Opatření kvůli koronaviru: Podavači míčků budou mít rukavice, tenisté si musí ručníky nosit sami

7. 3. 2020, 12:44
Aktuality 5
Tenisté se musí na nadcházejícím turnaji v Indian Wells připravit na řadu omezení kvůli opatřením proti šíření koronaviru. Z hygienických důvodů musí zapomenout na to, že by jim ručníky nosili podavači míčků. Pokud je budou chtít mít na kurtu, musí se o ně postarat sami.

Všichni podavači míčků, dobrovolníci u vstupů či zaměstnanci restaurací v areálu budou navíc používat ochranné rukavice. Omezeny budou i kontakty tenistů s fanoušky.

Indian Wells patří mezi největší turnaje sezony. Na okruhu ATP je zařazen mezi devět akcí série Masters 1000, ženy absolvují první ze čtyř podniků WTA Premier Mandatory.

Tituly by měli obhajovat Rakušan Dominic Thiem a Kanaďanka Bianca Andreescuová, ta však letos kvůli zranění kolena ještě nehrála a její start je nejistý.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
Rafa je hotový.
Reagovat
Fandina
Proč. Přinese si svoje ručníky.
Reagovat
tommr
i když nevím jestli by to Nadal rozdýchal ...
Reagovat
Mantra
měl by potítka až do podpaží
Reagovat
milik254
Proč?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist