Kvitová prolétla do druhého kola za 35 minut

30. 6. 2015, 14:47
Aktuality 892
Nejlepším možným způsobem odstartovala Petra Kvitová obhajobu loňského titulu ve Wimbledonu. Turnajová dvojka dnes za pouhých 35 minut deklasovala Nizozemku Kiki Bertensovou 6-1 a 6-0. Z českých soubojů pak postoupily Kristýna Plíšková a Denisa Allertová.
Petra Kvitová (© wimbledon.org)

Petra Kvitová sice kvůli nemoci musela vynechat jediný přípravný turnaj na trávě, ale do Wimbledonu dnes vstoupila podobně suverénně jako loni, kdy grandslamový turnaj ovládla. První soupeřkou české tenistky byla semifinalistka z Hertogenbosche Kiki Bertensová, která za favoritkou od začátku viditelně zaostávala. Za stavu 3-0 pro Kvitovou uhrála Nizozemka svůj první game a od té chvíle už jí turnajová dvojka nic nedovolila.

 

Na podání byla Petra Kvitová naprosto suverénní až do stavu 6-1 5-0. Poslední hru zápasu zahájila dvojchybou, což byl první a zároveň poslední bod, který Bertensová při jejím servisu získala. Utkání ukončila obhájkyně titulu přímým bodem z podání a za 35 minut zvítězila 6-1 6-0.

 

"Byla jsem nervózní, ale když tady stojím a diváci tleskají, tak je atmosféra skvělá. Byla jsem ráda, jak jsem hrála," řekla Kvitová BBC po utkání. "Jsem po nemoci, a přesto jsem hrála dobře. Je tady něco, co prostě funguje," usmála se.


Turnajová dvojka, která si dnes připsala pouhé tři nevynucené chyby, si o postup do dalšího kola zahraje s Japonkou Kurumi Naraovou. Ta postoupila díky skreči Magdy Linetteové.

Kristýna Plíšková napodobila svou úspěšnější sestru Karolínu, která úvodní kolo zvládla už v pondělí, a podruhé v kariéře postoupila v Londýně do 2. kola. V českém duelu porazila loňskou wimbledonskou osmifinalistku Terezu Smitkovou 3-6 7-5 7-5, přestože v druhé sadě prohrávala 3-5.

"Být na trávě minus set a minus brejk, to už je hodně, proto jsem ráda, že jsem to zvládla. Bylo to hodně nervózní, na koukání asi nic moc, ale na to se nehraje," řekla Kristýna Plíšková. Spravila si tak náladu po loňském roce, kdy v 1. kole nevyužila dva mečboly a vypadla. "Teď se to trošku otočilo, takže jsem šťastná," řekla. 

V druhém českém souboji 1. kola uspěla Denisa Allertová, která rovněž ve třech setech zdolala Kateřinu Siniakovou 6-2 4-6 6-3. Při své premiéře ve Wimbledonu si tak zahraje s pátou nasazenou Caroline Wozniackou z Dánska. 

Poprvé po šesti letech v prvním kole Wimbledonu neuspěla Klára Koukalová. S turnajem se loučí po prohře s Ajlou Tomljanovičovou z Austrálie 3:6, 4:6.

Ani na šestý pokus nepřešla v Londýně přes první kolo dvouhry Lucie Hradecká. Finalistka wimbledonské čtyřhry z roku 2012 prohrála s třináctou nasazenou Polkou Agnieszkou Radwaňskou 3-6 2-6.

Hladký vstup do turnaje ve čtyřhře má za sebou Lucie Šafářová s americkou partnerkou Bethanií Mattekovou-Sandsovou. Vítězky úvodních dvou grandslamů sezony, které jsou v Londýně nasazeny jako číslo tři, porazily v 1. kole domácí pár Naomi Broadyová a Emily Webleyová-Smithová 6-3 6-2.

Výsledky - Wimbledon - ženy:
Dvouhra - 1. kolo:
Kvitová (2-ČR) - Bertensová (Niz.) 6:1, 6:0
Kr. Plíšková (ČR) - Smitková (ČR) 3:6, 7:5, 7:5
Allertová (ČR)Siniaková (obě ČR) 6:2, 4:6, 6:3
A. Radwaňská (13-Pol.) - Hradecká (ČR) 6:3, 6:2
Tomljanovičová (Austr.) - Koukalová (ČR) 6:3, 6:4
Čtyřhra - 1. kolo:
Matteková-Sandsová/Šafářová (3-USA/ČR) - Broadyová/Webleyová-Smithová (Brit.) 6-3 6-2

Komentáře

892
Přidat komentář
smazaný uživatel
Uvnitř článku je rozhovor s Petrou pro Novu před Wimbledonem...

http://sport.tn.nova.cz/clanek/kvitova-provokuje-predlohou-byla-slavna-fotka-divky-s-zidli.html
Reagovat
FulnekUltras
Díky za odkaz.
Reagovat
Frick
http://www.tennisforum.com/showthread.php?t=924681

Můj tip je Máša. Sice ne s nějakým velkým náskokem, ale myslím, že ona je nejlépe schopna udržet solidní level po celou sezónu.
Reagovat
smazaný uživatel
můj tip je Petra, moc neobhajuje a ukázala že umí hrát vyrovnaněji
Reagovat
FulnekUltras
Petře bude ta pozice č. 1 stačit na chvilku - aby ji později nepomlouvali, že jí tento úspěch schází do sbírky. ;)
Reagovat
dadaft
Azarenka?
Reagovat
smazaný uživatel
http://media.sport.cz/images/top_foto1/0000014209990564/6SmIU4gXp-F_MxbT0HJaVA/559198c0833b35512def0000-199139.jpg?20150629211511
Reagovat
Frick
http://www.tennis-arena.cz/wawrinka-odhodil-slavne-trenyrky-7964cz#.VZIgsYYStFc.facebook

Mne to přijde takové 4%, ten mužský akt.
Reagovat
Frick
Loni jsme měly v R128 devět hráček, letos jedenáct. Ubyla Andrejka, vrátila se Lucka H., přibyla Denča a Katka. Loni mohlo postoupit do R64 osm hráček, letos devět.

A tady přichází ten propad - loni postoupilo 7 z 8 možných (a osmé chybělo pár cm), letos jen 5 z 9 možných.

Kde hledat ty příčiny? Los? Tak u Lucky Hr. se to omluvit dá, ale myslím, že z trojice Petra C., Bára, Klára měla aspoň jedna postoupit.

Takhle to moc lichotivé není. Už na třetím GS v řadě vypadla jedna z našich nasazených hned v prvním kole.

A naopak (ze tří pokusů - Lucka H., Petra C., Klára) žádná naše nenasazená nebyla schopna jít dále. Přestože kurzově to aspoň na jeden postup bylo.

No a co se týče těch dvou našich derby? Je třeba na to žehrat nebo ne? Ale zřejmě ne. Postup tří nebo čtyř by byl zřejmě méně pravděpodobný než postup jedné nebo žádné.
Reagovat
smazaný uživatel
loni to byl snový Wimbledon, a jakýkoli další "normální" se s ním bude srovnávat, bude vypadat jako propadák, přitom to třeba bude standard. Kde hledat příčiny? Třeba v tom že ostatní hráčky mají taky právo vyhrávat.
Reagovat
EllNino
přesně :) Češi tady nemají nic předplaceného ...ty zápasy dopadly přesně podle očekávání ...že se s tim někdo nedokáže smířit je jeho věc :)
Reagovat
Frick
Ale myslím, že ta rozeplá košile v loži na kurtu P. Cahtriera byla docela dobrým ukazatelem úrovně s. Černoška.
Reagovat
Frick
Nemyslim, že by kdyby tu letní tenkou košili měl zapnutou, že by to s nim švihlo.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě spíš překvapilo, že jsem ho viděl na druhý den v Prostějově. Finále challangeru a finále GS české hráčky a Prostějovačky.. Ale nevím, jaký tam byl důvod. Vím, ale, že už to někdo kritizoval.
Reagovat
Frick
To bych mu nevyčítal, že byl v Prostějově. Je to jeho turnaj.
Reagovat
smazaný uživatel
Porovnej ale finále challangeru a GS. ještě finále GS, Šafi, hráčka PV. To mě trochu zklamalo. Na druhou stranu, asi tam ale měl být. Ale jistě by tot i lidé pochopili.. Nevím, no.. Někdo se teď doňho opíral kvůli toho, nevím kdo.
Reagovat
Frick
JEHO Challengeru
Reagovat
smazaný uživatel
?Konkurence je daleko obtížnější u chlapů, tenis je hrozně fyzicky náročný a rychlý. Projít přes kategorii Future je strašně obtížné,? porovnává mužský a ženský tenis Veselý.
Reagovat
smazaný uživatel
Jirko, pusť si todle: http://www.rozhlas.cz/zpravy/tenis/_zprava/cesku-chybi-talentovani-teniste-nejsou-konkurenceschopni-lituje-navratil--1464119
Reagovat
smazaný uživatel
?Mužský tenis je náročnější a vyrovnanější. Když se podíváme na grandslamové turnaje, je první nasazený schopný hrát čtyři nebo pět těžkých setů. Prvních 8 hráček projde od šestnáctky a jsou to výsledky jako 6:2 a 6:1,? přidává svůj názor Jaroslav Navrátil.
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímavé, ale já si stojím za tím, že ta "vyšší" konkurence u chlapů nevysvětluje ten rozdíl mezi tím, jak si stojí české ženy a čeští muži. To, že tady máme tolik úspěšných holek ukazuje, že jsme schopni vytvořit podmínky pro trénink špičkových tenistů. Ale pokud mladí kluci nejsou, protože jdou na hokej nebo fotbal a ne na tenis, tak se s tím těžko něco dělá. Chtělo by to, aby Tomáš konečně vyhrál ten Grand Slam, ať mají kluci nějaký vzor a budou chtít být ne Jágrem nebo Čechem, ale Berdychem. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych už vzor je dlouho, protože nemáme lepšího hráče a jen tak mít nebudeme.. Ale tady vidíš, jak to vidí profíci.. Takže něco na tom bude ;)
Reagovat
smazaný uživatel
I ti talentovaní, jako je Kolář, se prostě dlouho tlučou těma FUTURES turnajema, holt konkurence je obrovská, to se nedá nic dělat.
Reagovat
smazaný uživatel
Zní to hnusně, ale pak asi tak talentovaní nebudou, když se touhle kategorií tak dlouho tlučou..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si znova poslechni co jsem ti tu poslal. Už nevím, jak tě přesvědčit..
Reagovat
smazaný uživatel
Já to četl a Navrátil se vyjádřil poměrně jasně - nejsou lidi.
Reagovat
smazaný uživatel
Jej, já už fakt fičím.
Reagovat
smazaný uživatel
Už fičím, ale přesto, ještě jednou: ?Konkurence je daleko obtížnější u chlapů, tenis je hrozně fyzicky náročný a rychlý. Projít přes kategorii Future je strašně obtížné,? porovnává mužský a ženský tenis Veselý.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale nějaká ta velká individuální trofej mu zkrátka chybí. Lidi chtějí mít za vzory vítěze, ne poražené.. Ale Tomáše respektuju, není to nic proti němu, ostatně Davis Cup je hlavně jeho zásluha.
Reagovat
smazaný uživatel
Děti si ho spojujou hlavně kvůli Davis Cupu. A myslím, že hrát finále a několikrát SF GS není marné.
Reagovat
smazaný uživatel
Marné určitě ne. Ale vítězství je vítězství, to je prostě nejvíc.
Reagovat
smazaný uživatel
Je, ale jak jsem řekl, děti mají zakodované "Kvitová a Berdych"
Hledáme nového Tomáše, novou Petru. Z našich je teĎ prostě nejlepší, má vyrovnané výsledky a obdivuhodné. I bez velké trofeje, s ním musí každý počítat. Tak to je.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jasně, ale je to o tom, že velké úspěchy táhnou nejvíc. Ostatně když v osmadevadesátém hoši vyhráli Nagano, spoustu kluků to přitáhlo k hokeji a to jsme rozhodně neměli špatné hokejisty už před Naganem.
Reagovat
smazaný uživatel
Však ano, já nepopírám, že mu chybí velká trofej. Ale říkám, jak to vidí děcka.. Ti se nedívají, jestli vyhrál Wimbledon nebo Us Open, je prostě nejlepší ČECH (nyní) Tak to oni vidí, a to jim stačí ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je dobře. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No je, mají vzor :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prostě takový velký úspěch k tomu sportu přitáhne i lidi, kteří se o něj třeba před tím tolik nezajímali nebo to nebyla jejich "první volba."
Reagovat
FulnekUltras
takhle samozřejmě jo
Reagovat
FulnekUltras
Tomášova dlouholetá vyrovnanost na úrovni top10 je obdivuhodná - ale nějaká ta opravdu pořádná třešnička tomu přece jen chybí...
Reagovat
Holahej
U nás se ale hrajou smíšená družstva 4+2, protože je víc kluků a málo holek v oddílech...
Reagovat
smazaný uživatel
Asi ne ve všech.. respektive holek se na sport možná obecně hlásí míň, ale zato asi talentovanější, alespoň v případě tenisu.
Reagovat
Frick
Nejsou pod Černoškem.

Nebyla Nicole, nebyla Iveta.

Takže jde to i bez tohoto negramotnýho bolševika.
Reagovat
smazaný uživatel
Nicole žila v USA, to nebyl dobrej příklad. Ivetu ti uznám. A já nikdy netvrdil, že jedině Černošek, ale že má velký podíl na úspěších českého tenisu - Kvitová, Šafářová, Berdych..
Reagovat
Frick
Ale JE to Češka.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale nežila a nehrála v ČR, to je to podstatné.
Reagovat
FulnekUltras
Vůbec nejhorší varianta, co znám, je ovšem negramotný ODeSák, který ještě pořád věří, že mu tahle země zbylá po Československu jaksi "stvořitelsky" patří - stejně jako všechny prachy, které v ní po roce 1991 nakradl, a z důvodu společenské prestiže se teď ještě zoufale snaží stranicky přebarvit.
Reagovat
blixa
Ale no tak !!! Jdi už s těma kecama doprdele !!!! :(((
Reagovat
FulnekUltras
Byl jsi snad taky členem modrého hejna? ;)))
Reagovat
blixa
Nebyl, dokonce jsem ho ani nikdy nevolil. Ale o to tu přeci nejde. Tvoje politické názory tu všichni dobře známe a tyhle nesmyslný úlety by sis fakt mohl odpustit.
Reagovat
Frick
A koho jsi volil? ODA? US? DEU?
Reagovat
blixa
Já jsem volil toho, kdo mi alespoň trochu připomínal pravici (byť smutně uznávám, že většinou jen připomínal). ODS nemá s pravicí nic společného, ve své praktické politice to vždy byli národní socialisté.
Reagovat
Frick
OK hízíš to Machovi. Ale ten je celkem novic. Tak komu předitm? :o)
Reagovat
blixa
Neházím to Machovi, neb ho znám osobně a docela dobře. A ty nebuď zvědavej, předčasně zestárneš ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Tak to opravdu spíš vypadá na to přebarvování... ;)
Ono v pravé části spektra to při zachování si aspoň jakés takés vnitřní kontinuity a svědomí vlastně ani jinak nejde. ;)
Reagovat
FulnekUltras
Že by "úlety" byly dovoleny pouze zprava? ;)
Reagovat
blixa
A vidíš tu snad nějaké "úlety" zprava ?
Reagovat
FulnekUltras
Už jen v zákazu "úletů" zleva.
Reagovat
blixa
Ty seš fakt magor. Je úplně jedno, jestli jsou to úlety zleva, zprava nebo zprostředka. Jde o to že to jsou úlety. A to co si vyblábolil, na tom není nic levicového. S tím by asi řada pravičáků klidně souhlasila. Národní socialisty lze kritizovat zleva i zprava. Nicméně ani jedno sem nepatří.
Reagovat
FulnekUltras
Ke "kritice" Černoška z údajného "bolševictví" rozhodně ano. Zároveň si vůbec nemyslím, že politika je nějak neprodyšně oddělena od ostatního života včetně sportu. Naopak - prolíná se prakticky se vším. Pokud z normální otevřené diskuze takové téma vyplyne, je to úplně normální a myšlenka na potlačování něčích názorů v tomto směru tady těžko obstojí.
Reagovat
blixa
Miluju pitomce, co vyblábolí úplnou kravinu a když jim to někdo vyčte, tak začnou řvát že to je potlačování alternativních názorů :D Fakt běž do hajzlu. Ani slacker, ani Kvěš, ale ty seš největší zlo na TP.
Reagovat
FulnekUltras
Pravicového bolšána v sobě skutečně nezapřeš. V tom má slacker naprostou pravdu. Ten pocit ztráty popřevratových iluzí o "dokonalé" odplatě musí být nejspíš značně frustrující... ;)))
Reagovat
blixa
Nikdy jsem netoužil po jakékoliv odplatě, natož po "dokonalé". Ale je třeba skutečnosti pojmenovat pravými jmény. A ty seš čiré, nefalšované, koncentrované zlo.
Reagovat
FulnekUltras
No hlavně, když jsi sám dokonale přesvědčen o tom, že máš právo tohle hodnotit. Koncentrované nenávisti nemá smysl odporovat... ;)))
Reagovat
Frick
Každopádně je fajn, že se do těhcto sofistikovaných debat na úrovni neplete kdejaká kvočna.
Reagovat
FulnekUltras
Oficiálně blíže nedefinovaní modří ptáci se právě jedním ze svých zástupců přesně definovali sami.
Reagovat
Roger_Federer
Zajimavy ale je, ze Bosevik Huml, ktery pro cesky tenis nikdy nic neudelal se ti pri kauze "dane", krasne hodil do kramu.
Ale "bolsevik" multimilionar Cernosek uz ne.
Reagovat
Frick
To bylo na mne?
Reagovat
Roger_Federer
Jiste
Reagovat
Frick
I nejvýznamnější osobnost české polistopadové pravice (pro někoho pseudopravice) se k fiktivním rezidenturám v daňových rájích vyjádřila kriticky.
Reagovat
janek_da
Nevim, kdo byla největší osobnost pravice. Je snad ale logické, že politik nebude chválit občany, že daní peníze v jiném státu.
Reagovat
slacker
A proc by to obcane toho statu meli chvalit ze jini obcane STEJNEHO statu tu danit nechteji a staraji se tak o vylepseni jinych statu?
Reagovat
janek_da
A proc na tenisovem portalu do zblbnuti resite, a hlavne ty, tyto netenisové věci?
Reagovat
slacker
Ja tu nic neresim (pokud me nevyprovokuje nejaka licha argumentace), jen nekteri zavily jedinci z toho asi maji dozivotni trauma ze se o to tema musi furt znova otrit.
Reagovat
Roger_Federer
:)..Ale tady prece vubec nejde oto kdo co rekl., ale o tebe.
Huml-stary komunista ji prisel vhod.
Cernosek stary komunista, ale bez neho by tady zadny tenis nebyl ti vhod neni, otiras si o neho hubu, protoze neco dokazal??
Prijde mi ze je to u tebe osobni..odmitl te vzit do Prostejova nebo co?:)
Reagovat
Frick
Kolik si vydělá 500. hokejista / fotbalista světa?
Kolik si vydělá 500. tenista světa?

A o tom to je...
Reagovat
smazaný uživatel
Tenista za 100. je chudák. To už řekla i Bára Strýcová
Reagovat
Frick
A 100. hokejista hraje v první pětce týmu NHL...
Reagovat
Frick
Hlavně samozřejmě je obrovská výhoda hokejisty / fotbalisty v tom, že si nemusí platit kurty, trenéry, letenky...
Reagovat
mahycek
O tom panu Černoškovi, i když je to schopný manažér něco je. Už jsem slyšel od kolegů muzikantů, ale když se stará, nebo v Prostějově se staral o talenty našich mládežníků, kde jsou???? Tím, ale vůbec nechci shodit prostějovskou akademii je dobře, že tady je. Ale chceme více Petrušek, Tomášů a Radků. Až odejdou.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pocit, že zejména v ženách trpíme nedostatkem mládeže? A u chlapů jsou ti mladí a talentovaní třeba Jirka Veselý nebo Adam Pavlásek. Chrlit rok co rok hráče a hráčky s potenciálem na top 10 bohužel neumí nikdo..
Reagovat
smazaný uživatel
Problém je jen u kluků, a někde jsem i četl, že prostě, nevím, jestli Jarda Navrátil nebo kdo, ale říkal, že v těch chlapech je prostě obrovská konkurence, navíc jich málo ten tenis hraje, většinou jdou dělat hokej nebo fotbal.
Reagovat
smazaný uživatel
Pála se nedávno vyjadřoval, že zatímco u holek je dneska tenis často první volba, kluci chodí hlavně na fotbal a hokej. Proto ten nepoměr.
Reagovat
smazaný uživatel
To taky. Ale ono, i přesto, že tam třeba jsou nějací kluci, maj tam hroznou konkurenci. Je to těžké. I 1 000 hráč hraje dobře, ale prostě je před ním pořád 999 tenistů.. Celkem deprimující :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že ta konkurence muži vs. ženy se v tomhle směru dost přeceňuje. Ty holky to mají relativně snažší v tom, že se třeba rychleji dostanou do první pětistovky, ale ve vyšších patrech se ty rozdíly snižují vzhledem k tomu, že i těch ženských, co to dělají profesionálně, je dneska ohromný počet.
Reagovat
smazaný uživatel
ano jiriku, samozrejme mas opet pravdu profici kecaj mas vzdy pravdu ty si proste nejlepsi a vzdy mas pravdu jjjjj
Reagovat
smazaný uživatel
Profíci řekli, že ten rozdíl je kvůli tomu, že kluci jdou nejdřív na fotbal a hokej a až potom na tenis, na rozdíl od holek, které jdou rovnou na tenis.

A vysvětli mi jedno - proč je s tebou někdy rozumná řeč a někdy se chováš jako de.bil. To s tebou tak mlátí puberta?
Reagovat
smazaný uživatel
Po dnešním dni, plné fňukání v kapli a loučení se školou jsem možná trochu divný, proto se mi taky nechce dohadovat o věci, která je jasná. Zápasy můžu jsou prostě daleko vrovnanější, už na Futures se tiebreaky hrajou ve třetím setu a rozhodujou maličkosti. Nemluvím třeba o finále Wimbledonu minulý rok, u chhlapů, a u baby. Když baba hraje max, druha ji nestíhá, ale když chlapi hrajou na max. holt je to řezanice kolikrát i na 4 i víc hodin. Dnešním dnem končím s konverzací, jsem totálně vysátý a dojatý ze všeho, čauko ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ona totiž asi až tak jasná nebude. :-) Neříkám, že to nemá žádný vliv, ale rozhodně to nevysvětluje ten ohromný nepoměr.

A gratuluju k úspěšnému zakončení školy, teda jestli to loučení se neznamená, že tě vyrazili :-))
Reagovat
smazaný uživatel
nevyrazili, jedu dal, diky, a mejte se.
Reagovat
LukasH
To je pravda. U ženských je to občas jako kdyby proti sobě stály odlišný váhový kategorie. A to doslova. A pak když se proti sobě postaví stejný váhy, vzniknou zajímavý zápasy - Aga, Wozík nebo Petra a Venus...:-) A Serena je kategorie sama pro sebe....:-)
Reagovat
Holahej
V ČR je spousta tenisových oddílů, viz. cztenis.cz, ale je to hodně o rodičích, ti od naší špičky to hodně "chtěli" a obětovali, podřídili tomu svůj život, sami milovali tenis, viz.rozhovory Martina Berdycha, otce Štěpánka,.. otec Veselého trénoval v Německu, bývalý hráč..., stejně jako matka Denisy A., ing.Šafář vzdal se své profese a tlačil Lucii, předtím sestru, učitel Kvita si vyzkoušel tenis s klukama, říkal, že neměli auto a bylo těžké jezdit po turnajích vlakem, až s Petrou pořídil auto, celé prázdniny jezdili po turnajích, kdyby tenkrát nenahrávala body, nevyhrávala, žádný Prostějov by si jí nevšimnul.., Plíškovic matka nikdy nepracovala, jen vozila holky po tenise, byla s nima i dva roky kvůli tenisu v Německu, do školy tam nechodily, jen měly tenis a jazykové kurzy.., u nás v tenise není přirozený výběr a rozvoj talentů, ale souboj rodičů, kteří se rozhodnou a táhnou, tlačí své děti..., teď třeba se to povedlo Siniakovi..
Reagovat
Frick
No a třeba v Rakousku to ty rodiče nedělaj?

(připomínám, že aktuálně nemá Rakousko hráčku v TOP 200)
Reagovat
blixa
Dobrá otázka, znáš na ni odpověď ? Asi ne když nemaj :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ono je to taky o tom, že když naši současní nejlepší začínali, tak ani Prostějov nebyl tím, čím byl dnes. Samozřejmě že je to hodně o rodičích, ale kdyby se jejich děti ve správné době neocitly třeba právě v tom Prostějově, tak z nich dneska nejsou úspěšní tenisté. Pochybuju, že by třeba Petřini rodiče byli schopni zajistit Petře cestování po turnajích v době, kdy to byla naprosto neznámá hráčka a tenisem nevydělala ani korunu - a bez téhle možnosti by sotva kdy vyhrála Wimbledon.
Reagovat
LukasH
U chlapů je daleko větší konkurence. Navíc jsou ty výkony mnohem vyrovnanější. I ti nejlepší svý soupeře většinou "nemetou". Mají třeba zápas pod kontrolou, ale často to bývá o jednom brejku. U žen jsou daleko větší rozdíly. Když hraje Serena, Petra nebo Maria svůj top, soupeřky si ani neškrtnou, při ničem. Tohle u chlapů neexistuje, až na výjimky...
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem k tomu, že - až na poslední cca rok a půl - sí GS pravidelně rozdělovala silná čtyřka je to tvrzení o vyšší konkurenci u chlapů poněkud úsměvné..

Už jsem to psal výše, podle mě se ty rozdíly v konkurenci chlapů a ženských dost přeceňujou.
Reagovat
LukasH
Nemyslím konkurence první desítky, ale konkurenci cca. 100 až 500 místa.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, v těchto nižších patrech ten určitý rozdíl v konkurenci patrný bude, ale čím vyšší patra, tím se ty rozdíly snižují a my se tady bavíme především o první stovce.
Reagovat
LukasH
Já tím nechci říct, že by bylo lehčí dostat se třeba do první desítky, to určitě ne. Nicméně u ženských je mnohem větší šance, na ten "chvilkovej" úspěch, kdy se nějaký hráčce vzadu podaří dostat dost vysoko na turnaji. Když si vezmeš složení hráčů a hráček v QF nebo SF grandslamů. U chlapů tam až na výjimky nejsou hráči mimo top 10, popř. top 15. U ženských je to složení hodně variabilní a topky tam často chybí. Už jen to, že Petra ani Serena nemusely min. rok ve Wimbledonu, resp. na USO porazit v cestě za titulem žádnou hráčku top 10. To u chlapů neexistuje...
Reagovat
smazaný uživatel
To máš pravdu. Ale čím to je, to by bylo na delší analýzu, těžko se to dá odbýt tím, že chlapů hraje víc.

Mě šlo primárně o ten nepoměr mezi českými tenistkami a českými tenisty, tady to bude spíš o té volbě sportu než o konkurenci.
Reagovat
darek.vrana
S 1. kolem můžeme být docela spokojení. Všichni naši koně postoupili - Petra, Lucka, Karolína i Tomáš, a to měli těžké soupeře i těžké zápasy. Pozitivum jsou 3 muži ve 2. kole, to je super, i když mohli být i čtyři... Ženy jinak doplatily na špatný los a dva české souboje. Jediný, kdo mě hodně mrzí, je Radek. Dost možná jsme ho viděli ve dvouhře ve Wimbledonu naposledy. A los měl přívětivý, mohl aspoň dvě kola dát. Za chvíli mu vyprší chráněný žebříček a kdo ví, co s ním bude dál.
Reagovat
darek.vrana
Jirka má super los a mohl by dát i 4. kolo, ale dnes to bylo docela trápení, a to měl snad nejlehčího možného soupeře v celém pavouku.
Reagovat
horska.kraslice
Ty dnešní dva duely našich hráček mě pořád rozesmutňují. Zejména Terka-Kristýna tam mně to vadilo hodně, přála bych to oběma. Takže je mně Terky líto. Katka-Denisa, tam jsem přece jen více přála Denise, no tak aspoň malinká spokojenost.
Reagovat
mahycek
Mají dát jasná pravidla, hraje se do 21 hod. anglického času + jeden gam a hotovo, myslím rozehraný. Jinak mám radost z Tomáše, že to nešlo do druhého dne a také z Rogera. A našim holkám přeji moc, ale oni se vzájemně vymlátí. Takže, snad se Petra, Lucka, nebo Karolína dostane do semif, bude to také úspěch. A Fedex, nebo Berďa vyhraje finále. Spolu hrát finále nemůžou, alespoň jeden z nich. Ale jsem čech ale i při své úctě k Tomovi, bych to přál Rogerovi a pak ať Tom vyhraje, třeba US OPEN. Jsem asi špatný vlastenec. Nejsem, já to myslím kvůli světovému tenisu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jak dopadly moje dopolední tipy na zápasy našich?

Kvitová - Bertens tip 6-2 6-2/výsledek 6-1 6-0
-hladkou výhru Petry jsem uhodl, ale trochu moc jsem přál Kiki se získanými gamy

Berdych - Chardy 6-7 6-3 7-5 6-3/ 6-2 6-7 7-6 7-6
-trefil jsem čtyři sety i Jeremyho tie-break :-)

Smitková - Kr.Plíšková 6-3 7-5/6-3 5-7 5-7
-doservírovat Terka *5-4 ve druhém, mohlo jít o docela hezkou trefu, takhle jsem neuhodl ani vítězku :-/

Siniaková - Allertová 4-6 6-2 6-3/2-6 6-4 3-6
-až do začátku třetí sady jsem to odhadl jakž takž, ale závěr patřil Denise

Štěpánek - Bedene 6-7 6-4 3-6 6-3 3-6/5-7 6-1 6-4 3-6 4-6
-pětisetová výhra outsidera by určitě byla v pěkném kurzu ;-)

Veselý - Lorenzi 7-6 6-4 6-4/7-6 7-6 6-4
-tak to se povedlo, ale Ital kousal víc než jsem čekal a první dva sety mohl klidně urvat

Radwanska - Hradecká 6-4 6-1/6-3 6-2
-bohužel Lucka si přehodila jeden game z prvního setu do druhého :-(

Koukalová - Tomljanovič 2-6 6-1 2-6/3-6 4-6
-tady jsem trefil aspoň výhru Alji

Rosol - Gulbis 4-6 6-4 3-6 6-7/7-6 6-3 7-6
-a tady úplně mimo

Takže krom pomateného Gulbise jsem to odhadl celkem obstojně a vsadit si nějaké přesné výsledky, tak jsem určitě netratil...
Reagovat
smazaný uživatel
Profík opět v akce.. Možná kdyby jí měl pod křídlama ten kovaný soudruh Černošek, tak je dneska Denča daleko lepší.
Reagovat
Frick
???
Reagovat
smazaný uživatel
Marián cituje můj příspěvek z vlákna, ve kterém opěvuješ Denču a nazvals Černoška kovaným soudruhem.
Reagovat
EllNino
hru na trávu má Denča moc dobrou, trefuje rychle po odskoku a dost dobře mění směr po lajně a cross, střídá ty uhly, má dobrej servis ...možná by mohla Caro potrápit, ale výhru nečekám :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty mi nelez ani na oči, jak jsem viděl, přál si Katce!
Reagovat
smazaný uživatel
Co se ti na tom nelíbí? Není tady moc lidí, co jsou schopni pro špičkové tenisty zajistit lepší tréninkové podmínky než Černošek.
Reagovat
smazaný uživatel
V čem by jí tak hrozně Černošek pomohl, a az druhé, zdá se ti, že na to, že Denča má neustále zranění, a taky nehrála půl roku, že 80 místo je málo? Ve 22 letech??????
Reagovat
smazaný uživatel
To je asi jako ptát se, v čem může fotbalistovi hraní a trénování na Spartě pomoct talentovanému fotbalistovi, když se dá trénovat i v klubu, co hraje třetí ligu..
Reagovat
smazaný uživatel
Obdivuhodné spíš je, že vyrostla na Cibulkách a teď je z ní 80 hráčka.. A to mívá 5x do roka zranění.. Jednou dokonce půl roční. Sakra!
Reagovat
George_Renel
Kdyby možná vyrůstala tenisově jinde, nebylo by tolik těch zranění...
Reagovat
smazaný uživatel
asi znáš skvěle její tělo.. :(
Reagovat
George_Renel
Co já. Hlavně jestli ho dobře znali její mládežničtí trenéři....
Reagovat
Frick
Kristýna Plíšková je pod Černoškem a jde jí to jak psovi pastva. Aspoň zatim.
Reagovat
lars
A pod kym jsi ty?
Reagovat
smazaný uživatel
Karolína je pod Černoškem a atakuje top 10. Když pod ním nebyla, ani se tomu nepřiblížila..
Reagovat
Frick
A proč by nebyla tam, kde je, i kdyby zůstala v ČLTK?
Reagovat
smazaný uživatel
Proč by šla k Černoškovi, kdyby si nemyslela, že to pro ni bude mít nějaký přínos?
Reagovat
Frick
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/173425/tenisova-sparta-se-rozpina-do-stromovky-miri-i-sestry-pliskovy.html

Protože má Černošek kontakty na sponzory.

Možná by mohl být Venca trochu aktivnější. Proč by nemohl do ČLTK vstoupit takový Kellner? :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Už to, že ty kontakty má a že se s ním ti sponzoři jsou ochotni bavit, o jeho schopnostech dost vypovídá.
Reagovat
Frick
A proč má ty kontakty? Protože je to starej bolševik.

Kdyby byl disident, tak má prd...
Reagovat
darek.vrana
Asi tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdybyste byly tak schopní jako on, nemuseli jste mu teď závidět.
Reagovat
Frick
Ještě podotýkám, že svůj první WTA titul Kája vyhrála jako hráčka ČLTK.
Reagovat
blixa
To se zlomí, neboj ;-)
Reagovat
darek.vrana
Černoška teda taky nemusím. Je to postbolševickej ... (doplňte sami). Tihle lidi mají dneska největší vliv a bohatství, protože tyjou ze svých bolševických potažmo stbáckých kontaktů. Čím jinak dokázal, že je tak "úspěšný"? Sám přiznává, že neumí anglicky ani neumí pomalu přečíst email na počítači. Tak jak může být úspěšný manažer?? Tad něco nehraje. K těmhle lidem prostě respekt nemůžu mít. Ať je to jak chce, do tenisu možná dává prachy, ale stejně je to jenom jeho vyčůranost, rozhodně to nedělá jako charitu.
Reagovat
smazaný uživatel
Líbit se ti to nemusí, ale je to právě Černošek, kdo má největší zásluhu na tom, že je dneska Česko tenisovou velmocí. A to nejsem žádnej jeho fanda a na pivo bych s ním nešel..
Reagovat
lars
v tenistech velmoci nejsme
Reagovat
smazaný uživatel
Velmocí jsme v tenistkách. Ale ani u chlapů to není vyložený průser.
Reagovat
darek.vrana
Tenisovou velmocí jsme, to je bez debat.
Reagovat
darek.vrana
Možná jo, možná ne. Ale to je asi tak jako když lidi v Hostivici velebí Ratha. To, že jim udělal novou silnici, nemění nic na tom, že je to šmejd.
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě jo. A nějak mi není jasný, proč by Černošek měl být šmejd. Protože neumí anglicky? To je nepodstatné, pokud má lidi, kteří tou angličtinou vládnou..
Reagovat
darek.vrana
Ne, ale třeba proto, že byl až do revoluce bolševik a možná nejen to (radši nebudu psát konkrétně, protože to nemám podložené). Díky tomu má teď kontakty, prachy a vliv, ne díky schopnostem.
Reagovat
smazaný uživatel
Krucifix, bolševik padl před 26 lety. Kdyby byl Černošek tak neschopnej, tak asi nedělá to, co dělá a rozhodně by v tom nebyl tak úspěšnej.

Přijde mi to trochu jako že se lidi vezou na módní vlně nadávat na bohaté a úspěšné, protože přeci každý, kdo je bohatý a úspěšný, je zákonitě svině a zloděj, protože poctivě se u nás přeci vydělat nedá. :-p
Reagovat
darek.vrana
Vždyť on je úplně ukázkový příklad! Mysli si co chceš, mně je to u zadku.
Reagovat
smazaný uživatel
Nic ve zlém, ale zatím tady pliveš akorát jedovaté sliny bez konkrétního důkazu. Koneckonců i Lendl o něm prohlásil, že je jedním ze strůjců toho, že je český tenis tam, kde dnes je. A zrovna Lendl by se asi neměl potřebu bratříčkovat s kdekým.
Reagovat
darek.vrana
Konkrétní důkazy jsou pro mě ty, co jsem řekl. 18 let ve straně, úplně náhodou do revoluce, to je vych.canost plus to, že nevládne ani elementárními schopnostmi, které zvládá žák ZŠ.
Reagovat
smazaný uživatel
Za komára bylo ve straně přes milion lidí, takže tohle je trochu laciné. Neříkám, že ho to šlechtí, ale veškerou "obžalobu" stavět jenom na tom je trochu málo.
Reagovat
darek.vrana
Tak si ho třeba pověs nad postel, já ti to neberu. Pro mě je to bezpáteřní člověk, který se nějakou shodou okolností dostal na výsluní a tím pro mě diskuze končí.
Reagovat
smazaný uživatel
Já si ho nad postel věšet nebudu, ale ani nemám potřebu si z něj dělat terč jenom proto, že je úspěšnější než já.
Reagovat
darek.vrana
Je spousta úspěšných lidí, které obdivuju a které uznávám. Černošek to není.
Reagovat
darek.vrana
Jakými schopnostmi všechno docílil? Já úspěšným lidem přeju, ale ne tohohle typu. Tady to není o schopnostech, ale o kontaktech, které získal díky bolševiku. Ať si děla co chce, ale rozhodně ho nebudu velebit, podle mě je bezpáteřní.
Reagovat
smazaný uživatel
Manažerskými. Ty zcela zjevně má.
Reagovat
darek.vrana
A v čem spočívají manažerské schopnosti? Když neumí jazyk a neumí napsat email, tak jaké má manažerské schopnosti?? Má jen ty kontakty. Tak jak to u nás po revoluci bylo. Velké ryby se přeorientovaly, z bolševiků se stali podnikatelé, kteří měli před všemi náskok a jelo se dál.
Reagovat
smazaný uživatel
Manažerské schopnosti se posuzují podle znalosti cizích jazyků a toho, jestli zvládne napsat e-mail? No potěš koště..

Organizuje tu plno sportovních akcí, patří mu nejlepší tenisový klub u nás, který tuším jako jediný na světě má top 10 hráče v mužích i ženách..

Sorry, ale 25 let po převratu tvrdit, že nic neumí a má jenom ty kontakty, to je hloupost. Jenom s tím by vydržel sotva pár let.
Reagovat
FulnekUltras
Naprostý souhlas.
Reagovat
Frick
Tak jsou tři věci, který by člověk měl ovládat, aby nebyl (obecně) looser. PC, ŘP, AJ. Je poněkud pikantní, že Černošek nevládne ani jedním.
Reagovat
smazaný uživatel
Ani jedno z toho ovšem neříká vůbec nic o manažerských dovednostech.
Reagovat
darek.vrana
To víš, že ne. Když budu jednat s Usainem Boltem, tak mu to napíšu česky a pošlu mu to na koresponďáku.
Reagovat
smazaný uživatel
Na týhle úrovni na to člověk má lidi. A to i v případě, že anglicky mluví plynně a je to počítačový mág.
Reagovat
darek.vrana
A jak se teda vypracoval na úroveň, že na to má lidi? Vysvětli mi to. Jak se může běžný občan bez elementárních dovedností z ničeho stát špičkovým manažerem? Nejdřív asi v Prostějově organizoval hasičský bál, a když se mu to povedlo, tak udělal módní přehlídku až skončil u Zlaté tretry... Zajímala by mě přesně ta jeho cesta.
Reagovat
smazaný uživatel
To nevím, jeho životopis jsem nečetl. Ale třeba vím, že Prostějov vybudoval takřka z ničeho, na začátku devadesátek to byl klub krajské úrovně.

Btw. na začátku devadesátek AJ a e-maily fakt nepatřily do základní výbavy.
Reagovat
darek.vrana
Zato bolševické kontakty na začátku 90. let do základní výbavy patřily.
Reagovat
smazaný uživatel
Bolševické kontakty měl po převratu kdekdo, ale většina lidí z toho nic nevytěžila.
Reagovat
Frick
Pardon, ale když by s nim chtěl někdo promluvit mezi čtyřma očima a on by řekl pardon nemluvím anglicky, musím si vzít s sebou svého tlumočníka, tak se asi tim člověk dost shodí...
Reagovat
blixa
Shodí, neshodí, tady jde o peníze a za ním jsou výsledky. A pokud to co nabízí je z tohoto pohledu zajímavé, je úplně jedno že má tlumočníka.
Reagovat
blixa
Ale Černošek nedělá s Usainem, dělá s českými tenisty a především na českém trhu.Je si celkem vědom svých limitů a do zahraničí se moc necpe. A když někdo český trh přeroste, tak jde prostě k IMG nebo jinam a on se necuká, jen si vymíní jeho práva pro český trh. Jako jasně, je to starej bolševik, určitě ne z přesvědčení ale z vychcanosti ale těch tu skutečně byl milion, takže už jim to ani nepřipadalo nemorální. Což ho jistě neomlouvá, ale teď se chová jako rozumnej podnikatel a jeho práce je prostě přínosná.
Reagovat
smazaný uživatel
No Zlatou tretru (i s Usainem) organizuje jeho Česká sportovní, takže i s tím Usainem nakonec dělá. I když ne přímo, na to má bezpochyby lidi.
Reagovat
blixa
Jako firma jo, ale on osobně ne, zřejmě právě kvůli těm limitům, tady by nebyl moc užitečnej.
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť jasně.
Reagovat
blixa
Jo , dá se říci že to platí, ale především pro běžného člověka, zaměstnance nebo drobného podnikatele. Pokud ale máš schopnost získat velký prachy, tak na všechny tři věci můžeš mít lidi. Všechny takovýhle věci platí jen v určité míře.
Reagovat
Fandina
Berďovi k výhře nad výborným soupeřem. Hrál dobře. Veselkovi, za výhru ve třech setech, z toho dva TB, kde otáčel. A gratulka Lukášovi k výhře na Gulbisem a postup do druhého kola. Štěpulovi to nevyšlo, ale doufám, že ještě neřekl poslední slovo.
Mám radost a gratulka i Rogerovi, go!!! Berďo, Veselko a Luky pojďte!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš-Chardy dost dobrý zápas, i lidi vypadali že si ho užili. A se sladkou tečkou :)
Reagovat
Frick
Kdyby na něj došlo, mohl by se dohrát na centru, třeba po nějaký 30 min. pauze?
Reagovat
Denis92
Nie
Reagovat
EllNino
stejně mají noční klid v 10 ne ? tak by to nemělo cenu :)
Reagovat
kada.tom
na centru se ale nesmí hrát po 22h londýnského času, tuším že to je nějaká tradice taky
Reagovat
EllNino
no noční klid má bejt :D
Reagovat
EllNino
Berďa je o rok starší a o rok zkušenější a tentokrát se nenechal vykolejit jako loni s Marinem, to smekám :) ale organizátoři, to je ostuda v tomhle dohrávat, neregulerní
Reagovat
VlS
dobrý, těžkej soupeř na první kolo.
Reagovat
kada.tom
No, Tomáš to ubojoval, za to jsem rád. Ale teda organizátoři by se měli stydět, protože nechat hrát i za téměř tmy a bez jestřába, to je ostuda.
Reagovat
VlS
To prostě nepochopím, proč se hraje, když už jestřáb nevidí.
Reagovat
smazaný uživatel
Se měli kluci domluvit a prostě se jim na to vybodnout.
Reagovat
VlS
No, to by asi čučeli
Reagovat
smazaný uživatel
To asi jo, ale třeba by se věci pohnuly k lepšímu.
Reagovat
Chrenda
tak to Tomáš doklepl, ale dalo mu to zabrat.
Reagovat
Fandina
je to tááááááááááám!!!
Reagovat
Fandina
1:1 Berďo pojď!
Reagovat
kada.tom
takže TB a pokračuje se ... snad to Tomáš urve, aby už byl konec dneska
Reagovat
SwissMaestro
Tohle prostě není možné aby si hráč na GS nemohl vzít jestřába kvůli tmě......ostuda
Reagovat
EllNino
klasika :) ..
Reagovat
SwissMaestro
Jasně. Není to poprvé, ale tohle by prostě nemělo být. Nepřijde mi to dustojné turnaje jakým W je. Ale třeba jsem jedinej s takovým názorem :/
Reagovat
EllNino
je to ostuda ..
Reagovat
kada.tom
zajímavý je, že se to stává hlavně v Tomášovo zápasech ... loni a letos - loni na tom Tomáš krutě prodělal, dneska kdo ví
Reagovat
kada.tom
hmm, tak se hraje dál, čekal jsem přerušení za stavu 5-5 ..
Reagovat
EllNino
to už bude Berďa určitě protestovat :)
Reagovat
kada.tom
no, on chtěl přerušení už v půli setu a pak toho teda nechal a nechal se vztekat Chardyho kvůli nefungujícímu jestřábovi, což Francouze chápu
Reagovat
EllNino
stejně jako loni Berďa :) ...
Reagovat
kada.tom
ano ... a vyhověno mu nebylo
Reagovat
EllNino
zase nic :) takže musí hrát tb, kdyby byl, to je jas :)
Reagovat
tommr
Tomáš těžko. Větší zájem na přerušení má jednoznačně Chardy ... :)
Reagovat
EllNino
Berďa ale taky chtěl ne ? :)
Reagovat
kada.tom
Tomáš chtěl taky, pak toho ale nechal ..
Reagovat
kada.tom
už se hraje jen zápas Tomáše s Chardym a je evidentní, že pořadatelé chtějí, aby se to dneska dohrálo ... ale už je to fakt na hraně regulérnosti, možná i za ní
Reagovat
EllNino
no spíš za ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě Madison-Stefanie se hraje
Reagovat
kada.tom
už ne
Reagovat
EllNino
ty už taky skončily :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už to taky rozpustili..
Reagovat
vendulkabendulka
Jirka Vesely skvele. Velmi hratelny Ward ve druhem kole. A pak mozna Fognini.
Reagovat
EllNino
No Jirko, do ideálu to mělo daleko, ale je to tam :) v dalším kole britský miláček Ward :)
Reagovat
kada.tom
Ufff, Jirka ještě stihl postoupit, to je moc dobře :-)
Reagovat
kada.tom
hmm, na jedničce už nefunguje jestřáb
Reagovat
SwissMaestro
Hm kvuli tme nejde jestrab....to se stalo Tomasovi i loni proti Cilicovi....
Reagovat
tommr
nechápu proč začínají na centru a na jedničce tak pozdě. Kdyby tam začínali stejně brzo jako na ostatních kurtech tak žádný problémy se světlem nejsou ...
Reagovat
Frick
holkám čelovky?
Reagovat
kada.tom
ještě ne :-D
Reagovat
Fandina
Veselka vede ve třetím setu 5:3. Pojď!
Reagovat
Fandina
Je to tááááááááááááám!!!
Reagovat
smazaný uživatel
"tma, v níž Gael Monfils málem ani nebyl vidět" :D
Reagovat
Cico93
;-))
Reagovat
blixa
Dnešek hodnotím výrazně pozitivně. Petra ve velkém stylu, Týna to ubojovala (byť bohužel proti Terce), postoupily koťátko moje a prdelka moje, Mirjana, Nasťa, ztráta je bohužel Klára, ale což. Výpadek Evži dá se říci že očekávaný, překvapení kola rozhodně prohra Simony. Nečekal jsem že tu uhraje kdoví co, ale že vysviští v prvním kole ...
Celkově dobrý, kdyby to šlo aspoň takhle dál, nezlobil bych se ;-)
Reagovat
vendulkabendulka
Dnesek hodnotim se smisenymi pocity, protoze Stepce jsem chtela videt dal a Kacka Siniakova by si taky konecne zaslouzila nejaky slusnejsi uspech. Ale budiz.
Reagovat
smazaný uživatel
Stepec jiz je zraly na duchod ve 2 hre, uz na to proste nema
Reagovat
EllNino
na 3 setyuž ne, na 2 možná ..
Reagovat
vendulkabendulka
No prave proto jsem doufala ze letos par kol udela, je hodne pravdepodobne ze to bylo naposled.
Reagovat
kada.tom
No, ještěže Tomáš ten set dal ... teď by to chtělo, aby rychle vyhrál, ale asi to tak lehce nepůjde
Reagovat
smazaný uživatel
snad už jo
Reagovat
smazaný uživatel
Super Denčo.. říkal jsem, že vyhraje.. Denča je prostě lepší!!!!:OOO :PPP
Reagovat
smazaný uživatel
Už máš ozdobený stromeček a nachystané dárky, když máš ty druhé Vánoce? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
stromeček nebude, každé vítězství Denči ale prožívám, jak naganoo :D
Reagovat
Cico93
A to si uz bol vtedy na svete?
Reagovat
smazaný uživatel
:)))
Reagovat
dadaft
dneska si nemůžu stěžovat, co jsem viděl tak dobrý, Petra super, zápasy Lucic - Shvedova a Lisicki - Gajdošová byly perfektní,,,,,,,,,,,,,,,,,, teď se dojíždím na Stefanie s Madison a taky to ujde...
Reagovat
Fandina
TB Berďo pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
v kolik se tak začíná přerušovat?
Reagovat
smazaný uživatel
tak za 50 minut
Reagovat
Fandina
tak tak,
21:21
Západ slunce v místě Londýn, Velká Británie
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes to byla asi Štěpcova derniéra na Wimblu v singlu.
Reagovat
EllNino
no uvidíme :)
Reagovat
vendulkabendulka
Ano, taky si to myslim. V deblu jeste snad chvili potahne, ale singl uz nejspis ne. Skoda.
Reagovat
George_Renel
Snad aby padla tma....
Reagovat
smazaný uživatel
snad ještě ne!
Reagovat
EllNino
Jirka dneska tiebreakový král :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vamooooos Stefanie!!!! Ještě raz! A Tomáš by taky mohl přidat.
Reagovat
EllNino
tvl z 6:3 :(
Reagovat
kada.tom
jojo, ještě jeden by mohla dát :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vika bude zítra hrát k večeru?
Reagovat
kada.tom
ano :-)
Reagovat
smazaný uživatel
super tak to ji stihnu :)
Reagovat
sprchon
Tak Ana to vůbec nezvládla. :( Dvakrát 2:6.
A další tiket mi zkazil Štěpec, od toho jsem taky čekal ve Wimblu trochu víc, když jsem ho před rokem viděl, jak trápil Djokera.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně, že Štěpec před Wimbledonem šaškoval ve sportu na Nově s Innou... :D
Reagovat
sprchon
To jsem naštěstí neviděl. :D A to bylo jen jednou, nebo tam bude nějak pravidelně?
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom jednou. Dělal tam reklamu na Wimbledon. :D
Reagovat
smazaný uživatel
http://novaplus.nova.cz/porad/televizni-noviny/video/5840-radek-stepanek-moderoval-sportovni-noviny/

Živit by se tím nemohl. :D
Reagovat
rosm
Djoker si z neho delal curinu pouze
Reagovat
EllNino
tak Radek letos a loni je trochu něco jinýho ...tady už fyzicky odpad
Reagovat
smazaný uživatel
Nečekala jsem, že Ana prohraje tak jednoznačně. :(
Reagovat
rosm
jaka Ana?
Reagovat
smazaný uživatel
Konjuh
Reagovat
rosm
ok dik
Reagovat
smazaný uživatel
Alizé hezky
Reagovat
rosm
super pysk je venku, tragicky tenis predvadel
Reagovat
Frick
Je to tak nahraně.

Slunce v Londýně zapadá v 22:30 CEST/SELČ
Reagovat
kada.tom
Bedene pěkně :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Berdychu tragédie
Reagovat
EllNino
vypadni už !
Reagovat
smazaný uživatel
zrovna teď se mi nechce
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitovko neser
Reagovat
Frick
Ukazuje, že (minimálně) v TOP 100 je plným právem. Samozřejmě je fakt, že zatím na GS byl vždy los do prvního kola příznivý, ale tak tím líp, že to dokáže využít.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak Kačenka to nedala. :( Snad aspoň ta její noha bude v pohodě a může mě taky trochu utěšit, že stejně by Katka hrála proti Caro. Holt nám musí stačit ten Birmingham...
Reagovat
tommr
Denisa ty body momentálně potřebuje víc, ale Katka by asi měla větší šanci na další postup ...
Reagovat
rosm
co to je za blabol??
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda Katko :( tak je to dnes ještě horší
Reagovat
rosm
super Denis vyhrala nad ultrastylem a pseudo tenisem Siniakova
Reagovat
smazaný uživatel
Piš česky.
Reagovat
rosm
nauč se česky
Reagovat
smazaný uživatel
Já umím, na rozdíl od tebe... :D
Reagovat
rosm
tak zkus mozek zapnout
Reagovat
EllNino
Katka škoda, ale gratulace Denče, letos zatim na všech grandslamech 1. kolo zvládla a to se cení :)
Reagovat
smazaný uživatel
super. Velká gratulace. Alizé si taky jede :)
Reagovat
sprchon
Gratulace!
Reagovat
kada.tom
Denisa :-))
Reagovat
smazaný uživatel
to je den dneska, stojí to za ho.vno. Kromě Petry a Jeleny hrůza. Snad to zítra bude lepší. Vika, Zarina, Venus, Watson a Kája by mohly postoupit
Reagovat
EllNino
Radku tvl ..
Reagovat
EllNino
...ty seš prostě buh :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Bůh je jedině Jarda Jágr! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych je už delší dobu v ha.jzlu
Reagovat
EllNino
jo ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Berdychovo 1. Podani uz je nekolik mesicu hruza. Co ho driv zdobilo je jeho slabina
Reagovat
George_Renel
Dnes je jeho servis velmi dobrý. Podívej se na statistiky....
Reagovat
EllNino
Na to, jaký je Jirka favorit podle sázkovek, se docela trápí ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ana prohrála podání čistou hrou, už je to asi v háji... :((
Reagovat
sprchon
Nevypadá to vůbec dobře... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Zase nevyužila BB :(
Reagovat
sprchon
Opět nevyužila BB. :(
Reagovat
kada.tom
hmm, Tomáš ztratil 2. set a Chardy se chytl ... to nebude vůbec jednoduchý
Reagovat
smazaný uživatel
Skvěle Sabine :))
Reagovat
smazaný uživatel
No sláva! :D Čekal jsem to teda jasnější, ale nakonec Sabine potvrdila roli favoritky a mně přibyla nějaká ta koruna na účtu. Teď ještě musím vyhrát ve čtvrtek a budu mít pěkný základ... :D
Reagovat
EllNino
:( štveš mě
Reagovat
smazaný uživatel
Promiň. :( Ale musím říct, žes měl tak trochu pravdu. Myslel jsem si, že to dá Sabine v pohodě, ale oba sety byly vyrovnané. Vždycky v tom závěru to Jarka pokazí...
Reagovat
dadaft
nemám tě rád Sabine.
Reagovat
EllNino
přesně ! :(
Reagovat
smazaný uživatel
Já jo! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Až porazí tvoji oblíbenkyni, tak ji taky nebudeš mít rád. :D
Reagovat
smazaný uživatel
A co když je Sabine jeho oblíbenkyně ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Neni :)
Reagovat
smazaný uživatel
Není, ale celkem se mi líbí. :) A hlavně jsem na ni měl dneska vsazeno. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Loni jsem ji neměl rád, to porazila Anu. :D Jinak je mi Sabine sympatická, i když je to nerváček a hraje bum-bum tenis, který tak úplně nevyhledávám. Ale mám ji celkem rád, aspoň dneska určitě. :)
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
smazaný uživatel
Miluju tě, Sabine :D
Reagovat
smazaný uživatel
Druhý set podle očekávání snadnější, což taky ovlivnilo zranění soupeřky...
Reagovat
EllNino
Jarkooo ...
Reagovat
kada.tom
Caro ve 2. setu, takže dobrý :-)
Reagovat
kada.tom
už mi hrabe ... ve 2. kole :-)
Reagovat
kada.tom
organizátoři maj u mě velký plus - konečně nebude Sharapka strašit na Centru a dokonce ne ani na Jedničce :-D

jinak tedy Karol bude hrát na menším kurtě a Lucka zatím bez kurtu někdy k večeru/večer :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty máš zase starosti, Kaďáku. :D
Reagovat
kada.tom
mně to ale může být úplně jedno, zítra celý den nebudu doma :-D
Reagovat
smazaný uživatel
No vidíš, to tady bude klid. :D Ale při zápase Viky mi budeš chybět...
Reagovat
Fandina
Jirka Veselý s Lorenzim má první set v TB. Ale byla to přetahovaná, odvrtil tuším 3 setboly a nakonec to bylo 9:4. Doufám, že v druhém setu trochu přitvrdí, zdá se mi, že hraje moc měkkce. Jirko pojď!!!
Reagovat
Fandina
9:7
Reagovat
George_Renel
Ovšem kvalita streamu je jako kvalita hry....
Reagovat
Fandina
Tak nějak. Nejlepší sem našla tohle a je to nic moc.
http://www.fixalen.tv/20150628/vv-1098012-tennis-559023f08782c4.59367237.html
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš hraje dobře...
Reagovat
EllNino
Bojana a Maria :DD ...to je jeden velkej utok proti slajzům a jak to zatim Bojaně jde odvracet :)
Reagovat
EllNino
tak nakonec nic, škoda :(
Reagovat
smazaný uživatel
Mě zabije...
Reagovat
sprchon
:D
Mě včera vypekla Marina Erakovic, jinak zatím dobrý... Ale Sabine mám, že dojde do osmifinále, taky jí fandím. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslel jsem si, že to dá v pohodě. Zatím teda nic moc, chvilku dobrý a chvilku špatný...
Reagovat
sprchon
To já se trošku bojím...
Jinak další dvě hráčky, které mám v dlouhodobé sázce (Angie ČF, Venus OF) daly v prvním kole soupeřkám dvakrát kanára. U Sabine člověk nikdy neví, no. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem se bál, že to Katka ztratí, ale nakonec to dopodávala (radši jsem nic nepsal :D). :) Tak snad to dá i ve třetím...

BTW: Zheng má něco s rukou...
Reagovat
EllNino
snad to Katka otočí jako Týna Plíšková :)
Reagovat
sprchon
Já nevím komu přát víc... Je to škoda, že jdou proti sobě už v prvním kole.
V předchozím zápase jsem měl jasno, tam jsem fandil Týně. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jedeeem Sabine :))
Reagovat
smazaný uživatel
Alizé jde na to :)
Reagovat
EllNino
Jerka klasika ...já už nevím tvl
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě štěstí, že na Jarku a její (dvoj)chyby je spoleh...
Reagovat
EllNino
ještě si z toho dělej srandu
Reagovat
smazaný uživatel
Promiň.
Reagovat
EllNino
ne v pohodě :)
Reagovat
smazaný uživatel
Saisai si to prohrála sama mohla v pohodě vyhrát ale dělá strašný chyby. Caro je hratelná a Denča nebo Katka budou mít proti Caro velkou šanci na úspěch
Reagovat
smazaný uživatel
Žádná sláva to nebyla, ale zaplaťpánbůh. Snad bude 2. set jednodušší...
Reagovat
kada.tom
Carooooooo 7-5
Super :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ta Zheng je pěkně labilní
Reagovat
EllNino
naše holky se tam slušně honí :D
Reagovat
EllNino
Skvěle Jaruš, a je vyrovnáno, hned přidej další brejk :) Monty a neber si to osobně :)
Reagovat
smazaný uživatel
To nic, jenom dvě kila v tom mám... :D
Reagovat
EllNino
no booože :)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, ale já se potřebuju odrazit a vyhrávat pěkně po kouskách. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tolik jsem dneska dostala dohromady od babiček za výzo. :D
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, to už se mě netýká... Tak si můžeš taky vsadit. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nemůžu, protože mi není 18 a i kdyby bylo, tak bych je nevsadila, stejně bych prohrála. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pche, to já sázel už v 17 a nikdo nic nepoznal... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já vypadá mladší než jsem... A stejně mi to připada jako vyhazování peněz. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mně poslední rok a půl taky, proto jsem změnil taktiku. :D Ale v letech 2012-2013 jsem byl 3612 v plusu. To se zrovna dařilo a nemusel jsem ani sázet moc často...
Reagovat
smazaný uživatel
Nejlepší jsou tikety mýho táty. Nikdy nic nevyhrál, ale sází každý týden jeden tiket za dvacku na 18 zápasů (hl. fotbal). :DD
Reagovat
smazaný uživatel
To znám, tyhle toaleťáky... :D
Reagovat
sprchon
To je cesta do pekel. :D Takový věci nesázím ani za 5 korun...
Ana Konjuh nezačala dobře. Snad se vzchopí. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Stream asi není, co?
Reagovat
sprchon
Bohužel, nakonec jsou na kurtu 14, ten je asi bez kamer.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha. Ono je to možná dobře, že není stream, když vidím skóre... :(
Reagovat
sprchon
Zatím je to jen jeden break. ;) Alizé mám rád, ale tady fandím Aně, snad to otočí...
Reagovat
sprchon
Hmmm, první set nevyšel a ve druhém začíná na podání opět Alizé.
Reagovat
smazaný uživatel
To už nevidím moc nadějně. :(((
Reagovat
blixa
To se teda moc nerozšouply :D
Reagovat
smazaný uživatel
To je dlouholetá tradice, že dostávám od každý stovku. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dopodávat! Ale ten return, to byla teda haluz... :D
Reagovat
EllNino
fuj
Reagovat
EllNino
yeeees rebreak :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vždycky když napíšu "Dopodávat!", tak to nevyjde. Už to psát nebudu...
Reagovat
smazaný uživatel
:DD
Reagovat
smazaný uživatel
COME ON!
Reagovat
kada.tom
:-)
Reagovat
dadaft
Jarmila Gajdošová hraje úžasný útočný tenis, na který je radost se dívat.
Reagovat
EllNino
přesně tak :) a proto ji tak zbožňuju :) jen kdyby nebyla taková labilka ...jinak je to moc milá holka :))
Reagovat
smazaný uživatel
To mě nezajímá. Sabine musí vyhrát, mám v tom prachy! :D
Reagovat
Frick
Já taky. 2:0 za 1,81
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám jenom na výhru.
Reagovat
EllNino
tvl to bylo hnusný od Sabiny teď :D
Reagovat
Fandina
Berďa první set. Zatím v poho.
Reagovat
kada.tom
Tomáš má 1. set, hraje fantasticky :-)
Reagovat
Frick
je tedy nějak moMENTÁLNĚ OMEZENÁ?
Reagovat
EllNino
jo :(
Reagovat
smazaný uživatel
Vidíš, že má obvázanou nohu, ne?
Reagovat
Frick
Jasně, ale tak známe ty různý psychologický hry atp...

Taková Azarenka..
Reagovat
smazaný uživatel
V 1. setu se tam natáhla, ty psychologická hro...
Reagovat
Frick
Jo, ale jestli třeba trochu nezveličuje následky za účelem nasadit soupeřce brouka do hlavy... třeba...
Reagovat
EllNino
ty si fakt ...
Reagovat
dadaft
Gajdošová - Lisicki
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, to bude sekec mazec. ))
Reagovat
EllNino
fuuuuf Jarka to bylo ošklivý
Reagovat
smazaný uživatel
A co? Já mám puštěný tři zápasy současně a nestíhám... :D
Reagovat
EllNino
spadla a docela to vypadalo nebezpečně :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aha. No, snad už se Sabine chytla...
Reagovat
EllNino
bohužel
Reagovat
kada.tom
huráá, Tomáš proměnil 5. breakball a jde do vedení :-)
Reagovat
smazaný uživatel
super
Reagovat
smazaný uživatel
bože Saisai kdyby to viděl velký Mao tak by nebyl moc rád
Reagovat
smazaný uživatel
hm Caro se trochu zvedá, bojuj Saisai bojuj jako za Mao ce-tunga
Reagovat
smazaný uživatel
bože Katko to je hra na jindru
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím špatný... :(
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě má Katka něco s nohou, jak se tam v 1. setu natáhla... :(
Reagovat
EllNino
achjo :(
Reagovat
smazaný uživatel
to je špatné :((((((((((((((
Reagovat
smazaný uživatel
Denča bere 1. set. Snad to také dotáhne :)
Reagovat
EllNino
Jarko a drž ! :))
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem zatím nemile překvapen. :( Ale snad to bude u Jarky jako vždycky...
Reagovat
EllNino
nein ! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Željezničar mi vyhrál, takže by mě to pěkně naštvalo...
Reagovat
smazaný uživatel
Caro hraje strašně pasivně, u sítě žádná razance Saisai si tam dělá co chce
Reagovat
smazaný uživatel
jen tak dál :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jako že Katka teče, to bych ještě překousnul (byla jen mírnou favoritkou). Ale že i Caro? :(
Reagovat
kada.tom
sleduju Tomáše, takže Caro nee, co se tam děje?
Reagovat
smazaný uživatel
Zheng čopuje, zkracuje hru a Caro se nechytá...
Reagovat
kada.tom
tak snad to otočí, nechci aby vypadla hned na začátku
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě Sabine ztratí servis hned v prvním gemu. To mi ho teda vyndej...
Reagovat
EllNino
moc to neříkej nahlas, nebo přijede Kvitofka :DDD
Reagovat
Fandina
Ráďa na Fandovi, Berďa na Nova Sport.
Pojďte kluci!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
kada.tom
Borna jede!! :-)
Super :-)
Reagovat
vrabejka
Bornaaa!!!
Reagovat
Frick
Jedem, Denčo, ať kovaný soudruh Černoušek vidí, že to jde i bez něj!
Reagovat
smazaný uživatel
Denča je Prostějov?
Reagovat
EllNino
Denča není nic, vždy%t Prostějov je taky Černošek :)
Reagovat
smazaný uživatel
Český tenis je Černošek! :D
Reagovat
EllNino
Ale Denda nebyla v žádném tom klubu od mala myslím :)
Reagovat
smazaný uživatel
Možná kdyby jí měl pod křídlama ten kovaný soudruh Černošek, tak je dneska Denča daleko lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Borna!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nezačala dobře ani jedna... :(
Reagovat
LukasH
Hezky, Petro. Bertens samozřejmě nijak nezlobila, ale kdoví, jestli by to na antuce nebylo na tři...:-) Přišlo mi, jako by ten rok vůbec neuplynul. Byla to dneska úplně stejná Petra jako v posledním zápase loni. Prostě k ní ten Wimbledon patří....:-)
Reagovat
smazaný uživatel
uteklo to nesmírně rychle :( letos snad nějaké pořádné úspěchy zopakujeme.
Reagovat
kada.tom
Světlana jde dál :-)
Reagovat
vrabejka
No čekal jsem že Genie ty sve body z minula neobhají. Ale tenhle zápas měla vyhrát :( No sama říkala že po te pauze hned grandslamy vyhrávat nebude. Je načase sbírat body i na pouťácích.
Reagovat
smazaný uživatel
Super Jeleno, gratulka
Reagovat
tommr
škoda. Vesnina by byla pro Petru mnohem lepší soupeřka ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
no Jelena na trávě není žádný uragán
Reagovat
tommr
je to nevyzpytatelná hráčka, která už Petru dokázala porazit ...
Reagovat
Frick
http://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/women%27s-tournament/info.aspx?tournamentid=1100034259

Druhý týden budou mít šanci na menší reparát...
Reagovat
tommr
bude potřeba zabrat. Obě ted vypadly z první stovky ... :(
Reagovat
EllNino
Hurá Jeleno ! :)
Reagovat
kada.tom
Elena :-(
Reagovat
slacker
jelena :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem jí to přál, ale jsem rád, že aspoň konečně dohrály...
Reagovat
Jabadu
Co Havrilla! Ale Niňaj, to byl komentátor!
"Lašák(brankář) v šanci! Góooooooool!! ... Prehrávame 1:0." :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-))
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
smazaný uživatel
je out :) lalalalalalá :D na každou svini se vaří voda
Reagovat
VlS
I na tebe?
Reagovat
smazaný uživatel
taky taky. na každého
Reagovat
Frick
Haslepice
Reagovat
Kozoroh
Z obsahu tvého komentu je jasné, že jsi malý ubožáček.
Reagovat
smazaný uživatel
děkuji, děkuji :)
Reagovat
Frick
http://www.sportingvideo.tv/20150628/vv559023b6781027.66357226-1097997.html
Reagovat
slacker
The site ahead contains harmful programs
Reagovat
smazaný uživatel
Konečne končí Havrilla a na rade je Bidrman, jupí
Reagovat
smazaný uživatel
konečně
Reagovat
SwissMaestro
Yes!
Reagovat
smazaný uživatel
Havrilla? On ten ču*ák ještě komentuje? Ještěže nemám Nova Sport... :D
Reagovat
Bob
Co ti provedl? :D
Reagovat
slacker
Asi neco utrousil na adresu nejake clenky toho jeho tymu
Reagovat
smazaný uživatel
Když nepočítám jeho komentování (které je fakt strašné), tak napsal totálně idio*ský blog o exhibici s Mashou. Kdo tam byl, ten si při čtení těch jeho žvejků musel ťukat na čelo. Možná bych to ještě někde našel na mailu, protože mi Oskar kdysi posílal odkaz...
Reagovat
smazaný uživatel
To sú perly, čo vypustí, trepe blbosti až mi to uši trhá. Hráčky idú na servis a on: Hráčky sa zviechajú na dvorec. uff. bože, veď to sa používa v zmysle "Zviechajú sa po knokaute" alebo "Manchester sa pomaly zviecha". Vraj španielsky bývalý kráľ Nadal.
Reagovat
smazaný uživatel
ups, koment patrí Frickovi
Reagovat
smazaný uživatel
áno, ten, ešte mu nedali výpoveď. Ja by som ho na hodinu vyrazila, trapošák
Reagovat
Frick
Čo urobil?
Reagovat
VlS
Hocičo, no dobre nič!
Reagovat
Mayo
Veru, ten ujo je asi najhorsi komentator na svk a to ich vela dobrych nemame
Reagovat
UnrealTom
nechápu proč tam dávaj toho čoboláka rozumí tomu jak koza petrželi, ještě sem neslyšel čobola komentovat něco pořádně ať už jde o tenis hokej nebo fotbal
Reagovat
Cico93
Tak futbalového máme majstra pána komentátora. Takže prrrr.
Reagovat
smazaný uživatel
Nehádž všetkých do jedného vreca.
Reagovat
EllNino
myslím, že pokud se dneska Týna chytla, tak by mohla dojít daleko, ale uvidíme :) ...zajímavě se to tam otevřelo a Svetlana nehraje dneska moc dobře
Reagovat
COMEON
Najlepšia veta , ktorú dnes ten komentátor povedal!
Reagovat
kada.tom
+1
Reagovat
slacker
The site ahead contains harmful programs
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
smazaný uživatel
hej, najkrajšia, už som ho mala plné zuby, to je otrasný chlap, komentuje ako na futbale
Reagovat
SwissMaestro
Zrovna jsem to chtěl napsat! :D
Reagovat
vrabejka
K udržení 3.místa by Petře mělo stačit osmifinále že? :)
Reagovat
tommr
semifinále ...
Reagovat
vrabejka
stačí ji 150 bodů to určitšš za ty 2,3 kola odehraje.
Reagovat
tommr
Petra momentálně na Halepku ztrácí 490 bodů. Pokud jí chce předstihnout musí postoupit minimálně do semifinále ...
Reagovat
slacker
Tss zebrickovy "expert" Tommr.

Halep 5141 (+201)
Kvitova 4940
Reagovat
tommr
já počítám jen s bodama z Wimbledonu. Ten tvůj zdroj už odečet Halepový i body za lonskej titul z Bukurešti ...
Reagovat
slacker
V zebrizku v pondeli po skonceni Wimbledonu bude lonska Bukurest zapocitana?
Reagovat
tommr
to nevím a je mi to fuk. Halepová si pro ty body stejně dojde takže je úplně šumák jestli jí budou jeden týden chybět nebo ne ...
Reagovat
slacker
Co je tobe fuk je pro zebrizek irelevantni
Reagovat
smazaný uživatel
Neměla by být, ale kdoví.
Reagovat
VlS
Simona rupla v 1. kole. No dobře ty Janko, a je to záchvěv, nebo zas budeš něco hrát?
Reagovat
kada.tom
snad jen záchvěv :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě aby vyhrála Magda a Havlát neusne :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Věřím, že se přiblíží k top 50.
Reagovat
slacker
Kvitovka?
Reagovat
slacker
Kvitovka?
Reagovat
smazaný uživatel
snad ne, já doufám že příští rok to bude. cibulačka 1109.místo, hantuchová 164.místo, čepelová 224.místo, rybáriková 563.místo
Reagovat
tommr
tak to je zatím největší senzace letošního Wimbledonu!
Pro Petru to znamená, že jí stačí letos dojít do semifinále, aby Halepovou předstihla v žebříčku ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Halepka ide dole vodou
Reagovat
VlS
Tak ještě 3 výměny trenérů a bude ve druhý stovce :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Máte někdo koukatelnější stream?
Reagovat
slacker
www.stream.cz
Reagovat
smazaný uživatel
jdi už s tím do prde.le
Reagovat
EllNino
http://www.sportingvideo.tv/20150628/vv559023b6781027.66357226-1097997.html
Reagovat
smazaný uživatel
Díky. :)
Reagovat
dadaft
parťačky z letištního baru...
Reagovat
COMEON
:D
Reagovat
smazaný uživatel
super. Po zdravotních problémech zpátky ve hře! Tak ještě aspoň jedno kolo.
Reagovat
slacker
Na slovensku zacali letat valasky vzduchem
Reagovat
smazaný uživatel
huráááááááááááá, gratulácia Janka, super
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hezky dnešní den začal a končí takhle hrozně. Snad aspoň Ana vyhraje...
Reagovat
tommr
co se ti nezdá? Pro Petru je vyřazení Halepový skvělá zpráva ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na žebříček kašlu, Simča je mi sympatická.
Reagovat
tommr
nejde jen o žebříček, ale i o šance Petry na postup do finále. Halepová pro ní představovala největší hrozbu ...
Reagovat
EllNino
:O právě jsem si přečetl větu, kterou jsem od tebe ještě nesylšel :D
Reagovat
smazaný uživatel
Největší hrozbu vidím v Angie Kerber a možná i v Madison Keys, ale tu už jsem dlouho neviděla hrát. Samozřejmě hrozbou pro Petru je i ona sama, když se začne vyhazovat.
Reagovat
EllNino
Madison v 1. zápase totálně selhala na trávě, tak uvidíme ...
Reagovat
smazaný uživatel
Na trávě? Na Wimbledonské trávě? To těžko..
Reagovat
tommr
zatím jí Petra ještě nedokázala porazit ...
Reagovat
Fandina
Gratulka!!!!!!!!!!!!! Hrála pěkně, zasloužená výhra!!!
Reagovat
Cico93
Konečne. Fandinko pekny koment chválim
Reagovat
Fandina
Mám radost. Jance se teď dlouho nedařilo, ale pamatuji se, jak hrála super předloni tuším v Charelstonu, došla do finále a také porazila Serenu. Dneska také skalp přední hráčky. A hrála úžasně. Mám radost. Líbila se mi už před několika lety v Praze na Spartě. Je milá.
Reagovat
EllNino
Oooooobrovská satisfakce pro Janku, když sem jí viděl v Trnavě, tak vypadala na konec kariery ...a najednou porazí 3. hráčku světa ! supr :)
Reagovat
Jabadu
Ložený postup do finále! Ovšem, jaksi ... :-)
Reagovat
kada.tom
Halepka venku, to jsou věci :-D
sice jí porazila Čepelka, ale tak ... já jí to prominu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
neboj hantuchová a čepelová ve 2.kole letí, a rybáriková snad už v 1.kole
Reagovat
kada.tom
však s tím taky počítám :-))
Reagovat
smazaný uživatel
to jsme dva :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nooo, tak dnes vypadly obě loňské SF ...
Reagovat
smazaný uživatel
Finalistka a semifinalistka.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, ale obě byly loni v SF :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
No dobře. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Potvrzeno, Halepová je ve sračk.ách
Reagovat
COMEON
Simona je von :O
Reagovat
COMEON
Takže po Genie ide von aj Simona :/
French Open = 1. kolo
Wimbledon = 1. kolo
ale Simona oproti Genie stale niečo uhraje na WTA turnajoch :/

btw gratulácia Janke :) hrala fakt pekne
Reagovat
kada.tom
Caro bude hrát na centru :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Wow hrála tam vůbec někdy??
Reagovat
smazaný uživatel
A na tom jako záleží? Já nevím, co furt máte s těma kurtama. Ať hraje na centru nebo na tom nejzapadlejším, tak vždycky je důležité jenom vítězství. :)
Reagovat
smazaný uživatel
no tak když hraje hráčka na velkém kurtu tak si ji cení :) a je důležitá ale když hraje na zapadlém kurtu tak je jako hard a brity ta hráčka nezajímá
Reagovat
smazaný uživatel
I ty největší hvězdy jednou začínaly na zapadlých kurtech... Jinak asi Caro na centru někdy hrála, když byla světová jednička. Ale přesně ti to neřeknu, protože to jsou pro mě nepodstatné věci.
Reagovat
VlS
Jako hard???
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za info. Teď to ale nebudu všechno stíhat...
Reagovat
tommr
Lukáš příjemně překvapil. Skalp Gulbise je pořád ještě cennej i když letos nehraje nic moc ... :)
Gigin z toho ale asi nebude mít moc velkou radost ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dopodávat!
Reagovat
COMEON
tak a Janka tiež
Reagovat
COMEON
aj ked s tym jej podanim :D
Reagovat
EllNino
ne ! :)
Reagovat
tommr
co máš proti Vesninový? Jako soupeřka Petry by byla ideální ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
no pro Petru jsou ideální všechny soupeřky v její Osmině
Reagovat
EllNino
mám rád Jelenu :)
Reagovat
smazaný uživatel
já také, "I LOVE YOU JELENA"
Reagovat
slacker
S tim jejim hlasem?
Reagovat
smazaný uživatel
co máš proti jejímu sladkýmu hlásku
Reagovat
George_Renel
Bas Evženy je hezčí :-)
Reagovat
kada.tom
anoo, v tom se shodneme, snad to Elena zvládne :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Super Lukáši
Reagovat
Fandina
Lukáššššššššššš. Gratulka!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Čepelová 4:3 halep ale z tragickým servisem jaký má halep to zřejmě bude 5:3
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Katko pojď dnes musíš
Reagovat
Fandina
Gratulka Týně, Terka škoda.
Reagovat
dadaft
Čepelová na hrad.
Reagovat
smazaný uživatel
na jaký
Reagovat
slacker
Mirov
Reagovat
smazaný uživatel
to je co, pevnost v Mosambiku
Reagovat
slacker
Hrad kde bydli stridave nekolik let tvuj otec a bratri
Reagovat
slacker
Hrad kde bydli stridave nekolik let tvuj otec a bratri
Reagovat
tommr
musíš ty tvoje dementní žvásty posílat dvakrát? Zasíraš jima celej TP ... :(
Reagovat
slacker
Ne tak jak zasiras TP ty. Jeji otec a bratri jsou take tvoji pribuzni ze si tak dotcen?
Reagovat
smazaný uživatel
:) pro všechny by to bylo lepší
Reagovat
Fandina
:-))) minimálně by tam někdo krásně vypadal a uměl hrát tenis
Reagovat
tommr
vždyt ještě nevyhrála, nebo jo? :)
Reagovat
smazaný uživatel
moje karty říkají že ano
Reagovat
Fandina
Je to boj, ale hraje pěkně.
Reagovat
Fandina
Čepelka 4:1 ve třetím. Tak družím palce Janko pome!!!
Reagovat
SwissMaestro
Fandit Halepové a dívat se na NS tak bych toho chlapa co to komentuje musel zabít :D
Reagovat
COMEON
:D :D :D on je uplne hrozny
Reagovat
SwissMaestro
Klidne at ukaze sympatie hracum CZ/SK, ale tohle je opravdu prilis na jednu stranu......hnus
Reagovat
Pedronegro
je to b.l.b
Reagovat
slacker
Tak to je vrchol. Vycitat narodni sympatie na narodnim programu. Cesko a Slovensko do toho.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Týna to dala, a vzhledem k losu by se letos mohla dostat daleko
Reagovat
smazaný uživatel
Halepovou dnes vidím hrát po dlouhé době a nedokážu najít žádný rozdíl mezi ní a Wozniackou. Jenom prakticky vrací a servis, že má člověk strach, aby se ten míček nezastavil ve vzduchu, jak je pomalý.
Reagovat
Kozoroh
Ještě v Melbourne to vypadalo, že loňská spanilá jízda Evžénie Bůšárdové na GS nekončí. Prohra s Mladenovičovou v Paříži a dnešní krach s Duanovou je pro namyšlenou Kanaďanku velkou fackou, z které se nemusí vzpamatovat.
Reagovat
blixa
Ale jo, ona se asi vrátí. Podívej se na Sloane. Ale bude to možná chvíli trvat.
Reagovat
smazaný uživatel
a nebo druhá varianta, Evžena skončí jako Nicole
Reagovat
kada.tom
Kristýna ve 2. kole, super :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No simona je na odpis, mrzí mě že postoupí čobolačka, ale alespoň rumunům spadne hřebínek z jejich komunistických hlav
Reagovat
COMEON
ty si poriadne vytreta
Reagovat
smazaný uživatel
já nerozumět vašima jazykem
Reagovat
blixa
Rád přeložím : seš vymaštěná ;-) :D
Reagovat
blixa
Ještě se neraduj, Simona je nebezpečná do posledního míče, byť se jí nedaří.
Reagovat
smazaný uživatel
simona je nebezpečná jako řízky mojí tety, ty jsou také nebezpečné.
Reagovat
blixa
No jestli jsi po ní, tak tomu i věřím :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nechceš se konečně začít chovat normálně?
Reagovat
smazaný uživatel
Našel jsem svůj starý komentář po zápase Caro - Duan v 1. kole USO 2013...
http://abload.de/img/duanp9rze.jpg

Napsal jsem o Duan: "Opravdu to je takový typ hráčky, která asi jednou překvapí nějakou velkou favoritku."

Při své současné formě asi Genie nebyla úplně velkou favoritkou, ale pořád byla hodně vysoko nasazená. Takže se to v podstatě vyplnilo...
Reagovat
EllNino
přesně tak :) ...a pamatuješ, jak jsme se o ní bavili :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pamatuju. :)
Reagovat
dadaft
ale nic moc extra Duan nehrála, bych řekl.

v té osmině má obrovskou šanci Madison Keys -- je čas ukázat svůj talent.
nevím, jak to bude vycházet, ale aspoň kus zápasu se Stefanie bych chtěl vidět.
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť já taky očekávám čtvrtfinále Petra - Madison.
Reagovat
smazaný uživatel
To bych si moc nepřála ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám strach, že by se Lusy ze včerejška nevzpamatovala. Dnes opět ukázala své kvality a věřím, že takhle pojede dál i v singlu.
Reagovat
EllNino
Simona :O
Reagovat
smazaný uživatel
No, dneska těch překvápek asi bude víc... Už by taky mohly končit Vesna s Jelenou, protože po nich jde Sabine. Željezničar mi zatím dobře rozehrál tiket, tak jsem zvědavý... :)

Teď koukám, že konečně skončily Kristýna s Terezou. Takže je vystřídá další české derby... :)
Reagovat
EllNino
už se těším na Jarku :) a na Katku taky :)
Reagovat
smazaný uživatel
Monča mě dneska nepotěšila, takže Katka, Caro a Sabine musí vyhrát. A potom ještě v noci fotbalistky USA. :D
Reagovat
Cico93
Prečo ked mam niekoho v ignoru, tak my ukazuje, že napisal nový koment? Trochu nedomyslene.
Reagovat
blixa
No abys ho mohl rozkliknout a podívat se, co ten lump zase napsal ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D takhle to skončilo, když jsem si dal jednou do ignoru Kvitovku. Prostě jsem nikdy neodolal :D
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně! :D
Reagovat
Cico93
Ale mňa ten lump nezaujíma. Tak neviem čo mi to tu svieti.
Reagovat
slacker
Koho mas v ignoru?
Reagovat
Cico93
Teba nie.
Reagovat
slacker
Ja vim, ale chci vedet kdo je lump :-D
Reagovat
smazaný uživatel
a mě také ne že ne :)
Reagovat
misa
Pomalu by si měla zjišťovat, jak to teď chodí s udělováním WC, kvalifikacemi a neměla by i zapomínat na turnaje okruhu ITF :-))
Reagovat
kada.tom
anoo, ono stačí aby do Wuhanu nic moc neuhrála a pak neobhájila finále a bude někde moooooooc hluboko :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Však ona vám ještě ukáže! Teď je prostě v totální krizi, že který se snad vyhrabe.
Reagovat
smazaný uživatel
Aby se vám tohle posmívání někdy nevrátilo...
Reagovat
COMEON
tak tak :)
Reagovat
smazaný uživatel
No tvl ... Genie out ... To snad už ani není fyzicky možné.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ten restart příští rok :-)
Reagovat
tommr
a proč ne? Její dnešní vypadnutí bylo dokonce velmi pravděpodobný, protože z posledního turnaje musela ze zdravotních důvodů odstoupit ...
Reagovat
smazaný uživatel
Aze a Monči Nicu :) Týno jdemé.
Reagovat
blixa
Evženko, podívej , támhle odjíždí první dvacíta ! Usměj se a udělej jí pá pá !

Ne, fuj fuj, to není pěkné si z chuděrky děla srandu ! Pan docent bude muset jednoznačně přitvrdit ! Každý den skotské střiky, zvýšit medikaci a na noc pěkně klecové lůžko !! Takhle by to opravdu dál nešlo !!! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pýcha předchází pád. Pěkně v přímém přenosu. Sem zvědavý, kdy takovou lekci dostane Kyrgios.
Reagovat
smazaný uživatel
A chudák Genie... ):
Reagovat
smazaný uživatel
chudinka :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Letos už to pro nás není tak veselý Wimbledon, snad nám to Petra vynahradí
Reagovat
kada.tom
z postupu Agy mám radost, dneska si ten postup zasloužila, hrála moc dobře :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ona někdy hrála?? v 95% hrají jen její soupeřky, bohužel kdyby se Hráďa nevyhazovala tak by to minimálně zdramatizovala
Reagovat
EllNino
to je největší blbost, co jsem kdy slyšel
Reagovat
smazaný uživatel
a není to pravda. příklad: Petra se nevyhazuje, Aga nemá šanci. Petra se vyhazuje, Aga má šanci
Reagovat
kada.tom
to je pěknej nesmysl, Aga hraje chytře a u tenisu myslí, někdy se jí to vysmstí, jindy zase vyplatí .. tím nechci říct, že ostatní u tenisu nemyslí, ale Aga mi přijde taková šachistka, má promyšleno vždycky několik tahů dopředu a navíc je hodně přizpůsobivá a dokáže reagovat na změny ve hře :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jojo hraje moc chytře, proto je tam kde je
Reagovat
kada.tom
je 12. na světě, co by za to jiné daly :-)
Reagovat
slacker
Tenis neni curling, tam ti je sachove mysleni k hovinku.
Reagovat
Frick
Asi by měla být na sebe po tomto zápase naštvaná...
Reagovat
EllNino
bože, vy toho naděláte :)) Lucka trávu nesnáší a Aga miluje, tak o co jde
Reagovat
smazaný uživatel
Aga měla zápas dost pod kontrolou. Lucka nedokáže servírovat bez chyby. Sice Lucka bojovala, občas zahrála parádní míče, ale Aga byla (je) celkově vyrovnanější hráčkou.
Reagovat
tommr
aspoň bude mít víc času a sil na debla, kterej je pro ní důležitější ... :)
Reagovat
kada.tom
!!! Bouchard venku, krásně dneska Duan hrála, za to Bouchard předváděla svoje typické výkony poslední doby :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Sumyk ven!

BTW: Taky jsem mohl vsadit proti Genie, ale nepřál jsem jí, aby prohrála...
Reagovat
Cico93
Je to už fakt zle. ;-(((
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, je mi Genie líto. :( Teď se po ní zase budou všichni vozit...
Reagovat
smazaný uživatel
Lucko :(((
Reagovat
COMEON
Obhajila minuloročné finále :'D :(
Reagovat
smazaný uživatel
Papa Evženo
Reagovat
smazaný uživatel
DUAN WIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Je to marný, je to marný, je to marný... :(
Reagovat
blixa
Tak nějak. Nechceš Monču svěřit na nějakou dobu panu docentovi ? Sám to evidentně nezvládáš ! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pan docent jí má ve Cvokhausenu a nic. Ale tohle bylo Cvokhausen derby, tak nevím... :D
Reagovat
Fandina
Janka Čepelka Halep 1:1 na sety. Janka hraje celkem dobře. Pome.
Reagovat
smazaný uživatel
DUAN pojď
Reagovat
kada.tom
áááá, Duan má brejk a jde servírovat na výhru nad Bouchard!!!
Reagovat
smazaný uživatel
hm tak hradecká končí a 1.kolo je pro naše holky velký neúspěch.
Reagovat
EllNino
proč ?
Reagovat
smazaný uživatel
5/11 navíc postoupily 2 z Českého souboje (respektive postoupí) a 3 povinné vítěztví. zklamání
Reagovat
EllNino
vzhledem k losu je 5 uspěch ...
Reagovat
smazaný uživatel
Klára to mohla dát a Bára také neměla žádnou nepřekonatelnou soupeřku a LucHra se vyházela
Reagovat
EllNino
Bára neměla ? to si asi včera neviděla ...a Lucka favortika nebyla :) Klára taky ne
Reagovat
smazaný uživatel
ale v tenise je úplně jedno kdo je favoritka, alespoň jedna z nich mohla uhrát set ale všechny tři předvedly naprostou tragédii
Reagovat
EllNino
co to je prosímtě za blbost, že je jedno, kdo je favoritka ...
Reagovat
smazaný uživatel
tenis se nehraje na to kdo je favoritka.
Reagovat
EllNino
aha to je mi novina ...
Reagovat
smazaný uživatel
no asi je
Reagovat
smazaný uživatel
prostě je to neúspěch, ano los byl k hov.nu ale všechny 3 prohrály jasně
Reagovat
EllNino
a jakej by byl rozdíl, kdyby uhrály set ?
Reagovat
COMEON
omg, ty si tragedia
Reagovat
smazaný uživatel
já nerozumět
Reagovat
smazaný uživatel
Havlát občas píše jak náctiletá holka, která vidí jen českou trikoloru. :-)
Reagovat
EllNino
Nikdo nezklamal, všechno podle předpokladů
Reagovat
smazaný uživatel
což je to zklamání, minimálně Klára mohla postoupit
Reagovat
Frick
Klára možná...
Reagovat
smazaný uživatel
alespoň jedna z trojice Bára, Klára, Hráďa postoupit mohla navíc ani jedna neuhrála ani set což je určitě neúspěch
Reagovat
EllNino
s dnešním výkonem ?
Reagovat
smazaný uživatel
právě že z dnešním výkonem ne
Reagovat
COMEON
Nemôžem toho slovenského komentátora.
Reagovat
EllNino
Bože ta Lucka, proč tak spěchá
Reagovat
slacker
Nedevaji neco v televizi?
Reagovat
smazaný uživatel
na ČT 2 dávají cestománii a potom večerníčka tak se můžeš dívat a potom jít hezky spát
Reagovat
Fandina
OT ... Tomljanovic Kyrgios? Na zápase s Klárkou byl.
http://thenewdaily.com.au/sport/2015/06/28/tennis-player-nick-krygios-dating/
Reagovat
smazaný uživatel
teď Aga famózně
Reagovat
kada.tom
Bouchard tam sází jednu dvojchybu za druhou ..
Reagovat
smazaný uživatel
jen ať pokračuje :)
Reagovat
kada.tom
jo :-)
Duan hraje hodně dobře a má na to, aby Bouchard porazila (kdo na to v současnosti nemá, že jo) :-)
Reagovat
slacker
No a k cemu to je dobre kdyz neztratila ve druhem setu servis?
Reagovat
kada.tom
zatím k ničemu, ale ona o něj přijde, je to určitě jen otázka času :-)
Reagovat
smazaný uživatel
dala 2. set. Snad dá i ten 3. I druhé kolo není nehratelné.
Reagovat
Fandina
První set Terka, druhý set Týna. Tak uvidíme, jak ve třetím.
Reagovat
Fandina
Ve druhém Terka podávana na vítězství, bylo to 5:4 a 30:30, ale Týna se nedala a otočila na 7:5.
Reagovat
kada.tom
hmm, Kristýna otočila 2. set a jde se do setu číslo 3
Reagovat
EllNino
yes ! :)
Reagovat
smazaný uživatel
hraje moc dobře. No nevím, Petra s ní bude mít v OF docela dost práce. Go Aga :)
Reagovat
EllNino
to je ještě daleko a ani jedna tam zatim není :)
Reagovat
smazaný uživatel
jasně, ale já předpovídám :D
Reagovat
slacker
predpovidej radeji ceska derby
Reagovat
slacker
predpovidej radeji ceska derby
Reagovat
smazaný uživatel
to je moje věc, co budu předpovídat. nečti to, pokud se ti to nelíbí.
Reagovat
slacker
Tak svy veci netahej na verejnost.
Reagovat
tommr
nikomu nenařizuj co má dělat ty demente. Začínáš se tady nějak moc roztahovat ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak to bude ještě boj...

Aspoň, že vede Željezničar Sarajevo (mám na tiketu spolu se Sabine)...
Reagovat
smazaný uživatel
Monča hraje dobře. Začíná se jí dařit. Poojď Mončo!!
Reagovat
darek.vrana
Teda tomu říkám jízda!
Reagovat
smazaný uživatel
LucHro :((
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka Hradecká teď zaservírovala tak, že by jí to před rokem stačilo na 3. místo v rychlosti podání (119 mph) ;-)
Reagovat
slacker
To asi serviruje uplne zbytecne ztrata cistou hrou
Reagovat
EllNino
teď ale vyhodila 6 míčů zasebou
Reagovat
slacker
10
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem to holt zakřikl, no... :-(

Už se zdálo, že našla 1. servis, ale opak byl pravdou. Dvojchybou na brejkbolu to korunovala. Škoda.
Reagovat
slacker
kolaps na konci 1. setu.
Reagovat
slacker
kolaps na konci 1. setu.
Reagovat
Frick
Angličani jsou ko.k.oti. Kdo má furt násobit 1,6x

Už by mohly po těch 250 letech překousnout, že to vymsleli Frantíci.
Reagovat
slacker
No ty rozdilne jednotky jednou dojede NATO s valce Ruskem. Francousky general si spatne vylozi zpravu od Anglickeho generala a ty biliony od Americkeho generala ho uplne dorazi.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak to vypadá že Bušička zase končí v 1. kole :DD
Reagovat
EllNino
Duan hraje moc dobře ..:)
Reagovat
kada.tom
ano, a snad svůj level udrží až do konce zápasu :-)
Reagovat
kada.tom
Bouchard :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Reagovat
tommr
jasný vítězství na úvod. Dobrej vstup do třetího letošního GS ... :)
Reagovat
Frick
Ještě 11x a pak už bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Reagovat
misa
Neeeeeeeeeeeeeeeeee
Reagovat
Fandina
Klárka bohužel. Nebylo to špatné, kromě některých, hlavně druhých podání, ale jinak na Alju neměla. Ta hrála moc dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč každej píše ALJA když je to AJLA??
Reagovat
smazaný uživatel
přezdívka :D
Reagovat
Fandina
:-))))))) chyba.
Reagovat
Fandina
Omlouvám se.
Reagovat
George_Renel
Asi jsem viděl jiný zápas. Bylo to špatné a to moc. Klárka hrála pod psa.
Reagovat
Fandina
Mně to tak hrozné nepřipadalo. Ale teď už je to jedno.
Reagovat
smazaný uživatel
Kavcic vede 2:0 a 6:5 bez bku ve třetím, a jde pod kudlu. Jestli to nebude moct dohrát, Sugita může skákat štěstím.
Reagovat
kada.tom
nevíš, co přesně se mu stalo?
Reagovat
smazaný uživatel
nevím, měl jsem pocit že něco s nohou
Reagovat
kada.tom
Lucka s Beth ve 2. kole, paráda :-)
Reagovat
kada.tom
no, Klára po zásluze končí, dneska nepředvedla nic, co by mělo hovořit v její prospěch a v její výhru ... je ale třeba říct, že Ajla hrála hodně dobře :-)
Reagovat
EllNino
přesně tak ...byla o hodně lepší :) nedá se nic dělat
Reagovat
smazaný uživatel
Monča byla v 1. setu dvakrát brejk dole, ale zabojovala a v závěru byla lepší. Kéž by jí to vydrželo a popasovala se s tím divným tenisem soupeřky ještě v jednom setu...
Reagovat
slacker
Ty sestry Pliskovy asi budou nevlastni, ze?
Reagovat
tommr
jj je to vidět na první pohled ty demente ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
xDDDDD no, jestli to dnes nedá tak umřu smíchy
Reagovat
EllNino
proč ? Duan bude na trávě hodně nebezpečná ...:)
Reagovat
smazaný uživatel
pojď Duan!
Reagovat
kada.tom
mně se líbí jak ten čoboláckej komentátor na NS trpí nad "výkony" čoboláckých tenistů a tenistek :-D :-D
Reagovat
smazaný uživatel
jo je to stranda :DD
Reagovat
EllNino
Ale ALe Duan má brejk :)
Reagovat
smazaný uživatel
:) jestli to Duan dá, tak nevim
Reagovat
EllNino
ne tak ne :) ale vede a hraje dobře :) to bude problém
Reagovat
sprchon
To ještě Evženka zvrátí. :)
Reagovat
smazaný uživatel
pravda, možná ještě gem uhraje a ve 2.setu kanára nedostane
Reagovat
smazaný uživatel
ještě někdo si myslí že může Halep vyhrát Wimbledon??!!! já myslím že max tak 3.kolo, nejhorší podání v top 10 a to její čekání na chybu ji nevynese nikam
Reagovat
sprchon
Cože, on nebude stream? :( A já se tak těšil...
No tak aspoň si užiju Denču s Katkou.
Reagovat
smazaný uživatel
Co? Na jaký kurt je šoupli? Taky jsem se těšila ... :(
Reagovat
sprchon
Nechápu to, mají u nich a ještě u Timey s Julčou napsáno "To be arranged 1".
Takže asi podle toho, co na ně zbude?
Reagovat
EllNino
koukám, že ani Bacsinszky Goerges :(
Reagovat
smazaný uživatel
angláni de.bilní
Reagovat
kada.tom
Heather udolala Garciu, která teda stejně jako na RG končí v 1. kole ... a teď na scénu Aga s Luckou :-)
Reagovat
EllNino
ta Caroline teda teď prohraje, co muže ...
Reagovat
smazaný uživatel
Heather odvrátila 3 MP a nakonec vyhrála 8:6! :) Jinak Garcii je škoda.
Reagovat
EllNino
Alja hraje dost dobře ...
Reagovat
kada.tom
jojo a Klára hraje svůj standard několika posledních měsíců
Reagovat
EllNino
přitom v tom Birminghamu hrála fakt dobře ...
Reagovat
sprchon
Laura mě celkem příjemně překvapila. V úderech mi celý zápas přišla celkem sebejistá. Jen těch dvojchyb bylo dost, občas špatně přečetla hru. Ale myslím si, že se do toho dostává a pokud už bude v pořádku, do roka je minimálně v top 20. :) Kromě toho se mi ona i její údery moc líbí. :)
Prohru jsem čekal, ale že to bylo takhle vyrovnané, v to jsem nevěřil.
Reagovat
EllNino
nooo :) to bych zase netvrdil, ta dvacítka, to by to musela zlepšít ještě o dost ...
Reagovat
sprchon
Myslím si, že údery má skvělé, jen se do toho pořádně dostat. ;)
Reagovat
tommr
právě spolu s Mattek_Sandsovou vyhrála první set proti domácímu páru Broady/Webley-Smith hladce 6:3 ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kláro :/
Reagovat
EllNino
ty papíráky od Klára jsou pro Alju ňamka a některý ty dvojchyby jsou fakt směšný ...
Reagovat
EllNino
Začala Kika s Terkou :)
Reagovat
smazaný uživatel
Istomin to teda moc nezabil :) ono je to prostě ošidné ty turnaje před GS, na druhou stranu, tolik bodů, co nahrál tam, by tady asi nezískal :)
Reagovat
EllNino
Klára tvl to je zase servis ...:)
Reagovat
slacker
Na ho.vno 5 DF behem 4 servirovacich gamu, ta si vrazi na lavicce facku.
Reagovat
smazaný uživatel
Rosol není na kamerách že ne?://
Reagovat
ArtyF
není
Reagovat
EllNino
Nemužu dejchat vole ...
Reagovat
Fandina
Klárka na Nova Sportu. Klárko pojď!!!
Reagovat
EllNino
Klára hraje zatím pěkně, Alju ve výměnách přehrává :)
Reagovat
smazaný uživatel
příjde to jenom mě nebo stojí tak 3 metry za základní čárou? :D
Reagovat
EllNino
nepřijde :))
Reagovat
smazaný uživatel
Na jakým programu dávají večer každé wilandera a v kolik
Reagovat
misa
nebudou k vidění. To mě nepotěšilo, aspoň se jim odhlásily možné soupeřky pro čtvrtfinále.
Reagovat
EllNino
W a W ?
Reagovat
misa
jo, je to v expres zprávách na boku.
Reagovat
EllNino
tovíš, Venus včera usoudila, že má solidní šanci dojít daleko :)
Reagovat
misa
Do 4. kola.
Reagovat
EllNino
to je fakt, pak ji zastaví Daniela :)
Reagovat
misa
Proč ne? A horní polovinu vyhraje Lucka :)
Reagovat
Atoidi1
to mi prijde fakt dost divny - zvlast když mají za soupeřky domaci par...!
Reagovat
smazaný uživatel
hurá, Klára může na kurt
Reagovat
tommr
a bude v televizi nebo aspoň na streamu? :)
Reagovat
EllNino
http://www.sportingvideo.tv/20150628/vv5590241d545cf0.37983281-1098024.html

neumíš hledat ? :)
Reagovat
tommr
je toho na mě dneska nějak moc ... :)
Reagovat
EllNino
vždyť zatím žádný z Čechů krom Petry nehrál :D
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě říkali, že až skončí Nadal, tak bude Klára na Fandovi...
Reagovat
EllNino
fakt ? :)
Reagovat
George_Renel
Klárka je právě na Novasportu
Reagovat
smazaný uživatel
Na Fandovi měla být Lucka, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Než začne Lucka, tak asi ještě Klára...
Reagovat
ArtyF
no uvidíme, co tam bude po Nadalovi, ale dokud ten neskončí, tak bude určitě Klára na NS
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak to asi Kláru nechají na Nova Sportu. Ale původně jsem slyšel tohle...
Reagovat
ArtyF
bude teď na NS
Reagovat
Roger_Federer
Dost hrozny.
Reagovat
smazaný uživatel
Karlovič win. Garsija z Hedr můžou na kurt a potom už LucHra s Agou
Reagovat
Atoidi1
Ty zapasy s Karlovicem mi prijdou fakt hodne nudny, abych nerekl primo trapny... Pro soupere to je pravdepodobne dost deprimujici ... moc si nazahrajou, bud je vystrili nebo se vyhodi... Koukat se na to moc neda
Reagovat
Jabadu
"Jasnosti, loni a letos tři hráčky zranila, tři porazila a dvě ... dvě zesměšnila!" :-)
Reagovat
smazaný uživatel
já nechápu proč nejdříve hrají muži, to je nechutně nudné a zdlouhavé, holky musí zbytečně čekat. Dámy máme přednost
Reagovat
smazaný uživatel
ty máš přednost jenom když přijíždíš zprava
Reagovat
slacker
Nebo zleva na kruhaci
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmmm, tak jak ji mam nactenou...
Jak se nic vaznejsiho nestane, jde si ultimatni travarka pro dalsi talir...;)
Los ma famozni....v druhe pulce se borky vystrilej mezi sebou...
Petra obhaji, to je muj tip;)
Reagovat
smazaný uživatel
Loni jsi ji tipoval po 3. kole proti Venus. Pamatuju si, že Roger tady napsal něco ve smyslu "Vlčku, co bereš za drogy?" :D A vyšlo ti to... Tak doufám, že letos ti to nevyjde, i když mám určitou obavu. Ještě si živě pamatuju na tvoje výkony ve Fantasy lize při Wimbledonu 2013. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jakmile řekne Vlk, že Petra si jde pro talíř, tak si pro něj prostě jde. S tím nic neuděláš. :DD
Reagovat
smazaný uživatel
To už by ale Lucinka musela mít kariérní GS... :D
Reagovat
slacker
Tak pulku uz ma.
Reagovat
smazaný uživatel
Kariérní GS bude mít v deblu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
To potom jo. :D
Reagovat
Jabadu
No jistěěěěě! ....
Reagovat
Atoidi1
a tenhle vlk je stejny jako ten zimni?
Reagovat
smazaný uživatel
Jo. Už má asi čtvrtý nick, ale pořád je to jeden Vlk. :D
Reagovat
tommr
není to pasování na vítězku trochu předčasný? Dnešní zápas Petru moc neprověřil ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na tohle se dá říct jediné slovo - Wimbledon.
Reagovat
smazaný uživatel
sice soupeřka velmi slabá, ale Petra naprosto neuvěřitelný výkon, nemám slov opravdu :) jen tak dál!
Reagovat
FulnekUltras
soupeřka byla nedávno v Eastbourne až v SF zastavena Giorgi - Petra věděla, že ji nesmí pustit ani k náznaku šance...
Reagovat
smazaný uživatel
máš pravdu, ten slovenský komentátor říkal něco o tom, že tráva jí fakt nesedí, tak jsem vycházel z toho..ono to tak máš ale pokaždé, je těžké říct, jestli jedna hrála tak fantasticky nebo druhá tak zle, dneska ale podle mě platí oboje =)
Reagovat
freeteepek
Já myslím, že soupeřku semlela atmosféra zaplněného centrálního dvorce zatímco Petře pomohla. Petra je totiž na zaplněném centrálním dvorci, jako doma, v Monaku:-)
Reagovat
tommr
jj taky jsem si toho všimnul. To je ale výhoda všech šampiónek. Serena z toho taky strašně těží ... :)
Reagovat
FulnekUltras
tak doufejme, že Petru v nějakém zápase nevystrčí bokem na nějaký zastrčený kurt a v atypickém čase, jako se to naposledy stalo na RG... ;)
Reagovat
freeteepek
Snad ne. Ale takle už prohrála na Olympiádě, kdy se hrálo na tom zastrčeném kurtu v hrozných podmínkách. A také na zastrčeném kurtu loni prohrála s Kruničovou.
Reagovat
freeteepek
Loni na USO.
Reagovat
EllNino
to teda nebyl zastrčenej kurt :)
Reagovat
smazaný uživatel
V Eastbourne ne, to bylo doma v Holandsku.
Reagovat
FulnekUltras
jj, máš pravdu - omluva
Reagovat
smazaný uživatel
Nicméně i tak to ukazuje, že na trávě umí zahrát, takže není na místě dnešní Petřinu hladkou výhru zbytečně zlehčovat.
Reagovat
FulnekUltras
Kdo by se odvážil ??? ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ehm... :-)))
Reagovat
misa
Dnes jsem vyslechl v Bílovci na ulici rozmluvu dvou lidí. Jeden říkal, že Petra nic na trávě letos neodehrála a bude to mít jako výmluvu po vypadnutí a druhý říkal, že vyhraje celý turnaj. A ten první se mu smál :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo ..je to sport...i Ivan Lendl to říkal , když komentoval , že se mu nepodarilo vyhrát ve Wimbledonu
Reagovat
smazaný uživatel
Neví někdo jakto, že tam byl?
Reagovat
smazaný uživatel
má volno, má peníze a má rád tenis
Reagovat
smazaný uživatel
jsem nevěděl, že se nějak znaj
Reagovat
Fandina
Byl tam i včera, na zápasech Káji, Šafi a Báry.
Reagovat
ArtyF
A musejí se znát?
Reagovat
smazaný uživatel
tak jel na Wimbledon no, je tam proto že se chtěl podívat na tenis (jak zvláštní) je tam ze stejného důvodu jako všichni. Neviděla bych v tom nic zvláštního
Reagovat
smazaný uživatel
tak ale že sedí v lóži by asi mělo mít důvod
Reagovat
smazaný uživatel
je čestný host Petry Kvitové
Reagovat
slacker
Divny ze tam nikdy nebyla Fandina nebo Quesh
Reagovat
Fandina
Já nejsem kapitán české hokejové reprezentace.
Reagovat
FulnekUltras
maskot podobně jako už od loňska Mára Jankulovski... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tam seděl i Jankulovski a další možná. Tak jim Petra nebo jiní Češi sehnali lístky/akreditaci no...
Reagovat
Fandina
Včera také seděl v loži Báry. Je to známý hokejista a fanoušek tenisu. V Praze na Sparta Prague Open také byl a byl s ním rozhovor v televizi.
Reagovat
Fandina
Hrála dneska úžasně. Nejen, že se jí dařilo na podání, ale hrála stoprocentně i na síti a dobře returnovala. I čas, 35 minut a to, že na jejím podání nezískala soupeřka jediný fiftýn, kromě dvojchyby, svědčí o mnohém. A Petra také úžasně vypadala. Hrála v pohodě a s přehledem. Nádhera se dívat a obrovská gratulace Petře k výkonu. Úžasné.
Reagovat
FulnekUltras
Skvělý výkon místní legendy ;) v bezmála domácím prostředí.
Perfektní outfit a skoro žádné outy.
Dokonalá koncentrace od prvního do posledního míčku.
Petra nenechala nikoho na pochybách, kdože je paní dvorce a potvrdila, jak ohromně si právě tady věří.
Jen ať to takhle drží až do příští soboty.

Poooooooooooooooooooooooooooojď a rubej dál !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
freeteepek
No, mohla by dát příště víc es. Ale asi to byl záměr:-)
Reagovat
slacker
CHtelo by to par es pri podani spodem
Reagovat
FulnekUltras
po návratu do svého paláce začala přibližně tam, kde před necelým rokem skončila s Evžou - a byla to úchvatná jízda, až mi bylo Kiki chvílemi trochu líto (ke konci se ale přece jen taky vlastním přičiněním usmála).
Tímto zdravím Gabču a vyjadřuji upřímnou soustrast. Snad aspoň dneska uznáš, že selka tentokrát stála na opačné (holandské) straně sítě. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Gabča se tu dnes asi stěží ukáže.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako největší fanynka Kikiny někde zapíjí žal.
Reagovat
smazaný uživatel
Co jsem říkala včera - jak pila ! A pila to byla. Bravo !
Reagovat
smazaný uživatel
Kiki se nezmohla na odpor.
Reagovat
Jabadu
"Odpor je zbytečný!"
(vogon Jelcz) :-)
Reagovat
Jan
Budete asimilováni. Odpor je marný.
Reagovat
slacker
A zatimm se pokazde na Enterprise ubranili. Fakt divny
Reagovat
Jan
Asi je milovali :)
Reagovat
FulnekUltras
Ta frustrace naštěstí postupovala ďábelsky rychle. ;)
Reagovat
tommr
Bertensová byla z toho, že se hraje na centrkurtu dost nervózní což Petře pomohlo chytit se hned na začátku a pak už to jelo skoro samo ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Čekala jsem pro Petru pochvalu a ona byla Kiki nervozní a pak se to vyhrálo samo. No jó no....
Reagovat
FulnekUltras
klasika ;)
Reagovat
tommr
vidíš tam snad nějakej útok na Petru? Tohle začíná vypadat na počáteční stádia paranoie ... :)
Reagovat
slacker
Nevidi tam pochvalu, ty utocny autisto
Reagovat
tommr
co ty se do toho zase montuješ? Bavím se s fanynkou5 tak neotravuj a zase zalez do kanálu ze kterýho si vylez ... :(
Reagovat
slacker
Tak se s ni bav pres vzkazy, kdyz nechces aby vam do toho dalsi mluvili
Reagovat
tommr
mě ale vadíš jen ty, úchyláku - už jsem tě snad tisíckrát žádal abys mě těma tvejma dementníma slintama neobtěžoval ... :(
Reagovat
slacker
Ja sem te take o neco nekolikrat zadal. Kdyz na me zadosti opakovane prdis tak ja budu prdet na tvou zadost
Reagovat
smazaný uživatel
O útoku nebyla řeč, kde jsi to četl ? Ale jenom takové malinkaté snížení. Ono se to vyhrálo skoro samo....
Reagovat
tommr
jsi zbytečně přecitlivělá ... :)
Reagovat
misa
nebo ďábelský výkon Petry? Hlavně to, že soupeřka získala při jejím servisu jediný bod při dvojchybě, je něco neuvěřitelného. Rodiče si dcery moc neužili, aspoň ale neměli žádné nervy.

Petra začala tam, kde loni skončila. Těžko ji ve Wimbledonu zabít :)
Reagovat
smazaný uživatel
fakt ztratila jen jediný fiftýn? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na servisu ano. A ještě dvojchybou. :-)
Reagovat
misa
ano, v posledním gemu dvojchybou
Reagovat
smazaný uživatel
šílenost :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo jo :D
Reagovat
FulnekUltras
po prvním servisu úspěšnost 100%, po druhém 86%, celkově pouhé tři UE...
Reagovat
VlS
Podívej se na stránkách Wimblu na statistiku zápasu, to je prostě strašidelný, až mi bylo Kiki líto
Reagovat
Fandina
Je to tak. 100 procent první podání a 100 procent síť.
http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/stats/day9/2164ms.html
Reagovat
smazaný uživatel
Jen tak dál, Petro!
Reagovat
smazaný uživatel
Už mám od tvojí Petry zase zaspamovanej Twitter... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Promiň, já zase "musím" číst tvůj fotbal. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš MS žen? Tak to se připrav, dneska v noci zas... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Všechen fotbal myslím. :D Fakt nechápu, co na tom fotbale vidíš a ještě k tomu ženskej... :D
Reagovat
EllNino
mám uplně stejnej názor :DD
Reagovat
smazaný uživatel
No moment, v červnu jsem dost psal taky o basketu... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak basket mi nevadí, na ten jsem se i dívala... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale fotbal asi převažoval, to uznávám... To víš, finále LM a MS žen (které je pro mě důležitější než MS mužů), to není jen tak. :D
Reagovat
Fandina
Nádhera, super a velká gratulace Petře. Nádhera, nádhera, nádhera!!!
Reagovat
FulnekUltras
Joooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkné pěkné :)

Ale určitě bych ještě neslavil titul. Kiki nic nepředvedla. Na returnu úplně marná a zase tak dobře Petra neservírovala. Kikina zkusila snad dva kraťasy, ani jeden nebyl úplně dobrý, jeden Petra poslala křížem a byla to celkem pecka, nedivím se, že Kiki nestačila vrátit zpátky, druhý byl dost o štěstí, Kiki se tam pohnula, asi by Petru i prohodila, ale síť byla proti a tak z toho nic nebylo.

Myslím, že Nara ji prověří více a už nebude tolik čistých her, každopádně prohru neočekávám.

Aga bude mnohem nepříjemnější, o Angi ani nemluvím. Ale na první kolo super. Naposledy takhle lehké první kolo na GS bylo proti Kiki na USO :D
Reagovat
smazaný uživatel
Titul se slaví po finále.
Reagovat
FulnekUltras
a hlavně pojďme zápas od zápasu a předem nespekulujme o soupeřkách
Reagovat
VlS
Aga ještě ve třetím není, ani Petra ne. V klidu vyčkej, co jak bude. Třeba se dneska urve Lucka Háčko a Aga si bude moci dát veget.
Reagovat
FulnekUltras
Lucce H. bych to přál MOC...
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel, i když Lucku moc miluju, tak jí prostě proti Aze nevěřím ... Možná na antuce, hardu ... Ale na trávě vůbec :( Přitom Lucčina hra je přímo na trávu :(
Reagovat
Fandina
Ale třeba se Lucka hecne a vyhraje. Souhlasím, že coby ranařka by jí to mělo na trávě jít. A v deblu má na trávě finále GS a stříbro z OH. Moc bych jí přála, aby třeba dneska uspěla. I když vím, že Aga hraje chytře a má šikovnou ruku. Hráďo pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Too good from the wimbledon champion.
Reagovat
Jabadu
"Kiki, můžete nám k zápasu něco říct?"
"Těžký, vole, těžký ..." :-)
Reagovat
slacker
Asi maji letecky den.

Kerberová prolétla do 2. kola

Kvitová prolétla do druhého kola za 35 minut
Reagovat
FulnekUltras
přátelé... ;)
Reagovat
Nancy_z
Petra v suchým, tak to má být :-)
Reagovat
FulnekUltras
Na ostrém popoledním sluníčku se zjevně nechtěla moc dlouho zdržovat. ;)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist