Kvitová zůstává ve hře o postup, smetla Šarapovovou!

23. 10. 2014, 09:53
Aktuality 676
Po nepovedeném prvním utkání na Turnaji mistryň se Petra Kvitová vrátila do hry o semifinále ve velkém stylu. Česká tenistka dnes porazila hladce 6-3 6-2 Marii Šarapovovou, se kterou prohrála pět předchozích vzájemných zápasů. O dvojici postupujících rozhodnou poslední utkání v Bílé skupině, v níž Kvitovou čeká ještě souboj s Dánkou Wozniackou.
Petra Kvitová

Petra Kvitová nastoupila ke svému druhému zápasu v Singapuru po nečekané porážce s Polkou Radwaňskou a na druhé straně kurtu stála hráčka, která českou jedničku porazila od roku 2012 pětkrát po sobě. Černou sérii s Marií Šarapovovou ukončila Kvitová vítězstvím, díky kterému má i po dnešku šanci na postup.

Stejně jako proti Radwaňské, i proti Rusce začala Kvitová nervózně. Při svém podání prohrávala 0:40 a při třetím brejkbolu udělala dvojchybu. Za stavu 0-2 to s ní nevypadalo dobře, ale potom Kvitová ukázala bojovnost a rozehrála se. Začala dobře returnovat, pomáhala si servisem, v ostrých výměnách si připravovala útoky a zahrávala vítězné míče. Díky tomu získala vývoj prvního setu otočila a sadu vyhrála 6-3.

Druhý set se pro českou tenistku vyvíjel ještě lépe. Vedle tradičně agresivní hry Kvitová dál ukazovala i dobrou obranu a za stavu 5-0 byla při svém podání dokonce blízko tomu, aby bývalé světové jedničce uštědřila "kanára". Šarapovová to nedopustila a pak při vlastním servisu ještě odvrátila dva mečboly, ale Kvitovou už nezastavila. "Chceš být první, která do toho mázne. Neboj se a pojď si pro to," burcoval kouč David Kotyza před další hrou svoji svěřenkyni. Ta sice nehrála Rusce do bekhendu, jak radil trenér, ale servis si udržela a zápas ukončila.

"Po první prohře jsem se dnes cítila dobře a jsem ráda, že jsem vyhrála druhý zápas a jsem tady pořád ve hře o semifinále," řekla v rozhovoru na kurtu Kvitová, která si dnes připsala pouhých 13 nevynucených chyb. "Už nedávno v Pekingu jsem proti Marii hrála dobře a tušila, jak na ni vyzrát, ale prohrála jsem. Teď nejspíš přišel čas ji konečně porazit," dodala.

Ve svém posledním zápase v Bílé skupině se Kvitová utká s Caroline Wozniackou. Dánka v úterý zdolala v napínavém třísetovém dramatu Marii Šarapovovou a i dnes proti Agnieszce Radwaňské předvedla skvělý pohyb a téměř bezchybnou hru, díky níž si připsala druhé vítězství na turnaji.

V úvodním setu Wozniacká sice dvakrát doháněla ztrátu podání, ale v koncovce byla jistější a sadu pro sebe získala ještě před tie-breakem. V dalším setu šla jako první do vedení Wozniacká, a i když polská tenistka ještě dokázala srovnat, síly na zvrat už nenašla. Přesněji hrající světová osmička získala od stavu 3-3 tři hry v řadě a po hodině a 46 minutách zvítězila 7-5 6-3.

"Byl to zápas plný dlouhých výměn, skvělých úderů a jsem ráda, že jsem ho zvládla. Jsem připravena na vše, běhat tady od rána do večera," řekla Wozniacká, na níž nebyla znát únava z předchozí bitvy se Šarapovovou.

Zápas Kvitové s Wozniackou se zítra bude hrát jako druhý v pořadí, a tak už česká tenistka bude vědět, jak musí zápas dopadnout, aby splnila cíl v podobě postupu do semifinále. Dánka, se kterou má Petra Kvitová pozitivní bilanci 5:4, je sice v Singapuru stále bez porážky, ale jistý postup ještě nemá. V utkání s ní může česká tenistka teoreticky i prohrát, ale musí získat minimálně set a doufat, že Šarapovová porazí Radwaňskou ve dvou setech. Jistotu postupu dá Kvitové dvousetová výhra, vítězství 2:1 na sety by stačilo, pokud předtím Šarapovová jakkoli porazí Radwaňskou.

Výsledky - Turnaj mistryň (tvrdý povrch, dotace 6,5 mil. dolarů):
Dvouhra - Bílá skupina:
Kvitová (3-ČR) - Šarapovová (2-Rus.) 6:3, 6:2
Statistiky:
Esa: 2-0
Dvojchyby: 2-6
Úspěšnost 1. podání: 63 - 63 %
Brejkboly: 5/8 - 2/7
Vítězné údery: 19-11
Nevynucené chyby: 13-20
Wozniacká (8-Dán.) - A. Radwaňská (6-Pol.) 7:5, 6:3
Statistiky:
Esa: 0-1
Dvojchyby: 1-3
Úspěšnost 1. podání: 71 - 64 %
Brejkboly: 6/10 - 3/5
Vítězné údery: 20-25
Nevynucené chyby: 18-31
Tabulka:
1. Wozniacká 2 2-0 4:1  2
2. A. Radwaňská    2 1-1 2:2  1
3. Kvitová 2 1-1 2:2  1
4. Šarapovová 2 0-2 1:4 0
pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

676
Přidat komentář
smazaný uživatel
Hmm škoda no... Tak v semíčku bez kobylky :'-(
Reagovat
petrulinka
Pak že prý Petra je psycho, no to určitě. Mařena je daleko větší =D
Reagovat
smazaný uživatel
holt je vidět, že jsem na tebe sama, velká škoda toho 1. setu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jo Aga skvělá, v běhu ještě hodí dropshot, moc pěkné. :)
Reagovat
pockerface
bohužel mám pocit,že pokud Maria vyhraje tak ve 3.setech.Takže Petra bude muset na Caro vlítnout a vyhrát ve dvou no.Jenže Caro má dobrou formu,bojím se,že to Petře ve 2.setech nenechá.
Reagovat
Fanda67
máš to nějaký pomotaný, pokud vyhraje masha tak petře stačí jen vyhrát
Reagovat
zpilat
petra by při výhře nad caro měla dvě výhry, máša jenom jednu
Reagovat
pockerface
no jo vlastně,už mám z těch kombinací zamotaný mozek.To kdyby vyhrála Aga ve třech,tak Petře nestačí výhra 2:1
Reagovat
pockerface
při výhře Marii může Petra vlastně i prohrát 1:2 a bude postupovat.Ale samozřejmě jí přeji výhru.
Reagovat
petrulinka
Nemáš pravdu, pokud vyhraje Mášena ve třech setech, tak Petra musí vyhrát, stačí jí 2:1, ale jakmile prohraje, končí.
Reagovat
smazaný uživatel
Zdálo se mi to nebo Mášena přestala hekat?
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že jenom ztlumila volume. :D Teď Masha získala brejk na 5:4, tak dopodávat! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale hned se na to líp kouká. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zatím nic. :( Masha se sice snaží hrát na lajny, ale Aga toho dost vrátí a pak Masha obvykle udělá chybu...
Reagovat
smazaný uživatel
ale to je jako s Petrou, ani Mašeně nevyhovuje tahle hra.
Reagovat
smazaný uživatel
Mashe nevyhovuje Singapur obecně. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale teď má Masha druhou šanci, jak dopodávat 1. set! :)
Reagovat
petrulinka
To na tebe přišla asi spíše hluchota =D
Reagovat
Jabadu
"Marfo! Co děláš?!" :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mášeno, ty se mi snad jenom zdáš...
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou outy jak od Petry.
Reagovat
smazaný uživatel
Pořád se hodně vyhazuje (hlavně ty voleje) a nedrží ji servis. :( Vyhrát 2:0 bude těžké, ale ještě se to může povést... Když ale Masha uhraje aspoň set, tak už je Caro v semifinále. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já asi zkusím chvilku fandit Aze, třeba to pomůže. Mášena hraje fakt hrozně.
Reagovat
smazaný uživatel
Masha zahrála některé míče hezky, i když pořád střídá dobré momenty s chybami. Zahrát proti Agnieszce finální úder je dost těžké, ale některé chyby byly fakt zbytečné. 50% prvního servisu je taky málo... Ale přes tohle všechno je na Mashe vidět obrovské odhodlání, že chce aspoň jednou v Singapuru vyhrát. Teď odvrátila dva brejkboly, tak snad jí to pomůže...
Reagovat
vrabejka
Nevím jak vy, ale spoléhání na výsledky druhých je pro mě zbabělost. Já doufám ,že Petra vyhraje v pohodě 2-0 na sety.
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď Mášo :D
Reagovat
smazaný uživatel
hraje hrozně.. kde je, když ji Kvitovci tak potřebují? :-(
Mášo, zaber!
Reagovat
smazaný uživatel
Já např. fandím Aze, i když jsem fanatická Kvitovka, ale Mašeně nikdy fandit prostě nebudu a navíc Agu mám ráda. Takže Ago, nedej se ! :)
Reagovat
Fanda67
hele fanatickéj jsem prej já, tak si dej bacha :) ( zase jsem zdrhnul :)
jinak ještě že jsi nenapsala "Ago trhej" :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty? Jsem si nevšimla. Ty jsi teda pěknej závislák a alkoholik :D
Reagovat
smazaný uživatel
To je škoda. Vidět tebe, jak fandíš Mashe, to by bylo epické. :D Mrzí mě, že se Mashe v Singapuru nedaří, ale zase si říkám: Kdy jindy uvidím Kvitovce (nebo aspoň jejich část) fandit Mashe? :D
Reagovat
Fanda67
Monty
a aničce asi bude většina fandit také, zkrátka dnes máme na 2/3 stejné zájmy :)
Reagovat
smazaný uživatel
To se nestává moc často. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vidíš a já si naopak víc vážím to, že Lunej se drží zásadovosti a zůstává nadále loajální vůči svému svědomí než neúpřimné fandění ze zištných důvodů.
Reagovat
smazaný uživatel
jé děkuju, to je milý :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jo, je to chvályhodné. :) Jak říkám: Já bych v tomto udělal výjimku jenom na TM. :D
Reagovat
smazaný uživatel
epické :D:D tos mě dostal. To spíš budu světová jednička v seniorské WTA než fandit Mašeně :D Sama vyčítám tommrovi, že fandí jen podle žebříčku a jak je to pro Petru výhodné, tak to nebudu sama dělat a navíc by mě to nebavilo. Ať si to Petra a moji další oblíbenci uhrají sami, stejně je to všem úplně šumák, jen my se tady na TP poštěkáme. :D To máš pravdu, dneska si to užij, protože dneska asi nebudeš číst moc kritiky na Mašenu, tak už jen to je epické a těch fandů, co tu máš :D Takže Ago, jedééme. A já pro změnu ji tu tlačím sama. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pokud Masha zkomplikuje Petře cestu k postupu, tak tady asi nějakou kritiku číst budu. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jak zkomplikuje? Kdyby Kvítko bohužel neprohrála s Agou, bylo by to lepší, ale ještě má šanci. Já zase budu kritizovaná, že fandím Aze, místo Mašeně, to máš jedno. :D Nejde o život, i kdyby nedej bože Petra vypadla, což mě bude mrzet, tak mě těší, že letos má úspěch a že porazila Mašenu. Jsem skromná. Vzpomeň si na loňský rok a nářky Kvitovců, letos si přímo chrochtám blahem :D
Reagovat
smazaný uživatel
No když Masha nedejbože prohraje, tak to Petře zkomplikuje... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, co myslíš, ale to se nedá nic dělat. I tak mám z Petry radost a ještě mám ve hře Simču. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak když loni hrála Petra proti Sereně čtvrtfinále v Dauhá a Serena se v případě výhry mohla dostat na 1. místo žebříčku před Viku, tak jsem to taky nějak neprožíval (bylo jasné, že Serena se tam asi dříve nebo později dostane)... No ale kdyby se výhra Petry na TM hodila mojí favoritce, tak bych asi taky udělal výjimku a přál bych Petře. :D Na TM je to prostě jiná situace, když se tam hrajou základní skupiny. Může ti pomoct i soupeř... Jenže Petra vždycky udělá opačný výsledek, než si přeju (stejně jako Serena). :D
Reagovat
Fanda67
lunejko zaber, nějaký ten brejkbol by chtělo proměnit :))
Reagovat
Fanda67
no vidíš jak ti to jde :)
Reagovat
pockerface
jenže,když vyhraje Aga,tak obě holky tam budou muset nechat všechno,protože postoupí ta která vyhraje,když vyhraje Maria,tak Caro má postup jistý a mohla by trochu povolit v koncentraci a Petře minimálně ten jeden set nechat :-).Ale pokud bude mít Petra den jako včera,tak Caro porazí,ale je to ošemetné,že musí ve 2.setech.
Reagovat
Jabadu
xixixixixi ...
Lepší počasí jsme si snad ani nemohli přát. :-)
Reagovat
Jabadu
Petra ultras fandí Marii. (Zcela výjimečně, tedy) :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Maruš, udělej aspoň jednu výhru, ať neodjíždíš ze Singapuru spráskaná jako to tvoje mladší dvojče, a samozřejmě Petře držím pěsti, POJĎ :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jdeme na to. (Come on Maria)
Reagovat
aligo
Čau. Nemá někdo stream, který by sel na mobilu? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud nemáš v mobilu flash player, tak ti tam žádný pravděpodobně nepůjde.
Reagovat
aligo
live.shiftyland.net ale ten je moc kvalitni a wifi ve škole nestíhá :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já se normálně koukám na fromsport.com, to mi funguje i na mobilu. Ale momentálně jediný stream, který mi funguje je live.shiftyland.net, všechno ostatní mi blokuje antivirák.
Reagovat
Frick
http://instagram.com/p/uby0KeO6lX/?modal=true

Snad s tim praštit nechce.... zatim. :o)
Reagovat
FulnekUltras
Caro má teď formu skvělou,
hraje lépe než kdy dřív,
při plné síle naší lvice
nemusí to však mít vliv.

Peťo, hleď ji ostře tlačit,
nenechej hru zpomalovat,
přesně tohle může stačit
a budem dneska oslavovat.

Šance kyne převeliká
za sto nebo dvěstě dní,
svět i s Humlem ať si zvyká,
že jsi náš poklad národní.
Reagovat
lars
to me prekvapilo. Asi zahrnuli, ze se Simona bude setrit na dalsi zapas
Reagovat
FulnekUltras
Motivace Any bude určitě větší - navíc měla herně už na Serenu, jenom ji tam v rozhodujících momentech trochu zradila hlava, což proti Simče asi tolik nehrozí.
Reagovat
lars
Anebo bude Ana pod tlakem ?
Reagovat
FulnekUltras
určitě to bude zajímavý a dívatelný zápas - včetně Virginie Ruzici... ;-)
Reagovat
Frick
Taky pěkně
http://cs618528.vk.me/v618528135/1ba6e/UR2QjgNz3R4.jpg
Reagovat
lars
mé zkušené oko vidělo, že Petra byla prakticky jen dva míče od porážky - od stavu 0:5 ji Máša začala drtit jak stojící kuželku a 3:5 měla na dosah - ale ty dvě haluze tam na čáru Petře spadly, jinak nebylo co řešit a 5:7, 0:6 by se vezlo .....
Máša chytla slinu a už měla našlápnuto .....

:)) zrejme mu mozek spatne inerpretoval obraz
Reagovat
FulnekUltras
ženská psychika je nevyzpytatelná - ale takovýhle obrat by už asi byl na téhle úrovni fakt moc
Reagovat
Jan
Vzhledem k prvním dvěma zápasům, kdy s Agou byla Petra nulová a s Marií fantastická, bych řekl, že v druhém zápase se urvala a podala vzhledem k okolnostem (špatně se jí dýchalo v 1. zápase, pomalý povrch, možná nová raketa, podle 1. zápasu vypadla z formy) vyjímečný výkon, umocněný hrou soupeřky, která ji nedonutila k delším výměnám ani tolik běhat a je pravděpodobné, že s Caro to zase sklouzne do normálu a prohraje. Nebo ji to potká v semifinále. Což jí nepřeji.
Reagovat
VlS
Už jsem viděl prohrát zápas ze stavu 1:0 na sety, 5:0 a 40:0 ve druhým. Vím, že to vyhrála Kim a nejsem si jistej, která byla ta, co vedla, lpidezřívám Jelenu Jakovič, ale jistej si nejsem. Stát se to může a dokud není vyhranej poslední míček, není vyhranej zápas. Pisateli asi ušlo, že Petra měla dva MP na returnu za stavou 5:1.
Reagovat
Frick
http://www.tennisforum.com/showthread.php?t=251745&page=251

Zanechala "dojem" i zde.

Nicméně tedy předpokládám, že byla v nějaký vířivce nebo tak. A nebo chce začít s otužováním, no :-D

Serious: Fakt si Lucka zaslouží aboslutorium. I když asi je tam nějaká genetická dispozice, co jí k tomu dopomáhá. Otázka je, zda vůbec to může poskytnout na kurtu na výhody nebo spíš nevýhody (větší citlivost na chlad? Rychlejší utavení nadprůměrné? muskulatury?)
Reagovat
Frick
Hm, vlastně to mohla fotit Bára, ne? :o) Ta by se asi v týhle pozici fotit nechtěla.

#zadekjakkombajn
Reagovat
FulnekUltras
Polská Dánka hraje celý podzim v Severní Americe i Asii výborně, a taky jí samozřejmě půjde o postup - i tak ale věřím Bumbrlíčkovi, že zůstane na dnešní vítězné vlně a že to ve veledůležité chvíli opět dá.
Jinak zajímavost ze vzájemné bilance obou hráček, která je zatím těsně pro Petru, přičemž většina výher Caro pochází ještě z doby, kdy vládla žebříčku a Peťa šla teprve nahoru, přičemž asi vůbec nejhezčí byl třísetový duel na Hopman Cupu 2012 v Perthu.
Tak tedy: od Petřina slavného roku 2011 vždycky, když Peťa Caro na nějakém turnaji porazila, znamenalo to posléze i její celkové vítězství na dané akci. Postupně jde o TM 2011, HC 2012, Montreal 2012 a Dubaj 2013. Mám takový pocit, že by vůbec nebylo špatné dodržet tuhle zajímavou tradici i v roce 2014. ;-)
Peťo poooooojď do ní a potvrď všem i sobě onen nevyslovený vrcholný cíl, ke kterému směřuješ !!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Na tom Hopman Cupu to byl opravdu pěkný zápas (ačkoliv Caro těsně prohrála). Vzpomínám si, že jsem na to brzy vstával... Jenom škoda, že se Caro v týmové soutěži musela spoléhat hlavně sama na sebe, protože Freddie Nielsen neměl ve dvouhře moc šanci něco uhrát. :D
Reagovat
FulnekUltras
Holky se tam tenkrát posekaly tak trochu "mimo soutěž". Petra měla po předchozí skvělé sezóně našlápnuto k postu světové jedničky a chtěla to proti Caro, která tuto pozici tehdy držela už jen o pověstný chloupek, na HC prestižně potvrdit. Což se jí náramně povedlo. Výkon byl pořád v modu 2011, až Petřin první velký vzestup nakonec o pár týdnů později uťala nejprve v Sydney Li-Na, a pak především na AO o jediný vítězný zápas Maša.
Reagovat
lars
V Asi nehrala vyborne
Reagovat
smazaný uživatel
Sice už jsem toho dneska napsal dost, ale ještě jsem se rozhodl k večeru něco napsat... :)

Z pohledu mých favoritek vlastně není jasného ještě vůbec nic. Pořád můžou všechny postoupit, ale taky můžou všechny vypadnout. Jak už jsem zmínil: Jediná jistota po dnešku je, že postupuje Simona a končí Genie. V Červené skupině se zítra rozhodne o druhé postupující (Ana nebo Serena) a v Bílé skupině je všechno ještě otevřené... Caro má po dnešku dvě vítězství a je k postupu nejblíž. Zítřejší zápas s Petrou bude určitě náročný, protože Petra dneska hodně ožila. Přesto si myslím, že aspoň jeden set by Caro mohla uhrát (snad Petru utahá :D), a to by jí k postupu stačilo. Pokud ale předtím Masha porazí Agu 2:0 na sety, tak si budu přát, aby i Caro vyhrála 2:0. To by totiž znamenalo, že postoupí obě... Masha to bude mít hodně těžké, protože Agnieszka ji dokáže potrápit a je to proti ní vždycky boj. Navíc se Aga v Singapuru prezentovala zatím lepší formou než Masha. Na druhou stranu, Masha už po dvou prohrách nemá co ztratit a teď je to prostě buď-anebo. Určitě nechce končit TM se třemi prohrami, tak snad se jí aspoň ten jeden zápas povede. Ten dnešní výkon s Petrou by na výhru (a už vůbec ne dvousetovou) určitě nestačil. Vlastně mi došlo, že Petra dneska zaznamenala svou nejvyšší výhru nad Mashou. No a vzpomněl jsem si, že Masha ve finále Wimbledonu 2011 taky vedla v 1. setu 2:0. Ono je snad lepší, když proti Petře ze začátku dotahuje. :D Tak věřím, že zítra to bude mnohem lepší a Masha ještě zabojuje... No a co se týče Aničky, tak ta to sice má ve svých rukou, ale výhra jako taková nestačí. Ana k postupu musí vyhrát ve dvou setech. Jak už se tady probíralo: Možná bude záležet i na tom, jak k tomu přistoupí Simona. Samozřejmě těžko to Aně "pustí" (to bych ani nechtěl), ale vzhledem k jistotě postupu nemusí hrát naplno (podobně jako Vika před 3 lety proti Marion). Přece jenom, ušetřené síly by se jí mohly v závěru turnaje hodit. Tak uvidíme...
Reagovat
smazaný uživatel
Jak už jsem tu dneska naznačil, tak největšími rivalkami Dulcinea Teamu jsou Serena a Petra (které mě svými výsledky vždycky naštvou). :D No a jak už tady psal Cico, plán na zítřek je jasný (Masha 2:0, Caro 2:0, Ana 2:0). :)

Zítra se prostě naplní jedna ze čtyř možných variant a viděl bych to asi takhle (podle počtu postupujících favoritek)...
0 - katastrofa
1 - průměr
2 - spokojenost
3 - fantazie
Reagovat
tommr
za to jak bezostyšně fandíš proti Petře bych ti přál variantu 0, ale jako pragmatik bych bral spíš variantu 1 (postup Ivanovicový) ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
A to je nějaká povinnost fandit Petře? :D Kdyby měla ve skupině jenom jednu mojí favoritku, tak prosím, ať si klidně postoupí. Ale když má dvě, tak se nedá svítit. :D Jinak se přiznám (a myslím, že se to tady o mně ví), že zápasy mých favoritek proti Sereně a Petře považuju dlouhodobě za nejprestižnější. Jsou to prostě dvě nejtěžší soupeřky. Proti Sereně vyhrávají moje favoritky hodně zřídka, proti Petře sice o něco častěji, ale taky s ní mají poměrně dost proher. Na pomyslném 3. místě byla asi Na Li, než ukončila kariéru. Ta mému Dulcinea Teamu taky nikdy nic nedarovala. :D
Reagovat
Fanda67
Tommr
Nezlob se, ale u montyho alespoň člověk ví na čem je, ty jsi me jako fanoušek Petry chvílemi nepripadal :((
Reagovat
tommr
nezačínáš se dostávat pod vliv tvrdýho jádra FFK? :)
Reagovat
Fanda67
Upřímně ta tvoje kritika kotyzy me vadila víc než montyho fandění mashe a spol. a nebyl jsem sam ...
Reagovat
Fandina
A už ti nevadí?
Reagovat
smazaný uživatel
Co tady píšeš pořád o nějakém tvrdém jádru FFK? Pokud vím, tvůj šílený a leckdy neopodstatněný pesimismus se nelíbil více lidem, kteří žádný FFK nebyli. Než bys prostě někdy přiznal, že to přeháníš a nemáš pravdu, tak uděláš z tvých oponentů hysteriky nebo nějaké tvrdé jádro jen jako důvod, abys nemusel náhodou někdy napsat, že se mýlíš. Stoupnul bys mnohem více v ceně než obviňovat ty druhé.
Reagovat
FulnekUltras
mám radši FKK... ;-)
Reagovat
blixa
Taky ;-)
Reagovat
mrafe
Omlouvám se , že vstupuji do vaši diskuse, ale já bych zase tvoji reakci přičítala pozdní hodině, protože jinak nevím jak jsi na takovou kravinu mohl přijít. :)
Reagovat
Fandina
Já bych si přála, aby postoupila Petra, Caro a Ana. Takže tvoje spokojenost a moje vlastně také, protože Petra je pro mě jednička, pak české holky a mezi ostatními je i Caro a občas i Anička. Halep už je jasná a pokud postoupí Petra, Caro a Anička, bude to pro mě také super.
Reagovat
smazaný uživatel
Co se týče Caro, tak věřím, že už to dá (stačí jeden set). Ana to má taky ve svých rukou, i když si nesmí dovolit zaváhání. Nejtěžší to má určitě Masha... Takže postup dvou mých favoritek je celkem reálný a vzhledem k zamotanému vývoji skupin bych s tím musel být spokojený. Vlastně už před turnajem jsem si přál, aby do semifinále postoupily aspoň dvě. :)

Co se týče tvého přání v Červené skupině (tj. postup Petry a Caro), tak při pohledu na tuhle tabulku je tam celkem šest možností (což je hodně), jak se to může povést. U Any je to jasné, tam je potřeba výhra ve dvou setech... :)
https://pbs.twimg.com/media/B0opUj8CAAErz29.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Oprava: Co se týče tvého přání v Bílé skupině (tj. postup Petry a Caro)... :)
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, že pokud má Caro ze šestnácti variant patnáct možných, aby byla v semifinále, tak je ta pravděpodobnost velká a není divu, když má jako jediná ve skupině dvě výhry. Doufám, že to zítra vyjde a Petra, Caro a Ana tam budou.
Reagovat
FulnekUltras
ideální stav !!!
Reagovat
smazaný uživatel
http://instagram.com/p/ugf_h4O7hF/
Reagovat
EllNino
pěkný "hory" :D ...
Reagovat
blixa
Sakra ! Asi je děvče fakt single. Tak co s tím uděláte, hoši ! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Fricek by tu fotku chtěl spíš zepředu ne? Ale on se zase kolem té 23.00 vynoří a budes nás tu celou noc zásobovat svojí erotikou :D
Reagovat
smazaný uživatel
bude
Reagovat
smazaný uživatel
Je to možný :-) Mně osobně se třeba pekáč buchet na břiše ženskejch moc nelíbí. Tenhle pohled je ok :-)
Reagovat
Jan
Někdo je na holky a někdo na vdolky (buchty) :)
Reagovat
Frick
Tak většinou se člověk na člověka dívá face to face. Přijde mi dost prapodivný, že někdo radši vidí tuhle fotku, než kdyby byla Lůca čelem.

Ale tohle prostředí by si úplně říkalo o nějaký bikini-shoot. Už se takhle nechala nejedna sportovkyně v zimních sportech (v plavkách na horách) :o) A nevypadá to vůbec zle.

Nicméně - je to vlastně hezká metafora Lucčinejch výsledků. Zas chyběl kus k tomu, aby to bylo dokonalý. :o) Před 14 dny begu, teď špatnej úhel :o)
Reagovat
Jan
A tak i ten zadní pohled má šmrnc, ne ?
Reagovat
tommr
já bych dokonce řek, že je to nejvíc sexy fotka Lucky jakou jsem kdy viděl ... :)
Reagovat
Jan
Taky bych řekl. A připadá mi tam nějaká smutná :)
Reagovat
Frick
Hlavní jí asi byla zima. :o)
Reagovat
lars
Velmi dobře podávala. Ani to nebyly nějak strašné bomby, ale dobře míče umísťovala, trefovala rohy. Při svém servisu rychle sbírala body. Často zakončovala druhou ranou. Skvěle reagovala na mé útoky a já se pak nestačila připravit na další úder. Zdálo se mi, že se pořád bráním.
Reagovat
VlS
No, to se jí moc nezdálo, Marie se dneska k útoku dostala sporadicky.
Reagovat
smazaný uživatel
jj.. a jakákoliv snaha skončila většinou v outu. Nejenom, že se špatně dostávala do útoku, ale i blbě bránila.. ale Petra hrála pěkně, nechci proto říct, že Maria prohrála jenom proto, že hrála blbě. Prostě Petra na tom měla svůj podíl. Pěkně soustředěná, celý zápas působila jistěji, dobře podávala.

Mám zas nutkání být pesimista.. mám trošku strach z kopečků, které bude muset Petra brát z vrchu a nepůjdou jí tzv "na raketu". No teoreticky by to neměl být takový fičák, bude to létat pomaleji a Petra bude muset být trošku trpělivější asi. To že se budou hrát delší výměny je jas.
Snad se s tím Petra popere :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Takže stručně řečeno bude o Petřiným podání, pohybu, přesných úderech a trpělivosti? Není toho nějak moc? :D:D
Reagovat
Jan
Když má Petra den, jde jí všechno :)
Reagovat
smazaný uživatel
no bude to i o Caro :-) Nakonec bude nejdůležitější servis a return. Od toho se budou odvíjet výměny :-)
Reagovat
smazaný uživatel
prostě to musí šlapat, aby se Petra do těch delších výměn dostávala co možná nejméně.
Reagovat
Cico93
Fakt som zvedavý jak to zajtra všetko dopadne;)
Reagovat
lars
jako Slovan :))
Reagovat
Cico93
Tak, ale čo tam tie ku*vy pražské nevychovane ako vyvadzali?
Reagovat
smazaný uživatel
Neviděl jsem (cz/sk fotbal by mě k obrazovce nikdy nepřitáhl :) ), ale podle toho, co se píše na netu, bych to viděl na tučný flastr pro oba kluby. Hlavně je ale potřeba, aby to odnesli jmenovití viníci (klidně nepodmíněně), jinak se fotbal nikdy nepohne dopředu a pořád bude mít na sobě nabalené tyhle primitivy.
Reagovat
Cico93
Ja našich obhajovať nechcem aj medzi nami su veľké ku*vy, ale dnes to išlo zo sektoru Sparty. A fakt Jeto veľmi nebezpečné. To už aby sa slušní báli ísť na futbal. A myslím, že odveta nebude len o futbale;(
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě, odveta bude hlavně věc pro policii v ulicích. Protože předpokládám, že na stadionu to bude bez diváků. Taky je klidně možné, že to UEFA nenechá hrát v Praze. Fakt doufám, že tresty nebudou jen alibistické jako obvykle.
Reagovat
George_Renel
Od 1. minuty skandováni pražské ku...a Sparta b... parta. Pořadatelé nic,oddělení sektorů k smíchu. Ani jedni ani druzí si nemaji co vyčítat.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem to slyšel. A z druhé strany se pořád ozývalo: "ŠK Slovan zku*vená Bratislava". Pořadatelská služba jak někde v pravěku. Vážně by mě nenapadlo, že něco takového uvidím v evropském poháru...
Reagovat
Cico93
Píšem ja Slovanistov neobhajujem!
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem napsal na Twitter: Federální derby ukázalo, jak to vypadá, když jsou lidi hovada a když se hraje na nevyhovujícím stadionu...

Taky jsem před chvílí slyšel, že to zavinili "fanoušci" Sparty. Nechápu jedince, co jedou do Bratislavy na fotbal, aby se tam porvali... Na druhou stranu, Pasienky jsou takový stadion, na kterém by se Evropská liga hrát neměla. Ono už hrozilo, že se tam hrát nebude, ale nakonec tam prý udělali nějaké úpravy (nevím které). Každopádně to je síla, že nejznámější slovenský klub hraje na stadionu ze 60. let, který je absolutně nevyhovující... Co jsem našel, tak ostatní stadiony v Bratislavě se rozpadly (viz odkaz). Jiný stadion tam asi není, co? Artmedia zanikla a Inter hraje někde v nižších soutěžích (a na jeho bývalém stadionu teď hraje Slovan). Dost smutné obrázky...
http://futbal.pravda.sk/fortuna-liga/clanok/135573-tragedia-stadionov-slovan-i-petrzalka-sa-zmenili-na-dzunglu/
Reagovat
Cico93
Štadióny u nás toje kapitola sám o sebe. Diky za tu Žilinu;)))inak by SVK repre ani nemala kde hrať!!! V BA sa nový štadión stavia už 10 rokov, ale to su len Ficove kecy-kecy a skutek útek. Teraz sa schválilo a mal by sa už konečne začať stavať. Tehelne pole je zarastene jak džungľa, bezdomovci tam bývajú so štadiónom Artmedie toje podobné. Ale keby ten štadión bol nový a toto by sa tam dialo čo dnes tak diky noo ;(((
Reagovat
smazaný uživatel
Taky už jsem o tom leccos četl. Vím, že v Žilině je celkem dobrý stadion (teď tam hrála repre proti Španělsku a nedávno tam hráli LM), ale jinak je to fakt hrůza... To v Čechách sice fotbal taky nevzbuzuje moc důvěry (v poslední době hlavně výkony rozhodčích), ale co se týče stadionů, tak jsme na tom oproti Slovensku skvěle. Troufám si říct, že reprezentace může hrát skoro na polovině ligových stadionů.
Reagovat
George_Renel
A schvalnený je i jeden druholigový (OC).
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, na to jsem taky myslel. :) Když počítám i Olomouc, tak je jich asi takových 7-8.
Reagovat
Cico93
Noo ved Sigma hrala 1 ligu ešte nedávno ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, minulou sezonu sestoupili.
Reagovat
Cico93
U vás toje jasne v tomto ste ďaleko pred nami. A to, keď sme postúpili na MS do JAR to boli kecy jaky budeme mať štadión;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel zítra nebudu moct sledovat zápas Maria vs. Aga a ani Petra vs. Caro, protože budu ve škole.. :-/ Nebudu moct sledovat ani čísla, protože ve škole máme zaheslovanou wifinu, takže se budu nervovat do dvou, než přijedu domů a zjistím jak to dopadlo! :D

Je pořád šance, že Maruš postoupí do SF což by, kdyby se to fakt nakonec stalo bylo absolutně epické! :D A i kdyby nepostoupila, tak má za sebou v celku skvělou sezonu, takže jako její fanoušek jsem nakonec spokojený!! :-))
Ale pořád věřím, že zítra to nebude její poslední zápas sezony.. Naděje umírá poslední! :D
Reagovat
VlS
Člověče, mám pocit, že nevím před kolika lety postoupila Venus s jednou výhrou a dvěma porážkami a nakonec titul měla. Stát se to může, ale doufám že nestane a že postoupí Petra a Caro.
Reagovat
smazaný uživatel
Titul nezískala. Doha 2009 - ze skupiny postoupila jen s jednou výhrou (Kuzně a Dementové stejných 1-2 nestačilo), ale ve finále Venuše se sestrou/bratrem prohrála 2-6, 6-7.
Reagovat
smazaný uživatel
Já doufám, že se Maruš bude lyricky balit :-)
Reagovat
Jan
Mrkni na internet na postupy, jak prolomit heslo WIFI a máš to bez problémů :)
Reagovat
EllNino
Reagovat
Frick
Není to starý 10 let a vypadá to dost archivně. Ta kvalita, 4:3, grafika apod.

Ale Lucce to letos slušelo více, to je fakt. No a ty ramena bude mít větší než tehdy.
Reagovat
EllNino
jakto ? :D tak 9 let no ...jojo slušelo jí to dost :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mohu se prosím zeptat, jaká situace musí nastat, aby ze skupiny postoupila Maruš Sharapova? Díky
Reagovat
smazaný uživatel
https://pbs.twimg.com/media/B0opUj8CAAErz29.jpg
Reagovat
vasekafe
Je jen jedna možnost, Šarapovová výhra 2-0 a Kvitová by musela prohrát 2-0 :D
Reagovat
smazaný uživatel
however, to není nereálné :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jedna věc. Rozhodující je primárně vzájemný zápas ne? Jakto, že v tabulce je u Aga in three, že bude mimo postup a před ní Kvitová, která s ní H2H match prohrála?
Reagovat
PetaM
Bere se počet setů ... :)

Petra vyhraje 2:0, tak bude mít 4:2.
Aga vyhraje ve třech, bude mít 4:3.

Petra ztratila méně setů, postupuje ona.
Reagovat
smazaný uživatel
a není to spíš tak, že by 2 výhry měly 3 hráčky?
Myslím, že h2h je prioritní, ale pouze za předpokladu, že se rozhoduje mezi dvěma hráčkama.
Reagovat
smazaný uživatel
ale možná, že kecám, nevím. Každopádně v tomto případě by měla Petra zase výhru nad Caro, tudíž podle H2H by měla být za Agou a zároveň před Caro a Caro před Agou, protože ji před tím porazila.
Čili jinak jak na sety to rozřešit nejde, to je fakt.
Reagovat
smazaný uživatel
Při rovnosti počtu výher u 2 hráček rozhoduje h2h. V případě rovnosti 3 hráček h2h nehraje roli vůbec, jde o celkový poměr setů (u všech 3 hráček) a pokud i ten je stejný, tak poměr gamů. Jestli jsem teda pochopil správně, jak je to psané níž.
Reagovat
rib
moc hezky se směje na videu, fakt se mi líbí, že Petra dostala ocenění za propagaci ženského tenisu :-)))
Reagovat
aligo
a dáš sem to video? :)
Reagovat
rib
koukni na wtatennis.com nebo na jutubu - kvitova diamond aces a je to...
Reagovat
rib
Reagovat
Fandina
V Jablonci nad Nisou hrají tenhle týden kluci Futures F4 15.000 USD a ve čtvrtfinále jsou Mertl, Hernych, Michalička, Suc.
http://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/men%27s-tournament/info.aspx?tournamentid=1100033109
Reagovat
Frick
Terka bude hrát s Larsson. Ta naopak na naše holky neumí - ve ČF v Lucemburku jí Baruš smáza 6:0 6:2 a o týden zpět jí porazila Katka 6:4 6:4 :o)
Reagovat
Fandina
Jo, tak to je super, škoda, že jí včera nedala LucHra. A doufám, že Terka Larsson porazí. To by bylo super!!!
Reagovat
tommr
to je rozhodně dobrá zpráva pro Terezu. Proti Beckový by měla jen minimální šanci, proti Larssonovi má naopak poměrně slušnou naději na postup ... :)
Reagovat
VlS
Já bych Johanu moc nepodceňoval, ona umí hrát dobře.
Reagovat
ptpc
Už som to včera spomínal - nechápem ako môže hrať tenistka vynikajúco na jednom turnaji(Luxemburg) a oveľa horšie na turnaji predtým a na turnaji potom...
Reagovat
tommr
u Beckový se nejspíš přece jen dostavila únava po turnaji v Lucemburku. S Bárou tam ve finále v každý výměně lítala jak šílená ... :)
Reagovat
ptpc
No ja neviem. Pozeral som jej zápas s LH a aj jasné lopty, ktoré stačilo prehodiť cez sieť poslala do autu. To nebolo len o únave.
Reagovat
Enterprise
Už včera proti Lucce Hradecké odehrála vyrovnané utkání, které vyhrála zejména díky tomu, že Lucka nedokázala proměňovat breakbally (minimálně dvakrát vedla 40:0 při podání Beck a v obou případech hru prohrála.
Reagovat
smazaný uživatel
Chci se zeptat jestli je možné a co se musí stát aby Serena nepostoupila do finále? :)
Reagovat
Grape
Stačí, aby prohrála semifinále :-). A nebo aby Ana dala Simoně 2:0, pak Serena vůbec nepostoupí ze skupiny.
Reagovat
vrabejka
Stačí výhra Aničky 2-0, pevně v to doufám. Halep k postupu stačí 5 gamů
Reagovat
gigin
Halep má postup jistý. 6 gemů jí stačí k jistotě postupu z prvního místa. Nebo 7 gemů, jestliže jeden ze setů skončí 7-5.
Reagovat
vrabejka
Pokud Maša vypadne a Petra postoupí ze skupiny, bude ji to stačit na post světové dvojky?
Reagovat
VlS
Ne, nebude, Petra by na post dvojky musela TM vyhrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Aga. Hleď zítra jeknu porazit!!! A to nejlépe ve 2... :)
Reagovat
smazaný uživatel
ne nesmí :D Maria musí vyhrát nejlépe ve dvou
Reagovat
smazaný uživatel
No tak to teda ne :D
Reagovat
smazaný uživatel
tak to teda jo :))) MARIO POJD. POPRVÉ V ŽIVOTĚ TI FANDÍM :D
Reagovat
Jan
Na té fotce H2H jsou si Petra a Maria dost podobné. V první chvíli jsem tam viděl Maria + Maria nebo Petra + Petra. Ono taky, když se Petře nedaří, tak to je Petra proti Petře.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra Kvitová wins WTA Diamond Aces Award!
Reagovat
tommr
a co to vlastně je? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kozoroh
Může se ještě letos Mášena vyhoupnout na 1. místo a svrhnout Serenu?
Reagovat
smazaný uživatel
Už ne Serena bude nadále světovou jedničkou
Reagovat
smazaný uživatel
Když Serena nepostoupí do finále a naopak když Maria získá titul, tak se na 1. místo dostane právě Maria.. :D
Reagovat
tommr
teoreticky ještě může. Musela by ovšem TM vyhrát a Serena by se přitom nesměla dostat do finále ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
no teoreticky by to šlo ale šance že Maria postoupí do SF je velmi velmi velmi malá
Reagovat
smazaný uživatel
ale je :)
Reagovat
lars
Marfusa odstoupi a bude hrat Kerber ? :))
Reagovat
smazaný uživatel
teoreticky jo
Reagovat
smazaný uživatel
Proč by to dělala?
Reagovat
smazaný uživatel
Nevidím jediný důvod proč by to měla Šarapka dělat vždyt má ještě šanci malou ale má a za každou výhru má peníze a body takže proč by odstupovala
Reagovat
lars
nemusi byt fit na zapas
Reagovat
smazaný uživatel
to jo pokud nebude zdravá tak nenastoupí ale já tím myslím že nevidím důvod proč by zdravá a fit Maria nenastoupila
Reagovat
smazaný uživatel
V rozhovu se vyjadrovala, ze chce vyhrat a ikdyz nepostoupi, tak sezonu zakoncit vyhrou. Myslim ze nebude chtit odjet se stejnym vysvedcenim jako Bouchard
Reagovat
lars
zatim vyhrala 1 set. Busicka ani set
Reagovat
PetaM
Jo, to je fakt.

Genie 5.
Máša 4- .

O hodně lepší známka :D :D
Reagovat
tommr
zapomínáš ale na maličkost - Sharapova je na rozdíl od Bouchardový stále ještě ve hře a klidně se může stát i to, že ještě TM vyhraje a bude světová jednička ...
Reagovat
PetaM
Tak lars napsal zatím, tudíž mé známky jsou taky jen "zatím" :D
Reagovat
Fandina
OT ... Háčka v Poitiers první set proti Boghdan Melichar 6:3. Tak ještě jeden Háčkované Holky. Pojď!
http://scores.itftennis.com/?alias=itf&layoutid=72&versionid=1&language=en&tID=W-C100-FRA-05A-2014
Reagovat
Fandina
6:3 6:1 gratulkaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je paráda, že začaly takhle dobře! Myslim, že holky si budou chtít navzájem dokázat, jak jsou dobrý a budou podávat obě skvělý výkony, nedivila bych se, kdyby to celé vyhrály. :)
Reagovat
FulnekUltras
Tohle by je mohlo dát zase řádně dohromady.
Reagovat
EllNino
http://sport.idnes.cz/tenis-statistiky-pliskova-safarova-d7c-/tenis.aspx?c=A141023_161329_tenis_tny
Reagovat
Fandina
Šafi nejlepší v odvracení brejkbolů. Tak to je super.
Reagovat
Jabadu
Ovšem tohle je maso!

http://stylefavor.com/wp-content/uploads/2014/03/Petra-Kvitova_wallpaper.jpg
Reagovat
misa
Focení pro časopis Marie Claire, číslo ze srpna 2012.
Reagovat
Jabadu
Tušili byste podle této fotky, jaká z ní za pár let bude kočka a sportovní superstar?
http://2.bp.blogspot.com/-8GbODly70Cw/ThB9CGET0kI/AAAAAAAABJ8/6XilTqWEiJo/s1600/petra-kvitova.jpg
Reagovat
Fandina
Období, kdy Petra nosila rovnátka.
Reagovat
misa
Trochu přeháníš. Fotka, kterou jsi sem dal, je asi ze začátku roku 2011. Takhle Petra vypadala o Velikonocích 2011:

http://jyxo.info/uploads/92/929612f30cdfcfc0c06ab1daebfb421cc08053f0.jpg
Reagovat
Cico93
Tak na tej fotke by to šlo teda;)))
Reagovat
misa
Já ji viděl ve Fed cupu a jde to i ve skutečnosti :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jo, ten dolejšek má dobrej (viděl jsem Petru na exhibici s Mashou)... :)
Reagovat
Cico93
dolejšek ;-)
Reagovat
misa
No jo, tebe holky nahoře moc nezajímají :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem dolňák, no. :D Jen si přečtěte, jak jsem tady Petře chválil její nohy (Téma č. 4)... :D
http://www.tenisportal.cz/zpravy/sarapovova-na-advantage-tennis-v-praze-porazila-kvitovou-i-safarovou-11113/
Reagovat
misa
Díky za tvoje návraty do minulosti, za to tě chválím. A co nohy Lucky, ty se ti nelíbí?
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka byla na té exhibici velká sympaťačka (byla s ní větší zábava než s Petrou, která byla marod), ale když stála vedle Mashy a Petry, tak mi přišla strašně malá. :D
Reagovat
misa
178 cm je strašně malá?
Reagovat
smazaný uživatel
Píšu, když stála vedle Mashy a Petry... :D
Reagovat
Fandina
Tady jsou všechny tři vedle sebe z toho dne.
http://www.womenstennisblog.com/wp-content/uploads/2012/10/Kvitova-Sharapova-Safarova-in-Prague.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tady mi Lucka zas o tolik menší nepřipadá... Ale možná má vyšší podpatky. :D
Reagovat
tommr
to spíš Sharapova nestojí úplně rovně ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To máš asi taky pravdu. :D
Reagovat
Fandina
Tady je také jedna z toho dne.
http://g.denik.cz/1/94/tenis-sarapovova-kvitova-safarova-4970336_galerie-980.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
No, tady už Lucka oproti Mashe vypadá o dost menší... :D
Reagovat
LukasH
Přesně tak. Navíc mě se víc líbila Petra s těma vlasama, co měla dřív...
Co potom tohle?
http://i.ytimg.com/vi/AEAzQIR2ltk/hqdefault.jpg
Reagovat
misa
US Open 2009
Reagovat
misa
Zvlněné vlasy dělají Petru hodně zajímavou.
Reagovat
LukasH
Vím, ale když jsem to viděl poprvé, tak mě fakt překvapilo, jakej byla Petra knedlík....
Reagovat
smazaný uživatel
Bože :D
Reagovat
smazaný uživatel
A víš, že se mi skoro víc líbila s těmi rovnátky? :D
Reagovat
pockerface
možná by nakonec bylo lepší,kdyby Petra zítra začínala a vyhrála 2:0,pak by nemuseli být žádné spekulace a druhý zápas bychom si mohli vychutnat.Takhle to pořád bude komu fandit Aze,Marii??Vyhraje ta Petra nebo ne,nebo urve jen set.A výsledek prvního zápasu jí může svazovat,ono to podvědomí,že stačí jen set je někdy hodně zrádný(předpokládám,že zítra Maria vyhraje,ale to si spousta lidí myslelo i dneska).
Reagovat
tommr
já si myslím, že pro Petru bude lepší když už před zápasem bude vědět co jí bude k postupu stačit. Případný vítězství Sharapový ve dvou by jí mělo hodně uklidnit hlavně kdyby se v zápase s Wozniackou šlo do třetího setu ... :)
Reagovat
VlS
Já si myslím, že by se Petra měla vykašlat na počítání a měla by si jít zahrát tak, aby hrála svůj nejlepší tenis. Počítání před zápasem k ničemu není a po něm to už spičítá kde kdo. Ona tam je proto, aby hrála.
Reagovat
d@ve
Asi tak nějak. Jakékoli kalkulování a spekulování by ji mohlo ubrat na koncentraci. Je to vždy ošemetné. Nemůže si zkrátka říct, že jeden game může vypustit, musí jet na plno..
Reagovat
FulnekUltras
A podle jejích vyjádření vypadá, že přesně takhle taky k zápasu přistoupí - prostě bude chtít zase vyhrát a odevzdá pro to maximum možného.
Reagovat
George_Renel
Já zítra asi 1. zápas vynechám a podívám se ažta v 8:50. Paradox je, že Rusce zajistí prakticky šanci na postup jen dvousetová výhra. A ta rovněž dává největší šanci Petře. :-)
Reagovat
tommr
paradox je, že Sharapový dává šanci na postup jen jedna kombinace výsledků ze 16 možnejch, ale přesto jsou její šance na postup docela reálný ... :)
Reagovat
George_Renel
A stejně reálné je, že Petra udělá set ;-).
Reagovat
smazaný uživatel
Ohromná gratulace Petře. Přijdu domů kouknu na výsledek Petra a málem dostanu infarkt :D Věděl jsem že by Petra mohla ve 3.setech porazit Mariu ale že ji smete PETRO JSI JEDNIČKA
Reagovat
lars
Bohuzel Peta za stavu 5:0 nedopodavala zapas :((
Reagovat
smazaný uživatel
Ale hlavní je že vyhrála
Reagovat
lars
Jasne , ale Marfusa pak ozila a mohlo se to treba zdramatizovat
A kdy bude mit zase realnou sanci ji dat kanara?
Reagovat
blixa
Ježíš to je rozežranost ! Tobě nestačí dobré vítězství, ty ho musíš mít v dárkovém balení s mašličkou ? :D
Reagovat
lars
spis jde o to, ze nedopodavala napoprvy a nevyuzila utlumu Marfusi, a v predchozim svym servisu odvracela 2 BP za sebou.
muze jeste treba rozhodovat pocet gamu o postupu do SF
Reagovat
blixa
A to jako dělala schválně nebo co ? :D jako nechápu tvoje výhrady. Každá hraje maximum , jaké zrovna jde. A když to zrovna nejde tak to nejde.
Reagovat
lars
Schvalne snad ne. Ale sance by se mely vyuzivat
Reagovat
blixa
No měly , ale proboha je to sport !!! Existuje nějaký sportovec, který 100% využívá šance ? To by byl asi monstrózní nadčlověk :D
Reagovat
lars
A proc jsi mi vcera neodpovedel na otazku :
Kolik jsi vsadil na svuj tip na finale TM Simona - Aga ? :))
Reagovat
blixa
Na jakou otázku ? Asi jsem ji přehlédl. Jinak já zásadně nesázím ;-)
Reagovat
lars
tu otazku mas v tom prispevku napsanou :))
Reagovat
blixa
Asi jsem slepej ale furt nikde žádnou otázku nevidím :D
Reagovat
VlS
Prosil bych růžovou se zlatým lemováním. A ať je pěkně na 45 stupňů.
Reagovat
sprchon
Takže jestli jsem to pochopil a spočítal správně, tak Ana potřebuje vyhrát jakkoliv ve dvou setech. Simoně stačí uhrát 2 gamy. Pokud by ale prohrála ve dvou o víc než o 4 gamy, tak jde z druhého místa.
Reagovat
sprchon
Oprava, na postup z prvního místa by Simoně měla stačit uhrát 5 gamů, tj. prohra např. 6:3, 6:2..
Reagovat
misa
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10687156_822833471114067_9094233368766619887_n.jpg?oh=291642af00e5babefea4d0c66ef650a0&oe=54EC318C

Dnes Petru chválím za bojovou morálku.
Reagovat
tommr
tohle se asi montymu líbit nebude ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je dobrý, já se podívám na tuhle koláž... :)
https://pbs.twimg.com/media/B0YNRipIgAEFoJg.jpg:large
Reagovat
misa
Pěkné, už jsi chlubil. Raději si ale prohlédní tyhle fotky:

http://oi58.tinypic.com/1zb5m5u.jpg

Že je ta Máša sympaťačka? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč bych měl posuzovat sympatie podle něčeho takového? Každý má jinou povahu, někdo se potřebuje před zápasem víc soustředit (třeba se i uzavřít před okolním světem)... Už by každý mohl vědět, že Masha na kurtu (před nebo při zápase) a mimo kurt je velký rozdíl. A já to chápu, protože chce dělat svou práci, jak nejlíp umí (co na tom, že se to dneska nepovedlo) a nechce se ničím rozptylovat. Petra je holt povahově jiná a pro řadu z vás sympatičtější. Ve světě to ale zase vidí trochu jinak. :)
Reagovat
misa
Oni spíš ve světě vidí tu marketingem neustále protěžovanou krásu.
Reagovat
smazaný uživatel
To je ale nespravedlnost, co? :D Tak jasně, že je Masha vzhledově atraktivní a je hodně vidět v reklamách, ale taky má třeba dobrý smysl pro humor (což se ale při zápasech na TM nepozná). :)
Reagovat
Fandina
Mária je především úspěšnější tenistkou. Kdyby byla úspěšnější Petra, nepochybuji o tom, že by byla v reklamách víc.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jo. Na druhou stranu, Masha je taky na okruhu delší dobu... Sportovní úspěchy jsou určitě dobrý předpoklad k popularitě, ale samy o sobě podle mě nestačí. Člověk na to musí být vhodný typ, což většinou ani nemůže moc ovlivnit. To je asi ten nejzásadnější faktor, ve kterém má Masha navrch nejen oproti Petře... No ale teď Petra spolupracuje s IMG, tak třeba ji taky víc zapojí. :)
Reagovat
Fandina
Pochopitelně, že čím úspěšnější tenistka, tím větší zájem mediálních společností a tím je víc k vidění. Ve sportu se popularita především odvíjí od úspěchů, od toho, co kdo vyhrál, dosáhl.
Reagovat
FulnekUltras
Světovou jedničku už neobejde nikdo... ;-)
Reagovat
misa
Mě nějaká reklamní nespravedlnost nezajímá, co z toho mám? O čem vypovídá popularita mas? Nechci vůbec srovnávat, ale víš, kdo byl nejoblíbenější osobnost v Německu 30. let?
Reagovat
pockerface
Hitler
Reagovat
smazaný uživatel
No, tohle srovnání je trochu mimo mísu (stejně jako asi každé srovnání mezi sportem a politikou)... Nemusí tě zajímat "popularita mas", ale ve světě je to prostě zařízené tak, že vždycky záleží na tom, co si přeje většina. Nemusíš s tím vždycky souhlasit a nemusí to být vždycky správné, ale je to tak. Když má Masha nejvíc fanoušků, tak prostě bude nejvíc vidět.
Reagovat
misa
Maria má určitě nejvíc fanoušků, ale to nic nevypovídá o jejích morálních kvalitách. Dal jsem jen fotku k zamyšlení, určitě jsem nečekal, že bys o ní napsal něco kritického :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já už jsem se lekl, že to nic nevypovídá o morálních kvalitách těch fanoušků. :D A proč bych měl psát něco kritického na základě téhle fotky? Vždyť je to nesmysl posuzovat člověka podle něčeho takového... Dokážu uznat, že se Masha nezachovala správně (viz zápas proti Aně v Cincinnati). Ale jestli svůj doprovod na kurt chytne nebo nechytne za ruku, to je mi fakt jedno. :)
Reagovat
misa
Dobře, ale s přibývajícím věkem u tebe očekávám jisté přehodnocení.
Reagovat
smazaný uživatel
To já neočekávám. :D
Reagovat
misa
Uvidíme, jestli tady budeme oba třeba za 3 roky ještě psát :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem chci psát pořád, dokud bude TP existovat (a dokud budu existovat já)... :D
Reagovat
misa
Tak dobře, aspoň je zábava a bohaté exkurze do světa krásných žen :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, díky. :)
Reagovat
blixa
Jen počkej až se oženíš a budeš mít tři děti ! :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nestraš! :D
Reagovat
Jan
A každé s jinou :)
Reagovat
poutnik
Většina si přeje to co ji naservírují masmédia a internetový prostor - prostě kdo si víc zaplatí.
Reagovat
smazaný uživatel
Já teda vycházím z předpokladu, že lidi nejsou blbí... :)
Reagovat
ptpc
Blbý predpoklad...
Reagovat
smazaný uživatel
A co z toho máš, že se o ni otíráš?
Reagovat
misa
Zatím jsem neměl tu možnost se o ni otřít a vůbec nestojím o to, nechat se zabít její ochrankou.
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem i předpokládal že za klávesnicí budeš hrdina ale jinak ne :-)
Reagovat
Michaelus
Ježiši ať zítra vyhrají ty lepší jo???
(tzn.Petra ve 2 Maria ve 2 Ana ve 2)
Reagovat
Jabadu
No vždyť o tom zde již drahnou chvíli hovoříme, Mlho! :-)
Reagovat
Michaelus
Však jsem reagoval, ať se na ničem nedomlouvají, je to blbost, proč by to dělali :D ať postoupí ta co zkrátka chytne příležitost za pačesy :)
Reagovat
Jabadu
Pokud se balkánky domluví, (a proč ne, že?) Serena přijde o spoustu bodů a vydělá na tom (v případě postupu) Petra. Stáhne Mariu i Serenu.
A vyhovovat to bude všem třem: Simoně, Aně i Petře. :-)
Reagovat
FulnekUltras
zítra touhle dobou už budeme chytřejší...
Reagovat
Jan
Zas by mohla Simona uvažovat, že bude pro ni lepší hrát semifinále s 2. z bílé skupiny než s 1.
Reagovat
smazaný uživatel
Když prohraje třeba 2x 4:6, tak bude pořád první díky nejlepšímu poměru gamů.
Reagovat
Jan
Tak proč už si nevolají ? :)
Reagovat
kada.tom
Tady se ale rozjelo spekulací. Já doufám v to, že k zítřejším zápasům všechny holky postoupí poctivě, že žádná nebude nic vypouštět a že všechny budou bojovat.
Reagovat
FulnekUltras
Ivánkové kamarádi a kapříci jsou snad od Singapuru dostatečně daleko...
Reagovat
misa
Nechci být za blba, ale myslím si, že ženský sport je poctivější než ten mužský.
Reagovat
Cico93
asi si chcel napísať labilnejší:)
Reagovat
misa
Ne :-)
Reagovat
Jan
Měkší :)
Reagovat
gigin
Ana hodně kamarádí se Soranou. To je hodně známá věc. Sorana je téže národnosti jako Simona. Doufám, že je všem všechno jasné. Co? :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Sorana bude chtít po Aně, aby Simona vyhrála aby bylo Rumunsko v semifinále TM (minimálně).
Reagovat
blixa
Pár telefonátů a Serena balí kufry :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych teda nechtěl, aby to Simona nějak vypustila. Na druhou stranu je fakt, že postup už má jistý (dokonce z 1. místa) a nejde jí prakticky o nic. Takže možná se bude trochu podvědomě šetřit... No, radši si počkáme na zítra. :) Jisté je zatím jenom to, že postupuje Simona a končí Genie. U všech ostatních je to pořád otevřené.
Reagovat
tommr
jde jí o prestiž a 160 bodů + nemalý prachy za vítězství. To není málo ...
Reagovat
smazaný uživatel
Na jedné misce vah máš prestiž, pár bodů a pár dolarů (pro ní opravdu pár). Na druhé misce možný odstřel Sereny. Co je víc? :D

Doufám, že Ana vyhraje a postoupí, ale je škoda, že ať už k tomu dojde jakkoli, tak se stejně bude psát jen o tom, že to bylo domluvené spiknutí proti Sereně. A Allasterová to označí za rasismus.
Reagovat
pepin
Nevěřte v nějaké domlouvání, je to velice ošidné a kdyby to prasklo, jako většina takových věcí v minulosti, tak by to znamenalo doživotní distanc a za to jim ani Serena nestojí. At s ní zametou jako to udělala Simona, ta jim dala recept.
Reagovat
Jan
Taky si myslím, že to neudělají a jsou zásadně proti takovým věcem. Domluvený zápas by také mohl vypadat divně.
Reagovat
smazaný uživatel
Aktualizovaná tabulka možných postupů :
https://pbs.twimg.com/media/B0opUj8CAAErz29.jpg
Reagovat
Cico93
Chceš aby mi praskla hlava:)
Reagovat
tommr
nedá se nic dělat, ale zítra budu muset poprvé (a doufejme i naposled) v životě přát Sharapový aby porazila Agu ...
Reagovat
Michaelus
tak tak
Reagovat
pockerface
o to větší škoda,že se ta Petra v úterý cítila,tak bídně.Ten druhý set,kdy měla potvrdit brejk a získat ho,může Petru v konečném součtu mrzet.Já pořád tvrdím,že škoda,že Petra nezačínala,ten půlnoční čas byl na prd.
Reagovat
aligo
nemá někdo nějakej delší záznam Petřinýho zápasu? :)
Reagovat
aligo
nemá někdo nějakej delší záznam Petřinýho zápasu? :)
Reagovat
Jabadu
Ale i tak je velké překvapení, že 2 největší favoritky už to nemají ve svých rukách. Takhle zamotané skupiny snad ještě nebyly.
Reagovat
tommr
http://www.wtafinals.com/article/kvitova-powers-past-sharapova/4240219
Jinak pohled, kterej Petra u sitě směřuje na Sharapovou vypovídá o mnohým ... :)
Reagovat
Jabadu
Obě si myslí jedno:
" ... ty mně taky!"
Reagovat
smazaný uživatel
O čem jako? Podle mě takhle Petra kouká pořád (pokud se zrovna neusmívá)... :D
Reagovat
pepin
Tak napovídá to asi o tom, že marfušu v podstatě žádná tenistka moc nemusí. Např. docela hodně fotek před zahájením turnaje a v podstatě jediné dvě, které tam většinou nebyly byla Serena a marfuša. Také se nepamatuji, že by u sítě po skončení zápasu došlo k takovému přátelskému setkání jako např. dnes Caro s Agou, nebo dříve Petra s Li.
Reagovat
kada.tom
Nejprve musí jakkoliv Sharapka vyhrát nad Agou, tj. 2-0 nebo 2-1 na sety ...
Pak musí Petra uhrát alespoň set proti Caroline ...
A pak musí Halep získat alespoň set proti Ivanovic ...
Reagovat
Jabadu
si představuji, že Maria vyhraje 2:0. Petra zpráská v prvním Caro, půjde jí podat ruku a odejdou spolu na oběd. :-)
Reagovat
gigin
Reagovat
misa
prohraje 0-2 po špatném výkonu, vyrojí se spousta spekulací. Jí by to vyhovovalo, protože by stáhla dost z bodového náskoku Sereny, Aně by to vyhovovalo. Děje se něco takového i na nejvyšší úrovni?
Reagovat
tommr
když Halepová prohraje s Ivanovicovou tak na Serenu naopak bodově ztratí ...
Reagovat
blixa
Ale vyřadí ji z dalších bojů takže takticky výhodné.
Reagovat
tommr
to záleží na tom jestli by Serena ve vyřazovacích bojích něco vyhrála. Pokud ne tak by Halepová prodělala ... :)
Reagovat
blixa
No podle toho, jak se dneska zvedla lze předpokládat že ano. Risk je zisk ;-) A nebo taky ne :D
Reagovat
Fandina
pořád je větší pravděpodobnost, že Serena je ve vyřazovacích bojích silnější než Ana, ale samozřejmě záleží na tom, jak se k tomu postaví Halep
Reagovat
misa
Serena obhajuje z loňska titul a tenhle výsledek by ji vyřadil.
Reagovat
Pavlis
Reagovat
Cico93
Takže plán na zajtra
Ana 2:0
Masha 2:0
Carolina 2:0
Myslím, že väčšina sa zhodneme.)
Reagovat
smazaný uživatel
Já s tebou určitě! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já ne
Ana 2:0
Carol 0:2
Sharapová 0:2
Reagovat
smazaný uživatel
Taky s tebou souhlasím! :D
Když dopadnou zápasy tak jak si přejeme, tak pořád můžeme mít na konci roku jinou světovou jedničku.. :DD
Reagovat
smazaný uživatel
shodneme se.
Cicko, Evža je krutě ženštější od léta... možná si to vybírá daň.
Reagovat
Cico93
Ja si toho všimol tiež:)
Reagovat
smazaný uživatel
Udivilo by, kdyby ne.
Reagovat
smazaný uživatel
To se teda neshodneme. :D
Mášena-Aga 2:0
Petra-Caro 2:0
A to třetí tak, aby postoupila Serena
Reagovat
kada.tom
jsi můj člověk, chceme postup Petry a Sereny :-)
Reagovat
Michaelus
Tak by to bylo nejlepší...možná kdyby postoupila ještě Anča tak by mi to nevadilo :D
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Ale jo... hlavně ať klapne ta Anča.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady to maji pekne rozepsane

http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/217859/postupova-matematika-co-potrebuje-kvitova-k-ucasti-v-semifinale.html
Reagovat
smazaný uživatel
nějak tomu nerozumim... když Petra vyhraje 2:0 na sety a zároveň Aga vyhraje 2:0 nad Mashou, tak Petra postoupí?.. vždyť budou mít obě 2:0 2:0 0:2 a vzájemnej zápas hovoří pro Agu...
Reagovat
Jabadu
Vypadla by Caro.
Reagovat
smazaný uživatel
ajo, to mě vůbec nenapadlo... jsem já to hlava dubová... :-D
Reagovat
blixa
Ano, postoupí Aga a Petra , ostrouhá Caro.
Reagovat
Jabadu
Trumfy v rukách drží Ana a Petra. Pro Petru je dobré, že bude znát výsledek Agy. Kdyby vypadla Maria a Serena, to by byl šok! Ale příjemný. :-)
Reagovat
gigin
If Ivanovic beats Halep in straights, Serena is out. If Halep wins a set, Serena qualifies for semifinals. Out of her hands now. #wtafinals
Reagovat
gigin
samo ve dvou
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, je to tak. Takže prostě 2:0, jedno jak... :)
Reagovat
gigin
AJDE!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Absolutna nepravda toto. tak ak ivanovic vyhra vo dvoch vsetky tri hracky maju rovnaky pocet bodov, pomer setov tiez rovnaky ... rozhodovat musia gemy .....
Reagovat
blixa
No a co myslíš že tu počítáme :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Suhlasim s poctami ale niekto tvrdi ze Anci staci win 2:0 :D:D
Reagovat
blixa
Ano stačí. Vezmi kalkulačku a počítej :D. I když vyhraje 7:6 7:6 tak bude mí lepší poměr než Serena.
Reagovat
smazaný uživatel
Suhlas :) No tympadom ale Halep musi uhrat set ked ma Serena postupit :) kurnik sopa :D
Reagovat
blixa
Tak tak.
Reagovat
smazaný uživatel
V pripade ak Maria bude zabijat a Petra prehra 1:2 sa moze stat ze Peta vypadne vzhladom na pomer gemov ?
Reagovat
Jabadu
Pokud Maria vyhraje 2:0, Petře stačí set.
Reagovat
smazaný uživatel
Ake je odovodnenie lebo tomu nechapem pls :))
Reagovat
Jabadu
Sety:
Maria bude mít 3:4
Petra bude mít 3:4
Rozhodne vzájemný zápas Marie a Petry. Postoupí Caro a Petra.
Reagovat
Davor1
asi to tak nebude...Ana potrebuje mať rozdiel medzi počtom vyhratých a prehratých gamov viac ako 4, vtedy postúpi...
Reagovat
blixa
Rozhodují procenta, tedy poměr. Ne rozdíl ;-)
Reagovat
Davor1
aha, to som nevedel...
Reagovat
smazaný uživatel
V pripade bielej skupine by tympadom petra nemala isty postup ani ked prehra 2:1, tri hracky by mali po bode, dve by mali 3:4 pomer setov, cize sa ide podla pomeru gemov

Standings are determined by: 1) Number of wins; 2) Number of matches; 3) In two-players-ties, head-to-head records; 4) In three-players-ties, percentage of sets won, or of games won; 5) Steering Committee decision.
Reagovat
tommr
no hlavně aby nedošlo na bod 5. To by byla Petra bez šance ... :(
Reagovat
tommr
tady máš kompletní znění postupovejch pravidel:
4. Final Standings of Round Robin Competition
a. Final Standings
The final standings of each group shall be determined by the first
of the following methods that apply:

i. Greatest number of wins;
ii. Greatest number of matches played; or
iii. Head-to-head results if only two players are tied,
iv. If three players are tied then:
(a) If three players each have one win, a player having
played less than all three matches is automatically
eliminated and the player advancing to the single elimination
competition is the winner of the match-up of the two
players tied with - records; or
(b) Highest percentage of sets won; or
(c) Highest percentage of games won.
b. Ties
If the above tie-breaking methods produce one superior player
(1st place) or one inferior player (3rd place), and the two
remaining players are tied, the tie between those two players
shall be broken by head-to-head record.
If a tie still exists after applying the above tie-breaking methods,
then the WTA, in consultation with the Tournament, shall make the
final determination.

http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/Archive/AboutTheTour/rules2014.pdf Page 170
Reagovat
smazaný uživatel
Sereno, proč to takhle nešlo proti Simoně? Pro Genie to je trpká zkušenost, ale aspoň je to zkušenost. Její vrstevnice si o TM zatím můžou nechat zdát...

Takže teď mě zajímá, kolik zítra musí vyhrát Ana, aby ještě postoupila. Tady jsem spočítal poměr gemů...
Simona - 24:7
Serena - 26:22
Ana - 20:16

Takže počítám to správně, že Ana k postupu musí zítra ztratit maximálně 6 gemů?
Reagovat
smazaný uživatel
Andule nepostoupí :D A Marfuška taky nepostoupí. Když budeš hodnej, možná postoupí Caro :P
Reagovat
smazaný uživatel
Kéž by Masha porazila Agu, abys měl taky po srandě... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Máš mi porazí Agu a tobě Petra porazí Caro :D To mi vadit nebude
Reagovat
smazaný uživatel
Jen počkej, tebe ta sranda přejde... :D
Reagovat
smazaný uživatel
No.. uvidíme :D
Reagovat
smazaný uživatel
No mělo by to tak být , zajímalo by mě co by se stalo kdyby Ivanovic vyhrála 6:3 , 6:3
Musely by se asi přepočitat fiftýny :))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale nejvíc mě štve, že Ana bude pod tlakem a nejspíš bude mít v hlavě, že nesmí ztratit set (nebo možná ještě míň). Nastupovat s takovým vědomím bude těžké... :(
Reagovat
Fanda67
monty
pokud ana vyhraje ve dvou, mohla by postoupit pres serenu ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych také raději viděl Annu , ale je to pravda .
Ana půjde na kurt s tím musím prohrát co nejmín gamů - některé hráčky zase pod tlakem mohou udělat super výsledek , ale většinou je to opak .
Simča jde na kurt s tím jsem v semifinále , o nic nejde zkusím udělat dobrý výsledek .
A Simča ted hraje opravdu skvěle , takže myslím vyhraje Halepová .
6:4 , 6:2 , ale fandím Aně .
Reagovat
blixa
Jak to ? Při 6:3 6:3 je to 32:22, jestli má Serena skutečně 26:22 tak není co počítat.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, já jsem fakt blbec... :D
Reagovat
blixa
Pokud si to spočítal správně, tak mě vychází že jakékoliv vítězství ve dvouch. Sice těsně ale vychází.
Reagovat
smazaný uživatel
A můžeš mi prosím říct, jak jsi to spočítal? Já jsem na matiku úplný blbec. :D
Reagovat
Fanda67
pres serenu, ne simonu :)
Reagovat
blixa
No jasně že přes Serenu !!
Reagovat
smazaný uživatel
Spošítal jsi to správně vychází to 6:3, 6:3
Reagovat
Carter
no ak to je podľa pomeru vyhratých/prehratých gemov, tak ak Ana vyhrá v dvoch tiebreakoch tak bude na tom stále lepšie ako Serena. Tá má 26-22 čo je 54,16% a Ana by mala 34-28 čo je 54,84%. Takže jej asi naozaj stačí hocijaká výhra 2-0 na sety
Reagovat
smazaný uživatel
Pocuj blix ked mozes vysvetli mi preco ak petra uhra set tak postupuje aj ked maria vyhra dva nula a mala by dobry pomer gemov ? Dakujem
Reagovat
gigin
Tak Serena dohrála. Teď by si měly Simonka a Anička pěkně sednout a propočítat si to.. co?
Jak to teda vůbec vychází, víš? Že musí Ana win ve dvou je jas. A pak poměr gemů. Má ještě šanci?
Reagovat
smazaný uživatel
Právě jsem se to pokusil spočítat... :D
Reagovat
gigin
Ana will qualify to the SF if she beats Halep in straights and not with a 76 76 scoreline. DO IT.
Reagovat
smazaný uživatel
Vážně? Tak nevím, jestli to chápu správně... Myslel jsem si, že třeba ani 6:4, 6:3 by nestačilo.
Reagovat
gigin
Já nevím monty, četl jsem to na twitteru.. třeba kecá.. hlavně si to musí spočítat pořádně Simi s Ančí :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Asi to bude pravda. Všichni tam píšou, že Aně stačí výhra ve dvou setech...
Reagovat
blixa
Mě vychází že stačí i 7:6 7:6. Ale je to těsný tak nevím jestli taky neblbnu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vychází ti to správně. :)
Reagovat
gigin
Blixa: Jak se to počítá? Já su na toto blbý jak pantok. Díky.
Reagovat
blixa
No spočti si poměr u jedné i u druhé. U Sereny už ho známe, u Aničky ten předpokládaný. No a vyšší číslo bere ;-)
Reagovat
gigin
No... ale raději nic.. díky!! :)))
Reagovat
gigin
http://www.e-matematika.cz/zakladni-skoly/22-jak-zjistit-kolik-procent-tvori-cast-z-celku.php
Reagovat
kada.tom
super, Serča to zvládla :-)
Reagovat
Jabadu
Tvrdé jádro Kvitovců bude fandit Márii, aby Petře stačil jeden set. :-)
Reagovat
kada.tom
přesně :-D
Reagovat
pockerface
to si piš a nebude to jen tvrdé jádro,ale také měkké :-)
Reagovat
Jan
TO nejměkší :)
Reagovat
PetaM
Vůbec. Buď si to Petra vybojuje sama, nebo tam nemá co dělat.
Reagovat
pockerface
No asi si to nevybojuje jen sama,protože i když porazí Caro a Aga porazí Marii,tak ani ta výhra jí nemusí stačit.Takže by bylo pro Petru lepší,aby vyhrála Maria.
Reagovat
PetaM
Pokud Petra vyhraje ve 2, není absolutně co řešit.
Reagovat
smazaný uživatel
Já budu radši fandit Aze. Kdybych fandila Mashe, tak by to ještě projela. :D Ale doufám, ze vyhraje Mášena. :)
Reagovat
Cico93
Aj facky sú niekedy v živote potrebné. Tak táto veľká facka Ti verim Tomu pomôže.
...
Od Januára to roztočíš.
ComeoN!!!
Reagovat
Davor1
Návrat do reality...na škodu jej to ani trochu nebude
Reagovat
smazaný uživatel
Jas... A co má říct Serena, která doatala kanára?
Reagovat
smazaný uživatel
Kéž by tenhle gem ještě Serenu mrzel... :D
Reagovat
pockerface
Anu mám rád,ale já chci ještě vidět Serenu,ta to ještě rozjede,takže já zítra budu fandit Simoně.Škoda no,původně jsem si přál,aby ze skupiny postoupila Serena a Ana.Bohužel postoupí jen jedna z nich a proto za mně osobně dávám přednost Sereně.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, když to Serena takovým stylem podělala proti Simoně... :(
Reagovat
EllNino
Petruš, já nevěřím vlastním očím :D ...takovej vejprask :) ...škoda, že jsem to neviděl
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nevím.. není lepší postoupit jako druhá se ze skupiny a vyhnout se Sereně? Není na tom nejlíp, ale je to pořád Serena.. :D
Reagovat
Fanda67
serena bude druhá , pokud Halep vyhraje s Anou ...
Reagovat
tommr
v bílý skupině není nikdo kdo by si moh dovolit taktizovat a vybírat si soupeřku. Navíc v době konání posledních zápasů v bílý skupině nebude ještě konečný pořadí v červený skupině známý ... :)
Reagovat
pockerface
asi to tak udělali záměrně.
Reagovat
d@ve
aspoň ještě jeden game. Ať Serena není tak namlsaná..
Reagovat
blixa
Zdá se mi to nebo je ten kurt dneska vážně rychlejší ?
Reagovat
pockerface
mně se zdá taky o dost rychlejší,už je asi dostatečně otlučenej,tím lépe pro Petru.
Reagovat
kada.tom
jj, Sharapka s Agou by ho zítra mohly pěkně ještě urychlit, aby to pak Petře šlo líp a líp :-)
Reagovat
pockerface
Poslední dobou hraje Eugenie tenis na úrovni top30-50
Reagovat
pockerface
je vidět,že prostě není v pohodě,jak v psychické,tak fyzické.Snad se dá do kupy,první polovinu roku má co obhajovat,pokud by pokračovala v takových to výkonech,tak asi hodně rychle vypadne z top10 a bude opravdu na hranici top30
Reagovat
Cico93
Tie moje dve želiezka v ohni, natom TM priam excelujú.:)
Reagovat
rib
myslíš Marfušu a Bušicu?
Reagovat
Cico93
no, áno. vyhoreli jak fakľa:(((
Reagovat
smazaný uživatel
Sice to sem úplně nepatří, ale Peng Shuai řekla v rozhovoru, že její budoucí partnerkou bude pravděpodobně opravdu Andrejka, čeká už jen na její potvrzení.

Další změnou je to, že se nejspíš rozpadá i pár Black/Mirza a Mirza bude příští sezonu hrát s Hsieh.
Reagovat
kada.tom
tak pár Hlaváčková/Peng bych vídal opravdu rád :-)
Reagovat
tommr
tak to je skvělá zpráva. Doufám, že se Andrea už dostatečně poučila a nebude moc dlouho váhat a tu nabídku vezme. Lepší partnerku si přát nemůže ... :)
Co se týče rozpadu páru Black/Mirza tak tam si myslím, že důvodem je ukončení kariéry Blackový, která už má taky svoje léta ...
Reagovat
Jan
Zase háčka byly obě Češky. Na olympiádu v Riu by se to hodilo a i jinak by bylo lepší vidět ryze český pár, co vyhraje GS než smíchaný. Takže kdyby se zase dala dohromady s Hradeckou, nezlobil bych se.
Reagovat
tommr
jenže Andrea bude mít s Pengovou na ty GS mnohem větší šance. A na OH se můžou s Luckou dát dohromady i když budou hrát během sezóny každá s jinou partnerkou ... :)
Reagovat
Jan
Ale byly by víc sehrané a ten GS ...
Reagovat
Jan
Jako háčka by byly víc sehrané ...
Reagovat
FulnekUltras
taky klasicky český přístup - na aspoň poloviční tituly z debla jsou nám Číňani najednou dobří... ;-)))
Reagovat
tommr
lepší poloviční titul než žádnej. Při vší úctě k Lucce už moc nevěřím, že by se ještě někdy mohla dostat do formy ve který byla když s Andreou vyhrávaly GS. Nemluvě o tom, že by mezi nima asi bylo pořád nějaký pnutí, který by mohlo v případě nezdarů vést k vážný krizi ...
Reagovat
Jan
Horší krizi než zažily snad už zažít nemůžou :)
Reagovat
FulnekUltras
Teď naposled v singlu dala docela zabrat Beck, předtím Cornet - a debl je navíc zase o něčem jiném...faktem je, že klíč spočívá v reálných osobních vztazích, které se ale právě u ženských mohou velmi rychle měnit...jedině snad, že by se tu mlčky kalkulovalo s tím, že Peng si oproti Lucce H. na sobě nechá víc štípat dříví - tak to by možná budoucnost mělo... ;-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak trochu doufám, že by na OH kromě H+H mohl hrát i pár P+P. Ale nějak jsem nestudoval kvalifikační kritéria, tak nevím, jestli je to vůbec reálné.
Reagovat
tommr
teoreticky to jistě možný je - třeba kdyby oba páry byly v první deblový desítce ... :)
Reagovat
Jan
Nenominuje se na OH jen 1 pár z každé země ?
Reagovat
tommr
na posledních OH jsme vedle Háček měly v deblový soutěži i druhej pár Cetkovská+Šafářová ... :)
Reagovat
slacker
Problem - pruser je limit 6 hracek na singly a debly dohromady. Nemuzes zaplacat 4 pozice deblistkama bez singlovych kvalit
Reagovat
tommr
tak velkej problém to zase není. Jen do singlů nejspíš půjdou Petra Kvitová a Lucka Šafářová. Předpokládaná třetí singlistka Karolína Plíšková by mohla bejt na OH v singlu i v deblu ...
Reagovat
slacker
Pruser je to pro pary H+H a K+K zaroven. Pokud aspon 2 z nich se nevejdou mezi nase 4 nejlepsi singlistky. nejaky druhy par vutvoreny z nouze je jen nouzovka a ne idealni nominace
Reagovat
Jan
V singlu by mohla být i Bára, Klára, Cetkovská, v Riu už i Siniaková, Smitková ... To omezení na 6 je zrovna pro ČR hodně limitující.
Reagovat
VlS
Taky si myslím, že by to Andy měla rychle potvrdit. S LH by to mohlo vyjít, ale taky nemuselo. Peng je poměrně hodně vyrovnaná a propadáků má hodně málo.
Reagovat
Fandina
Já bych si samozřejmě přála Háčka, protože byly úspěšné, ale Peng teď opravdu hraje super a s Andrejkou teď hrály úspěšně. Tak uvidíme, jak se Andy rozhodne.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to pěkně zamotané v obou skupinách a to se mi líbí :) Krásně se ukazuje, že každý zápas je jiný a že hráčky jsou nesmírně vyrovnané.
Reagovat
Fanda67
copak ve skupinách, ale troufne si někdo tipovat vítězku TM :) , podle mě mají reálnou šanci 4 hráčky .....
Reagovat
smazaný uživatel
Když jsem viděla hrát Halepovou, tak bych ji skoro i favorizovala, ale šanci mají i jiné. Skvěle hraje třeba Wozniacka. Každopádně jsem přesvědčená, že TM nevyhraje žádná z vyložených favoritek.
Reagovat
pockerface
podle mně se rozjede Serena.A pokud postoupí i Petra,tak jedna z těchto holek bude vítězka TM.
Reagovat
Fanda67
carodejka+pokerface
já si myslím že jeden z vás dvou bude mít pravdu, jen nevím kdo :)
( můj tip jsou právě tyto 4 )
Reagovat
Jan
Je to jak princip neurčitosti ve fyzice. Buď víš kdo a nevíš kde nebo víš kde a nevíš kdo :)
Reagovat
kada.tom
podle mě budou SF Halep - Kvitová a Wozniacki - Serena a ve finále se utkají Serena s Petrou a vyhraje ta lepší :-)
Reagovat
Fanda67
jenže petra může na Serenu narazit už v SF pokud vyhraje ve dvou ....
Reagovat
pockerface
trochu je mi i Eugenie líto.Od Wibledonu její hra nic moc,přijde mi opravdu za tu celou sezonu unavená.Bylo toho asi na ní moc a navíc to vypadá,že to stehno také nebude OK.Ale stejně mi Serena přijde,že není ve své kůži,pokud by Petra postoupila možná,že by nebylo špatné jít spíš na Serenu než na Simonu.Ale to jsou zatím jen mé hypotézy.
Reagovat
blixa
No je to od Sereny ještě takové vlažnější ale dá se říci že Serena is back. Proti Simoně tam asi poslala dvojnici :D
Reagovat
FulnekUltras
Při pinkání míčkem o zem těsně před servisem byla i dnes u Sereny vidět občas docela slušně rozhozená koordinace pohybů.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem se vrátil a koukám, že Serena vyhrála 1. set 6:1... Blbá zpráva pro Anu. :(
Reagovat
kada.tom
pokud Halep už postoupila, tak pokud Serena vyhraje 2-0 na sety, tak je asi hotovo bez ohledu na zítřejší zápas, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Není. Pokud Ana zítra vyhraje 2:0 na sety, pak rozhodne poměr gemů.
https://pbs.twimg.com/media/B0n_pBOCEAE48EQ.jpg
Reagovat
kada.tom
aha, tak v tom případě doufám, že Serena neztratí zbytečně příliš gamů :-) i když pochybuju, že Halep prohraje 0-2 na sety :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Serena mě naštvala tím debaklem proti Simoně. Mohly si to Ana a Simona zítra rozdat na férovku o postup, bez ohledu na dvouseťák nebo tříseťák... To si Serena nemohla vybrat den blbec proti Aně? :(
Reagovat
kada.tom
asi nemohla, i když ani proti nehrála příliš dobře, ale Ivanovic si to prohrála sama na svým servisu a svýma nadhozama
Reagovat
smazaný uživatel
To je fakt, proti Aně taky nehrála nějak super. Škoda, že se Aně nepovedl aspoň ten jeden set... No ale co musela předvádět proti Simoně, to mi hlava nebere.
Reagovat
Cico93
No čo asi, v 1 sete nevedela sieťku prehodiť. :)
Reagovat
VlS
Mohla, ale nechtěla potvora :-)
Reagovat
misa
ve 20 letech. K velkým titulům bude muset Genie ještě pořádně zabrat, hlavně na servisu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten její servis je tragický, zvlášť teď v závěru sezóny, ale snad je to dané únavou nebo zdravotními problémy (?)

Ona toho má ale ke zlepšování daleko víc. Její nejsilnější stránka bývala psychická odolnost, ale od wimbledonského finále je právě tohle jedna z jejích největších slabin - jakmile jde na kurt s kvalitní soupeřkou, tak se zdá, že je předem smířená s porážkou. Ostatně ona i s hráčkami druhé desítky má tuším zápornou bilanci, nedávno byly někde statistiky úspěšnosti proti top10 a top20 a ona tam z první desítky měla jasně nejhorší čísla.
Reagovat
kada.tom
Serena si jde pro postup :-)
Reagovat
kada.tom
je třeba dodat, že mě začíná docela štvát ta jakási čárová, co se tam projevuje jako slepice, když snese vejde .. hlídá servis lajnu blíž ke kaměře ...

děs :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Je mi Genii líto, vypadá to, že s ní soupeřka opět dost zamete. Věřím ale, že Genie je ten typ, kterého to naopak víc nakopne v další sezoně.
Reagovat
d@ve
Taky je mi jí docela líto a to i přesto, že mi byla přes svou krásu (kvůli své namyšlenosti a narcismu) trochu víc nesympatická. Ale lekce pokory by jí mohla naopak v kariéře prospět. Pomoct, aby se držela na zemi.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to dopadne, když se tam dostane někdo, kdo tam herně nepatří
Reagovat
kada.tom
nemám jí rád, ale ano ... taky mi jí je trochu líto - ona do Wimbledonu hrála parádně, ale po tom výprasky od Petry se absolutně složila a od tý doby je to s ní hodně špatný (výjimkou byl Wuhan, kde jí ale zase Petra ukázala jak se to hraje)
Reagovat
blixa
Hmm, zdá se že Serena povolala servis z dovolené zpět ...
Reagovat
blixa
Hmm, Evža dobře otočila pěti míči z 0:40. Já bych ji ještě nezatracoval ;-)
Reagovat
dadaft
ale začíná ji trápit neproměňování z jasných pozic.
a nejen dnes.
Reagovat
blixa
Takže velím si sám , paže zpět ! Evža je fakt marná :D
Reagovat
kada.tom
tak Halep je semifinalistka
Reagovat
d@ve
Ale že si určitě oddechla.. :) Snad to nebude poslední Géniina hra.
Reagovat
smazaný uživatel
To je super, ještě Petra a bude to krásný TM. Pro mě teda :)
Reagovat
misa
Poslední vystoupení něžné krásy na TM začíná.
Reagovat
kada.tom
nevychované krásy
Reagovat
George_Renel
Něžné krásy s mužným hlasem. ;-)
Reagovat
misa
Bůh/příroda to nějak musel(a) vykompenzovat, jinak by to byla nesnesitelná dokonalost. Ale zas taková hrůza to není :-)
Reagovat
gigin
letí domů...

https://pbs.twimg.com/tweet_video/B0n1xqgIUAAbi0M.mp4
Reagovat
Bob
:D :D Papá Marfušo.
Reagovat
FulnekUltras
;-)))))
Reagovat
LukasH
Tak, Serčo, jdeme na to.:-)
Reagovat
kada.tom
Serena zamračená ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jdu si odskočit na poštu... Tak doufám, že až se vrátím, tak nebude Genie moc prohrávat. :D
Reagovat
dadaft
tak teď koukám na první set, který jsem neviděl, a je fakt, že tam Petra posílala neskutečně přesné šupy, proti kterým neexistuje žádná obrana.
Reagovat
tommr
Tomorrow's #WTAFinals Day 5 OOP: Sharapova vs Radwanska, Kvitova vs Wozniacki & Halep vs Ivanovic--> http://wtatenn.is/wLm1Qe #WTA #tennis
Reagovat
Michaelus
Škoda že ji nešoupli jako poslední :)
Reagovat
tommr
pro fanoušky je to možná škoda, ale Petře by ten pozdější začátek zase nemusel vyhovovat ... :)
Reagovat
Jan
Aby zas hrála o půlnoci. To bych viděl špatně. Ono i s tou její sinusouidou by teď byl na řadě zase pokles :)
Reagovat
FulnekUltras
podle programu na TP by měla hrát stejně jako dnes, nejpozději od deseti SELČ čili od čtyř odpoledne místního singapurského času, což by jí mělo plně vyhovovat.
Reagovat
kada.tom
za chvilku Serena - tak Sereno, je třeba vyhrát ve dvou setech, věřím ti, že to dáš :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím si to samé, ale přál bych si opak... :D
Reagovat
kada.tom
já si opak nepřeju, chci postup Sereny a to je jediný, co mi v týhle skupině zajímá :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem si po prvních zápasech taky myslel, že by z 1. místa mohla postoupit Serena a ze druhého Anička. Jenže Serena to proti Simoně jaksi odmítla. :D Takže teď už Ana a Serena současně postoupit nemůžou...
Reagovat
LukasH
Veliká gratulace Petře. Zůstává ve hře o postup a navíc teprve po druhý porazila Marii. Uvidíme jak to dopadne s Caroline. Očekávám velikej boj...
Reagovat
FulnekUltras
já taky - a věřím, že přes všechna možná proti se šťastným koncem pro Petru...
Reagovat
smazaný uživatel
Jednou větou: Petra dokázala, že tam patří navzdory katastrofě s Agou a Maruš hodně zklamala výstupem na TM :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra on her new racquet: ?I want to be like Roger, so that?s why I change it. But I was still playing two-handed backhand, for a while."
Reagovat
smazaný uživatel
Tak za takové výkony si Maruš opravdu postup nezaslouží.
V minulosti na TM pokaždé dokázala postoupit minimálně do semifinále (pouze 2011 ne, když odstoupila) ale letošní ročník Marii vůbec nevyšel :-(
Reagovat
PetaM
Promiňte, že to píšu sem, ale dočetl jsem konverzaci až ke konci.
Jako co to má být? Tomu vy říkáte fandění? Petra prohrávala 0:2, a tady už byly komentáře, jak jí to tam nesedí, že by neměla hrát FC, atp.
Jako děláte si prdel???!!!! Tomuhle vy říkáte fandění? Vy se nazýváte fanoušky Petry /nejenom Petry/? OSTUDA.
Sorry, nechci vyvolávat hádky nebo tak, ale vaše fandění je strašné. Kdyby Petra hrála tak, jak vy fandíte, tak ani nehraje tenis, protože to by fyzicky ani psychicky nešlo. Měli byste se nad sebou zamyslet, je to fakt hrůza, "fanoušci" ...
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím tě, vždyť je to taktika Kvitovců (dneska mimořádně úspěšná). :D Markét to napsala dobře... Ke Kvitovcům tenhle pesimistický přístup prostě patří a hlavně k tommrovi. Ten když začne Petru chválit, tak to nevěstí nic dobrého (takže mu vlastně rozumím, proč s chválou šetří). :D
Reagovat
PetaM
V tom případě nejsem Kvitovec, protože neumím být pesimista, nepatří to ke mně a úplně mě to vytáčí. Chápu, že takoví nejsou jen Kvitovci, ale prostě jsem se teď úplně nasral :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
No tak asi budeš jiná větev Kvitovců. :D Ale taky si nemyslím, že bys byl nějaký ryzí optimista. Když na GS v prvních kolech vypadne Serena a zůstane Masha, tak už tě jímá hrůza, že Masha získá titul. :D
Reagovat
PetaM
No, však na FO se tomu tak stalo!!!!!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, ale tys měl bobky i ve Wimbledonu... :D
Reagovat
PetaM
No :D Ale tak to z Máši :D Té nefandím, u té nemusím být optimista :D Ale když člověk fandí někomu, tak má být optimista :D
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, vůči Petře nejsi pesimista. Ale občas si neodpustíš nějakou ironickou poznámku. Např. Petra podává na vítězství, prohraje si servis a ty napíšeš "Hezky si to doservírovala, Petro." A řekl bych, že to neděláš jenom u Petry, ale u všech českých hráček... No ještě řekni, že ne. :D
Reagovat
PetaM
Ironie ke mně patří, to prostě nezměním :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Lepší, kdyby se objevila nová větev kytovců... Ale ta by tady zase nepsala na diskusi :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem to tam napsala, že je to hrozné fandění, ještě se ani pořádně nehraje a už je Petra psychicky na dně, prohraje atd. Já chápu, že lidé jsou různí, ale tohle už musí být nemoc, po dvou gemech vědět, že je všechno ztracený. Radši být blbým optimistou než věčným poslem špatných zpráv, které vůbec špatné být nemusí.
Reagovat
Jan
A co být realistou ? :)
Reagovat
Fandina
Smitková přehrála Dulgheru. Super mám radost a moc přeji další postup, její hra se mi líbí, tak doufám, že už nebudou uplakané prohry. Terko ... pojď pojď pojď
Reagovat
Frick
Tak snad se ještě chytne. Tyhle "sposezónní" turnaje nejsou úplně zlý.

BTW: Hrála na nich někdy třeba hráčka druhý desítky, pokud ci třeba chtěla vybojovat umístění v TOP 16 pro následující AO?
Reagovat
Fandina
Tak to nevím, ale proč by nehrála, kdyby jí body pomohly kam potřebuje? Každý bod dobrý, když je příležitost a možnost je dosahnout a dotyčný to potřebuje.
Reagovat
d@ve
A mohlo by jí to pomoci po té psychické stránce. Pokud bude takhle hladce postupovat..
Reagovat
tommr
to je příjemný překvapení. Dulgherová je velice nebezpečná hráčka ...
Jinak v Expres Zprávách to mají zase jednou špatně - Tereza není v Poitiers nasazená jednička ale osmička ...
Reagovat
smazaný uživatel
https://pbs.twimg.com/media/B0n_pBOCEAE48EQ.jpg

Když Masha porazí Agu 2:0, tak Petře stačí uhrát set. Výhra Petry 2:0 = 100% jistota a ještě může skupinu vyhrát. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrá tabulka! :) V Červené skupině je naprosto jasné, že Ana musí porazit Simonu 2:0 na sety. Bohužel nevěřím tomu, že by Genie dneska něco uhrála proti Sereně (ačkoliv by to bylo super)...
Reagovat
tommr
taky se ale může stát, že Petra vyhraje proti Wozniacký ve třech a přesto ze skupiny nepostoupí když Radwanská porazí Sharapovou ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ked Maria vyhra vo dvoch a Wozniacka v 3 setoch, vobec nie je iste ze Petra postupi, tam sa potom bude pocitat pomer gemov ci sa mylim ?
Reagovat
tommr
já si myslím, že v takovým případě by o postupu Petry rozhod vyhranej vzájemnej zápas se Sharapovou ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ak tomu spravne chapem a pozeram sa na pravidla, tak vzajomny zapas rozhoduje iba ked je two player tie, v pripade 3 player tie (co by v tomto pripade bol tento pripad) rozhoduje pomer setov ktory, by mali maria s petrou rovnake a nasledne pomer gemov ... takto su stanovene vysvetlivky k turnaju majstrov, ale mozno sa mylim ja
Reagovat
smazaný uživatel
Když Petra porazí Caro tak má jistý postup?
Reagovat
blixa
Pokud 2:0 tak ano.
Reagovat
Jan
A co když při tom Aga porazí 2:0 Marii ?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Petra musí vyhrát 2:0.
Reagovat
smazaný uživatel
A když 2:1?
Reagovat
smazaný uživatel
Tady máš tabulku: https://pbs.twimg.com/media/B0n_pBOCEAE48EQ.jpg
Reagovat
blixa
Tak postoupí Aga a Petra, Caro bude out na poměr setů.
Reagovat
PetaM
Jsem strašně rád za to, jak to dnes Petra zvládla!!! Bohužel jsem viděl jen čísla a vzhledem k tomu, že mám odpoledne ještě volejbal, tak se k zápasu dostanu až večer :( Ale nejlepší na tom je, jak Petra Mášu přejela, věřil jsem jí, že vyhraje, ale takovým způsobem, to vůbec!!!! Doufám, že si Petra sebevědomí přinese i do posledního zápasu ve skupině a postoupí!!!! Opravdu velká radost a ten den ve škole je hned příjemnější :D

PS.: Máša zřejmě dnes byla zraněná, že? Protože Petra má blbou raketu a dneska férově nemohla vyhrát. Nebo se mýlím? Kdo mi to z těch, co to viděli, objasní? :D :D
Reagovat
aligo
Petra lroste hrala excelentně.....
Reagovat
blixa
Musíš počkat na toho tenisového závodníka, určitě to nějak "závodně" vysvětlí :D
Reagovat
PetaM
Tak včera jsem se ho ptal, co bude psát, když Petra dneska vyhraje. On mi napsal, že bude muset být Mášena zraněná, jinak Petra nevyhraje .... :D
Reagovat
Jan
A nebyla ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Rád se k tomu vyjádřím. Můj názor na to měnit raketu před TM se nemění. Samozřejmě nevím jak dlouhu před tím s touto raketou trenovala. Nicméně zápas jsem sledovat na tennistv.com, což je ofic TV ATP a WTA, kde se o změně rakety bavili.

Názor komentátora i bývalé hráčky tenisu (jméno jsem nezastihl) byl stejný, byly naprosto překvapení rozhodnutím a sama ta hráčka by to před TM neudělala.

K zápasu. Petra hrála výborně, na druhou stranu Masha ji výrazně pomohla, byl to jeden z jejich nejhorších zápasů v tomto roce.

Uvidíme jak to Petře půjde s Carol, která hraje podobně jako Aga.
Reagovat
George_Renel
Je třeba si uvědomit co říká život. A to je to, že na lepší se zvyká rychle. Když přesedneš z Oktávky na Mercedes, věz, že si na něj rychle zvykneš. Rovněž si rychle zvykneš na výrazně vyšší plat :-))).
A také je to tak, že někdy prostě změna sedne s minimálním úsilím.
a jinak: lépe než závodně k tenisu přísluší soutěžně.
Reagovat
smazaný uživatel
Podívej se zde, jak to nazývají ve Spartě, ty chytroline. Než něco napíšeš, tak si to ověř

http://www.tkspartapraha.cz/cs-zavodni_tenis
Reagovat
blixa
A že to ve Spartě nazývají srandovně znamená co ? Že se v tenise závodí ? :D :D Nemáš nějaké video takového závodu ? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tady máš i CLTK, asi sjou všichni mimo
http://www.cltk.cz/home/?cat=3
Reagovat
kohlik
Smitková smetla s Dulgheru. Terko pojď!
Reagovat
Frick
A ve ČF by mohla mít Beck. Tu Beck o níž si začínám myslet, že její praděda byl snad K.H. Frank....
Reagovat
Frick
Nicméně ona celkem něco získat potřebuje. V "bloku" sezóny po skončení kolotoče WTA turnajů obhajuje 82 bodů ze 4 turnajů. Teď tedy má za ČF Poitiers 25 a dalších 57 zbývá.

A kolem stovky je to místy dost našlapný - mezi 93. a 97. je deset bodů, mezi 99. a 111. dvacet šest bodů.

Vypadá to na to, že o poslední volná místa do hlavní souteže AO bude velký boj.

V problémech je hlavně Kristýna Plíšková. Denisa musí využít nulových obhajob a získat někde pár bodíků.

A za vodou není ani Katka S., ta musí obhájit totiž do konce sezóny ještě 112 bodů!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Petra hraje zítra s Caro zhruba ve stejný čas jako dnes po skončení zápasu Aga-Masha. Nevím, jeslí to uvidím, ale spíš asi jo. :)
Reagovat
pockerface
tak tentokrát budu fandit Marii,aby jí porazila 2:0 na sety a pak Petra musí porazit Caro,no snad jí ten druhý zápas v pořadí nesváže nohy,ruce,hlavu.Ale jestli bude Petra zítra v rozpoložení jako byla dnes,tak jí nezastaví ani Caro.
Reagovat
smazaný uživatel
S Caro to bude podle mě úplně jiný zápas. Caro toho hodně doběhne a poslední dobou hraje na svoje poměry celkem i agresivně. Bude to boj, ale věřím, že dnešní výhra Petru nakopne. :)
Reagovat
pockerface
stále věřím,že Petra proti Caro ten jeden set dá a Maria porazí Agu 2:0 na sety.Budu jí tlačit k vítězství co to dá :-)
Reagovat
pockerface
Pokud by to Petře zítra nevyšlo s postupem,stejně může odjet domů celkem spokojená.Jeden zápas špatný,druhý výborný a třetí se uvidí.Zatím kromě Simony a Caro tu každá hráčka prožila svůj den blbec.Doufám,že ten den zítra prožije Caro a Maria vyhraje nad Agou.Tak Petro držím palce a i kdyby to nevyšlo pro mně jsi prostě 1.a budu dál držet pěstí do FC a hlavně do nové sezony a AO.
Reagovat
FulnekUltras
přesně tak !
Reagovat
d@ve
ke skvělému výsledku. Petra moc příjemně překvapila. Řekl bych, že i kdyby se ten postup do SF nezdařil (ne že bych jí ten postup nepřál), tak se dnes povedl velmi důležitý úkol - porazit Márii s velkým přehledem. Posílit si takhle sebevědomí, se může v dalších utkáních docela hodit.
Reagovat
FulnekUltras
jak to vypadá, o postupu do semi teď může rozhodovat doslova každý míč...
Reagovat
blixa
Může, ale doufejme že budou stačit dva sety ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Doufám, seč mi síly stačí... ;-)
Reagovat
Cico93
Zápas som nevidel. Diky Bohu!
:(((
monty ideme zapiť smútok?
Reagovat
blixa
Doporučuju ferneta, černý k čenému ;-)
Reagovat
Cico93
to radšej slivovicu.
Gigin by nás mohol sponzorovať:)
Reagovat
smazaný uživatel
Vedle mi ultrasák z Fulneku vyjadřuje upřímnou soustrast, ty chceš zase zapíjet smutek... Jděte do háje! :D

Jak říkám: Někdy ta prohra Mashy proti Petře musela přijít. Bohužel přišla dneska... Kdyby prohrála Caro, tak ten smutek možná zapiju. :D Ale takhle mám průměrný den, takže mám takové smíšené pocity. Samozřejmě jsem věřil, že to bude lepší, ale není to ani nejhorší...
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě jsem teda dneska zvědavý na Genie proti Sereně. Tam by se Aně moc hodila prohra Sereny, ale v tomto ohledu jsem skeptický...
Reagovat
Cico93
No veď OK, ber to s nadsáskou:)
Ale ja by ten smútok aj zapil, pretože som fakt smutný, keď sa Marii nedarí.:(((

a inak monty
My sme už pripravený na sobotu:)
https://www.facebook.com/LaraGut/photos/a.10151623406747869.1073741826.27692747868/10152529017617869/?type=1&theater
Reagovat
blixa
Taky fandíš Laře ? ;-)
Reagovat
Cico93
noo toje moja budúca, ona o tom ešte nevie:)
Reagovat
Cico93
a ešte aj Tine.
Reagovat
VlS
Tak to bys jí měl nějak říct, ať pak není moc překvapená :-)
Reagovat
Cico93
Vždy si mi prišiel jak veľmi inteligentný človek a teraz si to dokázal. Máš pravdu:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ok. :) Taky mě to mrzí. V Pekingu to už vypadalo, že se Mashe konečně začne dařit i na hardech. Najednou přijde Singapur a forma je fuč... :(

Tak já si na Lindsey ještě musím počkat, ale když bude o víkendu čas, tak se rád podívám... :)
Reagovat
Cico93
a Šanca na postup, žije tak treba ešte veriť.
Reagovat
smazaný uživatel
O tom už jsem napsal níž. Šance žije, ale musela by to být shoda okolností...
Reagovat
Cico93
noo Monty a už keď si tu, tak čo včera ten Škrtel a spol.?
Ten Uruguajský upír chýba asi viac jak sme si mysleli čo?
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem to chvíli komentoval na eurofotbal.cz a někdy na začátku 2. poločasu jsem usnul... Největší problém Liverpoolu je, že totálně prohospodařil přestupové období. Přišly samé rádoby posily (Balotelli, Lovren, Lambert Markovic atd.) a pořádný hráč žádný. Naopak odešel Suárez, nechali si utéct Rémyho a nepřivedli ani Bonyho. Když je navíc zraněný Sturridge (jediný dobrý útočník), tak to prostě vypadá takhle. S tímhle materiálem to podle mě lepší nebude... Jinak včera asi těch prvních 20 minut vypadalo celkem nadějně, ale pak přišlo kruté vystřízlivění. :(
Reagovat
Cico93
Ono sa ťažko hraje proti Madridu, tí su fakt niekde inde. Myslim si, že aj v sobotu daju Barcu (na ten match sa strašne teším).

A dnes budeš pozerať federálne derby? Tam asi Sparta bude nakladať.
Straka odišiel a nabehol ďalší od vác Chovanec.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby se ten zápas proti Realu hrál někdy v dubnu, tak by Liverpool měl šanci a mohl by to být parádní fotbal. Ale to jsou jenom kdyby. Momentálně je fakt, že Real je vážně někde jinde... Jinak doufám, že El Clásico vyhraje Barca! :) Už by mohl hrát "Kanibal", ne? :D

Na dnešní federální derby se určitě podívám. Jsem na to zvědavý a taky si myslím, že Sparta bez větších problémů vyhraje... Bez Franze to nebude mít takový náboj, ale zase Chovanec proti Spartě je taky zajímavý souboj. Chovanec je totiž taky kovaný sparťan (byl ve Spartě jako hráč - kapitán i jako trenér)
Reagovat
blixa
Ty fandíš Barce ? No joooo, tak tím se vysvětluje Mária, Vika, Monika ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
No tak zase Donna fandí Realu. :D U Viky to vím, že fandí Barce (a taky PSG a Arsenalu), ale Masha a Monča taky? :) Viděl jsem akorát Agu, jak nedávno navštívila Camp Nou.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak bys měl mít přehled, komu fandím ve fotbale, protože už jsem ti to před měsícem ukazoval... Tenkrát jsi měl nějaké poznámky na to, že fandím americkým fotbalistkám. :D
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=714108636592
http://www.tenisportal.cz/zpravy/vaidisovou-pri-comebacku-proveri-karatancevova-15076/
Reagovat
blixa
To vím, ale Barcu si tuším nezmiňoval ;-) Ale to je v pořádku, já jsem zase fanda Realu, takže to máme jako v tenise :D Jen to Anče nám v tom nějak neladí, nechceš ji vyměnit ? :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
To teda nechci! :D Máš od Aničky podepsanou kšiltovku jako já? Nemáš, tak si trhni! :D
https://pbs.twimg.com/media/BW-GvuKCIAENmpn.jpg:large
Reagovat
blixa
Safra .. :D No tak nic, holt bude Anče výjimkou potvrzující pravidlo ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť taky můžeme někdy fandit společně. Nevím, proč se vůči mně chceš pořád vymezovat... :)
Reagovat
blixa
Jáááá ? Ty seš renegát, který fandí proti Češkám ! Ty se vymezuješ ! Ale jo, jasně že můžeme fandit společně :D Neber to zase tak vážně ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Neberu to tak, že se proti někomu vymezuju... Myslím si, že českému sportu obecně fandím celkem hodně (pravda, dost si vybírám :D) a nakonec i v tenise fandím jedné Češce. :) Ale ber to prostě tak, že v tenise nefandím podle národnosti... Jinak je ale možné, že jsem "renegát", protože se mi líbí tahle kapela a tenhle song. :D
https://www.youtube.com/watch?v=7u4EkPNIwec
Reagovat
blixa
Hehe, ale jo, Prague Conspiracy jsou celkem fajn a mají príma frontwomanku ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
To bych teda řekl! :D Jinak mě překvapuje, že máš takový přehled... :)
Reagovat
blixa
Přehled ? Muzika (tedy posluchačsky) je moje druhé já ;-) Už od dětství.
Reagovat
George_Renel
Svého času 1994/1995 hráli v Richmondu(VA) hokejisté Renegades nižší soutěž a za ně hrál ... mladý Jan Benda, později známý hokejový světoběžník a dobrý hokejista. Byl jsem tam na něm 3x, 4x.
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímavá informace. Bendu si pamatuju z německé reprezentace... :)
Reagovat
Cico93
To čo robia v Reale už nieje normálne, také až prehrané sumy za hráčov, chcú mať tých najlepších to potom sa ťažko im konkuruje.
A ja si práve myslim, že v sobotu vyhra Real. A ano sám Suarez rozpával, že už bude pripravený, ale nemyslim si, že bude v základe.

A na Chovancovi je sympatické to, že na tlačovkách rozpráva po slovenský:)
Reagovat
blixa
Tak čo by nerozprával keď je to Slovák ;-)
Reagovat
Cico93
Noo vlastne hey:) Ale len narodením:)
Reagovat
blixa
Jojo.
Reagovat
blixa
Jo, Suarez, s jeho odchodem se budou těžko vyrovnávat. Sice kouše ale fotbalista je to geniální ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Skutečnost je taková, že Liverpoolu odešel magor, který umí hrát fotbal (Suárez) a přišel druhý magor, který neumí hrát fotbal (Balotelli). :D Teda on by Balotelli měl umět hrát, ale já jsem ho viděl zahrát fakt dobře možná tak jednou nebo dvakrát (hlavně v semifinále Eura 2012 proti Německu)... Hlavně ten jeho přístup je hrozný. Myslí si, jaká není hvězda a přitom je to lempl, co je líný na krok a ještě k tomu nedává vyložené šance. Být trenérem, tak si ani neškrtne. Nesnáším problémové hráče a vyžadoval bych tvrdou disciplínu! :D
Reagovat
Cico93
Jeto blázon, ale fakt génius s loptou.
Také niečo ako Radulov s hokejkou:)
Reagovat
blixa
Zcela výjimečně s vámi oběma souhlasím ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Radulovovi zase tuhle mr*alo v hlavě... :D
http://www.sport.cz/hokej/kontinentalni-liga/clanek/614236-video-nepricetny-radulov-jeho-radeni-malem-odnesla-zena-obsluhujici-trestnou-lavici.html

CSKA je teď vážně nejvíc nesympatický tým v KHL. Hrajou tam dva největší zm*di (Radulov, Arťuchin) a navíc je to městský rival Dynama. :D
Reagovat
Cico93
Haaaaaa
Ja som o tom počul, video vidím prvýkrát.
Toje blázon, ale preto ho mám rád, taký pravý rusák:)
Reagovat
blixa
Ty ses nějak rozvášnil ! :D Ještě že už hokej skoro nesleduju ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Co se týče KHL, tak jsem velký Dynamovec! :D Fandím jim už od roku 2006, kdy ještě KHL neexistovala a byla to ruská Superliga. Tehdy ale bylo dost problematické vidět nějaký jejich zápas (pamatuju si, že párkrát jsem je viděl na tehdejším ruském kanálu Planeta Sport)... Dneska už je to pohoda, 90% zápasů na streamu. :)
Reagovat
Jan
Na Nova Sport, Fandovi je dávají taky. Ale asi nemáš přístup :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tam už KHL nedávají, jenom NHL (která mě samozřejmě taky zajímá)... KHL dávají na Sport1 a Sport2, ale přístup momentálně nemám. No ale některé streamy jsou slušná kvalita. Hlavně na webu laola1.tv, tam se často dívám taky na Kiki a Maki, když hrajou beachvolejbal. :)
Reagovat
Jan
Kiki, Maki a Radulov je dobrá kombinace :)
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš bych řekl, že to jsou absolutní protipóly. :D
Reagovat
Jan
Absolutní :) Absolutně.
Reagovat
freeteepek
Proti Caro to bylo těsný a Petru by dneska neporazil nikdo. Když je Petra na hardu v hale ve formě, může s ní hrát vyrovnanou hru jenom Serena. Pokud je ovšem taky ve formě:-)
Reagovat
Oin
Nemluvte o ní jako o Mashe, prosím. Mé oko korektora u toho trpí. Vypadá tohle jako Masha???

????????, ????? ???????
Reagovat
Oin
Sorry, nebere to cyrilici.
Reagovat
FulnekUltras
Mitläuferin Sasha braucht es immer mehr... ;-)))
Reagovat
Frick
https://www.facebook.com/koukalovaklara/photos/a.786634251361605.1073741828.786557988035898/886027214755641/?type=1&theater

Ty jo, ona fakt vypadá na 25 :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Nádherný zápas, Petra se ohromě zvedla, působila uvolněně a pak to tam padalo. I kdyby už nepostoupila, tenhle zápas stál za všechno
Reagovat
FulnekUltras
jooooooo !!!
Reagovat
Davor1
Paradoxom je, že práve Sharapovova má napriek mizerným výkonom ešte dosť veľkú šancu postúpiť, stačí, ak jej vyjde zápas s Agou a zvíťazí 2-0 a Petra naopak prehrá 2-0 s Caro, čo nie je až tak nereálne, a pôjde do semi. Tam by pravdepodobne narazila na Simonu, ktorá to práve na rusku veľmi nevie a...ďalej ani nechcem pomyslieť :/
Tak snáď to Aga nedopustí a porazí ju aj ona...
Reagovat
FulnekUltras
budou to bobky do poslední chvíle... ;-)
Reagovat
pockerface
ne,ne to ať nedopustí Petra.Ta ať porazí Caro a pak si může Maria ten jeden zápas vyhrát.
Reagovat
Pe3k
Pěkně zametla s tou sirénou :)
Teď ještě porazit Karu.
Reagovat
Jan
Letošní TM je divoký jako celá sezóna. Favoritky prohrávají, pak, když by měly prohrát, zase vyhrají ... Aspoň je to zajímavé.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud dobře počítám, tak z osmi zápasů TM jen v jednom vyhrála papírově silnější hráčka :-)
Reagovat
Jan
Papír s v tom horku a vlhku rozmočil :)
Reagovat
smazaný uživatel
2x
Serena - Anča
Anča - Genie

:P
Reagovat
kada.tom
nene, Bouchard je nasazená výše, takže jen 1x
Reagovat
FulnekUltras
Trochu mi to připomíná MS v hokeji ve Vídni 1977 - výsledkový a tabulkový galimatyáš až do poslední vteřiny posledního zápasu.
Reagovat
Meceon
spíš mi řekněte,kdo postoupí když sharapova porazí 6:3,6:2 polku a kvitová dostane 2:0 od dánky
Reagovat
smazaný uživatel
Caro a Masha myslím.. :D
Reagovat
Davor1
to by postupovala ruska...
Reagovat
smazaný uživatel
Caroline a Sharapova .
Reagovat
tommr
v tom případě by postoupila jako druhá Sharapova díky uhranýmu setu proti Wozniacký ...
Reagovat
Meceon
že na seznamu článek že ruska je vyřazena
Reagovat
Frick
se odhlásila z TŠ. Karolíně stačilo k postupu ČF v Moskvě (?)...

Není ale pořád šance - je nyní 1. náhradnice. Je nějaký hráčce něco?
Reagovat
tommr
to už by si asi chtěl moc. Je taky otázka jestli je fit Karolína. Její poslední vystoupení v Moskvě tomu moc nenapovídalo ...
Reagovat
Frick
Taky pravda. Pokud se H+H zadaří v Poiters, asi bude nominace jasná.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra se oproti úternímu zápasu neuvěřitelně zvedla a potvrdila, že velké zápasy umí. Byl to skvělý tenis a opět se mi potvrdilo, že když si věří, tak se proti ní hraje hodně těžko. Marii předčila ve všech herních činnostech, fantastický servis, zabijácký forhend, výborný bekhend, skvělý pohyb a načasování úderů, že je na tom technicky lépe než Maria, to jsem věděl už dávno. Pokud bude hrát podobně i proti Caroline, tak půjde do semi. S tímhle tenisem má na to turnaj znovu vyhrát. Doufám, že úterní výkon hodila Petra za hlavu a už se k němu nevrátí.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď to tak vypadá, asi se poučila a nastoupila úplně jiná holka. Bohužel jsem o zápas přišel, ale rád se podívám ze záznamu
Reagovat
George_Renel
Petře gratulace nejen k vítězství, ale hlavně k výkonu. A porazit Rusku = třešnička na dortu. Ruska už pomalu může rezervovat letenku. Sranda by byla, kdyby ještě Evžena porazila Serenu a pakovaly se obě největší favoritky.
Reagovat
blixa
To nemusí být úplně vyloučené. Jde o to, z čeho pramení problémy Sereny. A Evža už nebude mít co ztratit a může hrát s čistou hlavou lépe než doteď.
Reagovat
smazaný uživatel
Velká gratulka , zajímala by mě jedna věc , kdyby to dopadlo takhle
Např . Aga by nad Sharapkou prohrála 1:2
Kvitová by nad Caro prohrála 1:2

Caro by tudíž měla zápasy : 2:0,2:0,2:1
Sharapova : 1:2 , 0:2 , 2:1
Aga 2:0 , 0:2 , 1:2
Kvitová 0:2 , 2:0 , 1:2

Postoupila by Caro a Sharapova by vypadla
Kdo by postoupil Aga a nebo Kvitová
Dost by mě to zajímalo , podle čeho se to dělá když je takový stav , podle toho jak hrála Kvitová proti Agniezce
Reagovat
smazaný uživatel
rozhodne poměr gamů...fifty fifty...
Reagovat
blixa
No, myslím si :
1. kritérium, vzájemný zápas by nerozhodlo, páč se navzájem porazili
2. kritérium, poměr setů by poslal out Márii
3. kritérium, poměr gamů by rozhodl mezi Petrou a Agou.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra a Serena se na TM asi rozhodly, že mě v každém zápase naštvou. Když mají vyhrát, tak prohrajou. Když mají prohrát (proti mým favoritkám), tak vyhrajou... Zákon schválnosti. :D
Reagovat
blixa
Buď rád že ti vyhrála Caro a neprskej. Začínáš být nějakej rozežranej :D
Reagovat
smazaný uživatel
Věřil jsem, že do semifinále postoupí aspoň dvě moje favoritky. Zatím to bohužel vypadá jenom na jednu (Caro, od které se to čekalo možná nejmíň)...
Reagovat
blixa
Já to mám dneska taky 1:1, ale jsem spokojen. Nemůžeš mít všude Dulcinea finále ;-)
Reagovat
Jabadu
Serena v problémech, Máša out.
Lepší počasí jsme si snad ani nemohli přát. :-)
Reagovat
blixa
Tak kde je ten profesionální tenista, co tu včera tak vehementně tvrdil, že Petra má problémy s novou raketou ?!! Že najednou skoro přes noc zmizely, divný co ? Jo, to se pozná odborník .. :D :D
Reagovat
VlS
Je na závodech a překonáva s raketou překážky
Reagovat
blixa
Asi :D :D Snad nezahučel do vodního příkopu .. ;-)
Reagovat
tommr
hlavně zase předčasně nejásej. Petra ještě nemá jistej postup ...
Reagovat
blixa
To rozhodně netvrdím. Nejásám, jen je naprosto jasné, že problémy Petry v úvodním utkání byly zcela jiného rázu. Problémy s raketou, pokud jsou, tak nezmizí mávnutím kouzelného proutku.
Reagovat
tommr
u Petry není naprosto jasnýho nikdy nic ... :)
Reagovat
FulnekUltras
to klidně spolupodepíšu... ;-))
Reagovat
Fanda67
u Petry je jístý jedině to, že nikdy nic jistý nebude :)

a největší šance na vítězství má, když ji nikdo nevěří :)
takže dnes to bylo jasný dopředu, zítra to bude obtížnější....
Reagovat
smazaný uživatel
To je nesmysl, žádný tenista nemění každý rok raketu, je to pořád ta stará raketa jen přebarvená do nových barev z marketingových důvodů. Tenisti používají pořád stejné rakety se kterými hráli ještě za dorost.
Reagovat
VlS
Tak to zase pravda není, ale že ji nemění zbytečně a často pravda je, ale ke změnám dochází.
Reagovat
smazaný uživatel
Sharapova podle mě hraje ještě s tou samou raketou co zamlada, buď je to Prince nebo vyrobená od headu podle prince. Je jen nabarvená jako Head Instinct. Raketa Sharapove ma nahoře trochu placatější elipsovitý tvar naž má Instinct. Ani Berdych nemá ve skutečnosti Head Instinct.
Reagovat
VlS
Ale není pravda, že všichni od juniorů hrají se stejnou raketou. To by byl jaksi vývoj zbytečnej, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Vývoj je pro mladý hráče... Ale jasný od juniorů ne to je přehnaný. Ale změny nedělaji třeba 10 let. Třeba Federer změnil raketu se kterou hrál jako dorostenec... a přesto že je brilantní hráč tak mu trvalo cca půl roku než se s ní naučil zase hrát. Jinak ostatním to jen přemalovávají aby se to prodávalo v obchodech.
Reagovat
FulnekUltras
;-DDDDD
Reagovat
VlS
Změny dělají, když k nim je důvod - nová technologie ( lepší), nová smlouva (lepší), když tonoucí se stébla chytá .......
Reagovat
Karolko2
Je dobra a to i s novou raketou
Reagovat
smazaný uživatel
Caro má teda už SF isté? Neviete náhodou, aké sú kritériá v prípade rovnosti bodov 2 alebo 3 hráčok (resp. presne v akom poradí)? Dík za odpoveď.
Reagovat
blixa
1. vzájemný zápas
2. poměr setů
3. poměr gamů
Reagovat
Fandina
Takže když Petra porazí Caro a Mária Agu, v semi bude Caro a Petra, že?
Reagovat
blixa
V tomto případě ano, to by bylo jednoduché protože Caro a Petra by měly dvě vítězství kdežto Mária a Aga jen jedno a kritéria by se vůbec neuplatnila.
Reagovat
Fredy
Velká gratulace k výhře nad Marií Š. :) Hodně štěstí v zápase s Caroline W. Raketa už sedla, doufám že už to bude nastálo. Ten minulý zápas to bylo pravděpodobně o hlavě,než o jiných okolnostech,jak se tady diskutovalo. Petro pojď ! :)
Reagovat
Fandina
veliká. K výhře, ke hře. Všechno bylo pohodové a super. Gratulace velikánská, nádhera a Peti jen tak dál!!!
Reagovat
Fandina
http://www.imghosting.cz/images/57kvitovasarapova2310201.jpg
Reagovat
FulnekUltras
a nejlíp úplně nejdál a nejvýš, kam až to jde... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
ale ještě pořád teoretickou šanci na postup má, ne?.. kdyby Caro porazila Petru a hekna Agu, nebo se mýlim?..
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, pořád šance na postup má.. Caro musí porazit Petru 2:0 na sety a Maruš Agu 2:0 na sety.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Šanci pořád ještě má, ale to už by musela být shoda okolností. Jakmile to nemá ve svých rukou, tak je to špatné. No a když k tomu ještě připočítám momentální formu... Samozřejmě bych si moc přál, aby Caro i Masha vyhrály 2:0 na sety a postoupily obě, ale moc tomu nevěřím. Petře po dnešku stoupne sebevědomí o 100% a proti Agnieszce to nejspíš bude boj jako vždycky. Pokud se to ale povede, tak přísahám, že změním svůj pohled na svět. :D
Reagovat
Jan
Na růžovo ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na růžovo úplně ne, ale příště už budu věřit za každé situace, byť bude jenom teoretická šance. :D
Reagovat
Jan
Ale těžko se to dělá. Když Kvitová prohrála první zápas, tak bych na ni nevsadil ani pětník, že by něco uhrála dál a už vůbec ne s Šarapovovou, když se jí tam ještě v prvním zápase těžko dýchalo.
Reagovat
FulnekUltras
Dneska jsem zato čuměl jako blázen...ona se s tou Šarapkou skoro ani moc nezpotila... ;-)
Reagovat
Jan
A ještě to po prvním zápasu vypadalo, že je Petra opět z formy.
Reagovat
FulnekUltras
trefila Petra přesně do růžku - v první chvíli jsem viděl už zase aut...ale nakonec to holka zvládla znamenitě.
Zdaleka ovšem ještě není nic vyhráno. Caro bude zítra nesmírně nebezpečná - a hlavně mám obavy, aby zdeptaná Marfuša nepustila Aze vítězství.
Každopádně si do zítřka užívejme tu slast... ;-))
Reagovat
Fandina
mečbol byla lahůdka, takový křižák na MB se jen tak nevidí a byl tam, to bylo to nejnádhernější. Supeeeeeeeeeeeeeer!!!
Reagovat
misa
Ruska (i když amerikanizovaná) Polce? Nikdy.
Reagovat
ptpc
Presne tak.
Reagovat
VlS
pěkně, škoda toho ztracenýho servisu za stavu 5:0, kanár Marii by byl hezkej. Dobrej zápas.
Marii vnutil trenér novou raketu?????
Reagovat
rib
tak to byla jízda... Klid, pohoda, pořád do míče a pořád dál!!! Krásný tenis, Marfuša pak už nestačila
Reagovat
smazaný uživatel
13 stupňů východně: Hot Bird 13B
Supertennis HD - frekvence 12476 MHz, symbolrate 29900, polarizace H, modulace DVB-S2 8PSK, FEC 3/4
Reagovat
Fandina
gratulka k výhře. Viděla jsem druhý set a ten byl přesvědčivý. Dobrý výkon. Gratulka!!!
Reagovat
smazaný uživatel
V to doufám. :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist