Kvitové se po Wimbledonu zase nedaří, v Cincinnati prohrála se Svitolinovou

13. 8. 2014, 18:48
Aktuality 654
WTA CINCINNATI - Petře Kvitové se po wimbledonském triumfu stejně jako před třemi lety nedaří. Týden po nezdaru v Montrealu vypadla dokonce už po svém úvodním vystoupení v Cincinnati, kde dnes prohrála s devatenáctiletou Ukrajinkou Svitolinovou. Postoupit do 3. kola dokázala z Češek jen Lucie Šafářová, neboť vypadla také Barbora Záhlavová-Strýcová.
Petra Kvitová

Když Petra Kvitová před třemi lety vyhrála Wimbledon, tlak na svou osobu neunesla a během následného US Open Series vyhrála jen dva z pěti zápasů. Letos Wimbledon ovládla podruhé a i když se již cítila psychicky silnější, na nepříliš oblíbených betonech v zámoří se jí opět nedaří.

Před týdnem v kanadském Montrealu po výhře nad Dellacquaovou nestačila na Rusku Makarovovou a nyní v Cincinnati skončila dokonce již na své první soupeřce. Předloňská semifinalistka v prvním vzájemném střetnutí nestačila na devatenáctiletou Ukrajinku Jelinu Svitolinovou, které podlehla 2-6 6-7 a neobhájila tak ani loňské 3. kolo.

Kvitová hned na úvod zápasu prohrála podání, o další servis pak přišla za stavu 2-4. V úvodu druhé sady se sice zdálo, že se karta obrací, jenže vedení 3-0 světová čtyřka neudržela a Svitolinová posléze dvakrát podávala na vítězství. Kvitová se pokaždé ubránila a druhou sadu tak musel rozhodnout tie-break, v něm si však ukrajinská tenistka vypracovala vedení 6-2 a hned první mečbol proměnila.

"Z dnešního výkonu jsem zklamaná. Od začátku jsem se necítila moc dobře, bojovala jsem, ale prostě mi to nešlo. Nevím proč," komentovala zápas s 39. hráčkou světa Kvitová, která dnes spáchala 9 dvojchyb.

Najít formu a dostat se do zápasového tempa před US Open má Kvitová šanci ještě příští týden v New Havenu. "Jsem ráda, že si zahraju ještě v New Havenu, takže mám možnost odehrát více zápasů před US Open," řekla loňská finalistka.

Svitolinová si proti Kvitové připsala premiérový skalp hráčky Top 10 a vyhrála už sedmý zápas v řadě poté, co minulý měsíc obhájila titul v ázerbájdžánském Baku.

Ve druhém kole ztroskotala také Barbora Záhlavová-Strýcová. Osmadvacetiletá Češka dnes nestačila na domácí 21. hráčku světa Sloane Stephensovou, které podlehla 5-7 1-6. Přesto může být Strýcová se svou premiérovou v hlavní soutěži turnaje v Cincinnati spokojená, neboť za postup do druhého kola vybojovala 60 bodů a zajistila si pozici nasazené hráčky na letošním US Open.

Z českých tenistek se ve dvouhře udržela už jen Lucie Šafářová, která na druhém turnaji WTA Premier 5 během dvou týdnů postoupila do 3. kola. V Cincinnati den po skalpu Venus Williamsové porazila 6-4 6-2 Kazašku Zarinu Dijasovou, s níž si poradila i ve druhém vzájemném střetnutí.

Sedmadvacetiletá Češka by nyní měla mít zajištěný posun ve světovém žebříčku minimálně na 16. místo, čímž by překonala své maximum.

Poté, co Šafářová před týdnem v Montrealu podlehla světové jedničce Sereně Williamsové, bude v Ohiu o postup do čtvrtfinále bojovat proti druhé hráčce světa Simoně Halepové. Před třemi lety o pět let mladší Rumunka porazila, loni v Normiberku a letos v Indian Wells s ní ve třech setech prohrála.

Serena zdolala Stosurovou až po boji
Serena Williamsová vstoupila do druhého turnaje během dvou týdnů výhrou nad Samanthou Stosurovou. Ale zatímco v Montrealu ztratila jen dvě hry, v Cincinnati se světová jednička na postup pořádně nadřela, když v zápase bez jediného brejku vyhrála dvakrát 7-6. V prvním tie-breaku přitom prohrávala 0-4 a ve druhém čelila dvěma setbolům.

"Byl to skvělý zápas. Ona (Stosurová) neuvěřitelně podávala a já si prostě řekla, že nesmím přijít o servis, protože ten její byl opravdu skvělý. Navíc má jeden z nejlepších druhých servisů na okruhu. Její podání se špatně čte, bylo to opravdu těžké utkání," komentovala Serena.



V osmifinále se utká s Italkou Flavií Pennettaovou, která si poradila s přčemožitelkou Kláry Koukalové osmnáctiletou Američankou Taylor Townsendovou.

Agnieszka Radwaňská tři dny po triumfu v Montrealu zvládla své úvodní utkání v Cincinnati. Polská tenistka porazila 6-2 6-2 Japonku Kurumi Naraovou a postoupila do 3. kola, v němž se po týdnu střetne opět se Sabinou Lisickou.

Německou tenistku čeká po týdnu už druhá repríza, neboť si ve druhém kole stejně jako na Rogers Cupu poradila se Sarou Erraniovou. V Cincinnati ale Lisická zvítězila až po téměř tříhodinovém boji a navzdory devíti ztraceným servisům 6-4 2-6 7-6.

Ani na druhém turnaji po wimbledonském finále si Eugenie Bouchardová nepřipsala svou první výhru v přípravě na US Open. V Cincinnati dvacetiletá Kanaďanka nestačila na Rusku Světlanu Kuzněcovovou, které podlehla 4-6 6-3 2-6.

Již 44. výhru v sezoně si ve 2. kole turnaje v Cincinnati připsala Ana Ivanovičová. Srbská tenistka porazila 6-4 6-0 domácí Christinu McHaleovou, s níž si poradila i ve čtvrtém vzájemném zápase. O čtvrtfinále se utká s Kuzněcovovou.

Před letošní sezonou prohrávala Angelique Kerberová ve vzájemné bilanci s Jekatěrinou Makarovovou 3-4, v tomto roce však vyhrála všechny tři zápasy. Dnes v Cincinnati šestá nasazená Němka zvítězila hladce 6-4 6-1 a postoupila do 3. kola. V něm se utká s Wozniackou.

- WTA PREMIER 5 CINCINNATI -
(USA / Ohio, tv. povrch, 2,567,000 dolarů)
středeční výsledky (13. 08. 2014)
• Dvouhra - 2. kolo •
Šafářová (16-ČR) - Dijasová (Kaz.) 6-4 6-2
Svitolinová (Ukr.) - Kvitová (3-ČR) 6-2 7-6(2)
Stephensová (USA) - Záhlavová-Strýcová (ČR) 7-5 6-1
S. Williamsová (1-USA) - Stosurová (Austr.) 7-6(7) 7-6(7)
A. Radwaňská (4-Pol.) - Naraová (Jap.) 6:2, 6:2.
Kerberová (6-Něm.) - Makarovová (Rus.) 6-4 6-1
Kuzněcovová (Rus.) - Bouchardová (7-Kan.) 6-4 3-6 6-2
Jankovičová (8-Srb.) - Becková (Něm.) 6-1 7-6(0)
Ivanovičová (9-Srb.) - McHaleová (USA) 6-4 6-0
Pennettaová (13-It.) - Townsend (USA) 6-4 6-3
Lisická (Něm.) - Erraniová (14-It.) 6-4 2-6 7-6(2)
Suárezová (15-Šp.) - Parmentierová (Fr.) 6-3 7-5
Pavljučenkovová (Rus.) - Knappová (It.) 6-1 6-3
• Čtyřhra - 2. kolo •
Dateová-Krummová/Hlaváčková (Jap./ČR) - Peschkeová/Srebotniková (3-ČR/Slovin.) 6-4 0-6 10-6
Erraniová/Vinciová (1-It.) - Hantuchová/Záhlavová-Strýcová (SR/ČR) 6-3 7-5
Babosová/Mladenovicová (6-Maď./Fr.) - Jansová-Ignaciková/Kar. Plíšková (Pol./ČR) 6-6 skreč.
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

654
Přidat komentář
smazaný uživatel
na druhou stanu vždy vyhrála turnaj když se to od ní nejméně čekalo a když se to do ní čeká nejvíce tak vylrtí v prvním nebo druhém kole třeba Tokio 2013 to bylo po tom co Petra na chvíli vyletěla s TOP 10 lidi jí říkali at jede radši na nějaký ITF že v Tokio vyletí hned v prvním kole a nakonec Tokio vyhrála. Wimbledon 2014 někteří dokonce tvrdili že Petra prohraje s Hlaváčkovou. A ni já Petře moc nevěřil a nakonec Wimbl vyhrála to samé Dubaj 2013 nebo Montreal 2012 ale když to od Petra očekáváme tak nikdy nevyhraje (US Open 2011, Wimbledon 2012, Montreal 2014)
a Petra nakonec vyletěla dost brzy a takových turnajů tu máme dost tak ted když Petře nikdo na US Open nevěří tak uvidíce jak se Petra ukáže
Reagovat
slacker
Jen ji neomlouvej. Dokud nepoda poctive vysvetleni co ji vcera znemoznilo podat alespon prumerny vykon.
Reagovat
blixa
Jasně. Tobě a písemně ve třech kopiích :D Ale do prdele by tě poslat mohla ;-)
Reagovat
PetaM
Hm, to by nepomohlo.
Reagovat
slacker
Do prdele muzu poslat vas dva.
Reagovat
PetaM
Můžeš, snad to řekneš bez toho, aby ses zadrhnul.
Reagovat
smazaný uživatel
já sem od Petry v Montrealu a Cincy nic nečekal a stejně vyletěla. Zkusím od ní nečekat ještě dalších pár turnajů, třeba to nakonec zabere :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Je na čase popřemýšlet nad zařazením nějakého turnaje před Wuhanem, pokud touží po TM, přeci jen na US open to na nějaký valný výsledek asi nevypadá, uvidíme jestli se Petra chytne aspoň v New Havenu a tam by měla udělat minimálně SF.
Reagovat
tommr
nabízí se třeba Tokio kde jí to loni skvěle šlo ... :)
Reagovat
PetaM
Ta holka jako nejede do Tokia? Zlynčovat! :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
někde sem myslím četl, že by Petra v Tokiu hrát měla.
Reagovat
PetaM
Jo? :D Já se koukám na startovací listinu a tam bohužel není. Snad si hodlá vzít WC :D Byla by nejvýše nasazená :D
Reagovat
tommr
to bude asi odviset od výsledku na USO. Pokud tam Petra taky vyhoří tak by snad o tu WC pro Tokio mohla mít zájem. Pokud naopak na USO uspěje tak se na Tokio nejspíš vybodne a pojede jen do Wuhanu a Pekingu ...
Reagovat
PetaM
Jo, to je pravda, Tokio začíná týden po US Open, takže v případě zisku titulu (:D :D :D :D :D ) by ho asi vynechala :)
Reagovat
smazaný uživatel
na facebooku IMG to říkají, tak to asi bude pravda :-)
Reagovat
PetaM
Tak jí tam asi IMG dostalo, což je super.
Reagovat
smazaný uživatel
i když on se na tom facebooku někdo ptal, jestli tam Petra bude hrát, a ta osoba dostala odpověď, že ano. Nic jiného. Kdo ví, kdo tam má ten facebook pod palcem, jestli si to třeba nepopletl :D Protože v té listině fakt není.
Reagovat
PetaM
Jo, už jsem si to našel :) Já myslím, že je to oficiální FB ... Tak snad i ty zprávy budou ofiko :D Ono, ty WTA turnajové stránky nejsou moc aktualizované :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
to je dobře :)
Reagovat
Frick
Je to letos jak přes kopírák. Jede, dokud jí do cesty nevstoupí hráčka TOP 10.... 2x Petra, 1x Maria, 2x Simona, 1x Serena.

Člověk by si řekl, že se není co divit, jsou velmi silné soupeřky, nicméně akumulovaný kurz na těchto šest výher favoritek je už kolem 7,00.

A v globále celé sezóny je to vlastně tak, že z TOP 10 dala jen dvě desáté hráčky.

Akumulovaný kurz na výhry všech hráček TOP 9 proti Lucce je již hrozivých 40,00....

Aspoň, že nasazení jí teď umožňuje, že se s nimi nyní nesetká v prvních dvou kolech.
Reagovat
smazaný uživatel
Prdlajs. Hrála prakticky s hráčkami z top5(Li Na, Serena, Halep, Maria) + s Petrou. To je zatraceně těžké.
Reagovat
misa
https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10454386_783020611762020_5949555116419047464_n.jpg

New Haven je její oblíbený turnaj, snad to bude lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
ale strašit tam bude i Halepka :´(
Reagovat
misa
Jo, ale až ve finále. Tam je cesta daleká.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak doufejme, že narazí na nějakou hvězdu, která ju dá!
Reagovat
misa
se světovou jedničkou stát může. Serena a Máša nehrajou nijak oslnivě, o Petře ani nemluvě. Je to chytrá hráčka se skvělým pohybem. Mám ale pocit, že nikdo mimo Rumunska a jejích fanoušků po světě z toho odvázaný nebude. Chybí ji nějaká charakteristický zbraň, jako třeba servis nebo forhend. Navíc ti, co do tenisu dávají peníze, nebudou z Rumunky na 1. místě nadšeni. Prostě příslušnice malého neatraktivního národa. Nic proti Simoně, její vzestup za rok a něco je impozantní.
Reagovat
tommr
Djokovic je taky příslušník malého neatraktivního národa (a západní propaganda dokonce ze Srbů dělá vyvrhele lidstva) a přesto má docela slušnou marketingovou hodnotu ... :)
Reagovat
misa
Mužský sport je něco jiného než ženský. Navíc svět láká rivalita mezi Djokovičem, Nadalem a Federerem. Uvidíme v budoucnosti.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, takže když je mezi chlapama první Srb, tak to nikomu nevadí, ale když bude mezi ženami první Rumunka, tak to bude někomu vadit? :O
Reagovat
misa
Píšu snad někde, že to vadí mně? Bude to asi jiné, než kdyby byla číslem jedna Američanka nebo Němka. Myslíš, že být Petra Američanka, že by neměla jako wimbledonská vítězka mnohonásobně větší reklamní příjmy?
Reagovat
smazaný uživatel
Jako příklad si vezměme Moniku Selešovou. Byla jednou z největších hvězd tenisu, ačkoliv byla Jugoslávkou. Vadilo to tehdy sponzorům?
Reagovat
misa
Z WIkipedie:

In 1985, at the age 11, she won the Orange Bowl tournament in Miami, Florida, catching the attention of tennis coach Nick Bollettieri. In 1986 the Seles family moved from Yugoslavia to the United States, and Seles enrolled at the Nick Bollettieri Tennis Academy, where she trained for two years.

Tak trochu Američanka, navíc pak dostala americké občanství. Jinak já do profesionálního tenisu nedávám ani korunu, jen jsem nadhodil myšlenku. Abych tě uklidnil, Simona je mi docela sympatická.
Reagovat
misa
Opravuji: Černoškovi občas platím za Fed Cup.
Reagovat
smazaný uživatel
no tak po jeho úspěších už to ani jinak nejde. On si to zaslouží.
Sou hráči a hráčky, u kterých to rozhodně říct nemůžu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nesouhlasím ohledně sponzorů, kteří podle tebe nebudou nadšení původem hráčky. Co třeba Djokovič, je jednou z největších sportovních hvězd a nikomu nevadí, že je ze Srbska. Pokud bude mít Simona podobně úspěšnou kariéru jako Nole, tak nikoho nebude trápit, že je Rumunka.
Reagovat
rib
Btw - ten malý rumunský národ :-) Rumunsko je země 3x větší rozlohou než ČR, obyvatel mají skoro 20 mil., praví Rumuni jsou skromní, pracovití, hodně se učí a snaží, aby uspěli ve světě. A Srbové - jejich sousedi - jsou sice malí rozlohou (i když větší než ČR), ale je jich taky skoro 10 mil. Tak vám nevím, co by si asi někdo myslel o velikosti českého národa???
Reagovat
misa
Češi jsou ještě menší národ, to je jasné. Jinak zhruba 20 mil. obyvatel má Tokio.
Reagovat
tommr
pokud si má Lucka udržet to krásný 15.místo i nadále tak musí Svitolina zaříznout další favoritku. Obávám se ale, že CSN bude nad její síly ... :(
Reagovat
dadaft
věřím Elině, škoda, že nehrají na TV kurtu.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka neLucka, tlačím Karličku. Ty bodový rozdíly ještě nejsou kdovíjak veliký, aby si to Lucka nemohla uhrát na jiném turnaji..
i když vím, že po US Open ztratí nějaké bodíky za Quebec..
Reagovat
smazaný uživatel
hmm, teď se dívám, že Lucka má i celkem slušné obhajoby v Asii. No bude to těžké posunout se nahoru.. popřípadě se nahoře udržet :-)
Reagovat
dadaft
jo, tak to je --- čím blíže k vrcholu, tím je každý schod vyšší a vyšší.
Reagovat
tommr
mě jde momentálně jen o postavení Lucky před USO pro případ, že by si to Li Na ještě rozmyslela a chtěla tam startovat ...
Po USO by měla Lucka skoro jistě jít před Suarez Navarrovou a Pennettaovou, který na USO obhajujou spoustu bodů a v případě dobrýho výsledku by se mohla dostat i před Wozniackou, Cibulkovou a Erraniovou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
hmm, ne. Myslím, že Nalinka si to nerozmyslí :D
Reagovat
smazaný uživatel
jinak Lucy je momentálě 17. v race. Tudíž ten předpoklad pro postup nahoru tam momentálně není. Jeden dobrý výsledek na velkém turnaji to může změnit. Chce to trošku štěstíčka na US Open. Teoreticky by ho mohla mít na úkor Petry, která může klidně vyletět hned z kraje :D
Reagovat
smazaný uživatel
teď to myslím ve smyslu, že budou nalosovány k sobě, abych byl dobře pochopen.
Reagovat
tommr
jsem si jistej, že po USO Lucka půjde o pár míst nahoru pokud tam vyloženě nevybouchne už v prvním kole. Pak ovšem příjdou těžký časy velkejch obhajob: Quebec (280), Tokyo/Wuhan (225) a Beijing (250). Tam bude muset Lucka samozřejmě pořádně zabrat, aby si dobytý pozice udržela. Velkou výhodou by pro ní mělo bejt, že bude nasazovaná a nebude tak v prvních kolech potkávat ty nejtěžší soupeřky ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Když o tom tak přemýšlím, tak kdyby byly nalosovaný k sobě, tak by to bylo ideální. Lucka většinou proti slabším soupeřkám nevypadává, takže pokud Petra selže, Lucka může postoupit do ČF. Pokud by se Petra s Luckou potkala ve 4. kole, tak je to zase dobrá příležitost pro Petru udělat dosavadní maximum na na US Open, protože na Lucku umí.
Možná ještě lepší varianta by byla, kdyby byla nalosovaná k Radwanské, na kterou taky umí. Nehledě na to, že Aga taky nikdy přes to 4. kolo neprošla.
Reagovat
misa
Dobrý nápad na to, že jsi blbec :-)
Reagovat
tommr
to jsou zajímavý spekulace. Já bych ale přesto byl radši kdyby byly Petra a Lucka na USO každá v jiný polovině, aby bylo aspoň teoreticky možný, že se potkají až ve finále ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
jaj, tak tak moc holkám teda nevěřím, že by se mohly potkat ve finále. Upřednostňuju tudíž tu mou variantu :D
Reagovat
PetaM
S Agou asi nalosovaná nebude ... Jedině, že by Mášena hodlala vyhrát Cincy. Jinak bude Petra v první čtyřce a Agi se vyhne ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No...a je to tam...
souhlas s Vlsem...
Reagovat
misa
pro americké turnaje byl splněn - příští týden dosáhne životního žebříčkového maxima a bude na US Open nasazena v první šestnáctce. Dnes to ovšem dobrý výkon nebyl, na hráčku jako je Halepová těch chyb bylo moc.
New Haven Lucka hrát nebude, takže příště až v New Yorku.
Reagovat
tommr
Lucka sice dneska nepodala žádnej oslnivej výkon, ale je třeba taky uvážit, že hrála proti světový dvojce a možný budoucí jedničce ...
Doufám, že si Lucka už tu smůlu na los letos vybrala a na USO vyfasuje do prvních kol nějaký hratelný soupeřky ...
Reagovat
majkl005
má opravdu Lucka tu hlavu tak prázdnou a nebo se mě to jen zdá ?....nechápu jak tenistka na její úrovni dokáže udělat zasebou tři naprosto stejné chyby....a to, že hraje furt to stejné a nedokáže vymyslet nic jiného mě taky zaráží...ona vidí, že ty její křižné údery Simoně sedí a vždycky po nich dá vítěznej po lajně, ale ona to tam furt bude prát a furt....nemluvě o kopcích, které Simona většinou zabila a nebo si z nich dokázala vytvořit suprověj nátlak
Reagovat
VlS
Simona byla jasná favoritka a zadarmo jsi jí to nenechala. víc než 40 UE jena zápas se Simonou moc, chtělo to trochu víc klidu a občas vydejchat, chvílemi to bylo v křeči. Ale ono se to od televize kecá. Tak ať vám s Nasťou sedne deblík.
Reagovat
makro99
náhodou Lucka v řadě výměn hrála dlouhou a velmi slušnou defenzivu; ale Simona si ji rozběhávala a rozběhávala a potom většinou takovým líným, kontrolovaným, hodně liftovaným winnerem zakončila...
těžko co radit, když na ni nestačí ani dobrá defenziva, ani ty vlastní rány, co obykle končí winnerama, musí pak vždycky o dva tři ostrý údery navíc a tím pak to riziko UE narůstá...
Reagovat
rib
jojo, Simonu může porazit asi jen hráčka s ostrými údery, která bude mít den, že jí to tam padá víckrát po sobě. Lucka mi připadala, že buď to neměla v hlavě nebo prostě nestíhala fyzicky, jindy přece hraje víc zostra
Reagovat
rib
Nějak neumím chytit, čím jsou ty údery Halep pro soupeře tak těžké. Nezdálo se mi, že by hrála rychle, je fakt, že nechybuje a střídá tempo, asi se to blbě čte... Ale agresivnější hráčka by ji snad mohla potrápit. Můžete mi někdo napsat nějaké vysvětlení, teorii nebo tak něco?
Reagovat
tommr
její genialita je v jednoduchosti. Halepová střídá údery doprava a doleva a tím soupeřku postupně rozběhá a donutí udělat chybu nebo zahrát kratší míče který pak zabije ...
Reagovat
slacker
Ja bych to hral stejne. Stridani vlevo vpravo, jen bych to mozna hral kratsi k lajne a rotovane ven z kurtu :-))
Reagovat
VlS
Nejsem expert ani omylem, ale myslím, že Simona používá hlavu víc, než je v kraji zvykem a kombinace toho a spolehlivejch uderů a super pohybu dává dohromady ten potřebnej koktejl. Všimla sis, jak opakovaně nalákala Lucku do pasti krosů, kdy to pak zahrála po lajně a bylo vymalováno?
Asi by bylo potřeba proti ní taky zapojit víc hlavu, předvídat co ona udělá a co si myslí, že udělá protihráčka a prostě jí jen překvapit.
Reagovat
majkl005
naprostej souhlas....přesně tohle jsem psal v příspěvku výš...
Reagovat
makro99
tak chtít po úderové bohyni (ha ha), aby měla ještě chytřejší hlavu než nejchytřeji hrající hráčka na okruhu, no...
každopádně Lucka, právě co se týče taktiky udělala podle mě v posledním roce největší pokrok; výrazné zlepšení fyzičky, defenzivy i volejů už přišlo za Biljany...
Reagovat
rib
no jo, to je fakt, hraje chytře a jednoduše... A pravdou je, že je k tomu třeba i ty bezchybné údery a senzační nohy, jinak by tu jednoduchou hru už sakra někdo prokoukl a prohnal Simonu na oplátku ještě více :-)))
Reagovat
blixa
Hodně už bylo řečeno, ale podle mě je téměř nejdůležitější její skvělý pohyb. Díky tomu je u míčů hodně brzo a těží z toho větší přesností, jistotou a i časem k tomu kam míč zahrát.
Reagovat
tommr
dobrej pohyb je samozřejmě základ její hry. Třeba taková Petra podobným stylem nikdy hrát nemůže ... :)
Reagovat
dadaft
ano, a díky tomu, že je u míšů včas je trefuje čistě středem rakety.
Reagovat
slacker
Byt u micu vcas neni zadny zazracny recept. Kolikrat se nejcastejsi zkazi ten uder u ktereho ma hrac(ka) cas si zapalit cigaro
Reagovat
blixa
Tak to je nebetyčný nesmysl. Být u míče včas je v tenise jedna z nejdůležitějších věcí. Hrál si vůbec někdy tenis že můžeš napsat takovou pitomost ?
Reagovat
VlS
Já si myslím, že je to o tom mixu pohybu, hlavy a solidních uderů. Nic samo o sobě není až ta výjimečné, výjímečnej je ten mix.
Reagovat
makro99
škoda, tak zas nic.. tak zas příště budem doufat...
Reagovat
Davor1
Super Simonka,s prehľadom v dvoch setoch ;)
Ale zajtra to už musíš konečne natrieť tej Sharapke...
Reagovat
rib
Ak to Sharapka dnes natrie Nastě :-)))
Reagovat
rib
Lucka hrála dobře, je fakt, že Halep téměř nechybuje, střídá tempo i údery, běhá jako divá, a Lucce na ni chyběl nějaký občas překvapivý vítězný úder. Sice něco zkoušela, ale nebylo toho mnoho
Reagovat
tommr
Halepová je jako dobře seřízenej stroj. Ne nadarmo je to tenisová dvojka (a už brzy bude možná jednička) ...
Reagovat
smazaný uživatel
A budoucí vítězka grandslamového turnaje, nezapomeň :-) A nedivte se, pokud se jí to podaří letos v New Yorku. Hru, konzistenci, psychickou odolnost, to všechno má na výbornou!
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně Simono. Letošní Amerika je tvá!
Reagovat
aligo
dneska to nebylo nic moc od LUCKY ani od HALEPOVÝ..... :(((
Reagovat
dadaft
první set byl podle mě velmi slušný.
ve druhém už dost chyb z obou stran.
Reagovat
smazaný uživatel
No nevím jestli to tleskání bylo jako že Lucko dobře, nebo Lucko ty svině, proč mě nenecháš vyhrát :D
Reagovat
smazaný uživatel
spečetěno krásným 4 metry dlouhým outem...
Hrozný výsleke Lucko, Simoni zas jsi mi neudělala radost :/
Reagovat
slacker
Nehraly na stejnym kurtu jako vcera Petra? tam snad musi byt nejake deformovane magneticke pole :-)
Reagovat
misa
Ne, Petra hrála na Grandstandtu, tohle byla trojka.
Reagovat
aligo
se dost trápí... :(
Reagovat
slacker
No nechapu proc hraje smec obourucnym backhandem :-))
Reagovat
misa
máš na to!
Reagovat
misa
Hm, s kvitovskýma chybama se vyhrát nedá.
Reagovat
dadaft
sakra. zase set a brejk dole.
Reagovat
dadaft
a zase Lucčin re-break.

v ženském tenise zkrátka nikdy nevíš. ))
Reagovat
tommr
Halepová už není ve druhým setu tak bezchybná jako byla v tom prvním ... :)
Reagovat
dadaft
mnó, v rozhodujících chvílích je dělat přestala.
Reagovat
tommr
zato Lucka dneska chybuje konstantně á la Petra Kvitová ... :(
Reagovat
Davor1
to je znak veľkých tenistiek ;)
Reagovat
smazaný uživatel
To není možné. Ve Fed Cupu proti Errani dokázala z pomalého podání udělat krásný winner a teď z pomalého udělá 2 metry out!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Do toho Simono!!! Ovládni Cincinnati a na US Open bude boj o první místo se Serenou!
Reagovat
blixa
Ty seš rodilej Rumun ? ;-)
Reagovat
Davor1
aj Sharapovej fanúšikov sa pýtaš, či sú rodení rusi ?? :-D
Reagovat
blixa
Pokud fandí Márii proti Lucce tak ano ;-)
Reagovat
Davor1
aha, takto si to myslel ;)
No, v tenise je to dosť špecifické, ak by hrala Simča proti Cibuli, ktorú veľmi nemusím aj keď je slovenka, tak by som tiež fandil Simone, je to v tenise moja jednotka...v kolektívnom športe by som ale rumunom proti nám isto nefandil ;)
Zas keby som bol čech, tak proti Lucke by som asi tiež nemohol ísť, veľmi sympatická a hrá pekný tenis ;)
Reagovat
dadaft
hm, tak Simona jde do brejku.
od Lucky "kvitovský" game - jedna síť a 3x 2m out. ((
Reagovat
misa
Chyb je moc. Tohle není pro Lucku dobrý den.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucko Lucko. Ty se vyházíš jak Petra včera :/ Děláš to simoně moc jednoduché
Reagovat
slacker
No vida nechtel jsem to psat, ale nejsem jediny komu pripada Luccino vyhazovani dneska abnormalni
Reagovat
smazaný uživatel
Naštěstí rebrejk. Ale teda je to až moc těsné ty Lucčine gamy.
Reagovat
dadaft
Simona je bez prvního servisu a Lucka toho bohužel nedokáže využít. ((
Reagovat
smazaný uživatel
Halepka si vybírá slabší chvilku :D
Reagovat
dadaft
přestala rozdělovat, nechápu proč.
a servis v háji.
Reagovat
dadaft
hhhuuuufffff - už jsem se bál, ýe to bude o set a o brejk.
Reagovat
makro99
Simona je nechutně jistá... dlouho si nevzpomínám na hráčku, která by byla tak univerzálně a konstantně jistá, na všech površích...
Reagovat
smazaný uživatel
Už by ji měl někdo pořádně vypráskat.!!!
Reagovat
Davor1
ja by som ju vypráskal hneď :-)
Reagovat
misa
Jestli jsem pochopil správně, tak :-))
Reagovat
Davor1
mne pripomína Justine Henin, tiež malá a slabá, ale fantasticky pohyb, základné údery a tenisový um...
Reagovat
tommr
Halepová je sice malá, ale slabá rozhodně není ... :)
Reagovat
Davor1
ináč som to myslel, proste so svojími fyzickými parametrami sa Simona nemôže rovnať Sharapovej, Kvitovej či Serene a nemôže hrať tak silový tenis ako oni...preto je aj často kritizovaná, že je to len counter puncher a neviem čo, pritom ona na svoje pomery ani veľmi ináč hrať nemôže...
Reagovat
tommr
kdyby byla tak vysoká jako tebou jmenovaný hráčky tak by zase nebyla tak pohyblivá a mrštná. Všechno má svoje výhody a nevýhody ... :)
Reagovat
Davor1
to je jasné no, aj vďaka tým rozdielným typom je tenis zaujímavý ;)
Reagovat
makro99
s Henin já sem se vždycky nějak míjel.. ale tu konstantní jistotu bez výkyvů bych přirovnal snad k Martině Hingis; byť to byla samozřejmě mnohem elegantnější "defenzíva"...
Reagovat
Davor1
aj Martinu si pamätám, v najlepších rokoch bola neskutočná, len veľká škoda, že jej kariéra trvala tak krátko...v tomto si sú s Justine podobné, obom som strašne fandil a oba skončili tak skoro :( Po Heninovej odchode trvalo poriadne dlho, kým som zase našiel ich nástupkyňu, tak snáď to Simča (a tiež Aga) potiahne aspoň do tridsiatky ;)
Reagovat
misa
Přišel čas na brejk.
Reagovat
misa
v letošním roce přispěl k tomu, že mnozí rozhodčí už se snaží správně vyslovovat její jméno.
Reagovat
dadaft
Shafaržova. ))))
no ale pořád lepší než Safarouva. ))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Safari žena :D
Reagovat
misa
Snaha tam je :-)
Reagovat
slacker
No ale slovak komentator by to umet spravne mel. Safarova a ne zadna Safazova
Reagovat
dadaft
nehrotil bych to, české "ř" je pekelný vynález a říct ho přirozeně umí jenom čeští rodilí mluvčí.
Reagovat
PetaM
No, už ani Češi neumí říct ř :D
Reagovat
blixa
To máš pravdu po dvou výměnách předních zubních korunek už taky pořádně neumím.
Reagovat
PetaM
To jsem nemyslel. :) Někteří Češi se ho nenaučí už v mládí ... :)
Reagovat
slacker
No me to ř zase neprijde prilis odlisne od r, ale pri ceske ř je neexotictejsi a nejtezsi hlaska
Reagovat
tommr
průběžnej žebříček WTA k dnešnímu dni tj. po kompletně odehraným druhým kole turnaje v Cincinnati.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou.
Hvězdička znamená, že hráčka postoupila na turnaji v Cincinnati do třetího kola.

1. Williams, S. 8635 (+2829) *
2. Halep 6665 (+859) *
3. Li 6170 (+364)
---------------
4. Kvitová 5806
---------------
5. Radwanska, A. 5505 (-301) *
6. Sharapova 5090 (-716) *
7. Kerber 4550 (-1256) *
8. Bouchard 4368 (-1438)
9. Jankovic 3610 (-2196) *
10. Ivanovic 3605 (-2201) *
11. Pennetta 3074 (-2732) *
12. Wozniacki 3015 (-2791) *
13. Cibulkova 3002 (-2804)
14. Errani 2885 (-2921)
15. Šafářová 2825 (-2981) *
16. Suarez Navarro 2790 (-3016) *
17. Azarenka 2783 (-3023)
18. Makarova 2630 (-3176)
19. Petkovic 2400 (-3406)
20. Williams, V. 2340 (-3466)

Petra Kvitová v Cincinnati neuspěla a už třetí týden po sobě přišla o body do žebříčku.
Přesto zatím zůstává na čtvrtým místě.
Předstihnout jí ovšem ještě můžou Aga Radwanská (pokud dojde do finále) a Sharapova (pokud získá titul) ...

Lucka Šafářová se dostala na 15.místo což je její kariérní maximum.
Pokud ovšem Lucka vypadne v osmifinále s Halepovou tak jí ještě může předstihnout Suarez Navarrová.
Kdyby se Lucce naopak podařilo Halepovou porazit tak by se posunula na 14.místo před Erraniovou ...

Z ostatních hráček stojí za zmínku propad Azarenkový ...
Reagovat
PetaM
Chudák Aza ... :( A to ještě obhajuje finále na US Open ...
Reagovat
PetaM
Když si představím, že se v průběhu US Open v LIVE rankingu propadne někam kolem 35. místa, tak to je hnus ... :(
Reagovat
Cico93
tak, ale do konca roka neobhajuje nič tak do toho AO si daake slušne postavenie vybojuje.
Reagovat
PetaM
Snad ano ... :)
Reagovat
pepin
Nezlob se je to pro všechny stejné.
Reagovat
PetaM
Však to je mi úplně jedno :D

Nechápu, co to s tím má společného? :D
Reagovat
tommr
proč hnus? Nikdo přece nemá místo na špici předplacený. Pokud někdo delší dobu nehraje a nemá výsledky tak se musí časem zákonitě propadnout ...
Reagovat
PetaM
Nemyslel jsem to tak, jak jste to všichni pochopili.
Reagovat
slacker
a chape te krome Lunej nekdo jinej?
Reagovat
misa
Asi, že příslušníci polodiktátorských režimů by měli mít místo ve špičce zajištěné. Aby pak nebyli na svět zlí :-)
Reagovat
PetaM
Nemluv o něčem, co nechápeš. Jsi politik/tička?
Reagovat
misa
Vysvětli, jak to tedy myslíš.
Reagovat
slacker
Ja po nem chtel vcera taky neco vysvetlit, ale nic nez emocionalni vybuchy nesvede
Reagovat
PetaM
Nejde logicky diskutovat s de*ilem. Na to člověk není stavěn.
Reagovat
slacker
dalsi detonace :-)
Reagovat
PetaM
Já jsem úplně v pohodě. Jenom nepíšu bez smajlíků. Ani nevíš, jak kterou větu myslím a dovolíš si na mne reagovat. Ubožáčku :D
Reagovat
misa
Raději se už nebudu ptát, nechci být za deb.ila.
Reagovat
PetaM
Správně.
Reagovat
misa
Máš fandinkovskou argumentaci.
Reagovat
slacker
Vsak kdyz tady radilo duo Q+F jsem mu prisoudil bronzovou pozici.
Reagovat
PetaM
To jenom proto, že jsi hlupák. Lepší vysvětlení ti nedá žádný doktor.
Reagovat
slacker
Delas ostudu nejen sobe.
Reagovat
Sonja
Jasněže to je hnus. Jakýkoliv zranění je hnus, tohle navíc vyřadilo hráčku top kvality, dvojnásobnou GS šampionku někam na okraj první dvacítky...
V Montrealu se snažila, bojovala a znovu se zranila:-/// Fakt neskutečný pech. Tak jen aby se co nejdřív dala do pořádku a začla hrát zas tak, jak jsme na ni zvyklý. Místo v top 3 zaručeno.
Reagovat
dadaft
Simona začína rozdělovat (a panovat) jako vladařka, nevím nevím, jestli to Lucka zvládne,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
Toto je tenis co předvádí Lucka zatím nemám žádnou výtku.
Reagovat
PetaM
No, ty tři zbytečné napálené BH do sítě by měly být vytčeny :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak a ted už je to jiné Šafářová má šanci to dohnat jen ty rány do tý sítě dávej si holka na to pozor
Reagovat
PetaM
Škoda promarněného vedení 30:0 při podání Simony. 3 backhandy zahozené a nakonec eso Simony. No ale na vlastní podání zatím velice přesvědčivý výkon. 2 čisté hry, navíc světové údery, krása :)
Reagovat
smazaný uživatel
LUCKO POJD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
dadaft
tak a je to tady!
kordy nebo pistole?
Lucka nebo Simona?
Reagovat
PetaM
Lucka!!! :)
Reagovat
PetaM
Za chvíli začíná Lucka. Jak vidíte její šance? Podle mně to skončí 2:1 pro Lucku, ale bude to tvrdý boj :D

Kdo bude koukat? :) :)
Reagovat
misa
Lucka svede velký boj. Jak to dopadne, bude taky záležet na její hlavě.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka vyhraje 6:4 a 7:6
Reagovat
dadaft
sázkovky Lucce ovšem moc nevěří, kurz přes tři.
Reagovat
blixa
Safra, nemohla by Petra hrát jen halu a Wimbledon ? To by jí asi u WTA neprošlo, co ? :D
Reagovat
slacker
No takhle idiostsky jako vcera muze zahrat kdekoliv a kdykoliv a ani povrch to uz nezzchrani. Loni mohla takhle vypadnout podobne s Makarovovou ve Wimbledonu
Reagovat
PetaM
To by bylo k ničemu, měla by zřejmě penalizační nulu. To ať radši objíždí první kola a má aspoň bod ... :D :D :D
Reagovat
blixa
No ale víš kolik zbytečně procestuje ? :D Navíc prej cestování nemá ráda ... ;-)
Reagovat
PetaM
A jo no. :D Nechápu, proč se na to nevybodne. Mohla by si jednou za rok zajet do Wimbledonu, vyhrát ho a mít zase celý rok klid :D 2.000 bodů ... Do 25. místa bohatě stačí :D :D

No jo, když ale ona tenis miluje ... :)
Reagovat
blixa
No přesně tak, nějakou tu halu přes zimu aby se nenudila, ono by to tak 3000 dalo aby se držela v první šestnáctce :D Prostě pohoda, no stress ;-)
Reagovat
PetaM
Jo ... I tady by byl klid. I když ... Ne, tady si lidi vždycky něco najdou :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě Fed cup, toho by se asi nevzdala a pak objet turnaje na trávě + hala a ten Wimblas a možná by se udržela i v tý desítce. :D
Reagovat
Sonja
To víš, že mám radost:-))

Akorát teď budu rozpolcená, hrajou mi JJ x SS...no ta která vyhraje se utká se Serenou, což by v obou případech mohl být parádní zápas:-)

Samozřejmě palce držím i Sabče, ale tam to bohužel vidím jasně pro Agu, která je teď v dost dobré formě. Každopádně doufat a fandit můžu:-)
Anička by Světlu měla dát a myslím, že minimálně semifinále v Cincy uhrát- to by byl další z pěkných výsledků letošní sezony:-) (samozřejmě budu jen ráda, když tuhle metu ještě o kousek pošoupne...)

Tak jedem, holky!:-)
Reagovat
Carter
Sabča bude musieť v prvom rade lepšie podávať ako včera. Ale tiež budem dúfať, že bude Age vyrovnanou súperkou a že ju možno aj porazí :)
Inak Sabine včera na fb aj okomentovala svoje podanie - "Want the best serving performance today but a good fight!!!" :)
Reagovat
Sonja
Jojo, viděla jsem, pousmála jsem se tomu 'Want', Sabča nejspíš chtěla napsat 'Not':-D
Ale pochopili jsme:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja doufam, ze to Aga zvladne. Odveta za Montreal ale muze byt, to vylouceny samozrejme neni. I tam to bylo ve tretim setu hlavne o psychice.

Jinak rad te vidim zpatky :-)
Reagovat
Sonja
No s ohledem na formu i psychiku, kterou zmiňuješ, by se měla radovat Aga... Ale samozřejmě Sabča bude bojovat:-)

Díky:-)
Reagovat
VlS
Ahoj Sonjo, sem tě neviděl asi sto let
Reagovat
Sonja
Ahoj, ale tak dlouho to snad nebylo:-))
Reagovat
VlS
No tolik ne, ale dlouho to bylo
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Reagovat
freeteepek
Jenom dvě esa a devět dvojchyb. To je fakt síla! Zase jí nešel nadhoz...O kom je řeč? O té hráčce, co právě podepsala nový kontrakt s IMG a těší se, jak jí zástupce této společnosti na kurtu i mimo něj pomohou k lepším výsledkům. Už aby se tak stalo:-)
Petra opět nezvládá ten tlak daný vším tím mediálním humbukem okolo wimbledonské vítězky. Pakliže neví, proč včera prohrála, tak právě proto. Kotyza je chudák, když se na to musí koukat, protože s tímhle se fakt nedá nic nedělat.
Reagovat
slacker
No me vice rozciluje cislo 45. pocet UE ve 2 setech
Reagovat
smazaný uživatel
jo, nakonec sem si ten zápas pustil ze záznamu (do stavu 3-3 ve druhém, pak už sem nemohl) a byla to fakt bída. Nevím, jestli je to tlakem nebo čím, ale Petra byla vážně dost mimo.
Reagovat
slacker
Divim ze ze Tommr jeste nikam nenapsal ze ostudne vypadla. Asi si stale lame hlavu s nejakym tezsim vyrazivem.
Reagovat
smazaný uživatel
byla tady řeč i o površích, rozhodně mi Svitolina nepřijde jako hráčka, která by Petru měla na hardu nějak extra potrápit. Ten zápas s Makarovou minulý týden, to bylo úplně jiné kafe. Nebo když si vzpomenu na Světlanu proti Petře na FO. Tyhle zápasy ukazují ten rozdíl, jaký je mezi trávou a tím ostatním a že Petra má ještě co zlepšovat, že má limity. Ale prostě včera to byl děs z Petřiné strany. Podobný pocit o "největším vítezství kariéry" sem měl po zápase a Alison Riske na loňském US Open.. pché. To jo, to je teda vítězství..
Reagovat
smazaný uživatel
*s Alison Riske
Reagovat
slacker
Presne to je takove "viteztvi" jako kdyz vam souperksa skrecna v prvnim gamu kvuli zraneni.
Reagovat
smazaný uživatel
Uprime, obe hracky (Riske i ted Svitolina) si to vitezstvi musely uhrat az do sameho zaveru. To, jak Petra hrala s Elinou nebo, ze Petra s Alison byla nemocna, nato uz se nikdo ptat nebude, takze ano, je to jejich nejvetsi vitezstvi kariery a skalp Top hracky. BTW Petra na tom US open to mela skrecovat ale rozhodla se dostat kanara, jeji vec...
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas. Proti tomuhle příspěvku nic nemám, pouze říkám (píšu) můj vnitřní pocit z těch dvou zápasů.
Reagovat
dadaft
souhlas.
navíc přesto, že se Elina proti Petře většinou jenom bránila -- ale vyjmenujte mi hráčky, které Petru přetlačí --, tak její údery neměly špatnou délku a i ve velmi razantních výměnách vracela stejnou mincí a neuchylovala se k zpomalujícím čopům a kopečkům...
dokonce i nějaké ty winnery měla.
a k tomu Petra přidala svou vydatnou porci UE,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, a výsledek byl na světě.
=======================================
((( mno, doufám, že Elina moje slova potvrdí a nedostane dnes od Carly dva kanárky ):))
Reagovat
pepin
Je asi jen jediné řešení, pokud Petra ještě něco velkého vyhraje, třeba Wimblas, tak ji vůbec nepouštět do republiky, přesunout ji na opuštěný ostrov aby si odpočinula a pak ji rovnou vzít do Toronta. Napsalo se toho již dosti kolem toho "ostudného" vystoupení jak by to nazval náš žebříčkový expert Tommr, ale jedno je jasné, ani Svit. ani Mak. by za normálních okolností neměly Petru ohrozit natož porazit. Podívejme, Makar. dostala na frak od Kerbr jen to hvízdlo a to, že se zde probírají až tak povrchy si myslím není a ani nemůže být příčinou toho jak Petra při těch dvou zápasech předvedla. Jsem přesvědčen a vše tomu nasvědčuje a i to co Petra řekla k zápasu, je to momentálně jen otázka psychiky a duševní pohody.
Reagovat
slacker
Tvoje uvaha ale vubec nevysvetluje proc pred tydnem v Montrealu jeste hrala normalne a behem 6 dnu a presunu po Americklem kontinentu ji nalezlo do hlavy par brouku skarabeu,
Reagovat
pepin
Já to také vysvětlit neumím, pokud bych to uměl tak ji to napíši, ale myslím si, že je to vyloženě o hlavě.
Reagovat
blixa
A já si začínám čím dál, tím víc myslet, že to je omyl, že to o hlavě vůbec není. Ale musí to ještě dotáhnout než to Petře předložím ;-)
Reagovat
VlS
Tak Káťu Makarovou nerealisticky podceňuješ, to rozhodně není slabá soupeřka. Taky třeba na AO vyřadila Serenu. Angie Kerber a Petru je třeba považovat za hráčky stejné urovně.
Reagovat
smazaný uživatel
A taky jiného stylu. Jedna soupeřka pasuje Petře, jiná zase Angie.
Reagovat
pepin
To jsi si špatně vysvětlil, já ji nepodcenuji, ale pokud by Petra byla schopná podávat konzistentní výkony tak by ji ani jedna v podstatě neměla ublížit. No a sám to píšeš, že Kerbr a Petra jsou v podstatě na stejné úrovni, ale Kerbr ji sfoukla bez nějakého trápení. A ještě k tomu přirovnání, Kerbr je na stejné úrovni s Petrou pokud Petra nehraje na špičkové úrovni což umí, pokud hraje to co ukázala ve Wimb. tak je Kerb. někde jinde.
Reagovat
slacker
Muzes prosimte rozvest myslenku jak izolace Petry na ostruvku zabrani predvadeni podobnych vykonu jako predvedla vcera? Ja tam proste zadnou souvislost s humbukem po Wimblednu nevidim.
Reagovat
pepin
No vycházím z toho co se zde objevilo a přemítalo včetně novin. Spousta lidí si myslí, že to powimbledovské oslavování, různé společenské akce apod. na ni mají neblahý vliv. Sama přeci říkala, že se musela naučit říkat v některých případech ne, ale nevíme zda to stačilo. Jinak to nechápe prostě nikdo jak je možné, že předvede něco z říše snů a za měsíc by v uvozovkách nemohla vystoupit ani v tenisové škole. Já si myslím, že je to hlavou, blixa má jinou teorii o které se zmínil, ale sama Petra se k tomu vyjádřila "Já sama nevím".
Reagovat
slacker
Jenze ja nesrovnam co bylo pred mesice, a ted ale co bylo pred tydnem a ted a tam mi ty mimotenisove aktivity vupec nepasujou. Ledaze by podpis nove marketingove smlouvy ji uplne vykolejil. To je tak nahodne a nepredikovatelne jako kdyby trpela nejakou skrytou dusevni poruchou. Blik blik blik
Reagovat
misa
Je to hlavou. Petra se těžce vyrovnává s očekáváním tenisových expertů i fanoušků. Pokud ji po Wimbledonu oslavovaly všemožné legendy a doma ve Fulneku ji přivítalo cca 4000 lidí, tak prostě cítí, že nemůže selhat. A to je pro ni strašně svazující. Není náhodou, že nejlepší výkony podává tehdy, když se od ní nic neočekává: US Open Series 2012, loňská Asie, letošní Wimbledon.
Reagovat
slacker
Asi se marne snazim poukazat proc teda nebyla "semleta" uz v Montrealu?
Tady hraje nejaky neznamy faktor. Treba ji ridi ufoni na dalku nebo si zapomene cichnout ke kytce z Letajicho Cestmira
Reagovat
misa
Montreal se ti zdál jako fenomenální vystoupení? Proti včerejšku jistě, ale jinak...
Reagovat
slacker
Nerikal jsem fenomenalni, proste akceptovatelny. Vcerejsek ale prisel uplne bez varovani.
Reagovat
misa
Třeba si ten tlak uvědomuje postupně. Navíc některé turnaje nejsou zrovna u Petry moc oblíbené. Mám pocit, že Cincy je jeden z nich. Příští týden je NH, tam naopak hraje ráda.
Reagovat
tommr
s každým dalším neúspěchem bude ten tlak větší a Petra bude víc vystresovaná. Chtělo by to udělat v NH nějakej dobrej výsledek aby se ta spirála moc neroztočila ...
Reagovat
smazaný uživatel
ale tady pod Petrou se mi líbí, je tady taková pohoda, klid a mír.
Reagovat
smazaný uživatel
což je, když o tom tak přemýšlím, celkem nezvyklý úkaz tady na TP.
Reagovat
lars
mohla byt ovlivnena nerozehranosti deblem ?
Reagovat
smazaný uživatel
klasika, na US open vypadne v 1 kole
Reagovat
smazaný uživatel
Berďa jo no.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
cas >>> 1:39:25
tam najdes tu peknou vymenu...;)
Reagovat
VlS
Pěkná no, holt Genie nebyla dost tvrdá a dala Světlaně šanci to vracet.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě se vrátím k tomu nočnímu zápasu... :)

Ana hrála už od začátku dobře, ale taky v úvodu udělala pár chybiček. Ve druhém gemu nevyužila tři brejkboly a ve třetí hře ztratila servis. Anu to ale spíš nakoplo. Začala tam střílet vítězné forehandy i bekhendy a okamžitě získala rebrejk. Po pátém gemu za ní přišel na kurt její trenér Petrovic. Musím říct, že působí jako opravdu dobrý motivátor a velmi pozitivní člověk. Ana pak v šestém gemu získala brejk a už se zdálo, že 1. set v pohodě dotáhne. Za stavu 5:3 se jí nepodařilo dopodávat, ale Ana to zase okamžitě napravila a první sadu ukončila na returnu. Musím říct, že v 1. setu to byl dobrý tenis z obou stran. U Christiny sice převažovaly chyby, ale taky byla schopná zahrát pěkný winner. Navíc ty chyby taky často přicházely až po dlouhých výměnách, které se hrály ve velmi slušném tempu... Druhý set už byl úplně o něčem jiném. V prvním gemu sice Ana ztratila vedení 40-15, ale pak se jí povedl parádní lob a od té doby už byla na kurtu jenom jedna hráčka. :) Christina začala víc chybovat a nakonec z toho byl kanár, když Ana v šestém gemu na returnu proměnila čtvrtý mečbol. :)
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/n3D54oD6/#prubeh-zapasu;1

Ana se v osmifinále utká se Světlanou. Víc jsem to přál Genie, ale zase podle vzájemných zápasů umí Anička víc proti Světlaně. Tak snad to potvrdí... Jinak když teď vidím momentální výsledky Petry a Genie, tak začínám být skoro i rád, že žádná z mých favoritek nehrála finále Wimbledonu...
Reagovat
PetaM
My se spokojíme, když každý rok vyhraje GS a na zbytku turnajů vyletí v prvním kole :D To nám srdce netrhá :D Důležitý je ten GS :D :D
Reagovat
Cico93
Tipujem Anu na víťazku USOpen kurz 40 je prehnaný;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já si myslím, že vyhraje USO Serena.. :-)
Reagovat
PetaM
KÉŽ BY!
Reagovat
Cico93
Tam je slabý kurz aj forma;)
Reagovat
pepin
Myslím si, že jsi s tou výhrou mimo, počkej moc bych za to nedal, že vypadne ted s Kuzn.
Reagovat
Cico93
jeto len tip, ktorý v kombinácii s kurzom a formou má hodnotu nič viac, vijde OK, nevijde OK:(
Reagovat
lars
Ty neveris svoji Cibuli, ze vyhraje !! :))
Reagovat
Cico93
bez šance...
Reagovat
fazil
A proto nikdy, nikdy, ale opravdu nikdy nebude no.1.
Aspon doufam...
Reagovat
Cico93
kto Kvitova? to súhlas.
Reagovat
Oin
Sežereš valašku, pokud se jí to povede?
Reagovat
Cico93
prečo by som mal niečo sežrat:)
Reagovat
slacker
lebo mas strasny hlad
Reagovat
VlS
Bacha, Valaška je na Slovensku tak leda ovce, to co ty myslíš je čagan.
Reagovat
Cico93
jaká ovce:)
valaška je valaška nee sekerka
http://sk.wikipedia.org/wiki/Valaška
http://fotky.sme.sk/fotografia/25968/valaska
Reagovat
smazaný uživatel
Dotlacte Luccu do CF i za me, dneska to bohuzel neuvidim :-( mam jine zavazky...
Reagovat
VlS
Budeme dělat, co půjde :-)
Reagovat
smazaný uživatel
... doprava, doleva, doprava, doleva, doprava, doleva.... snad to Lucy narusi.. ;-)
Reagovat
VlS
Jasně, doprava, doprava, ještě víc doprava, nahoru a dolů
Reagovat
smazaný uživatel
Co nejde silou, jde ještě větší silou.
Reagovat
smazaný uživatel
a kdyz selze uplne vsechno, vzdycky si jeste muzeme zacit nadavat.. ;-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Jásna facka. Vynadám vám do bezvědomí.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
to by mohla,...ale zname Simonu, ta hraje jak z kompjutru;)
Reagovat
VlS
Skusíme ji. tam vnutit nějakýho trojskýho koně.
Reagovat
smazaný uživatel
No, budu se take snazit;)
Ale bude to tezky job.
Reagovat
dadaft
jo, vytuhl jsem. ))

tak aspoň že to od Eugenie nebyl takový zmar jako v Kanadě.
Reagovat
smazaný uživatel
hele byla tam jedna moc pekna vymena, ta by se Ti asi libila, sice ji vitezne zakoncila Svetluska...ale Ty bys to dokazal ocenit...
zkusim kouknout na YT, jestli tam nekde nebude;)
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda. Pozitivní je, že to nebyla taková nemohoucnost jako v Kanadě. Světlana je holt těžká soupeřka na rozběh. Věřím, že v NewYorku už to bude v pohodě. Snad si vzpomene, jak se jí na grandslamech letos daří.
Reagovat
blixa
Tak Světlana vyprášila Evžence kožich. Šikovná holka ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
AJDE!!! Dobrá práce! :) Jsem rád, že jsem v noci konečně vydržel na celý zápas... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Sonja bude nadsena:)
Anicka postup, a Jeca take jede;)
Reagovat
smazaný uživatel
Eugenie zabojuj ještě! Chce to víc trefovat 1. servis a vyvarovat se zbytečných chyb.
Reagovat
smazaný uživatel
Tenisoví fandové, co mají zájem o příjem Slovak Sport 1, si můžou dle svého bydliště prohlédnout (nebo i stáhnout) soubor ve formátu gif.
Aktuálně 14 vysílačů s výrazně odlišným teoretickým pokrytím:

http://www.digistranky.cz/cz-digistranky/images/content/vysilace/regionalni-sit-8/brno.gif

http://www.digistranky.cz/cz-digistranky/images/content/vysilace/regionalni-sit-8/budejovice.gif

http://www.digistranky.cz/cz-digistranky/images/content/vysilace/regionalni-sit-8/hradec.gif

http://www.digistranky.cz/cz-digistranky/images/content/vysilace/regionalni-sit-8/jihlava.gif

http://www.digistranky.cz/cz-digistranky/images/content/vysilace/regionalni-sit-8/karlovy-vary.gif

http://www.digistranky.cz/cz-digistranky/images/content/vysilace/regionalni-sit-8/liberec.gif

http://www.digistranky.cz/cz-digistranky/images/content/vysilace/regionalni-sit-8/mikulov.gif

http://www.digistranky.cz/cz-digistranky/images/content/vysilace/regionalni-sit-8/olomouc.gif

http://www.digistranky.cz/cz-digistranky/images/content/vysilace/regionalni-sit-8/ostrava.gif

http://www.digistranky.cz/cz-digistranky/images/content/vysilace/regionalni-sit-8/pardubice.gif

http://www.digistranky.cz/cz-digistranky/images/content/vysilace/regionalni-sit-8/plzen.gif

http://www.digistranky.cz/cz-digistranky/images/content/vysilace/regionalni-sit-8/Praha-mesto.gif

http://www.digistranky.cz/cz-digistranky/images/content/vysilace/regionalni-sit-8/usti-nad-labem.gif

http://www.digistranky.cz/cz-digistranky/images/content/vysilace/regionalni-sit-8/zlin.gif
Reagovat
smazaný uživatel
pěkná práce
Reagovat
smazaný uživatel
zijes???
budes sledovat Evzenii, nebo uz zarezavas;)?
Reagovat
smazaný uživatel
Hele dadafte, tak prvni set celkem povedeny, sice tam bylo chyb z obou stran, ale take plno peknych kracenych prohozu...a vymen, ve kterych se potvrdilo, ze Sveta je drzak...
Herne zatim Svetlana lepsi...Evzenie neni tak rezistentni v pohybu jako v Kanade, ale jistota uderu z ni porad nejak necisi...i na tom servisu si neni uplne jista, obcas opakuje nadhozy...a uspesnost prvniho nic moc, ikdyz ne tak strasny jak Lucka ve druhem sete s Vee;)
Uvidime, co ve druhem setu. Evzenie se muze rozehrat...a jeste pekne Svetlane zatopit. Ale musi to jeste vic pohybove zvladat, jinak ji ty udery budou chodit mimo kurt...porad...
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas, je to MNOHEM lepší než v Kanadě. Ale ten 1. servis jí opravdu moc často nechodí, naopak Svetlana se na ten svůj může spolehnout.
Reagovat
smazaný uživatel
ale ted Evzenie ve druhem zabrala ...ten moment, kdy musela hned na zacatku rebrejkovat za stavu 0:1 ji dostal pekne do tempa...;)
Tohle Svetlanu muze mrzet...a Evzenie muze zapas otocit...a uz ma dokonce brejk k dobru;)
jj tenis...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Světlana darovala dvakrát brejk dvojchybou ale Eugenie se ve druhém setu zlepšila.
Reagovat
smazaný uživatel
no hlavne ten prvni servis sel nahoru...jeho uspesnost mela uz lepsi nez Svetlana;)
ale celkove tech viteznych micu tam bylo mnohem mene i takovych zajimavejsich vymen....vse ovsem vynahradil zajimavy vyvoj a ty brejky;)

Ted ve tretim na zacatku Svetlana nepromenila BP...Evzenie bojuje...
mohlo by to byt vyrovnane az do konce;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem tam minimálně jednu zajímavou výměnu viděl. Třeba tu, kde Eugenie přešla z obrany do útoku a zakončila na síti.
A teď ve třetím se Světlana znovu rozpodávala. Pro ní je 1. servis rozhodující.
Reagovat
smazaný uživatel
Svetlana se na betonu klouže jako Clijstersová nebo Djokovič. Trď neuvěřitelně z obrany zahrála.
Reagovat
smazaný uživatel
Ovsem je treba rict, ze Evzenie ji zacina paradne prohazovat a dostala se fakt do sve hry...Svetlana to zacina zase pekne zvladat na BL...jj, tohle bude paradni zaver zapasu;)
Bal bych se ted tipovat jak to dopadne;)
Reagovat
smazaný uživatel
hmmm, tak ted Svetlana na FH uderila...brejk...to jsem ted fakt necekal....jinak ted je to fakt paradni zapas....
...mohla by jeste Evzenie rebrejkovat,...chtel bych dramo;)
Reagovat
smazaný uživatel
a Svetlana ted pomaha tomu rebrejku;) ulitly volej na siti a DFko k tomu;) shoda...;)
Reagovat
smazaný uživatel
no jo, jenze Evzenie nabidku neprijala, a 2x kiks....5:2 pro Svetlanu, no asi je uz hotovo...
Reagovat
smazaný uživatel
tak ten posledni gem pripominal opet Kanadu, skoda, zacatek tretiho setu byl pekne rozbehly...skoda pro ten zapas, no...Svetlana zaslouzeny postup...ale Evzenie uz o trochu lepsi...
Jinak je Svetlana na te BL fakt neskutecna....
winnery Evzenie 28 vs. Svetlana 23, ovsem u Evzenie kolem 46UEcek, a to je moc...Svetlana jich mela take pozehnane, ale pod tu ctyricitku to dostala;)
Reagovat
slacker
46UE na tri sety je malo :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
vzhledem k hernimu stylu Evzenie, je to moc;)))

....Ale v principu proc ne;) hlavne aby jich mela potom souperka vice a mene viteznych;) no ale sam uznas, ze na to se uplne neda spolehat;)))
Reagovat
slacker
Je taky velky rozdil jestli ty UE jsou jen deseticentrimentove auty a pasky nebo serie homerunu a sak do pulky. Ja sem stale v soku
Reagovat
smazaný uživatel
5:2... Nevím jestli ještě bude mít Genie dostatek sil na obrat. Klíčová výměna byla ještě za stavu 2:2 při podání Světy, kdy Eugen trefila forhend několik metrů za základní čáru.
Ale je vidět, že styl Světy jí moc nesedí. Ona toho hodně doběhně a navíc hraje míčky s nejrúznějšími rotacemi a pod různými uhly.
Reagovat
smazaný uživatel
*nalitý forhend přes shodu.
Reagovat
smazaný uživatel
souhlas, klic tam byl za stavu 2:2...;)
Tak Svetlana je uz nejaka matadorka na okruhu...
....ty uhly hrat, kdyz si naslapnes vic do kurtu, se da;) ale od BL, to uz je kumst;)
No, ale rozhodne to bylo lepsi nez v Kanade, tam vypadala fakt dost spatne...na USO muze klidne prekvapit;)
Reagovat
smazaný uživatel
no nejen jedna pekne vymena tam byla, ale v porovnani s prvnim setem, druhy trosku horsi...;

Ted ovsem ve tretim se to dostava do peknych momentu;) Ted ta vymena, kterou Svetlana zakoncila uz v leze na FH...po paradnim prohozu Evzenie...jo, to melo slusne parametry;)
Reagovat
smazaný uživatel
Dost dulezity moment na zacatku druheho setu. Svetlana ihned brejkuje a dostava Evzeni pod tlak, ta se opravdu musela rozehrat, podaril se Evzenii rebrejk, a to ji dostalo zpet do zapasu...
Svetlana pak dost zachybovala, ztratila jeste jeden servis, a Evzenie to dotahla pekne do konce.
Vypada to, ze se Evzenie chytla. Dost jsem zvedavy na treti set, teda;)
winners 8:3 pro Evzenii, a dost UEcek ve druhem sete, obe hracky po 12ti...ovsem Evzenie vyrazne zlepsila prvni servis. Kvalita druheho setu celkove trochu horsi...je to videt i na pomeru winners vs. UE, ve druhem sete vic nez vymeny asi rozhodl zlepseny servis Evzenky...ale zase byl zajimavejsi, vzhledem k vyvoji;)
Reagovat
Mayo
ide hrať Evženka, komon
Reagovat
smazaný uživatel
a zase dostane vejbuch :D
Reagovat
Mayo
naposledy dostala riadnu nálož veru :D asi aj plakala :d ... a dnes hneď z kraja zápasu brejknutá ... uvidíme v NY
Reagovat
smazaný uživatel
Teď. Teď mu gratuluje na vedlejší stránce. A co to znamená u Lunej víme :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Snad jen děvče ví o tom, že obvykle v takhle pozdních hodinách nezvyknu sledovat zápasy a že Eugenie je jedna z mála, kvůli kterým jsem ochotný obětovat pár hodin spánku. Takže by si obzvlášť dnes měla dát na svém výkonu záležet :-)
Reagovat
slacker
Kotyzova rada dne: Nesmis to srat metr vedle :-))
Reagovat
smazaný uživatel
A to platí nejen na kurtu.
Reagovat
smazaný uživatel
Je videt, ze Kotyza neni zadny prumerny analytik, ale schopny univerzalni syntetik....jedna rada, a muzes ji vyuzit na vice polich;)))
Jara Cimrman by zaplesal;D)
Reagovat
smazaný uživatel
A skoro bych řekl, že fotečka v článku k té radě pasuje.
Reagovat
smazaný uživatel
clovece, ja si myslim, ze nas ti Kvitovci tady zitra sezerou;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč až zítra, už dneska a klidně můžu být první :D
Reagovat
smazaný uživatel
tak ty urcite neeee;)
ty jsi hodna Kvitovnice;D)
Reagovat
smazaný uživatel
hodna? to ji ještě neznáš. Já jsem celkem v cajku, ale chudák gigin.
Reagovat
smazaný uživatel
jak to? ho zarizla, nebo co?
Reagovat
smazaný uživatel
Teď. Teď mu gratuluje na vedlejší stránce. A co to znamená u Lunej víme :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
šmíráku :D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, lotyssky genius nezvladl betonare...takze z te gratulace asi gigin 2x nadseny nebude;)
Reagovat
smazaný uživatel
Chudák gigin jo? Hlavně, že včera po prohře Ivana mi přál dobrou noc nebo co, z toho ironie prýštila až ke mně domů, ale jen ho litujte a já jsem ta ježibaba. :P:P :D
Reagovat
smazaný uživatel
jinak koukam na Svetlanu s Evzenii, a ta Evzenka se nam uz i hybe, ale porad je to takove nejiste...mno...nevim komu mam prat vic, ale mam nejakou slabost pro Svetlusku...;) Takze asi Svetlane;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se asi uz dnes clanku nedockame;/ skoda no...;/
Reagovat
Frick
Lucce je věnován odstavec v tomto článku, slepejši.
Reagovat
smazaný uživatel
tsss odstavec;D)
Ja chci clanek;D)))
Reagovat
tommr
o Lucce se ale taky píše v tomhle článku. Jen ten nadpis by mohli odpovídajícím způsobem doplnit ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
;) tak samostatny clanecek by vic potesil, ale ten nadpis by taky jeste nejak asi sel,.... no;)
Reagovat
tommr
no hlavně by to chtělo nějaký vyjádření přímo od Lucky k dnešnímu zápasu a jak se cítí před tím zítřejším. V zápase s Halepovou půjde o hodně. Doufám, že ho uvidíme v televizi ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
ano tak nejak bych si to predstavoval;)
Reagovat
slacker
Ty kvizi v teleevizi jsou tak trapne. To jako slovaci nepoznaji ze tam je fotka Sloty? To bude strasna levarna tyhle kvizi
Reagovat
Mayo
:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Kdy ve vrít bethanie mattek?
Reagovat
smazaný uživatel
*vrátí
Reagovat
Frick
A to jsem se zrovna včera ptal, zda nevíte, co s ní je. Už to, že neúčastnila Wimblu asi nenasvědčovalo něčemu dobrému - pokud měla v protect r. tehdy ještě 3 turnaje, tak dávalo smysl jeden využít právě ve Wimblu.

Trochu společný osud s Petrou C. - taky maximum 25. místo, také jí brzdila kariéru zranění.

Ale snad Petra C. ještě něco ukáže.
Reagovat
Frick
...a nemyslim kozy :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Jejda co to je Karolína Plíšková s Jans K. skrečovali čtyřhru doufám že Plíšková je zdravotně v pořádku.
Reagovat
tommr
taky doufám, že se to netýkalo Karolíny a pokud ano tak že to není nic tak vážnýho, aby to mohlo ohrozit její účast na USO ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ted mě napadlo pokud Šafářová předvede nějaký famozní výkon jako při Wimbledonu a ješttě by atakovala na nějakých turnajích nebylo by ještě ztracený aby Šafářová šla do top 10 a kvalifikovala by se na turnaj mystrin to bych ji přál strašně moc ale to má teda co dělat.
Reagovat
Fandina
Upřímně, Lucka opravdu od té doby co má tohohle trenéra hraje výborně. A určitě by si za to jak hraje posun dopředu rozhodně zasloužila.
Reagovat
Frick
Možná nakonec jí o to připraví ty nezvládnuté nižší turnaje. Výhra na SPO, (aspoň) finále ve Washingtonu a hned by bylo více jak 300 bodů navíc...
Reagovat
lars
Lucka mela hrat velky turnaj v Rime a ne ostudne v Praze
Reagovat
slacker
Pokud Lucce neco unikne na konci roku neucasti v Rime tak je to opet Cernoskova chyba.
Reagovat
Frick
No, bylo by komické, kdyby za rok v květnu byla třeba 12. a musela by stejně. Vždyť i Petra se tomu v roce 2011 nevyhla. Po tom, co vyhrála Madrid, musela k Čistička odpadních vod open. A ještě k tomu, ta příšerná rétorika, že chceme "příjemný rodinný turnaj" a ne něco megalomanskýho.

Petra, Lucka, Klára, Bára, Karolína (...) by se jim na to měli za rok vybodnout. Třeba to bude správná motivace o na návrat na WTA kalendář.
Reagovat
Frick
Hm, to možná Petře unikl trůn....
Reagovat
Frick
Tak beru zpět. Lucka mohla v Římě (reálně) tak přemýšlet o 3. kole za 105 bodů. Oproti tomu SPO měla vyhrát, za což by těch bodů měla 150...

Jsem jí to měl dost za zlý. Sec jenom, jak kdyby hrála takovou falešnou hru. Navrch, jak je ráda, že se představí doma, ale ve skutečnosti otrávená, že se místo Říma musí trmácet na nějakej piditurnaj, načež pak vypustí hnedka první kolo. Asi taky jí vadilo to chladno. Viz ten její šaria ohoz....
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímalo mě co tento turnaj přinesl hvězdám jako je Berdych , Kvitová a Šafářová a dalo mi to že Berdych po turnaji určitě klesne na šesté místo pokud Raonic pujde do SF je Berdych sedmí horší místo mu po turnaji nehrozí.
Kvitová bude přinejhorším šestá jedno místo by ztratila kdyby Radwanska šla do finále a to druhé kdyby Sharapova vyhrála
A ted potěšující zpráva Šafářová je po turnaji minimálně 15 kdyby vyhrála nad Halep šla by na 13 .
Reagovat
Frick
No, číselně je ta desítečka blízko bodově je už o něco dále...
Reagovat
smazaný uživatel
Jj a duležité je že na Us Open došla jen do druhého kola coz je 100b
Reagovat
tommr
Lucka má zatím jistý jenom 16.místo - určitě se dostane před Azarenkovou ...
Jistotu 15.místa by získala pokud by porazila Halepovou - v tom případě by se dostala i před Erraniovou ...
O tom jestli se Lucka dostane i před Suarez Navarrovou rozhodnou až další zápasy obou hráček. Zatím má sice o pár bodů víc Lucka, ale SN má v příštím kole lehčí soupeřku než Lucka a s největší pravděpodobností proto Lucku zase předstihne ...
Reagovat
Frick
Lucka 3,42 x Simona 1,37
Reagovat
smazaný uživatel
Je to nase 1GSL slunce;D)...velka pochvala;) velmi dulezity zapas...
neskopala ho, a jde dal. Po takovych zapasech jak s Vee, ten dalsi je proste osidny...opravdu skvela prace;)
Doufam, ze ji Simona neutavi...tady na tech "linych" betonech to bude tezsi zapas nez s Vee...

Jinak mila redakce, ze Petra hukla na betonech, jasne...dobre, je tu clanek;)

Ale, ze neni clanek k Lucince....to jste mne dozrali;DDDD)))
Reagovat
smazaný uživatel
kde jsou asi nejrychlejší betony?
Reagovat
smazaný uživatel
Cina,...;)
Reagovat
VlS
Vlčku pravda, to redakce zazdila.
Reagovat
smazaný uživatel
To teda zazdili;)
No beru to s usmevem, ale na to, ze to je Cinci., a posledni hracka z CR v turnaji, pokud se nemylim...
Reagovat
smazaný uživatel
...ja si fakt myslim, ze ty povrchy dost podcenujete;) Neni dobre je asi precenovat, ale jak je na okruhu nejaka stylova hracka, tak proste je to samy, jak byste chteli po Errani, aby vyhravala a ficela jak tornado na trave,...no nevim...chtit jako muzete, ale krucys musi tady preci nekdo pocitat i s neuspechama....;)
...nechci tim rict, ze nemuze Kvitka vyhravat i na necem jinem, ale o dost slozitejsi cesta, teda...tam je tolik malickosti...se kteryma se nepocita...;)

Ale treba s tim Safarem na USO muze i uhrat nejaky vysledek...treba dorazi i do 4.kola, tohle se jen tezko odhaduje, hlavne u takovych stylovych hracek...;)

Tak, tyhle hracky vam treba vyhraji 5x Wimblas, nekolik hal...a na trun se treba ani neposadi...musite si proste vybrat, bud budete chtit, aby to byla konzistentni hracka na vse s moznosti, ze uz treba ani ten GS neda, nebo hracka, ktera udela jeste nekolikrat Wimblas...no ja jsem spis pro tu druhou moznost, jako celodvorcovou hracku s potencialem jak Azarenka ji proste nevidim...
...jedine co by se mne asi vic libilo...., bych ji vic Isnerizoval;D) ale moc neverim, ze se mne ta predstava splni...
Reagovat
LukasH
Určitě máš pravdu. V zápase s Makarovovou byl asi nejvíc vidět ten rozdíl v povrchu, kdy Petra nehrála blbě, ale Ekaterina jí toho spoustu vrátila. Dneska to byl jeden z těch hodně špatných dnů, kdy nešlo nic (podání se snad na povrch neptá...). Jenže Petra už v minulosti ukázala, že umí hrát na všech površích (na rozdíl od Sary, která je na rychlým vždycky hotová...). Asi proto tolik kontroverze. Petra má tituly ze všech povrchů a Premier Mandatory má paradoxně z antuky (i když rychlý)...
Ale jsem určitě pro tu druhou možnost (radši ještě Wimbl než konzistentní semifinále)...
Reagovat
smazaný uživatel
Jenze z te antuky to bylo opravdu ve vyjimecnem roce...posledni celkem tvrda pred pokusem s modrou...
...take to bylo v roce, kdy bylo vic modni na antuce pouzivat tvrdsi mice...proto rikam, ze tam je sakra hodne malickosti...se kteryma se ani nepocita...take to neznamena, zeby nemohla jinde prorazit...urcite hala a rychly povrch...
Ovsem dost tvrdou realitou je, ze odrazy micu na trave jsou proste uplne nekde v jine kategorii...

Roger Fedex vystihl travu celkem hezky...hra o setinach v rozhodovani, tezky na return...jak to hrajes lajna, lajna a ses v psychicke pohode, tak se to tezko prehrava...
....na jinem povrchu muzes silu uderu Kvitky rozhodne lepe vyuzit...

Jeste muze zmenit styl, ale otazka, jak by to dopadlo...jedine, co si dokazu predstavit...je neco ve stylu Navratilka...s tim by se dalo neco delat...ale to tenhle pohled asi pop nebude...;))))
Petra s Dejvidem to budou resit stejne jinak;)
Reagovat
VlS
Vlku, nepodceňuji povrch, ale ten příšernej počet UE není až tak moc o povrchu. Počet winners mluví o tom, že i na pomalejším povrchu se dá silově tlačit, jen na jeden winner nesmí být 2 UE a ne UE po šestý výměně, většinou na 1.,2. pokus.
Reagovat
smazaný uživatel
Dovolim si i s Tebou nesouhlasit;) Tedy pokud dovolis;D)
UEcka nemuzu brat uplne za bernou minci...na te trave tolik vymen proste neni, nebo jinak, tolik prilezitosti je vyrobit...

Ale nechci to zjednodusit jen na povrch, jak jsem psal je tam toho pochopitelne vic...ale nektere podminky proste pomahaji...

Take chapu, ze pokud se nedari, tak se nedari, a je jedno na cem stojis;)
Reagovat
slacker
45UE ve dvou setech se muze rovnat 65UE ve trisetrovem zapasu. Jenze to bylo s Halep na antuce, kde se da jeste ricit ze k tomu byla prinucena hropu souperku. Ale Svitolina nemusel predvest vubec nic a na povrhu ktery ma blize k trave nez k antuce. Petra byla "lina" se jen pohnout trochu do stranu a k mickum co litali na "jeji" stranu se neumela opakovane vubec postavit. Naposledy takhle "blbe" hrala asi loni ve 3. kole na US Open a to byla nejaka nemoc. To uz je zase nemocna?
Reagovat
smazaný uživatel
ano souperka, take jeden z dost dulezitych aspektu;)
Tak nemocna je apriori, pokud se nemylim...tak to jeji astma nezmizelo...cim delsi zapas a vymeny v spec. podminkach, tim hur....pro ni...proto ta myslenka Isnerizace;)
Reagovat
slacker
Stejne je to protimluv UE vynucene hrou souperky. Proste souperka nuti k vynucenym chybam. za extremni pocet UE si muze hlavne kazdy sam svou spatnou nadrilovanosti uderu. Kdyz mam dostatek casu na uder musi to umet zahrat naslepo a presne
Reagovat
smazaný uživatel
no ja jsem spis myalel, ze na mne vyjedes, ze anglani ty UEcka nepocitaji dost prisne;)
S tou souperkou jsme se nepochopili,...

Tva posledni veta:
Kdyz mam dostatek casu na uder musi to umet zahrat naslepo a presne

Jo chlape od stolu je to jednoduchy....teorie je jedna vec, a praxe druha;) totiz staci si blbe nabihat, postavit se k mici, odhad mice, krokovani atd. a muzes mit casu furu...krom toho na te trave ta souperka Petry na to prave tolik casu nema;)

Ale pochopitelne jak mas den blbec, tak je fakt jedno na cem stojis...o tom mne presvedcovat snad ani nemusis;)
Reagovat
slacker
Vzdyt to neni curling kde rozhoduje desetina milimetru
Reagovat
slacker
Nekdo ma den blbec na kazdem druhem turnaji. ale tohle byl snadden ultrablbec a bohuzel si vzpomenu na hodne podobnych
Reagovat
smazaný uživatel
No zajimavy ovsem je, ze za poslednich 5 let ta holka na trave prohrala 8 zapasu z 37, a z tech 8 zapasu fakt hrala vylozene pod psa asi 3x...ale to je jen nahoda....;D)
Nahoda take je, ze na outdoorovych hardech ma nejhorsi stats, jeste horsi nez na antuce, a jeste vetsi nahoda je, ze v hale ma stejne dobrou uspesnost jako na trave...proste takove nahodicky, ktere te nemusi vubec vzrusovat;D)))

Je to jen o tech dnech blbec;) ty jsou nahodne...a tak to vse nejak nahodne vychazi...;)

Jak nebude mit behem NY turnaje den blbec, urcite USO vyhraje...
Reagovat
slacker
Kez by :-)) Taky mam dnes den blbec, Petra mi prohrala zpusobem anticke tragedie, Fandina zase radi jak furie, a PetaM me dal do ignoru :-))
Reagovat
LukasH
Já bych zas ten povrch úplně nepřeceňoval. Wimbl je jasnej. Kromě toho, že Petřiny rány jsou tam nechytatelný, tak tam má i nejlepší timing a pohyb. Ale Petra ukázala (nejen v roce 2011), že když se rozjede, tak na povrchu nezáleží (Asie loni) nebo jak smetla Errani na FC a to bylo přímo oraniště - i na něm se chytla a dávala jeden winner za druhým.
Povrch hraje roli velikou, ale víc záleží, "která Petra" přijde na kurt, protože mi připadá, že těch verzí Petry je několik (nejen dvě) zcela odlišných.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak snad nepocitas s tim, ze si myslim, ze ti hraci jsou pocitacema...;)
Opravdu nepocitam...
...ale myslet si, ze se neco da uhrat spec. stylem vsude...to teda nevim....krom toho, je tam tolik dalsich veci...treba i klimaticke podminky atd. o micich ani hovorit nebudu, no a psychika....to je dost velky aspekt;)
Reagovat
LukasH
Ne to ne, ale přijde mi, že rozhoduje hlavně tlak. Petra zahrála téměř vždycky dobře, pokud od ní nikdo nic nečekal - rok 2011 celej, 2012 Amerika po nepovedený olympiádě, 2013 Dubaj po špatný šňůře a pak Asie po tom, co vypadla z desítky...
Rozhoduje všechno, jak píšeš, ale ten povrch by tam nemusel být zas až takovej faktor ve srovnání třeba s tou Sarou, kde je to, že nikdy neuspěje na rychlým povrchu, dáno vyloženě jejím tenisem...
Reagovat
lars
V roce 2011 v lete nezahrala v Americe
Reagovat
smazaný uživatel
tak mozna Sara byl blby priklad;) nevim...
...tak necemu ten povrch nahrava, nejaky faktor to je. Podle mne opravdu hodne podcenovany....ale tim opravdu neubiram dulezitost takovym vecem jako treba psychika...
...kdo vi, treba bude Safar s Kvitovou na USO, a zahraje celkem slusne...;)
Reagovat
Fandina
Myslím, že to o površích moc nebude. Před dvěma lety se na téhleté americké sérii Petře moc dařilo. Dva tituly, Montreal a New Haven a tady semíčko. Dneska jí to opravdu nešlo. Škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
V tom roce se take snazili o zmenu stylu...ktery na trave tedy moc nezabral...ten rozdil byl videt...byl to rok, kdy zahrala jakoby celkem stabilne....ale na GS to nestacilo....
Proto ta otazka, konzistence vs. utocny styl. Take pisi, ze povrch je jednou z dulezitych aspektu...
...osobne mne ale letosni Montreal prekvapil...nebot treba tady bych ocekaval, zeby se mohla chytnou lepe...ale tady se zahrnuje uz spousta tech malickosti, se kteryma tolik nepocitame...
Povrch neni vse, ale svuj vyznam ve WTA rozhodne stale ma...a jak jsem si vsiml i v ATP;)
Reagovat
smazaný uživatel
Musím souhlasit s názorem, že povrchy není třeba přeceňovat. Při současném trendu zpomalování povrchů kdy jsou si antuka beton a tráva čím dál tím víc podobné by neměl být problém vyhrát turnaj na každém povrchu, podobně jak se to povedlo Petře v roce 2011 nebo Simoně v roce 2013.
Reagovat
smazaný uživatel
Tam pisu:
...ja si fakt myslim, ze ty povrchy dost podcenujete;) Neni dobre je asi precenovat, ale jak je na okruhu nejaka stylova hracka..atd.

Pochopitelne pocitam s tim, ze prorazit muze na cemkoliv, ale jde tu o nejakou tendenci, a za tou tendenci jsou vysledky a stats...a to uplne neoklames;) Jake turnaje take pocitas???

Ja tedy dost vychazim z GS! Kde mas k dispozici vsechny hracky, a je to opravdu poradny turnaj a k tomu muzeme pripocitat ty povinne turnaje....jako Cinci, IW...

Povrch neni vsechno, ale myslet si, ze to neni problem, a vliv by to nemelo mit...no nevim...do toho ja proste spis nejdu;) ale ok, beru jako jiny-nazor....;)

Ale stejne....zkus si vlezt na antuku, zahrat na tom zapas, a pak jit na umelou travu...ja myslim, ze te to minimalne prekvapi;)
Reagovat
LukasH
Antuka a betony ano, ale tráva? Tu nijak nezpomalíš a to je důvod, proč na ní Petra letos vyhrála. Naopak Máša je na ní úplně ztracená od doby, co se stala Clayovou.:-D:-D
Reagovat
LukasH
oprava: Claypovou
Reagovat
smazaný uživatel
Tráva se zpomalila. To tvrdí hráči, co na ní hrály i vletech minulých. Stejně tak i tenisoví komentáři a další, co jsou do toho zasvěceni. A Marii se daří víc na antuce zejména proto, že mírně změnila styl hry. Naopak servis šel kvalitou po roku 2008 rapidně dolu a servis je základní prvek pro hru na trávu. To já pokládám jako hlavní důvod toho, proč na trávě není úspěšná jako když byla mladší.
Navíc Péťa došla v roce 2012 na grandslamech do semifinále v Austrálii i v Paříži.
Takže já bych neklesal tolik s nadějemi, že na jiných grandslamech než Wimbl by se nedokázala prosadit. Jen to musí pochopit i Petra samotná.
Reagovat
smazaný uživatel
ten rok 2012 byl zajimavy, uz ho zminovala i fandina...opravdu bylo videt o snahu "zmenu" stylu - tedy rozsireni, o kterem David hovoril uz v roce 2011...
...vysledek nebyl opravdu az tak spatny, celkove bych rekl konzistentni vysledky na turnajich, jenze GS zadny...
...jako kdo vi...jak by to vypadalo, kdyby v tom jeli dal...
...podle mne se dostali pod velky tlak...
...a zacal velky boj. Prijde mi, ze se vratili tzv. na zacatek, ovsem s lepsim pohybem. Kdo vi, mozna do roku, dvou fakt to dostanou tam, kde si vsichni preji, ale tohle jsou nejake predstavy...zatim opravdu vysledkove to vyzniva jasne...
No neni to zadna sranda;)

Jinak Masa je proste ultra agresivni hracka...tohle nemusi jit jen po ultimatnich prohozech...
...za posledni rok ovsem zacala byt dost neuveritelna v defens cinnosti, to teda klobouk dolu...ale fandit ji nebudu;))) to zas ne, kdo by vas tady potom rozciloval a hecoval;)))
Reagovat
Frick
Tak nakonec "o tři brejky". Asi to zase nebylo úplně na jedničku (ztráta podání v prvním setu), ale Lucka ty úvodní kola, na rozdíl od někoho jinýho. Když jsem viděl, že na Lucku je kurzík 1,25, tak jsem si říkal, jj to by odpovídalo, ona ta Kazaška ocákaná Vltavou bude někde na konci 1. stovky. A ejhle, ona je na dosah první padesátky! Svádí zajímavý souboj s Jarkou o post národní no. 1...

No ale se Simčou to bude složitý. Na druhou stranu - není ani Serena, ani Petra.... A na jaře jí měla Lucka na lopatě...
Reagovat
Frick
...že Simona tehdy z tý lopaty utekla...
Reagovat
tommr
taky se vám kouše SlovakSport? Mě to někdy příjde jakoby to byl jen trochu vylepšenej stream ... :(
Reagovat
slacker
Nevim nevim zase tam davaji nejake hloupe kvizy krizene se striptyzem co tam volaji jen samy ucastnici poradu Nikdo neni dokonaly
Reagovat
smazaný uživatel
Aze gratuluji :)
Reagovat
Frick
Ona nějaká z nich nemá oba rodiče Poláky?
Reagovat
smazaný uživatel
Kerber ani jednoho
Reagovat
Frick
Jakto? A koho teda má?
Reagovat
smazaný uživatel
Němce
Reagovat
smazaný uživatel
... z německé menšiny v Polsku
Reagovat
Fandina
Tady se píše, že oba rodiče pocházejí z Polska, v Polsku má i bydliště a mluví polsky.
Reagovat
slacker
To nevis ze se Polsko posunulo po druhe svetove nekolik kilometru na zapad az do Nemecka?
Reagovat
Fandina
http://cs.wikipedia.org/wiki/Angelique_Kerberov%C3%A1
Reagovat
smazaný uživatel
kde se to píše? Ten zdroj mě zajímá.

Na anglické wiki je i s odkazem psáno, že má rodiče z německé menšiny.
Reagovat
Frick
Takže "german polish" je "polský Němec" a ne "německý Polák".

Já jsem si myslel, že je to vždycky tak, že přívlastek označuje místo, kde ten člověk žije a podmět enitcký / národnostní původ.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mě to udivilo. Možná pokročilá angličtina.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra i kdyby už nikdy nic nevyhrála tak stejně je nejlepší singlistka v historii ČR, ČSR A ČSSR (Navratilova se nepočítá ta emigrovala) Petra je legenda tenisu ukázala to v roce 2011 kdy vyhrála titul na 4 površích v jednom roce (Hard, tráva, antuka a hard v hale) a to se moc hráčkám nepodařilo dokonce ani Li ně myslí že to nedokázala ani Šarapka a Venus takže Petra je legenda a je mladá má ještě let před sebou hold Petra neměla nikdy vyrovnané výkony ale je naše jednička ale Berdych bojím se že GS nikdy nevyhraje doufám že se mílím ale každým Grandslamem tomu začínám věřít čímdál tím méně :(
Reagovat
dadaft
nepanikař, Petra ještě něco vyhraje, vo to strah nemej. ))
Reagovat
smazaný uživatel
tak mě napadá, kam se vůbec podělo kafčo po vobědě? :D
Reagovat
smazaný uživatel
O to jestli něco vyhreja strach nemám jen mám docela strach o TM protože Petra musí něco předvést na US Open a zatím ty výsledky nenaznačují če by Petra prošla do ČF US Open dofám že se Petře povede lépe POJD!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím není.
Reagovat
Roger_Federer
Trosku pritazene za vlasy, dle meho nazoru.."legenda tenisu"
Reagovat
lars
Mandlikova je lepsi nez Peta
Tom nebude jediny kdo nema GS, treba Ferrer taky GS nevyhral
Reagovat
smazaný uživatel
no úplně legenda není ale je poloviční skoro 3/4 legenda
Reagovat
smazaný uživatel
Pro sázkaře už je legenda úplná.
Reagovat
Paseka
Ahoj. Zapomíná se na Hanku Mandlíkovou. Ta vyhrála 4 GS, takže je stále nejlepší ona.
Nicméně Petra už nyní je legenda a v tom máte pravdu !!
:-)
Reagovat
Nancy_z
Iveta zveřejnila na twitteru, že končí kariéru kvůli přetrvávajícím problemům s ramenem...
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=274955529360250&id=268537830002020
Reagovat
Nancy_z
Teď koukám, že už to tady je :-)
Reagovat
EllNino
moc se to tu nechytilo, tady se hrotí Petra bohužel ..
Reagovat
PetaM
Tady se ještě řeší ta labilka? :D :D :D
Reagovat
EllNino
hele nevěřil bys tomu, ale je tak populární ..:D
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda bývalé 25. hráčky , přeji ji at se ji daří mimo tenisový život.
Reagovat
tommr
a jako jediná v Cincinnati pokračuje. Škoda, že má tak těžkej los. Jsem přesvědčenej, že kdyby měla vylosování jako Petra tak by se minimálně do semifinále dostala ...
Jinak po dnešku už má Lucka jistý 15.místo a tím i nasazení mezi první šestnáctkou na USO. Kdyby se jí podařilo porazit i Halepovou tak by se posunula dokonce až na 14.místo před Erraniovou ... :)
Reagovat
dadaft
Kerber - Wozniacki, Šafářová - Halep ------- tak to se těším. ))
Reagovat
EllNino
jinak pokud vyhraje Aga, tak tam máme čtvrtinu, ve který je alespoň každá napůl Polka :D ...
Reagovat
Cico93
Lucina ich tam vyuči rad radom.
Reagovat
lars
Z dnešního výkonu jsem zklamaná. Od začátku jsem se necítila moc dobře, bojovala jsem, ale prostě mi to nešlo. Nevím proč?
Reagovat
slacker
Tak nasadit samana a v hypnoze zjistit co se stalo. Kdyz "nevi"
Reagovat
LukasH
doporučil bych ti vzít si raketu, naučit se základ tenisový hry a zahrát si pár amatérských zápasů...
Reagovat
slacker
Kdyz na tebe dam a tohle udelam, pak si Petra Kvitova konecne vzpomene?
Reagovat
LukasH
Nevím, jestli si Petra vzpomene, ale ty bys možná částečně pochopil tu tenisovou psychologii a nehodnotil pořád dokola věci, o kterých nemůžeš vědět...
Reagovat
dadaft
Aga jasně přehrává Kurumi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, no, dneska ty moje tipy - takové hnědé a voňavé. )))))
Reagovat
smazaný uživatel
V tom druhym setu uz se Aga musi poradne snazit. Ikdyz vede 4-1, tak snad kazdej game sel prez shody.
Reagovat
Mayo
Sabča 18 dvojchýb :O , základ je trafiť sa - naučte ju to niekto prosím
Reagovat
Carter
Hlavne, že to dnes stačilo :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Aga zatim hraje chytre udrzbu, proste to co potrebuje a tak aby se moc nespotila po tom prijezdu z Montrealu...
Reagovat
smazaný uživatel
Hraje pěkně. Výkon se jí lepší každým zápasem :)
Reagovat
smazaný uživatel
hraje na udrzbu a kdyz potrebuje tak zapne... Ale urcite se v Montrealu zlepsila oproti tim co bylo pred nim...
Reagovat
tommr
jj je na ní patrný velký zlepšení ... :)
Reagovat
Fandina
je super a držím palce dál. Šafi pojď pojď pojď!!!
Reagovat
Roger_Federer
:)..komedie stara.Proc ty sem vlastne chodis? To mi hlava nebere.
Reagovat
Cico93
Aby bola sranda ;)
Reagovat
Fandina
Ne nejde mi o srandu, proč by. Píši sem, když se mi chce, mám čas a sleduji tenis. Nevím, co je na tom tak divného.
Reagovat
Fandina
Víš co by mě zajímalo, proč se pořád tak zajímáš o mně. Proč se neptáš jiných nicků, proč sem chodí? Je to normální, že se pořád ke mně vyjadřuješ, staráš o to, co tu píši, kdo jsem? Nechceš se s někým poradit o tom, proč zrovna nick Fandina tě tak bere? Osobně neznáš a takový zájem? Jsi normální?
Reagovat
slacker
Protoze tu oxidujes. Az te sejmu prestanes oxidovat na TP
Reagovat
Roger_Federer
Klid..Nejak si myslim ze si trochu namlouvas.Je pravda ze sem se te na nejake veci pred nekolika mesici, mozna rokem ptal, ale je to uz hodne dlouho.Bylo to v dobe nez mi doslo co si vlastne zac ( jaky tip diskutera).Diskutuje se tady o tenise i jinych vecech, takze diskutuji. zkymkoliv.
Reagovat
Fandina
RF ... a ještě dodatek, není to normální tvůj zájem o mně.
Reagovat
Roger_Federer
Myslim, ze se mylis, muj zajem o tebe jako cloveka je nula.Namlouvas si to.
Reagovat
Fandina
Dobře tedy. Před pár dny si tady psal o mně a mojí rodině zcela zasvědceně, i když vůbec nic o mě nevíš. Tak to příště nedělej a nepiš takhle o mně, nevypadá to dobře.
Reagovat
slacker
Je to stejny "zajem" jako ma navstevnik ZOO o gorili rodinku. Nebo o vycpaneho ptakopyska
Reagovat
Fandina
oprava ... zasvěceně a o mně ... sorry a úsměv
Reagovat
VlS
Super, 6:4;6:2, pěkný , ve dvou a v klidu. Průběžně 15. místo v Rankingu
Reagovat
PetaM
Lucikuuuuu!!! Paráda! :)
Reagovat
Cico93
Ju mam fakt rád...tak pome.
Reagovat
smazaný uživatel
hezky:)
Reagovat
Carter
Paráda Sabine. Druhý turnaj po sebe vyhrala aspoň dva zápasy, o tom sme mohli pred WImbledonom iba snívať :) Držím palce aj proti (dúfam že) Age :)
Reagovat
Fandina
Přidávám se. Jen tak dál!!!
Reagovat
Cico93
Fandina este pod si zabudla...
Reagovat
Fandina
Ale ne. Já cizincům píši go go go. Sabině někdy fandím, záleží s kým hraje, takže až to bude aktuální, napíši jí to tam taky.
Reagovat
slacker
A tem co nejsou native english pises co?
Reagovat
PetaM
Jeď Lucko jeď!!! 5:1, to dotáhneš!!!

A Sabčo, ty taky, ten TB musíš zvládnout!!! :)
Reagovat
Meceon
tohle ale dneska nebyl výkon hodný wimbledonské šampionky...tohle dokonce ani nebyl výkon hodný hráčky první svétové stovky...
Reagovat
EllNino
něco novýho bys tam neměl, tohleto už jsem si tu mohli přečíst hodněkrát ...
Reagovat
slacker
Noveho je to o te prvni stovce :_)
Reagovat
EllNino
to jo, to je fakt :)
Reagovat
PetaM
A co výkon takové světové jedničky. Které předvádí polovinu sezóny ...
Reagovat
Meceon
měl bych to upřesnit...takhle trapně jsem ji zahrát ještě neviděl...a doufám,že už neuvidím...jaký rozdíl oproti zápasu např. sereny se samanthou...pastva pro oči
Reagovat
smazaný uživatel
nevím co se s ní děje ale nazývat jí labilní to není správné. Petra není stroj nemůže pořád vyhrávat. Hold se nedaří ale labilní je podle mě jenom Andrea Hlaváčková která v singlu není schopná vyhrát zápas na ITF ale Petra na to má a já vím že se na závěrečný TM dostane i když se jí Singapur vzdálil. Petra bude vždy naše jednička a kritiku si Petra ani náhodou nezaslouží nezaslouží si aby jí někdo kritizoval co by za Petru některé státy daly. Petra je ještě hodně mladá má před sebou klidně 10-11 let a může toho hodně vyhrát a dokázat. A jestli je výměna trenéra správná to ví jenom Petra.
Reagovat
EllNino
no těch 10 je asi moc, nemyslím si, že se jí bude chtít někde v pětatřiceti hodnit, navíc zdraví taky nemá nejpevnější ...ale pod ostatní se klidně podepíšu :)
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, že Petra není labilní. Kdyby byla labilní, nevyhrála by, to co vyhrála. A která jiná toho vyhrála tolik co Petra. Jinak se Petra asi před rokem vyjádřila, že chce hrát ještě nejmíň šest let. Ale když vidím, jak dlouho hrají třeba Serena, nebo i LiNa, jak se posouvá věk hráček ve špičce, tak třeba těch deset let je také na místě.
Reagovat
tommr
Lucka vydřela první set když proměnila třetí setbol ...
Doufám, že už to Lucka dotáhne - je z našich už jediná, která v turnaji zbývá ...
Reagovat
smazaný uživatel
má první set, ale ze 40:15 na shodu, to zas zavánělo průšvihem:)
Reagovat
slacker
Je to nekde k videni? Komentovat podle cisel nemam uz silu. To dnesni fiasko s Petrou me vystavilo
Reagovat
smazaný uživatel
K vidění to není(asi to pro Amričany není tolik zajímavý:)). Já už se ani na Lucčiny zápasy přes stream skoro nekoukám, sleduju jen číslíčka, nemám nervy koukat na to, jak Lucka ty největší šance zazdí:) Ale snad to zvládne, teď stačí už "jen" dopodávat...
Reagovat
tommr
Diyasová je houževnatá soupeřka se kterou bude mít Lucka ještě spoustu práce než jí udolá (pokud vůbec) ...
Reagovat
smazaný uživatel
Snad to zvládne, nemůžou přece vypadnout všichni Češi:)
Reagovat
tommr
nakonec to zvládla poměrně jasně ... :)
Reagovat
PetaM
Lucka vyhrála první set 6:4!!! Krása!!! Tak ještě jeden a trochu méně nervů u něho prosím :D
Reagovat
dadaft
tolik nevyužitých setbolů v obou tajbrejcích!!!
chjo.

ale super tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
tenis super to jo, skoda, ze ji Sam aspon nedostala do toho tretiho setu...
Reagovat
dadaft
oprava - v prvém setboly nebyly, jen slibný náskok.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj super tenis! Škoda, že to Sam nezdramatizovala, Serena byla hratelná..
Reagovat
smazaný uživatel
zas mám po dlouhý době po tenisové náladě.. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Reena to jen tak tak urvala a jak je za to šťastná :D
Reagovat
PetaM
Lucka už 5:3, hezký :)
Reagovat
smazaný uživatel
Iveta Melzer ukončila kariéru..

https://www.facebook.com/ivetamelzer?fref=ts

Tak ať se v dalším životě jen daří Ivet!! :-))
Reagovat
PetaM
Tak to je škoda :( :(
Reagovat
EllNino
oh to ne ...zlatou ruku brzdila hlava a nakonec i rameno ...to je teda den, Petra i Tom venku a ještě mi skončila moje oblíbená tenistka :'( ...děs běs ...

No co Ivet, ať se ti daří v osobním životě s Jurgenem a přeji ti moc lásky a zdraví :)...nesnáším odchody
Reagovat
smazaný uživatel
ach jo dneska je černý tenisový den tak at se Ivetě daří v osobním životě hodně štěstí Ivet
Reagovat
tommr
byl to logickej a očekávanej krok. Tím ale samozřejmě neříkám, že mě to potěšilo - Iveta byla sympatická hráčka ...
Reagovat
smazaný uživatel
Dík za všechno a ať se daří v normálním životě, Ivet. Prý chystá nějaký blog o módě, tak jsem zvědavá. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle neni Australie, tady to Sam jde. Tak c´mon, chci videt treti set holka :-)
Reagovat
smazaný uživatel
zrovna to chci napsat, to si zaslouží 3. set. Proč musí narazit zrovna na Serenu...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Nesnáším TB !
Reagovat
slacker
je to pekny psycho
Reagovat
smazaný uživatel
Sereno, dneska tě mám plný zuby.. Jsem ráda, že Samička hrála fakt dobře, jenže Serena je titán no.. jdu do hybernace :(
Reagovat
slacker
no jo ale ta Petra to byl dneska masochismus.
Reagovat
pepin
Když tady člověk čte tu spoustu příspěvků tak vidí, že tu spoustě lidí není jedno jak to s tou Petrou je. Je zde spousta názorů různého typu od výměny trenéra, k upnutí na psychologa apod. Mně by spíše zajímalo, kdyby byla ta možnost se té Petry zeptat, proč u ní dochází k takovým výkyvům, zda je schopná to pojmenovat. Když to vezmeme tak nějak souhrně, peníze ji nechybí, rodina je v pořádku, nebo aspon se nic neví o tom co by ji mělo dělat starosti, vztahy má momentálně vyřešené, kolem sebe tým lidí, kteří se o ni starají, tak si člověk říká proč je to tak jak to je. Zda se opět projevilo to období po Wimblasu, kde se asi přece jenom hodně věnovala jiným věcem než opravdu intenzivnímu tréninku nebo kde je tedy zakopaný pes. Opravdu to asi vypadá, že spíše než výměna Davida by ji snad pomohl tým, který by se o ni staral po psychické a duševní stránce. Vycházím u toho, že Petra již několikrát dokázala, že tenis hrát opravdu umí, jen je to asi podmíněno dobrou psychickou kondicí.
Reagovat
vendulkabendulka
Toto je myslim ta nejspravnejsi otazka. Ona sama to pojmenovat nevi a ti lide, kteri by to za ni meli udelat to pravdepododobne neumi.
Reagovat
rib
no a tomu já říkám, že šikovný psycholog/ terapeut/ mentální kouč umí pomoci klientovi (navíc motivovanému), aby si takové otázky dal a dokázal odpovědět :-) Tím se klient/ sportovec stává více kompetentní a umí se podpořit v těžkých chvílích bez upínání se na kohokoliv
Reagovat
slacker
Take mi chybi po kazdem takovem velevybuchu jeji vyjadreni co se vlastne zase podelalo
Reagovat
Jan
Klídek. Do příštího Wimbledonu daleko, Petra lehce potrénuje a šup, 3. titul z Wimbledonu :) Také to má ideální náběh do letošního TM, jako v roce 2011 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Sam se drzi dobre, cekal jsem, ze Serena zacne ve tdruhem setu vice z ostra ale Sam to ustala :-)

Gratulace take Karlicce a Naste. Ze souboje Elina - Karlicka mi urcite vyjde CF kterou ja rad :-) A zachvili na scenu Aga, tak Dawaj Sam a Agy :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten Wimbledon měla vyhrát Šafářová...
Reagovat
PetaM
To by musela porazit tu labilní Kvitovou.
Reagovat
dadaft
konečně si Sam vzpomněla, že má jeden z nejlepších forhendů na okruhu. ))

((( come on Sam )))
Reagovat
smazaný uživatel
psala jsem to už dole, že dneska z FH čaruje :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, dneska hraje fakt dobře!! Mohla by Serenu ještě potrápit!!
Reagovat
smazaný uživatel
jak potrápit? PORAZIT si chtěl napsat ne? :D
Reagovat
PetaM
Přesně to jsem chtěl napsat taky! :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Omlouvám se, přepsal jsem se! :DD PORAZIT jsem chtěl napsat samozřejmě! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
potrapi, ale nepostoupi.,to je udel Sam
Reagovat
smazaný uživatel
Wow, zakončení gemu krásným FH po lajně. :)

janekdo - ty mi nechoď na oči, ty jsi fakt berlička na dvě věci. Takže bumbej borovičku, stěžuj si na ženský a nepiš mi sem svoje prognozy, které mě vůbec, ale vůbec nezajímají. Jasný? :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Jasna facka :DDD
Reagovat
dadaft
kušuj!
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda těch dvou SP.. Oba měla na FH.. No tak třeba se naskytne třetí šance..
Reagovat
Roger_Federer
Tak jsem se prokousal tou diskuzi na Idnesu a musi konstatovat ze ten pan Lancik (quesh) je pripad pro doktora..
Reagovat
Cico93
;)))
Reagovat
dadaft
nejhorší je, že on napíše, že Elina nehrála VŮBEC NIC a připadá si přitom jako realista a odborník --- přitom Elininy údery měly slušnou délku a i razantní Petřiny údery dokázala vracet taky razantně, zahrála 11W atd.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, taky myslím, že už mu to trošku leze na mozek.
Reagovat
gigin
je bez queshe zdejší rozborka mače Kvítí poslabší...
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD

ani me nebavi sem psat
Reagovat
PetaM
Napiš slackerovi, ať ti najde jeho komentáře na jiných serverech.
Reagovat
gigin
Proč. Však umím číst, že je Jirka na idnesu..
Reagovat
slacker
dychat, dychat a trochu i myslet
Reagovat
PetaM
Lucka má break, Lucko pojď pojď!! :)
Reagovat
PetaM
Ale tak Lucko :( Ten break se měl udržet! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď:)
Reagovat
EllNino
má ho zase ! :D
Reagovat
PetaM
Krása krása :) Jen to dotáhnout :D
Reagovat
PetaM
Udržela udržela!!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tam!!
Reagovat
misa
to je hnus. L. zahájila brejkem.
Reagovat
smazaný uživatel
srovnala na 5:5, jeď Barčo :)
Reagovat
EllNino
Lunej, tys to zakřikla ! :D 5:6 :/
Reagovat
smazaný uživatel
jdu se zahrabat, fakt..
Reagovat
VlS
To tě možná bude zajímat. Nahpsal jsem adminovi tennis live, že má blbě body u Caro a tohle mi přišlo:
Hi !
I may be wrong, but I think she has a pending penalty?
Best regards,
Philippe @ http://live-tennis.eu

Osobně si myslím, že to je blbost a jen se vymlouvá
Reagovat
tommr
taky mě napadlo jestli náhodou Caro nevyfasovala nějakou bodovou srážku, ale marně přemýšlím za co by to mohlo bejt?
Reagovat
gigin
Za písemný styk s montym.
Reagovat
dadaft
jauvajs, škoda, ten set Samantha mohla vyhrát,,,,,,,,,,,,,,,,,
ale nevadí, hlavně nepolevit.
Reagovat
VlS
Taky jsem se těšil, když už vedla 4:0
Reagovat
smazaný uživatel
dneska hodně jistá na FH, moc pěkný tenis, vydrž !!!
Reagovat
Carloss
buďte trpěliví. Petra teď podepsala novou smlouvu, kdoví co toho teď musela podstoupit. Petřin čas určitě zas přijde, na ty její vlny si asi budem muset zvyknout. Podle mě tohle moc nesouvisí s tím, jak je Petra trénovaná, ale s okolnostmi v jejím životě. Třeba vyhraje US open. :)
Reagovat
smazaný uživatel
pěkný tenis, Samička mi dělá fakt radost, pěkný pohyb, čiší z ní sebevědomí, tak doufám, že aspoň ona mi dneska udělá radost. V TB vede 3:0, wow !! :D
Reagovat
dadaft
jjj. )))
Reagovat
smazaný uživatel
uff, Samička měla kliku, že byl jestřáb dobrý :)
Reagovat
smazaný uživatel
Do háje, Sereno, piješ mi krev. Fandím ti, ale nemůžeš sakra dneska zapomenout, že umíš hrát? Ach jo.. snad to Samičku nesrazí dolů, dosud hrála fakt pěkně. :(
Reagovat
tommr
nevedla už dokonce 4:0? :(
Reagovat
smazaný uživatel
jo vedla, jenže Serena zjistila, že by mohla začít hrát.. doprčic práce, to mě štve.. Sam není právě zrovna mentální titánka..
Reagovat
Roger_Federer
Zas bych si rad pocetla, jak byla Petka lepsi a prohrala z toho a toho duvodu..
Reagovat
misa
Jdi na idnes.
Reagovat
slacker
lepe cti cekou diskuzi, uz jsem Q ocitoval a vytocil tim jednoho nicka do nepricetnsoti.
Pochopitelne dneska byla Petra opet lepsi a Svitolina neuhrala nic
Reagovat
dadaft
no zasekal se na iDnes s nějakým borcem --- jednak mu tvrdí, že ví, že tenis nesleduje (což hádím nemůže vědět), jednak že Elina nehrála vůbec nic a že lepší hráčky v tenise prohrávají sety 2:6 zcela běžně. )))))))))
Reagovat
dadaft
* hádám *
Reagovat
misa
nás s Petrou ještě čeká, protože ve Fed Cupu hraje doma vždy skvěle. Na trávě a ve FC většinou předvádí výborné výkony, je na ní vidět nadšení i velké sebevědomí. Proč to nejde přenést i jinde, je pro mě záhadou. Na US Open by se hodil přílet Šafáře.
Reagovat
rib
nebo vyměnit Šafáře za někoho, kdo Petru naučí sebereflexi, kdo jí pomůže změnit její vnitřní dialog, aby pak navenek fungovala, jak potřebuje... Prostě nějakého psychologa s moderním přístupem, který ji více zkompetentní (v otázce psychické odolnosti)
Reagovat
Fandina
vážně si myslíš, že jí psycholog navádí k tomu, aby byla v pohodě jen někdy a na nějaké zápasy?
Reagovat
rib
myslím, že nic takového nepíšu. Ty jsi psycholožka nebo se v tom oboru pohybuješ? Pak bys tušila, o čem píšu a nedávala si tam své významy/ projekce
Reagovat
Fandina
a ty jsi psycholožka, že tady rozebíráš jak by se měla Petra chovat?
Reagovat
rib
nerozebírám, jak by se měla chovat, to svým klientům NIKDY neříkám...Ano, dost se v tom oboru vyznám :-)))
Reagovat
Fandina
Možná, že by nebylo od věci, kdyby zkusila jiného psychologa. Tohohle má dost dlouho a ty rozdíly mezi výkony jsou velké. Na druhé straně, Petra je dost silná osobnost a nemyslím si, že dneska prohrála proto, že by na tom byla psychicky špatně. Nehrála tak dobře jako jindy. Moc jí to neběhalo, nepodávalo se jí tak dobře. Není všechno v psychice, že to nevyšlo. Ona se tvářila zhruba podobně jako jindy, snažila se, ale nepomohlo to. Má výkyvy ve hře a také se nemusela cítit dobře tělesně. Psychicky může být naprosto v pohodě a stejně se nemusí dařit.
Reagovat
rib
No když ony ty moderní směry jsou spíš celostní - člověk je mysl a tělo a emoce dohromady. A změna se dá startovat odkudkoliv. Pokud chci změnit výsledek svého snažení, musím nejdřív měnit svůj vnitřní dialog (a ten neni jenom to, co si říkám, ale i jak se požívám). Možná jsi něco slyšela o inner game...
Reagovat
smazaný uživatel
ted už to volá pro výměnu trenéra protože horší už to být nemůže vždyt Petra má Kotyzu 4-5 let nevím ale na Petru ted byl velký mediální tlak a tlak fanoušků (jako v roce 2011). A Petra ten tlak neunesla. Možná že když na US Open od ní nikdo nebude čekat ani Osmifinále že to nakonec vyhraje. Jako před Wimbledon nidko Petře nevěřil a Wimbledon vyhrála to samé Asijské tour 2013 kdy Petra vypadla po US Open vypadla s TOP 10 nikdo od ní nic nečekal všichni ji zatracovali a nakonec vyhrála Tokio a uhrála SF v Pekingu a na TM prostě všichni od Petry hrozně očekávají ale Petra je jenom člověk není dokonalá prostě má špatné období
Reagovat
tommr
Petra má bohužel letos špatný období pořád s jednou malou pauzou ve Wimbledonu ...
Reagovat
Jan
ale zas ta pauza stála za to :)
Reagovat
smazaný uživatel
Docela zajímavá statistika.. Maruš je letos zatím jediná hráčka, která vyhrála GS a porazila hráčku z TOP 10.. :-)

BTW: Sam vs. Serena, zatím dobrý tenis.. :-)
Reagovat
dadaft
BTW: Vlk měl zase pravdu. ))
Sam se nebojí forhendu a dotáhla to do tajbrejku. ))))))))

((( come on Sam )))
Reagovat
tommr
dokud bude Petru trénovat tenhle pseudotrenér tak se Petra neposune ani o píd dopředu. Dnešní ostudnej výkon opět demonstroval, že pokud se nehraje na trávě tak Petra nezvládá základní herní úkony a taktika je pro ní španělská vesnice ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDDDDD
Reagovat
PetaM
Zrovna teď jsou asi v šatně, ale neboj, za chvíli s Petrou vyjdou ven na čerstvý vzduch ;)
Reagovat
EllNino
hlavně že pseudofanoušek tommr si jede opět to svoje, tak mu to řekni, třeba tě poslechne, ovšem pochybuju, že na nějakýho gaučovýho maníka budou brát zřetel :D
Reagovat
smazaný uživatel
Á tommr opět perlí! :-D
Reagovat
LukasH
Možná jo. Je fakt, že třeba Lucka je poslední dobou konzistentnější hráčka než Petra. Nemá zdaleka tyhle úlety. Může to bejt i věkem nebo osobností. Akorát nemá ten drajv a údery, aby drtila hráčky jako Petra, pokud je na vlně.
Má to ale dva háčky. Jeden je ten, že by Petra naopak mohla skončit jako spousty hráček kolem - tzn. hledala by, byla by frustrovaná, spadla by a nakonec by se možná ke Kotyzovi vrátila jako Caro k taťkovi...
Za druhý si nemůžeš dovolit tvrdit, že Petra vyhrála Wimbledon prostě jen tak bez přispění Kotyzy. Ono to vypadá snadno, ale ta příprava byla asi mohutná. Kotyza totiž neradí špatně, co se týče taktiky, jestli sis všiml. Problém je (jako dneska), že Petra nedostane míč do kurtu. Pokud jí řekne - "ona má slaboučký druhý podání, je to pro tebe polobod, přistup si blíž", tak je to stoprocentní pravda. Druhá věc je, že to Petra zazdí do sítě nebo mimo kurt. Pokud nemá problém se základníma úderama a jde jí podání (jako ve Wimblu), dá se probírat taktika...
Kotyza mi nepřijde jako špatnej trenér, i když by mě zajímalo, jestli by někdo dokázal z Petry udělat konzistentní hráčku...
Reagovat
tommr
možná, že by Petře nepomohla ani výměna trenéra, ale mělo by se to aspoň zkusit. Její tvrdošíjný lpění na Kotyzovi není úplně normální ...
Reagovat
misa
Kotyza se 2. titulem z W. zabetonoval u Petry na věčné časy.
Reagovat
tommr
obávám se, že máš v tomhle pravdu ... :(
Reagovat
misa
A je to škoda, protože nové impulsy by se náramně hodily. Viz Lucka.
Reagovat
tommr
Petra by navíc byla pro novýho trenéra mnohem větší výzva, protože má větší talent než Lucka a dalo by se s ní udělat mnohem víc ...
Reagovat
misa
Bude zajímavé sledovat, jak se k jejím případným dlouhodobým špatným výsledkům postaví IMG. Pochybuju, že budou spokojeni s tím, že podepsali hráčku jednoho turnaje. Tlak od nich na změnu trenéra může být velký a mám obavu, jak to pak Petra ustojí.
Reagovat
tommr
jak znám Petru tak ta by spíš odstoupila od smlouvy s IMG než aby vyměnila trenéra ...
Reagovat
misa
Nebo to úplně zabalila?
Reagovat
VlS
Nevím, jestli má Petra větší talent, než Lucka, každopádně má navíc cca 10 cm a 10 kg a tedy výhodu fyzickejch dispozic.
Nemyslím, že jádro pudla vězí v Kotyzovi, je to niterný problém Petry a spíš by s tím něco mohl udělat psycholog, kterej by měl na Petru dost času a aspoň nějakou dobu by s ní jezdil na všechny turnaje a ne jen na GS.
Reagovat
Roger_Federer
By se mela zamyslet na vymenou trenera..Kotyza ji uz nema co dat..:)Ano na travu ji pripravil..
Reagovat
tommr
na trávě Petra nepotřebuje trenéra - to je pro ní ideální prostředí kde vynikne její talent ...
Reagovat
LukasH
Polemizovat tu, proč se Petře nedaří je zbytečný. Tvrdit, že má špatnej pohyb, je nesmysl. Ve Wimblu lítala jak hadr na holi. Tvrdit, že má špatnou hru, taky nesmysl, podání rovněž.
Petra je prostě extrémně nekonzistentní hráčka, která pokud chytne svojí vlnu (kromě Wimbldonu třeba loni v Asii), jde jí všechno od podání, přes údery, pohyb i voleje. Pokud nastoupí na kurt jako dneska, vypadá, že tenis zapomněla. To není věc tréninku, kondice. Je to prostě tak. Vždyť se Petra určitě těšila, jak psala, pak přijde a najednou tohle.
Nebyl jsem z těch, kteří očekávali, že odteď začne hrát Petra výborně. Tyhle 2 turnaje mě ani nemrzí. Spíš bych chtěl, aby se Petra dostala na TM, protože tam jí to fakt jde (pokud jí zrovna není blbě). Teď se jí to zase o kus vzdálilo. Snad tedy ještě chytne svojí vlnu...
Reagovat
rib
souhlasím, asi to tak bude, jen mi jako fanynce trvá se s tím vyrovnat. Jdu si pustit sestřih z finále Wimblu :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Možná je to taktika od Petry. Hrát hrozně, vypadávat v úvodních kolech, aby s ní nikdo na USO nepočítal a byla bez tlaku. No a USO v klídku vyhraje.. :DD
Reagovat
Frick
Jak jí mohla (aspoň) 1 z 5 pokusů neporazit....
Reagovat
smazaný uživatel
a gratulace Elině dneska podala dobrý výkon a zasloužila by si Čtvrtfinále
Reagovat
tommr
Svitolina dneska podala jen průměrnej výkon a v příštím kole končí ...
Reagovat
smazaný uživatel
No Petře do prostě nevyšlo prostě den blbec ale Svitolina není žádné ořezávátko ale víc mě mrzí Berdych protože prohrál s nějakým Taiwanským tragédém který je bůví kde a mrzí mě to víc proto že takhle grandslam nevyhraje ale Petra ho vyhrála a 2x takže má splněno a k tomu přidala vítěztví na Turnaji Mistryn to bohužel Berdych nemá a čas se mu krátí ale Petra je ještě hodně mladá a může toho ještě hodně vyhrát
Reagovat
dadaft
Elina pěkný výkon, gratulace.
Reagovat
vendulkabendulka
Směšné. Ne to že prohrála (stane se), ale jak prohrála.
Reagovat
slacker
Kouknul jsem na idnes a pochopitelne Petra byla dneska opet lepsi: :-))

Jiri Kves

Škoda, Petra v tom zápase byla lepší, tlačila, snažila se něco vymyslet, ale nešlo to. Svitolinová naproti tomu nepředvedla VŮBEC NIC a postup si rozhodně nezasloužila. Ale to je asi jako když ve fotbale má jeden tým drtivý tlak, ale postoupí druhý, protože, na rozdíl od prvního, dá z ojedinělé šance gól.
Reagovat
PetaM
Tak nevím, co je teď zrovna trapnější. To, že jsi zkopíroval něčí reakci a nedal jsi citaci, nebo to, že jsi byl tak trapný a vůbec tě napadlo to zkopírovat, a nebo to, že jsi se narodil ...
Reagovat
slacker
Divim se ze takovyho vola jako ty Lunej povazuje za normalniho, to si s ni musim nekdy vyrikat
Reagovat
PetaM
Nedívej se do zrcadla a mluv se mnou prosím.

Jsi ten největší ubožák, jakého jsem kdy poznal. Jsi ubožejší než Hitler.
Reagovat
misa
Chybí ti na konci poslední věty :-D, protože vážně to snad nemyslíš.
Reagovat
slacker
No kdyz me takovy e-mental povazuje za co me povazuji tak jsem uplne v klidu.
Reagovat
PetaM
Ano, všichni tě za to považují, já se jen přidávám.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako sorry, ale zde se musí zastat slackera. Označit ho za většího ubožáka než arcivraha Hitlera, to chce pořádné klapky na oči!!!
Reagovat
PetaM
Právě proto jsem si je sundal.
Reagovat
EllNino
já ho taky považuju za normálního, ne jako ty, arogantní, přitom Lunej říkala, že v reálu jsi jinej, nojo, holt machry machry přes portál :D
Reagovat
slacker
pro zjednoduseni se omezme jen na projevy v tomhle vlaknu. Pretisteni ciziho nazoru (ktery tu v minoosti byval evergreena a tercem vtipu) ti prijde arogantni?

Nebo snad souhlasis ze jsme dal PetaM me nejakou zaminku ke jeho vylevum ktere si doslova cuca z palce?
Reagovat
PetaM
Mně to nepřijde arogantní, ale ubohé. Velice ubohé.
Reagovat
slacker
Jo tak tu ubohost nejak zduvodni? Tady se bezne linkuje nebo kopiruji informace s jinych zdroju a ja autora i zdroj citatu uvedl. Zadna reakce nebo vytrzeni z kontextu to nebylo. Takze nez na me zacnes v afektu reagovat se nekolikrat vydychej a skuz obcas zapojit ten organ mezi usima
Reagovat
PetaM
Jsi de*il a de*ilem zůstaneš. Pokud ti tvé jednání nedochází, tak je to s tebou velice špatné. Zapínám filtr, protože na tebe už nemám nervy. Tak hloupého člověka jsem jakteživ nepotkal a doufám, že už ani nepotkám. V reálu bych tě musel zabít za ty stupidní kecy.
Reagovat
slacker
No dychani opet spatne. Argumenty nula jen hystericky jekot.
Reagovat
slacker
tak ja v realu chci zabit jenom Fandinu :-)))
Reagovat
Fandina
Ještě že tě neznám, jsi nebezpečný.
Reagovat
slacker
pro tebe zcela urcite. porid si gorilu
Reagovat
Fandina
jsi nebezpečný obecně, normální člověk nemá potřebu někoho zabíjet. Jdi se léčit člověče.
Reagovat
slacker
rikam porid si radsi gorilu, ale ne Moyu
Reagovat
Fandina
Nemám zájem nic dělat kvůli nějakému, kdo vyhrožuje na internetu. To je jeho problém, on je na to špatně. Se vším všudy.
Reagovat
slacker
Udelam to humanne a tak aby nikdo na TP netrpel
Reagovat
Fandina
Jsi se léčit člověče.
Reagovat
slacker
prakticka lekarka me s "tim" nikam neposlala. pry je to normalni
Reagovat
EllNino
přijdeš a Lunej říkala, že si v pohodě, tady prostě občas meleš moudra, nemluvím o tomhle vláknu ...
Reagovat
slacker
No stejny moudra ti klidne zvopakuji nekde u stolu, ale ty v tom zrejme vidis nejakou vyprojektovanpu pridanou hodnotu co by jsi u stolu neslysel.
Reagovat
EllNino
asi jo, nemužu posoudit, mám prostě pocit, že všechny stíráš ...
Reagovat
slacker
vsechny nestiram. pokud nepovazujes za stirani za drobne rypani se v nekterych reakcich. Normalni clovek to v pohode ustoji a ty co opravdu systematicky stiram se proste davno dlohodobe vyprofilovali jako maniaci a ty stiram rad.
Reagovat
smazaný uživatel
nějak si mě pořád poslední dobou někdo bere do úst :D co zase já? slacker je v reálu normální, není vůbec takový prudič jako tady a i jsme se zasmáli, když už se to tady nakouslo. A nevím, proč se pořád hádáte, a když máte tu potřebu, vynechte můj nick jo? :)
Reagovat
rib
Lunej, ty žiješ se slackerem? Hezkyyy
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D:D:D tos mě teda pobavila, fakt :D:D
Reagovat
slacker
Tak tvuj nick tu totiz dneska PetaM oznacil za jednoho z mala normalnich. S tim ja proste hrube musim nesouhlasit.
Reagovat
rib
:-DDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Nesouhlasíš s tím, že mě PetaM označil jako jednoho nicka z mála normálních? :D:D Tak tos přehnal :D:D
Reagovat
slacker
Kdyby to dneska PetaM napsal o tobe tak bych rozhodne nesouhlasil :-)) ale on o tobe nic nepsal. Vazne se divim ze nevidis jak mu uplne vynechava mozek kdyz se snazi me "setrit" a v emocich tu zacne neco smolit na muj ucet
Reagovat
smazaný uživatel
sorry, ale přijdete mi oba stejní a já nejsem váš rozhodčí, jste plnoletí, tak se podle toho chovejte :D
Reagovat
rib
no, já bych to srovnání úplně nezahazovala, jen vzpomeňte na Euro 2004 a řeckou taktiku... I v tenise se to takto někdy děje
Reagovat
Frick
By Petra třeba mohl jet čistit od ropy malý tučňáčky.
Reagovat
EllNino
Koukám, že tady opět malíři vzdušných zámků neunáší ...:DD
Reagovat
PetaM
Použili špatnou barvu a teď neví, jak to přemalovat ... Blbci ...
Reagovat
misa
sami vidíte, jaký jsem blb. Mnohokrát jsem si říkal, že bezprostředně po její prohře tady nebudu nic psát, a zase jsem to nevydržel. Tohle bylo fakt naposled. Petro, promiň a držím palce dál. Dnes prostě den blbec pro Petru i pro mě.
Reagovat
PetaM
My ji hrajeme pro zábavu, oni ... no, asi pro peníze :D

Petra zrovna v práci nepodává nejlepší výkony, její měsíční plat se trochu ztenčí a nedostane ani žádné odměny a benefity. A zřejmě ani stravenky nedostane ... Tak jí trochu politujte. VŽDYŤ NEDOSTANE STRAVENKY!!!!!
Reagovat
slacker
a jake ma pausalni procento nakladu? 40%, 60% nebo 80%?
Reagovat
smazaný uživatel
No jen aby to Serena taky nezmrvila. Alespoň ona by mohla dnes dát dobrý vsledek. No a je jich tam víc
Reagovat
l00bor
Petra je takový náš Aleš Valenta,jeden povedený skok a pak s prominutím hov.no...Nechápu.........
Reagovat
Fandina
Jeden ne. Petra nevyhrála něco jednou.
Reagovat
LukasH
Ano, krásný přirovnání....akorát Petra má těch povedených skoků 12, z toho dva obrskoky...
Reagovat
rib
Ve Wimbledonu se zdálo, že Petra už přišla na to, jak si hru užít a netlačit se, ale teď to zase zapomněla. Je mi jí líto, i když možná zbytečně. Možná je na místě se ptát, čím je pro Petru užitečné se takhle sama ztrápit???
Reagovat
Fandina
Petra přece takhle hraje odjakživa. Bohužel. Před třemi lety po Wimbledonu také vypadávala hned ze začátku. Nemyslím si, že se Petra trápí. Prostě jí to nesedne, někdy hraje líp, někdy hrozně, jako dneska. Na co sahla bylo špatně.
Reagovat
rib
a tys měla pocit, že si teda užívala? Že byla se svým výkonem v pohodě, prostě jen "dnes se nedaří"??? Je to trochu v rozporu s její vizí - chci hrát svůj nejlepší tenis. No ten svůj nejlepší tenis Petra nechala dnes někde ve skříňce v šatně...
Reagovat
Fandina
To musí vědět ona, jestli si to užívala. Ve druhém setu se ke konci snažila. Nevím, jestli to znáš, ale někdy děláš všechno nejlíp jak umíš a stejně je to všechno v čudu. Snažila se. Není to o užívání, ale o tom, že někdy prostě nic nejde a jindy zase všechno.
Reagovat
Frick
Aleš byl už v Naganu velmi blízko bronzu.....
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě jedna věc kolik kritiků při článku Kvitové a u článku Berdycha téměř nikdo zkončili ve stejném kole nezdá se vám to vuči kvitové trochu nefér?
Reagovat
PetaM
Petra je mnohem úspěšnější než Tomáš :D Konzistentní není, ale má dva GS, což některým lidem trhá oči a vůbec všechny orgány :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom to že Kvitová už nebude světová čtverka ale pětka a že Berdych nebude světová pětka ale světová šestka .
Jediné co jim přeji je at naši hráči budou hrát dobře na US Open a přeji jim at jsou nasazení jako sudé číslo aby dostali slabší soupeře.
Reagovat
tommr
je docela možný, že si Petra udrží čtvrtý místo i po Cincinnati. Bude to záležet hlavně na tom jak si povede Aga Radwanská ...
Tomáš naopak skoro určitě klesne až na sedmý místo. To bude zase odviset od výsledků Raonice ...
Reagovat
smazaný uživatel
Minulý turnaj alespoň 2 zápas a nyní pro jistotu už první.Bubliny opět popraskaly.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Eline mno a co rici k Petre, at se stesti snazilo jak se snazilo, tak dneska ani nemelo snad sanci pomoci. Jinak za Elinu jsem rad, za Petru bohuzel ne. Tak to chodi...
Reagovat
Fandina
Doufám, že tyhle dvě poslední prohry v úvodu turnajů stačily a příště to už takhle nebude pokračovat. Dneska hrůza.
Reagovat
svetova.dvojka
výborně Tome...
Reagovat
misa
nic nenaučila. Hlavně. že měla potřebu do světa rozhlašovat, jak se změnila.
Reagovat
misa
Opravuji: Naučila - jak optimalizovat daně.
Reagovat
LukasH
Je to vážně nutný??
Reagovat
smazaný uživatel
Brala jsem tě vždy za inteligentního fandu Petry, ale tohle je docela trapný, fakt. Chápu rozladění, ale plést do toho tohle, nechápu..
Reagovat
PetaM
Je, protože chudáci hloupí lidé platí daně a neví, jak to obejít, aby je neplatili :D :D :D
Reagovat
PetaM
Když se někdo zeptá, je slušnost odpovědět. To tě vaši naučili? :D :D
Reagovat
Fandina
Petra za tři roky dvakrát vyhrála Wimbledon, která jiná tohle může řici. Jinak nevím, že by něco vyhlašovala, že se změnila. Tak hloupá ona zase není, aby takhle o sobě mluvila. Zřejmě špatně čteš její vyjádření.
Reagovat
tommr
snad 2 tituly ve 4 létech, ne?
Reagovat
Fandina
Wimbledon vyhrála před třemi lety prvně a teď podruhé. Ale o to nejde, jde o to, že je vyhrála vůbec. Která jiná tohle může říct. Pak se jí prostě nedaří. Některé se nedaří pořád, na rozdíl od Petry.
Reagovat
smazaný uživatel
je to asi o tom, že musí působit sebevědomě kvůli sponzorům.
Ty její řeči mi přišly celkem nesmyslné. Vždyť kolik turnajů na hardu uhrála opravdu dobře, bez výkyvů? Vzpomínám na loňský Dubaj, tam to bylo dobré.
Reagovat
smazaný uživatel
i když třeba fakt věřila, že jakési "dospění" a urovnání v hlavě pomůže. Petra hlavně potřebuje vylepšit hru na pomalejších površích.
Reagovat
slacker
Tahle dnesni tragedie s povrchem nesouvisi. S timhle by pohorela i ve wIMBLEDONU
Reagovat
smazaný uživatel
samozřejmě i na trávě nemusí mít svůj den, ale hrála by jinak.

Podle mě prostě není dobrá herně. Nemyslím si, že primární problém je hlava.
Reagovat
smazaný uživatel
ještě jedna poznámka. Petra je nekonzistentní, protože na trávě hraje pouze 2 turnaje ročně. Na antuce a hardech trošku víc..
Konzistentní hráčky sou hráčky, které ovládají hru na pomalejších površích, protože se na nich hraje celý rok.
Kdyby se hrálo celý rok na trávě, tak by Petra konzistentní byla. S hlavou to nemá co dělat.
Reagovat
VlS
UE 11:45, co dodat. Každej druhej míč v autu nebo v síti, s tím se vyhrávat nedá, ani když poměr winners je 34:8. No nic, třeba to na USO bude lepší. TB byl darovanej .
Reagovat
slacker
Kdyby jen TB. Takovy velekos s darky Svitolina jeste na kurtu nedostala
Reagovat
Mayo
ako inak :D Petra o 3 roky vyhrá opäť Wimbledon a to bude všetko zase dovtedy :d
Reagovat
smazaný uživatel
Má být napsáno "Petře se stále nedaří kromě Wimbledonu" :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to si zase nemyslim určitě to že je světová čtverka není jenom tým že vyhrála Wimbledon ale dnes hrála mizerně.
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, jsem Kvitovec, takže to píšu samozřejmě s nadsázkou :)
Reagovat
LukasH
Bohužel ve Wimbledonu hrála úplně jiná Petra. Povrch je sice o hodně pomalejší, ale servis, pohyb, to je fakt změna. Řekl bych, že tlak působí o dost víc než si i sama Petra myslela...
Reagovat
Paseka
....a americká mizérie pokračuje.... škoda. :-)
Reagovat
rib
Ta frustrace se nedá ani popsat... Petro, možná by ses měla poučit, hodně reklamních aktivit, nové smlouvy, samý rozhovor, a tenis je pryč. Není to divné, že si pak na sebe upleteš takové nároky na úspěch, že vůbec nemůžeš trefit kurt???
Reagovat
LukasH
Ale vždyť to není pravda. Dost akcí odmítla a před 3 lety byla středem pozornosti mnohem víc. A těžko se může někam zamknout před světem...
Reagovat
rib
no dobrá, mám ji ráda, je mi jí líto, proč s ní sakra není ten psycholog, když se dalo čekat, že na skromnou holku přece jen dolehne tlak a závazek pro IMG taky nepomohl... Kdy už Petra přestane plnit očekávání druhých, uvolní se, bude hrát pro radost - tak jako Fedcup a jako Wimbl?
Reagovat
smazaný uživatel
Petro.. to co jsi předvedla je neskonalá ostuda :( Tolik dárku co Ti Svitolina dala Ti nedá ani hráčka z třetí stovky a ty to takhle pose..reš, jsem jediný, kdo Ti stále v našem pracovním kolektivu fandí.. ale s tím je konec.. takový labilce nestojí za to držet palce a už vůbec ne ztrácet čas sledováním jejich zápasů.. hrůza.. jdu zvracet
Reagovat
LukasH
Tohle je ale fakt moc. Petře se kromě Wimbledonu a pár zápasů na začátku roku nedařilo vůbec...
Zvracet? Fakt mi tyhle přehnaný reakce vadí. Je to jen sport.
A jsem skutečně zvědavej, kolik dalších našich "labilek" vyhraje v budoucnu dvakrát Wimbledon...
Reagovat
PetaM
Chceš držet vlasy, nebo stačí pistole? :D
Reagovat
smazaný uživatel
13 stupňů východně: Hot Bird 13B
Supertennis HD - frekvence 12476 MHz, symbolrate 29900, polarizace H, modulace DVB-S2 8PSK, FEC 3/4
Reagovat
re.dihel
Doufejme, že si to vybere na US OPEN. Mám nějaké divné pocity, že vypadnutí Djokoviče (minulý týden) i Berdycha, Sharapovové a dnes opět Berdycha značí, že se nechtějí zranit na US OPEN. Ale Petry mi je líto :(
Reagovat
smazaný uživatel
42 stupňů východně: Turksat 4A
Sports TV - frekvence 11958 MHz, symbolrate 27500, polarizace V

+ Slovak Sport 1 z vysílačů DVB-T sítě 8
Reagovat
PetaM
Gratulace Petro k postupu do New Havenu! :D :D :D :D
Reagovat
majkl005
na všem špatném se dá najít něco pozitivního :D nač se snažit v Cinci, když může uhrát něco v NH, že ? :D
Reagovat
tommr
to si vážně myslíš, že v NH může Petra s touhle hrou něco vyhrát? Jen tam ztratí o něco víc, protože tam obhajuje lonský finále ... :(
Reagovat
EllNino
áá vrchní kritik přišel, no to si zase počteme :D
Reagovat
slacker
dneska ale dostal slusnou munici
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDDDD
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist