Ne každý zvládá karanténu dobře. Serena je kvůli koronaviru neustále ve střehu a šílí kvůli maličkostem

20. 3. 2020, 16:05
Aktuality 23
Nejen ten tenisový, ale celý svět je momentálně kvůli pandemii koronaviru v karanténě. Nebezpečný virus se týká i nejlepších tenistů včetně 23násobné grandslamové šampionky Sereny Williamsové. Američanka nezvládá karanténu příliš dobře, dle jejích slov šílí kvůli každé maličkosti a je neustále ve střehu.
Profily hráčů
Serena Williamsová

Williamsová po vyhlášení pandemie sama informovala, že se svou rodinou plánuje minimálně šestitýdenní karanténu, která ale bude pravděpodobně ještě delší, jelikož tenis má až do 7. června pauzu.

Majitelka 23 grandslamových trofejí rozhodně není zvyklá čas trávit bez dalších lidí, což se na ní začíná podepisovat. "Nejdříve jsem si říkala, že mě koronavirus nemůže nijak výrazně ovlivnit. Pak zrušili Indian Wells a já si říkala, že alespoň budu mít volný čas a ten strávím s rodinou a užiju si to."

"Jenže následovala další zrušení turnajů a od té doby každodenně cítím úzkost. Bez lidí jsem už opravdu dlouho, asi dva týdny, jsme zavření doma, a proto šílím z každé maličkosti. Kvůli koronaviru jsem pořád ve střehu. Tou úzkostí myslím to, že stačí, aby kolem mě někdo prošel, zakašlal a já šílím."

"Nevídám se s nikým kromě mé dcery. Alexis Olympia jednou zakašlala, já začala být naštvaná a dost ošklivě jsem se na ni podívala. To mě pak rozesmutnilo. Říkala jsem si, jestli je v pořádku, jestli není nemocná, jak jí můžu pomoct. Jsem neustále ve stresu. Nikdy jsem nepočítala s tím, že to bude během pandemie vždycky v pohodě, ale je to mnohem horší."

Americký OV věnuje výraznější pozornost duševnímu stavu sportovců
Nemoc COVID-19 si už celosvětově vyžádala více než 10.000 lidských životů a také mnoho sportovců se musí vyrovnávat s nejistotou. Nevědí, co čeká jejich sport ani je samé.

Zatímco miliardy lidí na světě trpí kvůli rychlému šíření viru podobnými obavami jako Williamsová, situace má také vliv na sportovce, kteří doufali v účast na letošních olympijských hrách. Tisíce uchazečů o start v Tokiu nyní žijí v nejistotě, protože mnoho kvalifikačních turnajů bylo odloženo či zrušeno.

Proto například olympijský výbor USA začal v tomto období věnovat výraznější pozornost duševnímu stavu svých sportovců. "Pracujeme na tom, abychom s nimi komunikovali a abychom je z hlediska duševního zdraví co nejvíce podpořili," uvedla šéfka olympijského výboru USA Sarah Hirshlandová.

Americký olympijský výbor v pátek podpořil stanovisko MOV, který i za současné pandemie trvá na tom, že olympijské hry v Tokiu začnou podle plánu 24. července.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

23
Přidat komentář
gigin
Bez kondomu je to za 3.000,-
Bez roušky je to za 10.000,-
Reagovat
blixa
Hmmm, zavedu úsporná opatření. Bude muset stačit manželka a "friends with benefits" :-D
Co jinak ? Rakev vybrána ? Závěť sepsána ? Víš, že nejhorší je mrtvola bez závěti ! ;-) :-D
Reagovat
gigin
:DDD

Dřu...
Reagovat
RF46
JJ, to by ji clovek nejradeji zabil.
Reagovat
safi1313
Reagovat
FulnekUltras
u nás už se uklidnili dokonce i Klus s principálním pošukem Hrušínským - a doštěkávají ještě poslední ratlíci...

https://www.super.cz/691999-xindl-x-to-schytal-za-pisen-rousky-ktera-se-oprela-do-babise-tenhle-vzkaz-se-jeho-kritikum-libit-nebude.html?dop_ab_variant=5&dop_req_id=0375dLtxM1i-202003201839&dop_source_zone_name=super.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null
Reagovat
sojka1
od Serci sympaticke a normalni, je to na budku pro kazdeho.... a to je oproti nam v azuru. A nesije rousky... :-) (Jinak samozrejme vsem sikulam dik.)
Reagovat
FulnekUltras
dnes přišly aspoň gumičky, tak už je líp... ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=aYeN7W4jD7Y
Reagovat
brixner
...šílim z toho, že někteří šílí z toho, že Serena šílí! Třeba z toho, že vostatní nešílí...třeba z toho, že už bude končit. Já prostě jen šílím z těch, co šílí, že vostatní nešílí z těch, co šílí z těch, co nešílí. Je to vo kompromisech - šil si, ale nešil z toho :-)
Reagovat
Fandina
:-))
Reagovat
Nenela
Rozumim tomu, ze na kazdeho to pusobi jinak, ale neni to vezeni. Da se to stravit ruznymi zpusoby a pokud budu hystercit pri kazdem zakaslani, tak budu tak akorat zrala na blazinec. Spis si myslim, ze SErena neni zvykla byt s dcerkou 24 denne sama bez pomocnika, ono takove batole da zabrat celkem dost. Zabava to je tak na dve hodiny, pak uz opruz.
Reagovat
paddy
To je teď problém mnoha současných matek. Nezvládnou jedno dítě. Z práce nejsou zvyklé na takovou zátěž (kafíčko, pokecáníčko). Sociální sítě ukazují pouze život plný zábavy, takže mladá generace nechce tolik pracovat a hraje si na supermatky, a přitom stále čumí do mobilu a děcko jim je u prdele. Současné rozmazlené děti neumí ve třech letech pořádně mluvit ani chodit. Před mnoha lety ženy měly hodně dětí, a přitom ještě musely pracovat na poli, a vše fungovalo.
Reagovat
Vlk-v-trave
koronavirus je prd v porovnani s nasi nepripravenosti na technologickou revoluci...:)
Reagovat
blixa
Dovolil jsem si jemnou aktualizaci ...

"NĚMEC i BRIT
KŘESŤAN i ŽID
Každý by nejradši utek
Ba i ti šikovní ŽAPONCI
Se silami jsou na konci
Jen jeden z národů neskoná
Hrůzy koronaviru slavně překoná
Tam, kde hynou vlci
Tam, kde hynou sobi
ČECH se přizpůsobí
ČECH se přizpůsobí"
Reagovat
Cico93
To si vystihol veľmi presne.
Reagovat
FulnekUltras
tak to je patrně úder přesně na hlavičku ;-)
Reagovat
tommr
Serenu sice moc nemusím, ale v tomhle jí chápu. Karanténa je svým způsobem horší než vězení. Jsem zvědavej jak to budou lidi u nás snášet po několika dalších týdnech. Nedivil bych se kdyby nárůst depresí a sebevražd byl větší než nárůst nakažených virusem ...
Reagovat
Vlk-v-trave
:)
a je tu klasicka ponorka...

...pravdepodobne ji chybi pisen proti trudomyslnosti, nafukovaci mic, no a pochopitelne komicky prevlek.
Reagovat
jirkaS
tady neví o co jde
Reagovat
Jabadu
Tam kde hy.., tam kde hy.., tam kde hynou vlci (repetice) ... tam kde hynou sobi! Čech se přizpůůůsobíííí ...
Reagovat
jirkaS
děkuji ;-)
Reagovat
sojka1
Reagovat
Mantra
zlatá klec - psychicky je holka dost mimo, což se tuší dlouho
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist