Peschkeová se Srebotnikovou porazily světové jedničky a jsou ve finále

15. 2. 2014, 18:43
Aktuality 2
Květa Peschkeová může získat na turnaji v Dauhá druhý letošní titul ve čtyřhře. S Katarinou Srebotnikovou dnes porazily Italky Saru Erraniovou a Robertu Vinciovou, které v pondělí přijdou o post světových jedniček. Ve finále se česko-slovinský pár utká se Su-Wei Hsieh a Shuai Peng, která se za dva dny stane novou nejlepší deblistkou světa.
Květa Peschkeová a Katarina Srebotniková

Květa Peschkeová společně se Slovinkou Katarinou Srebotnikovou v dnešním semifinále vyřadily světové jedničky Saru Erraniovou a Robertu Vinciovou z Itálie po vítězství 6-2 3-6 10-7.

Po výhře nad šampionkami Australian Open se česko-slovinský pár utká o turnajové prvenství s druhou nejvýše nasazenou dvojicí, kterou tvoří Shuai Peng z Číny a Su-Wei Hsieh z Tchaj-wanu. Právě Shuai Peng se v pondělí bez ohledu na výsledek finále posune do čela deblového žebříčku WTA.

Osmatřicetiletá Peschkeová už letos vyhrála turnaj v Paříži, kde začátkem února uspěla s Němkou Annou-Lenou Grönefeldovou a získala 27. titul v kariéře. V Kataru obnovila někdejší dlouholetou úspěšnou spolupráci se Srebotnikovou, s kterou v minulosti vybojovala devět turnajových triumfů.

Podrobnosti připravujeme.

- WTA PREMIER 5 DAUHÁ -
(Katar, tv. povrch, 2,440.070 dolarů)
sobotní výsledky (15. 02. 2014)
Čtyřhra - semifinále:
Peschkeová/Srebotniková (3-ČR/Slovin.) - Erraniová/Vinciová (1-It.) 6-2 3-6 10-7
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
tommr
v deblovým žebříčku vystřídala v první desítce Andreu Hlaváčkovou, kterou odsunula na 11.místo ...
Andrea s Luckou Šafářovou zřejmě doplatily na únavu z FC a v Doha neobhájily lonský čtvrtfinále. Pořád ale věřím, že se ještě během sezóny vzchopí a budou atakovat nejvyšší příčky ...
Reagovat
Fandina
Květě s Katarinou a přeji úspěch ve finále. Držím palce ... pojď pojď pojď!

V článku se píše, že spolu obnovily v Kataru dlouholetou úspěšnou spolupráci, ale Květa se Srebotnik spolu letos hrají už na čtvrtém turnaji. Bylo to v Brisbane, Sydney a na AO, kde až v semifinále podlehly Errani s Vinci, které dneska zase porazily samy. Jsem ráda, že zase spolu hrají a přeji úspěch.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist