Pár týdnů a konec. Od Sestini Hlaváčkové odchází parťačka Latisha Chan

20. 2. 2018, 19:39
Aktuality 12
Turnaj v Dubaji je posledním společným vystoupením Andrey Sestini Hlaváčkové a Latishy Chan ve čtyřhře. Deblová světová jednička z Tchaj-wanu se rozhodla ukončit s českou hráčkou spolupráci. Hlaváčková o tom informovala na facebooku.
Latisha Chan a Andrea Hlaváčková

"Rozhodnutí učinila Latisha a mně nezbývá než jej respektovat," uvedla Hlaváčková. "Nedokáže se adaptovat na novou pozici na bekhendu, na kterou si od začátku naší spolupráce musí zvykat. Osobně si myslím, že jsme si mohly dopřát více času, ale její rozhodnutí, ve kterém jistě nemalou roli sehrály i rodinné vazby, respektuji," dodala.

Jednatřicetiletá Hlaváčková, která novou partnerku pro čtyřhru oznámí až po turnaji v Dubaji, odehrála s Latishou Chan pět turnajů. V polovině ledna hrály finále v Sydney a na Australian Open došly do čtvrtfinále.

Hlaváčková ve čtyřhře vyhrála v roce 2011 Roland Garros a o dva roky později US Open po boku krajanky Lucie Hradecké. Společně také získaly na olympiádě v Londýně 2010 stříbro. Celkem má česká hráčka na kontě celkem 25 titulů v deblu.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

12
Přidat komentář
pumpier
Nemějte o ní strach ona se určitě k nějaké lepší hráčce přisaje - to ona umí. Já si nemyslím,že ke Strýcové, protože ona na 250 nejezdí .....Ty lepší hráčky Baboš, Strýcová to mají na rozehrání a pokud postupují ntak 4hru vzdají jako Strýcová Šafářová v kataru, protože už odjely mdo Dubaje
Reagovat
tommr
jako nová partnerka se pro Andreu přímo nabízí Bára Strýcová, která na tomto turnaji taky hraje se svou stávající partnerkou naposled. Je ale otázka jestli by si tyhle dvě spolu na kurtu mohly rozumět ...
Reagovat
EllNino
si nepamatuješ debla ve Španělsku ve Fed Cupu ? :) Navíc se znají asi tak od 2 3 let :)
Reagovat
Fandina
To by se nabízelo, ale nevím, jestli Andrejka nehledá specialistku na debl. Pak mě napadá, že sestry Chan možná budou hrát zase spolu a tak zbývá Srebotnik. Případně třeba nastanou další přesuny mezi deblovými páry.
Reagovat
tommr
no vzhledem k tomu, že Andrea narážela na rodinný vazby je docela možný, že se sestry Chanovy dají dohromady. Mladší Chanová ale žádnou stabilní partnerku, která by se tím uvolnila pokud vím nemá ...
Reagovat
FulnekUltras
ale nebudu už dál do Andy rýpat...
Reagovat
com
to ja si do pani Sestini rypnu rad :) ..to co predvadela v posledni dobe na kurtu stalo za uplny kulovy, takze ted uz to s ni pujde jen s kopce.. Bude rada, kdyz to s ni bude chtit dat dohromady treba takova Voracova :D
Reagovat
r176
hlavně že ji doporučla Hniska :-))))
Reagovat
r176
doporučila
Reagovat
smazaný uživatel
Já paní Klauntini-Hlaváčkovou rád nemám, ale zase v tom deblu opravdu leccos dokázala.
Reagovat
smazaný uživatel
spis jeji spoluhracky, ona ani ne
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že se rozešla s Babosovou, docela jim to šlo. Ale údajně Baboska preferovala více dvouhru a to vadilo Andrejce, protože ona ve dvouhře nemá šanci a potřebuje specialistku na debl. Bohužel z našich se asi nikdo nenabízí na plný úvazek, protože všechny hrají rády i dvouhry. Ale ona si někoho najde, ale otázka co dokáže. Souhlasím s tím, že v poslední době Andrea nezáří.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist