Milovnice fotografování Švedovová je po zranění na novém maximu

14. 10. 2012, 05:43
Aktuality 7
Minulou sezonu Jaroslava Švedovová laborovala s řadou zranění. V současnosti se ale cítí v dobré fyzické i psychické kondici a výsledkem je její návrat mezi třicet nejlepších tenistek světa. Dlouhé chvíle během cestování mezi turnaji si kazašská tenistka zkracuje fotografováním.
Profily hráčů
Jaroslava Švedovová

Jaroslava Švedovová sice v posledních týdnech příliš zápasů nevyhrála, přesto je od pondělí v žebříčku WTA na svém novém maximu. Z 36. místa se posunula na 28. a o jednu příčku vylepšila své nejlepší umístění. Pomohly jí k tomu především výsledky na French Open a ve Wimbledonu, kde se z kvalifikace dostala do čtvrtfinále, respektive osmifinále.

Být v Top 30 je pro pětadvacetiletou Kazašku s ruskými kořeny o to povzbudivější, že ještě před rokem byla vinou série zranění až na 259. pozici.

"Jsem superšťastná za nové maximum v žebříčku. Teď je to pro mne ještě více důležité, protože vím, že cesta mezi nejlepší nebyla vůbec lehká. Je neuvěřitelné, že před rokem jsem byla mimo Top 250 a teď jsem zpátky v Top 30," cení si svého návratu moskevská rodačka..

"Tímto to pro mě ale nekončí," prohlašuje Švedovová, jež předloni vyhrála s Američankou Vaniou Kingovou čtyřhru ve Wimbledonu i na US Open. V hodnocení deblistek pak byla světovou čtyřkou.

Charismatická Kazaška se ale věnuje zajímavé činnosti i mimo kurty. Další věcí, na které pracuje, je fotografování. Od začátku tohoto roku sdílela tuto vášeň na wtatennis.com na blogu nazvaném Slava's Shots.

"Vždycky jsem měla ráda fotografování, ale neměla jsem dobrý fotoaparát. V roce 2009 jsem se rozhodla koupit si něco pořádného, takže teď můžu dělat úžasné snímky věcí kolem mě každý den."

Podívejte se na série fotografií 'z dílny' Jaroslavy Švedovové. Více fotografií na: Slava's Shots, Vol. V (and Vol. IVVol. IIIVol. IIVol. I). 

V příštím týdnu se Švedovová představí na turnaji WTA Premier v Moskvě, kde se v úvodním kole střetne s domácí Pavljučenkovovou.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

7
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
pekne fotky, nekterym urcite atraktivnost zarucuje uz misto samo, nektere se rozpadly vejpul umistenim dominanty doprostred snimku (strom, vlajka), ale prirodni momentky spica, napr. zivy retez kotat je puvabny a takhle ho chytit neni zadna sranda, vtipek s plakatem... proste mile, jako sama Jaroslava.. :-)
Reagovat
a.magerova
Mně se hodně líbí ta klokaní a doufám, že holka leží a kluk přemýšlí co jí přinese, aby ji potěšil... :-))
Některé obyčejné některé luxusní, některé rozostřené, ale jako vzpomínka určitě fajn.
P.S. Jo a sojko je tam jedna, která doufám i Tobě vykouzlila úsměv na tváři!
Reagovat
ReadyTeddy
pěkné fotky od pěkné ženské :)
Reagovat
smazaný uživatel
nevim presne, kam miris, na ten "nas" special? :-) Ale fakt jsem se nad dvema usmala, mam totiz doma stejne.. Jinak - mne se na klokani fotce zas nejvic libi, ze kluk kvuli holce malem ztratil hlavu! ;-) A k technicke nedokonalosti nejsem tak prisna, sama umim malo, spis vzdycky hodnotim a kritizuju "oko", viz treba Eiffelka z Vegas, kdyby si Jaroslava ukrocila, dostala by tu utopenou lampu do hluche mezery vedle stromu a paradne kontrastne by tam tvorila dalsi "strom"... :-)
Reagovat
a.magerova
Ten náš letecký speciál :-)))
http://www.wtatennis.com/gallery/20120725/gallery-slavas-shots-vol-iv_2256674_2860837?imageNo=9#picture
Bych si taky nedovolila kritizovat, kdybych si za některé podobné fotky doma vždy nevysloužila větu: "Jéééžiš, jak to můžeš mít zase tak rozostřené?!!!" :-))
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist