Kvitová vydřela v Paříži postup, Smitková zvládla debut s přehledem

26. 5. 2015, 12:57
Aktuality 523
Petra Kvitová vybojovala na Roland Garros postup do druhého kola. Světová čtyřka se dnes trápila skoro dvě a půl hodiny s Novozélanďankou Erakovicovou, kterou udolala po setech 6-4 3-6 a 6-4. Při své premiéře v Paříži uspěla Tereza Smitková, která ve dvou setech porazila Američanku Townsendovou.
Petra Kvitová

"Bylo to velice těsné a byl to náročný zápas, ale to jsem věděla, protože začátky turnajů jsou pro mě vždy těžké. Naštěstí to dobře dopadlo," uvedla Petra Kvitová na kurtu, na kterém si dnes prohrála šestkrát servis, udělala 47 nevynucených chyb a dokonce získala méně míčů než Marina Erakovicová.

V prvním setu česká jednička otočila z 2-4 na 6-4 a zdálo se, že stejně jako před rokem má v Paříži našlápnuto k dvousetové výhře nad novozélandskou soupeřkou. V následující sadě ale Kvitová příliš chybovala, ztratila třikrát podání a set prohrála 2-6.

Ani v pátém vzájemném duelu se však Erakovicová výhry nad dvojnásobnou wimbledonskou šampionkou nedočkala. Kvitová šla v rozhodujícím setu vždy první do brejku. O ten dvakrát přišla, ale za stavu 4-4 sebrala Erakovicové podání znovu a čistou hrou zápas ukončila.

"Bylo tam hodně nervů a důležité je dobře zrelaxovat," řekla vítězka letošních turnajů v Sydney a Madridu na otázku, co bude dělat ve středu o volném dnu. Do dalšího zápasu, ve kterém narazí na Španělku Silvii Solerovou nebo na domácí Pauline Parmentierovou, se chce zlepšit. "Myslím, že musím ve všem," uvedla Kvitová.

Smitková: Měla jsem to pod kontrolou
Do druhého kola dnes postoupila také Tereza Smitková, která svou grandslamovou kariéru zahájila vloni ve Wimbledonu překvapivou účastí v osmifinále, uhrála alespoň jedno kolo i na lednovém Australian Open. Jen na US Open vloni vypadla hned po prvním zápase.

Proti o rok mladší Taylor Townsendové, která v Paříži obhajovala loňské třetí kolo, zvládla duel s přehledem a oplatila Američance prohru z předchozího vzájemného duelu v loňském roce. Po vyhraném úvodním setu sice ve druhém za stavu 4-1 ztratila podání, další šanci už ale soupeřce nenabídla a zvítězila 6-3 6-4.

"Musím říct, že jsem to měla pod kontrolou. Čekala jsem to horší, ale moc jsem se tím nestresovala a zvládla jsem to," řekla Smitková.

První zápasy dnes čekají ještě Andreu Hlaváčkovou, která se na centrkurtu utká se světovou jedničkou Serenou Williamsovou, a Kláru Koukalovou, jež bude hrát s Dankou Koviničovou z Černé Hory.

Hlaváčková a Koukalová skončily
České tenistky dnes měly nakonec poloviční úspěšnost. Ve večerním duelu nepřekvapila kvalifikantka Andrea Hlaváčková, jež prohrála se světovou jedničkou a devatenáctinásobnou grandslamovou šampionkou Serenou Williamsovou. Předloni na US Open proti hvězdné Američance neuhrála ani game a i když si dnes vedla lépe a bojovala o každý míč, porážce 2-6 3-6 nezabránila.

Osmadvacetiletá Hlaváčková, jež před čtyřmi lety v Paříži vyhrála čtyřhru s Lucií Hradeckou, tak na French Open stále čeká na svou první singlovou výhru v hlavní soutěži.

Třetí rok po sobě skončila hned v 1. kole Klára Koukalová. Dnes česká tenistka podlehla 3-6 6-7 Dance Koviničové z Černé Hory, které podlehla tento měsíc už podruhé.

Do druhého kola French Open se tedy nakonec dostalo šest z jedenácti českých tenistek. 

Bouchardová semifinále neobhájí
Ani na French Open, kde loni došla až do semifinále, neukončila Eugenie Bouchardová své letošní trápení. Jednadvacetiletá Kanaďanka letos skončila už v prvním kole poté, co podlehla 4-6 4-6 domácí Kristině Mladenovicové.

Bouchardové tak hrozí, že už po Paříži vypadne z Top 10. Tu naopak mohou atakovat Lucie Šafářová a především Karolína Plíšková.

Výsledky - French Open - ženy (antuka):
Dvouhra - 1. kolo:
Kvitová (4-ČR) - Erakovicová (N. Zél.) 6:4, 3:6, 6:4
Smitková (ČR) - Townsendová (USA) 6:3, 6:4
S. Williamsová (1-USA) - Hlaváčková (ČR) 6:2, 6:3
Koviničová (Č. Hora) - Koukalová (ČR) 6:3, 7:6 (7:4)
Wozniacká (5-Dán.) - Knappová (It.) 6:3, 6:0
Mladenovicová (Fr.) - Bouchardová (6-Kan.) 6:4, 6:4
Petkovicová (10-Něm.) - Rogersová (USA) 6:2, 6:1
Keysová (16-USA) - Lepchenková (USA) 7:6 (7:3), 6:3
Kuzněcovová (18-Rus.) - Bertensová (Niz.) 6:1, 4:6, 6:2
Bacsinszká (23-Švýc.) - Arruabarrenaová (Šp.) 6:3, 6:4
Karatančevová (Bulh.) - Jankovičová (25-Srb.) 6:3, 6:4
Dijasová (32-Kaz.) - Pfizenmaierová (Něm.) 6:4, 6:1
Görgesová (Něm.) - Vandewegheová (USA) 6:2, 5:7, 6:1
Bencicová (Švýc.) - Hantuchová (SR) 6:3, 6:3

Van Uytvancková (Belg.) - A. K. Schmiedlová (SR) 7:6 (7:4), 7:6 (9:7)

Solerová (Šp.) - Parmentierová (Fr.) 6:4, 6:3
Schiavoneová (It.) - Wang Čchiang (Čína) 3:6, 6:3, 6:4
Falconiová (USA) - Arcangioliová (Fr.) 6:2, 6:0
Friedsamová (Něm.) - Glatchová (USA) 6:2, 4:6, 6:4
Domínguezová (Šp.) - McHaleová (USA) 3:6, 7:6 (7:4), 6:4
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

523
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Já si krásně užívám tenisový svátek. Máme ještě dost želízek v ohni. Zvláště v ženské části. K včerejšku : Petra porazila Petru, ale Erakovič nehrála vůbec špatně . Pokud budou kurty a balóny takové, tak to bude fakt zajímavé... Mizérie Agy dále pokračuje a Bouchard ? Tommr se jí tu vehementně zastával... Mě je celkem jedno, ale je vidět ( po kolikáté to píšu ? ) přímo zhoubný vliv médií a nekritického vynášení. Stačí mít v jednom roce dobré výsledky na GS a hned je z toho mediální revoluce. Oprostit se od toho , kilo pokory a více kil respektu k soupeřkám, zkrátka začít od znovu. Jinak to Bouchardinu tenisovou kariéru rozmetá na prach. Srovnávat s ní Petru je mimo tommre. Bylo mi to jasné loni ve Wimbledonu. Když Petra dostala šanci ve stejném věku v roce 2011 ,dala si Šarapovou ke svačině. GS vítězku a to vícenásobnou. Když Bouchard dostala šanci, Petra ji slupla jako malinu. V tom je ten rozdíl. Z tohoto důvodu jí nevěřím, že získá GS.
Reagovat
smazaný uživatel
Těším se dnes na Šafi, snad to dá. Naše borce ledoborce nevím, vzhledem, že mám za sebou noční, jestli to dám. Asi ze záznamu. Lukáš mě tak nazlobil, že ho ignoruju. Jsem jako Andrea rozhodnutá si to užívat. Ať přijde výhra či prohra. Ještě žijeme a máme se z čeho radovat.
Reagovat
FulnekUltras
Přesně tak...a ve slabší chvíli třeba i z toho Lukáše... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím nuda, žádná hráčka TOP 10 ještě nevypadla (Evžena se nepočítá ta není hráčka TOP 10) tak snad zítra Simona a Karla vyletí
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě Kerbrovka by mohla letět
Reagovat
smazaný uživatel
no ještě Káťa koukám ta by také mohla prohrát a Marfuša klidně taky
Reagovat
Patri.k
Nebyla by to právě nuda, kdyby hráčky TOP 10 vypadávaly? :D No, je pravda, že by se nám vypadávání TOP 10 hodilo jako sůl, protože Lucka s Karolínou mají na RO skvělou šanci do desítky konečně proniknout :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak s temi podminkami, jak poradatele uvarili jsou Karlicka se Simonou predni favoriti spolu s marii
Reagovat
VlS
Viděl jsi, co dělala Serena s Andreou? Na to ani tryskomyš nestačí
Reagovat
skott
Krásná čistá práce od Belindy. Na začátku hodně forhendových přestřelek. Belinda v nich ale měla díky mnohem lepšímu pohybu výrazně navrch a držela v nich narozdíl od Danky nevynucené chyby na minimu (jen 3 za set), takže Danka musela postupně začít vymýšlet něco jiného. Začla zařazovat hlavně spoustu dropshotů, které jí vycházely. Dokonce jsem jí napočítal skvostnou bilanci 10/10, přičemž se na ně Belinda často ani nerozběhla.
Ale ani to nestačilo, Belinda byla nadále celkově lepší ve výměnách. Jediný krizový okamžik byl ztracený servis po dvojchybě v prvním gemu 2.setu, ale Danka jí ho setjným způsobem v další hře vrátila.
Závěr pak Belinda zvládla velice zkušeně a připsala si tak první výhru i na FO mezi dospělýma.
Reagovat
sprchon
Jo, docela dobrej zápas, na první kolo určitě. ;) A za Belindu jsem rád, fandil jsem...
Reagovat
janek_da
pořáf nevím, kam si Belindu zařadit. Ona není zas tak rychlá, ne? Nemá takovou předvídavost jako Aga.
Ale nemá moc hráček lepší backhand než ona.
Reagovat
skott
nepatří úplně k nejrychlejším, ale ani není její pohyb slabina, je hodně pohyblivá. navíc má výbornou techniku, takže si poradí i v těžkých pozicích, kdy není ideálně u míče.
nejvíc se mi ale líbí její chytrost, kterou dokáže kombinovat s razancí.
Reagovat
EllNino
ale zase taková technická královna to taky není, ten servis je technicky nic moc a, no jako když to srovnám se skvělými liftovanými údery třeba Markéty Vondroušový ....ale jinak je dobrá :) má budoucnost ...
Reagovat
janek_da
V technice servisu se do detailů nevyznám. Viděl jsem ji v zápasech, kde parádně servírovala i zápas, kde sekala dvojchyby a hodně hrála přes 2.podání
Reagovat
EllNino
jako jo jde to, já mám furt v oku dokonalé elegantní podání Ivetky Benešové, od té doby se ani jedna tenstka tak krásnýmu (na oko, nemluvím o efektivitě) servisu nepřiblížila :) ale na tom tak nesejde :)
Reagovat
janek_da
hm, tak když hrála Iveta, tak jsem techniku úderů moc nesledoval.
Reagovat
skott
tak tu jsem ještě hrát neviděl, jen o ní slyšel.
Reagovat
EllNino
jojo, tak to asi není nic neobvyklýho, jen se mi její udery hrozně líbí a prostě je to něco jinýho :)
Reagovat
janek_da
Připadá mi tak od všeho něco, že je ve všem nadprůměrná, ale ne zas úplně extra. Možná trošku horší hru u sítě, ale to zas tak nevadí. + ten bh a jak píšeš asi i celkem "chytrost" ne sice, jak u Agy, ale něco má

a nebojí se zariskovat
Reagovat
sprchon
To je fakt, hra u sítě a ten přechod na síť je nejspíš její největší slabinou. Jak psal skott, dneska spoustu míčů ani nedoběhla a v Praze měla na síti taky dost problémy. Dobře to bylo vidět v deblu.
Reagovat
skott
V Praze jsem sice nebyl, ale dneska Daniely dropshoty byly precizní, moc hráček je koneckonců líp nehraje.
Reagovat
EllNino
jen Maria Jose Martínez Sanchez :D
Reagovat
sprchon
To je taky fakt s tou Dankou... V té Praze ale Belinda opravdu tak 70 % volejů na síti nepřehodila, kolikrát byly jednoduché, ale prostě jí to nešlo.
Reagovat
skott
já ti věřím, já třeba zase vycházím hodně ještě z jejích zápasů z juniorek, kdy jsem jí sledoval jak na FO tak ve Wimbledonu dva roky po sobě.
Reagovat
skott
tak voleje má Belinda výborný, to nemůžu souhlasit. Jinak ano, s tím, že chytrost mám hlavně na mysli, že se dokáže přizpůsobit typu soupeřky. Dokaže jí vystřílet z kurtu, postupně připravit vítěznej úder i stejně jako třeba dneska účinně bránit.
Reagovat
janek_da
Tak to je fajn, jestli to byly jenom momentální výpadky. Jsem si říkal, že ruku má šikovnou a voleje naprd. VIděl jsem s ní jenom pár zápasů.

No, uvidíme. Na trávě porazila Magdu Rybárikovou. Tráva by jí mohla sedět, kór když není "běhačka".
Reagovat
janek_da
právě že, není extra rychlá a přesto doběhne dost míčů, a to i když nevypadá extra předvídává, no pro mě je trochu záhada
Reagovat
sprchon
Mně přijde už docela dlouho stejná. Jako herně. Pořád asi je co zlepšovat, ale žádný posun tam nevidím. Všechno mi u ní přijde průměrné. Podání, většina úderů (i když ten backhand asi trošku vyčnívá), pohyb i hlava. Možná zrovna ta hlava se mi začíná líbit. Překvapila mě v Praze, jak otočila v TB z 0:6 na 8:6, ale zápas přesto prohrála. Dneska sice nečelila šesti mečbolům vřadě, ale když už přišla nějaká menší krizová situace, pohlídala si to a hrála si svoji hru, působila docela houževnatě. Třeba na jeden BB zahrála 3 skvělé první servisy a game si tak v pohodě vyhrála. Celkově po delší době slušný dojem. :)
Reagovat
skott
Ještě co se týká ¨hlavy¨, je třeba si uvědomit, že letošní obhajovací sezona je ta nejtěžší pro Belindu. Proto jsou možná pro některé lidi její výkony trochu za očekáváním po loňským vtrhnutí mezi dospělé. Ale ona je pořád suverénně nejmladší takhle vysoko z teenagerek. Důležitý je pro ní hlavně udržet loňské výsledky, protože druhá sezona je obvykle krizová pro mladé hráčky a může snadno rychle spadnout.
Reagovat
sprchon
To máš taky pravdu. Určitě je to pro ní lepší, postupovat dál takhle pozvolna než skončit jako Nicole nebo teď po roce Genie. Snad už ale brzo prorazí jako třeba Kája nebo Timea. :) A nebo klidně hezky pomalu jako Garbine nebo Ana Karenina.
Reagovat
janek_da
Timea má 26, Karolina 23. Belinda je sotva odrostlá pubertě :)

Snad si nahrabe nějaké body na trávě a v Americe před USO. Jako v 17 letech být v QF na USO je podle mě mega úspěch.
Reagovat
sprchon
A Hrádě 30 a momentálně hraje svůj nejlepší tenis. :D
Samozřejmě, že v 18 letech je takový výsledek skvělý. :) A doufám, že to bude časem ještě lepší.
Reagovat
Patri.k
A jedeme dáááál :D

Hradecká - Azarenková: velice silná soupeřka, kterou většinou zastaví až ty nejlepší, takže to bude velmi těžké

Allertová - Piroronková: stále platí, že to není hráčka, která by měla bůh ví jak velkou formu, porazit se určitě dá

Kvitová - Solerová: Hráčka naprosto mimo formu s katastrofální bilancí a formou, její průnik do 2. kola byl snad možný jen protože dostala Solerová podobnou soupeřku jako je ona sama, pro Petru skvělá soupeřku, tuhle by měla porazit, i když nebude mít svůj den, z 10 posledních zápasů vyhrála jen jeden a to neměla žádné velké soupeřky

Smítková - Bacsinszká: Nenápadná, ale velmi silná hráčka, nedávno vyhrála 2x za sebou WTA turnaj, ale na druhou stranu bylo to ještě na tvrdém povrchu, v oblibě hraje vyhrává ve 3 setech, takže snad se o to Smítková popere

Plíšková - Mituová: Příjemná hráčka pro druhé kolo, hráčka, která občas vyhrává, ale pouze na menších turnajích, Karolína by měla být lepší

Šafářová - Naraová: Též příjemná hráčka do 2. kolo, která nemá žádné zářivé výsledky
Reagovat
Frick
Petra to měla ještě těžší, než jsem čekal. No ale dala to. Ale stávat by se to nemělo.

Terka postoupila s přehledem, to je třeba ocenit. Nicméně soupeřka se trápí nyní, takže také neprecenovat.

Andrejka odehrála důstojnou partii. Chtěl jsem aspoň tři hry a bylo jich pět. Za mne dobrý.

Klárce jsem nevěřil a bohužel právem. Hlavně škoda toho druhého setu.
Reagovat
sprchon
Hodnotím opět kladně, dokonce o dost kladněji než včera. :)
Postoupilo celkem 6 hráček, kterým jsem fandil. To je to plus proti jedné, která to nezvládla (AKS).
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.youtube.com/watch?v=M4xYR88gStw Je to nebezpečné!!!!!!!!!! Třeba ten song Serenu zničí
Reagovat
smazaný uživatel
Warning, pouštět jen na vlastní nebezpečí
Reagovat
blixa
Tak to je hustýýýý !!! Jak to že to opomenuli v anketě Zlatý David ??? :D
Reagovat
slacker
Ty zpivas?
Reagovat
smazaný uživatel
no jasně to jsme naspívala já, mám cenu grammy a oskara
Reagovat
smazaný uživatel
Postoupilo šest z mých osmi favoritek, takže můžu být spokojený. Od čtyř z nich se to čekalo, ale přesto ty soupeřky nebyly nějak lehké. Hlavně Anička to měla těžké, ale nakonec to po prohraném 1. setu zvládla. Masha zase bojovala s nachlazením... Co se týče dalších čtyř, tak jsem čekal, že by mohla postoupit Monča nebo Katka, ale zase jsem vůbec nečekal postup Donny. Kiki jsem věřil vzhledem k domácímu prostředí a současnému rozpoložení Genie... Takže 1. kolo můžu hodnotit opravdu kladně, protože se neudálo žádné překvapení na úkor mých favoritek a naopak dvě favoritky to překvapení způsobily. :) Kiki navíc už podruhé za sebou, protože loni v 1. kole RG vyřadila Na Li... Takže nezbývá než si přát, abych mohl takhle pozitivně hodnotit i další průběh turnaje. :)

BTW: Zítra budu skoro celý den pryč, takže asi nic neuvidím. Tak mě tady nehledejte. :D
Reagovat
slacker
neboj, nebudeme
Reagovat
VlS
Vezeš Marii čaj a psí sádlo?
Reagovat
LukasH
:D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel, do Paříže nejedu. :D Ale přesto doufám, že Mashe už bude líp a svou krajanku porazí. :)

Jinak je Vitalia taky celkem fešanda... :)
https://twitter.com/VDiatchenko/status/603144001340964864
Reagovat
EllNino
a hlavně dobře hraje, mohla vy udělat podobný drama jako Alexandra Panova na AO ...ale třeba i s tim proměněným mečbolem :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to ne! :D
Reagovat
EllNino
:) mně by to nevadilo, obě jsou docela pěkný, ale Vita se mi líbí o trochu víc a navíc se mi velice zamlouvá její obouručný forehand :)
Reagovat
lars
aha tak, ze nejedes ale letis do Parize :)
Reagovat
lars
jede si s ni natocit sefie :)
Reagovat
FulnekUltras
;-)))))))
Reagovat
Patri.k
Žádné velké překvapení, výsledky celkem předvídatelné v 1. kolo FO, úspěch střídal neúspěch, ale hlavně, že to Petra ukořistila, bez ní by to bylo o poznání smutnější
Reagovat
FulnekUltras
snad nám radost vydrží do druhého týdne... ;-)
Reagovat
VlS
Klárko, neumíš náhodou hezky zpívat? Že by ses přihlásila do Hlasu a koukali bychom na krásnou ženskou, jak se něčím baví, to co děláš je masochismus.
Andrea aspoň prohrála s úsměvem na rtech a vypadala, že jí tenis baví.
Reagovat
lars
ona se musi soustredit na hru a ne na usmev :)
Reagovat
smazaný uživatel
máš pravdu :D... já mám rád všechny naše hráčky i Kláru, ale koukat se na ní prostě nedá, jak píšu níže... vypadá na zhroucení ať vyhrává, nebo prohrává. Neznám jinou hráčku, která by vypadala, že jí ten tenis otravuje...
Reagovat
smazaný uživatel
Přitom ji to ale prý baví (byť to tak vůbec nevypadá) a nechce ani slyšet o tom, že by skončila.
Reagovat
smazaný uživatel
Klára se tak netváří, protože by ji tenis nebavil, u ní to je "základní obličej".
Reagovat
smazaný uživatel
no ale základní tenisový obličej, protože mimo tenis se tváří "normálně" ..ne jak před umučením
Reagovat
smazaný uživatel
Mimo zápas je jak sluníčko. Takže žádný "základní obličej", jen "základní zápasový obličej".
Reagovat
Frick
Jenže Andy (asi) vůbec neměla myšlenky na postup. Klára jo.
Reagovat
VlS
A tak jasně, Andy si mohla jít v klidu užít centr kurt, protože i kdyby dostala dva kanáry, tak by to nikoho nezaskočilo.
Reagovat
Frick
Dopadlo to, jak jsem čekal.

Nakonec tedy do R64 6 z 11 holek.

No, umíme to i lépe.

Snad ve Wimblu bude lepší skore.
Reagovat
EllNino
je to nejvíc za poslední dekádu, tady se našim holkám nedaří, 6 holek je ještě hodně :)
Reagovat
VlS
Není se co divit, je to strašně, strašně pomalé, zlatý Madrid.
Reagovat
Grape
Podle mě je to super číslo, nechtěl bys trochu moc? Jistě to mohlo dopadnout i líp, ale také o dost hůř... :-)
Reagovat
tommr
víc hráček ve druhým kole jsme za posledních deset let ještě neměli (maximum zatím bylo 5 hráček z roku 2008) ... :)
Souhlasím ale s tím, že to mohlo být i lepší. Zklamala hlavně Bára Strýcová ...
Reagovat
lars
v FO nebo GS ?
Reagovat
EllNino
na RG .)
Reagovat
Frick
Je fakt, že jsem bral GS celkově a ne pouze FO...
Reagovat
smazaný uživatel
Na Koukalovou se nedá dívat..pořád vypadá, jako by se měla každou chvílí zhroutit...zralá na psychiatrii ať se jí to povede, nebo to zkazí..
Reagovat
Pedronegro
Opravdu, Klárka Koukalová je nekoukatelná :-)
Reagovat
misa
Že by měla svůj podíl na hibernaci nechutné stránky LČT? Dobře jim tak!!!

http://www.rozhlas.cz/zpravy/tenis/_zprava/1494042
Reagovat
smazaný uživatel
No je pravda, že už jsem na ně nějakou dobu neslyšel..
Reagovat
Fandina
Úžasná výmna Klárka Kovinic pro Klárku na 6:5. Klárko pojď!!!
Reagovat
Fandina
A na Eurosportu teď přerušili tenis Danka Bencic kvůli Ostravě, poběží Bolt.
Reagovat
smazaný uživatel
Na Novinkách je ale hnusných komunistických dementů. Fakt vždy když je článek o Petře tak jí tam nadávají, svině Stalinovský ať políbí Kim-Irsenovi prd.el když Petra vyhraje Madrid tak je skvělá jo tak je prostě lepší než Zeman. A když porazí Erakovičovou ve 3.setech tak jí nadávají hnus tohle to
Reagovat
Grape
Ehm...

Od: Kvitovka456
to je kráva! no to snad neni možné
[ Reagovat ]
Reagovat
smazaný uživatel
Ehm to jsem napsala z naštvání protože Petra zahodila tutovku
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsii fakt ubohá.
Reagovat
smazaný uživatel
NÁPODOBNĚ
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych nikdy nenapsal o mém favoritovi, že je deb.il/kretén, nebo o favoritce, kráva.. Nevím, jestli to tak prožíváš ale měla by ses krotit.. Nebo.... Měl? Jindro?
Reagovat
smazaný uživatel
Omlouvám se nechtěla jsem to napsat tak se s toho nezlbázni, psala jsem tu mnohem horší věcí
Reagovat
Grape
Přiznáváš, že jsi zde psala i horší věci, než že je tvoje nejoblíbenější hráčka kráva, ale na druhou stranu tě strašně vytáčí, když někoho napadají jiní diskutující a musíš to pořád řešit...No zajímavé :-)
Reagovat
lars
asi ma dvoji osobnost
pac jednou to vyhodnocuje mozkem kvitovky a podruhe mozkem Havlata :))
Reagovat
smazaný uživatel
No, já se nezblázním, spíš mě irituje, že své oblíbenkyni nadáváš.. To já kdybych někdy nadával na Denču, asi bych se profackoval :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jo já jsem Kvitovka, Havlát, Kim-Irsen, Merkelová v jednom
Reagovat
VlS
A bereš na to něco?
Reagovat
janek_da
Kvitohlávky
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem sice exot, ale na tebe nemám :-)
Reagovat
slacker
TY a F jste extra kategorie. Na vas nema nikdo
Reagovat
Fandina
Tak tak. Jsme nejlepší.
Reagovat
Grape
Tak to mě pobavilo :D Ale souhlas :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jako na mě nemáš?
Reagovat
smazaný uživatel
Na Kvitovku nemám ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nn, reagoval na kopretinku "Jindru" Havláta :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Reagovat
Grape
No a někdo jiný třeba po zápase píše z naštvání, že Petra nevyhrála tak snadno jak si přál nebo že mu zkazila tiket...
Nechápu proč pořád řešíš takové hlouposti jako rumunské blbce, co fanaticky vyzdvihují Simonu nebo teď zase blbce, kteří se navážejí do Petry. Vždyť je přece evidentní, co to je za lidi. Takoví byli jsou a vždycky budou...
Reagovat
smazaný uživatel
Super Andreo, dobrý výkon ale Kláro co to tam proboha děláš, sice na to nekoukám ale podle čísel bída
Reagovat
slacker
Koukalova koukej nekolabovat. 8 micku za sebou v riti
Reagovat
EllNino
Hm tak v . kole uvidíme souboj dvou bývalých vítězek tohoto GS Svetlany s Francescou a vítězka zřejmě čeká na Karolínu :))
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluji Sereně, ale především Andrejce, která předvedla vcelku slušný výkon. Hrála agrasivně, ale i obranná hra fungovala. Uhrála vcelku 5 gamů, což je velký úspěch a jednou dokonce vzala Serence podání. Snad se začne blýskat na lepší časy a a přiblíží se top100. To je ale ještě daleko :)
Reagovat
PetaM
Neboj Sereno, proti druhému Háčku už nevyhraješ :D
Reagovat
kada.tom
nevyhraje, protože se utká s Vikou :-)
Reagovat
blixa
Baťůžek si bude balit baťůžek ;-)
Reagovat
Fandina
Škoda, tak bude muset Serenu porazit Lucka Hradecká.
Reagovat
smazaný uživatel
Andrejka dělala, co mohla. :)
Reagovat
FulnekUltras
aspoň si na centru zakroutila prckou a vychutnala aplaus po několika vydařených returnech,,, ;-)
Reagovat
kada.tom
Serenka vyhrála ;-)
Paráda :-)
Andrea docela překvapila - 5 her je výrazně nad plán :-)
Reagovat
Oin
Serenka,to je trošku eufemismus, že? :-) Něco jako Konžík.
Reagovat
FulnekUltras
nebo Průjmička... ;-)
Reagovat
Fandina
Klárka hraje s Kovinic a ve druhém setu je to 3:1. Tak doufám, že bude pokračovat. A na kurtu kde hraje se ozvývají čeští fanoušci. Klárko pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Andrejka kanára mít nebude a teď už to Serenka může dorazit
Reagovat
Fandina
Ach jo. Grišulka Grišulka ani set. Sock do prvního kola byl děs.
Reagovat
Bloody13
A Dimitrov už si taky pomalu balí kufry.
Reagovat
George_Renel
Zatím je smutnější výkon Koukalové...
Reagovat
tommr
Andrea už toho dneska uhrála víc než v celým posledním zápase proti Sereně ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
ale nehraje zle. Docela tam do toho pálí a jsou tam pěkné momenty. :)
Reagovat
smazaný uživatel
VIDÍM DOBŘE, ANDREA MÁ BREAK
Reagovat
smazaný uživatel
my taky vidíme dobře, tak nemusíš psát CapsLockem
Reagovat
Fandina
A je to tady!!! 2:3 výborně Andrejko, teď udržet podání a pak zase brejknout Serenu. Andy pojď!!!
Reagovat
Frick
Co se to sakra děje?!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Opožděně, ale přece! Allez Kiki!!! :D
Genie, pozdravuj doma! :-))
Reagovat
slacker
Dneska ji da :-DD
Reagovat
dadaft
se s tím nemazlí. ))
Reagovat
kada.tom
:-D :-D :-D
Reagovat
kada.tom
Andrea mox dobře ví v jaké pozici je na kurtu :-D
Může si jen tak užívat velkého kurtu a pokusit se to co nejvíce natáhnout, myslím, že když bude zápas delší jak 60 minut, bude to velký úspěch :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom aby Serena tu "roztomilou blondýnku" moc nepodcenila... :D
Reagovat
Fandina
Jupí Andrejka Serena 1:3. A teď začne otáčet. Andy pojĎ!!!
Reagovat
smazaný uživatel
ANDREA MÁ GEEEEEEEEEEEEEEEEEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Má první gem. :)
Reagovat
smazaný uživatel
A teď dokonce brejk! :)
Reagovat
Andrew89
je skvělá:D pobavila:D
Reagovat
kada.tom
Serena je fér, přiznala Andree esíčko :-)
Reagovat
Fandina
Andrejka Serena live na Eurosportu. Andy pojď!!!
Reagovat
re.dihel
Může mi někdo říct co to Andrea předvádí? :D Vždyť není schopná odvrátit jediný tvrdší míč. Řekl bych že za 45 minut je rozhodnuto. 6:0 6:0
Reagovat
sprchon
45 minut? Optimisto... To by Serena musela mít velkou krizi.
Reagovat
r176
kolik to tipnete Serena - Andrea? já 6:0 6:1
Reagovat
kada.tom
tipoval jsem už níže 6-1 6-2
Reagovat
smazaný uživatel
6:0 6:0 bohužel to tak vypadá
Reagovat
sprchon
Ale tak je tam i sranda. :D
Jinak tipuju od Andrey jeden čestný game.
Reagovat
smazaný uživatel
hm to bude poprava
Reagovat
Pavlis
Kristina hrála dobře v prvním setu, ve druhém též, ale jen do stavu 5-0. Pak následoval klasickej fajl, Kanaďanka to mohla klidně otočit. Naštěstí to teda už Francouzska dopodávala a mohla slavit. Konec jsem též neviděl, sekl se obraz.

Vadilo mi jen neustálé dávání kraťasů, to vyloženě nesnáším. Dal bych pravidlo, že se smí použít max. třikrát za set. Tohle je prostě dost nefér hra. Sice ve výsledku dobře taktická, ale smysl kratasů má snad jen u delších výměn, když ji chce hráčka již ukončit. Zase ale teda chválím Kristinu, že je zkušená ze čtyřhry. V zápase jsem jí fandil, ale prostě jsem chtěl opět kanára pro Bouchard :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to čtu poprvé, že moc kraťasů je nefér hra... :D
Reagovat
kada.tom
přesně :-D já mám kraťasy moc rád :-))
Reagovat
misa
Nefér hru předvádějí jiné aktérky. Kraťasy jsou krásným oživením hry.
Reagovat
slacker
Zakaz davani kratasu? A co zakaz hrani crossem?
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych zakázal i esa, taky není fér, že někdo jich dá 10 za set a soupeř 0.
Reagovat
sprchon
Já bych zakázal ty internety... Vymejšlíte tu hrozný kraviny. :D
Reagovat
smazaný uživatel
co to je s těmi dropshoty za hovadinu? o.O Jaká by byla hranice? Vždyť to je nesmysl
Reagovat
Bloody13
Génie tim pádem nejspíš vypadne z Top Ten.
Reagovat
kada.tom
už aby to bylo ... nemá co dělat ani v TOP 20
Reagovat
tommr
vytlačit jí z desítky ještě během FO můžou v podstatě jen Kerberová (ztrácí na ní 58 bodů), Karolína Plíšková (108) a Lucka Šafářová (293). Kéž by se to aspoň jedný naší holce podařilo ... :)
Reagovat
sprchon
Plus ještě dalších asi 10 hráček... To by ale musely dojít hodně daleko.
Reagovat
tommr
jj ty by na to potřebovaly dojít minimálně do semifinále nebo ještě dál a to není moc reálný ... :)
Reagovat
HayashiM
A aby vypadla z desítky, musely by to ze zmíněných zvládnouut alespoň dvě...
Reagovat
misa
Po FO bude mezi 9. a 15. místem. Jestli tam ještě pár týdnů zůstane, je jedno. Ve Wimbledonu odepisuje 1300 bodů, takže udržení v top 10 i po něm je utopie...
Reagovat
Bloody13
Tak určitě Karolína by mohla, Kerberovka jí dá stoprocentně :)
Reagovat
kada.tom
Fandit budu samozřejmě Sereně, Andreu mám rád, ale i z hlediska taktiky do dalších částí turnaje je třeba, aby to dneska Serena zvládla, o čemž nepochybuju - vítězství Sereny vidím tak na 98% jako jasnou záležitost :-)

Osobně si myslím, že každá získaná hra bude pro Andreu velkým vítězstvím :-D (tipuji tak 6-1 6-2)
Reagovat
smazaný uživatel
ALLEZ!!! :) Ale byl to teda boj... Proměněný mečbol jsem viděl až z opakovačky, protože se mi akorát předtím sekl stream a pak už jsem jenom slyšel jásot publika a viděl podávání rukou. :D

Mám velkou radost! :) Kiki potvrdila, že doma prostě umí (na rozdíl třeba od Caro G.). Ten závěr byl nervózní, ale Genie taky ještě dobře zabojovala. Přestože fandím Kiki, tak je mi Genie trochu líto (ale vůbec mi není líto Sumyka :D). Ale holt ten los takhle vyšel a dobře pro Kiki, že dostala nasazenou soupeřku, která ale není úplně ve formě... Rád bych věřil tomu, že Kiki ještě nekončí. Klára nebo Kovinic ve 2. kole jsou rozhodně hratelné soupeřky a Kiki obhajuje 3. kolo, takže se musí snažit. :) Jenom škoda, že příště už tady asi nebude mít takovou podporu (no jo, není nad upřímné fandění). :D
Reagovat
sprchon
Jo, s tím MB jsem to měl stejně. :D Jinak souhlas a doufám, že Kiki půjde dál.
Reagovat
smazaný uživatel
Já Kiki budu fandit i příště, pokud nebude hrát s nějakou mojí oblíbenkyní, protože ji mám ve fantasy. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Takže i proti Kláře? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kláru moc neřeším, občas ji přeju, ale vyloženě moje oblíbenkyně není. :)
Reagovat
kada.tom
Mladenovic dneska potěšila, jednou jsem jí fandil a to by zase na nějakou dobu stačilo :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Evžena je na tom jako Nicole Vaidišová, za chvíli to ukončí a bude vyrábět auta
Reagovat
baggik
Třeba tě pk zamstná ve svojí automobilce. Jako větrák.
Reagovat
smazaný uživatel
No teď už se to dá říct s jistotou - Genie je v krizi.
Reagovat
Cico93
A v poriadnej.
Uvidíme čo bude ďalej...
Reagovat
COMEON
v prvom rade si musi vyčistiť hlavu , otriasť sa z toho padu na 'hubu' ( ako tu bolo už písane ) a zlepšiť podanie, s FH a BH problemy nema
Reagovat
smazaný uživatel
krize to je slabé slovo. Evža je totálně v sra...ch
Reagovat
PetaM
To se znáte odtamtud?
Reagovat
COMEON
dneska tvoj druhy vydarený disssss :'D
Reagovat
tommr
kdyby dneska Petra vypadla - a moc k tomu nechybělo - tak by si o krizi určitě nemluvil, že ... :)
Reagovat
PetaM
Jsem si nevšiml, že by letos Genie měla 2 tituly z toho jeden z PM ...
Reagovat
Davor1
Tommr zvyčajne vycíti krízu už vtedy, keď si Petra prehrá servis, alebo nevyhrá return :-))
Reagovat
tommr
ale na GS má zatím lepší bilanci než Petra. V každým případě nevidím důvod, aby se jí vysmíval zrovna zaslepenec jako je quesh ...
Reagovat
slacker
Rekl jiny zaslepenec Tommr
Reagovat
tommr
řekl úchylák slacker ...
Reagovat
smazaný uživatel
Já se Genii nevysmívám. A srovnávat s ní Petru je dost mimo.
Reagovat
Frick
Tak krásná holka. Člověka by nenapadlo, že atletika může jí takto zhyzdit figuru. :-(

Proč nemůže radši skákat o tyči nebo třeba dělat sedmiboj.
Reagovat
FulnekUltras
Na Anežce Hodinové se aspoň občas něco zatřáslo... ;-)
Reagovat
slacker
Tys jsi inkarnace zida Hilsnera?
Reagovat
FulnekUltras
A čumím, jak tady po padesátce všechny zvou na screening... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
škoda že Katka nebo Bára neměli Evžu v 1.kole mohli vyhrát a zahrát si na větším kurtu
Reagovat
smazaný uživatel
neměly
Reagovat
sprchon
neměly a nemohly
Reagovat
George_Renel
černého Petra odmítla. Evžena ne.....
Reagovat
slacker
Cerneho Evzena?
Reagovat
Andrew89
:DD
Reagovat
smazaný uživatel
Bude Serenka moja na ČT sportu?
Reagovat
smazaný uživatel
nebude dávají zlatou tetru, protože všechno je na ČT důležitější než tennis
Reagovat
COMEON
si prepnuta ale tento komentar si zabila :'DDDDD
Reagovat
kada.tom
asi jen na webu, na ČT běží Zlatá tretra :-)
Reagovat
sprchon
Až od 20:00, takže záznam...
Reagovat
smazaný uživatel
díky všem. Asi na to prdím. Snad to Seree zvládne co nejrychleji :)
Reagovat
sprchon
Já chci vidět Belindu s Dankou, fandit budu samozřejmě Belindě. :)
Reagovat
Oin
Třeba se na to vyseree.
Reagovat
Frick
Nebude. Ale můžeš si na Tretře užít jiných černošek, í Černošek tam je.
Reagovat
smazaný uživatel
viděl jsem :D :D
Reagovat
re.dihel
http://www.ceskatelevize.cz/sport/tenis/312799-zive-hlavackova-jde-na-jednicku-serenu-williamsovou/
Reagovat
COMEON
Genie :( daj sa dokopy a pripravuj sa na travu a poriadne trenovať! Come on. :)
Reagovat
misa
dostane od kolegyň určitě spoustu gratulací.

Genie se alespoň neunaví před travnatou sezónou, do Wimbledonu ale pojede posraná až za ušima...
Reagovat
tommr
moc se nevytahuj - nechybělo moc a Bouchardová to ještě otočila ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Za 4 měsíce bude muset hrát Evža turnaje ITF protože žebříček ji nebude stačit ani do kvaldy na turnaj WTA
Reagovat
HayashiM
Ne, že bych jí to nepřál, ale v Race má 687 bodů, to jí bude až do konce roku na TOP100 bohužel stačit...
Reagovat
vrabejka
Haha stačí na t osi přisla kde? :D Stačí ji vyhrát 2 turnajej wta a bude zpatky v top 5.
Reagovat
HayashiM
Trolle... Pokud ve Wmbledonu nedá aspoň semi, půjde z TOP15 a nějaké drobky ji moc nezachrání.
Reagovat
smazaný uživatel
ONA A VYHRÁT TURNAJ WTA XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Evža by sotva vyhrála ITF 10 000
Reagovat
smazaný uživatel
To je od tebe docela ubohé se ji vysmívat. Kolikrát měla Petra problém vyhrát nad soupeřkou daleko horší.. To ses asi nesmála, co??
Reagovat
misa
Lehčí by pro ni bylo oběhnout celou Kanadu, navíc v životě vyhrála jediný international...
Reagovat
vrabejka
ona vám ještě ukáže zač je toho loket. No aby nam Petruška nevyletěla jen o kolo později než Gen.
Reagovat
misa
Petra většinou končí až ve 3. kole, takže má ještě čas.
Reagovat
baggik
Ale byla ve finále Wimbledonu, ty jsi byl nejdál v Olomúci na syrečkářských slavnostech. Nádherná zábava kopat do sportvkyň, kterým se zrovna nedaří. Tady by se Chocholoušek popásl.
Reagovat
misa
Jednak se mýlíš a jednak konstatuju fakt. Vyhrála někdy něco kromě jednoho malého turnaje? Hraje něco letos? Chová se slušně k jiným tenistkám?
Reagovat
baggik
To sice nevyhrála, ale je to mladá hráčka, došla párkrát daleko na grandslamech. A samotné finále Wimbledonu je velký úspěch i kdyby už nic nedokázala. :-) Já nechápu tuhle nenávist na základ toho, že si dovolila v teanegerovském věku porazit vaší oblíbenkyni nebo že řekla že má na to porazit kohokoliv a je to o její hře? Já na tom nic špatného nevidim a hlavně nemám rád tohle šílenství davu.
Reagovat
misa
Pokud na jejím opakovaném pohrdání soupeřkami při FC nevidíš nic divného, je to tvoje věc... Vsadím se, že mezi hráčkami bude Bouchard stejně "oblíbená" jako tady.
Reagovat
baggik
Ve Fed Cupu sleduju jen naše holky takže nemám tušení o co jde, v Kanadě jsem nebyl.
Reagovat
baggik
A pokud si vzpomínám tak naše hrály s Kanadou, ale Bouchard tam nebyla, byla zraněná. Můžeš mi říct kdy teda koho urazila.
Reagovat
VlS
Genie je určitě talentovaná a teď se v tom plácá. Loňský úspěchy jí vlezly na mozek a od fandů si to teď po právu vyžere, může si za to sama, někdy to chce přemýšlet před akcí, po ní už nic nevymyslíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Kiki mi udělala dvojnásobnou radost. Gratulace :-)))
Reagovat
vrabejka
Fakt škoda, že Gneie začala hrát něco až v posledních 4 gemech. Doufam,že ti tu mají amok z Genie pořádně namastí svá ega.
Reagovat
smazaný uživatel
To se neboj
Reagovat
sprchon
Skvěle, gratulace! :) Další velká radost dneska. :)
Reagovat
Cico93
aa do pekla.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v praví čas dosevírováno :) Gratuluji moc Kiki.
Tak a Kanaďanka namyšlená nám dala papá. ;)
Reagovat
kada.tom
Juchůůůůůůůůůůůůůůů!!!
Bouchard OUT už v 1. kole! To je fantazie :-)
Jsem moc rád, že to takto dopadlo :-))
Reagovat
COMEON
:(
Reagovat
smazaný uživatel
JE TO TAAAAAAAAAAM Užij si spánek pod mostem Evžo
Reagovat
COMEON
ty si pekne prepnuta.
Reagovat
PetaM
Proč by měla spát pod mostem? Zveš jí snad k sobě na kafe?
Reagovat
Kozoroh
Tak to je ubohé...
Reagovat
smazaný uživatel
Uf
Reagovat
smazaný uživatel
KIKINOOOOOWIČŘŠÍŽUÁGTÉWŠŽŘTRF
Reagovat
Andrew89
pojd Kiki
Reagovat
kada.tom
Doservíruj to!!
Reagovat
gigin
Reagovat
MorusRubra
Pojď Kiki!!!
Reagovat
misa
je úchylný sport :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď musíš dopodávat, Kiki! Jinak to bude špatné...
Reagovat
smazaný uživatel
Chyba v expres zprávách: Jankovičová neprohrála s Pirnkovou, ale s Karatanchevovou.
Reagovat
tommr
zřejmě to vedou ve stylu Bulharka jako Bulharka ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
*Pironkovou
tommr: nejspíš :D
Reagovat
Fandina
:-))))))))))))
Reagovat
Pedronegro
asi Bulharka nebo Kazaška, všechno východ :-)
Reagovat
sprchon
Vsadil by někdo za tohoto stavu v prvním kole, že Genie vyhraje RG? Teď hraje jako šampionka. :)
Reagovat
PetaM
Za toho stavu bylo na výhru Genie 1:150 :D Úplně jsem si řekl, že bych do toho šel ... :D No zatím se mi potvrzuje, že jsem to dát měl :D Uvidíme, co 10. game :D
Reagovat
sprchon
Kiki vyhraje 7:5. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
a jde do tuhého
Reagovat
smazaný uživatel
Arnaboldi v 2. kole kvaldy 27-25, 3. kolo otáčel z 0-1 na 2-1 a dnes z 0-2 na 3-2. Taky asi rád tráví na kurtu hodně času :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se nám to trochu komplikuje :(
Reagovat
smazaný uživatel
Sakra, Genie nějak zabojovala a Kiki to nemůže ukončit... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Mýlíš se, 5:4 :)) To je celá Kiki, herně bájo, ale hlava jí funguje líp v páru.
Reagovat
PetaM
Nooooo, mám z toho zatím takový pocit, že jak táhlo domácí publikum Karinu v Itálii a pak jí na konci totálně potopilo, že Kiki se děje zatím to samé ...
Reagovat
smazaný uživatel
ty vole Kikino zbytečná komplikace, Genie uletí letadlo a bude muset spát na letišti nebo pod mostem
Reagovat
smazaný uživatel
To tak Kiki ukonči to už jinak Genie nestihne letadlo
Reagovat
smazaný uživatel
No tak
Reagovat
misa
ale zbývají dva brejky.
Reagovat
smazaný uživatel
Genie otáčí.
Reagovat
smazaný uživatel
sotva
Reagovat
MorusRubra
No, nelíbí se mi, jak se to vyvíjí. Já si rozhodně nechci přečíst článek o epickém obratu, tak Kikino mákni.
Reagovat
Davor1
Už mi je jej naozaj veľmi ľúto. Síce na mojom rebríčku obľúbenosti okupuje skôr spodné priečky, ale tak masívny zošup jej vážne neprajem. Že vypadne z desiatky je úplne v poriadku, momentálne na ňu nemá ani omylom, ale ten jej pád môže byť po Wimbledone až raketovo strmý a tie pravidelné debakle ju herne zrážajú ešte viac. Budúcnosti ženského tenisu by jej úpadok do priemeru nijako nepomohol, skutočne má potenciál vysoko, škoda, že jej chýba pokora a čistá hlava, aj keď to možno nie je úplne len jej chyba.

Kristýna dnes ale fakt skvelá, nepamätám si, žeby som niekedy videl od nej lepší zápas...
Reagovat
sprchon
Líto? Ještě neprohrála. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda velká škoda
Reagovat
kada.tom
to je škoda, že ten kanár nedopadl ...
Reagovat
smazaný uživatel
Kiki nechce být na Evženku tak ošklivá, víš? :D
Reagovat
HayashiM
To je škodaaaaa
Reagovat
smazaný uživatel
ve 21:00 letí s Paříže let do Montrealu s přestupem ve Frankfurtu to by stihnout měla nebo let ve 22:20 s přestupem v Dauhá takže papá Evženo
Reagovat
smazaný uživatel
Poletí soukromým letadlem, takže tohle neřeší.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže jedno místo v top 10 je v podstatě volné, teď otázka pro koho. Karolíně a Lucce stačí "maličkost" - porazit v případném zápase Světlu, resp. Mášu :-) Teda jestli to mají v live rankingu dobře.
Reagovat
misa
Kája je mnohem blíž.
Reagovat
smazaný uživatel
Když už prohrát, tak si aspoň něco odvést. Kanárek je hezkej, Kiki není žádnej lakomec.
Reagovat
smazaný uživatel
Fuj, Kiki, lakoto jedna!!! V záběru v hledišti byli Kikičovi?
Reagovat
dadaft
hm, Genie, asi nejtvrdší pád na hubu posledních let,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
Kozoroh
... je na spadnutí! Kometa Bouchard zanedlouho shoří v pařížské atmosféře!!
Reagovat
gigin
Jaká je to letos kometa, tvl?? Však letos nic.
Reagovat
lars
CF na AO :)
Reagovat
Kozoroh
QF GS je "nic"? :O
Reagovat
gigin
Tak dobře no :DDD Ale jakože jinak no..
Reagovat
PetaM
Senzace? :D
Reagovat
Kozoroh
Na GS bezpochyby.
Reagovat
skott
Senzace je dneska vypadnutí Jankovic, Luovo vyhranej zápas na antuce nebo výkon Halyse, který nedostal kanára. Ale zápas Bouchard proti Mladenovic s publikem v zádech byl minimálně 50/50...
Reagovat
smazaný uživatel
dnes předvádí luxusní výkon. Je dobrá na servisu a na returnu. Zkracuje, zpomaluje a pořádně udeří. Snad kanár vyjde :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už jenom dopodávat... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak kanár nebude. Nevadí, hlavně to ukončit co nejrychleji...
Reagovat
misa
by měly stačit :-)
Reagovat
COMEON
niee kanar nie :O :/ :D
Reagovat
kada.tom
Sumyk si musí zoufat ... to má za to, že nezůstal u Viky
Reagovat
PH94
Upřímně se tlemím od ucha k uchu
Reagovat
HayashiM
Kanár bude a ne, že ne :)
Reagovat
kada.tom
na SL dneska padly už dva kanáry, mohl by padnout i třetí :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Chtělo by to kanárka:)
Reagovat
smazaný uživatel
papá Genie, Charles de Gaulle je velké letiště určitě ještě večer do Kanady něco poletí
Reagovat
Andrew89
její realizační tým už bookuje letenky:)
Reagovat
kada.tom
to je slast, když Bouchard hoří v 1. kole grandslamu :-DDD
Reagovat
vrabejka
Genie ty si opravdu ztracený případ :(
Reagovat
PH94
Papa Bouchard
Reagovat
Frick
Oje.be prostřednictvim sevjch tenisovejch koní stát na daních o pár desítek milionů, pak se vyfotí se šekem na 100 papírů a jakej to neni lidumil.
Reagovat
Titan
Génie, máme tady červené, modré a bílé ručníky, račte si vybrat...:)
Reagovat
sprchon
Já vidím jenom ty pavoučí. :) Ale holka jako Genie se přece pavouků nemůže bát...
Reagovat
Cico93
ajajaj ;-(
Reagovat
COMEON
snáď to ešte otočí! :(
Reagovat
Cico93
Uz asi nie
Reagovat
COMEON
asi nie no. 3:0 je už moc.
Reagovat
Andrew89
udělat Genie pápá?

A ještě chci aby vypadla ta všemi přeceňovaná Madison...Come on Varvaro!:)
Reagovat
sprchon
Dneska zatím celkem luxus až na Anu Kareninu, odcházel jsem, když vedla ve druhém 4:0 a teď vidím 6:7... Zároveň ale vidím Kiki 6:4 a break ve druhém. No to bude bomba, jestli to dotáhne. :) Jdu koukat.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo má podle vás hezčí nohy? Kiki nebo Genie? Za mě Kiki. :)
Reagovat
Andrew89
Kiki:)
Reagovat
PH94
Rozhodně Kiki
Reagovat
sprchon
Souhlas. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Kiki fandím Genie
Reagovat
Davor1
U mňa Genie. Aj keď ju vážne nemusím, tie jej nožičky môžem, a nie len tie :-D
Reagovat
Cico93
;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to já taky, i když volím Kiki. :)
Reagovat
COMEON
Kiki :)
Reagovat
PetaM
Prosím tě, i kdyby Kiki neměla nohy, tak bys řekl, že ona :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, nech si to! :D Má je nejhezčí na okruhu! :)
Reagovat
COMEON
:'D
Reagovat
sprchon
+1 :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kiki!!! Je celá úžasná!
Reagovat
Denis92
Za mna Genie.. ale najkrajsie nohy mala podla mna Vika do roku 2010, potom vsak pochopila, ze ked chce patrit k najlepsim tak musi na sebe poriadne zamakat a uz aj jej nohy nabrali "sportovnu" podobu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak podle mě je Vika na 2. místě hned za Kiki. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Od druhé poloviny 1. setu je Kiki o něco lepší. :) Za stavu 5:4 a 40-0 se tam dostavila trochu nervozita, ale nakonec to dobře dopadlo. Dokonce i dropshoty začaly Kiki vycházet... Tak ještě jeden set! :)
Reagovat
smazaný uživatel
A další luxusní dropshot! :)
Reagovat
smazaný uživatel
A je tam brejk!
Reagovat
misa
monty, nádherné dropshoty!
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem ti to říkal. :)
Reagovat
kada.tom
málem to Mladenovic po*rala, ale naštěstí ten set bere :-)
tak ještě jeden :-))
Reagovat
misa
set dole? Ajajajajaj ;-)
Reagovat
PH94
Kikiii
Reagovat
smazaný uživatel
Super Kiki. To dáš :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kiki hezky:)
Reagovat
misa
Hezký zápas plný zajímavých výměn.
Reagovat
mrafe
Šarapovová odmítla rozhovor a slyšela bučení: Udělala jsem, co bylo nutné

Zdroj: http://sport.idnes.cz/tenis-maria-sarapovova-buceni-publika-dx3-/tenis.aspx?c=A150526_085955_tenis_tny

Ty diváci vůbec nemají pro Marfušku pochopení ;-). To je úroveň ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
To už jsem taky četl... Francouzi asi neví, že když Masha není zdravotně v pořádku, tak nezůstává na kurtu déle než je nezbytně nutné. Stejně tomu tak bylo i na exhibici v Praze, kde si trochu podvrtla kotník.
Reagovat
Andrew89
nestvi mě:D a makej!! KIKi a ty tu kanadanku vyprovod
Reagovat
Andrew89
sakra...:D
Reagovat
Frick
Hele, že on nosí tyhle hadry permanentně (modrý pruhovaný sako + růžová košile)....
Reagovat
Fandina
Gríša Ssock právě na Eurosportu 2. Gríšo go!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tenhle zápas mi teď na streamu skočil místo Kiki - Genie a neviděl jsem, jak Kiki získala brejk...
Reagovat
COMEON
Grigor a Genie do ďalšieho kola! COME ON ! :D
Reagovat
kada.tom
pro mě složité, fandím oběma a nevím komu dneska mám fandit víc :-(
Reagovat
smazaný uživatel
je v tom černém HOT! :) mm
Reagovat
smazaný uživatel
Ona je hot ve všem. :) Stejné šaty má taky Anička. :)
Reagovat
smazaný uživatel
mám ráději brunety, ale Kiki má mnohem lepší postavu než Ana, ale Ana je zase hezčí v obličeji :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych je bral obě. :D
Reagovat
smazaný uživatel
tak to každopádně. Kdo by nechtěl takové modelky. Ale i ta Piroňka je moc hezké. :)
Reagovat
Titan
Jeden hot a druhý čehý...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
nádhera co tam Kikča předvádí. Snad jí to podání vydrží co nejdéle
Reagovat
Titan
Buška začíná nahazovat kyselé ksichty, ještě přidat a dorazit...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
nějakej stream na Kiki a Genie?
Reagovat
Cico93
http://live.drakulastream.eu/static/freepopups/2948181913386700.html
Reagovat
lars
komu fandis v tomto zapase ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
asi víc přeji Genie at se konečně vyhrabe z těch nezdarů
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím Kiki snad až na jednu výjimku moc nevycházejí...
Reagovat
misa
neměla by je zkoušet
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba se to zlepší. Když jí vychází, tak je to jedna z jejích největších zbraní. To bylo hodně vidět i ve Štrasburku...
Reagovat
smazaný uživatel
No vidíš, jak jí to teď vyšlo... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jelena jde na obrat!!! :DD
Reagovat
Andrew89
musí:DDD jinak mi to posere celý:D
Reagovat
smazaný uživatel
Možná mi ještě poděkuješ, že jsem to zakřikl... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba ještě jo.. :DD Ale teda nedokážu si představit jak hrála, protože má 42 UE a já to sleduju od stavu 1:4 a Jelena udělala tak 5 nebo 6 UE od té doby.. :D To musela hrát strašně do té doby.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak nic...
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel no.. :-/
Reagovat
smazaný uživatel
42 UE? Tolik jich snad neudělala ani Petra, a to je co říct. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Aha - 47, tak udělala. Ale měla na to o set víc. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
DOTOHO KIKČO
Reagovat
lars
radsi fandi Varvare :))
Reagovat
vrabejka
Genieee znič ju!!!
Reagovat
lars
.... raketu :))
Reagovat
vrabejka
když j uhodí po maldenovič proč ne
Reagovat
COMEON
aaaa ďalši fanušik Genie ! :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak dnes máš velký úkol! :) Come on
Reagovat
Frick
Váží Dusík 3x tolik co Peřinová? :-D
Reagovat
vrabejka
ty vážíš 2x to co Dusík.
Reagovat
Patri.k
Ještě, že proti sobě neměla Petra silnější soupeřku, po tomhle výkonu co dneska předvedla obvykle vypadává, ale měla tam světlé chvilky, což ji zachránilo... Dneska Petra dost nepřesná, mnohdy byl problém vůbec vrátit míček do kurtu, razance úderů taky mnohdy nebyla tak velká jako obvykle
Reagovat
smazaný uživatel
Erakovič v druhém a třetím setu hrála velice dobrý tenis, neřekl bych, že by Petra měla dneska proti sobě vyloženě slabou hráčku.
Reagovat
FulnekUltras
Souhlas - Marina uplatňovala všechno, co umí hlavně z debla a moc nekazila.
Reagovat
smazaný uživatel
ve 2.kole je zatím 6 našich holek, 5 Rusek, 6 Němek a zatím pouze 2 Američanky sice ještě hraje Serena a Falconi ale... od nás ještě hraje Klára a Andy takže alespoň ještě jednu hráčku můžeme mít ve 2.kole Němky a Rusky už ne. Ale naše holky maji narozdíl od Američanek větší šanci do 3.kola, Němky nemají ve 2.kole nic lehkého
Reagovat
smazaný uživatel
pardon Němky mají ještě Friedsamovou která hraje s Glatchovou
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě hraje Keysová s Lepčenkovou, takže ty Američanky v druhém kole budou nejmíň tři.
Reagovat
smazaný uživatel
Keysovou a Lepčenkovou jsem počítala, hrají proti sobě takže jistota do 2.kola
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to potom jo.
Reagovat
lars
tak Hlavac dnes asi prekvapi :)
Reagovat
Fandina
Tak tak.
Reagovat
kada.tom
Dnes výjimečně fandím Mladenovic.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi měl těžkou volbu, co? :D
Reagovat
kada.tom
velmi, ale Mladenovic jen nemám rád, Bouchard nesnáším
Reagovat
smazaný uživatel
Á Kikino co to do Jindry bylo
Reagovat
Titan
Přejeme Bušárdici příjemný let..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jdeme na to... Věřím, že Kiki potvrdí, že se v domácím prostředí umí vyhecovat (semifinále v halové Paříži 2013, 3. kolo RG 2014, finále Štrasburku 2015).

ALLEZ KIKI!!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
A hned je tam brejk! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel nepotvrzený... :(
Reagovat
smazaný uživatel
snad to Bouchard vyhraje.
Reagovat
misa
allez :)
Reagovat
smazaný uživatel
Allez!
Reagovat
smazaný uživatel
Dokoukám Jelenu a jdu koukat taky! :D Allez!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Jelenu asi dokoukáš co nevidět. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Asi jo no.. :-/ Nesoustředěný výkon.. Pořád gestikuluje na tým, pokřikuje tam na ně něco..
Reagovat
COMEON
nie niee, come on Genie ! :) verim že aspon na GS ožije a da aspon 4. kolo proti Petre :)
Reagovat
misa
https://instagram.com/p/3HdRMsO7nr/

Je hezké vidět, že tenistky múžou mít mezi sebou dobré vztahy.
Reagovat
smazaný uživatel
?? jako really?
Reagovat
kada.tom
poslední dobou je marná, ale prohrávat se Sesil 6-3 4-0 ...
Reagovat
FulnekUltras
si asi vybavila jediný vzájemný zápas před 10 lety... ;-)
Reagovat
Kozoroh
Bude Klára Koukalová hrát na TV kurtu? A pokud ano, bude její zápas vysílat ČT?
Reagovat
kada.tom
je psána na 10ce, což televizní kurt není, takže jedině stream
Reagovat
tommr
pokud bude ČT vůbec něco vysílat tak to bude určitě zápas Serena vs. Andrea, kterej se hraje zhruba ve stejnou dobu jako zápas Kláry ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
V Tv určitě bude Zlatá Tretra né, takže Andrea asi bude na netu.. :-)
Reagovat
tommr
Eurosport to naštěstí jistí ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo no jo, jsem vlastně zapomněl.. :D
Reagovat
kada.tom
Tomáš zítra třetí zápas na jedničce, Lucka od 11h na sedmičce a Lukáš třetí (poslední) zápas na sedmnáctce
Reagovat
Cico93
daj celý program.
Reagovat
kada.tom
http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/schedule/schedule9.html
Reagovat
Cico93
diky
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluji Terce a Petře. :)
Reagovat
historik
vždyť s bulharkou tuším vyhrála i nicol vaidišová úplně na začátku svého comebacku
Reagovat
Pedronegro
není to teď už Kazaška?
Reagovat
smazaný uživatel
Ten titulek... :DDDD

http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/237500/kvitova-po-vyhre-balony-vubec-neleti-musim-si-promluvit-s-rafou.html
Reagovat
COMEON
:'DDDD
Reagovat
Cico93
.-))
Reagovat
Fandina
:-)))))))))))))))))))))
Reagovat
misa
Nadálek by si podle organizátorů zasloužil další titul?
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak spíš by si měla promluvit s Novakem, jestli se letos chystá vyhrát Wimbledon. :D
Reagovat
Cico93
Schmiedlová dobre, že som to nevidel.
Toto som snáď ešte nezažil.-(((

praktický od februára má také obdobie, keď séria výhier strieda séria prehier.
Reagovat
COMEON
tie nepremene setboly , či už na jej alebo na podani superky :/
škoda, snáď na tráve aspon niečo uhraje , predsa len jej hra viacej pasuje na antuku.
Reagovat
FulnekUltras
van Uytvanck je taková nenápadně dobrá...však loni zle zatápěla i Dominice...
Reagovat
COMEON
to ano , veľmi ju nemusím lebo nikdy neviem čo od nej môžem čakať ked hra proti mojim obľúbeným hráčkam
Reagovat
Cico93
to ako beriem.
Ale ten priebeh bola silná káva a to som sledoval len čísla.
Reagovat
misa
ztrácí v live rankingu 50 bodů na top 10. Dnes hraje její velká žebříčková konkukentka, všemi milováná Eugenie Bouchard.

Taky se už těšíte? :)
Reagovat
COMEON
'všemi milovana' :'D na TP mi to pripada ako by som jej fandil len ja :DDD
Reagovat
janek_da
No dovol!
Reagovat
Cico93
no dovol
Reagovat
COMEON
tak pardon ale fakt mi to tak príde! :DD
Reagovat
COMEON
ty jej tiež fandiš? :D :)
Reagovat
janek_da
Patří do mojeho týmu obecně neoblíbených oblíbenkyň Cvokhausen :)
Angie, Karlička, Fran, Niculescu, Lucka (v poměru k Petře je míň oblíbená)
Reagovat
COMEON
okaay, tak to som rád , že sme tu viacerí fanušici Genie :)
ty, ja , Cico a snáď sa ešte niekto najde :) :D
Reagovat
janek_da
určitě RF a monty k ní taky není úplně lhostejný :)
Reagovat
smazaný uživatel
Genie nefandím, ale nelíbí se mi ten hejt proti ní...
Reagovat
janek_da
a já myslel, že ji tak trošinku fandíš, když nehraje s některou s tvojich Cats :)
Reagovat
smazaný uživatel
U mě žádné trošinku neexistuje. Buď fandím, nebo nefandím. :D Za jiných okolností bych Genie asi přál postup do 2. kola, ale dneska to nejde. :)
Reagovat
misa
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem jí fandil, než se začala chovat jako p*ča. Teď čekám, jestli se srovná.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.francetvsport.fr/roland-garros/replay/tour-1-anna-karolina-schmiedlova-vs-alison-van-uytvanck-26-05-2015-626912
Reagovat
Cico93
sledujem len čísla, ale čo tam ta dneska musí vyvádzať...neuveriteľné.
Reagovat
COMEON
Gratulujem k postupu. Prvé kola sú najzrádnejšie a najnebezpečnejšie a to nie len pre Petru, snáď to dotiahne za 3. kolo , potom by sa už mohla rozohrať a urobiť nejaky skvelý výsledok :)
Reagovat
FulnekUltras
Petra má tu nevýhodu, že si na ni v případě příznivého vývoje zápasu věří soupeřky prakticky z jakékoliv momentální žebříčkové pozice (dnes 80.), a rychle pak zvedají vlastní sebevědomí. Viděli jsme to v prvních kolech už v Madridu i v Římě, a nyní s Erakovic opět. Petra navíc po otočeném prvním setu nedokázala udržet aktivitu a řadou celkem zbytečných chyb - včetně dvou děsivě zazděných volejů u sítě na úrovni duelu s Flipkens ve Wimbledonu 2013 - ponechávala Marinu až příliš dlouho ve hře o postup. O dva roky starší chorvatská Novozélanďanka při tom využívala všechny svoje přednosti zkušené deblistky - tvrdý první servis, variované druhé podání a solidní vyrovnanost všech úderů včetně volejů a dropshotů, umožňující potřebnou improvizaci ve výměnách. Naštěstí ani ona se nakonec nevyvarovala chyb a v samém závěru přece jen pod úporným tlakem naší lvice psychicky povolila. Těsný výsledek sám o sobě není žádnou ostudou, neboť podobně dramatické třísetové bitvy si Erakovic letos vynutila mj. v Aucklandu s Bárou Strýcovou nebo v Pattayi s Hantuchovou, a třetí sadu (byť celkem jasně 6:2) s ní musela hrát i Bacsinszki v Indian Wells. Že má ovšem Petra před dalším utkáním o čem přemýšlet, je víc než jasné. Doufejme, že se teď v Paříži postupně začne stále více zastřelovat a místo darování sebedůvěry protivnicím bude naopak už jen posilovat svou vlastní, k čemuž by měl přispět i kompletně přítomný realizační tým.
Reagovat
tommr
kompletně přítomný realizační tým? Kdo to vlastně je? Během zápasu jsem tomu moc nevěnoval pozornost a zaregistroval jsem jen Kotyzu a Šafáře. Ty dva další chlapíky co tam byli s nima jsem nedokázal identifikovat ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Šodka nepoznal?
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi nepoznal?
Reagovat
tommr
ten jeho obličej mi byl povědomej, ale na jméno jsem si nevzpomněl. Díky za připomenutí ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
marijn - z IMG
Richie - vyplétač a kuchař
Michal- skrz hlavu
Dejv - skrz všechno
a není kompletní, chybí Katie, která má doma měsíční dceru
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě tam chybí ten její sokol, ale v tomhle případě si nejsem jist, jestli to není spíš plus. :-)
Reagovat
Frick
jak velkej tým maj ostatní naše hráčky?
Reagovat
EllNino
malej a proto jsou tam, kde jsou :)
Reagovat
Frick
A jakej tým měla před 4 rokama?
Reagovat
Fandina
Trenéra, kondičního trenéra, psychologa, manažera.
Reagovat
janek_da
Petr, Dušan, Mirek, Uďa, Iveta
Reagovat
EllNino
Uďaa ? ...toho sem tam neviděl :(
Reagovat
janek_da
Ten odešel s Věrou.

Tak znovu. To chce kuid.
Reagovat
Fandina
A ještě kondiční trenér případně fyzioterapeut. A dále sparing. Ten nebo ti tam chybí.
Reagovat
Frick
A tak dobrý. Ještě by mohla mít v týmu kuchaře pro čivavu.
Reagovat
slacker
Chybi tam jeden propleskavac :_D
Reagovat
FulnekUltras
;-)))))))))
Reagovat
EllNino
co ti vadí ? :) zase hejty na Petru ? Lucka psychologa nemá a podívej se, odmítá ho a v klíčovejch situacích se vždy po*ere ...tak nevím, jestli razíš motto, že "nefandím celebritám", ale jak vidíš, tak Petra žádná celebrita není, tedy mimo Čechy, tak furt nehejti
Reagovat
misa
Ale, ale, co to jsou za výrazy? Lucka si situaci kopmlikuje jen při vedení. Pokud prohrává nebo odvrací setboly, je většinou výborná :)
Reagovat
Fandina
Já myslím, že je na tom obdobně, jako jiné holky. Vesměs mají trenéra, kondičního někoho na výživu, manažera. Ostatní na tom jsou podobně jako ona.
Reagovat
FulnekUltras
Z těch, které Petra potřebuje k co nejlepší hře na kurtu, nechybí (doufám) nikdo. ;-)
Reagovat
Nancy_z
Sledovala jsem jen čísla a byly to pěkný nervy, a nakonec jsem měla štěstí vidět matchball. Konec dobrý, všechno dobré :-) Fencl - trenér Lucky Hr. - psal na twitteru, že kurt byl extrémně pomalý, tak to určitě Petře nepřidalo, a když se jí k tomu moc nedařilo, komplikace byla na světě. Naštěstí to Petra zvládla a snad bude mít lepší podmínky a i forma přijde...
Reagovat
smazaný uživatel
To je pravda, také se mi zdál extrémně pomalý.... Přitom v neděli se mi zdál rychlý ....tak nevím.
Reagovat
FulnekUltras
Aspoň povětrnostní podmínky na místě v příštím týdnu a něco vypadají pro Petru dost dobře...
Reagovat
tommr
vsadím se, že až na ten "pomalej" kurt nastoupí Serena tak už se tak pomalej zdát nebude a Andrea nebude vůbec stíhat ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, mě určitě ne, protože to neuvidím....
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě. Že mé názory a postřehy nebereš vážně to mohu pochopit, ale že nebeš vážně názor Fencla, to fakt nevím....nebo si myslíš, že se za ty tři zápasy zázračně zrychlí?
Reagovat
Nancy_z
Ale tady nejde o Serenu ale o Petru, jí prostě pomalý podmínky nevyhovujou a nic s tím neuděláme... O to je její výhra cennější... Navíc si myslím, že s oteplením a sluníčkem se může antuka trochu zrychlit, ale evidentně je holt Paříž pro Petru horší než Madrid.
A pro úplnost Fenclův tweet:
@maxav: Watching bit of Petra's match on Chatriere. Court, balls, conditions are so slow. Like s--l--o--w.
Reagovat
tommr
kurt se určitě nezrychlí, ale Serena se mu líp přizpůsobí než Petra. Nebude spoléhat jen na razanci úderů ale i na jejich dobrý umístění a načasování což je často důležitější než pouhá síla ...
Reagovat
smazaný uživatel
Já především vůbec nechápu, jak je možný, že na jednom turnaji, navíc takhle významném, jsou na různých kurtech takhle výrazně odlišné podmínky.
Reagovat
EllNino
záleží na podkladu, na tom, jak je ten areál krytej a taky když 2 dělají totéž, není to totéž :) ...
Reagovat
smazaný uživatel
To ale přeci není žádná omluva.
Reagovat
janek_da
Hraju v areálu, s několika kurty. I když se o ně pečuje úplně stejně, přesto každý z nich je odlišný. Protože jsme s kámoši celkem vyrovnaní, tak hodně rozhoduje na jakém kurtu hrajem.

Jestli to záleží i na samotném podkladu, hře stínů, jak v noci padá rosa. V které části arealu je kurt umístěn(vítr). Kurt pro hodně diváků má jiné mikroklima než otevřený kurt. A co já vím ještě.
Reagovat
smazaný uživatel
To ale pořád nevysvětluje, proč je jeden kurt tak výrazně pomalejší než ty ostatní.
Reagovat
EllNino
zase tak výrazný to není, tak nepřeháněj jo ? :)
Reagovat
janek_da
Ti píšu, že hraju na kurtech pár metrů od sebe a jsou jasně jiné.

Jeden ultra rychlý, druhý standardní, třetí v řadě ultra pomalý a čtvrtý je zase celkem rychlejší.
Reagovat
janek_da
+ odskoky a hlavně vítr jsou taky různé
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, ale srovnávat areál pro jeden ze čtyř nejdůležitějších turnajů planety a provinční areál, na kterém se hraje maximálně krajskej přebor je mimo. Pokud by se objevily nějaké nedostatky na stadionu na Letný, tak by tě proboha snad taky nenapadlo to omlouvat tím, že u vás v okresních Houslicích je to taky tak.
Reagovat
janek_da
Sory, ale sluníčko, vítr a voda působí všude stejně. Antuku máme taky z jednoho zdroje. Naopak bych řekl, že v malém, kompaktním areálu by podmínky měly být méně rozdílné než v rozlehlém areálu s různými tribunami.

V hale by ty kurty měly být podobnější.
Reagovat
janek_da
Nemluvíme přece o nedostatcích, ale o rozdílných kurtech.
Reagovat
smazaný uživatel
Rozdílné kurty jsou nedostatek.
Reagovat
slacker
Vsichni se na center nevejdou
Reagovat
janek_da
Ano, tento svět není dokonalý.
Reagovat
EllNino
a myslím, že právě toto to vysvětluje, janek má pravdu :)
Reagovat
Fandina
Včera se o tom mluvilo na Eurosportu. Prý se během turnaje kurty srovnaní, jak se na nich bude hrát. Tenhle největší je prostě trochu jiný, jsou kolem něj velké tribuny, svítí tam víc slunce, chová se prý trochu jinak a oni se budou snažit to co nejvíc vyrovnat.
Reagovat
EllNino
tak to jdi udělat líp pane brouk Pytlík :) ty akorát brumláš
Reagovat
slacker
A co teprve Wimbledon, tam i ten stejny kurt je uplne jiny v prvnim kole a v osmifinale a ve finale
Reagovat
smazaný uživatel
Nechceš snad porovnávat možnosti úpravy antuky a trávy.
Reagovat
smazaný uživatel
Nervy to byly , ale šťastný konec a to je důležité. Zrelaxovat a pojďme dál....
Reagovat
tommr
dneska hrála hrozně a pochvalu zaslouží snad jen za poslední dvě hry, který zvládla jako zkušená šampionka. Jsem rád, že si sama uvědomuje, že dneska hrála pod psa a že se musí zlepšit ve všem ... :)
Velkou pochvalu naopak zaslouží Tereza Smitková pro kterou je postup do druhýho kola velkej úspěch a pomůže jí to upevnit si pozici v první stovce před wimbledonskou obhajobou ... :)
Zajímavý je, že zatím do druhýho kola postoupilo 6 našich holek což je nejvíc za poslední dekádu. A to ještě budou o postup hrát Klára a Andrea ... :)
Reagovat
EllNino
no 1. kolo ještě ujde, pak bude čistka :) 3 holky ve 3. budou uspěch :)
Reagovat
smazaný uživatel
První kolo je dost úspěch a druhé - uvidíme.
Reagovat
tommr
pokud ty tři ve třetím kole budou Petra Kvitová, Lucka Šafářová a Karolína Plíšková tak budu spokojenej ... :)
Reagovat
EllNino
to jo :) spíš myslím, že možná přibude Denisa k nim :)
Reagovat
sprchon
:)
Reagovat
sprchon
Terce a Petře. Ani Klára nebude bez šance. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jo. 15 % je taky šance :)
Reagovat
Frick
1% je taky šance

#andrejka
Reagovat
tommr
Klára má rozhodně větší šanci než 15% - její zápas s Kovinicovou bude určitě hodně vyrovnanej a Klára ho může stejně tak dobře vyhrát jako prohrát ...
15% šanci bych viděl spíš u Andrey a to ještě jen za předpokladu, že Serena nebude úplně fit ...
Reagovat
smazaný uživatel
Těch 15 % jsem asi přehnal, ale rozhodně Klára není favoritka, zvlášť s ohledem na jejich zápas v Trnavě (byť tam asi byla trochu limitovaná) + fakt, že na GS je Klára obvykle ještě víc vystresovaná než na menších turnajích.

U Andrey je 15% šance jen v případě, že Serena přijde na kurt po 6 panácích :)
Reagovat
tommr
vždyt říkám, že těch 15% pro Andreu platí jen když nebude Serena fit tzn. bude zraněná, nemocná nebo nalitá. Ta třetí možnost by pro Andreu byla možná nejvýhodnější ... :)
Reagovat
sprchon
Taky si myslím, že u Kláry je to tak 40 na 60... Tedy celkem vyrovnané šance. ;) Na antuce přece občas umí zahrát.
Reagovat
EllNino
http://sport.idnes.cz/tenis-madison-keysova-socialni-site-d7z-/tenis.aspx?c=A150526_085831_tenis_tny

možná by tě mohlo zajímat :)
Reagovat
Frick
To se nedá srovnávat. U Keysové by rozhodně nehrozilo to, že bychom o ní nic nevěděli, jako třeba o Petře C.
Reagovat
EllNino
to je pravda, ale mně svým způsobem mně timto zpusobem přitahuje :D
Reagovat
smazaný uživatel
Rozdíl mezi Petrou v Madridu a tady,jako mezi letícím orlem a zvadlou slepicí..ale už i slípka dostává do zadku torpédo
Reagovat
Grape
Rozdíl mezi prvním kolem v Madridu a prvním kolem zde však nebyl prakticky žádný...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
tam jí to nešlo,ale teď se jí nechtělo..
Reagovat
EllNino
jak to mužeš vědět, když jsme zápas s Govortsovou neviděli :)
Reagovat
smazaný uživatel
Praguna má tu svoji pravdu. A to je pravda pravdoucí a neměnná. Ještě je tu možnost, že byla v Madridu a živě shlédla první Petřin zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Praguna má tu svoji pravdu. A to je pravda pravdoucí a neměnná. Ještě je tu možnost, že byla v Madridu a živě shlédla první Petřin zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
No ták, jednou to stačilo....
Reagovat
smazaný uživatel
vím, s Brengle to bylo ve Stutgartu
Reagovat
FulnekUltras
Ještě že nechtějí, abych dělal orla...já už bych se snad v tom vzduchu ani neudržel... ;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist