Kvitová smetla Kuzněcovovou a podruhé vyhrála prestižní turnaj v Madridu!

9. 5. 2015, 18:07
Aktuality 397
WTA MADRID - Petra Kvitová znovu po čtyřech letech dobyla Madrid a zaznamenala druhý triumf na turnaji prestižní kategorie WTA Premier Mandatory. Ve finále smetla Rusku Světlanu Kuzněcovovou, kterou limitovalo zranění stehenního svalu, a získala druhý letošní a celkově 16. titul.
Petra Kvitová

Ještě v březnu se trápila. Z tenisu neměla radost, byla vyčerpaná. A tak si Petra Kvitová udělala neobyklou pauzu uprostřed sezony a s přítelem odletěla odpočívat k moři. A odložení tenisové rakety dvojnásobné wimbledonské šampionce neskutečně prospělo. 

V polovině dubna se vrátila dvěma výhrami ve Fed Cupu a i když pak ve Stuttgartu skončila hned na první soupeřce, tento týden v Madridu definitivně našla chuť k tenisu a vrátila se do herní pohody formy. Vyhrála šest zápasů v řadě, poprvé si připsala skalp světové jedničky Sereny Williamsové a dnes po dalším skvělém výkonu smetla 6-1 6-2 bývalou vítězku Roland Garros Světlanu Kuzněcovovou.

Statistiky zápasu
Kvitová - Kuzněcovová
4 esa 1
1 dvojchyby 1
67 % 1. podání 'in' 65 %
33 winnery 7
14 nevyn. chyby 9
11/13 hra na síti 0/1
4/11 brejkboly 0/0
čas: 1:06

Pětadvacetiletá Češka měla zápas s o čtyři roky starší Ruskou od první výměny zcela pod kontrolou. Hrála důrazně, zbytečně nechybovala a z tempa nepolevovala. Naopak Kuzněcovová, jež v Madridu vyhrála tři třísetové bitvy a ve čtvrtek ve svém prvním čtvrtfinále v sezoně proti Lucii Šafářová odvrátila dva mečboly, se trápila a den po skalpu Šarapovové ji navíc limitovaly problémy se stehenním svalem, který si po prvním setu nechala obvázat.

Kvitová se ale soustředila jen na svůj výkon. Po svém podání devět míčků po svém podání, na vítězné údery soupeřku přestřílela 33-7 a udělala pouze čtrnáct nevynucench chyb. Dvojnásobné grandslamové vítězce tak po 66 minutách oplatila porážku z loňského French Open a ve vzájemné bilanci vede 4-1.



"Vím, že se Světlana necítila dobře. Mrzí mě to a doufám, že se dá brzy dokupy. Ale já jsem moc šťastná, že jsem dnes dokázala vyhrát," řekla Kvitová v krátkém rozhovoru na kurtu futuristické arény nazvané "Magická krabice". "Věděla jsem, že musím hrát agresivně, protože Světlana je skvělá antuková hráčka. Loni jsem se s ní pouštěla v Paříži do výměn a prohrála jsem," citoval Kvitovou web WTA Tour. "Proto jsem se snažila hrát aktivně a dávat co nejvíce vítězných míčů. Snažila jsem se i chodit pro voleje, když byla příležitost, a povedlo se," řekla.


Světlana Kuzněcovová a Petra KvitováSvětová čtyřka Kvitová vylepšila svou parádní finálovou bilanci na 16 výher a pouhých 5 porážek. Letos už triumfovala v lednu v Sydney. Z turnaje WTA Premier Mandatory má druhou trofej, tu první získala před čtyřmi lety rovněž v Madridu. Tituly ze španělské metropole jsou pro Kvitovou také jedinými z antuky. Cennější byly už jen dva wimbledonské triumfy (2011 a 2014) a vítězství na Turnaji mistryň v roce 2011.

"Byl to pro mě úžasný týden a jsem opravdu šťastná, že se mi podařilo podruhé vyhrát na tomto krásném kurtu," dodala Kvitová, která se nyní přesune do Říma, kde ji čeká generálka na Roland Garros. V prvním kole má volný los, do turnaje vstoupí zápasem proti vítězce italského duelu Schiavoneová - Knappová.

Bývalá světová dvojka a aktuálně 29. hráčka světa Kuzněcovová dnes hrála ve svém 35. finále, sbírku 14 titulů ale nerozšířila. Nejcennější trofeje vybojovala před jedenácti lety na US Open a v roce 2009 na Roland Garros.

"Je mi moc líto, že jsem dnes nebyla schopná předvádět takový tenis, abyste si ho užili, ale doufám, že se příští rok vrátím a budu hrát lépe," řekla plynnou španělštinou Kuzněcovová, jež od mládí ve Španělsku žije a trénuje.

• WTA PREMIER MANDATORY MADRID •
Španělsko, antuka, 4.185.405 dolarů
sobotní výsledky (09. 05. 2015)
• Dvouhra - finále •
Kvitová (4-ČR) - Kuzněcovová (Rus.) 6-1 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

397
Přidat komentář
fretek
Když si hráčky nakonec plácly, Petra si mimovolně otřela ruku o šaty (ještě že o své)...
Reagovat
FulnekUltras
ale tož... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm, někdo mi "ukradl" screenshoty :D

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=933355356686142&id=247405601947791&refid=17&_ft_=top_level_post_id.933355356686142&__tn__=%2As
Reagovat
VlS
včetně diskuse. ( autor Steve Tignor)

http://www.tennis.com/pro-game/2015/05/warning-shot/54851/#.VU8j63Dc-rU
Reagovat
tommr
... You still never know what Petra is going to do from one set to the next...

Petru už mají všichni dobře přečtenou ... :)
Reagovat
EllNino
spíš from one game :D
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Petře! Z Madridu sem viděl akorát ty její poslední 2 zápasy a hrála super. Ještě nějak zvládnout 4 turnaje do té po-Wimbledonské pauzy a vytřískat z nich nějaké slušné výsledky. Očekávání asi nemůžou být kdovíjaké, ale kdo ví :-)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.wtatennis.com/videos/article/4704975/title/madrid-hot-shot-of-the-day-friday

http://www.wtatennis.com/videos/article/4704995/title/madrid-hot-shot-of-the-day-saturday
Reagovat
sprchon
No ještě aby ne. :) To bylo fakt něco.
Reagovat
Jan
Ty úhly :) Je tam alfa, beta i gama :)
Reagovat
VlS
To jsou údery přes kopírák :-) parádní, ty budou kandidovat na shot of month.
Reagovat
Jabadu
for Serena, Masha, Světlana ...

"Tak si to shrneme. Nepřihrajete si na metr a hrajete nějaký trojúhelníky jako Petra!
Na žádnej ťukes nemáte, jste dřeváci a proto taky hrajete vokres!" :-)
Reagovat
Frick
V hlavní souteži si zahraje Vondroušice.

Vedle dalších hromady Češek se na tomto turnaji v kvaldě představí i další z hráček, co ještě nemá občanku.

http://www.itftennis.com/procircuit/players/player/profile.aspx?playerid=100206676
Aneta Kladivová *23.5.2000

--------------------------------------------

Od:Frick 5.6.2006 16:52

Hele, kvaldou v Přerově prošla nějaká naše mladá juniorka - Petra Kvitová. Slyšeli jste někdy o ní? Třeba by mohla bejt nadějná. Něřikám, že do pěti let vyhraje Wimbledon, ale takto to nevypadá špatně.
Reagovat
gedzitka
Vsak nevyhrála,sekl ses o měsíc:-).
Reagovat
Frick
PALEC NAHORU #1 - Petra Kvitová

Zcela nezpochybnitelně. Není sporu o tom, že si ho zaslouží. A jak už jsem napsal včera - i když ty soupeřky byly většinou papírově snažší, tak prostě ta demontáž Sereny, to se nezapomene.

PALEC NAHORU #2 - Kristýna Plíšková

Ke dvoum letošním triumfům na 25.000 a jednom finále na 50.000 před pár hodinami přidala konečně i titul z "padesátky". Určitě je to pro Týnu úspěch. Nyní se nějak porvat s 115 bodovou obhajobou triumfu na 75.000 v Nottinghamu a pak už snad konečně bude šance stoupat žebříčkem. Samozřejmě - (zejména) prostřednictvím WTA turnajů.

PALEC DOLŮ - Lucie Šafářová

Dneska ten palec dolů bude trochu (...hodně!) kontroverzní. Ale chci tak učinit. Čili Šafi - ser.eš mne, ty wole! Všichni by ti tady tu TOP 10 tak strašně přáli a ty se toho tak zříkáváš? Hráčka s (druhýma?) nejlepšíma servárovacíma gemama a on ti ten servis selže. Poprvé v TB 2. setu, kdy i jeden vyhranej servis ze dvou by stačil na tři mečboly, podruhý nedoservíruješ ve třetim dějství, kdy zazdíš dva mečouny, z toho jeden hloupou chybou. K čemu tam máš toho Roba, aby tě uklidnil, poradil?! Jdi do háje. :*-( Ale to víš, že ti budu fandit dál a věřim, že tu TOP 10 uděláš. Ty do ní určitě patříš. Jen už tuhle skutečnost sděl tý svý hlavičce!
Reagovat
Frick
Karolína Plíšková se v Madridu příliš nepředvedla. Zkazky o tom, že nemá úplně nejlepší období, nejsou zřejmě úplně mimo. Ano, v Praze vyhrála, ale neměla by takováto hráčka na INT turnaji vyhrát ve dvou setech víc zápasů než pouze ten jeden v SF?

Bára potěšila výhrou nad kanadskou princezničkou, následně jasně přehrála i Lepčenko. V OF bohužel ale trochu zklamala v duelu s Begu. Mohlo být derby s Petrou. Trochu škoda. Nicméně OF je určitě dobrým počinem.

Terka postoupila na trnavském ITF do ČF. To není nic moc výsledek, nicméně pokud jí limitovaly zdr. problémy, tak asi to nemá moc smysl hodnotit.

Klára bohužel v duelu s Dankou K. zklamala. Ale možná stále ručička bolí... :-/

Denise se z Češek dařilo v Trnavě nejlépe. Nicméně i tak to SF nepovažuji za výsledek, ze kterého lze "padat na hubu". Špatné to neni, ale věřím, že bylo i na víc.

Bára Kr. vypadla v Trnavě ve druhém kole. Rovněž takový výsledek, který neohromí, ale ani neurazí. Ale pokud chce do TOP 100, tak pouze 2. kola na ITF 100.000 stačit nebudou.
Reagovat
Frick
Ale tak třeba bude na tyhle zápas (Li, Maša, Světla) s radostí vzpomínat až projede finále na GS 6:1 6:7 9:11... ze stavu 6:1 5:0 a 40:15.... nebo tak něco.
Reagovat
tommr
s hodnocením PALEC DOLŮ pro Lucku nesouhlasím. V zápase s Kuznou sice v klíčovejch momentech psychicky selhala jako už tolikrát v minulosti, ale jinak odehrála dobrej turnaj. Zíkala další plusový body do žebříčku v singlu i v deblu a i v tom neštastným zápase s Kuznou nehrála špatně a měla postup na dosah - a proti soupeřce, která je antuce světová extratřída a která v následujícím zápase dokázala vypráskat i Sharapku ...
PALEC DOLŮ bych spíš dal Kláře, která v Trnavě jako nasazená trojka selhala a stihla ještě vypadnout i v prvním kole kvaldy v Římě ...
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas to byl pravda světový, ale za takové nezvládnutí koncovek se asi fakt netleská
Reagovat
misa
Ten palec dolů je mimo! Pro Lucku je čtvrtfinále turnaje PM úspěch.
Reagovat
George_Renel
se s tím v Japonsku moc nepárala. Finále ve dvou setech a celý turna bez ztráty setu.
Reagovat
horska.kraslice
Její soupeřky byly všechno žebříčkově mnohem níže postavené hráčky.
Reagovat
George_Renel
No a co? Co tím chce básnířka říci? Že nevyhrála? Nic jiného jsem nenapsal. Když chceš rozvíjet vlastní myšlenky, zalozp si vlákno k věci. Já jsem jen jako první oznámil.....
Reagovat
sprchon
No a za chvíli Týna... Tak snad to dá. Stream není, tak na to kašlu a jdu konečně spát.
Reagovat
sprchon
Tak už i v kvaldě se ti potkávají favoritky... A zrovna tyhle dvě mám taky docela rád, škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, je to blbý. :( Mám dvě favoritky v celé kvalifikaci a zrovna musí hrát rozhodující zápas proti sobě... Ale aspoň Kiki a Katka udělaly minulý týden semifinále, tak si něco nahrály. Kiki je dokonce v aktuálním Race kolem 40. místa. Sice je ještě hodně brzy, ale kdyby takhle vydržela až do konce sezony, tak by mohla atakovat svoje dosavadní maximum (36. místo). :)
Reagovat
sprchon
Jo, obě holky ten týden příjemně překvapily... Kiki tou výhrou nad Garbine a Katka výhrou nad Bárou, to jsem viděl naživo a hrála fakt dobře. Navíc obě hrajou debla, takže zápasů mají dost. Věřím, že letos obě půjdou žebříčkem nahoru.
Reagovat
sprchon
Obrovská gratulace! :)
Teď jsem viděl highlighty a super. Petra navázala na výkon proti Sereně a dva dny po sobě hrála takhle úžasně. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zde videohovor s Esterou Sátorovou, i o svatbě s Tomem: http://prask.nova.cz/clanek/novinky/exkluzivni-video-pritelkyne-tomase-berdycha-prozradila-kde-chysta-svatbu.html
Reagovat
smazaný uživatel
zdá se mi trochu jednodušší. ale třeba je to jen můj pocit :-)
Reagovat
Frick
Njn, tak tak třeba Tom potřebuje někomu velet.

Si to třeba srovnejte s Gábi Kr.

A Lucka tuhle představu zřejmě nenaplňovala.
Reagovat
Titan
Nezdá. Je to prostě jednoduchá záležitost a fotobaron Berdych utratí peníze daňových poplatníků, kteří mu platí na jeho jeho 49% podíl ve FVE Lužany.
Společníci s vkladem:
MCMC SOLAR LIMITED
Kyperská republika, Zinas Kanther, KARANTOKI BUILDING
Vklad: 102 000 Kč, splaceno 100 %. Obchodní podíl 51%
Tomáš Berdych
Monacké knížectví, boulevard des MOULINS
Vklad: 98 000 Kč, splaceno 100 %. Obchodní podíl 49%
A pro ty, kteří považují vklad za směšný podotýkám, že s.r.o. dnes může vlastnit miliardář s vkladem 1,-Kč
Reagovat
misa
No, ale má inteligentnější projev do kamery než drtivá většina sportovců.
Reagovat
lars
radsi bys mel napsat podrobny rozbor pricin dnesni prohry Allert :)
Reagovat
Frick
Já je znám - soupeřka vyhrála dva sety a s tim se dá už pak těžko něco dělat, pokud nejsou roky 1984-1998 a nejsi-li na TM.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě k zápasu Lucky ze Světlanou. Ten neproměnění Lucky Matchpoint nebyl jen bod do SF ale i bod do TOP 10. Protože Marfuša byla v Semifinále úplně jalová, takže Lucka může jen a jen litovat protože byla nejspíše bod od TOP 10
Reagovat
FulnekUltras
Šafi věřím, že se ještě dočká...za posledního asi 1,5 roku je u ní pokrok i v té "nešťastné" hlavě skutečně patrný.
Reagovat
Frick
No na to bych nespoléhal. Stejně jako Lucka nemumí dotáhnout zápas, tak ani neni schopna porazit favoritku i když ta nemá svůj den.

Ten zápas jsem neviděl, ale prý v Pekingu mohla Lucina určitě Serenu porazit.
Reagovat
Fandina
Ale také umí porazit favoritky. V Dubaji porazila Venus v Doha Makarovou a Carlu, Viku, všechny byly favoritkami.
Reagovat
smazaný uživatel
ale tam se s tak těžkýma situacema moc nepotkávala
Reagovat
Mayo
Ani som nezaregistroval, že Petra vyhrala Madrid. Skvelé, gratulácia (:
Reagovat
Jan
http://sport.tn.nova.cz/clanek/sport/pecka-nohavica-slozil-drsnou-pisen-pro-slovensky-hokej.html
Reagovat
FulnekUltras
Viz např. článek o finále na aktualne.cz pod názvem Demolice!...
Vyjádřila se k tomu i sama Petra, jejíž vynikajicí výkon a zasloužené vítězství však zmíněné okolnosti na straně soupeřky - kromě namoženého stehenního svalu v závěru druhé sady ještě i žaludeční potíže - v žádném případě nijak nesnižují.
Reagovat
Titan
Petra má ale smůlu, že při cestě za vítězstvím musí porážet samé invalidy...;-)
Reagovat
George_Renel
http://sport.idnes.cz/tenis-rozhovor-kvitova-titul-madrid-dsc-/tenis.aspx?c=A150509_213113_tenis_tny#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box
Reagovat
smazaný uživatel
http://sport.idnes.cz/tenis-rozhovor-kvitova-titul-madrid-dsc-/tenis.aspx?c=A150509_213113_tenis_tny
Reagovat
Jabadu
jsem narazil na tuto fotku. Není to náhodou Ana Ivanovič?

https://pbs.twimg.com/media/BxcHIeCCIAAO4Gy.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě. :)
Reagovat
Titan
Jistě, Ana alias věšák na hodinky, podle nich jí poznáš i koupelně nebo posteli...:-))))
Zrovna se dívám, že na Indian Wells 2008 je ještě nenosila:
http://www.chinadaily.com.cn/sports/2008-03/24/content_6560530.htm
Reagovat
tommr
na Petřině výhře v Madridu je potěšující i to, že cestou k titulu deklasovala obě nejpravděpodobnější ruský účastnice finále FC: Pavlyuchenkovou a Kuznetsovou. Na to, že ve finále FC bude hrát Sharapka totiž moc nevěřím ... :)
Reagovat
FulnekUltras
Jestli byla Světla dnes opravdu ok (?), tak ten komplex z Petry může snad do listopadu vydržet... ;-)
Reagovat
LukasH
Myslím si, že v zdravou Petru ve FC na tvrdým rychlým povrchu nemůže Světlana ohrozit komplex nekomplex....
Reagovat
FulnekUltras
Pravda...
Reagovat
smazaný uživatel
Makarova FC nehraje?
Reagovat
LukasH
Nesnáší se s Marií...
Reagovat
smazaný uživatel
To vím, ale právě při předpokladu, že nebude hrát Maria, tak bych čekal, že tam bude ona.
Reagovat
LukasH
to nevím, jak to tam maj....
Reagovat
tommr
Sharapka i Makarova jsou primadony, který FC často vynechávají a pokud budou obě hrát TM (a to určitě budou - at už ten áčkovej nebo béčkovej) tak se na finále FC nejspíš vykašlou ...
Reagovat
lars
Myslis , ze Makaron nechce medaili z OH ?
Reagovat
Jan
Akorát, když Petra v tomhle módu udělá 2 body, ten třetí jistý není. Lucka, Karolína - nemusí se povést a debla teď dobrého nemáme. Takže bych to tak jasně neviděl.
Reagovat
smazaný uživatel
do Listopadu je spostu času. Třeba naší dvojkou bude Hráďa :) co my víme
Reagovat
smazaný uživatel
Kušuj. Lucka ve Fed Cupovém módu je hráčka top 10, zvlášť doma a Kája ji třeba vtipně doplní. Kromě toho je Lucka spolu s Bet letos nejlepší deblistkou. ;-)
Reagovat
Jan
Jenže Bet za nás FC hrát nebude :)
Reagovat
smazaný uživatel
To ne, ale Lucka jo. A to je dobrý základ. ;-)
Reagovat
Jan
Tak Petra musí nasadit Robocop mód a Lucka Fedcupový trans a bude to doma :)
Reagovat
smazaný uživatel
O to strach nemám. ;-)
Reagovat
tommr
důležitý je, že Petra Rusky válcuje i na antuce ...
Lucka k výhře nad Kuznou taky nebyla daleko - a na tvrdým povrchu v hale bude ještě silnější ...
Reagovat
smazaný uživatel
Snad nás Petra na RG překvapí (v dobrém)
Reagovat
FulnekUltras
Nečekejme radši nic,
ať se stane mnohem víc... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
já bych taky nic nečekal. Víme jak to bylo loni po Wimblu. Budeme rádi za jedno kolo v Římě a alespoň 3. na RG
Reagovat
janek_da
optimisto
Reagovat
smazaný uživatel
ale no ták :) nepodceňujme Petru. Ona umí překvapit a kdo ví kam až to na RG dotáhne
Reagovat
Fandina
S tím souhlasím. Petra může všechno vyhrát a nebo vypadnout v prvním kole. U ní se nikdy neví. Proto jí tak ráda fandím.
Reagovat
FulnekUltras
Minimálně to nikdy není nuda... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
jo přesně :)
Reagovat
Jabadu
Včera Petra hrála v transu, bylo úplně jedno, kdo je na druhé straně.
Dnes uvolněný výraz ve tváři, s novým tělem podstatně lepší pohyblivost a švihy z obou stran jaké nemá momentálně nikdo.
Pecky to byly pořádné, ale přesto jakoby kontrolované.
Tenis v jejím podání dnes vypadal, že na tom vlastně nic není. :-)
Reagovat
FulnekUltras
jo ten finálový Petin tranz
nezastaví ani žádný trans... ;-)
Reagovat
Jan
Ano, vypadalo to úplně lehce, že bychom tak mohli hrát všichni :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo jejich 2.nej labilka vyhrála dnes další turnaj Premier Mantadory. Ale už dlouho nic nenapsali, naposledy na AO kdy naprosto nechutně pošpinili Petru a zneužily fotky Káji a Kristýny
Reagovat
Titan
Diskutuje snad někdo o tom, že je tahle trofej vzhledově nejkrásnější na okruhu...? :-)
V boji o tu nejšerednější se zdatně angažují poláci:
https://twitter.com/KatowiceOpen_/status/455413092088684544
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
http://memecreator.cz/media/created/cs7qdg.jpg
Reagovat
FulnekUltras
ale tak...tahle střepomozaika má taky něco "uměleckého" do sebe... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
To zas jo. Třeba ta Pražská trofej byla jen krabička
Reagovat
George_Renel
Porovnávání trofeje z turnaje 250 s Madridem je mírně řečeno zpozdilé.
Reagovat
smazaný uživatel
já ji porovnávám s Katovicemi
Reagovat
George_Renel
A já zase reaguji na pražskou krabičku. A jinak, pro Katovice platí to samé co pro Prahu. Prostě jsi mimo když srovnáváš trofeje turnajů naprosto odlišných kategorií.
Reagovat
smazaný uživatel
Katovice i Praha jsou turnaje International
Reagovat
smazaný uživatel
a ve WTA není žádný turnaj 250 to si pleteš s ATP
Reagovat
George_Renel
Nechytej za slovíčko, víš dobře, jak to myslím.
Reagovat
smazaný uživatel
JE TO PROSTĚ TURNAJ STEJNÉ KATEGORIE, STEJNÉ BODY, STERJNÉ PRIZE-MONEY, STEJNÁ PRESTIŽ!!!
Reagovat
George_Renel
Jsi pod vlivem?
Reagovat
smazaný uživatel
http://memecreator.cz/media/created/b2olz7.jpg
Reagovat
Titan
To ale přece není nutné pravidlo. Ty nejcennější trofeje jsou jen naleštěné nádobí bez jakékoli invence...
V principu jde jen o nápad, a ten nápad není drahý nebo levný. Největší mor je v zásadě jenom komise, která vybírá vítěze...
Reagovat
Titan
Já pamatuji takovéto paskvily jakožto výkřik módy reálného socialismu. Nedá se to vyhodit ani do skla, ani do železa...:-)
S takovým "umění je ve všem" můžeme zase někdy na Letné postavit plastové sputum...:-)
Reagovat
FulnekUltras
příští stanice Moskevská-Anděl... ;-)
Reagovat
Carter
mne sa páčila stará trofej z IW :) ... ten nový kus skla nič moc pre mňa ... ale Madridská je tiež dobrá :)
Reagovat
Frick
Pro Alizku dobrý :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Peking má krásnou, Madrid, Řím i Sydney. Sydney asi nejkkrásnější.
A ty horší jsou Linec, Quebeck, Lucemburg a Praha
Reagovat
smazaný uživatel
mě se i docela líbí trofej z Wuhanu
Reagovat
Titan
Nádobí z Říma? Váza ze Sydney? No dobře, tak váza má něco do sebe ale nikdo z nezasvěcených ji za trofej považovat nebude...:-)
Reagovat
Frick
Ale tak ten Lucčin pták je celkem dobrej. :o)
Reagovat
blixa
Stejně je to všechno "laprach! ;-)
Reagovat
Titan
Bohatší majitelé mají skleněné vitríny jak na trofeje, tak na knihy...:-)
Reagovat
blixa
Práší se i do vitrín ;-)
Reagovat
Titan
To jsou zase ty příliš luxusní s klimatizací a zaneseným filtrem...;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se líbí trofej z Wuhanu. :-) Jinak třeba z Pekingu mi přijdou trofeje zbytečně velký. Vždyť se to pak nikam nevejde. :DD
Reagovat
Titan
Wuhan je nádherný příklad toho, jak dvě kovově vypadající trofeje netradičního tvaru a jednoho odstínu mohou vypadat...
Mě se ten drátovaný hliník až tak nelíbí, ale zase není špatný...:-)
Reagovat
HayashiM
Mně se nejvíc líbí ten talíř z Tokia, takový střídmě elegantní.
Reagovat
misa
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xat1/v/t1.0-9/11200596_936489816415098_8692268905283223976_n.jpg?oh=82799edea8ada6182d084362012b76d8&oe=55C49960&__gda__=1440040639_884c86df105b351d3d0f5c42cb613035
Reagovat
smazaný uživatel
http://memecreator.cz/media/created/jpizzo.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
1. Halep
2. Ivanovic
3. Petkovic
4. Kerber
5. Suárez Navarro
6. Ka.Pliskova
7. Safarova
8. Keys
9. Lisicki
10. Muguruza
11. Bacsinszky
12. Strycova
13. Peng
14. Cornet
15. Garcia
16. Kuznetsova
17. Lepchenko
18. Azarenka
19. Diyas
20. Bencic
21. Giorgi
22. Brengle
23. Vandeweghe
24. Begu
25. Barthel
26. Watson
27. Cibulkova
28. Schmiedlova
29. Dellacqua
30. Riske
31. Vinci
32. Puig
33. Gajdosova
34. Mladenovic
35. Knapp
36. Pironkova
37. Rybarikova
38. Nara
39. Hantuchova
40. (SR)Cetkovska
41. Hradecka
42. Shvedova
43. Tsurenko (#59)
Reagovat
misa
Lucy Safarova
Reagovat
smazaný uživatel
http://memecreator.cz/media/created/toj232.jpg
Reagovat
misa
Havláte, jednak nevím, co to má znamenat a jednak mě to ve spojení s Luckou uráží.
Reagovat
smazaný uživatel
za 1.Nejsem Havlát
za 2.Lucku ani nikoho neurážím
za 3.Jolanda je od teď má asistentka
Reagovat
smazaný uživatel
Vítej v ignoru...
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuji za milé uvítání
Reagovat
blixa
Máš pěknou asistentku Jindro. Je skoro tak krásná, jako ty ? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuju miluji lichotky
Reagovat
smazaný uživatel
Ty že nikoho neurážíš? A co tvoje reakce na Dominiku, Simonu, Serenu?
Reagovat
smazaný uživatel
1. Petkovic
2. Jankovic
3. Svitolina
4. Bencic
5. Giorgi
6. Brengle
7. Vandeweghe
8. Pavlyuchenkova
9. Cibulkova
10. Larsson
11. Nara
12. Shvedova
13. Tsurenko
14. Mladenovic
15. Smitkova
16. Flipkens
17. Witthoeft
18. Siniakova
19. Gavrilova
20. Beck
21. Erakovic
22. Falconi
23. Koukalova (#84)
Reagovat
smazaný uživatel
dost silné obsazení
Reagovat
smazaný uživatel
na international docela dost
Reagovat
smazaný uživatel
1. Peng
2. Lepchenko
3. Diyas
4. Barthel
5. Watson
6. Vinci
7. Dellacqua
8. Riske
9. Puig
10. Rybarikova
11. Knapp
12. Hantuchova
13. Davis
14. Tomljanovic
15. Niculescu
16. Jovanovski
17. Lucic-Baroni
18. McHale
19. Goerges
20. Dulgheru
21. Schiavone
22. Hradecka
23. SS.Zheng (#75)
Reagovat
smazaný uživatel
http://memecreator.cz/media/created/ufftkv.jpg
Reagovat
Fandina
Super výběr z dnešního finále. Opravdu nádhera se na Petru dívat. Peti pojď!!!
https://www.youtube.com/watch?v=doNgU9hW1vQ
Reagovat
smazaný uživatel
http://memecreator.cz/media/created/jpizzo.jpg
Reagovat
misa
po čtyřech povinných turnajích letošní sezóny září. Naše tři nejlepší si připsaly celkem čtyři tituly v singlu. V race je pořadí velmi zajímavé:
5. Karolína 1995 bodů,
6. Petra 1916 bodů,
14. Lucka 1117 bodů (na desátou ztrácí 163 b.)

První dvě jmenované mají skvěle narýsovanou cestu do Singapuru na TM. Lucka si může zkusit nový turnaj WTA Elite Trophy v Číně a kdyby si nezahrála v Singapuru debla, považoval bych to za zklamání.

Největší radost jsem měl z úspěšného návratu Petry na turnaje a z prvního premieru Lucky v Doha, nejzábavnější mi přišly návštěvy trenéra u Karolíny - umí dodat naději a nejvíc mě zklamaly promarněné šance Lucie na desítku - v Austrálii nevyhrála zápas, v USA jen jeden a ve čtvrtek zahodila mečboly. Snad se ještě dočká...

Doufám, že sezóna bude pokračovat v podobném duchu.
Reagovat
tommr
nezapomínal bych ani na Báru Strýcovou a Lucku Hradeckou. Pokud budou i nadále pokračovat v dosavadních letošních výkonech tak ještě můžou zabojovat o účast na WTA Elite Trophy ... :)
Reagovat
Jan
Doufám, že sezóna bude pokračovat v podobném duchu - jako ty zahozené šance Lucky ? :)
Reagovat
misa
Raději jako v Kataru :)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Petře. Sice jsem dneska víc koukal na hokej a fotbal, ale nakonec jsem z toho finále viděl docela dost... Loni to byla pěkná bitva mezi Mashou a Simonou, letos to bylo úplně jednoznačné. Petra byla v laufu a Světlana neměla co nabídnout. Včera proti Mashe jí stačilo hrát bezchybně, což dneska na Petru absolutně nemohlo stačit. To taky hodně vypovídá o včerejším výkonu Mashy... Tak snad pro mě příští turnaje dopadnou líp a budu mít komu fandit i ve finále. :)
Reagovat
FulnekUltras
njn, modelkám to v Madridu moc nevyšlo... ;-)
Reagovat
Pedronegro
možná je to takhle pro TNM lepší, páč by dnes taky dostala šišku :-) Co bude příště, uvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
Se včerejším výkonem určitě. Ale třeba by dneska hrála jinak a Petra by proti Mashe taky hrála jinak než proti Světlaně... Každý zápas je jiný.
Reagovat
tommr
jsou to sice jen spekulace, ale myslím si, že Petra by porazila i Sharapku. Hlavně by ale finále se Sharapkou mělo podstatně vyšší úroven a výhra by byla pro Petru mnohem cennější ... :)
Reagovat
Pedronegro
jasně, souhlas, proto jsem psal možná... ale tu šíšu bych tam viděl ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutečná finálová bilance 16-5. naprosto úžasné
Reagovat
smazaný uživatel
Ano ona má to co mužská finálová čtyřka a co Berdychovi chybí....
Reagovat
Empe
Petra dlouho neuměla žádný turnaj vyhrát podruhé a sbírala je po jednom... od Wimbledonu jedeme druhé kolo. :D
Reagovat
kada.tom
jo, a tu a tam přidá nějakou novou trofej do sbírky :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutečné! Tlesám. Jak to bylo s limitováním Kuzny? Někdo níže psal, že se moc nehebjela ani či co (?)
Reagovat
smazaný uživatel
taky tlesám.
Reagovat
Empe
A srdce plesá.
Reagovat
smazaný uživatel
tleskám*
Reagovat
smazaný uživatel
"tlesám" zní líp :)
Reagovat
smazaný uživatel
Otázka je, byla tohle jen jedna krásná vlaštovka, nebo z teplých krajin přiletí ještě další? Petra je schopna neuvěřitelného tenisu, teď kdyby našla ještě trošku stability... ale jestli tu nechci naučit slona tancovat...
Reagovat
Frick
W
Petra Kvitová (P Sydney)
Lucie Šafářová (P Dohá)
Karolína Plíšková (INT Praha)
Petra Kvitová (PM Madrid)

F
Karolína Plíšková (P Sydney)
Karolína Plíšková (P5 Dubai)
Lucie Hradecká (INT Praha)

SF
Petra Kvitová (INT Shenzen)
Barbora Strýcová (INT Auckland)
Barbora Strýcová (P Antverpy)
Karolína Plíšková (P Antverpy)
Lucie Hradecká (P Charleston)
Kateřina Siniaková (INT Praha)
Reagovat
smazaný uživatel
z toho vyplývá, že se mi nelíbí označení WTA turnajů.
Reagovat
Frick
Co konkrétně?
Reagovat
smazaný uživatel
premier, internacional a ten další neznám...Ale nic, jen se mi to nelíbí.
Reagovat
Titan
Diskutuje snad někdo o tom, že je tahle trofej vzhledově nejkrásnější na okruhu...? :-)
V boji o tu nejšerednější se zdatně angažují poláci:
https://twitter.com/KatowiceOpen_/status/455413092088684544
:-)
Reagovat
Titan
To mělo být jinde...
Reagovat
FulnekUltras
ale tak...tahle střepomozaika má taky něco "art" do sebe... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Velká gratulace! Viděla jsem jen drobečky cestou do práce, tak si to vychutnám ze záznamu. Co k tomu říct, to je Peťa a momentálně jede. Jen tak dál.
Reagovat
tommr
průběžnej žebříček WTA k dnešnímu dni - po kompletně odehraném turnaji v Madridu.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou ...

1. Williams, S. 10156 (+3486)
2. Halep 7115 (+445)
3. Sharapova 6915 (+245)
-----------------------------------
4. Kvitová 6670
-----------------------------------
5. Wozniacki 4940 (-1730)
6. Bouchard 4063 (-2607)
7. Ivanovic 3905 (-2765)
8. Makarova 3465 (-3205)
9. Petkovic 3315 (-3355)
10. Suarez Navarro 3250 (-3420)
11. Kerber 3230 (-3440)
------------------------------------------
12. Plíšková, Karolína 3085 (-3585)
------------------------------------------
13. Radwanska, A. 3075 (-3595)
------------------------------------------
14. Šafářová 2990 (-3680)
------------------------------------------
15. Errani 2665 (-4005)
16. Williams, V. 2601 (-4069)
17. Keys 2325 (-4345)
18. Kuznetsova 2177 (-4493)
19. Svitolina 2095 (-4575)
20. Jankovic 2075 (-4595)
21. Muguruza 2075 (-4595)
22. Lisicki 2017 (-4653)
------------------------------------------
23. Strýcová 1995 (-4675)
------------------------------------------
24. Bacsinszky 1878 (-4792)
25. Peng 1871 (-4799)
...
Reagovat
tommr
Našim nejlepším hráčkám se letos v Madridu nebývale dařilo ...

Nejvíc zazářila Petra Kvitová, která sice zůstane na čtvrtým místě, ale výrazně zmenšila ztrátu na hráčky před ní a naopak navýšila náskok na hráčky za ní.
S ohledem na velký antukový obhajoby Halepový a Sharapový v Římě a v Paříži je docela možný, že nejpozději po FO bude Petra v žebříčku zase jednou druhá ...

Karolína Plíšková sice z turnaje předčasně vypadla, ale přesto se posunula na 12.místo před Agu Radwanskou a udržela si pozici český dvojky před Luckou Šafářovou ...

Lucka Šafářová sice potěšila postupem do čtvrtfinále, ale v něm bohužel opět selhala a propásla tak velkou šanci na postup do první desítky ...

Bára Strýcová zůstává na 23.místě těsně za hranicí první dvacítky ...

Z ostatních hráček stojí za zmínku hlavně vypadnutí Agy Radwanský z elitní desítky kam se už naopak protlačila CSN a návrat Kuznetsovový do první dvacítky ...
Reagovat
horska.kraslice
Svitolina se stále sune žebříčkem, už je ve dvacítce.
Reagovat
Chrenda
Je to cílevědomá slečna.
Reagovat
Frick
No, nebývale...

Zadařilo se Petře a Bára potěšila výhrou nad Genie (jakkoliv je ten fracek pěkně v háji)

...jinak naše holky prohrály v zápasech, do kterých šly jako favoritky.

A mne osobně samozřejmě neuvěřitelně bolí to Lucčino selhání. Protože těch selhání je strašně moc a neustále se opakují.

http://sport.idnes.cz/lucie-safarova-tenis-australian-open-rozhovor-fl1-/tenis.aspx?c=A140117_084924_tenis_ten

"Šafářová po zmařeném mečbolu: To už nechci zažít. Tenis umí být krutý"
Reagovat
smazaný uživatel
To už není smůla to je Luččina hlava. Třeba loni na AO kdy měla mečboly proti Li Ně. Nebo loňský Stuttgart kdy podávala na vítěztví a vedla 30-0. Lucka na to nemá hlavu, nezlvádá koncovky zápasů a proto se nejspíše do TOP 10 nepodívá
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, to je prostě Lucka no:( a když se k tomu přidá ještě trochu smůly (třeba ty 3 cm na AO 2014). Ale třeba se to třeba jen jednou všechno otočí a všechny selhání a všechna smůla bude vyrovnána. Třeba... Zasloužila by si to. I když na to se v tenise a obecně ve sportě nehraje.
Reagovat
misa
V poslední době Lucka selhává i v tajbrejcích :-(
Reagovat
Fandina
Ale zase při FEDu Šafi odvrátila pět MB, pak vyhrála TB a třetí set. Takže tak špatně na tom zase není.
Reagovat
misa
Ano, protože jsem byl u toho :-)
Reagovat
FulnekUltras
Ono se Šafi zas brzy něco povede...v nejhorším to chce poctivě objíždět její akce... ;-)
Reagovat
misa
Madrid se jí ale povedl, až na ten hořký konec.
Reagovat
FulnekUltras
Povést myslím samozřejmě jako v Dauhá... ;-)
Reagovat
tommr
s odstupem času po vyprchání toho největšího zklamání ze zahozený šance je třeba hodnotit Madrid pozitivně: Lucka si mírně polepšila v singlu i v deblu a nepřímo přispěla i k triumfu Petry tím, že Kuznu pořádně utahala ... :)
Reagovat
darek.vrana
Šafářová je Veselý v sukni, prostě se podělá.
Reagovat
smazaný uživatel
Neviděl jsem ani míček, ale jsem rád, že to Petra zvládla takthle jednoznačně.
Reagovat
Chrenda
O nic jsi nepřišel, míčky byly kulaté žluté jako ve většině případů na jiných turnajích.
Reagovat
horska.kraslice
Petra dnes předvedla paní dokonalou. Nepustila Světlanu k její hře, dominovala od prvního míčku, hrála rázně i chytře, od zákldaní lajny i na síti, všechno jí tam padalo.
Krásná sobota. Žádný ruský den vítězství se nekonal.
Reagovat
Chrenda
Ba že v hokeji. Rozstříleli Bělorusy 7:0.
Reagovat
horska.kraslice
To byla jen lekce slabšímu bráškovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Je zajímavé, že na všech površích krom trávy se hrají Primer 5 a Mandatory. Je to škoda, že na trávě takto velké turnaje anebo turnaj není. Alespoň ten Primer 5 by se mohl uskutečňovat. Chybí mi prostě travnatý turnaj, kde se sjede tenisová špička jindy než na Wimblu.
Reagovat
FulnekUltras
Kdeže je někdejší Austrálie... ;-)
Reagovat
Pedronegro
trávy je prostě čím dál míň, tedy jak pro koho :-)
Reagovat
horska.kraslice
A vůbec, ta travnatá část sezóny vždycky hrozně rychle uteče.
Reagovat
EllNino
a je to škoda, je to krásná část roku :) a Wimbledon je prostě svátek :)
Reagovat
smazaný uživatel
právě. Jsem rád, že letos bude hrát nový travnatý turnaj, ale nějaký ten větší tam zkrátka chybí
Reagovat
tommr
letos bude o týden delší a přibyde jeden turnaj kategorie Premier ... :)
Reagovat
EllNino
jakto ? :) Birmingham a Eastbourne byly už loni Premier :)
Reagovat
smazaný uživatel
já myslel, že to bude international... nový bude v Nottinghamu
Reagovat
EllNino
to bude ale irčitě jen international ne ? Když loni to bylo ITF :)
Reagovat
smazaný uživatel
jo je. :) prý by ale od loňska měl být travnatý turnaj ma Mallorce
Reagovat
Pedronegro
tak byl nebo jo?
Reagovat
tommr
napsal jsem to trochu zmatečně takže abych to upřesnil:
letos bude delší příprava na Wimbledon a to 4 turnaje ve třech týdnech - a z toho 2 budou kategorie Premier (loni to byly 3 turnaje ve dvou týdnech) ...
Reagovat
EllNino
jj, ale žádný Premier nepřibude, jsou stále dva, chápu to dobře, ne ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
áno :) a 2 INT
Reagovat
Frick
Tráva, to je prostě.... to je asi jako advent nebo tak, no... :o)

Ale zase na jinym povrchu se nehraje nejvýznamnější turnaj roku, no...

Je to vrchol roku, svátek.
Reagovat
smazaný uživatel
Přidávám se ke gratulantům no Petro ty vážně překvapuješ vážně bych po tom měsíčním hlavně psychickém , ale i fyzickém tréninkovém léčení. Kdy po něm si prohrála s Brengle a s Govortsovou měla problémy bych si na tebe určitě nevsadil .
Trochu mě mrzí ta Světlana jak se zachovala patří k mým oblíbený hráčkám a takhle se zachovat to mě vážně zamrzelo.
Pokud přidáš ještě jeden titul nejlépe grandslam máš tento rok zase jeden z nejúspěšnějších :)
Reagovat
Pedronegro
sakra, nějak se sem zatoulal skoro vážný osobní vzkaz :-)
Reagovat
smazaný uživatel
.
Reagovat
VlS
live- tennis. eu
Reagovat
babolat.cz
výkon jako ve Wimbledonu 2014. Nádhera. Myslím, že má na post No.1
Reagovat
aligo
to si myslíme všichni... ale k tomu musí být konstantní... ne jako Genie :D ale jako Serena třeba :D
Reagovat
misa
Genie je konstantní ... v prohrách.
Reagovat
aligo
ale je nejvyrovnanější :D :D
Reagovat
FulnekUltras
tak určitěěě... ;-)
Reagovat
freeteepek
Kdyby se Petra stala sv.1, tak by si myslím řada hráček vylepšila zápasovou bilanci. Potom by v tom WTA měla dost bordel. Něco jako v tom smyslu:"Hráčka XY předtím nikdy neporazila hráčku top 10, ale dnes právě získala skalp sv.1...". Vážně by ty statistiky potom vypadaly divně:-)
Reagovat
freeteepek
Proč takle Petra nehraje v prvním nebo ve druhém kole? Ona je jako Jakyll/Hyde pokud jde a začátky turnajů a finále. Normální holka se změní v šelmu:-)
Reagovat
lars
pac optimalizuje udery :))
Reagovat
misa
Svou finálovou bilanci vylepšila na 16-5. Teď ale na sebe zase naložila porci očekávání, protože ji už řada lidí vidí jako velkou favoritku v Paříži. Uvidíme, klíčové bude samozřejmě 3. kolo.

Za posledních 12 kalendářních měsíců posbírala Petra pět titulů: Wimbledon, New Haven, Wuhan, Sydney a Madrid. Myslím, že je to dostatečné množství k tomu, abychom jí ty občasné výbuchy s bezejmennými hráčkami odpustili. Vždy se pak odmění skvělým výkonem.

Petra je díky extrémnímu talentu (sama přiznala, že trénuje méně než jiné) nezpochybnitelná česká jednička a jedna z nejlepších tenistek mnoha posledních let. Navíc, což je strašně důležité, vůbec se nebojí velkých soupeřek a velkých finále.
Reagovat
smazaný uživatel
V Paříži je jiná antuka, jiné míče, vše o poznání pomalejší ...favoritu je povícero
Reagovat
LukasH
Já si užívám tuhle chvíli a o Petře jako favoritce v Paříži vůbec nepřemýšlím. Tam to zase bude všechno od prvního kola - jiná antuka, jiný míče, jiný soupeřky, jiný rozpoložení.....pokud se bude dařit, jen dobře...je fakt, že už by to chtělo prolomit to 3. kolo na GS (jinde než v Londýně).
Reagovat
freeteepek
Já bych s těmi očekáváními ještě počkal. To by musela udělat v Římě aspoň SF. Jenomže znáte ji:-)
Reagovat
FulnekUltras
nebo naopak si v Římě pořádně "odpočinout", a před Paříží se tím pádem fest nas.rat... ;-)))
Reagovat
freeteepek
Máš recht. Já myslím, že v Římě hned vyletí, aby ty očekávání pro FO srazila a měla v prvním kole větší klid:-)
Reagovat
tommr
v Římě má Petra dost ošidnej los a moc daleko asi nedojde ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, to je ono , jen kliďánko zůstaň na krásné pesimistické vlně. Jen tak se plní očekávání....
Reagovat
Jan
Myslím že to je hodně podstatné, že se nebojí velkých soupeřek a velkých finále. Samo o sobě by to neznamenalo nic, ale spolu s jejím ďábelským tenisem , když se jí daří, to je smrtící kombinace.
Od Petry jinak už vzhledem k předchozím letům neočekávám nic, vůbec mi nebude vadit, když zase několikrát buchne v prvním kole, stačí ty úžasné okamžiky, co čas od času udělá. V podstatě to bývá aspoň 1x ročně, buď Fed Cup nebo Wimbledon apod. :)
Reagovat
Fandina
Na Petře je nejkrásnější, že když se daří, tak hraje super a vyhraje ty největší mety. Už to mockrát dokázala a já doufám, že to ještě mockrát dokáže. Petra je super!!!
Reagovat
Pavlis
Fenomenální představení v průběhu celého turnaje, byť první Petřin zápas nikdo neviděl. Tohle by se ale u hráček z Top5 stávat nemělo. Opravdu mě mrzí, že jsem její první zápas neviděl. Každopádně, Madridským finále z roku 2011 jsem jí začal fandit. Zůstalo mi to dodnes, nikdy jinak :)

Petře gratuluji k zisku 16 titulu, v posledních dvou zápasech hrála chytře, sebevědomě, nenechala se ničím rozhodit. Taková její hra je, na dlouhé pinkací výměny není nikdo zvědavej, jakkoli pěkně to pro oko diváka vypadá. Naštěstí se v nich dnes párkrát chytla i Petra.

Zároveň potvrzení faktu, že je znovu zpět, že ji pauza nijak nepoznamenala, že se stále může udržet ve špičce. Třebaže konkurence je veliká a obhajoba bodů též. Dva letošní tituly už má, může se přetahovat s Luckou, která z nich jich získá za sezónu víc. Petřiny minimálně dva tituly z okruhu WTA trvají už od její památné sezóny 2011, čímž si neustále drží kredit Top hráčky. Což je fajn, postupně rozšiřuje svou sbírku cenných titulů.
Reagovat
FulnekUltras
Aspoň jeden (dva, tři) by se letos ještě hodilo přidat... ;-)
Reagovat
freeteepek
Po výhře v Madridu 2011 jsem se šel na Petru podívat live do Stromovky. Petra zrovna prohrála s Rybárikovou, ale jinak super zážitek:-) Obě holky vysmátý od ucha k uchu:-)
Reagovat
misa
Přetahování Lucky s Petrou v počtu titulů by pro mě byla ta nejkrásnější tenisová pohádka na světě :-) Mám ale s Lucinkou skromnější cíle, třeba dostat se v Římě do 3. kola.
Reagovat
FulnekUltras
Holky si to v Římě docela klidně můžou prohodit...
Reagovat
smazaný uživatel
Od roku 2011 vyhrála Petra alespoň 2 turnaje (min Premier) a i letos bude tradice dodržena. A i když má Kája letos více výher než Petra tak o titulu na turnaji Premier Mantadory si může nechat zdát. Gratulace Petro
Reagovat
smazaný uživatel
Co tady řešiš prudiči. Každé české vítězství se počítá, at je to Petra, Kája, Lucka nebo někdo jiný
Reagovat
smazaný uživatel
já neprudím. Jen říkám že Petra je nejlepší Česká hráčka v historii
Reagovat
Chrenda
Nejlepší česká hráčka všech dob je Martina a nějak zapomínáš na Janu a Hanu, nemyslíš?
Reagovat
Kozoroh
Nejlepší českou hráčkou historie je Martina Navrátilová - 18 GS a 167 titulů WTA ve dvouhře + řada dalších úchvatných statistik a rekordů. Není co řešit!
Reagovat
FulnekUltras
Martina je podstatně jiná kategorie - minimálně ve dvou základních věcech, které bych tady už dál nechtěl nějak přemrštěně "korektně" rozebírat: 1) bio-typ, 2) vztah k rodné zemi.
Reagovat
Pedronegro
tak to se opravdu moc nepovedlo, snad příště :-(
Reagovat
FulnekUltras
nechci si hrát na pokrytce, jak velí "módní trend" po roce 1990...sportovní kvality Martiny SAMY O SOBĚ uznávám, ten druhý aspekt si jako pamětník roku 1974-5 a dál snad mohu dovolit střízlivě posoudit také...
Reagovat
Pedronegro
jsem taky pamětník, co bylo tehdy špatně, že to uvádíš jako její kaňku?
Reagovat
FulnekUltras
Špatně bych ani neřekl - prostě se Martina z jakýchsi osobních důvodů rozhodla pro život v USA, a tak pro mě její další výsledky s Československem nemají nic společného.
Reagovat
Fandina
To je pravda, že se rozhodla zůstat v USA, ale to nemění nic na tom, že se tu narodila a Československo reprezentovala. A to se zpochybnit nedá.
Reagovat
FulnekUltras
Za období reprezentace ČSSR do roku 1975 jí tituly samozřejmě neberu. Některé její názory a vysvětlení po roce 1990 akceptuju, ale pořád mi to nedává dostatečně pádný argument pro ztotožnění většiny její sportovní kariéry s naší zemí.
Reagovat
Fandina
I tak je a vždycky bude brána jako ta, která část tenisové kariéry patřila sem a jako rodačku jí stejně každý tak bere.
Reagovat
Chrenda
Je to Češka a basta a jenom dobře, že zdrhla a mohla plně rozvinout svůj talent. A ty budeš nejspíš nějaký zastydlý komouš nebo normální blb.
Reagovat
FulnekUltras
Někdo holt dneska musí dělat výjimku, aby ti s plně rozvinutým talentem "na fšecko" pořádně vynikli... ;-)
Reagovat
Kozoroh
" Martina z jakýchsi osobních důvodů rozhodla pro život v USA,"

To nebyly žádné "jakýchsi osobní důvody"! Nechtěla, aby jí bolševici omezovali v kariéře! Ale bolševik toto nechce vidět. A vymýšlí si zástupné důvody.
Reagovat
FulnekUltras
"Omezování kariéry bolševikem" je pro mě zvlášť v tomto konkrétním případě pouhá fráze...
Reagovat
Fandina
Je to jedno, jak to bylo. Odešla. Nemá cenu jí to vyčítat.
Reagovat
FulnekUltras
Nevyčítám - jenom nespojuju její kariéru většinově s naší zemí.
Reagovat
fretek
To navozuje úvahu Jiřího Voskovce: Ztratil jsem vlast, ale získal jsem svět...
Reagovat
FulnekUltras
Svět bez vlasti zdá se mi být značně neúplný...
Reagovat
blixa
Samozřejmě. Soudruh stalinista se omezován pochopitelně necítil :D. Hele, na to že seš zasranej stalinista jsem si už zvykl :D, ale mohl bys s tou svojí zkurvenou pomatenou propagandou jít do jiný prdele než je TP, hej ? ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Teď sám názorně dokazuješ, že o omezování svobody člověka nemáš ani ponětí... ;-)))
Reagovat
a.magerova
Za totáče museli sportovci odevzdávat pasy do úschovy a před každým turnajem se třásli, jestli ho dostanou a budou moci vycestovat a zúročit tak tréninkovou dřinu.
Reagovat
slacker
Zasrany bolsevik Blixa se opet projevil :-(
Reagovat
FulnekUltras
Největší reálnou hrozbou pro lidskou svobodu je militantně agresivní pravicový bolševismus ve spojení s černo-bíle vnímaným fanatickým antikomunismem. Bohužel, spoustě "posametově" přebarvených zoufalců u nás tento přístup v posledním čtvrtstoletí vynesl celkem pohodlné živobytí, aniž by byli schopni svému okolí nabídnout cokoliv navíc.
Reagovat
Chrenda
Ty si musel být politrukem ty hovado jedno. Co to tady meleš za hovadiny? Co to je za omlouvání totality. Z tebe by byl asi pěkný kolaborant za protektorátu co, ty pako vypatlaný.
Reagovat
FulnekUltras
Kolaboranty za protektorátu jsem už teda nezažil... ;-)...zato posledních 25 let jich všude kolem vylezlo z děr víc než dost... ;-)))
Reagovat
FulnekUltras
ještě pro jistotu upřesním, že mám na mysli protektorát německý...nikoliv současný ušácký... ;-)
Reagovat
slacker
A co Lendl? Ten se rozhodl byt Americanem az po roce 1989.
Reagovat
smazaný uživatel
Nikoliv. Ten se stal Američanem ještě před pádem hrůzovlády.
Reagovat
slacker
Lzes. Stal se obcanem USA 7. cervence 1992. Asi po hruzovlade Obcanskeho fora
Reagovat
slacker
A nebo tou hruzovladou je myslena Klausova ODS a tim padem rok 1997? :-D
Reagovat
FulnekUltras
Opravdovou hrůzovládu má třeba Saúdská Arábie - což "prý" nijak nevadí, pokud zůstává mimořádně servilním "spojencem" ušáků. Nějaké Česko nebo KLDR nesahá tomuhle hnusu ani po kotníky...
Reagovat
Chrenda
Však dočkej času, Kája ještě poroste a to fakt fest. Petra to s ní bude mít za rok za dva opravdu těžký.
Reagovat
freeteepek
Kája ve Stuttgartu v prvním kole předvedla mnohem lepší výkon než Petra. Jenomže pak jí vystavila stopku Garcia, ze který taky roste hvězda. Tyhle dvě se budou v budoucnu myslím potkávat dost často. A vzhledem ke stylu jejich hry to bude vždycky super zážitek:-)
Reagovat
Frick
Myslíš Madrid, ne?
Reagovat
Frick
tyto Petřiny "špatné" sezóny bychom si dali líbit.

Nojo, co se na to dá říct. Premier Mandatory a Petra to vyhraje jakoby se nechumelilo. Ostatní naše hráčky na to můžou jen koukat odněkad ze suterénu. Alespoň, že ta meta "Premier" byla pokořena Luckou.

Ale třeba se letos ještě Kája předvede. Myslím, že třeba ve Wuhanu by něco ukázat mohla.
Reagovat
FulnekUltras
Holky se teď parádně střídají...ale královna je jenom jedna... ;-)
Reagovat
Frick
je tam to nezpochybnitelné SF se Serenou, jinak ale cesta turnajem byla na tuto kategorii velice snadná, podobně jako ve Wimblu.

Asi bych triumf z roku 2011 stavěl o něco výše, když musela zdolat Věru, Li a Azarenku.
Reagovat
Bob
Není to fuk?
Reagovat
janek_da
spočetls sedadla?
Reagovat
kada.tom
porazit Serenu je jako porazit Viku, Věru a Na dohromady :-)
Reagovat
aligo
přesně, ty seš fakt hroznej v tomhle... Prostě dva dva turnaje PM tak to vidím oba pro ní byly podobně složité a hotovo...
Reagovat
EllNino
žádný titul není nikdy velice snadný, nejde vše posuzovat žebříčkově, tenhle je pro mě daleko cenější, protože Petra teď neměla zrovna dobré období a vrátila se o to silnější :)
Reagovat
FulnekUltras
strašlivě důležitý byl pro Petru hlavně zápas s Begu, jakkoliv má leckdo tendenci tuhle nenápadnou Rumunku podceňovat...
Reagovat
Pedronegro
souhlas, to nebylo tak snadné, pak už Serena s přehledem a Světlana "s prstem v nose", blahopřání Petře!
Reagovat
tommr
s tím rozhodně nesouhlasím. Letošní titul stavím mnohem výš než ten z roku 2011. Po tý dlouhý pauze kdy nebylo ani jistý jestli Petra bude dál hrát je titul z Madridu obrovskej úspěch. O výhře nad světovou jedničkou ani nemluvím ... :)
Reagovat
VlS
Já se ti divím, že na ty teorie vůbec reaguješ . Myslíte, že by mouchy lítaly rychlej, kdyby neměly křídla ?
Reagovat
Jan
Ještě je rozdíl výhra nad světovou jedničkou a výhra nad světovou jedničkou Serenou :)
Reagovat
smazaný uživatel
Fricku neřeš to, každej turnaj je jiný...Světlana uznala, že Petra vyjímečně
Reagovat
lars
v 2011 nebyla nasazena v top 8, byla az 16 nasazena
takze mela tezsi cestu
Reagovat
a.magerova
Reagovat
George_Renel
Koukám, že Petra hraje v Římě od 1 kola, zatímco daleko hůře postavené tenistky mají volno. Tam se to snad hraje dle loňských výsledků?
Reagovat
Neor
Hraje taky od 2.kola, s vítězkou Knapp X Schiavone
Reagovat
smazaný uživatel
Já ji vidím nasazenou do druhého kola.

http://www.internazionalibnlditalia.com/wp-content/uploads/2014/05/Singolare-femminile7.pdf
Reagovat
tommr
to ses trochu splet - Petra má v prvním kole volno a ve druhým jí čeká vítězka italskýho souboje Knapp vs. Schiavone ... :)
Reagovat
Kozoroh
Petra startuje v 2. kole - http://en.wikipedia.org/wiki/2015_Internazionali_BNL_d%27Italia
_%E2%80%93_Women%27s_Singles#Section_3
Reagovat
smazaný uživatel
První osmička má v 1. kole volno, ne?
Reagovat
George_Renel
Díky všem na odpovědi, já čerpal jen z Live WTA Race Ranking, kde je nasazena do R64.
Reagovat
Jan
Kuzněcovová se "zranila" až v tomto zápase ? Se Šarapovovou nebylo nic ?
Reagovat
FulnekUltras
Sama ví nejlíp, jak to bylo. Rozhodně bych právě Světlu z něčeho takového apriori nepodezříval - a v téhle chvíli nechal její stehýnko klidně odpočinout... ;-)
Reagovat
VlS
zase jela dneska, moc pěkný, přeju aby to vydrželo i na RG. Moc pěkně se na to dívá, když to Petře takhle jde.

Jinak tedy, z hlediska diváckého zájmu by Premiére Mandatory moh bejt klidně i ve stromovce.
Reagovat
Pedronegro
jejda, nezačínej s tím
Reagovat
VlS
Reaguju na malej pičet diváků v Madridu.
Reagovat
a.magerova
Opět jsi nezklamal.... ten malej pičet mě taky trápil.....
Reagovat
VlS
Teda na co ty myslíš :-)
Reagovat
a.magerova
Jen na to jedno :-P
Reagovat
Pedronegro
ale bacha na Fricka a Štvanici ;-)
Reagovat
Jan
Petra je opravdu šampionka. Už to všechno bere v klidu a zkušeně. Že by se rýsoval nový rok 2011 ? Máte někdo odkaz na zápas ? Koukal jsem se na hokej :) Stihnul jsem až vyhlášení vítězky.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
a.magerova
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Jan
Děkuji.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulka instruktorce, má skvěle založenej tenis a dnes to ukázala. Přesnost, rychlost, variace, tenisový myšlení. S lepší hlavou mohla být 1 o parník.
Reagovat
EllNino
hezky napsáno, hezčí švih na okruhu má akorát Roger :)
Reagovat
smazaný uživatel
:))) Jo, Feďa, krásnej švih, ale hlavně myšlení, nehonit se odzadu, angažovat Stefana (mimo Lendla asi jedinej platnej superkouč pro speciál požadavky), ale to i Rafa přizpůsoboval tenis svýmu zdraví, Maruš servis ramenu (a zase moct smečovat by se hodilo) ... osobní zarputilost Maruš a tenisovej potenciál instruktorky tak dát dokupy ...
Reagovat
EllNino
Jojo všiml jsem i, že Maruš v podstatě nedává ruku uplně nahoru, a to jak při servisu, tak při "smečích" tedy spíš jsou to takové ty její voleje s nápřahem :)
Reagovat
smazaný uživatel
Spoustu tutovek neukončí smečí, což běžně zvládala, ale nedá se, byť kazí "drivevolejem" ... pro mne to je č.1 mj.lidsky, zarputilostí, láskou k tenisu ... jojo, ta by si apartmá v Monaku nepořídila, to je pod její rozpoznávací úroveň ... mj.být instruktorkou v Rusku - toť až bizardní. Rád Tě čtu...
Reagovat
aligo
už by jí teoreticky stačilo vyhrát Řím, aby byla zase druhá :DD
Reagovat
kada.tom
v Římě od Petry příliš nečekám, tam je ta antuka mnohem pomalejší
Reagovat
aligo
já vím, ale i tak :D
Reagovat
LukasH
Obrovská gratulace.:-) Petra je prostě hráčka, která patří do finále velkých turnajů.:-) Znovu se potvrdilo, že po překonání kritických začátečních kol se už Petra těžko zastavuje.
Koukal jsem na stream s komentářem Navrátilový a podotkla, že by Petra mohla hrát FH s trochou víc spinu - ne vždycky, ale třeba v těch prvních kolech než získá větší jistotu, aby se tolik nevyhazovala a neměla problém se slabšíma soupeřkama. Nevím ale, jak moc jsou pak hráči schopni to variovat. Je nebezpečí, že by si na to zvykla a pak už by nebyl žádnej robocop....
Reagovat
EllNino
víc spinu by Petře rozhodně neumožnoval zatloukat ttyhle superplacky cross a po lajně ...ale zase v těch brzkých kolech by to nebylo od věci, je to docela alchymie :))
Reagovat
LukasH
To je mi jasný. Ale nevím, jestli by Petra byla schopná to střídat podle potřeby - dost pochybuju. Tak asi radši ať zůstane u týhle hry...:-D:-D
Reagovat
horska.kraslice
Tak tohle by ji Martina chtěla učit?
Reagovat
blixa
Petra už si ty ceremoniály pěkně užívá :D Dneska vyloženě roztomilá ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Ten její vítězný úsměv se nikdy neomrzí... ;-)
Reagovat
spaniel
Parada. S prehledem navíc s výhrou nad Serenou dvojnásob cenná vyhra. Zda se, ze ji pauza prospěla.
Reagovat
HayashiM
Světlana v té špánině docela válí, to jsem o ní nevěděl :) skoro jak rodilá, je jí dobře rozumět.
Reagovat
janek_da
dyt tam trenuje uz snad 15 let
Reagovat
EllNino
ona dlouho trénovala ve španělsku :)
Reagovat
HayashiM
Aha, to jsem nevěděl, ale mělo mi to s tím jejím levelem dojít :)
Reagovat
VlS
Já si myslím, že tam fakticky žije, i s trenérem mluví španělsky.
Reagovat
Pedronegro
Jo, mluvila docela španělsky a Petra celkem anglicky :-)
Reagovat
Kozoroh
" připsala si třetí titul z turnaje prestižní kategorie WTA Premier Mandatory."

Druhý z PM, ne? Do PM kategorie patří Indian Wells, Miami, Peking a Madrid, přičemž posledně jmenovaný je jediný, který Petra vyhrála.
Reagovat
kada.tom
nepřesunul se loni PM z Pekingu do Wuhanu, náhodou?
Reagovat
smazaný uživatel
NE.
Reagovat
smazaný uživatel
NE.
Reagovat
smazaný uživatel
do Wuhanu se přemístil Primer 5 z Tokia a Tokio je jen primer
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím že to byl překlep. Protože to bylo 3 finále Premier Mantadory pro Petru
Reagovat
smazaný uživatel
ano druhý. říkal to i anglický komentoš v přenosu
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba už mysleli na příští rok :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nepatři tam nahodou Montreal?
Reagovat
Kozoroh
Montreal/Toronto patří do P5 - http://en.wikipedia.org/wiki/Rogers_Cup_(tennis)
Reagovat
misa
ne
Reagovat
tommr
to je turnaj kategorie Premier-5 ...
Reagovat
Michaelus
Gratulju Peti, jsi jednička :))
Reagovat
kada.tom
winnery nakonec 33-7 :-D
Reagovat
vrabejka
Tak bylo jasne ze to tak dopadne, bylo to jen o Petře, neudělala 50 chyb a proto vyhrála
Reagovat
smazaný uživatel
JOOOOOOO. PETRO JSI HRDINKA. NO KDO JE ČESKÁ JEDNIČKA. KDOOOOOOOO
Reagovat
smazaný uživatel
K tomu vážně není co dodat. Krása!
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je opravdu up and down. Dnes a včera byla brutálně up a kéž by tam vydržela co nejdýl. :-) A Kuzňa vcelku trapně zdržovala, celkem u mě klesla.
Reagovat
FulnekUltras
nějak najednou blbě vidím na klávesnici...

Pro tohle Tě Petruško milujeme... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
paráda! obrovská gratulácia. Je mojou obľúbenou tenistkou a o to viac ma to teší. apropo, mala by zlepšiť svoj imidž, najhoršie odetá hráčka na okruhu. škoda
Reagovat
FulnekUltras
madridské tílko jí náhodou seklo... ;-)
Reagovat
filp
Na prijmu je petra neskutecna, tady vidim posun. Jinak Svetlana zase osetreni vzdy kdyz hraje a prohrava s Petrou je to stejne.
Reagovat
Titan
Ale na výdeji dobrá, ne...? :-)
Reagovat
filp
trosku terminologie ze stolniho tenisu,
Reagovat
Chrenda
Jo jo plné naběračky super úderů.
Reagovat
smazaný uživatel
dnes předvedla nadlidský výkon. Hrála jako supertenistka. Za celý zápas si nevybrala špatnou chvíli, což jsme byl překvapený. Finále bych přirovnal tomu loňskému ve Wimblu.
Nevím, zda byla Světla nějak limitovaná, ale ke konci se nezdálo.
Tak teda obrovská gratulace a snad v Římě to neskončí fiaskem jako loni a na FO dojde dál, než do 3. kola :)
Reagovat
filp
nebyla limitovana je to stale stejne prohrava tak se necha osetrit. Klidne bych si na to po prvnim setu vsadil.
Reagovat
smazaný uživatel
Hned po skončení si smotala omotávku z nohy
Reagovat
Michaelus
:DD no, nenápadná jak slon na střeše :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Joooooo!!!!
Reagovat
Fredy
Hrála tenis z říše snů. :) Velká gratulka. Petro pojď! :)
Reagovat
EllNino
Petro smekám, neuvěřitelný tenis, skvělá hra, výborný servis a tvrdé údery bez velkého množství chyb ...paráda :)
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsem sice jen druhý set, ale byl to zase zážitek. Soustředěnost, tvrdost, přesnost.
A na závěr úsměv při sdílené radosti s Kotyzou.
Reagovat
Empe
Petru chce každý potkat ve 2. kole, ale nikdo ve finále. :D
Reagovat
pockerface
přesně největší nervy jsou pro nás 1.až 3.kolo a zřejmě i pro Petru :-), jak přeleze přes QF, tak je skoro neporazitelná. V tomhle je trochu jako Nadal, ten se také zlepšuje zápas od zápasu a k poražení je většinou také v 1. a 2.kole, pak roste zápas od zápasu a to samé má Petra. Akorát rozdíl je v tom, že Nadala v tom 1.a 2.kole málo kdo porazí.
Reagovat
kada.tom
Oujééé, titul z Madridu :-D
No, kdo by to ještě před týdnem řekl :-D
Petra nás neustále udivuje :-))
Reagovat
pockerface
Ze strany Petry to byla óda na tenis. Jak jednoduše to vypadá. Velká gratulace Petře k titulu, tak snad zase na pár dní umlčí kritiky, když to Petře sedne je to tenis na stejné úrovni jaký předvádí Serena , když má formu.
Reagovat
Chrenda
Tak tak. Má na to být numero uno, snad to už hlava povolí.
Reagovat
VlS
Kritiky umlčí, když bude hrát tak jak hrála SF a F tady , když bude vypadat otráveně a bude mít 2 x víc UE než Win, tak to budeme kritizovat.
Reagovat
Chrenda
Tak jest, kéž by v těch výkonech dokázala pokračovat i nadále.
Reagovat
smazaný uživatel
Genius loci
Petry, lvice z Fuklneku,
není Mo.na.co:-)
Reagovat
Chrenda
Zůstaň u atletiky a na rýmování radši kašli.
Reagovat
smazaný uživatel
Zkus si baiku též,
slabiky si počítej,
myšlenku přidej. :-)
http://baiku.cz/
Reagovat
Chrenda
Trapný veršotepče
Odlož svoje péro
A prober se člověče
Už ti uletělo éro.
Reagovat
smazaný uživatel
?
Reagovat
smazaný uživatel
1) Nedodržel jsi počet slabik. 2) Neudržel jsi myšlenku... :-)
Reagovat
blixa
Neudržel jsi moč !!! :-o
Reagovat
Fandina
Gratulace veliká k titulu, k výkonu nádhera Peti. Jsi nejlepšíííííííííííííííííííííí!!!!!
Reagovat
FulnekUltras
ať se společně s Petrou i dalšíma našima holkami daří v Římě... ;-)
Reagovat
Fandina
A moc si přeji, aby tam vydrželi déle než já do středy. Pojďte!!!
Reagovat
VlS
je teda mrcha, to snad není pravda. Zakázat MTO
Reagovat
smazaný uživatel
Rusák, co čekáš
Reagovat
Titan
Dej si obklad a svou nenávist k těm, co ti umožnili žít si schovej na politické školení...
Reagovat
Pedronegro
rusofilové ze všech zemí, běžte do p.dele!
Reagovat
FulnekUltras
klííííííííííííííd... ;-)
Reagovat
Chrenda
Ty se odsuď pakuj komouši za.sranej.
Reagovat
VlS
já bych to s národností nespojoval.
Titan - to nám Rusáci umožnili žít podpisem paktu Molotov - Ribentrop?
Reagovat
Titan
1934 Polsko-Německý pakt o neútočení
1938 Mnichov a polské osazení dvou oblastí Československa...
Reagovat
George_Renel
Ruska pořád zdržuje, zkouší kde co. Když je potřeba, tak doběhne, když vidí je to marné tak kulhá.
Reagovat
Michaelus
O co se snaží?
Reagovat
smazaný uživatel
Kam jde????
Reagovat
Michaelus
Cheatuje
Reagovat
Oin
Nechat se ošetřit. Proč to rovnou nevzdá?
Reagovat
smazaný uživatel
Jen to ne, teď už to snad dohraje...
Reagovat
kada.tom
Reagovat
pockerface
Světlana mi přijde i docela odevzdaná, neví co má hrát. Nevím na kolik jí limituje to stehno, ale je poloviční než, když hrála s Luckou. Ale je to přesně o tom co jí Petra dovolí a Petra jí dneska nedovolí vůbec nic.
Reagovat
FulnekUltras
přesně tak...
Reagovat
smazaný uživatel
Krása to je pohlazení na duši
Reagovat
Chrenda
Sladká náplast na Tomovu prohru a k tomu Týna v Japonu ve finále a Lucka s Katkou postupují v kvaldě na Řím, prostě super tenisový týden pro nás všechny.
Reagovat
Fandina
3:0 ve druhém. To je jízda. Super!!!
Reagovat
Chrenda
Úplně jí demoluje.
Reagovat
smazaný uživatel
a winnery 23:2 ...
Reagovat
Chrenda
Pohádka.
Reagovat
Kozoroh
Kéž by podobný tenis předváděla i na RG...
Reagovat
Chrenda
No už by to chtělo jiný GS než furt Wimbledonský. Tak snad letos se zadaří. Byla by to pohádka.
Reagovat
vrabejka
On by to nemusel byt ani Grandslam prostě aby byla schopna aspon na každém grandslamu udělat osmifinále.
Reagovat
Kozoroh
Pro tebe je OF na všech čtyřech GS víc než GS titul?! :O
Reagovat
vrabejka
To ne ale mohla by se naučit hrat na všech površích stejně dobře
Reagovat
George_Renel
+1
Reagovat
milos68
Tak to je mazec. to je výkon ...
Reagovat
Chrenda
Jo, jede jako parní lokomotiva. Masakr, jestli jí tahle pohoda vydrží do dalších měsíců, tak našlápne minimálně k druhému místu v žebříčku, pokud tedy obháji Wimblas.
Reagovat
aligo
No kdyz bude mit FO + US tak ten vimbl neni důležitý :-D :-D :-D
Reagovat
Chrenda
To jo, ale tam má pořád míň šancí než v Londýně, ale pokud jí vydrží fazona jakou předvádí teď, tak je možné všechno. Každopádně držím palce.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist