Nizozemec De Bakker má nového trenéra

5. 4. 2011, 10:46
Aktuality 0
Nizozemský tenista Thiemo de Bakker vyměnil na začátku antukové sezony svého kouče. Momentálně 54. hráče světa bude trénovat bývalý profesionál Ramon Sluiter, který loni ukončil kariéru.
Profily hráčů
Thiemo De Bakker

Nejlepšího nizozemského hráče trénoval dosud Huib Troost, s nímž se Thiemo de Bakker rozešel po vzájemné dohodě. Jak tenista uvedl na svých stránkách, roli v tom hrálo jejich přátelství, které mělo své výhody i nevýhody.

"Bylo to těžké rozhodnutí, ale myslím, že takhle to bude lepší," prohlásil De Bakker. "Máme k sobě hodně blízko, a je kvůli tomu někdy těžké přijímat některé věci," uvedl Nizozemec, který se s Troostem zná už od dětství.

Novým koučem De Bakkera bude jeho krajan a bývalý hráč Raemon Sluiter, jenž se s nizozemskou jedničkou dohodl na zhruba roční spolupráci. Sluiter už De Bakkerovi pomáhal v roce 2008; potom se rozhodl vrátit k profesionálnímu tenisu, načež v loňském roce ukončil kariéru.

Pod jeho vedením se nyní De Bakker pokusí napravit špatný vstup do sezony, ve které se mu zatím vůbec nedaří. Nizozemec startoval na pěti turnajích a jen na jediném přešel přes první kolo.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist