Kvitová triumf v New Havenu neobhájila, 4. titul během čtvrt roku slaví Halepová

24. 8. 2013, 22:16
Aktuality 249
WTA NEW HAVEN - Petra Kvitová si dva dny před startem US Open sebevědomí ziskem titulu nezvedla. Česká tenistka ve finále turnaje v New Havenu uhrála pouhé čtyři gamy proti Simoně Halepové a neobhájila tak loňské vítězství. Naopak Rumunka se raduje z již čtvrtého triumfu během necelých tří měsíců.
Profily hráčů
Simona Halepová

V prvním setu se třiadvacetileté Petře Kvitové proti ve formě hrající Simoně Halepové nedařil první servis, jehož úspěšnost měla pod padesáti procenty. V úvodu sice měla ve druhém a čtvrtém gamu po dvou brejkbolech, žádný ale neproměnila a od té doby se při soupeřčině podání nedostala už ani na shodu. Naopak o dva roky mladší Rumunka neprováhala ani jednu ze dvou šancí a získala vedení 5-2, které při vlastním podání potvrdila. 

Druhý set zahájila Halepová dvěma úspěšnými brejky a v úvodních čtyřech vyhraných gamech dovolila české jedničce jen tři fiftýny. Kvitová už hry při svých zbývajících podáních získala, ale na soupeřku nevyzrála a ta hned při prvním mečbolu pečetila skóre znovu na 6-2. 

Petra Kvitová a Simona Halepová"Nenapadlo by mě, že vyhraju ve dvou setech. Hrálo se mi fakt dobře, užívala jsem si každý moment," radovala se v pozápasovém rozhovoru na kurtu Halepová, která v semifinále vyřadila i čtyřnásobnou vítězku truanje Caroline Wozniackou. "Chtěla bych ale pogratulovat i Petře k dobrému týdnu," řekla.

Rumunka v červnu získala na antuce v Norimberku svůj premiérový titul na okruhu WTA, na který o týden později navázala na trávě v Hertogenboschi. V červenci pak triumfovala v Budapešti a dnes přidala již čtvrtý titul během necelých tří měsíců. Z posledních 34 zápasů prohrála jen pět
(dva se Serenou Williamsovou, jeden s Na Li, se Suárazovou a jeden po skreči).

V dalším vydání žebříčku se posune na 19. místo a poprvé pronikne do dvacítky. "Je to opravdu skvělé, cítím se moc dobře a snažím se na kurtu bavit," řekla hráčka, která se s Kvitovou utkala poprvé v kariéře. Česká jednička si alespoň postupem do finále zajistila setrvání v Top 10.

- WTA PREMIER NEW HAVEN -
(USA / Connecticut, tv. povrch, 690.000 dolarů)
sobotní výsledky (24. 08. 2013)

Dvouhra - finále:
Halepová (Rum.) - Kvitová (3-ČR) 6-2 6-2

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

249
Přidat komentář
smazaný uživatel
Vyzývám toho, kdo si založil svůj tým pod názvem "dadateam USO2013" a zároveň si dal jako kouče "blbec", aby si změnil obě položky!!!!
Neučiní-li tak do 22:00 hod, smažu to.

Copyright na "dadateam" má totiž už dávno uživatel dadaft!:))
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě k včerejšímu zápasu.

Halep je téměř přesně ten typ soupeřky, který Petře sedí nejmíň. Bojovná, běhavá, chytrá a přitom dovede v pravý okamžik přitvrdit a zariskovat.
Včera ještě v "smutné" náladě po mojem turnaji :))) jsem koukal na zápas a sorry, ale po 4 gemech mi bylo jasné, že Peťa shoří jako svíčka. Jestliže ani v té excelentní vlně nedokázala sebrat Simoně servis, respektive ona Simona je odvážně odvrátila, tak jak asi mohla dopadnout až na ní padne deka.

Jasnější porážku si moc představit neumím. Ono i v tenise jasně slabší hráčka v pár gemech dokáže potrápit favoritku. To potom favoritka vyhraje taky se štěstím? A nakonec překvapení pro mnohé. V tomhle zápase podle kurzů byla favoritkou Simona. A ať si říká kdo chce, co chce. Tak kurzy, kromě pár úletů, ukazují správné rozložení sil.

Jo a pořád platí moje přání vidět Simonu na TM :)
Reagovat
Reti64
Ráno P.-S.: 1,8-2,15
před zápasem: 2,07-1,86.
Reagovat
rib
Je škoda, že Petra za stavu 2:2 přestala věřit ve svou hru. I tak souhlasím, že předvedla na turnaji výborné výkony a doufám, že ji to posílí pro USO. Jsem moc ráda za takovou hráčku z ČR, Petra je pro mě opravdu výjimečná, když se podívám na ty další. Takže Petro, POJĎ!!!
Reagovat
Mayo
Halepovej ide nejako karta poslednú dobu
Reagovat
smazaný uživatel
ale na GS zatial len prve kolo

aspon teda posledne GS
Reagovat
smazaný uživatel
"A vůbec nechápu, pokud Petře nechcete fandit a nejste jejími fanoušky, tak sem prosím nechoďte a dejte Petře pokoj."

Milá petrulinko, toto ještě stále je, naštěstí, portál o tenise všeobecně a ne jednostranně orientované fan stránka Petry Kvitové. Opravdu nechápu, co či kdo ti dává právo psát takovéto výzvy? Jsi snad administrátor nebo tvůrce pravidel pro psaní na tomto portálu? Já myslím, že nejsi.

Je a vždy tu byl prostor pro všechny slušné diskutéry, kteří chtějí svobodně vyjádřit svůj názor na tenis ať už se to týká čehokoliv a kohokoliv. A já jen doufám, že se tu vždy najde dostatek lidí, kteří se nenechají otrávit tím, kam to tu v poslední době spěje a nedopustí, aby se tu z toho stalo tendenční fórum věnované jedné tenistce, kde se bude lidem vnucovat, co mohou a co již nesmí psát.

Něco jiného je vyjádřit nesouhlas s nějakým názorem a úplně něco jiného je forma tvých příspěvků, kde vnucuješ druhým, co by měli a neměli psát nebo co ještě je a co již není vhodné a správné.

Pleteš si fandění s diskuzí. Ale toto je diskuzní portál. A navíc, k fandění nepatří jen povzbuzování, součástí fandění je i následná diskuze včetně kritických názorů. Kdyby zde všichni psali to, k čemu ty vyzýváš, nemělo by vůbec smysl, aby tyto stránky existovaly.
Reagovat
LukasH
Souhlasím, tohle fórum je až na výjimky slušné. Když někdo napíše, že si myslí, že by Petra měla změnit trenéra apod., pouze tím vyjádří svůj názor. Petra to tu stejně nečte, tak je to jedno. Nemám rád, když se někdo vyjadřuje vulgárně nebo píše nesmysly (jako, že Petra třeba nepatří do první dvacítky), ale slušný názor sem patří.
Komu se nelíbí ani to, nechť se jde podívat na idnes nebo sport.cz. Tam najde blitky první třídy.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že chodit na sport.cz je dobrá škola, jak poznat spoustu kreténů :)) I když nechci všem křivdit :)
Reagovat
misa
Máš mou plnou podporu. Kdyby tu byly jen nekritické příspěvky, tak to bude jako diskuse v KLDR.
Reagovat
smazaný uživatel
"k fandění nepatří jen povzbuzování, součástí fandění je i následná diskuze včetně kritických názorů."

Problém je v tom, že spousta lidí praktikuje pouze tu druhou část..
Reagovat
smazaný uživatel
To není žádný problém, to je každého věc. Pokud někdo vyjadřuje kritiku slušným způsobem, má v diskuzi své místo. Můžeme s tím souhlasit nebo ne, ale rozhodně mu nemůžeme zakazovat sem chodit a psát.

Chodí sem lidé, kteří nefandí konkrétním tenistům, ale tenisu obecně. Tady není podmínka, aby se hráči, o kterém píši příspěvek jakéhokoliv rázu, fandilo.

Pokud je někdo troll, provokatér a sprosťák, je na nás samotných, co s tím uděláme. Když lidé tyto individua krmí a reagují na ně, nikdy nezmiznou.
Je jen na účastnicích diskuze, jakou si ji udělají.
Reagovat
PetaM
"k fandění nepatří jen povzbuzování, součástí fandění je i následná diskuze včetně kritických názorů."

Jo, tohle je pravda, problém je v tom, že tady se nekritizují jen hráči, ale bohužel i ti, co jim fandí. A někdy mi přijde, že se spíše kritizují "fanatičtní fandové", než samotní hráči.
Reagovat
petrulinka
Oskare, myslela jsem tím, že pokud má někdo hloupé řeči, viz. několik příspěvků kus níže, tak nemá chodit pod články, které se týkají Petry. Určitě jsem to nemyslela tak, že je to tady pouze pro fanoušky Petry. Taky, jak už jsem psala, nikomu neberu jeho názory, jen mi vadí hloupé a podle mě ponižující řeči, týkající se Petry. Protože buďme upřímní, u žádných jiných tenistů se nenajde tolik diskutérů, jako u Petry. Takže asi tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s tím, že kritika jednotlivých diskutérů hatí samu podstatu diskuze a odvrací dané téma úplně jiným směrem.

Ale nevidím to tak jednostranně. Děje se tu běžně, že pisatelé přispěvků, kteří připadají druhým až příliš kritičtí, tu jsou napadáni a osočováni. Ti se pak brání.

A takový můj osobní postřeh - přijde mi, že se tady coby skupina dost vymezujete a vztahujete na sebe i příspěvky, které vám nejsou určeny. Například jsem nikdy nezaznamenal, že by konkrétně tobě někdo nadával nebo tě osočoval (pokud ano, omlouvám se).

Tady existují fanoušci Petry, kteří jí fandí, ale snesou i odlišné názory a nevadí jim se o nich bavit. Pak tu jsou ovšem takoví příznivci, kteří prostě každou kritiku Petry berou jako neadekvátní či neopodstatněnou a velmi agresivním způsobem se to snaží potlačit. Těmto lidem jsou pak určeny všeobecné narážky.
Reagovat
PetaM
Mě nevadí, když někdo napíše negativní komentář na Petru a její hru. Klidně bych se i přidal, protože vidím, jak Petra hraje, a že zrovna teď nehraje tak, jak bychom si my představovali a jak jsme si ji zaškatulkovali v roce 2011. Jenomže někdy pod ten negativní komentář k Petře je ještě připojen odstavec o nás, o fandech, kteří jí fandí a to mě na tom nejvíce vždy naštve :D Kdyby se diskutovalo o formě Petry, tak se přidám, když se ale pak diskuze zvrhne v to, že Petra nikdy nic nevyhraje, a že nechápou, jak ji my můžeme fandit, tak to už je jiná a to mě pak hezky se*e :D :D Já nekritizuju žádného jiného hráče, ani jinou hráčku, mám na okruhu pár, které vyloženě nesnáším, jako lidi, jako hráče a tak, a nevyjadřuji se k nim, ani k jejich fandům. Nikdy jsem nenapsal, jak někdo může někomu fandit, nechápu, vždyť je to arogantní tenista/tenistka, jste blázni. Proto čekám, že to nikdo nebude tvrdit o mě :D :) Pokud se ale bude nějak slušně diskutovat o tom, jak to Petra poslední dobou kazí a tak, tak s tím problém nemám a klidně se připojím :D :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale o tom Oskar píše, proto na to nereaguj. Myslím, že už poznáš, s kým můžeš vést debatu a kdo má IQ houpacího koně..:))) A nebo tomu prudiči pak sáhni na jeho koně a uvidíš tu reakci :)) Já tohle neřeším, že mě někdo bere jako fanatičku nebo blbku je mi úplně jedno, mám tu lidi, kteří mi stojí za to, abych na ně reagovala a pobavila se s nima, ostatní je mi šumák.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Podle tebe ne, podle mě je to naopak velký problém, který slušné debatě vůbec neprospívá a i kvůli němu se zdejší diskuze rychle stává velice vyhrocenou.

Nevím jak na ostatní fandy, ale na mě prostě člověk, co Petru neumí ani pochválit ani povzbudit, ale jenom zkritizovat, a že tady takoví jsou, na mě působí jako rudý hadr na býka..
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je tu nejvíce probíraná proto, protože je to současná nejlepší česká tenistka a má tu nejvíce příznivců. A vyjadřuje se k ní i nejvíce příznivců českého tenisu. Mnoho příspěvků má ale např. i Roger, Novak, Rafa....
Hloupé a provokativní příspěvky jsou nešvarem všech diskuzí. Já se k provokatérům třeba vůbec nevyjadřuji, protože jim nechci poskytovat žádnou zpětnou vazbu.

Ano, mohou ti vadit některé typy příspěvků a názorů. Ale i když ti vadí, nedává ti to právo zakazovat těm lidem, aby to tu psali. Tím nemyslím to, abys jim nenapsala, že máš jiný názor a v čem se třeba liší.
Ale ty ve své rozhořčenosti a rozlícenosti sklouzáváš k atakování těchto lidí a k podsouvání jim věcí, které ani nenapsali s tím, že jim pak tyto věci ještě následně vyčítáš.

Příspěvky, ze kterých čiší zloba, zášť atd., jsou tady ve velké menšině a píší to lidé, kteří chtějí cíleně provokovat. U těch je fakt jediná cesta si jich nevšímat. Ostatní příspěvky, byť kritické, tu patří.

To je můj názor, nic ve zlém. Domnívám se, že zde je spousta prostoru pro všechny příznivce tenisu a není potřeba se navzájem vyhánět z vláken.
Reagovat
smazaný uživatel
A víš, že někteří to dělají cíleně a házejí ti schválně rudý hadr? :)) A ty reaguješ přesně jak rozzuřený býk a oni z toho mají jen prasečí radost :))
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, rozumím tomu, jak to myslíš. A i vím, že ty jsi z těch fandů Petry, kterým nevadí i kritické komentáře. Je samozřejmě hloupé někomu psát to, co popisuješ.

Takové příspěvky píší provokatéři. Normální diskutér, který má o diskuzi zájem, chápe, že fandění je subjektivní záležitost, a že si každý může fandit, komu chce. Na to kašli.:)

Jo, já se taky k tenistům a tenistkám, které nemám v oblibě, nevyjadřuji.:)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, to máš asi pravdu. Jsem holt blbej, že se nechám tak snadno vyprovokovat..
Reagovat
smazaný uživatel
Že jsi blbej bych si říct nedovolila, ale jinak máš pravdu. Zkus to nenechat se vyprokovat, já se taky naučila, i když s tím pořád bojuju, protože lidská blbost je nesmrtelná :)))
Reagovat
LukasH
Líbí se mi rozhovor na sport.cz. Komentáře radši nečíst.
Petra sice klesla na 10. místo kvůli obhajobám, nicméně v race se posunula na 7. místo a udělala si i trochu náskok. Samozřejmě, bude teď záležet na US open, tam je ve hře spoustu bodů.
Chci jen říct, že i když se Petřina sezóna zdá příšerná, zatím je pro letošek 7., což je zpráva pro ty, kteří tvrdí, že nemá co dělat ani v první dvacítce.
Reagovat
smazaný uživatel
vy jste ještě nepochopili, že být Petřiným fandou je posláním? Komu se poštěstí, aby byl na TP nejméně oblíbený a jeho hráčka byla nejvíc kritizovaná? :)) Dokud se o nás a Petře mluví, tak žijeme !! :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tak, jsme vyvolení. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
"Lepší zůstanou!" :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tyhle vyvolené jsem zrovna nemyslel :-D
Reagovat
gigin
Nadřazená rasa. Něco víc, chápeš....
Reagovat
smazaný uživatel
Ale no tak, nepoznáš vtip? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych neřekl posláním, ale diagnózou. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Vážení,chodíval sem Vlk,nevíte někdo kam se stratil.Dík,on měl moc pěkné komenty,tedy podle mého názoru.
Reagovat
gigin
Vlk ze zdravotních důvodů zde ukončil po Wimbledonu činnost. Pak se tu ještě párkrát objevil, ale to byla spíš vyjímka...
Reagovat
smazaný uživatel
Díky.
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska vsetci do Brna na motorky
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si myslim
ze by to chcelo ineho trenera lebo Petra len klesa a talent ma
nato zeby bola v TOP4
Namiesto Agy
inac ja som to asi pred 2 rokmi aj tak videl ze bude silna TOP4
AS S Petrou
a priznam sa ze ked hrala finale s Mashou vo Wimbledone mal som nanu podane nemale peniaze
veril som jej a ono to vyslo!

Ale odvtedy asi nikto nespravil taky pokles ako ona
Ja jej prajem
mozno to tak nevyzera ale prajem jej
len niekedy uz stracam nervy na nu
Fandidt Petre je velmi tazke
Reagovat
smazaný uživatel
aj s Petrou
Reagovat
PetaM
Víte, vy mi vůbec nevadíte, vaše názory na Petru jsou správné a většinou s nimi souhlasím. Jediné, co mě osobně vždy nase*e je to, že pod každé pravdivé vyjádření o Petře musíte přidat ještě větu či odstavec o nás, kdo jí fandí. Kdybyste to nedělal, tak bych Vám pod komentář napsal, že máte pravdu. Škoda, že se pořád navážíte do nás. Byl byste z mého pohledu dobrý diskutér ...
Reagovat
smazaný uživatel
ved len som napisal ze fandit Petre je tazke a to teda je
Reagovat
petrulinka
Raději jsem ani všechny příspěvky nečetla a přikláním se k názoru PetraFans, že tady asi taky přestanu chodit. Kdysi tady byl největší prudič Lopata, který se tady už dlouho neobjevil, ale jeho příspěvky byly sice negativní, ale i tak nějak inteligentní. Ovšem co tady dokážou někteří ze sebe vypustit, to je až neuvěřitelné. Nevím lidi, kde se ve vás bere taková zloba a zášť, jestli to dělá ta dnešní doba. A vůbec nechápu, pokud Petře nechcete fandit a nejste jejími fanoušky, tak sem prosím nechoďte a dejte Petře pokoj. Já jsem její fanynka, jako někteří další, vím, že to, co teď Petra hraje, není jaksi ono, ale jako její fanynka jí budu vždy fandit a povzbuzovat ji. A to, jestli má takového nebo takového trenéra či psychologa, je podle mě čistě její věc, a jak píše PetaM, vy jste někteří tak chytří, že zřejmě jedině pod vaším vedením by byla světovou jedničkou. Já si budu vždy vážit toho, že máme takovou hráčku a vždy jí budu fandit i v dobách, kdy se jí nebude dařit. A proč? Zkrátka proto, že ji mám ráda, je to milá a příjemná holka, jednou budu zklamaná, příště mi zase udělá radost a o tom to je. A do jejího soukromí nebo do jejích tréninků mně opravdu vůbec nic není. A to, že třeba nikdy nebude světová jednička nebo, že nebude v TOP10? No a co? Svět se kvůli tomu nezboří, chleba levnější nebude a účty kvůli tomu taky nikdo za mě nezaplatí. Takže Peťko, na hloupé řeči nedej, hrej to, co umíš nebo to, co ti momentálně jde a zůstaň hlavně taková, jaká jsi. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
OK
ja som len pisal jak to je a treba byt niekedy aj tvrdy aj treneri by nanu mali byt asi viac tvrdy

Ja som cital knihu Nadala videl som vela dokumentov o nom a tam to je vychova!!! na profesionalnej urovni

Aj Azarenka to ma tazke ale treba ist aj cez slzy ale snazim sa ale Petra niekedy ale co niekedy vzdy si prehra zapasy sama
Reagovat
PetaM
Já se jenom stále divím, že pár lidí tady už si nepodává inzerát, že jsou nejlepšími trenéry na Světě, že hráči dají to, co skutečně potřebuje, a že z nich do jednoho dne bude světová jednička, s tvrdými údery, chytrou a taktickou hrou, servisem přes 250 km/h, a že při svém podání vlastně neztratí ani fiftýn. Snad se konečně takového inzerátu jednou dočkám. Rád na něj odpovím. Jsem ještě mladý, a pokud mi lidé tady slíbí, že do jednoho dne ze mě udělají světovou jedničku, tak je to skvělé, beru je všemi deseti ...
Reagovat
smazaný uživatel
klidně si je přečti, nic špatného se tady o Petře nepíše.
Reagovat
smazaný uživatel
tak přesně dokud bude mít takový názor jako ty Petra a její okolí tak se nikam neposune, ale hlavně, že je usměvavá a milá. To je pěkné, ale když hraje vrcholový tenis a chce se někam posunout, z úsměvu nevyžije. Potřebuje dostat trochu kartáč, někoho přísného, kdo ji vyhecuje k nějakému výkonu a ne ji stále zas a zas omlouvat. Vy vlastně nejste fanoušci, protože fanoušek přeje jen to nejlepší ale tím, že ji pořád omlouváte ji děláte akorát medvědí službu. Tak prožij pěkný život a na cestu sbal ještě queshe a opustěte to tu klidně, já to nějak přežiju.
Reagovat
smazaný uživatel
presne moje slova
Reagovat
smazaný uživatel
Chápu tvoje emoce, máme je všichni, co Petře fandíme. Ale přece víš, jak to na fórech chodí, jedni fandí, jedni hodnotí, někteří jsou trapní a jsou sprostý. Myslím, že tady na TP je nás pár, kteří se tu vždycky sejdeme a navzájem se povzbudíme a jede se dál. :) A pokud nechci, tak blbé komenty nečtu a vůbec mě nerozhodí, protože já vím, proč Petře fandím a fandit budu, ať si tu píše kdo chce co chce. :) Tak nikam nechoď, ber to jak to je a počítej, že u Petry to tak vždycky bude. Někteří nedokážou pochopit, že jí to teď prostě nejde a mají potřebu své rozhořčení dávat najevo jakýmkoliv způsobem. Takže fandíme dál a na ostatní se vykašli :))))
Reagovat
Jan
To co píšeš je jakoby tu byly fan stránky Petry, kde se jí nesmí ani slovíčkem zkritizovat. Ale to doufám nejsou i když to tak mnohdy vypadá. Jsou to stránky o tenisu, kde si každý může napsat názor jaký chce. Že vám fandům Petry se to nelíbí ? Ale vždyť je to pravda. Petra hraje jak na houpačce, nikam se neposouvá a stále klesá. Samozřejmě, je to její život, my o tom můžeme akorát diskutovat a to je všechno. Jen ona si může říct, chci být lepší a vyhrávat, naše kecy ji nijak ovlivnit nemohou. Ale diskutujeme o tom. A hlasy typu, Petro hraj jak umíš, zase příště atd., jistě. Ale pokud bude mít ona sama takový přístup, všechno omlouvat a nedá do toho žádné úsilí, bude klesat stále víc. Když ti to nebude vadit ... Je to samozřejmě věc Petry, ale diskutovat s různými názory se tu snad smí. Nebo tu chceš zavést cenzuru a propouštět pouze sladké řečičky ? Vypadá to tak.
Reagovat
smazaný uživatel
diky
mam taky isty nazor
a je to pravda
niekto ju prijme niekto NIE
Reagovat
petrulinka
Já jsem někde napsala, že se tady nesmí diskutovat? Pokud vím, tak jsem psala, že mi vadí takové ty zlostné a nepřející příspěvky. Nikomu neberu přece jeho názory. Já mám nějaký, ty máš nějaký, to je v pořádku. Ale zkus si pořádně přečíst některé tzv. "názory", které vlastně ani názory nejsou, pouze mají za cíl ztrapnit a špinit Petru a někde i nás fanoušky. Já třeba nemám ráda taky některé hráče či hráčky, jako třeba Nadala, ale přece kvůli tomu se tady nebudu do něj nebo jeho fanoušků navážet. A vlastně pokud ty takový nejsi, tak proč se ozýváš? Vždy potrefená husa nejvíc kejhá, že? Viz Vencape a Cico7.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, milej zlatej, tu radost ti neudělám a dál tady zůstanu.
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky, všem navzdory :))))
Reagovat
a.magerova
Můžeš mi, prosím, petrulinko vysvětlit, proč diskutujícím, v zemi svobody slova, doporučuješ nechodit, nepsát, neozývat se na veřejném webu?!
Reagovat
gigin
A vůbec nechápu, pokud Petře nechcete fandit a nejste jejími fanoušky, tak sem prosím nechoďte a dejte Petře pokoj...

To myslíš vážně?? :-OO
Reagovat
smazaný uživatel
Asi je frustrovaná z toho, jak to tady vypadá. A já se jí nedivím. Ona totiž spousta lidí, co se tu tak strašně ohání kritikou a jakousi snahou o debatu, sem ve skutečnosti chodí akorát prudit. A takoví ať sem opravdu nechodí..
Reagovat
a.magerova
Mohu se zeptat jak dlouho tu chodíš?
Reagovat
smazaný uživatel
Rok a půl. Proč?
Reagovat
petrulinka
Už jsem to napsala výše Oskarovi. Nebylo tím myšleno, že je to tady nějaká stránka Petry a ostatní sem nemají chodit. Prostě jsem se hloupě vyjádřila a to přiznávám. Bylo tím myšleno to, že pokud chce mít někdo hloupé řeči, tak ať nechodí do diskuzí pod články o Petře. A zajímavé je, že se ozývají ti, které jsem vůbec nemyslela, jako třeba ty. Jsou tady jiní experti, kteří tady podle mě chodí pouze provokovat a urážet nejen Petru, ale hlavně nás, její fanoušky. To je celé. Já například nechodím na diskuzi o Nadalovi, protože ho nemám ráda, ale přece tam nebudu chodit a provokovat jeho fanoušky hloupými řečmi, totéž se týká i jiných tenistů, které nemusím. A taky nechápu, proč zrovna Petra je tolik v zájmů takových různých individuí. Takže všem slušně diskutujícím, byť s jinými názory, se tímto omlouvám, protože vás jsem opravdu nemyslela.
Reagovat
a.magerova
Jen tak, chtěla jsem to vědět :-))

Já tu chodím 5 let a zažila jsem tu už opravdu kdeco, ale obecné doporučení, že lidé co nefandí konkrétnímu jednotlivci by tu neměli chodit, psát a ozývat se. To je silná káva i pro mne po tolika letech :-/
Reagovat
petrulinka
No vidíš, navážíš se do mě a já tomu rozumím, protože jak jsem výše uvedla, prostě jsem se hloupě vyjádřila. Ale když se omluvím, tak to přejdeš, jako že nic a ještě napíšeš, že je to pro tebe po tolika letech tady silné kafe, že si dovolil někdo něco takového napsat. Ty jsi nikdy nenapsala něco, co by byl úlet? Prostě se stalo a chápu ten útok tvůj a ostatních, ale omluvila jsem se, jenže omluva zůstala na rozdíl od mého prvního příspěvku bez odezvy.
Reagovat
a.magerova
Víš, můj známý říká: "Vždy važ slova tak, aby ses pak nemusela furt omlouvat!!!"
Je pravda, že v rychlé mluvě to vždy nedodržím, ale pokud tady píšu příspěvky, tak mám časovou rezervu a můžu zapřemýšlet, co si dovolit napsat a co ne. Tys tu několik dnů dost agresivní ve vyjadřování a teď jsi ještě na mě naštvaná, že nejásám nad Tvou omluvou?!!! Ty ses neomluvila hned po napsání Tvého úletu, ale až jsme se začli ozývat, že se nám to Tvé vyjadřování nelíbí a to sis ještě neodpustila poznámku o potrefených husách, takže se nediv, že mi Tvá omluva nestála za komentář :-/

Klidně si můžeš projít těch 5 let mého působení na TP a zjistíš, že se nemám za co omlouvat, pokud jsem použila něco ostřejšího ze svého slovníku, byla to vždy obrana nikoli útok.
Reagovat
petrulinka
No tak teď ses opravdu ukázala. Ono není umění se do někoho navážet, to umí každý, ale umění je se dokázat omluvit a ještě větší umění je tu omluvu přijmout. Taky se přiznám, že jsem ten příspěvek po sobě nečetla, proto jsem se až po vašich reakcích omluvila a bohužel nejsem taková hvězda jako ty, která tady píše jen skvělé komentáře a nemá se, jak tvrdíš, za co stydět. Ale já se taky nemám za co stydět a nevím o tom, že bych tady byla na někoho agresivní. Píšu jen své názory. Netušila jsem, že jedna hloupá poznámka způsobí na mě takový útok, zajímavé je, že jste si vypíchli ty a ostatní to, co se vám hodilo jen proto, abyste mohli na mě zaútočit. Prostě kdo chce psa bíti, hůl si vždycky najde.
Reagovat
a.magerova
Umění je psát slušně i v krizových situacích, né napsat útok a když se to dotyčným náhodou nebude líbit, tak se jako omluvit a čekat na velkorysé poplácání po zádech. Ty se tady navážíš do lidí minimálně od pátku, takže je těch hloupých poznámek víc než jedna, takže výmluva, že sis to po sobě nepřečetla je jaksi nepatřičná :-/
Reagovat
petrulinka
Tak bych ráda věděla, kde jsem podle tebe napsala něco neslušného, jak ses ráčila vyjádřit. Nikdy jsem tady nepsala nic sprostého ani vulgárního a ani neslušného. Napsala jsem pouze svůj názor, i když možná trošku hloupě. Nevím o tom, že bych se konkrétně do někoho navážela tak, jak to dnes činíš ty a jedeš do mně, jako bych ti udělala bůhví co. Přitom tě vůbec neznám a upřímně řečeno jsi mi naprosto ukradená. A teď mi řekni, v čem jsi teda lepší, když se do mě navážíš o sto šest. Řekla bych, že jsi úplně stejná. Jako já tady nesmím nic říct a ty můžeš? Trošku zvláštní. Já jsem něco řekla, omluvila se, ale tobě to prostě nestačí a máš potřebu se do mě navážet pořád a pořád. Dělá ti to dobře? Asi ano. Tak si to užij, ať máš nějakou radost. Tím končím, protože jsem dost stará na to, než abych se tady s někým dohadovala, jestli jsem náhodou nenapsala něco špatně.
Reagovat
spaniel
Mozna kdyby Petra uměla podávat aspon na juniorské urovni, vysledky by se hned dostavily. Ma strasne spatny servis, na jeji výšku a silu je to az zarážející. Udelat ve 3 gemech 8 dvouchyb je moc, ničí jí to celou hru.
Reagovat
smazaný uživatel
100 bodov
konecne dakto pise narovinu jakto je

lebo nazory tipu Nevadi, nabuduce atd su chore
Reagovat
PetaM
Vy jste chorý, pane Cico.
Reagovat
smazaný uživatel
hey s tebou dokopy
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ona za to nemůže, hrála ve špatné nadmořské výšce, která ovlivnila její astma a když náhodou ne, tak soupeřka předvedla životní výkon nebo, když nepředvedla životní výkon tak to byl jen výpadek, který zase brzy napraví, nebo se proti ni prostě všechno spiklo. Hlavně, že můžu fandit na dalším turnaji a doufat, že v prvním kole porazí 250. hráčku světa. Peťo pojď, pojď, pojď
Reagovat
PetaM
Omlouvám se, ale na rozdíl od Vás jsem zcela normální a při zemi.
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

TOTO je Panes
Reagovat
smazaný uživatel
US Open je uz skoro tady
tudy
tudy tady:DDDD

lEN skoda Tsongu a Marii
2 velmi simpaticky ludia
Reagovat
PetaM
Moc to řešíte. Přichází US Open, tak se jde fandit!!! :D :) Tenisti a tenistky, předveďte to nejlepší, ať je se na co dívat a ať gaučáci mají zase koho kritizovat, protože je to přece jenom tak lehké, ten sport :D :D Hodně štěstí všem :) :)
Reagovat
PetaM
http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/503271-kvitovou-finalova-prohra-nesebrala-mysli-na-zlepseni-v-us-open-a-turnaj-mistryn.html#section-artcl

Menší rozhovor s Petrou o US Open a tak :) Petra si z vašich komentářů nic nedělá, jak by mohla, je soudná, více soudná, jak někteří tady :D Nechce Vás za trenéry (což se divím, protože jak vy byste tenisového hráče vedly, no to by bylo světových jedniček). Rozhovor je pěkný, přeju hodně štěstí na US Open :)
Reagovat
PetaM
*vedli ... samozřejmě.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak jsem psala nize, treba ji to napokne jako po prohre ve finale Eastbourne 2011, nezlobila bych se... :D
Reagovat
smazaný uživatel
oprava .. nakopne... (na mobilu se pise hrozne a jeste k tomu bez hacku a carek..;( )
Reagovat
PetaM
Taky bych se vůbec nezlobil :) Ale jsem při zemi. Kam dojde, tam dojde. Nečekám od Petry nic a aspoň budu mile překvapen za cokoli :) :) Jo jo, na mobilu je to děs :D Ale buďme rádi za net v mobilu, ne každý ho může mít :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za odkaz. Nejvíc mě zaujala ta část o změně jídelníčku, která evidentně nebyla tak radikální, jak se nám tu někteří snažili namluvit.
Reagovat
smazaný uživatel
Helep zahrala fantasticky a je neskutečně k tomu mentálně silná. Mám pocit že i kdyby prohrávala 0:5 a 0:40, tak bude stále věřit že to otočí. Petry jsem fakt litoval, protože Halep v tyhle formě muže porazit snad jen Williams a možná Azarenka. To co předváděla byl opravdu hodně vysoký level v ženským tenisu ne moc vídaný.

Docela mi pripomina Henin. Je mala a presto vynikajici pohyb a udery. Pro zajímavost pretocte na 0:54:06. Dost bezradna Perta diskutuje s Palou.http://www.youtube.com/watch?v=6om6H8lwiRg

Hra Petry jde posledni turnaje jednoznacne nahoru, ale kdyz souperka dokaze to co Halep, tak se ji neda nic moc vycitat. Nemela vcera cim prekvapit. Bohuzel nebude mit nikdy takovy pohyb jako Halep nebo Azarenka. S tim se neda nic delat.S trenerem musi prijit na jiny zpusob jak prehrat takove souperky.

Hodne uspechu na US open!
Reagovat
smazaný uživatel
jj, taky sem si vzpomněl na Henin. Uvidíme, jak si povede v příštím roce a v moment, kdy atakuje desítku a dostane se tak pod větší tlak. Skvělá hráčka.
Reagovat
LukasH
Halep hrála fantasticky, to je pravda. Ale jak jsem psal, mrzelo mě spíš, že s ní Petra nehrála vyrovnaněji. V prvních dvou gamech to vypadalo, že je herně i lepší než Halep, měla tam brejkboly, bohužel je nevyužila. Zlomovej bod byl asi ten nepodařenej nabíhanej volej, kdy měla Halep brejk na 3:2. Od tý doby se to vezlo a Petra nebyla schopná ani přehodit míč. Petra na ní nevytvořila sebemenší tlak, ani když podávala. Neříkám, že by Petra jinak vyhrála, ale mohla to bejt bitva, pokud by Petra hrála to svoje, což se včera ani zdaleka nedělo. Úspěšnost prvního podání pod 50% - to fakt nešlo.
Reagovat
smazaný uživatel
poplakali sme si? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluji Simoně, vyhrála zaslouženě. Petra hrála možná lépe do stavu 2:2 a po nevyužitých brejcích se možná trochu položila. Ale co, život jde dál a finále je určitým způsobem i úspěch. Před vítězným Wimbledonem Petra přece taky prohrála finále v Eastbourne. Věřím, že se na US Open Petra dojde aspoň do čtvrtfinále. Budu držet palce, Petro. To, že člověk nemá den se občas stává. POJĎ!!

Docela uvažuji, že po US open sem přestanu chodit. Proč? Vadí mi, že se po každém prohraném zápase tady strhne obrovská diskuze. Kritizovat umí každý, ale hrát jako Petra a dokázat to co ona ne. Tenis je jen sport. Když se na její zápasy koukat nechcete, nekoukejte. Nikdo vás k tomu nenutí.
Reagovat
smazaný uživatel
Takto se chovají ti co nezvládaj porážky.
Reagovat
PetaM
Říká se, že "Moudřejší ustoupí.". Na druhé straně se ale říká "Bojovat se proti ohni dá jedině ohněm.". :D Takže jsem rozpolcen, co udělat .. :D :D Ale miluju oheň, takže se radši přikloním k té druhé variantě :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ja radeji ustupuji. Nerada se hadam, ale rak rikas, zacina US Open a jde se FANDIT!!!!! Petro, POJD!! Juan VAMOS!!!! ;)
Reagovat
gerd
Kvitová--konec slávy !! Po pár vyhraných zápasech přišla opět tvrdá realita! Kvitová ?---škoda slov!!
Reagovat
LukasH
Tak mládeži, je čas jít spát. Petra nejenže je královnou třísetových zápasů, ale je i královnou počtu příspěvků v článcích o ní.:-D
Reagovat
Reti64
Nevím, kolik tu bylo kdy nejvíce příspěvků pod článkem, ale tipuju v příštích dvou týdnech rekord:)
Reagovat
gigin
777.
Reagovat
smazaný uživatel
no tak bez tommra bude asi těžké překonat rekord. Jeho a queshovi hádky byly vždycky nejvýživnější :-)
Každopádně je tommr přihlášený ve Fantasy lize, to znamená, že to tu aspoň čte. Dobré znamení! :-)
Reagovat
gigin
http://www.tenisportal.cz/zpravy/dobojovano-kvitova-odstoupila-z-turnaje-mistryn-11077/pridat-komentar/?id=157318

Tady to bylo. Jako není to jen o tommrovi, který mi tu ale fakt chybí :((
Reagovat
smazaný uživatel
Ta číslovka je ale díky tobě.:))
Reagovat
a.magerova
Vždycky se najde nějaký blbec, který TO zkazí :-/
Reagovat
gigin
Ano, udělal jsem tehdy chybu a byl jsem za blbca. Omluvil jsem se a sjednal nápravu. 777 zůstalo zachováno. Omlouvám se tedy ještě jednou. Přijímáš?? ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Taky co jinýho čekat od blbce, že?:-/

Šuldo - to není na TEBE přece! Tys ses tenkrát zachoval moc fajn!:))
Reagovat
a.magerova
Drahý můj nastávající, Ty se nemáš za co omlouvat :-))
Reagovat
gigin
už to vidím. Blbec to musel dojebat... co už no... :(((
Reagovat
vibbi
wimbledon 2013 - špatná smeč na soupeřčin matchball..
new haven 2013 - špatná smeč, soupeřka získává break na 3-2, přičemž předtím byla petra herně lepší, od té doby pár fifteenů a konec
....přece jedna chyba ji tak nemůže srazit? ona na to měla, a to mě štve nejvíc..
Reagovat
LukasH
Je to tak. Na stránkách wta už jsou rozhovory. Petra tam řekne asi 2 věty. Že Simona hrála skvěle a ona, že nevydržela hrát svojí hru.
Připadá mi, že se tu v tom rejpem víc než ona sama.
Reagovat
smazaný uživatel
nezoufejte, náš čas přijde :)) Bude fajn, až se zase sejdeme u fandění Petře, protože to je holčina, která za to stojí, už jenom tím, jaká je :))) A my zase pokecáme, postěžujeme si, zaradujeme se a o tom to přece je :))) Přeju dobrou noc :))
Reagovat
PetaM
Já určitě nezoufám :) Zítra (tedy dnes) je den bez tenisu. Žádný zápas, žádné fandění, žádné nervy, atd. :D Petra prostě prohrála, a která hráčka na turné ne :D :D Vzhlížím k US Open :) Už se připravuju na ponocování a věřím, že na zápasy Petry a dalších Čechů, budou streamy, aby se dalo fandit :) Dobrou noc a hezké sny :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nepochybuju, že Petřin a náš čas ještě přijde. Dobrou noc ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
A jak jde dohromady tvoje vysoká inteligence a blábol o dnešní jasné prohře lvice "Šťastnější vyhrává"? :-)))))
Prohrát v obou setech o 4 gemy je o štěstí? Prober se!
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem probraný, ještě pořád. Ty bys ale měl jít spát, aby tu zas byl chvíli klid.
Reagovat
smazaný uživatel
Nedalo mi to a ještě teď jsem si pustila záznam Petřina vítězství nad Mašenou ve Wimblíku 2011, Petra byla úchvatná.. tak jsem si zavzpomínala a pokusím se načerpat novou sílu do dalšího fandění :)))
Reagovat
Reti64
V pátém gamu Petra podávala a vedla 40:15. Do tohoto momentu bylo odehráno 31 fiftýnů, Simona jich uhrála 14, Petra 17. Od této chvíle až do závěru setu bylo sehráno 19 výměn s bilancí 16:3 pro Simonu. V prvních čtyřech gamech setu druhého je poměr míčů shodný, také 16:3 pro Simonu. V celé této nešťastné fázi duelu to tedy bylo neuvěřitelných 32:6 pro Halep. Závěr zápasu, poslední čtyři gamy již byly celkem vyrovnané, v těch Simona na fiftýny zvítězila 12:9. Někdy je to pomalu jak v tom starém filmu Dr. Jekyll and Mr. Hyde (1941, Spencer Tracy, Ingrid Bergman). Jenže ten film byl krásný:-)
Reagovat
misa
Proto tvrdím, že současný psycholog je Petře nanic. Ona má obrovské výpadky v koncentraci, v tom, že se nechá otrávit několika chybama. On tyhle věci pozoruje, ale z jejích výsledků plyne, že nijak neumí Petře pomoci s řešením.
Reagovat
smazaný uživatel
A já zas tvrdím, že nemáme právo soudit cizí práci v oboru, kterému sami příliš nerozumíme. ;-)
Reagovat
misa
Nevím, jak ty, ale já vidím výsledky té práce. Já dokonce občas vidím slzy v jejích očích.
Reagovat
smazaný uživatel
Já si myslím, že nevidíš, resp. ne dostatečně hluboko. Mimochodem já už viděl brečet i Federera..
Reagovat
misa
Federera během utkání? Po zápase je to u něj něco jiného. To se bojí, jak zase doma dostane :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To je snad úplně jedno, ne? Brečení je přeci známka nedostatečné práce s psychologem, jak tady tvrdíš. ;-)
Reagovat
misa
Po utkání je to jedno. Během něho soupeřka jasně vidí, že je Petra zlomená.

Práce sportovního psychologa spočívá v tom, aby dovedl svěřence k co nejlepším výsledkům. Viděl jsem v Římě, jak se Petra po jediné nezdařené smeči doslova sesypala a darovala Lisické celý set. Viděl jsem mnohokrát, jak dala na brejkbol dvojchybu, jak nedokázala doservírovat set. Snaží se snad Šafář psát knihu "Jak jsem viděl vzestup a pád šampionky, jak jsem na ni vyzkoušel nové, mnou vymyšlené metody, ale bohužel to nevyšlo"? Vypadá to, že je Petra mladá a má dost času. Pokud se ale propadne hlouběji v žebříčku, už se nikdy nevrátí. Tenis sleduju dost dlouho, abych tohle odhadl. Speciálně u Petřiny povahy.

A končím, protože je dost pozdě.
Reagovat
smazaný uživatel
Promiň, ale pokud nejsi vzděláním psycholog, tak vaříš z vody. O tom, jak ta spolupráce Šafáře a Petry funguje nemáš tušení, z článku vyplývá vpodstatě akorát to, že jsou spolu v denním kontaktu, což je dobře.

Mám zkrátka pocit, že se tu do Šafáře zbytečně navážíš a ignoruješ i další souvislosti, třeba tu, že právě v období antukové sezony proživala Petra solidní otřes v soukromém životě, což situaci zrovna neulehčuje.

A je úplně jedno, jak dlouho tenis sleduješ.. P.S.: před NH jsi odhadoval, že Petra do finále ani nedojde a vypadne z top 10. Netrefil ses ani v jednom. ;-)
Reagovat
misa
Ještě dodatek: Tou povahou jsem myslel, že je citlivá a skromná. Tyhle výpadky a strach z toho, že to zase přijde, ji musí hodně trápit. Kdyby k tomu přišel ještě nějaký hlubší pád, bylo by to pro ni dost drsné.
Reagovat
misa
Uznávám, ale měla namále. 3x ji od toho dělil jediný set, z toho 2x s velmi průměrnými soupeřkami. Ještě letos to ale může přijít. Tak si užij, že tam ještě je. Teď už opravdu končím.
Reagovat
LukasH
To je pravda, ale nevěřím, že v tomhle jí psycholog nějak zvlášť pomůže. Petra si především bude muset pomoct sama. Sama musí dospět k tomu, co je pro ní nejlepší a jak má během zápasu přemejšlet.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě ponocujete? :) Já byla tak natěšená, že teď po tý sprše co Petra dostala nemůžu usnout :)
Reagovat
Reti64
No jo, ještě tady mám trochu červenýho:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nebuď pořád takový pesimista, člověče.. Dobrou.
Reagovat
LukasH
Já se musím přiznat, že jsem to dneska tak neprožíval. Nějak mě to nebralo, protože mě to finále u Petry uspokojilo.
Dostaly mě ale ty 2 sety. To mě rozladilo. Čekal jsem třísetovou bitvu, ať už by vyhrála ta nebo ta.
Reagovat
smazaný uživatel
No vidíš a já naopak, protože jsem ve skrytu duše doufala, že by to mohlo konečně vyjít a Petra vyhrát. No, čára přes rozpočet ve všech směrech...:)

Reti - to se máš :)
Reagovat
LukasH
Já samozřejmě taky doufal. Ale víš, zase tolik mě neuspokojilo, jak vyhrála nad Klárou. Klára každej druhej míč zkazila a to se to pak hraje. A protože jsem viděl Simonu hrát předtím, věděl jsem, že to bude moc těžký. A i když u Petry doufám v lepší budoucnost, už v minulosti mockrát ukázala, že když už se zdá, že chytá formu, v dalším zápase to zazdí. Jak říkám, jen mě překvapilo, že to bude až takhle. Takhle naposled prohrála tuším s Cibulkovou v Austrálii. Doufám, že to byla výjimka a zas se to dlouho nebude opakovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Ber to tak, že s Cibulí prohrála už v prvním kole, se Simonou to bylo ve finále. A dneska nevypadala ani zdaleka tak utrápeně jako tehdy po zápase s Cibulí.
Reagovat
Reti64
Tak po včerejšku mě to finále dost zajímalo, pomalu to vypadalo, že se vrací bejvalá lvice, ale na některý zápasy se fakt asi nedá dokoukat bez trošky alkoholu:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, s Klárou no comment, to asi neměl radost nikdo.. Já ti nevím, myslela jsem, že se dokáže vyhecovat, jak to umí a ne že tak rychle půjde s hrou dolů. A já vlastně ani nevím, co mám očekávat, nikdy jsem nezažila u fandění, že mě dokáže hráč tak totálně vykolejit svojí hrou jako Petra, stylem tsunami a pak jen zase bezvýznamné šumění...:):) Pořád se učím :)))
Reagovat
smazaný uživatel
S troškou? Kdybych mohla pít, tak jsem dneska po zápase vyžahla whisku, kterou nesnáším jen abych si otupila mozek :)) Možná by se měla měřit hladina alkoholu v krvi všech Petřiných fandů, asi bychom se divili :)))
Reagovat
LukasH
Ale to je Petra, no. Ta nevyrovnanost je až děsivá, to jo. Taky mi přijde, že v roce 2011 nebo v letos v Dubaji hrála ten svůj tenis tak nějak bez námahy. Jakoby to k ní patřilo. Teď se hrozně nadře a snadno jí to odejde. Ale je to jen můj pocit.
Ale na Halep je fakt vidět, jak je vším tímhle nezatížená. Jsem zvědavej, jak to s ní bude dál. Je to úspěch, že vyhrála letos už tolik turnajů, ovšem co je to v porovnání s Petrou před dvěma lety. Nedivím se, jak z toho byli tenkrát všichni paf.
Reagovat
Reti64
Příště s tím raději počítej a zásob se!:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Robert Phillips: "Out of thousands of professional female tennis players she is ranked #10. She is still among the best tennis players in the world. Only a great player is ranked in the top ten in the world."
Reagovat
PetaM
Pěkné :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Proboha!!! Třeba od Šafářky nikdo 10. flek určitě nečeká, jenže Petra měla na víc. Když se podíváš na delší tenisovou historii, tak great player se ve svých nejlepších letech kariéry učitě nepotácí na konci první desítky.
Velká jména mají na kontě 5 a víc grandslamů. Kde skončí Petra? 1 titul? 2 tituly?
Reagovat
smazaný uživatel
Broži, jdi si své mindráky léčit jinam a nepleť se mezi inteligentní dospělé lidi. Děkuji.
Reagovat
PetaM
V tom případě jsi právě přiznal, že Sharapova i Azarenka nejsou velká jména ... No, až se to tady rozkřikne, máš na krku pár fanatických fandů těchto dvou žen :D :D :D :D Vlastně moment, nikdo kromě Sereny více, než 5 GS nemá (v současném ženském tenise) ... Juhů, tak to tě tady bude trýznit více lidí :D :D :D
Reagovat
Fandina
Broz když nečekáš nic od Šafiny tak nečekej ani od Petry. Co bude nikdo nikdy neví a řeči má ta to jsou jen předpoklady. Petra byla dneska přehraná lepší hráčkou. Jindy zase vyhraje Petra. Nebo nevyhraje. Ale pořád je desátou na světě, vyhrála Wimbl, TM. Která to může říct.
Reagovat
LukasH
Já si taky myslím, že Petra by se svýma úderama mohla bejt jinde. Jenže nejde jen o talent, o trénink, psychiku...Petře prostě chybí zdraví (si myslím já) na to, aby třeba zvládla zátěže první trojky - tj. pravidelně hrát semifinále na po sobě jdoucích turnajích. Vždyť jak byla teď už unavená i Serena. Petra bude bohužel vždycky limitovaná.
No, snad jsi myslel GS tituly, protože celkem má Petra 10 titulů. 5 a víc grandslamů moc tenistů nemá. Kdyby Petra vyhrála ještě jeden, byl by to megaúspěch.
Reagovat
smazaný uživatel
Děláš si legraci? Samozřejmě že tyhle dvě nejsou tenisové legendy. V kontextu víc než stoleté historie tenisu ani omylem!
Reagovat
LukasH
Ty jsi ale reagoval na ten první příspěvek. Jenže great player není to samý, co tenisová legenda. Jako great player můžeš opravdu označit všechny z top 10. Berdych taky bejvá označován jako great player a ten nemá GS ani jeden.
Tenisová legenda je něco jinýho. U ženských je legenda jenom Serena.
Reagovat
misa
Nedívej se jenom na přítomnost. Copak Navrátilová není legenda - 9 Wimbledonů? Steffi Graf - získala Golden Slam v roce 1988? Samozřejmě, žádného rozumného člověka snad ani v roce 2011 nemohlo napadnout, že by se s nima Petra mohla někdy měřit.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že LukasH měl na mysli pouze aktivní tenistky.
Reagovat
misa
Mimochodem, kdo to je ten Robert Phillips?
Reagovat
LukasH
Jojo, jasně, že jen aktivní. Zapomněl jsem to napsat. Ale celkově není tenisových legend moc, když se vezme, kolik je profesionálních tenistů. Tam se musí sejít snad všechny parametry, co jsou potřeba k výhrám a ještě k tomu vydržet dlouhou dobu.
Troufnu si ale říct, že Máša s Azarenka by těch grandslamů měly víc nebejt Sereny. Serena jim to teď blokuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím. Zkopíroval jsem příspěvek z facebooku včetně jména autora. Patrně to bude nějaký anglicky hovořící Petřin fanda asi takového významu, jako jsme my dva. ;-)
Reagovat
lars
Legendou je urcite i Hingisova :))
Reagovat
smazaný uživatel
Postelovou určitě :-))
Reagovat
Reti64
Hele Jiří neblbni, stačilo. Martinu nech na pokoji, nic o ní doopravdy nevíš. Nechci s tebou moc diskutovat, protože jseš na můj vkus příliš bigotní fanda, ale tohle si prosím Tě odpust.
Reagovat
smazaný uživatel
To byla nadsázka. ;-) ..ale nemůžu za to, jakou pověst si vybudovala.
Reagovat
LukasH
No, kdyby se ti takhle někdo strefil do Petry, chtěl bys ho zavraždit.:-)
Reagovat
Reti64
Jiří, víš jak je to s bulvárem a s Martinou je to trochu jinak, než si myslíš. Ale ať už je to jakkoliv, tak je to žena. Myslet si můžeš co chceš.
Reagovat
smazaný uživatel
LukasH: to asi jo, ale nemyslím, že něco podobného někdo o Petře může říct.

Reti64: ty jí znáš, že víš tak přesně, jak to s ní je?
Reagovat
lars
Jeste Venus Wiliams.
Masa je tez legenda 4xGS +TM + silver z OH + 1.WTA + nejvetsi rev :)
Broz by nam mohl ukazat, jak se hraje spravne tenis na nejakem GS. :)
Reagovat
Reti64
Jirko nech toho, to víš že toho o ní vím dost. Jestli chceš, aby tě tu normální lidi brali trochu vážně, tak se už o žádný ženě takhle veřejně nevyjadřuj. Je to celkem trapný, a to dokonce i tehdy kdybys měl pravdu:-)
Reagovat
lars
Ja bych povest Hingis bral: 14xGS, 4xTM
Reagovat
smazaný uživatel
No budiž. Ale škoda že tady takhle hezky nehájíš čest i ostatních žen - tenistek. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
To taky nezpochybňuju.
Reagovat
Reti64
Tak "postelové legendy" se tu pokud vím nerozebírají, ale můžu se mýlit, nečtu zdaleka vše, co se tu píše. Naštěstí:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s tebou, co se týče Mashy. Vždyť ona patří mezi pouhých 10 žen v historii, které dokázaly získat kariérní grandslam... To už snad mluví za všechno. :) No ale je mi jasné, že Brož to schválně bere až od pěti vyhraných grandslamů, aby tam zatím nemusel zahrnovat Mashu. :D Jinak si myslím, že spousta současných tenistek je na označení "legenda" ještě dost mladá. Počkejme si, až budou na konci kariéry a pak můžeme hodnotit... Řekl bych, že třeba Vika určitě vyhraje i jinde než v Austrálii (možná je to otázka pár týdnů). :)

Reti64: Co se týče Martiny, tak quesh asi moc čte idnes.cz...
Reagovat
Frick
Druhý kolo na USO by mohlo bejt Berdych - Veselý.

Škoda, fakt nemám rád, když naši jdou proti sobě. Ale samozřejmě Jirka ještě musí ztupit kudlu :-)
Reagovat
Frick
Třeba by jí Klára dala :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Co to bylo? Lvice zase nemohla dýchat?
Reagovat
Fandina
Broz vypadá to tak. Petra je na zdraví náchylnější a nějak těžce snáší vlhko teplo. Tak to v životě bývá. Nic není ideální.
Reagovat
LukasH
Nech toho.
Reagovat
misa
Dnes jsem měl nějaký špatný stream, takže jsem neviděl, že Petra použila inhalátor. Nicméně, na začátku ukazovali, že je pouhých 26 stupňů.

Problémy s astmatem jsou časté, občas se přidají další nemoci. Hlavně mě překvapily její problémy na začátku roku v Austráli, kde dostala ast. záchvat a stěžovala si, že tělo už přestává reagovat na léky a po užití inhalátoru je unavená a točí se jí hlava. Pokud by měla odpovídající lékařskou péči, na tohle by se muselo přijít dříve než v lednu. V červenci zase zjistila, že po úpravě jídelníčku je jí o dost lépe. Podle mě to souvisí s její skromností, kdy sebe sama nevidí jako nějakou hvězdu, a nevyžaduje tak po svém okolí maximum možného.

Je to škoda, protože v tom vidím hlavní problém, proč se jí daří méně, než většina očekává.
Reagovat
smazaný uživatel
Nesouhlasím s tím, že pokud by měla odpovídající lékařskou péči, přišlo by se na to dřív. Dokud se to neprojevilo, přijít se na to nemohlo. Přišlo se na to v lednu a hned to řešili.

Souhlasím s tím, že Petra si škodí tím, že po svém okolí zřejmě nevyžaduje úplné maximum.
Reagovat
smazaný uživatel
Na směšný streamy se vyprdni. Supertennis letos vysílá všechny turnaje WTA Premier, včetně těch nejdůležitějších, většinou ne od úvodních kol, ale ty mě stejně nezajímají (od začátku koukám jen na grandslamy). Perfektní! Zadarmo na satelitu.
Reagovat
LukasH
mně se nepodařilo si ho naladit.
Reagovat
misa
Ty se mnou v něčem souhlasíš, to je skvělé :-) Dal jsi tady odkaz na to, co řekla o Petře Serena. Někde jsem četl, že Petra má výborné vlastnosti pro mezilidské vztahy, ale pro tenisovou kariéru je to problém. Šarapka neměla problém poslat Connorse do háje snad po 2 týdnech, tohle si u Petry vůbec neumím představit.

Rezistence organismu na léky se vyvíjí postupně, Petře muselo být nějak divně už předtím, ale nechtěla asi otravovat.

Možná se ti zdá, že to zbytečně prožívám, ale štve mě, že zrovna Petra se takhle trápí, že u holky s takovým talentem oslavujeme finále po 4 měsících. Přitom má na to, aby vyhrála 5 - 6 turnajů ročně. Navíc je to pro mě skoro sousedka, občas dokonce jedu kolem domu ve Fulneku, kde bydlela :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Programy můžeš přiladit jen pokud danou satelitní pozici přijímáš. Pokud ne, nemá to smysl zkoušet.
Italský Supertennis HD je na Hotbirdu na 13 stupňů východně. Buď máš parabolu na motoru a natočíš si, nebo před pevnou parabolou máš víc konvertorů pro jednotlivé pozice - v našich podmínkách je optimální kombinace 13E + 19E + 23,5E + 28E.
Reagovat
Fandina
Broz napadá mě, nemusí mít HD přijímač na ten Supertennis?
Reagovat
LukasH
Aha, no já jsem si satelit zřídil teprve nedávno a moc tomu ještě nerozumím. Dal jsem si ruční ladění, v nabídce se mi Hotbird objevil, zadal jsem frekvenci atd., ale napsalo mi to, že to nenašlo nic.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám problém s oponentem souhlasit, když si myslím, že má pravdu. ;-)
Nicméně pár poznámek: Connorse vyhodil Mášin táta, ne ona sama, byť s tím musela souhlasit. A druhá věc - v období těsně před Austrálií, tj, podzim - zima se sice rezistence vůči lékům mohla vyvíjet a zřejmě vyvíjela, ale v chladném počasí o sobě zkrátka nemusela dát vědět. A když vezmeš v úvahu teplotní šok, když ze studené Evropy přiletěla do rozpálené Austrálie.. prostě si myslím, že to nutně nemuselo být špatnou péčí, jak ty si myslíš (a to už nezmiňuju to, že na podzim byla Petra několikrát nemocná a pokud na to užívala nějaké léky, tak tyto mohly vedlejší účinek léků na astma potlačit).
Reagovat
smazaný uživatel
V nabídce je přesně to, co výrobce do firmwaru přijímače zadal. Obvykle je tam předvoleno okolo 20-30 nejběžnějších satelitů. S příjmem ve tvém konkrétním případě to nemá vůbec nic společného !!!!!
Kolik máš před parabolou (nebo parabolami) konvertorů, tolik pozic přijímáš. Pokud si někdo pořídí jednoduchou parabolu, má jenom jeden satelit, v případě monobloku dva. Nic víc.
Reagovat
Roger4EVER
https://www.facebook.com/FedererCZSK Přidejte se :)
Reagovat
Reti64
Kvitistů je mi dnes až líto, protože po včerejšku byli řádně nažhavení a plní nadějí, někteří měli už neklidné spaní, jiní byli natěšení celý den, už se nemohli dočkat, počítali hodiny a minuty, přece jen finále není každý den:-) Druhý a čtvrtý game, 2x 15:40, čtyři nevyužité brejky a prohrané podání v pátém gamu vlastně poznamenaly vývoj celého zápasu, pak už to nešlo. Simona ale hrála prostě skvěle! No, prohrát devět gamů v řadě je však trochu moc (2:1/2:6,0:4). Tak Kvitistům přeju příště víc radosti:-) Ale finále je taky fajn a rozhodující je stejně USO a nic jiného. Tam na Petru ve 2.kole zřejmě čeká Andrea Petkovič a to bude teprve bitva!
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za empatii, aspoň někomu nás je líto :)))))
Reagovat
LukasH
Samozřejmě jsem smutnej, ale ani ne proto, že Petra nevyhrála, spíš jak hrála (tedy nehrála).
Na jednu stranu je finále úspěch, já ho ani nečekal, zvlášť po těch třísetových maratonech, na druhou stranu mě mrzí, že se Petra složila až tak moc. Takhle už hodně dlouho neprohrála, ale je fakt, že zase takhle skvěle jako Simona proti ní už dlouho nikdo nehrál. Když zápas začal a Petra tam měla ty brejkboly, radoval jsem se a říkal si, že možná zase chytla nějakou tu formu, ovšem po dvou gamech se to sesypalo a Petra už jí pak pomohla tak, že Simona přetejkala sebevědomím a šlo jí prostě všechno.
Teď je důležitý, aby na tohle rychle zapomněla a fakt se pořádně soustředila na US open. Pokud by tam udělala lepší výsledek, tohle si za chvíli nikdo pamatovat nebude.
Jinak ještě musím říct, že jestli Simona bude hrát takhle, bude za chvíli v top 10. Jenže ono se to taky hraje skvěle, když je neznámá, nemá zatíženou hlavu minulostí, nikdo od ní nic nečeká...nepřipomíná vám to někoho??:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Mně to připomíná nějakou neznámou tenistku z Fulneku, ale kdybys mě zabil, nemůžu si vzpomenout na její jméno :))))
Reagovat
Fandina
Nahoře v článku píší, jakou má teď Simona úžasnou šnůru, od června čtyři tituly a poměr 34 výher 5 porážek. To je víc než výmluvné. Takže jede a pokud se nezastaví, tak brzy může atakovat přední místa.
Reagovat
smazaný uživatel
Na zápas jsem se nedíval, výsledek mě trochu překvapil. Určitě jsem to čekal vyrovnanější. Každopádně, Simona je teď asi v životní formě, naopak Petra do ní má hodně daleko... Simoně to nejde nepřát. Letos má fakt úžasnou sezonu a chybí tomu snad jenom nějaký výraznější výsledek na grandslamu. Tak že by na US Open? :) Myslím, že Petra taky nemusí být smutná. Momentálně na tom není ideálně, ale finále je určitě úspěch. Když si vezmu, jak třeba vydřela výhru s Nasťou... Na US Open se asi nedají čekat zázraky, protože to určitě není Petry nejoblíbenější grandslam. Asi se čekalo, že se víc chytne v Evropě... No ale nějaké urážky tady rozhodně nic nespraví. Stejně tak nic nespraví ani to, když někdo neuzná, že Simona byla lepší a vyhrála zaslouženě. Já jsem to uznal, když s ní prohrála Caro a předpokládám, že vzhledem k výsledku to dneska nebylo jiné...
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, že by tady Simonu někdo urážel. Jo a mimochodem, až do Wimbledonu 2011 byl Petřin nejoblíbenější GS právě US Open. A pokud Serena Petru považuje za jednu z favoritek, tak asi ví, proč to říká. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi fakt nezničitelný! :D No tak ty urážky jsem samozřejmě myslel vůči Petře... Já vím, v roce 2009 porazila Petra na US Open Dinaru (tehdy světovou jedničku). To mi bylo Dinary docela líto, protože mi byla sympatická... No ale spíš jsem to myslel tak, že třeba v Americe se Petře hůř dýchá a taky je to zatím jediný grandslam, kde neudělala ještě ani čtvrtfinále...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zápas Simony s Caro byl mnohem vyrovnanější, co si budeme povídat. :) Napsal jsi to pěkně, já porážku Petry strávím, je mi to samozřejmě líto, ale život jde dál. :)) Snad nebude Petra unavená nebo nějak rozhozená z prohry, ale věřím, že se bude snažit :))
Reagovat
smazaný uživatel
Já pevně doufám, že i když to Petře dneska nevyšlo, tak si přeci jenom trochu napravila nízkou sebedůvěru a letos to čtvrtfinále konečně udělá. ;-)
Reagovat
lars
neprehanis trochu
a to vis odkud, ze us open byl nejoblibenejsi GS? a kdy a kde to Serina to sdelila ?
Reagovat
LukasH
Caro s ní hrála vyrovnanějc, protože ač nemá takový údery, pořád hraje. Na Petru když přijde krize, netrefí kurt nebo nepřehodí. Proto ty tříseťáky, jenže dneska než se stačila vzpamatovat, bylo po zápase.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra to kdysi zmínila v rozhovoru. A ta Serena viz zde: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=615960345092313&set=a.250000751688276.60469.247405601947791&type=1&theater
Reagovat
smazaný uživatel
Vím, však jsem ten zápas viděla. Mě štve, že Petra prohrála, ale víc mě mrzí, jak jsi psal, jakým způsobem. Ani nevím, kdy jsem ji viděla naposledy takhle mimo.. No od pondělka začíná další tenisové šílenství, takže tam si doufám spravím chuť :)))
Reagovat
Fandina
Nebylo to sice na mě, ale než hrála Petra semifinále wimblu v roce 2010, tak byl jejím oblíbeným povrchem na betonových dvorcích. Viz citace z článku z roku 2011 odkaz:
http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/sport/tenistka-petra-kvitova-trenovala-v-prostejove/

?Myslím, že to tak můžeme označit. Já jsem vždycky na betonu hrála nejraději, než přišlo loňské semifinále Wimbledonu. Od té doby se to trochu posunulo, ale je to pořád můj oblíbený povrch.?
Reagovat
LukasH
Stejně mi přijde, že spíš záleží, jak se to kde povede než na tom, na jakým je to povrchu. Jasně, že útočně zaměřený hráči budou preferovat rychlejší povrchy, ale proč se třeba takový Caro hraje špatně na antuce, když by to mělo být vlastně naopak?
Serena se třeba letos projevila jako nejlepší antukářka, řekl by to někdy někdo? A Petra v laufa ve Fed cupu vymetla Errani na nejpomalejší antuce.
Tím chci říct, že na US open se to jen Petře tak nepovedlo jako na ostatních GS, ale nic specifickýho to ovlivnit nemuselo.
Vždyť čím je třeba odlišná Austrálie? To se fakt ptám, protože to nevím.
Reagovat
smazaný uživatel
V Austrálii je sice větší teplota, ale zase nižší vlhkost vzduchu než v NY, což na Petru jako astmatičku může mít určitý vliv.
Reagovat
LukasH
Aha, ale stejně asi záleží, jaký jsou aktuální podmínky. Petře to na US open přes to 4. kolo zatím prostě nevyšlo.
Letos bych jí přál aspoň to čtvrtfinále.
Reagovat
smazaný uživatel
To máš samozřejmě pravdu.
Reagovat
smazaný uživatel
ceski bratia a sestry, boli ste protestovat proti ciganskemu teroru a skorumpovanym politikom, ci vas len Kvitova zaujima?
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych z toho zase takovou tragédii nedělal...aspoň bude vědět, že musí pořád makat...kdyby tento turnaj vyhrála, tak by na USO byla pod velkým tlakem, protože by od ní všichni očekávali velký výsledek...
Reagovat
smazaný uživatel
A už to začíná: ta Petra to tu dneska zase pěkně schytá.

Jasně, má teď nevyrovnané období, ale kdo ji sleduje delší dobu ví, že tohle není záležitost hlavy. Už na začátku bylo dost zřejmé, že to takhle dříve či později skončí. Proč? Petra u většiny úderů (i u podání) nahlas hekala. To znamená, že se jí blbě dýchá a necítí se dobře. Úplně stejně to vypadalo třeba loni, když ji vyřadila v Indian Wells McHaleová. Snad to je tentokrát jenom blbý den astmatika a ne zase nějaká začínající choroba.

Na každý pád Petra, která je fyzicky v pohodě, finále tímhle způsobem nehraje; to byste snad už měli vědět... Samozřejmě, Simona odehrála skvělý zápas a hraje přesně tím stylem, který musí Petra přestřílet, protože pouštět se s někým takovým do pinkané, to prostě nejde. Dokud byly síly (a dech), v prvních gemech, tak bylo vidět, že to je funkční (a nutná) taktika. Jenže celkem záhy už nemohla; navíc ani podání ji dnes nepodrželo.

Škoda! Hlavně ale, aby byla fyzicky v pořádku pro US Open.
Reagovat
LukasH
Jojo, taky se mi to trochu zdá, i když o tom nechci moc psát, protože pak to vypadá, že omlouvám její výkony. Neomlouvám, ale je třeba se na kurtu cítit dobře a ona se bohužel dobře mnohdy necítí. Dneska ale neměla ani možnost se vzpamatovat, protože Simona jí nedala chvíli vydechnout. Mohla s ní hrát vyrovnaně jen kdyby hrála tak, jako v prvních dvou gamech.
Navíc si myslím, že Simona dneska hrála tak dobře právě i díky tomu, že se Petra tak trápila. Úplně stejně to bylo, když hrála Petra s Klárou. Petra jakoby dneska zpanikařila, když jí tam Simona vrátila pár jejích dělovek.
Reagovat
misa
s psychologem Petry.

http://img826.imageshack.us/img826/2281/q49y.jpg

Pár mých poznámek:

1. Dle něho je Petra na dvorci mentálně odolnější než v roce 2011. Já si pamatuju, že tehdy chladnokrevně sázela esa na brejkboly, dnes dává ve stejné situaci dvojchyby.

2. Pokud ho nezajímá, zda Petra na grandslamu vypadne ve 2. kole nebo čtvrtfinále, nemá u Kvitové co dělat. V prvé řadě by si měl uvědomit, že s ní je kvůli tomu, aby ona vyhrávala, ne proto, aby s ní dělal nějaké výzkumy.

3. Říká, že zase bude vyhrávat. - Stejnou větu jsem od něj slyšel loni na podzim.

4. Jaké pokroky u Petry zaznamenává, si nechává pro sebe. - Vůbec se mu nedivím, že to nechce prozradit, protože každý, kdo se o Petru zajímá, by mu to lehce vyvrátil.

Celkově bych to shrnul tak, že dokáže pojmenovat jakými problémy Petra trpí, ale už s tím nic neumí dělat.
Reagovat
smazaný uživatel
bod 1
je co akoze

to ked povedal psycholog tak to je skor psychopat
Reagovat
Fandina
Díky za odkaz. Jinak já se přikláním k jeho teorii, že Petra je mentálně silná. Problém u ní není v hlavě. Někdy hraje líp, jindy hůř.
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem k tomu, jak mu tady nadáváš, jsem čekal, že v tom článku bude snůška nesmyslů. Jenže on kupodivu dává smysl, což se o příspěvcích některých lidí zde říct nedá. A řekl bych, že tvé výtky vycházejí spíš z krátké paměti a neznalosti problémů. Což nemyslím zle, já taky nejsem studovaný psycholog. Jo, abych nezapomněl, díky za článek.
Reagovat
Faddova
Díky za rozhovor, miso. Těžko říct, proč vybouchla, asi kombinace faktorů - zdraví + skvělá hra soupeřky. Musíme doufat, že to bude lepší. Jinak se přikláním k Janovi_S, bylo vidět, že Petra si během hry "foukala", tak asi fakt měla problém s dýcháním.
Reagovat
misa
Už jen kvůli bodu 2. by u ní měl skončit. Proč se zastáváš každého, kdo se kolem Petry vyskytne? Proto, že si ho vybrala?

Nikdo mi nevymluví, že je na tom Petra z pohledu psychické odolnosti sportovce mnohem hůře než v roce 2011.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak říkám, je to o tom, že ta problematika je podstatně složitější než si ty myslíš. Vymlouvat ti nic nebudu, sám dobře víš, že nemáš pravdu.
Reagovat
misa
"Vymlouvat ti nic nebudu, sám dobře víš, že nemáš pravdu."

Promiň, ale někdy mi připadáš jako blázen.
Reagovat
smazaný uživatel
Já sám sobě kolikrát taky. To ale na pravdivosti mého tvrzení, které jsi ocitoval, nic nemění.
Reagovat
Fandina
misa ... quesh zřejmě myslel, že ty tvé argumenty jsou takové na vodě, proto napsal, že sám víš, že nemáš pravdu.
Reagovat
Sonja
První 4 gamy jsem si říkala, že Petra hraje dost dobře a pravděpodobně Simonu dá ve dvou- pokud jí to vydrží...Nevydrželo. Po stavu 2-2 bylo jasné, kdo je na kurtu lepší hráčkou. Simona hrála skvěle, našla přesně rovnováhu mezi útokem a obranou, nutila Petru běhat sem-tam a zároveň to nepřeháněla s rizikem. Krásný pohyb, skvělá kontrola míčku (ať už hrála razantně, nebo se snažila trefit nepříjemný úhel), chytrost...fakt mě dostala:-) Petra jí možná pomohla chybami, ale většinu míčků si Simona uhrála sama a kdo si dovolí napsat, že měla štěstí nebo že jen čekala, než se Petra vyháže, ten buď zápas neviděl (a je hloupý, že ho přesto komentuje), anebo to je neskutečně zaslepený člověk...
No nic, gratulace Simoně, až dnes jsem ji vlastně pořádně viděla hrát a líbí se mi. Do top 10 by se klidně mohla vyškrábat;-)
Reagovat
LukasH
Jojo. Simona mě taky překvapila. Myslím, že takhle by dneska nehrála ani o 20 míst lepší hráčka. Připoměla mi trochu Petru, když se ta drala tenkrát nahoru.
Ale je fakt, že Petra se úplně složila. Pak nebyla schopná returnovat ani 2. servis.
Reagovat
rib
souhlasím, Simoně se podařilo vytvořit na Petru tlak. A to jak úderově, tak psychicky. Tak aspoň že se Simoně zúročuje ta operace prsou, nebylo to nadarmo :-)))
Reagovat
Fandina
Souhlas. Pátá hra prvního setu rozhodla. Simona pak byla už lepší hráčkou. Petra dneska neměla svůj den.
Reagovat
Fandina
Nezapomínejme, že Simona od června vyhrála už čtvrtý turnaj. A dneska také hrála super.
Reagovat
Mr.Pink
Simona takhle skvěle hraje už několik týdnů.
Reagovat
smazaný uživatel
opat je mimo...
Reagovat
smazaný uživatel
Nejdřív bych se rád vyjádřil k samotnému zápasu. Na začátku jsem si říkal, jak Petra skvěle začala, když si hned v prvních dvou hrách na podání Halep vytvořila šance jí vzít podání. Je velká škoda, že to nevyšlo, protože věřím, že by to Petru nakoplo, ale to se bohužel nedá nic dělat :( Pak už, jak je tu již mnohokrát řečeno dominovala na kurtu svou "hrou-nehrou" Rumunka. Simona ukazuje, že je opravdu dobrá a dokáže se koncentrovat celý zápas. Vracela Petře míče a to bylo asi to nejlepší, co mohla dělat, protože Petra hodě kazila. Některé míče mě ale od Simony překvapily, protože byly fakt dobré - agresivní, rychlé, taktické! Dnešek si prostě Simona uhrála a zasloužila si vyhrát, takže jí gratuluju. Díky vítězství se posune poprvé do TOP 20 žebříčku WTA, konkrétně bude na 20. místě.
Co se týče Petry a její pozice v žebříčku. Petra bude po neobhájení titulu na 10. místě, tedy klesně o jednu příčku níž. PO US bude mít šanci se na tomto místě udržet.
Obhajoby na US:
8. Wozniacká - 1. kolo
9. Kerberová - 4. kolo
10. Kvitová - 4. kolo
11. Jankovičová - 3. kolo
12. Vinciová - čtvrtfinále
13. Stosurová - čtvrtfinále
Jsem hodně zvědavý na vývoj žebříčku po US
Reagovat
smazaný uživatel
* Halep bude 19. :)
Reagovat
smazaný uživatel
S tolika UE se vyhrávat nedá, ale je fakt, že Simona je fakt v laufu, jde jí to na každém povrchu, docela by mě zajímalo, kam až to může dotáhnout. Minimálně do top 20 teď určitě patří. Los USO jí docela nahrává a viděl bych to v QF na repete s Caro. U Petry si výsledek na US Open tipovat netroufám, pro ní bude složité už 2. kolo, jestli bude mít slabší den.
Reagovat
Fandina
Simoně k výhře, pěkná hra a Petře k finále. Škoda, že finále Petře nevyšlo, ale protivnice nic nedovolila. Petře přeji lepší servisy a moc držím palce. Petro pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
prosím, už nepruď a jdi spát. Tvůj názor na Petřinu hru jsme četli na všech vláknech. Píšeš stále to samé a nikoho to už nezajímá. Tak dobrou !
Reagovat
smazaný uživatel
The end
Reagovat
rib
To je od tebe jediná rozumná věta za celý dnešní den. Tvojí velkou kvalitou je, že umíš urazit všechny, umíš se sprostě vyjádřit o všem, co uvidíš a přečteš si. Asi ti to v životě nějak pomáhá, když si tuto vlastnost tak pěstuješ.
Kdybys sledoval Petru - a ty zdůrazňuješ, že ti jde o fakta - psychologa dávno má, jmenuje se Michal Šafář. Možná, že bys taky nějakého mohl využít, přeju ti pěknou neděli
Reagovat
rib
ten můj komentář byl ciciakovi Cicovi, nikoliv fanynce5
Reagovat
smazaný uživatel
ja som nikoho neurazil

sa uvedom
ja len pisem fakty je to aj na scoreboarde

mi uved jedno kde som niekoho dnes urazil
Reagovat
rib
Když nechápeš, že věta "každý sa tu každému pchá do..." je urážka, tak to jen potvrzuje, že jsi ještě ciciak. Pěknou neděli. A pořádně se uč, aby z tebe něco bylo
Reagovat
smazaný uživatel
a s tym ze superky Petry pockaju

ze ona sa vyhadze sama to je
cista pravda

neviem kto to tu pisal
Reagovat
smazaný uživatel
Treba to napisat na plnu hubu

Petra dnes hrala hov.no
videl som len poslednych cca 10 min a mal som dost
Reagovat
smazaný uživatel
poprosim neurazat

je to pravda

to len jej fanusikovia si myslia ze je to len zly de ale to su uz zle dni a bolo a bude ich este vela
Reagovat
smazaný uživatel
den
Reagovat
PetaM
Do pi*e neber si nás pořád do huby. Už mě pěkně se*eš. Hru Petry si komentuj, jak chceš, máš pravdu, Petra se dneska rozklepala a hrála špatně. Ale pozdrž se reakcí na nás. Fanoušky Petry. Jak sis mohl všimnout, souhlasím s tím, že hrála špatně. A hrála velmi špatně. První 4 gamy dobře, ale pak to šlo hodně dolů. Vyjadřuj se prosím ke hře Petry a nás nepruď, protože mě se*eš.
Reagovat
smazaný uživatel
tak potom napis aj ty narovinu ked so mnou suhlasis

a nepis tie take podlizovacke vety zeby si tu bola oblubena

to kazdy sa tu kazdemu pcha do riti a pise len same pekne veci

napsem narovinu a mam pokoj
Reagovat
PetaM
Neoslovuj mě v ženském rodě. Ti dík. A reakci jsem napsal vedle v článku. Stačí číst, pokud umíš česky ;)
Reagovat
smazaný uživatel
a mne je jedno jakeho si rodu
Reagovat
PetaM
To jen podtrhuje tvou inteligenci.
Reagovat
smazaný uživatel
to ze niekto napise na plnu hubu co je pravda to je zle

ty by si chcela asi toto

Petra nevadi Simona bola lepsia mozno nabuduce a Pojd Pojd Pojd
ale to uz takto nejde proste nato nema!!!!!!!!!!!!

Finale bola jedna velka nahoda
Reagovat
PetaM
Ty si ze mě normálně děláš pi*u už. Řekl jsem ti snad jasně, abys mě neoslovoval v ženském rodě. Buď na Slovensku nemáte ženský rod, nebo jsi totální idi*t. A ještě jednou tě prosím, abys četl. Chápu, že je čeština těžký jazyk, ale nauč se číst, co píšu a nereaguj na to, co jsem nenapsal. Děkuji.
Reagovat
smazaný uživatel
hey ale to som uz mal skor pripravene

ja viem ze si ON
Reagovat
PetaM
No a co, že jsi to měl připravené? Smazat jedno písmeno není tak těžké. I když, pro tebe ...
Reagovat
smazaný uživatel
nebud c.huj
to je tak ze este som nevidel ten tvoj prispevok predosli

ale tota veta asi bude pre teba nepochopena
Tvoje IQ to nepusti
Reagovat
PetaM
Opravdu to nechápu. Vymlouvat se umíš parádně, to ti řeknu. Kolik tříd Základní školy máš?
Reagovat
smazaný uživatel
mam viac nez si dokazes predstavit

ale mne je jedno co tu pises
Reagovat
gigin
14/6
13/25
Reagovat
Reti64
W/UE:
1.set Simona 8/3 - Petra 8/13
2.set Simona 6/3 - Petra 5/12
Zápas Simona 14/6-Petra 13/25
Reagovat
smazaný uživatel
Začátek vypadal nadějně.Peta začala svižně. Při dvou podáních soupeřky 4 breakbally, ale bohužel nulové využití. Nedáš dostaneš!První breakball Simony a hned využití. Od té chvíle rychlý sešup a už se nebylo ze strany Petry na co se dívat. Hodně se potila a o přestávce si dýchala? Takže v pohodě nebyla, nic nedoběhla , return téměř nulový. No bohužel zlepšení hry mělo jen jepičí život. No musí jí být na duši hodně krušně.
Reagovat
smazaný uživatel
hrála celý turnaj skvěle, Kvítko jí dneska dost pomohlo, takže co na to říct? Těšili jsme se, dopadlo to jak dopadlo, snad se Petra oklepe a od pondělí zase nervy nanovo :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Simona hrala od 5.ho game prvniho setu uplne skvele. Jednoznacne byla dneska lepsi ale Petre bych dneska ty nevynuceny chyby moc nevycital, protoze musela hrat na velke riziko k caram jinak to Simca mela uplne vpohode.
Reagovat
LukasH
To máš pravdu. Hodně chyb bylo vynucených. Nicméně, Petra na ní po prvních 2 gamech nevytvářela prakticky žádnej tlak, hlavně při svým podání. Přestala si úplně věřit, začala to pak jenom přehazovat, protože když se pokusila o winner, vyhodila. A takhle prostě na Simonu hrát nešlo, proto to dopadlo, tak jak to dopadlo.
Reagovat
smazaný uživatel
Čekala jsem, že Simona dá Petře zabrat, jen jsem myslela, že bude Petra víc odhodlaná.. ale nešlo to.
Reagovat
smazaný uživatel
Simona dneska dobře, mazácky si to pohlídala a nepolevila až do konce. Zasloužené vítězství. Letošní rok a zvláště poslední měsíce jsou pro ni vydařené.
Jsem zvědavý na její další vývoj.:)
Reagovat
Denis92
uz je znamy program 1.dna US Open
u muzov zacina dolna cast pavuka cize tam kde je Nadal ci Federer
http://www.usopen.org/en_US/scores/schedule/index.html?promo=subnav
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist