Pavlásek kvůli zdravotním problémům předčasně ukončil sezonu

9. 10. 2017, 19:28
Aktuality 10
Adam Pavlásek ukončil předčasně kvůli zdravotním problémům letošní sezonu. "Bohužel mám znovu problémy se zápěstím, proto jsem se rozhodl letošní sezonu ukončit," napsal na svém instagramovém profilu český tenista.
Profily hráčů
Adam Pavlásek (© Instagram.com)

Minulý rok hrál Adam Pavlásek šestkrát finále challengeru a dvakrát ve finále i uspěl. Díky dobrým výsledkům se vloni v žebříčku ATP probojoval až na 72. příčku, která je jeho maximem.

V letošní sezoně však český tenista na loňské úspěchy navázat nedokázal. Zkoušel sice prorazit na turnajích ATP, ale jedinou výhru zaznamenal ve Wimbledonu, kde postoupil do druhého kola, na ostatních turnajích se však Pavlásek trápil. Čtyřikrát sice hrál semifinále challengeru, dál se ale letos neprobojoval.

Na challengeru v Taškentu dnes navíc za stavu 1-5 vzdal Bělorusovi Uladzimirovi Ignatikovi a poté oznámil, že se ze zdravotních důvodu letos na žádném dalším turnaji nepředstaví.

"Bohužel mám znovu problémy se zápěstím, proto jsem se rozhodl letošní sezonu ukončit," napsal na svém instagramovém profilu český tenista. "Tahle sezona pro mě nebyla úspěšná, ale i přesto ve mně zanechala spoustu nezapomenutelných okamžiků."

"Největší zážitek byl určitě ve Wimbledonu, kde jsem hrál proti Novaku Djokovičovi, proti legendě. Věřím, že se příští rok vrátím silnější a připravený na nové výzvy. Musím zůstat pozitivní a věřit hlavně sám v sebe a v to, že na to mám. Děkuji vám všem za podporu, vážím si toho."

TenisPortal.cz, instagram.com

Komentáře

10
Přidat komentář
r176
jde ve šlépějích Djokoviče :-)))
Reagovat
EllNino
Šátry snad letos poprvý vyhrál 3 západy po sobě a kvalifikoval se na challenger ve Fairfieldu :) ... aspoň něco, to místo na konci 4. stovky je hodně pod jeho možnosti
Reagovat
Fandina
jsem viděla hrát naposledy letos v Ostravě na Prosperita Open. Tam hrál se Zdeňkem Kolářem a od obou to byl dobrý mač. Škoda, že takhle hapruje se zdravím. Tak držím palce, aby se ruka zahojila.
Reagovat
Fandina
Adama oprava
Reagovat
sprchon
Spíš informujte, kdo letos neukončil sezonu.
Reagovat
janek_da
Od Adama jsem letos neviděl ani fiftýn.
Reagovat
Fandina
Tak tady je jedna jeho výhra

https://livestream.com/accounts/5057055/events/7281832/videos/154400302
Reagovat
janek_da
ne. letos ani fyftýn. ale dík.
Reagovat
horska.kraslice
Hm, Adam stagnace. Snad se mu podaří zápěstí vyléčit a vrátí se do stovky.
Reagovat
turista
Do stovky se Adam dostane zpátky. Tenisově na to v pohodě má.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist