Martincová v Taškentu prošla už na třetí akci po sobě kvalifikací

22. 9. 2019, 13:38
Aktuality 2
WTA TAŠKENT - Tereza Martincová se stala už potřetí v řadě úspěšnou kvalifikantkou. Po US Open a čínském Guangzhou prošla dvoukolovým sítem v uzbeckém Taškentu, kde si dnes poradila s Francouzkou Chloé Paquetovou. V hlavní soutěži ji čeká bývalá šampionka Irina Beguová z Rumunska.
Tereza Martincová

Tereza Martincová v uzbeckém Taškentu porazila 7-6 6-1 , svou neporazitelnost v kvalifikacích protáhla na sedm utkání a postoupila do hlavní soutěže.

138. hráčka světa Martincová v kvalifikacích neprohrála už sedm zápasů v řadě, když navázala na úspěchy z Guangzhou a US Open. Hlavní soutěž si zahraje dokonce na čtvrtém turnaji WTA po sobě, výhru v ní slavila ale naposledy na konci ledna v Petrohradu. 

O teprve druhý letošní postup do druhého kola turnaje WTA si Martincová zahraje proti rumunské vítězce turnaje z roku 2012 Irině Beguové, s níž se dosud neutkala.

V uzbecké metropoli se příští týden představí ještě další dvě Češky. Šampionka z roku 2016 Kristýna Plíšková bude v 1. kole čelit Italce Jasmině Paoliniové, Denisa Allertová se střetne s Rumunkou Soranou Cirsteaovou, jež před jedenácti lety v Taškentu získala svůj jediný titul na okruhu WTA.

Nejvýše nasazenými hráčkami jsou Slovenka Viktoria Kužmová, obhájkyně titulu Ruska Margaryta Gasparjanová, Belgičanka Alison Van Uytvancková a Lotyška Jelena Ostapenková.

• WTA INTERNATIONAL TAŠKENT •
Uzbekistán, tv. povrch, 250.000 dolarů
nedělní výsledky (22. 09. 2019)
• Kvalifikace - 2. kolo •
Martincová (4-ČR) - Paquetová (8-Fr.) 7-6(4) 6-1
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
tommr
Beguová je hratelná ...
Reagovat
FulnekUltras
Moc Terce přeju, ať už to konečně zlomí ještě víc vzhůru.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist