Murray s Hingisovou zůstali neporaženi. Po Wimbledonu dobyli i US Open

9. 9. 2017, 19:34
Aktuality 5
US OPEN - Martina Hingisová a Jamie Murray proměnili i druhý společný turnaj v triumf. Po Wimbledonu ovládli smíšenou čtyřhru také na US Open, když ve finále zdolali Hao-Ching Chan s Michaelem Venusem
Jamie Murray a Martina Hingisová

Šestatřicetiletá Švýcarka Martina Hingisová získala už 24. grandslamový titul. Pětkrát triumfovala ve dvouhře, dvanáctkrát ve čtyřhře a po dnešku sedmkrát v mixu.

Finálovou grandslamovou bilanci ve smíšené čtyřhře má zatím stoprocentní. První titul získala s Indem Mahešem Bhúpatím v roce 2006, v posledních dvou letech bodovala čtyřikrát s jeho krajanem Leanderem Paesem.

Spolu s Murrayem letos vyhrála Hingisová také Wimbledon.

Jednatřicetiletý Brit Jamie Murray zaznamenal celkově 5. grandslamový titul. Loni dvakrát triumfoval s Brazilcem Brunem Soarsem ve čtyřhře mužů, další tři trofeje slavil v mixu. Poprvé v něm slavil už před deseti lety s Jelenou Jankovičovou.

Hingisovou ve Flushing Meadows čeká ještě nedělní finále ženské čtyřhry. Druhý nasazený pár Hingisová a Yung-jan Chan z Tchaj-wanu je poslední překážkou Češek Lucie Hradecké s Kateřinou Siniakovou na cestě k prvnímu společnému titulu.

• US OPEN 2017 •
USA / New York, tv. povrch, 9.480.000 dolarů
sobotní výsledky (09. 09. 2017)
• Smíšená čtyřhra - finále •
Hingisová/J. Murray (1-Švýc./Brit.) - Hao-Ching Chan/Venus (3-Tchaj-wan/N. Zél.) 6-1 4-6 10-8
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

5
Přidat komentář
letityfanousek
letošní US Open vyhrávají samí nesympatičtí hráči, kromě Sloane. Dnešek to potvrdí
Reagovat
Herbert_Hoover
Rafa i Kevin jsou sympaťáci :)
Reagovat
Fandina
Martina je borkyně, přidává jeden titul za druhým. Ale snad to pro letošní USO stačilo ... úsměv a finále debla už přenechá našim holčinám. :-))
Gratulka oběma, občas jsem na ně koukla a hráli dobře.
Reagovat
sprchon
To si piš, že nepřenechá. :D Hradecký holky si to musejí ubojovat. :)
Reagovat
Fandina
To je jasné, že si to budou muset ubojovat, ale doufám, že to tak bude. Hradecké holky s nimi letos dvakrát prohrály, nejdřív ve dvou setech, pak ve třech, tak teď už následuje výhra ... úsměv
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist