Murray v Římě nedohrál zápas. Možná přijde o French Open

15. 5. 2013, 16:38
Aktuality 150
Skrečí skončila generálka Andyho Murrayho na letošním French Open, který možná bude muset letos vynechat. Druhý tenista světa se v dnešním utkání se Španělem Granollersem nechal ošetřovat a poté, co srovnal na 1:1 na sety, divoké utkání vzdal. Ze hry o titul už je také osmý nasazený Francouz Tsonga, který neuhrál ani set proti Jerzymu Janowiczovi.
Andy Murray

Andy Murray dnes slaví 26. narozeniny, ke kterým si mohl nadělit postup do osmifinále turnaje Masters v Římě. Třetí nasazený hráč ale krátce před French Open kvůli zdravotním problémům neobhájil loňské umístění.

Brit už při svém prvním servisu musel odvracet brejkbol; to se mu ještě povedlo, ale v šestém gamu už se Marcel Granollers dočkal. Při vlastních podáních Španěl nezaváhal a úvodní dějství vyhrál 6-3.

O moc lépe si Murray dlouho nevedl ani ve druhém setu, v němž dvakrát po sobě ztratil podání a prohrával 1-2. Tehdy si britský tenista vyžádal ošetření a krátce po něm znovu ztratil servis. Granollers byl za stavu 4-1 blízko cenné výhře, ale na tu si ještě musel počkat. Murray díky dvěma brejkům srovnal, a nevzdal se ani za stavu 4-5, kdy se třetím brejkem v řadě znovu dostal do zápasu.

Set tak dospěl do zkrácené hry, v níž Andy Murray od stavu 4-5 vyhrál tři výměny a srovnal tak na 1:1 na sety. Hned poté, co si úřadující šampion US Open vynutil třetí set, však soupeři podal ruku a zápas vzdal.

"Mám problémy s dolní části zad. Trápí mě už nějakou dobu," vysvětlil Murray důvod své skreče. "Byl bych hodně překvapený, kdybych v Paříži hrál. Musím si naplánovat, co budu dělat příštích pár dnů, a potom se rozhodnu, jak to s Paříží bude. Chci si jen být jistý, že to zmizí. Mám s tím problémy už od konce roku 2011 a loni se to během antukové sezony zhoršilo," dodal.

Pro Murrayho by letos měl být prioritou Wimbledon. Na londýnských travnatých kurtech vloni ztroskotal ve finále, chuť si pak v All England Clubu trochu spravil následným olympijským triumfem.

Na antuce se Murraymu dlouhodobě nedaří a ještě nikdy na tomto povrchu nezískal titul. Minulý týden v Madridu podlehl ve čtvrtfinále Tomáši Berdychovi, v Římě je jeho maximem semifinálová účast z roku 2011.

Zdravotní problémy vyřadily v Římě ze hry také finalistu předchozího podniku v Madridu a vítěze z Oeiras Stanislase Wawrinku. Švýcar měl po včerejší bitvě s Argentincem Berlocqem odehrát utkání s Alexandrem Dolgopolovem, ovšem kvůli zraněnému stehnu z turnaje odstoupil.

Ze hry o titul už je v italské metropoli také osmý nasazený Jo-Wilfried Tsonga. Francouz byl v duelu s Jerzym Janowiczem favoritem, ovšem proti výborně hrajícímu Polákovi se za celý zápas nedostal k jedinému brejkbolu. Tsonga si sice při svém servisu dovolil v utkání jediné zaváhání, ale víc dnes Janowicz nepotřeboval: nenasazený tenista svůj brejkbol proměnil, druhou sadu poté vyhrál ve zkrácené hře a po necelé hodině a půl se tak mohl radovat z vítězství 6-4 7-6.



Cestu za šestým letošním a již sedmým titulem z Říma odstartoval hladkou výhrou Rafael Nadal. Španělský favorit ve svém prvním zápase smetl 6-1 6-3 domácího Fabia Fogniniho a vyhrál tak 11. zápas po sobě. V této sezoně upravil parádní bilanci na 31 výher a pouhé dvě porážky.

"Myslím, že jsem odehrál dobrý zápas. Udělal jsem vše pro to, abych postoupil dál. Fabio na začátku udělal hodně chyb, ale raději mluvím o sobě. A já byl agresivnější, když jsem měl příležitost," komentoval Nadal.

Ve třetím kole se utká s nebezpečným Ernestsem Gulbisem, se kterým sice vyhrál všech pět vzájemných duelů, ale jen jednou bez ztráty setu. Ve třech setech Lotyše zdolal před třemi lety v římském semifinále či letos v Indian Wells.

"Zítra budu hrát proti soupeře, který je velmi nebezpečný. Hraje dobře a má skvělou sezonu. Letos jsem proti němu odehrál těžký zápas v Indian Wells... Je to agresivní hráč, má skvělý servis, velké údery od základní čáry. Musím hrát opravdu dobře, pokud chci mít nějakou šanci," uvedl Nadal.

Gulbis ve druhém kole smetl dvakrát 6-1 Srba Viktoria Troického, proti kterému vyhrál 21 z 23 prvních servisů a zahrál i tento skvělý úder z otočky.

 

Ve čtyřhře vyšel první zápas Radku Štěpánkovi s Tomášem Berdychem, kteří si spolu zahráli poprvé od loňského vítězného finále Davis Cupu. Český pár zvítězil nad domácí dvojicí Daniele Bracciali/Andreas Seppi hladce 6-4 6-2.

Výsledky - Řím - muži (antuka, dotace 2.646.495 eur):
Dvouhra - 2. kolo:
Granollers (Šp.) - Murray (3-Brit.) 6:3, 6:7 (5:7) skreč, Nadal (5-Šp.) - Fognini (It.) 6:1, 6:3, Janowicz (Pol.) - Tsonga (8-Fr.) 6:4, 7:6 (7:5), Dolgopolov (Ukr.) - Wawrinka (15-Švýc.) bez boje, Chardy (Fr.) - Nišikori (16-Jap.) 6:4, 6:1, Simon (Fr.) - Južnyj (Rus.) 7:5, 6:3, Paire - Benneteau (oba Fr.) 6:7 (3:7), 6:4, 7:6 (7:4).

Čtyřhra - 1. kolo:
Berdych/Štěpánek (ČR) - Bracciali/Seppi (It.) 6:4, 6:2.

Komentáře

150
Přidat komentář
smazaný uživatel
Co Delpo? Vypadne už dnes proti Pairemu, nebo až ve čtvrfinále proti Chardymu?:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si ze mě děláš legraci :´-|
Především. Del Po je pánes, zbytek je nedůležitý.
Reagovat
Fandina
super. Gratulka. Jen tak dál Baruš ... pojď pojď pojĎ
Reagovat
tommr
to byl od Báry hezkej obrat. Snad už je definitivně zpět ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Peťo, Adam dneska vyhrál. Tak se pochlap a vyhraj taky :)
Reagovat
Fandina
Adame gratulka, jen tak dál ... pojď pojď pojď
Reagovat
Fandina
Na Noleho se dobře připrav. Antuka je pro něj lepší než pro tebe, ale když ta to přijde, každý je porazitelný. Tak držím palce Berdo a ... pojď pojď pojď!
Reagovat
Fandina
go go go!
Reagovat
smazaný uživatel
Co to předvádíte?:-OOO
Shoda--> Jelena UE
Výhoda Li--> Li UE
...a teď jsem to zakřikla:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Víš jaká je to legrace teď sázet v Live skóre? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda. Konec.
Reagovat
Fandina
Teď velká 6:5 ve druhém Jankovič a na vítězství Li Na 26
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace, Jeco:-)...Na Li dneska úplně mimo, 62!!! UE...:-(
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.q3.cz/images/55Jeca_NaLi.png

To musel bejt hroznej zápas:-(:-D Stačilo mi koukat na posledních pár gamů.
Reagovat
smazaný uživatel
62 je fakt moc :D
Reagovat
smazaný uživatel
On zase ten zápas byl extra dlouhý. Jak se tam bily ve shodách. Takže to číslo dost naskákalo.
Reagovat
Fandina
Je to hodně a ještě se jedná jen o dva sety. Sice bylo 31 winerů, ale to nic neřeší.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš recht, hrálo se dlouho a dost výměn...
Ale i tak, z celkových 207 bodů mít 63 UE, to je fakt hodně.
Reagovat
tommr
to by mě zajímalo jestli hrála Li Na tak špatně nebo Jankovicová tak dobře? Každopádně je to velká senzace a pro Jankovicovou to snad znamená už definitivní návrat do první dvacítky ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Podle statistik to vypadá jasně, Na Li hrála tak špatně. Jelena měla ten poměr winners/UE taky dost špatný, navíc u obou hodně slabé využívání šancí...
No nic, já tu výhru Jeleně samozřejmě přeju, ale v dalším kole (kde narazí na jednu z dvojice Vinci/Halep) musí předvést lepší výkon. Nebo doufat, že se vychybují jako dneska Na Li:-/
Reagovat
Mayo
Berďa bude v úlohe fackovacieho panáka proti Djokovičovi
Reagovat
kohlik
nevite jak to vypDa s Barou Z.Str.?
Reagovat
tommr
Bára vede ve třetím setu už 3:1 a podává ... :)
Tady to můžeš sledovat na live scores: http://scores.itftennis.com/?alias=itf&layoutid=72&versionid=1&language=en
Reagovat
Fandina
Live score
http://scores.itftennis.com/?alias=itf&layoutid=72&versionid=1&language=en&tID=W-C100-CZE-01A-2013
Reagovat
petrulinka
Tome super, gratulace!!! :-) Ale ty dvě mě pěkně štvou, jak jsou už dlouho na kurtu, to se Petra dostane na kurt kdoví kdy. A rozčilovat se zase na noc? To není zdravé! :-)
Reagovat
PetaM
Já jsem za to i docela rád :D V 5 jdu na tenis a vrátím se v 7, takže doufám, že jí aspoň trochu stihnu :D Abych se mohl trochu nervnout :D :D
Reagovat
George_Renel
výborně, co v Římě musel, to nahrál. Gratulace!
Ale jedno překvapeníčko navrch by nebylo vůbec špatné.
Reagovat
tommr
jj Tomáš už má splněno. Proti Djokovicovi může jen překvapit ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
dnes neměl den, spousta chyb...Novakovi stačil průměrný výkon.
Reagovat
tommr
neříkal jsem ti to? Dolgopolov je strašně přecenovanej tenista ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Záblesky tam byly...když chtěl, tak Novaka honil po kurtu těmi svými prudkými údery, vystřihl pár krásných dropshotů...ale chyb udělal vážně příliš.
Reagovat
smazaný uživatel
Přeceněňovaný rozhodně ne, on má schopnosti na top 10 s prstem v nose, u něj je problém v hlavě. Buď nemá motivaci, nebo si vsadí, prostě blbec.
Reagovat
smazaný uživatel
chudák Anderson.. třetí Masters kde ho zastaví Berdych
Reagovat
George_Renel
to takhle půjde dál, tak ani není třeba hrát. Stačí opsat zápis z předchozího utkání a Tomáš jde dál. No, ale zatím to byl je 1. set.
Reagovat
kada.tom
byl to jen 1. set, ale ve 2. Berďa už jasně dominuje ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
zase vyhrál proti Andersonovi set v poslední chvíli:-D:-D...výborně;-)
A Jeca taky jede, set proti Na Li...
Reagovat
smazaný uživatel
Takže 7-5 6-2...janekdův zdroj se mýlil:-)))

A Tomáš má i hodně dobré statistiky- 25 winnerů, 7 UE...
No, čtvrtfinále Novak-Tomáš si užiju. Pokud půjde Tomášovi servis a nebude se bát hrát ty svoje zabijácké forehandy, mohlo by být drama:-X
Reagovat
smazaný uživatel
Ale klepali jste se, co? Za stavu 1:3 a 0:40, co? Ten Kevin je zralý k Chocholouškovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Ani jsem neviděla, že tenhle stav byl, koukala jsem na Novaka...ale jestli Tomáš odvrátil všechny dablbrejkboly, tak je pánes:-P:-D
Reagovat
tommr
bylo to 2:4 a 0:40 při podání Tomáše a v tu chvíli jsem opravdu věřil, že ten tvůj tajemnej zdroj bude mít zase pravdu. Naštěstí to Anderson jako obvykle pokonil. Ten chlapec už musí mít z Toma pořádnej mindrák ... :)
Reagovat
kada.tom
někdy je mi toho chlapa docela líto, ale ... 1. set je Berďův :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tom hraje? Zatím dávají Djoka, na streamu jsem nic nenašla..
Reagovat
smazaný uživatel
Beru zpět, už ho mám :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ani mi to vůbec nevadí, kdyby na FO nehrál :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm a v Římě prší...
Reagovat
petrulinka
No a já se ženu domů, ať vidím hrát Tomáše. Tak to mi zbude dnes asi jen hokej :-)
Reagovat
tommr
ženský už ale hrajou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Už jo...zrovna dvě mé oblíbenkyně:-/:-). Za chvíli i chlapi.
Reagovat
tommr
jj už se rozehrávají i chlapi. Snad si ten déšt už dá pokoj ... :)
Reagovat
steve79
Nadal hraje od Madridu v neuvěřitelné formě. Jestli bude takto hrát dále, tak ho ani Novak neporazí. Murray hraje na antuce opravud tragicky. V monte Carlu vypadl snad ve třetím kole, Madrid čtvrfinále a ted druhé kolo. Jestli se chce stát někdy světovou jedničkou, tak musí zlepšit svoji hru na tomto povrchu.
Reagovat
Pe3k
Murray se stane světovou jedničkou jedině v případě, když bude Nadal a Djokovic delší dobu zraněný...Jinak nemá nárok.

Djokovic Nadala smázne, pokud k souboji dojde...
Reagovat
Stan_Borowitz
Ještě je tady jedna možnost - že by se antuka zrovnoprávnila s trávou a hrál se na ní jeden GS a dvě "dvěstěpadesátky"....
Reagovat
Mayo
Nadal má od neuveriteľnej formy ešte daleko...neuveriteľná forma bola na French Open 2012 kde hral neuveriteľne
Reagovat
smazaný uživatel
Cédric, ten připrdlý pytlík černé žluči, který minulý týden v Barce neuznal proti Rafovi jasný, třiceticentimetrový out, který mu přistál pod ctěným ovarem, by měl sám abdikovat. Být Troickým, tak se na něj vykašlu, a prostě odejdu - nejde to, ani lajna nepadne, hádat se asi nemá smysl. Toto byla přece jen šaškárna. Ale jako to zde píšu vždy, proti zhůvěřilé nadvládě sudích je třeba se bouřit, pokud je to z přesvědčení (v tenise, na rozdíl od např. fotbalu to má navíc člověk na vlastní triko). Když minulý týden napomínali Andersona s time violation na servisu, zatímco on postaru, gentlemansky čekal až se seřadí podavači, soupeř a lidstvo na tribunách, nedivím se, že vykypěl i on, který nevykypí nikdy, tj. jen další důkaz drzé demence některých sudích.
Reagovat
smazaný uživatel
Niečo na tom bude..Nie je nič horšie ako keď osobná ješitnosť sudího presiahne jeho rozhodcovské kompetencie..
Reagovat
VlS
Chlapi, problém je v tom, že tam ten rozhodčí musí rozhodnout o momentu, kterej se odehraje v setinách sekundy a ze vzdálenosti cca 12 - 15 m. Nezávidím jim to, není to snadné a sem tam se stane chyba, nemyslím, že příliš často.
Jeden míček může obrátit zápas jen tehdy, když je hráč psychicky labilní.
V konkrétním případě se kloním k tomu, že míč byl OK a Viktor měl věcně pravdu, jeho reakce však byla neadekvátní a sám se vykypěním poškodil víc, než ho poškodil sudí potenciálně špatným rozhodnutím.
Pokud nebude jestřáb i na antuce, budou tyto problémy nastávat. Ani jestřáb není neomylný a milimetrová rozhodnutí in/out mohou být taky blbě, ale protože jestřáb je technika, nezkouší ho nikdo ukecat a rozhodnutí bere každý jako fakt bez zbytečných vášní.
Reagovat
Stan_Borowitz
Nikdo není neomylný, ani rozhodčí... tak či onak, rozhodčí má konečnou rozhodovací pravomoc, a pokud rozhodne špatně, je to v podstatě to samé, jako když míček odfoukne do autu náhlý poryv větru. Prostě zásah vyšší moci. V obou případech hráč zahrál Předpokládám ale, že profesionální organizace jako ATP má nějaký systém hodnocení rozhodčích a hráč má možnost si na výkon sudího oficiálně stěžovat. To je správný postup, nikoli divadlo na kurtu. Na druhou stranu, ve vypjatých zápasech může být hodně nervozity a navíc - nikdo nejsme z kamene. Je-li dobře provedeno, může takové divadlo být nakonec i divácky atraktivní...

Na obranu rozhodčích je třeba ještě poznamenat, že to s hráči nemají občas vůbec jednoduché. Vzpomeňme například Štěpánkův hindrance v zápase s Isnerem a jeho následný trapný výstup, když Lahyani celou situaci posoudil a rozhodl naprosto správně. Podobně tomu bylo i u Janowicze na AO...
Reagovat
smazaný uživatel
Samozrejme súhlasím, kritika musí mať úroveň. Troicky dal zaspomínať na časy dávno minulé, kedy jastrab nebol každodennou záležitosťou a ľudia dostávali k športovému zážitku často aj ten divadelný.

Inak rozhodca v akomkoľvek športe sa musí rozhodovať v zlomku sekundy, má to veľmi ťažké. Avšak v tomto prípade bola, resp. je ich úloha o niečo jednoduchšia, vidia predsa odtlačok loptičky. Veľakrát sú si nie istý a okolo odtlačku stepujú aj niekoľko sekúnd, kým vydajú konečné stanovisko. Rozhodca podľa mňa spravil chybu, že sa zbytočne unáhlil a potom už nechcel meniť svoje rozhodnutie.
Reagovat
Mayo
Rafa má Gulbisa...kua to nebude taký easy zápas
Reagovat
Mayo
a navyše by mohol odstrániť ND na tráve :)
Reagovat
smazaný uživatel
:-D...doufám, že ti odstraní Rafu.
Reagovat
Mayo
Andriš ? :D no je to možné
Reagovat
Mayo
fúha no aby bol do Wimbledonu fit hlavne
Reagovat
smazaný uživatel
Prober se, chlape, jsi fanda Rafy, tak proč chceš proboha Andyho ve Wimblu?
Reagovat
smazaný uživatel
Protože Rafa není taková pánes, jako je Andrej Maraj :-))
Reagovat
smazaný uživatel
takový*
Reagovat
Mayo
a prečo nemám chcieť Andyho na Wimbledone ? ja som neni pokakaný z konkurencie...som vždy rád ak je plná konkurencia a neprajem mu zranenie ani nikomu
Reagovat
smazaný uživatel
No asi tě to překvapí, ale ne každý přeje soupeřům svého oblíbence zranění.
Reagovat
smazaný uživatel
:-O a kdo tady komu přeje zranění?? Mi jen není jasný, jak fanoušek Rafy může chtít, aby Wimbledon vyhrál Andy. To je na palici.
Reagovat
Mayo
kde píšem, že chcem aby vyhral ? :O
Reagovat
smazaný uživatel
Už si to tu párkrát psal, tenhle tvůj komentář mi to jen připomněl, proto jsem se ozvala. Hledat ti to nebudu, snad sám víš, co kde píšeš;-)
Reagovat
Mayo
nikde som nepísal, že chcem aby vyhral...ale on je môj tip na výhru už asi polroka...už dlhoo vyhlasujem, že on je pre mňa najväčší favorit na výhru vo W
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.facebook.com/photo.php?v=619386084758201&set=vb.110519359000185&type=2&theater
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD To je píčus. Já jsem vám říkal, že je psycho :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi sám:-)
Reagovat
J.M.
Někteří diváci si stěžují, že dnes už takové momenty nevidí. Že to chce nového McEnroea, aby byla zase trochu zábava. Já to nevyhledávám, ale ten jeho výkřik, že to je vidět i z vesmíru, mě pobavil.
Reagovat
smazaný uživatel
Právě proto mi podobní psychouši vadí, vystačím si sám se sebou :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jestli někomu chybí na okruhu opice, tak to je jejich problém. Tohle je prostě na pokutu, podobně jako Janowicz. Už je skoro jak Köllerer nebo jak se jmenoval.
Reagovat
Mayo
je to srbský šašo darmo :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímavý je, že když Viktor "řádí", lidi to spíš baví než pohoršuje:-) Tohle není žádný výbuch vzteku (jako třeba předvedl Jerzy), tady ten jeden míček rozhodl o prdu, Viktor už věděl, že má zápas prohranej...
Reagovat
smazaný uživatel
No jasně, tohle není výbuch vzteku, on si vlastně Vikoušek dělal srandu co? Co to asi bylo jiného než vztek, není takové zvíře z pralesa jak jeho polský kolega, ale na pokutu a pobouření to rozhodně je. A zase o prdu míček nerozhodl, byl to 1. game druhého setu, klidně mohl s mrhačem otočit, zrovna s ním. Nesnaž se tady obhajovat neobhájitelné jenom proto, že jde o Srba. Udělat to Murray nebo třeba Fognini, tak tady půlka TP nadává do dementů a kdo ví čeho. Včetně tebe.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi trapný, jak jsi proti němu vysazený:-)...a piš si, co chceš, já mám na to svůj názor.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle bych tvrdil, i kdyby to udělal kdokoliv. U něj je to jen potvrzení toho, že je psycho. Ani se tomu nedivím. Já ho mám na salámu, stejně jako další hráče, které nemusím, baví mě ale ty vašereakce pak. A i kdybych vysazený byl, pořád lepší než být zaslepený a neuznat si pravdu. Ale jako proč ne, jestli ti tohle přijde normální. Proti gustu....
Reagovat
smazaný uživatel
Vysazený je přece taky zaslepený...
Navíc já o Vikovi vím, že je podivín, ale taky vím, že je to srandista a dobrý člověk. Takže ho rozhodně budu bránit před podobnýma nadávkama, co tu na něho ty pliveš.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, to říkám srandista a dobrý člověk, který to v hlavě nemá v pořádku. I kdyby vzal míče a napálil do rozhodčího, tak to bude ten dobrý člověk. Ach jo.
Reagovat
Stan_Borowitz
Tohle bych jakžtakž překousnul, ale vzpomínáš si na ten incident se sběračem míčků? Asi desetiletým klukem? Ten se možná dodnes v noci počurává, když si na Troického vzpomene, jak tam na něj prskal nějaké srbské kletby a pak jej zbytek zápasu propichoval pohledem... Pravda je, že tehdy to byl pátý set vyrovnaného zápasu na French Open a ten sběrač udělal obrovskou chybu, ale přece jen - bylo to dítě...
Reagovat
smazaný uživatel
Ten zápas jsem neviděla, jen tu konkrétní situaci na youtube...Hrála se dlouhá výměna, Troickimu už stačilo jen zasmečovat a měl ji, načež se do toho přimotal ball boy a empajrový řekl, že se musí výměna opakovat. A Troicki byl podle mě naštvanej právě na rozhodčího, hádal se s ním. Byl u toho ten chudák kluk a musel se cítit fakt hrozně, ale tak by se cítil, ať by výměnu zkazil komukoliv.
A žádné srbské kletby, které by Vik prskal po tom klukovi, jsem teda nezaznamenala.
Reagovat
Stan_Borowitz
Já ten zápas viděl. Toho sběrače pak při střídání stran několikrát doslova probodl pohledem. Možná se pletu, ale zde https://www.youtube.com/watch?v=eNeAzJeXmiA od 1:20 Troicky odchází a kouká směrem k tomu klukovi a něco říká, čemu nerozumím a jako angličtina mi to nezní...
Reagovat
smazaný uživatel
Mně přijde, že se baví s Pascalem furt...
A Troicki říkal i po zápase, že neviní toho klučinu. Navíc to pak fakt měl ve svých rukou, vedl snad 5-3 30-0 a ještě dokázal prohrát:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Říkám no, psycho :-))
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, sběrači to v tom zápase měli hodně těžký na obou stranách...
http://sports.in.msn.com/specials/amazing-memories-from-french-open-2011?page=33
Reagovat
spaniel
Reagovat
smazaný uživatel
:D Rafa super, písnička taky, ale Andyho hlas vůbec nevystihli, to ten borec dole ho napodobil lépe teda.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas, Andyho hlas víc vystihl ten týpek z videa, co sem hodil Jovovichu...a Rafův ten z videa, co sem hodil spaniel níž:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Zasmial som sa, nebudem zapierať..
Reagovat
smazaný uživatel
No a teď máme se zdrojem stejný názor. Berďa s Kevinem padne. Zdroj dokonce říká, že ve dvou setech.
Reagovat
tommr
no doufejme, že se tentokrát ten tvůj zdroj mýlí. Čtvrtou bodovou ztrátu za sebou by už Tomáš asi neustál ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš by to jistě ustál, otázka je, jestli bys to ustál ty, tommre:-)))
Ale já Berďovi věřím, že Kevina znova porazí. A snad nebude blbnout ani Novak:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemá niekto poradie zápasov na jednotlivých kurtoch zajtra? Verím, že Rafa začne neskôr o hodku dve :)..14:45 je pre mňa úplne zabité.
Reagovat
smazaný uživatel
Zítra je hokejový den ne? :) Co zápas, to perla, od 12-22 hodin.
Reagovat
ludolf
http://www.atpworldtour.com/posting/2013/416/op.pdf
Reagovat
smazaný uživatel
Ďakujem obom...+ Hokejovo-tenisový...Resp. Tenisovo-Hokejový, záleží od okolností ;)
Reagovat
VlS
dneska bys potřebovala fotbalový hřiště. Chyb jak máku, 22 za 14 her a to ti jich ještě fůru nepočítali. Vice stačilo pár winners na 6:2;kanár.
Reagovat
kada.tom
Vika krááááásně ;-) 6:2 6:0
Reagovat
smazaný uživatel
Potěšila ma Sloane,zítra se na ní proti Márii těšíím :D
Reagovat
smazaný uživatel
pozor, Delpo jede na titul, teď už to nemá kam uhnout :) http://www.atpworldtour.com/News/Tennis/2013/05/20/Rone-Wednesday-Del-Potro-Meets-Pope-Francis.aspx
Reagovat
tommr
no cestu do finále má hodně snadnou, ale na Nadala mu nebude stačit ani papežovo požehnání ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal jako dobrý katolík ví, jak se má v takovém případě zachovat.
Reagovat
smazaný uživatel
On vypadl Federer?
A ve finále už je Nadal?
Reagovat
tommr
Djokovicovi a Federerovi po výkonech v Madridu moc nevěřím a nikdo jinej finále Del Potro-Nadal zabránit nedokáže ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tam de o to, že Djokovičovi se v Římě daří a o to víc o co mu nevyšel Madrid bude makat v Itálii (pokud ho tedy moc nebude limitovat zranění) a jak ukázal v MC, i ve zdánlivé nepohodě dokáže porazit Nadala, protože je jedním z mála hráčů, který s ním neprohrajou už v tunelu cestou na zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
rafa má z něho vítr.
Reagovat
VlS
a nepodceňoval bych ani Ríšu Gasqueta, klidně může Delpa porazit taky
Reagovat
dappe
Gulbis - Nadal by mohl být hodně dobrej zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě aspoň jedno kolo prosím :)
Reagovat
smazaný uživatel
Fognini, ty jsi fakt ostuda...
Reagovat
Stan_Borowitz
Já ti to říkal... Nadal mu přiznává míčky v autu, aby se alespoň trochu hrálo.
Reagovat
smazaný uživatel
Já doufala, že se nebude ztrapňovat před domácím publikem...ale je to furt ten samej trucující Fognini jako vždycky.
Reagovat
dappe
Třeba to Fognini ještě otočí.
Reagovat
smazaný uživatel
Vidím to spíš na kanára. A nic jiného si za takový přístup nezaslouží.
Reagovat
kada.tom
ty jsi naivní :-DDD
Reagovat
Stan_Borowitz
Už to otáčí, vede 15:0 při Nadalově servisu...
Reagovat
Stan_Borowitz
Ovšem nutno uznat, že ty dva míče, kterými Nadala brejknul, byly krásné. Kdyby ten lempl takhle hrál pořád, mohlo by to být zajímavé.
Reagovat
J.M.
A to jsem si myslel, že Ernests je největší cvok široko daleko. Ale ta show s kameramanem, co tam teď předvádí Viktor, to se jen tak nevidí.
Reagovat
smazaný uživatel
Co předvádí? Já vždycky říkal, že je cvok :D
Reagovat
J.M.
Celý gem se hlasitě hádal s rozhodčím o dopadu míčku, pořád ho přesvědčoval, že dělá velkou chybu, i o výměně stran na něj křičel, tak u lavičky popadl kameramana i s kamerou, dotáhl ho (skoro násilím) k lajně, namířil kameru na místo dopadu ať to všichni vidí...
Reagovat
smazaný uživatel
:D Bože, to je blbec. No jo, a pak se divte, že ho nemám rád.

Tommy má u toho styl, jak minulý týden seřval Lahiyaniho, proč nesleze a nepodívá se, že je to jeho job sejít dolů a podívat se. Na konci mu řekl, že udělal big mistake, prohrál game a pak vyhrál 5 v řadě i zápas.
Reagovat
Stan_Borowitz
Troicki je psycho. Už to ukázal svého času tím extempore se sběračem.
Reagovat
J.M.
A po zápase vypadal, že váhá, jestli má rozhodčímu podat ruku, nakonec to vypadalo, že nepodal (pokud se nerozhodl později mimo záběr).

No každopádně Ernests zítra s Rafou, to jsem hodně zvědavý.
Reagovat
smazaný uživatel
I pulled out today because there was a good chance I wouldn?t be able to play tomorrow even if I got through.

Tak aspoň nebyl šmejd a pustil Granollerse do dalšího kola. Byla by škoda, kdyby postoupil a pak měl Chardy walkout.
Reagovat
smazaný uživatel
"You have to generate more power on the clay because it's a slower court and you have to use more rotation," he explained.

"You use your back a lot more on the clay than on other surfaces. I don't want to have this issue for another four or five months. I need to give it a bit more time to settle down."
Reagovat
J.M.
No a pak že je antuká šetrný povrch k tělu. Jako kdyby to někdo někdy něčím dokázal. Roger měl loni v antukové sezóně problémy s kyčlem, asi ze stejného důvodu.

Jestli ho to trápí už tak dlouho, pak je určitě dobrý nápad si dát pořádnou pauzu a soustředit se teď s celým týmem jen na to, jak to konečně vyřešit.
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, navíc 360 bodů z RG není tragédie, hlavně musí být fit na Wimbledon.
Reagovat
tommr
tak by to vyřešilo problémy s nasazením Nadala. Nadal by byl každopádně nasazenej nejhůř jako čtyřka ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nadalovi to může být fuk, stejně tam zválcuje bohužel všechny.. :))
Reagovat
smazaný uživatel
Zas ty záda jak loni, ajaj. Snad to bude v pohodě teda, Paříz by nemusel riskovat, čtvrtfinále je 360 bodů, to za to asi nestojí riskovat. Hlavně, ať je fit na Wimbledon.
Reagovat
smazaný uživatel
Sakra, to neměla být reakce.
Reagovat
tommr
nejde ani tak o Nadala jako spíš o ty ostatní. Djokovic nebo Federer by určitě neradi potkali Nadala už ve čtvrtfinále ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem zpět a musím objektivně říct, že takovou břečku jsem nehrál snad 10 let :(
částečně to bylo i soupeřem, páč to je DelPo a Simon v jednom.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
:D Ty vole, ty hlasy musí mít nahrané, že jem má tak přesné.
Reagovat
carolyn
Jo tak to je dobrý, škoda že jich není víc :-)
Reagovat
a.magerova
Roger - moc přesný není
Rafa - je zas až podezřele dobrý
Nole, Andy - nemám tak naposlouchané, nechám k posouzení jiným...
Reagovat
smazaný uživatel
Andy a Nole jsou přesní :-)
Reagovat
spaniel
Dost dobré. Toto taky ujde http://www.youtube.com/watch?v=hGqmx6cMYBM
Reagovat
smazaný uživatel
Všetci boli ok, Novak mimo.
Reagovat
smazaný uživatel
Super video :)

Andy a Roger úplne, Rafa hovorí trochu pomalšie sa mi zdá a Novak bol tiež ok :)
Reagovat
petrulinka
Tak kluci spolu hrají debla, jsem zvědavá, jak daleko to dotáhnou :-) Gratulace k dnešnímu vítězství :-)
Reagovat
tommr
moc daleko to asi nebude - Tomáš má debla jen na rozehrání a nejspíš ho to brzo přestane bavit. Nemůže hrát úspěšně singla a debla současně a je jasný čemu dá přednost ... :)
Reagovat
VlS
Já bych tohle rozhodnutí nechal na Tomáše :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist