Lisická rozmetala soupeřky a v Dallasu je ve finále

27. 8. 2011, 15:27
Aktuality 1
WTA DALLAS - Zcela suverénním způsobem se do finále turnaje v Dallasu dostala Němka Sabine Lisická. Ve čtyřech zápasech ztratila jen čtyři hry a v boji o titul bude favoritkou proti Francouzce Rezaiové.
Sabine Lisická

Sabine Lisická zažívá parádní období. Poté, co se po vleklém zranění kotníku dlouho vracela zpět na výslunní, se chytila v červnu na trávě v Birminghamu. Na britských ostrovech získala druhý titul a ve Wimbledonu pak postoupila až do semifinále. Daří se jí i před US Open: ve Stanfordu prohrála v semifinále se Serenou Williamsovou, v Carlsbadu ve čtvrtfinále se Zvonarevovou. V Cincinnati sice vypadla překvapivě v prvním kole s Peerovou, tento týden v Dallasu ale jasně dominuje.

Ve čtyřech zápasech ztratila dohromady jen 10 gamů, když v semifinále deklasovala 6-0 6-1 Rumunku Irinu-Camelii Beguovou, jež měla v den svých 21. narozenin problémy s krční páteří.

"Míčky jsem trefovala velmi čistě a dělala jsem vše správně," pochvalovala si jednadvacetiletá Němka. "Myslím, že se každým zápasem lepším, což je před US Open skvělé. Jsem šťastná, že jsem po zranění znovu získala sebevědomí," dodala Lisická.

O celkově třetí titul si zahraje s Aravane Rezaiovou, jež ve třech setech zdolala Němku Angelique Kerberovou. Francouzská tenistka íránského původu hrála v semifinále poprvé od loňského července, kdy triumfovala na antuce v Bastadu. V Dallasu se do finále dostala z kvalifikace, což se letos až dosud žádné hráčce nepodařilo.

- WTA INTERNATIONAL DALLAS -
(USA / Texas, tv. povrch, 220.000 dolarů)
páteční výsledky (25. 08. 2011)

Dvouhra - semifinále:
Lisická (5-Něm.) - Beguová (8-Rum.) 6-0 6-1
Rezaiová (Fr.) - Kerberová (Něm.) 6-2 3-6 7-5

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Jen tak dál! Doufám, že dneska Lištička Rezaiovou ve finále smete a blýskne se na US.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist