Plíšková otočila duel s Beckovou, Smitková a Strýcová v Miami končí

26. 3. 2015, 18:29
Aktuality 220
WTA MIAMI - Sice s problémy, ale přeci. Karolína Plíšková v Miami otočila zápas s Němkou Annikou Beckovou a i na osmém letošním turnaji vyhrála alespoň jeden zápas. V Key Biscayne dnes naopak vypadly Tereza Smitková a Barbora Záhlavová-Strýcová, která prohrála už třetí zápas po sobě.
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková zvládla vstup i do svého osmého turnaje v sezoně. Dnes v Miami sice s Annikou Beckovou prohrála první set a ve druhém byla brejk dole, zavčasu se však dostala do tempa a vývoj utkání otočila.

Třiadvacetiletá Češka se dnes nemohla opřít o svou tradiční zbraň servis. O ten v úvodních sedmi gamech hned pětkrát přišla a prohrávala 2-6 a 2-3. Pak se ale začala více prosazovat na returnu, své podání si prohrála už jen jednou a nakonec nad o dva roky mladší Němkou zvítězila po téměř dvou hodinách hry 2-6 6-3 6-4. Letos Beckovou porazila už podruhé.

V Miami Plíšková startuje potřetí v kariéře a poprvé postoupila do 3. kola. Navíc už nyní má až do čtvrtfinále cestu vymetenou od nasazených soupeřek. V sobotu se ve třetím kole utká s teprve sedmnáctiletou Španělkou Paulou Badosaovou Gilbertovou. Ta v prvním kole smetla Petru Cetkovskou a dnes porazila 6-1 7-5 Číňanku Saisai Zheng, která nastoupila místo zraněné krajanky Shuai Peng.

V případném osmifinále by světová čtrnáctka Plíšková narazila buď na přemožitelku Marie Šarapovové Rusku Darju Gavrilovovou, Japonku Kurumi Naraovoou, která vyřadila nasazenou Francouzku Caroline Garciaovou.

Další dvě Češky dnes úspěšné nebyly. Tereze Smitkové se v Miami povedlo ukončit sérii čtyř porážek, když se v prvním kole proti Rusce Vichljancevové oklepala z kanára, druhou výhru už ale přidat nedokázala. Proti jednatřicáté nasazené Rumunce Irině Camelii Beguové naopak přišla o náskok setu a podlehla 7-5 4-6 4-6.

Dvacetiletá rodačka z Hradce Králové v první sadě prohrávala 1-4 a byla dva brejky dole, přesto dokázala dějství strhnout na svou stranu. V druhém setu se Smitkové povedly dva rebrejky, ale od stavu 7-5 a 3-3 už ani jednou nedokázala sebrat soupeřce servis, sama neodvrátila ani jeden ze dvou brejkbolů a premiérová účast v Key Biscayne tak pro ni skončila.

Beguová si vybojovaným vítězstvím zajistila souboj se šampionkou z roku 2012 Agnieszkou Radwaňskou, které se letos zatím příliš nedaří. Polská svěřenkyně Martiny Navrátilové ve svém úvodním zápase na turnaji zdolala 6-4 7-5 dvacetiletou Slovenku Annu Karolínu Schmiedlovou.

Trochu nečekaně skončila devatenáctá nasazená Barbora Záhlavová-Strýcová. Zatímco na prvních šesti turnajích sezony minimálně přes první soupeřku vždy přešla, v Indian Wells i v Miami ztroskotala hned v prvním zápase a navíc neuhrála ani set. Po nezdaru proti Pavljučenkovové dnes podlehla v prvním vzájemném duelu 5-7 2-6 Francouzce Kristině Mladenovicové, která v předchozích kole vyřadila Kláru Koukalovou.

Plzeňská rodačka, jež v sobotu oslaví 29. narozeniny, tak prohrála třetí utkání v řadě. Černou sérii načala v druhém kole turnaje v Dauhá, kde neproměnila mečbol proti Venus Williamsové.

V pátek budou o postup do 3. kola usilovat ještě Lucie Šafářová, jež narazí na Johannu Larssonovou ze Švédska, a Nicole Vaidišová. Ta vyzve světovou trojku Simonu Halepovou.

• WTA PREMIER MANDATORY MIAMI •
USA / Florida, tv. povrch, 5.381.235 dolarů
čtvrteční výsledky (26. 03. 2015)
• Dvouhra - 2. kolo •
Karolína Plíšková (14-ČR) - Becková (Něm.) 2-6 6-3 6-4
Mladenovicová (Fr.) - Záhlavová-Strýcová (19-ČR) 7-5 6-2
Beguová (31-Rum.) - Smitková (ČR) 5-7 6-4 6-4
Gavrilovová (Rus.) - Šarapovová (2-Rus.) 7-6(4) 6-3
Wozniacká (4-Dán.) - Brengleová (USA) 6-0 6-1
A. Radwaňská (7-Pol.) - Schmiedlová (SR) 6-4 7-5
Makarovová (8-Rus.) - Knappová (It.) 6-1 6-3
Petkovicová (9-Něm.) - McHaleová (USA) 6-2 6-2
Suárezová (12-Šp.) - Vögeleová (Švýc.) 6-3 6-1
V. Williamsová (16-USA) - U. Radwaňská (Pol.) 6-3 6-2
Cornetová (22-Fr.) - Vesninová (Rus.) 6-4 6-1
Stosurová (23-Austr.) - Parmentierová (Fr.) 6-1 3-6 6-0
Naraová (Jap.) - Garciaová (25-Fr.) 6-3 7-6(9)
Svitolinová (26-Ukr.) - Jovanovská (Srb.) 6-3 7-6(3)
Kanepiová (Est.) - Lepchenková (28-USA) 6-2 6-4
Badosaová (Šp.) - Saisai Zheng (Čína) 6-1 7-5
• Čtyřhra - 1. kolo •
Kudrjavcevová/Pavljučenkovová (Rus.) - Koukalová/Siniaková (ČR) 6-2 6-0
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

220
Přidat komentář
Pavol
Teraz sa uz len musi drzat hesla - Co ta nezabije to ta posilni. Takze najblizsie dve kola moze hravo zvladnut. Len nepodcenovat superky !!!
Reagovat
vrabejka
Jinak dbes Nicole proti Simce na centru :)
Reagovat
Frick
Tak je fakt, že v FC to nebylo kdo ví jaké. Ty soupeřky byly skutečně slabé a nedá se říct, že by je Karol nějak vyloženě "vymazávala z kurtu".

Tehdy jsem si třeba fakt myslel, že Karolína prožívá období, kdy, řekněme, nemá nejlepší formu, ale její výsledky v Dubaji tyto chmury vymazaly.

Nicméně je fakt, že pořád ji z letoška trochu chybí nějaký skutečný "big win". Možná v nejbližších dnech přijde další šance...
Reagovat
Frick
Tak nepřijde. Aspoň ne ta, kterou jsem čekal.
Reagovat
vrabejka
A proto by byla skoda kdyvy ne vyuzila příznivého losu
Reagovat
Frick
Je to tedy jistě on?
Reagovat
smazaný uživatel
To nemáš nic lepšího na práci než řešit kraviny? :-)
Reagovat
Fandina
A proč tě to zajímá?
Reagovat
Frick
Když někdo trefí tělo soupeřky, tak je to winner nebo vynucená chyba?
Reagovat
gigin
Od hlavy po pas winner, zbytek je chyba, ale nevynucena.
Reagovat
Frick
Fakt? Já skutečně nevim. :o)
Reagovat
Roger_Federer
Ja jsem myslel, ze bylo pravidlo, kdyz trefi primo do cela, tak se to pocita jako vyhrany gem bez ohledu na stav.Mozna to ale zrusili.
Reagovat
freeteepek
Dneska teda Karolína měla s tou outsiderkou co dělat! Kdykoliv jsem vsadil, že vyhraje servis, tak ho ztratila. Hrůza:-(
Reagovat
tommr
Becková je nebezpečná hráčka a nevyplatí se jí moc podceňovat. Karolína zaslouží velký uznání, že ten zápas dokázala otočit i když jí zjevně moc nedařilo na podání ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to byla pohoda. :) Až do stavu 3:0 ve 2. setu to vypadalo, že Caro nadělí dva kanáry, ale pak začala Brengle aspoň něco hrát a stačilo jí to na jeden gem... Je fakt, že soupeřka nepředvedla skoro nic (tuším, že v 1. setu neměla Brengle žádný winner a 14 UE), ale i tak to byl od Caro pěkný výkon. Skoro se dá říct, že větší problémy než soupeřka jí dneska dělal ten vítr. Já už ale vím, že má Caro pěkný zadek, takže příště foukat nemusí. :) Jinak při pozápasovém rozhovoru jsem si všiml, že má Caro hodně zajímavé náušnice. :)

Ve 3. kole s Kaiou to bude určitě mnohem těžší zápas... Abyste neřekli, že tady obdivuju jenom svoje favoritky, tak sem dám i jednu fotku Kaiy, která mě teda hodně nadchla. :)
http://i.imgbox.com/okGQG4bL.jpg
Reagovat
janek_da
Zrovna jsem chtěl napsat, že obdivuješ jenom svoje favoritky. Zase máš štěstí, žes tomu unik.

btw: Monča už letos neproměnila okolo 16 SP/MP
To se musí zlomit. Holka je pozitivní, neskládá se po neproměněných klíčových míčích, zvedne se a bojuje dál.
S tou sítí máš pravdu. Je ten typ postupného útoku. A takhle se ochuzuje o dost bodů. Podobný problém jsme v Cvokhausenu měli s Luckou Š. Teď zapracujem na Monči.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, Monča bojuje a pořád se povzbuzuje, ale pak ji zase srazí zbytečná chyba... Tak snad to zlomí na antuce. Tam mívá lepší bilanci než na hardech.
Reagovat
Fandina
Venus s Ulou na place. A Venuše má zajímavé šatičky. Pěkné, pěkné!
Reagovat
Fandina
Venus má první set, podle předpokladů je lepší. A Ula má také zajímavé šatičky. Vzadu hezky krajkované.
Reagovat
sprchon
Paráda, gratulace! :)
V úvodu hrála i Madison dobře, fakt se snažila a hrál se pěkný tenis. Postupně se ale začalo její snažení jevit jako beznadějné, což potvrzuje výsledek 6:0 a 6:1. :)
Reagovat
Fandina
gratulka. V prvním setu kanár a pak také přesvědčivě. Super!!!
Reagovat
misa
mě dnes nepotěšily.
Reagovat
sprchon
To asi málokoho tady...
Hlavně, ať to zítra Lucka dá. ;)
Reagovat
mahycek
Delpo, teď prohrál s Vaškem, ale bylo to vyrovnané a zanechal dobrý dojem po zranění. Ale bude to mít těžké, vrátit se do Top 10.
Reagovat
smazaný uživatel
Moc reálně to u něj nevidím. Po té 1. pauze mu taky trvalo hodně dlouho, než se dostal aspoň na dostřel své někdejší výkonnosti. A se zdravím to asi už o moc lepší nebude, dřív nebo později ho ta zápěstí zase dostanou. Teď hlavně potřebuje uhrát nějaké body na turnajích, kde je na chráněný ranking, taky se může stát, že pak bude muset objíždět challengery.
Reagovat
Frick
A nemůže po vyčerpání PR ještě dostat WC? To by mu přeci rádi dali, ne?
Reagovat
Frick
Ty můžou být jen tři (pokud je to na ATP stejné jako na WTA), ale když si to člověk vezme, tak můžou být velmi užitečné. Na pěti turnajích na PR by se JMDP tak nějak rozehrával, tak posledních třech na PR by to již mělo jasně vzestupnou tendenci, kterou by právě zůročil na dalších třech turnajích na WCMD...

Poté by již třeba mohl mít dostatek bodů aspoň na TOP 100...
Reagovat
sprchon
Zatím super. Ale i Madison se snaží a hraje se pěkný tenis. :)
Reagovat
sprchon
První set = velká paráda. Obě hráčky hrajou slušně, Caro ale skoro všechno vychází, nehraje ty kopce. Prostě radost pohledět. :)
Reagovat
tommr
v pinkání je Wozniacká bez konkurence. Porazit jí může jen dobře hrající útočná hráčka. Brengle bude ještě ráda když uhraje aspoň jednu hru ...
Reagovat
blixa
Není, třeba Simona dokáže Caro upinkat ;-)
Reagovat
tommr
Halepová ale není žádná pinkálistka ... :)
Reagovat
blixa
Simona je to co zrovna potřebuje. Takže když je třeba tak i pinkálistka.
Reagovat
sprchon
Pravda. :D Ale celkově je taková o něco útočnější a přesnější pinkálistka.
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.facebook.com/petrakvitovaofficial/photos/a.582809258449824.1073741828.185199214877499/912251558838924/?type=1&theater
Reagovat
smazaný uživatel
ale nevěděla jsem že to Petra umí s nářadím :)
Reagovat
blixa
To je bordel. Holky dřou v emerice, padaj tam jak hrušky a Petra se chystá na steaky !!! :D :D
Reagovat
sprchon
To víš, nechce tu přípravu podcenit, na Wimbledon musí být silná. :)
Reagovat
Frick
Anglický návod je zničen, musím zkusit francouzský. "Le gril" - Co to sakra je?
Reagovat
Roger_Federer
Myslis ze to je v te jeji Monacke rezidenci.?
Reagovat
Frick
Já si nemyslím nic.
Reagovat
darek.vrana
Simpsonovi:)
Reagovat
sprchon
Nojo, nemohl jsem si na to vzpomenout. :D :)
Reagovat
Frick
Petra za 10 minut: Jé, to je moc pěkný zahradní gril. PROČ TEN MŮJ VYPADÁ JINAK?!
Reagovat
Roger_Federer
Mozna by tento rok mela zabalit cely a venovat se grilovani.
Reagovat
Fandina
Ani ne. Měla by už zase začít hrát a všechny porážet.
Reagovat
sprchon
Ještě ty začínej. :D Proč na Petru všichni tak tlačíte? Vrátí se, až na to bude připravená. :) Do té doby ať si klidně griluje.
Reagovat
Fandina
Už aby to bylo!!! Jasně, je to její věc, že teď nehraje, ale přece jenom, vzhledem k tomu, kolik toho už vyhrála, tak mám najednou pocit, že někdo chybí. Kdyby se rozhodla nehrát už vůbec, tak bych si také musela zvyknout. Ale fakt už ať se vrátí ... úsměv
Reagovat
slacker
Petra jeste nesplnila ukol ktery dostala v roce 2011. Byt svetovou jednickou a to vynechavanim turnaju (Rim, IW, Miami) pekne predem posira.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra na to měla an začátku roku 2012. Tuhle příležitost už propásla, sou tam lepší hráčky jak ona momentálně. Je jich tam dost lepších.
Reagovat
slacker
Druha polovina 2014 dala slusny zaklad pred W2015 zdolat Kotu 1. Jenze se to zase prohospodarilo.
Reagovat
sprchon
Hlavně Serena letos vyhraje všechny GS. :D
Reagovat
smazaný uživatel
snad jo :-)
Reagovat
blixa
Nestraš !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Už jen USO.
Reagovat
sprchon
To, že chtěla být numero uno, neznamená, že to tak bude... Já bych taky chtěl dneska vidět Nicole se Simonou, možná že mám i šanci. Nakonec ale volím jiný program. ;)
Reagovat
aligo
teď v expreskách píšou že se odhlásily tak nevím no...:// Snad máte pravdu že je změna v pavouku...
Reagovat
smazaný uživatel
tak na livesportu je že hrají zítra i v oficiálním programu jsou napsané.
Reagovat
aligo
teď jsem to taky našel :)) tak paráda no :D
Reagovat
tommr
zjevně jim uniklo, že se Háčka jen posunuly na místo odstoupivšího páru Peng/Šafářová ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte někdo jestli je Zverev příbuzný od Nataši Zverevové? Nebo je to jen schoda náhod
Reagovat
smazaný uživatel
oprava shoda :)
Reagovat
Frick
výhoda, hra :o)
Reagovat
darek.vrana
Je to její nevlastní otec.
Reagovat
Fandina
Miša nebo hezounek Saša????????
Reagovat
Fandina
Coro go go go!!!
Reagovat
Fandina
Caro ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Na letošní Miami asi nebude vzpomínat ráda. 2:6, 0:6 v 1. kole singlu i deblu... :(

No nic, jdu se dívat na Caro. :)
Reagovat
PH94
Ta tě taky nepoteší :D
Reagovat
sprchon
Aha, konečně budeme zase fandit spolu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
nevíte proč Katka nehraje s Kruničovou. Loni jim to šlo
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.miamiopen.com/en/schedule-and-events/order-of-play/?wd=03-27-2015

Nicole první na centr kurtu.. :D Tak možná kus zápasu nakonec stihnu, když se to bude hrát tak brzo..
Reagovat
smazaný uživatel
Super. že se hraje na Centru, někteří tady měli dokonce obavi že se bude hrát na kurtu bez kamer
Reagovat
smazaný uživatel
sry obavy :)
Reagovat
EllNino
uffff obavi ...tak to už je teda hodně :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
já vím přepsala jsem se :) přece vím že se píše obavy
Reagovat
sprchon
Uvidím prvních 20 minut, super. :) Mohlo to být i horší. :D
Reagovat
sprchon
Nakonec se na kamery nedostanou dvě hráčky top 10 - Genie a Ana. Přednost dostala Vika vs Jelena a americký souboj dvou mladých pušek. A samozřejmě Nicole, to je taky tak trochu američanka, ta ale hraje s hráčkou top 10. :D
Reagovat
Frick
Tak to je dost neuvěřitelný. Ana a Genie. Takovýto tenisový celebrity. Kdyby se nedostaly na kamery hráčka jako Káťa nebo Andrea (jakožto sice hráčky TOP 10 ale bez statutu sportovní celebrity), tak snad, možná... ale toto?

Skutečně neuvěřitelné, když si třeba člověk vezme, že třeba u nás se natáčí všechny fotbalový zápasy až do nějaký pralesní ligy. A tady se nenatáčí zápas, kde jde o desetitisíce USD....
Reagovat
tommr
ten program musel vymyslet někdo kdo nemá rád český fanoušky. Všichni naši nejlepší totiž začínají svoje zápasy současně už od 16:00 našeho času - Nicole proti Halepový, Lucka proti Larssonový, Tomáš proti Chungovi a Háčka proti Aoyama/Voráčová ... :(
Reagovat
sprchon
To máš stejně jedno, aspoň to budeme mít rychle za sebou. :D A na kamery se dostane jen jeden z těchto čtyř zápasů.
Reagovat
sprchon
Vlastně ještě Berdych bude vidět, no... Ale tak dva streamy najednou, to ještě jde. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
jo no ale stejně je to jedno. Protože Háčka ani Lucka na streamu nejsou. Takže Nicole na streamu a Tomáš v TV
Reagovat
sprchon
Těch zajímavých zápasů je tam strašně moc. Ani pro pořadatele to určitě není lehký výběr.
Reagovat
aligo
odstoupily? ://
Reagovat
EllNino
ne !! :D jsou v pavouku změny, budou hrát proti Voryně, protože se poodstoupení Peng a Lucky staly 9. nasazenými :D
Reagovat
smazaný uživatel
nene změna v pavouku. Háčka hrají zítra http://www.livesport.cz/zapas/QZwS8rrF/#prehled-zapasu
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, jen se změnil trochu pavouk, protože se H+H staly nasazenými.
Reagovat
aligo
Díky moc :)) už jsem de lekl :D :D
Reagovat
EllNino
Jinak Lotyška Ostapenko (1997) po výhře v Petrohradu vítězí i na asijském turnaji v Kantonu, už je v emifinále, myslím, že brzy by se mohla dostat do 1. stovky ...nedávno restartovala svou karieru také jiná Lotyška ...Anastasia Sevastova, která byla před několika lety brána jako velký talent, ale zdraví ji přerušilo na čas kariéru :) její tenis se mi líbil, byl po technické stránce ke koukání velice pěkný :)
Reagovat
PH94
Jojo Ostapenko je dobrá :) Zaregistroval jsem jí na juniorským Wimbledonu v zápase proti Vondroušové a hrozně se mi ta její dynamická hra líbila :)
Reagovat
EllNino
přesně tak, a je i docela hezká :) ...za chvíli by mohla doplnit mladice Belindu, Katku stovce :)
Reagovat
PH94
Jojo je to sympatačka :D Brzo ve stovce bude, o tom nepochybuju :)
Reagovat
smazaný uživatel
No i když Kikina porazila i po druhé Češku, tak jí stejně budu fandit kvůli Lucce. Protože kdyby náhodou vybouchla tak aby stále zůstala v TOP 10, víc se ale bojím CSN která má skvělou formu a pro Lucku je to větší hrozba pro TOP 10 než Andrea
Reagovat
vrabejka
Ještě je tu Kája :)
Reagovat
smazaný uživatel
jo ale to je Češka, vlastě bych byla radši kdyby šla do TOP 10 Kája než Lucka.
Reagovat
tommr
přesně tak - já Karolínu taky neberu jako konkurentku Lucky ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Za tisíc korun rovných dohromady tyhle tři :-D Teď se potím u Vaška :-)
Reagovat
Frick
Mohla by sundat Petkovičovou?
Reagovat
smazaný uživatel
snad by mohla
Reagovat
EllNino
já doufám, že jo, když už musela mermomocí začít hrát dobře zrovna proti našim holkám ...:)
Reagovat
vrabejka
Petkovič je hodně bez formy. Věřím ji.
Reagovat
smazaný uživatel
Loni ve 3. kole RG to byla těsná bitva...
Reagovat
tommr
ani náhodou. Petkovicová skončí až v osmifinále ... :(
Reagovat
blixa
Tentokrát výjimečně souhlasím ;-)
Reagovat
sprchon
Ne, že by nemohla. Ale Petko s tím svým štěstím stejně projde dál. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Allez Kiki! Katyně Češek v Miami. :)
Reagovat
EllNino
odpust si to ;)
Reagovat
PetaM
Nech ho ... :D Musí si to aspoň trochu užít, než mu Kiki ve FC Češky zničí :D
Reagovat
smazaný uživatel
Otázka je, jestli Kiki vůbec nastoupí. Minule se teda osvědčila, tak možná jo. :)
Reagovat
EllNino
myslím, že na rychlej povrch do Ostravy se nejvíc hodí García a Kiki, Alize má z nich zase nejvíc zkušeností, ale ve Fed Cupu má zápornou bilanci ...no uvidíme :)
Reagovat
PetaM
No vidíš to, vzhledem k tomu, že nenastoupení se tady bere jako prohra, tak už předem prohrála :D :D
Reagovat
kada.tom
asi poprvý budu fandit Petkovic
Reagovat
smazaný uživatel
už jen kvůli tou, že nebudu číst ty jeho eseje... a to Petko vyloženě nenávidím. Ale hraje proti Mladeně a ta mě dost nasr** loni s Istanbulu s Fran. A to jí ezapomenu
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli já píšu eseje, tak to potom nevím, co píše třeba Vlk... :D
Reagovat
smazaný uživatel
slohovky :D
Reagovat
blixa
Andrea ji v pohodě smázne ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Loni Petra porazila dvě tvoje oblíbenkyně, takže je to taková malá odplata. :D
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, ale pak ji porazila Masha. :) Jinak já už jsem si zvykl, že moje favoritky (hlavně "mladé pušky") občas prohrajou s Petrou anebo taky s Luckou Š. nebo Karolínou. Ale aby prohrávaly proti jiným Češkám, na to bych si zvykal nerad. :D Teda proti Katce můžou, tam je mi to jedno. :)
Reagovat
kada.tom
Báro :-(
to je škody, to je škody ...
Reagovat
smazaný uživatel
Báro Báro :(
Reagovat
EllNino
hotovo
Reagovat
Chrenda
Už je na lopatě a to tak pěkně začal ten rok a zdá se, že je to fuč. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
o to víc mrzí, že si to nenechala na ty mandatory
Reagovat
Chrenda
No přesně, ale možná je fakt zraněná. Nevím.
Reagovat
EllNino
právě ...letos se jí zatim všude vesměs dařilo a na gigantech to nezuročila ...nutno říct, že Nasťa a Kiki jsou dobré hitterky, ale je to škoda, velká...
Reagovat
tommr
obě soupeřky byly víc než hratelný. Je to velký zklamání ... :(
Reagovat
EllNino
no pozor, pokud měly tzvaný den, tak mohly Báru rozstřílet na nudličky, protože Bára na tyhle hráčky moc zbraní potom nemá ...Nasťa i Kiki rozhodně nejsou lehký soupeřky pro 1. zápas ...
Reagovat
EllNino
navíc nevíme, jak je na tom Bára zdravotně, dneska byla před tím servisem za stavu 5:4 hrozně dlouhá pauza ...a od tý doby uhrála Barča 2 hry ...
Reagovat
tommr
ono je to v podstatě jedno - na tom jestli je Bára jen z formy nebo jestli je nějak zdravotně indisponovaná zas tak nezáleží - podstatný je, že tu životní šanci zabydlet se v první dvacítce nezvládla a ted už se do ní jen tak nepodívá ... :(
Reagovat
EllNino
bohužel, zezadu se tlačí další holky a teď jí zase odskočí ...no uvidíme, teď přichází její neoblíbený antukový období, ale zase neobhajuje zhola nic, tak snad se tady zahojí :)
Reagovat
sprchon
To teda fakt není jedno. Jestli je Bára z formy, tak budiž, zase se do toho dostane. Ale jestli je to ta achilovka, tak to vůbec není dobrý...
Reagovat
tommr
já si myslím, že Bára hrála v poslední době trochu nad svoje možnosti. V Indian Wells a v Miami měla jedinečnou možnost vylepšit si svoje kariérní maximum, kterou propásla a ted už se bude jen propadat ... :(
Reagovat
sprchon
To, že hrála trochu nad svoje možnosti, by odpovídalo a z toho taky mohla vyplynout ta případná zdravotní indispozice. Nám nezbývá než počkat na další zápasy nebo na nějaký rozhovor. ;)
Reagovat
Frick
Škoda, že to nedotáhla, když tak krásně ubojovala tu první sadu. Byla by to výhra, která by jí posunula zase o něco dále.

Tak aspoň to první kolo, no...
Reagovat
EllNino
když měla 7:5 1:0 a 40:0 na returnu, byla Begu podle čísel uplně mimo ...ale ona ani jeden nedala a od tý doby byla Begu lepší ....

Báry forma je taky někde v lese ...aspoň, že to ta Kája uhaluzila
Reagovat
EllNino
Báro, kam se poděla ta forma ? ...že by tě tak nasrala ta prohra s Venus ? ...
Reagovat
smazaný uživatel
bojím se, aby to nebylo tou achilovkou :(
Reagovat
EllNino
muže to být samozřejmě, tělu neporučíš ...je to škoda, do Doha to byla pěkná jízda, slušný skalpy...bohužel teď v USA prd ...a zrovna tak velké turnaje ...
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby někdo měl cirka 30 minut čas, tak se může podívat na rozhovor, který s Marií udělala CNBC.. :D

http://www.cnbc.com/id/102538098
http://www.cnbc.com/id/102538112

Maria tam mluví o jejích začátcích v USA, o charitě, o Wimbledonu 2004, o Sugarpova, o nynější politické situaci atd.. :-))
Dobrý rozhovor, fakt se na to když tak podívejte! :-)) Třeba to trochu změní váš názor na ní.. :D :-)))
O Mashe tam mluví ještě Nick Bollettieri, Billie Jean Kingová a Virginia Wade.. :D
Reagovat
sprchon
Dávám si od toho na nějakých 45 min pauzu a jdu se naložit do vany. :) A pak se v klidu kouknu na Caro.
Reagovat
PH94
Ta dnes končí..:D
Reagovat
smazaný uživatel
sprchon...očekával bych, že budeš preferovat spíš sprchu ;)
Reagovat
sprchon
Bejvávalo. :D Dnes už mi tak nikdo neříká, jen na netu mi ta přezdívka zůstala. ;)
Reagovat
Chrenda
Teď se sprchuju já. :-)
Reagovat
Kozoroh
Kája (nejen) dnešním zápasem ukázala, že má výbornou psychiku pro zvládání těžkých momentů. Ač se jí zpočátku nedařilo, tak duel dokázala otočit. Ale obávám se, že bude jedinou Češkou, která dnes postoupí.
Reagovat
Chrenda
Bohužel máš asi pravdu, bo Bára nevypadá na to, že by to dala. :-(
Reagovat
sprchon
Po včerejšku dneska jediná dobrá zpráva - Kája. :)
Jinak dneska zatím konec Stefanie a postup Carly, konec Terky, teď postup Petky... Báře to teď taky nejde.
To je tak černý turnaj, že jsem si málem šel do sklepa zamknout kolo...
Reagovat
Roger_Federer
jj..je nase jednicka.
Reagovat
smazaný uživatel
jj...jseš ohraná deska TP...
Reagovat
Roger_Federer
vzdycky zakajhas;)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi to mělo být zakejháš. No, ne vždy, někdy se fakt ovládnu. Když já kejhám, jak bys nazval své výkřiky o Káje jakožto naší jedničce. Vskutku už to působí ohraně. Když ti tyto tvé výkřiky dělají dobře, tož si je nech. Pá pá.
Reagovat
Fredy
Dobře dopodávala zápas. Supéééér! Velká gratulace k postupu do 3. kola. Kájo pojď ! :)
Reagovat
sprchon
Kája to dala! Gratulace. :)
Ale ten servis mě moc netěší, dřív byl u Káji mnohem spolehlivější. Teď je to každý zápas úplně jinak...
Reagovat
blixa
Kája se evidentně teď nepotkává s formou. No aspoň že přeci jen něco uhaluzí.
Reagovat
kada.tom
Karol to zvládla, jen tak dál.
Teď je na řadě ta zdejší "diamantová" naděje :-)
Reagovat
PH94
Kdo je diamantová naděje? :D
Reagovat
kada.tom
nějaká ta Paula ze Španělska, nebo co :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Paula Badosa Gibert :)
Reagovat
PH94
Je dobrá jo? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vlk ji vychlavule, takže to bude možná budoucí megastar. No, jsem na ní dost zvědavá. :)
Reagovat
blixa
Mladá nadějná. 17 let. Nebroušený diamant, prej ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Podle Vlka kombinace Karličky a Garbiňe. Tak je třeba doufat, že bude tentokrát hrát spíš jako Garbiňe, na tu Kája umí, na Carlu ne :)
Reagovat
PH94
No koukám, že to je pořádnej kus ženský :D Snad nehraje tak dobře tenis jako vypadá :D
Reagovat
blixa
Vlk tvrdí že úžasně ... ale myslím, že ji ještě hrát neviděl :D :D
Reagovat
PH94
Skvěle Karol! :)
Reagovat
Fandina
super. Gratulka k postupu. Nádhera!!!
Reagovat
PH94
Nemůže mít Bára nějaký zdravotní problém? :) Připadalo mi, že jsou hrozně dlouhé pauzy mezi gamy..
Reagovat
EllNino
zdá se mi, že od turnaje v Doha jí docela bolí ta achilovka ...
Reagovat
PH94
Měla 5-4 a serv a byla hrozně dlouhá pauza a pak to projela čistou hrou..nevím no :/
Reagovat
sprchon
Taky jsem si všiml, že to asi není úplně ono. :/
Reagovat
Empe
Háčka odstupují? :(
Reagovat
EllNino
nene ...dostaly se na 9. nasazený místo, po odstoupení Lucky a Peng :)
Reagovat
Empe
Beru zpět. Byl to někdo jiný a Háčka mají nové soupeřky - zmátlo mě, že nejdřív jsem viděla změnu u původních soupeřek. Pardon. :D
Reagovat
sprchon
Zmátlo to víc lidí. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kriste pane. Báro!!!!! Co to je?
Reagovat
smazaný uživatel
Kriste pane. Báro!!!!! Co to je?
Reagovat
Fandina
Tak to je škoda, toho prvního setu u Barči. No nevidím to, ale ze začátku to vypadalo dobře. Snad ještě Barča otočí. Báro pojď!
Reagovat
sprchon
Divá Bára za stavu 5:4 podávala na vítězství. Výsledek prvního setu vidíte sami...
Reagovat
EllNino
hlavně měla setbol ...
Reagovat
sprchon
Sice na returnu, ale měla, no... Škoda, všechny naše holky si to dnes komplikují.
Tak teď jde Kája podávat na vítězství. :)
Reagovat
kada.tom
Bože, Báro, takhle prohrát set. Vedeš 5-4 a prohraje 5-7.
Otočit!
Reagovat
smazaný uživatel
Je link na Kaju nebo na Baru?
Reagovat
sprchon
Bára by potřebovala cililink, Kája už vypadá slušně...
Reagovat
sprchon
Ale na kamerách to není...
Reagovat
vrabejka
To vítězství zadarmo nedostane.
Reagovat
sprchon
To jistě ne, ale vypadá to, že bojuje hodně sama se sebou...
Reagovat
sprchon
Bára se až do stavu 5:4, kdy podávala na vítězství v setu, mohla opírat o první servis. Celý set si držela break a úspěšnost 1. podání měla ještě před chvílí 86%.
Teď si ale prohrává podání čistou hrou...
Reagovat
sprchon
Pozor, Kája se vyhnula dvojchybě, odvrátila BB a udržuje si podání. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Káje zlobí servis. Nevím jestli je to povrchem a nebo tím že Kája dnes nemá svůj den (třeba má menstruaci)
Reagovat
sprchon
Tzn. má svůj den :)
Reagovat
smazaný uživatel
přesně :)
Reagovat
sprchon
Holky jsou v úvodu třetího setu velice štědré. Tentokrát udělala další dvě dvojchyby Annika a znovu darovala Káje break.
Připomíná mi to, když mi děda chce dát peníze a já si je odmítám vzít. :)
Reagovat
PH94
Ted už si je ale vezmeš! :D
Reagovat
sprchon
A Kája v tomto gamu udělala pro jistotu na úvod DF a pak dalšíma dvěma DF darovala break. :(
Reagovat
PH94
Už ho zase má :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně Carla.
Reagovat
kada.tom
Karol snad otáčí :-)
Bára si to zatím hlídá :-)
Reagovat
vrabejka
Kájo udělej nám radost a už si drž servisy!!!
Reagovat
sprchon
Game Kája dostala dvojchybou. Hlavně darovanému gamu na zuby nekoukej a v klidu si dál podávej. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kukushkin kurz 3, Bolelli kurz 2, ještě Pospíšil a příští týden si beru dovolenou :-D
Reagovat
Roger_Federer
mas to za melouna?:)
Reagovat
smazaný uživatel
Za tisíc korun rovných dohromady tyhle tři :-D Teď se potím u Vaška :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kájo dobře :) Ještě jeden a bude to v cajku. Bárčo slušné
Reagovat
sprchon
Ta už si s tím poradí. :)
Reagovat
sprchon
Už se rozjíždí. :)
Reagovat
sprchon
To ještě dá, tomu věřte. :)
Bára snad taky... :)
U Stefanie se to sice dalo čekat, ale stejně mě to mrzí, Carlička prostě jede...
Reagovat
PH94
Ted už to vypadá trochu nadějněji, ale pořád je vítězství daleko :) O Báře nepochybuji..tenhle povrch by jí měl sedět :)
Reagovat
EllNino
Loni zápas s Vinci byla pastva pro oči :D ...a pak vedla s Elinou 6:4 4:1 a padla
Reagovat
PH94
U holek každodenní záležitost :D
Reagovat
PH94
CSN bych tady zařadil mezi 5 největších favoritek turnaje :)
Reagovat
sprchon
To určitě... Ale nemusela by mi furt ničit favoritky. :D
Reagovat
PH94
Ta likviduje vše co se jí dostane pod ruku :D
Reagovat
PH94
3-3 :) zkus ještě :)
Reagovat
PH94
4-3 :)
Reagovat
vrabejka
Káj budíček!!!!!!!!!
Reagovat
Chrenda
No jo, ta hlava. Takových BB a nic. No bude si muset ještě počkat na lepší výsledky, zubejda jedna.
Reagovat
PH94
Bohužel asi i Karolína končí :/
Reagovat
Chrenda
Tak tak, co to má s tím servisem. je jak mátoha. Kurňa, bude to muset zachraňovat Nicol zítra.
Reagovat
PH94
Mě se zdálo už na předcházejících turnajích, že i proti slabším hráčkám se často spoléhá na tu svojí silnou hlavu a na to, že v těch klíčových balonech to prostě urve...ale dnes to zatím nějak nejde
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist