Kvitové došla energie. V prvním čtvrtfinále na US Open podlehla Pennettaové

9. 9. 2015, 19:03
Aktuality 883
US OPEN - Petře Kvitové se v rozpáleném New Yorku nepovedlo premiérové čtvrtfinále na US Open. V duelu s Flavií Pennettaovou sice vybojovala první set, ale celý zápas postrádala energii, trápila se na podání, spáchala 60 nevynucených chyb a letošní grandslamová sezona pro ni skončila. Italka si o první grandslamové finále zahraje s Rumunkou Halepovou, která udolala Azarenkovou.
Petra Kvitová

Petra Kvitová se před měsícem dozvěděla, že za její jarní únavou byla mononukleóza a že s jejími následky se potýká dál. Proto snížila tréninkové dávky a na kurtu od sebe neměla žádná očekávání.

Chvíli jí trvalo, než se s novým režimem sžila, ale koncem srpna triumfovala na oblíbeném turnaji v New Havenu a bezstarostný tenis proměnila také ve své první čtvrtfinále na US Open. V New Yorku čtyřikrát potvrdila roli favoritky proti papírově slabším soupeřkám a mezi osmičku nejlepších se dostala bez ztráty setu.

Ovšem v dnešním boji o semifinále se na ní tréninkový deficit negativně projevil. Proti světové šestadvacítce Flavii Pennnettaové, s níž předchozí tři vzájemné souboje vyhrála, velmi rychle ztrácela energii a na kurtu se trápila. 

Flavia Pennettaová a Petra KvitováV prvním setu Kvitová ještě držela krok. Smazala manko brejku z první hry a za stavu 5-3 podávala na zisk sady. Měla setbol, ovšem udělala už šestou dvojchybu a servis ztratila. Nicméně v následném gamu už dějství ukončila: od stavu 15-40 zahrála tři skvělé returny, které doprovodila hlasitými výkřiky a vzápětí jí soupeřka s proměněním druhého setbolu pomohla dvojchybou.

Pětadvacetiletá Češka dlouho musela bojovat o každý svůj servis a až ve třetí hře druhého setu poprvé nečelila brejkbolu. Navíc po prolomení servisu Pennettaové šla do vedení 3-1 a navzdory špatnému výkonu měla zápas na dvorci Arthura Ashe, na kterém hráčkám ztěžoval situaci stín na jedné půlce kurtu a ostré světlo na druhé straně, dobře rozehraný.

"Nepřemýšlela jsem dopředu, že bych zápas měla rychle dorazit. Pořád jsem bojovala se vším, co se se mnou na kurtu dělo. Snažila jsem se dál pokračovat v tom, co jsem hrála," řekla česká tenistka. Jenže nedařilo se to. Bez zisku míče ztratila vlastní podání a o náskok přišla. V velkém horku se snažila o co nejkratší výměny a z toho pramenily časté chyby. Jednou z nich ukončila druhý set. 

První dva sety se hrály hodinu a tři čtvrtě, přičemž předešlé zápasy zvládla Kvitová v průměru za 1:11. Začala se na ní čím dál více projevovat únava a nedostávala se k úderům, jak by potřebovala. To se projevilo od stavu 2-2 ve třetí sadě. Výborně returnující a běhající Italka měla převahu ve výměnách a cítila velkou šanci. Kvitová sice dřela, zatínala zuby, ale více kazila a tempu už nestačila. Do konce již neuhrála ani game a po dvou hodinách a 25 minutách prohrála 6-4 4-6 2-6. 



Zápas Kvitová ukončila 60. nevynucenou chybou v utkání, na druhou stranu nastřílela 41 vítězných míčů. Naopak trpělivá Pennettaová trefila 21 winnerů a dopustila se jen 16 nevynucených chyb.
"Nechala jsem tam všechno, co jsem mohla. Servis možná mohl být o něco lepší, dala jsem dost dvojchyb, ale ona výborně returnovala. A co se týče úderů, tak víc udělat nešlo," řekla Kvitová.

"Hned jak jsem slezla z kurtu, byla jsem hodně smutná, ale dneska mi tělo asi řeklo, že už mu to stačí. Cítím se fyzicky vyčerpaná. Snažila jsem se, bojovala jsem, ale od začátku jsem byla ráda, že tam nějak pobíhám. Nešlo to," řekla Kvitová. "Ráda bych si zahrála semifinále, ale i tak jsem na sebe pyšná, co jsem tady letos předvedla vzhledem k okolnostem a tomu, že jsem moc netrénovala."

Kvitová si navzdory porážce upevní ve světovém žebříčku WTA čtvrtou pozici a přiblížila se účasti na Turnaji mistryň v Singapuru, který se uskuteční na přelomu října a listopadu. 

Flavia PennettaováPennettaová hrála čtvrtfinále na svém nejoblíbenějším grandslamu pošesté za posledních sedm let a podruhé dokázala postoupit do semifinále. Dál se ještě nikdy na grandslamu ve dvouhře nedostala.

"Po prvním setu jsem na sebe byla naštvaná, ale snažila jsem se zůstat v klidu, srovnat si to v hlavě a hrát dál. Ale i v druhém setu jsem měla problémy a už jsem moc nevěřila. Přesto jsem bojovala o každý míček a jsem moc ráda, že jsem v semifinále," řekla na kurtu Pennettaová, jež po Petře Cetkovské vyřadila už druhou Češku. 

"Kvitová na sebe může být také pyšná. Není příjemné, když jste unavení a nemůžete se ideálně pohybovat, ale ona se rvala o každý míč přes dvě hodiny až do konce," všimla si zkušená Italka, že soupeřka nebyla v ideálním rozpoložení.

Ve čtvrtfinále grandslamu si bývalá světová dvojka Kvitová zahrála poprvé od loňského triumfu ve Wimbledonu. Na US Open byla první českou čtvrtfinalistou ženské dvouhry po 14 letech. Naposledy se zde tak daleko dostala Daniela Bedáňová v roce 2001.

Bývalá světová desítka a nejlepší deblistka světa Pennettaová už má ve sbírce jeden grandslamový titul ze čtyřhry na Australian Open 2011, kde triumfovala s Argentinkou Giselou Dulkovou. V New Yorku si dvakrát zahrála finále - v roce 2005 s Ruskou Jelenou Dementěvovou a loni se Švýcarkou Martinou Hingisovou.

Halepová poprvé porazila Azarenkovou
Ve svém druhém singlovém semifinále si Pennettaová zahraje o premiérové grandslamové finále proti vítězce posledního semifinále ženské dvouhry Simonou Halepovou. S o deset let mladší Rumunkou vede ve vzájemné bilanci 3-1, když s ní prohrála poprvé až letos v Miami.

Simona HalepováTřiadvacetiletá Halepová dnes zdolala 6-3 4-6 6-4 bývalou světovou jedničku a finalistku z let 2012 a 2013 Viktorii Azarenkovou. Šestadvacetiletou Bělorusku zdolala poprvé až ve třetím vzájemném utkání.

V prvním setu Halepová předváděla skvělý tenis a zaslouženě se ujala vedení. V druhé sadě ale Azarenková ještě přidala na intenzitě a zaslouženě si vynutila třetí dějství. V něm bylo utkání v průběhu čtvrté hry kvůli dešti na více než hodinu přerušeno a pauza více prospěla Halepové.

"Cítím se skvěle, protože tohle je můj nejlepší grandslam v tomto roce. Dnes jsem hrála svůj nejlepší zápas na turnaji, hlavně v prvním setu," komentovala Halepová. "Začala jsem výborně, ale ve druhém setu jsem měla trochu výpadek, protože Azarenková mě zatlačila agresivní hrou. Ale poté pauze jsem se zase vrátila k tomu, co jsem předváděla v prvním setu," dodala rumunská tenistka.

V semifinále grandslamu je Halepová potřetí v kariéře. Loni se jí to povedlo ve Wimbledonu a krátce předtím také na Roland Garros, kde prohrála až ve finále.


V semifinále jsou letos dvě Italky. Už v úterý postoupila Roberta Vinciová, která vyzve světovou jedničku Serenu Williamsovou z USA.

• US OPEN 2015 •
USA / New York, tv. povrch, 20.102.700 dolarů
středeční výsledky žen (09. 09. 2015)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Pennettaová (It.) - Kvitová (5-ČR) 4-6 6-4 6-2
Halepová (2-Rum.) - Azarenková (20-Běl.) 6-3 4-6 6-4
Semifinálové dvojice: S. Williamsová (1-USA) - Vinciová (It.), Halepová (2-Rum.) - Pennettaová (26-It.)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

883
Přidat komentář
Fandina
Zápas Petra Pennetta právě opakují na Eurosportu2
Reagovat
misa
Kdo by se na to chtěl dívat?
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak, jednou stačilo.
Reagovat
Fandina
Na nějaké detaily i já. I když samozřejmě žádnou radost nemám, že prohrála.
Reagovat
Lunej..
Dívat se nechci, ale teď mám nabídku na 2 měsíce od O2 a je tam tolik sportovních kanálů, že se nechytám. :) Tak si tenis aspoň užiju v telce v HD.
Reagovat
freeteepek
Já bych se rád podíval znovu na zápas Petra-Jelena z letošního Wimblu. Ten měl podobný průběh s tím rozdílem, že Petra hrála první polovinu zápasu jako bohyně. A Jelena, když pak dostala šanci, tak nakonec taky.
Reagovat
Fandina
Možná se nějaký záznam najde na internetu, ale já bych řekla, že ten zápas byl sice hodně podobný jako tenhle, ale že Jankovic hrála výborně a že do konce zápasu nebylo jasné, kdo vyhraje. U tohohle zápasu s Flávií byla Petra nějak od začátku špatná.
Reagovat
slacker
No prece Tiqe musi overit ty chybne outy a overit unavu na servisu kdyz jde druha
Reagovat
Fandina
Nejen on se může zpětně podívat, jak to bylo.
Reagovat
babolat.cz
pouze masochista Fandina
Reagovat
Roger_Federer
Legenda TP Cico93 is back.
Reagovat
Cico93
a pamätaj Dominiček, Rafa je najlepší tenista všetkých čias:-))
Reagovat
Roger_Federer
Na antuke urcite.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
misa
To je pravda, nedávno jsem si říkal, co s ním asi je :)
Reagovat
Cico93
Ja som na Teba myslel pred finale v NH.
Reagovat
misa
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
A na mě si nemyslel, že bych měla třeba radost, kdyby se to Petře povedlo? :( :D
Reagovat
Cico93
Na teba každý deň:-)
Reagovat
smazaný uživatel
:o :-*
Reagovat
tommr
průběžnej singlovej žebříček WTA k dnešnímu dni - po kompletně odehraném čtvrtfinále na USO ...
Všem hráčkám už byly odečteny body za lonské USO ...
Hvězdička znamená, že hráčka postoupila na USO do semifinále ...
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou ...

1. Williams, S. 11501 (+6206) *
2. Halep 6780 (+1485) *
3. Sharapova 5795 (+500)
--------------------------------------------
4. Kvitová 5295
--------------------------------------------
5. Šafářová 3570 (-1725)
6. Wozniacki 3510 (-1785)
7. Ivanovic 3440 (-1855)
8. Muguruza 3305 (-1990)
9. Plíšková, Karolína 3215 (-2080)
10. Kerber 3150 (-2145)
11. Suarez Navarro 3070 (-2225)
12. Bacsinszky 2836 (-2459)
13. Radwanska, A. 2820 (-2475)
14. Bencic 2735 (-2560)
15. Svitolina 2650 (-2645)
16. Petkovic 2450 (-2845)
17. Keys 2445 (-2850)
18. Makarova 2380 (-2915)
19. Errani 2310 (-2985)
20. Stosur 2305 (-2990)
21. Azarenka 2271 (-3024)
...
23. Pennetta 2097 (-3198) *
...
25. Vinci 1910 (-3385) *
...
Reagovat
tommr
Naše ženy nastoupily letos na USO v nejsilnější sestavě co pamatuju: v prvním kole se objevilo 10 našich hráček a tři z nich byly nasazený v první osmičce. Výsledky ovšem nijak nevybočily z mizérie posledních let a s výjímkou Petry Kvitový se žádná z našich neprosadila. Na postavení našich v žebříčku se to ale nijak výrazně neprojevilo ...

Petra Kvitová se jako jediná z našich dostala do druhýho týdne. Její špatnej zdravotní stav jí ale bohužel dál než do čtvrtfinále nepustil.
V žebříčku zůstává i nadále na 4.místě, ale její náskok na páté místo se výrazně zvětšil ...

Lucka Šafářová se těsně před začátkem USO zranila a vypadla už v prvním kole.
I přes nečekané vypadnutí se v žebříčku posunula na 5.místo před Wozniackou což je její nové kariérní maximum ...

Karolína Plíšková v poslední době ztratila formu a vypadla už v prvním kole.
V žebříčku zatím klesla na 9.místo, ale může jí ještě předstihnout Pennettaová pokud by získala titul ...

Z ostatních hráček stojí za zmínku hlavně návrat Kerberový do první desítky na úkor CSN a opětovné vypadnutí Azarenkový z top-20. Zpět do dvacítky mají naopak nakročeno překvapivé semifinalistky Pennettaová a Vinciová ...
Reagovat
slacker
A zase Tommr zacal kaslal na ostatni ceske tenistky. Zvyraznuj ope zase jen Petru. Tajtrdlik.
Reagovat
freeteepek
Protože Petra je jako Slunce kolem kterého ostatní planety obíhají:-)
Reagovat
smazaný uživatel
:) Vzhůru na italský finále!
Reagovat
tommr
nestraš ...
Reagovat
Frick
http://live-tennis.eu/wta-race

Tedy to znamená, že už nyní je propočteno, že tenistka, která letos získá 4285 bodů, bude hrát na TM a nemusí se ohlížet na ostatní?

Jinak výpadek Viky je pro naše hráčky požehnáním. Nešlo by pochopitelně jen to SF, ale i o dosti snadnou cestu do finále. A ČF vs. F = 870 bodů rozdílu, tedy skoro tolik, co se získá za celý Wuhan.

Tam to pochopitelně bude velice zajímavý - Maša tam nebude, Serena tam nebude.

Deset holek to tam bude moct vyhrát. Možná ještě více.
Reagovat
Frick
reálně samozřejmě :o)

Simona, Petra, Lucka, Kája, Carol, Angie, Vika, Aga, Belinda, Garbine...
Reagovat
Fandina
Zajímalo by mě, jestli se na ten cut ptáš, jen aby řeč nestála, slovo do diskuse, nebo to fakt nevíš?
Reagovat
Frick
Nevim. Propočítávat všechny dostupný body nehodlám a nevim, zda je to jen přepokládanej model, a ten počet bodů se může hýbat i nahoru.

(Dolu se samozřejmě pohybovat bude.)
Reagovat
Fandina
Díky za vysvětlení. Pamatuji se, že v předešlých letech tam byly s cutem nějaké nepřesnosti. Takže směrodatné bude až to, co zveřejní WTA.
Reagovat
VlS
WTA cut nezveřejňuje. Cut může jít dolů, nemůže jít nahoru a vyjadřuje počet bodů na 8. místě, které už nemůže být překonáno.
Můj odhad je, že letošní body na 8 místě budou kolem 3700 bodů.
Reagovat
Fandina
Díky za upřesnění.
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem k tomu, že hráčky od šestého místa níže mají momentálně o cirka 900 bodů méně a zbývají fakticky akorát dva turnaje, kde se rozdělují jakž takž slušné body si myslím, že ta hranice pro postup na TM bude nižší. Byla i loni a to mám pocit, že ty holky měly víc bodů než letos.
Reagovat
VlS
Tak si ty turnaje přepočítej
Reagovat
VlS
Je jich ještě 13 a mimo Pekingu je potřeba počítat s častou absencí top hráček.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsou dva, na kterých se ještě rozdávají slušnější body - Wuhan a Peking, přičemž Peking je povinný. Pak je tam ještě pár Premierů za 470 bodů a Internationalů za 280 bodů. Vzhledem k tomu, že většina hráček už se blíží nebo přešvihla limit 16 započítávaných turnajů ročně se jim rozhodně nebude započítávat plný počet bodů.

Vzhledem k tomu, že vyjma Sereny, Simony a Máši nikdo nemá TM jistý a situace šestého místa níže je nesmírně vyrovnaná naopak většina top hráček objede kde co.
Reagovat
slacker
Sice 13 (vetsina jen INT) ale hrajou tu dalsi faktory ze se da realne stihnou maximalne polovina a musi se uhrat vyrazne lepsi vysledek nez na jinem jiz zapoctenem turnaji.
Reagovat
VlS
No uvidíme, kolik bodů nakonec bude mít osmá postupující, ve hře ( a stihnutelné) jsou Peking za 1000, Wuhan za 900 a je otázka, kdo tam bude, Tokyo a Moskva za 470 ( kde bych už 1. čtyřku nečekal na entry listu), a smečka internationalů, kde už nebude z 1. čtyřky nejspíš nikdo, stihnout se dají tři. Prostě se nechme překvapit a uvidíme. V Race je to tam našlapaný od 4. do 11 místa s odstupy po pár stech bodech, ještě to bude boj, ale třeba bude po Wuhanu jasno. Nebo nebude, a bude rozhodovat až Linec - Luxenburk.
Reagovat
smazaný uživatel
Těch 1000, resp. 900 bodů je ale jenom pro vítěze. Třeba semifinalistka Pekingu těch bodů získá jenom 350, myslím..
Reagovat
slacker
Po Wuhanu urcite jeste nebude rozhodnuto. Na to by nestacilo ani kompletni semfinale jen z hracek na 5-8 a hromadne vyhoreni tech na 9-14
Reagovat
Cico93
Carle idú body aj za prehry?:-)
Reagovat
lars
zajimave ze, az po vypadnuti Viktorie na GS jsem si vsimnul Tveho prispevku :))
dovolena byla dlouha??
Reagovat
tommr
a už je opravdu jistý, že tam Sharapova hrát nebude? Já myslel, že se chystá na návrat právě v Asii?
Reagovat
Frick
http://www.tennisforum.com/showthread.php?p=63637857#post63637857

Neni tam. A už tam nebyla při zveřejnění toho listu - 13 dní před začátkem US Open. Beru to tak, že nepotřebuje toho už moc nahánět a bude se soustředit na Peking...
Reagovat
Frick
Nic moc program. Příští týden je psaná na antukovou 50.000+H do Francie - kdoví, jestli tam tedy zamíří. Myslím si, že už je to trochu pod její úroveň, navíc jednorázový přepnutí povrchů....

Nicmémě - nefiguruje ani na Q listu Wuhanu (musela by použít zmražený ranking), ani na listu Taškentu.

No, ale ten Peking snad už pojede.

Co se týče chráněnýho rankingu, tak má ještě tři možnosti. Jeden očekávám na Peking, druhým je otazník a poslední si schovává na AO 2016. Samozřejmě - věříme, že zbytečně.
Reagovat
freeteepek
Ty 2 italské veteránky v SF jsem opravdu nečekal. Je to dáno tím, že řada favoritek nezvládla úvod turnaje. Zklamaly WTA rising stars, na které letos zřejmě leckdo sázel. Belinda měla smůlu, že narazila na Venus, která ji prostě umlátila. Petra měla naopak letos celkem štěstí. Bylo dobře, že hned na úvod hrála večer na centrálním dvorci a pak ještě jednou. Smůla byla v tom, že její čtvrtfinálové utkání se hrálo v tom největším vedru jen pár hodin před příchodem fronty. Trochu jsem se divil, že si vybrala osluněnou stranu, když mohla začít ve stínu. Kdyby hrála až po Azarenkové s Halepovou (v jejich čase zápasu) pravděpodobně by to ustála, jelikož celková klimatická situace už byla jiná. Počasí v NY bude i do budoucna pro Petru limitujícím faktorem. Lze jen doufat, že se jí vrátí plné zdraví a Serena nebude hrát do 40ti. Ta má totiž večerní zápasy na stadionu Arthura Ashe garantované:-(
Reagovat
slacker
No letos bylo taky "stesti: ze nehrala druha automaticka blokovacka nocnich sessions, Sarapovova. proto dostala Petra sanci kterou by jinak asi nedostala.
Ale to ctvrfinale je fakt nehorazna smula a zarez. Prakticky na US open vypadla vzdy behem hrani v poledne nebo odpoledne.
Reagovat
kada.tom
tak co se týče Sereny, ta byla v NS s Diatchenko, Mattek-Sands a Venus, takže 3 zápasy hrála v NS a dva ve dne (to, že Serena hraje každý zápas na AAS je snad v případě takovéto legendární domácí hráčky snad naprosto logické) ... ale můžeme být rádi, že tu nehrála letos Sharapova, tu totiž všichni všude se*ou na centrální dvorec, takže to není newyorská specialita, nicméně nerozumím tomu, proč tomu tak je, když další hvězdy jako třeba Halep nebo Petra běžně hrají na druhých nebo i třetích největších kurtech ... toť jen takové zamyšlení, že Serena není sama, kdo blokuje NS :-)
Reagovat
slacker
ja to napsal uz pred hodinou ze Sarapova je druha blokovacka NS.
Reagovat
freeteepek
Souhlasím. To bylo vlastně taky štěstí, že Maria letos USO vynechala. Je potřeba , aby tyhle 2 legendy vypadly a pokud se Petra bude dál držet v top 5 ideálně top 2, tak pak jedině má šanci v NY uhrát finále.
Reagovat
mahycek
O peníze ani nejde, jen stovku, ale měl jsem to dohromady s žebskejma, že budou hrát na 3 sety a to vyšlo, ale Anderson to znehodnotil, ani tiket, ale sám sebe.
Reagovat
Lunej..
mi udělala velkou radost, moc jsem nevěřila, že Viku dá, protože ta hrála dobře, ale bylo vidět, že Simča chtěla vyhrát. Byl to hezký tenis. Ke Kvítku nic psát nebudu, prostě vyhučela, bohužel, vypadala jak vyšťavená, ale život jde dál. Takže Simčo, jsi borkyně :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nejenom, že Simona chtěla vyhrát (to Vika chtěla taky). Ona hlavně předvedla absolutně bezchybný výkon, se kterým může porazit vážně kohokoliv. Nesleduju ji zas tak často, ale podle mě to byl určitě jeden z jejích nejlepších zápasů v kariéře...
Reagovat
Lunej..
Já zápas moc neviděla, měla jsem práci, takže jsem jen jukala, ale jsem ráda, že se Simona dala do cajku od utkání se Sabine a předvedla skvělý výkon. Pro mě asi její nej.. zápas je loňský výprask, který dala Sereně na TM v prvním zápase. :)
Reagovat
mahycek
Anderson úplně znehodnotil výkon proti Murraymu. Fuj to byl hnus, že se nestydí ušatec zas..nej. Měl by vrátit lidem vstupné. Hamba.
Reagovat
blixa
Kolik si na něj vsadil ?? :D
Reagovat
janek_da
Je lepší servírovat liché nebo sudé gemy. Iqe říká, že je lepší servírovat sudé gemy a operuje únavou.

Stats z WTA servírující lichý gem vyhrávají
1.set 56.7%
2.set 43.9%
3.set 47.8%

Jaktože v 1.setu, kdy únava hraje minimální faktor je tak vysoké procento vyhrávajích set servírující lichý gem? Je to právě nemožností rebrejku ke konci setu. Lepší hráčky častěji brejkují na začátku a uprostřed setu.
Když servírují jako první díky brejku ke konci 1.setu, tak nemusí být nutně lepší, ale využily právě výhody servisu na lichém gemu.
Třetí set je na tom podobně jako druhý

V dalších setech je sice poměr zdánlivě podporující tvoje tvrzení, ale z jiného důvodu než z únavy (což popírá právě i stats u 1.setu). Je to tím, že hráčky, které vyhrají 1.set jsou lepší a servírují jako druhé (daly v 1.setu rychlý brejk).

Včerejší zápas Petry byl ukázkový a přesně zapadá do stats. Petra zuby nehty bránila svůj servis i v 1.setu. Odvrátila 6 BP z 8. a Pennetta 3 z 6. V druhém setu od stavu 3:1 se už projevila vyšší úroveň Flavie a v gemech to bylo 11:3.
Reagovat
spaniel
Podle me tam zadne pravidla neplati. Ciste nahodne. Federer roky serviroval prvni, protoze jede od zacatku, ma dobry servis a je rad ve vedeni. Nadalovi vyhovuje prijimat jako prvni, dostane se do tempa a u nej je lepsi return. Kazdy razil svou cestu a oba uspesne. Obcas ti protihrac pomize DF a brejk je na svete, nekdo neumi dopodavat ve vedeni, jiny neumi dopodavat za stavu 5:6. Je tam hodne promennych.
Reagovat
janek_da
To ale píšeš o jednotlivcích. To je jas. Ale obecně platí to, co jsem napsal.

A jestli u Petry z důvodu únavy platí, že ráda servíruje na sudém gemu, tak to potom zase popírá iqeho tvrzení o bezvadné kondici Petry.

Navíc u Petry
V prvním setu rychle ztratila první servis.
V druhém i třetím setu na začátku setu ne úplně lehce vyhrála servisy, u 3.gemu (nejdál od přestávky) vyhrála servisy pohodověji.

A to už je podruhé, co si iqe stěžoval na servírování v lichém gemu, a podruhé co průběh zápasu popírá jeho teorii.

,,,,.

Prostě mi teorie o únavě u Petry absolutně nepasuje a vlastně ani u žádné profi tenistky.
Možná ke konci dlouhého zápasu se může projevovat, ale u tenistek obecně víc převažuje psychická zátěž při dorovnávání stavu než únava. A ještš víc, podle stats, hraje roli kvalita tenistky.
Reagovat
a.magerova
To je jasné, kondici maj všichni podobnou, psychologická výhoda optického vedení je dle mě víc než chvilkové posezení na lavičce.
Reagovat
janek_da
Je to jasné všem kromě iqeho

Mi se líbí jeho teorie o vynikající kondici Petry a zároveň skuhrání na to, že je Petra unavená na servise, když servíruje liché gemy.

Ještě tak bych to přijal u Halep, která lítá po kurtu imrvere. Výměny nad 10 úderů jsou normálka. Včera tam s Vikou bylo i dost výměn nad 20 úderů.

Ale u Petry s jejími 2-3 údery na výměně plus jeden fiftýn s 5 údery za gem, nemůže být o únavě kvůli dlouhé době od přestávky, řeč.
Reagovat
Fandina
Já myslím, že jeho teorie o fyzické kondici Petry se nabízí. Když je zdravá, tak doběhne ledacos. U ní je problém náchylnost na zranění, únava. Ale v normálním stavu je určitě fyzicky zdatná. Je tam pohyb, jsou tam rány.
Reagovat
Fandina
náchylnost na nemoci, onemocnění
Reagovat
smazaný uživatel
Já neřekl, že má Petra vynikající kondici, já řekl, že na tom s kondicí není hůř než většina hráček ze špičky. A že záměrně ignoruješ její astma mě snad ani nepřekvapuje.
Reagovat
janek_da
Jistě pozorovací schopnosti. Šaman iqe dokáže rozpoznat milimetrové auty aniž by to bylo vůbec možné. Přitom jsi pochopil, podle výpočtů, že to možné není.

Jenomže ty nemáš nijak rozvinuté logické uvažování.

Moje závěry z tohoto zápasu (dole je popis gemů)
* nejprůkaznější gemy (nejdále od přestávky) a to 3. v každém setu Petra vyhrála.
* po rychlých gemech servírující Pennetty Petra prohrála 3x
* na začátku setu odpočinutá Petra 2 ztratila servis a jednou čelila brejku

Z toho spíš vychází, že Petra má problémy hlavně s 1.servis gemem v setu. Únava z vypisu situace nehraje nijak zásadní roli

Je hodně zajímávé kolik stojí úsílí vyvrátit plácnutí nějaké blbosti.

Ke kondici, cituji "výrazně líp jsou na tom akorát Caro, Anděla, Serena a asi Sara. Ostatní jsou na tom v zásadě stejně nebo hůř." + Halep jsi pak přidal
To je dost gumový výrok, mi vychází že tam nejsou hráčky, které by byly na tom s fyzičkou líp. Podle tebe buď jsou "výrazně lepší" nebo "stejně nebo hůř"
Kdo viděl finále FO 2014, zápas ve Stuttgartu Sarapova-Kerber. Ten musí vidět, že Šarapova je s kondicí na tom daleko líp. Svitolinu, největší atletku, jsi pominul. Suarez-Navarro, jako čím ona nahrazuje výškový deficit? Vynikající kondicí, přece. Petkovič jsi neuznal. Přitom pinkalky snad kondic nějakou mít musí. Zbytek by tak plus/minus byl opravdu stejný.
To že astma Petru limituje a zhoršuje kondici je jas, ale tak to snad neznamená, že ji odečtu od celkové kondice.
Reagovat
janek_da
A tady máš popis gemů servírující Petry
1.set
* 1.gem - ztratila servis
* 3. gem - nejdále od přestávky a vybojovala servis
* 5. gem - tady je jediná vyjímka, která by potvrzovala tvoji teorii
* 7. gem - vyhrála servis
* 9.gem - ztratila servis ačkoliv gem předtím lehounce vyhrála
Pennetta svůj servis, takže nemohla být nijak unavená

2.set
1.gem - odpočinutá Petra bojovala o svůj servis a čelila brejku
3.gem - ačkoliv to bylo nejdále od přestávky vyhrála gem se ztrátou jednoho fiftýnu
5. gem - rychle ztratila servis
7. gem - po boji servis vyhrála
9.gem - zase po rychlém gemu od Pennetty prohrála servis

3.set
1.gem - odpočinuté Petře hrozil BP za stavu 30:30
3.gem - nejdále od přestávky vyhrála gem se ztrátou jednoho fiftýnu
5.gem - celkem rychle ztratila servis
7.gem - po čistém gemu od Pennety Petra prohrála servis
Reagovat
gigin
Jsi nadřazený, jencku.
Reagovat
Fandina
Petra šla třikrát servírovat po přestávce. Jednou na začátku zápasu a dvakrát na začátku setu. Kdyby servírovala jako sudá, měla by devět přestávek mezi hrami, tři v každém setu, 4, 6, a 8 game. Takhle to probíhalo v tomhle zápase. Samozřejmě, může být v jiných zápasech celkově game a podání a přestávek méně.
Reagovat
smazaný uživatel
Co se autů týče, nikdy jsem netvrdil, že jsem schopen rozeznat milimetrové auty.

Včera Petra servírovala špatně a jestli by jí bývalo pomohlo, kdyby na servis chodila odpočatá z lavičky, to se nedozvíme, protože včera tu možnost neměla.

Viděl jsem ale dost Petřiných zápasů, kde v jednom setu servírovala tak a v druhém onak a ten rozdíl byl zkrátka zřetelný.

Nikdy jsem netvrdil, že je pro Petru fyzička extra výhodou, nebo že je fyzicky extra nadupaná. To není, zvlášť ne teď vzhledem ke zdravotní indispozici. Ale třeba v roce 2013 hrála a vyhrála nejvíc tříseťáků, což je signál, že na tom zas tak špatně není. Nebo alespoň v té době nebyla.
Reagovat
janek_da
auty
* tak proč pořád obviňuješ rozhodčí u konkrétních míčů, že rozhodují špatně, že ty to vidíš líp? A nevymlouvej se laskavě na clonění, protože ty tak ječíš i u míčů, které rozhodčí v pohodě vidí

fyzička
* pokud jsi psal, že je jenom 5 lepších tenistek v top20, tak mi vychází, že jsi nepřímo tvrdil, že je na tom s fyzičkou dobře. Teď už naopak píšeš, žes nikdy netvrdil, jak na tom s fyzičkou je
K tomu roku 2013 a uspešnosti v 3.setech. Spousta těch zápasů byla úplně zbytečná s hodně slabými hráčkami, třeba s hráčkami top20 má za ten rok v 3.setových zápasech bilanci 8:6. Což na hráčku z první třetiny top20 není zas nějak excelentní.

o podání
teď tvrdíš
"kdyby na servis chodila odpočatá z lavičky, to se nedozvíme"
a dole v diksuzi tvrdíš
" a myslím, že to bylo částečně způsobeno i tím, že Petra servírovala celý zápas až druhá, nechodila odpočatá z lavičky."

Takže jsi aspoň trochu zaplatpanbu změnil názor. Předtím jsi tvrdil "částečně ovlivnilo", teď už je jenom, že "se nedozvíme". A vlastně úplně původně u zápasu s Garciou jsi tvrdil, že je to jeden z hlavních faktorů neúspěchu na servisu

Podle mého rozboru včerejší servis nebyl ani částečně zaviněn únavou.
Reagovat
Fandina
Servis nebyl zaviněn únavou? A čím tedy.
Reagovat
gigin
Hlavou třeba.
Reagovat
Fandina
Ptala jsem se jeho, on o tom psal.
Reagovat
slacker
Nebud drza a chovej se slusne
Reagovat
Fandina
Na nic jsem se tě neptala.
Reagovat
slacker
Ptej se koho chces, ale nebud drza a povysena starena ktera pokrytecky hlasa vodu a pije vodu.
Reagovat
slacker
vino
Reagovat
Fandina
Normálně jsem odpověděla. Pokud to považuješ za drzost, tak jsi hloupý.
Reagovat
gigin
To je veřejná diskuze, nebo tvé soukromé vlákno, Fandino? Ty vstupuješ do vláken běžně, tak nechápu, co máš za problém. Nadřazenost?
Reagovat
spaniel
Dement tvl
Reagovat
Fandina
Už jsi byl u psychologa nebo psychiatra, aby ti vysvětlit obsaho slova dement?
Reagovat
Fandina
Chtěla jsem slyšet odpověď od něj. Když psal, že ten důvod byl jiný, tak mě zajímalo jaký. Co se ti na tom nezdá?
Reagovat
smazaný uživatel
auty
- protože mám pocit, že se pletou. A oni se pletou i když vidí jasně, ne že ne.

fyzička
- to ti to vychází špatně, já akorát tvrdil, že na tom není hůř než většina špičky. Protože kdyby byla, tak by se těžko v té špičce držela. A je zcela irelevantní, proti komu ty tříseťáky v tom roce 2013 hrála

podání
- podání je asi nejtěžší úder v tenise a z toho důvodu je na něm únava nejvíc a zpravidla i nejdřív patrná. Takže můžou rozhodovat i takové detaily jako jestli jde hráčka na servis odpočatá nebo ne. A neoháněj se tu rozborem toho, proč Petře nešel včera servis, zatím jsi nepředvedl nic, co by takový rozbor byť jen vzdáleně připomínalo.
Reagovat
slacker
Janku janku, hazis perly svini.
Reagovat
janek_da
však už končím
Reagovat
janek_da
Nic, já svoje řekl.

Aspoň nějaké argumenty jsem dodal. Tys dal jenom pocity, poučování, shazování, upravování svojich i mojich výroků, případně ses k něčemu radši ani nevyjádřil.

A logika (nebo chápání psaného textu?) ti pořád nejde.
Já psal, že servis ji nešel ne kvůli únavě (samozřejmě jsme se bavili o únavě z toho, že byla pauza před předešlým gemem)

Zatímco ty sis z toho mylně vyvodil, že jsem psal, proč ji nešel.
"A neoháněj se tu rozborem toho, proč Petře nešel včera servis"
Reagovat
smazaný uživatel
Já se tu oháněl argumenty stejně kvalitními jako ty.

Ten tvůj rozbor, chceš-li tomu tak říkat, ale variantu "únava" rozhodně nevylučuje, i když ani nepotvrzuje.
Reagovat
slacker
Kvalita argumentu tvojich a Janka je tak nebetycne rozdilna. Poctiva analyza versus snuska pocitu a negovanych tvrzeni
Reagovat
smazaný uživatel
Až na to, že žádnou analýzu neprovedl.
Reagovat
slacker
dalsi tvoje negace tvrzeni
Reagovat
VlS
A s kým ty tříseťáky vyhrála řešíš, nebo ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Já ne. Protože je to naprosto irelevantní.
Reagovat
smazaný uživatel
Já neřekl, že má Petra vynikající kondici, já řekl, že na tom s kondicí není hůř než většina hráček ze špičky. A že záměrně ignoruješ její astma mě snad ani nepřekvapuje.
Reagovat
VlS
Kondice je kondice, fyzická abilita. Tu rozhodně Petra nemá dobrou. Jestli to je zaviněno nemocí, astmatem, nebo nízkými tréninkovými dávkami a souvislostmi výše zmíněného je věc jiná.
Nemít kondici, když jsi nemocnej je fakt, ne ostuda. Ostuda je to u mě, protože jsem zdravej, ale línej. Ale důvod nižší kondice chybějící kondici v reálu nenahradí. Včera evidentně měla kondiční problém jak hrom a bylo mi jí líto, protože si myslím, že za to nemohla. Smůla, no.
Na kondičku by Petra nejspíš prohrála i se spoustou našich a nejen teď po mononukleóze. Petea je výbušnej sprinterskej typ, není vytrvalec.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, že vzhledem k tomu, čím si momentálně prochází, nemá tu fyzičku optimální. Ale když byla zdravá, tak za zbytkem světa nijak výrazně nezaostávala, o čemž svědčí ten výše zmíněný rok 2013.
Reagovat
VlS
Nesvědčí, většinu 3 seťáků hrála s daleko slabšíma hráčkama, se kterejma se vůbec neměla do 3 setů dostat.
Reagovat
Fandina
Nicméně se tam dostala a ty zápasy uhrála a vyhrála.
Reagovat
smazaný uživatel
Z hlediska fyzické kondice, což je to, co tady řešíme, je úplně, ale úplně jedno, s kým ty tříseťáky hrála. Čili to o její fyzické kondici té době svědčí naprosto přesně. Líbit se ti to nemusí, ale to je tak jediné, co s tím můžeš dělat.
Reagovat
smazaný uživatel
Z hlediska fyzické kondice, což je to, co tady řešíme, je úplně, ale úplně jedno, s kým ty tříseťáky hrála. Čili to o její fyzické kondici té době svědčí naprosto přesně. Líbit se ti to nemusí, ale to je tak jediné, co s tím můžeš dělat.
Reagovat
Fandina
Petra si často vybírá příjem. Všimla jsem si toho několikrát po losu. Takže je otázkou, co jí k tomu vede. Možná jen to, že chce brejknout. Jinak se také přikládním k laickému názoru, že když mám jít podávat, tak je pro mě možná lepší, když předtím sedím na lavičce, ať už po setu, nebo během nich.
Reagovat
smazaný uživatel
Chlapče, to že máš špatné pozorovací schopnosti a uniklo ti, že zvlášť v tak únavných zápasech, jako je ten včerejší, se Petře líp servíruje z lavičky, protože je odpočatější, za to já nemůžu.
Reagovat
slacker
Z lavicky servirovala 3x kdyz zacinal set. Hned to prvni prohrala. Jaky rozdil jsme meli udajne pozorovat?
Reagovat
janek_da
mám jediné vysvětlení, "kouzelné brejle"
Reagovat
Fandina
Petra šla třikrát servvírovat po přestávce. Jednou na začátku zápasu a dvakrát na začátku setu. Kdyby servírovala jako sudá, měla by devět přestávek mezi hrami, tři v každém setu, 4, 6, a 8 game. Takhle to probíhalo v tomhle zápase. Samozřejmě, může být v jiných zápasech celkově game a podání a přestávek méně.
Reagovat
Fandina
To patřilo jinam. Sorry.
Reagovat
smazaný uživatel
Pořád mě strašně mrzí, jak to dopadlo. Přiznám se, že mě strašně štve, když vidím v semifinále Vinci a Pennettu, zatímco Vika tam není... Nedá se nic dělat. Vždycky záleží na losu a Vika měla dvě opravdu těžké překážky ve 3. kole a ve čtvrtfinále. Tu první zvládla, tu druhou už bohužel ne.

Čtvrtfinále neznamená jenom konec mých favoritek na letošním USO, ale i další věci, ze kterých nemám pražádnou radost. Po třech letech končí "grandslamová éra Dulcinea Teamu" (tzn. v letech 2012-2014 aspoň jeden GS vyhrála moje favoritka). Zároveň je US Open letos jediný grandslam, na kterém nemám žádnou favoritku v semifinále. Ono se hlavně v hokeji říká, že čtvrtfinálový zápas je hranicí mezi úspěchem a neúspěchem, takže z pohledu fanouška to musím hodnotit jako neúspěch. :( Přímo s tím souvisí taky situace v boji o Singapur, kde to z mého pohledu vypadá zatím jenom na Mashu, u níž je ale taky otazník kvůli zranění. Naopak na Elite Trophy můžou být dokonce čtyři moje favoritky...

Mou náladu během USO bych charakterizoval asi takhle: deprese -> naděje -> deprese
Nejvíc mě na tom mrzí, že to před čtvrtfinále vypadalo tak nadějně a věřil jsem, že klidně můžou postoupit Vika i Kiki. Tak jsem se těšil, že po tom strašném začátku (odhlášení Mashy, vypadnutí Any v 1. kole a Caro ve 2. kole) se to v dobré obrátí, ale bohužel se tak nestalo...

Nevím, jestli se ještě budu dívat na zbývající zápasy. Momentálně na to vůbec nemám chuť, ale na finále bych se podívat mohl. Bylo by pro mě velké překvapení, kdyby bylo jiné složení než Serena - Simona. V noci jsem tady psal, že Simona se svým čtvrtfinálovým výkonem může porazit i Serenu. Myslím si, že to může být zajímavý zápas. Ale už je mi tak nějak jedno, jak to nakonec dopadne...
Reagovat
blixa
Já bych tu Dulcineu rozpustil, pacholkyně líný, zač to platíš, že jo ?!!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Holt není každý rok posvícení...
Reagovat
smazaný uživatel
Je nejvyšší čas vypsat výběrový řízení na nový členky, značka: čím delší nohy, tím líp... :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem říkal: Výhledově CiCi Bellis, jinak zatím nikdo. :)

BTW: Co ta tečka za nickem? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nick bez tečky jsem si smázla den po finále v NH. Už jsem toho tady měla plný zuby a potřebovala jsem trochu "vychladnout". Původně jsem myslela, že sem už nevpáchnu, ale vydrželo mi to asi tejden. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Aha. :D Tak mně je to jedno, ale jde mi o to, že jsem si tě musel změnit mezi zvýrazněnými uživateli... :D
Reagovat
smazaný uživatel
To promiň, že jsem ti přidělala práci. :D
Reagovat
Cico93
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jééé nazdar, kde se tu bereš? :)))
Reagovat
Cico93
Ja to po Wimbledone úplne vypol, a dnes si hovorim, že mrknem čo tu nové.

Victoria a Petra out...ideme zapiť smútok?
Reagovat
janek_da
tak ono u Petry je spíš radost, že došla do QF.

A Vika hrála celé USO moc dobře, na 16.místo jí schází 170 bodů a hned bude mít lehčí pavouky.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jdu rozhodně slavit, můžeš se přidat, jestli chceš. ;)
Reagovat
Cico93
Slaviť?
jedna z prehier čo ma bude ešte dlho mátať.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jinak, já budu slavit a ty budeš pít na žal. Můžeš si s sebou vzít i montyho, abyste na ten smutek byli dva. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Byli i tací, co před sezonou čekali od Petry na USO titul... :D
http://isport.blesk.cz/clanek/ostatni/223980/velka-prognoza-2015-ziska-cesko-medaili-na-ms-obhaji-sparta-titul.html?kapitola=163762
Reagovat
smazaný uživatel
Na tenhle článek si nepamatuju. :DD Před začátkem USO jsem psala, že jestli někdy Petra dojde na USO do ČF, tak ho ten rok vyhraje. To jsem ještě netušila, že má mononukleozu. Teď beru každej vyhranej zápas. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tenhle článek je z 3. ledna. Taková celoroční prognóza... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Dlouhdobý prognózy stojí za prd... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Což ostatně dokládá skutečnost, že ani v jiných sportech jim nevyšlo skoro nic... :D
Reagovat
janek_da
ahoj :)
Reagovat
Cico93
zdar
Reagovat
gigin
Kuwa, ty si tu zas? Taký tu bol kľud :DDDDD
Reagovat
Cico93
DDD
ahoj giginek...ty si mi chýbal tiež.
Reagovat
blixa
Nazdar chlape, konečně přišel pořádnej sekáč ... a ten se nezakecá ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Taky tě zdravím! :)
Reagovat
Cico93
Ahoj monty, čo povieš dotlačíme ešte Victoriu na TM?
ja stále verím....
Reagovat
blixa
Věř a víra tvá tě uzdraví ;-) Ale Viku do TM nedotlačí ...
Reagovat
smazaný uživatel
Těžko říct. Obávám se, že už tam těch bodů k mání tolik není. Ale jestli Vika dobře zahraje ve Wuhanu a Pekingu, tak šanci určitě ještě má...
Reagovat
blixa
:D No ... že si dá někdo oddych od TP, to zcela chápu. Ale proč si mažete ty nicky, tomu fakt nerozumím :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já to zkoušela několikrát během prázdnin, že sem nebudu chodit. Jenže ze zvyku jsem chodila na TP kvůli livescore atd. Tohle mi přišla jako jediná možná varianta, která byla stejně prd platá. :D Takže tu budu votravovat dál... :DD Ale na některý lidi se pokusim nereagovat. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
A vůbec nejhorší je ten, co si smaže nick, ale pořád si to tady čte a pak mi něco vzkazuje přes gigina... :D
Reagovat
Fandina
Nicky si mažou, protože to nejsou silné osobnosti. Takovou nic nerozhází.
Reagovat
Frick
Slušný starobinec na to semifinále. Už jsem chtěl napsat, před kolika dávnými lety byly 3/4 semifinalistek narozeny roku 1983 a dříve, nicméně koukám, že před dvěma lety to bylo 1981 (Serena), 1982 (Li), 1982 (Flavia)..

No ale předtím něco podobného nastalo až v roce 2005....
Reagovat
smazaný uživatel
pozor, vcerajsie vypadnutie Kvitovej bolo sposobene velkym horkom a podrazky na teniskách sa jej lepili na beton. To sposobovalo jej pomaly a captavy pohyb po kurte. Skuste si to sami, behajte po horúcej platni a tenisky sa vam budu tavit a vy ostanete prilepeny! Tak aspon pochopite ako sa Kvitova citila na kurte. A mimocchodom aj rozhodca jej skodil, divaci asi tiez a vsimol som si ze len jej svietilo prudke slko rovno do oci! a to je jasna diskriminacia. KVITOVA JE VZDY NAJLEPSIA
Reagovat
George_Renel
Tady se nám někdo přihlásil pod novým nickem. Neboj, dlouho tu nebudeš ani s ním.
Reagovat
smazaný uživatel
prosim? to ze namas rad Petku neznamena ze sa mozes navazat do jej fanusikov. nech sa to uz neopakuje!
Reagovat
George_Renel
Tak jak jsem poslal mimo Gábinu, skončíš i ty.
Reagovat
slacker
No me si mimo neposlal bolseviku, tak si necintej masli ze jsi vyradil nejakou Gabinu.
Reagovat
pepin
Tak jsem prošel co se zde zase semlelo okolo zápasu Petry a dalších utkání, dozvěděl jsem se jak je to s Montym, musím říci, že jsem nevěděl, že jsou tady někteří až tak zasvěcení, ale není to nic nového. K Petře je zbytečné něco psát, bylo to dáno již dopředu pokud neuspěje a komentáře nezklamali. I když jekně nefandím, tak je to docela nespravedlivé, že dvě italky projdou do semif. a ona ne. V zápase s Kerbr a i včera předváděla, byt je pořád trošku oplácaná, daleko hezčí a atraktivní tenis než ty dvě. Ale historie se ptát nebude.
Reagovat
Roger_Federer
Muzes si psat ty svoje hloupoucke fraze na TP, jeste 10 let.
Dement si, byla si jim, jeste nez se tady zjevil Ige, i Fulnek.
Tvuj udajny vek ti neni zadnou omluvou.
To co x let predvadis je smesne.
Vetsine uz stejne doslo, ze to delas umyslne, cilene.
Schuti tu zabijis cas a obtezujes, utocis na ostatni.
Uz se prober a zacni se chovat jako dospela, 55 zenska, kterou udajne si.
Ne jako dement.
Reagovat
Fandina
Je mi šedesát a svoje rady si nech pro někoho jiného. Já o ty tvé nestojím. Nejsi ani chytrý, ani inteligentní, ani milý, abys mi mohl radit co mám a nemám dělat.
Reagovat
Frick
Já myslim, že Fandina je poněkud "deformovaná" těmi vnoučaty. Těm asi musí, jelikož jsou malá a aby to všechno dobře pochopila, vysvětlovat, zjednodušovat, opakovat a ona to přenáší i sem.

Dobře, že o sobě nemluví ve třetí osobě. Takové to: "Počkej Pepíčku, babička nejdříve musí umýt nádobí, pohádku ti přečte pak."
Reagovat
Fandina
Teď si na to káp. Komunikuji jednoduše. To je možné. Já si ani nemyslím, že má na TP cenu komunikovat složitě. Ledackdo to nepochopí nebo si to vysvětluje úplně jinak. K tomu, abys někde zaváděl inteligentní a duchaplné diskuse musíš mít prostředí, být naladěn na stejnou vlnu, jako ostatní. A to tu nevidím. A co se týká třeba tebe, tak jsem ti x krát napsala, že není nic nemorálního na to, že sportovci mají bydliště jinde. Je to jejich právo si ho zvolit kde je to pro ně výhodné, když se pohybují celý rok po světě. A napsala jsem ti to jednoduše, stejně to nepochopíš.
Reagovat
Roger_Federer
1.Fandina
1.Ige
1.Fulnek Ultras -u toho je to jeste horsi, protoze se nedokazal za 25 smirit stim, zd vlada jeho soudruhu byla ukoncena.
Reagovat
Fandina
Nejpodivnější existence na TP je ten, kdo si dá nick Roger Federer. To musí být opravdu inteligent. A jeho příspěvky jsou obdobné.
Reagovat
smazaný uživatel
Byla by celkem sranda, kdyby finále bylo Vinci-Pennetta. :DD Ale přeju si opak a titul asi spíš Sereně... :)
Reagovat
Chrenda
pak neexistuje žádný tenisový bůh. Hraje nádherný tenis a jestli ho zase porazí ta gumová vracející opice z Balkánu, bude to velká nespravedlnost.
Reagovat
babolat.cz
ty jsi příklad typického fanouška fedexe?
Reagovat
Chrenda
Já nevím co je typický fanoušek Federera. Já jen vidím, že Roger hraje nejkrásnější tenis a že muc přeji aby vyhrál zaslouženě USO.
Reagovat
gigin
Tak hlavně, že víš, že Djokovič je gumová opice.
Reagovat
Chrenda
že Petra porazí Serenu ve finále a překazí jí kalendářní GS. Tak k němu tedy Sereně gratuluji, protože už nevidím protivnicy, která by jí mohla zastavit.
Reagovat
horska.kraslice
Já bych radši neříkala hop, dokud nepřeskočím. Jen opakuji, že Sereně to moc přeji.
Reagovat
smazaný uživatel
Gasquet je unikat. Ten muze hrat cely turnaj jak petinasobny GSM, ale jakmile nastoupi proti BIG4, tak dostane vyprask. :D Parada Roger, jako jediny zatim neztratil set. Bohuzel jsem toho moc nevidel, kdyz hraje furt v noci, ale v patek a doufejme i nedeli si to nemuzu nechat ujit.
Reagovat
rod_laver
Rožééér
Reagovat
Stan_Borowitz
teda fičák...
Reagovat
smazaný uživatel
to bylo jedním slovem "masterclass" od obou hodinářů, těšme se :))
Reagovat
Fandina
Roger super, Ríša je můj oblíbenec, ale Roger je víc. Takže radost a držím palce proti Stanovi. Rogere go go go!!!
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
Chudak Risa. Fedex z neho udelal fackovaci marionetu
Reagovat
smazaný uživatel
Čtvrtfinále oba Švýcaři pojali jako trénink na semifinálovou bitvu naprosto s přehledem, Ríša prostě nemá Rogera čím překvapit, na tomto levelu si to Rog nepokazí sám, no a Anderson podle mého očekávání vyšuměl, s takovým výkonem by nemohl vyhrát, ani kdyby Wáwra nebyl tak nabuzenej, mám takovej pocit, že švýcarské semifinále bude bomba asi jako dnes Azarenka - Halep, jenže pokud se Standa vybičuje k top výkonu, čehož se obávám, tak to aby Roger vytáhl to absolutně nejlepší, co v sobě má, ještě že pošetřil síly, budou se hodit :))
Reagovat
a.magerova
Tak pokud Roger urve ještě jeden set, tak..... máme v semi samé GS vítěze.... a ani ten Čilič nebyla taková haluz, jak jsme si loni mysleli :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Čilič underrated, tichá voda břehy mele ;) nikdo nevěřil, že by to snad mohl zopakovat, teď se budou Djokerovci klepat, aby s ním Nole nehuknul, by byla sranda, kdyby po roce prohrál v semifinále s druhým z loňských finalistů :D no radši se nebudu smát, abysme pak nebyli svědky finále Čilič - Wawrinka :P
Reagovat
Chrenda
No to by byl humus. Ale Čilič Federer by se mi líbilo.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
Roger v treninkovym tempu a exhibicnim duchu. Nechapu Berdycha a jeho pomerne jednoznacnou prohru
Reagovat
Chrenda
No protože Berdych není ani 50% Federer.
Reagovat
a.magerova
Pro Rogera vášeň, pro Berdycha zaměstnání.... v tom je ten zakopaný pes.
Reagovat
smazaný uživatel
Švajčaři dneska hrajou vlastní ligu, nedávají ani čuchnout, aby pak na sebe vlítli v semíčku, no jak moc se těšim, tak moc se toho i bojim :D
Reagovat
Mayo
Tak som to prehnal s tým Andym...vyzerá to na jasnú záležitosť Stana :D ... malo by to byť výborné švajčiarske semifinále
Reagovat
smazaný uživatel
jj :D
Reagovat
a.magerova
Michael J. Fox :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Standa vypadá, že na semifinále bude připravený :)
Reagovat
a.magerova
Jo a Roger si dnes vystřílí esa a na SF mu budou chybět....
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že se k tomu postaví zodpovědně, a nebude chtít opakovat RG
Reagovat
spaniel
Andre ma korálky jak ja v 98.
Reagovat
dadaft
pátý gem Kevin vyloženě vydřel servisem, který mu ale celkově začíná chodit, takže to ještě bude zajímavé.
nicméně zatím ze 20 UE můžeme deset z nich nazvat deb.lní UE a to ho svazuje.
Wawrinka furt v klidu.
Reagovat
smazaný uživatel
Standa ty vítězný trencle jako přívěšek na bagu :D :D no viděla jsem jen závěr 1. setu, ale fakt vypadá napumpovaně, myslim si, že Kevin dneska vyšumí, a Roger se zdá být v pohodě, takže čekám hitparádu, ono paráda už je koukat na oba Švýcary současně :))
Reagovat
tommr
je ted náš poslední přeživší zástupce na letošním USO. Těšil jsem se na její dnešní zápas v mixu, abych si aspoň trochu spravil chut po vyřazení Petry, ale pořadatelé ho šoupli na kurt bez kamer ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak bohužel. Wimbledon jak přes kopírák. Andrea sice opět vydržela jako poslední, ale jen o pár hodin.
Reagovat
Davor1
Na Stanovi je jasne vidieť, ako už má tie záverečné kolá na GS v krvi. Je úplne pokojný, kolo od kola sa zlepšuje a približuje k svojmu optimu. Nie náhodou je to druhý najlepší hráč na GS turnajoch za posledné 2 roky. Dnes to proste musí zvládnuť, vo všetkom (okrem servisu) je o triedu pred Andersonom a psychika je snáď samostatná kategória, tam Stan už je niekde úplne inde...
Reagovat
Frick
http://nicole-vaidisova.com/index_cze.html

No, je tam stále hodně otazníků, ale tak snad něco z toho vyjde.
Reagovat
dadaft
Wawrinka je nabuzený, velmi pohyblivý, a přišel na kurt s tím, že tenhle zápas vyhraje,,,,,,,,,,,,,,,,,,, a zatím je lepší.
Reagovat
dadaft
komentátor přešel se zápasem na E2, takže nic nebrání tomu si to užít. ))
Reagovat
Frick
která se trmácela na 100.000 do Biarritzu. Dnes hladce porazila nějakou tureckou nýmandku.
Reagovat
tommr
už to bylo v expreskách ...
Reagovat
Frick
Ale nikdo to tady nekvitoval s povděkem.
Reagovat
tommr
pro Kláru má Biarritz smysl až od semifinále výš ...
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím ano. Ale pokud se jí odečtou ještě další neobhájené výsledky, budou se jí hodit i menší body.
Reagovat
dadaft
po čtyřech gemech říkám jasné slovo: Wawrinka.
Reagovat
Davor1
Musí ! Kevin už svoj strop presiahol...
Reagovat
smazaný uživatel
No aby se vam neproboural az do podkrovi...:)
Reagovat
smazaný uživatel
..ikdyz s tema DFkama spis teda prohuci do sklepa...
Reagovat
spaniel
Mas jasno brzy. Ja si zatím netroufám.
Reagovat
dadaft
ale jednoduché to nebude --- co třeba Kevina (také) zdobilo v mači s Murrayem, byla soustředěnost - celý zápas, i v tom prohraném setu i v tom následujícím, byl maximálně koncentrovaný na tenis, neměl žádné výpadky.
nevzdá to.
Reagovat
smazaný uživatel
To ja zustavam zatim u Kevina...;)
Reagovat
lars
A cim Wawru porazi ?
Reagovat
dadaft
Wawrinka se po první výměně podíval na hodinky. ))))

tak s takovým přístupem nevím,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
Fandina
:-)))
Reagovat
Frick
Reagovat
misa
Do desítky se Lucka dostala po fantastickém turnaji, do pětky po krachu v 1. kole :-) Dobré je, že do konce roku skoro neobhajuje
http://live-tennis.eu/forecast-wta-ranking

K ukončení sezony vysoko na žebříčku má dobře našlápnuto, snad si vyléčí ty břišní svaly, aby mohla plnohodnotně hrát.
Reagovat
tommr
je to tak trochu paradox. Nic horšího než zranění těsně před začátkem GS Lucku potkat nemohlo a přesto bude po skončení USO na svém maximu jak v singlu (5) tak v deblu (4) ... :)
Reagovat
misa
Třeba je to kompenzace za ty přetěžké losy z minulé sezony a za současné zranění :)
Reagovat
tommr
no snad se dá brzo do kupy, aby mohla o body zase bojovat i na kurtu ... :)
Reagovat
dadaft
hm, ráno jsem to s tím Andersonovým druhým úderem nepochopil úplně správně, ale ten závěr platí -- Anderson je druhým úderem po servisu velice často v tlaku.
Reagovat
Mayo
Takže podľa mňa Serena titul. No ale k zápasu Anderson vs Wawrinka, hrá sa na LA a tipujem to na postup Andersona.
Reagovat
vaclavsubrt
Viktorii si ten zápas prohrála sama, šance měla v obnou posledních gamech na příjmu. Bohužel chtěla moc... ztracený servis ve 4. gamu a následný déšť tomu taky nepomohl. Bohužel. BTW: ten kdo dnes sází VALUE je asi za vodou, a to mu největší bet teprve hraje.
Reagovat
dadaft
gratulace Simoně.
respekt Vice.
parádní QF.
Reagovat
tommr
jj tohle byl zatím nejlepší zápas na letošním USO a obě hráčky zaslouží uznání. Od Halepový jsem takovej výkon čekal, ale Azarenková mě docela překvapila ...
Reagovat
horska.kraslice
A mě zas překvapila Simona. Měla jsem obavy, že Azarenka ji vymlátí.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže Rog s Ríšou se posunují už na 1 hodinu a exhibice až po nich, asi dám další kafe, už jsem chtěla jít spát :D
Reagovat
smazaný uživatel
dík za info!
Reagovat
misa
do semifinále a finále by jí taky nemělo uniknout. No a u mě si zajistila nehynoucí slávu tím, že zajistila Lucii příští týden 5. místo na světě. Lucka ani nemusela vyhrát v NY zápas. Svět je občas bláznivý :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tu nehynoucí slávu ti připomenu, až budou x sobě hrát na TM :-)
Reagovat
misa
TM by byl svátek, u mě už bez nervů :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně nepustila Viku do trháku v boji o Singapur..
Reagovat
misa
Taky dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně nepustila Viku do trháku v boji o Singapur..
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Simoně. Když jí nic nelimituje, tak je těžko k poražení, snad pořádně zatopí i Sereně.
Reagovat
smazaný uživatel
Jooo!! Simonka je prostě dobrá, doufám, že v semi bude dál válet, poklona patří rovněž i výkonu Azarenky, perfektní match :))
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je tak strašně nefér! :( Simona byla lepší, ale Vika si po tomhle výkonu prostě nezaslouží končit. Bohužel rozhodly ty UE, jak jsem psal. Simona hrála absolutně bez chyb a troufám si říct, že s takovým výkonem může porazit i Serenu...

Pořád mi nějak nedochází, že pro mě US Open právě skončilo... :(
Reagovat
spaniel
Hrála skvěle. Popravdě jsem čekal, ze ji Víka dá, ale dneska zahrála Simča bezvadně. Mel bys ju zařadit do týmu ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Moje favoritky si s dovolením budu určovat sám... :D
Reagovat
spaniel
Jistě, bylo to jen doporučení :) A kdyby ses jim řídil, tak bys byl dnes spokojený.
Reagovat
smazaný uživatel
To mám fandit Simoně, protože hraje dobře a vyhrává? :D Takhle jsem si favoritky nikdy nevybíral a vybírat nebudu. Simona je pro mě taková neutrální hráčka a nemám důvod jí fandit.
Reagovat
Davor1
Samozrejme, všetci vieme, že si vyberáš len tie, ktoré ti vyvolajú erekciu do desiatich sekúnd po pohľade na nich, ale tak, neodsudzujem ťa, všetci máme svoje...
Reagovat
smazaný uživatel
Mě neurazíš, trapáku.
Reagovat
misa
Pravdivý komentář, tak se nevztekej.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, fakt vás baví mě tady urážet? Já se netajím, že se mi holky líbí, ale na tom snad není nic špatného. Teď vážně nemám náladu se tady dohadovat a už vůbec ne s tebou a tobě podobnými...
Reagovat
misa
Nevím, co je urážející na tom, když někdo napíše, že se ti postaví do deseti vteřin. To je přece skvělé :-D
Reagovat
Davor1
+100 :DD
Reagovat
FulnekUltras
;)))
Reagovat
Davor1
Čo ja by som už za to teraz dal... :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Větší trapáci, než jsem si myslel (a to je co říct)...
Reagovat
misa
A to máš ještě štěstí, že tu dnes chybí PetaM!
Reagovat
slacker
Ten uz bude "chybet" navzdy :_D
Reagovat
misa
Říkám mu tak ze zvyku.
Reagovat
Jabadu
Thy wole, dyk jsou to dobrý fóry. Nebuď tak upjatej. Mně je 50 let, fyzkulturu celkem pořád drtím, ale jinak, hombre, není mi už 16 let - tam to lítalo na 3 metry. Dnes? ... No, to není důležité.
Předpokládám, že jsi mlád a zdráv.
A to je právě to, co všechny tvé kritiky sere.
Protože máš to, co nemají a už mít nebudou.
:D:D:D
Reagovat
lars
zalezi co se mu postavi ? :))
Reagovat
smazaný uživatel
Vlasy? :-))
Reagovat
Davor1
To ani nemám v úmysle :))
Len sa ti tu snažím nenápadne naznačiť, ako ťa vníma 90 % tohto portálu...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty, Míša a Péťa jste 90 % tohoto portálu?
Reagovat
Davor1
Nie, my sme len to jedno percento, čo sa nebojí ozvať, ostatných 89 je mlčiaca väčšina :-DD
Reagovat
spaniel
A podle čeho vybíras? Sympatie? Krása? Styl hry?
Nemám na Simone rad její fanoušky, ale její hra je momentálně jedinečná.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako ze nemas rad Davora jo?;)
Reagovat
Davor1
Ty si zviera :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Osobní sympatie.
Reagovat
tommr
já teda byl o postupu Halepový skálopevně přesvědčenej, ale Azarenka mě dneska svým výkonem hodně překvapila - takhle dobře jsem jí ještě letos hrát neviděl ...
Reagovat
misa
S Kerberovou hrala výborně.
Reagovat
smazaný uživatel
To vím, žes tipoval Simonu, ale výkon Viky snad po zápase proti Angie nemohl nikoho překvapit... Mě spíš překvapil výkon Simony, protože jsem tady četl, že proti Sabine hrála špatně. Tak zrovna dneska jí to sedlo... :(
Reagovat
tommr
ze začátku hrála opravdu špatně a v polovině zápasu dokonce vypadala na odstoupení, ale v závěru se už vzpamatovala a bylo celkem jasný, že se do dnešního zápasu dá dohromady ...
Výkon Azarenky je pro mě mnohem větší překvapení. Dneska už konečně předvedla hru se kterou se kdysi stala světovou jedničkou a pokud nepoleví tak je jen otázka času kdy se zase vrátí mezi absolutní špičku ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tys neviděl zápas proti Angie, že ne? :D
Reagovat
tommr
tak nemůžu koukat úplně na všechno. Ve třetím kole byla k vidění spousta pro mě zajímavějších zápasů ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale tenhle byl tenisovou kvalitou určitě nejlepší a Vika v něm hrála ještě líp než dneska...
Reagovat
Cico93
Proti Angie odohrala Victoria najlepší zápas za posledné mesiace. Tak a celkovo ten zápas bol možno najlepší v tejto sezone.. neskutočná bomba.
Reagovat
George_Renel
Pokud bude hrát s tou sádrou na obou rukou, bude mít problém se do té dvacítky dostat. ;-)
Reagovat
spaniel
Simčááá!!!!
Reagovat
FulnekUltras
v obou semifinále budu pochopitelně fandit Italkám...
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň jedna dobrá zpráva..
Reagovat
jackiec
chválabohu že ta uječená koza vypadla, podprůměrná tenistka, na simonu nemá
Reagovat
Davor1
Finále na dosah !
Simonka :-* :-))
Reagovat
Fandina
Gratulka. Nádhera. Po zápasu se Sabine jsem si myslela, že vyhraje Vika. Ale Simča byla dneska lepší. Gratulace.
Reagovat
smazaný uživatel
A teď brejk!
Reagovat
misa
Snad Simona dokončí
Reagovat
misa
dala servis 112 mph = 179 km/k. Taková holčička malá a taková rána :)
Reagovat
Davor1
Si-mo-na, Si-mo-na...
Ešte jeden game, Simonka :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tohle skandování si zopakovat ve finále :-)
Pěkně Simona!
Reagovat
FulnekUltras
proti SW rozhodně...
Reagovat
smazaný uživatel
Vika je dělá, zatímco Simona vůbec nekazí. To možná rozhodne zápas... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Teda, dneska si ty dvě sedly neskutečně, znovuzrozená Vika a Simona v roli miniterminátorky, mazec tenhle zápas :)) Pojď to drama ukončit vítězně, Simčo! :))
Reagovat
Jabadu
Zatracená zkurv ... práce! Na FB stránce "Prostě tenis" je vyjádření Petry z tiskovky (asi), že musí brát léky a že nemoc zasahuje játra a slezinu. Čili je to něco jako žloutenka a to je dost v prde ...
Petro, jsme s tebou!
Reagovat
smazaný uživatel
No tak to mono dělá, že napadá játra a slezinu, to není žádná novinka..
Reagovat
Jabadu
Jasně, ale furt jí prý dělají testy a doporučují, že by se neměla namáhat. Což lidé se žloutenkou také nesmí. To není dobrá prognóza ...
Reagovat
FulnekUltras
Teď to bude chtít nějaký čas opravdu netlačit na pilu...
Reagovat
Jabadu
Mně se to nelíbí, nejsem lékař, ale lékařku v rodině máme a mono... se může snadno do žloutenky převrátit a pak je se sportem konec ...
Reagovat
misa
Pokud by se objevily sebemenší komplikace, tak by se Petra letos už neměla trápit, na TM už byla čtyřikrát. Ale ještě nás čeká Fed Cup, ten bychom bez ní nezvládli...
Reagovat
FulnekUltras
Uvidíme. Trpělivost a víra v lepší příští teď bude nutná...
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně nepanikařit. Petra ten problém nemá poslední tři týdny, ale podle toho, odkdy si začala výrazněji stěžovat na únavu, na to měla náběh zřejmě už na konci loňské sezony. Čili pokud se to za těch cca 9 měsíců, kdy o tom nikdo nevěděl (a hlavně neléčil), nezvrhlo v něco horšího, nemyslím, že by se to mělo zvrhnout v něco horšího za ty cca tři týdny, co se o tom ví a hlavně se to konečně začlo léčit.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak že je pod dozorem lékařů víme už od začátku americké šňůry a že tím dozorem se rozumí především pravidelné testování, to bylo myslím taky vcelku jasné.

Sice jí doporučují, že by se neměla moc namáhat, ale ani jí nic vyloženě nezakázali. To je podle mě vzhledem k situaci celkem dobrá zpráva. Ale uvidíme, s čím přijde, až se vrátí z USA a otestujou ji.
Reagovat
horska.kraslice
U mono je problém v tom, že je velmi důležité, aby se včas diagnostikovala a nasadil se léčebný režim, což je přísná jaterní dieta a úplný klid. Z toho se pak pacient vrací dost povolna k normálnímu režimu. Pokud se toto prošvihne, můžou být následky na játrech celý život....
Reagovat
D@nny
Simča je vááážně neskutečně sexy holka...
Reagovat
dadaft
místo výborného komentátora dorazil katastrofik, o dlouhé výměně, kde bylo jen pár úderů z nouze, jinak lítaly tam a zpátky rakety, prohlásí, že se čekalo na chybu a obě hráčky se jen snažily udržet ve hře,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, tož nevím, co tím myslel ogar.
Reagovat
dadaft
teď zas, že je Azarenková už vyřízená,,,,,,,,,,,,,,,,,,, na konci setu za stavu 0:30 Azarenková opravdu ještě NENÍ vyřízená proboha,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
Denis92
Baby sa vratili v plnej parada. Pekny tenis z oboch stran.
Reagovat
Fandina
Česky vrálily, ale jinak souhlas. Pěkný mač.
Reagovat
Fandina
vrátily ... úsměv
Reagovat
Denis92
Ja som Slovak, takze po slovensky pisem :)
Reagovat
slacker
ale na ceskym portalu :-)
Reagovat
spaniel
O jej.
Reagovat
spaniel
A když už, tak na českém :)
Reagovat
Davor1
a?
Reagovat
Fandina
V pohodě, já češtinu nevnucovala, jen mě to troklo, ale pak hned mi to došlo, že je to slovensky a pobavilo, že u vás i a u nás y na konci, význam je stejný.
Reagovat
Fandina
trklo ... úsměv
Reagovat
misa
Vika je magnet na pěkné zápasy :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jako včera Kiki... :(
Reagovat
dadaft
dešťová pauza zvedla úroveň zápasu na intergalaktický,,,,,,,,,,,,,,,,,,, teď se sypou pouze winnery,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
janek_da
Aza-SimčA UŽ JEDOU
Reagovat
smazaný uživatel
Jo koukam, Viktorie ma slusny drajv tedy...
Reagovat
slacker
kam a cim?
Reagovat
janek_da
snazi se dojet do sf
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak jsem zkusil projit nize debatu...
...se mne pripomnela ta vize o tom blazinci;D)
ty wogo, Fantasy, ktere se stalo realitou...
...se neda Janku, ja pomalu opet myslim na delsi pauzu.;)
Reagovat
janek_da
ja uz to ani nevnimam, skoro ))) nemuzu ve tme najit dvojtecku
Reagovat
smazaný uživatel
jo, a vypada to na ty moje dva tipy, obavy....
SF, Flavia x Simona...
Takze WTA tady pomalu balim;D)))
Doufam, ze tak stejne vyjde tip na Kevina s Marinem;DDD))))
Reagovat
Bolomsson
Zdravíčko :-), měl bych prosbičku pro znalé:-). Zápas Federer-Gasquet začne v 1 hodinu nebo bude zahájen až po odehrání zápasu Wavrinky s Andersonem? Děkuji za odpověď.
Reagovat
vaclavsubrt
Po odehrání Viky a Simony
Reagovat
Bolomsson
Aha, děkuji moc za informaci.
Reagovat
Denis92
Ale nie skor ako o 1.00
Reagovat
vaclavsubrt
tak ono nejdřív se ten zápas stejně dohraje o 0:30, takže to tak vychází
Reagovat
smazaný uživatel
Těšim se,až přestane pršet,dostane se na Rogera a i když třeba bude prohrávat,nebude tu rozvíjet svůj blud jeden amatérskej čárovej rozhodčí.
Reagovat
dadaft
podle radaru jde ten mrak rychle, do hodinky by se mohlo hrát.

nicméně v Queensu je teď pět odpoledne a na AAS zbýbá set ženských a dva mužské zápasy.
to se nedá stíhat v limitech, Roger v sedm sto pro nezačne.
Reagovat
Denis92
Stana presunuli na Armstronga.
Reagovat
Denis92
SCHEDULE UPDATE: #Wawrinka vs. #Anderson will move to Armstrong Stadium and begin not before 6pm.
Reagovat
dadaft
huh.
tak to budou zmatky.
ale tenhle zápas na Armstrongu, dám si říct. ))
Reagovat
FulnekUltras
lze při všech jejích předchozích výsledkových výkyvech a zdravotních lapáliích hodnotit jako jednoznačně úspěšnou. Vždyť kdo by si po úvodním opatrném zastřelování v Torontu a Cincinnatti třeba jen na chvíli pomyslel, že Petra následně obhájí po výborných výkonech turnajové vítězství v New Havenu, že na tradičně neoblíbeném USO dojde víceméně bez problémů až do čtvrtfinále, že bude mít celkové skóre zápasů v Americe 8:3 a na kontě tak cenné skalpy jako Keys, Aga či Caro ???
Ve Flushing Meadows to nakonec neklaplo ještě líp jen o vlásek. Vždyť i dnes stačilo skutečně malinko k doražení druhého setu - a od zítřka už v NY bude panovat zatažená obloha s relativně "kvitopříznivými" temperaturami do 27°C, takže v sf i případném finále by se mohlo stát opět cokoliv, byť tady mnozí tento názor zřejmě nesdílejí. Na druhou stranu - prohrát v semi nebo dokonce až ve finálovém zápase by bolelo ještě víc...takhle si můžeme ještě celkem v klidu vychutnat velice slušné body, které Lvice za Atlantikem získala, a popřát jí zdraví, pohodu, sportovní formu i potřebné štěstí do následující šňůry v Asii. Pevně věřím, že účast na singapurském TM teď už naší jedničce neunikne. Děkujem, Peti, za krásné zážitky posledních dvou týdnů !!! Nejdůležitější je pro Tebe vědět, že na to pořád máš !!!

Pooooooooooooooooooooooooooooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Frázoidní.
Reagovat
FulnekUltras
Gaučoidní.
Reagovat
smazaný uživatel
To vedro v NY ti fakt nezávidím.
Reagovat
FulnekUltras
napsal atlet teoretik... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Za kolik máš maraton? :-)
Reagovat
FulnekUltras
Se svým nickem se pochlub první... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
O 49 vteřin než Caro loni v NY.
Reagovat
FulnekUltras
To mi nějak nic neříká... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
http://ftw.usatoday.com/2014/11/caroline-wozniacki-new-york-city-marathon
+ odečti 49 vteřin
Reagovat
FulnekUltras
Tím spíš se divím, jak můžeš nevnímat Petiny objektivní fyzické limity třeba oproti Flavii.
Reagovat
smazaný uživatel
Čekám na tvůj čas, když se navážíš...
Petře fandím a obdivuju na ní, že se za nemoci schovává mnohem míň než je vytahují její ultrafanoušci. Z hlediska objektivity předpokládám, že máte s iQuem nastudovaný chorobopis Flavie a spol.
Objektivně to měly obě dneska těžký a sluníčko ovlivnilo asi i podání. Ale sledoval jsem jen u počítače (z gauče).
Reagovat
FulnekUltras
Pořád ale musím trvat na tom, že Flavia je svými zdravotními dispozicemi, a tím i objektivními fyzickými možnostmi oproti Petře dost jinde...
Reagovat
smazaný uživatel
Já chorobopis Flavie neznám, ale pokud vím, astma nemá a s následky momonukleózy se rovněž nepotýká.
Reagovat
smazaný uživatel
Já chorobopis Flavie neznám, ale pokud vím, astma nemá a s následky momonukleózy se rovněž nepotýká.
Reagovat
smazaný uživatel
rychleji :-)
Reagovat
FulnekUltras
Tak to jseš dobrej, sám jsem běhal max. desítku něco pod 38 minut.
Reagovat
smazaný uživatel
Desítka pod 40 je super. To nedám už nikdy. Běchovice mám za necelých 42´.
Reagovat
FulnekUltras
Jo dolů z Tábora už by to teď hodně bolelo...takže na Hrdlořezák bych se vyloženě těšil... ;)
Reagovat
Jabadu
"Proboha, to je přece Carlos!!"

"Josefe, prosím tě, nerozčiluj se ..."
"Já, když dostanu do ruky takovýho týpka ..."
:-)
Reagovat
FulnekUltras
tak to bude maso...masíčko jako z nemluvněte... ;)
Reagovat
Jabadu
"... kdybych měl alespoň po ruce svůj bič!"
:-)
Reagovat
dadaft
zatím velká paráda.
Simona už evidentně pohybově v cajku, za dva dny se se svalem dají udělat věci, obzvlášť když to není závažné,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Vika agresivní.
obě hráčky silně toužící po vítězství.
vysoká úroveň hry
zkrátka:
QF jako řemen.
:D)
Reagovat
spaniel
Škoda toho přerušení. Možná bude mít zase lepší nástup Simona.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to parádní zápas, úplně nesrovnatelný s Kiki - Roberta nebo Petra - Flavia... Po 1. setu to pro Viku nevypadalo dobře, ale výborně se zvedla. Pořád to ale bude zatraceně těžké, protože Simona taky hraje velký zápas. Hlavně musí Vice chodit první servis, protože přes druhý se toho proti Simoně moc uhrát nedá (viz třetí gem 3. setu)... Těžko říct, komu ten déšť pomůže. Pokud Simona dopodává ten čtvrtý gem, tak je stav vyrovnaný. Největší škoda je to asi pro diváky, když je skvělý zápas přerušen...
Reagovat
dadaft
jj.
sestry Williamsovy ovšem předvedly taky důstojné QF.
viděl jsem to odpoledne a hrálo se kvalitně, ne že ne.

ale tohle je nejlepší, doufejme, že ho déšť moc nepoznamená.
Reagovat
smazaný uživatel
Serena - Venus bylo jediné čtvrtfinále, které jsem neviděl. Ale prý to šlo. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kujva, to nemohlo pršet, když hrála Petra? :-(
Reagovat
FulnekUltras
chtělo to dorazit druhý set a v semi už bychom se dočkali... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já to spíš myslel tak, že by jí případná pauza během zápasu asi přišla k duhu a třeba by to dopadlo jinak. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já to spíš myslel tak, že by jí případná pauza během zápasu asi přišla k duhu a třeba by to dopadlo jinak. ;-)
Reagovat
FulnekUltras
tak to samozřejmě taky... ;)
Reagovat
dadaft
chjo.
Reagovat
Denis92
No pocasie nevyzera vobec dobre na zvysok dna..Ak dnes Roger neodohra svoj zapas a bude hrat zajtra a pripadne semi v piatok tak to by docela vysmech oproti druhej casti pavuka, ktory budu maju 2dni volna..
Reagovat
Denis92
Myslim, ze Stan - Kevin by mali presunut na iny kurt. Alebo aj Rogera, to je jedno..proste nech to dnes muzi odohraju.
Reagovat
smazaný uživatel
dneska je toho tam hodně včetně exhibice, jak jsi napsal hore, Roger na tom zase bude bit, já na to dneska asi kašlu
Reagovat
smazaný uživatel
To by zas bylo výmluv a nářků tady :D
Reagovat
kada.tom
Šlůs .... prozatím ...
Reagovat
Denis92
A sakra..ak pride este nejaka vacsia burka tak to uz vobec neviem kedy Roger nastupi..
Reagovat
dadaft
haló, haló,,,,,,,,,,, Simona je zpátky v zápase a to je dobře,,,,,,,,,,,,,, stačila malá ztráta koncentrace Viky, tři výměny, a výhoda brejku je fuč,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
VlS
Krásnej tenis
Reagovat
misa
Akorát, že jsme asi dohráli...
Reagovat
slacker
Prsi?
Reagovat
misa
jo
Reagovat
slacker
NO proc jen nemohla Petra hrat az druhy zapas? Treba by to nebyl takovy pruser v jinych podminkach. Smrt organizatorum
Reagovat
spaniel
Jako správný anarchista musíš nenávidět organizaci :)
Reagovat
slacker
Nemusim, zalezi na metodach
Reagovat
VlS
Klid, máme střechu
Reagovat
smazaný uživatel
až na to, že do ní zatéká :D
Reagovat
misa
Halep 4/16 na brejkbolech.
Reagovat
COMEON
5/5 :)
Reagovat
misa
5/17 :)
Reagovat
kada.tom
2-0 .... jedem, Viko :)
Reagovat
smazaný uživatel
Luxus, jedna z nich toto musí vytasit na Serenu prostě :))
Reagovat
FulnekUltras
a bez připokáklosti... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
there's no challenge
Reagovat
dadaft
těch pár chyb úplně ze začátku mě trošku vyděsilo,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ale ne, není se čeho bát.
tohle bude mazec. ))
Reagovat
tommr
proti předcházejícímu čtvrtfinále je to jako zápas z jiný planety ...
Reagovat
slacker
galaxie
Reagovat
smazaný uživatel
vesmíru :D
Reagovat
slacker
K interkosmickym uderum jsme se jeste nedopracovali, jen k tem intergalaktickym :-D
Reagovat
smazaný uživatel
neboj, názorně předvede Maestro v night session :P
Reagovat
smazaný uživatel
anebo taky ne, jestli má pršet :(
Reagovat
smazaný uživatel
TOP výměna !
Reagovat
kada.tom
Vika to rozjíždí, teďko úžasná výměna :-))
Reagovat
Frantz
Uzasny jsou hlavne ty jeji trencle :D
Reagovat
COMEON
nadhera! :)
Reagovat
mahycek
V pohodě 2.35 - 0630
Reagovat
anajka
No teraz raďte. Na kolku si dať budík na Rogera?
Baby ešte nedohrali a Stan s Kevinom si to podľa mna strihnú na päť setov.
Potrebujem si aspon pár hodín pospať, zajtra ma čaká další náročný deň v práci.
Reagovat
smazaný uživatel
radím na Rogera nevstávat, a počkat až na finále. Gasquet mu stejně nemůže ublížit, nesebere mu ani set. (kteroužto větou jsem právě zajistil dramatický pětisetový zápas). Není zač.
Reagovat
spaniel
Cece, rikej jen gemy, z tohoto nevím co mam vyvodit.
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
anajka
Keď ja sa tej jeho hry a výhier neviem nabažiť. ???? A v piatok nebudem mocť pozerať semi.
Reagovat
mahycek
Tenis sleduji, od dob Kodeše, Kukala, Páli a dalších našich hráčů, ale nebudu zdržovat, neumím ho , jako někteří z vás, ale to mi vůbec nevadí. Řeknu to natvrdo, i když mi je Simona příjemná, nikdy neovládne světový tenis. Je malá, má slabej servis, vím dá se vylepšit, ale na top 1, ani náhodou. Davor, co na to říkáš ? Neumím to jako ty, ale málo se spletu v tenise. A nemusím tady rozebírat ubíjící se rozpravy, kdo je nejlepším hráčem všech dob ¨, do nekonečna. To víme. I když si něco rád přečtu,ale dohady a vytahování statistik je dobré, ale do nekonečna ubíjející. mahycek
Reagovat
kada.tom
Paráda, Vika si to uhrála na returnu! Dobře, tak jdem do 3. setu :-)
Reagovat
kada.tom
Viko ..... :-( achjooo, aby tě to nestálo zápas
Reagovat
dadaft
moje prozatimní top5 zápasů letošního USO
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
1/ Vika - Angie
2/ Vika - Simona
3/ PetraC - Caro
4/ Genie - Dominika
5/ Genie - Polona
Reagovat
smazaný uživatel
Kristina x Kata...hned po tej Vice s Angelinou;)
Reagovat
VlS
Tak u mě je
1. Angie - Vika na USO
2. Lucy - Garbine na RG
3. Lucy - Ana na RG
Reagovat
slacker
1) Kvitova - Pennetaova
2) Strycova - Lisicka
3) Takasviliova - Pliskova
4) Cetkovka - Pennetaova
5) Alertova - Vinciova
Reagovat
VlS
A TEĎ TO TAKY NENÍ ŠPATNEJ MAČ
Reagovat
smazaný uživatel
Genie x Dominika
Azarenka x Simona
Petra x Johanna
Reagovat
smazaný uživatel
Azarenka X Angelique (oprava :-)
Ale teď taky dobrý zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsem do stavu 4:3 ve 2. setu, pak jsem si šel užít Nadala s Rogerem. Ale stejně jsem nevěřil, že Petra vyhraje. Proti předchozím zápasům to nebyla TA vítězná Petra. Pravděpodobně ji nelimitovalo jen vedro (na tom byly s Flavií stejně). Předpokládám, že Flavii ve 3. setu stačilo čekat na Petřiny chyby.
První set zdárně konkuroval včerejší "podívané" Mladenovic - Vinci.
Petře gratuluji k osmizápasové vítězné šňůře. Připsala si pořádnou porci bodů. Pokud si odpočine a bude fit, mohla by si užít i TM.
Pro místní experty - přehnaný pesimista srovnává se zápasem s Jankovičovou :-D Tam teda do poloviny 2. setu nic nenasvědčovalo, že Petra zkolabuje, diktovala hru. S Flavií se hledala celý první set, i když ho Flavia prohrála...
A tyQveho příspěvky týkající se rozhodčích jsou trapný.
PS: Pokud jste neviděli Prachaře s Taclíkem, tak doporučuju. Skvělá kolečkovina :-).
Reagovat
slacker
Tak to PS asi budes muset dovysvetlit :-D Tacliku
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
misa
Aby si mohla Petra TM užít, musí se na něj nejdřive dostat. V Asii snad bude ve formě.
Reagovat
FulnekUltras
Absolutně nechápu, jak se zde mohou ještě po tolika letech Petiny vrcholové kariéry a při všeobecně známých skutečnostech objevovat rádoby objektivně míněné názory, že vedro bylo pro obě stejné.
Reagovat
smazaný uživatel
Pusť si Taclíka :-)
Reagovat
FulnekUltras
kavárenský povaleč mi v tomhle směru neřekne zhola nic... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
To já taky ne..
Reagovat
smazaný uživatel
To já taky ne..
Reagovat
smazaný uživatel
Na Flavii nesvítilo?
Reagovat
slacker
Jen obcas
Reagovat
smazaný uživatel
Flavie má astma a prodělala mononukleózu?
Reagovat
smazaný uživatel
Co je neobjektivního na tom, že Petra vyhrála 8 zápasů, že dnes ji nelimitovalo asi jen vedro a že hrála hůř než ve W. s Jankovičovou?
UltraQitovci všech zemí, spojte se :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Fulnek naráží na tradiční frázi "podmínky jsou pro oba/všechny stejné". To je totiž ta největší lež, jaká ve sportu může zaznít, zvlášť v tom individuálním. Každé tělo je unikát a reaguje na různé situace různě. Tudíž NIKDY nejsou pro oba podmínky stejné. Leda by šlo o klony.

Ale je jasný, že asi těžko může nějaký tenista nebo sportovec obecně, vystoupit s tím, že "organizátoři potřebovali potlačit domácího hráče a věděli, že já vedra těžko snáším, tak nás nechali hrát v tom největším pařáku."
Reagovat
smazaný uživatel
Fulnek naráží na tradiční frázi "podmínky jsou pro oba/všechny stejné". To je totiž ta největší lež, jaká ve sportu může zaznít, zvlášť v tom individuálním. Každé tělo je unikát a reaguje na různé situace různě. Tudíž NIKDY nejsou pro oba podmínky stejné. Leda by šlo o klony.

Ale je jasný, že asi těžko může nějaký tenista nebo sportovec obecně, vystoupit s tím, že "organizátoři potřebovali potlačit domácího hráče a věděli, že já vedra těžko snáším, tak nás nechali hrát v tom největším pařáku."
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zrovna ty něco piš o frázích :-), když narážíš pořád na rozhodčí.
Unikátní jsou spíš někteří ultraQtovci.
Reagovat
FulnekUltras
Zkusil jsi už někdy běžet třeba tři kiláky s rýmou, blekoto ??? ;)
Reagovat
slacker
Ty jsi to zkousel? Proc proboha?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je trefa. Kdyby jen s rýmou...
Reagovat
smazaný uživatel
No blekotáš tady i ty. Nahoře vložíš rádobyobjektivní komentář, ale v zásadě kopíruješ to, co jsem napsal já.
Reagovat
FulnekUltras
Takže nezkusil. To mě vůbec nepřekvapuje.
Reagovat
smazaný uživatel
???
Reagovat
FulnekUltras
Takže ani nedocvaklo. To už mě nepřekvapuje teprv...
Reagovat
Fandina
Tak samozřejmě, Petře tyhle podmínky nesedly, proto hrála hůř než jindy.
Reagovat
spaniel
Z Azatrenky jsem mel obavy, ale Simona hraje zatím skvěle. Snad to urve.
Reagovat
VlS
Ty, a co tak si dát na smutek panáka, místo psaní. Už jsem tě chtěl pochválit, jak se celkem držíš v mezích, ale dneska teda zas perlíš. Fakt, zkus toho panáka
Reagovat
smazaný uživatel
Já se držím furt, do rozhodčích budu rejt do té doby, dokud budou dělat chyby. A pro všechny bude lepší, když přiznáte, že je dělají, než zatvrzele tvrdit, že jsou bezchybní, když všichni víme, že nejsou.

Ale toho panáka bych si dal, když mě na něj pozveš. :-)
Reagovat
slacker
Rozhoci chyby delaji ale rozhodne ne v takovem gigantickem meritku a tak jednostrane zamerene proti Petre ktere tu od tebe zapas co zapas citavame.
Reagovat
Fandina
Dělají chyby proti každému a že on upozorní na ty proti Petře, je jasné, když sleduje její zápasy. Na chyby proti jiným tu zase upozorńují oni. Jejich fanoušci.
Reagovat
spaniel
Jistě ze jsou omylni. Ale ty tvrdíš, ze dělají 3 chyby v gemu a to rozhodne ne.
Vem si, ze úspěšnost hráčů u jestraba je sotva 20%. A to jsou sporné míče blízko lajn a oni jsou nejblíž a mají to v oku. Jak si ty dovolis tvrdit, ze to vidíš z gauce lip nez oni nebo nez jestřáb? A jeste ze se to děje zejména proti Petře vždycky. Naprostá blbost.
Reagovat
Fandina
On ale netvrdí, že je lepší než jestřáb, jen když vidí, že má dojem, že byla chyba, tak na to upozorní. A určitě to nedělá třikrát v game, jak píšeš. Přeháníš.
Reagovat
spaniel
Dík, ale ja mu rozumím. Nepotřebuji tlumočníka, co mne to přeloží do hatmatilky.
Reagovat
Fandina
To já nemohu vědět, že nepotřebuješ tlumočníka. Alespoň mě někdy připadá, že ano.
Reagovat
spaniel
"A určitě to nedělá třikrát v game, jak píšeš. Přeháníš."

Hele, ty stará dementní smrtko. Dole píše o těch 3 chybách v gemu. Raději netlumoč, o tvé dementní preklady nemám zájem.
Reagovat
Fandina
Napsal, že se to stalo v jednom game, ale ty to píšeš, jako by to bylo pořád.

Jinak dementní starče nemusíš moje tlumočení číst. Nikdo tě k tomu nenutí.
Reagovat
spaniel
Jsem asi o 100 let mladsi a 1000x chytřejší. Proste na me nereaguj. Už rok ti píši, ze o to nestojím, jenže ty jsi nejspíš příliš dementní a senilní, abys to konečně pochopila.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli jsi mladší nevím, ale chytřejší evidentně ne.
Reagovat
spaniel
Můj pes je chytřejší nez ona. To už tak každy ví. Pokud ty ne, nesvědčí to o ničem dobrém...
Reagovat
smazaný uživatel
Možná je chytřejší než ty, tomu bych i věřil, ale rozhodně ne než Fandina. Myslím, že ta je hodně inteligentní, i když trochu svá. A právě to vás tady děsně vytáčí. Čímž ovšem jenom dáváte najevo, že jste horší než ona.
Reagovat
smazaný uživatel
Možná je chytřejší než ty, tomu bych i věřil, ale rozhodně ne než Fandina. Myslím, že ta je hodně inteligentní, i když trochu svá. A právě to vás tady děsně vytáčí. Čímž ovšem jenom dáváte najevo, že jste horší než ona.
Reagovat
spaniel
Nemusíš sem všechno dávat 10x. Tím světa blbost jeste zdůrazní. Fandina je totálně nechapava a zabrzdena. A ty jsi dívky retardovaný úchyl, co je posedlý Kvitovou.
Reagovat
Fandina
:-)))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem nevěděl, že pacoši na psychině mají internet..
Reagovat
spaniel
Originální nejsi. Jestli jsem tuto vetu neviděl tisíckrát, tak ani jednou.
Raději bacha, abys tam neskončil ty. Buď se zblaznis a odchází te někde jak budeš běhat a blekotat o rozhodčích, nebo jak se obnazujes u Petřína domu.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem v klidu, za to ty máš evidentně problém.
Reagovat
Fandina
Určitě má problém. Jak jsem psala, do vzkazníku mi psal opakovaně, že jsem dement a nemám na něj reagovat ... je mi ho líto, chlapce
Reagovat
Roger_Federer
Napsal ti pravdu.Odhalil to jako prvni.
Reagovat
Fandina
Já vím, dement v druhých vidí dementy. Je vás několik.
Reagovat
slacker
A fotbalista ve vsech vidi fotbalisty
Reagovat
Fandina
Pěkně a další se dozvíme co?
Reagovat
Roger_Federer
Vy ste parecek, kdys nemela 100roku, mohly byste met jeste male opicky.
Reagovat
spaniel
Nestraš. Nejtupejsi opice ma světe.
Reagovat
Fandina
Nějaké lepší přirovnání by nebylo, tohle je slabé. I když je to velká zábava, že se tak moc někdo angažuje v tom, aby mi vysvětlil že jsem tupá. Asi tě to hodně bere, co napsat mi něco takového. Musíš na tom být hodně zle.
Reagovat
spaniel
Nepíšu to tobě ale Dominikovi. Věděla bys to, kdybys nebyla dement.
Reagovat
Fandina
Piš si co chceš, ale nediv se mi, že z tebe mám legraci. Z toho, jak si mi psal do vzkazníku a vůbec z toho, jak s tou demencí tu operuješ.
Reagovat
spaniel
Dement ma legraci z kde čeho a prd to znamená.
Reagovat
Fandina
A to ti nevadí, že mám legraci z tebe. To ti je jedno?
Reagovat
spaniel
Jistě, vždyť jsi dement. To nic neznamená.
Reagovat
FulnekUltras
Nedošuku... ;)))
Reagovat
Fandina
To ti nevěřím ani ve snu, že ti nevadí, kdyby z tebe měl někdo legraci. Podle toho co tu píšeš, máš o sobě velké mínění, myslíš si, jak si chytrý, všemu rozumíš. To, že nerozeznáš dementa, je tvůj problém, nejsi dostatečně inteligentní. O to víc tě musí štvát, když ti někdo takový napíše, že z tebe má legraci.
Reagovat
spaniel
:)
Jsi dement. Trvalo jen chvilku na to přijít. Dementuv názor nema žádný význam. Je mne úplně jedno co si myslíš. Je to ma úrovni psa. Jen lituji lidi co te potkávají v reálu. Zejména tvou rodinu.
Reagovat
Fandina
Já myslím, že takový veřejný web, kde píší různí lidé je i takovým testem inteligence. Dement nejsem a jestli si to ty myslíš, tak si to mysli dál. Tvoje věc. Ale rovnou ti říkám, že nejsi chytrý. Nerozeznáš člověka.
Reagovat
spaniel
Jsi dement. Jsi definice dementa. Ma tobě by mohli učit jak vypadá dement.
A mimochodem, nedal jsem ti svolení.
Reagovat
Fandina
zajímalo by mě, proč pořád odpovídáš, nedá ti to? Jdi se bavit s někým jiným, máš tu x lidí, proč si všímáš mě? Proč mi píšeš do vzkazníku, že jsem dement? To tě tak zajímám?
Reagovat
spaniel
Do vzkazniku jsem ti napsal jednou. Děláš jako bych ti psal pravidelně a pořad. Zas si tak nefandi demente. Úsměv.
Reagovat
Fandina
Psal si víckrát tak nevykládej. A žádal si, abych na tebe nereagovala. Jako by ses mě bál.
Reagovat
spaniel
Bal? :D
Ne, jen nestojim o kecy dementni stareny. To ty to nedokazes respektovat a vyhledavas to. Primo bazis po tom, abych ti napsal ze jsi dement.
Reagovat
Fandina
Kdybys nechtěl psát, že jsem dement, tak bys to nepsal. Nevykládej mi tady pohádky, že to píšeš kvůli mě, že se mi to líbí. Vůbec mě neznáš a nevíš, co se mi líbí a co ne. Jsi evidentně posedlý svou myšlenkou, že jsem dement a máš potřebu mi to říkat. Jinak bys to nepsal.
Reagovat
Fandina
Upřímně, já mám ráda inteligentní lidi, ty k nim nepatříš, tak proč se pořád na mě lepíš?
Reagovat
spaniel
Ty jsi se vetrela do vlakna, které se te nijak netýkalo. To je jen další důkaz tvoji demence.
Reagovat
Fandina
Ale já se tě ptám, proč mi pořád odpovídáš, co tě k tomu vede. Proč mi píšeš do vzkazníku, že jsem dement. Jestli to potřebuješ ke svému životu, reagovat na mě. Já to totiž nechápu. Mě je úplně jedno, kdo seš aa co tu píšeš. Jestli nejsi nějak postižený, že tě tohle baví.
Reagovat
spaniel
Kdy jsem ti napsal do vzkazniku naposledy?

Nebud tak domysliva.
Reagovat
Fandina
Ono je to tak, že mě vůbec nezajímalo, že si o mně nějaký xyz na netu myslí, že jsem dement. Tys to začal psát do vzkazníku. To je tvoje věc, ne moje. Ty máš problém s tím, že máš potřebu mi to sdělit, co si o mně myslíš. Proto si mi to psal. Ty sám.
Reagovat
spaniel
Fakt sám? Téda, to je novina. Napsal jsem ti nejdřív do vzkazniku soukromě, aby ses uvědomila. Jelikož jsi dement, nezabralo to. Od te doby ti to píši veřejně. Ale je to jedno, dement si neuvedomí, ze je dement.
Reagovat
Fandina
Normální nejsi, to by ti tak nezáleželo na tom psát druhému, že je dement. Protože normální člověk to nemá zapotřebí se tímhle zabývat. Takže doporučuji psychologa nebo psychiatra, to je asi to jediné, co ti pomůže.
Reagovat
FulnekUltras
Buď rád hochu, že jsi skutečnou demenci ještě nepoznal - tedy aspoň u druhých...
Reagovat
spaniel
Poznal. Fandina a IQ tykve je strop.
Reagovat
Fandina
Tak to chápu, už jsem se bála.
Reagovat
Fandina
Já předpokládám, že si spaniel dělá legraci, nebo alespoň píše o demenci ve smyslu ne vážného onemocnění, v opačném případě by to bylo z jeho strany hodně špatné.
Reagovat
FulnekUltras
No - některé jeho výrazy tady už jsou za čárou zcela jednoznačně...ale ono jen dobře, když to nikdo nemaže a každý si to může kdykoliv přečíst jako praktickou sondu do úrovně chování dnešních konzumem zpitomělých -cátníků...že jde "jen" o virtuál, je úplně vedlejší...
Reagovat
spaniel
Zjevne nevis kdo je fandina. Jednou poznas. Zbytek tvych analyz je smesny.
Reagovat
Fandina
A ty víš, kdo je Fandina?
Reagovat
FulnekUltras
Tohle už jsi mi psal jednou před rokem. Ale vidím to pořád stejně. To víš, starýho dementa už novým kouskům nenaučíš a mladýho aroganta - kterej by eventuelně moh' bejt považovanej i za střeďáka ;) - předělá (možná) až takových 10-20 let navrch...
Reagovat
Fandina
S tím starým dementem si mě dostal, ale máš pravdu. Vidím to podobně.
Reagovat
FulnekUltras
Jako starej dement se ve Tvé virtuální společnosti cítím naprosto komfortně... ;)
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, ne každý druhému rozumí a chápe ho a má ho rád, ve virtuálním světě to platí dvojnásob, druhého nevidíme, takže se obtížněji komunikuje. Ale souhlasím s tím, že se pozná mnohé, podle toho, jak a co tu píšeme. Vidět třeba toho člověka nemusím a udělám si obrázek, kdo to asi bude v reálu.
Reagovat
FulnekUltras
Takže upřesnění ve SkypeBoxu O2-arény... ;)
Reagovat
Fandina
Navíc na španělské.
Reagovat
Fandina
A tvůj pes je chytrý?
Reagovat
spaniel
Na psa je průměr, ale tebe převyšuje o třídu.
Reagovat
Fandina
Je úsměvné, jak na mě poštěkáváš a jak ti dělá dobře, když mi můžeš říct, že jsem dement a jiné věci. Celkem dobrá zábava pro mě. Nemyslíš?
Reagovat
Fandina
Podívej, jsi na veřejném webu, může tu kdokoli psát a reagovat na kohokoli. Je mi jedno kolik ti je, ale normální nejsi a chytrý také ne. Už jenom kvůli tomu, jak si mi psal do vzkazníku, že jsem dement. To opravdu normální člověk nedělá.
Reagovat
spaniel
Proč? Ty jsi dement. Stará dementní starena. Měla bys to vědet.
Reagovat
Fandina
Jsi směšný. Vůbec nemáš ponětí kdo jsem. Mám z tebe legraci.
Reagovat
spaniel
:) vím to moc dobre. Jsi dementní starena.
Reagovat
Fandina
Na tebe nemám.
Reagovat
spaniel
Starena ze me bude těžko.
Reagovat
Fandina
psala jsem o demenci
Reagovat
slacker
Spaniel ale neni lepsi nechapava starena
Reagovat
Fandina
Já nejsem žádná dementní stařena. Jsem inteligentní, chytrá, hezká. Prstíčkem bys hrabal.
Reagovat
spaniel
Inteligentní a chytrá nejsi. Jak vypadas je tady vedlejší.
Reagovat
Fandina
nerozeznáš kdo je inteligentní a chytrý
Reagovat
slacker
Rozezna to, ty to nerozeznas. To vim na beton.
Reagovat
Fandina
Já nepotřebuji nic rozeznávat, já to vím.
Reagovat
Roger_Federer
:)...uz je to tady, uz je to tady.Uz mi to chybelo.
Reagovat
misa
:-)
Reagovat
Roger_Federer
Z gauce:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ad tři chyby v gamu: pokud ji udělá stejný rozhodčí, jako v tom inkriminovaném závěru druhého setu za stavu 4:5 pro Italku ty Petřiny returny, tak mi na tom nic zvláštního nepřijde. A pokud je lajnový v situaci, že má buďto před sebou prdel hráčky nebo musí ukročit metr na stranu, tak je pohled z horní kamery jednoznačně přesnější, než to, co vidí on. To je fyzika, to neokecáš.

Ad hráči to vidí nejlíp: to je taky pitomost, vzhledem k tomu, že jsou obvykle v pohybu a v různě krkolomných pozicích, tak mají naopak vůbec nejhorší možný úhel pohledu ze všech. Teda pokud jim míček náhodou nespadne přímo k nohám.

Ad Petra: hraje útočně a na riziko, je tedy zcela logické, že ona a jí podobné na to doplácejí nejhůř.
Reagovat
janek_da
Ty Fyziku , jestli máš rozlišení Full HD 1920×1080, tak když máš pohled na necelý kurt, uberu a řekněme tedy 30m. Tak jeden bod na tvojí obrazovce dělá 1.5cm

Absolutně nemáš šanci říct s přesností na 1 bod, jestli míček skončil na čáře. A i kdyby jo, tak to v reálu nemusí být pravda.
Reagovat
smazaný uživatel
Každopádně mám větší šanci, který buď přes hráče nevidí vůbec nic nebo musí stát bokem, což, a při té rychlosti, jakou míčky lítají, obzvlášť hodně zkresluje. Jako neříkám, když to uletí o deset čísel, ale když jde o milimetry, tak je to sakra problém.
Reagovat
janek_da
píšu, 1 bod na tvojí obrazovce je 15 mm na kurtu. Takže ty milimetry právě vůbec nemůžeš řešit.

I kdyby sis nahrál aut na video stopl při doteku (to poznáš přesně na jeden snímek?), tak nemůžeš zaručit, že míček skončil na čáře i když v tv to tak vypadá.
Reagovat
smazaný uživatel
Já ti rozumím a v zásadě tě nerozporuju. Ale ty milimetry rozhodně nemůže řešit ani lajnový, pokud na lajnu přes hráčku nevidí a/nebo je metr od lajny.
Reagovat
slacker
No a proc ty mm muzes resit zrovna ty? To tajemstvi nam prozrad, prosim prosim smutne koukam. Kouzelne brejle?
Reagovat
Fandina
Řeší to, protože se na to zaměřil. Tak mu to nezáviď.
Reagovat
slacker
Zameril se na to jak na vyzkum duchu na hrbitovech.
Reagovat
Fandina
To právě ne, zaměřil se na to, protože to vidí při zápase, takže to má logiku a nabízí se to.
Reagovat
slacker
A netlumoc, ptal jsem se mladika s kouzlenyma brylemi a ne dementni smrtky :-D
Reagovat
smazaný uživatel
a proč bych nemohl?
Reagovat
slacker
Nemuzes seriozne resit neco co jsi videl 1x a co je pod rozlisovaci schopnosti media pres ktere to sledujes. Teda resit muzes co chces ale jen jako tajtrdlik se stihomamem :-D
Reagovat
VlS
A přesto musí nějak rozhodnout a má na to desetiny sekundy
Reagovat
janek_da
Může to řešit umpajrový, ale jde převším o tvoje řeči, že to byl aut. Leda můžeš nadávat, že hráčka clonila lajnovému výhled.
Reagovat
spaniel
A jak vysvětlíš to, ze je tady spousta fanoušků Petry a nikdo kromě tebe to nevidí? Nepřijde ti to divné?
Reagovat
Fandina
Ale také to tu píší jiní, když se jim zdá, že byl aut.
Reagovat
janek_da
si už děláme z iqeho srandu, protože jinak to už nejde
Reagovat
Fandina
Jenže on tak moc důvod k té legraci není. Až takové nesmysly nepíše.
Reagovat
smazaný uživatel
Ani ne. Tady jsou rozhodčí bráni jako naprosto nezpochybnitelná modla, přestože jsou zcela evidentně dlouhodobě nejslabším článkem tenisu. Ať už ti na umpiru, jejichž činnost je zredukována na předčítání průběžného skóre, nebo ti na lajně, kteří jsou stavěni do situace, kterou zcela objektivně nemohou zvládnout.
Reagovat
spaniel
To je další blbost. Když sleduji Federera, tak zhruba 3x za zapas nastane situace, kdy to vidím jinak nez rozhodčí. Z toho 2x si některý z hráčů vezme jestraba. Rozhodne se to neděje tak často jak u tebe.
Reagovat
smazaný uživatel
Žádná blbost, jenom to potvrzuje, co jsem napsal.
Reagovat
spaniel
Tvl, ty jsi doopravdy retardovaný. Ja ze tak jen vypadas, ale to je asi jen věrný obraz vnitřku.
Reagovat
VlS
No, pořád 99% všech tenisovejch zápasů je na kurtech bez jestřába, takže se zatim tenis bez toho nejslabšího článku neobejde
Reagovat
smazaný uživatel
Jestřáb ten nejslabší článek ovšem stejně nenahrazuje, takže tohle se ti úplně nepovedlo.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestřáb ten nejslabší článek ovšem stejně nenahrazuje, takže tohle se ti úplně nepovedlo.
Reagovat
VlS
Přomysli co píšeš, protože teď ti už není rozumět vůbec.
Reagovat
smazaný uživatel
Já to napsal jasně, takže začínám pochybovat o tvé schopnosti chápat obsah textu. Ale ještě jednou to zkusím - nejslabším článkem jsou rozhodčí a jestřáb rozhodčí nenahrazuje. Proto je tvoje poznámka, že na 99 % kurtů jestřáb není, zcela irelevantní.
Reagovat
VlS
A co to, že se tenis bez rozhodčích neobejde? Dochází argumenty, tak jako obvykle utečeš do iracionality?
Reagovat
smazaný uživatel
Ale obejde, jistě by je šlo nahradit patřičnou technikou. Kdyby byl zájem, tak už to dávno bylo.
Reagovat
VlS
A ten jestřáb je tedy co? Ty sis toho panáka už dal a nezůstalo u jednoho, viď?
Reagovat
smazaný uživatel
Jestřáb snad nahrazuje rozhodčí? Tam, kde je jestřáb snad nejsou rozhodčí? Ty máš fakt velkej problém s chápáním obsahu sdělení.
Reagovat
Roger_Federer
:), vetsi hovadinu jsem vzivote neslysel.uz vidim nejaky maly turnaj, jak plati xtisic euro za tu techniku.
Ty si martan
Reagovat
VlS
On to cvakne, pár desítek miliard doláčů to spraví :-)
Reagovat
slacker
To by se mohlo zacvakat z te Nadace Petry kvitove co do ni tecou ty v Ceske republice nedanene prijmy, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Je naprosto směšné ohánět se malými turnaji, když adekvátní podmínky nejsou schopny zajistit ani ty velké. Evidentně tedy žádný rozumný argument proti nemáš. To mi připomíná Blattera a jeho odmítání videa a jiných pomůcek ve fotbale, taky blábolil takhle zcestně.
Reagovat
Roger_Federer
Co to meles?
pises jasne, ze by se rozbodci mely nahradit technikou.Jakou?
Jestrabem? na kazdy turnaj, nebo ty vymyslis neco jineho?
Jak to bude fungovat, z ceho to zaplati?
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím přesně, jakou techniku, nejsem na tento obor expert. Ale vím docela určitě, že by ten problém vyřešit šel a že už mohl být dávno vyřešen, kdyby byl zájem. A vzhledem k tomu, kolik se v tenise točí peněz rozhodně nemám strach, že by se to nezaplatilo.

Jestli je to na tebe moc složité, za to já nemůžu. Jednodušeji a srozumitelněji už se to popsat nedá.
Reagovat
Roger_Federer
"Já nevím přesně, jakou techniku, nejsem na tento obor expert. Ale vím docela určitě, že by ten problém vyřešit šel a že už mohl být dávno vyřešen, kdyby byl zájem."
Jako fundovany ucetni, jsi presvedceny, ze tenisovy turnaj na Svanici by si mohl ekonomicky dovolit namontovat na x kurtu, imaginarni techniku, ktera by nahradila lidsky faktor rozhodci??
Reagovat
Fandina
On přece psal obecně, kdyby technika byla na velkých turnajích, tak by se samozřejmě postupem času dostala i na malé.
Reagovat
Roger_Federer
Ja nepotrebuju, abys mi vysvetlovala, co si ige mysly.Je schpny to napsat sam, predpokladam.
Takze pockej laskave az se mi bude chtit stebou bavit a na neco se te zeptam.Pak mas svolemi mi odpovedet.
Reagovat
smazaný uživatel
Ona to Fandina s tebou myslí dobře, chce ti pomoct, když ode mě to zjevně nechápeš.
Reagovat
Fandina
Přesně tak. Nechápe jednoduché věci, chtěla jsem mu pomoct.
Reagovat
smazaný uživatel
Ona to Fandina s tebou myslí dobře, chce ti pomoct, když ode mě to zjevně nechápeš.
Reagovat
Fandina
Neurčuj mi, kdy a na co mám psát. Od toho tu nejsi. Pokud nechceš něčí příspěvek číst, nečti ho. A neurčuj druhému, kdy mají psát. Není to slušné a nedělá se to.
Reagovat
Roger_Federer
Neslusne je, že se nekomu neustale vtirat do hovoru.
Reaguj na me, jenom kdyz se te na neco zeptam, pak mas moje svoleni, jinak ne.
Reagovat
Fandina
Neslušné je psát v diskusi na veřejném webu, že se vtírá do rozhovoru. Tady platí přístup všem a všude. Pokud si chceš psát jen s dotyčným jedním, máš k tomu prostor ve vzkazníku. Každý inteligentní člověk tohle ví.
Reagovat
spaniel
Proč píšeš? Nemáš svolení.
Reagovat
Fandina
od tebe?
Reagovat
slacker
coz ty zjevne nevis pac nejsi dostatecne inteligentni, pis lidem do vzkazniku kdyz to sama navrhujes
Reagovat
Fandina
nějak se ty argumenty motají, že
Reagovat
smazaný uživatel
Proboha, to je jak u blbejch. Jde pochopitelně především o turnaje nejvyšší kategorie. Hokejisti v krajském přeboru taky nemají videorozhodčího a přesto nikdo nepochybuje, že do extraligy patří. A stejně v tenise - na největších turnajích technika, na menších lidi. Na těch ještě menších dneska dokonce ani lidi kolikrát nebývají, což jistě dobře víš.
Reagovat
VlS
Hele, že ty jsi vyrostl bez táty? Jsou u tebe Dominantní známky modelů ženský manipulace.
Reagovat
slacker
slusny postrech
Reagovat
Fandina
Napsal jen, že by se mohly nahradit rozhodčí technikou. Jakou to už je věc jiná, ale donenávna nebyl jestřáb nebyl čip na síti, teď to je. Mohou být ozvučeny lajny atd.. Takže taková utopie to není.
Reagovat
slacker
Ja myslim ze technikou uz byli nahrazeni nekteri diskutujici na TP
Reagovat
spaniel
Jen algoritmus je jeste hodne nedokonalý. Řekl bych az dementní :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jistě, program Slacker všichni známe.
Reagovat
smazaný uživatel
Jistě, program Slacker všichni známe.
Reagovat
Fandina
JJ ten nezklame, reaguje okamžitě a vždycky oponuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Eh, co to? Že ty panákuješ (a to navíc beze mě :-p )?
Reagovat
smazaný uživatel
Eh, co to? Že ty panákuješ (a to navíc beze mě :-p )?
Reagovat
Roger_Federer
Genie, uz oprav ten prohlizec, at se ti ty prizpevky neustale nedabluji.
Cist to 2x je fakt moc.
Reagovat
Fandina
ty to čteš dvakrát? ........... oooooooooooo
Reagovat
spaniel
Dement ma zas záchvat. Klasika.
Reagovat
Fandina
Někdo ho má zase, někdo ho má pořád, to je těžké.
Reagovat
Roger_Federer
Tady je dneska vubec sraz exotu..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak vem Spaniela a běžte do pryč. Rázem tu bude o dva míň.
Reagovat
Fandina
Také jsem si všimla, když ses se spanielem objevil. Nechcete si povídat třeba ve vzkazníku, když si tak rozumíte.
Reagovat
spaniel
Vy jste se našli. Starý dement a retardovaný úchyl. Dvojka k pohledání.
Reagovat
Fandina
Jasně, my si rozumíme, a samozřejmě že je nám líto lidí, kteří vidí v druhých úchyly a dementy. Co s takovými lidmi také, že.
Reagovat
Fandina
Je nám jich líto, ale je to jejich problém,, jejich věc. Samozřejmě, že se dobře bavíme i tím, jak po nás jedou.
Reagovat
FulnekUltras
Ta svoboda projevu na TP, to je věc, co ? ;)))
Reagovat
spaniel
Njn, mne to neva, nikdy jsem nepsal, at už nepíše. At se každy vyprofiluje.
Reagovat
Fandina
To by ještě scházelo, abys mi určoval, jestli mám psát nebo nemám. Co si o sobě myslíš?
Reagovat
Fandina
Přesně tak. Na jiném webu by za takováhle slova jel.
Reagovat
Roger_Federer
Na jinem webu by si ty nebyla uz 4 roky, tady te trpi.
Reagovat
Fandina
Nech si ty rady pro někoho jiného, píšeš nesmysly. Jsi úplně mimo.
Reagovat
FulnekUltras
Lepší než nějaká "podjatá" cenzura je přirozené vnitřní samočištění... ;)
Reagovat
Fandina
také pravda
Reagovat
Roger_Federer
Rekl soudruh.
Reagovat
FulnekUltras
Samej dabl po vzoru dnešní instruktorky... ;)
Reagovat
VlS
Klidně, ale budeš to mít 600 kiláků z ruky. Nikdo nepopírá, že rozhodčí nedělají chyby, protože je dělají, ( před chvilkou piškodila hlavní Viku, zahlásila na servis out, on to out nebyl, servis se opakoval a Vika sekla DF), ale nejde až na velmi vzácné výjimky ( pamatuju jednu Kaderovu), který by zásadně ovlivnily zápas. Ale o to nejde, jde o tvý vyhlášení, na co která má a nemá, o servisu a empirickém ověření atd. To jsou kecy ...... :-). Dej si toho panáka
Reagovat
smazaný uživatel
Každá chyba hrubě ovlivňuje zápas.
Reagovat
Roger_Federer
Po necekanem vypadnuti Legendy se
Serene otevrela moznost zisku Granslemu..
Reagovat
Fandina
Konečně rozumné slovo.
Reagovat
ta-dah
...pozoruhodny postreh hodny genia:-)))
Reagovat
slacker
Jen jestli to genius nema poseptane od sve odborne skolene asistenky :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. Před turnajem by s tím nikdo nepočítal, ale po dnešku to nabývá reálných obrysů.
Reagovat
kada.tom
Vika začala 2. set zostra, snad vydrží :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak toto je úplně jiná galaxie co se kvality tenisu týče než předchozí čtvrtfinále, krása :)) Mimochodem, zdá se, že podle autora článku si Flavia zahraje v semifinále rovnou s finalistkou, přitom Vika ani Simona ještě nedošly ještě ani do toho semifinále :D njn
Reagovat
smazaný uživatel
Pennetta si zahraje semifinále s finalistkou. S tím teda souhlasím :-D
Reagovat
smazaný uživatel
já v podstatě taky, akorát mi nějak nesedí to, že si Pennetta zahraje semifinále proti vítězce posledního semifinále, tak asi přeskočíme rovnou do finále se Serenou ne? :D
Reagovat
fretek
V New York City je teď 33°C (údajně pociťovaných jako 35°C). Vlhkost asi 50%. Kdyby se v mači počítaly jenom UF, které Petra vyrobila, stačilo by to na výsledek 0:6, 0:6 a ještě 0:3.
Reagovat
fretek
Místo UF má být UE
Reagovat
smazaný uživatel
Statistika UE je nejzbytečnější a nejnepřesnější statistika, která se v tenise dá najít. FE je na tom dost podobně.
Reagovat
smazaný uživatel
Statistika UE je nejzbytečnější a nejnepřesnější statistika, která se v tenise dá najít. FE je na tom dost podobně.
Reagovat
slacker
ten Tommr asi hodne trpi :-DD
Reagovat
smazaný uživatel
ty návleky jí opravdu nesluší..jinak kvalita zápasu trošku jiná jak u Petry, podmínky jsou pořád stejné, nevíte?
Reagovat
ta-dah
...zatahlo se a ochladilo, skoda, ze az ted...:-)
Reagovat
dadaft
tvl holky to tam sází do růžků jako by se nechumelilo. ))
Reagovat
smazaný uživatel
věřím, že Vika dá 2. set
Reagovat
dadaft
hraje o dost líp než minule, noha zdá se v pohodě, ale hlavně je tam víc dravosti,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
nezbývá než se těšit na další set, lépe dva.
Reagovat
misa
hloupý set zbývá...

A po vypadnutí Petry fandím Simoně, ať to dotáhne až k titulu.
Reagovat
smazaný uživatel
Na titul nemá, ale Viku by porazit mohla :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Na titul nemá, ale Viku by porazit mohla :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Na titul nemá, ale Viku by porazit mohla :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ještě 40x hele :P ;)
Reagovat
misa
Nějak ti to blbne.
Reagovat
spaniel
To jsou ty nervy.
Reagovat
janek_da
:))))
Reagovat
smazaný uživatel
1. set zaslouženě pro Simonu.
Reagovat
kada.tom
No, Vika si nechala Halepovou utéct a už to nedohnala. Tak snad ve 2. setu zabere :-)
Reagovat
smazaný uživatel
musí ! přijde mi Serenu tlačíš ze všech sil a Viku tak nějak laxně :D
Reagovat
kada.tom
protože kdyby mělo dojít na finále Serena - Vika, tlačil bych Serenu :-) ale samozřejmě fandím Vice dneska, to je jasný, chtěl bych jí ve finále :-)
Reagovat
janek_da
myslím, že 2.tenis vyhraje
Reagovat
Mayo
wow, prvý set pre jasne lepšiu Simonu, uvidíme, čo ďalej Vika
Reagovat
pockerface
No jo, to je úplně jiný tenis než v 1.QF. Sice průběh na skore skoro stejný, ale úroveň hry úplně někde jinde.
Reagovat
tommr
Pennetta bude zítra ráda když neschytá dva kanáry at už bude hrát proti Halepový nebo Azarenkový ...
Reagovat
smazaný uživatel
Výbornej tenis teď od obou, a od obou taky hlučná kulisa :P
Reagovat
janek_da
Adopr, teď je tam zataženo, ale prádelna asi pořád
Reagovat
pockerface
To sluníčko opravdu vadilo obou hráčkám. Myslím si, že hlavně v 1.setu pořádně neviděli dopad míčku. No možná škoda, že Petra nehraje až jako druhá. Ale s tím už nic neuděláme.
Reagovat
VlS
její rukávky. Ty bicepsy jsou vysvětlené, a ta předloktí? Tam má puchejře, jak někomu šacuje kapsy?
Reagovat
tommr
asi se inspirovala Raonicem ...
Reagovat
dadaft
hm, Simona válí a momentálně vládne kurtu.
Reagovat
smazaný uživatel
Super Simonka, jedeme! :))
Reagovat
Fandina
Vika je strašná houkačka, kdyby toho nebylo, byla by to hráčka na fandění úplně super. Je bojovná, dobře se pohybuje, má silné údery, ale to houkání je děs. V televizi mi to ani nepřijde, ale byla jsem v Římě na jejím zápase s Hráďou a byla to fakt hrůza, tam na místě.
Reagovat
janek_da
nedávno jsem viděl na youtube Seleš, která řvaní při úderu protlačila jako normální součást hry.

Ona ta Monika byla proti dnešním hráčkám téměř potichu,něco jako Lucka.
Reagovat
Fandina
Já tomu rozumím, že to někomu může pomáhat, i třeba že to některá hráčka používá jako matení soupeřky, jak se také říká, tomu všemu rozumím, ale když sedíš u televize, tak si vypneš zvuk, ale v Římě na stadionu, kde se ztišili diváci a bylo ticho, tak to její řvaní bylo hrozné.
Reagovat
Mayo
Priatelia, musím sa vám priznať, že som zatiaľ zo zápasu prekvapený. Simona hrá dobre. Je lepšia.
Reagovat
pockerface
Simoně se podařilo potvrdit brejk. Opravdu každý zápas je jiný. Simona dneska hraje opravdu dobře. Simona je trošku jako Petra, když je jasnou favoritkou v utkání tak se taky někdy dost trápí, když je to půl na půl a není na ní asi takový tlak, tak hraje o třídu lepší tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Paradox je, že ten tenis Viky je pro Simonu hnacím motorem. Ale proti Serene ani s touhle obranou
nemá sebemenší šanci, kdež to tenis Viky plati na Serenu asi nejvíc :-D Ta Serena má prostě z pr...
štěstí :-D Samozřejme ze Víka to muže ještě otočit, ale nevím nevím :-D :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Azarenka, na to že jsem ji nikdy nemusela, tak mi její hra vždy tak nějak imponovala hlavně v její top formě, ale co se objevila Simona, tak její hru žeru asi úplně nejvíc :)) Kdyby zahrála skvěle ve finále proti Sereně, tak bych se vůbec nezlobila :)
Reagovat
milik254
https://www.facebook.com/WTA/posts/10154123175641102
Nojo, aby se Jiřík nepostěžoval na rozhodčí i na facebooku. Dáme mu tam nějakej vtipnej koment?
Reagovat
smazaný uživatel
Ty máš dost, takhle mě stalkovat. :-p
Reagovat
Roger_Federer
Ty vole Jirko, to uz je ale na doktora, ta fobie z rozhodcich.
Reagovat
smazaný uživatel
Víš ty vůbec, co je fóbie?
Reagovat
slacker
neco uplne jineho nez filie
Reagovat
Roger_Federer
Chces slovickarit?
Mas fobii jako Brno, ze rozhodci ovlivni negativne Petrin zapas.
Mozna si to ani neuvedomujes, ale poznamku o tom ze rozhodci ji prohraly zapas utrousis vzdycky.
Reagovat
Fandina
Jenže ty se nedovedeš nad nic povznést. Podle tebe když tu někdo napíše něco co si myslí že je, tak hned vidíš fobie, nemoci. Ale tak to v životě nechodí. Napsal, že viděl chybu, o žádné fobii to není.
Reagovat
Roger_Federer
Vidi chyby ktere vzdy ovlivni negativne vysledek Petrina zapasu.
To je rozdil.on pokazde tvrdi, ze byla lepsi, prohrala kvuli chybam rozhodcich.
Reagovat
Fandina
Popisuješ normální reakce někoho jako fobii. Nesmysl.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger vůbec netuší, co to fobie je :-)
Reagovat
Fandina
Že by byl tak hloupý?
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli je hloupý nevím, ale co je fóbie, to opravdu netuší.
Reagovat
Fandina
Tvůj problém je, že se domýšlíš o lidech, že jsou takoví, jak si to vysvětluješ ty. Jenže to tak není. To, že napíše několikrát, že jí ukřivdil rozhodčí neznamená fobii.
Reagovat
slacker
stihomam?
Reagovat
smazaný uživatel
Takže nevíš, co je fobie. Že mě to nepřekvapuje.
Reagovat
Roger_Federer
Jirko, i kdych to nevedel, urcite bych si to umel najit na googlu.
Tvoje fobie z rozhodcich je docela viditelna.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdybys to věděl, tak tady nepíšeš takovéhle kraviny.
Reagovat
slacker
ty taky vis co je out a pises tady takove kraviny :_D
Reagovat
Fandina
Fobie je strach z něčeho. Nemyslím si, že se bojí rozhodčích, to by se musel bát všeho.
Reagovat
Jan
Když jsem to zapnul ve 2. setu za stavu 4:3 pro Petru a viděl jsem, jak je červená v obličeji, nevěštilo to nic dobrého. A nakonec to tak dopadlo.
Reagovat
Jan
Petra se uvařila ve vlastní šťávě. Kdyby to bylo večer, mohlo to dopadnout jinak. Na mononukleózu 1/4finále dobré. Ať si odpočine a zlehka na další turnaje.
Reagovat
FulnekUltras
Hlavně žádná křeč... ;)))
Reagovat
Jan
No žádná, žádné očekávání, jen ať ji to baví.
Reagovat
pockerface
Vzhledem k Petřině zdraví, být Petrou nebo trenérem, tak by se mi moc nezamlouvala Černoškem zajištěná exhibice někdy začátkem prosince. Ano je to pro sponzory, nebo může Petra někoho získat, ale myslím si, že by se Petra měla věnovat rekonvalescenci a ne jezdit po exhibicích. To je to samý jak si loni všichni na TM stěžovali na zápasovou zátěž a pak většina hráčů odjela na exhibice a na tu indickou nebo jakou ligu.
Reagovat
Fandina
Pokud bude hrát v tréninkovém tempu a nebude se přepínat, tak proč ne, exhibice. Horší jsou ostré zápasy, kdy chce vyhrát.
Reagovat
smazaný uživatel
No ta exhibice má být v rámci extraligy, kterou ona stejně v rámci přípravy hraje pravidelně, takže předpokládám, že to bude v Prostějově nebo někde v blízkém okolí. Tudíž žádné závratné cestování ji asi nečeká a myslím, že to spíš bude zpestření než nějaká extrémní zátěž.
Reagovat
dadaft
jak to proti Lisické chodilo od Simony všechno na kříž, teď to lítá až k základní čáře.

zápletka je na světě. 4:1
:-))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
1:4 :( Halep to tam padá bohužel
Reagovat
tommr
proč bohužel? To je jen dobře. Ted když už jsou všechny naše holky venku hraje Halepová i za ně ... :)
Reagovat
Vojtaakk
Simona zatim o hodne lepsi vykon nez v minulem kole
Reagovat
pockerface
Půjdu asi spát, trošku něco naspat, pak vstanu na Rogera a po zápase půjdu rovnou do práce :-(
Reagovat
pockerface
Viktroie a Simona taky se s tím vedrem zatím Perou. Zatím stejný scénář jako Petra a Flavia. První své podání si obě prohrály. Uvidíme jak se rozjedou holky dál.
Reagovat
dadaft
Vika hraje fakt dobře.
Simona mnohem líp než minule.
těším se na skvělý zápas.
Reagovat
janek_da
jj, Simona se zase dbře vyspala
Reagovat
pockerface
Věřím Simoně. No nebude to mít Serena jednoduché. Jedno je jasné, že ve finále bude dobře obsazené. Serena(snad se tam dostane)a Vika nebo Simona. Myslím si, že dnešní vítězka Flavii porazí. Pokud by se tak nestalo, měla by Serena cestu k titulu vydlážděnou, pokud ve finále bude Simona nebo Vika bude to cesta vydřená.
Reagovat
mahycek
A nyní se zeptám na tu vaši Simču. Moc ženský tenis nesleduji, ale viděl jsem ten zápas s Lisickou. Ta dávala takové rány, že jsem si říkal, že Halepka nemůže mít šanci. A stalo se i s obvázaným stehnem to vyhrála, ale bylo to na krev, měl jsem strach, že zkolabuje. A ještě žádný první servis. To je taková pořád Simča?? Protože za tu snahu smekám. A už jdu na ty ženy.
Reagovat
janek_da
Sabina především h0vn0 servírovala
Reagovat
Lina
Petra bojovala, i když se evidentně necítila nejlíp. Možná je i lepší, že nepostoupila, v SF by byla unavená zase o něco víc a výsledek by mohl být krutý?
Reagovat
tommr
to rozhodně ne. V případným semifinále by už Petra nebyla favoritka a mohla by jen překvapit. Případná porážka byt sebetěžší by jí nemohla nijak uškodit ...
A navíc už sám postup do semifinále by jí téměř zajistil účast na letošním TM ...
Reagovat
Fandina
Já myslím, že Petru prohra samotnou mrzí. Bojovala, snažila se, ale nešlo to. Takže vyčítat jí něco je nesmysl.
Reagovat
FulnekUltras
Škoda opravdu jen toho, že tenhle mač ještě nějak urvat šel...
Reagovat
Lina
Neměla by jak překvapit, leda by jí soupeřka byla nucená vzdát. Byla značně vyčerpaná. Dá se dohromady a na TM se kvalifikuje o to strach nemám.
Reagovat
tommr
kdyby Petra dotáhla ten druhej set tak se do zítřka mohla dát do kupy. A nejspíš se zítra bude hrát už v lepších podmínkách ...
Reagovat
Fandina
To určitě, ale ona nebyla schopná už ten druhý set dotahnout.
Reagovat
Fandina
Nebyla schopná, že už byla vyčerpaná, ne že by nechtěla, ale nešlo to.
Reagovat
FulnekUltras
K udržení brejku tam chybělo jen trochu štěstí...které si Petra možná vybrala už s Kontou.
Reagovat
Fandina
Asi ano. Samozřejmě, kdyby Petra od 3:1 ve druhém neztrácela podání, tak to vypadalo jinak.
Reagovat
pockerface
Vika návleky "ala" Maslák. Prý to má kvůli puchýřům na ruce, které si dělá otíráním o tílko. Tak to se té Viktorii divím, že si raději nevezme jiné tílko nebo triko, aby se v těch návlecích za chvíli neuvařila.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně je nějaká moc oplácaná ne? Dnes jsem ji viděl v rozhovoru na Eurosportu a ten obličej má jako koblížek. :))
Reagovat
spaniel
Azatrenka Raonic. Co to kua je?
Reagovat
pockerface
píšu to níže i výše :-) je to kvůli puchýřům na ruce, které se jí prý dělají tím, že otírá ruku o tílko. Proto se jí divím, že si raději nevezme jiné triko nebo tílko, v tomhle se musí uvařit. Ale třeba nemá na USO nic jiného než toto tílko a kraťasy a musí v tom hrát.
Reagovat
spaniel
To bude těmi naducanými ruckami.
Reagovat
pockerface
Minulý zápas to vyřešila, že měla obvázané jen kousky paží, ale asi to bylo málo, nebo jí to škrtilo, tak dnes zvolila návleky.
Reagovat
Kozoroh
Sereně teď už nic nestojí v cestě za kalendářním GS.
Reagovat
janek_da
Vika, letos poprvé porazí SW
Reagovat
smazaný uživatel
Neporazí. Ani náhodou na ni nemá.
Reagovat
janek_da
to už si říkal o Petře před zápasem s Flavii
Reagovat
Mayo
Vika s Petrou sú jediné, ktoré môžu poraziť Petru. Ale Petra už ťažko, takže ostáva Vika.
Reagovat
Mayo
Serenu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vika je sice ve hře, ale letos na Serenu absolutně nemá.
Reagovat
kada.tom
ale jo, Vika nebo Halep by ve finále určitě hodně zlobila, zejména ta Vika :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tam Petra ani nestála. Jediná možná přemožitelka je Azarenka.
Reagovat
Fandina
Vzhledem k tomu, že Petra letos Serenu porazila, tak s Vikou byly dvě možné protikandidátky. Podle sázkovek a toho, jak teď Petra hrála v NH i tady na USO.
Reagovat
smazaný uživatel
Azarenka na ní nemá, na rozdíl od Petry.
Reagovat
Cico93
Bože môj...
Reagovat
smazaný uživatel
Azarenka na ní nemá, na rozdíl od Petry.
Reagovat
LukasH
Má...už jí porazila, ale vím jak to myslíš. Petra v nejlepším...problém je, že se k ní Petra prostě nedostává, takže na jejich finále můžeme zas jen a jen čekat. Taky by mě zajímal zápas - Petra v nejlepším a Serena v nejlepším (jak jinak ve finále).
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, porazila. Ale před dvěma roky. Letos na ní očividně nemá. A sám nevěříš tomu, že by to zrovna proti ni Serena ve finále pustila.
Reagovat
LukasH
Budu pryč, tak to neuvidím.:)))) Ale znáš to, věci se dějou, když je čekáš nejmíň...:-) A tak je to přesně s Petrou. Na začátku USO jsem jí nevěřil. Když se dostala do čtvrtfinále, tak přesně nastalo to obvyklý očekávání. Pak zas články typu, jak se Petra cítí skvěle, samý úsměvy...to bych asi zakázal, protože vždycky když se to začne tvrdit, je to začátek konce...:-)
Reagovat
slacker
Jo ty clanky byly na zapiti jejich dementnich pisatelu
Reagovat
FulnekUltras
A to ještě ani nepřiletěl Meidl... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Toho by měla kopnout do zadku dřív než do něj kopne on ji :-p
Reagovat
VlS
tak to máš pravdu, její PR by mělo mít zamknutej comp, dokud turnaj neskončí a Petra by novinářům mela jen mávat z okna šátečkem, ale asi to tak nejde.
Reagovat
LukasH
Fakt ale...jakmile jsem zahlíd ty články a jak si dala Petra na fb, že miluje NY a jestli už vypadá jako Newyorčanka, věděl jsem, že je zle...:-) Jako jasně, normálně bych si řekl blbost, že jo....kdyby se to tak neopakovalo.:-) Ve W po těch dvou jasných výhrách taky hned články...jak jde Petře obhajoba teď líp atd...a pak rup...
Reagovat
smazaný uživatel
Hele pánové, vím, že to myslíte dobře, ale je to kravina. Máme 21. století a (nejen) díky sociálním sítím je ten vztah mezi celebritou a fanoušky těsnější než kdy dřív. Je potřeba se s tím naučit pracovat, přičemž bobřík mlčení není nejlepší řešení..
Reagovat
Fandina
Já bych těm článkům nepřikládala nějaký velký význam. Co se týká psaní na veřejnost, to je jedna věc. Ptají se, tak odpovídá, ale jinak to nemusí pro ní osobně nic znamenat.
Reagovat
slacker
Stejny syndrom blbosti koledujici si o vyhoreni jako videa Lucky Sarafove
Reagovat
Fandina
od prvního okamžiku to nebylo ono. I když Petra v prvním i druhém setu vedla i na začátku třetího setu, tak to nebyla Petra z NH ani ze zápasů předešlých kol tady. Hodně chybovala a celkově nebyla herně přesvědčivá. V tom vedru se to dá pochopit a je to škoda, že zrovna dneska hrála z těch jejích zápasů tady v tom největším. Flavia byla lepší, na USO se jí moc daří a teď to potvrdila. Některé její údery po lajně byly super. A samozřejmě i některé údery Petry i náběhy na síť byly úžasné. Škoda velkého množství DB. Tak příště Peti zase držím palce a pojď!!!
Reagovat
Fandina
Jinak gratulka Petře ke čtvrfinále na USO. To je super!!!
Reagovat
slacker
Tyhle jeji porazkou naserou vzdy znova a znova. proste prijde na kurt uplne jina zombie nez minuly zapas a vyhazuje jak silena
Reagovat
Fandina
Jako šílená se nevyhazovala, ale nešlo jí to, ve vedru se to dá pochopit.
Reagovat
slacker
No ale vedro bude v Zari v New Yorku i Melbourne v lednu vzdy. a urcite vetsi nez dnes
Reagovat
Fandina
Petra je na to háklivá. Sám víš, že dovede zahrát super a top a jindy jí to nejde. Kde je příčina? V motivaci asi ne, evidentně bylo vidět, že se snaží, ale prostě jsou zápasy, jako tenhle, kdy ať hraje co hraje, tak je to špatně. Petra má dny, kdy hraje top, proto je čtvrtá na světě a pak bohužel zase období, kdy se jí nedaří. Ale pořád je to o něčem jiném, než když se někomu daří a je to maximálně na výhry na ITF. Kdežto Petra vyhrála dvakrát GS atd..
Reagovat
smazaný uživatel
Největší blbec na TP opět prokázal, že je největším blbcem zcela oprávněně.
Reagovat
smazaný uživatel
Největší blbec na TP opět prokázal, že je největším blbcem zcela oprávněně.
Reagovat
slacker
Bez si radeji pro uklidneni prepocitat ze zanamu kolik dneska bylo nezahlaenych outu.
Reagovat
LukasH
Ano a jako její fanoušek si na to musíš zvyknout. Mě to třeba taky štve, ale nic s tím neudělám.
Reagovat
pockerface
Bohužel Flavia nebyla lepší, sama to přiznala, že do půlky 2.setu hrála špatně, pak začala Petra uvadat a tím pádem se body začaly sypat na stranu Flavie. Kdyby Petra neodešla fyzicky, neodešel by jí tím pádem servis a mohla to uhrát. Ale co stalo se, život jde dál. Já jsem rád i za to QF.
Reagovat
LukasH
Kdyby Petra předvedla to, co s Kontou, tak by Flávii smazala.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby byly v prd... ryby... Víš, že tebe uznávám, ale tohle jsou fakt kecy. Hrála proti Pennettě za odlišných podmínek. Hrát proti Kontě odpoledne, tak možná vyhučela už v osmifinále, hrát proti Pennettě večer, tak třeba v klidu vyhrála..
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby byly v prd... ryby... Víš, že tebe uznávám, ale tohle jsou fakt kecy. Hrála proti Pennettě za odlišných podmínek. Hrát proti Kontě odpoledne, tak možná vyhučela už v osmifinále, hrát proti Pennettě večer, tak třeba v klidu vyhrála..
Reagovat
LukasH
Jo, já jen zdůrazňuju, jak je to jen a jen o Petře. Byly to odlišný podmínky, ale dneska hrála o tolik hůř, hlavně na servisu. Ty výměny totiž zas tak špatný nebyly, jak jsi psal. Kolikrát vytáhle Petra skvěle promyšlenej úder, když jí teklo do bot. Ale to podání jí neustále sráželo dolů. Poslední dobou si třeba všímám, jak Serena (i když je zrovna v řiti), investuje veškerou energii do servisu. Ale ne...Petra byla dneska fakt vyšťavená a jediný, co jí mohlo ve 2. setu zachránit, aby to dotáhla, byly chyby od Flavie...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Podání je zkrátka jeden z nejtěžších úderů, takže i jeden z prvních, který při nedostatku fyzických sil odchází. Dneska bohužel vůbec nefungovalo, jak mělo a myslím, že to bylo částečně způsobeno i tím, že Petra servírovala celý zápas až druhá, nechodila odpočatá z lavičky.

V mezihře mi přišlo, že to někdy hrála až moc na jistotu a jako by zkoušela Flavii upinkat, což nemohlo fungovat. Co mě štvalo a co k ní bude patřit asi navždy, že je v obtížné situaci schopna zahrát famózní úder a vzápětí lehký míč totálně zazdít..
Reagovat
slacker
Tahle manie s teorii o podavani jako druhe z lavicky te jeste nepustila?
S Kontou prece podaval take jako druha cely zapas, a co?
Reagovat
smazaný uživatel
Nepustila. Je empiricky ověřena.
Reagovat
slacker
No me presvedci jedine statisticke overeni. empiricky to jako z empajru od televize?
Reagovat
Fandina
Petra ale dneska servírovala jako první ne. Alespoň na začátku každého setu. Jinak s tebou souhlasím s tím, že servis, podání je nejtěžší úder, a pro tělo je nejnáročnější.
Reagovat
smazaný uživatel
Z lavičky chodila odpočatá servírovat Flavia, tedy s výjimkou úplně prvních podání v každém setu.
Reagovat
Fandina
Tak to jo. Podávala po přestávkách v setu. Sorry.
Reagovat
slacker
Servis prohrala v kazdem setu 2x. Podelalo se ziskavani brejku
Reagovat
smazaný uživatel
Sice se zdá promarněná. Ale tommre uznej, že má chronickou mononukleózu, že tyto klimaktické podmínky jí nedělaj dobře a moc toho nenatrénovala. Prostě to nešlo. Já myslím, že se s tím rvala do konce. Nedá se nic vyčítat. Jen snad organizátorům, že jí daj na poledne do výhně a např Serenu večer ( to se to pak hraje ). Hlavně se dát do kupy, aby jí ten zápas nekřísnul zdravotně.
Reagovat
smazaný uživatel
Chronickou ne, to ani neexistuje. Mono je akutní choroba.
Reagovat
smazaný uživatel
Existuje. Jsem teď v buse. Pak napíšu více.
Reagovat
smazaný uživatel
Neexistuje. Někdy se tak nepřesně přezdívá chronickému únavovému syndromu, který ovšem není totéž, co mononukleóza. Ale klidně napiš víc, rád se poučím. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Neexistuje. Někdy se tak nepřesně přezdívá chronickému únavovému syndromu, který ovšem není totéž, co mononukleóza. Ale klidně napiš víc, rád se poučím. ;-)
Reagovat
tommr
s tím, že se budou zvýhodnovat domácí se bohužel musí počítat ...
Petra si to dneska prohrála hlavně sama. Kdyby dokázala podávat apson tak jako v předchozích zápasech tak to mohla dotáhnout ve dvou setech a ta únava by pak nebyla tak strašná ... :(
Reagovat
FulnekUltras
ten servis dnes opravdu chyběl...
Reagovat
smazaný uživatel
Petra nás v předchozích zápasech namlsala, jednou to bohužel přijít muselo. Petra urvala první set, i v druhém to vypadalo slušně, bohužel si vybrala slabší chvilku, když nepotvrdila brejk. Hodně zlomový byl závěr druhého setu, kdy nejdřív ztratila vlastní servis a pak nezvládla rebrejk viditelně nervozní Flavie. Tady bych jí ani tak nevyčítal, že to nezvládla, ale že nezkoušela jestřáby, některé ty tzv. auty si o to říkaly hodně nahlas (asi nikdy nepochopím, jak může lajnový něco hlásit, když má před čumákem hráče a tu lajnu přes něj vidět nemůže, leda by měl rentgenové oči).

Vstup do třetí sady měla Petra dobrý, bohužel nabízenou šanci nevyužila, sama následně servis ztratila (ale opět, chtělo to jestřába, ten míček, po kterém se následně vyhodila, vypadal jako hodně jasný aut Pennetaové). Petra už pak na zvrat sílu neměla.

Herně to dneska zas tak zlé nebylo, škoda servisu, který tentokrát opravdu nefungoval. Jediné, co bych jí vytkl, je nebraní si jetřába - když prohrává 4:5 a soupeřka podává, tak už nemá co ztratit.
Reagovat
FulnekUltras
Ty lajnové ušáky je zapotřebí kontrolovat, co to dá... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Rozumím, že ho chce třeba na začátku setu pošetřit, když si není jistá, ale v tom závěru druhého to fakt chtělo.
Reagovat
tommr
dneska musí vyhrát Halepová, aby se Azarenka nakonec ještě nedostala před naše holky ...
Reagovat
kada.tom
naopak, doufám ve finále Serena - Vika :-)
Reagovat
dadaft
tak Vika se vytasila se dvěma bílými návleky -- tak jestli to podrží i na zápas, za mě teda +1.

no, takže moje přání se momentálně vzhledem k USO zcvrkly do přání, ať se ve finále utká Serena s Vikou.
Reagovat
janek_da
to jsou ale potítka
Reagovat
tommr
s těma návlekama chce trumfnout Raonice? :)
Reagovat
bIbec
musím nesouhlasit s uživatelem vrabejkou. Každá hráčka má své přednosti a slabiny. Pokud řekneme, že má Petra špatnou fyzičku, tak se na nic nevymlouváme, nybrž pojmenováváme její, podle mého názoru, největší slabinu. Přirozeně má pak vedro a vlhko obrovský vliv na její hru.
To že Petra někdy ztratí nadějné skóre, to není nic neobvyklého u nikoho. Ale ty hráčky ve špičce (mimo Petry) jednodušše tak snadno neodpadnou fyzicky a sou schopny ještě ve třetím setu hrát jakž takž slušně a trefovat kurt..
Tohle je myslím důvod, proč Petra ZŘEJMĚ nikdy nevyhraje jiný GS než Wimbledon. Tyhle turnaje prostě bez slušné fyzičky vyhrát nejdou.
Reagovat
Nancy_z
Myslím, že na fyzičce pracuje, ale s mononukleózou se dost blbě buduje :-P
Reagovat
bIbec
jasně.. ale co si budem vykládat. Tohle byl vždycky problém.
Reagovat
smazaný uživatel
Když napíšete, že má Petra špatnou fyzičku, tak se nevymlouváte, jenom píšete očividné kraviny. Jasně, není to její přednost a teď ji na síle něco ubrala mononukleóza, ale tvrdit, že je na tom dlouhodobě nějak výrazně hůř než zbytek špičky, to může jenom člověk s nulovým přehledem.
Reagovat
bIbec
které hráčky top 20 mají podle tebe horší fyzičku? Jmenuj.
Reagovat
Fandina
Když se podíváš na Serenu, jak se plouží po kurtu, tak si nemyslíš, že má dobrou fyzičku. Pak samozřejmě ve vhodném okamžiku vyrazí, ale jinak jsou její přednosti jinde.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi takhle - výrazně líp jsou na tom akorát Caro, Anděla, Serena a asi Sara. Ostatní jsou na tom v zásadě stejně nebo hůř.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi takhle - výrazně líp jsou na tom akorát Caro, Anděla, Serena a asi Sara. Ostatní jsou na tom v zásadě stejně nebo hůř.
Reagovat
bIbec
myslíš si, že např Simona Halep má tedy stejnou nebo horší fyzickou kondici? Tak co sakra dělá tak vysoko v žebříčku? To má snad větší úderový talent než Petra?
Reagovat
janek_da
Petkovič taky jednoznačně
Reagovat
smazaný uživatel
Petkovič? Možná před tím zraněním, dneska ne..
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, Simona mi vypadla, ta je jednoznačně lepší než Petra, co se fyzičky týče. Ale dnešní Petko? Tak to si dovolím silně pochybovat.
Reagovat
janek_da
Petkovič nedělá takové problémy servírovat liché gemy. Zatímco ty máš odpozorováno u Petry, že už je na nich unavená.
Reagovat
FulnekUltras
Bohužel - i ta Petko je na tom oproti Petře fyzicky znatelně líp...
Reagovat
mahycek
Mrzí mě to, Petra prohrála, ale nezlobím se na ní, chtěl jsem finále, ještě před pár hodinami, asi to bylo přání moc. Nějaká ženna tady napsala, že už G.S. nevyhraje, nevadí, hlavně, ať je zdravá.
Reagovat
tommr
opakuje se Wimbledon jako přes kopírák. Petra po několika pěkných výhrách zcela propadla když ztratila dobře rozehranej zápas - ve Wimbledonu proti Jankovicový, na USO proti Pennettaový. Zlom přišel v obou zápasech za stavu 3:1 ve druhým setu kdy Petra nevyužila šanci na odskočení na 4:1 a pak už to byla jen nezadržitelná jízda z kopce - dneska navíc umocněná klimatickejma podmínkama ... :(
Čtvrtfinále se může zdát na první pohled jako úspěch, ale promarněný šance na semifinále je obrovská škoda. Takhle slabou soupeřku ve čtvrtfinále GS už Petra asi jen tak nebude mít ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Já si spíše myslím, že tak slabou soupeřku už Pennetta nebude ve ČF GS mít :D :D
Reagovat
FulnekUltras
Musíme to zas oklepat ;) - jsou horší věci...a bodově si Peťa opět trochu polepšila směrem k TM...
Reagovat
Michaelus
dokola a dokola...
Reagovat
smazaný uživatel
W a USO bylo jako nebe a dudy. Ve W hrála od začátku dobře, pak přišel kolaps. USO - celý zápas měla problém udržet servis a rvala to spíš hlavu, ke konci odpadla fyzicky...
Reagovat
Dobry-den
Prohra ve Wimbledonu byla bolestivější. Tam Petra hrála set a půl skvěle, měla zápas pod kontrolou a potom přišel kolaps. Dneska to však bylo trápení už od začátku a kdyby Flavia lépe využívala brejkboly, které měla téměř v každém gemu,tak mohla Petru vyklepnout klidně ve dvou setech...
Reagovat
tommr
já si myslím, že bolestivější je dnešní prohra. Z Wimbledonu už má Petra dva tituly zatímco na USO mohla letos poprvé výrazně zabodovat ... :(
Reagovat
LukasH
Tohle nemůžeš srovnávat s Wimbledonem. Tak byla Petra fyzicky ok, hrála set a půl naprosto skvěle a pak odpadla. Tam se dá mluvit o hlavě a tlaku.
Dneska to sice měla na první pohled dobře rozehraný, ale dobrej pocit jsem z toho rozhodně neměl. První set urvala zázrakem jen proto, že se Flavie trápila ještě trochu víc než Petra a když jsem viděl ty problémy s podáním, tak skoro nebylo možný, aby si to Petra od stavu 3:1 dopodávala do konce. Dneska prostě byla mimo, zpomalená, bez energie a naopak se snažila silou vůle to zlomit....no a nešlo to...
Reagovat
tommr
já s Petrou sice soucítím, ale přesto si myslím, že třeba taková Serena by ten zápas dotáhla i kdyby na tom byla fyzicky stejně špatně jako Petra ... :(
Reagovat
LukasH
Ano...a proto je to Serena...majitelka 21 GS (zatím)...:-)
Chtěl jsem jen říct, že při prohře ve W jsem koukal jak zjara a říkal si...tohle prostě není možný, jak to pos.rala. Dneska jsem se podíval na Petru a při prvním pohybu mi to bylo jasný. Ve 2. setu svitla naděje, ale Petra podávala tak blbě, že nebylo možný si to podání uhájit. Kdyby Petra potvrdila brejk, tak by se možná Flavie zlomila, nevím...
Reagovat
slacker
No jenze AO, RG i US Open vsechno stopka po zapasech kdy to na n i bylo videt od zacatku zapasu, iu kdyz prechozi zapasy bylo mnohme lepsi. Proste ten cvak vypionacem a ta bezmoc ze s to nekdy zmeni
Reagovat
FulnekUltras
Ale prd - v prvním setu ještě nebylo jasný vůbec nic...
Reagovat
EllNino
No tak to bohužel nevyšlo :( :) Ale je to úspěch, nečekal jsem to ...
Reagovat
FulnekUltras
z pohledu začátku americké tour rozhodně ne...
Reagovat
pockerface
Kotyza v rozhovoru přiznal, že už si mysleli, že letošní sezonu zabalej. Petra, ale vyhrála NH a teď se na USO dostala poprvé do QF, takže byla v zóně bonusů. A že každý vyhraný zápas do konce roku bude navíc. Takže spokojenost velká a snad Petře vyjde TM a když ne, tak bude mít snad alespoň víc odpočinku, i když někdy na prosinec jí Černošek zase naplánoval exhibici. Tak hodně štěstí ve zbytku sezony.
Reagovat
FulnekUltras
Pokud by Petra druhou sadu dotáhla, vypadal by výsledek pro mnohé teoretiky "lehce". Bohužel dnes bojovala kromě kvalitní (a ne že ne - Flavia je navíc na USO už posedmé v sf) soupeřky i s podmínkami a postupujícím časem utkání také sama se sebou, s přibývajícími chybami a frustrací. Už od druhého setu byla stále hůř na nohách, často pozdě u míčů, a tím UE i FE rychle narůstaly. Ovšem - myslím, že tady ani nemusím dál rozebírat, co všechno je za touto dnes nedostatečnou Petinou fyzickou kondicí skryto...
Celkově za letošní USO i předchozí turnaj v NH zaslouží Petra velký dík. Výrazně si zvedla sebedůvěru, polepšila v race a má velmi solidní startovací pozici do Asie, kde se od ní zase můžeme dočkat velkých výsledků. Takže teď v šatně rychle spláchnout momentální zklamání a hledět optimisticky dopředu. Ultras zůstávají i nadále pevně na bojových pozicích... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, ano !
Reagovat
Nancy_z
Dík za ty slova! Palec nahoru :-)
Reagovat
Empe
Čtvrtfinále se taky cení. Mohlo to jít dál, ale... zamrzí to, ale zklamání to určitě není!
Petra došla v singlech z Čechů nejdál. Na začátku turnaje tohle vědět, tak si půlka z nás myslí, že ostatní vypadnou v prvním kole... :D
Petro, odpočiň si, pak jeď s čistou hlavou dál a díky za tohle UO!
Reagovat
FulnekUltras
Přesně tak...
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavne aby z toho nelehla a stav se nezhorsil. Ke konci vypadala na kapacky
Reagovat
smazaný uživatel
jsou podmínky pro všechny stejné, ale Serenu dají večer.... Nemohla jsem vidět celé, ale Petra se trápila od začátku. Vyhrála ta, která se s tím líp poprala a to byla Pennetta. Pro Petru tohle není. Ať jdou do prčic všechny nicky, které zas do ní tepali, tepou a budou tepat. Zvláště pak ti, kteří se nadnášejí při Petřině výhře a při prohře jí nadávají. Do prčic. Petro jsi naše lvice a rvala ses do poslední chvíle. Teď si musíš orazit a nabrat síly.
Reagovat
Nancy_z
Petra bojovala a to si na ní cením. Nejdřív všichni píšou, že už ČF je úspěch a pak zas Petru zatracujou :-) Nevědí, co chtějí :-)
Reagovat
VlS
A kdo konkrétně to tady psal a teď ji zatracuje? jsemsi nějak nevšim. Vrabejka se vždycky objeví po prohře, to nepočítám, tak z ní nedělej otloukánka, nijak moc normálních pravidelnejch diskutérů do Petry nekope. Pokud si myslíš opak, tak jmenuj konkrétní.
Reagovat
Nancy_z
Asi jsem to napsala moc příkře :-) Přijde mi, že dost příspěvků je o tom, že Petra promarnila šanci. Což je fakt, ale zapomínaj, že nehrála jen za sebe, ale bojovala s vlastní únavou, nedostatkem tréninku a s vedrem. Prostě kombinace víc věcí. Na to by se nemělo zapomínat.
Reagovat
pockerface
Flavia toho měla do půlky druhého setu plné zuby, sama to v rozhovoru přiznala, pak Petra nepotvrdila brejk, Flavia se chytla a šla míček od míčku, no a Petra od toho momentu uvadala. Ale stejně velký dík Petře za příjemný turnaj. Petře se před USO moc nevěřilo, to už spíš Lucka nebo Karolína měly být ve QF. Takže Petra zase potvrdila, že je naše nejlepší hráčka.
Reagovat
FulnekUltras
naprostý souhlas - výstižně řečeno
Reagovat
dadaft
gratulace k čtvrtfinále Petro,
ale po pravdě řečeno,
hurá na další zápasy,,,
Reagovat
Nancy_z
Na Simonu s Vikou se těším :-) Snad jsou obě zdravé :-)
Reagovat
vrabejka
Lidi já vás nechápu a zároveň uznávám jak můžete Petře celý rok fandit. To je na psychiatrii :D :D
Reagovat
EllNino
uplně v pohodě, nemáme přehnaný očekávání a stojíme nohama na zemi :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já nechápu tebe.
Reagovat
smazaný uživatel
Pohoda, je s ní sranda. :D Nemohla bych fandit někomu konzistentnímu s nudnou hrou od BL.
Reagovat
smazaný uživatel
Opakuje se situace z Wimbledonu: Andrea Hlaváčková drží český prapor jako poslední ;-)
Reagovat
VlS
Aspoň někdo :-)
Reagovat
smazaný uživatel
myslis v soutezi neschopnych singlistu?
Reagovat
FulnekUltras
společensky smíšeně ;) na úrovni... ;)
Reagovat
spaniel
Tak jsem napočítal 60 jasných winneru Petře, které zahlasili jako out a naopak Penette jasných 21 chyb uznali za dobre. Hnus.
Reagovat
VlS
Tak vyhlásíme Petru vítězkou, co nějaký pupíci z Ameriky nám do toho budou kecat:-)
Reagovat
smazaný uživatel
O tom silně pochybuji. Myslím, že špatných hlášení tam bylo jen několik a ani u nich si nejsem jistý. Televize může klamat (rozlišení, snímková frekvence, úhel záběru kamery).
Reagovat
VlS
Ježiš nadsedni, sedíš si na vedení :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty nevidíš, že si z nás dělaj srandu ? A nechutnou. Ono milionkrát opakovaný vtip na TP přestává být vtipem, tak po druhý po třetí ? Víc k tomu nemám co dodat.
Reagovat
smazaný uživatel
Je zajímavé, jak když člověk zareaguje úplně vážně, tak to leckoho pěkně rozhodí :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Je tam pořád vidět ze strany rozhodčích zášť vůči hráčkám východního bloku. :-(
Reagovat
Stan_Borowitz
Já taky a zejména vůči Slovence Kvitové ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Heeej ušáku... ;)))
Reagovat
Stan_Borowitz
Tomu se nedalo odolat, to bylo jak nahrávka pěkně nad síť ve volejbalu...
Reagovat
LukasH
Škoda. Flavia byla naprosto hratelná a kdyby Petra zopakovala to, co předvedla s Kontou, vyhrála by jednoznačně a naopak - s dnešním výkonem by jí Konta smetla.
Rozhodně nejhorší tenis od Petry od NH. Už na začátku se mi to nelíbilo....bez energie, servis nechodil...Penetta se trápila taky a to první set rozhodlo. Pak už to byla úplná. Podání a la Errani ke konci...děs, no...ale co se dá dělat. Americká série rozhodně nad očekávání, i když zklamání je teď velký. Hlavně proto, že ta Flavie fakt nic předvést nemusela. Ale na to jsme ostatně u Petry zvyklý...
Reagovat
Nancy_z
Škoda, ale bez fyzičky tu sérii nemohla natahovat donekonečna. Zvlášť v náročných podmínkách se to projeví. Škoda, ale QF je pro ní skvělým povzbuzením...
Reagovat
LukasH
Do nekonečna to nešlo, to je fakt. A když jsem včera viděl že má dneska Petra nastoupit v poledne, tušil jsem, že to bude průser...
Vím, že jí zas hodně lidí bude kritizovat, ale může bejt ráda. Po prohře v Cincy jsem si myslel, že je pro letošek odepsaná...
Takhle porážka by jí vzhledem k tomu, co tvrdila (že od sebe nic nečeká) vlastně mrzet neměla...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je konec, Lvice padla, dneska to prostě nešlo :( Letos tady válí třicátnice, tak aspoň jednu zástupkyni z řad mladší generace bude mít semifinále žen, na to jsem zvědavá :)
Reagovat
Kozoroh
Jak to dnes vidíš s Fedexem? Naloží Rišárovi 3:0?
Reagovat
vrabejka
Dejte už ten titul Sereně
Reagovat
pockerface
Dobrý rozhovor s Flávií, uznala Petru a určitě ví o její mononukleoze, protože jí politovala, že se jí musí hrát špatně, když je pořád dost unavená.
Reagovat
LukasH
Flavie ví, čeho je Petra normálně schopná, takže dobře věděla, jak to dneska měla ulehčený. Petra dělá miliony UE, ale z útoku. Dneska je dělala z lehkých, slaboučkých balonů...
Reagovat
tommr
jj dnešní postup spad Pennettaový doslova do klína a nemusela předvést téměř nic. Italkám prostě na USO přeje štěstí ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak snad obě Italky v SF něco předvedou, aby to nebylo moc jednostranné. Ale nevěřím, že některá z nich uhraje set.
Reagovat
smazaný uživatel
Až bych plakala, jak mi té Petry bylo líto. Ani jsem nedokoukala....
Reagovat
Jimbo
Opět další marný zápas, kdy to s přehledem vyházela, 60 nevynucených chyb, s tím by nepostoupila ani Serena.
Reagovat
smazaný uživatel
Podmínky stejné jsou, ale mnohem důležitější než podmínky je lidský faktor. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano Serena měla fakt podmínky stejné. Až na to, že hrála večer. Tím je řečeno vše.
Reagovat
FulnekUltras
Lidský faktor, o kterém víš evidentně howno... ;)
Reagovat
pockerface
Takže se opravdu ukázalo, že rozhodující bylo nepotvrzení brejku za stavu 3:1 na 4:1, to byla Flavia hodně dole a kdyby to Petra zvládla potvrdit, tak Flavii dá ve 2.setech. Ale bohužel tenis se hraje do posledního míčku a poslední míček uhrála Flavia.
Reagovat
vrabejka
Tady se ukazuje proč Kvitová nikdy nebude mit na post no. 1. I Serena nehraje uplne top na USO. Ale proste nepusti 6-4 3-2 s brejkem! Pomuze si servisem ale Petra proste ne. Nesvadejte to na horko, vlhkost, astma a mono. Ale tohle proste nemuze poustet. Myslel jsem že se z RG A W. poučí. Na začatku by čtvrtfinále byl uspěch ale ne po takovem opět strašnem vykonu na GS. Timto pro me USO končí tak se tu mějte.
Reagovat
Michaelus
:DD nemůže pouštět. Neznám žádného hráče, který nikdy nepustil...
Reagovat
Jimbo
Ano, s tím nelze než souhlasit!
Reagovat
VlS
No tak si to užij, že si můžeš kopnout, hned ti zas bude na tejden líp.
Reagovat
vrabejka
aspon ji nebudu slebe obhajovat a hledat si vymluvy. Jasně ma problemy ale tohle se proste na GS ctvrtfinale nesmi poustet. Kor kdyz to nadejne vedeni jeste mela zadarmo
Reagovat
Michaelus
Zkus si hrát s mononukleozou a astmatem v 32 stupních a vysokém vlhku...Petra bojovala
Reagovat
vrabejka
krom te mononukleozy mam to same co ona astma,alergie. A takove minely jsem rozhodne nedelal.
Reagovat
EllNino
:D no hele to je dost zásadníto slovo "krom", protože mono je z toho zdaleka nejhorší :D
Reagovat
VlS
A kdes ty minely nedělal? Já je u bedny taky nedělám :-)
Reagovat
Michaelus
já mám taky astma a alergii a když astma dostanu (což nebývá tak často, hlavně venku v horku), tak nejsem schopen vůbec běhat, prostě hraju, ale prostě nedokážu se soustředit na úder tak jako předtím. A když proti tobě stojí někdo, kdo ti všechno vrátí, tak prostě nemáš jinou možnost, než to tam prát.
Reagovat
vrabejka
Jenze je rozdil delat chyby za ktere fakt nemuzes ktere se stanou a cca udelat 30 chyb z kazdeho druheho uderu
Reagovat
Michaelus
No právě to jsou ony. Hraješ, abys rychle ukončil výměnu. Popravdě,někdy jsi rád za jakékoliv ukončení výměny :D
Reagovat
Lina
Kdo nechce pochopit, nikdy nepochopí.
Reagovat
LukasH
Souhlasím s první částí. A to, že taky Petře nevěřím na No. 1. Možná by se jí to mohlo povést na chvíli, pokud by se sešly okolnosti, ovšem dlouhodobě ne. S čím ale nesouhlasím, že to dneska Petra pustila. Prostě to od začátku nešlo a nešlo. Petra zkoušela útočit - vyhazovala se. Zkoušela zpřesnit hru, taky marně. Prostě den blbec. Jak moc je to v hajzlu, ukázalo to podání ve 3. setu. Tak špatný jsem od ní už dlouho neviděl...
Reagovat
slacker
Den blbec, jenze koik tech dnu blbcu musi mit stale Petra?
Reagovat
FulnekUltras
Podání Petry ve 3. setu odráželo jen odchod fyzičky a vývoj utkání - nic víc...
Reagovat
kada.tom
Za mě ... NEVADÍ :-)
Petra ukázala, že i v NY umí zahrát, vylepšila si tady nejlepší výsledek a vůbec ... jako jedna mála z vysoce nasazených došla takhle daleko :-)

Takže ano, je škoda, že to třeba dneska nedotáhla, ale rozhodně se na Petru nebudu zlobit. A ne, za ten dnešní výsledek nemohli rozhodčí, mohlo za to horko a vlhkost. Stane se :-)
Reagovat
Mayo
dve talianky v semifinále USO, to je bomba
Reagovat
vrabejka
Me by zajimalo co kdyby v nejlepsi forme hrali na GS Penneta, Vinci, Errani, Schiavone. To by byla italska invaze :D
Reagovat
aape
tak to byl tedy vykon, pritom Flavia nic nepredvedla, ach jo
Reagovat
smazaný uživatel
Čekal jsem mnohem černější Us Open, takže to letos ještě dopadlo nad očekávání. Každopádně je to jeden z turnajů, po kterým dostávám chuť na zimní přestávku.
Reagovat
FulnekUltras
Obávám se, že letošní USO bude na konci černé až moc... ;)
Reagovat
pockerface
Ono by to asi jinak nedopadlo ani kdyby Petra hrála ten druhý zápas. Protože Vika a Simona budou hrát ve stejné výhni ve které Petra končí.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď to Petro schytáš ... Bude se tvrdit, že jsi prohrála, protože netrénuješ :)
Reagovat
VlS
tak hodně štěstí u Číňanů
Reagovat
Predal
myslím že z toho bude mať radosť, jediná ju totiž mohla poraziť práve prepnutá Petra, ak by mala naozaj svoj deň.. ale škoda, Petre som fandil, snáď ešte nejaký GS pridá....
Reagovat
smazaný uživatel
hahaha
Reagovat
smazaný uživatel
na krasna a inak velmi usmievava Petka je dnes nejaka smutna. co ste jej urobili? okedysa na kurte stale usmieva a teraz?
Reagovat
pockerface
Škoda Flavia se ve 3.setu ani nemusí snažit. Petra jí ten 3.set darovala.
Reagovat
smazaný uživatel
skoda ze nedarovala ten prvni, uz se mohlo hrat druhe semifinale
Reagovat
smazaný uživatel
ctvrtfinale*
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem se urval...z priprav na konf...

Vracim se v nadeji, ze to nejak Petra urvala....a hned koukam jak ji tam Flavia udela liftovanym FH na lajnu...sakra...snad neni pravda...
Hlavne ze se nemusi trenovat a jde to lip...
...to vidim teda...
Tak snad jeste Petra zabere, a nejak se z toho dostane...
Jsem celkem rad, ze jsem ten druhy set nevidel;D)
By mne uz z toho svaclo uplne...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nic...no.
Gratulace...souperce...jeste vyhraje ta Simona a bude to narez....
Reagovat
VlS
Fakt je, že Petra vypadala přepadle od začátku. Holt 35 stupnů, prádelna a přímý slunko, nic pro Petru.
Reagovat
FulnekUltras
Sice jen 30°C, ale při skoro 70% vlhkosti vzduchu to bohužel bohatě stačilo...
Reagovat
patriks
Petra kolabuje !
Reagovat
EllNino
fakt ? VŽDYŤ BĚHÁ
Reagovat
FulnekUltras
a gaučové štěnice se slízají... ;)
Reagovat
patriks
A už to má za sebou.
Reagovat
FulnekUltras
Špatné špatné...jen bych přál všem, kteří tady kritizují kvalitu zápasu a především hru Petry, aby si v daných podmínkách vlezli na kurt a zkusili poctivě odmakat třeba jen půl hodiny - i bez astmatu a podobných "radostí"...
Reagovat
smazaný uživatel
Ta uz mele z posledniho. Myslim, ze je rozhodnuto
Reagovat
jirkaS
tohoto mače zdá se mi poněkud bídná :-(
mít Petra proti sobě kohokoliv jiného, už má dávno prohráno
Reagovat
pockerface
Petra se nevzdává. Škoda, že nedokáže dorazit dobře rozjeté gamy při podání Flavie.
Reagovat
smazaný uživatel
nemáte někdo stream na petru?
Reagovat
Vaslab
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dmx1ZnpofGF6aG9hdnBn&c=en&i=eWlxYXJjcGd0Yg%E2%84%96f%E2%84%96f&hc_l
http://live.realstreamunited.com/streaming/free-live-video-streaming-kvitova-pennetta-arhtur-ashe-stadium-tennis-us-open-2015-129904.html
Reagovat
smazaný uživatel
díky
Reagovat
smazaný uživatel
Proti zlovůli rozhodčích nemá naše Lvice žádnou šanci. :-(
Reagovat
Mayo
Péťa do toho
Reagovat
Lunej..
Nevim jestli byl horsi zapas Simona vs Sabine nebo tenhle. Nemel by nekdo napsat, ze holky zdrzujou a nepotrebuji prestavku?.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist