Plíšková boj o trůn sledovat nebude. Raději bych si to uhrála sama, prohlásila

6. 7. 2017, 22:20
Aktuality 11
Karolína Plíšková nebude s napětím sledovat, jestli se stane světovou jedničkou. Přes prohru ve 2. kole Wimbledonu má šanci usednout na trůn, ale Němce Angelique Kerberová ani Rumunce Simoně Halepové porážky nepřeje a raději by si posun na první místo uhrála sama.
Karolína Plíšková

Plíšková je momentálně světovou trojkou. Pokud loňská finalistka a současná první hráčka světa Kerberová vypadne na londýnské trávě před finále a dvojka Halepová nedojde do semifinále, posune se rodačka z Loun jako první Češka do čela žebříčku.

"Teďka si to nepřeju. Radši bych si to samozřejmě uhrála než tohle. Tenhle turnaj pro mě skončil a nebudu sledovat nic," řekla Plíšková po prohře se Slovenkou Magdalénou Rybárikovou 1-2 na sety.

Nyní odjede na týden do Monte Carla, kde bude mít klid a nebude sledovat, jak se zápasy ve Wimbledonu vyvíjejí. "Tady to pro mě skončilo a už nemám ve svých rukou, jak se to vyvine. Angie i Simona mají taky těžký los, tak ať se stane, co se má stát. Nebudu nikomu přát prohru ani výhru," řekla pětadvacetiletá tenistka.

Světovými jedničkami byli z českých tenistů dosud jen Ivan Lendl a Martina Navrátilová, ale té se to povedlo už v barvách USA, kam emigrovala v roce 1975. O československé občanství přišla a získala ho zpět až o 33 let později.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

11
Přidat komentář
Frick
Světovou jedničkou je ta, co v posledních 52 týdnech vybojovala *S A M A* největší množství (započítatelných) bodů.

Asi se to tak musí brát.
Reagovat
Torn
Musí, ale tak jako ty bys chtěl se stát sětovou jedničkou za takových okolností. Já bych se vážně na msítě Káji modlil, by se tou jedničkou nestal. Kdyby už vyhrála GS, tak budiž, ale takhle to bude takový danajský dar.
Reagovat
FulnekUltras
Ale stejně si myslím, že až se to stane, bude to mezník uznávaný celkem "napříč spektrem"... Prostě No.1 a - zatím - vše. Ale když nepočítám óbrtesto-US-Martinu, tak to pro naši zemičku není vůbec málo. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím co řekla špatnýho,prostě by byla radši kdyby posun na pozici č.1 zaznamenala po nějakým turnajovým úspěchu což vypadnutí ve 2.kole rozhodně není.A ne čekat u teletextu nebo internetu jestli náhodou Halepka nebo Kerberová prohrála..A co to je za deb*lní názor tady v diskusi -- každý normální člověk by byl radši, kdyby to někdo udělal za něj,aby se nemusel zbytečně namáhat...Tak to sorry ale já mám o NORMÁLNÍM člověkovi trochu jiné představy...ty se asi v práci moc nepředřeš..pokud vůbec děláš..
Reagovat
svetova.dvojka
Tyhle rádoby silné řeči o tom že bych si to radši uhrála sama..., mě vždy fascinují, každý normální člověk by byl radši, kdyby to někdo udělal za něj,aby se nemusel zbytečně namáhat, jenom slečna Karolína Plíšková si to chtěla uhrát sama...
Reagovat
com
no tak přece nebude veřejně říkat, že teď si strašně moc přeje, aby hlavně vypadla Kerbrova s Halepkou :D Ale je jasný, ž to bude sledovat a doufat, že bude číslo 1.. Nakonec se taky nikdo neptá, jestli si udělal maturitu se samýma čtyřkama, nebo jedničkama, hlavně že je to doma :D
Reagovat
svetova.dvojka
Já jsem maturoval taky tak tak, ale odmaturoval.
Reagovat
George_Renel
Klasické cikánské, příživnické myšlení....
Reagovat
Stan_Borowitz
Tomu se teď říká "kulturní rozmanitost"...
Reagovat
Torn
Já si myslim, že Karolína o to zájem vážně nemá, protože sama ví, že by to ten post degradovalo, minimálně pro ní.
Reagovat
FulnekUltras
o to větší bude mít aspoň motivaci něco uhrát taky na GS
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist