Kyrgios: Tenis mi nechyběl, většina hráčů taky ne

30. 1. 2021, 15:24
Aktuality 5
I když kvůli pandemii koronaviru nehrál Australan Nick Kyrgios žádný turnaj přes jedenáct měsíců, po tenisu se mu nestýskalo. A nechyběli mu prý ani ostatní hráči. V příštím týdnu se pětadvacetiletý bouřlivák představí v Melbourne na Murray River Open, generálce před Australian Open.
Profily hráčů
Nick Kyrgios (© AFP)

"Nebudu lhát, tenis mi moc nechyběl. Jsem soutěživý a soutěžím ve všem, co dělám. Hrál jsem na počítači a podobně," řekl novinářům Kyrgios. "Abych byl upřímný, moc mi nechyběli ani lidi kolem, kromě australských kluků a pár dobrých kamarádů."

Před loňskou koronavirovou pauzou hrál naposledy na konci února v Acapulcu. Na jaře se snažil i pomáhat a nabízel krajanům v nouzi, že jim nakoupí a doveze jídlo. Raketu prý nevzal do ruky čtyři nebo pět měsíců.

"Loňský rok byl šílený a já měl štěstí, že jsem ho mohl strávit s rodinou a přáteli. Dokonale jsem si psychicky odpočinul a jsem zase připravený," uvedl vítěz šesti turnajů ATP ve dvouhře. "Přijde mi, že hraju dobře. Nikdo pořádně neví, kdo je ve formě, a kdo ne. Budu to brát den po dni a co nejvíc si to užívat," řekl Kyrgios, který několikrát sklidil kritiku za malou snahu na kurtu.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
Fandina
Zajímavý týpek, Raketu prý nevzal do ruky čtyři nebo pět měsíců. smile
Reagovat
FerrariF50
Já se mu nedivim, ... peněz má dost a s nima se i v týhle době dá dělat spoustu jiných věcí než tenis. O co by mu šlo, ... já mu fandím, že to v pohodě přizná :)
Reagovat
Pavol
A ani nikdy nebudeš.
Reagovat
weak
za to tys nam chybal vela....
Reagovat
Krisboy
smile
smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist