Obě sestry Plíškovy v Madridu po obratech proti Ukrajinkám postupují, Karolína odvracela 4 mečboly

5. 5. 2019, 12:55
Aktuality 145
WTA MADRID - Karolína Plíšková i její sestra Kristýna v Madridu zvládly první kolo proti ukrajinským teenagerkám, byť prohrály úvodní sadu a Karolína dokonce čelila čtyřem mečbolům. Naopak Barbora Strýcová po dvou semifinálových účastech v Istanbulu a Praze skončila hned v prvním kole na Francouzce Kristině Mladenovicové. která ve druhém kole vyzve trojnásobnou šampionku Petru Kvitovou.
Kar. Plíšková (© j48tennis.net)

Karolína Plíšková od února laboruje s virovým onemocněním, které se lékařům nedaří z těla světové pětky odstranit. I proto sedmadvacetiletá rodačka z Loun v dubnu neabsolvovala jediný plnohodnotný trénink, minulý týden při obhajobě titulu ve Stuttgartu vypadla v prvním kole a tento týden se nezúčastnila domácího turnaje v Praze.

Nicméně dnes v Madridu už nastoupila a na předposledním přípravném turnaji před Roland Garros se po pěti týdnech dočkala vítězného zápasu. Ovšem pořádně se na něj nadřela, když osmnáctiletou Ukrajinku Dajanu Jastremskou udolala až po 2 hodinách a 19 minutách boje 5-7 7-6 6-3.

Plíšková sice začala lépe, jenže v prvním ani druhém setu neudržela vedení 4-2 a za stavu 5-7 a 4-5 čelila při svém podání celkem čtyřem mečbolům. Nicméně všechny dokázala zlikvidovat, v tie-breaku si vynutila třetí dějství a v něm ji jediný brejk z osmé hry stačil k dokonání obratu.

Lounská rodačka, která v Madridu obhajuje loňské semifinále, se ve druhém kole střetne s další Ukrajinkou Katerynou Kozlovovou, s níž dosud nehrála. 



Úspěšným obratem proti talentované Ukrajince vstoupila do prestižního antukového turnaje WTA Premier Mandatory také Kristýna Plíšková, jež navázala na úspěšně absolvovanou dvoukolovou kvalifikaci. V hlavní soutěži si ve večerním utkání poradila 3-6 6-3 6-2 s šestnáctiletou Martou Kosťjukovou a podruhé v sezoně vyhrála tři zápasy po sobě. 

Kristýna Plíšková ve španělské metropoli obhajuje loňské osmifinále, o které si zahraje v úterý s Chorvatkou Donnou Vekičovou (h2h 1-1).

Z tria český tenistek dnes neuspěla jen Barbora Strýcová. Ta si v posledních dvou týdnech zahrála semifinále na antukách v Istanbulu a Praze, ale na další akci v Madridu skončila hned v prvním kole. Dva dny po debaklu ve Stromovce zkušená Češka nestačila na z kvalifikace rozehranou Francouzku Kristinu Mladenovicovou, které podlehla hladce 3-6 1-6

Předloňská finalistka Mladenovicová, kterou nově trénuje Sascha Bajin, ve druhém kole vyzve další Češku. Utká se s obhájkyni titulu a trojnásobnou šampionkou Petrou Kvitovou, s níž ve vzájemné bilanci prohrává 1-6. Kvitová si už včera poradila s Američankou Keninovou.

V prvním kole skončily Svitolinová či Wozniacká
V Madridu se dnes dohrálo kompletní první kolo a ze hry je už několik nasazených hráček. I přes zdravotní problémy nastoupila světová šestka Elina Svitolinová, optimální výkon ale podat nedokázala a s Francouzkou Paulinou Parmentierovou prohrála 4-6 6-7.

Finalistka z roku 2009 Caroline Wozniacká odehrála dokonce pouze tři gamy. Osmadvacetiletá Dánka, kterou od loňska trápí revmatoidní artritida, za stavu 0-3 vzdala kvůli bolestem zad Francouzce Alizé Cornetové.

Naopak po zdravotních problémech nezaváhala Japonka Naomi Ósakaová. Světová jednička, jež před osmi dny odstoupila kvůli zranění břišního svalu z turnaje ve Stuttgartu, vstoupila do soutěže na svém neoblíbeném povrchu výhrou 6-2 7-6 nad Slovenkou Dominikou Cibulkovou a vedení ve vzájemné bilanci tak zvýšila na 3-0.



Na úvod svého prvního letošního turnaje na antuce potvrdila roli favoritky i Simona Halepová, jež porazila 6-0 6-4 Rusku Margaritu Gasparjanovou. Ve druhém kole se rumunská šampionka z let 2016 a 2017 utká s Johannou Kontaovou (h2h 3-3).

Britka Kontaová, která včera prohrála finále v marockém Rabatu, si v posledním zápase dne poradila ve dvou setech s Američankou Alison Riskeovou.

Naopak Maria Sakkariová den po svém premiérovém titulu z Rabatu ve Španělsku vypadla. Řecká tenistka nestačila na domácí Carlu Suárezovou, které podlehla dvakrát 3-6.

Sloane Stephensová, která tento týden oznámila zasnoubení a angažovala trenéra Svena Groenevalda, vstoupila turnaje vítězstvím 6-2 7-6 nad Slovinkou Polonou Hercogovou. Ve druhém kole Američanku čeká souboj grandslamových šampionek s Běloruskou Viktorií Azarenkovou (h2h 3-3).

• WTA PREMIER MANDATORY MADRID •
Španělsko, antuka, 7.021.128 eur
nedělní výsledky (05. 05. 2019)
• Dvouhra - 1. kolo •
Kar. Plíšková (5-ČR) - Jastremská (Ukr.) 5-7 7-6(5) 6-3
Kr. Plíšková (ČR) - Kosťjuková (Ukr.) 3-6 6-3 6-2
Mladenovicová (Fr.) - Strýcová (ČR) 6-3 6-1
Ósakaová (1-Jap.) - Cibulková (SR) 6-2 7-6(6)
Halepová (3-Rum.) - Gasparjanová (Rus.) 6-0 6-4
Kerberová (4-Něm.) - Curenková (Ukr.) 6-3 6-2
Parmentierová (Fr.) - Svitolinová (6-Ukr.) 6-4 7-6(6)
Stephensová (8-USA) - Hercogová (Slovin.) 6-2 7-6(4)
Cornetová (Fr.) - Wozniacká (11-Dán.) 3-0 skreč W.
Cirsteaová (Rum.) - Keysová (13-USA) 3-6 6-4 6-1
Vekičová (Chorv.) - Qiang Wang (15-Čína) 7-5 6-4
Kužmová (SR) - Görgesová (16-Něm.) 7-5 6-4
Bencicová (Švýc.) - Van Uytvancková (Belg.) 6-4 6-3
Saisai Zheng (Čína) - Yafan Wang (Čína) 7-5 7-6(3)
Martičová (Chorv.) - Muguruzaová (Šp.) 7-5 7-6(2)
Sorribesová (Šp.) - Arruabarrenaová (Šp.) 6-4 3-6 6-1
Schmiedlová (SR) - Mertensová (Belg.) 7-5 7-6(5)
Buzarnescuová (Rum.) - Tomljanovicová (Austr.) 6-3 6-2
Suárezová (Šp.) - Sakkariová (Řec.) 6-3 6-3
Kozlovová (Ukr.) - Shuai Zhang (Čína) 6-3 6-2
Collinsová (USA) - Zvonarevová (Rus.) 6-1 6-4
Kontaová (Brit.) - Riskeová (USA) 6-4 6-1
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

145
Přidat komentář
Fandina
Plíščata vyrostly na antuce, jestli se nepletu, tak se ani moc nedivím, že to takhle dopadlo, tak jen tak dál holky, pojďte!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
FulnekUltras
Sotva zašustí "velké" prachy, Plechovky se můžou přetrhnout. Lendl s Navrátilovou byli a jsou némlich to samé.
Reagovat
com
:D kéž by se přetrhly i na grandslamech :)
Reagovat
Torn
On jim jenom závidí. :D
Reagovat
Fandina
Trapné, jako vždycky, je vidět, že hodně závidíš.
Reagovat
rybicka
Zajímavé, že prakticky nikdy nejsou komentáře k tomu, kolik do růstu a umu tenisového, kdo nasypal a nejenom peněz. O nákladech na cestování, týmy, rehabilitace atd. ani nemluvě. Závistiví tydýti jen vidí a závistivě "grindají" nad balíky peněz a žere jim to střeva... Bacha na rakovinu ze závisti.
Reagovat
Fandina
Já spíš ryla do FU. Líbí se mi, jak na Lendlovi nenechá nit suchou. Evidentně z něj má komplex a fofii :-)).
Reagovat
rybicka
Vždyť ano, platí to tu u vícerých. Já se jen přidávala :-)
Reagovat
tommr
dneska měly naše hráčky ukrajinskej den a všechny to naštěstí zvládly i když jen s vypětím všech sil. Karolína porazila Yastremskou, Kristýna Kostyukovou a Bára Krejčíková Zavatskou ve finále Wiesbadenu ...
A aby toho nebylo málo tak Karolínu čeká v dalším kole Kozlova ...
Reagovat
FulnekUltras
Kozloduj to zvládne.
Reagovat
Torn
Kyselé hrozny. :D:D
Reagovat
tommr
sice zahazovala šance jako na běžícím pásu ale nakonec předvedla podobnou otočku jako sestra. Mladá Ukrajinka v závěru úplně odpadla ...

Kristýna by potřebovala udělat aspoň ještě jedno kolo, protože z lonska obhajuje osmifinále a hrozí jí vypadnutí z první stovky. Čeká jí ale Vekicová a to bude těžká soupeřka ...
Reagovat
turista
Na antuce Vekic není tak těžká soupeřka jako na hardu a umí se z ničeho nic sesypat stejně jako Kristýna Plíšková. Bude to o tom kdo se z nich se dřív sesype.
Reagovat
Jon61
Další otočený zápas ve prospěch Češky, Ukrajinka ve třetím setu úplně odpadla, skoro to vypadalo, jako kdyby závěr vypustila.
Reagovat
tommr
je ještě příliš mladá a nezkušená ...
Reagovat
lars
jako juniorka asi nemela tolik sil na 3.set a Tyna se zlepsila ve 3. setu
Reagovat
Ela-fon-isi
Jastremska je taky juniorka... :-)
Reagovat
tommr
ta je o dva roky starší a to je v jejich věku hodně znát ...
Reagovat
lars
15.5. D.Y. bude 19
Reagovat
Bloody13
Ženský zejtra nehrajou?
Reagovat
lars
proc by nemely hrat?
Reagovat
jirkaS
najdi si lepší rozpisy
Reagovat
Bloody13
Já jen, že ani na livesportu nebyly žádný ženský zápasy napsaný. Ale už je to opravený.
Reagovat
PetaM
https://www.madrid-open.com/en/mmo19-en/schedule/
Reagovat
rybicka
Sláva, konečně ta Týna vyhrává. Mě přijde, jako když sama nevěří, že může vyhrát.
Reagovat
jirkaS
tak se omlouvam
teď už je to slibné :-)
Reagovat
com
jojo brutalni koncovka :D 12 micku v rade, Kristyna se nezda :)
Reagovat
Torn
A to hrála Týna tak dobře nebo soupeřka kazila? :D Viděl jsem jen poslední game. :D
Reagovat
com
Kristyna hrala ze zacatku svou klasiku.. Jako tech milion sanci co mela na brejk a nepromenila, to byl des.. Ale ke konci teda trefovala vsechno :D
Reagovat
jirkaS
1.set-týna bída
2.set-týna se zvedla
3.set-soupeřka odpadla
Reagovat
Torn
Tak aspoň tak. :D
Reagovat
jirkaS
finále:
kája-týna :-D
Reagovat
lars
aby si to "nezakriknul"
Reagovat
jirkaS
týnu to nebaví :-(
Reagovat
com
ale bavi :) ..uz to pomalu votaci jako Karolina :)
Reagovat
jirkaS
no než jsem to dopsal, tak se hecla.
uvidíme
Reagovat
blixa
Tos to psal ale sakra pomalu .. :D
Reagovat
jirkaS
střídám dimenze ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Naši Zárubou dirigovaní bruslaři ;-))) jedou svůj obvyklý standart - takže pokud se nic nepodělá, mělo by to být letos na MS po tuhém boji s Němci, Švýcary a Maykem znovu pěkné 6.-9. místo.
Reagovat
lars
jako 6.-9. misto v poctu vyloucenych hracu neni spatny :)
Reagovat
Ela-fon-isi
sice přes slzy, ale hokejová doba je zlá. ( A to ještě žijou pamětníci, dobrého fotbalu. )
Reagovat
aligo
si jela pro peníze
Reagovat
aligo
uhrála dva míčky -_-
Reagovat
Dobry-den
Gratulka k výhře i k zázračnému uzdravení...
Reagovat
dadaft
Cenné vítězství, nevím, jestli byla Karolína nějak pohybově omezená, osobně mi přišla stejně prkenná jako vždycky, možná jen reakce byly pomalejší než obvykle -- ale ona umí vyhrávat i s tímto hendikepem, když ji jde servis, tak připíše hodně jednoduchých bodů a jeden dva míčky uběhá, někdy se prostě jenom natáhne a trefí to jenom rukama (osobně jsem nikdy nikoho tak dobře hrát jen rukama neviděl)....... a to ji většinou stačí.
Yastremská ovšem dnes hrála velice, velice dobře, takže to bylo těsné a málem vyhrála...
Jestli Karolína není fakt fyzicky vyšťavená, klidně může jít daleko....

((( a musím pochválit zvuk z kurtu, kde se hrálo, proti letošní Praze to byl balzám na duši a pro uši a vtažení do zápasu bylo díky tomu skvělé )))

teď koukám na Kristýnu s Kosťjuk, o které už jsem slyšel legendy.......... ale je menší, než jsem čekal (1,71m) a hraje na první pohled spíš jako Kenin než Anisimova, takže své očekávání u téhle mladé pušky trochu koriguji k nižším hodnotám.
Reagovat
jirkaS
týna nedá loba (min 2x), přestože je soupeřka u sítě :-o
Reagovat
tommr
jj všechno to hází soupeřce na raketu ...
Reagovat
Torn
Karolína ve čtvrtek dobrala léky a od pátku může hrát. A na kurtu šlo vidět, že je dost mimo, pohybově možná až tak ne, ale jak hrála.
Reagovat
com
tak Pliskovy : Ukrajina
2 : 0 asi nebude
Reagovat
tommr
Bára Krejčíková dneska taky porazila Ukrajinku ...
Reagovat
FulnekUltras
a Karlička natürlich auch. Jen tak dál.
Reagovat
Fransoas
Barbora Strýcová podlehla stejnou rychlostí jako v Praze.Vypadá to,že není v optimální formě. Dost možná na tom měla vliv Švýcarka,ketrá jí vzala vítr z plachet. Karolíně Plíškové i přes částečnou zdravotní indispozici se nakonec podařilo Ukrajinku vyřadit.Přeji jí i nadále celkovou herní pohodu.
Reagovat
EllNino
Reagovat
LukasH
:-)
Reagovat
FulnekUltras
žádnej kumšt s takovým měkkýšem... ;-)
Reagovat
Mr.Pink
Temer vsechny nase tenisky hraji v ramci rozcvicky nohejbal s tenisakem, takze kopnout do mice umi hodne holek. Ale Peta odehrava mic ve velke vysce, nenechava si mic spadnout az na nohu, tim si to dost ulehcuje. Udrzi mic ve vzduchu, ale fotbal hrat neumi. Lepsi je treba Magda Rybarikova, Kuzna a nejvic s micem toho urcite umi Muska, ta je opravdu dobra a klidne by mohla hrat i fotbal zavodne.
Reagovat
jirkaS
kája není fit, to jsem poznal i já,
ale nakonec to udyndala ;-)
Reagovat
tommr
extrémně cenný vítězství. Karolína přežila 4 mečboly a ve třech setech udolala nebezpečnou soupeřku, který patří budoucnost. Nevěřil jsem, že by to Karolína dokázala zvládnout když je viditelně oslabená po nemoci ...
Reagovat
EllNino
Výhra, hodně vybojovaná, to se cení ...Dayana byla ovšem rtuťovitá, nedala se, chyběly kousíčky, hlavně ten první mečbol Karolína neskutečně vyběhala ...

Myslím, že tu ale moc daleko nedojde ...Zhang nebo Kozlovu snad ještě porazí, pak tam ale číhá zřejmě Světa, to by byl super mač
Reagovat
Torn
Se obávám, že dneska to uhrála zázrakem, nicméně nutno říct, že Dayana měla dneska svůj den a dost jí to tam lítalo proti přichcíplé Káje.
Reagovat
jirkaS
jj, yas se zdá nedějná
Reagovat
jirkaS
*nadějná
Reagovat
Jon61
Po výkonu v prvním setu jsem nevěřil, že Karolína vyhraje. Má opravdu nervy ze železa. Vítězství však spíše utrpěla.
Reagovat
tommr
kdyby měla nervy ze železa tak ten první set nepustí ...
Reagovat
Jon61
Myslel jsem to, že na mečboly dokázala nejlépe podat. Ukrajinka je další nadějná hráčka, v ženském tenise je zajímavá situace.
Reagovat
tommr
ty mečboly dneska odvrátila příkladně, ale jinak je to u ní jednou tak a podruhý onak. Dokáže vyhrát zdánlivě ztracenej zápas (viz například zápas proti Sereně Williams letos na AO) a stejně tak dokáže prohrát zdánlivě vyhranej zápas (viz například zápas proti Hsieh letos v Dubaji) ...
Reagovat
Jon61
Sledovat ženský tenis, to je adrenalin. Jsou dva důvody proč se na něj dívám: kvůli našim hráčkám a také proto, že dopředu není jistá vítězka.
Reagovat
FulnekUltras
a navíc tam občas bývá vidět i něco vepředu ;-)
Reagovat
Jon61
Nejen vepředu, Dajana má i pěkné dlouhé nohy.
Reagovat
jirkaS
NIČITELKA SVĚTŮ
Reagovat
com
uz jen jeden game :)
Reagovat
com
prezila mecboly a dokazala to :)
Reagovat
jirkaS
co se řešilo u halepky?
Reagovat
Frick
Tak to už je pěkná serie :o) Je rozjetá jak pila.

Teď jen vymyslet dobře tu synchronizaci s deblem.

Bohužel, do TOP 100 je pořád daleko.
Reagovat
Frick
...musela by vyhrát další dva takové Wiesbadeny.

Nicméně obhajob do konce roku nemá moc - Asi 178 bodů z těch významnějších a pak už jen jednohubky.
Reagovat
Vaslab
Bára si právě připsala třetí turnajové vítězství v řadě! Paráda. Má dalších 80 bodů v žebříčku a v race je rázem 92.
Kdo by to byl řekl, že v race žebříčku na tom bude na začátku května lépe Bára než Katka (92 vs 117).
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkný!
Reagovat
SpacialRecognition
sice ne tak jednoznačná, ale itak, evidentně je ve skvělé formě.
Reagovat
tommr
hrála proti nesmírně otravný soupeřce, která jen lítala 10 metrů za BL a všechno vracela ...
Reagovat
lars
a hrala Krejcik kratasy?
Reagovat
tommr
zahrála pokud vím jen jeden, ale neviděl jsem celej zápas ...
Reagovat
Jon61
To je neskutečné, co tam Dajaně spadne. Je vidět, že je hodně sebevědomá.
Reagovat
Torn
Hmm, tak se Ukrajinci asi nasrali, když Kája vyhrála druhý set, protože hned p otom jim skončil stream. :D :(
Reagovat
Ela-fon-isi
Nebýt Češka, fandila bych Dajaně. Neuvěřitelný výkon a psychika.
Reagovat
Torn
Kája zase očividně čarovala, ale stejně tomu třetímu setu nevěřím. Dayana je doslova "vzrušená" jí porazit a dost jí vychází její riskantní hra, jestli se Kája nezvedne a nezačne i ten servis trochu střídat, vyklepe jí jen na returnu.
Reagovat
Jon61
Nevěřil jsem, že to Karolína uhraje. Snad Dajaně nahlodali psychiku 4? neproměněné mečboly.
Reagovat
Jon61
Ach jo, nahlodalY! Občas mám pocit, že můj mozek začíná být též nahlodaný.
Reagovat
EllNino
Další favoritky, ač nenasazené, vypadly na úkor Petry Martic a AKS ...

Karolína utekla Dayaně z lopaty, obdivuhodné :)
Reagovat
Blondie
Promarnit 5 (?!) matchballů, to chce talent XD aneb teď už to Plíšková doklepe :D
Reagovat
tommr
byly "jen" 4 a Karolína všechny odvrátila skvělou hrou nebo dobrým podáním ...
Reagovat
milik254
Jednoznačná vina rozhodčí.
Reagovat
lars
a co zavinil?
Reagovat
milik254
Opakování výměny
Reagovat
Mantra
čárovíto měli vidět, tj dohrála by se výměna, kterou by podle průběhu asi vyhrála DY a pak by šla na win, ale jsou to kdyby, nicméně ano chyba sudích to byla - lajnových
Reagovat
com
to teda byla koncovka.. a jeste set!!! :)
Reagovat
bIbec
ježiš, Margarito zaber, nenech se zostudit.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemocná byla, ale tak neměla nastupovat a ne tvrdit, že kdyby v úterý šla na kurt tak by ohrozila celou svou karieru a zdraví a za tři dny vesele trénovat. To je pak k smíchu.
Reagovat
Torn
Ty seš tak chytrá. :D
Reagovat
com
Linka se snazi vyhrat cenu nejvetsiho hatera Karoliny :D
Reagovat
Torn
Nevim co dělá, když Lucka Š. byla nemocná, tak taky zkoušela turnaje, i když to bylo na prd atd., ale když má potřebu jí za každou cenu hejtit.
Reagovat
smazaný uživatel
Na tebe nemá nikdo, ubožáku.
Navíc jsem napsala fakta.
Reagovat
Torn
A ty víš, co se stalo, případně, jak a kam se to pohnulo? Navíc s těmi doktory začala Černošková, pokud se nepletu, jestli nakonec kvůli pořadatelům se nemusela udělat tahle habaďura.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle řekla Karolina ve svém vyjádření, přece. Myslím, že to nebylo příjemný pro nikoho.
Stačilo se odhlásit dřív.
Reagovat
Torn
To jo, ale až po tom, co se to tak nafouklo.
Reagovat
smazaný uživatel
No, možná kdyby to takhle řekla dŕiv nemuselo se to tak vyhrotit.
Reagovat
Mr.Pink
To nejsou zadna fakta. Kdyby nedopadly dobre vysledky, tak nehraje ani v madridu.
Reagovat
Jon61
Dajana neskutečné returny (a nohy), Karolína vypadá, že není zdravotně v pořádku.
Reagovat
Torn
Karolína podává strašně slabě, nemixuje, nic...
Reagovat
SpacialRecognition
Pohyb nulový, Servis poloviční razance to co obvykle, údery v mezihře ala errani , po setu a půl a cca hodině a něco hry vypadá jako kdyby hrála skoro 3 hodiny.
Timing má taky uplně mimo.
Reagovat
Torn
No, já bych řekl, že víc jak 3 hodiny, vypadá jako v posledním tažení.
Reagovat
Frick
Jakoby vyhrát WTA turnaj v Praze bylo pro Češku dosti složitě doszažitelnou metou, na kterou má jen ta, která ve stejné, minulé nebo následující sezoně je schopna se dostat (minimálně) do TOP 5 a do finále GS.

Platilo to pro Janu, Karolínu, Lucku i Petru.

Naopak Luďka, Zuzka, Bára, (Lucka H.), Týna i Kája M. úspěšné nebyly.

Bohužel, Kája M. byla první, která to nedala i přes pozici (byť mírné) favoritky,
Reagovat
Frick
Nesplnila normu max. 2 prohraných her na set. :*-(
Reagovat
lars
vratil si listky na zapas Slavie-Chelsea ??
Reagovat
tommr
první set prohrála i když měla víc šancí. Na nějakej obrat to moc nevidím ...
Reagovat
SpacialRecognition
nevidím to dobře. Evidentně na tom furt není nejlíp, hraje šíleně.
Reagovat
aape
no, na returnu hraje chvílema fakt strašidelně..teď i na podání..:/
Reagovat
EllNino
opět krach, padají jak hrušky a to ještě všehny ani neodehrály 1. kolo, už je venku Svitolina, Keys, Sabalenka, Goerges, Wang, Kontaveit
Reagovat
Torn
A to poletí asi i Kája. :D
Reagovat
com
poleti tak maximalne do trech setu :P
Reagovat
tommr
obávám se, že Karolína je po tý nemoci zesláblá a tři sety nedá ...
Reagovat
aape
kéž by...vypadá unaveně
Reagovat
lars
prohra ve 3 setech by mohla byt pro Karol horsi nez ve 2
Reagovat
Torn
Kája je herně dost mimo dneska, podobně jako proti Azarence, nevěřím jí dneska ani trochu. :(
Reagovat
com
tak Azarenka je jinej level.. Tady tahle je sama dvojchyba, sit, out, nebo jak nepromenila tu smec :D S ni Karolina snad neprohraje
Reagovat
EllNino
vidíš, samá dvojchyba, síť, out, a stejně vede 7:5 :D
Reagovat
com
to protoze je Karolinka po nemoci.. jinak by s ni set neprohrala
Reagovat
Torn
Třeba i prohrálaDAyana je nadějná mladá hráčka, proti Karolíně nemá co ztratit, ale Kája vypadá, že nemůže.
Reagovat
EllNino
Hele, ale před pul hodinou jsi napsal, že je zdravá jako rybička a před pár dnama, že to byla jenom bouda, že potřebovala výmluvu ... tak už si vyber :D
Reagovat
Alien
Tak Kárči už hraje, uf! Prognózy o jejím vážném zdravotním stavu z kraje týdne, byly až děsivé! Tak to je super!
Reagovat
Blondie
no... ale jak hraje. Jsem zvědavá, zda zvládne tříseťák...
Reagovat
Pavlis
Kristina má dobrého trenéra. Petra nesmí nic podcenit.
Reagovat
Holahej
z médií....
Konec spolupráce s Naomi byla její volba. Byly tam určité rozdíly a smlouvu jsme spolu měli na rok a ona potom už pokračovat nechtěla. Stále jsme ale kamarádi. Dostal jsem nabídky u ATP, ale zvolil jsem Kiki Mladenovic. Víte proč?, protože nemohu trénovat každého. Musím cítit, že právě ta daná osoba může být nejlepší a to u Kiki věřím.
- S. Bajin
Reagovat
Mantra
spíš od ní dostal nejvíc USD gáži, což je myslím "až" ten první důvod :-D Ale co je u ní, je vidět zlepšení, otázka je: na jak dlouho? jestli to není jen vlna, která by stejně po tom propadu formy přišla (hůř už hrát asi nemohla)
Reagovat
Pavlis
Jo, to jsem včera četl. Už po Australian Open mě zajímalo, proč ta spolupráce s Osakou skončila. Právě, vidí v té Francouzce potenciál. Peti s ní prohrála jen v roce 2013, ale nyní si na ni dá snad pozor.
Reagovat
turista
Nikdo nemeškej!
Reagovat
com
Strycova je uz za zenitem.. Mladenovic bude aspon pro Kvitovou vyrovnanejsi souperkou
Reagovat
smazaný uživatel
mladenovic je uz tiez za zenitom :D
Reagovat
com
Treba v pristim kole prekvapi :) ..a ted uz na place v plne sile Karolinka :)
Reagovat
Mantra
jak v plné síle, vždyť je raněná jak srna nebo není??? :-D
Reagovat
com
uz je zdrava, nevidis jak tam strili a returnuje :) krasa
Reagovat
EllNino
herečka no
Reagovat
SpacialRecognition
Jo jasně, hlupáku.
Reagovat
com
hééérečka je Kvitova.. Karolinu sem v Ordinaci v ruzove zahrade nevidel :D
Reagovat
PetaM
Až prohraje, tak bude zase nemocná. Normálka.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist