Padesátiletý tenista San Marina je nejstarším vítězem zápasu v Davis Cupu

28. 7. 2022, 09:11
Aktuality 6
Padesátiletý Domenico Vicini ze San Marina se stal nejstarším hráčem v historii Davis Cupu, jenž dokázal vyhrát zápas. Tenista, který oslaví 51. narozeniny v září, zvítězil ve středu po boku Marca de Rossiho ve čtyřhře v souboji s Albánií na turnaji IV. skupiny v Baku.
Profily hráčů
Domenico Vicini

Vicini má navíc na dohled další zápis do historie. "Našeho rekordmana Viciniho dělí jeden start od účasti ve 100. zápasu, což nikdo před ním nedokázal," uvedli na Twitteru představitelé Davis Cupu. Na jubilejní metu se může Vicini dostat v pátek proti Islandu.

Před třemi lety se Vicini stal ve věku 47 let a 318 dnů nejstarším hráčem, jenž vyhrál v Davis Cupu utkání dvouhry. Debut v prestižní týmové soutěži si odbyl v roce 1993.

Ondřej Jirásek, ČTK

Komentáře

6
Přidat komentář
Rafaeoli25
smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Nikdy neni pozde na tenis...:)
Reagovat
Rafaeoli25
To mají Djok a Nadal co dělat, aby ho překonali. Chudáci, hrát dalších patnáct let smile
Reagovat
EllNino
Pro tebe dobře smile
Reagovat
Rafaeoli25
Proč jen pro mě?
Reagovat
EllNino
Píšu tam snad někde slovo "jen"? :) Píšu tobě, tak adresuju tobě, nehledej za vším útok prosím, já nejsem tvůj soupeř
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist