Muguruzaová paži nevyléčila. Po San Jose odstupuje i z Montrealu

7. 8. 2018, 22:36
Aktuality 1
Světová sedmička Garbiñe Muguruzaová podruhé během dvou týdnů odstoupila ze soutěže během turnaje, aniž by do něj zasáhla. Po San Jose vzdala kvůli přetrvávajícím bolestem pravé paže i start v Montrealu, kde se měla zítra utkat s Lotyškou Sevastovovou.
Garbiñe Muguruzaová

Před šesti dny se Garbiñe Muguruzaová odhlásila kvůli zranění pravé paže z turnaje v San Jose. Učinila tak jen pár hodin před soubojem s Viktorií Azarenkovou. 

A dnes ze stejného důvodu oznámila, že hrát nebude ani v Montrealu. Tentokrát se omluvila den před střetnutím s Lotyškou Anastasijí Sevastovovou.

"Bohužel se stále zotavuju ze zranění pravé paže, kterou jsem si poranila minulý týden," oznámila sedmá hráčka světa a bývalá světová jednička Muguruzaová.

"Udělala jsem maximum, abych tu mohla hrát, ale bohužel ještě nejsem připravená a potřebuju více času," dodala dvojnásobná grandslamová vítězka. Věří, že před US Open by si mohla zahrát alespoň příští týden v Cincinnati.

Místo Muguruzaové si na Rogers Cupu v Montrealu zahraje olympijská vítězka z Ria 2016 Monica Puigová. Portoričanka se se Sevastovovou utká podruhé, letos jí podlehla v Indian Wells.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
tommr
za odstoupení z už rozlosovanýho turnaje by se měla dávat penalizační nula? Totéž by mělo plati i pro Serenu i když u ní je to celkem jedno, protože 16 turnajů za rok stejně neodehraje ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist