Odpočívající Muguruzaová uvolnila trenérku Martínezovou

13. 4. 2023, 09:14
Aktuality 2
Dvojnásobná grandslamová vítězka Garbiňe Muguruzaová se během ohlášené pauzy rozešla s trenérkou Conchitou Martínezovou. Devětadvacetiletá španělská tenistka s krajankou spolupracovala naplno tři roky, nicméně Martínezová byla součástí jejího týmu na záskok už při triumfu ve Wimbledonu v roce 2017.
Profily hráčů
C. Martínezová a G. Muguruzaová

Muguruzaová, jež se o rok dříve stala i šampionkou Roland Garros, letos odehrála jen čtyři zápasy a všechny prohrála. Naposledy skončila v lednu na turnaji v Lyonu na raketě české naděje Lindy Noskové. Nedávno oznámila, že si dává od tenisu přestávku až do léta.

"Dohodly jsme na ukončení pracovního poměru. Byly to skvělé roky, plné emocí a úžasných zážitků," oznámila Martínezová na twitteru. Nedlouho poté, co s Muguruzaovou slavily triumf ve Wimbledonu, se bývalá světová jednička vrátila ke kouči Samu Sumykovi. Poslední tři roky Španělky pracovaly zase spolu.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
Alien
Cože?
Reagovat
Grape
Logické - když nehraje, nemusí mít trenérku. smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist