Nišikori stále není fit. Davis Cupu se nezúčastní a vrátí se asi až na antuce

5. 3. 2020, 10:54
Aktuality 2
Kei Nišikori měl zítra nastoupit k domácímu utkání Davisova poháru, ale nejlepší japonský tenista se stále po operaci pravého lokte necítí stoprocentně fit. Proto kvalifikaci na listopadový finálový turnaj vynechá a nejspíše se vrátí až v průběhu antukového jara.
Profily hráčů
Kei Nišikori

Nišikori, který poslední soutěžní zápas odehrál loni na US Open a poté podstoupil operaci pravého lokte, dorazil do japonského Miki s ostatními členy daviscupového týmu, ale po jednom z tréninků se nakonec rozhodl nenastoupit.

"Ještě nejsem v kondici, ve které bych měl být. Musím na sobě ještě zapracovat, na návrat si zatím nevěřím. Nejspíše do sezony naskočím až po Miami nebo v průběhu antukového jara," řekl bývalý čtvrtý hráč světa.

Japonsku tak v domácím utkání Davisova poháru, v němž se v pátek a sobotu bude bojovat o postup na listopadový finálový turnaj, budou chybět dva nejlepší tenisté. Kromě Nišikoriho se kvůli obavám z koronaviru nepředstaví 48. hráč světa Jasutaka Učijama. Duel Japonska s Ekvádorem se bude kvůli koronaviru hrát bez diváků. Před prázdnými tribunami bude bojovat také domácí Itálie, koronavirem nejvíce postižená evropská země, proti Jižní Koreji.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Krisboy
Nevíte, jestli se ještě cpe hamburgerama?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist