Kvitová v Madridu postoupila po skreči Bouzkové, Vondroušové ani Krejčíkové debut nevyšel

29. 4. 2021, 12:30
Aktuality 131
WTA MADRID - Petra Kvitová se v Madridu v prvním kole střetla s krajankou Marií Bouzkovou, která si ve druhé sadě při pádu zranila ruku a za stavu 2-6 3-2 ze svého pohledu musela vzdát. Trojnásobná šampionka Kvitová se v dalším kole střetne s Angelique Kerberovou, přemožitelkou Markéty Vondroušové. Svůj debut v hlavní soutěži Mutua Madrid Open stejně jako Vondroušová nezvládla ani Barbora Krejčíková.
P. Kvitová a M. Bouzková

Petra Kvitová před týdnem ve Stuttgartu nevyužila mečboly ve čtvrtfinále s Elinou Svitolinovou a neobhájila předloňský triumf. Chuť si bude chtít spravit na svém dalším oblíbeném antukovém podniku v Madridu, kde je se třemi triumfy a nyní již 30 výhrami nejúspěšnější hráčkou v historii turnaje.

Vítězka z let 2011, 2015 a 2018 v úvodním kole příliš sil neztratila. Proti Marii Bouzkové, která překvapivě vyhrála jediný předchozí souboj loni v New Yorku, snadno získala úvodní set.

Do druhého však nevstoupila vůbec dobře a Bouzkovou, jež si ve třetím gamu při pádu zranila pravou ruku a musela se nechat ošetřovat, pustila do vedení 3-0. Další dvě hry patřily Kvitové a Bouzková se poté rozhodla utkání vzdát.

"Je mi líto, že to takhle dopadlo. Zápas byl na dobré úrovni a doufám, že bude Maruška v pořádku," řekla devátá nasazená hráčka na on-line tiskové konferenci. "Na antuce se po skluzech padá, ale nemyslela jsem si, že to bude tak vážné," dodala.

Kvitová v utkání, které se hrálo kvůli dešti v hale, dvakrát využila na antuce zatím méně obvyklé jestřábí oko. "Poprvé jsem si to zkusila v Charlestonu, ale tam mají zelenou antuku, takže na červené to bylo poprvé," řekla Kvitová a dodala: "Musím říct, že je super mít to i na antuce."

Další soupeřkou dvojnásobné wimbledonské šampionky bude Angelique Kerberová, která po setech 7-6(5) 6-1 vyřadila Markétu Vondroušovou. S Kerberovou se utká již počtrnácté a poprvé od ledna 2019, ve vzájemné bilanci vede 7-6.

Vondroušová bude za měsíc obhajovat předloňské finále na French Open a v momentální formě jí hrozí, že senzační výsledek rozhodně nezopakuje a v žebříčku se výrazně propadne. Jednadvacetiletá Češka absolvovala svůj druhý letošní turnaj na antuce (druhé kolo ve Stuttgartu) a na nejpomalejším a svém oblíbeném povrchu má letos nelichotivou bilanci 1-2.

Do premiérového souboje s Kerberovou přitom vstoupila nadějně a Němce hned na úvod sebrala podání, brejk však nepotvrdila a set ztratila v tie-breaku, přestože za stavu 5-4 na returnu vedla 30-0. Ve druhé sadě už Vondroušová odpor nekladla a za necelou půl hodinu získala jediný game.

Po Vondroušové se premiéra v hlavní soutěži madridského turnaje WTA 1000 nepovedla ani Barboře Krejčíkové. Pětadvacetiletá Češka hned v prvním kole nestačila 1-6 5-7 na domácí divokou kartu Paulu Badosaovou a po senzačním finále v Dubaji na následujících třech akcích vyhrála pouhé dva zápasy.

Badosaová si ve druhém kole nezahraje s Elinou Svitolinovou, ale překvapivě s Jil Teichmannovou. Světová pětka v rozhodující sadě zahodila šest mečbolů a Teichmannové, která ve španělské metropoli debutuje, po více než dvouapůlhodinovém boji podlehla 6-2 4-6 6-7(5). Svitolinová tak ani při své sedmé účasti na turnaji nepřešla přes druhé kolo.

Zítra čeká první zápas Karolínu Plíškovou a Karolínu Muchovou. Česká jednička Plíšková nastoupí proti 17leté Američance Cori Gauffové, Muchová se utká s Qiang Wang z Číny.


Bartyová nezaváhala, Bertensová úspěšně vykročila za obhajobou
Ashleigh Bartyová pokračuje ve skvělých letošních výkonech a v Madridu se snaží navázat na nedělní triumf ve Stuttgartu, kde získala svou druhou antukovou a celkově 11. trofej, už třetí letošní. Světová jednička vyhrála i čtvrtý letošní souboj se Shelby Rogersovou, Američanku smetla 6-2 6-1, upravila svou letošní bilanci na 21-3 a dále ji čeká kvalifikantka Tamara Zidanšeková.

Kiki Bertensová si v Madridu připsala své první turnajové vítězství po operaci achilovky a úspěšně vykročila za obhajobou předloňského triumfu. Světová desítka si poradila 6-4 6-0 s teprve 15letou Victorií Jiménezovou, která odehrála svůj první zápas hlavní soutěže na nejvyšším okruhu. Bertensová se v dalším kole střetne s Veronikou Kuděrmetovovou.

Iga Šwiateková ve svém prvním zápase na antuce od senzačního triumfu na loňském Roland Garros hladce vyhrála. 19letá Polka deklasovala dvakrát 6-1 Američanku Alison Riskeovou a na nejpomalejším povrchu tak vyhrála už 18 setů v řadě.

Ve druhém kole se Šwiateková utká s Němkou Laurou Siegemundovou.

• WTA 1000 MADRID •
Španělsko, antuka, 2.549.105 eur
čtvrteční výsledky (29. 4. 2021)
• Dvouhra - 1. kolo •
Kvitová (9-ČR) - Bouzková (ČR) 6-2 2-3 / skreč
Kerberová (Něm.) - Vondroušová (ČR) 7-6(5) 6-1
Badosaová (Šp.) - Krejčíková (ČR) 6-1 7-5
Bartyová (1-Austr.) - Rogersová (USA) 6-2 6-1
Teichmannová (Švýc.) - Svitolinová (4-Ukr.) 2-6 6-4 7-6(5)
Bertensová (7-Niz.) - Jiménezová (And.) 6-4 6-0
Bencicová (8-Švýc.) - Mladenovicová (Fr.) 6-4 6-2
Šwiateková (14-Pol.) - Riskeová (USA) 6-1 6-1
Kontaová (15-Brit.) - Putincevová (Kaz.) 6-4 6-2
Džabúrová (Tun.) - Švedovová (Kaz.) 6-2 6-3
Kuděrmetovová (Rus.) - Vesninová (Rus.) 6-1 6-4
Zidanšeková (Slovin.) - Su-Wei Hsieh (Tchaj-wan) 6-2 6-4
Siegemundová (Něm.) - Kozlovová (Ukr.) 6-4 6-2
Sevastovová (Lot.) - Bogdanová (Rum.) 6-0 6-3
Stephensová (USA) - Koviničová (Č. Hora) 6-4 6-1
Peraová (USA) - Martičová (Chorv.) 6-3 6-2
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

131
Přidat komentář
dadaft
Tak jsem zkoukl Petru s Marií ------ co tam zas Petra začala vyvádět ve druhém setu, to mi hlava nebere. Jako by hrála úplně bez periferního vidění a místo, aby míčky dávala do otevřených částí kurtu, solila to Mary všechno přímo na raketu. Nejšílenější bylo, jak si obíhala ten kopec vpravo na svůj levácký forhend, takže se dostala dva metry bokem z kurtu a stejně to Marii dala na raketu......... To už je klasika -- první set super, druhý tenisově děs, ve třetím dojde šťáva, a je po zápase. :((

Tady k tomu naštěstí nedošlo, protože to skončilo ještě hůř, vlastně nejhůř, jak takové zápasy našich v prvním kole můžou skončit -- Marie dřela, makala, dávala do toho všechno, moc se mi líbila.......... a nakonec se zraní. Ach jo. Děs. Snad to nebude nic vážnějšího a dlouhodobějšího....
Reagovat
sojka1
taky se jeste musim podivat, co se vlastne delo, je mi Marusky moc lito... :-(
Reagovat
sojka1
tak uz vim, Maruska vedla pri svem podani 2:0 a 40:15, kdyz upadla.... zatraceny kosicek, kdyby ho pustila, jde na dlan a vsechno je jinak, zapas se mohl klidne protahnout, Peti to uz docela ujizdelo. Jasne, treba by na treti ani nedoslo, treba ji Peti ve tretim prejela ve velkem stylu.... jenze neprejela.... :-(((
Reagovat
tommr
když už jsme ale u těch kdyby tak taky jedno přidám: kdyby Marie neupadla tak by to Petru tak nerozptýlilo a ten lehkej míček za stavu 0:2 15:30 by nejspíš dala do kurtu a Marii by asi brejkla už o hru dřív. Tím chci říct, že se zápas moh ubírat oběma směry - jak pro Petru tak pro Marii ... smile
Reagovat
sojka1
to je klidne mozne, mne v podstate vubec nejde o kdyby, ale o to, ze Maruska upadla a zranila se... snad ji to nevyradi na delsi cas a bude v poradku...
Reagovat
lvicek
Jojo, myslím, že je škoda, že tu raketu nepustila. Snad z toho nic nebude do budoucna.
Reagovat
sojka1
palec je pro uchop samozrejme klicovy..... vse vzdycky pomeruji vlastni zkusenosti, napr. kdyz jsem pod horou Olivetskou pichla palec do snehu, musela jsem pak po sadre zasadne menit drzeni rakety a byl to celkem problem... ;-)
Reagovat
misa
Snad to pro Marušku tak špatně nedopadne.
Reagovat
sojka1
taky tomu verim! :-)
Reagovat
LukasH
Petra už hrozně dlouho nevyhrála těsnej zápas elitní hráčkou. Je to na její hře znát. Plus říkala, že pořád myslí na tu prohru se Svitolinou. Když jí chybí sebevědomí, provádí na kurtu nesmysly. Podobně jako Karolína, by potřebovala vyhrát těžkej zápas s kvalitní soupeřkou. To by obě nakoplo a mohly by zas hrát jak před dvěma lety.
Reagovat
hanz
Elinka okusila vlastní meducínu smilesmilesmile
Reagovat
FulnekUltras
dzis blek kolr iz zó pasink tú jú

smilesmilesmile
Reagovat
tommr
je fakt, že v tý černý vypadá opravdu dobře ... smile
Reagovat
FulnekUltras
možná by to chtělo trochu míň tlačit na pálku ;-)
Reagovat
brixner
Což je fakt nepříjemný a je mi jí líto! Jenže já...no, drobet sem pochrupkal, to víte, půl kila pečínky v mejch útrobách dost zahustí krev a to je fakt bezpečnější hodit záda, což sem s chutí udělal, navíc venku chčí a chčí...Mňo, tak sem si sed, zapl nojbug, vyleštil vokuláre a co nevidim? No, Vosaka se skoro svlíkla!!! No, chlípnice to je, to se dělá taklenc fotit porno, navíc v růžovejch spoďárech? Ale na druhou stranu...pořádně sem jí vobhlíd a resumé zkušenýho vodborníka je takovýdle: Jako jó, to tělíčko má hezký, nikde žádný pucky a faldy, bříško plochý jako já, kůžičku drobet tmavší než já, ale to neva, stehýnka samej sválek-jako já, i ňákej ten cecík by se pod tou růžovou našel(vona zas tak plochá nebude, jak to někdo tvrdí, žáno), jako hele, je to docela dobrý tělo, sousedský vztahy bych s ní šlechtil jako vocel, arigató říct umim bez přízvuku, no já jí začnu snad i fandit! Doufam, že další fotečky už budou aspoň topless, aby se ukázalo, že nejsem zas tak slepej, já když chci, vidim jako vorel, vo to strah nemam!

Vosaka-smile - smile - smile
Reagovat
FulnekUltras
novosvazácký samolepky nebrat ;-)
Reagovat
brixner
No, já bych na ní klidně leh!
A na co bys leh ty?
Na Ženu za pultem?
smilesmilesmile
Reagovat
blixa
Maruška Kabrhelová to jistí. V 95 hotová krasavice, plakáty Stalina i v ledničce a na vepřových konzervách ... smilesmile
Reagovat
FulnekUltras
zkus si ty kulisy jednou odmyslet ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=4w8s-shK6_k
Reagovat
blixa
No jóóó, Martička je taky šťabajzna ! smilesmilesmile
Reagovat
FulnekUltras
tak to velký Ž jsi trefil naprosto přesně ;-)))
Reagovat
brixner
Ste chlívácí!smile

Rači du spát, mam tolik energie, že bych vojel i Bohdalkusmile

Tak zatim pá, dobytkové...smile
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
magnus
Neviem čo sa česki fanušikovia stažuju,však Krejčikova proti španielke nebola favoritkou,Krejčikovej sa darilo vo štvorhre a nejako sa jej podarilo zahrat dobre aj vo dvojhre,ale konkurencia je velka a Vondroušova je už dlho mimo sa čudujem že je stale tak vysoko v rebričku.Zial Slovenkam sa v tenise teraz velmi nedari,ale mame inych špičkovych športovcou ako Sagan či Vlhova.Futbalisti postupili na euro.Mužskom tenise je však Slovensko teraz na tom lepšie ako Cesko.Je zaujimave že take male Lotyšsko ma dve hračky ktore su konkurencie schopne(Sevastova,Ostapenko)ta dokonca vyhrala grandslam a to jej už nikto nezoberie.Estonsko ma tiež kvalitnu A.Kontaveit a K.Kanepi.Napriklad taka India ktora ma viac ako miliardu obyvatelov nema vo dvojhre žiadnu hračku ani hrača v top 100,Cierna Hora ma Kovinič a dvojmilionove Slovinsko Hercog a Zidansek.Kazachstan sa spolieha zase na migrantov-Rybakina,Putintseva,Bublik,podmienky maju dobre len športovci chybaju.
Reagovat
Dedkojaro
Bratia zase majú Vémolu. A to je tiež niečo?
Reagovat
blixa
Reagovat
Dobry-den
Ach jo. To jsou kopyta. Tolik hráček v top 100 a přitom taková neschopnost. Běžte se bodnout. smilesmilesmile
Reagovat
EllNino
Jojo, kdybychom na tom byli jsko Slovenky, bylo by líp, viď
Reagovat
Dobry-den
Jsi mimo. smile
Reagovat
EllNino
Jaj, tak zas jsem tolik neřek ...trochu nadsázky no ..
Reagovat
SydneyOpen
ale třeba v Irsku, Arménii, Litvě nebo na Islandu si říkají jaké by to bylo mít hráčky jako Slovensko smile
Reagovat
Dobry-den
Promiň no, ale jsem z toho fakt zklamanej a celkově dost otrávenej. Máme ve stovce 10 hráček a všechny jsou momentálně úplně mino.
Některé nejsou schopné dohrávat zápasy až do konce, další jsou zcela z formy, jiné jsou psychicky ve sračkách a ostatní jsou pro jistotu zraněné nebo dokonce březí. V současné době si s tím Slovenskem můžeme klidně podat ruce. smile
Reagovat
EllNino
Já myslím, že to bereš dost tragicky ... začátek sezóny se celkem povedl, každý týden se povede nějaké naší holce turnaj, takže je, na co se koukat ...

Od začátku roku semifinále AO, titul Doha, finále Dubaj, 4. kolo AO nebo Miami, to nejsou špatné výsledky
Reagovat
George_Renel
Březí? Jdi do háje s tímto výrazivem. Nebo to tak máte u vás v rodině?smile
Reagovat
Dobry-den
Co se ti na tom nezdá? smile
Reagovat
George_Renel
Pokud nevíš či nechápeš, je zbytečné něco vysvětlovat.
Ale pokud byla březí tvá máma, tak se nedivím že porodila vola.
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Dobry-den
Ty máš teda starosti. smile
Reagovat
SydneyOpen
srovnávat nás se Slovenkama které nemají ani jednu hráčku ve stovce a je pro ně úspěch výhra v kvalifikaci? (nic proti smile )
Reagovat
SydneyOpen
Francouzky, Italky, Rusky... dříve velmi silné týmy zejména Rusky (Sharapova, Dementieva, Safina, Zvonareva..) a teď? Holkám se antuková sezóna prostě nedaří tradičně, myslím hlavně ten 2.sled tam vždycky na antuce byly slabší výsledky.
Reagovat
EllNino
Tak zatím se toho z antuky moc neodehrálo ...pokles formy Báry Kr. byl zákonitý - hrála až moc stabilně :))

Markéta je Markéta ...myslel jsem, že na antuce ožije, a zatím ji spíše uspala, na betonu v Austrálii a v Miami hrála lépe
Reagovat
SydneyOpen
Škoda jen Marušky, opět už po kolikáté naprosto hrozný los a k tomu ještě dost nepříjemné a smolné zranění. Pro Markétu škoda, protože tohle byla poslední šance si nahrát nějaké body před velkými obhajobami v Římě a RG
Reagovat
EllNino
na druhou stranu, po RG a Římě z ní konečně může spadnout
Reagovat
lvicek
Jsem taky zvedava, co s ni bude. Ale takovych mladych, co mely skvele vysledky a pak najednou takova bida, je spousta. Bohuzel posledni dva roky nebo jak dlouho treba Katka. Nebo jsem si ted namatkou vzpomela na Cici Bellis, o ktere jsem uz dlouho nic neslysela, tak jsem ji nasla v zebricku na 136. miste. Doufam, ze se z toho nejak oklepe. Treba bude lepsi zase zahrat par mensich turnaju a nejak se stabilizovat...
Reagovat
lars
Maky asi muze obhajit Rim i v pristim roce
Reagovat
tommr
pokud se bude letos v Římě hrát tak snad není žádnej důvod přenášet lonský výsledky do příštího roku?
Navíc je bodová obhajoba z Říma (350) zcela zanedbatelná vůči obhajobě z FO (1300) ...
Reagovat
lars
jsou upraveny pravidla wta zebriku z duvodu Covid omezeni
o FO jsem nepsal
Reagovat
tommr
a jak se ta úprava podle tebe projeví v Římě? Letos by se to tam mělo vrátit do normálu ...
Reagovat
Matej4732
A není to tak, že se budou odečítat jen body z roku 2019, pokud v roce 2020 neuhrály lepší výsledek? V Istanbulu taky Martincová neztratila body, i když tam byla v SF 2020. Za to Strýcová nebo Vondroušová je ztratily protože tam hráli v roce 2019 a v roce 2020 tam nehrály
Reagovat
tommr
Markéta má započtený semifinále z roku 2020 (350 bodů). Protože se ale loni hrálo až v září tak by jí tento výsledek měl zůstat až do letošního září pokud neuhraje letos v květnu lepší výsledek. Je to dost komplikovaný ... smile
Reagovat
lars
Asi tak by to melo byt
Reagovat
lars
Podle me by se mel zebrik vratit do normalu pristi rok
Reagovat
George_Renel
https://www.idnes.cz/sport/tenis/naomi-osakaova-plavky-kolekce-pozovani-fotky.A210429_155847_tenis_ikuc
smilesmile
Reagovat
SydneyOpen
https://www.mall.cz/barbie/mattel-barbie-chelsea-morska-panna-ruzove-vlasy najdi 5 rozdílů smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Iga se me na antuce libi tedy mnohem vic jak na betonech. Vypada to atraktivne. Takze ve 3. bychom meli videt Ash vs. Iga.
Az mi je divne, ze proti sobe jeste nehraly...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Iga je mlaďoška. Nebylo ještě moc šancí. Snad si pohlídají 2. kolo, na jejich souboj se těším.
Reagovat
com
ja se tesim na finale s Karolinou smilesmile
Reagovat
Blondie
Aww :(
Reagovat
Vlk-v-trave
Ach :(
Reagovat
paddy
podle očekávání smile

BTW jediná za poslední 2 měsíce, která porazila paní Bartáčkovou
Reagovat
Vlk-v-trave
A ted, jestli to jeste Pavlince pomuze...
Reagovat
Vlk-v-trave
Pro Puntu Brejkovevo... Pavlinka rekla, ze Barbora je nebezpecna souperka a velmi bohata na udery:)
Jista si nebyla rozhodne jak ty...
Cekaji teichman, kterou dobre zna, takze uz udelala tu chybu, ze spolecne chodi na nakupy a tak. to znamena tezky zapas proti kamosce...

No co dodat jeste, ze Madrid je jeji nemesis, tady se vazne zranila, takze byla pred zapasem nejen s Bary nervozni...ale take premotivovana:)
Reagovat
SydneyOpen
Snad se Maruška co nejdřív uzdraví. Nemělo by to snad být nic hrozného, spíš to bude dalších pár dní bolet. Petra druhé kolo Angie... no měla by to dát, zvlášť na antuce a ještě k tomu v Madridu. Petra v 1.setu hrála celkem OK, hlavně return fungoval moc dobře
Reagovat
tommr
Kerberka se s Markétou výborně rozehrála a bude určitě kousat. Nic lehkýho Petru nečeká ...
Reagovat
baba
když jsem včera tvrdila, že po prvním kole zůstanou 3, tak jsem byla asi velice optimistická. Teď to vidím na 2 - pokud zůstanu i toho optimismu- třetí kolo už jenom jedna.
Reagovat
SydneyOpen
no aby ve 2.kole nakonec nebyla jen Petra :D u Mušky je otázka jak jsou na tom záda no a Gauff je ten typ hráčky na které Karolína moc neumí
Reagovat
Tomas_Smid_fan
No Gauff by mohla být z antuky auf. V US moc cihly neznají...
Reagovat
blixa
Pravda, jen beton a dřevo smile
Reagovat
blixa
Nooo .. ještě sem tam nějaké to železo, když na to přijde smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Takový kurt ze železobetonu, no neber tosmile
Reagovat
Vlk-v-trave
No jsem zvedavy na tu Igu, jestli potvrdi sve kvality na antuce.
Reagovat
dadaft
no problema
Reagovat
Vlk-v-trave
Ano potvrzuje velke aspirace nejen na titul v Madridu...
A ted, co na to Kvitova, Barty, Halep,...atd.
No ceka nas nejen zajimavy zapas Sary se Simonou, takze je tu hodne otazniku:) A pochopitelne je tu masakr ve 4 casti pavouka, co zapas, to perla... takovy mini turnaj v ramci celeho turnaje.
Reagovat
tommr
Riske na antuce není žádný měřítko ...
Reagovat
EllNino
Poprvé od toho šíleného pátku jsem koukal na tenis ... ale moc mi to nepotěšilo :)

Markéta a Bára - jedna to předčasně vzdala, druhá zase pozdě zabrala ... výsledek stejný, soupeřky hratelné, ale forma teď nic moc ...

Petra a Maruška, dopadlo to nejhůře, jak mohlo ... zraněním jedné z nich

Zítra Karolína s Muškou, to budou podobné nervy, snad postoupí aspoň jedna
Reagovat
Vlk-v-trave
JJ, bylo to dnes drsne, a u Marie obzvlast...
Reagovat
peggy
To se to postupuje,když druhá skrecuje,že???smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
jak po máslesmile
Reagovat
tommr
ve druhým setu se sice Bára trochu zlepšila, ale na dobře hrající soupeřku to stejně nestačilo ... smile
Dnešní den se našim vůbec nepoved: Petra výkonem moc nepřesvědčila, Bára a Markéta končí a Marie se dokonce zranila ... smile
Reagovat
lvicek
No to byl teda konec za vsechny prachy...
Reagovat
Alien
Tak to nám to hezky začalo! Ještě to pořádně nezačalo a tři naše reprezentantky už balí čemodány!
Reagovat
lars
Neblabol.
B.Krejcik bude hrat jeste debla.
Reagovat
Alien
Moc a moc se omlouvám, že jsem tě tak rozdráždil. Provedu a uz nebudu blabolit! Promiň, promiň!
Reagovat
petrulinka
Radovat se po chybě soupeřky, to je tedy dost ubohé od Španělky
Reagovat
lvicek
Dost divoka vymena na 5:4, ale Bara servis udrzela!
Reagovat
majkl005
Bára aspiruje na titul "největší zklámání sezóny"? :(
Reagovat
Tomas_Smid_fan
říkám si, proč na ten kurt chodilasmile
Reagovat
Krisboy
Třeba zrovna neměla nic na práci a šla náhodou kolem, tak si půjčila od někoho rakety a šla si pinknout. Proč ne, taky bych šel.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
ještě nevím, jestli to zabralo, ale ty kopce ať radši nehraje. Padá to všude možně, jen ne do kurtu a nižší Badosa zabíjí...
Reagovat
lvicek
Nejvetsi zklamani sezony? Vzdyt v race je na 17. miste... Bych tu mela jine aspirantky - Karolina 29., Katka na krasnem kulatem stem miste, Kristyna 166. o 15. pricek za Lindou Fruhvirtovou...
Reagovat
majkl005
je to myšleno v porovnání se začátkem sezóny...od Siniakové a Plíškové Kr. si myslím už delší dobu nic neočekáváme...
Reagovat
lvicek
A s Kristynou je to posledni dobou uz taky hodne podivne, tak nejak jako s Barcou Strycovou. Tak uvidime, co se z toho vyklube.
Reagovat
Andrew89
hraje otřesně
Reagovat
Mony
Ještě to otočí, buď v klidu
Reagovat
Andrew89
to nevim..už by mohla začít docela...
Reagovat
misa
Ve druhém setu se už dostávala do zápasu, mohlo to být ještě zajímavé, třeba by následovala repríza loňského New Yorku ... a ona si nešťastně zraní palec pravé ruky. Doufám, že nemá zlomeninu nebo poškozenou šlachu, prst jí rychle otekl :(

Dále má naplánovanou kvalifikaci Říma a nový turnaj v Parmě, teď nad nimi visí velký otazník... Pomalu se taky blíží odpis bodů za Toronto 2019, po kterém se může Marie propadnout v žebříčku o dost níž a zase se tak vrátit do kvalifikací na většině turnajů.

Uzdravuj se, holčičko smile
Reagovat
d@ve
Je to tedy smůla. Snad to brzy vyléčí. smile
Reagovat
blixa
Chudák Maruška. Zraněná pacička a tady jí stejně nefandil ani vajgl od cigára, jenom já ... smile
Reagovat
tommr
já Marii jinak vždycky fandím, ale proti Petře jí přát prostě nemůžu ... smile
Reagovat
Ela-fon-isi
smile
Reagovat
Mony
moje čokoláda asi fandila..po prstíku nějak zhořkla
Reagovat
misa
No dovol, vstávám i na její noční zápasy :) Ale během zápasů už nerad něco píšu. Musím si pořádně vychutnat její něžnou krásu.
Reagovat
Ela-fon-isi
Bojím se, aby za chvíli neměla stehna jako Sakari. Stejně ji to osvalení moc nepomáhá.
Reagovat
misa
Antuka je její nejslabší povrch. Na hardech ze začátku sezony měla Marie dobré výsledky.
Reagovat
lars
spis trava
Reagovat
d@ve
Dneska to bylo tedy srdcervoucí. Fandím oběma. A marušku mám taky moc rád. smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Misa te roztrhne na male kousky :DDD
Reagovat
dadaft
Krejčíkovou na O2 evidentně považuji za dalšího sviště, tak se ani neobtěžují s komentářem ..........
Reagovat
lvicek
Jezis a ja tady mam pusteny nejaky ty jejich pitomy sestrihy, protoze jsem myslela, ze to jeste nezacalo... To jsou dobraci teda.
Reagovat
tommr
o nic jsi nepřišla. Bára na antuce pokračuje v bídných výkonech ... smile
Reagovat
lvicek
Mne ani nenapadlo, ze to nebudou davat...
Reagovat
lvicek
Ale koukam, ze je to slusna demolice.
Reagovat
baba
takže Maruška retired, stejně by prohrála a tak aspoň ušetřila Petře síly.
Reagovat
SpacialRecognition
No to teda nevím, jestli by prohrála
Reagovat
tommr
jj klidně to mohlo dopadnout jako v jejich předchozím vzájemným zápase ve kterým Petra prohrála i když první set taky získala 6:2 ...
Reagovat
pepin
No nevím, nevím, nic moc přesvědčivé vystoupení Petry a bůh ví jak by to dopadlo pokud by Bouzková ten zápas mohla dohrát.
Reagovat
misa
Krásnou třísetovou výhrou Marie, přičemž Kvitová by si připsala 58 nevynucených chyb.
Reagovat
lvicek
Tak to nevim, jestli by to byla takova krasa.
Reagovat
misa
Pro mě určitě :)
Reagovat
tommr
jj Petra začala ve druhým setu dělat šílený chyby a úplně klidně to mohlo zase dopadnout jako třeba proti Svitolině ... smile
Reagovat
lvicek
Stejne se divim, ze po vsech tech letech Peta nejak neumi trochu zklidnit tu hlavu. Aspon v takovych tech lozenych pozizich. Cim vic casu an uder ma, tim je to vetsi katastrofa a vsichni okolo uz se krejou. Ona to potrebuje hrat vsechno jen instinktivne a v nouzi, pak je uzasna.
Reagovat
pepin
Souhlasím s Tebou a je to o to zarážející že to již není žádná mladá holka ale bitvami protřelá bojovnice. Jen v té hlavě to neumí v ten správný okamžik srovnat a je to škoda.
Reagovat
dadaft
Nevím jak první set, ale pak parádní zápas, kdy Jil byla tou aktivnější a útočnější hráčkou a dokázala i otočit v podstatě ztracený zápas, kdy ve třetím utekla z 1:5 a později ze čtyř mečbolů Svitoliny.
Fyzická připravenost z ní jenom sršela a takové vítězství někdy dokáže nabudit a mohla by dojít daleko.
Možný černý koník turnaje.
Reagovat
Mony
jo, viděl jsem až od 3:5, ale stálo to za to!
Je to vítězný typ, má v kritických momentech velké sebevědomí a odvahu, to dělá Velké hráčky. Vlastně to ukázala už v Praze proti Mušce.
Ale stejně si myslím, že zápas Angi a Maky v 1. setu nijak nezaostával
Reagovat
tommr
vzhledem k odstoupení Muguruzy by se mohla dostat až do semifinále, ale dál určitě ne ...
Reagovat
dadaft
Jako ........... ehmm ........... jak bych to ............. tedy po pravdě ........... vlastně ................. zkrátka nic no.
Reagovat
tommr
tak to je velký zklamání. Koho už chce Markéta porazit když ne vyčichlou Kerberovou na antuce? Po vyrovnaným prvním setu ve kterým byla Markéta dva míčky od výhry přišel z její strany úplnej kolaps. I když kolaps asi není to pravý slovo - Markéta se na to prostě vybodla ... smile
Pokud se Markéta nějak nedá do kupy tak jí po FO čeká velkej sešup žebříčkem ... smile
Reagovat
hanz
Pravdu díš!
Reagovat
lvicek
Tak si treba zahraje zas nejaky Inty a treba se srovna tam... Kdo vi.
Reagovat
Vlk-v-trave
Int je malo...
Nejlepe nejake itf nekde v Ekvadoru. :)
Reagovat
Mony
no tak! Vždyť hrála naplno až do konce, i když dostala lekci
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist