Muchová se pochlubila jízdou na in-line bruslích a vyzvala Jágra na led

8. 5. 2020, 16:24
Aktuality 13
Karolína Muchová v době přerušené sezony zintenzivněla kontakt se svými fanoušky alespoň na sociálních sítích. Pár týdnů poté, co se s velkým úspěchem zveřejnila své umění při hře na kytaru a na klavír, ukázala talent při jízdě na kolečkových bruslích. U vloženého videa na Instagramu pak oslovila hokejistu Jaromíra Jágra a ten výzvu si zabruslit si společně na ledu přijal.
Profily hráčů
Karolína Muchová

26. hráčka světa Karolína Muchová si kondičku v době bez tenisových turnajů udržuje různými způsoby. Po delší době si nazula také in-line brusle a v areálu pražské Ladronky si zabruslila společně s kolegou Lukášem Rosolem.

"Už to bylo celkem dlouho a bruslení mi opravdu chybělo," napsala 23letá Muchová a označila hokejistu Jaromíra Jágra s otázkou, kdy půjdou na led.

Druhý den se česká tenistka dočkala odpovědi. "20. července. Ať máš nabrousíno, jinak upadneš," reagovala v komentářích slavná '68'. Osmačtyřicetiletý Jágr letos sestoupil s Kladnem z extraligy.

Muchová byla v době přerušení sezony kvůli pandemii koronaviru na 26. místě světového žebříčku. Úvod sezony se jí nepovedl, když ze šesti zápasů porazila jen Kirsten Flipkensovou a Magdu Linetteovou. Na začátku března angažovala trenéra Davida Kotyzu, na první společný turnaj si ale musí ještě pár měsíců počkat.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

13
Přidat komentář
paddy
Pochopil, že hygiena je nyní důležitější než kdykoli jindy :)

https://www.youtube.com/watch?v=FFhRgd4cMPM
Reagovat
Fransoas
Tak to bude pro Karolínu výzva. Je to současně další aktivita když se nemohou hrát turnaje ATP.
Reagovat
Fransoas
A také WTa.
Reagovat
FulnekUltras
pěkné, ale orientace v terénu je důležitější... ;-)

http://tenisovysvet.sk/nadalova-neznalost-anglictiny-to-zmarila-v-strnastich-som-mala-nieco-s-rafaelom/
Reagovat
paddy
Ještě tam chyběla Fandina s Fulnekem, jinak by byli komplet :)

"Nejvíc Plíškovou mrzí, že kvůli opatřením proti šíření koronaviru se letos nebude konat ani její milovaný turnaj Wimbledon."
... kde se jí mimochodem nedaří

https://www.super.cz/700012-slusi-jim-to-pliskova-vyrazila-na-prochazku-s-hrdlickou-i-jeho-dcerou-lindou-kterou-ma-s-lucii-borhyovou.html?seq_no=2&source=hp&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=super.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null
Reagovat
FulnekUltras
FulFan míří úplně jinam. ;-)
Reagovat
tommr
a to, že se jí tam nedaří nějak vylučuje to, že se jí tam líbí? Jinak Karolína na trávě už pár turnajů vyhrála a věřím, že se jednou prosadí i ve Wimbledonu ...
Reagovat
EllNino
Ale Karolína mnohokrát naznačila, že Wimbledon nemusí
Reagovat
paddy
letos si prostě musí odpustit jedno zklamání :)
Reagovat
Fandina
Daří se jí tam asi podobně, jako na FO. Tam sice jednou byla v SF, ale celkově je to asi srovnatelné. Jinak Kája má tuším nejraději USO pak AO, takže nevím, jak se v článku objevila formulace o milovaném Wimbledonu, to si možná Káju autor spletl s Petrou.
Reagovat
tommr
bráno čistě podle výsledků (poměr W/L) jsou pro Karolínu nejoblíbenější hardový GS: USO (19/7) a AO (18/7). Na FO a ve W to má shodně 11/8 ...
To ale ještě neznamená, že Wimbledon nemůže být jejím nejoblíbenějším GS, protože o tom rozhodují i jiný faktory než jen úspěchy na kurtu. Někde jsem myslím čet, že ve Wimbledonu si na bydlení pronajímá domek blízko kurtů ve kterým se jí moc líbí ...
Reagovat
EllNino
Ale Wimbledon jako turnaj nemusí
Reagovat
paddy
https://www.denik.cz/tenis/wimbledon-asi-nikdy-nebude-muj-oblibeny-turnaj-pripustila-pliskova-po-porazce-20190708.html
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist