Kvitová v boji o titul z Dauhá nenašla síly proti Sabalenkové

29. 2. 2020, 16:00
Aktuality 222
WTA DAUHÁ - Petra Kvitová podruhé turnaj WTA Premier 5 v Dauhá nevyhrála. V boji o svůj 28. titul a návrat do Top 10 česká tenistka prohrála s velmi dobře hrající Běloruskou Arynou Sabalenkovou, proti které po náročném týdnu nenašla dostatek energie.
Profily hráčů
A. Sabalenková a P. Kvitová (© AFP)

Petra Kvitová, jež před dvěma týdny odstoupila kvůli nemoci z turnaje v Petrohradu, v Dauhá cestou do prvního finále od loňského dubna odehrála čtyři těžké zápasy během čtyř dnů. Ten poslední včera proti světové jedničce Bartyové. 

A v dnešním boji o titul devětadvacetiletá Češka na nedostatek sil a energie doplatila. Proti razantně hrající a výborně servírující Aryně Sabalenkovou se nedokázala dostat ke své hře a prohrála 3-6 3-6.

"Nehrála jsem, co jsem chtěla, protože mi k tomu nedala prostor. Aryna odehrála úžasný zápas, nedala mi nic zadarmo," hodnotila Kvitová.

Jednadvacetiletá Sabalenková,
které loni v listopadu zemřel ve 43 letech otec, se do míčů opírala vší silou a dvojnásobnou wimbledonskou vítězku přehrávala. Kvitová se jen výjimečně dostala ke svým vítězným úderům a skoro vůbec neměla šanci při podání soupeřky, v první sadě při něm získala pouze šest fiftýnů.

V úvodním setu přišla Kvitová o podání ve čtvrté hře a jediná šance se jí naskytla v úvodu druhé sady. Za stavu 2-1 měla pět brejkbolů, ale v desetiminutovém gamu ani jednou neuspěla a Běloruska hru uzavřela dvěma esy. 

"Měla jsem šanci jen jednou ve druhém setu, kterou jsem nevyužila. Ten game byl velice napjatý a myslím, že jí pomohl k zisku druhé sady," konstatovala Kvitová.

Za stavu 3-3 odešla Kvitová s fyzioterapeutkou do šatny na ošetření a po návratu už nezískala ani hru. Sabalenkové vycházelo všechno - třeba return, který olízl lajnu a znamenal mečbol. Kvitová dokázala tři mečboly odvrátit, ale pak se od ní štěstí odvrátilo. Dvakrát pomohla Sabalenkové páska a duel za hodinu a čtvrt skončil.



Kvitová hrála ve svém
celkově 37. finále a teprve podesáté z něj odešla poražena. Svůj poslední titul slavila loni na antuce ve Stuttgartu. V Dauhá nedokázala navázat na svůj triumf z roku 2018. 

Kvitová má 27 titulů stejně jako Hana Mandlíková a Argentinka Gabriela Sabatiniová a dělí se s nimi o 20. místo v historickém pořadí. Vede bývalá světová jednička Martina Navrátilová, která vybojovala ve dvouhře 167 vavřínů.

V pondělním vydání žebříčku dvouhry WTA klesne devětadvacetiletá česká hráčka z 11. na 12. místo, předstihne ji její finálová přemožitelka Sabalenková.

Ve čtyřhře triumfovaly už v pátek Barbora Strýcová se Su-Wei Hsieh, které získaly třetí letošní titul.

• WTA PREMIER 5 DAUHÁ •
Katar, tv. povrch, 3.240.445 dolarů
sobotní výsledky (29. 02. 2020)
• Dvouhra - finále •
Sabalenková (10-Běl.) - Kvitová (8-ČR) 6-3 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

222
Přidat komentář
FulnekUltras
Pohybujeme se v extrémně štědře dotovaném sportu, kde jsou mnozí hráči, hráčky i "hráčky" pro úspěch schopni prakticky čehokoliv. Petra hrála v Dauhá vlastně jen s jedinou zcela normální ženou, a to v osmifinále. Od čtvrtfinále už testosteron u soupeřek strmě narůstal - od 10% přes 20% až po anabolicky přehypovaného kladivouna, který teď zas nejmíň rok nic zvláštního neuhraje. Nemá cenu fňukat - ale ani podléhat falešně "korektní" slepotě. Řeči o tom, že s Peťou už to "není ono" nebo že "platí daň za konzistenci", si pánové laskavě strčte do míst, kde vás místo slunečních paprsků jednou polechtá leda tak kolonoskop. Pro průměrného gaučového fanouška u nás je už příznačné, že už dokonale zapomněl, v jakém stavu byla Petra touto dobou před třemi lety. O to víc si cením jejího nejčerstvějšího vystoupení v Arábii. Udolat mohamedánku v kotli, který předtím dokonale semlel Plecha, bylo skvělé. Porazit herně komplexní a výkonnostně dlouhodobě konzistentní světovou jedničku fantastické. Petře to ukazuje, že je na správné cestě a může v klidu pracovat dál. Až se jí to někdy příště sejde a povede dotáhnout na úplný vrchol, už se tady opravdu upřímně těším na tu záplavu alibistických "gratulek". ;-)
Reagovat
Fandina
Zajimalo by mě, jak je to s testosteronem u tebe. Zjevně ne dobře, když o tom pořád meleš. Já bych řekla, že jsi úplně mimo a ta o které píšeš, že ho měla nejméně, by to klidně mohlo být naopak. Zjevně nevíš o čem píšeš.
Reagovat
LukasH
A ty si nevzpomináš na doby, kdy Petra nic nehrála třeba čtvrt roku a pak najednou vyhrála turnaj? Kdy byla ve finále jak uragán - Madrid 2015 nebo W 2014? Dřív se v podstatě dostávala do finále, když byla v tom zabijáckým módu. Až na vyjímky. Teď vyhraje spoustu zápasů hlavou, vydře je. Takže nevím, co je špatnýho na tom říct, že je to i daň za konzistenci. Prostě, když se do závěrečných kol turnajů dostává často, tak je nebude vyhrávat tak jako dřív, když tam byla výjimečně.
A neříkal jsem to ve špatným. Mně se Petra úplně nejvíc teď..jak vypadá i její hra.
Reagovat
FulnekUltras
Já jsem tam taky nakonec přihodil ;-) Věřím, že Peťa nám ještě připraví nějakou velkou radost. Ve vlnách WTA je to holt někdy horší než v pobřežním protiproudu na La Manche... ;-)
Reagovat
Fandina
Přesně. To jak teď hrála Sabalenka, pálila to hlava nehlava, tak hrávala Petra také. Kromě toho řevu, samozřejmě. Ale pamatuji na doby, kdy tomu tak bylo. Teď hraje mnohem pestřeji. Není to jen střílečka, ale jsou to různé varianty. Nevím, jestli to třeba není také otázka Vaňka. Zdá se mi, že od té doby, co je s ním, hraje taktičtěji. Za Kotyzy to byla opravdu útočná agresorka. A také častěji vypadla než teď. A co se týká Jiřího Vaňka, faktem je, že on Petru zažil po zranění. Takže bych řekla, že k tomu, že teď Petra hraje konzistentněji se může přičíst jak jemu, tak třeba šetření nešetření ruky anebo jinému stylu hry ze strany Petry. Je to teď trochu jiné, není to tak agresivní střílečka.
Reagovat
EllNino
Ale já nevím, Petra držela od prohranýho Lucemburku 2016 osm vítězných finále v řadě až do Sydney 2019 (Zhuhai, Birmingham, Petrohrad, Doha, Praha, Madrid, Birmingham, Sydney) ... zastavilo se to bohužel zrovna na AO, které dost těsně a smolně prohrála, stejně tak v Dubaji ... pak získala titul ve Stuttgartu a teď prohrála finále, které se ani vyhrát nedalo ... nemyslím si, že by měla nějakou finalovou krizi, prohrála tam s hráčkami (Melbourne, Dubai, Doha), které měly v tu dobu o trochu lepší formu než ona ... ale jak říkám, teď to bylo poprvé, kdy Petra prohrála finále fakt hladce ... ale nebyla to ani tak její vina

Je konzistentní, ale myslím, že tou výhrou nad Jabeur a Barty ukázala, že si pořád umí hrábnout ... ve finále už na to prostě neměla, možná poprvé v její kariéře byla tou, která byla smetena z kurtu (počítáno od doby, kdy se dostala do špičky a hrála ta finále pravidelně)

Ono to ještě někde uděří :)
Reagovat
LukasH
Jojo, takhle hladce prohrává málokdy. Vzpomínám na USO 2012 s Bartoli, kde sice vyhrála první set, ale Bartoli ji pak úplně vystřílela. Podobně možná i Cibulková někde... už nevím kde.
Reagovat
FulnekUltras
Brojlera příště vyřadí nějaká Číňanka solidní obrannou hrou. Pokud se dřív nevzbudí WADA nebo nějaký "odvážnější" umpire. S tím řevem je už třeba něco dělat skutečně, ne jen věčnými kecy o tom, že "začneme u mladých". Kladivoun je na pár trestných fiftýnů a gemů už přímo nazrálý. Další svinstvo made in USA, se kterým si oficiálně "nevíme rady".
Reagovat
pepin
Jen krátce k finále. Já jsem jej viděl v přímém přenosu a pak jsem si to v klidu pustil ještě jednou večer. Je pravda, že Petra toho měla po těch 3 zápasech asi plné kecky, ale již to zde někdo zmínil a to je fakt, že Sabalenka prostě sehrála životní zápas, který si myslím již nebude opakovat a nebo ne po hodně dlouhou dobu. Kromě maličké, ale opravdu maličké krizi ve 2 setu, kdy dala Petře aspoň trochu čuchnout, naprosto neuvěřitelný výkon a den. To jak podávala na 1 servis jsme asi od dob největší slávy Sereny neviděli. Přesto Petra odehrála velice povedený turnaj a souhlasím s Fandinou, že je u ní viditelná změna při vyhodnocování situace a možná, že ji k tomu Vaněk opravdu vede.
Reagovat
slacker
dokud neprehodnoti ty ultratrapne UE
Reagovat
FulnekUltras
je to zřejmě i vynuceno okolnostmi - a tak dneska mnohem víc než nějaké rány Peťu zdobí parádně umisťované údery do růžků k BL - o to větší škoda, že se jí ten zdopovaný hnus po pár laciných chybách nepovedlo ve 4. gemu druhého setu nalomit - pak by všichni teprve viděli brojlerův "životní zápas"
Reagovat
drabona
dělala co mohla. Je třeba si uvědomit, že byla před turnajem nemocná. Turnajová zátěž udělala své, v některých okamžicích předchozích zápasů to bylo znát. Přesto se dostala do finále, tam už síly chyběly a navíc se soupeřce mimořádně dařilo.
Reagovat
Frick
Měsíc dvou pomalu se táhnuvších US turnajů.

Ale mimo tenis je to zkrátka měsíc, který končí v údobí, kdy se nade vší pochybnost hlásí o slovo JARO!

Těšíte se?
Reagovat
FulnekUltras
pochopitelně !!!!! vírus nevírus ;-)
Reagovat
lvicek
Taky nemám ráda Miami a IW... Jinak s tou zimou spíš ještě uvidíme, včera jsme tu měli podruhé za zimu něco, co by se dalo označit jako sníh... Předloni taky ještě pěkně mrzlo. A hlavně nechápu, proč se nemění čas už na konci února! Je to tak nesymetrické!
Reagovat
lvicek
Peti, je to skoda, drzela jsem pesti, ale od zacatku se mi zdala uplne bez stavy. A taky mela fakt strasne moc tesnych minel, do 10 cm max. Nevite, proc mela ten MT? Nemohla jsem to poradne sledovat. A pak uz jsem videla jen gratulaci u site. Sabalenka je vazne nechutna, nevim, jak jinak to popsat. Ale je to hnus. V jednu chvili se mi to trochu kouslo a posunul se zvuk, takze to vypadalo, jako by tak rvala Peta, a to jste meli videt, jak zcela nepatricne to vypadalo. Musela jsem to hned prepnout tam a zpet, aby se to spravilo (i kdyz jsem na to vlastne nemohla moc koukat :D ). Tak at se ji drzi ta energie ze vcerejska a ne tento humus z dneska! Fandim dal.
Reagovat
FulnekUltras
v každém případě zajímavý článek...

https://www.novinky.cz/zena/styl/clanek/koubkova-nebo-koubek-svetova-atletka-bojovala-v-muzskem-tele
Reagovat
Jabadu
Finále Petry dobrý. Moc se dělat nedalo. Jenom mi chybělo, že Petra nezkusila hrát na dva (tři) údery, jak to umí jen ona. Mydlila to furt na jistotu (s občasnými úlety) v očekávání, že se Aryna začne vyhazovat. Nestalo se.
Reagovat
LukasH
Neměla se o co opřít. Když zariskovala, většinou vyhodila. Aryna byla jak buldozer, to se nedalo. Petra dneska ochutnala vlastní medicínu. Jaký to je bezmocně se ohlížet po míčích. A po těch předchozích totálně vyčerpávajících zápasech musela chybět i energie vůbec takový hře čelit.
Reagovat
FulnekUltras
Jak správně vystihuje titulek, dnes už Peťa nenašla síly - taky hlavně psychické - protože výhra nad Barty je pro ni momentálně mnohem cennější než porážka s brojlerem, který teď bude zase hrát jak dlouho vyhazovací tužku.
Reagovat
EllNino
Skladba v přímém přenosu ... na co, že dá na 6:5 ve třetím 4 esa, když pak vede 5:2 v TB se dvěma servisy a dá debla, a následně 7:8 dalšího

Achjo, krůček od historického finále
Reagovat
FulnekUltras
dneska prápory na půl žerdi
Reagovat
gigin
Velká škoda. Mrzí mne to hodně.
Reagovat
Alien
Néééé!
Reagovat
Dobry-den
Aby těch špatných zpráv nebylo málo - Jirka prohrál TB s polským psychopatem. Dvojchyba na závěr. Kdo by to byl řekl?
Reagovat
EllNino
po 4 esech v gemu asi nikdo ...ale poslední zápasy měl Jiří štěstí více než dost
Reagovat
SpacialRecognition
5-2 s dvěma minibrejky. Nevím, co by víc chtěl.
Reagovat
Mantra
bacha, nepiš sem že nemá na tb lebedu, to by se ti tu vymstilo :-D
Reagovat
EllNino
Mantro, kušuj, proto jich asi za poslední týdny tolik vyhrál? :)
Reagovat
Fransoas
Jak se chce tedy prokousat do 50tky když toto promarní ?
Reagovat
gigin
Tvl předtím vyhrál sto tb. Prostě to jednou nevyšlo.
Reagovat
paddy
Dnešní zápas se tommrovi vůbec nevydařil. Toto finále si určitě za rámeček nedá. Takhle odfláknutou diskuzi dlouho nepamatuji. S pouhými třemi komentáři to na titul určitě nemohlo stačit. Má o čem přemýšlet. Pokud se sebou rychle něco neudělá, tak to vypadá na konec diskutérské kariéry :)
Reagovat
FulnekUltras
nenechávej to na TB. Teď anebo nic.
Reagovat
FulnekUltras
nesnesitelná lehkost es - 6:5 - tak teď to dorazíme
Reagovat
FulnekUltras
Jirka měl v TB 5:2 + 2S - a pak mu bohužel sepnul error.

Ve finále to Jerzy doufám zvládne.
Reagovat
Mantra
finále bylo až až si myslím, v současnosti úspěch, že tam došla, před zápasem 50-50 podle mě a holt to vzala dneska Aryna(tečka) :-)
Reagovat
Pavlis
Skvělá hra při odvrácení třech mečbolů. Důvodem prohry je to, že neměla Petra dnes co hrát. Sabalenka, ač ranařka, na jejíž hru se dobře dívá, tak i tak dokáže strašně moc míčů vrátit. Z toho Peti kazila, Aryna jí její podání rázem zrychlila a Petru si vodila po kurtu. Petra jí tedy nestačila. A bez udrženého servisu se to vyhrát nedá. Hypotetické 3-1 ve druhém sice bylo pěkné, ale nic z toho, ač už teda game trval dlouho, jak chtěl.

Petra by musela zlepšit pohyb, nabrat sílu, dát více tréninku. Ale vím, že je potíž s její levou rukou a úchopem rakety.
Reagovat
FulnekUltras
Vítězství v semifinále nad No.1 stálo dost sil - i psychických - a myslím, že je pro Petru z hlediska další sezóny mnohem důležitější než dnešní jepičí epizoda s transkou.
Reagovat
LukasH
Ty poslední dvě věty...nevím. Petra zlepšila pohyb, co to jde a byla vyšťavená z předchozích zápasů. Možná ji i něco bylo. Sabalenka dneska robocop mód...ale takhle se to nedá udržet pořád. Petra by mohla vyprávět.
Reagovat
George_Renel
Dnes na to prostě nebylo. Ale že se Běloruska neomluvila za to mečbolové prasátko, za to u mě ztratila jakoukoli úctu.
Reagovat
FulnekUltras
to už je totální detail ;-)
Reagovat
EllNino
Vždyť se pak objímaly a Aryna se jí ještě ptala, jestli je OK ... zrovna Aryna se mi zdá jako dobrá holka teda ...
Reagovat
Jon61
Řekl bych spíše, že Petra je mezi hráčkami oblíbená.
Reagovat
d@ve
Jj, mimo hru mi Aryna nepřipadá zas tak nesympatická.
Jinak jsem si všiml, že má podobný tón hlasu jako Serena.
Reagovat
EllNino
tak Aryny a Petřin tým spolu celkem pečou, podobně jako s Kiki nebo Ash :)) hlavně Tursa je veselá kopa :D
Reagovat
d@ve
http://www.j48tennis.net/-/galleries/qatar-total-open-2020/saturday-f
Reagovat
Fandina
Jj, také jsem to slyšela, že Sabalenka je kamarádská, je to prý veselá kopa. Pořád se směje.
Reagovat
Krisboy
Já jsem zápas neviděl, nevim co se tam stalo, ale hráčky jako je Sabalenka u mě nikdy ztratit respekt nemohou.
Nikdy žádný totiž neměly :(
Reagovat
FulnekUltras
Už jen za to, co tahle ohavná kreatura předvádí na kurtu, nelze diskutovat o jakýchkoliv morálních ústupcích. ;-) Cíleně dávkovaný řev je jedna z nejhorších věcí, které lze vůči soupeři v tenise dělat - a Aryna si očividně dává za cíl tohle Marfuší svinstvo dovést na ještě vyšší level. Kromě toho by mě v jejím případě opravdu vážně zajímal počet kontrol WADA - a hlavně jejich skutečné výsledky (podobně jako třeba u SW).
Reagovat
Dobry-den
Zklamání je obrovské. Dříve byla Petra ve finálových zápasech tak silná, ale ty doby už jsou dávno minulostí. Moc bych jí ještě přál nějaký velký zářez (GS), ale upřímně tomu moc nevěřím, už to prostě není, co to bývalo. I tak je krásné, že se Petra stále drží ve špičce už tolik let. A třeba jsem moc velký pesimista a ještě mě Petra překvapí, kdo ví. :-)

Petru teď čekají nějaké 2 pouťáky roztažené do 2 týdnů, které osobně nemám moc v lásce, a Petra taky ne, takže tam od ní nic nečekám. Potom šaškárna v Budapešti, což mě taky moc nebere, takže nějaký normální turnaj bude až ve Študgartu, jestli tam Petra teda vůbec bude hrát, což je až skoro za 2 měsíce. Šíleně dlouhá doba...
Reagovat
FulnekUltras
psychicky si odpočinem a projdem pohoří Pilis... ;-)
Reagovat
Jon61
Proti dnešnímu výkonu Řvalenky neměla Petra šanci. Silná ve finálových zápasech? Co má říkat Serena, která se po porodu dcery čtyřikrát dostala do finále GS a vždy selhala a pokud si dobře pamatuji, tak neuhrála ani set.
Reagovat
LukasH
Mám podobný pocity. Je to ta daň za konzistenci. Petra vydře spoustu výher, který by v minulosti prohrála. Cesta do finále přes samý těžký soupeřky podobně jako loni v Dubaji. Sabalence Petřin styl vyhovuje. Ještě znásobí sílu úderů. Jakákoliv jiná soupeřka by byla pro Petru přijatelnější.
Reagovat
EllNino
tak ona je v nich silná pořád bych řekl, dneska to je poprvé, co dostala po dlouhé době ve finále takovou rychtu ...
před prohrou na AO držela lajnu 8 vyhraných finále v řadě ... možná právě ta prohra v Melbourne to trochu narušila, ale od té doby ještě získala titul ve Stuttgartu, naštěstí se to s ní netáhne třeba čtvrtým prohraným finále v kuse :)

Přijdou další šance ...
Reagovat
EllNino
I tak, nevybavuji si jinou aktivní tenistku krom Sereny a (asi) Venus, která by měla tak aktivní finalovou bilanci
Reagovat
Fandina
Jinak Sabalenka je podle Wiki o cm menší než Petra a všimla jsem si toho i při vyhlášení. Takže je to sice obryně, ale ne až tak velká.
Reagovat
Pavlis
Všiml jsem si, že ruce nějak extra dlouhé nemá, ale svalnaté ano. A jinak je Sabalenka silnější i rozpětím ramen, celé své postavy. To jí, i přes handicap výšky, umožňuje hrát tak dobře. A má skvělý pohyb, vlastně vše.
Reagovat
EllNino
Dneska to bylo snad poprvé v Petřině kariéře, co hrála finále a dostala takovouhle rychtu (teď nemyslím vyhazovačku s Niculescu v Lucemburku :))

Většinou ve finále, když už prohraje, tak po velkém boji ... ale dneska na to prostě nebylo :)

A po dlouhé době jsem měl dneska pocit, že nemá zápas absolutně ve svých rukou ... krom jednoho gemu a to Aryna hodně pomáhala
Reagovat
d@ve
Myslím, že nám napovídá i ten neobvyklý MTO. Dneska Peťka určitě nebyla fit.
Reagovat
FulnekUltras
Ve Wimblu skončí brojler ve třetím kole.
Reagovat
LukasH
Přesně. Jevilo se to beznadějně. Nejen proto, že mašina Aryna, hrála takhle, ale k Petra mi připadala vyčpělá. Když měla šanci, tak jí to padalo těsně do autu. Neměla se vlastně o co opřít.
Aryna je asi v soukromí fajn holka, ale to stupňování řevu během výměny je odporný. Tohle slovo často nepoužívám, ale nevím, jak jinak to nazvat.
Reagovat
mamina
Gratuluji Petře k výkonu, protože proti té obryni neměla šanci. Hlasité projevy Sabalenky na kráse tenisu vůbec nepřidaly a tenis v jejím podání je, promiňte mi ten výraz, hnusný. Tenis u kterého je dominantní řev a rány z podání a žádná hra (jen minimálně) se nemůže líbit. No, co se dá dělat. Zato včera to byla tenisová lahůdka. Nejen proto, že Petra vyhrála, ale tenis v podání obou protagonistek byl opravdu pěkný.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mi je bližší Ashle1gh než Aryna :-)
Dneska delší výměny aby pohledal.
Když to Aryně padá, tak je nehratelná.
Reagovat
Andrew89
Jsem zklamany,to je jasny,ale super turnaj. Pred startem jsem neveril ani v CF. Tezke zapasy, porazila Ash...myslim,ze jo tehle turnaj dal vic do zbytku sezony nez se muze zdat,doufam. Par sanci dneska bylo,ale stane se.:) diky za super tyden
Reagovat
com
jak rika Vanek, v klidu - sance prijde.. Ale dneska jaksi neprisla :D
Reagovat
EllNino
víš, že Karolína dostává, jak ty píšeš, "co jí patří", častěji než Petra? :D sereš si do vlastního :D
Reagovat
d@ve
Karolína má štěstí, že už se pár dní opaluje na pláži. :)
Reagovat
Andrew89
Presne...nekdo hraje finale...nekdo na 30-40% a staci,ze se nikam nedostane...kazdy ma jina meritka uspechu
Reagovat
bIbec
necháváte se unášet béčkovým provokatérem. Nechte ho štěkat a přestane ho to bavit.
Reagovat
annah
+1
Reagovat
Fransoas
Titul bohužel nevybojovala.Škoda ve druhém setu,kdy se jí nepodařilo proměnit ani jeden BB.Je to sport a současně i trochu smůla.
Reagovat
d@ve
Škoda, Péťo. Síly a štěstí byly jen na druhé straně kurtu.
Na drahou stranu po nemoci jsem teda po pravdě finále nečekal. Není to ideální, ale i tak jsem spokojen. :)
Reagovat
FulnekUltras
Petře dnes chyběl zlomový 4. gem druhého setu - možná i pod vlivem včerejší hodně cenné výhry nad No.1. Nedá se nic dělat - WTA s sebou ve vlnách nese i spoustu hnusu, a je třeba plavat dál.

Byl to parádní týden, Peti. Vyhrané finále si nech do Chrámu. ;-)
Reagovat
Fandina
To byla neuvěřitelná střílečka, co předvedla Sabalenka. Ale ten řev, to je děs. To je snad horší než Mária s Vikou dohromady. To se fakt nedá.
Reagovat
EllNino
ani kdyby dala ten brejk na 3:1 ... Aryna byla prostě příliš dobrá

Nevadí, finalová bilance mírně zhoršena na 27:10 ... Petra po nemoci v nohách dlouhé zápasy, Aryně nezbývá než pogratulovat, protože dneska to byla dominantní mlátička, ten servis, jsem zvědav, jestli tohle udrží, pokud ano, má na to být hodně dobrá ...

Petře přeji dobrou regeneraci po těžkém turnaji a na Sunshine Doublu snad něco ukáže, aspoň v novém Miami, v IW může max překvapit
Reagovat
FulnekUltras
nesouhlasím - brejk na 3:1 by z kladiva udělal gumovou paličku - ale na kdyby se samozřejmě nehraje - ani ve WADA
Reagovat
EllNino
měla i zdravotní problém ...
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Aryně. Dneska to byl její den.
Pro Petru Dauhá povedený turnaj. Příště to vyjde.
Pojď!
Reagovat
Petr_Fisk
Divný konec.
Aryna byla dnes lepší a její slabší chvilka v podstatě nepřišla. Gratulace.
Reagovat
Andrew89
Ty dva posledni mice???? Vetsi stesti mit sni nemohla, boze
Reagovat
Jimbo
Bohužel, uřvaný stěhovák Petru vypráskal z kurtu. Škoda.
Reagovat
com
Spokojenost :) Kvitova zas jednou dostala co ji patri
Reagovat
d@ve
hater.com
Reagovat
Jon61
Už se ubožák těší na ožíračku s bílinským Vaiglem.
Reagovat
Andrew89
A Karolina nedostala to,co ji nepatri...GS ;)
Reagovat
lvicek
Tak nekdo to dostane ve finale, nekdo v druhym kole, kazdymu co jeho jest...
Reagovat
misa
Hrůza... ženský tenis je pro mě něco jiného než almara se silou chlapa
Reagovat
petrulinka
A ještě má Petra smůlu, Sabalenka je uřvaná kráva, která vypadá jak žába, hnus. To je hráčka, kterou fakt nesnáším, hlavně pro ten nehorázný jekot
Reagovat
Fransoas
Já se k Vám přidám.Nevěřil jsem,že dokáže více řvát než meldonovka.Krom této uřvané hráčky němusim vidět Sakkari.
Reagovat
PeschkeFan1
Dneska je to vážně šílený
Reagovat
EllNino
a co přesně? ... jako zas tak špatně nehraje, ale Aryna je dneska trochu jinde
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně. Pokud je Aryna v zóně, je nehratelná.
Reagovat
farr
To chtělo zkusit jestřaba ne ? Nicméně Petra mohla dostat šanci na 3. set. Avšak dnes na to asi nebude, Peťa po nemoci asi už fyzicky odpadla :(, Škoda tak snad příště...
Reagovat
Petr_Fisk
Točilo se to do kurtu, byl asi dobrý.
Reagovat
petrulinka
Já si říkala, že je to vedle, a že to mohla Petra zkusit, ale ono je to dnes asi jedno. To už Petra zřejmě neotočí a Petra už ani nedobíhá. Dnes je to prostě od Petry slabé. Zřejmě rozhodl ten game, kdy Petra neproměnila ani jeden brejkbol
Reagovat
farr
Jiště rozhodl o vítězství soupeřky ve 2 setech. Sabalenku tak nakoukanou nemám tudíž neodvážím si spekulovat zdali by se rozsypala na prvočinitele a ztratila i 3. set. Buď jak buď, Petra na to dnes bohužel neměla. Tohle je uhrát nedalo, nemá si co vyčítat. I tak skvělý turnaj a vidím obrovské pozitivum, že konečně protrhla šňůru 4 porážek se Slajzbábou. To může být do zbytku sezony pro její sebevědomí velice dobrý doping ;)
Reagovat
Merion
Tak každý den není posvícení.....
Reagovat
com
:) konecne brejk, Arynka jede
Reagovat
Jon61
Radostí jste se podělal. :)
Reagovat
d@ve
Vem si Xenu za ženu, komiku. ;)
Reagovat
Jon61
A budou mít hloupé a silné děti. :)
Reagovat
EllNino
Ježiši ...
Reagovat
EllNino
tak to je konec, bohužel
Reagovat
Jon61
A je to v ... :(
Reagovat
Jabadu
A je to v pr ...
Reagovat
Jabadu
A zase! V důležité chvíli do autu.
Reagovat
jirkaS
klasika
Reagovat
EllNino
Zas takový chyby ...
Reagovat
Petr_Fisk
3:2 30:0 fantazie.
Reagovat
EllNino
...
Reagovat
Petr_Fisk
3:3 0:30 bohužel taky.
Reagovat
EllNino
Petra zkouší taktiku? :D to je poprvý v historii ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Tomu snad sám nevěříš.
Reagovat
EllNino
neber to tak vážně :)
Reagovat
farr
Těžko říct . Nikdy sem, ale u Petry taktiku ala Djoker nevidel...
Reagovat
Andrew89
Hodne dulezit gem!
Reagovat
FulnekUltras
joooooooooo
Reagovat
FulnekUltras
za stavu 15:30 vyhozený jasný bod po skvělé přípravě, pak dva vyhozené returny na SS, a další přetahování už to jen korunovalo

BOJUJ PETI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
misa
Sabalenka už začíná vyhazovat.
Reagovat
FulnekUltras
Šafinka to dnes určitě taky sleduje - a vůbec by jí nevadilo, kdyby měla za dvě hodiny o ptáčka míň. ;-)
Reagovat
Dobry-den
Nedá se nic dělat. Petra na to dneska nemá. Arynka 6:3 6:3.
Reagovat
Petr_Fisk
Je ještě spousta možností:
1. Nuni dočasně ohluchne - hra přerušena.
2. Aryna protrhne sako - hra přerušena.
3. Aryna zabije míčkem podavače - hra ukončena.
4. Petra se nedá, Aryna znervózní, začne kazit servis a následně se vyhází...:)
Reagovat
Andrew89
Ja cekam kdy si sabalenka utrhne rameno:D
Reagovat
Petr_Fisk
Ano, je i řada dalších možností.
Reagovat
farr
Trefné xD
Reagovat
Jabadu
Obávám se, že už je to jen čekání na Petřin prohraný servis.
Reagovat
Blondie
Ach jo... :(
Pozitivni je, ze sance byly
Snad nebude NEDAS - DOSTANES.
Reagovat
Dobry-den
Ten game měl být tutově Petřin. Ale při několika brejkbolech se vyházela úplně zbytečně.
Reagovat
EllNino
vyhodila jen ten jeden jasnej míč za stavu 15:30, jinak dala první servis nebo rychlej druhej ...

a teď přijde rychlej brejk
Reagovat
Dobry-den
Šancí tam měla hodně. Ale vyházela se při výměnách. Klasicky po kvitovsku - úplně zbytečně.
Reagovat
farr
Brejk se nekoná. Petra se jen tak nesesype. Věřim, že šance ještě přijdou.
Reagovat
petrulinka
Neproměnit tolik brejkbolů, to snad ani nejde komentovat. Velká škoda
Reagovat
Jon61
Uvědomte si jaké britální síle čelí.
Reagovat
EllNino
tohle stvoření se fakt nedá porazit ...
Reagovat
FulnekUltras
možná dneska - anebo ani to ne ;-)
Reagovat
Andrew89
Ten rozhodne o setu
Reagovat
Andrew89
Achjo....ta minela:((( snad nebude mrzet
Reagovat
farr
Chce to vydržet , trpělivost růže přináší. Další takovy game už Anabolik neuhaluzí... ;-)
Reagovat
misa
5 brejkbolů, chyběl kousek, ale už to vypadá nadějně
Reagovat
EllNino
musí držet servis no
Reagovat
d@ve
Díky za ten optimismus. ;)
Reagovat
farr
Do nebe volající , už ten game Peťo uzavři!!!
Reagovat
farr
Achjo. Petro, kolik šancí ještě chceš 10, 20 BB ?
Reagovat
EllNino
a co měla dělat?
Reagovat
farr
No 5 es nedala ..., možná mohla jeden druhý servis zkusit rozehrát, ale s takto hrající soupeřkou je to vabank ... Kdyby chyby. Potřeba vydržet, Snad hlavne bude Peťa OK. MT nevěstí nic dobrého.
Reagovat
Petr_Fisk
Aryna si myslí, že si ten titul může vyřvat.
Na čem asi jede?...:)
Reagovat
gigin
Mne by spíš zajímalo jestli je vaginálně, či klitoriálně vzrušivá. Co myslíš?
Reagovat
Petr_Fisk
Hrozná představa.
Reagovat
gigin
To je jedno. Co myslíš?
Reagovat
FulnekUltras
hlavně to chce dlouhý kůl na dlouhou ruku
Reagovat
gigin
Tvl vy jste romantický.
Reagovat
FulnekUltras
v počátcích kariéry jsem navrhoval robotická chapadla
Reagovat
Petr_Fisk
Při té představě nejsem schopen myslet...tak už to pochop...:)
Reagovat
gigin
Tak ale snad elementární rozlišovací schopnosti ti snad zůstaly?
Reagovat
Petr_Fisk
Pro Tebe elementární...
Asi Tě začnu využívat na konzultace.
Reagovat
gigin
Levný to nebude.
Reagovat
Petr_Fisk
To je mi jasný. Takovouhle schopnost má málokdo.
Reagovat
gigin
Jinak jsem to konzultoval s daleko zkušenějším kolegou a ten je tohoto názoru - podle mě je citlivá na špičce penisu.

Tak teď nevím no...
Reagovat
Petr_Fisk
To už byste mohli otevřít poradnu.
Reagovat
jirkaS
vypadá to že aryně nevoní nízký
Reagovat
Dobry-den
Úder měsíce O_O
Reagovat
Jabadu
Asi jsme viděli osudový míč zápasu. Ach jo.
Reagovat
jirkaS
to sem věděl
Reagovat
.vorlik.
Nějakou dobu jsem Sabalenku neviděl, ale co si pamatuju, tak je schopná se z pár nepovedenejch míčů totálně vypsychnout, i přestože vede. Tak snad to na ní brzy padne. A Petra snad zpřesní.
Reagovat
farr
V důležitých chvílích zatím chybí přesnost. To je potřeba změnit . Pak to půjde ;-).
Reagovat
dadaft
dobrá, konec srandiček a vyhazovaček, je třeba začít hrát a trefovat to.
((( pojď )))
Reagovat
Andrew89
Myslim,ze tohle Aryne nevydrzi uz moc dlouho (doufam) ted se hra srovna. Pojd pojd:) verim
Reagovat
FulnekUltras
přesně - chce to nepolevit a udržet hlavu nahoře
Reagovat
Andrew89
Prvni gem je tam...ted ji brejkne
Reagovat
Andrew89
Tak az zachvili no;))
Reagovat
FulnekUltras
potřebujeme ho dostat tam, kde už byl chvíli v sedmém gemu - pak se změní na vyhazovací stroj

POOOOOOOOOOOOOOOOJĎ DO NĚJ PETI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
misa
:)
Reagovat
Jon61
Proti takovým servisům a s takovou úspěšností se toho nedá moc udělat. :(
Reagovat
FulnekUltras
všeho dočasu
Reagovat
Merion
Takže musíme vzít fakt, že Petra prohraje třetí finále v řadě.....
Reagovat
EllNino
neprohraje, mezitím vyhrála Stuttgart :)
Reagovat
Blondie
Ouch... Peti tam lita jako hadr na holi a je bita.
Dneska to asi nepujde :(
Reagovat
Aussie
... to je aparát na tlučení do míče!
Reagovat
annah
Za ten řev by měla dostat trestný game. Něco strašného. To je ještě horší než Halepka. Jako by ji vraždili.
Reagovat
farr
Sovětská anabolička, zatím ji fet evidentně žene... Uvidíme co v dalším průběhu zápasu.
Reagovat
smazaný uživatel
Aryna zatím jako tsunami :-(

Pojď!
Reagovat
Petr_Fisk
Úkol číslo jedna. Dostat Arynu z komfortní zóny.
Reagovat
FulnekUltras
tak tak...
Reagovat
misa
Třeba to S. přestane padat.
Reagovat
EllNino
Kenin v Lyonu, co blbne ...
Reagovat
smazaný uživatel
Taky nechápu...

Radši bych tam viděl Timeu. Ale vypadá to, že zkouší nový sport :-)
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.instagram.com/p/B9Hm58vJ_tp/
Reagovat
misa
A pak Indian Wells, Miami, Charleston, Fed Cup, Stuttgart... Asi zkouší, kolik vydrží než se zhroutí :(
Reagovat
EllNino
Ta snad neda druhej servis dneska :)))
Reagovat
Jon61
Jediná šance pro Petru bude, když jí půjde první servis a když se Aryna začne vyhazovat.
Reagovat
Kozoroh
Sabalenková je na úvod lepší ve výměnách, k čemuž ji pomáhá skvělé trefování 1. servisu (82 %). Když máte takovou oporu ve svém servisu, snadněji se vám útočí.
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
Merion
První set 1:6 a druhý 2:6
Reagovat
Petr_Fisk
To si povíme za chvíli...:)
Reagovat
tommr
pokud se nestane něco nepředvídatelnýho tak Petra dneska schytá pořádnej klepec ... :(
Reagovat
Petr_Fisk
Podívej se na Petru, jak se na lavičce tváří...Je v klidu, protože jí khakiVaněk řekl, že její čas přijde.
Reagovat
tommr
zato Vaněk se tváří jako hromádka neštěstí a asi ví proč ... :(
Reagovat
Petr_Fisk
To budu řešit, až Vaněk nastoupí na kurt místo Petry...:)
Reagovat
Merion
Tak zatím je ten zápas jen o Sabalence, Petra je tam do počtu.....
Reagovat
Jon61
Nejenže Petru přehrává a ještě řve jako kráva.
Reagovat
Petr_Fisk
a naopak.
Reagovat
Andrew89
Neni na provozni teplote, je pomala na nohach,bude lepe:)
Reagovat
Blondie
Dneska to nepude :(
Reagovat
EllNino
Bez šance
Reagovat
com
:) sem rad, ze si nedelas zbytecny nadeje
Reagovat
EllNino
Chlapce, ty si je děláš už nekolik měsíců
Reagovat
Andrew89
Let....
Reagovat
Blondie
:D
Reagovat
Kozoroh
Supluješ tommra? :)
Reagovat
Petr_Fisk
Jiným to nefunguje.
Reagovat
Merion
Sabalenka s jasným cílem, utlouct Petru a Petra se nám vychází......
Reagovat
tommr
Sabalenka vypadá v úvodu zápasu mnohem jistější než Petra. Dneska to bude hodně těžký ...
Reagovat
EllNino
No, Aryna se toho teda nebojí :)
Reagovat
Andrew89
Zatim ji to pise, uvidime jak dlouho:)
Reagovat
Petr_Fisk
Tuší nějaký superodborník, o čem zpívala ta dětská dechovka?...:)
Reagovat
jirkaS
...snaha byla :-)
Reagovat
Petr_Fisk
Abych si zápas mohl užít, potřebuji přesné informace o zásadních momentech...:)
Reagovat
jirkaS
tím jsem myslel že dětičky se snažily ;-)
Reagovat
Petr_Fisk
To je všechno hezký, ale o čem? Jestli třeba něco ve smyslu "Ó velbloude, Ó velbloude a tak...
Reagovat
jirkaS
možná "Ó naftičko....." :-D
Reagovat
FulnekUltras
žádnej bigbít, to sem netahej... ;-)
Reagovat
Andrew89
Peti:)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist