Kvitová v Pekingu: Ve finále budu bojovat o titul, ne o druhé místo v žebříčku

5. 10. 2014, 09:03
Rozhovory 439
Petra Kvitová v posledních dvou týdnech září! Minulý týden triumfovala česká jednička na novém turnaji v čínském Wuhanu a s dobrou formou přiletěla i do Pekingu, kde včera v semifinále zdolala Australanku Stosurovou a po týdnu si tak znovu zahraje o titul. Její finálovou soupeřkou bude dnes Ruska Maria Šarapovová. Očekávám, že to bude velká bitva, řekla před novináři Kvitová.
Profily hráčů
Petra Kvitová (© chinaopen.com)

Gratuluji k postupu do finále. Můžete celé to semifinálové utkání nějak zhodnotit? Co pro vás bylo nejtěžší?
Je těžké k tomu něco říct. Myslím, že to bylo hodně nahoru a dolů, byla to velká bitva. Ve druhém setu byla ona (Stosurová) lepší, odehrála ho naprosto skvěle a zaslouženě v něm zvítězila. Trochu jsem se pak bála, protože kdyby Samantha takhle hrála dál, bylo by to asi rychlé. Naštěstí jsem si ale vypracovala nějaké šance, které jsem využila, a nedovolila jsem jí se naplno rozjet i ve třetím. Řekla bych, že jsem na konci dobře podávala, což mi hodně pomohlo, bylo to v té chvíli dost důležité.

Volala jste si k sobě doktora i trenéra, dělo se něco? Po prvním setu se asi 30 minut nehrálo kvůli zatahování střechy, poznamenalo vás to nějak?
Cítila jsem trochu závratě, protože jsem už poměrně unavená. Minulý týden jsem odehrála hodně zápasů ve Wuhanu a tenhle týden tady v Pekingu. Dneska jsem se navíc ani moc nevyspala, nějak mi to nešlo, takže to byla asi další věc, která mi k té únavě přispěla. Ta pauza byla těžká, protože jsem vyhrála první set, ale pak jsem musela půl hodiny sedět, takže mě to přibrzdilo. Vždycky, když je taková přestávka, nevím, co mám dělat. Snažila jsem se uklidnit a pak zase rychle dostat do tempa. Ta pauza ale určitě pomohla Samanthě, protože ta přišla na kurt úplně vyměněná, hrála mnohem lépe než v prvním setu před přestávkou. Začala hrát agresivně a působila dost sebejistě.

Druhý týden, druhý turnaj a vaše druhé finále - co to pro vás znamená? Přijde i druhý titul?
Jsem moc ráda, že se mi daří, a že jsem znovu postoupila do finále, ale nebudu říkat, že je to jednoduché, to rozhodně ne. Je to náročné, jak už jsem říkala, jsem unavená, ale musím se s tím poprat. Snažím se co nejvíce energie šetřit na ta jednotlivá utkání, ale i tak mi někdy dojde. Ale na druhou stranu jsem opravdu nadšená, že si tady zahraju o titul, těším se na finále.

Čím to je, že se vám na asijských turnajích tak daří?
To nevím, ale cítím se tu dobře a nic mě tu nijak nelimituje. Ráda se sem vracím, ale abych byla upřímná, nejradši mám turnaje v Evropě. Evropa je pro mě jasnou jedničkou, daří se mi tam, jsem zvyklá na evropské kurty, na počasí. Už se těším zase zpátky domů, ale ještě je tu jeden zápas, ve kterém udělám maximum, abych vyhrála!

V Pekingu je velký smog a někteří odborníci doporučují lidem, kteří mají astma, aby se dlouho nezdržovali venku. Co vy a vaše astma tady v Pekingu?
Tak za třicet minut zápas asi nestihnu. (smích) Na astma beru už asi pět let prášky a cítím se teď mnohem lépe, hodně se mi to zlepšilo. Vím o tom, že vzduch tady není úplně nejlepší, ale to je stejné pro všechny. Je to prostě jen další věc, se kterou se všechny hráčky musí nějak vypořádat.

V případě, že ve finále Rusku Šarapovovou porazíte, vrátíte se v žebříčku WTA na 2. místo, co na to říkáte?
Už jsem o tom někde četla, ale takhle o tom nepřemýšlím. Bylo by to samozřejmě skvělé, ale většinou se nezaměřuju na čísla, ale na to výkony a výsledky. Ve finále budu bojovat o titul, ne o druhé místo v žebříčku. Uvědomuju si ale, že to bude velmi těžký zápas. Maria je velká hráčka, která se nikdy nevzdává, takže čekám další velkou bitvu. Já ale taky ráda bojuju!

V roce 2011 jste triumfovala ve Wimbledonu a na konci sezony jste pak zvítězila i na Turnaji mistryň. Můžete nějak porovnat sezonu 2011 a tu letošní?
Rok 2011 byl úplně jiný příběh, letos to všechno proběhlo ve větším klidu. Tenkrát to všechno bylo nové, letos už jsem věděla, co mě po triumfu ve Wimbledonu čeká. Cítím se teď dobře, ale Turnaj mistryň je až za dva týdny, takže uvidíme, kdo přijede s jakou formou.

TenisPortal.cz, chinaopen.com

Komentáře

439
Přidat komentář
zpilat
divím se, že si někdy tak při každém míčku nezařvou diváci místo šarapky, to by ji asi přestalo brzo bavit :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrej nápad...
Reagovat
pockerface
no když hrála se Světlanou a pár diváků občas zahučelo nebo "zakřičelo" do výměny,tak si Maria stěžovala u rozhodčího.Udělala to asi 2x nebo 3x a na jednou se sympatie diváků přelili na stranu Světlany.
Reagovat
LukasH
Škoda. Maria byla ve 3. setu lepší hráčka a zaslouženě vyhrála. Petra ale bojovala víc než statečně. Únava byla znát, přesto se nevzdala.
Podle mě rozhodlo hlavně podání, který dneska Petra měla slabší a příliš si jím nepomáhala. Ta bilance je už pro Petru dost hrozivá, ale je to tak - Marii je moc těžký porazit, pokud se takhle vybičuje. Pomohla by asi tráva. Tam bych věřil Petře víc.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky si myslím, že kdyby si Petra dala v šatně trávu, vyhrála by :D Promiň, musím se sama odlehčit, protože mě to děsně štve, zase po dlouhé době mě něco dostalo a to zrovna dnešní Petřina prohra. Kdyby to nebylo s Mašenou, tak to tam neřeším. No, ještě uvidím, co předvede Tomáš :)
Reagovat
pockerface
tak Tomáše naštěstí dávají na Nova Sport.Tak to bude pěkně v HD.Doufám,že Novaka trochu pozlobí.
Reagovat
smazaný uživatel
S tím podáním souhlasím, je tam znát velká únava.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jekna bohužel nakonec vyhrála. Táhla ji větší vůle a taky propracovaný systém sloužící k rozhození soupeřky, který jí byl dán do vínku už v bolletieriho akademii, zahrnující nesnesytelný jekot (nebo hekot), pro nějž protihráčka neslyší úder rakety soupeřky, neustálé opakované nadhazování míčku při podání a chladné vystupování s nenávistnými pohledy vrhanými na soupeřku. Musí se jí nechat výborný pohyb a schopnost vracet seberychlejší úder od Petry zpet do kurtu, často ještě vyšší rychlostí. U Petry už zjevně únava (i psychická) dvou finále v řadě a respekt vůči jekně, kvůli posledním čtyřem prohraným zápasům s ní, sehrál také svou roli. Snad jí to Petra příště vrátí na grandslamu.
Reagovat
LukasH
I když mi to na ní, taky hodně vadí, dneska to nerozhodlo. Prostě byla Máša ve 3. setu lepší a to hlavně na returnu. Petra se opravdu, opravdu snažila, ale chyb tam pak už bylo moc...
Reagovat
smazaný uživatel
Já s tím souhlasím. Že to nerozhodlo může být pravda a nemusí... Petra byla zjevně hodně unavená. Ale rodlaver s tím propracovaným systémem má pravdu, je to nechutné. Petra si tímhle pomáhat nebude, takže si musí v brzku najít na Mášenu recept ( nejlépe dobrou protitaktiku ).
Reagovat
FulnekUltras
stačí lepší první servis a minimalizace UE...všichni to dávno víme, jenže ono se to tak lehce řekne (napíše)...
Reagovat
pockerface
Maria dneska ječela,ale já bych řekl,že oproti zápasu s Kuzněcovovou a včera s Anou,to bylo dneska trochu umírněnější.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi to bude tím, že Petra neječí vůbec...Neměla koho přetrunfnout...
Reagovat
pockerface
ale to máš asi pravdu.Protože,když proti ní stojí hráčka,která taky křičí nebo heká,tak Mária se jí snaží přeřvat a pak je z toho oboustranný horónský řev.Takhle neměla odezvu a tudíž jí to dnes stačilo na řvaní v menších decibelech.
Reagovat
zpilat
přesně tak, to co tam předváděla šarapka za ostudu, to nebyl jenom ten její strašlivý jekot i při slabém míčku, ale i ty pohledy ale bojovník Islámského státu a neustálé nadhazování míčku vždy znovu s roentgenovým pohledem, sevřená pěstička a čučení do zdi, vypadalo to proti normální a přirozené petře velmi komicky :-D
Reagovat
zpilat
ala
Reagovat
pockerface
dneska mě osobně vytáčela těma neustále opakovanými nadhozy.Petra z toho taky nebyla nadšená.Většinou z toho udělala chybu.
Reagovat
sprchon
Petra hrála úžasně, dost se naběhala. Když jsem viděl ten return při prvním ChP, tak jsem myslel, že už je konec. Petra to ale nějak zázračně vrátila a bojovala dál jak lvice. Čekal jsem, že bude konec za stavu 6:4, ale Maria to doservírovala v klidu a Petra se sama vyhazovala. I tak ale parádní výkon. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ani mě tak tak nemrzí prohra. Ale když vidím tu přehnanou radost a tu zlomyslnost Marii, tak se mi chce zvracet. A aby toho nebylo málo, tak jsem zaase příjde monty a napíše sloh o Marii. A nemluvím o jeho oslavném tanečku -_-
Reagovat
blixa
Smutek. Přešel jsem z whiskey na ferneta ...
Jak jsem tušil, rozhodl první set. Bohužel, Marfuša v něm byla o něco lepší.
Reagovat
pockerface
rozhodlo to,že Petra nedokázala potvrdit brejk za stavu 3:2 na 4:2.to kdyby se jí podařilo,tak si myslím,že by 1.set vyhrála.Tam byl podle mě klíčový moment.
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkný výkon od Petry. Ukázala že právem patří mezi pět nejlepších na světě. Ale na ty úplně nejlepší mimo trávu prostě nemá.
Reagovat
smazaný uživatel
je ještě mladá, časem třeba bude nejlepší ona :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je kravina. Byl to vyrovnaný zápas. Rozhodla větší vůle u Marfuši, bylo to o několika balonech v rozhodujících chvílích. Technicky je Petra na úderech lepší, bez ohledu na povrch.
Reagovat
smazaný uživatel
return a defenziva. Tam je Maria lepší o parník..
Reagovat
smazaný uživatel
Blbec - ty seš teda taky parník !
Reagovat
misa
French Open se rozhodně bezhlavým útokem nevyhrává. Ty úspěchy na antuce bych u Marie přičítal taky její vynikající defenzivě.
Reagovat
smazaný uživatel
? ? ? O returnu nemluvím, ale Petra se v defenzivně hodně vylepšila. Dnes i únava dle mého názoru hrála roli. Ale velmi důstojně od Petry.
Reagovat
smazaný uživatel
schopnost Marie vracet míče z těžkých pozic proti těm Petiným peckám blízko k čáře, to je prostě něco.
Jinak hodně chyb od Petry, ale je to taky dáno tím, že Maria je jedna ze dvou hráček, které nedovolí Petře převzít otěže zápasu. Ta druhá je Serena.
Reagovat
smazaný uživatel
Marii Sharapové k titulu. I když jsem zápas neviděl, tak jsem se bavil zdejší diskuzí. Někteří její účastníci neví co je slušnost.
Reagovat
smazaný uživatel
a někteří neví, co je to legrace
Reagovat
smazaný uživatel
že nevím co je legrace takového druhu zde většinou prezentována, ale přiznám se, že jí ani nerozumím. A vůbec se proto nestydím. Bylo by dobré pochopit, že je to sport a i při něm objektivní a sportu rozumějící lidé preferují slušnost. A pokud ani toto Ti nestačí k vysvětlení tak si zkus přečíst některé "skvosty" diskutujících.
Reagovat
George_Renel
Slušní by ovšem měli být především aktéři zápasu. A Ruska tedy slušná nebyla. A proto patří na hrubý pytel hrubá záplata. Tak se bav dál....
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hlavně, že ses pobavil, to je přece hlavní účel těchto diskuzí o tenise - nedívat se na zápas a číst si příspěvky a nechat se jimi bavit....
Reagovat
smazaný uživatel
jsi nepochopil, že zápas jsem obrazem neměl možnost sledovat. Proto ani nehodnotím samotné utkání. Mezí on-line jsem se párkrát podíval na reakce. A představ si, že mezi neslušnými a zaujatými, kteří hledají chyby vždy u soupeře se našlo i několik objektivních názorů.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já si to představím...... A Mária agresivně neřve....Máš pravdu, jsem zaujatá.....
Reagovat
smazaný uživatel
Slušnost je asi ve vyrovnaném zápase sympatické Češky s nesympatickou uřvanou Ruskou fandit Rusce, ne?
Petro, pojď. Příště ji dáš!
Reagovat
smazaný uživatel
Vystihl jsi to přesně. Maria má všechno jen ne sympatii...
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, ale bitva to byla vypjatá a za Maruš jsem taky ráda, dnes jsem víc přála Péťe, tak nevadí, hlavní je, že hraje podstatně líp než za poslední dva roky a dá se na ni opět dívat :)
Reagovat
pockerface
přesně,jde na Petře vidět bojovnost a hlavně radost ze hry i když se jí třeba zrovna nedaří.Ale už 4 roky je v top5 a 4x za sebou je na TM.Někdy se mi zdá,že někteří mají na Petru strašně moc velké nároky,to co prominou jiným hráčkám,tak Petře ne.Ale umístění v top10 je prostě super.Ještě,že jí máme.
Reagovat
smazaný uživatel
no ono s tím umístěním v TOP10 je to samý jako s Berdychem, je to sice hezký, ale co z toho když nějaký větší tituly nepřicházejí, dneska mu po dlouhý době budu taky fandit, myslím že na to teď má a vidět ho v Londýně v této formě by bylo fajn, jak to vlastně bude, když vyhraje Novak ty postupový místa?
Reagovat
pockerface
no Nishikori po dnešním vítězství je na 99% na TM.Z 5 hráčů Berdych,Raonic,Murry,Ferrer,Dimitrov je na tom Tomáš nejlépe.Zatím mají jistý TM tito hráči:Novak,Rafa,Roger,Stan,Cilic,Nishikori a pak je tam ten Tomáš,Miloš,Andy,David,Grigor.
Reagovat
smazaný uživatel
tak potom mám jasno, Tomáš, Andy a Grigor do Londýna a co nejdřív :)
Reagovat
smazaný uživatel
teda jsem se překoukla, dva z nich achjo :(
Reagovat
smazaný uživatel
Nevadí. Bude Kvitová hrát ještě na nákem tturnaji před TM?
Reagovat
smazaný uživatel
to ať si zkusí
Reagovat
smazaný uživatel
:DD
Reagovat
smazaný uživatel
je prihlasena do Moskvy , na ďalší týždeň ale asi sa odhlási , vzhľadom na to koľko bodov by o rok musela obhajovať
Reagovat
VlS
To je přece blbost co píšeš. Taky si myslím, že se odhlásí, ale ne proto, aby nemusela příští rok ty body obhajovat. S touhle. logikou by bylo nejlepší žádný body nikde neudělat, abys nemusel nic obhajovat. To je na hlavu padlý.
Reagovat
pockerface
asi ne,TM se hraje za 14 dní.Od 20-26 října.Teď si musí hlavně odpočinout.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevadí, Petra ukázala, že ani za stavu 2:5 nic nevzdává a k tomu předvedla skvělý tenis, bohužel proložený taky spoustou chyb, což rozhodlo. Skvělej match.
Reagovat
smazaný uživatel
Peto doufám , že si se z Moskvy odhlásila , protože po TM si ani nevzpomeneš , že jsi prohrála nad Šarapkou.
Reagovat
pockerface
Petro nevadí,stejně ti gratuluji ke skvělé asijské tour.Bylo to úžasný 1x titul,1 finále.A teď si pořádně odpočinout a Marii to vrátíš na TM.Tak hodně štěstí do zbytku roku.
Reagovat
misa
vyhrála. Mám obavy, aby se u Petry nezačal vytvářet blok. Mariu neporazila už víc než 3 roky.
Reagovat
smazaný uživatel
taky blok ako ma Maria pri Serene :/
Reagovat
smazaný uživatel
Uřvanější vyhrála. Šarapka nebyla o moc lepší. Na vítězné míče bylo skore hodně vyrovnané.
Reagovat
smazaný uživatel
Je sportovní pogratulovat vítězce, ale i když se snažím odbourat svoje antiapatie k Mašeně, dneska mi to prostě nejde. Nemám ji ráda, ani její tenis a její vítězství mě mrzí. Tak mají aspoň Šarapovci důvod k radosti.
Reagovat
misa
Mařka umí vždy naštvat. Lucku zdolá vždy po 3 hodinách boje, na Petru si věří :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka má ale lepší fyzičku než Petra. :)
Reagovat
pockerface
škoda,že dneska Petra neměla lepší 1.podání.Chyběly laciné body díky podání,kterým si většinou pomáhá.Dneska dala jen 1 eso a těch lehkých vítězných míčů po 1.servisu moc nebylo.
Reagovat
misa
Tím jsem myslel, že po těch 3 hodinách u Lucky mě to štve ještě víc.
Reagovat
FulnekUltras
ono se to v Singapuru odblokuje... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda ale Petra bojovala 2 finále za sebou je skvělé. Petra bojovala
Reagovat
smazaný uživatel
Maria to zvládla :)
nedržal som ani jednej :) len som si užíval zapas , ktorý sa mi pačil :D
Reagovat
smazaný uživatel
dík Petře a Maruš, mojí Maruš gratulka. Petra musí být smutná - prohrát a ani si kanárka neodnést.
Reagovat
kada.tom
Tak to Petra nedala, no. Škoda, ale i tak povedená dvojice turnajů - Petra jednoznačně nejlepší hráčkou měsíce září :-)

S ohledem na Singapur to vidím velmi, opakuji velmi slibně. Tak uvidíme. Petra ukázala ve druhé půlce roku, že tenis hrát umí a ta její psychika je taky mnohem lepší :-)
Reagovat
smazaný uživatel
První velký prohraná finále. No co se dá dělat. Ale byla to povedená Asie, gratuluju, Petro. Teď si odpočiň a na TM jim to zase nandáš. ;-))
Reagovat
smazaný uživatel
se šťastnějším koncem pro nesympatickou Rusku.
Reagovat
Jan
Mně je sympatická. Trochu řve, no ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
nevadí, bojovala jsi až do konce a pro mě jsi vítěz ty. Teď zasloužený odpočinek.
Reagovat
Fandina
Škoda, Márias dnes byla lepší. Tak snad ještě pár let a Peta jí začne porážet. Dneska bojovala dost, ale na Márii to nestačilo. Příště držím palce Peti ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Teda, Fandino. Jakých pár let....Petra jí porazila už v roce 2011.Prostě Mária je ve formě ( opět ) a Petra je už taky unavená ( na rozdíl od Mášeny vyhrála titul ve Wuhanu ). Jistě má hru na to, aby jí porazila už teď. Ty jsi neviděla, jak Petra byla unavená předchozí zápasy ? Tos mě tedy zklamala tímto hodnocením !
Reagovat
Fandina
Petra je mladší než Mária, má ještě hodně času být lepší. Dneska to nevyšlo. Petra je na tom bezesporu líp technicky, než Mária. Ta hraje dost prudké a silné rány. Petra má super servisy, včetně levácké zatáčky, líp hraje na síti a umí líp nabíhané voleje. Celkově hraje pestřeji než Mária a k tomu umí rychle zaranařit. Dneska to nevyšlo a nic se neděje. Určitě to přijde, chce to čas.
Reagovat
smazaný uživatel
Ta mrcha to vyhrála. Petra nehrála špatně. Jen málo řvala.
Reagovat
smazaný uživatel
Já nechápu proč sem píšeš to řvaní. Pokud ti to vadí tak se na to nedívej a nebude tě to iritovat. Masha byla dnes prostě lepší, nedá se s tím nic dělat, Petra nehrála špatně, ale nestačilo to. To se řvaním nemá nic společného
Reagovat
smazaný uživatel
Prosim tě, není řvaní jako řvaní. Mášena řve ultra agresivně, jediným hlavním důvodem je zastrašení soupeřky. Co dělávali válečníci v boji ? No řvali...Aby zastrašili nepřítele. Je třeba, aby Petra na toto našla obranu...
Reagovat
pockerface
tohle jsou ty pravá finále.Když si představím finále FO,kde Errani prohrála snad 6:0,6:1,(nejsem si jistý),tak to jsou ostudná finále.Ale tyhle drama ty stojí za to.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď se Petra totálně vyházela..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Maruš zkus to doservítovat bez nervů a né jako včera proti Aně jo? Děkuji! :DD
Reagovat
smazaný uživatel
:))) Už jen 1 fiftýn.
Reagovat
dadaft
!!! JE ČAS NA BREJK !!!
Reagovat
pockerface
krásný finále,ať už to teď Maria do podává nebo ne.Tak Petra zaslouží velkou pochvalu nejen za důstojné finále,ale i za celý turnaj.Úžasný tenis co teď obě předvádějí.
Reagovat
kada.tom
wow!! Petro, ješt zkus vzít Šarapce podání!

ať si říká kdo chce, letos asijským turnajům kraluje Petra a je jedno jak to finále dopadne :-)
Reagovat
Fandina
3:5 a je to tedy boj oboustranný. Peti pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
tak ještě malinkatá šance...
Reagovat
George_Renel
nebo bez ní, královnou asijského tripu s jedním titulem a finále bude stejně Petra.
Reagovat
smazaný uživatel
A hračkou záři bude taky...
Reagovat
kada.tom
to musí být, není debat
Reagovat
smazaný uživatel
Za stavu 2:5 nejlepší tenis, škoda že Petra zkazila ten finální úder.
Reagovat
smazaný uživatel
To naštve...
Reagovat
pockerface
Márii způsob hry sklouzává k tomu,že ten kdo jí nefandí je naštvanej,protože má pocit,že jeho favoritka mohla nebo může vyhrát.Mária dělá spoustu UE,spoustu DF,ale zároveň dokáže zapnout na vyšší obrátky a sází tam ránu za ránou a to je pro soupeřky flustrující.
Reagovat
pockerface
strašně se mi líbí,že to Petra prostě nevzdává,pořád bojuje.Petro za to klobouk dolů.
Reagovat
smazaný uživatel
ještě bych to nevzdávala, když teď udrží, je potom šance brejku na returnu, to je krásná bitva :)
Reagovat
Fandina
a teď měla dva BB a teď má třetí ... Peti pojď!
Reagovat
Fandina
oprava GB game míče a teď má čtvrtý, Peti otoč!
Reagovat
pockerface
přesně,včera taky měla co dělat proti Aně,aby dopodávala.Tak snad to ještě Petra zdramatizuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutečný na mečbolu, Petro bojuuuuuuuuuuj :D
Reagovat
smazaný uživatel
Finále je taky super výsledek...
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluji Sharapové k titulu tohle už Peta neotočí , ale i tak Petra hrála opravdu skvěle .
Reagovat
aligo
já sem tak na*ranej....:(
Reagovat
kada.tom
tak ale tohle :-(((((
Petře prase nevyjde :-((((

5-2 ... to už bude přetěžký
Reagovat
smazaný uživatel
To neeeeee... :(((((((
Reagovat
pockerface
ale pořád jsou to strašný rány od obou.Je to hezký finále.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem chlap, fandím podle svých základních lidských pudů krásné holce proti přeci jen ne tak pěkné. Holt to dneska vyšlo tak, že přeju Rusce proti holce z Moravy
Reagovat
smazaný uživatel
takže si vlastně nemůžeš vybrat komu fandit, ale jen otročíš podle toho kdo jak vypadá
Reagovat
smazaný uživatel
už to tak bude. Chápu, když někdo fandí někomu podle národnosti, já mám holt jiná měřítka. Lepší, horší, to těžko soudit
Reagovat
smazaný uživatel
to je pravda
Reagovat
smazaný uživatel
Nejen vnitřní krásou je Petra mnohem hezčí než umělá Šarapka.
Reagovat
aligo
prostě nejsi správný fanda....
Reagovat
misa
Tak někteří podle základních lidských pudů okukují i muže. I takhle jsi mohl dopadnout.
Reagovat
smazaný uživatel
pláču sůl....
Reagovat
kada.tom
na "zpr*elekliková esa" 1-1
Reagovat
pockerface
Petra by snad dneska potřebovala hrát jen na příjmu.Momentálně jí nejde udržet svoje podání a je to strašná škoda.
Reagovat
Jabadu
Teď už to asi půjde rychle, ale finále dobrý.
Reagovat
misa
Podání už není takové, aby Petře vyhrálo zápas. Únava již musí být obrovská.
Reagovat
EllNino
Petro, jako 3 chyby v gemu je moc velkej luxus fakt ...
Reagovat
smazaný uživatel
3 chyby jeste ok, horsi jsou 4 chyby a po sobe...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Sakra :(
Reagovat
kada.tom
tak ne ... 4-2 :-/
Reagovat
Jabadu
Blbý je, že téměř v každém gamu získává první míč Maria. Z psychického hlediska je to velmi důležité.
Reagovat
kada.tom
tj, a bohužel dost často i druhý
Reagovat
kada.tom
Sharapova tam na lavičce šlehala nějaká kletební slůvka určitě :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Připomíná my to zápas z Fed cupu 2011 proti Kuzněcovová kdy 1.set prohrála 4:6 2.vyhrála 6:2 a ve 3. prohrávala 0:3 a otočila to na 6:3 snad se bude historie opakovat
Reagovat
dadaft
tož tak, vyrovnaný mač.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra by neměla tak spěchat s podáním, má dost času :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mne by celkem zajimalo jestli te tenhle styl tenisu vubec bavi;)
Reagovat
dadaft
jo, nechtěl bych ho úplně každý den, dobře že po světě chodí i taková Aga, ale je to mazec.

jen kdyby se Maruš tak nes.ala se servisem, to mi vadí dost.
Reagovat
misa
že na konci bude velké objetí u sítě?
Reagovat
kada.tom
určitě ne :-D ať vyhraje ta nebo ta ... Sharapova Petru nemusí (koho ona může) a Petra Sharapovu nemusí (kdo ji může)
Reagovat
smazaný uživatel
to těžko, bude to jen plácnutí a škleb ze slušnosti :D
Reagovat
smazaný uživatel
Byly ovšem časy, kdy se objaly a pocelovaly...No, uvidíme...
Reagovat
kada.tom
a teď srovnat na 3-3! to je nejpodstatnější!
Reagovat
smazaný uživatel
POOOOOOOOOOOJD!!!!!!!!!!!
Reagovat
misa
Pooooojď!
Reagovat
smazaný uživatel
POJĎ!
Reagovat
kada.tom
breakball! teď to chce DF!
Reagovat
kada.tom
nebyla třeba! Petra získává zpět svoje podání! 3-2
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitule v laufu, ale teď to deja*ala..
Reagovat
kada.tom
3-1 ... Petra to nevzdává, teď by to chtělo rebreak!
Reagovat
smazaný uživatel
Maria je prostě lepší..
Reagovat
dadaft
pořád je to jenom o brejk a dost času.
Reagovat
pockerface
teď by to chtělo vlnu 6 gamů za sebou.Předvést to co se jí podařilo proti Vinci.
Reagovat
kada.tom
jenže Sharapova není Vinci a Vinci není Sharapova
Reagovat
pockerface
bohužel není no.Ale je to pořád jen 1 brejk.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud to dneska Kvítko nezvládne, bude mě tahle prohra asi nejvíc mrzet. ale nebudu tommrovatět :)
Reagovat
pockerface
to mě taky.Ale na druhou stranu nemůžeme chtít po Petře jen výhry.Ale pořád lepší i případná taková to prohra než třeba 6:1,6:1 Každý takovýhle finále Petře může pomoc,jak psychicky tak herně.Ale já pořád ještě doufám a věřím,že to Petra může obrátit,když jí tedy Mária trochu pomůže třeba DF.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně by mrzela ta prohra, že by byla zrovna s Mašenou, jinak na prohry Petry jsem zvyklá a letošní rok Petra ukázala mnohem víc než se čekalo.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, Peťe hlavně přeju, aby si konečně odpočinula po náročné Číně a nabrala síly pro další zápasy. Ovšem, jak píšeš, prohra s Mášenou mi nejde vůbec pod nos....
Reagovat
smazaný uživatel
dali by ste mi stream? :)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.bestsportgo.tv/20140927/vv-903807-tennis-5425e90190d138.53313058.html
Reagovat
smazaný uživatel
diky
Reagovat
smazaný uživatel
Velebnosti jdu blejt. -_-
Reagovat
kada.tom
3-0 hmm ... to nevypadá dobře, teď musí Petra držet servis
Reagovat
EllNino
Vyřvi si plíce fakt ...
Reagovat
aligo
dalo počítat s tím že to Petru hodně rozhodí... :( ale vzpomeňme si na finále Fed Cupu 2011 proti Světlaně... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já už tomu nevěřím, že to dá.. Masha si to nějak vyhejká...
Reagovat
aligo
ty seš fanoušek teda.....
Reagovat
pockerface
Petře ty delší přestávky mezi sety prostě nesedí.Zase je trochu z rytmu a Maria přišla politá živou vodou.Ach jo.
Reagovat
EllNino
Co Petra v tý šatně dělala ...
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm.. Petře došly síly..
Reagovat
pockerface
a teď Petro rychle ribrejk,jinak to bude v pr...i.
Reagovat
kada.tom
ajajajaj ... ale tak snad Petra zabojuje na returnu - musí!
Reagovat
smazaný uživatel
Taky dobrý... :((((((((
Reagovat
aligo
jak Sharapka zatíná pěst i když Petra pokazí první podání... :D to je fakt trapně vtipný... :D
Reagovat
smazaný uživatel
za to nemůže, to je tik
Reagovat
Fandina
:-))))))))
Reagovat
kada.tom
:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Jdu tipovat, 6:3 pro Petru.
Reagovat
kada.tom
to by mohlo být reálné :-)
Reagovat
Fandina
Petro, ve třetím moc držím palce. Koukej vyhrát, máš na to!!!

A teď česká vlajka v hledišti, supeeeeeeeeer!!!
Reagovat
Jabadu
Může po dvou setech do šatny trenér?
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že ne. Oni to hlídaj, jestli jdeš na záchod a tak..
Reagovat
pockerface
Petro,vydej ze sebe všechny zbytky sil co máš.Vzpomeň si na to,že po turnaji jedeš domů a s pohárem se ti pojede lépe.Tak držím palce.A ve třetím setu ať je to stejná jízda,jako ve druhém.
Reagovat
PetaM
Máša odešla, že?
Reagovat
kada.tom
klasicky ...
Reagovat
PetaM
A tak Petra taky odcházela :) Já jenom, jestli jsem viděl dobře :D
Reagovat
kada.tom
nj, vyčůrat se a pak smésti Šarapku z kurtu - doufejme že to tak bude :-D
Reagovat
PetaM
Ne, já to myslel jako minulý rok :D Teď tam sedí :D
Reagovat
kada.tom
tak "jen" smésti Šarapku z kurtu, no :-DDDD
Reagovat
PetaM
Tak se omlouvám. Nakonec odešla i ona.
Reagovat
misa
Vidíš, já jsem psal, že se půjde do šatny :-)
Reagovat
sprchon
Fakt za to zdržování a kejhání by zasloužila na holou. :D
Reagovat
smazaný uživatel
No, tak jdeme do 3. setu.. Marii musí začít chodit 1. servis a pak by to možná zase mohlo jakž takž jít! Jejích druhý tříseťák, tak doufám, že to dopadne jako na AO 2012!! :D Petra se oproti 1. setu zlepšila.
Reagovat
kada.tom
že ti to není blbý takhle provokovat všechny ostatní, co tu fandí Petře ...
Reagovat
smazaný uživatel
Já neprovokuji.. :-))
Reagovat
pockerface
no tak,každý má právo fandit svému oblíbenci.A mě to fandějí haitika přijde slušný a dokonce Petru i pochválil :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ať vyhraje ta lepší, ne ta uhekanější!
Reagovat
PetaM
Tak ono se to občas nevylučuje :D
Reagovat
smazaný uživatel
Když nehraje Šarapová proti Češkám, tak ať si občas to vítězství klidně vyheká :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemůžu to napsat jinak, to je drama. Petro, už zase potřebuju tekuté prášky, to mi fakt chybělo ty tvoje tříseťáky. Prosím, seber všechnu sílu co v sobě máš a vyprovoď Mašenu z kurtu a pak si prohrávej do konce roku. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak do konce roku?? Čeká nás TM a FC, pak muže do ledna klidně prohrávat. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, TM oželím, v FC nehraje jen Petra, ale dnešní výhra nad Mašenou je pro mě důležitější :D
Reagovat
dadaft
:)))))))))))))
Reagovat
misa
dvou gs. šampionek jde do třetího setu. Peťulínku, vydoluj prosím poslední zbytky sil, pak už si můžeš ustlat třeba na lavičce :-)
Reagovat
kada.tom
Paráda, na sety srovnáno!
A teď je třeba, aby si udržela nastalý trend a co nejrychleji Šarapce utekla - ona taky bude nervózní a když se trefíš do returnu tak ona k tomu přidá pár DFek a bude to paráda. A nezapomeň na 1. servis, prosím :-)
Reagovat
PetaM
Poooooooooooooooooooooooooojď!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
rozhodne souboj mezi loňskou třísetovou královnou P3trou a letošní třísetovou carevnou Šarapovou.
Reagovat
smazaný uživatel
Na setballu šel stream do háje, skvělý :D Supr Petro.
Reagovat
smazaný uživatel
Jedéém! Pojď!
Reagovat
Jabadu
Tvl to byl jestřáb!
Reagovat
kada.tom
no tvl, to byl jestřáb :-DDDD
Reagovat
aligo
boží :D
Reagovat
rib
boží dračí jestřábí oko :-))))))
Reagovat
smazaný uživatel
To bylo.. dobrý :D
Reagovat
kada.tom
ano, DF od Šarapky patří k těm nejkrásnějším zážitkům z tenisu vůbec :-)
Reagovat
EllNino
Prasátko už tu dlouho nebylo co ...:) a DF, no to je děs
Reagovat
aligo
Ta je fakt trapná s těma prasatama :D :D
Reagovat
Jabadu
Na Marii jsou nekrásnější ty její ... dvojchyby! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Náramně se mi líbí jak povzbuzují Kvitovou .
Reagovat
smazaný uživatel
Teď už to snad dopodává, bojím se ale, aby jí zbyla tahle energie do třetího setu, to je nejhorší možný scénář, tak pojď do toho Lvice :)
Reagovat
dadaft
dva brutální winnery, k tomu Marfuška přidala grátis DFko, a je to 5:2.
su klidný.
Reagovat
smazaný uživatel
kdy mám Šarapku rád: její dvojchyby :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Maruš, bez 1. servisu to jen tak nepůjde..
Reagovat
misa
Peti, náskok 5-2 si už nenecháš utéct, že ne?
Reagovat
Jabadu
To byl game! Pomééééé, Žilina!
Reagovat
dadaft
:-))
Reagovat
kada.tom
krásná DF a Petra půjde servírovat na zisk 2. setu!
Petro, dej to a ať už jsme ve 3. setu! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
5:2 ->> dopodávej, prosím ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zase dva, chybi mi to eso, ze by ted...
Reagovat
PetaM
Si ho šetří na MB, jako ve Wimbledonu :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kéž by. :D
Reagovat
smazaný uživatel
To by bylo dokonalý!
Reagovat
PetaM
To jsou pecky tvl .. :D
Reagovat
aligo
jestli vyhraje druhý set tak by si měla zajít do šatny :) uklidnit se a nabudit :)
Reagovat
PetaM
Ti připadá málo nabuzená jo? :D :D
Reagovat
sprchon
Já si spíš myslím, že když Maria druhej prohraje, tak půjde ona do šatny a bude ještě víc zdržovat rozjetou Petru...
Reagovat
smazaný uživatel
Nene , právě hrát co to jde , ted je Petra ve formě a Sharapové není v nej kondici , takže žádná přestávka .
Reagovat
dadaft
streamy jsou fakt na pos....
Reagovat
smazaný uživatel
Mně ten shifty´s live teď maká dobře.
Reagovat
Neor
tenhle jede ok http://www.bestsportgo.tv/20140927/vv-903807-tennis-5425e90190d138.53313058.html
Reagovat
misa
Škoda, tak už jenom jeden brejk. Je zajímavé, jak skoro 190 cm vysoká tenistka může mít skvělou defenzivu. Petro, pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak máme ještě jeden, nevadí. ;)
Reagovat
kada.tom
tak tak :-)
Reagovat
smazaný uživatel
kde je a hodil minci, abych se nenervovala.....
Reagovat
smazaný uživatel
Peti, vyhraj už jsem pro nás na TP. Vytři montymu znra, prosííím
Reagovat
kada.tom
to jsou dneska rány jak u Verdunu :-D
Reagovat
dadaft
hohohóó
dva brejky jsou ROZHODNĚ lepší než jeden!!!!!!!!!!!
navíc je momentálně Petra lepší hráčka na kurtu.
myslím, že půjdeme do třetího setu. ))))))))))))))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Serena být na místě Petry, tak už tam řve jak lvice, to by bylo teprve něco :D
Reagovat
kada.tom
tak Serena by hlavně nakládala Šarapce od začátku :-D
Reagovat
smazaný uživatel
To asi jo, ale i Serena má své dny, i když proti Mašeně se vždycky dokázala skvěle nabudit. :)
Reagovat
smazaný uživatel
to prvni eso, Peti.
Reagovat
LukasH
Petróóó, odveta ještě za tu Austrálii, jedééém!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě za FO.. Saru by dala. ;-)
Reagovat
Jabadu
pobjédit nad ruskou carevnou!
Reagovat
kada.tom
4-1 ... Petra začíná otáčet (možná), chtělo by to co nejrychleji ukončit 2. set a rychle nastartovat 3. set :-)
Reagovat
aligo
a po druhým jít do šatny... jestli ho vyhraje Péta :)
Reagovat
misa
krása. Petra jeden z nich určitě využije a půjde se do šatny a pak do 3. setu.
Reagovat
PetaM
No nevím ... Petra moc po vyhraných druhých setech do šaten nechodí .. :)
Reagovat
misa
Neřekl jsem, že tam půjde Petra :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Peto pěkný
Reagovat
smazaný uživatel
POJĎ!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Peti, vyuzij te jeji slabiny, pujde to .
Reagovat
smazaný uživatel
Ono to pujde....
Reagovat
smazaný uživatel
Je to otres, prestala mi fungovat inerpunkce, asi se lekla toho kriku Marie...
Reagovat
Fanda67
Obavám se ze takový vliv masha ještě nemá :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pokus o vtip, ale co ty vis...
Reagovat
misa
Maruška začala značně deblfólovat, snad jí to vydrží :-)
Reagovat
pockerface
Petra se už asi zdravě "nasrala" a teď bych řekl,že je přesnější a ještě agresivnější.Nedá to Márii zadarmo,nedá a já stále věřím,že jí může dneska porazit.
Reagovat
George_Renel
ten drajv tam prostě není. Je vidět, že má odehráno více zápasů. Po sezóně je opět potřeba pracovat na fyzičce.
Reagovat
EllNino
Máši, ale je to trochu okatý to řvaní, když už teda taktika, tak pořádně, vždyť už to k tobě patří ! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Bleeee.
Reagovat
LukasH
Petra brejk, ale zatím to moc neznamená. Máša s těma nadhozama rozhazuje jak Petru, tak sama sebe.
Reagovat
smazaný uživatel
Wow, teď pěkná výměna. Petro, nedej se. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
pockerface
Tak Petro,hlavně musíš udržet svůj servis! A ono to půjde ne že ne.A nemůžu si pomoc,ale ty opakovaný nadhozy Petru prostě rozhodí,skoro vždy po opakovaném nadhozu zkazila míček.
Reagovat
dadaft
kdyby nám všechno mělo trvat jako tobě servis Marie, tak ještě bydlíme v jeskyních.
Reagovat
smazaný uživatel
Peto, vyuzij te jeji slabiny...
Reagovat
smazaný uživatel
Peti super , ted to vydrž po prvním setu jsi jak vymněněná , takto když budeš hrát troufám si tvrdit , že patnáctka je tvoje
Reagovat
smazaný uživatel
brejk.. ale jinej než na začátku, teď je víc vybojovanej!
Reagovat
smazaný uživatel
A brejk. Petra zpřesnila hru. Pojď!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Poooooojd!!!!
Reagovat
kada.tom
yeeeeeeeeeeeeeees!!
brejk!

a drž Petro!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Máša se asi snaží čím dál víc podobat Nadalovi, ty její rituály při přestávkách, myslím i na lavičce jsou jak přes kopírák :D
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš, jak si třeba Mašena opatrně rovná raketu? Tak i ona má své obscese, to je vidět. :)
Reagovat
misa
No, ale uprava pozadí ještě chybí, tam jsou rezervy!
Reagovat
smazaný uživatel
Úprava rakety, pití, ručníky, nic neříkající kamennej pohled, zdržování, přešlapování čar, ještě chybí to šťourání, to je fakt :D
Reagovat
Patri.k
Petra hraje dobre, jenze Sarapova hraje stejne tak dobre. Snad to jeste zvladne.
Reagovat
dadaft
je zapotřebí jet tvrdě svůj servis, protože Marie se brejkuje těžko a člověku se to nepodaří pět krát za set s prstem v nose................
Reagovat
pockerface
Petra nehraje špatně,teď to bylo vidět,ale Mária jí toho strašně moc vrátí.S jinými by už měla Petra vítězný fiftýn,ale u Marii to vždy musí být o míček až dva víc.
Reagovat
smazaný uživatel
To mě ale nebaví když ji Petra nedrtí :D
Reagovat
misa
Navíc je Šarapka vynikající v defenzivě.
Reagovat
smazaný uživatel
Bože. Ta MAria je tak nechutná a přitom má tolik fans. Co se děje v tom tenise?
Reagovat
smazaný uživatel
spíš v tom světě
Reagovat
Patri.k
Svet byl vzdycky povrchni, krasa s pridrzlosti je dnes top.
Reagovat
pockerface
já myslím,že obě toho mají plné kecky.Mária taky někde psala,že je už dost unavená a že se těší,že finále je poslední zápas a letí do Evropy.Snad jí Petra ještě přetlačí.Akorát Maria málokdy prohrává ze stavu 1:0 na sety.
Reagovat
smazaný uživatel
Petře šlapal mnohem líp i BH, teď se to snaží hrát na riziko a prostě se vyhazuje, ale s Mašenou to jinak nejde, buď si dobrým podáním otevřít kurt, esa Petře nejdou, ale pokud je Mašena ve výměně a Petra ji chce přetlačit, chybuje. Ach jo, Petra není tak v pohodě, to je vidět, ale ještě není konec. Ať se monty nebo haitik, Kataa a další Šarapovci zblázní, ale Mašena je na kurtu něco tak nesympatickýho, že to se jen tak nevidí.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra však ty sety z 0:1 ráda vyhrává ;)
Reagovat
EllNino
Zdržování a opakované nadhozy, ty seš teda grant Maruško :)
Reagovat
smazaný uživatel
těmi opakovanými nadhozy rozhazuje jen samu sebe.
Reagovat
smazaný uživatel
To máš pravdu, že těmi opětovnými nadhozy rozhodí jen sebe.. Téměř vždy je z toho DF.. Takže podle mě to prostě schválně nedělá! :D
Reagovat
sprchon
Pěkně hnusná taktika... :/ nechtěl bych proti ní hrát
Reagovat
smazaný uživatel
místo komentů si pauzy radši stopni.
Reagovat
aligo
už to bylo i 39... stopoval jsem párkrát......
Reagovat
EllNino
já to myslel celkem s nadsázkou, mně Maria narozdíl od ostatních nevadí, tak stopni zase sebe :)
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně taky nějaký nefanoušek Mashy a nevadí mu! :D
Reagovat
smazaný uživatel
myslím okolo pauzy mezi výměnou. Prostě se každá jinak soustředí, nehledě na oddych mezi náročnými výměnami. Přiblblý komerční požadavek, málo sudích ho akceptuje.
Reagovat
PetaM
21
26
23
25
26
25

Asi máš protekční stopky ... ;) Celý třetí servírovací game 2. setu.
Reagovat
smazaný uživatel
Teda být rozhodčí, tak jak si to Maria na 1. servis nadhodí a pak do toho ani nepráskne, zahlásím Second serve a je to...
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm.. Myslím, že je rozhodnuto. Tohle asi Petra neotočí... Nevadí.
Reagovat
smazaný uživatel
Proc by melo byt po prvnim sete rozhodnuto ...PetraFans - opravdu - otaznik.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra už toho musí mít plny kecky za poslední dva týdny a na Mashu moc neumí. Prostě nevěřím, že to otočí. Ale třeba se stane zázrak...
Reagovat
smazaný uživatel
Stane se zazrak, prave dnes...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak 1. set je doma!! :D Tenis to moc ale hezký není.. Petra se celkem vyhazuje.. Maria už tady tenhle týden taky hrála líp ale..
Reagovat
smazaný uživatel
ne první set doma není :D
Reagovat
aligo
Petře odešly síly...to je vidět na první pohled....
Reagovat
smazaný uživatel
bych s necim prastila, urvana a agresivni ma prvni set....pardon nefunguje mi klavesnice....
Reagovat
dadaft
a jéjej.
první set v kopru.
prostě super těžký zápas.
ale Petra je bojovnice.
nevím, jestli vyhraje,
ale vím, že to nevzdá.
Reagovat
smazaný uživatel
Máša byla lepší, Petra až moc chybovala a hlavně v pozicích, kdy naopak mohla poslat vítězný úder, taky podáním se moc nepodržela. Zpřesnit hru a zabrat na podání a Máša si ani nehekne.
Reagovat
pockerface
Nevadí Petro,to bylo jen zahřívací kolo.Teď dáš Marii ve 2.setu a pak jí dorazíš ve 3.setu :-)
Reagovat
kada.tom
hmm, tak se role v tom finále otočily ... do stavu 3-1 se dařilo Petře, pak Sharapce ... no snad Petra to finále otočí, herně na to má
Reagovat
Fandina
Tak bohužel. První set nedopadl. Marie je příliš dobrá tenistka. Ale doufám, že Petra se ještě předvede a zkusí otočit. Peti ... pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Maria je dobra hracka a jeste k tomu prida ty svy nesportovni taktiky...Petra tomu nesmi psychicky podlehnout a prestat chybovat.
Reagovat
LukasH
Petra moc nestíhá, je na ní znát únava. Naopak Maria se ve výměnách neplete...
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo.
Reagovat
pockerface
Petře odešlo 1.podání a Marii začalo jít.
Reagovat
Jabadu
Maria přestala dělat UE a to zřejmě rozhodne.
Reagovat
smazaný uživatel
jj, UE rozhodnou.
Reagovat
sprchon
To se může klidně ještě otočit ;)
Reagovat
pockerface
Marie začal jít 1.servis.Mario potřebujeme od tebe pár zbytečných DF,tak se snaž :-) ať ta naše Peťula může získat další titul.
Reagovat
pockerface
Petro já,ale psal,že má dělat Maria DF a ne ty!
Reagovat
misa
lépe podává, returnuje, hraje delší míče a dělá méně chyb. Petra se drží silou vůle.
Reagovat
PetaM
Aspoň, že nějakou vůli má :D
Reagovat
pockerface
já prostě na Petře dneska vidím bojovnost,energii,prostě chce ze sebe dát to nejlepší.Se včerejškem se to nedá ani srovnávat.Tam byla jako tělo bez duše.
Reagovat
smazaný uživatel
Mašenu stačí rozběhat nebo jí to pálit přímo k čáře, to je přece tak jednoduchý :D:D Čongové mají zaplaceno, aby fandili Marii ne? :)
Reagovat
smazaný uživatel
heká, zdržuje, nesportovně se povzbuzuje.
Petro, pojď.
Reagovat
Michaelus
Prosím Petro ten 1.set musí být tvůj! Prosím!
Reagovat
pockerface
Zatím je Petra Marii důstojnou soupeřkou.Ať to dopadne jak chce,Petra se nemusí za předvedené výkony v Pekingu stydět.Když to srovnám včera,že Ana dostala kanárka,tak Petra se drží a stále věřím,že ten 1.set dá :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Takhle bych to nebral, beru Péťu jako Marii rovnou, obě jsou to šampionky a nemyslím si, že by se Petra měla nějak přizpůsobovat hře marie, ale měla by si jet to svoje.
Reagovat
dadaft
je to vyrovnané, souhlas.
Šarapka má (mimo jiné) elitní servis a return, těžká soupeřka.

je to otevřené,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
První set 7:5 pro Sharapku si myslím já .
Reagovat
smazaný uživatel
4 : 4, Petro, nenech se ukricet...
Reagovat
PetaM
Petro, stojí ti to za to, zapnout ten svůj mód až při BB? :D To jsou pak strašný nervy :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zvládla to!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Skvělej úder
Reagovat
pockerface
Petra ví,že musí proti Marii hrát co nejvíc agresivně a rychle,což sebou nese hru na hranici rizika a tím se kupí UE.
Reagovat
smazaný uživatel
no teď kazila vyloženě zbytečně, ne že by chtěla hrát agresivně.
Reagovat
smazaný uživatel
ale z toho se musí dostat :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petro prober se !
Reagovat
smazaný uživatel
Jedna UE za druhou, každou chvíli to může být 3:6...
Reagovat
pockerface
ty nadhozy Marie jsou strašný.Není game,aby min.2x neopakovala nadhoz a tím Petru vyváděla z dobrého postavení a koncentrace.
Reagovat
smazaný uživatel
Mašena to dělá pořád, když hrála finále se Simčou, ta jí to oplatila a hned udělala Mašena chybu, chtělo by používat stejné zbraně jako ona, aby si to užila. :)
Reagovat
Jabadu
Začátek dobrý, ale Petra začíná kupit UE a hodně to Marii ulehčuje. Teď už to bude těžké.
Reagovat
LukasH
Bohužel Petra polevila na intenzitě a to proti Marii nejde. Jestli v tom bude pokračovat, bude to asi rychlý...
Reagovat
kada.tom
to jak řve Sharapova c´mon i po nevynucených chybách je dost hnusný, ale tak ... co od ní čekat :-)

Petro pojď!
Reagovat
misa
Petra si v některých zápasech taky zařve.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale hlavně, že Petra se povzbuzuje jen po svých vítězných míčích.. :-)
Reagovat
kada.tom
to sice ne, ale Sharapova řve pokaždý ...
Reagovat
aligo
Je uboha to vime....
Reagovat
Michaelus
To její řvaní po UE je nechutné...
Reagovat
smazaný uživatel
Boj o každý gam...
Reagovat
Fandina
o každý fiftýn. Doufám, že Petra ještě neukázala všechno. Peti ... pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Je to špatný Maria je zpět a hraje lépe jak Petra.
Reagovat
smazaný uživatel
Je známý, že většinou se Mášena pomalu rozjíždí...
Reagovat
George_Renel
znovu musím zopakovat, že chování Rusky na kurtu je hnusné. Ta její radost po nevynucených chybách až opovrženíhodná. Časy při podání již ani nemá cenu zmiňovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo by neměl radost v akovým zápase, když to druhej zkazí. Naopak oceňuji Marii za upřímnost!
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
George_Renel
A Ruska právě má slova potvrdila. Kdyby se povzbudila po svém dobrém vítěznem míčku, neřeknu půl slova, ale tohle je odpornost.
Reagovat
dadaft
jsem napnutý jak kšandy. )))))))

zatím brutální řezačka, nic jiného se ale nečekalo.
Petra ukazuje svou sílu.

konec psaní, je třeba koukat. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Snažím se objektivně koukat na Mašenu bez emocí a snažit se jí vnímat jako hráčku, nicméně pro mě to bude pořád nejnesympatičtější hráčka co znám. Jestli je tenisový bůh, tak ať si zacpe uši a kouká přát Petře. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano a monty tu není, takže můžeme pořádně....
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím
Reagovat
pockerface
je to úplně jiná Petra než včera.Asi se dnes lépe vyspala.Strašně na ní jde vidět,že si věří,že by mohla Marii porazit a některé ty míče co vrací to jsou fakt rány.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra zatím mnohem agresivnější
Reagovat
smazaný uživatel
ale taky hodně kazí...
Reagovat
deLaFere
Petra se dneska výborně pohybuje
Reagovat
pockerface
tak teď Petra výborně zabojovala z 15:40 to obrátila.Jen tak dál Petro!
Reagovat
misa
v mimořádně psychicky odolnou hráčku.
Reagovat
EllNino
Nejakej nesekající stream nemáte prosím ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.bestsportgo.tv/20140927/vv-903807-tennis-5425e90190d138.53313058.html
Reagovat
EllNino
děkuji :)
Reagovat
rib
to bude ta Marfuša řvát C´mon po každém míčku, který se jí povede? Tak přeju Petře pevné nervy!!!
Reagovat
PetaM
Tak ono se jí jich zatím moc nepovedlo ... :D
Reagovat
gedzitka
hlavně řve c´mon i po nevynucené chybě Petry :-(
Reagovat
pockerface
doprčic,nevím jak Vám,ale mě se ten stream nějak seká.Tak snad se mi to rozjede.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se taky seká, jsme nějak přechválili, jdu na stopstream.
Reagovat
smazaný uživatel
mně taky no...
Reagovat
dadaft
taky.
Reagovat
smazaný uživatel
dík, že jste odešli a už se to neseká :D
Reagovat
smazaný uživatel
nebude to kanár! :D
Reagovat
PetaM
Co ty víš .... :D :D :D
Reagovat
PetaM
Tak už ne :D :D
Reagovat
kada.tom
2-0 jen tak dál Petro, chce to nepolevit, jinak to začne být špatný :-)
Reagovat
misa
Petra zatím ve finálové formě.
Reagovat
PetaM
Hlavně to nezakřiknout :D
Reagovat
kada.tom
Asderaki na židličce, mám radost :-)
A Petra vypadá bojovně a soustředěně :-)
Reagovat
pockerface
tak jen tak dál.Marie ty jeji DF a Petra posílat na ní jednu bombu za druhou.Petro do toho!
Reagovat
Jabadu
"Marfo! Co děláš?!" :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Masho co to předvádíš ?
Ale i tak dobře jen předváděj :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nááádheráááá!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jdeme na to přátelé, mám z Petry dobrej pocit, vypadá úplně v pohodě, dokonce až vysmátá narozdíl od Marušky, ta by jí nejradši zmrazila pohledem, na tuhle bitvu se těším :))
Reagovat
smazaný uživatel
Jediný, co se mi na Mašeně líbí, je její outfit, škoda, že Petra nemá podobný a nenosí tílka.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra se tak asi cítí líp, dají se tím skrýt nedostatky než kdyby na sobě měla upnutý tílko, já to taky nemám ráda, někdy to dost škrtí, ale je fakt, že by Petru mohli oblíknout do něčeho hezčího :)
Reagovat
milos68
Doporučuji si zaplatit 38,-Kč na den a můžete se dívat LIVE na SlovakSportu 2.
Reagovat
smazaný uživatel
Přes co se může platit a kde ?
Reagovat
Michaelus
Adseraki! Přání vyslyšeno!
Reagovat
mac.hall
Ze zápasu se Smantou jsem viděl jen větší část 2. setu od stavu 2:1 a nebyla to dobrá podívaná. Petra hrála bídně a Samanta jasně dominovala. Při svém servisu nedala Petře prakticky žádnou šanci. Skutečně nemám pocit , že by Petra byla v nějaké skvostné formě. Pokud se její hra výrazně nezlepší, dostane od Maši pravděpodobně slušný výprask. A to říkám i přesto , že jsme Mašu neviděl poměrně dlouho v akci. Výsledky z Pekingu ovšem naznačují , že je to opět ta stará mašina , která se se svými soupeřkami příliš nemazlí.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra hraje už druhý turnaj za sebou, na rozdíl od Mášeny vyhrála Wuhan a má nárok být unavenější. Včera se Samantou to už na ní dolehlo. Máš smůlu, že si vybereš zápasy ( části ), které nejsou na nejvyšší úrovni. Jak ty to děláš ....
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkná show na začátek :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vím , že se tady řeší Kvitová , ale stoji za zmínku , že
Mendesova vyhrála první set 6:4 ve finále Itf turnaje v Bulharsku.
Reagovat
Jabadu
"Jen ráno z postele vstane,
už oheň v peci plane!
Peče, vaří, smaží
pilně se snaží!
Taková je dcera má!"
"Jémináčku, to stačí.
Ale lidé říkali,
že máte dvě dcery!"
"Koho jste potkali?!
Co vám to nalhali?!
Má matka jednu dceru má a to jsem já!!"
Reagovat
misa
Marfuška měla vždy nějakou protekci!
Reagovat
FulnekUltras
tak tak... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Prosímvás stream na Kvitovou .
Reagovat
Jabadu
http://live.shiftyland.net
Reagovat
smazaný uživatel
děkuji přesně tento stream jsem hledal :)
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám, že tenhle stream si všichni oblíbili, včetně mě, je fakt super. :) Jinak koukám, že moc plno tam není.
Reagovat
PetaM
To je fakt, jako první ho sem dávala Fandina ne?

Jestli jo, tak jí patří velký dík :D Protože je mnohem lepší, než drtivá většina na Draculovi ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
přesně , ta Dracula je strašně nekvalitní,
Reagovat
PetaM
Ale pokud se tam objeví stream ze SuperTennis tak je to podobný stream, bohužel to není moc často :)
Reagovat
smazaný uživatel
ano Fandina a nikdo jí nepoděkoval, ani já ne, takže FANDINO DÍK, jen škoda, že nemůžu najít to samé na ATP, prošmejdila jsem tu stránku a nic.
Reagovat
Michaelus
Ano, děkujeme, ta kvalita je nesrovnatelná s ostatními streamy. :)
Reagovat
pockerface
já jí už děkoval,hned ráno,ale pod jiným článkem.
Reagovat
Jabadu
Podle mě je v HD. Možná i fullHD!
Reagovat
smazaný uživatel
http://live.shiftyland.net/
Reagovat
misa
Zjistit naše nadšení lidé z TennisTv, měli by pořádně protáhlé tváře. Jedná se totiž o placenou stránku, takže tenhle zjevně pirátský stream se jim určitě nelíbí.
Reagovat
smazaný uživatel
tak jim to napiš a pak se nebudeš líbit ty nám a to HODNĚ :D
Reagovat
misa
Jak chceš :-D
Reagovat
misa
Bude to teprve její 2. finále turnaje kategorie PM. Věřím, že si jej užije, soupeřku má taky víc než důstojnou. Petra není brána jako favoritka, takže do zápasu může jít uvolněná.
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas Petry a Mashy dneska bohužel neuvidím, ale doufám, že Maria bude suverénně hrát i ve finále a vyhraje ve dvou setech! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Peto pojd , důležité hlavně bude , aby jsi měla energii.
Reagovat
FulnekUltras
Proto je třeba se s tím moc nepárat a zkrátit Maše utrpení... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Maria ve dvou.
Reagovat
Fandina
Peti, moc držím palce a moc přeji výhru ... pojď pojď pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Už jen půl hoďky, jako bych už v dálce slyšel slabé hekání :-)
Reagovat
FulnekUltras
;-)))))
Reagovat
FulnekUltras
a v něm správně řečeno - žebříček je teď podružný, a boj o vítězství vždy možný...pooojď do ní a nalož jí, co se do ní vejde !!!
Reagovat
Michaelus
Pojď Peťulko! ukaž jaká jsi bojovnice!
Reagovat
smazaný uživatel
:) teším sa na finale :)
Reagovat
smazaný uživatel
názor Kvítko, kvůli tobě už jsem vzhůru a docela nervím. Hodně štěstí .
Reagovat
PetaM
Správně! Pooooojď vyhrát 15. titul, už by to chtělo, aby tvé tituly dostaly aspoň občanku :) Plnoletost doplníš příští rok :) Snad to bude vyrovnaná bitva a budeš mít dost síly :) :D
Reagovat
gedzitka
Kéž bychom se dožili i důchodu :-)))
Reagovat
PetaM
Tak to zřejmě nehrozí :D
Reagovat
PetaM
Mně by stačilo, aby byla Petra druhou nejúspěšnější Češkou :D Proto dohnat Martinu je nadlidský úkol a holka by musela vyhrávat už od 10 let na WTA :D :D
Reagovat
gedzitka
Co ty víš, třeba se Petra zblázní jako Serena loni a nebude co řešit :-)
Reagovat
PetaM
Tak to by bylo úplně nejlepší :D Ale kdyby se tak zbláznila do konce kariéry, tak jako proč ne :D Ale byla by neuvěřitelně vyflusaná :D
Reagovat
Fandina
Asi ne, ale necelých 60 titulů bych jí přála :-)))))
Reagovat
Fandina
I víc samozřejmě ... úsměv
Reagovat
FulnekUltras
když tak aspoň předčasného... ;-)
Reagovat
gedzitka
jj, můžeme to převést na sportovní důchod :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist