Nadal odvrátil Soon Woo Kwonovi všech osm brejkbolů. Čeká ho Dimitrov

28. 2. 2020, 09:44
Aktuality 108
ATP ACAPULCO - Rafael Nadal v Acapulku neprohrál set ani ve svém třetím vystoupení. Proti Korejci Soon Woo Kwonovi navíc poprvé uspěl bez ztráty podání, a to i přesto, že musel odvracet celkem osm brejkbolů. V semifinále Španěla čeká souboj bývalých šampionů s Bulharem Dimitrovem.
Rafael Nadal (© AFP)

Rafael Nadal hraje v Acapulku poprvé od Australian Open, na kterém před měsícem vypadl ve čtvrtfinále s Dominicem Thiemem. A zatím v Mexiku potvrzuje roli favorita, když ve třech zápasech neztratil ani. 

Ale zatímco s krajanem Andújarem a Srbem Kecmanovičem přišel pokaždé dvakrát o servis, ve čtvrtfinále v prvním vzájemném duelu se Soon Woo Kwonem zvítězil 6-2 6-1 bez ztráty podání, byť musel odvracet osm brejkbolů. V zápase trefil 25 winnerů a udělal jen 11 nevynucených chyb.

"Zápas byl těžší, než by se podle výsledku mohlo zdát. Byl to dobrý zápas proti těžkému soupeři. Myslím, že má před sebou velmi dobrou kariéru," předpovídá Nadal budoucnost dvaadvacetiletému Korejci, který hrál v únoru čtvrté čtvrtfinále v řadě. První semifinále ale nikde nevybojoval.

Nadal v Acapulku útočí na třetí triumf. Poprvé zvítězil už v roce 2005, kdy se hrálo ještě na antuce, druhou trofej přidal v sezoně 2013. Celkově může získat 85. titul.



Ve čtvrtfinále se třiatřicetiletý Španěl utká s šampionem z roku 2014 Grigorem Dimitrovem, s nímž vede ve vzájemné bilanci vysoko 12-1.

Osmadvacetiletý Bulhar Dimitrov ve čtvrtfinále přehrál dvakrát 6-4 Švýcara Stana Wawrinku, s nímž si poradil poprvé od srpna 2016 a následné sérii pěti porážek, a poprvé v sezoně vyhrál tři zápasy po sobě. Přitom už ve druhém kole musel odvracet mečboly proti Mannarinovi.

"Posledních pět zápasů jsem s ním prohrál, ale ty porážky mě insiporvaly. Už jsme toho spolu odehráli opravdu hodně, často spolu trénujeme. Naše zápasy jsou hlavně bitvou nervů," řekl DImitrov, který se dopustil jen 11 nevynucených chyb, zatímco Wawrinka jich spáchal 34.

V druhém semifinále podniku ATP 500 se střetnou Američané John Isner a Taylor Fritz (h2h 2-1). Čtyřiatřicetiletý Isner ve čtvrtfinále zdolal 7-6 3-6 6-2 krajana Tommyho Paula, o dvanáct let mladší Fritz porazil 6-4 6-3 Brita Kylea Edmunda.

• ATP 500 ACAPULCO •
Mexiko, tv. povrch, 2.000.845 dolarů
čtvrteční výsledky (27. 02. 2020)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Nadal (1-Šp.) - Soon Woo Kwon (Korea) 6-2 6-1
Dimitrov (7-Bulh.) - Wawrinka (3-Švýc.) 6-4 6-4
Isner (5-USA) - Paul (USA) 7-6(3) 3-6 6-2
Fritz (USA) - Edmund (Brit.) 6-4 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

108
Přidat komentář
peggy
Rafo,dobrý blahopřeji.
Reagovat
gigin
Jerzyk v pohodě, ale ten můj blb (si chtěl brát jestřába v jeden moment) zase zbytečné krky tvl. Nic no, teď ještě musí náš Jiřin a furt je snové finále ve hře.
Reagovat
gigin
Setík je tam. V klidu úplně bez nervů.
Reagovat
gigin
V totálním klidu. Dobře on!! Zítra semi s polským Jurů a my s Teimurazem. Jako to finále musí být prostě!! Při mém štěstí bude ale leda tak ho..o.
Reagovat
EllNino
u Petry máš k Pau glosku :D
Reagovat
gigin
Už jsem viděl :DDD
Reagovat
Krisboy
Zkouknul jsem hajlajty a polskej Jura se mi vůbec nelíbí. Hrál moc dobře :D

Bude to těžké.
Reagovat
smazaný uživatel
Kamila na práškoch, čast druhá.

Ten pocit, kedy jeden Federerov fanúšik na dne vypočítava Nadalovi 5r. na harde, kedy je odkázaný na zreb, zabúdajúc na Federera odkázaný na zreb celú kariéru a vsade :)

Ten musel 10r dufat, ze sa vyhne Nadalovi od Melbourne az po Cinncinati a dalsich 10r Djokovicovi. Jednooký odchádzajúci král slepých.
Reagovat
smazaný uživatel
Četl jsem to 3x a nic.

Sorry, snažíš se; ale nemáš na to. Někdo ti to musel říct.

Pozdrav doma.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teraz skus citat raz, aj s porozumením.
Reagovat
Frantz
Klaun se zase nudí na poradě, jinak by jistě dělal něco užitečnějšího ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Chcel by som vidiet ten pokriveny vyraz tvare, kedy kŕčovito snazi presviedcat ostatnych a najma seba, ze Nadal sa vyhýba svojmu lokajovi Federovi :)
Reagovat
smazaný uživatel
Problém TP je ten, že tebe a podobně pomatených fans je tady naprostá většina. Vy máte pásku přes oči, pravda Vás minula o tisíce kilometrů a vymysleli jste si tady vlastní příběhy, vlastní statistiky, kterými si vzájemně masírujete přirození. Je neskutečná zábava to sledovat.
Reagovat
Frantz
jj..neskutečná zábava sledovat, jak zloděj křičí - chyťte zloděje! .]
Reagovat
smazaný uživatel
Až jednou vyrosteš a pustí tě z děcáku, tak pokecáme. :)
Reagovat
Amputace
Kamilosi, jediný pomatenec jsi tady ty. Přicházíš s teoriemi, které nemáš naprosto ničím podložené, a vydáváš je za realitu. Nehledě na to, že na základě těchto teorií bys musel současně přiznat, že tvůj vlastní kůň se vyhýbal Nadalovi s Djokovičem celou kariéru - nikoli po třicítce před tenisovým důchodem, ale právě naopak ve svých nejlepších sportovních letech. Protože buďto se jim vyhnul a bral titul, nebo na ně narazil a dostal zpravidla napráskáno. Po třicítce ho pro změnu dva roky nepotřebovala antuka... Přesně jak tady kdosi psal - zloděj křičí: chyťte zloděje!
Reagovat
smazaný uživatel
Vůči tobě to nemá smysl, to už jsem vzdal před X lety.
Reagovat
Ereinion
Teď se dívám na kurzy Nadal-Dimitrov a Nadal strašně přeceňovanej podle mě...Dimitrov vyhraje set za 2.9 nebo over 2,5 setu za 3.5...Nadal má sice s Grigorem dobrou bilanci, ale na hardu to byly většinou těsné zápasy, tady si pár kurzů zahraju...
Reagovat
Krisboy
Možná to zkusím taky. Moc tomu nevěřím, ale mám docela "nahrabáno", tak tam možná za pade něco divočejšího hodím :)
Reagovat
Patik
Neviem.. čo v tom bolo že prestal hrať v Dubaji prečo sa rozhodol hrávať v Acapulcu..či je mu ten národ bližší k srdcu..alebo mu v Dubaji niečo nesedí..netuším..myslím si ale že na takýchto hardových turnajoch kde v uvodzovkách o nič nejde by sa mal viac hlásiť k jeho rivalom..a hlavne k Djokovičovi..potrebuje mu čeliť čo najčajstejšie..hrať s ním menej dôležité zápasy ktoré mu pomôžu sa preniesť cez tie deprimujúce hardové porážky z väčších zápasov..striasť to zo seba..lebo takto sa stretnú raz za rok a je zbytočne pod tlakom..teraz je tu Djokovič čo mám hrať všetko mi chytí a vráti ešte horšie.
Reagovat
smazaný uživatel
To je sice pravda, ale Rafa má jinou strategii, on chce tituly a je mu jedno přes koho je získá. Je pro něj jasná volba Acapulco a Montreal, kde potká ve finále Fritze, než jet do Dubaje proti Nolemu, kde uhraje pět gamů.
Reagovat
turista
No cíl v Acapulcu má Rafa jasný. Získat 85.titul. Novak zase bude mít co dohánět. Ale v přepočtu podle věku Novak ztrácí právě ten jeden rok o který je mladší než Rafa. Nic víc.
Reagovat
turista
Ale ještě je tu Big John, který už je v SF. A titul z Acapulca by mu slušel.
Reagovat
Patik
minule ho vyradil Querrey takže Isner vkľude môže..ale Rafa returnuje na tribúne takže len ťažko Isner prekvapí..bude to o jednom blbom servis geme.
Reagovat
turista
No Querrey se tehdy vzepřel svému osudu a Nadala ve finále vybombil.
Reagovat
Patik
Rovnakú šancu má aj Isner ale moc tomu neverím..tu Rafa proste nemá súpera..bude síce rozohratý ale Sunshine Double mu môže otvoriť oči.
Reagovat
fialka
....by sa mal viac hlásiť k jeho rivalom..a hlavne k Djokovičovi..potrebuje mu čeliť čo najčajstejšie....

Prosím ťa, to čo má byť?
Radšej ísť hlavou proti múru ako ho obísť? Máš nejaké čudné myšlienkové pochody.
Reagovat
Krisboy
Tak je pravda, že pokud se má Rafa Nol3mu na hardech vyrovnat, vyhýbat se mu nemůže. Ale třeba se mu vyrovnat nechce, jede si prostě svoje...
Reagovat
fialka
Myslíš, že sa mu Rafa chce vyrovnať? K čomu mu to bude? Azda ku zhoršeniu H2H. Radšej nech sa mu vyhne. Srb je dobrý a momentálne je postrachom pre kadekoho.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal chce udělat co nejvíce titulů aniž by Djokoviče potkal. Přesně proto v Dubaji nehraje. Naposledy tam byl v roce 2008 a od té doby se tam nezjevil.
Reagovat
fialka
Úplne normálna vec. Niet nad dobrú taktiku.
Reagovat
smazaný uživatel
Já tomu říkám připosranost, ty taktika.

Každý má jiný pohled na věc.
Reagovat
Patik
Ale toto nieje taktika hodná šampióna..vyhýbať sa niekomu..
Reagovat
Amputace
Ano, v roce 2008 se začal bát Djokoviče a přestal jezdit do Dubaje. Na loňském US Open zřejmě startoval pouze proto, že předpovídal brzké Noleho vypadnutí. Na US Open 2017 to samé... A současně, ze strachu z Djokoviče, s ním ve svých jednoznačně nejslabších sezonách 15 a 16 prohrál 7 zápasů.

Aneb uvažování fanouška tenisty, který více než polovinu svých GS nevyhrál nad nejužší špičkou a který tři roky nehrál na antuce, která ho nepotřebovala.
Reagovat
Amputace
*2 roky.
Reagovat
Krisboy
Já nevím, co Rafa chce. Jenom píšu, stejně jako Patik, že jestli chce Djokoviče porážet, nesmí se mu vyhýbat. A proč by ho měl chtít porážet? Třeba kvůli prosté sportovní cti a touze být nejlepší?
Reagovat
fialka
Aký rebríček má športová česť? Boduje sa alebo je aj finančný bonus? :)
Reagovat
Krisboy
Teď tě nechápu. Zvlášť od tebe, fanynky Nadala, jednoho z největších bojovníků, co kdy po kurtech běhali, bych takovouhle poznámku nečekal.
Reagovat
fialka
čo už
Reagovat
Krisboy
Stávají se horší věci :)
Reagovat
turista
Sporadicky ho může porazit. Ale pravidelně porážet Novaka na to už Rafa prostě nemá.
Reagovat
smazaný uživatel
A preco sa vyhyba Djokovic Nadalovi?..Ved kludne mohol ist do Acapulca.

Nadal v Dubaji nehra uz 12r, bez ohladu na Djokovica. Nesiel tam ani vtedy, ked tam nebol Djokovic. Z toho teda logicky uvazujucim ludom vyplyva, ze dovod bude iný. Ale tu je Logika slabinou mnohých.
Reagovat
Patik
Osobne som zástancom toho že keď budem utekať pred problémom nič sa tým nevyrieši..raz sa tomu nevyhneš a musíš tomu čeliť..no pokiaľ mu to takto vyhovuje je to premňa v istom zmysle zbabelosť a strach..
Reagovat
smazaný uživatel
Já s tím souhlasím ve všech směrech.

Za mě (a nejsem sám) se Nadal prostě svých rivalů bojí a dělá všechno proto, aby se jim vyhnul. Na mimoantukových GS se jim postaví protože nemá na výběr a stejně prohraje.

Federer se nechá naložit od Djokoviče opakovaně, ale alespoň se mu postaví a sem tam mu zkazí nějakou vítěznou šňůru, nebo n.1 na konci roku. Postaví se mu i zraněný s jasnou vidinou prohry.

Rafa to radši skrečne, nebo jede do Acapulca. Prostě utíká před problémem.

Mě je to proti srsti, mám koule. Pokud on ne, jeho věc.
Reagovat
fialka
Problémom treba predchádzať. Totiž riešenie problému prináša problém. Neprežívaj to tak, veď ide iba o šport. O pár rokov aj športovci žijú obyčajný život. No, ako kedy a kto. To je už na dlhšie písanie a nemám chuť to rozvádzať.
Reagovat
smazaný uživatel
Já to chápu, jenom nevidím řešení v tom, že se budu svému rivalovi vyhýbat jako čert kříži.

Já když prohrávám v životě, nebo i na playstationu, tak řeším proč se to děje a co mám zlepšit abych příště vyhrál, v tenise si přidám trénink navíc a řeším jak svého soupeře příště porazit.

A ne, že se přihlásím do začátečníků a budu tam klepat všechny 6:0 s tím, jak jsem moc dobrý frajer.
Reagovat
fialka
Mne osobne by sa to páčilo, klepať všetkých 6:0. Žiaľ, to sa nestane, čo už.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak tím se to asi vysvětluje celé. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Fialka, Nadal Dubaj nehrava, bez ohladu na ucast Djokovica.

Kamil je totálne zdevastovany fanusik, ktory nevie prekusnut sucasnu situáciu, kedy je Federer na smiech. Trosecnik zijuci v minulosti, ktory si dokonca mysli, ze Nadal sa nevyhyba Djokovicovi ale aj Federerovi, lol.
Reagovat
fialka
zbabelosť a strach, čo to trepeš.
Reagovat
Krisboy
Zřejmě to vidí naopak a Nol3mu se vyhýbá jak může?
Reagovat
smazaný uživatel
Se podívejme na rok 2019

AO - nálož od Djokoviče
IW - Souboj s Federerem - holá skreč.
Miami - Skreč taky, ať to vypadá věrohodně.

Monte Carlo měsíc po skreči z IW, superrychlé zotavení, nemluvím o tom, že asi týden po Miami běžely na instagramu fotky jak Rafa trénuje na antuce.

Wimbledon - nálož od Federera
Montreal - statečné vyhnutí se BIG3 a titul
USO titul - tam rivalové vypadli, za to nemůže
Šanghaj - nepřijel byl tam Federer i Djokovič
Paříž - po zápase se Shapovalovem to skrečoval protože Djokovič ve finále
TM - nepostoupil ze skupiny

Mě to jako náhoda už prostě nepříjde. Sorry všem.
Reagovat
Cico93
Bože môj, to Nadal ti ozaj nedáva spávať ako vidím...
Reagovat
smazaný uživatel
Vůbec ne, máme tady solidní diskuzi, která v sobě něco má. Proč se nepřidat.
Reagovat
Skeec
Ty jsi dobrý pacient :-D, ať to vypadá věrohodně. Radši řeš proč jsi všem pro smích, než že prohráváš na playstation :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Já pro smích? Možná, ale mě je to jedno. Já mám svůj názor a nekopíruju ho od někoho jiného. Vidím to prostě takhle.

Už jste tady zase jako včely na med, 10 na jednoho, to Vás baví.Jde vidět jak Vás brutálně pobuřuje pravda. To mě tady nejvíce baví.
Reagovat
Amputace
A mě zase nejvíce baví, jak jsi schopen v jednom odstavci označit svoji teorii za názor a hned v tom dalším za pravdu. Jsi zkrátka mimo. Nedochází ti elementární rozdíly mezi pojmy jako realita, fakt, hypotéza, teorie, názor atd. Totálně v tom plaveš. Jedno odstoupení Nadala před zápasem s Federerem ti totálně zatemnilo mozek. Respektive zakořenil ti v něm blud, který dále šíříš a všem ho nutíš jako pravdu a obraz reality. Přitom je to jen tvé pomatené a absurdní vidění světa. Dá se o něm sice diskutovat, ale pravda to rozhodně není, protože pravda musí být dokazatelná.
Reagovat
gocii
Některé věci jsou možná zvláštní, nicméně minulý rok bych jako vzorek nedával. Na antuce se hodně dlouho rozjížděl než to začlo vypadat a nakonec tam djokovičovi švihl i kanára. Nálož si představuju jinak než ten zápas na wimbledonu, to spíš to AO, tam to nálož byla. Jediné s čím se dá souhlasit je Paříž. Protože stejně jak reaguješ Šanghají, naopak se dá reagovat Montrealem. Proč každý vynechává nějaké Masters, když jich je jen pár za rok...
Reagovat
turista
Toho kanára dal odpočatý Nadal pořádně unavenému Djokimu, kterému došla šťáva po několika night sessions takže to nelze brát moc vážně.
Reagovat
smazaný uživatel
AO08-Naloz od Djokovica
RG08-Naloz od Nadala
W08-Naloz od Nadala
USO08-Vyhnutie sa big2 a titul
AO09-Naloz od Nadala (Tretia GS vyhra za sebou na tretom povrchu, goat)
RG09,W09,A010-Vyhnutie sa big2 a titul
AO10-Naloz od Djokovica
AO11-Naloz od Djokovica
RG11-Naloz od Nadala
US11-Naloz od Djokovica
AO12-Naloz od Nadala
(Federer stále márne caka na nejaku vacsiu vyhru s Nadalom a na harde dostáva pravidelne nalozene od oboch, na kurte posobi trapne)
V roku 2013 sa Federer nebol schopny dostat ani na centr kurt.
AO2014-Naloz od Nadala.
( Federer stále roky rokúce caka na vyhru nad Nadalom, GS vyhradne vyhrava, len ked je Nadal zranený, jednooky kral slepych)
Reagovat
smazaný uživatel
A že já žiju v minulosti :D Dej si prášek a čau jindy
Reagovat
smazaný uživatel
Ber to ako vychovnu facku, ze ked sa chces hrabat v minulosti, karmička a komplexnejšie štatistiky ta vymrdaju do zadku a este si ho utru do tvojho oblubeneho plyšáčika.
Reagovat
Amputace
Kdybys alespoň v rámci těch svých zhovadilých konspiraček uváděl pravdivá fakta a nevymýšlel si, pane mimorealito. V Paříži skrečoval ještě před zápasem se Shapovalovem, tedy v momentě, kdy Djokovič ještě ve finále nebyl.
Reagovat
Ereinion
podle mě Acapulco je celkem srovnatelně obsazené s Dubají...Nadalovi je myslím Mexiko bližší než SAE, to bude ten důvod...
Reagovat
smazaný uživatel
Až na to, že Dubaj hraje Djok a Fed, to je hlavní důvod proč tam Rafa nejezdí, ten druhý je rychlost povrchu, ten třetí to, co říkáš ty.
Reagovat
Ereinion
tak nedivím se, že se mu nechce na hardovou 500, kde už je Fed a Djo, když může jinam :) ale po odhlášení Feda je kvalita těch pavouků víceméně srovnatelná
Reagovat
smazaný uživatel
To souhlasím. V Acapulcu má obrovskou šanci na titul každý rok, stačí, aby nezaváhal. V Dubaji je max. semifinále. Mimo Djok/FED tam jezdí i Tsitsipas, což máš na tak rychlém kurtu prakticky 3 K.O. soupeře. V Acapulcu není nikdo.
Reagovat
Ereinion
byly tam Zverev nebo Kyrgios, ale ti jsou teď sami K.O.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale notak. Zvereva nemůžeme brát vážně tak 2 roky a Kyrgios byl zraněný už před turnajem. :)
Reagovat
Patik
Obsadenie tam môže byť..ale to jeho problém nerieši on teraz môže vyradiť toho a toho vyhrá titul v Acapulcu..bude sa cítiť dobre sebavedomo..vo finále v Indian Wells stretne Djokoviča ten mu nareže 6:3 6:4 a dobrý pocit je preč..takto by sa stretli v Dubaji možno prehrá ale môže hladať chyby a nedostatky otvorí mu to ďalšie možnosti ďalší pohľad na vec..teda myslím si že keď sa stretávaš s niečím pravidelnejšie máš viac príležitosti sa s niečim oboznámiť a prísť niečomu na kĺb..ako keď dostávaš raz ročne šokovú terapiu..
Reagovat
smazaný uživatel
Podívej na Feda, ten dostal neskutečné K.O. ve Wimbledonu a Noleho vystřílel na TM ve dvou setech.

Něco na tom bude, Rafa se jim vyhýbá celou sezónu a když je pak na hardu potká, tak než se probere prohrává o set a brejk. Já této jeho strategii nerozumím, taky bych osobně radši šel a bojoval, než se tomu vyhýbal. Ale proti gustu..
Reagovat
Cico93
Tebe naozaj preskočilo, realita.
Reagovat
smazaný uživatel
Vůbec ne. Ty neumíš nic jiného, než opakovat jednu větu. Nečetl jsem od tebe konstruktivní komentář k tématu měsíce. Je to jedna věta vytažená z konstextu, k tomu nějaký trapný hejt a toť vše. Zkus se více snažit, tohle je vyloženě ubohé.
Reagovat
Patik
Cico je pravda že ty tu len beháš a nevyjadruješ sa k veci ale len hodnotíš komentáre iných..rád by som si vypočul tvoj názor..čo si o tom myslíš ? pridaj sa k diskusii..seriózne. :)
Reagovat
Cico93
K čomu sa mám vyjadriť? Však vy tu splietate dookola niečo o tom ako sa Nadal vyhýba Djokovicovi, čo je úplný nonsens. Prispôsobuje si program, tak ako aj jeho rivali. Federer už v tomto veku ani nehral poriadne antuku.
Mexiku a Pekingu dáva už dlhodobejšie prednosť pred Dubajom resp. Tokiom. A že vynechá Cinci alebo Miami? Djokovič zase MC...

Ale ja chápem, že sa nudíte...
Reagovat
Patik
ja som nenapísal že sa vyhýba rivalom úmyselne..napísal som to hore že neviem prečo začal hrávať v acapulcu a prestal s Dubajom..Djokovič sa vyhýba Monte Carlu ? veď tam žije..bola by hlúposť keby tam nehrával..
Reagovat
turista
Djokovič v MC 2x vyhrál titul.
Reagovat
smazaný uživatel
Kamil uplne v lese.

To, ze Fed zamerne vypustil Dubaj, aby vyhral lahky Rotterdam, na to zabudol, lebo nema mentálnu vybavu, aby si to dal dokopy. A teraz hovori, aky je Feder geroj, ze sa postavil Nolemu na GS.

Nadal pravidelne chodi do Acapulca a Pekingu napriklad, bez ohladu na Djokovica. Keby sa mu cielene vyhyba, chodil by do Tokia. Ale Kamil je vo svojej podstate velmi hlupy clovek, tieto veci vnimania su nad jeho rámec.
Reagovat
Patik
neskutočné K.O to bolo len na jeho hlavu tenisovo to bolo o jednej lopte..ale tá pomsta bola neskutočná inak ho zmazal..aj keď Novak pôsobil odovzdane kvôli publiku..Rafa si ale takúto pomstu nedovolí namiesto toho príde ešte vystrašenejší prípadne s ešte horším tenisom.
Reagovat
turista
Dimitrov nemá naději na to porážet Djokoviče.
Reagovat
smazaný uživatel
Má hru, nemá hlavu.
Reagovat
smazaný uživatel
V Dubaji prestal hrat 10r dozadu. Vy ste celkovo trosku pomalsi v tom Bazileji, ale cakal som akési limity...
Reagovat
fialka
Výsledok vyzerá ako jednoznačný, ale realita iná. Neviem, neviem, ale Rafa mal veľké problémy s udržaním svojho servisu. zhoda, výhoda, zhoda, výhoda a stále dookola. Úspešnosť 1.podania 56%, strašné. Našťastie, súper nepreviedol bohviečo.
Ak Dima udrží svoj terajší level, Rafa má problém. So Stanom dobre podával. VAMOS!
Reagovat
smazaný uživatel
Rafovi vyhrává hardové zápasy jméno. Soupeři mimo TOP10 jsou proti němu posraní cokoliv vymyslet a pinkají si s ním od BL. Jakmile se ho někdo nebojí, tak ho vystřílí z kurtu jako Thiem na AO, nebo Zverev na TM. Tsitsipas na něho umí taky, ale má blok ho porazit na hardu, přičemž na antuce to umí.

Kwon mě sere, má výpadky jako prase. Jednou předvádí tenis hráče TOP10 a pak na několika turnajích jede domů v prvním max. druhém kole,proti lepším hráčům působí jako placený komparz.
Reagovat
fialka
To je fajn, že jeho meno. Vybudoval si ho, tak to treba využiť. Mnohé osobnosti celé roky žijú z toho, čo dokázali v minulosti. Podobne ako modelky, v minulosti sexice, teraz staré škraty a stále sa o nich hovorí. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mě příjde, že Rafa si to jméno drží nejvíce z BIG3. Pořád je strašná masa hráčů, kteří se z něj složí ještě před zápasem byť na něho mají hru.

Federer tohle momentum ztratil už všude kromě trávy. Na něj hrají TOP tenis skoro všichni, pak to vypadá, že se trápí s žebříčkově hůře postaveným hráčem, ale v reálu ten člověk hraje svůj TOP jako Millman, nebo Sangren na AO.
Reagovat
fialka
To je jeho dobrá vizitka, že si ho drží najviac.
Reagovat
smazaný uživatel
To nikdo nerozporuje. Je to hodně mentalitou hráče a celkovým vystupováním. Nadal se prezentuje jako buldog, který jede na 200% každý fifteen. Takový Federer třeba dělá totéž, ale nemá potřebu to ukazovat navenek tak, jako Nadal, který se tímto motivuje.
Reagovat
fialka
Na kurte buldog, ale zdá sa, že mimo je milý a citlivý človek. Osobne ho nepoznám, tak neviem súdiť.
Reagovat
annah
Taky ho tak vidím. Na kurtu buldog bez špetky elegance, štve mě těmi svými rituály a hekanim,ale mimo kurt to musí být moc fajn, milý chlápek.
Reagovat
fialka
Aj mňa tie rituály štvú, ale za tie roky som si už zvykla. Aspoň, že už nosí tričko bez rukávov, odpadlo tak ich dvíhanie z ramien. Skrátka tričká má na ramenách úzke. To jeho ružové by som najradšej hodila do koša, otras.
Reagovat
Krisboy
Co máš proti růžové?

https://i.pinimg.com/originals/b7/24/ac/b724ac4eae788307140d02a005cebfac.png
Reagovat
smazaný uživatel
Mě Nadal nevadí třeba vůbec, mě vadí fantasmagorie jeho fans.
Reagovat
Patik
Federer nosí na kurt noblesu a umenie..je to ako hrať so samotným stvoritelom tenisu..pre väčšinu splnený sen a skúška svojej hry..

Nadal je ako pes..siahni mu na kosť a roztrhá ťa v zuboch..
Reagovat
fialka
...so samotným stvoritelom tenisu..uff. Človeče, preber sa! Čo je veľa, to je veľa. fanatik ako vyšitý
Reagovat
smazaný uživatel
Aj sa ti postavil?
Reagovat
Amputace
Nikdy jsem nepochopil, proč bych měl na nějaký sport nazírat jako na umělecké dílo. Umělecká díla jsou Beethovenova Devátá nebo Čechovův Racek, ale určitě ne Federerova hra - ta je pořád sportem, ve kterém sice můžeš v jeho podání nalézat jistou lehkost a eleganci, ale určitě nic uměleckého. A jak tak znám ty životní paradoxy, beztak o Federerově umění nejvíce žvaní ti, kteří byli v divadle naposledy se třídou na střední.
Reagovat
Amputace
Jo, Thiem na AO ho po těch třech TB věru vystřílel z kurtu...
Reagovat
slacker
neskutecne sobeckej hajzl
Reagovat
fialka
kto?
Reagovat
slacker
Nadal prece, ani jeden breakball nevenoval souperi
Reagovat
Krisboy
Copak ti provedl? Nepodepsal se ti do památníčku jako Saša KamilOslovi?
Reagovat
fialka
:-) Nič, len si potreboval kopnúť.
Reagovat
smazaný uživatel
Kur-va kde vy pořád berete pamětníček? :D
Reagovat
fialka
Však ty si tu písal, že sa ti nedal autogram.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, já jsem psal, že jsem sbíral ve Wimbledonu u tréninkových kurtů selfie a Zverev byl jediný, kdo prošel s pohledem do země kolem všech lidí.

Tady se to překroutilo na autogram.
Reagovat
fialka
To vieš, 100x zopakovaná lož sa stáva pravdou. No, je to fagan, že len tak okolo prešiel. Aspoň úsmev mohol hodiť.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady to platí dvojnásob, někteří tady věří v neskutečně sci-fi
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist