Odsouzený bývalý tenista Gimelstob odstoupil z Rady ATP

1. 5. 2019, 22:16
Aktuality 0
Bývalý úspěšný americký tenista Justin Gimelstob odstoupil z Rady ATP týden poté, co byl odsouzen za napadení a ublížení na zdraví. Soud v Los Angeles mu udělil tříletý podmíněný trest a 60 dnů veřejně prospěšných prací za to, že loni zbil kamaráda.
Profily hráčů
Justin Gimelstob

Dvaačtyřicetiletý Gimelstob na facebooku uvedl, že v současné situaci představuje pro tenis přítěž a nezaslouží si zastávat tak vlivnou pozici. V Radě ATP od roku 2008 zastupoval hráče, odstoupil krátce před volbami.

Gimelstob byl specialistou na čtyřhru, vyhrál 13 turnajů ATP a dva grandslamy s Venus Williamsovou. V roce 1998 ovládli Australian Open po finálové výhře nad Helenou a Cyrilem Sukovými a ve stejné sezoně s Williamsovou získali trofej i na French Open. Po konci kariéry Gimelstob pracoval jako trenér a televizní expert.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist