Muchová v Praze vybojovala své první finále! Strýcová po výprasku od Teichmannové končí

3. 5. 2019, 11:05
Aktuality 111
WTA PRAHA - Karolína Muchová v pražské Stromovce znovu vylepšila své kariérní maximum a zahraje si své první finále! Dvaadvacetiletá Češka dnes porazila 6-2 7-5 Američanku Bernardu Peraovou. Největší tenisový turnaj na našem území mohl vidět české finále, jenže Barbora Strýcová uhrála jen tři gamy proti výborně hrající švýcarské kvalifikantce Jil Teichmannové.
Karolína Muchová (© AFP)

Karolína Muchová má letos výbornou formu. V únoru si v Dauhá zahrála své premiérové čtvrtfinále na okruhu WTA a v pražské Stromovce své maximum ještě dvakrát vylepšila.

Na domácím turnaji, kde si zajistila premiérový posun do elitní stovky žebříčku WTA, ve třech setech vyřadila Igu Šwiatekovou i Jennifer Bradyovou, bez ztráty setu naopak porazila Natalii Vichljancevovou a ve svém premiérovém semifinále na WTA také Američanku Bernardu Peraovou, proti které dnes zvítězila 6-2 7-5.

Muchová měla v úvodním dějství jasně navrch. Domácí naděje hrála pestře, soupeřku deptala povedenými dropšoty a rychle si vypracovala vedení 5-1. Poté sice na vlastním podání poprvé zaváhala, ale nemuselo ji to mrzet, jelikož set ukončila vzápětí na returnu.

Peraová se ovšem ztrátou úvodního dějství nenechala rozhodit a do druhé sady vlétla jako uragán. Za stavu 0-2 0-40 už to s Muchovou vypadala hodně špatně, česká tenistka však odvrátila všech pět brejkbolů, a dokonce měla dvě možnosti skóre srovnat, ovšem Američanka servis uhájila. Muchová ale předvedla skvělou otočku na 4-3 a za stavu 6-5 Peraové sebrala podání čistou hrou.

"Jsem strašně ráda, finále je super," řekla Muchová na kurtu poté, co si vyslechla skandování "Kája! Kája!". "Každý den je pecka, jak nás diváci povzbuzují," dodala.

Muchová, jíž divokou kartu do hlavní soutěže přenechala loučící se Lucie Šafářová, ve svém prvním finále na turnajích WTA narazí na Švýcarku Jil Teichmannovou. Rozjetá kvalifikantka deklasovala 6-3 6-0 zkušenou Češku Barboru Strýcovou.

Strýcová si nechala utéct začátek, rychle prohrávala 0-3 a manko brejku smazat nedokázala, přestože disponovala čtyřmi brejkboly. Místy na kurtu působila zoufale, jelikož žebříčkově o 107 míst níže postavená Teichmannová, která převážně diktovala tempo výměn, skoro vůbec nechybovala.

Ve druhé sadě Strýcová stále zkoušela vymyslet recept na nezastavitelnou Švýcarku, ale ta i nadále hrála sebevědomě a zkušené Češce nadělila nepopulárního "kanára".

Strýcová tak stejně jako na předchozí antukové akci v Istanbulu, kde si zahrála semifinále poprvé od loňského června, do finále nepostoupila a uhrála jen tři gamy. V Praze hrála semifinále podruhé (2017) a ani tentokrát neuspěla.

Antukovou sezonu má rozehranou výborně. "Jsem moc ráda, že to takhle začalo, že mám za sebou tolik zápasů. Čím víc zápasů bude, tím lépe," řekla. Prohra s Teichmannovou ji ale hodně mrzela. "Dlouho jsem nebyla takhle smutná," hlesla.

"Nezamrzla jsem," odvětila Strýcová na otázku, zda se v chladných podmínkách necítila hůře. Soupeřku pochválila. "Hrála na mě skvělej tenis, hrozně chytře. Na všechno měla odpověď. Ať jsem zahrála cokoli, vždycky to přišlo zpátky."

Teichmannová v Praze včetně kvalifikace vyhrála už sedm zápasů a jen jednou ztratila set. Jednadvacetiletá Švýcarka prožívá životní turnaj, nikdy předtím si na okruhu WTA nezahrála ani čtvrtfinále.

I pátý ročník J&T Banka Prague Open bude mít domácí zastoupení ve finále, podruhé mohl být souboj o titul ryze český. V roce 2015 v rámci premiérového ročníku Karolína Plíšková porazila Lucii Hradeckou, o rok později ve Stromovce triumfovala Lucie Šafářová, předloni Kristýna Plíšková prohrála finále s Němkou Monou Barthelovou, loni pražský podnik ovládla Petra Kvitová.


Peschkeová třetí deblový titul v řadě v Praze nepřidala
Květa Peschkeová potřetí v řadě čtyřhru na turnaji WTA v Praze nevyhrála. S Američankou českého původu Nicole Melicharovou, s kterou obhajovaly titul, dnes ve finále podlehly slovensko-ruské dvojici Viktória Kužmová, Anna Kalinská po setech 6-4, 5-7 a 7-10 v super tie-breaku.

Třiačtyřicetiletá Peschkeová ovládla J&T Banka Prague Open loni s Melicharovou a předloni s Němkou Annou-Lenou Grönefeldovou.

"Snažily jsme se, chtěly jsme to dotáhnout do vítězného konce, ale co se dá dělat. Dopadlo to jinak a musíme jet dál," řekla Peschkeová. "Padalo jim to tam a občas měly trošku štěstí, ale hrály dobře," pochválila Melicharová soupeřky.

Peschkeová s Melicharovou získaly první set, ale ve druhém jen dotahovaly. Srovnaly sice na 5-5, ale vzápětí prohrály další dvě hry. "Vycházely jim prohozy, to bylo nepříjemné. Dobře servírovaly a byly solidní odzadu," řekla Peschkeová.

V super tie-breaku ještě vedly 4-3, ale pak prohrály šest míčů v řadě. "To je dost. Trošku se nám to vymklo z rukou," uvedla Peschkeová. Od stavu 4-9 zvládly odvrátit tři mečboly, jeden se štěstím díky "prasátku", ale při čtvrtém chybovaly.

Čtyřhra ve Stromovce nemá poprvé domácí vítězku. V roce 2016 uspěly Andrea Hlaváčková s Margaritou Gasparjanovou z Ruska a po povýšení turnaje z nižšího okruhu ITF na WTA v roce 2015 Kateřina Siniaková se Švýcarkou Belindou Bencicovou.

Wimbledonská vítězka z roku 2011 Peschkeová tvoří s Melicharovou pár od loňské sezony a dosud spolu slavily tři vavříny. Letos na úvod sezony vyhrály v Brisbane.

Peschkeová je s 32 deblovými tituly čtvrtou nejúspěšnější českou tenistkou historie. Před ní jsou jen legendy Martina Navrátilová (177), Jana Novotná (76) a Helena Suková (69). "Vím to, ale hraju z turnaje na turnaj a za každou výhru jsem ráda. Je jedno, jestli je první nebo třicátý čtvrtý titul," řekla Peschkeová.

Na okruhu WTA je Peschkeová ve 43 letech nejstarší hráčkou ve stovce žebříčku čtyřhry. Jak dlouho ještě plánuje hrát, neprozradila. "Jsem docela ve fyzický pohodě a jak se říká, nechám to koňovi," usmála se.

• WTA INTERNATIONAL PRAHA •
Česko, antuka, 250.000 dolarů
páteční výsledky (3. 5. 2019)
• Dvouhra - semifinále •
Muchová (ČR) - Peraová (USA) 6-2 7-5
Teichmannová (Švýc.) - Strýcová (9-ČR) 6-3 6-0
• Čtyřhra - finále •
Kalinská/V. Kužmová (Rus./SR) - Melicharová/Peschkeová (1-USA/ČR) 4-6 7-5 10-7
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

111
Přidat komentář
brixner
1.Všechny ty hodinky bych jí sebral, zaevidoval, naházel do ekologickýho, min. do dvou let se rozpadajícího igeliťáku, vobvázal lepenkou na koberce a takto demokraticky získanej balíček položil na lavičku Václava Havla anebo - po klasickém panna-orel - na lavičku před Hlavní nádraží v tomtéž městě.
2.Káju bych zmlátil pálkou do bezvědomí a takto, humánně zpracovanou(neplést si se sexuálním nátlakem, to teda né!!), z ní vymámil všechny ty čísla, numera a PINy k jejím chechtákům, něco maličko z účtů sosnul a jako správný humanista bych nějakou tu sumičku poslal do "Kliniky", prej jim tam zatejká.
3.Pozval bych si na kobereček Petru, ukázal jí, jak vypadá kamion plnej koblih a s úsměvem, ale pevným a rozhodným hlasem, se jí optal:"Ano, dáš si koblihu?"
A viděli byste, jak by byla příštího járu Praha vobsazená!
Chce to vobčas přemejšlet a ne jen kritizovat!
Asi bych měl kandidovat na nějakýho přecedu tenisu:-)
Reagovat
Torn
Jj, jako vrchní sermut by si zářil. :D
Reagovat
Alien
Nevíte někdo co udělala maminka Barbory Strýcové s těma kvasnicema, které již měla zakoupené na 1000 koláčků, v případě postupu své dcery do finále?
Reagovat
Torn
Prý je použila na stavbu nového plotu.
Reagovat
blax
Ach ta závist viď Fricku? Ona si se svýma těžce vydělanýma penězma může dělat, co chce. Ale chápu, ty seš typicky zakomplexovanej čecháček.
Reagovat
Frick
Ano, může.

Může nakoupit hromady dobrého jídla za desítky tisíc a natočit se u toho, jak to vyhazuje do popelnice, u čehož bude říkat "Já jsem Karolína Plíšková a protože mám stamiliony korun, tak si můžu dovolit to naházet do popelnice."
Reagovat
Frick
Dle litery zákona nic špatného neudělá. Dočká se ale veřejného odsouzení, protože je tu společenský konsenzus o tom, že takové jednání je amorální.
Reagovat
blax
Dočká se veřejného odsouzení pouze od závistivých čecháčků jako seš ty. A to si myslím, že je jí úplně jedno. Mně by taky bylo.

Záleží jaký ses uvnitř - a prohnilí, zakomplexovaní, zlí čecháčci jako seš ty jsou ty nejvíc opovrženíhodní lidské bytosti.
Reagovat
R01316
Tak me je teda taky uplne fuk, co ma na sobe. Penize si vydelala, tak at si s nima dela, co chce. Navic ani nevite, co ma od sponzoru a co slo z vlastni kapsy. To aby se vubec bala vylezt ven, treba i v zahranici, kdyby nahodou narazila na nejakyho zavistivyho Cecha s fotakem. Kdyz muze hrat Rafa tenis s hodinkama za 725 tisic DOLARU (!!!), tak ona snad muze vyrazit ven v necem takovem, a to z daleka neni sama https://www.govbergwatches.com/blog/watches-tennis-superstars/ https://www.hautetime.com/richard-mille-presents-725000-rm-27-03-rafael-nadal/83296/
Reagovat
Frick
https://isport.blesk.cz/clanek/vip-sport/362887/luxusni-divaci-pliskova-s-hrdlickou-ohoz-za-statisice-a-vtipkovani-s-donutilem.html

Sory jako, ale tohle je u mne zhýralost a pokud by toto bylo nějakym Gejzou "zdemokratizováno", tak by mi asi moc Káji nebylo. Jasně, že asi nebude chodit v oblečení ze second handu, ale ta kabelka + hodinky, to je 100x dražší než kabelka + hodinky, co si pořídí (resp. spíše své partnerce) dobře vydělávající člověk.

Nebo mi chcete říct, že slušný hodiny za 8700 a kabelku za 5100 nepořídite?

Ale tak jo, třeba ne. Ještě jednu nulu bych bral - luxusní hodinky za 87 000 a kabelku za 51 000 už snad pořídíte, ne?
Reagovat
Frick
*nebylo líto
Reagovat
Frick
Si to tak představuji, že jí tyhle singrlátka učinili 10x více šťastnou, než kdyby měla jen za 87 000 / 51 000...
Reagovat
EllNino
jsou to její peníze, Fricku :)
Reagovat
Frick
A já píšu, že to ukradla?
Reagovat
blixa
Ty zase hýříš za státní peníze, kdežto ona si hýří za své.
Reagovat
rybicka
Tak, tak. Sama říkala, že má ráda hodinky a navíc je tváří jakési značky hodinek, tedy jistě obdarovávaná. Má to vyhazovat do popelnice? Třeba s tím "zbytečně nakoupeným jídlem"? Nebo třeba prosázet - jako jiní z bohatých sportovců? ;-)
Reagovat
rybicka
Hrdlička prostě konzumuje zisk a umí si užívat. Nenávist za to schytává Kája. Za mě by pro její popularitu udělal nejvíc, kdyby se moc neukazoval.
Reagovat
Grape
Je to Kájina věc, ne naše.
Reagovat
Frick
Stejně jako je její věc nehrát v Praze. Za to schytala od novinářů i fanouškovské veřejnosti jistou kritiku.

Tak já zase budu kritizovat její extrémní nestřídmost, protože si myslím, že u spotřebního zboží typu hodinek či kabelky jsou cenové hranice, které se vymykají smyslu.

Třeba nemám problém s tím, že si někdo pořídí auto za několik milionů, protože jen to má ty nejmodernější bezepečnostní systémy, nejlepší odhlučnění, nejlepší odpružení, nejlepší sedačky atp.
Reagovat
Frick
Nicméně i takové auto se od toho běžného (řekněme bežně vybavené Octavie) liší jednou nulou.

Tady se to od běžného zboží liší dvěma nulama.
Reagovat
FulnekUltras
Dvě nuly to už spolu táhnou čtvrtým rokem - vlastně díky FC a oslavám po vítězném finále s Ruskem, kde to vyčpělý novácký obšourník zkoušel horem dolem, až ho Petra poslala do řiti. Takže se nakonec nalepil aspoň na Plech. A třetí nula Donutil k nim už dnes znamenitě pásne. ;-)))
Reagovat
FulnekUltras
MY NA TO MÁME A NIKDY JINAK !!!

----------------------------------------------------------------

toť ústřední velkomotto všech čecháčkovských maloburžujů

---------------------------------------------------------------

Nacpěte si ty třpytivé drobty z ušácké prdele do špic, lendloidi... ;-)))
Reagovat
Frick
Gratuluju. Nas.ral sis do vlastního hnízda.
Reagovat
Frick
https://isport.blesk.cz/clanek/vip-sport/359397/kvitova-se-blystila-na-fotbale-prsten-za-milion-a-outfit-za-160-tisic.html
Reagovat
FulnekUltras
Petra to má čím vyvážit.
Reagovat
Frick
Výmluvy. Myslím si, pokud ten článek vidíš prvně, že tě to trochu zabolelo.
Reagovat
FulnekUltras
to si teda z toho hodně vnějšího povrchu dost fandíš ;-)))
Reagovat
Torn
Děsná no, hrozně se tam předváděla. :D Nejen, že 80% věcí, co má Kája na sobě je z nějaké spolupráce nebo jako dárek na druhou stranu jde vidět, že se rozhodně nevyfikla, jak se tvrdí v článku, byla oblečená úplně normálně a většína normálních lidí by si řekla, je asi má dražší kabelku,ale kdo se v tom neorientuje, nemá absolutně páru o tom, že měla kabelku za 500 tisíc. A podobně drahé věcí nosí všechny tenistky..Petra, Aga, Caro atd..:D
Reagovat
Esgalnor
Docela kuriózní, že se dvě kamarádky utkají vzájemně ve finále. Muchovou žeru čím dál víc, pojď, Kájo!
https://www.instagram.com/p/BxArF8PAufb/?utm_source=ig_web_button_share_sheet
Reagovat
Frick
No hlavně, jestli jenom kamarádky.
Reagovat
EllNino
A kdyby, tak co? :) Conny Perrin a Tara Moore se měly nebo se mají brát :) .... AVU a Gret Minnen tvoří taky pár ... přestal bys jí kvůli tomu fandit? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hezký :-)
Reagovat
FulnekUltras
Ich auch. Ájemflájboj... ;-)
Reagovat
Dobry-den
Fricka prý letos nepustili do areálu. Nevíte, co je na tom pravdy?
Reagovat
Frick
Áno, mám taM fotografi na tablu NEŽÁDOUCÍ. Hned vedle Klause.
Reagovat
FulnekUltras
aaano... (Southpark) ;-)))
Reagovat
brixner
Tahle Mouchová hraje hezký tenis!
Reagovat
peggy
Je videt,ze mladi v tenise jde vpred a to je moc dobre,ze pani Strycova?
Reagovat
Pavlis
Aleš Kodat o Petře Kvitové v červenci 2007.

"Musí hodně pracovat na kondici a na rehabilitaci. Musí pracovat způsobem, aby ze silového tenisu, který hraje, neměla zdravotní problémy. Měla by víc posilovat, potřebuje specialistu, kondičního trenéra,"

Zoufalá Serena - 6b.cz/IRuj

Úspěch českého tenisu - 6b.cz/iU2h

Jiří Novák ukončil kariéru - 6b.cz/DfZc
Reagovat
misa
Připomenutí čtvrtfinále Lucky na AO 2007 :)
Reagovat
tmora
https://www.wtatennis.com/tournament/2019-madrid-spain-1038#draws
Reagovat
Frick
Nevíš, jak hrajou Teplice?
Reagovat
rybicka
Poločas
Teplice
0 - 6
Mladá Boleslav
Reagovat
Alien
Cože, to je nějaká blbost, né?
Reagovat
rybicka
78 min. Teplice 0 - 6 Mladá Boleslav
79 Zlín 1 - 0 Sigma Olomouc
Reagovat
rybicka
No není. V minutách 2´ 4´ 15´ 25´ 35´ 45´ a aby se to nepletlo, tak ještě další dva 82´ a 86´...

Tedy 0:8 !
Reagovat
Frick
https://twitter.com/monty025/status/1124372009188777989
Reagovat
makro99
to je opravdu ten pán, co nás tady dycky ona.... oblažoval "svými favoritkami"?
Reagovat
EllNino
Gratulace Mušce ... finále bude hodně těžký, Jil je tady rozjetá neskutečně, nečekal jsem to :) ... Bára bohužel nezvládla zápas podobně jako před dvěma lety proti Moně Barthel nebo v roce 2010 ve finále proti Agnes Szavay po psychické stránce, tak moc v Praze chce, že to nejde ...

Kájo, zkus to, bude to bolet, ale nenech to tam ležet !! :)
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
BooOoo
pomalu a na střed :D
Reagovat
SpacialRecognition
Jde docela strach. Se vsinglu nějak rozjela.
Reagovat
tommr
hraje ale přitom pořád stejnej nekoukatelnej tenis ...
Reagovat
makro99
hmm, 6:1 6:1 proti Carle je hodně drsný..
Reagovat
Frick
No drsnej byl hlavně ten poslední gem. :-D
Reagovat
Alien
Trochu odbočím. Právě dorazil ze Španělska los turnaje v Madridu a Kája je v pavouku! Tak to je paráda. Vypadá to, že nemoc odezněla! 1.kolo Kajda - Yastremska!
Reagovat
petrulinka
Paráda? To jako myslíte vážně. Vždyť ona si ze všech lidí tady udělala s celým svým týmem tak akorát srandu. Už jsou dokonce fotky, jak v Madridu trénuje. Hlavně, že ještě na počátku týdne prohlašovali, že má neznámý virus v těle, se kterým si nikdo neví rady, že má velké bolesti a tento týden se podrobí vyšetření a případné léčbě v Praze, že je v rukou doktora Koláře. A teprve pak se rozhodne, co dál. Jenže se ukazuje, že to byla lež jako věž. Aby se neřeklo, tak se frajerka ukázala v Praze na autogramiádě, a pak si vesele odletěla trénovat do Madridu. Opět se přesvědčila, že fakt mezi mé favoritky nikdy patřit nebude. A to jsem se jí tady zastávala proti některým, kteří jí nevěřili.
Reagovat
tommr
tak třeba to chce zkusit podobně jako ve Stuttgartu. To je trestný?
Reagovat
makro99
je to mimóza (předřečnice) - je jasný, že na GS, nebo na těch Premierech to chce každej hráč aspoň zkusit, i když není úplně fit..
Karolína (a ta normálně turnajema zrovna nešetří) po Miami měsíc nehrála, pak první kolo Stuttgart out, odhláška Praha... snad už to bude v Madridu lepší, a jestli jo, těch velká slova těch morálních titánů tady snad nějak ustojíme :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jen kdyby to udělala Halep nebo Kerber, to bys tu hulakal! :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně :-)
Reagovat
com
no jo, ty abys zase neco nepřicmrndals :D
Reagovat
FulnekUltras
Lendloplecha a jeho namistrovanou suitu už radši ani nekomentuju. Loni při USO jsem měl takové záchvěvy, že by snad mohl karmu z Tampy 2017 přerušit, ale tenhle případ je prostě ložený. S morálním rozbíjením FC u nás začal právě on - a to už mu nikdo nikdy neodpáře. Hrdlovi ať na sítích třeba praskne bicák.
Reagovat
Fandina
Mně se líbí, jak všichní vždycky začnou lízt z děr, aby si mohli do někoho kopnout.
Reagovat
FulnekUltras
díra nedíra, furt se natírá ;-)
Reagovat
rybicka
To je to, co mně se právě nelíbí. :-)
Reagovat
Torn
Tak v pavouka byla i v Praze, stejně tak tady. Její hlavní koučka je Conchita, se kterou ve Španělsku trénovala, takže možná vužívá možnosti si trénovat v Madridu na turnaji. Lucka Šafářová taky s to nemocí hrála atd., navíc bude hrát v pondělí nebo úterý, takže je otázkou, zda vůbec nastoupí. Obhajuje tady semifinále, takže asi nad tím nechce mávnout rukou.
Reagovat
bIbec
Nic sem dneska neviděl..

Každopádně díky Lucy :-*
Reagovat
misa
Lucy rozdává radost i na konci kariéry.
Reagovat
Fransoas
Karolína Muchová.Bude to velice těžký zápas.Zvláštní moment je - obě hrají poprvé finále na okruhu WTA.karolína hraje opět proti levoruké hráčce.Švýcarka je dost agresivní.Pokud bude hrát stejně vysoké míče,tak to bude pro naši hráčku poměrně složitý.karolíno pojď toto překvapení turnaje zastavit.
Reagovat
turista
Obě jsou ranařky.
Reagovat
FulnekUltras
Muško leť !!!
Reagovat
Frick
Strécovka vyrazí včera dveře se vcelku chytnoucí se Siniakovou, aby pak o den později s ní vyrazila dveře neznámá Švýcarka.

No, zatímco předchozí čtyři vítězky v čase finále aspoň jednu trofej už měly, zítra to bude duel dvou holek, co dosud nikdy nebyly v TOP 100, na WTA nikdy nedošly dále než do ČF a ani neměly ranking na hlavní soutež. Kája využila WCMD, Švýcarka vyhrála kvaldu.

No, co si budeme povídat - zítra to pro Káju bude těžké. Opravdu to nebude zápas, který se dá "zkusit". Bude to zápas, který se prostě "má vyhrát". Z nepřeberného množství důvodů.
Reagovat
Frick
Kurzově bude opět Kája favoritkou s kurzem 1,65.
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
Andrew89
koukám dobře,že Maky nehraje Madrid?
Reagovat
tommr
bohužel vypadá to, že ty žaludeční potíže byly vážnějšího rázu. Snad se dá dohromady aspoň na ten Řím ...
Reagovat
Andrew89
achjo:/
Reagovat
tommr
dneska to byla od Báry katastrofa. Soupeřka jí přehrála ve všech ohledech rozdílem třídy ...
Reagovat
FulnekUltras
aspoň to podání ruky nakonec v normě ;-)
Reagovat
rybicka
Tak nám Jil Báru pěkně vyprovodila z kurtu. Takovou prohru jsem opravdu nečekala.
Reagovat
Fransoas
Zdá se,že Švýcarka Báru trochu zaskočila v prvním setu - možná hraje dost na riziko.Jak jí Poradil v mezihře Kotyza - chtělo by to více trvělivosti.
Reagovat
jirkaS
líbí se mi její taktika s dropshoty,
vidí že je soupeřka daleko, tak ho tam
dá, a téměř vždy úspěšně
Reagovat
Fransoas
Máte pravdu.Navíc je u Karolíny jeden zajímavý moment - hraje kraťasy i z forhendu.Nevim teď,kolik hráček se o toto snaží.
Reagovat
tommr
kratasy má možná ještě lepší než Markéta Vondroušová ...
Reagovat
Jon61
Souhlasím,navíc míčky po nich téměř nevyskočí, soupeřka je skoro bez šance.
Reagovat
tommr
jsem zvědavej jestli jí budou fungovat i proti Teichmannový, která je rychlá jako blesk ...
Reagovat
makro99
To já bych asi úplně nesouhlasil. Ale každopádně, po té sérii špičkových ranařek (Nicole, Lucka, Petra, Plíškovic..), máme hned dvě velmi originální hráčky nastupující generace.
Reagovat
turista
Muchová je taky ranařka, ale má dobrý úderový mix řekl bych skoro federerovský což je velké plus.
Reagovat
makro99
Proti Báře určitě, ale ve srovnání s Petrou nebo Lucy je to přece jenom jiná rána. Skvělý mix určitě. Právě bych spíš o ní řek, že má "podobně pestrej rejstřík jako Bára, ale na rozdíl od ní umí i pořádně přitlačit".
Reagovat
misa
Taky je o 15 cm vyšší než Bára.
Reagovat
turista
Stopbally jsou ničivá zbraň když je soupeř daleko od sítě.
Reagovat
FulnekUltras
to dává smysl
Reagovat
makro99
Pera vcelku sympatický projev, dokonce i úsměv tam byl při té gratulaci.. jen nevím, že to vždycky musí prostříhávat na tu tribunu, když si jdou podat ruce.
Reagovat
smazaný uživatel
Skvěle Muška!
Reagovat
Fandina
Mušce. Tu koncovku setu zvládla super a moc se mi líbí, jak hraje Karolína pestře a i váží údery. Doufám, že Bára se také dostane do finále a pak ať vyhraje ta lepší. Držím palce. Pojďte holky.
Reagovat
Fandina
Koncovku zápasu :-)).
Reagovat
Fransoas
Karolína Muchová.Tak to byl velice dobře takický zápas.Američanka převyšovala Karolínu z forhendu.Nakonec taktika byla jasná a dokázala styl Američanky eliminovat.Nic více než obrovská gratulace k postupu do prvního finále na okruhu WTA.
Reagovat
George_Renel
Karolína krásný průlom do té stovky. Usadila se hluboko a myslím, že tam také dlouho vydrží.
Reagovat
tommr
postup do finále znamená posun na 74.místo a pokud by získala titul posune se dokonce na 65.místo!
Reagovat
blixa
Muška jenom zlatá .... :D
Reagovat
tommr
tak a ted by to chtělo brejk ... :)
Reagovat
tommr
a na druhej pokus to vyšlo! Na začátku druhýho setu to s Karolínou nevypadalo dobře, ale Karolína se nesložila a pěkně to otočila ...
Reagovat
lvicek
Zapla jsem to za stavu 5:1 a to byla pasaz, kdy mi prislo, ze Karolina kazila co mohla. Ale uz ji to preslo, tak sup sup, at to dotahne :).
Reagovat
George_Renel
Pera do toho neuvěřitelně pere...
Reagovat
jirkaS
:-)
Reagovat
jirkaS
tak to byla lahůdka
Reagovat
tommr
dalo se čekat, že to nebude taková idylka až do konce. Peraová se ve druhým setu výrazně zlepšila ...
Reagovat
tommr
tak první set je doma a ani to moc nebolelo ... :)
Reagovat
jirkaS
set je doma! parýda!
Reagovat
Andrew89
Super 1:5..hlavně nepustit
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist