Plíšková i Bertensová v Moskvě vypadly. Češka si potřetí zahraje na Turnaji mistryň

17. 10. 2018, 12:40
Aktuality 173
WTA MOSKVA - Karolína Plíšková si v Moskvě postup na Turnaj mistryň sama nevybojovala a po hladké porážce s Ruskou Věrou Zvonarevovou musela čekat na zaváhání soupeřky. To však přišlo hned o pár hodin později; Nizozemka Kiki Bertensová prohrála s Běloruskou Sasnovičovou a česká tenistka si tak může třetí rok po sobě balit kufry na prestižní vyvrcholení sezony do Singapuru.

Karolína Plíšková si mohla zajistit postup na svůj třetí Turnaj mistryň už v neděli, ve finále v čínském Tianjinu ale nedokázala porazit Francouzku Caroline Garciaovou a potřebné body se jí nepodařilo  získat ani tento týden na poslední možné akci v Moskvě.

Česká tenistka potřebovala v ruské metropoli vyhrát dva zápasy a postoupit do semifinále, jenže nečekaně zaváhala hned ve svém prvním zápase. Plíšková ve druhém kole prohrála jednoznačně 1-6 2-6 s domácí bývalou světovou dvojkou Věrou Zvonarevovou, která je v žebříčku aktuálně až na 164. místě a sedm let neporazila hráčku Top 10.

Zatímco šestadvacetiletá Plíšková byla ještě v neděli v Číně, čtyřiatřicetiletá Zvonarevová hraje v Moskvě už od soboty. Finalistka z roku 2008 totiž začínala v tříkolové kvalifikaci a dnes si tak připsala pátou výhru během pěti dnů.

Po cestě z Číny evidentně unavená Plíšková prohrála s o osm let starší Ruskou první set za 21 minut. Ve druhém získala dvě hry, ale jinak na výtečně hrající a skoro nechybující soupeřku nenašla protizbraň.

"Bohužel se mi ten zápas nepovedl a Věra hrála doma opravdu dobře. Postup do Singapuru teď nemám ve svých rukou," uvedla Plíšková.

WTA Race To Singapore
k 17. 10. 2018

1. Simona Halepová 6921
2. Angelique Kerberová 5375
3. Caroline Wozniacká 5086
4. Naomi Ósakaová 4740
5. Petra Kvitová 4255
6. Sloane Stephensová 3943
7. Elina Svitolinová 3850
8. Karolína Plíšková 3840
------------------------ -----
9. Kiki Bertensová 3710

Prohra Plíškové znamenala, že se na Turnaj mistryň kvalifikovala Ukrajinka Elina Svitolinová a zbylo poslední postupové místo. To udržela Plíšková, neboť její jediná  konkurentka Kiki Bertensová dnes v Moskvě rovněž zaváhala.

"Těší mě, že budu potřetí na Turnaji mistryň. Na starty v Singapuru z roku 2016 a 2017 mám krásné vzpomínky, už se nemůžu dočkat, až znovu uzavřu sezonu zápasy s dalšími elitními hráčkami roku 2018," uvedla Plíšková v oficiálním prohlášení WTA. Při svém debutu před dvěma lety skončila ve skupině, vloni postoupila do semifinále.

Nizozemka Bertensová k postupu na první Turnaj mistryň potřebovala dvě výhry, ale už v prvním utkání s Běloruskou Aljaksandrou Sasnovičovou neuspěla a je první náhradnicí.

A ta má solidní šanci stát se plnohodnotnou startující. Stále je totiž možnost, že světová jednička Simona Halepová o Turnaj mistryň přijde. Rumunka má vyhřezlou ploténku a lékaři ji varovali, že si dalším hraním může způsobit dlouhodobé problémy.

"Velice pochybuji, že budu moci hrát v Singapuru, protože je to hodně brzy," řekla v pondělí Halepová po odhlášení z Moskvy. A je tak teoreticky možné, že Plíšková a Bertensová měly bližší informace o zdravotním stavu rumunské tenistky a předem počítaly s tím, že mají start na Turnaji mistryň jistý.


Plíšková mezi nejlepší osmičkou sezony doplnila Petru Kvitovou, která už do Singapuru odletěla. Turnaj mistryň začne v neděli a včetně deblistek se ho zúčastní rekordní počet sedmi českých tenistek.

Ve čtyřhře se na vrchol sezony kvalifikovalo pět českých hráček - dvojice Barbora Krejčíková, Kateřina Siniaková a Andrea Sestini Hlaváčková, Barbora Strýcová a také Květa Peschkeová s Američankou Nicole Melicharovou. Turnaj mistryň začne v neděli.

• WTA PREMIER MOSKVA •
Rusko, tv. povrch / hala, 867.766 dolarů
středeční výsledky (17. 10. 2018)
• Dvouhra - 2. kolo •
Zvonarevová (Rus.) - Kar. Plíšková (2-ČR) 6-1 6-2
Jabeurová (Tun.) - Stephensová (3-USA) 6-3 6-2
Sasnovičová (Běl.) - Bertensová (4-Niz.) 6-3 4-6 6-3
Sevastovová (5-Lot.) - Putincevová (Kaz.) 7-5 4-6 6-4
Kontaveitová (8-Est.) - Mladenovicová (Fr.) 6-2 7-6(3)
Pavljučenkovová (Rus.) - Grammatikopuluová (Řec.) 7-5 6-0
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

173
Přidat komentář
Krisboy
Tak gratuluju Karolíně, nakonec si to přece jenom vybojovala. Je to bojovnice.
Reagovat
Fransoas
Souhlasim se vším,co jste napsal.Je škoda,že Simona je zraněná.To způsobilo,že Bertens nakonec bude hrát i TM.Jsem strašně zvědav jaké bude rozlosování ve skupinách.Mohlo by se stát,že obě rivalky budou ve stejné skupině.
Reagovat
Empe
Karolína a Bertens spolu ve skupině být nemůžou, pokud se nikdo před nimi neodhlásí.
Reagovat
EllNino
Neuvěřitelný ... masakr, totálně Garbině vystřílela z kurtu, o 21 více winnerů, bych řekl, že může klidně získat double s Hongkongem :) Pokud vydrží ... tak pojď :D Pak si dáchneš :)
Reagovat
skott
Naprosto na jednu branku... po tom včerejším maratonu, který si popisoval, bych takovému výsledku vůbec nevěřil:) I když Dajana hrála v Hongkongu výborně celý týden, tak tohle byl snad nejlepší výkon, který jsem od ní zatím viděl. Dneska měla sice obvázané stehno, což minulý týden myslím neměla, ale snad ty zápasy v rychlém sledu zvládne.
Ta spodní polovina pavouka vypadá fantasticky, doufá, že z ní vzejde vítězka turnaje! Viděl jsem dneska i kousek zápasu Belindy a taky hrála velmi dobře, dokonce tam byl během utkání u ní po dlouhé době její táta.
Reagovat
EllNino
Belinda se zvedá ve správnou chvíli, má před sebou obhajobu toho triplu z loňské zimy, jsem zvědav, jestli to znova objede, protože to v podstatě plně navazuje na leden ... a nevím, jestli by spíš nepotřebovala odpočívat, vzhledem k její tělesné schránce, každou chvíli něco bolí a hrát bez přestávky by nemusela vydržet ... ale bude to za cenu propadu v žebříčku no ...

Doufám, že si zahrajou Dayana s BeBe semifinále proti sobě :) Mám je obě hodně rád, Belinda je samozřejmě srdcovka, ale Dayana se jí taky stává :)

Finále bych taky hodně přád Genie ... nevím proč, ale ve špici mi chybí
Reagovat
skott
jj, to bude asi dilema. Přeci jen dvě sezony po sobě vynechat zimní pauzu by nebyl dobrý nápad. Titul z Lucemburku by Belindě v tomhle směru určitě hodně pomohl.

Z horní poloviny fakt těžko vybírat, to je naopak peklo:/ no ale taky bych se asi přiklonil k Bouchard...
Reagovat
EllNino
Mohla by vyhrát, přál bych jí to, jeden z největších talentů tenisu je Belinda, ale ta zranění ji prostě brzdí ...a už jí je 21 .. naštěstí to není tak hrozný jako s Laurou Robson, z toho je mi vždycky smutno, jak dopadla ...:/
Reagovat
skott
je to tak, letos jsem měl od Belindy velké očekávání. Začátek roku vypadal naprosto super, než přišla ta sprcha s Kumkhum, no a pak zase zranění. Chtělo by to aby Bel stabilizovala tým kolem sebe a pořádně se připravila na další rok. Ale pokud nenahraje body teď v Lucemburku, tak bude těžký vynechat turnaje 125k + Dubaj.
Laura teď komentuje na BT Sportu, myslím že jsem jí dokonce slyšel dneska, při utkání Věrky.
Reagovat
EllNino
Jojo, do zápasu s Venus to bylo super rozjetý :) ... a pak přišel ten zápas hrůzy, to jí podle mě hodně srazilo dolů ... myslím, že tam mohla dojít hodně daleko, formu měla a byla fakt v rozletu ...

A nevím, jak to teď s tim týmem má ... táta u ní ale dlouho nebyl, jsi říkal, byly tam nějaký neshody? ...

Laura aspoň částečně u tenisu ...ale radši bych ji viděl na kurtu ... kolik těch skalpů skvělých hráček měla ... a jak rychlý konec to nabralo
Reagovat
skott
to ne, ale zřejmě teď po Hughesovi nikoho k sobě nemá, tak jí buď pomáhá Pláteník z Empire Academy, který ale má jako první hráčku Anhelinu, takže asi proto je s ní táta.
U Laury už jsem nějakému velkému návratu přestal věřit, i když mě to mrzí:(
Reagovat
EllNino
Jojo ... Hughse má teď Katka ne ? :) A docela ji v Asii pomohl ...

Pláteník je taky dobrej :)

Ale Britky obecně teď docela nadějný tenistky maj, Boulter už je ve stovce, minulej tejden trápila Karolínu, pak Swan, Taylor, .... třeba z nich něco bude, Katie Boulter je dost šikovná :)
Reagovat
skott
Siniaková? To jsem vůbec netušil.

Britky mám rád a rozhodně teď mají širší výběr než dřív, navíc jsou to všechno relativně mladé holky, ale většina mi přijde spíš nevýrazná. Snad jedině Katie Swan je zajímavá, ale i u té jsem myslel, že půjde nahoru rychleji. Jinak jim nezbyde než počkat si na Raducanu, ta patří k nejlepším ve své kategorii.
Reagovat
gigin
EllNino zítra jdeme proti sobě na krev.
Reagovat
EllNino
To jo, bude asi tvrdá lekce :D
Reagovat
PetraFans..
Neví někdo, jak dlouho to tam bude?

http://www.tenisovysvet.cz/article/detail/7665--v-praze-se-za-10-dnu-otevre-unikatni-tenisova-vystava
Reagovat
Jan
Tomu říkám z p*dele klika. Ideální scénář jsem si přál, aby to dopadlo tak, že by se na TM hrálo české finále v singlu i deblu, ale vzhledem k současné úrovni zejména Karolíny se to moc čekat nedá. Ale je hezké, že se na TM sejde kompletní FC tým, ze kterého Pála bude vybírat :)
Reagovat
smazaný uživatel
26:5 na winnery s Garbine.
Dobrá práce! Líbilo by se mi semifinále s BeBe.
Reagovat
blixa
Koťátko je letos katastrofický :((
Reagovat
lars
jaky vykon podala Mugu v tom zapase ?
Reagovat
tommr
Halepová odstoupila ještě před prvním zápasem a Stephensová, Karolína Plíšková a Bertensová potupně prohrály už svůj první zápas. Turnaj je tak ještě před ukončením druhýho kola bez prvních 4 nasazených. Organizátoři z toho musí mít strašnou radost ...
Reagovat
Fandina
Já myslím, že organizátorům je to jedno. Mají tam svoje vlastní želízka v ohni.
Reagovat
bIbec
já bych i řek, že organizátoři toho WTA finále budou rádi, že tam budou mít všecky tyhle hráčky tento týden pokupě a budou moct dělat všecky ty promo akcičky, focení atd, než že by se některá z nich ještě honila někde v Moskvě.
Reagovat
Davor1
Dokážeš v tej tvojej jednoduchej hlavičke pochopiť, že v nedeľu im začína jedna z najväčších akcií v sezóne, oproti ktorej je turnaj v Moskve asi ako prd v hurikáne?
Dokážeš v tej tvojej jednoduchej hlavičke pochopiť, že je koniec sezóny, všetky sú unavené a potrebujú sa rýchlo presunúť do Singapuru, zvládnuť klimatickú zmenu, zvyknúť si na úplne iné podmienky, natrénovať aspoň niečo do prvého zápasu? A že je zajtra štvrtok, a to všetko musia zvládnuť za 2-3 dni, aby boli v nedeľu pripravené hrať na TM?

Potupné nie sú ich absolútne očakávané a logické prehry, ale tvoje nezmyselné sr*čky, ktorými tu spamuješ deň čo deň. O tenise vieš úplný prd, ale na to si tu už všetci zvykli...
Reagovat
tommr
co se zase o mě otíráš ty čoboláku zasr.anej?
Karolína a Bertensová určitě dneska schválně prohrály, aby stihly včas všechno to co popisuješ. Jen ta tvoje jistě nesmírně velká a komplikovaná hlavička zapomněla na malej detail: ani jedna nemohla tušit že se do Singapuru i přes tu dnešní porážku dostane. Bertensová to vlastně ještě ani nemá jistý ...
A kdyby byly jejich dnešní prohry tak logický a očekávaný tak by si jistě spousta lidí pěkně namastila kapsu a sázkovky s jejich kurzama by utřely nos. Pochlub se nám kolik si na tom vydělal ty jasnovidče ...
Reagovat
ivecka
Nesouhlasím, já jsem moc ráda, že mi tu dával zprávy, jak je na tom Karlína s postupem na TM, protože namám čas všechno sledovat a počítat body. Přesto mě to všechno zajímá, i když jsem asi podle všech totální ignorant.
Karol, dnes jsi měla slabší den, asi velká únava... Ale přesto POJĎ! Umíš hrát líp!
Reagovat
dunphy
To jsou jen čísla, co si umí spočítat každý, kdo má tolik volného času (který evidentně netráví mezi lidmi) jako on. To není tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím. Jeho floskule jsou otravný, vyčpělý. Postoj k tenistkám trapný.
Reagovat
EllNino
organizátoři mají hlavně radost z toho, že jsou ve čtvrtfinále Nasťa, Dasha a Bepa ... na které se lidi půjdou kouknout spíš než na celou Halepku, Plecha a Sloane :D
Reagovat
Nola
to nezvladla, to bolo zase placu....
snad si zahra aspon ako nahradnicka

Verka bola v minulosti moja oblubena hracka, len mala smolu, ze hrala v dobach extra silnej konkurencie, dnes ma skalp hracky T10, pekne
Reagovat
tommr
pro Bertensovou bude možná lepší když si zahraje na Elite Trophy ...
Reagovat
Nola
dovod?
Reagovat
tommr
tam nejspíš nebude mít takový nervy a nebude proto tak bitá jako by byla na TM ...
Reagovat
Nola
:DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Na Elite Trophy nepojede, radsi pojede jako nahranice na TM a navic halepova vic jak zapas neodehraje, tim bych si byl jisty... jedine ze by chtela dlouhodobeji hazardovat se zdravim jeste vic nez doted...
Reagovat
Nola
tommr a jeho logika...., prave na TM nebude pod tlakom, moze hrat uvolnene, ak prehra vsetky zapasy nic sa nedeje...k tomu ma skalpy skoro vsetkych hracok, ktore tam startuju, tlak bude prave na opacnej strane
Reagovat
tommr
a skalpy hráček se kterejma na posledních 4 turnajích nečekaně vypadla snad neměla? Bertensová na to herně má, ale ničí jí slabý nervy. Když nezvládla zápasy ve kterých si mohla zajistit TM se slabšíma soupeřkama proč by měla zvládnout zápasy na samotným TM s mnohem těžšíma soupeřkama? Taky bych moh ironicky napsat "Nola a její logika" ...
Reagovat
Nola
s tebou je tazka debata, pisem snad, ze tie zapasy zvladne? ona prave nic nemusi ..... pojde si proste pre startovne, ak Simona odstupi, kto by nechal lezat na podlahe bubaciky?
Reagovat
tommr
a píšu snad někde, že by měla účast na TM odmítnout? Pokud dostane šanci tak tam samozřejmě hrát bude. Jen jsem vyjádřil názor, že ze sportovního/výsledkového hlediska by pro ní bylo lepší hrát ET kde může něco vyhrát, protože tam nebude tak nervózní zatímco na TM by asi nervózní byla a tudíž by tam od všech soupeřek dostala nakládačky ...
Reagovat
PetaM
Jako okurky?! :O Boží! :D :D
Reagovat
tommr
Bertensová by na ET nejela jen pokud by odehrála nějakej zápas na TM a to myslím nehrozí. Halepová bude v Singapuru hrát ze stejnýho důvodu jako hrála ve Wuhanu a v Pekingu - kvůli penězům ...
Reagovat
smazaný uživatel
keby to bola nejaka zacinajuca hracka, ktora si potrebuje zarobit, pochopim, ale zenie sa tam, jak keby nemala co do ust :D
Reagovat
tommr
tak pro chudou holku z Rumunska jsou ty milióny dolarů nejspíš prostě neodmínutelný ...
Reagovat
ivecka
Já si zase myslím, že Simona to má v hlavě srovnaný a nebude riskovat vážnější zranění páteře.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli budou tommrovy prognózy vycházet jako před Moskvou, Kiki jde na TM do finále :-)
Od Simony by bylo celkem symbolický, kdyby místo přenechala hráčce, která "odstartovala" Simoninu šňůru na konci sezony...
Reagovat
Hypertac
Zápas jsem neviděl, ale podle výsledku trochu nakládačka. Na TM to bude velmi zajímavé. Snad nebudou ve stejné skupině a dají si to ve finále.
Reagovat
Kytka
Ideální scénář, uvidíme.
Reagovat
tommr
to by byl vzhledem k jejich výkonům z poslední doby malej zázrak, ale v dnešním ženským tenise je možný všechno ... :)
Reagovat
EllNino
Petra měla v roce 2015 podobnou formu a nakonec z toho bylo finále
Reagovat
Frick
http://prask.nova.cz/clanek/novinky/vztah-plekance-a-safarove-prvni-krize.html

No, podle všeho kupříkladu nebyla na jeho 1000. zápase NHL.

Jako vzhledem k délkám Lucčiným předchozím vztahům by se nebylo co divit.
Reagovat
Hypertac
Přesně tak. Lucka vypadá jak andílek, ale taky nevím o tom, že by s někým dlouho vydržela. No jo celebrity to mají asi v popisu práce.
Reagovat
Kytka
S Tomášem Berdychem vydržela řadu let.
Reagovat
Fandina
8 let
Reagovat
Kytka
Právě.
Reagovat
ivecka
Já se vám divím, že čtete takový sračky. Někdo tajný si něco vymyslí a vy už spřádáte skutečnosti. To nemá úrověň.
Reagovat
Fransoas
Pokud by startovala Simona,tak Kikina je mimo hru.V opačném případě by se jí Karolína nezbavila ani na TM.
Reagovat
EllNino
Bude na TM, nedivil bych se, kdyby se třeba dostala do finále :) ...v dnešní době a trendu, kdy se začíná stávat spíš pravidlem, že nasazení se mění v nevýhodu
Reagovat
blixa
No a je to. Můžeme otvírat šampáňo :D Kája si asi platí věštírnu v Delfách, že věděla, že to dneska nemusí hrotit :D. Navíc Simona tak na 99% startovat nebude, takže Kikina stejně postoupí.
Reagovat
Chrenda
Simona 100%, jinak je šílená.
Reagovat
Kytka
Simona tam přijede, pro startovné aspoň.
Reagovat
Chrenda
To by byla opravdu za vyžírku. Však se uvidí.
Reagovat
Kytka
Vzhledem k tomu, jak se poslední dobou Simona změnila by mně to nepřekvapilo. Bývala to sympatická holka, ale to už je pryč.
Reagovat
blixa
Básník Kytka se zase rozohnil ;-)
Reagovat
Kytka
No uvidíme.
Reagovat
blixa
"Ať vám ty stříkačky pěkně stříkají !!" ;-)
Reagovat
Kytka
Co je zase tohle. Se stříkačkami?
Reagovat
blixa
No jo, citoval jsem to blbě, ta paměť ... "Ať vám ty vaše stříkačky fungujou!" je správně ;-)
Reagovat
sosna
Tak za bojovnost by si zasloužila TM spíš Kiki, na Mají jsem dneska fakt naštvaná. Ale i tak vrátila k TM.
Reagovat
sosna
na Kaju
Reagovat
tommr
a v čem byla Bertensová bojovnější než Karolína? Obě čtyřikrát za sebou selhaly když o něco šlo. A dneska měla Karolína o poznání silnější soupeřku ...
Reagovat
sosna
Kája bojovala jako hadrová panenka. Ano, Zvonareva byla rozjetá, ale Saša není žádné ořezávátko.
Reagovat
lars
Karol v nedeli hrala finale na vychodnim pobrezi Ciny. Bertik uz v ty dobe byl v Moskve a vic nez tyden mohl trenovat v hale.
Karol se musela vyporadat s jetlagem a zacla trenovat v hale v Moskve az tento tyden.
Reagovat
smazaný uživatel
Vtipný, jak sílu soupeřek komentuješ podle svých potřeb...
Reagovat
tommr
komentuju to tak jak to vidím. Zvonareva dneska podala vynikající výkon a s Karolínou si doslova pohrávala jako kočka s myší. Sasnovich byla naopak stejně zoufalá jako Bertensová a vyhrála jen díky tomu, že Bertensová zápas dohrávala v naprostý psychický křeči ...
Reagovat
blixa
Tak oběma šlo o hodně, Kikině o TM a Saše o TOP 10 na příští rok.
Reagovat
smazaný uživatel
Saša není Stázka :-)
Reagovat
tommr
Sasnovich má do top-10 hodně daleko a podle mýho názoru se tam ani nikdy nedostane. Nesplet sis jí náhodou se Sevastovou?
Reagovat
Kytka
na posledním turnaji ve finále, které nevyhrála (aby mně zase někdo nenapadal, že mám nepřesné informace), ale tam se dostala před Kiki o víc bodů než těch 10.
Reagovat
Kytka
Sasnovič jde o umístěné do 32 místa a tím pádem nasazení na AO. Do desítky daleko.
Reagovat
tommr
přesně tak. O to nasazení se mimochodem přetahuje s Katkou Siniakovou. Doufám, že Katka dneska taky vyhraje a nenechá si Sasnovichovou moc odskočit ...
Reagovat
Kytka
No, tak má Karolína víc štěstí než Kiki. I když ta se rvala jako lvice. A máme dvě holky v Singapuru. No jsem nakonec moc ráda. prostě mně to nedá nefandit Káje.
Reagovat
tommr
spíš bych řek, že Karolína byla mín tragická než Bertensová. Nevěřil jsem, že by mohla Bertensová selhat ještě počtvrtý za sebou, ale musím uznat, že jsem jí podcenil ... :)
Reagovat
blixa
A to je co říct :D :D
Reagovat
com
no slava :) A kulhajici Halepka at se neodhlasuje, at ma Karolina ve skupine snadnou korist :D
Reagovat
Kytka
Kéž by. Hlavně si přeji ať nejsou s Petrou v jedné. Tak nakonec už se může jen připravovat na TM. Budeme tam snad mít komplet fedcupový tým.
Reagovat
tommr
budeme tam mít stoprocentně kompletní FC. Některý účastnice TM se ani do FC nevejdou ...
Reagovat
aligo
Karolína bude snadná kořist...
Reagovat
Kytka
Je to ženský tenis, prostě houpačka, neodepisovala bych ji.
Reagovat
Blondie
Kiki, ty jsi trdlo. No, negratulace Karolíně. Byť se vsadím, že teď si odpočine a udělá dobrý výsledek.
Reagovat
PetaM
Nemá čas odpočívat :D :D Musí balit a jet do Singapuru. Cesta tam trvá tak den a půl. Potřebuje překonat jet lag a být ready na první zápas, který může být už v neděli ...
Reagovat
Fandina
Tak jsem si to našla a když vyrazí dnes z Moskvy v 23:55 s mezipřistáním v Dauhá, bude v Singapuru zítra ve 20:15.

Když vyrazí z Moskvy dnes ve 20:30 přes Helsinky, bude tam zítra v 16:30.

https://www.google.com/flights?lite=0#flt=/m/04swd.SIN.2018-10-17;c:CZK;e:1;sd:1;t:f;tt:o

Přeji příjemný let!!!
Reagovat
PetaM
Za předpokladu, že si do Moskvy vzala vše, co bude potřebovat v Singapuru ... :)
Reagovat
tommr
a co by mohla v Singapuru potřebovat co nepotřebovala v Moskvě?
Reagovat
PetaM
Já nevím :D Třeba nějaké lepší šaty (pokud si nějaké do Moskvy vzala, nejela tam rovnou z Číny?), nějaké zásoby :D Já fakt nevím, co tenistky s sebou pořád tahají :D :D
Reagovat
Fandina
Kvůli šatům přece nepoletí kus světa zpět a tam. Nechá si je poslat, nebo je mohla mít s sebou, že pojede na TM třeba jako jedna z náhradnic myslím nebylo pochyb už delší dobu.
Reagovat
Fandina
Nebo si je dojde koupit. :-))
Reagovat
Fandina
A jinak samozřejmě, že lepší šaty si sebou vozí každá žena, obvzlášť když jsou na turnajích jako mají tenistky vždycky nějaké oficiality, kterých se tenisté učastní, party a podobně, kde je společenské oblečení potřeba. Takže nepochybuji o tom, že šaty měla s sebou jak v Tokiu, tak v Pekingu a nebo kde všude hrála. Jiná věc je, jestli na TM nemají být nějaké speciální a třeba nemá smlouvu se sponzorem, potom to asi bude řešit jinak, ale vždycky je cesta, že se šaty dají poslat.
Reagovat
Fandina
Já byla minulý týden s manželem na rekreaci v lázních a samozřejmě, že jsem si vzala s sebou šaty a boty, které by se hodily třeba do divadla. Nakonec jsem je využila. :-)) A to dělám vždycky, když opouštím domov na delší dobu.
Reagovat
PetaM
Fakt netuším, co holky s sebou všechno tahají. Dámská kabelka je mi záhadou doteď a to jsem se pro jistotu nedíval do dámského kufru ... :D :D
Reagovat
Fandina
A ještě dámská kabelka, pravda, ta se také musí hodit ke společenským šatům. A co tam holky mají? Hlavně doklady, peníze, platební karty a určitě třeba rtěnku :-)). Jinak vlastně to, co páni dají do kapsy, také mobil. Málokteré dámské oblečení v sobě skrývá kapsy :-)). Takže taková kabelka je spíš praktickou záležitostí :-)).
Reagovat
Fandina
Co nemám, to si koupím :-)).
Reagovat
lars
dulezite veci na TM ji muze privezt nekdo jiny napr. manzel
Reagovat
ivecka
Já nechápu, proč si myslíte, že jí něco bude chybět v Singapuru. Ona a její tým jistě počítal, že se to může stát a jsou na takovou situaci dobře připraveni. Ou ou, že by jí chyběly nějaké šaty nebo rtěnka??
Reagovat
PetaM
Jde o to, že jela celou Asii (Tokio - Wuhan - Peking - Tianjin) a rovnou do Moskvy. Doma nebyla od cca 15. září. Prostě jsem jen spekuloval, jestli už si 15. září sbalila na cestu do Singapuru, to je vše.

Pro mě za mě ať si chodí třeba nahá v tom Singapuru, je mi to opravdu jedno, jen mě to zajímalo a napadlo, tak jsem to napsal. Znám holky a vím, kolik věcí potřebují na jeden den. Natož na více jak měsíc bez zastávky doma :D Jinak mě to vůbec nepumpuje ...
Reagovat
Kytka
Ale nakonec si to Karolína uhrála díky vítězství v Tokiu a na posledním turnaji v Číně. Na asijské tůře byla Kiki marná. Takže zásluhy tam jsou. I když dnes to byla hrůza.
Reagovat
Fandina
Přesně, Kája si to uhrála všechno sama, jinak by na osmém místě v race nebyla.
Reagovat
Kytka
na posledním turnaji ve finále, které nevyhrála (aby mně zase někdo nenapadal, že mám nepřesné informace), ale tam se dostala před Kiki o víc bodů než těch 10.
Reagovat
tommr
Karolína byla lepší až do Madridu, pak byla pár měsíců lepší Bertensová a závěr sezóny měly obě slabej. V součtu byla Karolína nakonec o těch 130 bodů z Tianjinu lepší ...
Reagovat
Fandina
čtvrtý MB, ale je to tam.

gratulka Alex a Káje!!!
Reagovat
Fandina
Jde do tuhého, Bertens přitlačuje a Sasnovich se nechce dát. Ale Tildenův game je její, i když to bylo z 40:0 nakonec přes schodu. Alex go pojď davaj!!!
Reagovat
Fandina
shodu
Reagovat
blixa
Boužel to vypadá, že Kikina je na koni. Chjo.
Reagovat
com
neudrzela oprate a spadla :D A Karolina je game od Singapuru :)
Reagovat
Fandina
bojím se, že přijde taxis
Reagovat
bIbec
Stejnak nevím, koho by jako Kája chtěla porazit na tom TM-ku s takovou "formou". Možná tak maximálně tu Petru ;D
Reagovat
PetaM
Jenže ta by se nenechala :D
Reagovat
bIbec
asi né, no. Takže nikoho :-)
Reagovat
bIbec
ježiš, tak to nakonec Bertens pohnojila. To bude ostuda v tom Singapuru. Chudák Kája :-(
Reagovat
PetaM
S tím, co dnes (a v poslední době) předvedla Kiki nevím, co by tam zase pro změnu dělala ona :D Jedou tam jen 2 holky ve formě, Caro a Naomi (a ta možná neunese atmosféru) :D :D
Reagovat
tommr
Wozniacká už to má v kapse ... :(
Reagovat
lars
ostuda je ve vedeni WTA, ze neni mezi TM a premier turnajem v Moskve tyden pauza
Reagovat
tommr
kdyby tam byla pauza tak si zase někdo bude stěžovat, že je sezóna zbytečně o týden delší ...
Reagovat
lars
Teniste maji pred TM tyden pauzu a o stiznostech zbytecne pauzy pred TM nevim
Reagovat
EllNino
Brejk je zpět, tak makej Kiki :)
Reagovat
Frick
https://scontent-frx5-1.cdninstagram.com/vp/5bd2731862b1acf00384829a36336a76/5BC97CCC/t50.12441-16/43862694_1970092886413783_6539212702080916486_n.mp4

Fakt povedený video.
Reagovat
EllNino
stává se z tebe ještě větší prase, dřív jsi aspoň mluvil trochu k tenisu, teď už jsi regulérní troll
Reagovat
Frick
Dyť víš, že mám tu apatyii. A vy my s ní nepomůežete...
Reagovat
Frick
Poslední zápas, kterej jsem viděl, byl ten Lucky v Quebecu.
Reagovat
EllNino
smutný
Reagovat
blixa
Já ti říkal, že si to máš hodit. Pak to povolí, apatie, deprese, svěrače, prostě všechno ! :D
Reagovat
Fandina
Kájiny škoda, ale Zvonareva hrála výborně a Kája se nějak nemohla rozehrát a když už se jí začalo dařit, byl konec. Škoda.
Reagovat
Fandina
Bertens se Sasnovich svoje podání ve druhém moc nedržela, ale to poslední na 6:4 zvládla přesvědčivě. Tak jsem zvědavá na Alex ve třetím, moc tomu nevěřím, ale šanci má. Davaj!
Reagovat
com
vzdyt uz vede :)
Reagovat
Fandina
hlavně to nezakřikni, ty vždycky slavíš a pak to nevyjde

doufám, že si Alex bude držet podání, ve druhém jí to nevyšlo. Davaj!!!
Reagovat
com
Bertenska ma uz ve tvari beznadej :D ..rozlicuje se tam jak maly decko, pochybuju ze to kazi schvalne, jak si to tu nekdo mysli :)
Reagovat
Fandina
Beznaděj tam nevidím, snaží se a chce vyhrát, to tam vidím, ale doufám, že Alex to dá. Ta má v obličeji pohodu, ale také snahu vyhrát.
Reagovat
Fandina
Bertens Sasnovich je celkem pěkný tenis. Alex teď srovnala na 4:4. Tak držím palce, aby ty dva game zvládla. Go pojď davaj!
Reagovat
Blondie
přeju to Kiki. Takže Karolína může slavit :D komu fandím, prohrává.
Reagovat
Fandina
Ne, jen jsem to napsala, tak si prohrála podání.
Reagovat
Chrenda
Tak já myslím, že už toho všechny hráčky mají plný brejle a útrpně dokončují sezónu. Obviňovat Karolínu, že to vypustila je asi možné, ale je taky možné, že už fakt mlela z posledního. Když přihlédne člověk k té čínské tůře a těm strašným přesunům a jet legu, tak bych se vůbec nedivil.

Každopádně Simona na TM hrát 100% nebude, to by byla vážně šílená, kdyby riskovala, že si totálně oddělá záda a bude muset ukončit kariéru. Tedy myslím, že to věděly všechny holky i Svitolina (ta by neriskovala, že o turnaj přijde, je to Ukrajinka) a proto hrají, jak hrají. Však to znáte, je-li jistota, opadá bojovnost.
Reagovat
skott
To je nesmysl. Hráčky můžou tušit, jak to se Simonou vypadá, ale dokud to nemají oficiálně potvrzené, určitě nic vypouštět nebudou, aby potom seděly v Singapuru jenom v hledišti.
A Elina vypustila Moskvu z jiného důvodů. Před dvěma lety jí tam vyhrožovali zabitím a ona řekla, že už se tam vracet nebude, protože to prý organizátoři brali na lehkou váhu. Stejně tak tam nehraje většina Ukrajinek, protože mají strach z reakcí. Stačí se podívat jak to schytává od svých ¨fanoušků¨ Lesja Tsurenko.
Reagovat
Chrenda
Tak to je jistě možné, ale ani na vteřinu bych neuvěřil, že kvůli této hrozbě by riskovala, že se na TM nedostane. To jsou takové prachy a prestige, že tomu se moc odolat nedá, zvlášť když jsi z Ukrajiny.
Reagovat
skott
na tom vůbec nezáleží odkud hráčka je. Elině nikdo nebránil se přihlásit, věděla, že narozdíl od loňska visí její účast na vlásku, přesto se spoléhala, že si to nahraje jen v Asii.
Reagovat
Chrenda
Však proto myslím, že věděla, že to Simona na TM zabalí. :-)
Reagovat
com
brejk je tam :) Karolina muze davat chladit taky sampano :D
Reagovat
Dobry-den
Halep se odhlásila ze Singapuru. Jenom se čeká, než to bude oficiální...
Reagovat
com
nemyslim si.. dokud to nemaj cerny na bilym, tak by tak urcite neriskovali
Reagovat
Dobry-den
třeba ji viděly v Moskvě kulhat...
Reagovat
com
no ja bych teda radsi Kvitove i Karoline pral na TM kulhajici Halep :D nez Bertens, s kterou by to projeli
Reagovat
Hector21
uff, to jsem se zase zapotil...

o prsa čínské gymnastky, ale je to tam Nasti ;)
Reagovat
pockerface
Tak v Moskvě je to asi s manželem nebavilo. A rychle směr Singapur a nabírat síly. Buď si zahraje od začátku nebo bude náhradnice. A kdyby nic, tak si udělají s manžílkem hezkou odpočinkovou dovolenou.
Reagovat
lars
neblabol
Reagovat
smazaný uživatel
Nemá tam co dělat, právě kvůli takovým výkonům, kterých bylo spousty. Lidé za to sledování platí a ona na to kašle.
Reagovat
d@ve
Tak nevím, z čeho se v Moskvě radují víc. Jestli z výkonu a výhry Věrky nebo z následného postupu Ukrajinky na TM. :))
Reagovat
lars
z vyhry Zvonika
Reagovat
tommr
dneska to byl od Karolíny ostudnej výkon, kterej se nedá ničím omluvit. Naprostý selhání. Zvonareva si s Karolínou hrála jako kočka s myší. Bál jsem se, že takhle ostudně dopadne se Sevastovou, ale že jí zničí mamina, která se marně pokouší o návrat do špičky by mě ani ve snu nenapadlo ...
TM už nemá Karolína ve svý moci a popravdě řečeno si ho za to co letos předvádí ani nezaslouží ...
Reagovat
Blondie
bohužel postoupí na TM. Kiki to podělá. Zůstane zápas nebo dva před TM a bude se tím roky trápit!
Reagovat
Carloss
tommr: já to teda neviděl, ale Karolíně patří velký plus že o TM bojuje do posledního turnaje. v Asii měla dva velmi dobré turnaje a na TM si hrát zaslouží. nicméně Kiki Bertens má letos famózní sezónu a popravdě by si za ni na TM zasloužila hrát taky. uvidíme jak na tom bude Halep a jestli (pokud by to nevyšlo) na TM Karolína nepojede jako náhradník. její šance hrát na TM vidím pořád dost velký. :)
Reagovat
tommr
no dneska teda rozhodně nebojovala. Už se dokonce objevujou spekulace o tom, že Karolína už před zápasem věděla, že Halep na TM nepojede a proto dnešní zápas vypustila. Uvidíme co je na tom pravdy ...

Karolína každopádně do Singapuru poletí. Bud jako přímá účastnice nebo jako náhradnice. V tom druhým případě by jí pak ještě nejspíš čekala Elite Trophy v Zhuhai ...
Reagovat
smazaný uživatel
A tohle mě přesně štve, vypadalo to tak, že na to opravdu kašlala a šetřila síly. Jak si na to přijdou pak diváci, kteří platí za sledování zápasů? A kde je psáno, že tohle neudělá i na TM, když se podobně vykašlala i třeba na grandslamový zápas se Sharapovou? U Kvitový aspoň víme, že to takhle nevypustí, sice prohraje a pak řekne, že je pro ní úspěch, že tam byl a vše ostatní byl bonus, ale alespoň to není tak ?vokatý?...
Reagovat
lars
A me stve machrovani J.Gatlina po dopingovym trestu
Reagovat
lars
kdyby Karol nebojovala, tak by Zvonik promenil hned 1. MB a ne az 4.
Reagovat
tommr
začít bojovat až za beznadějnýho stavu když člověk čelí mečbolům je trochu pozdě, nemyslíš?
Reagovat
lars
? proc si psal, ze dnesni zapas vypustila?
Reagovat
lars
* a proc si ......
Reagovat
Nenela
Ale no tak, treba jenom mela zrovna menstruaci. Nebo migrenu. Proste blby den a vy hned vymyslite konspiracni teorie. O vyhru ji urcite slo.
Reagovat
ttopi
On ti jen odpovídá na to, že kdyby zápas chtěla prohrát, nechá soupeřku proměnit hned první MB a zbytečně nehraje další výměny. Je to celý nesmysl.
Reagovat
smazaný uživatel
a co ked to nebolo, ze pliskova bojovala, ale verca bola proste nervozna, a preto premenila az ten stvrty.
Reagovat
ttopi
To se mi nezdá. Plíšková byla v poslední hře na příjmu. Prostě zareturnuju nenápadně do sítě, nebo vedle.
Reagovat
smazaný uživatel
nevidela som to, len spekulujem :)
Reagovat
ttopi
Já to taky neviděl.

Leda že by u těch MB bojovala právě z toho důvodu, aby to vypadalo, že "prohrát" nechtěla. Kdo ví, ale nevěřím, že by riskovala, že Halepová nakonec nastoupí a ona se do hry nedostane...
Reagovat
lars
A proc si "nevidela som to, len spekulujem " nenapsala ve svem komentari z 17.10.2018 14:44 ?
Reagovat
smazaný uživatel
pretoze som to napisala az v komentari z 17.10.2018 14:52
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist