Lehečka je v útlumu. V generálce na French Open podlehl Marozsánovi

14. 5. 2023, 20:17
Aktuality 58
ATP ŘÍM - Jiří Lehečka po vydařeném vstupu do sezony v posledních týdnech tápe a na druhém antukovém Masters 1000 po sobě skončil nečekaně hned po úvodním zápase. Při debutu v Římě v deštěm do dvou dnů rozděleném utkání podlehl 6-4 1-6 6-7 maďarskému kvalifikantovi Fábiánu Marozsánovi a přišel o souboj s Carlosem Alcarazem.
Jiří Lehečka (© Profimedia)

Čtvrtfinalistovi Australian Open Jiřímu Lehečkovi se letos na turnajích Masters 1000 dařilo. V Indian Wells si připsal premiérovou výhru a v Miami i v Monte Carlu se dostal dokonce do 3. kola.

Přes prvního soupeře se nedostal až v Madridu a v Římě, kde se poprvé, respektive podruhé na takto velké akci ocitl mezi nasazenými. V úvodním kole tak měl volný los a tím pádem v prvním zápase narazil na rozehraného soupeře. Navíc pokaždé na kvalifikanta, jenž v tamních podmínkách odehrál již tři utkání.

Zatímco před dvěma týdny ve Španělsku utrpěl debakl s lucky loserem Andrejem Ševčenkem, dnes v italské metropoli podlehl 6-4 1-6 6-7 nyní již čtyři duely neporaženému 135. hráči světa Fábiánu Marozsánovi. O dva roky staršímu Maďarovi, který debutuje na podniku ATP.

Zápas byl rozehrán už v sobotu a český tenista získal první set, pak ale ztratil čtyři z pěti servisů a za stavu 6-4 1-6 a 1-2 před podáním soupeře jeho trápení přerušil déšť. Dnešní dohrávku Lehečka zahájil brejkem a dokonce měl brejkbol na 4-2, ale nádech k obratu nedotáhl. V rozhodujícím tie-breaku prohrál od stavu 4-2 pět bodů  po sobě a utrpěl třetí porážku v řadě.

Zatímco v úvodu sezony Lehečka prohrával pouze s hráči se zvučným jménem, dnes poprvé od loňského října nestačil na hráče mimo Top 100 a dva týdny před startem French Open je bez zápasového rytmu.

23letý Marozsán si vítězstvím zajistil prestižní souboj s Carlosem Alcarazem. Španělským favoritem, který se za osm dní vrátí do čela světového žebříčku.

Alcaraz na prvním místě vystřídá Novaka Djokoviče, i kdyby 35letý Srb dokázal v Římě obhájit loňský titul a celkově posedmé triumfovat. Dnes porazil 6-3 4-6 6-1 Bulhara Grigora Dimitrova, přestože ve druhém setu po ztrátě 12 fiftýnů v řadě přišel o vedení 4-2, vzájemnou bilanci upravil na 11-1 a na třetí pokus letos na antuce vyhrál dva zápasy po sobě.

"Dnes jsem měl vyhrát ve dvou setech. Vedla jsem 4-2, ale pak do hry přišly nové míčky, udělal jsem dvojchybu a energie zápasu se zcela změnila. Neudržel jsem úroveň své hry, ale naštěstí jsem se rychle vrátil zpátky do hry," komentoval Djokovič.

"Během kariéry jsem odehrál spoustu zápasů v různých podmínkách a víc zápasů jsem vyhrál, než prohrál. Vždy se v klíčové momenty dokážu zkoncentrovat, poučil jsem se z řady prohraných finále grandslamů, v nichž jsem prohrál se skvělými hráči jako Murray nebo Nadal. Vždy je důležité pochopit, co funguje nejlépe. Důležité je nastavení hlavy a pochopitelně fyzická kondice," dodal vítěz 22 grandslamů.

O čtvrtfinále, ve kterém nechyběl v žádném z předchozích 16 startů, si Djokovič zahraje s Britem Cameronem Norriem (h2h 2-0).



Daniil Medveděv vyhrál zápas v Římě až na čtvrtý pokus, když Fina Emila Ruusuvuoriho porazil 6-4 6-2. O postup do osmifinále si zahraje se Španělem Bernabém Zapatou (h2h 0-0).

Řek Stefanos Tsitsipas vstoupil do soutěže výhrou nad Portugalcem Nunem Borgesem, kterého v dohrávaném utkání porazil dvakrát 6-3. Ve třetím kole se loňský finalista utká s domácím Lorenzem Sonegem (h2h 2-0).

Casper Ruud udolal 6-1 4-6 7-6 Kazacha Alexandera Bublika, s nímž vede ve vzájemné bilanci už 5-1, a teprve podruhé v sezoně vyhrál alespoň dva zápasy po sobě. V osmifinále norský semifinalista posledních dvou ročníků vyzve Srba Lasla Djereho (h2h 0-2).



Počtvrté v kariéře v italské metropoli startoval Američan Taylor Fritz a opět se nedostal ani do třetího kola. Letos 9. hráč světa ve svém úvodním vystoupení prohrál 4-6 1-6 s Němcem Yannickem Hanfmannem.

Alexander Zverev ve svém úvodním zápase udolal 5-7 6-3 6-4 Belgičana Davida Goffina a vzájemnou bilanci upravil na 3-4. Ve třetím kole se německý šampion z roku 2017 utká s Američanem Wolfem (h2h 0-0).

Domácí Jannik Sinner se ve třetím kole nečekaně nadřel na výhru nad Alexanderem Ševčenkem, kterého zdolal až po dvou a čtvrt hodinách boje 6-3 6-7 6-2. O čtvrtfinále se italský tenista utká s Argentincem Franciscem Cerúndolem (h2h 2-1).

• ATP MASTERS 1000 ŘÍM •
Itálie, antuka, 7.705.780 eur
nedělní výsledky (14. 05. 2023)
• Dvouhra - 3. kolo •
Djokovič (1-Srb.) - Dimitrov (26-Bulh.) 6-3 4-6 6-1
Ruud (4-Nor.) - Bublik (Kaz.) 6-1 4-6 7-6(0)
Rune (7-Dán.) - Fognini (It.) 6-4 6-2
Sinner (8-It.) - Ševčenko (-) 6-3 6-7(4) 6-2
Norrie (13-Brit.) - Fucsovics (Maď.) 6-2 7-6
F. Cerúndolo (24-Arg.) - Barrere (Fr.) 6-7(0) 6-2 6-2
Popyrin (Austr.) - Safiullin (Rus.) 7-5 7-5
Djere (Srb.) - Garín (Chile) 6-3 2-1 / skreč G.
• Dvouhra - 2. kolo •
Marozsán (Maď.) - Lehečka (32-ČR) 4-6 6-1 7-6(4)
Medveděv (3-Rus.) - Ruusuvuori (Fin.) 6-4 6-2
Tsitsipas (5-Řec.) - Borges (Portug.) 6-3 6-3
Hanfmann (Něm.) - Fritz (9-USA) 6-4 6-1
Tiafoe (12-USA) - Altmaier (Něm.) 3-6 7-5 6-3
Musetti (18-It.) - Arnaldi (It.) 6-4 6-4
Zverev (19-Něm.) - Goffin (Belg.) 5-7 6-3 6-4
Cecchinato (It.) - Bautista (21-Šp.) 6-2 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

58
Přidat komentář
Mantra
mydlí Alcaraze smilesmile
Reagovat
Tennisfan77
Borec dá 5 čistých her na servisu s Alcarazem na antuce. smile
Reagovat
makro99
já sem jako počítal, že proti tomu Popyrinovi půjde Hanfmann... ale teď teda, po tom dnešním představení bych to viděl spíš na Maďara :)
Reagovat
Krisboy
Hrál famózně. Zničit Alcaraze dropshotama, to je skutečný majstrštyk smile
Reagovat
Tennisfan77
V 31,5 letech poprvé v osmifinále Masters, což jej bodově nakopne na 85 pozici žebříčku ATP. Je tedy jisté, že si zahraje 3x letos první kolo GS, možná i nějaký zápas vyhraje. Letos už má 218 tisíc EURO vyděláno + 84.000 za Řím a 3x 80.000 EUR za GS první kolo.

Takže suma sumárum s jinými menšími turnaji v roce 2023 vydělá tak 600.000 EUR, což je přes 30% toho, co za celou kariéru.

Maras.
Reagovat
EllNino
Přej a bude ti přáno :)
Reagovat
Tennisfan77
Já ho měl vsazeného už třetí zápas po sobě, já mu přeju. smile
Reagovat
EllNino
ˇKdybys mu to přál, tak tu nepíšeš tyhle cancy, zbytečné řešit Yannika, když se to děje každý den :))
Reagovat
Tennisfan77
Co se děje každý den? Že téměř dvaatřicetiletý tenista skočí do TOP100 a poprvé v kariéře během dvou týdnů postoupí do třetího kola Masters a následně do osmifinále?

Pošli mi podobné příklady za poslední třeba 2-3 roky, stačí přibližně.
Reagovat
EllNino
Proč bych ti to posílal, když jsi svéprávný a můžeš si cokoli najít prosímtě :) Já jen říkám, že překvapení se dějou dnes a denně, viz včera Ševčenko, dneska Fabian Masozsan, nedávno Struff atd.

O tomhle případu stejě nevím
Reagovat
Tennisfan77
Ne, tohle se denně neděje, ale nemám sílu to s tebou řešit, evidentně ti utekla už ta prvotní pointa. smile
Reagovat
EllNino
Tak někteří prostě dozrajou později a nebo maj prostě štěstí na formu během pár týdnů ... myslím, že je jedno, jestli se to stane v 27 jako Karacevovi či Safiulinovi nebo v 32 jako teď Yannikovi :)
Reagovat
Tennisfan77
Vidíš to, zmínil si dva hráče + Hanfmann. smile
Reagovat
makro99
Možná ti v té prvotní pointě uteklo "t"...:)
Reagovat
lvicek
Mne to neprijde jako canc, ale jako docela dobra zajimavost! Taky mohl treba uz skoncit... A ted v tolika letech si prijde na slusne penize, treba i najme jineho trenera :D. Clovek si ne vzdy uvedomi, jak treba tri ctyri vyhry na dobrem turnaji pri zivotni forme muzou ovlivnit osud cloveka. Pro nej je to urcite hodne nezanedbatelna castka (kolik treba vydelal vloni?)
Reagovat
s7RanG
Ví někde nějaké detaily o této šílenosti? 4 gemy a skreč před RG
Reagovat
Tennisfan77
To je podobný příběh, ve 31 letech v životě nehrál více jak první kolo Masters a teďka za dva týdny dojde z kvaldy dvakrát po sobě do třetího kola.

Fakt šílený ten tenis. smile
Reagovat
Ereinion
těží z toho nového systému no...to stejný minule Struff
Reagovat
Ereinion
podle mě obecně tenisti mezi TOP 50 až TOP150 jsou hodně vyrovnaní, jen dřív neměli takovou příležitost hrát Masters
Reagovat
lvicek
A jaky je ted novy system? To mi asi nejak uniklo.
Reagovat
EllNino
No ze se Madrid a Rim rozsirily po vzoru IW a Miami, driv byly pouze tyhle dva Masters turnaje na 96 hracu a zbytek masters na 56, ted i Rim a Madrid jsou na dva tydny a o 96 hracich, takze spousta kluku muze hrat kvaldu atd.
Reagovat
lvicek
Jojo, to mi nedoslo ;). No prosim, aspon nejake vysledky to ma ;).
Reagovat
Tennisfan77
Projel jsem si komentáře níže a asi souhlasím. Každopádně zopakuji to, co jsem psal několikrát. AO byl pro Lehečku opravdu životní turnaj, nejen z pohledu herního projevu, ale také z pohledu herního projevu jeho soupeřů.

Čorič byl zatím úplně mimo, začal hrát až poslední týdny na antuce, Eubanks vyhodil ten den každý úder na tribunu a i tak uhrál set, Norrie totálně tragický výkon a hrálo se pět setů, Aliassime rovněž letos absolutně průměrný tenista. První soupeř ve formě Tsitsipas vyhrál 3:0, na pohodu si pohlídal i TB kde Lehečka uhrál dva míče.

Od Dauhá, kde Rublev ten zápas brutálně odevzdal jsou výkony Lehečky hodně slabé, ale ještě to jakž tak dokázal ukočírovat, druhý zápas s Rublevem uhrál šest gamů, pak Kokkinakis, jemný záchvěv nečeho v MC a pak skalpy max Albota s Monfilsem, Kecmanovič ho rozbil jak cikánské hračky a další příběh známe.

Může prohrát s kýmkoliv z TOP200 na jakémkoliv turnaji.
Reagovat
EllNino
Takhle se da shodit jakykoli uspech, kdo chce psa bit, znas to :)
Reagovat
makro99
totálně tragický výkon, absolutně průměrný tenista... kdyť to je až úsměvné :)
Reagovat
Tennisfan77
Takže podle tebe Aliassime letos hraje nadprůměr, chápu to správně? Hráč TOP10 s bilancí 12/9, na antuce před RG 0 výher, prohra s Popyrinem, Cerundolem, Sonegem. Oukej tedy. smile
Reagovat
Pe3k
Průměrný tenista si třeba ty, ale borec co je v top 10 je špičkový tenista...
Reagovat
Tennisfan77
Já mu ten úspěch vůbec neberu, ale postupem času se opět a zase ukazuje, že to byla spíše anomálie, než budoucí standard. V TOP50 najdu XY hráčů, kteří tam jsou díky několika dobrým zápasům. Paul, Shelton, Griekspoor, Cressy, Lajovič.
Reagovat
makro99
:) a je to opravdu úplně a jenom náhoda, že ty výkony a vyhry přicházely do jistého velmi frusturujího okamžiku v koncovce jednoho podivuhodného semifinále v Dauha a od té doby jako, když utne?
Reagovat
Tennisfan77
Tenis je momentum game, demonstrují to výsledky každý týden. Kolik hráčů prohraje po titulu hned první zápas? To jsou každý týden kvanta.

Lehečka hrál na AO skvělý tenis + měl trošku štěstí, že jeho soupeři byli výrazně pod svými možnostmi (Norrie, Aliassime). První lepší soupeř ve formě Lehečku přehrál ve všech aspektech hry.

Obecně známý fakt, popisuje to i Davor dole. Nestačí porazit ty nejlepší abys byl nejlepší, musíš je porážet a to je rozdíl.
Reagovat
darek.vrana
To jsou strašný kecy.
Reagovat
Tenisovy.nadsenec
Čau, prosím vás jak hraje Nole? Pořád je to shitty? smile Nemám čas a možnost to sledovat, zápasy Novaka obvykle začínají v jednu ráno místního času a to mi nekoresponduje s mým životním stylem.

A v neposlední řadě se chci zeptat na loket? Limituje loket jeho servis? A co BH a FH? A co jeho kondice?

Díky za zpětnou vazbu.smilesmile
Reagovat
srnecek
Vyzeralo to trochu lepšie ako jeho posledné 2-3 zápasy na antuke, ale chýba tam väčšia variabilita a istota úderov. No keď sa rozohrá, asi sa to zlepší. A zdá sa, že lakeť ho nelimitoval...
Reagovat
Marduch
Dej mu ještě tak 3-4 zápasy..
Reagovat
Davor1
Ja by som to nepomenoval týmto spôsobom, že je v útlme. Hráči ako Marozsan či Ševčenko sú podobne kvalitní ako Lehečka, nie je medzi nimi žiadny výrazný rozdiel. Akurát Lehečka sa na pár týždňov dostal do formy, ktorá výrazne prekračovala jeho skutočné kvality. Vďaka tomu uhral životný turnaj na AO, ale to neznamená, že je to nejaký top hráč. V podobnej situácii je aj Shelton, ktorý taktiež došiel na AO do QF a odvtedy má problémy vyhrávať aj s hráčmi rankingovo výrazne slabšími. Podobne medzi ženami v prípade Noskovej či Fruhvirtovej, jeden či dva turnaje v životnej forme ich dostali vysoko, ale po návrate na ich bežnú úroveň zrazu prehrávajú jeden zápas za druhým.

Úroveň hráča je možné hodnotiť len z dlhodobého hľadiska a tam ešte Lehečka neukázal, že má na najvyššie priečky. Väčšina laikov čo sleduje tenis ale nevníma tieto súvislosti a hráčov hodnotia len podľa aktuálnej dispozície. Ja som sa už na AO smial, keď som videl komentáre, ako bude Lehečka do konca roka v top10. V skutočnosti bude pre neho úspech, keď sa udrží v top50, hráčov s podobnou výkonnosťou je totiž za ním veľké množstvo. Potenciál má veľký a do budúcna kľudne môže byť stabilným hráčom top20, ale tiež to nie je žiadny Sinner, Alcaraz alebo Rune a je pred ním ešte množstvo práce, aby sa k tým najlepším priblížil...
Reagovat
EllNino
Přesně tak :)
Reagovat
Davor1
Asi najlepší príklad je Struff. Hráč, ktorý celú kariéru pendluje medzi challengermi a menšími ATP turnajmi, úrovňou dlhodobo niekde v druhej polovici druhej 50tky a z čista jasna mu výjde jeden životný turnaj na Masters 1000, kde dôjde z kvaldy do finále, tam zatopí Alcarazovi... dostane ho to na úplne iné pozície, kde dlhodobo nepatrí, a keď sa vráti do svojej bežnej formy, tak bude zase prehrávať s challengerovými súpermi...

Ševčenko hrá so Sinnerom neskutočne vyrovnanú partiu, a to hrá Sinner skvele. Turnaj predtým skoro vyradil Medvedeva a keby sa tu stretol s Lehečkom, tak by mu v tejto forme nadelil podobný debakel ako v Madride, a to je v rebríčku ďaleko za ním...
Reagovat
EllNino
Dneska žebříček v podstatě nic neznamená, podívej se na výsledky, nasazení je jen formální start turnaje, jinak může porazit každý každého ...
Reagovat
EllNino
To, jakým způsobem podává Ševčenko jako při deblu, je neskutečné :))
Reagovat
Davor1
Hlavne je neskutočné, ako mu to vychádza, a ako hrá na najväčších kurtoch proti najlepším hráčom, keď ešte pred rokom obchádzal futures turnaje a skoro nikto o ňom nevedel, žiadny extra talent to nebol a zrazu hrá ako top10 hráč... Absolútne nepredvídateľný je ten dnešný tenis.
Reagovat
EllNino
takhle přesně hrál Jirka na AO proti Felixovi, Norriemu, Coricovi atd. :))
Reagovat
Davor1
Presne tak... pozícia outsidera v životnej forme, ktorý nemá čo stratiť je asi tá najlepšia možná. Z dlhodobého hľadiska je Sinner niekde úplne inde, ale v tomto zápase je to prakticky 50 na 50 a Rusovi tam padajú nereálne lopty, kľudne to môže vyhrať.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
HolyMotors
Já bych k těm laikům nebyl zase tak přísný. Že bude Jirka brzy v top10 tvrdil například i Zverev. Jeho současná hra a výsledky ti k podobným tvrzením příhodně nahrávají, ale stačilo, aby se pár těsných výsledků přiklonilo na jeho stranu (viz zápas s Murraym, Fritzem atd) a mohl být výše. Do konce roku nic neobhajuje, výše pravděpodobně bude. Navíc jeho hře rozhodně více svědčí hard, tam může znovu nabrat sebevědomí, ukázat kvalitu a posonout se.
Reagovat
Davor1
To, že to povedal Zverev po zápase, v ktorom ho dosť potrápil, je akurát taký prejav kolegiality, rozhodne to nie je žiadny analyticky pohľad odborníka v danej oblasti. Podobne by to mohol dnes povedať Jannik o Ševčenkovi, ktorý ho vybičoval k neskutočnému výkonu a predviedli jeden z najlepších zápasov na turnaji, kde Ševčenko miestami hral ako top10 hráč... A podobných prognostík, ako niekto bude top1, top5, top10, alebo vyhrávať GS už bolo fakt nespočetne a vyplnilo sa len malé percento z toho.

Ja Lehečku nijako nepodceňujem, naopak jeho hra sa mi veľmi páči a prajem mu, nech sa dostane čo najvyššie, ale zase nevidím zmysel ho stavať do nejakej pozície, v ktorej ešte nie je a chýba mu dosť veľa, aby sa tam dostal.

Či jeho hre najviac pasuje hard, to by som sa ešte neodvážil tvrdiť. Štatisticky má najlepšie výsledky na antuke, akurát na harde trafil životnú formu na dvoch- troch turnajoch, potom na ďalších boli jeho výkony podobne šedé, ako v súčasnosti na antuke...
Reagovat
HolyMotors
No, zároveň to není ani pohled laika ale profesionálního tenisty, ještě nedávného člena top10. Do jaké míry je to projev pouhopouhé kolegiality a do jaké v něm třeba skutečně vidí budoucího hráče top10, si netroufnu odhadovat. Ale zároveň ani kategoricky tvrdit jedno z toho. Ševčenka teď bohužel nesleduju, ale jinak ano, je spousta hráčů s velkým talentem a zaujetím, kteří se tam můžou klidně i v brzké době dostat a nepřijde mi nic špatného na tom, pokud to o nich někdo prohlásí.

A to já si klidně troufnu tvrdit, co více pasuje jeho hře. Slušný servis, skvělý forehand, častá hra na síti. Naproti tomu přece jen horší pohyb, return i obranná hra. Dlouhé výměny mu nesvědčí, potřebuje zabíjet a zkracovat výměny. Statisticky nejlepší na antuce, protože toho tam odehrál nejvíce.
Reagovat
HolyMotors
Plus bych ještě dodal, že to nejsou jen 2-3 turnaje letos, ale i ten Rotterdam loni, což je hala/hard.
Reagovat
darek.vrana
A Next Gen
Reagovat
Davor1
Ono to môže vyzerať, že jeho hra nemá parametre na antuku, a jeho silné stránky by sedeli skôr na hard, ale je veľa hráčov, ktorí to majú podobne a majú antuku ako najsilnejší povrch. Ako príklad Tsitsipas, Struff, Jarry a asi ten najlepší príklad Wawrinka... všetci majú slabší pohyb, slabší return a parametre skôr na rýchle povrchy, napriek tomu najväčšie úspechy dosahujú na antuke... Lehečka samozrejme nemusí do tejto skupiny zapadnúť, ale na challengeroch zatiaľ vyzeral najlepšie na antuke a ak by hral v podobnej forme ako v januári teraz, tak si myslím, že by mal podobné výsledky aj na antukových turnajoch... ale samozrejme, musíme si počkať, ako to u neho nakoniec bude...
Reagovat
makro99
Že tady spousta lidí generalizuje z jednoho dvou turnajů, to je samozřejmě pravda (i když teda většinou do negativna, než do pozitivna:).
Ale srovnání třeba 33-letého Struffa s Noskovou/Fruhvirtovou IMO smysl nedává - u Struffa, ano, jedná se o jasný ústřel. Lindám je 17/18, obě byly světové top juniorky a obě v (na dnešní tenis) mimořádně mladém věku zvládají přechod mezi dospělé. Že ta výkonnost zatím není konstatní, to je naprosto logické (ještě se nejedná o "hotové hráčky, mají různou zkušenost s jednotlivými povrchy, tlaky prvních obhajob, potvrzování rolí favoritek, fyziologické změny...)..
Reagovat
Davor1
Ja som neporovnával Struffa s Lindami vo všeobecnosti, porovnával som len to, že umiestnenie v rankingu nemusí zodpovedať skutočným kvalitám a je skreslené výsledkami z jedného- dvoch životných turnajov... Struff vďaka výsledku z Madridu bude minimálne rok nereálne vysoko vzhľadom k jeho kvalitám a ľudia budú prekvapení, ako môže hráč top30 prehrávať s hráčmi druhej stovky... Podobne trebárs Linda F, vďaka AO hráčka top50, pritom reálna výkonnosť je niekde v druhej stovke a ľudia tu stále nechápu, ako môže prehrávať so súperkami typu Ruse, Dolehide, Židanšek, Sebov a podobne...
Reagovat
makro99
Já rozumím tomu, co porovnáváš.. ale je míchání jablek s hruškama porovnávat ústřel dospělého challengerového hráče s "ústřely" špičkových juniorek..
Reagovat
darek.vrana
Struff není ale žádný challengerový hráč. 7 sezón zakončil ve stovce a další dvě těsně za ní, z toho dvě v top 40, má 12 výher nad hráči top 10, byl 2x v osmifinále French Open, ve Wimbledonu i na US Open ve 3. kole... Takže jasně, teď měl životní turnaj, ale je to dlouhodobě kvalitní hráč.
Reagovat
makro99
ale jo, "challengerový" sem chtěl dát do úvozovek, byla to zkratka.. nikdy nevyhrál turnaj ATP, během kariéry vypadával z první stovky, poslední sezóny hraje na challengerech.. a hráč za zenitem takto ustřelí v Madridu (+předtím dobré Monte Carlo) a velmi pravděpodobně díky těmto 2 výsledkům bude rok figurovat na 30. místě...
typickej případ jednorázového ústřelu je 28-letá(?) Trevisan - loni stejné combo 2 turnajů v řadě - titul v Maroku + SF Rolland Garros jí drželo celou sezonu na hranici Top20..
porovnávat tyto jednorázové ústřely s ještě nevyrovananou výkonností talentovaných juniorek, které zatím přes dílčí výpadky míří pořád vzhůru, nedává smysl...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
taky souhlassmile
Reagovat
EllNino
Útlum v sezóně, kterou má velice solidní, přijít může ... bohužel to přišlo na dva mesters podniky - nicméně los měl stejně na obou turnajích vražedný a zřejmě by s Medvedevem a Alcarazem tak jako tak ve 3. kole prohrál ... do RG bohužel ještě hodně času a nemá nic přihlášeno, třeba zažádá o nějakou volnou kartu, bylo by to asi i vhodné, aby do Paříže nejel bez zápasové praxe ...

Tyhle dvoutýdenní turnaje jsou úplná hrůza opravdu, vůbec to neodsejpá

Škoda, že si nepřihlásil nějaký ten challenger 175, to by mu možná pomohlo odehrát zápasy ...

V race je i tak pořád v elitní dvacítce, snad uhraje pár kol na RG
Reagovat
Dobry-den
Byl přihlášenej do Turína, ale musel se odhlásit, protože byl ještě dneska ve hře v Římě. Kdyby vypadnul už včera, tak by to nejspíš stihl...
Reagovat
EllNino
Škoda
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist