Peschkeová se Srebotnikovou potvrdily skvělý vstup do sezony titulem z Dauhá

26. 2. 2011, 16:14
Aktuality 6
WTA DAUHÁ - Květa Peschkeová s Katarinou Srebotnikovou v již čtvrtém letošním finále získaly druhý titul. Druhý nejlepší pár světa dnes v Dauhá zdolal 7-5 6-7 10-8 nasazené dvojky Liezel Huberovou a Naďu Petrovovou.
K. Srebotniková a Květa Peschkeová

Květa Peschkeová s Katarinou Srebotnikovou v Dauhá startovaly na pátém letošním turnaji a už počtvrté postoupily do finále. 'Nejhorší' výsledek zaznamenaly na Australian Open, kde vypadly v semifinále.

V Kataru nejvýše nasazený pár odehrál tři třísetové bitvy, v té finálové zvítězily 7-5 6-7 10-8 nad nasazenými dvojkami Huberovou a Petrovovou a získaly druhý letošní titul.

Česko-slovinská spolupráce začala fungovat na začátku loňské sezony, ve které vyhrály turnaje v Indian Wells a New Havenu. V Dubaji, ve Stuttgartu, Eastbourne, Montrealu, Linci i na French Open a Turnaji mistryň prohrály až ve finále.

Letos k triumfu z Aucklandu přidali celkově čtvrtou trofej a vylepšily nelichotivou bilanci finálových zápasů na 4-9. Pětatřicetiletá  Peschkeová vyhrála turnaj WTA ve čtyřhře celkem poosmnácté.

- WTA PREMIER DUBAJ (Spojené arabské emiráty, tv. povrch, 721.000 dolarů) -
sobotní výsledky (26. 02. 2011)

Čtyřhra - finále:
Peschkeová/Srebotniková (1-ČR/Slovin.) - Huberová/Petrovová (2-USA/Rus.) 7-5 6-7(2) 10-8

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

6
Přidat komentář
smazaný uživatel
Jéé, to byl zase jednou výkon, Rogere! No nic, jedeme dál. Toš ale takhle by to asi nešlo...
Reagovat
UnrealTom
ten Jugoš mě začíná pěkně srát toho nikdo neporazí nebo co ?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak s tímhle výkonem FAKT NE! Co to jako mělo bejt? Servis mizerný, spousta chyb, co Djoker sám nepokazil, Roger prostě neuhrál. Děs a hrůza. Já Federerovi strašně moc fandím ale dneska zklamal na celé čáře.
Reagovat
UnrealTom
tjn taky fandim Rogerovi, a Djokoviče nesnášim je to simulant a když mu teče do bot tak zdržuje tim že si pinká míčkem o zem jednou tak dlouho, ale určitě Roger dneska nehrál dobře, vlastně celej turnaj nic moc si myslim jako 95% hráčů dá vždycky ale jestli to bude stačit na ty nejlepší no uvidíme....
Reagovat
smazaný uživatel
V prvním setu hrál Djokovič naprosto fantasticky. V druhým si dal na chvíli oddechový čas, ale pak se opět zkoncentroval a s přehledem set otočil.

A hlavně, jak jsem říkal už na AO -- Roger na Djokera už od základní čáry nemá.
Reagovat
misoSK
Mal som podane na Rogera, ale myslim ze zasluzene vitazstvo Noleho, lepsie podaval, lepsie sa hybal, od zakladnej ciary v pohode pretlacil Federera, neviem ci Federer oslabol, ale skor mam pocit ze Djokovic sa neuveritelne zlepsil oproti minulej sezone
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist