Murray v Indian Wells po roce opět selhal, prohrál s Garcíou-Lópezem

11. 3. 2012, 07:47
Aktuality 149
ATP INDIAN WELLS - Turnaj v Indian Wells už přišel o jednoho ze svých favoritů. Svůj úvodní zápas v Kalifornii stejně jako před rokem nezvládl Andy Murray, na kterého si vyšlápl Španěl Guillermo García López.
Andy Murray

Andy Murray letos začal spolupracovat s Ivanem Lendlem a hned vyhrál turnaj v Brisbane. Na Australian Open sice opět první grandslamový titul nezískal, když prohrál semifinálovou bitvu s Djokovičem, Srbovi však minulý týden v Dubaji připravil první letošní porážku. Sám ale ve finále nestačil na Federera.

Čtyřiadvacetiletý Brit ještě před svým odletem ze Spojených arabských emirátů mluvil o tom, jak si uvědomuje, že stát se světovou jedničkou může jen bez výpadků. V loňské sezoně myslel především období po Australian Open, kdy na třech turnajích v řadě nezvládl své úvodní zápasy.

Jedním z těch turnajů bylo také Indian Wells, kde selhal i letos. Murray v souboji se Španělem Guillermem Garcíou--Lópezem nebyl ve své kůži, páchal velké množství nevynucených chyb, naopak nabuzený soupeř hrál bez tlaku a trefoval krásné vítězné údery.

Britský tenista, finalista z roku 2009, za stavu 4-6 a 0-2 odvrátil sérii brejkbolů a v následném gamu vedl na returnu 40-0. Zdálo se, že by se mohl do zápasu vrátit, jenže Španěl hrál lépe. Murray během celého utkání neproměnil žádný ze sedmi brejkbolů a zaslouženě prohrál 4-6 2-6.

Guillermo García-López
"Pořád nevím, co se stalo. V loňském roce bylo snazší porážku pochopit, protože jsem na tom nebyl dobře psychicky. Ale letos je to jiné," uvedl zklamaný Murray.

"Cítil jsem se fyzicky dobře, ale udělal jsem strašně moc chyb," dodal Skot, který se dopustil 34 nevynucených chyb a zahrál o plnou polovinu méně vítězných úderů.

Nečekaně brzká porážka světové čtyřky by mohla alespoň trochu potěšit snad jen kapitána daviscupového týmu Velké Británie. Murray se totiž před pár dny vyjádřil, že za 4 týdny možná své zemi v týmové soutěži v boji o postup do baráže proti Belgiii nepomůže. Jako důvod uvedl velké množství zápasů během března, teď už si však může zahrát maximálně v šesti duelech v Miami. Na Floridě by měl být už zase s Lendlem.

Pro osmadvacetiletého Garcíu-Lópeze je Murrayho skalp druhou nejcennější výhrou v kariéře. Na podzim sezony 2010 si už připsal výhru také nad Rafaelem Nadalem. O postup do osmifinále se utká překvapivě s domácím talentem Ryanem Harrisonem, který vyřadila dalšího nasazeného hráče Viktora Troického.

Svůj úvodní zápas naopak bez problémů zvládl obhájce titulu Novak Djokovič. Kazašského kvalifikanta Andreje Golubjova porazil za 80 minut 6-3 6-2 a postoupil do 3. kola, ve kterém se utká s Jihoafričanem Andersonem.

"Dnes to nebyl hezký zápas, k vidění bylo hodně chyb, ale zvykám si na podmínky," řekl Djokovič po výhře nad Golubjovem.

- ATP MASTERS 1000 INDIAN WELLS -
(USA / Kalifornie, tv. povrch, 5.536.664 dolarů)
sobotní výsledky (10. 03. 2012)

Dvouhra - 2. kolo:
Berdych (ČR) - Stachovskij (Ukr.) 6:7 (7:2), 6:3, 6:4, Djokovič (1-Srb.) - Golubjov (Kaz.) 6:3, 6:2, García-Lopez (Šp.) - Murray (4-Brit.) 6:4, 6:2, Fish (8-USA) - Seppi (It.) 6:3, 3:2 skreč, Almagro (12-Šp.) - Querrey (USA) 5:7, 6:4, 6:4, Giraldo (Kol.) - Nišikori (17-Jap.) 7:5, 6:2, Andújar (Šp.) - Mayer (18-Něm.) 6:2, 6:4, Mónaco (22-Arg.) - Mahut (Fr.) 6:4, 5:7, 6:3, Wawrinka (23-Švýc.) - Ginepri (USA) 4:6, 6:4, 6:4, Harrison (USA) - Troicki (25-Srb.) 7:6 (7:5), 6:3, Anderson (29-JAR) - Kohlschreiber (Něm.) bez boje, Roddick (30-USA) - Kubot (Pol.) 4:6, 7:6 (7:5), 6:3.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

149
Přidat komentář
Labi
docela klasika....petra turnajem buď prosviští a všechny lehce porazí anebo vybouchne...je to docela pech že zrovna dva naši nejlepší tenisté mají "bordel v hlavě" u berdycha to je možná ještě markantnější, možná by si taky měl najmout psychologa jak petra..nebo možná rovnou pět ptž to vypada že ani Petře jeden stačit nebude
Reagovat
smazaný uživatel
tohle nebylo o hlavě, ale o tom že byla po nemoci a dostalo ji astma, už se nemohla skoro ani hejbat, když k ní přišel trenér měla až slzi v očích.. nechápu proč ji všichni hned haníte
Reagovat
freeteepek
Petra měla obvyklou krizi ve druhém setu, jenomže tentokrát se z toho nevyhrabala především kvůli předešlé nemoci a astma. Ty dlouhý výměny ji stály obrovskou spoustu sil. Je otázka, jestli musely být tak dlouhé a proč se Petře nedařilo zakončovat. Viz. můj pokus o rozbor. Jakmile McHale našla recept na Petřinu ultraagresivní hru, měla Petra změnil plán. Spíš než o psychice to bylo o taktice.
Reagovat
smazaný uživatel
pokud bude jrát takhle co bude pohledávat na LOH no za 4týdny je fed cup to se Pálový a si rychle roztočí hlava ýe kvitová je v prdel....................... no po takovým výbuchu bude u Kotyzy pěkně husto.....
Reagovat
VlS
Ostuda není, když někdo prohraje zápas, ostuda je, když člověk neví, jaké se kde píše i (y). To je tvůj obrázek Nagano.
Reagovat
smazaný uživatel
tohle je jen ukázka že kvitová nemá co pohledávat na 3místě žebříčku a je pravdou že je mistr errrrrrrrrrrrrrrrrooooooooooorrrrrrr protože není normalní tolik erorrorrrrrrrrrrru v zápas....
Letos to bude takový propad v žebříčku že se ji bude točit hlava..........
Reagovat
tito
Já bych nebyl tak přísný. Když Roger vypadl v r. 2007 brzo nejprve 2x s Canasem v IW a Miami a následně ve 2K s Volandrim v Římě tak taky žádný významný pokles v žebříčku nepřišel :-)..... A takových příkladů bych mohl uvést podstatně více. Stalo se ale netřeba ji zatracovat. Jo kdyby zpackala celou sezonu, to je jiná ale jeden zápas?
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně Christina! To jsem ani nečekal. Klára jde taky dál. (i když bez boje) Aspoň tady to vychází dobře, když u chlapů je to úplně na .....
Reagovat
freeteepek
Tak Petra to bohužel neustála:-( Jak jí začly docházet síly, rostl počet nevynucených chyb.Christina hrála dobře obranu, ale jakmile se vymanila z tlaku tvrdých úderů Petry, uměla i zaútočit. Bohužel lépe, než Petra, které se nedařilo zakončovat.Tady je pár čísel:
esa 2,dvojchyby 7,vinery 32,UE 46.Po prvním setu kurz na vítěžství McHale byl 34:1! Závěrečná výměna byla jedna z nejdelších v zápase. Petra nebyla schopná zakončit, Christina ukončila krásným kraťasem. Co chybělo Petřině hře? Jednoznačně pestrost. Dokázala si vytvořit tlak, ale od 2.setu se jí postupně přestávalo dařit zakončování. Jak byla unavenější a hrála stereotypně. Christina běhala daleko za zákl. čarou a všechny ty tvrdý rány vracela, než to Petra poslala do pásky nebo mimo. Pak Kotyza Petře poradil, aby chodila víc na síť, jenomže to pomohlo jen částečně. Soupeřka už byla na koni. Takže, co s tím pro příště? Určitě hrát pestřeji resp. ne jenom jeden kraťas za zápas (když soupeřka běhá celou dobu daleko za baselinou), kratší míče nehrát stejně jako ty od základní čáry resp. lépe by bylo ubrat na síle a směřovat je víc do stran, ven z kurtu. A když to shrnu, tak hlavně měnit tempo hry. Petra dnes nehrála ani moc svoje bolíbený slajsy - prostě jen forhend a pumelice z beckehndu. A to je málo. Když náhodou Petra, třeba i nechtíc, změnila tempo hry, McHale dostala do úzkých. Želbohu ne příliš často.
Když se podívám, jak dnes hrála Azarenka, tak ta zahrála polovinu vítězných míčů, než Petra, jenomže ta riskuje jenom, když si potřebuje vytvořit tlak. V zakončení byla dnes Vika přesnější a zdaleka tak neriskovala jako Petra. Ano, Kuzna dělala víc chyb, než McHale v zápase s Petrou, ale to nic nemění na tom, že Petře pořád chybí hra B. Dnes jí navíc chyběly síly a fantazie. Už by se mohla poučit z těch krizí ve 2. setu. Opakuje se to stále dokola. Její dnešní soupeřka dnes hrála pořád stejně, trpělivě a zdaleka ne tak fyzicky náročně, jako Petra, která navíc bojova na poušti s astmatem a byla po nemoci.
Reagovat
tommr
dobrej rozbor. Petra dneska hrála opravdu strašně stereotypně a přišlo mi dokonce jakoby ani moc nebojovala, jakoby se předem smířila s porážkou ...
Reagovat
smazaný uživatel
chudák Peťa :(
Reagovat
smazaný uživatel
Je to smutné, protože jsme čekali měsíc než Petru zas uvidíme. První zápas co byl k vidění a bohužel prohra. Nedá se nic dělat,snad to vyjde příště. Hodně štěstí ve čtyřhře.
Reagovat
vendulkabendulka
Btw Zvonareva odstoupila, Klara jde dal, ceka ji Li
Reagovat
vendulkabendulka
Smutne. Kdo by to byl rekl po prvnim setu
Reagovat
petrulinka
No takže konec, to se nedá nic dělat. Asi jí fakt není dobře, jinak to nechápu, takto si pokazit dobře rozjetý zápas.
Reagovat
petrulinka
Ještě k astma. Syn hraje závodně squash a taky má astma. Někdy má takové klidové období, kdy se mu hraje fajn, odehrává naprosto úžasné zápasy a přístroj nepotřebuje. Pak ale přijde období, kdy to prostě nejde, pořád musí používat přístroj, špatně se mu dýchá a neuhraje skoro nic. Jo to je ten úděl astmatiků.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě není konec! :) 3:4 a jde podávat.
Reagovat
smazaný uživatel
Ach, to jsem asi neměla psát. 3:5 a McHale jde podávat na vítězství. Petře asi opravdu není dobře.
Reagovat
freeteepek
2:4 Petru dohání astma. Síly docházejí.
Reagovat
petrulinka
Mně trefí, srdce mám až v krku. Tak Petra ale umí udělat infarktové stavy. Chudák trenér.
Reagovat
petrulinka
No tak to znám, Petra nemůže dýchat, bere si dýchací přístroj. Syn používá stejný. Ono když se špatně dýchá, tak to jde ztuha.
Reagovat
freeteepek
Petře došly baterky. Prohrála čistou hrou svůj servis. Jen samé chyby. Vypadá to špatně:-(
Reagovat
petrulinka
Uvažuju o tom, že raději půjdu spát, protože mám pocit, že pokud někdo Petru nevzpamatuje, tak se vyhází za chvíli sama.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď by to docela chtělo, to vzpamatování se...
Reagovat
freeteepek
1:1 na sety. Christina se zlepšila na reternu, Petra se unavila z dlouhých výměn. Zvadly jí nohy a projevilo se to na servisu. Začala víc kazit. Hlavně při svém posledním podání to byly jen její chyby. Ta hra na max.riziko má své limity. Petra to dnes vydržela nějakých 45min. Přesně po hodině poprvé prohrála svůj servis. Pak už to šlo s ní zkopce až do konce 2. setu.
Reagovat
vendulkabendulka
Je to bohuzel podle predpokladu. McHale nic zavratneho nehraje, ale jak u vseho stihne byt vcas, jenom ceka az se Petra sama vyhazi. A jak je videt vyhazi se. Petra vypada pekne otravena, snad se trochu zkonsoliduje.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra povolala za stavu 2:5 Davida Kotyzu, krása, slyšet češtinu. Ale pak si vlastní podání superrychle projela, ach jo, ty holky ...
1:1 na sety
Reagovat
petrulinka
Ta Petra je fakt psycho. Tak si to pokazit.
Reagovat
smazaný uživatel
a navíc přestaly jet streamy :-(
Reagovat
freeteepek
Při podání se Petry se vůbec nehraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten Murray mohl mít zdravotní problém.Řádí tam mezi hráči nějaká střevní chřipka,nebo tak něco...Průjmy,zvracení...Proto tolik skrečí.
Reagovat
smazaný uživatel
na to bych moc nevsazel, takovyhle zkraty mel zdycky...
Reagovat
freeteepek
http://ro.lshunter.tv/
Reagovat
freeteepek
Já to sleduju na www.eurosportplayer.cz
Reagovat
petrulinka
Můžete mi prosím někdo říct, kde se dá sledovat zápas Petry? Zatím ho nikde nemůžu najít. Díky
Reagovat
smazaný uživatel
zkus http://www.lshunter.tv/tennis-live-streaming-video.html, minimálně 2 fungují, ale je to občas trhané
Reagovat
petrulinka
Díky, už mi to jde
Reagovat
freeteepek
Ze strany Petry to bylo bez kompromisů...
Reagovat
freeteepek
Petra má brejk v kapse. Vede 1:0. Rozhodčí umí říct "Kvitovááá":-)
Reagovat
freeteepek
Petra vyhrává zatím jen v losování a volí příjem. Vidět po tolika dnech konečně obrázky ze stadionu (a na nich naši hvězdu), je skutečně úleva. Sluníčko svítí, je tam skutečně hezky. Pro detailisty: Petra nastupuje opět v čelence:-) Tak teď to vypadlo...Christina má kšilt. Holky už se rozpinkaly. Začátek se blíží...
Reagovat
smazaný uživatel
kde to chytáš? nemohu najít žádný funkční stream
Reagovat
smazaný uživatel
už je to OK, už se mi cosi rozjelo
Reagovat
freeteepek
Čekám na zápas Petry. Záběr ze stadionu č.2 už je k dispozici... A holky právě přichází!
Reagovat
freeteepek
Vika roznesla Světlanu na kopytech. Kromě prvního gamu hrála bezchybně. Světa byla úplně bezzubá. Ani sázet se nedalo, kromě začátku, bylo to o ničem. Proti Petře ve FED Cupu hrála Kuzna rozhodně líp.
Reagovat
VlS
brejkla Viku hned na úvod. Nic to neznamená, zvlášť u Světlany, ale uvidíme. Já tedy až ráno, protože v 5 vstávám, tak jdu spát.
Reagovat
VlS
A už je brejk vrácenej, to byl fofr
Reagovat
tommr
aby ten úvodní brejk nebyla jediná hra kterou Kuznetsovová dneska získá ...
Reagovat
smazaný uživatel
Dosti potupný výpadek Andyho opět po roce, jsem zvědav jestli to na jeho i tak slabé psichyce nezanechá na zbytek sezony stopu.
Reagovat
freeteepek
Začne hrát za chvíli. Už jsem celej napnutej.
Reagovat
pepin
Ted říkali, přímý přenos ve 23:00 Vika.
Reagovat
tommr
pokud jsem to dobře pochopil tak Kingová vzdala Kerberový a ta tudíž postupuje bez boje. Což ale taky znamená, že pokud si dneska Petra poradí s tou Američankou tak půjde v osmifinále na odpočatou soupeřku. To není dobrá zpráva ...
Reagovat
smazaný uživatel
Kerber bude spíš nerozehraná, 4 dny bez zápasu v singlu.
Reagovat
VlS
Holky jsou trénované,buď klidnej, zápas pro ně nic zvláštního není. A Angelique když nebude hrát, tak bude trénovat, sedět na zadku nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes k vidění už i WTA :)
Reagovat
dadaft
Julia zřejmě nedovolí nějaký výživnější předkrm před Kuznetsova - Azarenka. *** Petra Kvitová ze záznamu zítra po poledni.
Reagovat
tommr
to o tý Petře víš odkud?
Reagovat
smazaný uživatel
petra hraje o půl jedné, tak pokud nejdeš ráno do práce/školy tak to taky zvládneš :)
Reagovat
dadaft
říkali to na začátku přenosu - Kvitová i Radwanská zítra ze záznamu po 12 hod (myslím na Eurosport 2).
Reagovat
tommr
tady panuje nějakej komunikační chaos ...
Petra by pokud vím měla hrát naživo nejdřív od 1:30 našeho času (podle průběhu předchozích zápasů to může bejt ale i výrazně později). Mám tomu co píše dadaft rozumět tak, že naživo to v televizi nebude, ale uvidíme jen záznam, kterej se bude vysílat zítra po poledni?
Reagovat
pepin
O Petře říkali, že by jsme ji měli vidět, ale ne dříve než kolem půl jedné, dále bychom měli vidět Viki i Agn. Dále Rogera a Nadala. Del Potro horko těžko první set 7/5. Jilia také bojuje, první set 6/3.
Reagovat
tommr
v programu Eurosportu je zítra tenis na jedničce od 11:00 do 13:00 a na dvojce od 10:00 do 11:30 ...
Reagovat
ludolf
V 0:30 - změnil se čas, takže posun je už jenom 8 hodin, podle programu ne dříve než v 16:30 místního (ale už jsou tam nějaké přesuny). Na LiveScoreHunter mají dokonce čas 23:30.
Reagovat
ludolf
Předešlá poznámka byla na tommra a čas zápasu Kvitové.
Reagovat
dadaft
tak jsem to pochopil. Live Julia a Vika, Petra a Aga zítra ze záznamu.
Reagovat
tommr
díky za upozornění - já jsem ted trochu mimo a vůbec jsem to nezaregistroval. Nevíš taky náhodou proč se ten čas změnil? Jde o přechod na letní čas?
Reagovat
pepin
Na nova sportu říkali, že bychom měli vidět to co jsem již zde napsal.
Reagovat
ludolf
Jo, měl by to být přechod na letní čas. Na 2 se hraje už 2. zápas (King prý odstoupila), takže Petřin čas by se neměl posunovat dozadu. (Pokud tam Goerges dali místo Bghdatise a ne navíc).
Reagovat
pepin
Ještě jsem zapomněl, Péta hraje na 2, ostatní na centr.
Reagovat
dadaft
aha. já mluvil o eurosportu
Reagovat
tommr
já mám momentálně k dispozici jenom Scoreboard a podle toho to vypadá, že Goergesovou šoupli na S2 místo toho zrušenýho zápasu Kingový a na programu se tudíž asi jinak nic nezmění - Petra by v tom případě měla hrát čtvrtej zápas na S2 ne dřív než v 00:30 podle toho novýho času ...
Reagovat
pepin
Souhlas, takhle by to mělo být. A s tou Petrou uvidíme, hlavně aby dnes vyhrála. Nejlépe ve 2 setech, aby šla brzo z kurtu.
Reagovat
tommr
jasná věc - hlavně at Petra vyhraje a čím dřív to bude tím líp. S tou McHaleovou to ale určitě nebude mít lehký - jde o velice talentovanou hráčku, která hraje stylem, kterej Petře moc nevyhovuje ...
Reagovat
pepin
Když chce nahoru, musí být jedno, kdo proti ní nastoupí. Myslím si, že je ted odpočatá a tak by ji to nemělo až tak vadit. Julia vyhrála.
Reagovat
smazaný uživatel
na ofic stránkách je not before 4:30 což je u nás pokud se nemýlím 0:30 :)
Reagovat
pepin
Tak se jdeme podívat jak na tom je D. P. a zda bude mít na to dostat se do první 4 nebo 5 jak se zde vede diskuze. Odhlásil se z turnaje Monfils.
Reagovat
tommr
co je s tím Monfilsem - zase kolena?
Reagovat
pepin
Já jsem zaslechl jen zdravotní problémy a myslím, že říkali žaludek.Ale nevím to jistě.
Reagovat
tommr
ten chlap je taky pořád zraněnej ...
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak kdyby mne někdo přinutil na kurt nastoupit ve třičtvrtě na šest ráno, tak bych s Garciou-Lópezem prohrál taky.
Reagovat
gigin
kdybys šel na kurt přímo z nějaké "akce", tak bys možná překvapil :-D
Reagovat
Denis92
az nato ze miestny cas bol uplne iny
Reagovat
Stan_Borowitz
fakt, jo? Já myslel, že čas je všude stejný. No tak to bych určitě vyhrál, kdyby tam byl jiný čas. Ale já tomu stejně nevěřím, čas je čas - musí být přece všude stejný, jinak by se srážely tramvaje, ponorky a lanovky.
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že to od Stana byla ironie :-)
Reagovat
gigin
lanovky né, twl :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ty vole, ty seš tady poslední dobou nepochopen nějak dost často. :-)))))
Reagovat
Stan_Borowitz
To víš, to je úděl géniů (a šílenců...)
Reagovat
smazaný uživatel
Nebyl to minule taky Slovák, co nepochopil tu tvou ironickou poznámku na Rogera, i když jsi přímo do toho komentu napsal, že to není myšleno vážně? :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Přikládám pro zpestření nedělního odpoledne video pro milovníky večírků a spáleného benzínu :

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YY6fiqmZNvU
Reagovat
gigin
Pěkné :-) Ta Ana je neskutečné brko !!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tady je víc holek... Líbí se mi, jak Ana a Sorana chodí často spolu. To je neskutečná koncentrace krásy. :)
http://www.youtube.com/watch?v=tQolnkLI_4Y&feature=relmfu
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, jo dobrá trefa :) Majitel turnaje to podává ve velkém stylu, ani se nedivím, že favoriti zde, padají jak muchy :)
Reagovat
tommr
místo silná čtyřka by se měl důsledně používat termín 3+1. Murray se těm prvním třem nemůže v ničem vyrovnat ...

Vyřazení Nishikoriho je pro mě větší překvapení než vyřazení AM. Pro Berdycha se tak otevírá velká šance na čtvrtfinále, protože Nishikori by pro něj asi jinak byla konečná. Proti Roddickovi to sice nebude mít lehký, ale pokud ho udolá, tak Almagro je pak pro něj mnohem lehčí soupeř než Nishikori ..
Reagovat
dadaft
možná už to brzy bude 3 + 2 (Murray, del Potro)
Reagovat
tommr
jj řek bych, že Del Potro je už ted lepší než Murray. Zatím ho trochu brzdí nasazování - má totiž proti Murraymu velkou nevýhodu v tom, že na každým velkým turnaji narazí na někoho ze silný čtyřky už ve čtvrtfinále. Jakmile se ale jednou dostane na čtvrtý místo před Murrayho a karta se obrátí tak se můžou začít dít velký věci ...
Reagovat
smazaný uživatel
To je podle mě blbost, Del Potro musí pravidelně musí top 4 ukazovat, že na to má a porážet je. S Murraym i Federerem má tristní bilanci, jediný, na koho si může věřit, je Nadal. Podle mě je Del Potro pořád pátý v pořadí a bude to tak ještě celkem dlouho.
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě mi řekni, v čem je jako lepší, Murray je komplexnější a vyrovnanější (to, ež ted vypadal si strč za klobouk).
Reagovat
smazaný uživatel
Když už se chceš v tomhle pitvat tak vzhledem k výsledkům za poslední rok to není 3+1, ale 2+2.
Reagovat
dadaft
Když si vzpomenu, jak ve finále USO 2009 vyklepl Federera 6-2 ... - když jsem ho viděl loni, nevěřil jsem, že může myslet na desítku, natož na pětku ... - umí hrát ďábelsky.
Reagovat
dadaft
6-2 v pátem setu samozřejmě ))
Reagovat
gigin
Andyho je samozřejmě daleko větší překvapení, než podobný osud Japonce. Po výsledcích a předvedené hře na AO a v Dubaji, to nečekal asi nikdo. A navíc Andy měl být ozdobou turnaje !! Prostě velká škoda. Z hlediska chladného kalkulu ve prospěch ND je to možná příznivé, ale jejich případné semi by bylo super !! Fakt škoda, no :-(
Reagovat
tommr
loni vyhučel Murray v prvním zápase jak v IW tak v Miami - on si prostě nedokáže udržet stabilní dobrou formu delší dobu ...
Jinak mě jeho vyřazení ale taky mrzí - otevírá to totiž cestu do SF pro Fishe a pro Isnera jejichž hru opravdu nemusím ...
Reagovat
gigin
já o tom loňském výpadku vím. Ale letos mi přijde AM trošku vyspělejší. Navíc za zády s Ivanem Lendlem. A mám z něj (jako fan ND) velký respekt, až strach :-) Proto ten můj maximální údiv. No pokud se to bude dál vyvíjet ve stylu těchto překvapení, tak semi ti teď teda neodhadnu :-D
Reagovat
tommr
Lendlova práce se může nějak pozitivně projvit až po delším čase a osobně dost pochybuju, že z Murrayho udělá šampiona ...
V semifinále bude jako obvykle silná trojka a jeden hráč do počtu - nejspíš Fish nebo Isner. Pro tebe jako fanouška Djokoviče to musí bejt úplnej sen ...
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, už tam vidím Fishe s tou extra formou.
Reagovat
VlS
Souhlas, míčky asi zbírat nepůjde :-)
Reagovat
gigin
Fishe a Isnera si já neberu raději do huby. Nenechám se zase "čistit" :-DD
Reagovat
smazaný uživatel
ale prosim te:) Jako myslis adminem? :)
Reagovat
gigin
nééé !! Adminem ne :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to naopak:) Na tomhle foru fandit sympatakovi Johnovi, to je spis odvaha...:)nemluvne Mardy... Na to mas velmi rychle a jednoduche cistici reakce:)

Ale uznavam je tu jeste mnohem horsi moznost, to uz se rovna tzv. spolecenske sebevrazde:D pokud tady nekdo fandi jedne nejmenovane hracce:D
Reagovat
gigin
Bingo !! Jsi velmi bystrý !! :-)) Stačí mi to s Djokem :-DDD
Reagovat
steve79
Vypadná ti Murrayho mě hodně překpvapilo. Podle výsledku to vypadalo docela jednoznačně. Dneska tipuji hladký postup jak Nadala, tak i Federera. Nejvíce mi vadí takový velký časový rozdíl:D Nejlepší zápasy budou začínat až tak ve tři ráno.
Reagovat
Pe3k
Souhlas.
Reagovat
tommr
s tím bych si dovolil polemizovat - ledaže by si považoval za zajímavý vraždění nevinátek v podobě zápasu Federer-Kudla ...
Já si myslím, že mnohem zajímavější a vyrovnanější zápasy budou k vidění už brzo z večera - třeba Monfils-Davydenko, Muller-Tipsarevic nebo Ferrer-Dimitrov. Z mýho pohledu bude samozřejmě zajímavej i zápas Štěpánek-Malisse ...
Reagovat
smazaný uživatel
Včera bol celkovo zvláštny deň v Indiana Wells. Gasquet, ktorý vyhrával 6:4 5:3 nakoniec prehral. Bennetau to podobné, Murray vypadol a pod.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě na zde viditelné statistice zaujalo, že má Murray víc winnerů, přestože to není jeho parketa a podle článku jeho soupeř trefoval krásné vítězné údery. Naopak má mnoho nevynucených chyb. Podle mě to znamená, že se začíná snaha o aktivnější tenis stupňovat a Andy se prostě vyházel jako se to stávalo Tomovi. Mohl by mi někdo říct, kdo to viděl, zda to tak bylo?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pro mě naprosto příšerný den. Vypadli Murray, Querrey I Nišikori. Dnes vypadne i Baghdatis a turnaj pro mě ztrácí náboj. Stejně to nakonec zase skončí tříhodinovým pinkáním Nadala a Djokoviče a na to fakt nejsem zvědavej.
Reagovat
dadaft
hmmm, mluvíš mi celkem z duše. ale už jsem pořešil: Kvitová - McHale nebo Radwanská - Pennetta, to jsou pecky, na které se těším...
Reagovat
tommr
v ženský části turnaje by moh bejt zajímavej i zápas Azarenková-Kuznetsovová ...
Reagovat
dadaft
jj )) - a v příštím kole snad Zvonarevová - Li. To bude srdcovka.
Reagovat
tommr
k tomu zápasu doufám vůbec nedojde. Dneska budu držet palce Kláře Zakopalový a Zheng Jie ...
Reagovat
pepin
Souhlasím s Tebou a jsem hrozně zvědavý, zda to Viki zvládne o čemž nejsem tak přesvědčen. Záleží, jak to K. půjde.
Reagovat
tommr
spíš bude záležet na tom jak to půjde Azarenkový - pokud bude blbnout jako proti Barthelový tak by se jí to tentokrát mohlo vymstít. Kuznetsovová je přeci jen o něco zkušenější než Barthelová a určitě by toho využila líp ...
Reagovat
smazaný uživatel
tak ti treba murray daroval si novakovi titul este raz srdecna vdaka
Reagovat
smazaný uživatel
No nejni to krasny? V nedeli se vzbudit, kouknout na net a hned si precist, ze Murray prohral, to nam ten den kraaasne zacina:)
Reagovat
anajka
Tiež ma to vždy nechtiac poteší. Ale bohužiaľ to neprebilo tú horšiu správu dňa.
Reagovat
a.magerova
Jakože Fico....
Reagovat
gigin
:-DDDDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
To je potěšující no, škoda že sem to neviděl. Tak třeba teď vyhraje debla s bráchou
Reagovat
smazaný uživatel
V deblu dokonce hrajou proti kamarádům z Davis Cupu Flemingovi a Hutchinsovi, kteří nedávno získali titul.
Reagovat
smazaný uživatel
no zajímavý výsledek, bych vážně nečekal
Reagovat
Pe3k
Murray tobě nepomůže ani Ivan hrozný!
Reagovat
gigin
kurňa tak to jsem nečekal, ani v nejdivočejším snu !! Pomýšlel a vyhlížel jsem na "naše" semi (s obavami) a teď toto !! Tak upřímnou soustrast :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, díky, tak snad aspoň Novak dojde do toho finále a tam vyhraje.
Reagovat
a.magerova
Svých loňských 10 bodů obhájil - tak vo co jde ?!
To my s Rogerem obhajujeme 360, Rafa 600 a vy s Nolem 1000 a to je větší nálož :-))
Reagovat
a.magerova
Nole to má 100x horší než Andy :-))))
Reagovat
gigin
Jako Fico dobrej, ale toto je spíš k pláči :-)
Reagovat
smazaný uživatel
smutna pravda, me se dost dotkla i Krasna Horka, ten hrad byl nadherny.. :-( Alespon, ze je pry v poradku depozitar ... To jsou ale zpravy......
Reagovat
VlS
No, já bych plakal spíš nad volebním triumfem populisty, ale nebudu sem tahat politiku.
Reagovat
smazaný uživatel
O body u něj vůbec nejde na Ferrera s Tsongou má obrovský náskok, tady jde spíš o sebevědomí, i když je fakt, že jsem doufal, že tu něco pořádněho nahraje a začne dýchat Rogerovi na záda.
Reagovat
gigin
takové smutné výpadky, to je snad horší, než být tím mimozemšťanem. Ale teď mluvím fakt vážně ...
Reagovat
smazaný uživatel
kdybych chtela zustat fakt vazna, tak jsem s VISem, nejsmutnejsi JE Fico, ale nepatri to sem, takze pst!
Reagovat
gigin
si zvolili, to mají. Mi to stejně přijde všechno stejná pakáž a v podstatě je mi to úplně jedno. Už několik let! Ale ano, pst :-DD
Reagovat
a.magerova
Mi je zase zle z těch co podpálili tento hrad (jsou všude na světě a všude jen škodí), ale taky pšt :-((
Reagovat
pepin
No s tím dýcháním jsi to trošku přehnal, protože se zdá, že k Rogerovi má hodně daleko a to nejen v bodech. Je mi ho líto.
Reagovat
VlS
Krásnou Horku znám, je to škoda a zapálil jjí blb vypalující trávu, blbové okolo, kteří se na něj dívají a nechají ho (i když je to zakázané) a všichni se pak diví, cože se to stalo. Ale to fakt o tenisu není.
Reagovat
pepin
To máš pravdu, to o tenise není, ale jdi něco řešit a druhý tě bodne nožem. Takže je holt lepší tady diskutovat a zůstat na živu. Tak jsme to dopracovali.
Reagovat
smazaný uživatel
Stihl jsem až poslední game, ale tohle je prostě blamáž, ostuda, nevím jak lépe to vyjádřit. Pokud se chce fakt někam posunout a nezabřednout do konce života na čtvrtém místě a bez grandslamu, tak se tohohle musí vyvarovat. Navíc při jeho stylu hry nemůže mít 2x víc nevynucených chyb než winnerů.

Snad mu Ivan dá co proto a v Miami něco ukáže, přeci jen tam trénuje skoro po většinu sezony, takže by toho mohl využít. Je to možná tak, že Leon Smith může mít tak trochu radost, proti Belgii už to Britové bez něj nezvládnou.
Reagovat
Heather_Fedex
co to ten kluk vyvadel??
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist