Parádní obrat bez šťastného konce. Šafářová prohrála maratón se Šarapovovou

22. 4. 2014, 17:32
Aktuality 441
WTA STUTTGART - V rozhodujícím setu se dostala ze stavu 1-5 a při svém podání byla třikrát dva míčky od vítězství, Lucie Šafářová ale parádní obrat ve skalp Marie Šarapovové nakonec nepřetavila. Česká tenistka na antuce ve Stuttgartu prohrála s dvojnásobnou obhájkyní titulu po skvělé více než tříhodinové bitvě ve třech tie-breacích. Skončila i Klára Koukalová, jež nestačila na neoblíbenou Italku Erraniovou.
Lucie Šafářová

Lucie Šafářová měla před dnešním soubojem s Marií Šarapovovou bilanci jedné výhry a tří porážek, nicméně vždy dokázala s bývalou světovou jedničkou a čtyřnásobnou grandslamovou vítězkou držet krok. Před čtyřmi lety ji porazila na antuce v Madridu, další tři duely prohrála; v roce 2012 v Tokiu, loni ve třech setech ve Stuttgartu a před měsícem prohrála znovu 1-2 na sety v Miami.

V hale na antuce ve Stuttgartu se utkaly znovu po roce a byla z toho další, ovšem tentokrát jejich největší bitva. Od úvodních výměn byl zápas velmi vyrovnaný a k prvnímu brejkbolu se dostala až v desátém gamu Šarapovová. Šafářová setbol odvrátila a za stavu 5-5 se dostala k brejkbolu také, ale ani ona svou jedinou příležitost v úvodním dějství neproměnila a rozhodnout musel tie-break. V něm česká hráčka smazala ještě další dva setboly, čtvrtý už ovšem zlikvidovat nedokázala.

Druhý set rozehrála lépe Šafářová, ale z vedení 3-0 se dlouho neradovala. Deváté hráčce světa dovolila vyrovnat a navíc za stavů 3-3 a 4-4 musela odvracet celkem tři brejkboly. Nicméně byla úspěšná a favorizovanou Rusku dovedla do další zkrácené hry. V té sedmadvacetiletá Češka otočila z 0-3 na 7-5 a vynutila si třetí sadu.

V té se zdálo být brzy rozhodnuto. Šafářová ztratila čtyři gamy po sobě a prohrávala už 1-5, ale stále nic nevzdávala a dál bojovala. To se jí vyplatilo, neboť se do utkání dokázala vrátit. V deváté a desáté hře odvrátila celkem tři mečboly a nejen že vyrovnala, ale po třetím brejku v řadě podávala za stavu 6-5 na vítězství. Vedla už 30-0 a třikrát hrála o svůj první mečbol, ale podání ji v důležitých momentech zradilo. Udělala sedmou a osmou dvojchybu v zápase, velkými zápasy ostřílená Šarapovová zvrat na poslední chvíli zastavila a nakonec po 3 hodinách a 23 minutách zvítězila 7-6 6-7 7-6.



26. tenistka žebříčku WTA Šafářová, jež o víkendu pomohla k postupu českých tenistek do finále Fed Cupu, tak navzdory skvělému výkonu teprve podruhé v sezoně končí už v prvním kole a už z osmého turnaje po sobě ji vyřadila buď hráčka Top 10, nebo pozdější šampionka.

Tenistky odehrály třetí nejdelší zápas v sezoně, když vůbec nejdéle hrála právě Šarapovová s Italkou Knappovou na letošním Australian Open. V Melbourne Ruska potřebovala na vítězství ještě o 5 minut více. Poprvé od roku 2010, kdy v Serena Williamsová v Madridu zdolala Rusku Věru Duševinovou, se na okruhu WTA hrál zápas se třemi tie-breaky,

"Myslím, že Lucie je výjimečná hráčka. Už několikrát mě v minulosti dostala do problémů a tak jsem věděla, že to dnes opět nebude vůbec jednoduché," řekla Šarapovová. "Mohla jsem dnes lépe returnovat, ale Lucie dnes proti mě předvedla asi svůj nejlepší výkon na servisu. Ale jsem moc šťastná, že jsem ten zápas vyhrála, vždyť jsem byla dva míčky od vyřazení," dodala.

Sedmadvacetiletá Šarapovová, která ve Stuttgartu obhajuje tituly z posledních dvou ročníků, si na svém prvním letošním antukovém turnaji připsala jubilejní 100. výhru na antuce. Šarapovová může ve Stuttgartu poprvé v kariéře vyhrát jeden turnaj tři roky po sobě. Zároveň ale může poprvé od dubna 2011 vypadnout z Top 10, k udržení pozice v elitní desítce potřebuje postoupit alespoň do semifinále.

Ve druhém kole na nasazenou šestku čeká krajanka Anastasie Pavljučenkovová, už ve čtvrtfinále pak může Šarapovová narazit na nejvýše nasazenou Polku Agnieszku Radwaňskou.

Při své premiéře ve Stuttgartu vypadla hned v úvodním kole Klára Koukalová. Česká tenistka už pošesté za sebou nestačila na Italku Saru Erraniovou, se kterou prohrála 3-6 4-6.

Koukalová a Erraniová se potkaly po dvou dnech. Obě byly o víkendu členkami svých týmů v semifinále Fed Cupu v Ostravě, i když na kurtu proti sobě nestály, a Erraniová si dnes mohla alespoň částečně spravit náladu po porážce s Lucií Šafářová v sobotní dvouhře, jež vedla k celkovému triumfu českého týmu.

První krok k tomu Italka udělala už ve třetím gamu, kdy poprvé sebrala Koukalové servis. Česká hráčka rychle zareagovala, vzápětí ale podání ztratila znovu a ztrátu už v úvodním setu nedohnala.

Naděje na zvrat svitla Koukalové v následujícím setu, v němž vedla 3-0 se dvěma brejky, ale ani takový náskok jí nestačil. Erraniová dokázala srovnat na 4-4, udržela si důležité podání a zápas ukončila při servisu Koukalové dokonce čistou hrou. Finalistka Ronald Garros 2012 si tak vylepšila vzájemnou bilanci s Koukalovou na 6-2; česká tenistka ji porazila pouze v úvodu kariéry v Praze a Přerově a dnešní zápas byl už šestý řadě, který s Erraniovou ztratila.



Po maratónu Šarapovové s Šafářovou se na kurt ve Stuttgartu postavily ještě Jelena Jankovičová a domácí Mona Barthelová, jež se do hlavní soutěže dostala jako lucky loser místo zraněné Dominiky Cibulkové. Německá tenistka srbskou favoritku potrápila, nakonec ale hodinu po půlnoci z kurtu odešla jako poražená.

Vítězka turnaje z roku 2008 Jankovičová do zápasu vstoupila velmi vlažně. Sice začala brejkem, ale pak si udržela jen dva ze čtyřservisů a prohrávala 2-6 a 1-3. Vývoj však otočila, v tie-breaku druhé sady odvrátila čtyři mečboly a po dvou a půl hodinách zvítězila 2-6 7-6 6-3.



Svůj první letošní zápas na antuce zvládla někdejší světová dvacítka Alisa Klejbanovová, která si poradila s Chorvatkou Ajlou Tomljanovičovou po setech 6-2 a 6-4. V dalším kole bude soupeřkou Petry Kvitové, jež jako třetí nasazená hráčka měla v úvodním kole volný los.

Výsledky - Stuttgart (antuka, dotace 710.000 dolarů):
Dvouhra - 1. kolo:
Šarapovová (6-Rus.) - Šafářová (ČR) 7-6(5) 6-7(5) 7-6(2)
Erraniová (8-It.) - Koukalová (ČR) 6-3 6-4
Jankovičová (5-Srb.) - Barthelová (Něm.) 2-6 7-6(8) 6-3
Vinciová (It.) - Becková (Něm.) 6-3 6-2
Kuzněcovová (Rus.) - Barbieriová It.) 6-2 6-3
Suárezová (Šp.) - Makarovová (Rus.) 6-0 6-4
Pavljučenkovová (Rus.) - Marcinkevičová (Lot.) 6-3 6-2
Klejbanovová (Rus.) - Tomljanovičová (Chorv.) 6-2 6-4
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

441
Přidat komentář
lars
Mozna dan za FC.
Nevite, proc nehrala Peta, turnaj po Miami v Mexiku na tvrdym povrchu ?
Reagovat
tommr
nedůstojnej hráčky první světový desítky. Nic víc se k jejímu dnešnímu výkonu nedá říct ... :(
Lucka včera sice taky prohrála, ale ve srovnání s Petrou podala fantastickej výkon a nikdo jí nemůže nic vyčítat ...
Petra by se už konečně měla zamyslet nad tím jestli ten její realizační tým funguje tak jak má. To už přece není žádná náhoda, že při FC utkáních pod Pálou vždycky podává o třídu lepší výkony než na turnajích kde je s Kotyzou ... :(
Reagovat
misa
Petra se zamyslí a řekne si, že její kamarádi odvádějí skvělou práci. Vždyť jim vděčí za všechny své úspěchy a nic měnit nebude. Fed cup je specifický v tom, že se velmi často hraje v hale na tvrdém povrchu, což je pro Petru velmi výhodné.
Reagovat
Bob
Chlape to nemá cenu, tohle si tady uvědomujeme jenom já, ty a pár dalších. Petra se bude držet Kotyzy zuby nehty, možná, že až se bude postupně propadávat, tak jí dojde, že je čas na změnu. Aby ale nebylo pozdě.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, pár gaučáků tomu rozumí víc než lidi, co to dělají celý život, teda vy jste komici :-D

Abychom si rozuměli, nevadí mi váš postoj ohledně výměny Kotyzy, je fakt, že Petra by měla alespoň začít uvažovat o tom, jestli by to nemohla být cesta, ale ten váš postoj "všechno vím, všechno znám, všude jsem byl třikrát" je fakt úsměvný :-)
Reagovat
VlS
na rozdíl od Vás se já divím Kotyzovi, že má ještě sílu spolupracovat s někým s tak komplikovanou a nepredikovatelnou psychikou. Petra je za trest a myslím si, že tak David zlobit nemoh. Jestli má pud sebezáchovy, tak s tím sekne a uteče k někomu míň komplikovanýmu. @
Reagovat
tommr
vždyt ve Stuttgartu se taky hraje v hale ...
A povrchem ten dnešní bídnej výkon taky nebyl. Když Petra nestíhala rány Kleybanový na antuce tak na tvrdým povrchu by to bylo pro ní ještě horší ...
Reagovat
Fandina
Jak si přišel na to, že je Petra komplikovaná. Podle informací o ní tomu tam není, nebo máš jiné?
Reagovat
EllNino
ty seš fakt jen teoretik...
Reagovat
smazaný uživatel
To nesouhlasím - na tvrdém povrchu by Petra Kleybanovovou prostě přestřílela.
Reagovat
slacker
Fandina rika ze Petra neni komplikovana. Takze nemusime chodit okolo horke kase a muzeme na plnou pusu rict ze je ponekud jednodussi :-))
Reagovat
VlS
Nevím jak to definovat. Pro mě je člověk, kterej má každou chvíli jinou schopnost koncentrace, jinou náladu, jinou výkonnost prostě komplikovanej.
Reagovat
slacker
tak nejak mi tenhle popis sedi na vsechny zensky :-))
Reagovat
VlS
A tak já znám i jiný ( naštěstí )
Reagovat
Fandina
Nevím, Petra je přece pořád přibližně stejná. Není to tak, že by byla náladová. Ani na kurtu přece tak nepůsobí. Ano, někdy hraje super a jindy ne, ale také záleží na tom, s kým hraje a na různých okolnostech, zdraví atd.. Ale že by se projevovala nějak rapidně jinak na kurtu dneska proti neděli, kdy vyhrála, tak to přece není. Nevím proč by měla být Petra komplikovaná.
Reagovat
Bob
Komik jsi ty, ale to tady ví každý ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Sotva.
Reagovat
PetaM
Hele, Země se stále točí kolem své osy, takže: pohoda, klídek, tabáček, pivíčko :D

Gratulace té dívce z dalekého východu, dobrou a hezké sny :D
Reagovat
Fandina
Tak hezké sny a dobrou, já ještě nejdu.
Reagovat
smazaný uživatel
Skoda ze lucka nedostala podobny los, ta by tu tucnou marenu z ruska uvarila. Dokud tam bude kotxza tak nic lepsiho necekam. S vymenou trenera by se to mohlo zlepsit nebo jit do prd... Uplne
Reagovat
Fandina
dnešní prohry. Ale hlavní důvod byl ranařina Kleybanové. Nedala Petře šanci, doslova si ji povodila po kurtu a uranařila. Pokud by Petra narazila na techničtější hráčku, věřím, že by to vypadalo jinak. Další důvod byl rychlost, jakou všechno proběhlo. Než se Petra stačila vzpamatovat, bylo po setu a po TB. Jinak Petře to moc slušelo a doufám, že příště zase bude mít lepší den a víc se připraví na soupeřku. Dneska škoda, ale příště bude lépe. Hlavně to chce levácké zatáčky. Peti pojď!
Reagovat
EllNino
uranařila ? :D ...to nsad ne
Reagovat
LukasH
Petra ale vůbec nebyla razantní a neměla servis. Moc jí toho dovolila.
Reagovat
Fandina
Petra nebyla razantní, hrála proti Kleybanové příliš technicky.
Reagovat
EllNino
technicky ? :DD ...dneska to bylo přímo galapředstavení aut síť čára aut síť homerun čára aut ...
Reagovat
Fandina
Ano, byly tam chyby, na síti, v směru, ale víc než cokoli to bylo o technice, ne o razanci.
Reagovat
EllNino
vždyť to tam pálila jak u Verdunu, žádná změna rytmu, nic ...hlavně se mi zase zdálo, že si nechala ujet na začátku vlak,, jako s Kumkhum ...a už bylo pozdě ...
Reagovat
rib
jj, zdálo se mi, že se Petra těmi technickými nějak snaží dostat mezi lajny, ale ani to bohužel nevycházelo... acho jo, já myslím, že to je hlava...
Reagovat
Fandina
O hlavě to není, nebo možná ano, ale v tom smyslu, že se podcenila. Myslela si, že to tam dá a mezitím jen chybovala. A také možná pospíchala a nechala se vláčet událostmi. Chtělo to víc trpělivosti.
Reagovat
Fandina
Vlak si určitě nechala ujet. Pořád dobhala a nestačila. To souhlasím.
Reagovat
misa
Já jsem v neděli viděl úplně jinou Petru. Ta dnešní mi přišla dost rezignovaná. To co letos předvádí na turnajích, je z jejího pohledu katastrofa. Nejhorší sezona od roku 2010.

Petra bude mít co dělat, aby na konci sezony udržela pozici české jedničky.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak o to vážně strach nemám. Momentálně na ní žádná z našich nemá.
Reagovat
dadaft
2x QF, 1x SF.
ovšem AO 1K je špatný.
Reagovat
misa
Kdyby chudák Lucka neměla takovou smůlu na los, byla by v race už daleko před Petrou.
Reagovat
EllNino
Taky si myslím, když vidím, že Lucka se svou hrou vypadla a Alisa nebo Ana jsou ve 2. kole po výbuchu jejich soupeřek ...no je to prostě krutý :D
Reagovat
PetaM
"Kdyby" ... :D :D :D :D To mluví za vše.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby žily v p****i ryby, nepotřebujeme rybníky :-p
Reagovat
misa
Dobře, napíšu to jasně: S letošními výkony přijde Petra o post české jedničky. Já tam totiž nevidím žádnou naději na obrat. Letos už vybouchla v Melbourne, Dubaji, Stuttgartu. Na grandslamy přijede tak vystresovaná, že bude mít kdekoliv problém přejít 1. kolo. Už loni byly její výkony v 1. kolech gs turnajů hodně nervózní.

Lucka postupně pod NOVÝM TRENÉREM pracuje na své hře, přidává nové prvky (v sobotu byl s ní zajímavý rozhovor ve Sportu) a má slušnou šanci třeba už příští týden získat titul. Naproti tomu, Petřina hra je pod mnohaletým trenérem bez nějakých posunů...
Reagovat
smazaný uživatel
V první řadě ty jsi ani loni neviděl šanci na postup na TM a nakonec tam skončila třetí.

V druhé řadě v žebříčku za letošní rok je druhá za Klárou, která to ovšem má nahnané na piditurnajích.
Reagovat
misa
Ty jsi zase loni nechtěl připustit, že v létě vypadne z top 10, a přesto se to stalo.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, vypadla. O pár bodů a na celých 14 dní. Připouštím, že mi to úplně nevyšlo, ale přesto jsem na tom s odhadováním podstatně líp než ty.
Reagovat
misa
Nevím, jak jsi přišel na to, že jsi v odhadech lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Pozorováním. Ale jde o to, že já svoje odhady moc neříkám nahlas, tak chápu, že ostatní mají potíže to nějak hodnotit.
Reagovat
pepin
Komentovat se to ani nechce, ale vyplynula z toho jedna věc a to, že pokud bude chtít Petra něco vyhrát, tak se to bude muset hrát jako Fed, tam ji ta psychika díky partě drží.
Reagovat
smazaný uživatel
Znáte taky něco jiného než je špatná kondice a psychika? Už proto, že ani v jednom bych zvlášť dneska problém neviděl.
Reagovat
EllNino
a v čem teda, co to bude tentokrát, já nechápu, když člověk vede 5:3 a prohraje 6:7, tak to není o psychice ? :)
Reagovat
misa
Ale Petra přece spolupracuje s vynikajícím psychologem Šafářem. Z toho, co jsem v neděli v hale viděl, je to zase dobrý kamarád, takže nějaká změna nehrozí. Odvádí přece kus práce.
Reagovat
pepin
Víš s Tebou je těžký diskutovat, protože si nevidíš na špičku nosu, dokážeš nás jen urážet a dělat ze sebe chytráka a z nás hlupáky, tak to jsi se asi díval na jiný zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Víš, kdyby ses tu do mně pořád nenavážel a místo toho ses snažil se mnou vést rozumnou debatu, tak naše komunikace mohla vypadat jinak. Ale takhle? Sklízíš, co jsi zasel. A to jsem tě teď ani nijak neurazil ani nenapadal.
Reagovat
slacker
Jojo mit ve firme jen same kamarady je cesta k bankrotu. Je proste nemoudra
Reagovat
Fandina
Jeden druhému si tu vyčítáte, jak na sebe útočíte, jeden za osmnáct, druhý bez dvou za dvacet.

Jinak já mám radši queshe, je mi názorově blíž a víc s ním souhlasím. Ne ve všem ale víc.
Reagovat
smazaný uživatel
Mno, mě se opět potvrdilo to, co si myslím celou dobu - že Petřin problém není a nikdy nebyl extra špatný pohyb či fyzička. Bohužel Petra i její tým tomu zdá se podlehli a tak trochu propadli dojmu, že když se zlepší pohyb a fyzička, tak se začne vyhrávat samo.
Reagovat
slacker
Petra proste neni sefka a jeji okoli neni sbirka prvotridnich odborniku
Reagovat
smazaný uživatel
Těžko se nám soudí, koho ono bere jako člověka, kdo jí do toho může kecat, wimbledonské vítězce. Opravdu bude mít dřinu, pokud nevyhraje třeba opět Wimbledon :-D se udržet v první desítce. Ach jo, takový talent a takové mrhání.
Reagovat
VlS
nějaká pozitiva. Ta nová halenka Petře sluší o 300% víc než ty blbý obšponovaný tílka. A jinak už nic. Ani se mi to nechce komentovat.
Reagovat
rib
jj a další pozitivum je, že jelikož nemůžu už sledovat zbytek turnaje kvůli pracovní cestě, tak aspoň nepřijdu o žádný zážitek z bojů mé oblíbené hráčky Petry...
Pod čarou:... a nepřestávám věřit, že se nakonec - až už to od ní nebude čekat opravdu vůbec nikdo - zase vrátí ke své šťavnaté energické hře. Petro, odpočiň, vezmi antuku na milost, užij si jaro na jihu Evropy a prostě POJĎ!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tobě se ta halenka líbila? :-o
Já bych spíš pozitivum pro fanoušky Petry viděl v tom, že jí v tom až do Madridu neuvidí.. :DD
To byl strašný outfit..
Reagovat
smazaný uživatel
v první řadě, nejsem škodolibý , jen fandím Kley a v neposlední řadě mi teď vydělala dost peněz :D :D

Je v celku zajímavé , že ta podle vás "značně tučná ruska" byla fyzicky uplně jinde než Řeznice a zaslouženě vyhrála .

Snad to bude velký turnaj pro Alisu , a jen houšť takových zápasů Řeznice :)))
Reagovat
smazaný uživatel
.DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Fyzicky značně jinde než Řeznice? Kup si brejle :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Proč se neprojevuješ hlavně vedle v diskuzi? Že ti vydělala Petra peníze je mi osobně úplně šumák, stejně umíš akorát kritizovat co tě tak čtu. Ale věřím, že ty jsi úplný manekýn, už podle tvého vyjadřování budeš hvězda :)
Reagovat
smazaný uživatel
protože mě baví přilévat oheň mezi fanoušky Řeznice :))
Reagovat
Fandina
dnešní prohry. Ale hlavní důvod byl ranařina Kleybanové. Nedala Petře šanci, doslova si ji povodila po kurtu a uranařila. Pokud by Petra narazila na techničtější hráčku, věřím, že by to vypadalo jinak. Další důvod byl rychlost, jakou všechno proběhlo. Než se Petra stačila vzpamatovat, bylo po setu a po TB. Jinak Petře to moc slušelo a doufám, že příště zase bude mít lepší den a víc se připraví na soupeřku. Dneska škoda, ale příště bude lépe. Hlavně to chce levácké zatáčky. Peti pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
to jsem pochopila, že jsi klasický provokatér :)
Reagovat
Fandina
Ty tvoje příspěvky jsou tak průhledně útočné, že je normální fanoušek nebere vážně a je mu jasné, že ti o tenis nejde.
Reagovat
dadaft
mnooo, letos tenhle turnaj Petra nevyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
peta peta, oci ma z teba bolia
Reagovat
kada.tom
tomu se ani nechce věřit ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak a teď všichni do Petry, jantaři.
Reagovat
smazaný uživatel
bohužel bída, člověk fandící někomu z WTA musí být blázen :-D
Zase začínám ztrácet naději, že nám ještě Petra někdy udělá radost ziskem GS, ale na WTA se může stát všechno, tak snad naděje pořád žije ...
Reagovat
slacker
muzete spustit
Reagovat
EllNino
a je to v pí ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem ráda, že jsem na FC viděla, že Petra umí hrát. Jinak bych tomu občas ani nevěřila, i když vím, že antuka není skvělý povrch pro Petru. Ale bohužel, Kvítko je zase v háji..
Reagovat
slacker
safar a kotyza ven. navratilova dovnitr
Reagovat
EllNino
jono, škoda, že má Petra svou hlavu, přitom si myslím, že by Martina zájem měla ...ale my nejsme Petra
Reagovat
smazaný uživatel
Já fakt nechápu, proč pořád voláte po Martině Navrátilové, když se nic nepotvrdilo a hlavně jak víte, že by se pod jejím vedením Petra zlepšila? Tonoucí se stébla chytá...
Reagovat
slacker
Jen zopakuji co rikam c obmenach uz skoro rok. Petra nema vnitrni kompas za dalsimy velkymi cily a nema vuli se obklopit tim nejlepsim a jit za tim tvrde
Reagovat
dadaft
no super, na tajbrejk mi vypadl stream,,,,,,
Reagovat
slacker
jooooooooooo ... ale zase tak moc to neprozivam
Reagovat
MartinPa
Bohužel co tak koukám, tak Petra pořád hraje jak kdyby byla na tvrdém povrchu, snaží se vše dobíhat a to na antuce stojí spoustu sil a navíc beztak spoustu míčů nestihne. Připomíná mi to zápas Tomáše Berdycha s Garciou-Lopezem, kdy tam Tomáš všechno dobíhal, až odpadl a druhý se tam krásně odpočatě klouzal :-)
Reagovat
PetaM
Od té doby, co si zvrtla kotník klouzáním, tak neklouže :)
Reagovat
MartinPa
To je ovšem škoda a na antuce obrovská nevýhoda :-(
Reagovat
Bob
Opět nedokázala dopodávat.. Ne vážně, najdi si kvalitního psychiatra, nebo se na to vykašli..
Reagovat
rib
jj, zdá se, že Petra nemá ráda změny a pan Šafář taky nekouká na to, že po 2,5 letech práce je to vše jako na začátku... U motivované klientky, která něco opravdu chce, je to fakt umění...
Reagovat
slacker
Dneska zase serial otravenych ksichtu. Necum a hraj
Reagovat
tommr
jediná šance pro Petru je uhaluzit nějak druhej set a doufat, že Ruska, která má značnou nadváhu ve třetím fyzicky odpadne ... :(
Reagovat
slacker
znacnou? Tak hrozny to neni, jen trosku na stehnach
Reagovat
rib
myslím, že je to zase ta stará Petra s hlavou... No pane Šafáři, už se vážně zamyslete, na čem sakra s tou Petrou děláte???
Reagovat
smazaný uživatel
v první řadě, nejsem škodolibý , jen fandím Kley a v neposlední řadě mi teď vydělala dost peněz :D :D

Je v celku zajímavé , že ta podle vás "značně tučná ruska" byla fyzicky uplně jinde než Řeznice a zaslouženě vyhrála .

Snad to bude velký turnaj pro Alisu , a jen houšť takových zápasů Řeznice :)))
Reagovat
slacker
Hmmm hmmm
Reagovat
slacker
stoji to dnes za lejno
Reagovat
slacker
Antuka. jen jeden breakball. a ze 4 ubranit jeden. Proti oplacene rusce?
Reagovat
slacker
konecne zmena
Reagovat
smazaný uživatel
oplácaná ruska ? ty si neviděl co stojí na druhý straně kurtu ? :D
Reagovat
slacker
na druhe strane stoji oplacna ruska. Ja totiz stojim na strane kde stoji Petra a ne ruska :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A co stojí na druhý straně?
Reagovat
tommr
proti Kleybanový vypadá Petra jako anorektická modelka ... :)
Reagovat
slacker
Ti to rikam uz potreti na druhe strane stoji ruska klaybanova. zadna vychrtlina
Reagovat
smazaný uživatel
Kraken se probouzí
Reagovat
smazaný uživatel
Klasika, ve 2. Petra zabere a ve 3. vyhraje (teda doufám).
Reagovat
pepin
Tak zatím tu máme tu starou Petru.
Reagovat
tommr
zatím tu máme ještě mnohem horší verzi než je ta "stará" Petra ... :(
Reagovat
Bob
Přesně, to je mnohem horší..
Reagovat
smazaný uživatel
Krása , jen tak dál .. zatím řeznici nedává ani čuchnout, zaslouží si velký úspěch po tom všem ! :))
Reagovat
smazaný uživatel
Hraje se na 2 vítězný. Petro, otoč!
Reagovat
rib
a proč by si to Kleybanová zasloužila??? Buď bude hrát lépe a vyhraje nebo ne... Vybrala si profi tenis, nikoliv charitu pro Hodgkinovu chorobu. Petro prober se a pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Už aby ta antuková sezona skončila..:/
Reagovat
smazaný uživatel
sotva začala? jo no :/ ale já stejně pořád věřím, že si vzpomene, jak umí hrát(i na antuce) :)
Reagovat
smazaný uživatel
po antuce přijdou velké bodové obhajoby, takže taky žádná sranda. To si člověk nevybere :-)
Reagovat
tommr
to není antukou ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Petro budíček :D
Reagovat
smazaný uživatel
Přinejhorším víme proč Petra prohraje, když prohraje
Reagovat
smazaný uživatel
To bude zvonit po každém fiftýnu Petry? :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já spěchám rychle domů a asi jsem měla v té hospodě ještě raději zůstat :)
Reagovat
smazaný uživatel
Teda Kleybanové je kus ženský teda.. a ještě takhle vede...
Reagovat
smazaný uživatel
Chápu, že si všímáš její postavy :)
Reagovat
pepin
Ještě jsi měla dodat "pořádný".
Reagovat
smazaný uživatel
Já ji moc nesleduju, takže to je první, čeho jsem si všimla :) Ale už si všímám tenisu, neboj :)
Reagovat
smazaný uživatel
celá já :D
Reagovat
Fandina
Tady se to odborníky na postavy jen hemží. Hlavně na tu Petry. Jeden větší chytrák než druhý.
Reagovat
tommr
hned v první hře přišla o vlastní servis když neuhrála ani míček ... :(
Reagovat
Bob
Petra jí jak začít :D Jinak Flavia gratulace :)
Reagovat
Bob
:D
Reagovat
VlS
dostala ve třetím nakládačku. Podle toho, jak Flavia hrála bylo zranění blbost a prostě na Fed Cup hodila bobek. Ale hrála pěkně. Petko asi 20 win a 40 UE, s tím se vyhrávat nedá. Flavia to měla skoro naopak.
Petko se byla v 1. setu nechat v šatnách ošetřovat a má zavázaný stehno, ale druhej vyhrála v pohodě a nevypadala nějak moc limitovaná. Z kanára utekla na poslední moment.
Reagovat
tommr
Petra hrála s Kleybanovou zatím dvakrát na tvrdým povrchu a oba zápasy vyhrála i když až ve třech setech. Od jejich posledního zápasu už ale uplynulo téměř pět let. Dá se tedy říct, že dnešní zápas bude Petra hrát proti téměř neznámý soupeřce a zkušenosti z těch předchozích zápasů jí nebudou moc platný. Jsem zvědavej jak si s tím Petra poradí ... :)
Reagovat
PetaM
Před tím byla, podle mě, Kleybanova v top formě. Byla v té době nějak kolem 20. místa ne? Dnešek bude těžký, Kleybanova se vrací po zranění, ale Petra by vyhrál měla - musí! :D :D
Reagovat
tommr
Kleybanova byla tenkrát na žebříčku výš než Petra. V roce 2008 byla 34. (Petra až 66.) a v roce 2009 30. (Petra až 72.) ...
Nejvýš byla Kleybanova na 20.místě v roce 2011 těsně předtím než jí diagnostikovali rakovinu ...
Reagovat
Mayo
ser-e na tenis...ide šláger Ligy Majstrov (:
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte, má hrát po Pennetě s Petkovic? Děkuju :)
Reagovat
EllNino
Jistě, už se těšíš ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
No právě mám spicha, tak to asi nestihnu sakra... musím to nějak vymyslet..
Reagovat
Fandina
Lunej, pozdravuj ho.
Reagovat
slacker
Ma zacit hrat v 19:30, ale cert jim ver. Misto Stuttgart ale asi zustane stejny
Reagovat
smazaný uživatel
Fandino, jdu s kamarádkou :) Kdyby to byl chlap, tenis má vždy přednost :D:D
Reagovat
Fandina
Lunej :-)))))). Ale nejlepší je spojit chlapa s tenisem, to je to nejlepší ... úsměv.
Reagovat
PetaM
Petra bude dneska čekat asi tak dlouho, jako včera čekala Jelena :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nestraš..:D Já teda moc nechápu, proč zápas Penneta Petkovič museli dávat not before, mohli začít klidně o hodinu dřív.. :)
Reagovat
slacker
Ja nechapu proc zacatek byl na 19:30 kdyz to chteji dat na stejny kurt kde zacina zapas od 18:30. Takhle jsou za chaotiky co neumi udelat rozvrh podle ktereho se da ridit
Reagovat
slacker
V restauraci rezervace na 19:30 neznamena ze tam budu stepovat pres hodinu u stolu az se osazenstvo uraci zvednout.
Reagovat
PetaM
Asi čekali, že ostatní "labilky" budou zdržovat do těch 18:30. Skončilo se mnohem dříve a jejich plány byly v troskách :D
Reagovat
smazaný uživatel
kvůli labilkám ;-) Petra začne hrát tak ve 21.30 :-(
Reagovat
PetaM
Dělám si srandu přece :D Pro mě není žádný tenista ani žádná tenistka labilní :) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Klid.. Za hodinu je na kurtu.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Že já radši nemlčím..:/
Reagovat
tommr
když bude ten třetí set odsejpat stejně rychle jako ten druhej tak se ještě ten tvůj odhad může naplnit ... :)
Reagovat
PetaM
No vidíš Markét :) Ani jsi tolik nekecala :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Možná ještě začnou i dřív.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=697498310314989&set=a.579526975445457.1073741827.437408476323975&type=1

Fascinuje mě, že to bere takhle, ale má pravdu a jestli to takhle bere, tak to bude lepší a lepší :) Pojď Luci :)
Reagovat
Fandina
Určitě to takhle bere. A není důvod. Minule to bylo vyrovnané a teď o pár míčích. Takže super zkušenost a příště už to vyjde. Jako u Ferrera proti Nadalovi a dalších. Šafi pojď pojď pojď!
Reagovat
Fandina
Oprava ... a není důvod to tak nebrat.
Reagovat
makro99
Lucka není mentálně nejsilnější ve vypjatých koncovkách; na druhou stranu je pozitivní, že na ní ty extrémně hořké porážky nezanechávají stopy (Groenefeld FC 2010, Li Na Montreal 2012, Li Na AO 2014 atd.)...
Reagovat
smazaný uživatel
vyloženě pozitivní komentáře, je vidět, že není Lucka kontroverzní hráčkou jak soupeřka. Ale bohužel Lucka nemá hlavu vítězky a hlavně má uvést míč do hry a ne udělat dvojchybu, ale ono se to u klávesnice kecá dobře ...
Reagovat
Fandina
Lucka obrátila z 5:1 na 6:5, odvrátila tři mečboly. Ty poslední byly na té druhé straně, ale to neznamená, že to tak bude navěky.
Reagovat
Mayo
vamos Rafa
Reagovat
VlS
Sabino!
Reagovat
smazaný uživatel
teraz ten BH volej Ana:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Ten byl luxusní! :)
Reagovat
VlS
dneska tě nepotěším. Tak jak si včera obě holky zasloužily postoupit, tak za dnešek by jak Sabča tak Anči měly vypadnout. To byl bííídnej tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak s tím včerejším zápasem se to samozřejmě srovnávat nedá... Ale myslím si, že hlavně v 1. setu hrála Anička dobře. Ve druhém už to možná bylo trochu slabší, ale přesto tam měla nějaké hezké momenty. Celkově to ale bylo hlavně o tom, že Sabine hrála hodně riskantně a ukvapeně, z čehož pramenily její chyby.
Reagovat
Mayo
Rafa 7-6 uff
Reagovat
smazaný uživatel
šak nič nehra
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíte že Lucka postoupí do TOP10? :DDDD

Já byl včera emočně úplně vyflusaný.
Reagovat
smazaný uživatel
Keď nedokáže poraziť TOP tenistky v zápasoch, ktore už by mala dotiahnuť tak asi nie ale uvidime:DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky. Až jsem se na konci skoro neměl sílu radovat z vítězství Mashy. :D

K tvojí otázce: Top 10 asi ne, ale Top 20 jo a možná Top 15. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zaujimavy je ale rebríček
Lisicka je 14 a to hra len Wimbledon inak celý rok nič:DDDDD

lUCIA hraje lepšie a je až okolo 30 zaujimavý rebríček:DDDD
Reagovat
makro99
Můj tip: po těsně prohraným GS finále 2015 bude No. 11 :)
Nedokáže porazit TOP tenistky LETOS, jinak má 16 skalpů TOP10...
Reagovat
slacker
Skalpy TOP10 kdyz byly v TOP10?
Reagovat
EllNino
to teda ... Lucka se nezdá :D ...
Reagovat
makro99
Jasně, když byly v TOP10; Mariu porazila, když byla č. 12, Annu dokonce 2x, když byla č. 11 atd.
A opravuju - mělo by to být 17 skalpů aktuálních hráček TOP10 a dalších 26 vítězství nad hráčkama druhé desítky. Tzn. úhrnem 43 vítězství nad TOP20, což je vzhledem k tomu, že Lucka sama byla v TOP20 pár týdnů, zcela ojedinělá bilance s papírově lepšíma soupeřkama...
Reagovat
Fandina
To jsou věci, myslela jsem, že existuje jen TOP 09 a tady se těch topek ale vylíhlo ... úsměv
Reagovat
makro99
no dobře no, měla to být taková skrytá reklama na eurovolby... ale pak to pan Satelit s jemností sobě vlastní odhalil...;)
Reagovat
Fandina
Tak to je přece dobře, jestli to odhalil. Nevím, jestli je dobrá skrytá reklama, kterou málokdo odhalí. Reklama, na kterou každý narazí je přece TOP!
Reagovat
slacker
TOP10 je jako tOP 10 a ToP-10 a top10 i tOp_10.
TOP09 je jako ODS(b) a KDU-CSL2
Reagovat
Fandina
až na to, že podle posledních voleb je to obráceně, topka měla víc než ty dvě ostatní
Reagovat
makro99
Evropa se mění, pořád plánuje, ale už ty plánovací období alias rámce nenazývá rámce, nýbrž horizonty. Aby to bylo srozumitelné: takzvaný "osmý rámcový program" se po novu jmenuje "Horizon2020". Takže TOPka jako "proevropská" strana nyní zvažuje upgradeovat název... na druhou stranu kdybych psal o Lucčiných skalpech TOP2020, tak by to nemusel pochopit ani člověk ostrovtipu pana Satelita.... 43 připomínám.
Reagovat
Fandina
Snad ještě za šest let Lucku na okruhu uvidíme a co se týká eurovoleb, tak předpokládám, že se tu objeví i jiní než topkový propagátoři, i když rozumím tomu, že v tenisu je top hodně frekventované.
Reagovat
Fandina
hrubka ... topkoví, jako mladí, propagátoři ... sorry a úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Dajte tam Lisickej travu:DDD
Reagovat
VlS
koukni do vzkazů
Reagovat
VlS
Toho cicka neřeš, to je kluk z popradu, kterej zde občas trochu kontroverzně vystupuje.
Reagovat
smazaný uživatel
aký Cicko ja stale nwm očom je reč?
Reagovat
VlS
A čítať vieš? Som ti to hore napísal
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD jj viem ale oni dačo dole spominal daJAke somariny a nechajme tak :DDDD
Reagovat
dadaft
rubla Shuai Zhang.
antuka znamená, že ji uvidíme víc. ))
((( do prkýnka, stejně bys Polono jednou měla vyhrát RG )))
cestou do finále jsem ti naplánoval hráčky, které mám vcelku rád, MTTF A vOEGELE. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem četl "polonahá Hercog" :)
Reagovat
VlS
Ty blbě vidíš? :-)
Reagovat
dadaft
a tak polonahá by taky nebyla špatná ;))
Reagovat
smazaný uživatel
asi blbě píšeš :)
Reagovat
smazaný uživatel
no právě. já už se těšil
Reagovat
VlS
Ty blbě čteš, otázka jestli blbě vidí byla na dadafta a ne na tebe :-) ( krásná, nádherná páč já vidím zubatou, kostnatou ...... )
Reagovat
Fandina
Pánové, nechci se vám do toho míchat, už se stalo :-))), ale celkem jsem se pobavila. Pro jednoho zubatá pro druhého nádherná, co muž, to vkus. Ale tak napadlo mě, ono se to vlastně nevylučuje. Takže jste super!!!
Reagovat
dadaft
hlavní je jak hraje - a když ji to na antuce šlape, je to nádhera.

jako žena si své obdivovatele najde, to bych se nebál.
Reagovat
smazaný uživatel
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/1517707_692588857472601_5082919502807464676_n.jpg
Reagovat
tommr
oboustranně strašnej tenis. Nechápu jak může Erraniová s tou její hrou a vyloženě směšným servisem tak často vyhrávat - ona snad ty soupeřky nějak hypnotizuje, protože proti ní vesměs předvádí to nejhorší čeho jsou schopný ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
noo ona toho veľa dobehne ale winner a niečo take jej nič nehovori eso už vôbec nie:DDD, asi ju čaká rebričkový pad.
Reagovat
PetaM
Čím slabší servis, tak tím je to pro některé hráčky těžší. Snaží se ten slabý servis zabít a místo winneru dají UE ...
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDD
Reagovat
VlS
Taky na to koukám. Do prkýnka dubovýho, to nemohl los Lucku a Kaiu prohodit?
Reagovat
smazaný uživatel
Když už mluvíte o Kaie: Taky má teď nějaké obarvené vlasy...
http://www.wtatennis.com/javaImages/42/ef/0,,12781~12775234,00.jpg
Reagovat
Mayo
Ferrer vonku no ci pana
Reagovat
gigin
a Fogna skreč...
Reagovat
kada.tom
doufám, že tohodle výpadku Rafa využije :-)
Reagovat
makro99
Tradice, Odpovědnost, Prosperita...
Reagovat
smazaný uživatel
Správně. V dobách před vznikem té partaje nikdo slovo top nepsal velkými písmeny TOP. Stydím se za spoluobčany mdlého rozumu, kteří rozdíl dosud nepochopili.
Reagovat
makro99
mdlý rozum, jo, to je dobrý...
Reagovat
Rafaeoli25
Tradice-odpovědnost-prosperita, že se zrovna Kalousek nestydí těmito slovy ohánět, on se holt nestydí za nic dob.tek :(
Reagovat
slacker
pro puristy mdleho rozumu. Purismus ma opodstatneni pokud muze dojit k nejake zamene nebo nedoruzumeni pokud se odchylime od kanonu. S cim si muzeme poplest TOP10, TO20 TOP100?
Reagovat
Fandina
slacker máš pocit, že je tu někdo mdlého rozumu? Asi ano, jinak bys o tom nemluvil. Takže si to odpusť. Nemusí to tak být, i když si to myslíš.
Reagovat
slacker
Tuhle stranku kiwikum delal cech?
http://www.top10.co.nz/
Reagovat
makro99
pěkná, dám si do oblíbených...
Reagovat
smazaný uživatel
"15:0 (to Lucka tehdy vedla taky), 30:0 - už jsem věřil. Pak se ten zas... stream kousnul"

To je neskutečný! Tohle jsou údajně tenisoví fandové :-D Jedno večerní utkání vysílá volně i německý Eurosport. Takže divák měl včera při Marfuše dokonce volbu - s německým komentářem na SD Eurosportu nebo s italským na Supertennisu v HD. Zadarmo v celé Evropě!
Reagovat
PetaM
No vidíš, a já si včera na streamu naladil Supertennis HD, a jaký jsem měl skvělý obraz! A bez sekání. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Aha :-D Jenže na streamu máš obraz tak 300x200 bodů. A pravděpodobnost nesekání nebo dobré viditelnosti míče taky asi moc velká nebude. Jednou se neseká a pak desetkrát seká :-D
Reagovat
PetaM
Zrovna včera jsem měl štěstí :D I když, já se dívám jen na české hráče a hráčky, a nebo na velká finále :D Nesleduju každý zápas, tak možná proto mám tak málo problémů :D :D I když je jas, že Tv se nic nevyrovná, ale co už :D
Reagovat
smazaný uživatel
to je furt dokola, už jsem ti tu psal, lidi mají max. monoblok na Astra 1 a 3, co je Hotbird jim nikdo neporadí a nastavit si to sám, není jednoduché tak, aby si to každý udělal. Já to známým dělám, škoda, že neexistuje běžné dostupný "trioblok" 13,19,23 :-) To by asi mělo naději na úspěch ...
A ten Turksat, ten tu chytá opravdu hodně lidí, ty a já. Ať napíše někdo další, budu mít radost ;-)
Reagovat
gigin
Ale já mám na jednom taléřku Astru 1, 3 a Hotbird. Jde to udělat v pohodě.
Reagovat
Fandina
Já to tu psala už mockrát, nerozumím tomu, ale já na satelitu vidím Supertennis v HD, neplacený německý Eurosport, Arriadu a všechno, jak píše Broz tady vidím i na chalupě. Tam i tady máme obří talíže a u toho konvertory, nebo konvektory, nebo nevíc co, je to jedno a nastavili mi to moji odborníci doma a říkali, že to nebylo lehké, ale je to tak. A funguje to super a pak mám další české placené sportovní a to také funguje na satelitu. No problem.
Reagovat
slacker
Furt mi vrta hlavou jak se spoji talir venku s televizi v pokoji :-) aniz by nekdo humpolacky provrtal venkovni zed.
Reagovat
Fandina
oprava ... obří a nevím co ... překlepy, píši deseti, sorry omlouvám se
Reagovat
Fandina
slacker a co takhle rám okna to by nešlo?
Reagovat
gigin
Do plastových oken se nevrtá. Jinak do zdi pohoda, dlouhý vrták, švác a je tam díra jak chceš :))
Reagovat
Fandina
gigin, slacker nechtěl do zdi, jinak vrtat se dá kamkoli, i do podlahy i do stropu, to jseš chlap, že tohle nevíš?
Reagovat
Fandina
i do plastových nebo dřevěných oken se dá vrtat, no problem.
Reagovat
slacker
Vrtani plastovych oken polila me hruza nad takovym barbarstvim. Stejne mi vrtani venkovni zdi prijde jako docela velky zasah do konstrunkce . Vrtani vnitrni zdi je hracka. Kabelaz se kterou se nepocilo uz pri stavbe je vzdycky trosku kompromis a destrukce funkcniho celku (izolace a ruzne plaste asi utrpi na svych vlasnostech)
Reagovat
gigin
Máš samozřejmě recht.
Reagovat
slacker
Vrtat se da treba i do kolena, otazka je kdo se ma pak na ten fusersky vysledek divat
Reagovat
Fandina
Když je to potřeba, tak se dá vrtat kamkoli a nemusí to být fušerské, když se to umí udělat a ví se proč se to dělá.
Reagovat
smazaný uživatel
HB tu mají min. 4 lidi, co ten Turksat? :-D
Reagovat
Fandina
Už jsem to tu psal mockrát. Doma máme šest družic a na chalupě čtyři. Znovu opakuji, nerozumím tomu a ani nechce. Mám na to doma lidi, ty tomu rozumí. Turksat určitě nemáme!
Reagovat
Fandina
oprava ... ani nechci a ti tomu rozumí, sorry ... úsměv
Reagovat
Fandina
a psala ... další oprava ... moc se omlouvám za překlepy, něco tady rychle potřebuji dokončit ... soráč
Reagovat
smazaný uživatel
Fognini jeden veľky talent ale hlava žiadna kanar s Tsongou a teraz tam chodi ako páv:DDDD
Reagovat
Mayo
no to sa dejú veci, Ferrer blízko vyradenia a Fognini blízko kanára
Reagovat
smazaný uživatel
Ferrer aspon vidno aky je momentalne tenis nevyspitateľný

Rafa by zato čo dal keby takto hral Ferrer v piatok:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Co to je zase sakra? Davide, halooo, hraješ turnaj, jestli to ještě nevíš a potřebuju, abys vyhrál !!!! :)
Reagovat
gigin
Odklidit Gulbisovi z cesty!! :DD
Gabašvili hraje parádně!
Reagovat
smazaný uživatel
ano možno hraje paradne, ale Ferrer nula bodov 17% 1 servisu:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Tos uhodl, ani náhodou :P Ty si ukliď někam radši Gulbu :D:D Bože, to je strašný, co dělá ten David? 1:4? To je zase den..
Reagovat
gigin
Tvl, Cicku, to je fuk. Prostě a hlavně, že bude out :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
neštvi mě, žádný pryč nebude, mentální titán David ještě ukáže, jak se otáčí skore :D Jen nechápu, proč musí Gabashvilli zahrát životku proti mému hráči. Lara je Cicko?
Reagovat
smazaný uživatel
jake Cicko?
Reagovat
gigin
To nepoznáš? Jasnej Cicko...
5-2. Davaj!! :)))
Reagovat
smazaný uživatel
som mimo dajak teraz:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
nepoznala, tak je teď takových nicků, že v tom mám trochu binec :D Ten David to fakt projede, to snad není možný. Tak doufám, že Gaba zahraje životku i s Gulbou a budeme taky plakat společně :D
Reagovat
smazaný uživatel
:(:(
Reagovat
gigin
Tak finito!! :DD
Hele, zítra Montanes konečná :DDD
Reagovat
Fandina
Jestli je Lara Cicko nevím, ale každopádně to nějaká jeho sestra bude, stylem vyjadřování to tak vypadá.
Reagovat
smazaný uživatel
akeee Cicko som tu 1-krat nechapem čo točite:DD
Reagovat
smazaný uživatel
A to jsem si řekla, že překonám sebe sama a budu tí tlačit Gulbu, ale za tvoji dnešní krysost ani náhodou :D:D Takže ty taky budeš mít Finito :D
Reagovat
PetaM
Měl jsem stejný pocit, hned po prvním napsaném komentu nedávno ... :D
Reagovat
makro99
zatím velmi netradiční sezóna letos. Dlouhodobě to je sinusoidní hráčka, která, když je na vlně, tak poráží hráčky TOP20 i TOP 10 jak na běžícím pásu (i několik na jednom turnaji); její dlouhodobě hlavní problém jsou příliš častý výpadky s výrazně níže postavenýma hráčkama (včetně těch nejvíc bolestných na GS).
Letos naopak už 4. měsíc konstantní forma na vysoké úrovni, takřka stoprocentní úspěšnost s níže postavenýma hráčkama a pro změnu série ultratěsných třísetových porážek s TOP10.... hmmm.
Reagovat
smazaný uživatel
Šášo, top je slovo. Jen zkratky se píšou s všemi velkými písmeny!
Reagovat
Rafaeoli25
Tak tak :D
Reagovat
gigin
Ty divoško moje milovaná!! :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Vidíš to. Já se tady pořád vybavuju a úplně jsem zapomněl sledovat zápas dvou sexy tmavovlásek! :D
Reagovat
gigin
Vedeš marný boj ;)))
Reagovat
VlS
:-) Některý bitvy nelze vyhrát. Např nad žízní taky nelze zvítězit.
Reagovat
gigin
:))) S žízní to mám plichtu.. :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, ale to už je někdy rytířův úděl. :D Ale ne, stejně máš pravdu. Kdybych se radši kochal Julií a Soranou, tak bych udělal mnohem líp. :)
Reagovat
VlS
:-) jen ji zaženeš, už je mrcha zpátky a větší :-)
Reagovat
Frick
Ahojky! Včera další maraton s Marií a bohužel to ani teď nevyšlo. 6:7 7:6 6:7 po 3,5hodinách... No musím to brát pozitivně, jsem blíž a blíž! Pěkný den

------------------------------

Tak snad ti tak bude. Jen aby se nepřibližovala, nepřibližovala a najednou nevzdálila!

Průšvih by byl nějaká zdravotní lapálie. Ale snad ne. Zápasový tempo nemá nějak extrémně závratný.
Reagovat
slacker
vecne blizeni je nanic kdyz zustanes opet ve stinu a druhe rade
Reagovat
rib
jj, je vidět, že Mashena udělá pro výhru cokoliv - bude zdržovat, ukazovat jinou stopu míčku, bude víc řvát než obvykle, a když bude třeba, popře dvojdopad... Jen nějak nechápu, proč to má zapotřebí? Vždyť jinak hraje celkem slušný, byť trochu jednotvárný, tenis, dává velké rány, a to často stačí. Tak proč ještě ty rány soupeřkám lehce pod pás?
Lucky je mi líto, pár míčů a měla vítězství, fakt hrála krásně a nebojácně, jen v koncovce jako by milimetr vypnula, a tím ji zaťatá Masha prostě převýšila.
Reagovat
VlS
Souhlasím s tebou, rozhodně nemá zapotřebí takové věci dělat. Včera jsem si ničeho z tebou uváděných věcí nevšiml, ty jo?
Dokonce včera ani neprovozovala hlubokě meditace zadkem k soupeřce u "Zdi nářků". Ani Lucka nedržela striktně limit, sice míň často, ale taky se párkrát stalo.
Reagovat
smazaný uživatel
Mašena mi přišla včera normální, řičela stejně, chovala se tak nějak jako vždy, takže já si dám od ní zase na chvíli pauzu. :)
Reagovat
Frick
A není to i tak, že se ke konci zápasu zvyšuje tolerance k prodlení, bo každá chvilka k oddechu dobrá?
Reagovat
rib
Vše kromě dvojdopadu jsem včera viděla, ale víš, já jsem velmi tendenční a Masha fandím jedině když hraje proti Azarence :-), jinak neeee
Reagovat
tommr
ve Stuttgartu byly původně nasazený jako čtyřky, ale z turnaje se odhlásily a místo nich bude dneska hrát domácí pár Lottner+Zaja .... :(
Neví někdo náhodou co za tím je? Je to kvůli zranění Andrey (při FC měla zafáčovaný levý stehno) nebo kvůli únavě Lucky po včerejším vyčerpávajícím zápase se Sharapovou? Nebo jsou ze tím nějaký neshody?
Reagovat
PetaM
Tak Andrea podle mě ani do toho Německa neletěla.
Reagovat
Frick
Možná lepší. Ať si Lucka dá pár dní oraz a pak všechno svý soustředění vrhnout do Portugalska.
Reagovat
PetaM
Přesně :)
Reagovat
VlS
Andrea má virózu - je to v pavouku jako ofi důvod.
Reagovat
Frick
JJ, tohle slovo už skoro rok znamená něco docela jiného :-)
https://www.youtube.com/watch?v=OO2l25rK750
Reagovat
VlS
Dobře, tak má viral ilness, zní ti to líp?
Reagovat
smazaný uživatel
Lucie prehrava len s TOP tenistkami, ked je favoritka tak to väčšinou na pomery WTA zvlada (mám na mysli labilky:DDDD)

Ale ona k porazeniu TOP tenistiek ma strašne blízko ale prečo to nikdy nedotiahne už čo viac chcela ako včerajši stav, kedy to mala vo vlastnych rukách.

noo možno nabuduce:DDDDD
Reagovat
George_Renel
že Ruska si výhru na Luckou vyzdržovalal....
Tolerance rozhodčích vůči jménům je až podivná.
Reagovat
smazaný uživatel
příkaz, kteří hráči se musí tolerovat, kdybych tam seděl já, tak bych si Šarapku tak povodil, že by přestala hekat ...
Reagovat
smazaný uživatel
Búúúú, béééé!!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Aby sis neustříkl z Marfuši do trenek, studentíku ...
Reagovat
smazaný uživatel
Dost ubohá reakce.

Ve sportu holt platí, že před pravidly jsou si všichni rovni, ale někteří rovnější, tenis nevyjímaje. Ostatně zrovna Maruš je zdržováním na podání proslulá a netřeba pochybovat o tom, proč to dělá. O ječení ani nemluvě.
Reagovat
VlS
Nevím, mě to včera nepřipadalo tak hrozné, v Americe to bylo jiný kafe. Ale obecně mě štvou všechny taktický hrátky a nefér postupy, jak rozhodit protivníka, ale dělá se to a rozhodčí by měli bejt ve vynucování dodržování pravidel daleko striktnější.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ještě jednou pro tebe: Búúú, bééé!!! :D

Sorry, ale místo toho, aby se ocenil skvělý výkon obou holek, tak tady pořád někdo řeší kraviny a hledá výmluvy. Pro mě jste prostě ubrečenci... Nevím, jestli se zajímáš o fotbal, ale kdybys psal svým stylem na eurofotbal.cz, tak bys takové reakce dostával pravidelně. :D
Reagovat
VlS
Dneska ti dávám za pravdu. Mohli jsme sledovat super zápas, obě měly víc winerů než UE, fantastický udery, bojovnost od začátku do konce, drama třetího setu, co víc si může tenisovej divák přát?
Z hlediska fér hry se neděla žádná hrůza, rozhodčí odvedli dobrej výkon. Samozřejmě by to pro mě bylo ještě lepší s vítěznou tečkou, ale tím si přece nezkazím zážitek.
Pro ty, kteří chtějí řešit hlavu Lucky jen jedno: Kdyby Marie nezazdila tři míče z vyloženejch pozic, 2x do saka a 1 x do autu, tak by se nejspíš zázrak obratu ve třetím nekonal. A to z Marie dělá labilku se slabou psychikou? To snad nikdo nemůže myslet vážně. Lucka nevyhrála zápas. Nepropadla drogám, nedala se na chlast, nespáchala sebevraždu ........ , tak. z toho nedělejme zbytečně vědu.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně. Tvůj komentář jsem už pochválil včera, takže to můžu jenom zopakovat. :) Vážně je velká škoda, že to byl zápas 1. kola. Postoupit by si zasloužily obě.
Reagovat
smazaný uživatel
jestli je podle tebe někdo, kdo zcela správně poukazuje na porušování pravidel a toleranci tohoto jednání ze strany rozhodčích ubrečenec, tak to teda potěš koště.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud někdo hledá příčiny prohry a vidí je tam, kde vůbec nebyly, tak je to typický ubrečenec. Jak už jsem psal během turnaje v Miami (když Masha porazila Petru): Tobě jde při prohrách jenom o to, aby ses měl na co vymluvit. No a vždycky se chytneš jednoho momentu, který v tom zápase třeba byl, ale o vítězce utkání rozhodlo úplně něco jiného. Jednou za to může dvojdopad, podruhé zdržování... Co přijde příště? Míček byl moc žlutý, síť moc vysoká, hard moc tvrdý, antuka moc oranžová?

Ptám se: Nebylo by lepší sportovně pogratulovat Mashe k vítězství a zároveň ocenit výkon Lucky?
Reagovat
smazaný uživatel
Mala to Maria ukončiť v TB 2 setu alebo za stavu 5:1 a bolo by

:DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že quesh by stejně psal pořád to samé... Když Masha v Miami porazila Petru (7:5, 6:1), tak po zápase taky napsal, že si Masha nezasloužila vyhrát.
Reagovat
George_Renel
Myslel jsem že jsi trošku jiný formát. Ale ta infantilní reakce hovoří za vše. Stejně jako to tvé tvrdošíjné "Masha", když je to Maria (jak bylo konečně včera možno vidět i na bilboardu).
Reagovat
smazaný uživatel
jste si podobní, oba nechcete uznat, že i vaše modly mají chyby :D
Reagovat
smazaný uživatel
Moje reakce byla možná infantilní, ale každopádně trefná... :D
Reagovat
George_Renel
Když myslíš....
Jediné co na ní oceňuji je stručnost :-).
Reagovat
smazaný uživatel
A proč bych to nechtěl uznat? Nikdo není dokonalý. Ani já, ani ty, ani Masha. :) Na druhou stranu mi ale přijde normální, že se Mashy jako fanoušek zastávám (zejména proti některým uživatelům)...

Mně šlo v tomto vlákně ale úplně o něco jiného. Kdyby včera vyhrála Lucka, tak napíšu: "Moc mě mrzí prohra Mashy, ale Lucka hrála fakt skvěle a zasloužila si vyhrát." Zatímco quesh včera napsal: "Škoda, Lucka byla lepší, ale to by to nebyla Mařena, aby zas jednou neměla kliku.." Vidíš ten rozdíl?
Reagovat
Fandina
Podle mě je to tak, že quesh si myslí, že měla Mária štěstí a monty ne. Takže těžko se shodnete.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, v některých momentech Masha měla štěstí. Jak už jsem psal včera, na prasátka to bylo asi 3:1 pro Mashu (a vím, že dvě z nich byly po returnu). Zápas to ale nerozhodlo, protože ten se lámal až v té závěrečné zápletce, kde už žádné prasátko nepadlo...
Reagovat
smazaný uživatel
bylo také trefné. Já jsem fanda Petry Kvitové, ale nehájím ji e za hrob. To ty děláš a budeš dělat pořád u tzv. favoritek. A bohužel jsem i antifanda a přeji každému proti Šarapce. Včerejší zápas jsem neviděl, nemohl jsem tedy stopovat pauzy mezi míčky, ale nejspíš bych si pár překročení limitu určitě našel ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pozor, JÁ jsem dokonalá :D Je normální, že se zastáváš, ale někdy máváš mečem neprávem :) a mezi námi, že bys tady někdy gratuloval třeba Petře nebo Lucce k vítězství jsem si teda moc nevšimla :D Na druhou stranu jak dlouho znáš queshe? Já sice jen rok, ale i tak to stačí, abych věděla, že asi jiný nebude :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mezi námi, ono těch příležitostí v zápasech proti mým favoritkám (např. proti Mashe) poslední dobou moc není a v jiných zápasech Petru a Lucku nesleduju. :D

Právě proto, že sem nechodíš tak dlouho, tak jsem pro tebe našel třeba diskusi po finále TM 2011 mezi Petrou a Vikou. Najdi si můj příspěvek a přečti si taky reakce na něj (od fanoušků Petry). Hlavně bych upozornil na tyto věty, které jsem napsal: "No a co se týče Petry, tak si zaslouží velkou gratulaci." "Gratulace oběma holkám a klobouk dolů, protože líp už to nejde! :)"
http://www.tenisportal.cz/zpravy/kvitova-po-wimbledonu-vyhrala-take-turnaj-mistryn-a-bude-druha-na-svete-8990/

Jinak nevím, jak dlouho znám queshe jako diskutéra. Zvláštní na tom je, že on mi v podstatě nevadí a už jsem si s ním celkem hodněkrát dobře pokecal (nejen na TP). Ale holt má některé vlastnosti, které opravdu nemůžu akceptovat a máš pravdu, že jiný už asi nebude...
Reagovat
pepin
Ahoj, nechte ho být a nebo jen at si přečte jak ho tu mají lidi rádi s jeho neobjektivním fanděním a může si zase udělat anketu a pokládat otázky. S tím stříknutím do trenek to bylo tedy trefné a možná i poučné. Přesně jak to tu již někdo napsal, spousta lidí tu marfušu nenávidí a nepřeje jí jen kvůli tomu chudákovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně, že ty jsi tady všemi oblíben. :D Jinak je vážně k popukání, že se zrovna ty zastáváš queshe a spol. No jo, holt když jde o "marfušu" (úplně mě dostává, jak to ještě píšeš s malým M :D), tak je ti dobrý i quesh. :D

BTW: Nenosím trenky, ale boxerky. :D
Reagovat
slacker
Mile M25, pozorne sem precetl znova prispevek uzivatele pepin a nemuzu tam najit zminku o panu X.
Reagovat
Fandina
slacker ... quesh vyplývá ze souvislostí ... úsměv
Reagovat
slacker
Prosim tedy o vetny rozbor s rozklicovanim souvislosti
Reagovat
Fandina
Nejsme ve škole, tady se větné rozbory nedělají, tady musíš všechno rozklíčovat sám ... úsměv
Reagovat
pepin
Já se nikoho nezastávám, jsi naprosto vedle, ale tady se Ti ukázala a ukazuje ta pravá realita. A marfuša si ani nezaslouží za svoje nesportovní chování a nesportovní přístup, abych ji říkal jinak nebo dokonce psal s velkým písmenem.
Reagovat
smazaný uživatel
To víš, že jo. Jen aby ti nepraskla cévka, zapšklý důchodče. :D
Reagovat
slacker
Takze kravka F si zase musela 2x prazdne zabucet
Reagovat
Fandina
slacker ... ale no tak, buď slušný a neurážej, čti pozorně a hned ti dojdou souvislosti, musíš chtít ... úsměv
Reagovat
slacker
Na ty souvislosti ktere nevidim sem se zeptal 2x. Pokazde slusne, "mile" a "prosim".
Dostalo se jen mi mlceni a dvojiho prazdneho zabuceni. Takze ma trpelivost se rychle vycerpala protoze trpeliva argumentace se tu davno nenosi.
Reagovat
Fandina
slacker ... dobře tedy. Neuraž se, ale trpělivý ted moc nejsi, když jsem ti dvakrát odpověděla a ty místo, aby ses řídil radou, že je to tam skryté a o věcný rozbor nejde, tak si napsal urážky. Ale to jen tak mimochodem. Jinak monty reagoval na pepina a jmenoval queshe, protože se v tomhle vláknu psalo o pohledu montyho a queshe na Márii. Proto jsem ti napsala, že je potřeba rozklíčovat souvislosti a přečíst si celé vlákno.
Reagovat
slacker
Tohle uz je o chlup lepsi, ale.

V tomto vlaknu se nejedna jen o pohledu M25 a Q na MS. Co sem urcite rozklicoval v pepinove textu byla narazka o strikani do trenek a to napsal charlie_k. Proste osoceni ze je Q pepinovy v nouzi dobry je zoufaly pokus zbicovat psa bicem z hovinek ( a ja se obcas do takovych mistnich pokusu s gustem opru).
Reagovat
Fandina
V tom vláknu toho bylo tolik, že záleží na každém, co si z toho chce vybrat a je zbytečné jako ty někoho tu urážet.
Reagovat
slacker
Ucelove vybirani (s ignorovanim nepohodlnych faktu) nebo rovnou vybajeni si, to jsou zlozvyky ktere nicemu neprospivaji
Reagovat
Fandina
slacker ... tak to nedělej a je po problému, jinak diskutuje se s tebou hezky, i když o ničem ... úsměv
Reagovat
slacker
Obraceni je dalsim takovym zlozvykem lidi s mentalnim profilem typu Q a F.
Reagovat
Fandina
slacker ... tak teď jsi se konečně terfil. Na queshe a Fandinu nemáš, i kdyby ses stavěl na zadní. A myslím to vážně, jsi směšný.
Reagovat
Fandina
oprava ... trefil ... úsměv
Reagovat
slacker
Tak to bylo posledni tvoje zabuceni na ktery jsem dneska reagoval. Buc klidne dal, kravo.
Reagovat
Fandina
slacker ... chovej se slušně. Nic to nestojí a je to to nejmenší co můžeš pro sebe a okolí udělat.
Reagovat
smazaný uživatel
jenom kvůli tomu, že někdo slepě hájí a hájí ...
Reagovat
Fandina
Nechci mít poslední slovo, ale není to jen o tom, že někdo pořád hájí a hájí. Je to o víc aspektech, uživatelích. Každý si přisadil to svoje.
Reagovat
pepin
Copak mně by mohla prasknout cévka, ale Tobě podle toho co tady předvádíš praská často asi něco jiného, a je to jedno jestli v trenkách a nebo boxerkách.
Reagovat
Fandina
Nechci ses vám do vaší diskuse motat, ale nedá mi to se tě nezeptat, jestli víš o tom, že Petra vždycky měla podle BMI ukazatel na hranici podváhy a nikdy nebyla tlustá?
Reagovat
Fandina
oprava ... se ne ses ... překlep
Reagovat
smazaný uživatel
ale ukazatele nejsou všechno a její pohyb min. v minulé sezoně byl dost bída. Ale je pravda, že má postavu, nožičky tyčinky a všechen tuk do břicha. Teď jak zhubla, přišla i o její dost velké poprsí. Snad jí to zhubnutí pomůže i psychicky ...
Reagovat
slacker
trosku odbocim ale me striknuti do textilu prijde obtezujici a jako zkazenych par minut (hodin) nez se muzu prevlect
Reagovat
Fandina
Hubnout se dá donekonečna a pořád, otázkou je, jestli to má smysl. Ta otázka byla o něčem jiném. O tom, že pepin tvrdil, že má Petra nadváhu a že ukazatele BMI nemá na hranici podváhy. A to byla lež. Jako, že Petra je tlustá. Lež jako věž.
Reagovat
pepin
Meleš nesmysly a já nemám chut v tom pokračovat, stačí tady jeden exot.
Reagovat
Fandina
Jen se nedělej a napiš, jestli Petra má nebo nemá BMI na hranici podváhy. Stačí si to spočítat. Nebo se stačí s ní setkat. Pak tu nikdy nenapíšeš, že je to jinak. Pochlap se na promluv.
Reagovat
Frick
Tak Nicole se z Floridu vrací dom, do Práglu. Budou pokusy českých novinářů jí načapat na kurtu? ;-)

Nicméně, něco jako WC na SPO 2014 je asi až příliš bláznivé, co?
Reagovat
smazaný uživatel
Maria paráda!!! Zápas jsem sice neviděl, protože jsem byl v o2 aréně, takže nemohu posoudit co se stalo v tom třetím setu, že to málem ještě prohrála.. :-D
Když vidím ten výsledek tak to musela být bitva jako řemen, takže mě to celkem mrzí, že jsem to neviděl, tak snad mi to Maruš ještě tady ve Stuttgartu vynahradí!! :-D FAkt paráda, mám radost, že to zvládla!!
Lucky je mi líto, ten los jí fakt nepřeje letos..
Reagovat
smazaný uživatel
Byl to zápas, který se skoro nedá popsat a musí se vidět. :D V 1. setu byly obě holky skvělé na podání. Masha nevyužila setbol za stavu 5:4, Lucka brejkbol za stavu 5:5. Potom Masha vyhrála tie-break díky jedinému minibrejku... Ve 2. setu začala Masha hůř a prohrávala 0:3. Pak přišel Groneveld, Masha se zvedla a vyrovnala. Potom měla Masha ve druhé sadě dost šancí (2 BP za stavu 3:3, 1 BP za stavu 4:4, vedení 4-2 v TB), ale žádnou z nich neproměnila a skvěle hrající Lucka toho využila... Ve třetím setu se zdálo, že bude nejkratší. Masha vedla už 5:1, jenže dvakrát nedopodávala zápas. Za stavu 5:3 měla jeden mečbol, za stavu 5:4 (na returnu) dokonce dva, ale Lucka všechno odvrátila. Potom Masha za stavu 5:5 potřetí v řadě ztratila servis a Lucka šla po obratu podávat na vítězství. Vedla 30-0 a v tu chvíli jsem už vůbec nevěřil, že by Masha mohla vyhrát. Jenže pak Lucka udělala dvojchybu a Masha se nakonec čtyřmi míčky v řadě dostala k rebrejku. V rozhodujícím tie-breaku už měla Masha navrch a dotáhla to.
Průběh zápasu: http://www.livesport.cz/zapas/r1eI5Ja7/#prubeh-zapasu;1

Jak říkám, takový zápas se musí vidět. Ten zápas měl všechno a navíc to byl od obou hráček tenis té nejvyšší kvality (asi podobně jako včerejší hokej v O2 aréně :)). Masha hrála většinu zápasu skvěle, ale jak ve 3. setu málem prohrála vyhraný zápas, to se jí stává asi tak jednou za deset let. :D Jinak ale kromě několika kiksů na síti (pokažené voleje, smeče) nemůžu Mashe nic vytknout. Lucka byla opravdu těžká soupeřka a jsem přesvědčený o tom, že jinou hráčku by Masha s takovým výkonem porazila daleko dřív. Pokud Mashe po tom včerejším maratónu ještě zbyly nějaké síly, tak věřím, že ve Stuttgartu půjde daleko. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Noo jako když jsem tady četl ty komentáře, jak to byl skvělý tenis atd. tak mě to celkem štve, že jsem to neviděl.. Tak se aspoň kouknu na závěr 3. setu a pak ještě na higlights.. :-)
Ten hokej ale byl taky dobrý noo!! :-D
Reagovat
smazaný uživatel
No já se zrovna dívám na video ze včerejšího zápasu Lev - Metallurg... Zažít takovou atmosféru na vlastní kůži, to musí být vážně pecka! :) A ještě k tomu vynikající hokej... Já jsem dlouholetý fanoušek Dynama Moskva (to ještě neexistovala KHL ani Lev :D), takže pro mě letošní play-off KHL bohužel skončilo docela brzy... Ale mám fakt radost, že je v Čechách možné zajít na takový hokej a že se finále hraje v O2 aréně. Tahle hala je pro takové zápasy jako dělaná! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem právě od té doby co Lev Praha hraje v Praze jejich fanoušek a i když nejsem z Prahy, tak si myslím, že jejich zápasy celkem navštěvuji! :D
Ale včerejší zápas byl fakt luxusní!! Na hokej chodím celkem hodně, ale takovou atmosféru jsem fakt ještě nezažil!! Už jsem byl i na Lva v o2 aréně, ale tam fakt fandil jen kotel, ale tady fandila celá hala a celý zápas, i když třetí třetina byla nejlepší!! Běhal mi z toho až mráz po zádech!! Když už to vypadalo, že Lev vyhraje 2:1 tak se už začínalo slavit(mexická vlna atd.) a kotel začal:"Kdo neskáče není Čech!!" tak fakt postupně se lidi přidávali a skákala celá aréna!! To bylo boží!! :DD
Jj, o2 aréna je fakt na tyhle zápasy stavěna, už se těším na MS příští rok!! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
No, jak dali v poslední minutě na 3:2, to musel být asi hukot. :D Taky bych někdy chtěl být na takovém zápase... Jinak v O2 aréně jsem byl zatím jenom jednou (na exhibici s Mashou), ale příští rok taky plánuju MS v hokeji. Já jsem naživo viděl reprezentaci třeba do 16 let, ale áčko zatím ještě nikdy. Takže se to příští rok chystám změnit. :) Hokej v O2 aréně musí být fakt boží. Škoda, že tam Lev nehraje celou sezonu. Přece jenom, O2 aréna by zápasům KHL slušela mnohem víc než stará sportovní hala.
Reagovat
Frick
http://sport.idnes.cz/safarova-vzdycky-jsem-chtela-byt-vysoko-fdt-/tenis.aspx?c=A070206_093847_tenis_ot

Narazil jsem náhodou na tento článek / rozhovor. V celkem optimistickém duchu, nyní vidíme, že spojení Lucka a No. 1 byly až příliš optimismem. Na druhou stranu, tak mimo to nebylo. Kde byla v jejím věku Petra? Taky na této úrovni. A za rok a půl byla zápas (ano, legendární a proklínaný Caro - Aga na TM 2011) od trůnu. Takže - proč se to Petře povedlo a Lucii ne? Kor když by člověk 20-letou Lucko a 20-letou Petru....

Ale jak už jsem psal - sinusoida. Současnýho umístění byla schopna dosáhnout už před 8 lety, v 19-ti.

Je to trochu zvláštní / zajímavý... Logika věci by říkala, že hráčka bude na vrcholu tak mezi 24-29 lety. Skutečně je asi velmi ve sportu nezvyklý to, aby hráčka ročníku 1990 byla naprosto vytlačena hráčkou ročníku 1981 (Caro x Serena). A těch případů je spousta...
Reagovat
Frick
* když by si je člověk srovnal (třeba ve spodnim prádle, ať su prase). Oplácanou machnu s vysportovanou atletkou...
Reagovat
Fandina
oplácanou machnu myslíš koho?
Reagovat
LukasH
Tenisovej um je o mnoha faktorech a věk je v dnešním tenise faktor, na kterým snad záleží úplně nejmíň - viz. Serena nebo Roger.
Proč se to Petře povedlo a Lucce ne? Petra, i když bude vždycky bojovat se svým tělem a určitou neohrabaností, je prostě tenisově někde jinde. Ano, letos zatím nic moc, ale v minulosti prostě vyhrála, to co vyhrála, víc zvládá klíčový momenty, pokud zrovna nemá ty svoje propadáky.
A v ženským tenise hraje hlavní roli síla. Nějaká pestrost hry může silovou hráčku potrápit, ale nic víc - viz Errani vs. Serena nebo Errani vs. Petra.
Reagovat
Fandina
Jak si přišel na to, že je Petra neohrabaná?
Reagovat
LukasH
Já to ale nemyslím nijak špatně. Ovšem tělo vždycky bylo pro Petru největší slabinou.
S tou neohrabaností to myslím asi takhle: pokud je v pohybu, často se jí stává, že míček přeběhne, v defenzívě se jí málokdy podaří míč dobře umístit a třeba na antuce neumí klouzat.
Reagovat
Fandina
Neohrabanost si představuji jinak, ale nechme to být.
Reagovat
LukasH
Nevěděl jsem jak jinak to vyjádřit, ale přece musíš vědět, co myslím. Proč je Serena světovou jedničkou a vůbec jednou z nejlepších hráček? Protože je to atletka se skvělou koordinací těla plus má silový údery.
Reagovat
Faddova
Jéééžiš, Fandino, nebuď vztahovačná, myslím, že LukasH to vyjádřil výborně a nikoho tím neuráží. Naprostý souhlas. Pokud jde o zápas Lucka x Marusja, bohužel Lucka nemá ten "xfaktor", který mají šampiónky, ale je vidět, že se zlepšuje, což je super, škoda, že to včera nevyšlo. Myslím si, že to, že jsou teď na vrcholu starší hráčky, souvisí s psychickou vyzrálostí a odolností, která je v tenise hodně důležitá.
Reagovat
smazaný uživatel
To je blbost. Kdyby na věku nezáleželo, ještě dneska by všechny mohl válcovat třeba Rod Laver nebo Jimmy Connors :-)
Reagovat
VlS
Jeca otočila. Monu jsme taky viděli v rankingu jinde a houby, no
Reagovat
Frick
Mělo by to vliv, kdyby tam byl?
Reagovat
VlS
Myslím, že by to mohlo mít vliv. Ty rady sestry byly na hlavu. Radit, ať nechá Marii tvořit hru byly naprosto k ničemu, nechat Marii diktovat hru je pitomost, naopak jediná cesta je tlačit a tlačit.
Reagovat
LukasH
Přesně, tuhle radu jsem taky nepochopil. Jakmile jí to Lucka začala vracet na raketu, dělala si s tím Máša co chtěla.
Reagovat
Frick
Ta Veronika prej hrála tenis do 18-ti. Nevíte, dál už se mu vůbec nevěnovala? A dostala se třeba aspoň na nějaký ITF turnaje nebo tak?
Reagovat
VlS
Nevím, nic moc.
Reagovat
Frick
Tak já nevim, spíš asi měla Lucce říct jak jí přijde, že Maria hraje, než jí vyloženě radit, Lucii. Ale, nevidíme do toho, nevíme jak moc Lucka Verču respektuje, třeba se v tenise stále vyzná víc jak myslíme. Ale asi, při vší úctě k ní, určitě Lucka neměla podléhat něčemu jako "starší segra se poslouchá"
Reagovat
Fandina
Řekla jí svoje postřehy a povzbudila jí. Když přišla v prvním setu, tak pak Lucka dotahla do TB. Kolikrát pak přišla nevím.
Reagovat
tommr
je taky docela dramatickej. Barthelová promarnila v TB druhýho setu 4 mečboly. To jí bude nejspíš stát celej zápas ... :(
Reagovat
Davor1
Jankovič predtým za stavu 5-4 nedopodávala set z asi 6 setballov.
Reagovat
Frick
Jsem si říkal, že už se AO 2013 s Na-Li, kdy Lucka taky podávala do zápasu, opakovat nebude. 15:0 (to Lucka tehdy vedla taky), 30:0 - už jsem věřil. Pak se ten zas... stream kousnul :-( No a než jsem rozjel jinej tak to bylo 0:30...

Tak nevim, čim se tak "konejšit"? Snad tim, že pokud má přijít big win a přišlo by teď, tak by to možná bylo poněkud nevhod. Bylo to "jen" o postupu do OF, snad se slušnym výhledem postupu do ČF, pak už by to bylo složitější. A za postup do ČF by bylo jen 100, tj. stejně jako za výhru na 50.000+H turnaji. Je to zkrátka "jen" Premier turnaj, jehož úroveň je spíše na Premier 5 / Premier Mandatory (nebo se pletu?). Předpokládám, že svůj vliv na to má fakt, že je to nejlepší turnaj v Německu. Možná trochu málo, vzhledem k tomu, že SRN je největší ekonomika Evropy a ostatní velké západoevropské země mají aspoň ten Premier 5 / Mandatory. A to ještě k tomu připočíst fakt, že je to země Steffi Graf.

No, ta teď

A) Optimistická varianta - Konečně se to zlomí, Lucka se trochu psychicky zocelí, bude štěstí na los a končí to třeba SF na GS
B) Pesimistická varianta - Lucka tento svůj standart, co drží od začátku roku (tj. téměř 4 měsíce), neudrží a přijde slabší období. To by bylo poněkud k vzteku. A bohužel, zkušenosti s Luckou jsou takové, že je to trochu sinusoida. Taky jsme si třeba po FC 2012 mohli myslet, že to sakra půjde a bude třeba kolem 15. místa, ale bohužel, taky to zrovna nedopadlo.

Nu, Oeiras bude zajímavý. Tam jestli může překvapit, tak jen negativně. A možná si skutečně ještě rozmyslet tu SPO. Je to těžký. 250k WTA úroveň s polovičnim bodovym i finančním ododnocenim. Skutečně od Kláry nebo Lucky to je charita.
Reagovat
Frick
Jedno z největších a nejcennějších vítězství si Lucie Šafářová mohla dnes připsat proti hekající mašině M. Sharapovove, chyběly dva míče, stačil k 90% vítěsztví i jeden, ale nedopadlo to.
Labilní výkon, to se říct nedá. Lucka "tekla" v rozhodujícím 1-5, málem obrátila na neuvěřitelných 7-5, ale nestalo se. Z prohraného zápasu mohla Lucie vyhrát, z vyhraného zápasu ale nakonec prohrála. V takové situaci, kdy jste na kurtu tři hodiny, už se o labilitě nedá mluvit, to už je boj, snaha ze zbytku sil.

Šafářka hrála dobře, z tvrdého povrchu bez tréninku rovnou na antuku.

Bohužel se může stát, že tato prohra ovlivní její kariéru v tomto roce. Vypadnutí už v 1. kole, po takovém boji, to může mít hráčka v hlavě dlouho. Na dalším turnaji už na ní bude tlak, bude "muset" přejít přes první kolo, a když se ji to opět nepovede, tak je konec nadějím na její vysněné umístění.

Uvidíme, jak zítra touhle dobou Petra, ale to je labilka, u ní je lepší sledovat zápas čísly v přednosti před sledovaným obrazem, když už vůbec.
Reagovat
EllNino
jakej konec vysněným umístěním, pokud vím, tak Lucka profituje z toho, že minulej rok vypadla na klíčovejch turnajích Madrid, French Open v 1. kole ...tam nákej polštář nažene a musí mít už konečně trochu štěstí na los ! :D
Reagovat
tommr
Frick má ale do určitý míry pravdu. Jsem sám zvědavej jak dalece ta dnešní neštastná porážka Lucku poznamená ... :)
Reagovat
EllNino
Ježiš, tak prohrála s Li Na z mečbolu a taky se nic nedělo, a to myslim, že byla krutější porážka, 6:1 5:3 ...Lucka není juniorka, která by si s tim neuměla poradit, co si budem povídat, na tyhle porážky už je v týhle sezoně zvyklá :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tam ani moc nešlo o hlavu jako o slunce, které ji svítilo do očí a o štěstí, kolik to bylo? 3cm?

Tady to byly 2 DF.
Reagovat
tommr
jenže ten dnešní zápas byl výjímečnej v tom, že Lucka předvedla neskutečnej obrat z 1:5 a pak to nakonec stejně prohrála. Krutější prohru si už neumím představit. Tohle by zanechalo stopu na každým ... :(
Reagovat
EllNino
no to musí vědět sama Lucka ...a uvidíš, že v Oreias už bude v pohodě :)
Reagovat
Fandina
Pokud někdo otočí z 1:5 jako Lucka, když hraje s tak úspěšnou tenistkou, jako je Sharapova, tak ho to musí povzbudit. To, že pak to projela, bylo už o pár míčích.
Reagovat
LukasH
Jenže to není v tenise až tak úplně neobvyklý a tenisti to ví. Za stavu 1:5 prohrávajícímu absolutně o nic nejde. Když dotáhne na 5:5, začíná to nanovo a všechno je jinak. Vzpomeňme třeba na Petru s Vikou na Masters 2011 v prvním setu. Kdo hraje tenis, třeba i amatérsky, tak ví, jak tyhle situace fungujou a není třeba se kvůli tomu dlouhodobě hroutit.
Lucka tam nechala všechno, ale je to prostě hlavně smůla na los. Se hrou, kterou teď předvádí, vyhrávat bude, takže žádnej strach.
Reagovat
tommr
no doufejme, že jí to moc nepoznamená. V Oeiras stejně o nic nepůjde, důležitý je, aby udělala slušnej výsledek v Madridu a na FO ... :)
Reagovat
EllNino
ale jde, tam si muže nahrát náký bodíky ...vždyť tam není nic moc obsazení ...ale dost dobrý na rozehrání se před Madridem a French Open, pak vlastně ještě Sparta, no má toho Lucka plno :D ...
Reagovat
Fandina
Nejsem si jistá, jestli se dá říci o hráčce, která je šestá na světě a třetí rok v top 10, že je to labilka, vzhledem k nevyrovnanosti hry u všech holek.
Reagovat
tommr
no je pravda, že v Oeiras může pár bodíků získat, ale když se jí to nepovede tak se nic neděje - ty body si může nahrát jinde. Madrid a FO jsou naproti tomu povinný turnaje, který se jí budou v každým případě započítávat ... :)
Reagovat
EllNino
uhraje :) ..věř tomu :D i v Madridu i na FO :D
Reagovat
Davor1
Škoda Lucka, že ten obrat nebol dokonaný. Nechápem, ako môže niekto fandiť Sharapovej. Vyše 3 hodiny počúvať to škriekanie, to sa nedá vydržať. Navyše, herne je tiež hrozná, katastrofálny pohyb, len všetko biť na druhú stranu. V ďalšom kole má Pavlyuchenkovu a potom Agu, tak dúfam, že najneskôr ona ju vyprevadí...
Reagovat
dadaft
co to ta Jéca vyvádí?
prohrát na antuce s Barthel, to snad ne!
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jo, ještě nakonec budu litovat, že proti Jeleně nehrála Ana... :D
Reagovat
smazaný uživatel
i koně nemají své dny.

sorry Jeleno.
Reagovat
tommr
hlediště se ale nějak vylidnilo. A to přitom hraje domácí hráčka proti světový osmičce Jankovicový ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To víš, vrchol dne už je za námi. To byl takový zlatý hřeb večera... :D
Reagovat
tommr
to je taky pravda. Po takovým dramatickým představení jaký předvedly Lucka se Sharapovou je velice těžký koncentrovat se na "obyčejnej" zápas ... :)
Reagovat
Fandina
Ani nevím, komu diváci víc fandili. Jestli Lucce, nebo Márii.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandina: Lucce, ten potlesk když odcházela byl zadostučiňující.
Reagovat
smazaný uživatel
To nedokážu posoudit, ale Masha tam měla nějaký svůj německý fanklub... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Individuální sporty budou vždycky o hlavě (a nejmarkantnější mi to přijde u tenisu a biatlonu). Na ženskou psychiku expert nejsem, takže jí tu nebudu rozebírat :) . Ale bohužel Lucce to dnes prohrála především hlava. Škoda, že jí ten stav uvolnění, do kterého se dostala za stavu 1:5, nevydržel ještě o dva míčky déle. Masha je psychicky jedna z nejsilnějších na okruhu, tu zlomí asi jedině Serena. Tak snad Lucce všechny ty prohry s top hráčkami "karma" vrátí na RG :-) Každopádně myslím, že jestli jsou zápasy, po kterých by měli divákům vracet vstupné, tak dnes by si diváci měli ještě připlatit.
Reagovat
slacker
Po takove jizde z 1:5 ma byt v takovem laufu a tranzu ze se zastavi az po promenenem mecbolu
Reagovat
smazaný uživatel
a pak se probudí.
Reagovat
smazaný uživatel
Každý má své meze no, příště Máša dostane 2 kanáry...:)))
Reagovat
VlS
Ale to je blbost. Za stavu 30:0 jí tam Marie posadila balón milimetrově na lajnu. Pak jí nesedl 1. servis a proti Marii musí i druheh hrát na riziko, protože poslat tam druhej na jistotu = 90% jistota returnu ve formě wineru. Pak holt příjde DF jak nic. Jistě že to mohla Lucka zahrát o trochu líp, nebo Marie o trochu hůř - stačilo ten balón na 15:30 dát o pár mm víc ven a bylo by hotovo. Nebylo. Kdyby takhle prohrála s někým jiným, tak by bylo možné polemizovat o hlavě, tohle bylo o štěstí a to Lucka holt nemá. S Marií ( Serenou, Vikou, NaLi) nemůže hrát na jistotu, to by dostala 2x 6:2.
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň je krásný, že napíšou na WTA, že Sharapova znovu zabojovala než že Lucka udělala 2 doubly..."But Safarova fought those off and actually was two points from the match at 6-5, 30-0. This time Sharapova rallied and forced yet another tie-break. And in this one, she never trailed and finishing off a 76(5) 67(5) 76(2) win." - See more at: http://www.wtatennis.com/news/article/3781835/title/sharapova-survives-epic-stuttgart-opener#sthash.z9NwgoUk.dpuf
Reagovat
tommr
na ofiko webu WTA se používá diplomatická mluva. Tam se o chybách a nedostatcích mluví jen v náznacích ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
to je dobře :) (uvidíme co napíšou na Labilní české tenistky)

uvidíme co vyrobí v highlightech...
Reagovat
Nancy_z
Mně přijde zajímavý, že je to od roku 2010 první zápas se třema tiebreakama a první TB zápas, co Máša vyhrála.
Reagovat
UnrealTom
škoda Luci byl to boj
Reagovat
smazaný uživatel
Už vím, proč to dneska ve 3. setu byla taková divočina... Masha si vzala inspiraci z finálového zápasu Donny v Kuala Lumpuru a chtěla vyhrát po stejném průběhu. :D
Reagovat
jb007
Nepoznali jste někdo, kdo byl u sestry a kouče v Player boxu? Zdálo se mi, že tam sedí dr.Voráček a Katka Siniaková. Ti nosí obvykle štěstí...
Reagovat
tommr
dlouhou dobu tam byla Petra Kvitová a Kotyza, ale ti v závěru odešli. A pak tam byl ještě hokejista Vampola i když nevím z jakýho důvodu - možná, že se s Luckou nebo její sestrou zná ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Katku jsem tam neviděl. Byla tam Petra K. a Kotyza, kteří někdy v průběhu odešli...
Reagovat
smazaný uživatel
Siniaková tam byla to jo.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, Petr Vampola je kamarád Lucky... :)
http://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/174373/hokejista-vampola-fandi-v-parizi-tenistce-safarove-lucko-ja-te-zeru.html
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak že bych Katku přehlédl? Ale víš co, Katka možná byla v lóži Lucky, ovšem její vzor je Masha. :D Mám pocit, že jsem od Katky někde četl, že byla i na semifinále RG 2012 mezi Mashou a Petrou. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Katka byla rebel na Lucčině (pardon nevím jak se to skloňuje) lóži...takže za všechno může Kaťuša :D
Reagovat
Fandina
Já jsem zase někde četla, že Katka někde byla, protože jí to zprostředkovala Petra Kvitová.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, na tom semifinále RG 2012 byla určitě díky Petře nebo lidem okolo ní. Jinak by se tam asi nedostala... Samotného by mě zajímalo, jestli Katka v takových zápasech přeje víc krajance nebo svému vzoru. :D Ale spíš si myslím, že se chce prostě podívat na zápas a něco se od holek přiučit. :)

Jinak tady jsem vyhrabal článek, který je zhruba rok starý... :)
http://hradecky.denik.cz/nazory_region/proti-sarapovove-snad-to-bude-co-nejdrive-rika-tenisova-nadeje-20130430.html
Reagovat
Fandina
Já už si nepamatuji, při jaké příležitosti jsem to četla, že někde byla, protože jí to zprostředkovala Petra, třeba to nebylo o loži, ale někde to říkala. Třeba to na netu najdu. Jinak je fajn, že se Katky předpověď být v dvoustovce během toho roku vyplnila, jak se v tom článku, co si sem dal. A dík za něj, uložila jsem si ho.
Reagovat
tommr
dnešní zápas jasně demonstroval jak je psychická odolnost v tenise důležitá. Za stavu 1:5 ve třetím setu se zdálo být rozhodnuto, Lucka se uvolnila, spadla z ní nervosita, začala hrát jako z partesu a vyhrála 5 her v řadě. Jenže ta její neštastná hlava se zase ozvala když měla za stavu 6:5 podávat na vítězství - Lucka se najednou zalekla výhry, vyrobila dvě dvojchyby a zápas nedoservírovala. V TB už to pak byla jen křeč ... :(
U Lucky je to bohužel dlouhodobej problém. Po herní stránce se špičkovejm hráčkám vyrovná, ale mentálně na ně prostě nemá. To je hlavní důvod toho proč Lucka nikdy žádnej velkej turnaj nevyhraje ... :(
Reagovat
slacker
Tady se jasne ukazuje jaky je Safar psycholog a terno pro Petru. Nespolupracuje se Safarovou a ta je uplne psychicky nestabilni
Reagovat
Fandina
Na druhou stranu, Lucka odvrátila tři mečboly, takže na to musí být také psychicky silná. Škoda, že pak nedopodávala.
Reagovat
VlS
žádnej kolaps hlavy se nekonal. Vemte si raketu a vyražte na kurt, ať víte o čem je řeč.
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň je krásný, že napíšou na WTA, že Sharapova znovu zabojovala než že Lucka udělala 2 doubly..."But Safarova fought those off and actually was two points from the match at 6-5, 30-0. This time Sharapova rallied and forced yet another tie-break. And in this one, she never trailed and finishing off a 76(5) 67(5) 76(2) win." - See more at: http://www.wtatennis.com/news/article/3781835/title/sharapova-survives-epic-stuttgart-opener#sthash.z9NwgoUk.dpuf
Reagovat
smazaný uživatel
sorry to měl být samostatný příspěvek
Reagovat
tommr
a za stavu 6:5 30:0 ve třetím setu to bylo co?
Reagovat
Fandina
Pak udělala dvě chyby Lucka a dva fiftýny Mária. To je potom těžké, podělily se obě.
Reagovat
dadaft
na nejlepší zápas, který jsem kdy ve Stuttgartu viděl, Sharapova - Stosur v 2012, to nemělo, páč tehdy to bylo střetnutí No.2 a No.5, obě ve fantastické formě (Máša pak vyhrála celý turnaj),,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ale byla to velká paráda.
gratulace Máše,
respekt Lucce.

snad to byl předkrm tohoto bohatého a svým způsobem výjimečného turnaje.
(antuka v hale)
Reagovat
smazaný uživatel
Masha mental titan.
Reagovat
tommr
já mám sice proti Sharapovový hodně výhrad, ale musí se jí přiznat, že psychiku má opravdu vynikající. Ona se prostě nikdy nesloží a dokáže tak vybojovat spoustu zdánlivě ztracenejch zápasů ...
Reagovat
smazaný uživatel
presne maš pravdu
Reagovat
Paseka
Safarova nikdy nevyhraje velky zapas !!!!!!!!!!!! To snad není ani pravda, to co jsem videl dnes !
Reagovat
PetaM
Naštěstí jsi to jen viděl. Kdybys to měl zahrát, tak dostaneš 2x 0:6 od slečny Rusky ;)
Reagovat
dadaft
několik opravdu velkých zápasů už vyhrála, takže to tvoje NIKDY je lež.

nicméně že není skála je pravda.
Reagovat
slacker
Ty bys dostal 3x 0:6
Reagovat
PetaM
S holkama se na tři nehraje kámo ;)
Reagovat
Fandina
rozhodla ve finále FEDu v roce 2012 a hrála super oba zápasy.
Reagovat
slacker
Aha takze ted uz vime ze jsi taky holka
Reagovat
PetaM
Hloupější argument jsem v životě nečetl ...
Reagovat
slacker
Nebud patetickej jerk.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra proti Kleybanove hraje zítra ne před 19:30. Už se těším..:-)
Reagovat
PetaM
Já teda ne :D Dneska jsem se vyčerpal na Lucce a zítra Petra.

No aspoň, že to mám blízko do Opavy ...
Reagovat
George_Renel
http://sport.idnes.cz/tenis-djokovic-si-v-praze-u-kolare-lecil-zranene-zapesti-p2s-/tenis.aspx?c=A140422_185049_tenis_vl
Reagovat
Fandina
škoda prohry, ale Sara byla po většinou lepší. Tak snad příště Klárko, pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Jedina tenistka, ktora sa počas zapasu nikdy nepousmiala:DDD
vždy taky nudny unudeny ksicht nahodi asi preto ju Zakopal nechal:DDDD resp preto sa rozviedli asi:DDDD
Reagovat
aligo
ona nechala jeho...
Reagovat
smazaný uživatel
tak asi preto lebo on sa chcel životom baviť a Klarka nepozna smiech:DDD
Reagovat
Fandina
Klárka se na kurtu nesměje, protože není důvod. Když ale vyhraje, tak se dovede smát a mimo kurt taky. To, že se nesměje na kurtu neznamená, že to neumí, nebo není milá.
Reagovat
smazaný uživatel
ja nemyslim priamo usmev ale take nejake medzi ona vždy taky znudeny ksicht nahodi ved vieš čo myslim nič zle len píšem svoj názor:DDDD
Reagovat
Fandina
Na kurtu se tváří hrozně, ale mimo ne. Existují různé fotky s ní, kde je usměvavá. Každý, kdo jí viděl mimo kurt, tak ti to potvrdí. Je hezká a milá.
Reagovat
smazaný uživatel
jj viem ja pišem o diani počas zapasu:DDD
Reagovat
Fandina
Tady jsou všechny možné její fotky, na těch civilních je moc hezká.
https://www.google.cz/search?q=kl%C3%A1ra+zakopalov%C3%A1&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=gJ5WU_zPBKKS7AbMw4HYDw&sqi=2&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1366&bih=675
Reagovat
PetaM
Tak to jsi asi nesledoval závěrečnou čtyřhru FC, že?

Ale jasně, ty jsi určitě myslel singlový zápas.

Ale jo, i tam jsem jí viděl se pousmát.

Další otázky?! ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Hrušínský se taky nikdy do kamery neusmál. A jaký to byl komik
Reagovat
smazaný uživatel
PetaM. niekedy sa zdrž komentu. Ja vidim že Klara má vždy taky ksicht nijaky unudenny jak tesne pred popravou.DDD. a jasne ta 4 hra už o nič nešlo tak sa aj uvoľnila.
Reagovat
PetaM
Klára se směje při každém deblu. Ale to je jedno, vymlouvat ti tvůj názor nebudu.
A proč bych se měl zdržovat komentů? Od toho tady jsme, abychom diskutovali. A pokud se někdo mýlí, je třeba ho opravit. Z toho pak vznikají bulvární články, kteří ostatní lidé papouškují a chovají se jako ovečky.
Reagovat
Fandina
Klárka se zasměje i v singlu, když je na to situace. Není to tak, že se pořád tváří vážně nebo ksichtí na kurtu. Ten kdo jí víc sleduje to ví.
Reagovat
smazaný uživatel
OK DDD
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist