Nadal se setkal s Annitou. Dívkou, kterou trefil míčkem do hlavy

24. 1. 2020, 09:47
Aktuality 20
Včerejší scéna ze závěru zápasu mezi Rafaelem Nadalem a Federicem Delbonisem na Australian Open dnes znovu ožila na sociálních sítích. Španělský tenista se totiž setkal s dívkou, kterou trefil míčkem do hlavy, a její rodinou a na sociálních sítích zveřejnil společné selfie.
Profily hráčů
Annita a Rafael Nadal

Rafael Nadal v závěru zápasu druhého kola Australian Open trefil jedním ze svých posledních returnů nic netušící sběračku míčků do hlavy. Španělský tenista okamžitě přispěchal s omluvou a jako bolestné dal dívce pusu na tvář. Po svém postupu jí navíc daroval i svou čelenku. 

"Ten míček byl hodně rychlý a mířil jí přímo na hlavu. Měl jsem o ni vážně strach. Jsem hrozně rád, že jsi v pořádku. Jsi statečná," řekl Nadal v pozápasovém rozhovoru na dvorci.

Tím ale celou událost neuzavřel. Dvaatřicetiletý Španěl se během svého dnešního volného dne s dívkou i její rodinou setkal a krátce popovídal. A na památku pořídil i společnou fotku.

"Dnes jsem měl možnost setkat se s ní a její rodinou. Jsem tak rád, že je v pořádku po mém nejděsivějším momentu, který jsem na tenisovém kurtu zažil. Annita je statečné děvče!" napsal na Twitter Nadal ke společné selfie se sběračkou míčků, která nakonec vyvázla z bolestivé situace se zážitkem na celý život.

Další zápas čeká prvního hráče světa a šampiona z roku 2009 v sobotu, kdy se utká s krajanem Pablem Carreñem o postup do osmifinále.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

20
Přidat komentář
FulnekUltras
není už co řešit.
Reagovat
hluuusa
Ale to je porad malo. Jestli vyhrajes, tak bys ji ten pohar mel venovat.
Reagovat
peggy
Je to prostě Nadal,tenista i člověk s dobrým srdcem a jeho gesto je mnohem lepší než všechny zajímavé údery.věděl,že jeho údery nejsou pohlazení.prostě milé.
Reagovat
Mayo
Toto je človek s veľkým Č, srdcom a možno aj niečim iným. Ako inak toto urobí iba El Matador.
Reagovat
George_Renel
Já myslel, že slovensky to začíná na K. .-)
Reagovat
Krisboy
Mayo jenom ze slušnosti a respektu k českému serveru.
Reagovat
Marduch
sociálne sitě rulez :p
Reagovat
Lasicka
Mayo, Ty jsi byl s Rafou ve společné sprše .... ?
Reagovat
Mayo
Lasicka, ty jeden/jedna špekulant/ka :D
Reagovat
smazaný uživatel
končí-už jí to odečetli. Je devátá.
Reagovat
Alien
Kolik má tedy teď bodů? Jen tak pro dokreslení!
Reagovat
FulnekUltras
stále nějaké body, chechtáky, toto... ;-)
Reagovat
pockerface
Není to žádná prd*el. Vzpomeňme na Andreu Hlaváčkovou na OH. Tam jí rána míčkem zlomila nadočnicový oblouk. A měla dost problém s prostorovým viděním. Tohle bylo nečekaný, je to dětské tělo a rána jako z děla, tak chápu Nadala, že měl obavy, aby se z toho nevyklubala zlomenina. Ono to ze začátku může vypadat jako, že je člověk OK, ale po pár hodinách se stav může změnit.
Reagovat
George_Renel
Neporovnatelné.
Reagovat
Jon61
Do Andreji to prohrávající Hingisová napálila úmyslně, ovlivnila tím zápas.
Reagovat
Krisboy
Hingiska je kosočtverec.
Reagovat
aligo
Nadal už trefil několikrát i bych řekl o něco silněji, ale z tohohle se zase dělá zbytečná bublina...
Reagovat
sojka1
nesmysl, je to hlava a trefil dite.... navic ta starost je opravnena v kazdem pripade. Nevim, jestli jsi dostal nekdy mickem, ja ano - ORL, RTG, neurologie, CT..... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
+1 bylo to o fous, dopadlo to velmi dobře.
Reagovat
gigin
Jak nepíšeš ty háčky a čárky, myslíš CT nebo jsi se byla vyfotit v České televizi?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist