Murray porazil Tsongu a čeká ho souboj s Djokovičem

2. 9. 2014, 00:16
Aktuality 169
US OPEN MUŽI - Už ve čtvrtfinále letošního US Open na sebe narazí předlonští finalisté finalisté Andy Murray a Novak Djokovič. Oba ve 4. kole neztratil ani set: Brit porazil Francouze Tsongu a srbský tenista si poradil s Němcem Kohlschreiberem.
Andy Murray

Andy Murray bojoval už v 1. kole s křečemi, nakonec ale Haaseho zdolal a pak si poradil i s Bachingerem a Kuzněcovem. Na prvního opravdu nebezpečného soupeře narazil až v osmifinále, v němž se utkal s Jo-Wilfriedem Tsongou. Francouz nad Britem vyhrál před třemi týdny v Torontu, kde si nakonec došel až proti titul z turnaje Masters 1000, ale předchozích osm duelů v řadě prohrál.

Souboj v New Yorku přinesl vyrovnanou, nakonec ale pouze třísetovou bitvu. V první sadě měl Tsonga problémy na servisu, čtyři brejkboly odvrátil, pátý už ale zlikvidovat nedokázal a Murray se ujal vedení. Ve druhé i třetí sadě si francouzský tenista vypracoval náskok brejku, ale ani jednou vedení neudržel. Nejprve ztratil náskok 4-2 a prohrál 5-7, v třetím dějství vedl 2-0, ale padl 4-6.

"Celý zápas jsem hrál dobře, mám z toho dobrý pocit. Začal jsem si věřit a doufám, že  v dalším kole svůj výkon ještě zvýším," řekl Murray, který trefil 45 winnerů a udělal jen 18 nevynucených chyb.

Ve čtvrtfinále se Murray utká s Novakem Djokovičem, kterého na US Open porazil před dvěma lety ve finále a získal svůj první grandslamový titul.

Djokovič, vítěz turnaje z roku 2011 postoupil už do 22. grandslamového čtvrtfinále v řadě. Srbský tenista ve 4. kole porazil 6:1, 7-5 6-4 Němce Philippa Kohlschreibera, což je shodou okolností poslední hráč, jenž ho na grandslamech vyřadil před branami čtvrtfinále - ve třetím kole Roland Garros 2009.

Djokovič může postoupit do semifinále US Open už poosmé v řadě.

Letošní vítěz Australian Open Stanislas Wawrinka odvrátil v důležitém třetím setu duelu s Tommy Robredem dva setboly a Španěla porazil 7-5 4-6 7-6 6-2. "Proto jsem tak silný, protože vím, že mám několik životů. I když se cítím špatně, tak najdu cestu, jak se zlepšit, fyzicky se uvolnit a na konci být spokojený," řekl Švýcar.

V klíčové třetí sadě se Wawrinka málem zranil. Při dobíhání jednoho z míčů se ocitl u bariéry, kterou přeskočil a skončil v hledišti mezi diváky. Pak si chvilku protahoval nohu a po gamu si vyžádal medical timeout, v utkání ale pokračoval bez známky omezení. "Do obecenstva jsem dosud nikdy nespadl a jsem rád, že jsem z toho vyvázl bez problémů," řekl.

Wawrinka vstupoval do zápasu s Robredem s nelichotivou bilancí 2-6, nicméně Španěla porazil letos cestou za titulem v Melbourne. Oba hráči si po vypjatém třetím setu mezi sebou vyměnili pár slov, ale po utkání odmítli říct, o co šlo.

Wawrinku v dalším zápase vyzve Kei Nišikori, jenž slavil postupu do svého prvního čtvrtfinále na US Open až skoro v půl třetí ráno. Japonský tenista v utkání 4. kola udolal 4-6 7-6 6-7 7-5 6-4 světovou pětku Kanaďana Milose Raonice a bude tak hrát o své první grandslamové semifinále.

Utkání skončilo ve 2:26 v noci místního času, čímž vyrovnalo nejpozdnější závěr v historii turnaje.

- GRANDSLAM US OPEN 2014 -
(USA / New York, tv. povrch, 18.102.000 dolarů)
pondělní výsledky mužů (01. 09. 2014)
• Dvouhra - osmifinále •
Djokovič (1-Srb.) - Kohlschreiber (22-Něm.) 6-1 7-5 6-4
Wawrinka (3-Švýc.) - Robredo (16-Šp.) 7-5 4-6 7-6(7) 6-2
Nišikori (10-Jap.) - Raonic (5-Kan.) 4-6 7-6(4) 6-7(6) 7-5 6-4
Murray (8-Brit.) - Tsonga (9-Fr.) 7-5 7-5 6-4
• Čtyřhra - osmifinále •
Granollers/M. López (11-Šp.) - Paes/Štěpánek (6-Indie/ČR) 6-2 4-6 6-1
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

169
Přidat komentář
Mayo
Miloš si robí srandu...prehrať s Keiom to som teda ani zo srandy nečakal...
Reagovat
smazaný uživatel
Čital som len ten posledný príspevok tohto dlhého vlákna, no ozaj stál za to..

Človek s nickom, ktorého registrácia vznikla evidentne s jediným účelom káže o morálke a provokáciách..Odporúčam domov kúpiť aspoň jedno zrkadlo.
Reagovat
smazaný uživatel
To patrilo dolu Fandinovi..
Reagovat
Fandin
Co je špatné na tom nicku? Mně se líbí. I nick Fandina se mi líbí, zajímavé, jak se mohou dva lidi, kteří se v životě neviděli, na sobě nezávisle shodnout, že?
Reagovat
Fandina
To je opravdu náhoda. Zajímavé, že si tady psal o nějaké misi, co to mělo znamenat? Jsi svéprávný nebo tě někdo řídí. A kdo to je a proč to dělá?
Reagovat
smazaný uživatel
FERO, KONECNE SIS ju dosel vyzvednout?Vypniju,zahod pripojeni, vzdyt je nesvepravna.To je des co tady predvadi, se pomatla a mysli ze je gadzo.
Reagovat
smazaný uživatel
Petro najmi si už tu Martinu, může ti zároveň dělat i výživového poradce, budeš mít 2 v jednom. https://www.youtube.com/watch?v=a2XmrQll51k
Reagovat
PetaM
A proč jí nechtějí ostatní tenisové hráčky a ostatní tenisoví hráči? Asi bude něco špatně, že ... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
tos už myslím psal, a co podle tebe bude špatně? :)
Reagovat
PetaM
Málo času? Velká provize?

Co já vím, tak Martina sama říkala, že nemá čas to, být 100 % kouč. Že má své zaměstnání, komentování, atp.

A tohle třeba moc hráčům nevyhovuje ... Hráči chtějí, aby s nimi kouč jezdil na většinu turnajů a jestli Martina nemá čas, tak proč utrácet peníze ...

I sám Lendl začal mít jiné zájmy a proto odešel od Andyho ... Dělat něco napůl ... To je špatně .. :)
Reagovat
babolat.cz
a přítele v jednom
Reagovat
smazaný uživatel
DOBRY DEN..vsem, chcem sa omluvat za svoja sestra, ona este nebrala svoja lek..Protot tady furt je jak pominuta a pise spatne veci.
FRANTISKO hybaj dom..odpledna des na kontrola, nebo ti zakazala sem chodit..usmev
Reagovat
Fandina
usměv pro někoho, kdo si zakládá nicky k psaní takových hovadin ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Fero volal, ze doma bordel jak u cigosa , decka hlady..ty len pry sedet tady a kvakas.Musis ty dom a k lekarovi taky, nebo dojede baron a ty budes mit zle.
Reagovat
Fandina
nezaviď, někdo tady psát musí ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Neser ma, stejne tady sedas, plkas do veci o cem nerozzmiis nic..tenis se tvoja komentare vubec netyka nerozumuja.
Reagovat
Fandina
Vážně, tak piš o tenise a ne o mně, nikdo tě o to nežádal nebo ano?
Reagovat
smazaný uživatel
TVOJ Ferko volal, ze ti mam dohovorit.
Reagovat
Fandina
Proč se staráš co píše Fandina? Piš si o tenise a o mně se nestarej. Je to pořád dokola.
Reagovat
Roger_Federer
Novy obdivovatel?
Reagovat
Fandina
máš představu, že to co píše je obdiv? Já tedy ne.
Reagovat
Fandin
je Romka?
Reagovat
Fandina
proč se ptáš?
Reagovat
Fandin
Zaujal mne bráchův projev, tak proto.
Reagovat
Fandina
tak to chápu, mě vůbec nezaujal, bráchu znám, takže nou problém ... úsměv
Reagovat
babolat.cz
že mě to nenapadlo dřív...
Reagovat
slacker
Ale castecne domestikovana
Reagovat
PetaM
Inteligence dorazila ... Už jsem se bál, že jí tady nikdy nepotkám ....
Reagovat
Fandina
já také ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes jsou na Programu dva zajímavé duely kde není jasný favorit. Dimitrov x Monfils mám tušení že Monfils může překvapit a v zápase Simon x Cilic je tu sice bilance 4:0 pro Simona ale tři z těch zápasů byly 6-7 let dozadu. Tento rok měli 5ti setovou bitvu v Austrálii. Já doufám pro Berdycha ve výhru Čiliče s kterým má bilanci na hardu 3:1 se Simonem už je ta bilance záporná a s tím co hrál proti Davidovi by si podle mě Tomáš neporadil.
Reagovat
gigin
Takže postup Berďi považuješ za hotovou věc.
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš si nepřipouštím že by mohl vypadnout ale jelikož Dominic je můj nejoblíbenější mladý hráč a vím co umí tak strach z něho mám. Před US Open bych nepochyboval že ho Tomáš smázne ve třech protože Dominic a jeho servis to byla chvílemi až parodie. Ale jak ten kluk zapracoval na podání je neuvěřitelné. Na FB psal sice že trénoval celý týden hlavně podání ale tohle jsem nečekal. Teď vidím šance 65:35 pro Tomáše.
Reagovat
elda
To tady skoro všichni. Aby je Dom nepřekvapil :). Teda hlevně Tomáše.
Reagovat
gigin
kulistinson: Děkuji za odpověď :)
elda: Jas. Koho teda tlačíš? :)))
Reagovat
elda
Mládí vpřed!
Reagovat
gigin
A staří na svá místa.
Reagovat
Roger_Federer
Jo mladi v pred s finale stejne bude Federer-Djokovic..
Reagovat
smazaný uživatel
Překvapilo by mě, kdyby dneska prohrál Federer nebo Wozniacki. Ty jediné vnímám jako relativně velké favority. Jinak je to celkem loterie. Těžká tipovačka ve fantasy lize dneska :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Předvání hodně konzistentní výkony na letošním US Open. Duel s Novakem bude atraktivní a nedovolím si tipnout kdo jej vyhraje. Každý z nich může vyhrát.

Co se týče druhé strany pavouka, tak Roger předvádí parádní tenis, pokud udrží úrověn své hry, tak má na titul. Co předváděl s Granollersem byla reklama na tenis.

Osobní tip mám finále Andy - Roger, ale uvidíme, Tomáš může dobře zahrát, stejně Simon i Dimitrov. Ale kluci z TOP 4 jsou trošku jiný lvl, takže by měli obsadit finále stejně, jako posledních několik let. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Rád bych si přál finále Andy vs Roger. Uvidíme jak si dnes poradí Roger s Agutem doufám ,že ho smázne . No jinak tlačím mládí ma SImona . No a DImitrov vs MOnfils to netuším
Reagovat
Davor1
Nishi mi urobil veľkú radosť, konečne štvrťfinále grandslamu, v súvislosti s tým, že nemal ani istotu štartu pred turnajom je to super výsledok a som veľmi rád, že v semi budem mať jedného z mojich favoritov (Nishi, Stan). Snáď ešte bude mať dosť energie na parádny zápas ;)
Reagovat
smazaný uživatel
V osmifinále ze 16 hráčů 6 jednoručáků, to není vůbec špatný :)) Brala bych, aby čtvrtfinále hráli ještě čtyři :)
Reagovat
martinek37
Myslíte, že bude SF Berdych - Federer?
Reagovat
Cico93
Simon-Federer
Reagovat
martinek37
no nakonec proč ne, pro mě je příjemným překvapením, nic moc jsem od něj nečekal, Ferrera docela vyškolil
Reagovat
kada.tom
nebude, semifinále bude Berdych - Dimitrov
Reagovat
peRFect
Doufám, že Rogera uvidíme ve finále - jeho forehand je zabijáckej a na rychlým betonu mu (překvapivě) sedí i BH.
Předvádí skvělý tenis, to je třeba uznat.
Reagovat
Vojtiik
zvát tohle rychlý beton je přinejmenším odvážné, protože to není ani jedno :D
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl někdo zápas Wawrinka vs Robredo? Jak to vypadalo? Slyšle jsem ,že Stan 70 wineru
Reagovat
martinek37
Jen první dva sety, pak jsem odpadnul, Stan se dost vyhazoval, TB ve třetím muselo být pěkný drama a asi to rozhodlo. Winerů měl taky hodně, tak asi pak hru zpřesnil, nevim, kolik měl na konci UE
Reagovat
smazaný uživatel
Pro Wawrinku i vítěze zápasu Djokovič-Murray zřejmě dobrá zpráva, že je venku Raonic. Kei ukázal, proč má pozitivní bilanci s Milošem, snad se moc nevyšťavil. Ačkoliv je solidnější ve výměně než Miloš, má prostě menší zbraně a menší šanci porazit ostatní hráče. Kdo ví, jak na tom fyzicky.
Reagovat
babolat.cz
je to škoda, sakra, toho Milose.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si práeže myslím, že Raonic je hráč, ktorý by Noleho na harde na tri sety určite nedal..Kdežto od zápasu Nishikoriho s Djokovicom neviem, čo by som mal dohromady čakať..Velký otáznik a dlho sa na neho teším..Samozrejme, teoreticky, ako hovoriš, Japonec nemá žiadny mohutný úder, ktorým by týral súpera, no na druhú stanu nemá výraznú slabinu a to je možno vo vzájomnom zápase ešte výhodnejší benefit..
Reagovat
babolat.cz
Japonec je všeobecně nevypočitatelný a nepředvídatelný. Může Nola smáznout může mu vzdát pro zranění, a pokud s ním prohraje, tak ne lehce.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale dal by Wawrinku a mohl by spoléhat na servis a TB aspoň. Má nějakou zbraň, Niši je bez slabiny, ale bez zbraně, podle mě nemá Djokovičovi čím ublížit prostě.
Reagovat
Davor1
pozri, Raoničova H2H s top hráčmi je: 0-6 s Rogerom, 0-5 s Rafom, 0-3 s Djokom, 0-3 s Wawrinkom...on to má ťažké proti dobre returnujúcim hráčom, pretože v medzihre výrazne zaostáva a na GS na 3 víťazne je udržať úroveň servisu celý zápas ešte ťažšie. Nishi už porazil 2 krát Rogera aj Novaka, vo finále v Madride drtil Nadala neskutočným spôsobom až dokým ho nezastavilo zranenie, keď sa nemohol poriadne ani hýbať. Keď je zdravý a kondične v poriadku, tak pohyb a údery má na úrovni najlepších, čo sa o Milošovi povedať nedá...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale na jakých turnajích je porazil. Navíc Niši absolutně nemá servis na to Novaka porazit. Raonic má mizernou bilanci, ale letos už s Djokovičem dokázal i na antuce hrát vyrovnaně. Niši je uspe,r já ho mám rád a taky ho hodnotím vysoko, ale prostě připravíš se na něho. Novak s ním nemůže mít problémy. Raonic je nevyzpitatelná, klidně může dlouho servírovat jak bůh a získat sebevědomí. Novak by porazil oba, ale já bych se bál víc Raonice.
Reagovat
Davor1
Robredo tiež nemá žiaden extra servis a Novaka dal celkom v pohode :)
Všetko je to o jednom konkrétnom zápase, videl som v Indian Wells podávať Nishiho proti Dimitrovovi takým spôsobom, že Grigor sa za zápas nedostal ani k BP. Nishi ak je fit, tak ani ten servis nemá zlý, predovšetkým na harde. Určite má lepší servis ako napríklad Ferrer, a ten to má s Milošom 4-0 napríklad. Uvidíme, podľa mňa bude semi Wawrinka- Novak, aj keď prianie je Nishi- Murray
Reagovat
spaniel
Podle mě nesmysly... Nishi ve formě má Na Noleho, bude záležet jen jak se komu bude dařit využívat šance v tom zápase. Vždyť už ho porazil. A že nemá zbraně? To nemůžeš myslet vážně, pokud někdo drtí Nadala na antuce, tak má zbraně. Podle mě umí zakončit i z forhandu i z bekhendu úplně v pohodě.
Reagovat
Davor1
Nishi ak by bol zdravotne a fyzicky 100% ok, tak je niekde úplne inde ako Raonič, úderovo a pohybovo je iná liga, jedinou výhodou pre Wawrinku je ten Keiov fyzický stav, ak by bol fit, tak je oveľa nebezpečnejší ako Miloš, ktorému keď odíde servis (čo sa v zápase na 3 víťazne stáva častejšie), tak prakticky nemá čo ponúknuť...
Reagovat
VlS
Já bych toho Miloše tak nepodceňoval. Jen se servisem vy na tom byl podobně jako Ivo Karlovič, Miloš toho umí sakra víc.
Reagovat
gigin
Přesně tak.
Reagovat
Davor1
ja ho ale vôbec nepodceňujem, len ho porovnávam s najlepšími, nie s Karlovičom. Miloš to má proti top hráčom silným na returne ťažšie, pretože akonáhle mu nepadne servis, tak zaostáva prakticky vo všetkom. S Rogerom má H2H 0-6, s Rafom 0-5, s Djokom a Stanom 0-3...
Keby mal servis ako priemer top10 napríklad, tak by bol možno o 20 miest nižšie. Súhlasím, že z tých klasických servismanov typu Karlovič, Isner, Anderson a podobne, je jasne najlepší, ale v medzihre a pohybe aj tak výrazne zaostáva za ostatnými top10 hráčmi a preto je pre úplnú špičku s najlepším returnom väčšou hrozbou Kei s výbornou medzihrou ako Miloš s výborným servisom...
Samozrejme, za predpokladu, že sú obaja zdravotne OK a vo forme...
Reagovat
gigin
Today I had the honour to practice with Roger. Still something very special. I feel really good, fresh, hit the balls well. I'm so much looking forward to playing Tomas Berdych tomorrow for a spot in the quarter finals. That will be a completely different match than the one yesterday against Feliciano Lopez. A high speed clash from the baseline. I'm the underdog, no question. I would rate my chances 25/75. But I will go out there and try everything to surprise the next great player in that great tournament. I carefully studied Ernests' Paris match against Berdych. You could see Berdych only gets into trouble if you manage to put him under pressure constantly. So you have to be mega aggressive throughout the match. That might be risky but there's no other way. Ernests celebrated it perfectly well in Paris, but you must not forget my serve is not as mega as his. Today we announced I won't be able to play Daviscup for my home country Austria against Latvia in september. I am very sorry for that. But in the last few months I had to learn the importance of finding some time to relax and prepare. And knowing the Austrian team is by far strong enough in that tie without me I can focus on my two big goals this autumn: doing well at home in Vienna and reach a ranking position that ensures me a spot in Melbourne's top 32. But all that's still far away. Nothing's more important than tomorrow's big match. Please cross your fingers for me again! Bamos!
Reagovat
George_Renel
A co to vypovídá o Dominikovi? Jenom to, že se vzhlíží v někom, kdo má sice zlatou ruku, ale díky své povaze to těžko někdy dotáhne dále než je nyní. A ty řeči o důvodech neúčasti v DC. V jeho věku by měl být rád za možnost reprezentovat, nakonec za DC jsou přece také body. I když třeba Tomáše dnes večer porazí, v tomto ho zdaleka nedorostl. Tomáš reprezentoval vždy když byl nominován i v mládí.
Reagovat
J.M.
Vidím to úplně naopak. On nemluví o žádném vzhlížení k Ernestsovi, ale o tom, že studoval jeho zápas, aby věděl, co platí na Tomáše. S Ernestsovou povahou to vůbec nijak nesouvisí.

A co se týče DC, tam uvažuje naopak velmi racionálně a vyzrále. V posledních měsících se opravdu potýká s vleklou únavou, kterou nashromáždil v první části sezóny hraním spousty kvalifikací a dalších akcí, a už delší dobu se kvůli tomu herně trápil. Teď prostě potřebuje vypnout, zregenerovat, a dokáže si rozumně spočítat, jak je na tom jeho tým se šancemi i bez něj.

Pro mě je to další příklad toho, jak dobrý přístup ke své kariéře má, žádná nevyzrálost.
Reagovat
Padme
Co to má být? :-o
Reagovat
gigin
Už to tu kdysi vysvětloval rfever.

A k tomu Bamos, on to niekde vysvetloval, že normálne sa povzbudzoval po nemecky, ale potom sa mu začalo pozdávať aj "vamos", no nechcel pôsobiť ako typický antukársky španiel, tak to pozmenil na bamos! :) znie to viac agresívne a je to originálne.
Reagovat
Padme
Díky za info :)
Reagovat
babolat.cz
ani náhodou Rakušáku.
Reagovat
gigin
On už v poslední době fakt mele z posledního. Bresnik mu to jasně doporučil, že musí vysadit.
Nemyslím si, že by ke Gulbisovi až nějak extra vzhlížel. Ano jsou kamarádi, můžou si vzájemně pomáhat, trénovat, radit, bavit se, ale to je tak vše. Zase to nějak nedramatizuj.
Reagovat
gigin
Jinak podle sojky a spol má zlatou ruku Isner. Gulbis vůbec. Technicky špatný hráč.
Reagovat
VlS
Gigine, nevím, ale odmítnout repre v jeho věku je docela síla. Aby toho před OH nelitoval.
Reagovat
smazaný uživatel
neni to uplne pravda, co pises;)
zlatou ruku ma spis Fedex, kdyz uz...
Za Isnerem je drina...
Za Gulbisem spis spatne vyuzity potencial...
Tak nejak ve zkratce, k te sojce a spol.;)
Reagovat
gigin
VlS: Stejně Rakousko Lotyšsko klepne aj bez něj. To je úplně jedno, jestli Dom nastoupí nebo ne. On to ví. Ví, co dělá.

Vuk: Sojka se jasně vyjádřila. Dlouhý Janek má zlatou ruku. Nebudu ti to dohledávat, doufám, že mi aspoň v tomhle věříš.. Jinak vitaj a nalej!! :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Pekne Nishi, Raonice prehrava a nebyt toho deloveho servisu je davno hotovo. Wawrinka utcite drzi prsty Japoncovi, protoze jestli Nishi postoupi, nebude mit dost sil na ctvrtfinale.
Reagovat
mayday
Japonec podlě mě moc nemůže už teď.
Reagovat
smazaný uživatel
To se pletes, lita tam jak kamzik, zitra bude mrtvy.
Reagovat
smazaný uživatel
NY uvidí predčasné finále už vo štvrťfinále, aká škoda pre tenis..

Súboj existenčný najma pre Noleho, Brit je jediným tenistom, ktorý ho za určitých priaznivých okolností dokáže poraziť..
Reagovat
mayday
Myslím, že to je dost velká blbost. Brit má dost starostí sám se sebou.
Reagovat
mayday
Já si přeju finále Djoker - Berdych/Federer.
Reagovat
Fandin
Co je to zač, hen ten Forehand? Držel někdy tenisovou raketu v ruce? Proč přispívá na portál o tenisu, když o tom sportu evidentně nic neví?
Porazit Djokoviče může "za určitých priaznivých okolností" každý, třeba i já. I s tím předčasným finále, co to je za blábol? Souboj Djokovič - Federer, pokud k němu dojde, bude divácky atraktivnější než souboj Djokovič - Murray, už jen kvůli rozdílnosti stylů.
Reagovat
Vojtiik
že na ten trolling reagujete:D
Reagovat
Fandin
Aha, tahle možnost mne nenapadla. Předpokládal jsem, že na tomto serveru diskutují většinou dospělí, duševně víceméně vyrovnaní lidé s větším než malým množstvím inteligence. Ale postupně si vytvářím seznam "těch druhých". Na základě vašeho upozornění si na něj zařazuji i nick "Forehand", a to do kategorie "duševně nevyzrálý troll, nemá zájem o racionální diskusi, potěšení nachází v dětinských provokacích - nereagovat!". Děkuji!
Reagovat
slacker
Razeni je velmi jednoduche, zavili nadalovec = ty druzi :-). Tem par vyjimkam se omlouvam
Reagovat
babolat.cz
to že diskutují dospělí neznamená, že nemají svůj názor, nebo že mají jiný názor než ty. A navíc ten tvůj nick velice připomíná jednu diskutérku, o jejímž duševním zdraví by se dalo s úspěchem pochybovat.
Reagovat
Fandin
Je podle tebe tvrzení, že Země je placatá, jiný názor, který si zaslouží respekt, i když s ním nesouhlasím, nebo pitomost, případně dětinská provokace?
Reagovat
smazaný uživatel
Ty by si hlavne mal držať v ruke lieky na hlavu kamarát, a čím skor a čím viac, tým lepšie..
Reagovat
Fandina
Forehand ... že na něj raguješ ... úsměv
Reagovat
Fandin
Á, jeden psychopat podporuje druhého. Z odborné literatury ale plyne, že taková spojenectví nemívají dlouhého trvání. Uvidíme.
Reagovat
Fandin
Úsměv a pojď, pojď, pojď!
Reagovat
Fandina
vždyť to říkám, že jsi psychopat ... úsměv
Reagovat
Fandin
To jsem jen od jednoho dříve diagnostikovaného opsal, ale díky za potvrzení, že se jedná o příznak této psychické poruchy. Tím byla má mise pro dnešek splněna a já se loučím. Hezký den.
Reagovat
Fandina
A tak to jo, opsal si to. Díky za info. Také přeji hezký den ... úsměv.
Reagovat
Fandina
Naopak, psychopat si s druhým vždycky rozumí. Stejně jako chytrý si víc rozumí se stejně inteligentním atd..
Reagovat
smazaný uživatel
Proč by to měl dělat? Protože ti napsal pravdu? Do diskuzí obvykle nepřispívám, jen je čtu, ale ty tvoje provokace jsou opravdu dětinské. Překvapuje mne, že ti to není trapné. Ale každý svého osudu a své pověsti strůjcem.
Reagovat
Fandin
Vidím to dost podobně. Když se někdo záměrně staví do role blba, je to jeho volba. Ještěže je tady poměrně dost dospěle uvažujících diskutujících, kteří o tenisu něco vědí a chtějí se o něm normálně bavit. Některé příspěvky jsou hodnotnější než samotné články.
Reagovat
Fandina
To co píšeš má logiku. Jen si to přečti ještě jednou, co píše Forehand a zamysli se nad tím, jestli to má logiku.
Reagovat
Fandin
Nemá. Nejdřív jsem si myslel, že asi o tenisu nic neví. Ale díky nickovi Vojtiik jsem pochopil, že je to jen duševně nevyzrálý jedinec, který tady není s cílem diskutovat o tenisu, ale řešit si nějaké své komplexy. I jeho reakce je zcela symptomatická a zapadá do tohoto schématu.
Reagovat
gigin
Chybí mu Rafa, mějte trošku pochopení ;)
Reagovat
Roger_Federer
Kdyz mu chyby Rafa, tak at si pusti nejake video na youtube a zamackne slzu.:)
Reagovat
Fandina
Forehand píše svůj názor na vývoj turnaje. Můžeš s ním nesouhlasit, ale je to tak. Chápeš to?
Reagovat
Fandin
Re: Kontrolní otázka
Je podle tebe tvrzení, že Země je placatá, jiný názor, který si zaslouží respekt, i když s ním nesouhlasím, nebo pitomost, případně dětinská provokace?

Snad dokážeš pochopit, která část Forehandova příspěvku odpovídá té placaté Zemi, ale pro jistotu napovím, že to není ta o předčasném finále. Chápu, že pro Forehanda to třeba předčasné finále asi je. Proč ne.

Přemýšlej o tom, hloupá nejsi.
Reagovat
Fandina
Odpovím ti otázkou, proč by nemohl být pro Forehanda zápas Nole Andy vrcholem turnaje?
Reagovat
Fandin
Možná jsem tvou inteligenci přecenil. Když si ještě dvakrát, třikrát přečteš, co jsem napsal v předchozím příspěvku, třeba příjdeš na to, že tento názor mu neupírám, ba naopak.

A kdyby ne, zkus někoho požádat, aby ti to vysvětlil.
Reagovat
Fandina
Problém je v tom, že Země není placatá a ví to každý, ale zápas Nole s Andym jako takový může klidně být vrcholem turnaje. Takže tvoje kontrolní otázka je irelevantní.
Reagovat
Fandin
Ano, může, k tomu se ta placatá Země samozřejmě nevztahuje, to se týkalo té druhé části, tedy Forehandova tvrzení, žer "Brit je jediným tenistom, ktorý ho (Noleho) za určitých priaznivých okolností dokáže poraziť". Djokovič samozřejmě není neporazitelný, stejně jako Země není placatá. Na letošním US Open ho může kromě Andyho "za určitých priaznivých okolností" porazit ještě celkem 10 dalších tenistů, kteří jsou ve hře.

Chytrému by ale stačila shora uvedená nápověda. Tím končím dnešní afterparty.
Reagovat
Fandina
I tady je to sporné, podle Forehanda je Brit jediným tenistou, který dokáže Noleho porážet a proč by to nemohl být jeho názor. Tvoje mise jsou nějak na vodě. Nejsi tak inteligentní, jak ses děláš ... úsměv
Reagovat
Fandin
Píše "porazit", ne "porážet", stačí umět číst.
Reagovat
Fandina
ano píše to obecně a je to jeho názor, není to pitomost jako Země je placatá, takže tvoje argumenty jsou na vodě a směšné
Reagovat
smazaný uživatel
Forehandův příspěvek není jeho názor, je to jistá forma provokace. To je celkem patrné. Nebo snad máš Forehanda za hňupa, že si myslíš, že někdo může mít takový názor?
Samozřejmě, že Djokovice může porazit vícero hráčů. Víš to ty, vím to já a ví to i Forehand.
Reagovat
smazaný uživatel
názor by byl, kdyby napsal něco jako: "Andy má podle mě největší šanci Djokovice porazit"
Reagovat
Fandina
Dobře tedy, Forehand provokuje, tvůj názor, ale i kdyby to nedělal a nebudu tu slovíčkařit, tak jeho názor není úplná blbost. Andy Noleho už nejednou porazil, takže proč ne tady.
Reagovat
smazaný uživatel
uf. Chtěl sem napsat něco ve smyslu, že mi asi nerozumíš nebo co.. ale nechci se pouštět do diskuze, která očividně nikam nepovede :-)
Takže tečka.
Reagovat
Fandina
Souhlas. Diskuse by neměla řešení, to zná jen Forehand, jak to je ... úsměv
Reagovat
Fandin
V debatě nemá smysl pokračovat, pokud druhé straně zjevně nejde o její smysluplnost. Pro ilustraci uvádím několik Hareho kritérií pro testování psychopatie:
1. Dovede velmi úspěšně působit na své sociální okolí.
2. Má pocit grandiozity, narcismus, sebestřednost.
3. Má potřebu neustálého vzrušení, jinak je ohrožován(a) nudou.
4. Je patologickým lhářem/lhářkou.
5. Má neobyčejně vyvinuté manipulativní schopnosti.
6. Zcela postrádá pocity lítosti nad čímkoliv, co udělal(a), chybí pocity viny.
7. Má zcela prázdný emoční život, navzdory předstírané vřelosti a občas dramaticky předváděným afektivním projevům trpí emoční chudobou.
Reagovat
Fandina
A kromě toho také platí jistá sociální inteligence, empatie, schopnost vcítit se do druhých. Myslím, že je to to nejdůležitější, co je potřeba ve styku s druhým.
Reagovat
Fandin
Čili toto vše, co tobě chybí?
Reagovat
Fandina
chybí to mnohým, například to, jak jsi reagoval na Forehanda nejdřív, že nic nezná v tenise a posléze, že je provokatér. Přizpůsobil ses situaci a samotný jsi změnil svůj názor. A obojí byl útok na druhého. To není dobrá vlastnost.
Reagovat
Fandin
Když někdo napíše, že Djokoviče může porazit jen Murray, tak buď nerozumí tenisu, nebo chce urazit a vyprovokovat fanoušky ostatních tenistů. Třetí možnost není. Já jsem si nejdříve myslel, že je to první případ, ale když mne několik uživatelů upozornilo, že Forehand je těmito provokacemi na zdejším portálu známý, svůj názor jsem na základě nových informací poopravil. To je normální vývoj názoru. Někdo umí svůj názor opravit, jiný ne. Kdosi moudrý kdysi řekl, že své názory nemění jen hlupáci. A je každého volba, kam se zařadí.
Reagovat
Fandina
Změnil si názor na Forehanda, ale to nic nemění na situaci, že i tak nemusíš mít pravdu. Co když Forehand není ani ten, kdo nesleduje tenis ani provokater. Co když to napsal tak jak si to myslí. To ty vůbec nebereš v úvahu. A neměl bys to zohlednit. To třetí řešení?
Reagovat
Fandin
Pokud si to opravdu myslí, pak nerozumí tenisu, protože Djokoviče může bezpochyby porazit kdokoli z těch zbylých tenistů v pavouku. Takže jsme zpátky u varianty číslo 1, což byl můj původní předpoklad.
Reagovat
Fandina
Promiň, ale rozebíráš nesmysly. Forehand napsal svůj názor a nikdo ti ho nenutí. Nejde o slovíčkaření, ale o celkové vyznění příspěvku, tak zvaný duch, jeho smysl. Najdi si to na internetu, určitě to pochopíš, co to znamená. Měj se.
Reagovat
Fandin
Ano, názor člověka, který buď nerozumí tenisu, nebo se snaží provokovat a urazit fanoušky jiných tenistů. Vzhledem k tomu, že to několik fanoušků jiných tenistů jako urážku a provokaci vnímalo, pak zřejmě platí ta druhá možnost. Takový byl tedy duch jeho příspěvku a tobě zřejmě chybí elementární empatie, když jsi na straně urážejícího, nikoli uražených, napadajícího, nikoli napadených. Když bude na ulici někoho někdo kopat do břicha, taky ho budeš obhajovat, protože to třeba myslí dobře? Asi ano, že.
Reagovat
Fandina
Nejsem na ničí straně, ale tobě bylo hned jasno, že jde nejdřív o neznalce a pak o provokatéra. A ani tě nenapadla třetí možnost, že to není ani jeden z nich, ale vlastní názor. Máš malý rozhled takže proto nevíš, co všechno může jedno vyjáddření obnášet. Tvůj problém.
Reagovat
Fandina
Pokud chceš slovíčkařit, prosím. Ale sdělení Forehanda bylo ve smyslu, že je Andy schopen Noleho porazit. Chytrý pochopí, hloupému je to jedno.
Reagovat
Fandin
Takže je ti jedno, že to nechápeš?
Reagovat
Fandina
Já nevím, jestli Forehand provokuje. Proto to nebudu psát. Co když se mýlím, co když mu ubližuji, podezírám z něčeho. Kdybys byl chytrý, tak bys tohle rozlišil, pochopil, nedělal to. Jenže ty to neznáš. Ty rovnou zaútočíš a myslíš si, jak všemu rozumíš. Je to ubohé z tvé strany.
Reagovat
Fandin
Nemáš pravdu, ale to je jedno. Úsměv
Reagovat
Fandina
Ale mám pravdu, ale to ty nikdy nepochopíš, protože nerozujíš druhým, jinak bys tu nepsal, to co píšeš. Tvůj problém.
Reagovat
Fandina
oprava překlep ... nerozumíš sorry a úsměv. Pojď pojď pojď!
Reagovat
Fandin
Nick "blbec" neí žádný blbec a napsal ti to přesně tak, jak to je. Naprosto zbytečně mne napadáš as urážíš, vůbec nic o mně nevíš. Zřejmě jsi velmi zlý člověk, který bezdůvodně napadá a uráží jiné diskutující na internetu.
Reagovat
Roger_Federer
:)..uz si te zacina vodit.Ted riztoci kolotoc odpovedi, ktere v sibe maji itazku, vlastne ti neodpovi vubec nanic a bude spokojena, ze je zde opet stredem zajmu..Jako v zoo..
Reagovat
Fandina
Zajímavý pohled na mně od tebe, takhle uvažuješ zřejmě ty, evidentně jsi spokojený, když se o tobě píše. Jinak bys to nepřisuzoval druhým. Ne nadarmo se říká, že to co tu píšeme vypovídá o nás samotných.
Reagovat
Fandina
pohled na mě ... oprava druhý pád
Reagovat
Vojtiik
čtvrtý :)
Reagovat
Fandin
:-)
Reagovat
Roger_Federer
O me to nevypovida vubec nic..:)
Reagovat
Fandina
neřekla bych, evidentně tě to těší tu psát o Fandině, jinak bys to nedělal opakovaně
Reagovat
Fandin
O ne, já jsem dnešní misi splnil, tohle byla jen taková krátká afterparty. Pohozené drobečky, po kterých může dojít k cíli, když bude chtít. Je to na ní.
Reagovat
Fandina
A k čemu jsi dospěl kromě toho, že je Forehand duševěně nevyzrálý jedinec?
Reagovat
smazaný uživatel
To ze je zem gulata alebo 1+1 sú dve sú proste holé fakty, na ktoré neexistuje protinázor..

Ale to, čo je predčasné finále je vec názoru, neexistujú žiadne exaktné dokazy o tom, aká je pravda..

To len tak na margo elementárnej logiky milý Fandin.

Moj názor je úplne relevatný, čistý a podložený..Murray a Djokovic boli obe posledné finále GS bez Rafovej účasti, navyse to sú dvaja poslední vitazi USO, okrem minulého ročníka, ktorý vyhral v súčasnosti absentujúci Nadal..
Reagovat
slacker
Preco neustala uhybas? Tu nikto nevydaval za fakt co je iba neje predcasne finelae.
A propo zeme je geoidni nikoliv kulata :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Aha..A čo sa vlastne riesi?..To ze som povedal, ze Andy je jediný reálny premožiteľ Noleho na tomto turnaji?..A čo je na tom nepochopiteľné?..

Myslím, že chytrý pochopí ako to bolo myslené a hlúpy slovíčkar, či samček Fandiny nie..

Áno, nie je gulatá..Opat sa dostávame k vyssiemu odseku..Ak chces slovickarit, aspon si over ako sa píše to tvoje "a propo" ..:)
Reagovat
Roger_Federer
Te nejak zacala branit,..ze byste se zblizili..?
Reagovat
Fandina
Tobě chybí schopnost rozlišit, kdo je kdo, tápeš v tom jak slon v porcelánu. Jdnou jsem u tebe dement, příště herečka a pořád nevíš, která bije. Až si to ujasníš, tak se ozvi. Zatím je to o ničem.
Reagovat
Roger_Federer
Nerozumim, z ceho si vydedukovala, ze je ten orizpevek urceny tobe, kdyz v hlavicce je Peter, alias Forehend?
Reagovat
Roger_Federer
Nicmene opet UMYSLNE LZES.., muzes mi najit kde jsem te nazval dementem?Nikdy a nikde.
Reagovat
Fandina
Opět lžu, tak to dokaž člověče. Jinak jsem ráda, že jsi mě nenazval dementem. Ještě by mě zajímalo, jestli si to nemyslíš. Jinak bychom se vrátili k tomu, kdo lže a to bych nechtěla rozebírat. Protože se lhaním operuješ nějak moc často ty. A zřejmě to nebude náhoda. Promiň. Co člověk často dělá, na co myslí o tom i mluví a ty o lhaní hodně často a rád.
Reagovat
Roger_Federer
Jiste ze lzes, pokud mi to nejsi schopna dolozit, porad nepis ze sem te nazval dementem..nenazval.Ja uz jsem te jednou prirovnal k jedne Zlinske legende jmenem Oldriska Golova...
Reagovat
Fandina
amen ... nazval si mě lhářkou a to stačí mám to černé na bílém
Reagovat
Vojtiik
.Murray a Djokovic boli obe posledné finále GS bez Rafovej účasti"

perla vedle perly, hlavně v tom wimby 2014, tam Murray přímo exceloval v tom finále
Reagovat
smazaný uživatel
V roku 2014 sa Rafa Wimby predsa účastnil :)

Veď si to Vojto prečítaj viackrát ak si si nie istý..:)
Reagovat
Fandin
Jasně a jakou ještě zvláštní kombinaci okolností si vymyslíš, abys obhájil ten svůj blábol? Kdybys byl čestný chlap, tak přiznáš, žes to napsal jako provokaci na Federer fans, tímhle kličkováním jen dál potvrzuješ svou nedospělou povahu.
Reagovat
smazaný uživatel
Neviem, ako dlho sem chodíš, ale opakujem pomerne pravidelne, že si myslím, že Federer Nadala a Djokovica na GS už nikdy neporazí..Ak tak urobí, s radostou sa za svoj názor ospravedlním a ver mi, že o to vacsí respekt bude u mna mat..

Naozaj si teda myslím, že jediným reálnym premozitelom Djokovica moze byt Murray.

A áno, tušil som, že sa ten názor Rogerovým fanúškom páčiť nebude, tak ako sa mne nepáči kopec protinadalovských názorov, ja vsak na rozdiel od oponentov dokážem nereagovat.
Reagovat
Fandin
Ok, tomu rozumím. Díky, že jsme se dopracovali k tomu, jak to tedy bylo.
Reagovat
Vojtiik
Nadal se naposledy neúčastnil AO13 a předtím USO12... pokud účast ve finále AO13, což bylo před rokem a půl, je opravdu podle tebe argument, který dokazuje, že tento zápas bude předčasné finále, pak tvá logika není zrovna odzbrojující... to už znovu nepřihlížím k tomu, že Murray tento rok nehrál ani jedno finále a prostě se po zranění pořád hledá a dostává do formy a tempa (což je podle mě mnohem pádnější argument než to, že hrál finále AO13)... ale trochu se divím, že si pamatuješ grandslamy, kterých se Rafa neúčastnil :(
Reagovat
Roger_Federer
Ale houby Forehend je uz ohraty a citelny, cely ten prizpevek mel za ucel rozcerit vody nic vic, chtel tim samozdrejme naznacit, ze tim ze jsou v jedne polovine, bude zitra predcasne finale, protoze v druhe polovine jsou slaby teniste( hlavne Roger), takze kdo znich vyhraje ma titul v kapse..nic sloziteho, kazdy si domysli ze slo o provokaci.:)
Reagovat
Roger_Federer
Mel by sis uz ty svoje prizpevky uz archyvovat, opakujes se uz roky, kdykoliv na sebe narazi drive nez ve finale Murray, Djokovic nebo marodek, napises uplne to same..Turnaj uvidi predcasne finale..bla bla bla
Reagovat
smazaný uživatel
Andy hral za posledné dva roky tri finále GS..O Djokovicovi snad polemizovat nemusíme..Ale ak si myslíte, že za tú dobu má niekto zo súčasného okresaného hráčskeho pola vacsie úspechy, tak sem s tým..Vy teliatka.:)
Reagovat
Roger_Federer
Tvuj koment je jen zazite klise, pravdepodobne ocekavani,nema to nic realneho z aktualni formou..hracu..Proste to pises automaticky, protoze jde o dva z nejuspesnejsich hracu poslednich let.Nebo to podlozis nejakym realnym argumentem co se tyka vysledku letos a aktualni formy?
Reagovat
Vojtiik
Federer hrál za posledních 12 let 25 GS finále.. tenhle argument má asi podobnou váhu jako ten tvůj :)) a Murrayho forma za poslední rok je vskutku skvostná, intergalaktická, zkus mi napsat kolik finále turnajů hrál Murray v tomto roce, nemusíš přesně, stačí přibližně... všichni doufáme, že to bude supr mač, ale znáš to, když chceš argumentovat, tak aspoň věcně :))
Reagovat
Vojtiik
a napiš tady zas prosím něco, jak jsem přecitlivělý.. už mi to chybí O:-)
Reagovat
Davor1
Andy potrebuje nutne vyhrať, keď chce ešte zabojovať o TM. Potrebuje už poriadne víťazstvo, to znamená vyhrať zápas ako outsider, najlepšie nad sv. jednotkou. Keď zopakuje dnešný výkon a pridá ešte niečo navyše, tak to bude 50 na 50...
Reagovat
smazaný uživatel
hmm... to je dost nepredepodobne, Djokovic je vo velikanskej pohode.
Reagovat
smazaný uživatel
*nepravdepodobne
Reagovat
Mayo
pamätám si ako bol v pohode aj v roku 2012 a ako aj komentátor hovoril, že bude veľmi ťažké ho vo finále poraziť a hľa podarilo sa...aj proti RAfovi na RG vlani bol v pohode a hľa prehral ...
Reagovat
Davor1
no neviem, Toronto a Cinci tomu veľmi nenasvedčujú, tu prvé 3 kolá nemal súpera na úrovni, dnes Kohliho porazil bezproblémov, ale to aj Murray Tsongu...
Reagovat
Fandin
A to je - při vší úctě ke Kohlschreiberovi - Tsonga trochu jiná liga.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist