Murray i Nadal zkrotili dělové servisy a svedou boj o semifinále

24. 1. 2010, 08:34
Aktuality 94
AUSTRALIAN OPEN MUŽI - Čelili 'kanonům' na esa. A oba nástrahy nebezpečných soupeřů zvládli. Rafael Nadal porazil 3-1 Iva Karloviče a ve čtvrtfinále se potká s Andym Murrayem, který si poradil s Isnerem a stále tak pokračuje bez ztráty setu.
Andy Murray

Z jedenácti nejvýše nasazených hráčů se do osmifinále dostalo hned deset. Sedm největších papírových favoritů postoupilo do této fáze turnaje Australian Open podruhé v řadě. A zatím se favoritům daří i nadále.

Prvním postupujícím z dnes rozehraných zápasů osmfinále se v Melbourne parku stal Andy Murray. Pátý nasazený Skot si bez větších problémů poradil s vysokým Američanem Johnem Isnerem a stejně jako v předchozích třech kolech neztratil ani dnes při svém premiérovém postupu do čtvrtfinále Australian Open ani set.

"Proti Isnerovi jsem sice hrál prvně, ale díky své výšce má podobný styl jako Karlovič, s nímž jsem už párkrát hrál. Oproti Chorvatovi má ale přece jen horší servis a druhé podání už hraje spíše s rotací, než silou, takže jsem s tím příliš problémů neměl," uvedl Murray na adresu Isnera, který byl dosud za zmíněným Karlovičem na letošním Australian Open na druhém místě v počtu zahraných es. Dnes ale na Skota poslal jen 14 nechytatelných servisů.

Neděle na Australian Open:

Skalp Clijstersové nebyl náhodný, Petrovová vyřadila i Kuzněcovovou

Isner přesto vyrovnal své grandslamové maximum, které si vytvořil loni na US Open. V úvodu roku už získal premiérový titul na okruhu ATP a nakoukl do první světové třicítky. Série osmi vyhraných zápasů během dvou týdnů mu však sebrala důležité síly pro lepší výsledek proti světové čtyřce.

Čtvrtfinálovým soupeřem Murrayho bude obhájce prvenství Španěl Rafael Nadal. Ten sice s chorvatským obrem Ivem Karlovičem ztratil druhý set, ve zbývajícím průběhu zápasu už ale potvrdil roli favorita a zdolal Karloviče i ve třetím vzájemném zápase.

"Proti Karlovičovi musíte zachovat chladnou hlavu. Už jsem s ním dvakrát hrál, on si dělá spoustu jednoduchých bodů po podání a vy musíte hrát neustále na maximum a neustále být soustředěný," komentoval Nadal. 

"Čtvrtfinále je skvělý výsledek a už mohu říct, že se mi znovu vrátilo sebevědomí," pochvaluje si světová dvojka.

Nadal svedl za poslední tři sezony s Murrayem devět bitev. Tu první vyhrál v pěti setech právě na Australian Open a dařilo se mu i v dalších zápasech. Do boje o semifinále půjde s bilancí 7-2 v zádech.

"Bude to úplně jiné utkání než dnes. Murray umí hrát defenzívně, agresivně, umí zkrátka všechno. Já se musím soustředit na svou hru a především svůj forhend," plánuje třiadvacetiletý rodák z Mallorky.

Čilič a Roddick vydřeli postupy v pěti setech
Po roce se potkali opět v osmifinále Australian Open, letos se však z postupu raduje Marin Čilič. Chorvatský tenista porazil vítěze US Open Juana Martina Del Potra 5-7 6-4 7-5 5-7 6-3 a v Melbourne postoupil poprvé do čtvrtfinále.  

Čilič hrál s Del Potrem loni i na US Open, kde si zahrál v premiérovém grandslamovém čtvrtfinále. V obou vzájemných soubojích vyhrál první set, ale zápasy do vítězných konců nedovedl. 

Dnes začal lépe jednadvacetiletý Jihoameričan, nakonec po čtyřech hodinách a 38 minutách padl. Del Potro v úvodu sezony laboroval se zraněním ruky a ani v Melbourne Parku nebyl zcela fit. 

Problémy měl hlavně s loktem a už od prvních kol klopýtal - ve třech zápasech prohrál celkem čtyři sety. Během dnešního utkání si opakovaně nechával ošetřit nohu a duel nezvládal hlavně psychicky. Rozhodily ho výroky rozhodčích i výkřiky diváků a postup si tak zasloužil trpělivější Čilič.

"Marin předvádí skvělý tenis, myslím, že hrál lépe než já," uvedl Del Potro po více než čtyřapůlhodinovém boji. "Na konci jsem podával hodně špatně. Po čtyřech hodinách hry se musíte hodně soustředit a on mě brejknul hned na začátku pátého setu. Měl jsem své šance, ale soupeř hrál opravdu velmi dobře," dodal Argentinec, na němž byla vidět únava z druhého pětisetového zápasu na turnaji.

Chorvat se o semifinále utká s lepším s Andym Roddickem, který rovněž v pěti setech udolal Fernanda Gonzaleze. Američan vyhrál 6-3 3-6 4-6 7-5 6-2.

"Dnes jsem měl docela štěstí. Ale někdy je lepší mít štěstí, než být jenom dobrý," řekl Roddick po utkání.

- AUSTRALIAN OPEN (Austrálie / Melbourne, tv. povrch) -
nedělní výsledky mužů (24. 01. 2010)

Dvouhra - osmifinále:
Nadal (2-Šp.) - Karlovič (Chorv.) 6-4 4-6 6-4 6-4
Čilič (14-Chorv.) - Del Potro (4-Arg.) 5-7 6-4 7-5 5-7 6-3
Murray (5-Brit.) - Isner (33-USA) 7-6(4) 6-3 6-2
Roddick (7-USA) - Gonzalez (11-Chile) 6-3 3-6 4-6 7-5 6-2

Smíšená čtyřhra - 1. kolo:
Benešová/Dlouhý (ČR) - Zi Yan/Fyrstenberg (Čína(Pol.) 6-4 7-6(2)
Zahlavová-Strýcová/Marach (ČR/Rak.) - Stubbsová/Parrott (Austr./USA) 6-3 7-5

Junioři:
Dvouhra - 1. kolo:
Duckworth (Austr.) - Rumler (ČR) 6-1 6-4

Juniorky:
Dvouhra - 1. kolo:
Krist. Plíšková (ČR) - Polaková (Austr.) 6-0 6-0
Kar. Plíšková (ČR) - Narattanaová (Thaj.) 6-1 6-2

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

94
Přidat komentář
smazaný uživatel
Fandím Andymu, myslím, že na Rafu má. Pro mě jsou favoriti na titul Andy, Nikolaj a u holek Serena a Justine. Držím jim moc palce!
Reagovat
smazaný uživatel
cest porazenemu.
Reagovat
smazaný uživatel
Kolik ti to hodí s tou Petrovovou, když ti zejtra vyhraje i Verdasco? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Swiss je blázen! :-) ale ja mu to prajem! :-) Go go go Swiss!!
Reagovat
smazaný uživatel
za 5000kc temer 30000kc cistyho :)...Ale bude to hodne tezky:)
Reagovat
smazaný uživatel
No, to bude těžký !!! Hlavně, že to můžeš ovlivnit.. :( Budu ti držet palce, ať ti to vyjde, odvážnému štěstí přeje, ale už bych to nikdy nedělal :DDD! No, jsou to tvoje prachy... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
jak si rikal ten cas v 9h.rano,tak je jeste 1 zapas zajimavy a to HENIN A PETROVA,TY BUDOU ASI V 9H.Takze opet asi noc....
Reagovat
smazaný uživatel
Věřím, že Andy zachová klidnou hlavu a porazí Rafana, který jak už tu bylo napsáno nehraje nejhůře, ale pořád to není ten tenis co hrál na loňském vítězném AO... Síla je momentálně asi na straně Rafaela, ale to je tak vše čím může Andyho ohrozit/čím nad ním dominuje...

Andy továrna na vytrvalost, dobrý pohyb, nekonečné výměny, asi nejlepší hra od baseliny a hlavně chytrá hra... H2H ve prospěch Rafy 7:3, ale na betoně ať už v hale či venku je to jen 4:3 pro Rafu... Murray má jedinečnou šanci udělat výsledek na grandslamu, málokdo má recept pravidelně ho ničit v delších výměnách.. souboj s Isnerem zvládl bravurně, i když first serve nebyl maximálně dobrý... uvidím podle vývoje kurzů, ale jdu do Murrayho a přání je taky Andy =)
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně chlape, tys mi tu chyběl. Na Andyho mám stejný názor, jinač ten sercis dneska nebyl moc dobrý, ale pokdu ho trochu vylepší, myslím, že má velkou šanci Rafu porazit a pro mě osobně je favoritem.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak kdo ? Rafa nebo Murray ? Tip kdo vyhraje + koho byste chtěli, aby vyhral ?
Reagovat
smazaný uživatel
Tip: Murray
Přání: Murray
Reagovat
Kox
Tomashino výmejčně s tebou nesouhlasim :D Tip:Rafa přání:Rafa
Reagovat
smazaný uživatel
Já tip Murray, ale přeju Rafovi :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemůžeme se pořád shodovat :D
Reagovat
majjkaa
tak moj tip je RAFA a prianie nemam je mi to jedno ci ten alebo ten :)
Reagovat
carolyn
přání: Rafa
Reagovat
Mercury
Rafa/Rafa...ja mu proste verim, ze to urve...a hodlam vsadit na jeho vyhru 3:1 a 3:2 na sety
Reagovat
smazaný uživatel
tip je ANDY,OOOBROVSKE prani je RAFA:O) JEN PANBUH VI..
Reagovat
smazaný uživatel
Tip: Nadal po boji
Prianie: Nadal
Tak na 70%
Reagovat
smazaný uživatel
doufám,že murray trochu zabere a bude se na co koukat. tihle pánové by mohli nabídnout pár zajímavých míčů
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mám za sebou dnešní tenisový maraton.14hodin tenisu v kuse, to je slušná porce. Až na poslední singl, to dopadlo, jak jsem chtěla. Škoda, že Fernando nezvládl konec.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak fakt ako toto moze byt este lepsi zapas ako tento dnesny ktory uz bol na vysokej urovni
Reagovat
smazaný uživatel
škoda, přeškoda, pokaždé když hraje, tak je o zábavu postaráno .)))
Reagovat
smazaný uživatel
Já u toho chcípal, protože jsem měl vsazeno na Roddicka:)) Doporučení: pokud si chcete užívat hru, žádné sázky.
Reagovat
majjkaa
Roddick sa "rozjel" gonzales mlati raketu....:) aaach zabava no
Reagovat
smazaný uživatel
Palice jedna (zbytečně) horká, já ti tak fandil a ty to takhle.. uf.
Reagovat
smazaný uživatel
Gonza ma nejhezci babu :)
Reagovat
smazaný uživatel
No to těžko, neni škaredá, ale nic zajímavého, hezčí baby mají třeba ARod,Hewitt Monaco nebo Djokovič.
Reagovat
smazaný uživatel
Gonzales je "blázon" :D
Reagovat
majjkaa
pekny zapas :)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím si, že celý AO vyhraje bezpochyby Rafa a možná se setká ve finále s Kolenem, protože ten poslední dobou jede. Přesvědčí mě však v případě, že porazí toho zatracenýho nafoukance McEnroea II., ten je už úplně bezmocnej, podobně jako jeho fanoušci. Elegánovci si ho totiž po každé prohře pochvalují a utěšují se 15 GS. Jednou jsem viděl příspěvek jednoho tupýho Elegánovce, myslím, že to SOOB, kde bylo napsaný, že až jednou McEnroe II. vypadne ze stovky, postavěj mu muzeum, kde si budou pouštět jeho legendární zápasy. Možná se toho od těch volů dočkám a to muzeum navštívím. Budu však požadovat jenom jednu videokazetu, a zrovna tu z AO 2009, kde McEnroe II. bulil. Až si ji na stará kolena pustím, jistě se nesmírně pobavím a zasměju.
Reagovat
smazaný uživatel
tobe to rychlejc pise nez mysli vid...
Reagovat
Vojtaakk
krásnej příspěvek k tématu :-))))) blink blink blink
Reagovat
raduz
myslím si,že murray nadala dá.rafa pochopil,že proti bombardákům typu delpo,čilič nebo davydenko nemá šanci svou dosavadní hrou uspět a správně se snaží něco změnit.Je to ale takové...nic moc.já bych si moc přál,aby vyhrál djoker,kterej je jednoznačně nejtalentovanější,případně roddick,který je zase můj oblíbenec.djoker vyhrajepokud nenarazí ve na murrayho a roddick zase trpí syndromem smůly.Proč nezminuju taranga2?je to hráč,ktrý mě už svou okázalostí štve,takže mě o něm nebaví psát,ačkoliv uznávám,že vrcholový tenis v jeho podání nemá konkurenci.Něco mi říká,že jeho serie skončí.wimbledon,ale vyhraje-to se klidně vsadím,i když bych to neskutečně přál roddickovi.Ao vyhraje Někdo z trojice Davyděnko,murray,Nebo Djoker-to se klidně vsadím taky.
Reagovat
smazaný uživatel
LOL ... pochopil,že proti bombardákům typu delpo,čilič nebo davydenko nemá šanci svou dosavadní hrou uspět a správně se snaží něco změnit..
Reagovat
smazaný uživatel
jj a proto taky od něj dostal Davyděnko kanára :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Je dobré, že má Koleno tak velkou motivaci, protože takhle určitě dojde na AO daleko a deklasuje McEnroea II., je však otázku jestli egoista tak daleko dojde.
Reagovat
Mercury
A co já s tím? Mě ty tvoje nesmyslné žvásty omílané pořád dokola fakt nezajímají.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale pokud FEDEX da Kolena..vyhraje cely.
Reagovat
Mercury
to je nejaka nova moda rikat Davydenkovi Koleno?
Reagovat
smazaný uživatel
No, vypadá to tak. Tu přezdívku jsem vlastně vymyslel já, jestli to nechápeš, tak si prohlídni Kolenovu fotku a podívej se mu na hlavu. Jinak proti Kolenovi nic nemám.
Reagovat
Jakub
Skoda ze vypadl muj favorit, ale bohuzel se to dalo cekat, moc formu tady nemel asi ma vic problemu nez se rika. Cilic je dobry a muze jit i dale. Nadal si podle mne s Murraym poradi. Osobne si myslim ze to bude ve trech setech, ale uvidime. Murray podle me nehraje (ne ze by je nemel)dostatek tvrdych uderu na Nadala. Nadal nema problem Murayho udery dobihat. Gonzales tezko Rodicka porazi, ale vsechno je mozne. Cilic ma moznosti na to porazit oba, ale musi hrat svuj top tenis. Federer zatim zadna zkouska, jeho souperi nedosahovali kvalit Andrejeva. Nevim jak bude makat Davydenko, preci jen jak rekl moc penez za to tady neni. A je to moc driny tak jde o to jestli se mu to vyplati. To si myslim ze je v jeho uvazovani nejdulkezitejsi, jestli ty penize za tu namahu stoji, jeste kdyz nejsou jiste.Verdasko rozhodne ma na to aby ho porazil, ale musi udrzet nervy. Tsonga by mel Almagra rozsekat a Djokovic tezko bude mit problem, hraje opravdu dobre a na headu si po roce konecne zvykl.
Reagovat
Mercury
Myslím, že momentálně Nikolay určitě neuvažuje v rovině financí, ta motivace vyhrát svůj první GS turnaj - navíc, když se mu ted tak daří - musí být obrovská.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si se snad v noci díval na jiné zápasy. Ty údery od Andyho tak "neduní", ale jsou ostrý, perfektně umístěný, to je paráda co tam předvádí. Murray je horkym favoritem na FI, resp. na vítězství. Hrál famózně. S Rafou očekávám, že bude úspěch, když dá Rafa set ale naděje i pro mě zůstává poslední... V zápase proti Isnerovi se Andymu nedalo vytknout vůbec nic a působil dojmem, že se ani nezadejchal! A to, že by Kolja na AO myslel na finance...?
Reagovat
smazaný uživatel
Jinými slovy, aby Murrayho porazil, musel by přepnout na daleko vyšší úroveň... to by pak byla samozřejmě jiná.
Reagovat
smazaný uživatel
ty mas pravdu,ale ten MURRAY-zatim nemel extra soupere!!to s kym hral nebyla velika proverka,bohuzel ani ISNER!ver trosku a hlavne RAFA SI ZACAL VERIT!!MUSI-chci ho pak videt s RODICKEM...ALE BYLO BY TO NADMIRU TEZKE,ale preju mu to-at prolomi smulu
Reagovat
Mercury
Těžko říct, ten zápas hodně napoví. Očekávám tvrdou, minimálně čtyřsetovou bitvu. Andy hraje raději proti útočným hráčům typu Federera a Rafův styl mu zdaleka tak nesedí, formu má ovšem zdá se lepší. Myslím, že to bude velice zajímavé utkání, ale zdaleka bych to neviděl tak jednoznačně ve prospěch Murrayho - Rafa je velký hráč a na GS dokáže hrát nejlepší tenis ve chvílích, kdy to potřebuje nejvíc, u Andyho zatím tahle jistota není.
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych Andymu vytkl dneska jednu malou věc a to jeho servis, kvalitnější hráč by z returnu vytěžil víc než Isner, ale jinač byl skvělý a pro mě je to největší favorit na vítězství.
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych to sesumíroval asi tak, že bych tipoval, že zápas Murray - Rafa je předčasné semi, a myslim, že oba dva by Roddicka později dali :DD
Reagovat
Jakub
Rikas ze Davydenko nemysli na penize? Samozrejme ze ne:

Říkal jste, že Turnaj mistrů toho moc nezměnil, kromě peněz, samozřejmě. Změnilo by něco vítězství na tomhle turnaji?
Nevím. Je tu padesátiprocentní daň, tady se miliony nedají vydělat. Jediná změna je ta ve vaší kariéře, v tom, jak se cítíte, protože vyhrajete grandslam. Já už vyhrál 20 titulů a na ty turnaje si pamatuju, třeba na Londýn, Šanghaj, Miami nebo Paříž. To všechno jsou pro mě moc důležité turnaje. A jsem si jistý, že když vyhraju grandslam, že mi z paměti nezmizí."
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych z toho nedělal drama, domníval se, že se ho ptá reportér na finanční otázku vzhledem k AO, ne?
Snad má i GS vítěz trochu jiný prachy od sponzorů a za reklamu..., no nezdá se mi to pravděpodobné, že by se na to kvůli prachům vykašlal ...
Reagovat
smazaný uživatel
To ze neuhra ani set som necakal. Ten prvy tie-break mal vyhrat. Po druhom prehratom sete som isiel spat uz som vedel ze Murray ho da. Ale Isner keby na returne od zaciatku do toho busil a na svojom servise skusal dat viac es a ne furt na Murrayho to davat tak by bol vklude vyhral dva tie-breaky pripadne a potom nevieme co by bolo
Reagovat
smazaný uživatel
Andy je v takové formě, že ho nezastaví ani Nadal. ASpoň v to doufám, dnes hrál opět skvěle a získává si čím dál víc mé sympatie, neútočí sice bezhlavě, ale jeho hra je chytrá, pohyb má výborný a prohrozy a míče, které dokáže vrátit jsou úžasné. Pokud mu nešrubne v bedně, je pro mě proaztím favorit tohoto AO.
Reagovat
Mercury
Je fakt, že doběhne nedoběhnutelné, opravdu neskutečně brání, výborně předvídá a často na něj jen zírám s otevřenou hubou :) Každopádně souhlasím s názorem, že na vítězství v GS je propracovaná poziční hra a defenzíva pořád trochu málo. Uvidíme co předvedou s Rafou, ten zápas hodně napoví.
Reagovat
Martinac
Asi ses díval na jiný zápas, nedovedu si to vysvětlit. Té příšerné Andyho plácané říkáš, že hrál skvěle?? Údery bez razance, kopce s vysokým odskokem doprostřed kurtu?? Murray měl jediný štěstí, že Isner na tom je úderově podobně jako Karlovič. Nadal ho smete 6:2, 6:3, 6:1 a to bude ještě rád!
Reagovat
smazaný uživatel
Že ty to tomu nerozumíš je tvůj problém, prostě má takový styl hry, který je účinný, nedělá chyby a čeká na chyby soupeřů. Ne každý má v ruce dynamit jako DEl Potro, navíc Murray je výborný technik.
Reagovat
smazaný uživatel
podle me to bude vyrovnane, Rafa nema top formu at si rika co chce, hraje tak 50% to co loni touto dobou. A hlavne uz davno nevyhrava zapasy uz v satne. A saMurray je proste az moc defenzivni a nema vytezne udery.
Reagovat
smazaný uživatel
I Murray umi dat ranu, obourucnej backhand, tam se obcas ten dynamit ukaze :)
Reagovat
smazaný uživatel
Alespoň někdo má stejnej názor s Murraym, mám pocit, že se ostatní dívali na něco jinýho ... ???
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, Andy byl úžasný, jak píšu výše, jedině servis mu nešel. Myslím, že finále si zajistí, pokud projde přes RAfu, Aroda,Gonzu nebo Cilice dá v pohodě. Já bych mu ten grandslam už i přál.
Reagovat
smazaný uživatel
a vzpomente si,ze ANDY takto hravaval dokud nenarazil na nekoho silneho a s RAFOU nehrava rad...uvidime 60 ku 40 pro MURRYHO,ale neodepisujte NADALA,DNES MEL KRASNE MICE S IVEM,obrovsky zapal do hry...to je tez fajn
Reagovat
smazaný uživatel
Já NAdala neodepisuju, to by byla sebevražda někoho takového odepsat, jen favorizuju Andyho, který taky ví, kdy přesně má přitlačit a více zaútočit.
Reagovat
smazaný uživatel
mazec ten zápas, opravdová lahůdka! Jen nechápu, že z takovýho mače dokáže EUR odejít a přesunout ho na EUR 2, kde to spousta lidí už neviděla!
Reagovat
Mercury
poprvé s tebou souhlasím.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslím si, že by mohl Hewitt porazit McEnroea II., ale je takřka stoprocentní, že Elegána porazí Koleno, kterému na letošním AO vyjímečně fandím, protože je ve skvělé formě. Pokud Hewitt nevyhraje, doufám, že McEnroea II. ztrapní Koleno. McEnroe II. letos určitě nevyhraje žádnej Grandslam a je otázkou jestli vůbec nějakej turnaj, ale ani to bych mu nepřál, protože je už na čase, aby padal ke dnu, neboť mu už několikrát vstoupla sláva do hlavy. Po prohře odsekával na tiskové konferenci, vyfuckoval rozhodčího a to rozhodně není vše. Pan Štěrba měl pravdu, je to zatracenej egoista.
Reagovat
Mercury
:D demence
Reagovat
smazaný uživatel
tebe uz dobre j... som fans rafy a ako vacsina fanusikov tenisu a tychto dvoch frajerov si prajem finale rogera s rafou neviem kolko existuje okrem teba fanusikov rogera a nadala co by si nepriali taketo finale stale je to naj co moze tenis ponuknut aj ked take finale roddicka s djokovicom by bolo tak tez uzasne ale kym roger hra tak si treba priat este aspon par ich vzajomnych zapasov uz ich zial moc nebude ,potom doprajem krasne zazitky finale grandslemov fanusikom djokovica potra atd
Reagovat
smazaný uživatel
hele nepřipadá ti že se trošku opakuješ? to s tim kolenem, žádnym vyhranym GS a panem Štěrvou už tu píšeš asi po desátý :-D jinak neber to že se zastávám elegána já ho taky nemám rád
Reagovat
smazaný uživatel
Mě přijde, že to u každýho článku napíše min. 3x ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte prosím, kde sledovat tenis online?
Reagovat
Mercury
www.atdhe.net
Reagovat
carolyn
http://www.fromsport.com/
Reagovat
smazaný uživatel
www.fromsport.com
Reagovat
smazaný uživatel
Díky
Reagovat
smazaný uživatel
Ale nikde nevidim zápas Roddick - Gonzales ... :D
Reagovat
Mercury
Protože se ještě nehraje :) začínají až dohrají belgičanky.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak to chvíli eště potrvá.
Reagovat
carolyn
co ty seš za případ? :-DDD

http://www.fromsport.com/video-155942.html
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyz se Anhi ptal, tak tam ten zapas jeste nebyl ;)
Reagovat
carolyn
já vím, :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Sice jsem tušil, že na Andyho nebude stačit,ale jinak opravdu smekam. Jeho hra je fajn a takove stoballu u sitě to umi jen malo kdo, plus forehand. Jen je škoda že je to winner/fall..
V duelu Andy Rafa jsem pro Rafu. Vamos!
Reagovat
Mercury
To myslíš vážně? Vždyt Isner byl uplně tragický...na síti neuhrál skoro nic a ani jeho forhend nefungoval příliš dobře. Pro velké zklamání v utkání s Andym.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja jsem to neupřesnil, spiš jsem to bral po jeho učast na AO, hlavně v utkani s Monfilsem... S Andym to nebylo ono, prostě Andy je Andy, občas vykouzlil nemožne:)
Reagovat
Mercury
To jo. Je fakt, že Isner se v mezihře v poslednich mesicichc vyrazne zlepsil a je to videt. Driv uhraval slusne vysledky jen na domaci pude, ale ted uz si veri mnohem vic i mimo USA. Kazdopadne osmifinale bylo asi jeho naprosté maximum, včera nepředvedl takřka nic.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě tušim v roce 2007 byl na US open ve 4.kole kde v tajbreaku vzal set Federerovi.. Jsem zvědavej zda se bude dal zlepšovat či zustane jako Karlovič pouhym střelcem:) Komu fandiš Gonzo nebo Roddick?
Reagovat
smazaný uživatel
Andy je pro me jasny :D
Reagovat
Mercury
Ani jeden z nich neni mym oblibencem, takže je mi to jedno. Ale jelikož mam vsazeno pod 42 gamu, tak doufam, že to bude rychlý zápas na jednu stranu :) Vidím to spíš na Roddicka.
Reagovat
smazaný uživatel
Je vidět, že je Rafa ten nejlepší. Doufám, že vyhraje AO a v průběhu sezony vykope z trůnu toho egoistu McEnroea II. Vsadím se, že se s ním Elegán letos nesetká v žádněm finále, protože skončí vždy dřív než Rafa. Podle mě by měl McEnroe II. co nejdřív ukončit kariéru, protože na to nemá, poslední dobou se na turnajích jenom ztrapňuje, protože je pro něj nejdůležitější vyměnit posraný plenky. V letošní sezoně mu přeju co nejvíc neúspěchů, což je v jeho případě a formě velmi pravděpodobné.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud elegan prohraje s HEwittem, bude to znamenat jen jedno....zacne prohravat s rychle pohybujicimi se hraci od zakladni cary...a pujde total z kopce...ale ja myslim, ze Roger Hewitta da.
Reagovat
smazaný uživatel
Zkrtotili nezkrotitelne....tesim se na vzajemny duel...fandim Rafovi,ale sasek vypada v dobre forme:(
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky doufám, že Rafa Murraye porazí, ale proti tomu Skotovi vlastně nic nemám. Je mi totiž mnohem sympatičtější než McEnroe II.. Zejtra bude to švýcarský pako hrát s Hewittem, kterej je jedním z mých nejoblíbenějších hráčů, ale přestože Elegána nenávidím, myslím si, že Australana porazí, ale pak ho Koleno ve čtvrtfinále bezpochyby zesměšní před celým publikem. Umím si pak představit, jak zase nepodá ruku rozhodčímu nebo tam bude brečet. Ježiš, nikdo z těch lúzrů, kteří fanděj McEnroeovi II. ani netuší, jak mi dělá radost každá jeho prohra. Doufám, že těch neúspěchů bude v letošní sezoně značnej počet.
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky doufám, že Rafa Murraye porazí, ale proti tomu Skotovi vlastně nic nemám. Je mi totiž mnohem sympatičtější než McEnroe II.. Zejtra bude to švýcarský pako hrát s Hewittem, kterej je jedním z mých nejoblíbenějších hráčů, ale přestože Elegána nenávidím, myslím si, že Australana porazí, ale pak ho Koleno ve čtvrtfinále bezpochyby zesměšní před celým publikem. Umím si pak představit, jak zase nepodá ruku rozhodčímu nebo tam bude brečet. Ježiš, nikdo z těch lúzrů, kteří fanděj McEnroeovi II. ani netuší, jak mi dělá radost každá jeho prohra. Doufám, že těch neúspěchů bude v letošní sezoně značnej počet.
Reagovat
Mercury
Proč do každého příspěvku cpeš Rogera ty trapáčku? Tvé komplexy ti evidentně nedopřejí ani chvíli oddechu..bych se za sebe stydel covece.
Reagovat
Vojtaakk
blink blink blink
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist