily v nejsilnějším složení ... :)
Reagovat
FulnekUltras
zatímco viróza by se mohla opět pořádně připravit na antuku
Reagovat
tommr
s tím neustálým navážením do Karolíny jsi už trapnej. Nebýt Karolíny tak poslední 2 FC tituly nemáme ...
Reagovat
FulnekUltras
jestli budeme hrát v SRN, pak Hrdličkovu realizačnímu týmu opravdu nezávidím ;)
Reagovat
misa
Lucinka si před Doha zahraje aspoň čtyřhru. Zajímavé je, že ještě nikdy v deblu ve FC neslavila výhru. Tak snad dnes.
Reagovat
tommr
to bude tím, že jí vždycky hraje za už rozhodnutýho stavu a tudíž tomu nedává 100% ...
Reagovat
misa
Mám radost, jak si to užívá.
Reagovat
tommr
dneska to vypadá slibně ... :)
Reagovat
lvicek
Je tu pekne mrtvo - vsichni diskuteri jsou asi v o2 arene :). No sla bych hned taky, kdyby to slo...
Reagovat
smazaný uživatel
Petruska valec, tak to ma byt :3
Reagovat
EllNino
Uvidíme, jestli si Petra přesune ven, v hale je velmi dobrá, venku se teprve ukáže, jak na tom je :) ... ale vlastně je to úplně jedno, protože prostě Petra, ta může letět hned s Buyukakcay :))
Reagovat
smazaný uživatel
Skvělá Peťa!Dneska s přehledem!:-)
Reagovat
tommr
to až na pár divokejch minel zvládla s přehledem. Bencicová jí to ale hodně ulehčila. Trochu se divím švýcarskýmu kapitánovi, že proti Petře nenasadil Bacsinszkou, která by jí nejspíš mnohem víc potrápila. Ale tím líp pro nás ... :)
Reagovat
PetaM
Nevíme, jak hrála Timea v celém týdnu. A jestli je zdravá.
Reagovat
tommr
v Petrohradu vyhrála se Zvonarevovou debla takže je určitě zdravá a ve formě. Kouč soupeřek to zase jednou prokoučoval (už poněkolikátý) ... :)
Reagovat
lars
Bacsa v dobry forme je ?
Reagovat
PetaM
Ale singla prohrála. Navíc ... Byla zdravá minulý týden, teď nevíš, jak na tom je. Karolína minulý týden byla taky zdravá.
Reagovat
PetaM
Třeba není připravená fyzicky na singla. Vždyť půl roku nehrála ...
Reagovat
tommr
horší než Bencicová by asi nebyla ... :)
Reagovat
PetaM
Jako jejich mínus :D :D :D Vyhráli jsme my.
Reagovat
tommr
však já si taky nestěžuju. Pála je prostě nejlepší kapitán ... :)
Reagovat
misa
České tenistky výborně využívají termínovou listinu této soutěže. Hraje se v únoru, dubnu a listopadu, kdy je většinou zima, ve světové skupině je málo exotických zemí, takže se většinou hraje v hale. Češky naposledy v hale prohrály v dubnu 2009 s USA! Od té doby mají současně bilanci na otevřených kurtech 1-3 (vše na antuce).
Reagovat
EllNino
je to pravda :) Hala je naše
Reagovat
EllNino
Parádní Petra, tohle ji moc přeju, hrozně to potřebovala doma uspět :)
Reagovat
tommr
jj Petra se vrátila na vítěznou FC vlnu a snad jí to pomůže se sebevědomím i na normálních turnajích ... :)
Reagovat
lvicek
Petulka krasne! Je proste bozi :).
Reagovat
Jan
Konec, zvonec :) Petra skvěle :)
Reagovat
tommr
má brejk ve druhým a Bencicový tečou nervy. To by už Petra měla dotáhnout ... :)
Reagovat
lvicek
Nj, vsichni komentatori zase spekulovali, jak Moravec piluje rany na lezce a on pak v rozhovoru (opet), ze si vyhodil naboj... Ale nevim, co teda dela, protoze to uz bylo letos snad popate? Ale Michal Krcmar skvele!! :) (zato druhej Michal, pekny Waterloo na stojce ;) ).
Reagovat
lvicek
Jo a gratulka Terce Smitkovy k titulu!
Reagovat
EllNino
další singlová výhra nad Švýcarkou :D
Reagovat
lvicek
Jee, ten Bimbo je mysak :).
Reagovat
tommr
průběh zápasu je zatím velice podobnej včerejšímu proti Golubicový. Doufám, že ve druhým setu to bude probíhat odlišně ... :)
Reagovat
tommr
trenér by měl Petře zakázat smečování ... :)
Reagovat
Frick
:-O
Reagovat
Jan
A měl náramek ?
Reagovat
misa
Největší český vlastenec přece nemůže chybět na reprezentačním utkání.
Reagovat
tommr
nezačala dobře. Promarnit 5 brejkbolů v jedný hře je trestuhodný ... :(
Reagovat
J1mmy88
z toho 4 BP pres trapny druhy servis a Petra vse doprostred site
Reagovat
tommr
ještě že se Bencicová nad Petrou smilovala a na sedmej brejkbol udělala dvojchybu ...
Reagovat
J1mmy88
uz je to lepsi, do toho Peto :)
Reagovat
slacker
kolik uz ma UE?
Reagovat
J1mmy88
hraje trapne Kviti, kazda jina hracka uz by vedla 4:0 min.
Reagovat
smazaný uživatel
Trapnej si tu ty
Reagovat
EllNino
to nevypadá dobře ani pro Doha ...
Reagovat
janek_da
Fulnek říkal, že to spraví až indianwells :-/
Reagovat
misa
Když je tak nemocná, mohla by odstoupit. Dokud je čas.
Reagovat
lars
ale je v jiny pulce pavouka nez L.S.
Reagovat
PetaM
Jde asi o to, že pokud se odhlásí včas, na místo Karolíny bude přeřazena nejvýše nasazená hráčka, která v prvním kole nemá Bye, a tou je právě 9. Georges, soupeřka Lucky :D
Reagovat
tommr
Karolína obhajuje lonskej titul tudíž udělá všechno pro to, aby hrát mohla. V prvním kole bude mít jako pátá nasazená volnej los a začínat tak bude až ve středu takže by se mohla ještě stihnout dát do kupy ...
Reagovat
com
Ted ma chripku, ale v Dauha bude jako rybicka a obhaji titul :D
Reagovat
EllNino
tentokrát je Doha Premier 5, takže pochybuju, navíc má ve čtvrtfinále Halep a s tou má problémy u zdravá
Reagovat
Torn
Tentokrát, takže bude jiný bodování nebo jak to myslíš?
Reagovat
PetaM
Loni to byl Premier (vítězka brala 470 bodů), letos je to opět Premier 5 (vítězka bere 900 bodů). Velikost turnaje se střídá s Dubají :)
Reagovat
Torn
Aha :), tak proto i to lepší obsazení, to jsem netušil..Se mi upřímně tyhle dva turnaje furt pletou. :D
Reagovat
lvicek
Nemam rada zimu :/. Taky jsem nekde schrastila jakesi nachlazeni a to jsem predtim par dni skoro nebyla venku :(, tak mi vubec neni jasny, odkud to mam.
Reagovat
horska.kraslice
Přesně můj případ. :-) Viróza sice bez teplot, ale hnusně nepříjemná a vleklá.
Reagovat
horska.kraslice
Ó hrůza, opačně :-( !!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist