Plíšková ve Wimbledonu skončila opět ve druhém kole, Češky v Londýně dohrály

6. 7. 2017, 19:01
Aktuality 313
WIMBLEDON - Karolína Plíšková prokletí Wimbledonu nezlomila a pátý rok po sobě skončila už ve druhém kole. Letos v něm česká tenistka neuspěla ve velmi kvalitním utkání proti Slovence Magdaléně Rybárikové. Do třetího kola dvouhry se nakonec nedostala žádná Češka, neboť večer neuspěly ani Denisa Allertová a Lucie Šafářová, která rovněž přišla o náskok setu a brejku.
Karolína Plíšková

Minulý týden sice Karolína Plíšková triumfovala na trávě v Eastbourne, ve Wimbledonu se jí ale dlouhodobě nedaří. V Londýně vypadla popáté v řadě ve 2. kole, při své premiéře v roce 2012 skončila již v 1. kole.

Po hladké výhře nad Ruskou Rodinovou měla dobře rozehraný i dnešní zápas proti Magdaléně Rybárikové. Získala první set a ve druhém šla do brejku na 3-2. Ale pak poprvé přišla o servis, předvedla několik nějistých úderů a skvěle hrající Slovenka vývoj postupně otočila a zvítězila 3-6 7-5 6-2.

"Nedalo se říct, že bych zápas měla pod kontrolou. Nedávala mi moc bodů zadarmo. Její hra je na trávě nebezpečná," řekla. "Když jsem to nenaservírovala nebo nezahrála ostře, tak mě rozebrala. Fakt hrála výborně, bylo vidět, že se jí teď daří a je vyklidněná. Vrátila skoro každý return, dávala mi čopy do bekhendu, což je fakt těžký. Ve třetím setu jsem se ještě snažila vrátit, ale přišlo mi, že už mi pak servis hodně dobře četla," řekla Plíšková.

"Zklamání to určitě je, ale letos se mi dařilo hodně, takže to nechci brát jako tragédii," řekla Plíšková. "Doufala jsem, že bych tady mohla udělat víc, byla jsem dobře připravená, nehrála jsem špatně, ale los nebyl z nejlepších. Ale když chcete vyhrát, porazit se má každý," prohlásila.

Přes brzké vyřazení se Plíšková může stát první českou světovou jedničkou. Pokud loňská finalistka Němka Angelique Kerberová vypadne před finále a Rumunka Simona Halepová nedojde do semifinále, posune se Plíšková do čela žebříčku WTA.

Rybáriková potvrdila svou letošní formu.  Osmadvacetiletá Slovenka, jež loni v létě podstoupila operaci levého zápěstí a pravého kolena a na kurty se vrátila letos v únoru, vyhála 25. z posledních 27 zápasů. Na trávě, na níž v červnu ovládla dva podniky ITF, odehrála za poslední měsíc 16 utkání a recept nenašla jen na Johannu Kontaovou.

Ve Wimbledonu se Rybáriková dostala do 3. kola podruhé v kariéře a vyrovnala svůj nejlepší grandslamový výsledek. O jeho překonání se utká s Ukrajinkou Lesjou Curenkovou.

Také Lucie Šafářová, která nastoupila jen hodinu po ošlivém zranění její kamarádky Bethanie Mattekové-Sandsové, neudržela nadějné vedení. Nad Shelby Rogersovou vedla 7-6 a 3-1, jenž náskok ztratila a rozhodující sada už byla záležitostí Američanky. Pro českou tenistku je to nejhorší výsledek ve Wimbledonu od roku 2013, kdy rovněž vypadla ve druhém kole. O rok později byla v semifinále a v letech 2015, 2016 v osmifinále.

Přes druhé kolo se tak nedostala žádná Češka. Včera vypadly Petra Kvitová, Barbora Strýcová a Kristýna Plíšková a dnes nepřekonala své grandslamové maximum Denisa Allertová, která nestačila na Chorvatku Petru Martičovou.

• WIMBLEDON 2017 •
Velká Británie / Londýn, tráva, 13.924.819 dolarů
čtvrteční výsledky (06. 07. 2017)
• Dvouhra - 2. kolo •
Rybáriková (SR) - Kar. Plíšková (3-ČR) 3:6, 7:5, 6:2
Rogersová (USA) - Šafářová (32-ČR) 6:7 (4:7), 6:4, 6:3
Martičová (Chorv.) - Allertová (ČR) 6:1, 6:4
Kerberová (1-Něm.) - Flipkensová (Belg.) 7:5, 7:5
Wozniacká (5-Dán.) - Pironkovová (Bul.) 6:3, 6:4
Kuzněcovová (7-Rus.) - Makarovová (Rus.) 6:0, 7:5
A. Radwaňská (9-Pol.) - McHaleová (USA) 5:7, 7:6 (9:7), 6:3
Riskeová (USA) - Mladenovicová (12-Fr.) 2:6, 6:4, 6:4
Muguruzaová (14-Šp.) - Wickmayerová (Belg.) 6:2, 6:4
Bacsinszká (19-Švýc.) - Kučová (SR) 6:1, 6:0
Vandewegheová (24-USA) - Mariaová (Něm.) 6:4, 6:2
Kontaveitová (Est.) - Kasatkinová (29-Rus.) 6:3, 6:2
Hercogová (Slovin.) - Lepchenková (USA) 6:7 (2:7), 6:2, 6:2
Curenková (Ukr.) - Golubicová (Švýc.) 6:1, 2:6, 6:3
Dijasová (Kaz.) - Arina Rodionovová (Austr.) 6:4, 7:6 (7:4)
Cirsteaová (Rum.) - Matteková-Sandsová (USA) 4:6, 7:6 (7:4) skreč M.
• Čtyřhra - 1. kolo •
Hlaváčková/Babosová (4-ČR/Maď.) - Boulterová/Swanová (Brit.) 6-2 7-5
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

313
Přidat komentář
mahycek
Vasiljav - Gusjev, Charlamov - Petrov - Michajlov.
Reagovat
mahycek
A co takhle Charlanov Petrov Michajlov a v obraně Gusjev Vasiljev ? Jo, to byla pětka.
Reagovat
Frick
To zranění přišlo fakt v nejhorší možný čas. Stát se to třeba více hodin před svým vlastním zápasem, tak by třeba do něj šla už s nějakými informacemi, který by Lucku třeba trochu uklidnily. Takto to bylo "ráz na ráz".
Reagovat
FulnekUltras
za stavu 1:0 a 3:0 ve druhém by to bylo fakt na psychoanalýzu - myslím obecně, protože to je vlastně klasická situace, kdy se WTA zápasy překlápějí
Reagovat
misa
Stačilo, kdyby organizátoři dali Lucku na dřívější čas, pak by se o zranění nedozvěděla.
Reagovat
Frick
ať už ten deb*lní Wimbledon co nejrychleji skončí. Ten příští tejden bude utpení.
Reagovat
FulnekUltras
do boha prečo?
Reagovat
anajka
Ľahká pomoc, choď na dovolenku, nepozeraj tv, nepripájaj sa na internet, nájdi si iné aktivity.
Reagovat
svetova.dvojka
Uvažuji o tom, že se ještě půjdu projít ven, vezmu si sebou magneťák na baterky nebo si pustím rádio v autě a budeme se dobře bavit, jinak je radost diskutovat s inteligentními lidmi jako je např. diskutér Jabadu , je vidět ,že má přehled, ten zbytek to jsou spíše hateři, kteří se přou o Nadala o Federera atd... hloupé žabomyší války forehanda a dalších. O haterech to vím hodně, dělal jsem o nich dokonce i přednášku a písemný referát, jedná se hlavně o hatery , co se v diskuzích sprostě a vulgárně otírají o Romy , pomlouvají je a lživě osočují. Takže teď čtete názor odborníka na tuto tématiku haterů.
Reagovat
vibbi
Rika hater s hate nickem, co?:-D
Reagovat
svetova.dvojka
Fognini by zítra mohl udělat Murrayho..., proti J1rkovi vypadal celý zápas extrémně soustředěně , to je dobré znamení...
Reagovat
Frick
Myslim si, že je od Denisy blbý, že furt má jeho příjmení (i v souvislosti s tim, že už má zase daší konkubínu) Měla si to jméno navrátit co nejdříve, jako Klára, třeba. Nakonec jako Sčerbová v povědomí atletickýho světa byla.
Reagovat
svetova.dvojka
Rosol ,Kameš ,Klíma to byla lajna kdysi...
Reagovat
Jabadu
Ty wole ... teď mi svitlo.
Ty už jsi v důchodu a děláš si z nás prdel.
:-)
Reagovat
svetova.dvojka
Teď si mě urazil..., já jsem naštěstí ještě stále velmi mladý 27 let, ale tyhle moje znalosti prostě plynou z toho, že sport je mým koníčkem. Sport,romistika, pomoc lidem co se stanou obětmi rasismu a přednášky.
Reagovat
Jabadu
Můžeš to nějak prokázat?
Reagovat
svetova.dvojka
A čím, to ti mám poslat občanku...?
Reagovat
FulnekUltras
;)))))
Reagovat
lars
jako 27 let jsi dospely :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zatočte tam s nima.
Stačilo by je poslat na fricka :-)
Reagovat
Jabadu
Fricka nééé. To je pábitel. Sociometrická hvězda.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Si urazil Bohumila...
Reagovat
d@ve
Stejně tak jako Krutov, Larionov a Makarov.. ;)
Reagovat
svetova.dvojka
Ti byli vůbec nejlepší, proti nim se hrát nedalo, byli lepší nebo na stejné úrovni jako ti nejlepší Kanaďané nebo Američané v NHL.
Reagovat
Jabadu
Fetisov kdysi v dokumentu vyprávěl, jak to chodilo za Tichonova v CSKA. Normální otroctví.
Rodina jenom v neděli (pouze ti co měli děti), ostatní 1x za 14 dní, jinak pořád na ubytovně, 2x denně trenink, ... a pokud si chtěli koupit žigulíka, musel to Tichonov podepsat.
Reagovat
svetova.dvojka
No právě o tom to je ..., proto byli nejlepší, trénink, trénink a zase jen trénink, práce, práce a zase jen tvrdá práce a když se k tomu přidal jejich talent, tak byli prostě nejlepší.
Reagovat
Jabadu
Fetisov i Larionov váleli NHL i když měli hodně přes čtyřicet. Jistě, měli namakáno, trénink ... fakt je, že motivace dělá hodně. Třeba Pavel Bure měl stehna, která neodpovídala jeho tělu. Také na to dojel. Nevydrželo koleno. Sval je jedna věc, ale ten sval musí držet nějaké šlachy. A ty tak rychle nerostou.
Reagovat
svetova.dvojka
Je to tak, Jarin taky po čtyřicítce hrál NHL, protože jaký malý kluk tvrdě makal na statku.
Reagovat
svetova.dvojka
Tak Pavel Bure byl největším talentem ruského hokeje a dovolím si říci ,že také jeden z největším talentů světového hokeje vůbec už v 16ti letech hrál nejvyšší sovětskou soutěž v 18ti byl v reprezentaci, nejrychlejší nejlepší bruslař...
Reagovat
Jabadu
Možná to byl nejlepší hokejista vůbec. Draftován byl již ve dvanácti letech. byl prostě výjimečný. Celé to podělal nezřízeným tréninkem nohou.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty vole, ty máš zase starosti. Lindsey Vonn má taky příjmení po manželovi, s kterým se rozvedla... No a Denča se stejně časem bude jmenovat Helceletová. :D
Reagovat
Frick
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis-wimbledon/307600/zdrcena-safarova-zraneni-bethanie-jeden-z-nejhorsich-dnu-me-kariery.html

Samozřejmě, že je to hrozné, co se BMS stalo, nicméně, sec jenom, jak nejde o život... ...prostě dotáhnout to Lucka měla. Už aby měla Beth čim potěšit ve špitále. I když se Shelby je zase parťačka ve FC týmu, takže trochu šul-nul v tomto.
Reagovat
Frick
trochu mně psíš překvapilo, že se vyjádřila v tom smyslu, že do hlavy jí to šlo více v pozdějších fázích zápasu. Jsem si fakt říkal, že když vyhrála ten první set, tak by jí to mohlo o to více nakopnout a černé myšlenky ohledně BMS trochu potlačit.
Reagovat
misa
Lucka je dobrá duše, třeba si říkala, že na nějakém postupu stejně nezáleží. Včera prostě zase ukázala svou povahu, kvůli které jsem si ji oblíbil.
Reagovat
tommr
Lucku mám jinak taky rád, ale tenhle její přístup neuznávám. Komu nebo čemu tím pomohla když ten zápas zabalila?
Reagovat
misa
Lucka ví i z vlastní zkušenosti, že jsou na světě důležitější věci než vyhrané zápasy. Po prodělaném šoku nedokázala myslet na vlastní prospěch.
Reagovat
FulnekUltras
tak ho dopřála Bridget Jonesové. ;)
Reagovat
svetova.dvojka
Hmmm tak zatím 22 světových jedniček v dámách, tou poslední Angelika...
Reagovat
Jabadu
Na druhou stranu, naše hráčky tak nějak stylově uctily památku Jena z Husi a řekl bych, že 5. a 6. červenec byl po právu schválen poslaneckou cháskou jako ... ehmm ... Den žehu.
:-)
Reagovat
svetova.dvojka
Státní svátkem byl měl být i mezinárodní den Romů.
Reagovat
Jabadu
"Vy" přece máte svátek každý den, neníliž pravda?
Jinak, bratře v trysku, už to nepřeháněj.
Každému je jasné, že nejsi Rom nebo Cikán.
Nebudu to opakovat.
Žádný cikán by nevládl takovouto písemnou formou češtiny.
Ale jako "neziskovkář" hledající printscreeny pro svého zaměstnavatele se celkem snažíš. To se musí uznat.
Problém je v tom, že tenis sledují většinou lidé, kteří ho buď hrají, hráli a nebo mu prostě fandí.
Poradím ti. Jdi za radou Cajthamlem, on už ti poradí.
:-)
Reagovat
svetova.dvojka
To je pravda, já tenisem teď zabiju celý den, až skončí Wimbledon, tak budu asi zase zabíjet čas prací.
Reagovat
Jabadu
Tak to si také nechám vyprávět ...
Reagovat
svetova.dvojka
Tak já fandím všeobecně sportu víš, Wimbledon je jasný, to je klasika... tenis sleduji už od 90 let. Kdy jsme si koupili satelit a ladili Eurosport, tenis kdysi vysílaly i německé programy, myslím ,že to bylo DSF a ještě dříve nějaké jiné RTL nebo ZDF, když hráli Becker,Stich Steffi a tak...
Reagovat
Jabadu
Hmm ... to je zajímavé ... pokračuj ...
Reagovat
svetova.dvojka
Stejně si Kája zajistila post světové jedničky v Eastbourne kde vyhrála..., to byl pro ni klíčový turnaj. Pochybuji, že Halep dojde do semifinále nebo Kerber do finále, Kája tuhle prohru může hodit za hlavu, beztak bude nejlepší na světě, já jsem myslel, že bude Halep , ale ta to nedá, semifinále je příliš pro ni...
Reagovat
FulnekUltras
Kája bude holt No.1 - Klidná síla, u Germánů EISKÖNIGIN... ;)
Reagovat
Frick
je třeba říct, v Nottighamu s Hsieh a v Birmu s Cibuľou to Lucka vyhrála "ani nevěděla jak". Takže asi není na místě úplně žehrat na to, že by měla poslední týdny nějakou óbr smůlu.

V konečném součtu není těch 365 b. z trávy nikterak špatných.
Reagovat
Frick
Taky se vám zdá, že nedat špekounka za stavu 7:6 *4:3 a 30:15 špekounka ro prase, tak už by to Lucka dotáhla?

Skoro až neuvěřitelný, jak jeden míček v zásadě uprostřed setu i hry, může změnit celej zápas.
Reagovat
Jabadu
Ne, to by nestačilo.
Hodný holky prostě nevyhrávají.
:-)
Reagovat
svetova.dvojka
Proč tedy Petra vyhrála 2x Wimbledon... ?
Reagovat
Jabadu
Protože má v sobě x-faktor.
Nikdo neví, co to je, ale všichni šampioni ho mají.
:-)
Reagovat
Mac
prvni vyhrala protoze byla mlada neuvedomela husa a druhej titul ji vymetly cesticku az do finale krajanky. tam padla na vyjukanou bouchard co ani nevedela kde vubec je... ten x faktor se z ni vytratil v australii 2012...od te doby jenom vyjimecne porazila nekoho vejs v zebricku...
Reagovat
FulnekUltras
jako pokus dobrý...ale dnes jsme nad malicherné vády povzneseni...
Reagovat
Enterprise
Mladé pušky předvedly velice povedený výkon. Na podání, při hře od základní čáry naprosto dominovaly, u sítě už to bylo o poznání slabší, střídaly lepší a horší okamžiky (hlavně Markéta), často holkám chybělo důraznější zakončení. Jinak holky se dobře bavily, legrácky, srandičky, od neustálého poplácávání už jim na konci musely bolet ruky :-)
Reagovat
Pavol
Kontaveit

Martic

Giorgi

Spolu kurz okolo 8.00
Reagovat
FulnekUltras
treba si tú Magdu troška vynahradiť
Reagovat
Krisboy
http://sport.idnes.cz/karolina-pliskova-po-vypadnuti-na-wimbledonu-fax-/tenis.aspx?c=A170706_211452_tenis_tof
Reagovat
d@ve
Myslím, že to byla celkem rozumná její reakce. Bere to s nadhledem a to je myslím ta správná cesta..
Reagovat
svetova.dvojka
Měla to hodit za hlavu, jako kdysi Berdych, ten každou prohru na velkém turnaji házel za hlavu, až se mu tam ty prohry za tu hlavu už nevešly..., ale to nebude případ Káji...
Reagovat
Frick
asi bude s Wimbledonem Denisa, i když s Martič to byl zlý zápas, tak R64 v ne zrovna úspěšném údobí asi bude brát všema deseti.
Reagovat
svetova.dvojka
Kdybych byl škodolibý, tak bych řekl, dobře vám tak... Čecháčci.
Reagovat
Jabadu
Kritizovat - to znamená usvědčit autora, že to nedělá tak, jak bych to dělal já, kdybych to uměl.

(Karel Čapek)
:-)
Reagovat
r176
Tak to byla včera i dnes ostuda.Jinak to nelze nazvat
Reagovat
Frick
Nepochybně.
Reagovat
lars
blbost.
Tenistky drzely svatek. Ve svatek se spatne podava super vykon :)
Reagovat
brixner
Nemáte někdo nějaký link na ten karambol Beth?
Co tady čut, tak to byla osi hrozné...:-(
Reagovat
d@ve
https://twitter.com/ryvlin/status/882991507044749312
Reagovat
d@ve
A tady je to i s Lucčinou smutnou reakcí. :((
Reagovat
d@ve
Reagovat
brixner
Díky Dejve! Twitter mi ten můj krám nepřehraje, ale Tubu ano!
TVLE, normálně mi šel mráz po zádech, chudák holka :-(
Také jsem si vzpomněl na Mary Pierce...
Fakt divné, normálně bych tyhle škobrtance očekával na tvrdém povrchu, tráva mi letos ve Wimblu příjde nějaká podivná...
Že by odrůda pro Maryho?
Reagovat
smazaný uživatel
:-((
Reagovat
smazaný uživatel
Čekal jsem daleko těžší zápas, protože Pironkova na trávě umí zahrát. Caro přežila nepříjemnou soupeřku a hned ji čeká další - Kontaveit, která letos na trávě ještě neprohrála...
Reagovat
Enterprise
Koukal jsem se dneska jak Anett obírala kosatku a nakonec z Darii zůstaly jen kosti :-) Docela demolice, úplně si nedokáži představit, jak by jí chtěla Carol porazit.
Reagovat
patriks
jako hráčka č.3 světového žebříčku podává ve druhém setu za stavu 5:6 na dorovnání na tiebreak, a složí se jak malá holka, předvede neuvěřitelné unforced errors. Od takto vysoko postavené hráčky na žebříčku bych očekával trochu něco jiného...
Reagovat
lars
Tak si projdi zaznamy letosnich zapasu N.1 Kerber
Reagovat
Kozoroh
Symbolické na dnešních prohrách Káji, Lucky a Denisy je, že poslední naděje českého ženského tenisu vyhořely na svátek upálení Jana Husa. Jak by napsal Forehand, karma je sviňa.
Reagovat
d@ve
"..a posměšně chrastil sirkama.. Copak nemáme nějaká nehořlavá úsloví?" :/
Reagovat
gedzitka
Jednou se sejdou v Českém nebi, za to dám ruku do ohně :-D
Reagovat
d@ve
jj :D
Reagovat
dunphy
Jaká karma? To ony snad Husa upálily?
Reagovat
d@ve
Tak jak pěkně Wimbledon začal, tak "pěkně" smutně skončil. :(
Nejvíc mne asi mrzí ta Lucka a Bath. Té přeji brzké uzdravení, ať může spolupráce s Lucy co nejdřív to půjde pokračovat. Lucka by mohla popř. převzít na chvilku to žezlo v deblu, ale kdo ví, jak to bude..
Petřin Wimbledon dle cyklu vychází až na příští rok. :) Do té doby snad ještě nějakej ten titul získá. No a Karolína si tu "jedničku" bude muset vybojovat časem sama, lebo by to bylo s hořkou příchutí a těch případných výčitek..
Reagovat
slacker
uz se musim ozvat, vsichyny ti "matematici" co z let 2011 a 2014 vyvozujou najekou posloupnost jsou totalne vymasteni
Reagovat
smazaný uživatel
Háčkovat to neumí, ale nadává jako špaček :-)
Reagovat
d@ve
:D Neboj, osud, numerologii nebo astrologii nepraktikuji. ;) Byla to pouhá nadsázka, víš Slackere? Nesmíš hned všechno brát tak vážně. ;)
Reagovat
misa
letos si už Beth asi nezahraje. A potom? Teď těžko říct.

"Její koleno bylo v hodně divné pozici. Nikdy jsem něco takového neviděla, snad jen ve filmu," řekla otřesená Cirsteaová, která se neubránila slzám. "Ano, zpanikařila jsem. Hned jsem říkala, ať přinesou nosítka, protože každý zamrzl."

"Beth mi říkala 'Sorano, prosím pomož mi. Sorano, pomož mi.' Snažila jsem se jí uklidnit, ale cítila jsem se bezmocná. Viděla jsem, že má kolenní čéšku v nepřirozené poloze a nevěděla jsem, co dělat. Byly to nekonečně dlouhé chvíle. Doufám, že to nebude tak vážné, jak to na první pohled vypadalo a že se brzy uzdraví," dodala rumunská tenistka.
Reagovat
lars
bude hrat s tetou Barunou
Reagovat
lars
* Lucka bude....
Reagovat
FulnekUltras
to by mohlo hodit ještě nejeden slušný výsledek
Reagovat
d@ve
Jo to musel být určitě velký šok pro obě. :/ Už jen pohled na video může být pro citlivé povahy dost nechutný, natož to vidět naživo.
Mám taky trochu obavy, že to možná bude vzhledem k věku pro Beth už konečná, ale třeba to tou svou houževnatostí ještě vybojuje. :)
A jak píše Lars, mohla by to Lucka třeba zkusit s Bárou. Na Olympiádě jim to náramně klapalo.. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pro Lucku, kdy obě měly velké úspěchy ve čtyřhře je to hodně špatná zpráva... A Bethanie co to zase vyvedla. Už Laura měla podobné nepříjemné zranění. Kdo to nezažil, tak si to ani neumí představit. Měl jsem něco podobného a člověk je úplně paralyzovaný, v šoku, a navíc cítí velkou bolest. Taky mám obavy, že si už letos nezahraje, i když tam se pohybují špičkoví doktoři. Spíš mám obavy, že už těžko bude Bethanie navazovat tam, kde skončila. Mě trvalo 2 roky, než jsem si zvykl se dívat na podobné situace...
Reagovat
misa
Po prohře ji čeká opět propad do páté desítky, dokonce až za Kristýnu Plíškovou. Měsíc bez turnajů. Až se vybrečí nad osudem kamarádky (a zřejmě i koncem skvělé deblové kariéry), měla by si najít trenéra. Na grandslamech v posledním roce neuhrála nic a return je místy hodně špatný. Takže je určitě na čem pracovat ... Ale těžko říct, co bude dál, Lucka má už 30 a dnešní nešťastná událost se jí určitě hodně dotkla, kolik zábavy na turnajích s Beth zažila.
Reagovat
Frick
Tak tu kartu někam by zkusit mohla.
Reagovat
misa
Řekl bych, že na tenis teď nemá náladu. Takže ten měsíc volna je pravděpodobnější.
Reagovat
Frick
Tak kdyby šáhla po WCMD do Bastadu, tak jsou to skoro tři tejdny, to by za tu dobu mohla zkusit si vyčistit hlavu.
Reagovat
Aussie
... myslel jsem si, že se na Tour de France budu dívat hlavně až po Wimbledonu, ale ta teď dostane přednost. Někdy tam bývají krásné záběry, staré hrady a zámky, malebné vesničky, nádhera.
No a za necelé 2 týdny zase začíná British Open Golf na Royal Birkdale. Krásné hřiště, hrál jsem tam mnohokrát na počítači. Těžké, hlavně když fouká vítr! A jsou tam rychlé greeny, ne jako ten línej trávník co letos předvedli světu ve Wimbledonu. Kdopak si to asi tak objednal?
Reagovat
FulnekUltras
TdF přesně tak - a toho žlutýho dopera už nějak vydržíme
Reagovat
Torn
Tak si říkám, zda se holky rituálně neobětovaly pro Tomáše, aby přežil všechny souboje a konečně vyhrál ten GS. Jiné racioánlní vysvětlení nemám..
Reagovat
FulnekUltras
tak to by byla bomba ;) len tá Fandina tu ešte chýba, len tá Fandina... ;) Berďulko, pojď !!!!!
Reagovat
Torn
Nestraš. :D Ta stařena nosí akorát smůlu. :D
Reagovat
Jabadu
Nemá absolutně žádnou šanci. Ačkoliv má (vzhledem k výšce) výborné podání, má ho odmalička špatně naučené.
Rve to ramenem a záda a nohy stojí.
Jakmile se dostaně pod psychický tlak, svaly v těle ztuhnou a není schopen dát první.
Tak to prostě je.
Reagovat
slacker
to jsou jen nejake telocvikarske urban legends :-D
Reagovat
Jabadu
Nejsem bývalý ribstolník.
Nejlepší podání v historri měl John McEnroe.
Zapojoval všechny svaly těla a bylo jedno, jestli vedl nebo prohrával. Jeho základní údery byl sotva okres, ale tím kvalitním podáním si vytvářel tlak, že mohl jít na síť.
Jeho backhand by nestačil ani na okresní přebor.
:-)
Reagovat
brixner
No a já zase někde četl, že nejlepší podání měl Goran! Údajně ani jediný půlpohyb navíc!
Ale John měl ve své době opravdu dobrý servis, mít ho třeba takový Connors, možná by toho vyhrál ještě více!
Ale za mě měl nejlepší servis prostě Sampras!
Reagovat
Krisboy
Sampras měl nejlepší všechno. Nevěř báchorkám o Rogerově GOATovství.
Reagovat
slacker
blbiost nejlepsi podani mel Karel Gott .. daaaam delovou raaanu, bum bum bum
Reagovat
Mr.Pink
Jeho backhand by nestačil ani na okresní přebor.

to jsou zase kecy. mel by ses venovat radeji cviceni. ty ses fakt mistr blabolu.
Reagovat
FulnekUltras
kwa nadsázka, nicht wahr? jak se už jednou Mr. ATP-Sládek pohnul k saku, většinou tam nějaký ten bhv ušudlal vždycky
Reagovat
FulnekUltras
jj, někdy to působí jak hypnóza oběti kobrou... a oběť si nakonec řekne: "Vždyť mám když tak ještě aspoň tu Ester..." ;)
Reagovat
Frick
Měla by se poptat v Gstaadu, Bukurešti nebo Bastadu po kartě. Jinak do Kanady zapomene tenis.
Reagovat
Herbert_Hoover
Nejlepší z českých tenistek bude Berdych :))
Reagovat
HAJ
Novináři přivolali tento osud. Vyřvávali dopředu české finále. Stejně jak reportéři z Novy jsou si jistí výsledkem už několik gamů před koncem. Ale v tenisu to tak není. Tak potrestá osud všechny prognózy.
Ale teď už vážně. To je na tenisu tak pěkné, že nikdo nemůže dopředu říct, kdo vyhraje, Ani za stavu 6:0, 5:0 a 40:0 a to u našich komentátorů nevidím. Někdy si připadám, že nerozumí tenisu vůbec a přivolávají zbytečně neštěstí.
Reagovat
FulnekUltras
nakonec je většinou všechno vždycky jinak - v životě i ve sportu
Reagovat
vendulkabendulka
Absolvent rychlokurzu filozofie?
Reagovat
FulnekUltras
aplikace údajně nejpravdivějšího přísloví ze sport cézet
Reagovat
Pavol
Ten je tento rok voľajaký pripravený a po skreči odýchnutý.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak třeba mu to vyjde a proskrečuje se až do finále, to by bylo něco!
Reagovat
Pavol
Porazil Gasqueta a to mi je podozrivé.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak holky a je to komplet.

Hlavně pěkné momentky z dovolené :)).

Ale vážně, tráva se našim děvčatům vůbec nepodařila (Wimbledon), snad naberou sílu pro tu zbývající. GL
Reagovat
Krisboy
Karolína se sice ještě může stát jedničkou, ale já jsem si to představoval teda úplně jiank. Že si to uhraje jasně sama, ne že bude čekat, jestli Síma s Angie předvedou ještě větší bídu než ona. Skoro bych řekl, že si ten trůn ještě nezaslouží. Ještě ne.
Reagovat
Torn
Nezaslouží, přestože jsem její skalní fanda. Ted budu asi Halep a Kerber fandit nejvíc.:D Pro Káju by to bylo hrozný, tlak medii atd. By si na US Open nemohla dovolit ani prohraný set, natož to tam nevyhrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale když se člověk zamyslí, tak po US open se může taky pohybovat okolo 10 místa, ne?
Reagovat
misa
Body jí stačí v poklidu na 6. -7. místo.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jenom, že každý ji už vidí jako No.1, ale co když se šprajcne, pokles formy, zaražené větry, a já nevím co ještě. Dneska svým výkonem překvapila širokou veřejnost.
Reagovat
Torn
Jako je pravdou, že teĎ s Kerber budou obhajovat hodně bodů, takže ono to tam může být ještě všelijaké.
Reagovat
George_Renel
No ale zrovna ty dvě letos taky uhrály pendrek.
Reagovat
Frick
To byly kurzy našich holek ve druhym kole.

Tři z nich prohrály zápas v pozici favoritky z náskoku set + brejk.

U Sazkabetu by vám na AKO-vku "v R64 všechny Češky prohrají" vyšel kurz 1443,00
Reagovat
Andrew89
Cerny wimbledon 2017
Reagovat
avos
Bože! Člověk se tak těší a za 4 dny v podstatě skončí turnaj ... to není možný ani. Snad aspoň Berďa udělá Ferrera a pak bude držet palce proti tomu sbrskýmu ocasovi. Přece pro nás Wimbledon neskončí po prvním týdnu :(

Jo a doufám, upřímně, ačkoliv Káje fandím strašně moc, že se Halepová dostane aspoň tak daleko, aby se stala No. 1 (QF/SF - teď nevím), protože aby se Kája stala po této tragédii světovou jedničkou, to by byl fakt výsměch ženskýmu tenisu. Snad se jí stane po vyhraným USO. Prosím!
Reagovat
Jabadu
Obávám se, že středoevropský komplex u ní funguje plnou silou.
Má všechno - výšku, sílu, postavu ... ale jedno možná nemá - X faktor šampiona.
Určitě ho nemá dán geneticky, ale pořád věřím. Je vyvolená.
:-)
Reagovat
lars
Prohrat v 2. kole na Wimblu neni tragedie.
Kerber prohrala 1. kole na RG
Reagovat
Kozoroh
Jen počkej, já ti dám srbského ocase!!!
Reagovat
HAJ
A zůstal jen starý dobrý Berdych.
Reagovat
Jabadu
Nikoho nad sebou už neporazil asi pět let.
Koho zajímá, jestli dojde do OF nebo ČF?
Reagovat
Torn
Nadala a Raonice letos porazil :).
Reagovat
Krisboy
Mě.
Reagovat
misa
Nechápu, proč se jí musí v posledních skoro dvou letech všechno posírat. Byla v nadějné formě, měla hezký los, tak tentokrát stačil jeden špatný krok Bethanie a vyhlídky na úspěch jsou zase v prdeli :(
Reagovat
Frick
a fakt to bylo jen o tom? Kdyby jí utekl začátek 1. setu, tak neřeknu, ale tohle?!
Reagovat
FulnekUltras
tá plnoštíhla ušáčka predviedla celkom solídny výkon, čo už...
Reagovat
Jabadu
A v dalším kole si ji Kerber vychutná a Shelby se sama dobrovolně vyhází.
Bože, za co?!! ...
:-)
Reagovat
FulnekUltras
anebo se bude pakovat Angie, v BRD žádné velké sebevědomí... ;)
Reagovat
kohlik
Češky běžte se vycpat, co jste předvedli radši nevidět a nevědět. Hrozný zklamání. Najděte si pořádnýho psychologa.
Reagovat
dunphy
A ty zas někoho, kdo tě naučí pravopis.
Reagovat
VlS
Češky, chyťte Kohlika a vycpěte ho, když má tak rád vycpávání.
Reagovat
historik
jako Luci potom co se stalo tě nechci moc kritizovat...ale set a brejk, byly tam šance i na dvojitej. Hrůza hrůz...poslední dva dny se asi něco děje. Jinak to není možný.
Reagovat
horska.kraslice
Tak tragédie snad vypadá jinak. Prostě stalo se to, že všechny naše holky v singlech jsou venku, nic víc, nic míň.
Reagovat
horska.kraslice
A kdo teď vyřadí Kerberku? :-)
Reagovat
Torn
Ona to zvládne sama. :D
Reagovat
Kozoroh
Angie doposud turnajem procházela bez větší pozornosti a to je věc, která ji prospěla. Může dojít daleko.
Reagovat
Torn
Lucko, co k tomu říct....seš kámoška...
Reagovat
FulnekUltras
brnianska solidarność za vszytkich okolicznośćiej
Reagovat
Krisboy
zklamání je obrovské.
Reagovat
Torn
Nejhorší je, že Lucka, Petra, Kája a možná i Kristýna to projeli s docela "jasnou" outsiderkou zápasu nebo tak se to trochu jevilo. Fakt hodně smutný. Bohužel mám obavy, že ani Tom to moc nezachrání. Zítra ze sebe Ferrer zase po x měsících něco vymáčkne a Tom vypadne...
Reagovat
FulnekUltras
jo speciálně ve Wimblu těžko předem někoho odepisovat...
Reagovat
slacker
tak kalich horkostu vypitej do dna, bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Reagovat
Carloss
jojo
Reagovat
Dobry-den
Loučím se s vámi. Přijdu oslavit až titul Johnsona a Sakkari. Tak se tu mějte hesky ;-)
Reagovat
Dobry-den
Jo a abych nezapomněl - fuj a hamba, Čechomonačanky i ty vostatní - styťte se!
Reagovat
Dobry-den
Lucka prostě odmítla set a double break. Když nechce postoupit, tak jí to nenuťte! Je to deblová specialistka, takže teď po té tragédii Beth truchlí. Tak ji nechte na pokojy.
Reagovat
Torn
Dobrou noc..:D
Reagovat
Dobry-den
Pa.
Reagovat
Jabadu
Nic no ... přitom ji měla.
Americká hlava. To je celý.
Reagovat
Torn
Na co mít talent a makat, když to v hlavě neustojí.
Reagovat
smazaný uživatel
Parádní poslední gem. Užila si ho Kirsten, míček, diváci a nakonec i Angelique!
Nádhera!
A Lucko, pojď!
Reagovat
Bloody13
A Lucka jde taky domu, jo? Bomba tyhle dva poslední dny!
Reagovat
HAJ
Letošní Wimbledon je pro holky prokletý. Proti osudu se nedá bojovat.
Příště se zvednou.
Reagovat
Torn
Tak upřímně, horší by to být už skoro ani nemohlo :D
Reagovat
misa
kdy přijde pro Lucku nějaké příště. Vždyť má 30.
Reagovat
FulnekUltras
v 31
Reagovat
misa
Ubohý Wimbledon českých žen.
Reagovat
Dobry-den
Lucka beztak zase začne hrát až proti mečbolu.
Reagovat
Dobry-den
S takovouhle nechá Frick všechny propadnout :-(
Reagovat
Torn
Kája minulý týden dostala vynadáno i za to, že vyhrála turnaj. Po Wimbledonu jí snad vymyslí speciální stupnici. :D
Reagovat
misa
Další projebaný zápas.
Reagovat
Torn
Lucko, proboha, musíš ten třetí set ještě vyhrát!
Reagovat
Kozoroh
Káju potopil povrch - v zápase zahrála několik úderů, které by na rychlejším povrchu skončily jejím winnerem, ale Magda je dokázala vrátit zpátky do kurtu a nakonec výměnu vyhrála. Dalším faktorem, který ji zradil byl servis - v klíčových chvílích musela často přes 2. podání. Za situací, kdy hráč čelí brejkbolům/setbolům je ale třeba 1. podání víc než kdy jindy.

Pro Káju je letošní Wimbledon promarněnou příležitostí. Nadále zůstává v pozici čekatelky na titul. Poslední letošní příležitost změnit tento status bude mít v NY.
Reagovat
horska.kraslice
Tak jestli se o někom říká, že si spravil chuť, tak Markétka s Katynkou toho byly dnes učebnicovým příkladem. Holky tam skotačily jako dvě rozverné školačky, sice měly rel. slabší soupeřky, ale nutno uznat, že hrály pěkně. Holky se zřejmě dobře znají z juniorek, pořád se chichotaly a užívaly si to. Třeba to bude zárodek další úspěšné česko-americké dvojice. A Markéta si užila kanára i z té lepší strany. :-)
Reagovat
Predal
hm tak včera ked kristýnka viedla 76 a 41 som si povedal že to môže byť pre češky megaúspešný wimbledon a oni to takto nezvládajú? ak padnes aj Šafina z dalšieho vyhratého zápasu tak je to už celkom fiasko...
Reagovat
Krisboy
...ještě že máme Tour de France...to je jenom radost! (až na toho Sagana teda---)
Reagovat
Dobry-den
Nedivil bych se, kdyby byly po dnešku obnoveny LČT.
Reagovat
Dobry-den
Holky držej při sobě a soupeří spolu o to, kdo to nejvíc pos..., takže já pak nevím, koho mám dřív kritizovat, což je nejlepší způsob, jak mě umlčet.
Reagovat
Torn
Musíš to shrnout v jednom dlouhém příspěvku :D
Reagovat
Dobry-den
Kašlu na ně, na labilky. Rači si dám od tenisu pauzu.
Reagovat
dunphy
Neurážej je. Omluv se.
Reagovat
slacker
ty mlc, trolle co tady vypousti lzi (lucka odstoupila) aby byl na chvili zajimavy
Reagovat
Dobry-den
Už sis vzal prášky na hlavu?
Reagovat
svetova.dvojka
OT Jinak co říkáte na Saganovo vyřazení z Tour de France, to je tedy síla co...
Reagovat
Jabadu
Viděl jsem všechny video záběry a vychází mi z toho jediné:
1. Cav padal už předtím, protože najel na kanál
2. Rozhodnout musí jury do určitého času
3. Předsedou UCI je Clark Brookson (GBR)
4. Šlo o Marka Cavendishe (GBR)
5. .... má cenu psát dál?
Reagovat
Krisboy
Hnus!!!
Reagovat
slacker
jak nejste jaderna velmoc a nebbo nemamt spravny povid, ti anglosacti sraci a jejich pohunci vas podle potreby bud okradou nebo zariznou
Reagovat
Jabadu
Tak to bychom měli ...
Gorodky jsou prý zajímavý sport.
:-)
Reagovat
historik
hrůza...v posledních dvou dnech snad musí být nějaké erupce na slunci či co
Reagovat
misa
hnus výkon
Reagovat
Torn
A máme asi i po Lucce :(
Reagovat
slacker
zase kolaps v koncovce
Reagovat
misa
Snad bude Lucka ve třetím setu aspoň bojovat.
Reagovat
tommr
tý už není pomoci - dopadne stejně jako Karolína ... :(
Reagovat
misa
Fakt hrozné, tak starašný return nemá snad nikdo.
Reagovat
A.R.R.
tak v sobotu kámo! Jen prosím tě domluv Timče, aby si nebrala dnešní formu :-D

Gratulka :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky.
Timea na podání super. Zazmatkovala jen ve 2. setu s Monicou. Dneska si mohla dovolit i exhibiční vložku s jestřábem :-) Týny mi bylo až líto.
Na sobotní souboj se těším.
Hajrá!
A Lucko, pojď!
Reagovat
svetova.dvojka
Pironkova a Wozniacki souboj dvou krasavic, už se těším...
Reagovat
Torn
Šafina by to měla vyhrát pro svou parťačku, když to zase nechce vyhrát moc sama. Tenhle Wimbledon mne hodlá zničit! Holky si mohly v klidu GS rozdělit, teď mají už jen US Open :(.
Reagovat
frufru77
ani Veselý s Jebavým nepřekvapili:))
Reagovat
fialka
No, tak naša Kika skončila za 49 minút, stáva sa. ;)
Reagovat
historik
prosím ne...vedení o set a brejk jsme tu už dnes měli
Reagovat
Jabadu
Ntpč ... Lucy se skládá.
Reagovat
Torn
A Šelbynátorka vytahuje drápky zase...Jestli mi vyřaděj i Lucinu, tak snad na Wimbáč napíšu pohoršený ručně psaný dopis!
Reagovat
misa
ach jo
Reagovat
misa
Pomohlo jí prase a rozjela se.
Reagovat
Torn
Shelby prasátka ráda k snidani, obědu i večeři.. :(..asi sní i Lucku.
Reagovat
Krisboy
Prasátkama nevyhrála.
Reagovat
Pavol
Ak v najbližšom kole prehráš s Tsurenko tak ma vážne nahneváš.
Reagovat
Mac
samozrejme, na cesku se vytahne a pak si da dovolenku...
Reagovat
Jabadu
Naše Lucinka.
Já su tak šťastnéé ...
:-)
Reagovat
Mac
tak ma prvni set a brejk, kolikrat uz jsem tohle videl...
Reagovat
Jabadu
Hubu držet!
:-)
Reagovat
Mac
jeste to vysperkovala parkem breakballu na 3:0 a ted je nejvhodnejsi doba dat si oraz tak na 10 gamu...
Reagovat
Jabadu
Já když narazím na týpka ...
:-)
Reagovat
Mac
kdybych to nenapsal, tak se to prihodi na 100%, takhle jenom na 80...
Reagovat
svetova.dvojka
Kdo by to byl čekal, že nejdál dojde Andulka Šafářová z českých hráček...
Reagovat
horska.kraslice
Nezakřiknout, zatím má jen 1. set!
Reagovat
misa
má rychlé nožky :)
Reagovat
svetova.dvojka
Berdychovi prej byla věrná.
Reagovat
Torn
A on jí?
Reagovat
svetova.dvojka
něco pro odlehčení křtiny romské princezny Elly, krásné jméno Ella, nejspíš podle Elly Fitzgerald...
Reagovat
Mayo
Romovia sú veľkí ľudia.
Reagovat
Jabadu
Pohřeb Běly byl jednoznačným důkazem.
Reagovat
svetova.dvojka
Ten už byl zazobaný za socialismu, podnikal ač to bylo protizákonné..., byl to rebel a bojovník proti komunismu.
Reagovat
Jabadu
To si nechám vyprávět ...
Víš, neznám tyhle věci. Ukaž mi, jak se na lopatě správně sedí ...
:-)
Reagovat
svetova.dvojka
Veksláci jsou považování za odbojáře a kritiky režimu, podnikali přestože věděli, že je to trestné, ale je prostě nenormální zakazovat podnikat, pan Běla byl vekslákem a spekulantem , spekuloval se vším možným oblečení, hodinky, elektronika, dokonce i potraviny, obchodoval se švýcarskou čokoládou z tuzexu atd. Jeho kariéra začala někdy v 16letech, kdy kradl v obchodech jídlo, protože rodiče na tom byli špatně, několikrát byl zadržen VB, ale vždy se z toho nějak dostal a nakonec se i vyučil nějakým obráběčem kovů nebo čím, pak se dostal mezi veksláckou komunitu, (ale samozřejmě také pracoval v továrně, no tedy pracoval..., měl razítko v občance, že pracuje.) ve které sdružoval další podnikavé Romy ale i gádže. Pan Běla si měl v 1.polovině 90.let, tedy po revoluci, kdy už mohl legálně podnikat objednat smrt asi deseti podnikatelů, měl je nechat zabít, takže s ním si bylo neradno zahrávat, nakonec byl ale sám zavražděn český boss František Mrázek ho nechal zavraždit, když ho vraždili, tak mu také ukradli z jeho vily zlato a šperky v celkové hodnotě 11 miliónů korun, což v roce 1996 byly vážně velké peníze a měl ještě i další velké majetky.
Reagovat
FulnekUltras
gerompa gerule lomašine gerule
Reagovat
Pedronegro
hlavně sem nedávej další odkaz na video á la dánská elita, nevolno už mi bylo :)
Reagovat
babolat.cz
proč není Luca v TV?
Reagovat
svetova.dvojka
Protože hraje na kurtě , kde nejsou kamery, respektive jsou tam ,ale Novasport je tam nemá...
Reagovat
horska.kraslice
Na streamu je i debl Vondroušová/Bellis.
Reagovat
bIbec
Cici a Maky

to mi něco připomíná :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No, mně bohužel taky... Ale jak je mi jinak debl u zadku, tak si je asi pustím. Zatím to podle výsledku vypadá dobře...
Reagovat
horska.kraslice
Je příjemné vidět, jak se holky usmívají, baví je to. Ale ten 1. set už by měly dorazit.
Reagovat
mahycek
Nebudu lhát, viděl jsem oba dva zápasy, jak Karolíny tak i Petry ve dvou zkrácených záznamech, ale jak se vyjadřovaly média, že to může být národní finále, tak je to úsměvné. Pustím si ty dva zápasy zítra ráno znovu, vy jste je viděli celé, pak si udělám úsudek. Ale asi se moc nespletu. A světová jednička, kdyby byla Karolína, tak ani náhodou, když nic nevyhrála. Musela by se hanbou propadat.
Reagovat
lars
A koho z tenistek si tipoval ve finale Wimblu letos ?
Reagovat
Frick
dobře sevíruje :-(
Reagovat
misa
Lucka a její otřesný return.
Reagovat
frufru77
která???
Reagovat
frufru77
jo Shelby...:)))
Reagovat
Torn
Co je zajímavé, že Shelby je tlustá jen někdy...Možná si na kurt bere jen víc triček na sebe, že má strach, že se do ní někdo trefí míčkem.
Reagovat
smazaný uživatel
Takhle to mají Češi snad ve všech sportech. Když se čeká úspěch a říká se, jací jsou favoriti, tak to vždycky skončí průserem. Naopak když se od nich tolik nečeká a patří třeba jenom mezi spolufavority, tak většinou zazáří... Bylo fakt postavený na hlavu, jak se před turnajem neustále omílalo finále Kvitová - Plíšková jenom na základě kurzů sázkovek (přitom bookmakeři sami neví, protože dělat nějaké predikce v současném ženském tenise je jako hádat z křišťálové koule). Tak pro příště už aspoň česká tenisová veřejnost ví, že tam nejsou jenom Kvitová a Plíšková, ale i ostatní hráčky...
Reagovat
FulnekUltras
ganz richtig mein Schafenbumser... ;)
Reagovat
Jabadu
Tak určitě.
Mně bylo tak trochu záhadou, jak deset let mohlo procházet, že český chodbal a kvedlaná je totálně v prdel. , ale pořád se o tom psalo, jaké prý máme skvělé vyhlídky.
Přitom všichni ví, že od žáků hraje pouze ten, kdo má zaplaceno.
No a pocentrované a pořešené novinářské mrtky raději nezmiňovat.
I proto mám rád tenis.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kolektivní a individuální sporty nelze srovnávat. Faktem ale je, že asi jediný kolektivní sport, kde se ČR momentálně daří a vozí medaile ze šampionátů, je ženský basket 3x3 (kdyby to snad chtěl někdo shazovat, tak už je to i olympijský sport)...

Jinak by mě ale zajímalo, co ty jako odpůrce naší fotbalové ligy říkáš na to, že teď bude asi nejatraktivnější v historii... :D
Reagovat
Jabadu
Čínský prachy, kemo ... bafuňáři nasáli asijský vzdoušek a ...
Akorát ti Číňané vůbec netuší, vo co go.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ono to v těch top ligách není o moc jiný, akorát že tam jsou to spíš Arabové (Man. City, PSG). Podstatný je, že bude na co koukat...
Reagovat
baggik
Přesně tak to u nás funguje, stejně tak fotbalisti, hokejisti... Že to ti novináři nejsou schopní pochopit a stále musí tlačit naše sportovce do role, která jim nesvědčí. Nota bene holky, kde je psychika tak vratká.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak před Wimbledonem povětšinu slavily úspěch, kdo by se taky divil. Jenom je s podivem, místo aby je to povzbudilo do hlavního turnaje, tak předvedou takové slabé výkony. Navíc Karolína poprvé na centrkurtu :))
Reagovat
FulnekUltras
Nevím, ale americkou šňůru vidím z cz-pohledu dost optimisticky... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Zas budou žehlit posrané léto .)
Reagovat
Kozoroh
Velká očekávání neměli jenom čeští novináři - stačí se podívat na predikce expertů z tennis.com, i oni tipovali Petru s Kájou.

http://www.tennis.com/pro-game/2017/06/2017-wimbledon-expert-picks-women/67228/
Reagovat
smazaný uživatel
Tak třeba Tignor tipoval Kvitovou často i na turnajích, kde takové šance podle ostatních neměla... Jak říkám, dělat nějaké predikce v současném ženském tenise je jako hádat z křišťálové koule. Jasné favoritky tam prostě chybí a experti můžou být úplně vedle. Dřív všichni natipovali Serenu a bylo to, teďka už to taková sranda není...
Reagovat
Herbert_Hoover
"The women?s draw is wide open, yes, but its champion will almost certainly be a player who hits the ball extremely hard. "

Jo, to si před desítky let řekl kde kdo..na trávě to platilo, ale letos obzvlášť tomu bude jinak. Fakt je to pomalý, což ale lze těžce před turnajem predikovat, přeci jen tréninkové kurty bývají rychlostně odlišné.
Reagovat
Holahej
Rybarikova...

"I had 2 surgeries and haven't played for 7 months. I've just beaten Karolina Pliskova. That is absolutely amazing"
Reagovat
lars
Rybka zacla letos hrat zapasy 15.2.. A letos odehrala pres 30 zapasu
Na RG porazila Coco. A na trave letos prohrala 1 ze 14 zapasu s Kontou.
Reagovat
frufru77
s Halepovou a Kerberosem jako jasnými favoritkami. Adeptek je povícero.
Reagovat
tommr
už hraje a na Nova Sportu místo toho dávají Kucovou ... :(
Reagovat
Nola
nie je na TV kurte, teraz to zmienil komentator na jednotke
Reagovat
horska.kraslice
Devítka bohužel není televizní kurt, Klára to vysvětlovala.....:-(
Reagovat
tommr
no ted mi odešel i stream ... :(
Reagovat
horska.kraslice
http://live.robinwidget.org/streamvideo8/rogers-vs-safarova-court-12-live-stream-4305867.html
Reagovat
UKSAV
Hlavně, že jsem nesázel.
Reagovat
smazaný uživatel
velké zklamání..škoda, špatný výkon, malá bojovnost, strašný pohyb po kurtu..
Reagovat
baggik
Tolik holek ve druhem kole a dopadly jak sedláci u Chlumce. Škoda, hlavně u Karolíny hodně nečekaný výbuch.
Reagovat
Jabadu
Dvanáctka bez jestřába, lajnoví 70+, 150 kg a popelníky na očích.
Fakt super vyhlídky.
:-)
Reagovat
FulnekUltras
třeba to zrovna klapne ;)))))
Reagovat
Torn
To spíš Lucka chytne cholesterol. :D
Reagovat
Torn
Co je na tomhle celé relativně pozitivní, že existují ještě horší diskuze, než tady na TS. Fakt urážet Petru, Káju a Kristýnu v jednom příspěvku, udělat z nich liná prasata, blbky atd. :D A končí to slovy, tak ten Berdych se dostal dál...no zase na dlouho radši nebudu číst diskuzí na idnes atd. :D
Reagovat
FulnekUltras
gaučové povaleče ber s rezervou ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Už máš pivisko otevřené .)
Reagovat
Jabadu
Všechny hlavní servery v Česku zavedli registraci.
Jediný, kdo na něco takového přistoupí, nechá si oskenovat občanku, málem jim pošle i certifikát p.12 (KB), používá prohlížeč IE nebo Edge jsou 70+.
Já se nechci dotknout seniorů, ale jak potom má ta diskuse vypadat, když jim vládne Cajthaml s Vránou?
:-)
Reagovat
FulnekUltras
;)))))))))))))))
Reagovat
Torn
To já nevím, ale vždykcy tam vyskočí nějaký Pepík z Litomyšle a nadává tam. :D Si snad říkám, že ani výsledek 6:0 6:0 ve prospěch Káji, by nebyl dostačující :D
Reagovat
Jabadu
Dílna ČSSD a klerikálů.
Ony ty babičky to tomu Bělobrádkovi hoděj a Bohoušek je prej hodnej a slušnej člověk!
(moji rodiče)
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Takže popřejme Českým hráčkám ( těm co skončili ) pěknou dovolenou a na betonech zase naviděnou :)
Reagovat
historik
Aby se stala jedničkou Halep, to si fakt nepřeju. Ale po tomhle, kdyby se jí stala Karolína...to by působilo dost tragikomicky. Čekaly se věci a zatím to vypadá na pěkný provar. No budu tlačit Lucku co to dá.
Reagovat
frufru77
na to se...re pes. GS titul píše. Komické je, že teď už žádná favoritka není. Jestli vyhraje např. Konta, tak mě omejou. Tajně doufám, že Ostapenko to urve:)))
Reagovat
horska.kraslice
Bude to Azarenka nebo Ostapenko :-(.
Reagovat
horska.kraslice
Teda vítězka Wimbledonu, na jedničku to naštěstí zatím nebude stačit.
Reagovat
frufru77
Mně Ostapenko nevadí. 20 let, hraje pohledný útočný tenis - rozhodně velká naděje.
Reagovat
Herbert_Hoover
Jestli Ostapenko bez servisu vyhraje GS na trávě, tak to vstoupí do dějin asi :)
Reagovat
fialka
Priatelia, azda sa nebudete hnevať, že Magda trošku skomplikovala Karolíne cestu k no.1. Verím, že ňou iste bude.
Reagovat
Torn
Nějaký číslo 1 je mi fuk. :D Kdyby jí aspoň porazila hráčka, co dojde do finále nebo vyhraje, ale vypadnutí s hráčkou, co stejně brzo vyletí, to je vážně odklízení a charitatitní akce pro Kerber a Halepku. :D
Reagovat
fialka
ale, no táák. Nedopraješ nám tu malú radosť?
Reagovat
lars
kdyz vyhraje Wimbl2017 tak jo :)
Reagovat
frufru77
já vám to přeju. Magda prodělala tolik zdrav. problémů, že se nedají spočítat. A bum, už jí táhne na 30. Škoda.
Reagovat
Torn
Ale jo, že seš to ty. :D
Reagovat
tommr
na Rybárikovou se jistě nikdo soudnej zlobit nebude. Karolína si to prohrála sama svojí špatnou hrou a hlavně velice špatnou taktikou za kterou nese odpovědnost její trenér. S Kotyzou nikdy žádnej GS nevyhraje ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Letos je to hráčka menších turnajů. Po sezoně ho může vyměnit a najmout si superkouče. Žádná věda v tom není.
Reagovat
Alois_Mlok
Prej finále Plíšková - Kvitová :).
Reagovat
horska.kraslice
No jo, sázkovky......
Reagovat
Frick
Tolikrát, tolikrát už to ve světě sportu tohle bylo. Velká očekávání a místo toho držkopád. Ale je pravda, že holky to určitě nějak nepřiživovaly. Jen si prostě "dovolily" vyhrát dva největší přípravný turnaje.
Reagovat
FulnekUltras
Ještě za stavu 2:5 věřili, že to Kája problemlos ;) dá... a to ani netuší, že Eiskönigin dnes prohrála s Eisvogelin... ;)
Reagovat
tommr
na kurtu to dneska vypadalo jako kdyby místo ní hrála Kristýna a to včetně průběhu zápasu ... :(
Karolíně sice zůstává i nadále poměrně slušná šance na posun na místo světový jedničky, ale vzhledem k jejímu dnešnímu výkonu by to působilo spíš jako výsměch ... :(
Reagovat
Frick
Přesně. Ať se Simoně daří.
Reagovat
slacker
co to meles? rozdil Mezi kristinou a karolinou naprosto obrovsky, hlavne v pohybu. nemela pokazit ten posledni gam ve druhem setu pak uz se s tou rozjetou rybaryjkouvou nedalo moc co delat, litala tam jak na gume, a vypodalo ze zapas uz videla dopredu na videu a vedela temer pokazde kam se ma pohnout
Reagovat
svetova.dvojka
Halep bude jednička..., mě omejou :-(
Reagovat
FulnekUltras
věřím, že v příštích dvou třech letech se prostřídají všechny ;)
Reagovat
frufru77
si už zranění užila dost, no a dneska to odskákala Plechovka. Kdyby se naše tenistky alespoň před turnajem tak nechvástaly.... nakonec je to velký propadák
Reagovat
evzenam
Tenistky se ani tak nechvástaly, jako spíš je novináři pasovali na roli velkých favoritek.
Reagovat
frufru77
to je pravda. Kvitovou "beru", ale Karolina je pr...ser. Magda hrála letos většinou ITF. Je to ostuda.
Reagovat
horska.kraslice
Magda hrála ITF, protože se vracela po zranění a nic jiného jí nezbývalo, musela někde nahrát body. A na těch ITF to nebývale kosila.
Reagovat
tommr
to je sice pravda, ale nevěřím, že Rybáriková bude podobně válet i na WTA turnajích. Dnešní postup jí Karolína doslova darovala ...
Reagovat
horska.kraslice
No jo, je to sport a hrají to lidi. 1+1=2 platí pouze v matematice (a to ještě jen za určitých podmínek, matematikové by to vysvětlili) a nikoliv v oborech, kde je v akci lidský činitel.
Reagovat
letityfanousek
ale tohle se nemělo stát. Velké zklamání. Zbývá jen Berdych
Reagovat
Franky
Velmi pekny zapas, bojovnost a pekna koncovka zapasu. Prial som tom obom akterkam ale predsalen o nieco viac Magde, Karolina ma toho este vela pred sebou ....
Reagovat
Predal
súhlasím, Magda má zrejme životnú formu a bo tejto cennej výhre aj jedinečnú šancu na skvelý výsledok, tak uvidíme.. každopaádne los neprial obom aktérkam a Karolínu je mi lúto, nakoľko som jej veľmi prial tú n1.. ale tak verím že ju ešte stihne urvať možno aj do konca roka... :)
Reagovat
Torn
Tjn, urve ...super výsledek..vypadnutí ve třetím kole.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist