Plíšková vyhrála tříhodinový maratón, o životní trofej se utká s Halepovou

20. 2. 2015, 17:08
Aktuality 1056
Karolína Plíšková vybojovala v Dubaji postup do svého osmého turnajového finále v kariéře. Česká tenistka dnes v téměř tříhodinové strhující bitvě udolala Španělku Muguruzaovou 6-4 5-7 a 7-5 a s nejvýše nasazenou Rumunkou Simonou Halepovou si zahraje o svůj dosud nejcennější titul.
Karolína Plíšková

Světová osmnáctka Karolína Plíšková odehrála před dnešním duelem s Garbiňe Muguruzaovou v Dubaji dva náročné zápasy a i Španělku zdolala ve třech setech. V utkání, které trvalo bezmála tři hodiny, ztratila jen jednou své podání a díky postupu do finále má jistotu, že v novém vydání žebříčku WTA bude nejhůře na 12. místě. Pokud uspěje i v dalším utkání, bude od příštího týdne jedenáctou tenistkou světa se ztrátou pouhých 215 bodů na Top 10.

Úvodní set dnešního souboje české a španělské tenistky rozhodl jediný game, přestože byla od prvních výměn k vidění napínavá podívaná se spoustou šancí na obou stranách. Muguruzaová vstoupila do utkání dvěma dvojchybami, na kterých se podepsala písečná bouře, a hned v první hře musela odvracet dva brejkboly. To se jí podařilo a při svém dalším podání pak smazala ještě tři příležitosti Plíškové, která se dočkala až za stavu 3-3. Lounská rodačka proměnila až desátý brejkbol, ale to jí stačilo k tomu, aby sadu vyhrála 6-4.

Česká tenistka se v dalším dějství k žádnému brejkbolu nedostala, ale až do dvanáctého gamu držela naději na dvousetovou výhru. Těsně před tie-breakem však při setbolu Muguruzaové ukončila sadu desátou dvojchybou, která poslala utkání do rozhodujícího setu.

V něm už se Plíšková žádné dvojchyby nedopustila, zato Muguruzaová se v této statistice vyšplhala až na číslo 16. Poslední dvojchybu zahrála Španělka za stavu 5-5; v další výměně zkazila volej, následně chybovala z bekhendu a česká tenistka tak čistou hrou získala klíčový brejk.

Ani tehdy nebylo rozhodnuto, konec zápasu ještě Muguruzaová dokázala zdramatizovat. Plíšková musela při svém podání odvracet tři brejkboly v řadě a až poté si vypracovala první mečbol. V následující výměně umpire opravil zahlášený aut z rakety české tenistky, Muguruzaová si však vzala na pomoc jestřábí oko, které ukázalo těsný aut turnajové sedmnáctky. Plíškovou to ale nerozhodilo, přímým bodem z podání si vypracovala druhý mečbol a dalším dobrým servisem zápas ukončila.



"Obě dvě výborně podáváme, takže je těžké získat brejk. I když je to 0-30 nebo 0-40, neznamená to nic, dokud není odehraný poslední míček. V závěrečném gamu jsem do svého servisu dala všechno," komentovala bývalá juniorská vítězka Australian Open Plíšková.

V sobotu bude Karolína Plíšková hrát ve svém osmém finále o celkově čtvrtý a dosud nejcennější titul, neboť dubajský turnaj spadá do vyšší kategorie Premier 5 a šampionka si na něm přijde na 900 bodů do světového žebříčku a šek na téměř půl milionu dolarů. Prestižnějších je už jen pět turnajů Premier Mandatory a čtyři grandslamy.

"Je to skvělý pocit, vůbec jsem nečekala, že se tady dostanu do finále," uvedla Plíšková, jež ve čtvrtfinále vyřadila krajanku Lucii Šafářovou a o kolo dřív bývalou světovou jedničku Anu Ivanovičovou ze Srbska. Dnes absolvovala třetí třísetový duel za sebou.

Svěřenkyně Jiřího Vaňka Plíšková odehrála za posledních 14 dní už 11 zápasů, z toho deset vítězných. Zbylé tři dny 'volna' využila k přesunům mezi třemi kontinenty: z Kanady do Belgie a z Belgie do Spojených arabských emirátů. A také k následným bleskovým aklimatizacím a přechodu z haly do outdoorových podmínek.

"Už v Antverpách jsem byla unavená, protože jsem tam přiletěla z Kanady těsně po Fed Cupu. A nebyla jsem si vůbec jistá jak to zvládnu, protože jsem dorazila až v noci před zápasem," přiznala Plíšková. "Ale někdy je to asi lepší, než být týden na místě a trénovat. Protože pak nemám čas myslet na to, co by se mohlo stát. Tady jsem to vůbec nečekala, tak jsem teď moc šťastná."

Finálovou soupeřkou české fedcupové reprezentantky bude světová čtyřka Simona Halepová, s níž dosud nehrála. "Abych byla upřímná, tak proti holkám se skvělým servisem hraju nerada. Ale myslím, že dokážu dobře returnovat," uvažovala Halepová. "Ale zítra to nebude jen o podání. Bude to o všem, ona trefuje míčky velmi tvrdě. Musím být soustředěná, hrát co nejblíže u čáry a chytře, ale zároveň musím být agresivní. Když budu bojovat, můžu vyhrát. Věřím, že je to v mých silách a uvidíme zítra, co se stane."

Nejvýše nasazená Rumunka v druhém semifinále otočila vývoj utkání proti bývalé světové jedničce a šampionce z roku 2011 Caroline Wozniacké, kterou porazila 2-6 6-1 6-1.

"Zápas jsem začala se špatnou taktikou. Mlátila jsem do všech míčů a dělala jsem spoustu chyb. Nemohla jsem najít rytmus," řekla Halepová. "Věděla jsem, že ve druhém setu musím něco změnit, hrát údery s dostatečnou délkou a více si tak otevírat kurt. Nemohla jsem hrát příliš silou, jako jsem to udělala v prvním setu. Fungovalo to dobře a jsem ráda, že mi to pomohlo zápas otočit," dodala k úspěšnému obratu.

Třiadvacetiletou Rumunku čeká 16. finále a může v něm vybojovat jubilejní 10. titul. Turnaj WTA Premier 5 už vyhrála, loni triumfovala v Dauhá.

Výsledky - Dubaj (tvrdý povrch, dotace 2,513 milionu dolarů):
Dvouhra - semifinále:
Plíšková (17-ČR) - Muguruzaová (Šp.) 6-4 5-7 7-5
Halepová (1-Rum.) - Wozniacká (3-Dán.) 2-6 6-1 6-1
pva, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

1056
Přidat komentář
Jabadu
nebuď prašná cestičko.
Švarné děvče teď tebou jde
chce poznat svět maličko.
A před naší, za naší ... Hej! ... :-)
Reagovat
FulnekUltras
A když se kouknu na Jirku,
tak ho musím pochválit,
neradí on dívce věru zle,
zkrátka trenér jak má být... ;-)
Reagovat
Jabadu
"Pročpak ty klacky nespadnou zpátky na zem?"
"Počkejte do zimy, loupežníčkové, spadnou! Tak, tak."
"Do zimy? To děvče musí mít ukrutnou sílu!"
"To jóóóóó ..."
Reagovat
FulnekUltras
"Chlapci, to jsou ty naše klacky !!!"
(rok 2016 na nejmenovaném GS)
Reagovat
Jabadu
Tebe budu vždy podporovat a bránit, bratře v trysku.
Koneckonců tvá čeština prozrazuje, že ti není osmnáct.
Možná ani dvacet.
:-)
Reagovat
FulnekUltras
Ta Zmožkova hymna pro mírně pokročilé už mi fakt začíná něco říkat... ;-)
Reagovat
Jabadu
Ale to, jak nás ta beruška nazvala "chlapci", to bylo hezké, ne?
Koneckonců jsou tu samí mladí lidé, ID, psychopati a fakt asi dost silní huliči, kterým občas něco přijde jako "hrozně výborný".
:-)
Reagovat
FulnekUltras
Dokud se prokrvuje větev, je to tak nějak pořád v pohodě... ;-)))
Reagovat
Jabadu
Já jsem dlouholetý kytarista a s větvemi zátím potíž nemám. Pravidelně cvičím a umím 40 kliků najednou. Je mi 49 let.
A co se týká "větve", je to sval. Jeho funkce je dána celkovou kondicí.
Kdo chce souložit, musí posilovat. Dost a musí to bolet. Osobně preferuji 15kg jednoručky. Malá možnost zranění - výborné výsledky.
:-)
Reagovat
FulnekUltras
Ani mě ještě haluz během padesáti let vyloženě nevypekla. Možná pozůstatek z dlouholetého horolezení, i když už sem tam bolí hlavně záda (ještě před mou pc-érou) a kliky dávám denně radši natřikrát se dvěma trojnádechovými pauzami (33, 33, 34). Železo do jedné ruky radši jen čtyřkilové. Při vícedenních akcích s desetikilovým báglem již všestranné lékařské zabezpečení včetně nejrůznějších mazadel nutné. Ale furt se de... ;-)
Reagovat
VlS
toho uhrála daleko víc, než jsem čekal. Simona byla k poražení a ne že ne. Nebýt tak deseti bodů vysloveně Kájou darovaných, tak by prohrála. A nervy jí teda taky dneska tekly.

Nemůžu si pomoci, ale u spousty Kájiných úderů mi chybí trochu výbušnosti, razance. Prostě takovej ten koncovej ultimativní Petřin úder. Občas to vypadá trochu laxně a soupeřka rychlá jako Simona to dokáže vrátit a výměna pokračuje. Takovejch momentů bylo dneska docela dost.
A fakt je, že některý to vypouštění míčů mě teda drásá nervy, třeba by je stejně neměla, ale zkusit by to mohla.
No nic. Bezva výsledek.
Reagovat
smazaný uživatel
Proto mě Petřina hra baví víc, taky mi přijde, že Kája tam stojí, laxně odpikne a nedobíhá - je to samozřejmě můj laický názor, ale jak píšeš, není tam taková razance, jak by člověk od hráčky jejího typu čekal. Proto se i déle držela se Simčou ve výměnách, ranařka by Simču víc tlačila k chybám. Jen mě mrzí, že Simona přestala chodit na sako, přece jen bývala aktivnější.
Reagovat
lars
nebo by se ranarka vyhazela ?
Reagovat
smazaný uživatel
Když se toho opře, jako třeba Mašena, když s ní hrála, tak se Simča pak už nechytala, to samé Serena ve finále TM.
Reagovat
lars
S Marfusou 1 set vyhrala. tak, ze se chytala
Zalezi, jak tmoc to bude ranarce padat ten den do kurtu
Reagovat
smazaný uživatel
To ano, protože to dávala Mašeně k čáře a to na ni platilo, že dávala míč do sítě. Ale je to dost náročné tohle udržet, proto pak když Mašena zabrala, vyhrála.
Reagovat
smazaný uživatel
moc pěkné finále, škoda, že to nešlo do třetího setu
Reagovat
PH94
Skvělý výkon :) Opravdu klobouk dolu :)
Reagovat
smazaný uživatel
statisticky na tom není Kája zrovna nejhůř :) docela dobré
Reagovat
sprchon
Až do toho prvního brejku měla možná tak jednu UE na game, ale pak během tří gamů udělal možná 10 chyb a prohrála si tak první set.
Jinak ale super, podání oproti předchozím zápasům veleúspěšné. :) Jen jedna dvojchyba, vysoká procentuální úspěšnost, víc winnerů, ale bohužel o mnoho víc UE. Občas nestihla pořádně doběhnout na síť a hrála něco jako half-voleje, které se jí nedařily.
Reagovat
lars
skoda ze 2 .setu nefungovalo 1.podani
Reagovat
sprchon
Podání fungovalo bezvadně, ale ty odreturnované míče Kája posílala do středu kurtu.
Reagovat
lars
v 2.setu ne
Reagovat
sprchon
No první jí tam pak nepadalo až tak často, furt ale o dost lepší než v předchozích zápasech v Dubaji. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Neměla by si ta Kája najmout psychologa, co myslíte? ;)
Reagovat
Cico93
Ona je posledná, ktorá ho potrebuje.
Reagovat
smazaný uživatel
přesně tak. viz zápas s Vikou v Brisbane či loňské finále v Linci, kde ztratila vedení 5:1, ale dokázala vyhrát
Reagovat
blixa
Určitě :D
Reagovat
Davor1
Ona by mohla robiť psychológa 90-tim percentám na WTA...
Reagovat
blixa
Třeba by mu pomohla, kdyby měl problémy ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
A teraz rýchlo na Slovak Športe Schmiedlova ide do finále
Reagovat
smazaný uživatel
Kvôli teplu asi??
Reagovat
smazaný uživatel
Sice smutný konec, ale finále strhující. Obrovská poklona Káji, potrápila skvělou hráčku, skoro to obrátila, ale chyběl fakt kousek. Simona se nerozhodila a zvládla to.
Oběma gratuluji :)
Reagovat
PetaM
Gratulace Simoně a taky Káje, skvělá hra, škoda další prohry ve finále a navíc opět v TB ... :) Ale skvělé výsledky letos, Top 10 voláááááá :)

Mám silné podezření, že Simča v Doha vzdá ....
Reagovat
misa
Je to její zvyklost.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulka Simče, její tenis je velice efektivní a hezký. Dtto Káje, jenže hrát proti chytrý zdi je těžký.
Reagovat
smazaný uživatel
Navíc když bolí erdel.
Reagovat
vrabejka
Karol škoda ve druhém setu byla Halep k poražení. Stačilo si udržet servis. Nevadí snad se ji příští týden ve finále Doha pomstíš :)
Reagovat
smazaný uživatel
Simče velká gratulka k vitězství, Káje velká gratulka k výkonu, který tady podávala. Pěkné finále, i když jsem viděla jen část.
Reagovat
smazaný uživatel
Krásný večer, Lunejko. Souhlas, tenis chutnej jak Sporty. Kája proti Simče uhrála víc, než jsem čekal. Simča je moc šikovná kulička.
Reagovat
smazaný uživatel
díky tobě taky, jen aby ti ty bonbony nezaskočily v krku :D A jestli je Simča kulička, tak nevím, co jsou některé jiné hráčky :)
Reagovat
smazaný uživatel
Simča není vychrtlá a má pěknej zadek, vůbec ženský tvary. Jasně, tlustá není, moc hezká kóča. Má sexy chůzi navíc, tak nějak pluje:)))
Reagovat
EllNino
Nevadí Kájo, i tak seš hvězda, už se těším do Dohy :))
Reagovat
aligo
to byla dvojchyba!!!!!!!!!!!
Reagovat
majkl005
minibrejk !!! pojď Kájo
Reagovat
Cico93
eeej.-(
Reagovat
smazaný uživatel
Už druhá tisicovka komentářů pod článku s Kájou (y) :D
Reagovat
Cico93
Ani Petra toľko nemala.-)
Reagovat
smazaný uživatel
A to je kdo ta Petra?
Reagovat
Cico93
Reagovat
Jabadu
(polk) ... co .. cože?!!
:-)
Reagovat
dadaft
tak má vypadat finále

((( davaj Karol )))
Reagovat
Jabadu
No to snad není možnýýýýýý!
Reagovat
EllNino
what a volley :D
Reagovat
smazaný uživatel
:))) Síla, drama, hezkej tenis. Kája - zrod hvězdy.
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně, tiebreak :D
Reagovat
smazaný uživatel
dopodávat, to je věčný problém...:)
Reagovat
smazaný uživatel
a jde se na TB!!! :) prostě neuvěřitelné
Reagovat
EllNino
Kájo ty si fighter a titán :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ok
Reagovat
majkl005
jooooo, to už se Simonou musí něco udělat !!!!
Reagovat
Cico93
TB bude špičkový.
Reagovat
Cico93
a davaj tretiu DF.-)
Reagovat
smazaný uživatel
:D Hezké Simíí
Reagovat
kodkar
Těžce vydře podání Halepky a svoje lehce ztratí:(
Reagovat
Jabadu
Vybojuje brejk a vzápětí na to zase vokres. Škoda, no.
Reagovat
aligo
tady je vidět jak moc je ženskej tenis labilní :///
Reagovat
Cico93
škoda, nejde servis dnes.
Reagovat
aligo
servis by šel ale nedokáže ho využít k zabití....
Reagovat
PetaM
TO bych netvrdil, nejde až v posledních gemech. V prvním setu byl celkem dobrý ... ;) A ze začátku zápasu nepřemožitelný :D
Reagovat
misa
Jak je zajímavý :-)
Reagovat
PetaM
Přesně ....

Ale v některých situacích bych si přál, aby byl nudný :D :D
Reagovat
aligo
neříkám že ne, alej to jak je nevyspitatelný a nic není výhoda...
Reagovat
PetaM
Už k té síti radši nechoď :D :D
Reagovat
Davor1
Čo zase zahrala na na rozhodujúcich fifteenoch, neskutočné. Klobúk dolu...
Reagovat
dadaft
tak to bylo něco.
teď už to ovšem chce udržet servis
Reagovat
smazaný uživatel
Kája je bojovná a zachovává pevnou hlavu :)
Reagovat
smazaný uživatel
johoho :D
Reagovat
smazaný uživatel
Teď ju zas opěvujte, dokud následně inhed neztratí podání :D
Reagovat
PetaM
Pooooooooooooooooooooooojď Kájooooooooooooo!!! Neexistuje lepší příběh, než utéct z MB soupeřky ve finále a pak vyhrát titul!!!!! Pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutečná plechovka:))))
Reagovat
smazaný uživatel
neuvěřitelné :) to by mohlo Halpku nahlodat!!
Reagovat
smazaný uživatel
toto mě tak neuvěřitelně štve!!!! :(
Reagovat
Cico93
otočka z MB davaj.
Reagovat
aligo
jako proti Vice :)))
)
Reagovat
PH94
Pooooooooooooooooooojd
Reagovat
majkl005
Pooooooojď Kájo !!!!!
Reagovat
aligo
nervy jí to furt do toho bekhendu..... fakt ale už...
Reagovat
lars
nejde Kajine
Reagovat
George_Renel
bude to škoda. Ale příště ji dá. Je to jen o pár nepovedených vcelku nalitých FH.
Reagovat
tommr
a o trochu slabším podání což může souviset s tím zraněním ...
Reagovat
Davor1
Si-mo-na, Si-mo-na, Si-mo-na... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.sport.cz/ostatni/biatlon/clanek/649206-rusky-biatlon-place-mladicka-zavodnice-zemrela-pri-zavodu-na-zastavu-srdce.html#hp-artcl
Reagovat
EllNino
doping ...
Reagovat
EllNino
Kájo zase takový pomoci Simoně ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jak jí říkal Vaněk, když to dá Simoně do BH, tak to má dole a pak to dá do sítě.
Reagovat
sprchon
Ty halfvoleje nejdou...
Reagovat
re.dihel
Tak po nepotvrzeném brejku a ztrátě podání čistou hrou se Simona výrazně projevila i emocionálně. Asi přišla na to, že není Bolt :/
Reagovat
dadaft
tak jo, break zpět, Karolína rozhodla, že to bude drama.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, je to finále, tak to má být !!!! ))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Simča se nám nějak čílí :D
Reagovat
sprchon
To je ono, Kájo! :) Udržet
Reagovat
smazaný uživatel
srovnáno, jedeme dál :)
Reagovat
smazaný uživatel
ježiši -_-
Reagovat
majkl005
rebreak čistou hrou, náááádhera Kájo
Reagovat
majkl005
chce se mě blít z toho, co Halep je schopna všechno doběhnout...ta má soupeřit s Hejnovou a ne hrát tenis...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se běž vyblít jinam, skvělej pohyb je základ u tenisu snad ne?
Reagovat
majkl005
k čemu ti je pohyb, když se neumíš trefit do míčku ? chytrolínko...
Reagovat
smazaný uživatel
A jak s tím souvisí tenhle koment? Simona se do míčku trefí a že má skvělý pohyb je její velké plus. Už sis doufám stačil odskočit.
Reagovat
smazaný uživatel
ona je trénováná z toho Rumunska, jako malá musela zdrhat medvědům :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby takovej pohyb měla Kája, tak byste se tady rozplývali, ale že ho má soupeřka, tak máte chytrý komenty.
Reagovat
smazaný uživatel
díky
Reagovat
misa
To snad při výšce 186 cm ani není možné :-)
Reagovat
smazaný uživatel
no... nevím nevím
Reagovat
kodkar
Tak už si myslím, že už je Karolína na ručník.:(
Reagovat
EllNino
tvole ta myš má fakt všechno
Reagovat
tommr
jj je až nechutně dobrá ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
return je bída
Reagovat
smazaný uživatel
Vaněk je výbornej! :)) Dokáže jak podpořit, tak dát i dobrý rady, jak hrát. Akorát by se Kája mohla víc snažit hrát do toho forhandu, jak ji říká. :)
Reagovat
EllNino
bejval to i docela dobrej tenista, zahrál si na Olympiádě :)
Reagovat
EllNino
http://www.tenisportal.cz/hrac/vanek/ ...ne tak na olympiádě ne, kecám :D
Reagovat
sprchon
Super. :D
Reagovat
EllNino
Bolí mě prdel :DDD
Reagovat
majkl005
že prej "co ti je?" " bolí mě prdel" :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
to řekla? :D
Reagovat
majkl005
jojo :D a Vaněk to po ní ještě zopakoval :D pro jistotu :D :D
Reagovat
PetaM
To je dobře, protože jsem jí vůbec neslyšel :D
Reagovat
PetaM
Bolí tě prdel? :D :D :D
Reagovat
vrabejka
Karol je bojovnice ta to jen tak nevzdá
Reagovat
aligo
čím dál hůře ne mi ne to kouká... vám ne?
Reagovat
misa
Nenáš pít tu pančovanou vodku...
Reagovat
PetaM
:D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
break
Reagovat
PH94
Přesně o tomhle jsem mluvil :/ Snad to nebude nic vážného :)
Reagovat
Cico93
Tak aspoň slovenskej Karoline to zatiaľ ide.
Reagovat
smazaný uživatel
to je dobře. Sara má proti ní mnohem větší šanci na výhru
Reagovat
Cico93
škriatok tam ani do finale nedojde.-)
Reagovat
smazaný uživatel
uvidíme :D
Reagovat
aligo
ta je úplně nechutně jednostranná..://
Reagovat
lars
Kde se tam bere tolik fans Halep?
Reagovat
Cico93
Tak majú radi Simonu stým nič nezrobiš, aj včera proti Caroline to bolo podobné.
Reagovat
Davor1
Simona tam má skoro domáce prostredie, od začiatku turnaja jej fandia proti akejkoľvek súperke...
Reagovat
tommr
a je to v háji. Karolína přišla o brejk a ještě k tomu má zdravotní trable ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
třeba strategie. nebuď neustále tak negativní ;)
Reagovat
tommr
Karolína nepatří k těm hráčkám, který používají MTO jako taktickej prvek. Zcela určitě jí něco je ... :(
Reagovat
sprchon
Taky se spíš bojím...
Reagovat
blixa
Taky se bojím.
Reagovat
smazaný uživatel
asi nás to ani nemůže překvapovat, těch zápasů bylo moc.
Reagovat
blixa
A nebo taktická příprava na odhlášení z Doha ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
je ale fakt, že toho opravdu má za sebou dost.
Reagovat
blixa
Měla by se na Doha vykašlat a odpočinout si. Ten los tam má stejně úplně na prd.
Reagovat
vrabejka
To je taktický tah, Kája se to naučila od Carol :)
Reagovat
aligo
a KUR*VA!!! doktor....:((((
Reagovat
smazaný uživatel
Ty chyby, kdy by to stejně letělo doprostřed kurtu, jsou pěkně na nic :)
Reagovat
misa
se začíná projevovat :-(
Reagovat
EllNino
ajaj, záda no, to je metla tenistů ...
Reagovat
lars
hodne UE za BL
Reagovat
sprchon
Zdravotní problémy. :(
Reagovat
PH94
Nevadí :)
Reagovat
majkl005
ta Simona dokáže vrátit skoro každé podání, to je potom na houno
Reagovat
vrabejka
Ale zase takové zbytečný chby
Reagovat
aligo
jen je škoda že kája málo kdy dokáže využít první servis k zakončení a radši to napálí do středu čímž je výhod podání neutralozovaná.....
Reagovat
smazaný uživatel
jooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!! a potvrdit
Kája se zklidnila a nebuší do toho tolik.
Reagovat
PetaM
Kája do toho buší čím dál tím více ne? :D
Reagovat
smazaný uživatel
právě že se mi tak nezdá :D
Reagovat
sprchon
Potvrdit! Pak se zklidní. :)
Reagovat
smazaný uživatel
ale no tak :(
Reagovat
aligo
brejk...... vydržet! :))))
Reagovat
PH94
Break :O
Reagovat
vrabejka
Děkujeme Simono za pomoc dvojchybou :)
Reagovat
majkl005
joooo, brejk !
Reagovat
vrabejka
Tohle už musíš využít!!!
Reagovat
vrabejka
Ty Kájiny obranné slicy jsou úžasné
Reagovat
majkl005
krásnej slajz od Káje
Reagovat
PH94
A ještě ten uhel :)
Reagovat
vrabejka
Dobrý start čistou hrou
Reagovat
smazaný uživatel
když nebude kanár budu spokojený :)
Reagovat
smazaný uživatel
budu spokojený :D
Reagovat
smazaný uživatel
ještě může být kanár :P
Reagovat
vrabejka
Kanár může byt ale od káji.
Reagovat
George_Renel
Halepová asi koupila vstupenky všem rumunským uklízečům v Dubai.
Reagovat
Cico93
Reagovat
PH94
Náhodou je to pěkný jak ji povzbuzujou :)
Reagovat
smazaný uživatel
:DD hlavně tam nevidím tu trhlou členku rodiny Halepových :D
Reagovat
smazaný uživatel
Uklízeč jseš ty sám.
Reagovat
George_Renel
Ale jdi ty brepto.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jdi.
Reagovat
tommr
a ty si myslíš, že běžnej Rumun má na to, aby lítal na tenis do Dubaje? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Běžný ne, na toho jsem nemyslel.
Reagovat
tommr
Halepová je sice zatím lepší, ale ne o moc. Škoda těch dvou neproměněných BP a tý jedný nepovedený hry na podání ... :(
Reagovat
PetaM
Stejně vyhraje ve 3.
Reagovat
PH94
4-6 ale velice dobrý výkon od Karolíny :) Jen vydržet tohle tempo :) A snad taky 1. servis bude fungovat :)
Reagovat
vrabejka
Tak Karol vyhraje ve třech, nic se neděje.
Reagovat
smazaný uživatel
teď to zní jako "Kvitova" :D Nezdá se vám? :DD
Reagovat
George_Renel
Na Slovaksportu 1 dávají živě SF WTA z Ria. To pro ty kdo chtějí zklidnit nervy nebo fandí Slovensku.
Reagovat
tommr
a je to v háji. Karolína přišla o brejk a ještě k tomu má zdravotní trable ... :(
Reagovat
sprchon
Prohrála 6:3 ve třetím.
Reagovat
Cico93
A z Federalneho derby nič nebude.
Reagovat
tommr
škoda. Už se zdálo, že to Kristýna ještě otočí ... :(
Reagovat
tommr
Halepová bude podávat na set. Škoda tý jedný nepovedený hry na podání ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
ale těch chyb je tam stále moc :(
Reagovat
smazaný uživatel
Vidím poslední dva gamy a to je tragédie, jak se Kája vyhazuje.
Reagovat
sprchon
Hlava zapracuje... Dvakrát za sebou se to nepovede a už se to veze.
Reagovat
Jabadu
Zázraky se čekat nedají. Halep je jinde a ještě má kliku od blázince. Finále je i tak super.
Reagovat
vendulkabendulka
Nevim jestli se to tady uz probiralo, ale fakt se mi moc libi zpusob, jakym ji Vanek koucuje.
Reagovat
sprchon
Jo, dost lidí to chválilo. Taky se mi to líbí. :)
Reagovat
tommr
a po zahozených šancích Karolíny přišel trest v podobě brejku Halepový ... :(
Reagovat
vrabejka
neříkej
Reagovat
EllNino
nech už ty chmurný smajly a užívej si finále, sám si včera psal, že když prohraje, tak se nic neděje ...
Reagovat
tommr
ale ty zahozený šance mě prostě štvou ... :(
Reagovat
EllNino
tak dala dobrej servis a na 2. se Kája vyhodila, nesmíš ten tenis tak hrotit, ona je 4. hráčka světa a umí tyhle šance dobře likvidovat :)
Reagovat
Davor1
a tiež už asi 3-4 dni píše, že to, že Simona vyhraje titul, je bohužiaľ vysoko pravdepodobné :DD
Reagovat
EllNino
:)
Reagovat
tommr
to ale ještě neznamená, že z toho musím mít radost ... :(
Reagovat
EllNino
ale stačí to takto napsat :)
Reagovat
smazaný uživatel
:( :(
Reagovat
EllNino
ježiši
Reagovat
aligo
bohužel... nedáš dostaneš...://
Reagovat
aligo
neuvěřitelný return....
Reagovat
tommr
Karolína bohužel pokračuje ve včerejším trendu a promrhala už dva BP ... :(
Reagovat
dadaft
ntvl ta Plíškovic holka to tam teď rozdělovala jako Serena, ani rychlé kmitající nožičky Simony nestíhaly,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
úžasná hra
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda Karolína chytla první servis zase zpět pokud ji to vydrží favorizuji ji na vítězství Simona má s tímhle problém.
Reagovat
EllNino
Tvole to byla bombaaa :D
Reagovat
Cico93
Halep sa nezdá, ale musí byť dosť obľúbená, všade jej fandia a aj ankety na wta vyhráva.
Reagovat
PetaM
Hodné holky táhnou :)
Reagovat
smazaný uživatel
to však nechápu. vždyť je hodně nesympatická
Reagovat
sprchon
Mně je sympatická. V Rumunsku asi slavnějšího sportovce nemají. :)
Reagovat
aligo
neni to jedna z těch nemyšlenech pipin co furt řvou ať při úderu nebo dvojchybě...... hraje pestře a na její hru se hezky dívá :))
Reagovat
smazaný uživatel
Karol všechno na střed :/
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně ať je podání jak je :)
Reagovat
PetaM
Tak ona bomba na střed je někdy lepší než bomba mimo kurt :D :D
Reagovat
aligo
přesně :DDD
Reagovat
EllNino
Týna otočila 5 gemy v řadě, super :)
Reagovat
smazaný uživatel
u Káji to bude hlavně o servisu a returnu
Reagovat
tommr
jj pokud Karolíně nepůjde servis je bez šance - Halepová je ve výměnách bohužel lepší ...
Reagovat
aligo
má zatejpovaný břicho... neví o tom někdo něco??
Reagovat
tommr
to bude určitě jen nějaká prevence - Halepová nevypadá, že by jí něco omezovalo ...
Reagovat
aligo
ale už jsem jí asi 3x viděl jak si ho jakože promačkává tak uvidíme....snad to nebude nic vážného....
Reagovat
tommr
třeba jí to jenom svědí ... :)
Reagovat
vrabejka
to budou krámy :D
Reagovat
PetaM
Nebude to kanár!!!

To je divný, prý měla dopadnout jako ségra ...
Reagovat
tommr
ale Kristýna se ve druhým setu chytla a srovnala na 1:1 ... :)
Reagovat
Davor1
Asi tu dnes budem jediný fandiť Simone, tak snáď ma neukameňujete :-))
Come on Simona !
Reagovat
smazaný uživatel
nebude to kanár :D
Reagovat
EllNino
Parádní start :D
Reagovat
sprchon
Jo! :) Kájo pojď!
Reagovat
Crashwoo
Je nekde Karolina a Simona v Tv?
Reagovat
tommr
vysílá to DigiSport2 ... :)
Reagovat
misa
http://www.protennislive.com/lshd/main.swf?year=2015&wkno=08&lang=en&tour=2&eventid=1003&tabno=3&ref=www.atpworldtour.com

Petra má v 1. kole volno, pak zřejmě Jankovič, Lucka má v kole Sam (té musí oplatit Sydney) a pak Caroline, Karolína kvalifikantku a Bára Lisickou.
Reagovat
sprchon
Lucka vs Sam, hned ve druhém Caroline... Nemám slov. :D
Reagovat
misa
Umím si představit, že obě porazí. V Sydney Lucku proti Sam hodně štval vítr a Caro není nepřemožitelná. Ale určitě mohla mít lehčí soupeřky, to jo.
Reagovat
EllNino
Lucka dá obě podle mě, Caro už v Doha porazila :)
Reagovat
misa
Když si zachová klidnou hlavu, tak je zvládne. Ale to je u Lucky ten největší problém.
Reagovat
tommr
zvládnout by to mohla, ale to nic nemění na tom, že los je to strašnej ...
Reagovat
EllNino
je no, horší asi bejt nemoh, možná Petra ve 2. kole :D
Reagovat
misa
Vika v 1. kole a Petra ve 2. by byla katastrofa.
Reagovat
tommr
myslím si, že Azarenka po zranění a Petra v současný v formě by nebyly o moc těžší soupeřky ... :)
Reagovat
misa
Azarenka vyřadila Caro na AO, takže by měla být lepší a Petra si na Lucku ohromně věří.
Reagovat
EllNino
Lucka má Sam ? :O to si dělají žert :))) musí oplatit !! a Barča Sabine dá, ta nemá formu :) Ale ta Jelena pro Petru ve 2.kole ...
Reagovat
sprchon
Jelena taky nemá formu... Ale jsem na to zvědavej. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jelena je docela mimo letos...
Reagovat
PetaM
Třeba bude Petra začínat proti kvalifikantce :D :D
Reagovat
EllNino
třeba bude proti Jeleně Jarka a pak si zahraje s Jarkou :D ...
Reagovat
EllNino
Kerber - Azarenka ! :)
Reagovat
PetaM
Angi vs. Vika, to bude match!!!! :)

Jinak Petra ... Snad Jelena zrovna nechytne formu :D :D Pak Kája nebo Káťa, no kurde ... Ale spíše vsadím na Káťu, Kája bude unavená. Lucka těžký los ... No a Bára ... Zrovna Venus do druhého kola ...
Reagovat
Cico93
oouuu Victoria drsné zase. Ale mohlo byť aj horšie.
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmm já jsem si pro ni přála Petru, tak nic no. :D
Reagovat
Cico93
Kerber neni úplne v pohode, tu by mohla dať.
Reagovat
vrabejka
Bohužel na Digisportu je PL. Máte nějaký dobrý stream na Káju?
Reagovat
sprchon
Máš to ve zprávách. ;)
Reagovat
vrabejka
dík
Reagovat
dadaft
http://live.shiftyland.net/
Reagovat
tommr
dávají to na dvojce ... :)
Reagovat
ta-dah
vi, jak moc chce vyhrat a kolik sil ji jeste zbyva...v kazdem pripade good luck, at ti to tam pada...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Kája jde na kurt. Jsem hrozně nervozní
Reagovat
Cico93
daj si snickers.-!) to pomáha.
Reagovat
smazaný uživatel
Twix je lepší ;)
Reagovat
sprchon
Já moc nemusím tuhle rozhodčí...
Reagovat
EllNino
Herňa porazil v Dubaji nebezpečnýho Vasselina a je v 2. kole kvaldy, kde ho čeká Ilhan z Turecka, tak by si mohl zahrát v hlavní soutěži ! :)
Reagovat
Patri.k
Už se nemůžu dočkat na zápas Katky... Jinak Kristýna netuším co tam předvádí, no uvidíme, třeba se zmátoří, když teď svůj gam vyhrála, i když po boji... asi prostě nemá svůj den... ale jinak obecně Kristýna konečně začala předvádět zas solidní výkony, jen škoda, že trošku pozdě, protože teď zas spadla na tu úroveň ITF turnajů, což je náročné se probojovávat se z nich i pro lepší hráče... Příjde mi, že holkám svědčí, když jsou od sebe...
Reagovat
smazaný uživatel
Karolína ne Katka
Reagovat
smazaný uživatel
Už cítíte, že ve vás pracuje nervozita? Já ano :D
Reagovat
smazaný uživatel
já sem klidný. To, jak to nakonec dopadne, je jasné.
Sanad to pro Karolínu nebude moc kruté aspoň .-)
Reagovat
smazaný uživatel
*Snad
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že Kája má šanci. Sice poměrně malou, ale má. Ale je pravda, že už finále Primeru 5 je pro ni obrovský úspěch. To Lucka říct třeba nemůže.
Ale moc jí přeji ten titul. A tu pěknou trofej :D
Reagovat
George_Renel
Vzhledem k tomu, že dvojčata tento týden hrála jak přes kopírák to navozuje špatnou předtuchu.
Reagovat
tommr
jj to nevěstí nic dobrýho zvlášt když člověk uváží jak nebezpečná Halepová je ... :(
Reagovat
EllNino
Jeje, to se na to finále nemusíme ani dívat :)) vždyť do toho finále nikdo nejde s přehnaným očekáváním nebo snad jo ? :) tohle si Kája pujde užít, a když prohraje, nic se neděje, tenhle turnaj je pro ni zatím životní :))
Reagovat
Patri.k
Tak, Halepová bude určitě favoritka, Katka předvádí velice vyrovnané a kvalitní výkony, ale prostě podle mě na tu největší topku výkonostně mírně zaostává, ale uvidíme, třeba nás překvapí... přeci jen, ten rozdíl není velký...
Reagovat
misa
Katka má být Karolína Plíšková?
Reagovat
EllNino
jo, taky nevím, proč furt píše Katka :DD ...
Reagovat
smazaný uživatel
Patrik si plete Katku Plíškovou s Karolínou Siniakovou.
Reagovat
EllNino
No Týna zatim dostává od holky, jejíž hra je trochu podobná Marii a rozhodně nepatří na místa, kde teď právě je, docela klepec ...
Reagovat
smazaný uživatel
sedm uhraných míčků v prvním setu. Z těch sedmi míčku sou to 3 esa :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
hmm, ale už se aspoň trošku zvedla.
Reagovat
smazaný uživatel
napadlo mě, že třeba myslí na ségru. Proto jí to dneska nejde :-)
Reagovat
re.dihel
Ty máš stream?
Reagovat
EllNino
no ne, já to beru podle zápasů, který jsem už s Govortsovou viděl, a na 0:6 nepotřebuju stream :D
Reagovat
sprchon
A sakra. Týna dneska není podle kurzů favoritka, ta Govortsova je dobrá, ale kanár, to je teda moc. :(
Reagovat
sprchon
Bude otočka. :)
Reagovat
Cico93
Pliškové sestry.
Podľa čoho sa dajú rozlíšíť?
tetovanie?
Reagovat
freeteepek
Podle výsledků:-)
Reagovat
Cico93
Reagovat
Cico93
alebo po tommrovský podľa rebríčka.-)
Reagovat
VlS
Kája je pravačka, Týna levačka, Kája je o dva cm vyšší. Každá má jinýho chlapa :-)
Reagovat
Cico93
Keď ich stretneš na ulici tak nebudeš vedieť či je pravačka alebo ľavačka a 2 cm sa tiež stratia.
Reagovat
VlS
Musíš říct blbej vtip a uvidíš, kterou rukou ti dá facana :-))
Reagovat
sprchon
Tak pokud nebude mít kombinézu, tak nepomůže ani tetování... Zbývá tedy dedukce. A nebo se raději zeptej. :D Jsou zvyklé, že si je lidi pletou. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Kristýna je schopná dosta od Olgy Govortsové kanára. Karolína ne .-)
Reagovat
lars
Takovy kvalitni par
Reagovat
tommr
soupeřky jsou taky kvalitní a půjdou v deblovým žebříčku hodně nahoru ...
Reagovat
sprchon
Tak to by byla jedna ze dvou. :)

https://twitter.com/KaPliskova/status/568846529152200704
Reagovat
Cico93
ajjaja Rebecca to si pos*ala.-)
Reagovat
Cico93
super
Reagovat
EllNino
Francesca chytla na starý kolena slinu, to je dobře :) porazila nasazenou jednotku v kvalifikaci Bencic 6:7 6:2 6:2, paráda ...navíc postoupilai Jaruška přes Mandy Minellu 7:6 6:1, supr :)
Reagovat
Cico93
Franta naj je aká je ale jej tenis mám rád.
A to si zober, že ide jak pila a to ešte nezačala antuková sezóna.
Reagovat
EllNino
to jo, v hale a na ultrafast Doha :) co bude asi na antuce
Reagovat
blixa
Vyhraje RG :D
Reagovat
Cico93
Mária? ano súhlasim...
Reagovat
PetaM
Kirilenko a vyhrát FO? Jsi dobře upadl :D
Reagovat
Cico93
Reagovat
PetaM
:D
Reagovat
lars
Maria Tatiana to nevyhraje :))
Reagovat
blixa
Ale kdež ! Stará stodůlka ;-) :D
Reagovat
sprchon
Koukám, no... Schiavone hraje dobře, Belinda se do toho buď nemůže dostat nebo naráží na silné soupeřky. 6 zápasů na okruhu a jediná výhra.
Reagovat
EllNino
jako Klára ...1/6 :/
Reagovat
PetaM
Nehroť to, Fran měla minulý rok do začátku antuky bilanci 2/10. ... :D Vinci to snad měla ještě horší :D :D
Reagovat
Cico93
Klára je hráčkou top 50! Tiež by som to nehrotil.-)
Reagovat
EllNino
jojo, až v Indian Wells daly obě naráz 1. vyhranej zápas :)
Reagovat
freeteepek
Belinda - moje černá kobylka:-) Ta až se do toho dostane! Karolína se taky relativně dlouho plácala okolo stovky a když už si mnozí mysleli, že žádnou díru do světa neudělá - ejhle. Díra je tady:-))
Reagovat
sprchon
A už skončila i dvojka, Mona Barthel. Ta Kozlova letos taky dělá problémy. :)
Reagovat
tommr
i když v Dubaji už běží finále debla naživo. Vzhledem k tomu, že našim debl v Dubaji moc nevyšel a žádná z našich hráček se do finále nedostala tak mi to ale ani tolik nevadí ... :)
Reagovat
lars
spanelky prohraly 1. set
Reagovat
Cico93
Kto je ta Sramkova Rebecca?
Reagovat
EllNino
Slovenka ;) :)
Reagovat
slacker
Rebecca Sramek - americanka narozena na slovenske pude
Reagovat
tommr
to bys nám ale měl spíš říct ty. Zřejmě to bude nějaká vaše nová naděje - ve čtvrtfinále poměrně přesvědčivě vyklepla Andreu Hlaváčkovou. Doufám, že se dostane spolu s Kristýnou do finále a tam jí Kristýna pěkně vyškolí ... :)
Reagovat
Cico93
Tak, ale ja viem, že je naša. Počul som už o nej dávnejšie, potom dlho nič a tento týždeň z ničoho nič takto vystrelila.
Reagovat
sprchon
Tak nakonec ve dvou TB. ;) Tak teď ještě Týna. V zápase není favoritkou.
Reagovat
smazaný uživatel
http://cz.webcams.travel/webcam/fullscreen/1386179803-Weather-Dubai-5-Dubaj
Reagovat
blixa
Jirko, ty nás pěkně mystifikuješ !!! :D
Reagovat
Cico93
Reagovat
Jabadu
Možná myslí, že verbum "zkončit" je změna stavu. Nejlepší odborník v kraji.
Reagovat
Jabadu
"Mlýn zase mele! ..."
Reagovat
slacker
klakson troubi, sterace stiraji
Reagovat
Jabadu
"Ty, Erno, to mi přece nemusíš hlásit. To přece vidím!" :-)
Reagovat
sprchon
Tak uvidíme. :) Včera jsem ho chytil asi na 10 minut, pak už zase nešel...
Reagovat
majkl005
?Zavře oči, praští do balonku a je z toho winner,? popsala Muguruzaová, na jak vysoké vlně se Plíšková nyní veze.
Reagovat
tommr
to trochu přehání - zřejmě z ní ještě mluví frustrace po prohraným zápase. Karolína rozhodně nehraje žádnej přehnaně riskantní tenis jako ho hraje třeba Giorgiová a jiný ranařky ... :)
Reagovat
blixa
Holky se normálně rozehrávají na čtyřhru, takže hrát se určitě bude.
Reagovat
tommr
otázka je ale kdy se začne? Zatím to vypadá na minimálně dvouhodinovej skluz oproti plánovanýmu začátku ve 14:00 ...
Reagovat
blixa
Kde si ten plán vzal ? Aspoň na teniportále na live je od včera singl na 16:00
Reagovat
sprchon
Přesně tak ;)
Reagovat
tommr
já to bral tady odtud:
http://www.protennislive.com/LSHD/main.html?year=2015&wkno=99&eventid=&tour=2&lang=en&ref=http://www.wtatennis.com


a už je to tam taky oficiálně posunutý o 2 hodiny - ještě včera večer tam bylo že singlový finále začíná od 17:00 místního času ...
Reagovat
sprchon
Já teda viděl už včera tady i všude jinde, že debl od 14:00 a singl od 16:00 našeho času.
http://www.dubaidutyfreetennischampionships.com/en/schedule/order-of-play
Reagovat
blixa
Z toho vidíš, že TP má nejlepší zdroje ;-)
Reagovat
tommr
no tak hlavně, aby se opravdu začalo aspoň v těch 16:00 ...
Mezi jiným to bude znamenat i to, že obě sestry Plíškovic budou hrát současně - Kristýna bude v tutéž dobu hrát svůj semifinálovej zápas v Kreuzlingenu ... :)
Reagovat
EllNino
aspoň si Kája víc odpočne :) ideál by bylo, kdyby se to hrálo až zejtra :))
Reagovat
sprchon
Nechápu, kde to furt berete... Nic se neposouvá. :D
Reagovat
EllNino
já vím ježiš, to byla spekulace, já vím, že se nic neposouvá :D
Reagovat
Jabadu
Jirka Havlát to není.
Protože nemá účet na iDnes není ani Martin Jezerský, který byl všude dvakrát a od všeho má klíče.
Katano? ... ??? ... Původní Katano (TO JE R-E-A-L-I-T-A!) již bohužel zemřel, ale byl kdysi na iDnes reinkarnován skupinou studentů. Je Kvitovka456 jednou z těch bývalých studentů? Vzhledem k pravopisu je to vysoce nepravděpodobné.
Zbývá jediné:
Kvitovka456 je GOGO!
:-)
Reagovat
lars
jak to vis, ze to neni Jirka?
Reagovat
Jabadu
Dušoval/a/ se, že není Havlát.
Reagovat
smazaný uživatel
jo jasně "jsem gogo"
Reagovat
Jabadu
Piš dál, barde. Střádej.
Až budeš mít dvacet milionů,
přijde den - zúčtujem spolu!
:-)
Reagovat
slacker
katano se svym pivcem umrel? Proc bohuzel?
Reagovat
Jabadu
Původně to byl nějaký starší pán z Brna. Ale to už je hodně dlouho.
Reagovat
slacker
ja z indici vyvodil ze to byl starsi pan z ceskych budejovic. Asi tak 70 let. jen me vrta proc ten smutek za nejakou ohranou desku bez velke myslenky.
Reagovat
Jabadu
Tak ... byl to týpek.
Reagovat
slacker
UPlne to vidim jak za par let studenti na FF UK budou mit maprosto vazne minenou diplomku na tema Trolove ceskeho internetu.
Reagovat
tommr
prej tam pořád řádí písečná bouře a vypadá to tam asi takhle:
https://twitter.com/ReemAbulleil/status/569029056387088385/photo/1
Reagovat
lars
mozna vecer ??
aspon Kajina muze dele regenerovat svaly :))
Reagovat
smazaný uživatel
no, ono by nebylo špatné kdyby se nehrálo. Kája by si alespoň odpočinula
Reagovat
PetaM
Chlapi hrají ...
Reagovat
EllNino
chlapi hraji kvalde hele :) takže určitě jo ..
Reagovat
tommr
ale každopádně bude v Dubaji nejmíň dvouhodinovej skluz: teprve se chystá začátek finále debla ...
Reagovat
blixa
Tak je to ale plánovaný od včera. Debl ve dvě, singl ve čtyři.
Reagovat
EllNino
přesně tak, debl měl bejt ve 2 a singl ve 4 :)
Reagovat
blixa
Nemají zavírací střechu proti tomu blázinci ?
Reagovat
EllNino
dyť chlapi hrajou normálně venku :)
Reagovat
blixa
To ale nevidíš, že nad tím vším je gigantický klimatizovaný skleněný poklop :D :D
Reagovat
PetaM
Něco jako v Simpsonech ve filmu? :D
Reagovat
blixa
Jop !!! ;-)
Reagovat
George_Renel
Kvalifikace mužů ale normálně běží...
Reagovat
Michaelus
Petra bude nasazená jednička v Dauhá?
Reagovat
misa
Měla by být.
Reagovat
Cico93
Bouchardova má veget.-)

https://www.facebook.com/289409864564563/photos/a.307244762781073.1073741833.289409864564563/384532318385650/?type=1&theater
Reagovat
Cico93
Má dobré kurzy.
Rozmýšľam či má na Halep, oplatí sa to?
Včera mi vyšla v krásnom kurze.-)

Treba to využiť včas, keď takto pôjde tak to už také dárky nebudú.-((
Reagovat
aligo
rozhodně na ní má ale jestli to zvládne psychicky toď otázka podle mě budou 3 sety ale výsledek je stále nejasný...
Reagovat
VlS
Tady jsou všichni Gogo - Stejně je to Kiki, vždyť je to fuk, existuje fůra verzí stejnýho jména :-)

Kája v těch rozhovorech i něco tvoří a vypadá to inteligentně, není to sterilní instantní rozhovor, jaké dává většina hráček. A tu anglinu má fakt hodně dobrou.
Reagovat
VlS
To patřilo kousek níž pod tommra
Reagovat
blixa
Ono je znát že s tou anglinou začly holky Plíškovy včas, někdy během základky byly přeci s mámou někde v Německu kde dělaly němčinu a angličtinu. No tom se pak dobře staví.
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.youtube.com/watch?v=-z_-4I_5YDw Petra 2011
https://www.youtube.com/watch?v=UBCVkydFp_Y Petra 2014
Petra se mnohem zkrášlila od roku 2011. Už má rovné a krásné vlasy. a Mediálně vyspěla. S Petry je velká holka
Reagovat
smazaný uživatel
Karolína vypadá na fotce na stránce WTA dobře http://www.wtatennis.com/players/player/13184/title/karolina-pliskova
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim,ze Kaja i Krystina maju skvele postavy a povahy.Karolinu prirovnavaju K Bjornovi Borgovi,nie je v mojej pamati ako hrac,ale bolo by doslova kulturne barbarsto nevediet kto bol a je Bjorn Borg.Kazdopadne dnes budem naozaj silne fandit Karoline.Prajem jej aby striasla unavu,ktora tam nesporne po tych narocnych zapasoch je. Karolina je milym osviezenim.Je netuctova a tym je i krasna!Naviac ma dobru slovnu zasobu v anglictine,tak Kaja,vies najlepsie sama co mas robit!!!!!!
Reagovat
tommr
sestra Karolíny se ale jmenuje Kristýna ... :)
Reagovat
VlS
Jistě, mají cosi společného, oba se narodili v Evropě a dosud ani jeden nezemřel. Tím podobnosti končí.
Borg mezi tenisty patřil spíš k menším, mrštnejm a obratnejm, Kája je vysoká a mrštnost pro ní úplně charakteristická není. Kdybych měl hledat ženskýho Borga, tak je to spíš Simona Halep.
Reagovat
tommr
nikde jsem zatím nenašel pozápasový vyjádření Muguruzy. Nevíte někdo o něčem? Docela by mě zajímalo jak ten včerejší zápas viděla ona ... :)
Reagovat
majkl005
Garbine Muguruza na tiskovce pověděla, že největší rozdíl byl na servisu. Plíškové bylo velmi obtížné sebrat podání. Přitom jí ke konci chyběly dva míče.
Reagovat
VlS
Dokonce jen jeden, stav byl 0:40
Reagovat
Cico93
Čo tu preboha v noci vystrájal ten Jirka Havlát,.-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Řeknete mi už kdo to je. Cico jsi to ty žejo nebo je to Blixa. Já nejsem havlát neznám ho a ani znát nechci. Nechápu jak vás to napadlo
Reagovat
blixa
Ale no tak Jirko, dyk dobře víš jak nás to napadlo :D
Reagovat
Cico93
FB stránka Nova sport, tam Jirka často prispieva a píše identicky ako 456.
asi náhoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Já FB nenám, účet na Idnes ani na Novinky také ne.
Reagovat
Cico93
Veď dobre my len tak srandujeme.
Reagovat
smazaný uživatel
aha :)
Reagovat
smazaný uživatel
ne nevím já jsem žena. Žádnej blbej Jirka
Reagovat
blixa
To bys chlapče musel bejt verbálně lepší ;-) Občas se zapomeneš a píšeš o sobě v mužském rodě a ten kvíz co jsi včera vyplodil, to by žádná ženská takhle nenapsala :D To byl úplně jasnej chlap ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
já to napsala, žena může napsat cokoliv. Ano jsem feministka
Reagovat
blixa
Dobře, tak jo ;-)
Reagovat
blixa
Ale můžeme ti důvěrně říkat Jirko ? Je to kratší než Kvitovko456 ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
klidně
Reagovat
smazaný uživatel
letos jsem z Klárky skalmaná. Klára vyhrála letos jeden zápas proti hráčce která je na 337.místě žebříčku WTA. Klára i Petra nejspíše brzy vypadnou ze stovky. Ale Kristýna a Lucka Hradecká se stovce pomalu přibližují
Reagovat
majkl005
Cetka by měla teď někdy už prej začít zase hrát...
Reagovat
tommr
vypadá to na generační výměnu - Klára a nejspíš i Petra Cetkovská letos z první stovky vypadnou zatímco Tereza Smitková, Katka Siniaková, Denisa Allertová a doufejme i Kristýna Plíšková se v ní naopak zabydlí ...
U Lucky Hradecký ani Andrey Hlaváčkový už v návrat do první stovky nevěřím ...
Reagovat
VlS
Vidím to prakticky stejně
Reagovat
smazaný uživatel
No Andrea bude ráda když se udrží v TOP 500, ale Lucka Hradecká je NA 124.místě a formu má letos docela dobrou. U Lucky uvidíme
Reagovat
blixa
Lucka to dá ;-)
Reagovat
majkl005
Top 500 :D bože, ty si fakt vtipná :D Andreu nemám rád, ale toto mě fakt pobavilo :D
Reagovat
Cico93
Tak až do včerajška som videl za celý týždeň len zápas Caro - Sam.
Osobne som si prial finále Karolina vs. Caroline....ale neva.

Wozniackej v tejto sezóne niečo chýba, nemá to taký šmrnc ako na TM a praktický celú druhú polku minulej sezńy.

Karolína to dievča má hádam nervy z ocele, eso na BB ako keby sa nič nedialo, tie big pointy zvláda neskutočne.
A páči sa mi nanej, že je počas zápasu kľudna....no neviem čo by robila taká Strýcova, keby mala na BB 0/9..-)))

K finále:
dnes budem fandiť Karoline, nie žeby som mal niečo proti Halep,,,aj keď možno trošku.-)
Pličša som si dosť obľúbil.

Takže Karo pojd pojd pojd.
Reagovat
sprchon
Je klidná, ale když to třeba na konci dlouhé výměny zkazí, taky si hodí raketou. :) Poslední dobou se začíná projevovat víc a víc a asi jí to pomáhá. ;)
Reagovat
blixa
Ona vypadá dost flegmaticky, ale uvnitř asi úplně klidná nebude, i sama to přiznává.
Reagovat
tommr
uvnitř asi není v důležitých zápasech úplně klidnej ani Federer. Důležitý je, že Karolína dokáže tu nervozitu maximálně potlačit, nedává jí příliš najevo a nerozptyluje se zbytečným vztekáním nebo brečením ... :)
Reagovat
George_Renel
Klára, Beck, Vesnina - pěkně to ta kvalda čistí...
Reagovat
smazaný uživatel
nemám slov :(
Reagovat
sprchon
To vůbec nevypadá dobře... Uhrát proti deblistce dva gamy za celý zápas. :/
Reagovat
EllNino
bohužel je teď Klárka v kruhu, vubec nezáleží, kdo stojí na druhé straně, měla by zkusit nějaká ITF, aby nebyla poád víc frostrovaná, nehledě na to, že body ztratí ...nevím, proč se musela cpát na tyhle velký turnaje, v Americe by si nahrála potrřebný obhajoby v Riu, Acapulku, Monterrey ...rozhodně snáž než v Asii na těchhle megaturnajích ...
Reagovat
VlS
Možná by si spíš měla dát 3 měsíce voraz
Reagovat
smazaný uživatel
Není nějaký seznam hráček turnaje v Dauhá?
Reagovat
PetaM
http://www.tennisforum.com/showthread.php?t=830329
Reagovat
smazaný uživatel
A pavouk se budu losovat v 17:30 jejich času, tj. v 15:30 našeho. :)
Reagovat
smazaný uživatel
*bude
Reagovat
PetaM
A nevíš, jestli bude stream, nebo něco podobného? :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
To asi ne, maximálně budou průběžný informace na Twitteru. :)
Reagovat
PetaM
A Petra zřejmě bude nasazená jednička, že?
Reagovat
smazaný uživatel
Jo. V prvním bude mít asi volno, pak doufám ve Viku, ať je sranda. :D
Reagovat
blixa
Čtyři mají volno, tak bych předpokládal jednička, dvojka a finalistky Dubaje.
Reagovat
PetaM
Nevím, proč by? Nevím o tom, že by to minulý rok taky tak bylo ...
Reagovat
blixa
Jen hádám, tak myslíš že volno první čtyři nasazené ?
Reagovat
smazaný uživatel
A Simona tam hrát nebude, když říkáte, že Petra je nasazená 1?
Reagovat
PetaM
Měla by, ale bude se nasazovat podle současného žebříčku a Petra je 3. před Simonou, která je 4. ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
aha... Jo a kdyby Simona dnes vyhrála, tak je zase 3.?
Reagovat
PetaM
Jo, ale až v dalším žebříčku, který na nasazení nebude mít vliv :D Teda na nasazení do Doha :D
Reagovat
smazaný uživatel
a poslední otázka :D proč v Monterrey jsou Ivanovic a Bouchard, když na turnaji international může startovat jen 1 hráčka top 10?
Reagovat
PetaM
Nechce se mi dívat na stránky WTA, ale turnaj bude mít určitě zvýšenou dotaci, oproti normálním INT. Např. jako Shenzen, kde letos hrály Petra i Simona.
Reagovat
smazaný uživatel
Byl jsi rychlejší. :)))
Reagovat
blixa
Monterrey je pětistovka.
Reagovat
PetaM
No vidíš, to mám z toho, že jsem lenivý si to najít :D oondra napsal, že je to INT a já mu věřil, proto jsem mu to vysvětlil takhle. Pokud to je Premier, není co o Top 10 vůbec řešit :D
Reagovat
PetaM
*onndra
Reagovat
PetaM
Hele, tak dost mystifikování. MOnterrey je 280 INT, má zvýšenou dotaci a ticho už bude :D

http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/Archive/AboutTheTour/TourCalendar_2015.pdf
Reagovat
blixa
Když říkám pětistovka, myslím tím dotaci. Logické ne ? Jakou spojitost by mohlo mít číslo 500 s Premierem ??
Reagovat
PetaM
Jo tak :D :D No, někteří tady říkají Premieru 500, protože to srovnávají s ATP, protože 470 má blízko k 500 :D Proto jsem si to spojil s tímhle :D
Reagovat
blixa
Jo tak :D No je v tom trochu guláš, někdo označuje turnaje podle bodů, někdo podle dotace, někdo i tu analogii s ATP :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vyšší dotace asi, něco podobného jako u Shenzenu letos.
Reagovat
smazaný uživatel
Já se na to zkusím zeptat. :)
Reagovat
PetaM
Myslím, že jo. Doha a Dubaj nejsou od sebe tak daleko, aby to tak muselo být ... Do teď jsem si myslel, že tohle platí jen u Wuhanu a Pekingu, ale letos mě překvapily Antverpy a Dubaj, že to bylo skoro stejné ...
Reagovat
EllNino
jo určitě to tak neplatí :)
Reagovat
blixa
Je to na domluvě, mě by to tady přišlo logický.
Reagovat
PetaM
Mně ani moc ne ... :D Jak říkám, není to tak daleko, aby z toho měly hráčky nějaký šok. Autem jsi v Doha za 6 hodin. A letadlem za chvíli, jsou to prakticky protilehlá města, jen přejedeš kousek moře :D
Reagovat
blixa
Nejde o to, že to není daleko, ale že se předpokládá, že top hráčky dojdou do finále a nikdo nechce, aby mu pak kvůli únavě vypadly v prvním kole.
Reagovat
PetaM
A tak top hráčky ... Nejlepší 4 budou mít volný los a když se do finále dostane nějaká, která není nasazená, tak určitě nebude hrát hned první zápas MD. Kája by mohla v Doha hrát tak ve středu ...
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuji :)
Reagovat
Cico93
Victoria snáď bude mať priznivý los, teraz to potrebuje ako soľ.-)
Reagovat
smazaný uživatel
Klára bude za chvíli hrát turnaje ITF, protože ve WTA hraje hodně zle
Reagovat
EllNino
tímhle tempem se na to zachvíli vykašle ...
Reagovat
smazaný uživatel
Klárko :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( to je zlé
Reagovat
EllNino
Kláro kanár od 193. hráčky světa ? :/ to už snad nemyslíš vážně ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je špatný. Klárka má problém i v kvalifikaci :((((
Reagovat
smazaný uživatel
v Dubaji je prý písečná bouře a program je narušen
Reagovat
blixa
Dyk tam aktuálně žádnej program není ?
Reagovat
smazaný uživatel
myslím večerní program. Bouře by tam měla být celý den
Reagovat
EllNino
je tam kvalifikace mužů ...:)
Reagovat
blixa
Ajo, sakra, vidíš ! Úplně jsem zapomněl že ještě existuje nějaké ATP :D
Reagovat
PetaM
To by bylo pro Káju super, kdyby se finále hrálo až zítra ... :)
Reagovat
blixa
Nebo pozítří a mohla by se kvůli tomu beztrestně odhlásit z Doha :D
Reagovat
tommr
jako že by nabrala síly? Nevím jestli by jí to nějak výrazně pomohlo - delší oddech by přece měla i soupeřka ...
Jistý je naopak to, že by jí to prakticky znemožnilo dobře odehrát turnaj v Doha ...
Reagovat
blixa
No právě že by si konečně odpočinula ;-)
Reagovat
PH94
Jinak bych chtěl ještě U Karol vyzdvihnout její defenzivní činnost :) Ty čopovaný balony jsou opravdu parádní :) Zlatá ruka a obrovský cit pro míč :)
Reagovat
sprchon
Jo, toho jsem si taky všiml. Fakt poslední dobou super, je to lepší a lepší s tou bojovností. :) Ty na poslední chvíli dobíhané míče na forehand, to je paráda. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem k tomu, že mnoho Češek nemá dobrou defenzivu, tak u ní je parádní. Jsem moc zvědavý na dnešní finále, moc jí přeju vítězství, ale nevím no. Hraje proti Simoně, která umí hru velmi dobře přizpůsobit hře protihráčky. Uvidíme :)
Reagovat
vendulkabendulka
Nesmi zkouset dlouhe vymeny, musi ji podrzet podani a musi mit stesti uhrat to ve dvou setech. Jinak by uz asi na ni dolehla unava, tahle porce zapasu je i na kone dost.
Myslim, ze spis prohraje. Ale vlastne mi to ani nevadi, ukazala jaky uzasny potencial v ni je a mela by si rychle trochu odfrknout, jinak ji dostihne nejake unavove zraneni a je po ptakach.
Reagovat
sprchon
Nicole Vám velmi děkuje za vzkazy, udělaly jí velkou radost :)

A teď k programu. Příští týden bude hrát Nicole kvalifikaci na turnaji WTA v Monterrey. Poté je přihlášena na dva ITF turnaje (zkusím zjistit, na které), ale ITF turnaje se prý budou odvíjet od výsledku v Monterrey a také, jak na tom Nicole bude se zdravím/ramenem. Doufejme tedy, že se jí turnaj v Monterrey vydaří, a hlavně, aby byla Nicole zdravá!
Reagovat
smazaný uživatel
skutecne ji preju uspech, ale ta zminka o ramenu je divna..
Reagovat
PH94
Taky mi to přijde divné..
Reagovat
sprchon
Admin webu sice píše, že je to zpráva od Nicole, ale píše to admin sám... Takže my nevíme, co přesně mu ona řekla/napsala. Je to docela matoucí.
Reagovat
sprchon
Dvě věci mně v tom článku zaujaly...
Nepochopil jsem, co Nicole v Monterrey očekává za výsledek. Rád bych se mýlil, ale myslím si, že slušně sehraný zápas (ani nemusí být vyhraný) bude vzhledem k silnému obsazení úspěchem.
Zároveň je tam zase zmínka o zdraví/rameni. To může znamenat, že tam určitá omezení pořád jsou.

No nic, přeju hodně úspěchů! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitovka
Docela jsi mne pobavila :3 :DD diky!pokracuj v tom
Reagovat
smazaný uživatel
budu v tom pokračovat
Reagovat
smazaný uživatel
To nebude nutný ...
Reagovat
blixa
No tos podělal. Zábavný, jo ? Bože ...
Reagovat
George_Renel
jak to dnes Karolína zvládne. Je outsiderkou, o tom žádná. Ale může hrát v pohodě. A určitě bude přicházet na přetřes její fyzické zatížení. Ale já bych řekl, že po této stránce by to mohla zvládnout. Připadne mi totiž, že Karolína hraje takovým zvláštním úsporným způsobem.
Reagovat
smazaný uživatel
to ti jen tak pripada - vzhledem ke stale vzprimenemu drzeni a minimalnimu otaceni trupu. Ale vlastne ano, dobre slovo, je usporna ve vsech projevech.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
chtela jsem rict, ze je to dane vyskou, ale okoukla jsem Muguruzu tady na videu a ta ten rotacni pohyb do uderu zapoji, takze zaklad je v somatotypu..
Reagovat
smazaný uživatel
jo;) ja ji interne rikam zirafka, pochopitelne externe nepouzivam, bych byl blixou, tommrem a spol roztvrcen,,,;)
Ale pohybove mne to tak sedi, vzhledem k somatypu. Hleda si nejaky prirozeny pohyb na kurtu "jednim" krokem;). Jsou treba mice, ktere jen sleduje;) Neco ve stylu, ikdybych ten "krok" udelala, stejne bych vyhodila...proste tenhle neni pro mne,,,vubec tak nejak neresi, mnoho veci;) To ji asi dava tu mentalni prevahu, bych rekl....ale muze to byt za nekolik mesicu zradne, kdy se zvysi pocet instruktaznich videi na YT;) Potom bude muset resit, a to bude jiste zajimave jak se s tim popere nejen na kurtu.
Ovsem na crossy se nam tzv. pekne natahne a resi uhlem, ktere musi potesit kazdeho nadsence...;) a souperkam obcas musi zesednout ne jeden vlas.
Uvidime, jak ji Simona nasaje, podle mne bude Simonu strasne stvat, tezce se ji bude hrat ta leva, prava...pokud se jeste Karolina regeneruje a bude fresh na servisu,,,bude to spis asi supa.;)
Ale ja dnes budu vic litat nez Simca na kurtu, takze mne tohle finalove rozuzleni mine...;)
Reagovat
smazaný uživatel
;-) asi to take nedam, na sezeni je prilis pekne. Hlavne doufam, ze si otresena Halep obcas spete stranu.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
splete, jeeeee
Reagovat
blixa
Klidně jí říkej žirafka, proč bych tě čtvrtil ? Tohle nás Plíškoultras nemůže rozhodit ! :D
Reagovat
Frick
http://www.vysledky.cz/pavouk/lbQhqOfE/0lEJoPEQ/#draw

Může mi někdo vysvětlit, jaktože tam hrajou (bez divočáka) i holky z pátý, ale i dokonce ze 600. místa (a na chráněný žebříček to nevypadá)

Jinak z našich - Hradecká a Štefková! Spolu se utkají hned v první rundě.

Škoda, že to tam nezkusila už Nicole. Nepotřebovala by žádnou WC.

V hlavní souteži pak Terka. Snad.
Reagovat
Frick
http://www.auto.cz/mercedes-maybach-pullman-v12-biturbo-delka-6-5-metru-85882

Kup ho tatovi. Byl by s tim v Lounách frajer :o)
Reagovat
Frick
Takto prorazí? Že by Téra? Do dvou let?
Reagovat
Frick
Zřejmě se tu během 3 roků narodily tři hráčky TOP 10...

A během 10 roků a 2 měsíců se tu narodilo DEVĚT HRÁČEK TOP 25...
Reagovat
Frick
Že naše středně mladé flinty (Denča + Terka) tak nějak paběrkují.

Terka udělala v Šenčenu ČF (kvalitní výsledek), ale díky svému nižšímu postavení se nevešla do MD listu Hobartu a kvalifikaci již nestihla

Denisa v prvních dvou týdnech stále laborovala s tím svalem a tak první týden nehrála nikde a ve druhém týdnu bohužel hned vypadla v 1. kole kvaldy o Hobart-

V Melbourne se tedy oběma povedlo druhé kolo. Slušný výsledek - hlavně pro Denisu, která musela jít z kvaldy a ve 2. kole toho předvedla více. Byť je asi pravda, že Alize hrála hůře jak Camilka proti Terce.

Pak povolání do FC. Terka se v něm předvedla velmi dobře a i Denisa dostala šanci, které se chopila se ctí. Byť to byl jen "mrtvý" debl.

Nicméně se kvůli tomu musely odhlásit ze špatně obsazené Pattayi, kde by asi obě měly velkou šanci uspět. Hlavně Terka to možná mohla i celé vyhrát.

A v nynějším týdnu opět problémy. Terka skreč v prvním kole kvaldy o Dubai a Denisa dostala nečekaný výprask v 1. kole na 50.000 turnaji, kde byla nasazenou no. 1. Spolu s tím, že se odhlásila z dalšího turnaje to otevírá prostor ke spekulacím o dalších zdr. problémech.

Škoda, že ty holky nemají nějaké jednoduché FB stránky (jako třeba Klára či Lucka), kam by třeba právě stručně napsaly, co s nimi je.
Reagovat
FulnekUltras
To bychom se možná někdy nestačili divit... ;-)))
Reagovat
Frick
http://www.vysledky.cz/pavouk/lEYexhM1/CvKkPNx1/#draw

S Klárou to nevidim. Bude ráda za 2. kolo kvaldy. Pak tam číhá Vesnina a nakonec asi Julča :-(

Velmi napráskaný turnaj na to, že je to jen Premier.

Klára by asi skutečně měla zkusit nějaký International nebo klidně třeba i padesátku...
Reagovat
FulnekUltras
Bez ohledu na finanční a žebříčkovou dotaci bude mít vítězství z tohoto turnaje vysokou hodnotu. V tomhle oproti Dubaji nevidím prakticky žádný rozdíl.
Reagovat
Frick
Já tohle prostě nemám rád. Je evidentní, že jsou Permier turnaje, co jsou velmi dobře finančně hodnoceny a MD list je na nich o to silnější. Bylo by fér, aby byly i lépe bodově hodnoceny a staly se takovou mezikategorií mezi Premier a Premier 5....

Bodově bych to hodnotil asi jako LOH.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně proboha ne žádnou další kategorii turnajů. Už teď je v tom neskutečnej chaos.
Reagovat
Frick
http://abload.de/img/wta-allaboutrankings38uf0.png

Proč? Se podívej na mezistupně na ITF-kách.

Teď máš na GS/WTA

2000 - 1000 - 900 - 470 - 280

tak by bylo

2000 - 1000 - 900 - !620 - 470 - !350 - 280
Reagovat
Frick
350 body bych hodnotil WTA Internationaly s dotací 500.000, jako je třeba Šenzen či Monterrey.
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba kvůli nejednotnému a nesrozumitelnému názvosloví. Nebo kvůli tomu, že mezi devítistovkou a tisícovkou není fakticky žádný rozdíl.
Reagovat
Frick
Tak tam jde o to, že PM (1000) je povinné pro více hráček.
Reagovat
smazaný uživatel
Což je uměle vytvořená překážka, kterou lze snadno odstranit aniž by to mělo nějaké výraznější následky.
Reagovat
VlS
Já bych naopak zrušil premiere5 turnaje a zvýšil počet dnešních mandatory turnajů s tím, že bych vypustil slovo mandatory, prostě tisicovky. Jak jednoduchý a jasný to má ATP - 250, 500, 1000 a GS - úplně to stačí, je to jasné, přehledné a zapamatovatelné včetně bodování.
Rozdíl je stejnej jako mezi chlapskou peněženkou s doklady a dánskou chaotickou kabelkou.
Reagovat
smazaný uživatel
moje ceska je oka.. ;-) ale mas pravdu.. :-)
Reagovat
blixa
Jenže to by asi nastal problém v prachách, ti co pořádají premier 5 by nemuseli akceptovat dvojnásobný peníze. Já bych to nechal, jen bych zvýšil body na premier mandatory třeba na 1300, aby to nebyl tak malý rozdíl.
Reagovat
VlS
Další, kdo si myslí, že je na světě ještě malej bordel :-)
S těmi prize money by mohl mít problém jen Řím, jinak nikdo. Šejci na prizeze money myslím platěj dokonce víc než na mandatory turnajích. Proto je v Arábii tak našlapáno.
Reagovat
blixa
Neplatěj, projížděl jsem to a na premierech žádný výjimky. No když bys udělal z Premieru mandatory a 5 jednu kategorii, tak bys musel nějak sjednotit dotaci, je otázka kterým směrem. Když nahoru, tak pětka se hraje u šejků jediná - Dubaj/Doha, nevím co by na to ostatní. Mě ten současnej stav tak složitej nepřijde :D, jen mi přijde nelogickej ten bodovej rozdíl mezi mandatory a pětkou, když dotace je tam dvojnásobná.
Reagovat
slacker
Mandatory 1300? Tohle je cesta do pekel a mlyn na nejruznejsi objizdecky turnaju co nejsou schopne se prosadit na GS a presto nahrabou furu bodu. Ty rozestupy mezi turnaji musi byt vetsi. 280 470 smesny rozdil. Finalistka ma 2/3 nodu co vitezka. Hruza.
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Reagovat
smazaný uživatel
pockej takhle jsem to myslel

+1;)
Reagovat
Frick
http://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/women%27s-tournament/info.aspx?tournamentid=1100033989

Denisa se ve čtvrtek odhlásila. Tak jestli jí fakt něco zase není :-( Marian99 taky neví...

Nasazenou čtyřkou tam bude Bára K.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby se přidelovaly body za FC jako za DC, tak by Petra byla i světová jednička!
Reagovat
FulnekUltras
Bude i tak... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
to patří k diskuzi dole...
Reagovat
slacker
Tak to nedavej nahoru, kdyz to patri dolu
Reagovat
smazaný uživatel
Ty se asi nikdy nepřeklikneš, viď ?
Reagovat
slacker
prekliknu ale napravim omyl jinak
Reagovat
smazaný uživatel
A jak jako? Ty jsi fakt - jak to nazvat a neurazit. Debatuješ o blbostech, opravdu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jeho neřeš, on už je holt takovej.
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky doufám, že ano. Rozhodně na to má.
Reagovat
FulnekUltras
Ženský tenis je jak oceán v Bermudském trojúhelníku. Stát se může úplně všechno. ;-)
Reagovat
freeteepek
To je pravda. A těm, co na Fed Cup kašlou, bych body pro změnu odečítal. Za neúčast:-)
Reagovat
freeteepek
Nepotřebuje někdo luxusní tenisky pro manželku? http://www.ebay.com/itm/251842748948?ssPageName=STRK:MESELX:IT&_trksid=p3984.m1558.l2649
Reagovat
freeteepek
Pravda. Nejsou teda úplně nejlevnější:-)
Reagovat
freeteepek
Nepotřebuje někdo luxusní tenisky pro manželku? http://www.ebay.com/itm/251842748948?ssPageName=STRK:MESELX:IT&_trksid=p3984.m1558.l2649
Reagovat
tommr
mají za sebou další úspěšnej den a v sobotu to můžou ještě víc vylepšit ... :)
Karolína bude zhruba od 14:00 našeho času bojovat s Halepovou ve finále v Dubaji. V případě vítězství se posune v žebříčku až na 11.místo na světě a v letošní Race bude dokonce třetí. Zápas bude vysílat DigiSport1 ...
Kristýna bude zhruba od 16:00 bojovat s Běloruskou Govortsovou (152.hráčka světa) ve semifinále turnaje v Kreuzlingenu (ITF50). Pokud uspěje bude zase o kousek blíž první stovce - posune se někam ke 120.místu ...
Reagovat
lars
Jeste , ze nehrajou obe v jeden cas
Aspon ji muze dvojce Kristyna nejakou energii telepaticky dodat :))
Reagovat
tommr
spíš očekávám opačnej tok energie ... :)
Reagovat
slacker
Vysavani energie?
Reagovat
Frick
By ta Karolína trochu zmohutnět nebo ne? Pohyb by se jí asi zhoršit nemusel, síla by se jí třebas zvýšila, ale aby se taky rychleji kvůli tomu neunavila (má postavu běžkyní dlouhých tratí)
Reagovat
FulnekUltras
Jen ať je, jaká je...
Reagovat
FulnekUltras
je teď fakt dobrá - a doufám, že zítra nedopustí, aby některá z tenistek WTA měla letos na kontě už dva turnajové tituly. Fyzická stránka nemusí být vůbec rozhodující, zato hlava tradičně žensky ano.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zrovna ona tradičně ženskou hlavu určitě nemá, ta má psychiku spíš chlapskou.
Reagovat
FulnekUltras
To je voda na českej mlejn... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
To se pozná až jestli vyhraje nějaký GS a sesypou se na ní novináři a různí fandové a nebude se od ní čekat nic jiného než vítězství.
Reagovat
freeteepek
souhlas. Nejdřív musí vyhrát pár velkých turnajů nebo GS a pak si ještě udržet odpovídající úroveň...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ale já hodnotím její psychiku dle stability, kterou prokazuje dlouhodobě na momentální kvalitativní úrovni, ona nemá velké výpadky a propady, ať už turnajové nebo zápasové, nerozhodí jí, když na konci zápasu prohrává za stavu 3:4 0:40, nesesype se, dokáže najít podání, v tom chlapská je.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale zase jsme u toho, že se nesesype, protože není pod tlakem z toho, že MUSÍ vyhrát. Ale stačí si vzpomenout na Fed Cup. Tam pod tlakem byla a rázem byla poloviční. Měla tam Pálu a proti sobě slabounké Kanaďanky, takže to zvládla a díky jí za to. Na okruhu by z toho ale tak snadno vybruslit nemusela.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak žádná premiéra není jednoduchá, to automaticky neznačí horší psychiku, jde o prvotní sžití s novou rolí, s týmem a podstatné je, že to zvládla.
Reagovat
smazaný uživatel
No značí to především to, že ani ona nemá nervy ze železa. ;-)
Reagovat
lars
Ale Terka to v FC zvladla lip
Reagovat
FulnekUltras
Na dubajské vítězství s Halep to klidně může stačit. Rumunka teď tak dobrou psychiku rozhodně nemá.
Reagovat
smazaný uživatel
To klidně může. A pevně doufám, že bude. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
odolna urcite je mimoradne, ale pod tihou odpovednosti ve FC se tlak projevil a velke momenty osobni kariery take jeste nezazila. Navic to "chlapske" mi pripada trosku usmevne, nechci nijak na toto tema polemizovat, ale magoru i slabochu znam na okruhu a mimo okruh mezi muzi dostatecne mnozstvi.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
iqe.. jsem te necetla, neopisuju.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
V pohodě :-)
Reagovat
lars
Napis jmena tech magory na okruhu
Reagovat
slacker
Serena
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jeden z nich zrovna za chvíli začíná hrát:)
Reagovat
lars
Fognini a dalsi ?
Reagovat
smazaný uživatel
Dolgopolov, Tomič, Gulbis, Verdasco, mám pokračovat?
Reagovat
tommr
dneska se ten tlak taky projevil i když to Karolína nedávala tak najevo. Počet DF a neproměněných BP byl u Karolíny dneska mimořádně vysokej. Naštěstí soupeřka byla ještě o něco nervóznější ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
divala jsem se v praci jen po ocku, takze nechci mlatit prazdnou slamu, ale je mi to jasne, protoze je to prirozene.. :-)
Reagovat
VlS
Nervozita u obou holek byla dneska v kapalným skupenství, kazily míče, jaký rutinně hrají bez problémů. To, že někdo nevypadá jak samoobsluha s posezónním výprodejem na emoce neznamená, že ho nervozita nesvazuje. Mě se to ale líbí, že je Kája taková ukázněná a projevy má pod kontrolou, jiný to irituje, protože chtějí ty emoce vidět, chtějí vidět cirkus. Cirkusaček je WTA plná, kultivovanejch tichejch holek he jak šafránu.
Reagovat
tommr
průběžnej žebříček WTA k dnešnímu dni tj. po kompletně odehraném semifinále turnaje v Dubaji.
V žebříčku už jsou odečteny body za lonský turnaj nižší kategorie pořádaný taktéž v Dubaji.
Hvězdička * znamená, že hráčka postoupila v Dubaji do finále.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou ...

1. Williams, S. 9592 (+3197)
2. Sharapova 8210 (+1815)
-----------------------------------
3. Kvitová 6395
-----------------------------------
4. Halep 6256 (-139) *
5. Wozniacki 4730 (-1665)
6. Ivanovic 4425 (-1970)
7. Bouchard 4365 (-2030)
8. Radwanska, A. 4025 (-2370)
9. Makarova 3420 (-2975)
10. Petkovic 3150 (-3245)
11. Kerber 2650 (-3745)
-----------------------------------
12. Plíšková, Karolína 2620 (-3775) *
-----------------------------------
13. Suarez Navarro 2585 (-3810)
-----------------------------------
14. Šafářová 2555 (-3840)
-----------------------------------
15. Pennetta 2506 (-3889)
16. Errani 2471 (-3924) x
17. Williams, V. 2366 (-4029)
18. Cibulková 2236 (-4159)
19. Keys 2100 (-4295)
20. Muguruza 2095 (-4300)
21. Peng 2080 (-4315)
-----------------------------------
22. Záhlavová-Strýcová 2055 (-4340)
-----------------------------------
23. Jankovic 2030 (-4365)
24. Cornet 1925 (-4470)
25. Stosur 1835 (-4560)
...
Reagovat
tommr
Petra Kvitová si i přes nečekaný vypadnutí už ve třetím kole zatím drží třetí místo před Halepovou, ale ta jí může předstihnout pokud v Dubaji získá titul což je bohužel vysoce pravděpodobný - zabránit jí v tom může už jen Karolína Plíšková, která ale bude ve finále jasnou outsiderkou ...

Karolína Plíšková se díky postupu do finále stala českou dvojkou a a ve světovým žebříčku se posunula na 12.místo. Pokud by ve finále porazila Halepovou posunula by se dokonce až na 11.místo před Kerberovou.
Karolína ale může být ještě předstižena Erraniovou a skončit až na 13.místě pokud nezíská v Dubaji titul a Erraniová naopak vyhraje v Riu ...

Lucka Šafářová sice po porážce od Karolíny v českém žebříčku klesla na třetí místo, ale ve světovém se posunula na 14.místo. Může jí ale ještě předstihnout Erraniová pokud získá titul v Rio de Janeiro ...

Z ostatních hráček stojí za zmínku posuny Suarez Navarrový a Muguruzy a propady Venus Williamsový, Jankovicový a Cornetový ...
Reagovat
FulnekUltras
Karlička v českých kleštích se mi docela zamlouvá... ;-)
Zítra to snad Karolína ubojuje i za Petru. Nějaké žvasty o jasných outsiderkách nebo naopak favoritkách na této úrovni ženského tenisu neberu. ;-)
Reagovat
PH94
Nemyslím si, že je zítra nějaká velká naděje na dotáhnutí této pohádky :) Spíš bych si přál aby to Karolína odehrála bez zranění. Ta únava už musí být opravdu enormní a v takových případech stačí mnohdy jen málo...
Reagovat
VlS
Buď klidnej, ta toho vydrží ještě hodně.
Reagovat
smazaný uživatel
protoze se dlouha leta setrila.. ;-) Vzpominam na nase pohorsene stesky, ze se Pliskojc vubec nehybou.. :-)
Reagovat
VlS
Jojo, je to tak. Karolína je pro mě velký překvapení, rozhodně větší než to to, že Krystýna je ve druhý stovce.
Reagovat
sprchon
To na ní taky obdivuju a určité obavy z toho mám. Snad to bude v pohodě. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dnešní zápas rozhodně neprotrpěla, naopak na konci zabrala ještě víc, tá má hodně tuhej kořínek, daleko tužší než Petruška.
Reagovat
smazaný uživatel
Naděje tu je a velká, záleží na rozpoložení obou a na tom, která vnutí svoji hru té druhé. Kája má právě obrovskou šanci a únava ? Dnes jsem žádnou neviděla.
Reagovat
smazaný uživatel
Ona má výbornou fyzicku, jednu z nejlepších, ne-li nejlepší, takže ta zítra rozhodovat s velkou pravděpodobností nebude.
Reagovat
FulnekUltras
Naprostý souhlas.
Reagovat
tommr
Karolína už nemá co ztratit. Favoritkou v žádným případě nebude a i kdyby jí ve finále Halepová jasně přehrála tak to nic nezmění na tom, že v Dubaji udělala životní výsledek. Ve finále tudíž může být v úplným klidu a zkusit hru na maximální riziko - když to vyjde bude to megaúspěch a když ne tak se vůbec nic nestane. V tom může být její velká výhoda oproti Halepový od který se nečeká nic jinýho než jasný vítězství ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nečeká nic jiného? V posledních měsících měla řadu výpadků, viz.USO nebo letošní AO, kde byla doslova rozbombardovaná Makarovou.
Reagovat
lars
ale Makarona tady porazila :))
Reagovat
smazaný uživatel
Tady ano, jí po Wimbledonu trápí propady v některých jednotlivých zápasech, zničehonic špatný den a výbuch.
Reagovat
tommr
ty špatný výkony ale byly skoro vždycky zapříčiněný nějakejma zdravotníma potížema. A ty momentálně nemá ...
Reagovat
Frick
Uvidíme v cukrárně Gábinu Soukalovou, jak se láduje dortíky. Co uděláte?

a) Pořádáte ji, ať vám dá ochutnat
b) Požádáte ji o technickou kontrolu. Pouze pánové. Pokud víte co myslim.
c) Vyčtete jí, že se tolik cpe.
d) Vysmějete se jí, že je takto tlustá.
e) Požádáte, ať vám zazpívá
f) Pochválíte její postavu se slovy, že pořádná ženská mám mít pořádný zadek

P.S: Kvitovka je jen jedna, ale snažil jsem se, co to šlo.
Reagovat
Frick
*uvidíte
Reagovat
Frick
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10997501_882402015157950_220585130489393654_n.jpg?oh=1d5818be32769b8a9d933a1b6ac10a5e&oe=55878ADD&__gda__=1435607324_31ad302b5e45176121a694c743e345f8
Reagovat
freeteepek
Už se nemůžu dočkat. Moc Karolíně nevěřím, ale možné je všechno. Dnes měla trochu problémy se zakončováním. Přišlo mi, že až příliš často dohrávala do míst, kde stála Muguruza. Zítra bude hodně záležet na tom, jak Simoně půjde return za předpokladu, že Karolína bude servírovat svůj standard. Obávám se delších výměn, kde bude mít Karolína problém se silami. Karolína by naopak mohla mít větší šance na returnu, než dnes proti Garbine. Základ bude samozřejmě kvalitní servis, ale taky dobře zvolená taktika a její plnění:-)
Reagovat
VlS
Kája by zítra mohla být uvolněná a klidná, mohla by hrát naplno a bez zábran. Uvidíme jak to zpracuje ve svý hlavě.
Reagovat
blixa
Zase je to první opravdu "velké" finále, což nebejvá jednoduché. Zítra je prostě možné asi úplně všechno :D
Reagovat
sprchon
http://static.akcniceny.cz/foto/vyrobky/893250/893074.jpg
Reagovat
VlS
Jo, tak to jo :-D
Reagovat
sprchon
Skrytý význam. Kája zítra bude čelit běhavce. :D
Reagovat
VlS
Tak jsem to pochopil i bez nápovědy, je to výmluvný až jéje
Reagovat
sprchon
Nebo to taky může být pro nás. Někteří z nás budou mít nervy, že se z toho po... :D
Reagovat
blixa
:D :D :D Ano, asi tak ! ;-)
Reagovat
sprchon
Kolikrát už jsme se obávali, jestli bude mít Kája dost sil nevzpomínám si, že by někdy nějak zklamala. Je to obdivuhodné. :)
Zítra to bude chtít, pokud možno, co nejrychleji ukončovat výměny. Snažit se Simonu uběhat nebo s ní hrát dlouhé výměny, to by asi nebylo ono... Ale to asi všichni víme. :)
Ale všiml jsem si, že v poslední Kája je i v těch delších výměnách poměrně trpělivá a dokáže v nich uhrát dost důležitých míčů. Zatím se tu ale nepotkala s takovou běhavkou, jako je Simona.
Šance vidím vyrovnaně, taky už se nemůžu dočkat. ;)
Reagovat
VlS
Já si myslím, že nejlepší bude hrát to svoje nezkoušet nic moc vymejšlet. Doporučil bych 4 esa na servis game a dál to nějak dopadne :-))
Reagovat
sprchon
To je ten nejrychlejší a nejúčinnější způsob ukončení výměny. :)
Reagovat
blixa
To by mohlo fungovat :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mohlo, pak stačí jen čekat, až Simona v TB jednou zvorá servis :-)

Jen ta taktika nejde moc dohromady s Kájinou úspěšností servisu v poslední době...
Reagovat
blixa
No to ne, musela by dost přitlačit. Asi žádná cesta nebude jednoduchá ...
Reagovat
freeteepek
Mě Karolína překvapuje, jak na kurtu působí flegmaticky a v pozápasovém rozhovoru mluví velmi rychle. V hlavě to má všechno srovnaný. A úroveň její angličtiny je na velmi vysoké úrovni.
Nedávno jsem se opět podivoval, jak naše slavné biatlonistky vůbec neumějí anglicky. Chodí na tiskové konference, nerozumí kolikrát vůbec otázce a odpovídají na něco úplně jiného. V podstatě pořád říkají to samé, protože jim slovní zásoba nic jiného neumožňuje. To se s tenisem vůbec nedá srovnat:-)
Reagovat
slacker
Tak biatlonisti i lyzari prakticky "nezijou" v zahranici ale pohybuji se neustale v te bubline "teamu" ktery vsechno zarizuje za ne.
Reagovat
freeteepek
Biatlonisti také hodně cestují. Mají celou zimu závody v zahraničí a v létě pro změnu soustředění mimo republiku. Je sice pravda, že je nic nenutí mluvit anglicky, ale co nutí Karolínu umět anglicky? Dost bych se divil, že jí ty organizační věci nezařizuje trenér, stejně jako biatlonistům. Za našich holek jsem zaznamenal, že parádně mluví kromě Karolíny i o hodně starší Šafářová. Petra se v angličtině určitě zlepšila, ale na tyhle dvě nemá.
Reagovat
slacker
Precti si to. Kdyz rikam "neziji", tak to znamena ze jsou jak rodina na dovolene, nevylezou z te ulity kde se mluvi cesky a nemusi si nic zarizovat s domorodci. Tohle za ne delaji prevazne treneri.
Reagovat
lars
tenistka cestuje vice po svete a delsi dobu v roce.
Taky si vic vydela , aby si mohl najmout lepsiho lektora Aj
Reagovat
VlS
Řekl bych, že naše biatlonistky jsou na tom cca jako španělští tenisti - a Simona Halep na tom není bůhvíjak líp.
Kája má anglinu super, Petra v roce 2011 na tom byla bledě, teď už je suverénka.
Reagovat
freeteepek
Španělský tenisty nesleduju, tak nevím. Je pravda, že v biatlonu je úroveň angličtiny obecně nízká. Co jsem teda kdy slyšel mluvit ženy na tiskovkách.
Reagovat
slacker
No v biatlonu to muzes posoudit kvuli tomu ze na ty tiskovce diky uspechum vubec jsou. U lyzaru a podobnych sportu se maximalne udela rozhovor pro ceskou stanici v cestine. Mozna Koudelka se muze predvest pro srovnani, jestli ale skokakni maji stejny system.
Reagovat
smazaný uživatel
U běžců bývá na ES po závodech rozhovor s vítězem, ale tam momentálně možnost posoudit angličtinu českých závodníků nehrozí.
Reagovat
sprchon
Káje je rozumět lépe anglicky než česky. :)
Reagovat
VlS
Jo, taky jsem si všiml, že v ČJ zanedbala logopeda a patlá.
Reagovat
sprchon
Působí to asi trochu, jako že se nesnaží mluvit. Já mám stejný problém, především kvůli tomu, že mám extra hluboký hlas. :D A taky je mi rozumět lépe v angličtině.
Reagovat
VlS
Patlavost je oficiální odbornej název logopedické vady
Reagovat
FulnekUltras
Jazykové znalosti naštěstí ještě žádnému sportovci nic nevyhrály. ;-)
Reagovat
slacker
Co treba sponzora? :-)
Reagovat
FulnekUltras
Ani ten nemusí stačit - zrovna jako prachy... ;-)
Reagovat
slacker
Nepochopil. Neumis anglicky = jsi nezajimavy pro nejakou globalni firmu
Reagovat
smazaný uživatel
Upřímně, na to, aby se člověk zvládl usmívat do kamery/fotoaparátu, nemusí umět anglicky ani žbleptnout a nic moc dalšího se v reklamách po sportovcích většinou nechce. :-)
Reagovat
slacker
Nemusi, ale musi pak byt mnohem vyjimecnejsi nez ten vice jazykove vybaveny.
Bude Vercu Vitkovou az bude podobne uspesna jako Darja sponzovat Hame nebo Nike?
Reagovat
smazaný uživatel
Dokud nebude Verča podobně úspěšná jako Darja, tak těžko říct. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
pri vlastni realizaci je ale velmi dulezita komunikace se stabem - mam teda zkusenost jen s necim vzdelavacim, kdyby s reklamou, tak se s vami tady nebavim.. :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
To máš jistě pravdu. Na druhou stranu to se dá vyřešit tlumočníkem, když už by teda narazili na globálně známého sportovce, který anglicky ani nekvákne. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ale jiste, ztraci to vsak prirozenost. Mnou zminena zalezitost byla s Nemci, taky dobry.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
To máš pravdu. Ale pochybuju, že by se dneska našel globálně známý a úspěšný sportovec, který by alespoň základní znalost angličtiny neměl. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak urciteeeee.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No tak pokud někdo není schopný dát dohromady souvislou větu ani v mateřštině, tak mu ani Oxford nepomůže :-))
Reagovat
slacker
No prave o to jde globalne znamy, ale bez solidni sebeprezentace v anglickem jazyce zustanes jen uspesny sportovec
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud chceš zpeněžit sportovní úspěchy, tak především musíš být úspěšný sportovec, jazykové znalosti hrají jenom minimální roli. Už proto, že zvládnout základy jazyka je přeci jenom daleko snazší než docílit globálního sportovního úspěchu.
Reagovat
FulnekUltras
Ale pořád to neznamená, že něco globálního vyhraju... ;-)
Reagovat
slacker
Nejsou jen sportovni vyhry.
Reagovat
FulnekUltras
Původně mi to tady tak vyznělo. Finance, daně atd. se myslím řešily jindy. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrou noc, ať vás Serena kouše celou noc
Reagovat
smazaný uživatel
Naštěstí se mi to nemůže stát, Serenáda je ode mě hóóódně daleko.
Reagovat
blixa
Tsssss, co ty víš co ti udělá ve snu !! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nestraš, prosím, nebo neusnu.
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.youtube.com/watch?v=O5GkM9jkJIY Ester Ledecká
https://www.youtube.com/watch?v=GvMMhiFaLlw Bára Z.S.
ttps://www.youtube.com/watch?v=h-3BfDOWVBE Andrea Hlaváčková
https://www.youtube.com/watch?v=2Yu42s9Z604 Nicole Vaidisova
https://www.youtube.com/watch?v=3hpfJJDpnSo Eva Samková
Reagovat
sprchon
Bára a Nicole super...
Reagovat
Frick
A to tam ještě nebyla Lucy, Gabi (byly aspoň u Šípa) a Kája.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlasuju pro Baruš ...viděl jsem všechny už dřív, ale jedině rozhovor s Bárou mě opravdu pobavil. Jinak ještě tady pokračování co se do pořadu v TV nevešlo...

http://youtu.be/-xCXQFxsNis?t=4m33s
Reagovat
VlS
Barča byla nejlepši
Reagovat
sprchon
Ještě přidávám Cibuli...
https://www.youtube.com/watch?v=auiZklLoSCk
Reagovat
Roger_Federer
Nechala bys me prosimte se ukajet;), nad tim, ze Pliskova ma zatim za tento rok vic bodu nez Petra??:)
Reagovat
smazaný uživatel
Dělej si, co chceš, máme prý svobodu slova. Jen upozorňuju na tvé nedprávné užívání jedniček a dvojek, nic víc, nic míň. Karolininu formu rovněž nezpochybňuju, naopak jsem ráda a zítra jí budu fandit. Do fedcupové party pěkně zapadla, holky jí přjaly mezi sebe hezky a vůbec se projevila velice sympaticky. Takže Karo, pojď.
Reagovat
VlS
Fanynko, kdybych mohl poprosit, Nechme Karo pro Caro, že je Kája hezčí a můžeme rozlišit
Caro Wozniacky,
Karlička Suarez Navaro
Kaia Kanepi
a naše Kája Plíšče.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jo. Mě Kája moc nejde, ale budiž....
Reagovat
smazaný uživatel
Zase šarvátky o ničem, fakta: v tomto roce (včetně druhé poloviny roku minulého) je lepší Karo, neustále zvyšuje svojí úroveň rychlostí skokovou, momentálně je z češek určitě nejlepší a tak bychom to měli brát, takže ano, v tuto chvíli je česká jednička, ale nemá smysl se o tom do krve hádat.
Reagovat
slacker
Tobe vysledky PK v druhe polovine 2014 pripadaji na ceskou dvojku (tedy horsi nez Karo)? Wuhan , Peking (finale), New Haven, Sydney(a porazka Karo). Karo ma jeste co dohanet. Jasna dvojka ted nikoliv jednicka
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, je to marnost. A tak ještě naposled - Petra je česká jednička, Karolína dvojka a Lucka trojka. Že Karolína stoupá žebříčkem neznamená, že je českou jedničkou.
Reagovat
smazaný uživatel
Není.
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.youtube.com/watch?v=GkwsDqmYbn8 viděli jste už, moc pěkné že
Reagovat
Frick
Co stalo s tim Bekhendem? Si pamatuju, že hrál na MS 1999 v lajně s Hlaváčem, ale pak se po něm slehla zem.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady je vidět, kolik případů, včetně mě, sem vleze, čte ty hovadiny viz dole a ještě na to reaguje. A pak že by se psychiatr na TP neuživil, pche, naopak by nestíhal stanovit jednotlivé diagnozy :D No nic, přeju hezký večer s kvízem, já si počkám raději na tenis.
Reagovat
sprchon
Vypadá to, že už to skončilo. ;) Já už dneska nejsem schopnej nic dělat, tak jsem tu aspoň trochu pobavil. :D

Psychiatr asi nebude potřeba, diagnozu jednotlivých lidí si udělá časem asi každý pravidelný přispěvatel TP. :D
Reagovat
blixa
Jirka Havlát se zbláznil. Ještě horší grafoman než Frick. Nebo je Jirka Frick ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
kdo je sakra ten Havlát. To jsi určitě ty, ale svádíš to na mě, že to jsme já
Reagovat
sprchon
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Poslední otázka. Jste u bazénu a vidíte tam Petru, Anu, Caro, Mashu, Serenu, Simonu, Evženu v plavkách a všechny si sednou k jinému stolu k jaké tenistce si sednete
Reagovat
smazaný uživatel
k Eugénii.
Reagovat
sprchon
Posadím Evženu k Petře a bavím se jejich pohledy.
Reagovat
Roger_Federer
uplatil bych nekolika 100 eury cisnika, aby mi dal k jednomu stolu Caro, Evzenu, Annu..
Reagovat
vrabejka
Objednám stůl pro pět. A pozvu Anu, Caro, Mashu a Genie
Reagovat
Frick
To mi připomíná, že vlastně nikde není žádná fotka Halepky v plavkách. Sice ten unikátní pohled jako před pár lety by z toho nebyl, ale i tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Půjdete lesem a uvíte jak Kerberová trénuje, Kerberová zakopne a udělá si něco z kotníkem a nebude moc vstát. Co uděláte?
a) nepomůžete ji
b) budete se snažit pomoct ale nebudete vědět jak tak to ještě zhoršíte
c) řeknete ji ať už radši neběhá, že to neumí
d) zavoláte sanitku
e) pomůžete ji
f) zavoláte kolemjdoucí
Reagovat
smazaný uživatel
.
Reagovat
smazaný uživatel
ta žádnýho jointa nepotřebuje :D
Reagovat
blixa
Tyhle kvízy nemohla napsat ženská. To je chlap jak vyšitej. Viď Jirko ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jste pracovník v baru a přijde Evžena a objedná si nealko drink co uděláte?
a) namícháte ji nealko drink
b) namícháte ji nealko drink ale budete si účtovat pětninásobnou cenu
c) dáte ji do drinku alkohol
d) řeknete jí že tady nepracujete
e) pochválíte ji šaty
f) řekntete ji že vypadá jak čarodějince
g) požádáte ji o telefoní číslo
h) budete dělat že ji nevidíte
Reagovat
smazaný uživatel
Budu se vydavat za brachu raonice
Reagovat
vrabejka
g
Reagovat
sprchon
Postupně f), g), h)
Reagovat
smazaný uživatel
Jste pracovník v Ikei a Simona si u vás obědná stůl a požádávás jestli by ste jího nemohla/a postavit a vy řeknete ano. Co uděláte?
a) nepřijdete
b) přijdete kní ale stůl nepostavíte
c) přijdete kní a zbalíte ji
e) pokecáte sní
f) stůl postavíte
g) vykradete jí barák
h) řeknete ji že to má doma moc hezké
ch) řeknete ji že to má doma moc hnusné
Reagovat
sprchon
i) Nepochopím, proč by si milionářka kupovala nábytek v Ikea.
Reagovat
smazaný uživatel
Poslumji do sconto nabytek
Reagovat
VlS
teď už je to trapas, už toho nech
Reagovat
smazaný uživatel
Jste v New Yorku a vidíte že Jankovičovou někdo okrádá. Co uděláte?
a) zavoláte policii
b) uděláte ze sebe hrdinu a zachráníte ji
c) uděláte ze sebe hrdinu ale nezachráníte ji
e) utečete
f) vyfotíte si to
g) pomůžete zloději okrást Jelenu
h) budete dělat jako že nic
Reagovat
smazaný uživatel
g
Reagovat
vrabejka
unesu jí
Reagovat
smazaný uživatel
Videl jsi ji nekdy, neni o co stat... To neni kocicka jako srbska Anicka
Reagovat
vrabejka
pak bych ji zhypnotizoval aby Kvitovou unesla a nechala v Papue Nove Guinei
Reagovat
smazaný uživatel
Jeste ti chybi Serena a halepka a pak se vrhni na chlapy
Reagovat
smazaný uživatel
Serena už tu je. Bloudí v Praze na letišti :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
pátek, bláznů svátek.... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jste v kině a vedle vás sedí Lucka Š. a vylije se jí kola a vysipe se ji popcorn. Co uděláte?
a) koupíte jí nový popcorn a kolu
b) dáte ji své pití a jídlo
c) vysmějete se jí do obličeje
e) řeknete ji ať to sebere
f) řeknete ji že je lama a že neumí držet nic pořádně
g) odsednete si od ní
Reagovat
smazaný uživatel
Reknu si, ze je ozrala
Reagovat
sprchon
Asi bych raději sipal pryč.
Reagovat
smazaný uživatel
řeknu jí, že rande skončilo.
Reagovat
smazaný uživatel
h) Zachováte pokerface a soustředíte se na film.

PS: Pravopis ti nič nehovorí? V slovenčine na to máme pomôcku: Sýty syn sypal sýkorkám syr.
Reagovat
sprchon
Dyk, dylyna, dykobraz, dyskotéka, dyskrymynace. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Brzy, jazyk, nazývat, letiště Václava Havla :D
Reagovat
sprchon
Jo, taky dobrý. :D
Reagovat
smazaný uživatel
,,,bohuzel jsem zaver nevidel, povinnosti volaly;)
Finale vubec nestihnu, ale zpetne urcite dohledam;)
Bude to podle mne paradni supa, ...to teda,,,

leva,prava vs. eso,uhel

,,,no jak to muze asi dopadnout,;) Uz to vidm, Simca ty uhly bere i z tribun, a Karo bude jistit sit,,,podle mne by meli Simone vyklidit prvni rady sedacek, jak z leve tak prave strany, aby tam nesejmula jeste nejake lidi,,,a nemusela platit pokutu,,,
,,,mno, da se predpokladat, ze Simca nasaje, a zacne to valit vic stredem, a mozna si i vybere nejakou tu lajnicku,,,ale myslim, ze ji to bude vnitrne kousat,,,

Muj tip je, ze to bude supa ve dvou setech pro Karolinu...

---

Mno jinak jen letmo jsem preletel,,,a zjistuji, ze sport je kruty z hlediska fandu,,,jedno kotatko nam udela snuuuru, a starsi kocka je uz pomalu hozena na utopeni do vody,,,;-O
toz nevim,,,dva talire z Wimblasu, jsou dva talire z Wimblasu,,, jako nic proti blizkemu vychodu, ale kam se hrabe Dubaj, to se fakt s All England Clubem neda vubec ani nahodou srovnat,,,a ty zebriky paanove a daaamy,,,
Tak Wozniacka sice byla numero Uno rok, ale muze si s tim tak max. namazat zada,,,talire proste nema zadny,,,a jiny GS misy taky,,,zebr pekne nejak rozlisuje, ale treba take velmi krute jako napriklad Dinara Safina, jednicka, ktera nikdy nevyhrala GS,,,tak si ji budou lide pamatovat,,,Ivan Lendl dopadl jeste hur, a to byl nejaky cipek!!!

myslete na to, ze kotatka jsou roztomila, to je jas, ale proste ty opracovane kocky jsou porad kocky,,,a ty se netopi, topi se -kdyz tak- spis kotatka ;D)))
ja bych tomu na vasem miste pekne dal cas, jen at nam pekne vyzraje kotatko kaaja;)))

toz tak,,,
Reagovat
Roger_Federer
Pokud bych si mel vybrat skym odejdu z baru domu..je ta volba strasne jednoducha..( pokud by teda nesly obe).!
Reagovat
freeteepek
Tady jsem Ti našel sestřih v angličtině vč. závěrečného rozhovoru na kurtu, který jinak nedohledáš:-) https://www.youtube.com/watch?v=rrL_tWMzKb0
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, ano. Dubaj je jen Dubaj, ale Wimbledon je - no prostě je KRÁL ! I kdyby Petra už nic nevyhrála, je pro mě jednička. A stará láska nerezaví - Petra a Lucka jsou pro mě stále srdcovky a Wimbledon nejkrásnější GS.
Reagovat
smazaný uživatel
je to tak Wimbledon je Tenisovy Gral, a myslim, ze to zustane jeste tak dlouho, asi dele nez my tu budeme behat na svete;)
Ivan by mohl povidat,,,
,,,az mne je ho obcas lito, ne jeden rozhovor, debata, kdy se to nepripomene, ze proste ten pohar z Wimblasu mu chybi,,,to samy GS,,,hracka muze civet na trunu jak dlouho chce, ale jak ukonci karieru, tak se o ni rika, to je ta bez GS,,,uf,,,zadna sranda;)
Nejsem specialni Kvitovec, ale tyhle Kocky se proste netopi;)
---
Jen pro doplneni, kazdym rokem se po Wimblasu dela hodinocy pekny film o turnaji,,, je to jeden z mala GS, kdy to tak pekne zpracovavaji, inu Wimbledon;)

Wimbledon 2010
https://www.youtube.com/watch?v=0f6zYX6elhI

je to v angline, ale opravdu pekne udelane, a pochopitelne je tam PETRA!!! jak dostala Wozniacki, je tam KIm vs. Justine!!! Martina atd. atd.
A je tam Isner s Mahutem,,,no a navsteva Kralovny na zapase s Andym proste tohle jiny GS, tu atmosferu, vse kolem nestvori, to je proste jas,,,

A tady Wimbledon 2011
https://www.youtube.com/watch?v=8t4rbPF6wgs

No a jak to zacina ? Wozniackou,,,no a aby ji to nezustalo, No.1 bez GS,,,
Pekne momenty nejen Petry, ale i plno pekny prekvapeni;)

a daji se najit i na yT jeste i z devadesatych let a tak;)
Reagovat
smazaný uživatel
diky,,,uz na to koukam;)
Obcas dohledavam, ale dnes jsem na to moc nemel cas;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tyhle tvoje příspěvky dělající z Wimbledonu něco víc mi opravdu nechyběly... No a být během kariéry světovou jedničkou má svůj význam, ať se ti to líbí nebo ne.
http://www.wtatennis.com/javaImages/6a/c2/0,,12781~12042858,00.jpg
Reagovat
slacker
Jsou tam vsechny?
Reagovat
smazaný uživatel
Máš to marný - vlk má pravdu. Wimbledon je nejcennější a nejlepší, hezky připravený, tradice, vlídné a příjemné prostředí. Kdo ho má, je navždy přijat do klubu, má navždy své místo. Fanoušci vychovaní a na úrovni. Nikde jinde toto není, kam se hrabe US open, RG či AO ! Je to marnost proti tomu bojovat. To nepíšu proto, že ho Petra vyhrála, ale proto, že to tak cítím a myslím si to.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsou.
Reagovat
slacker
kdo chybi? jsou tam ty bez GS?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to vidíš, že jsou tam třeba Caro a Dinara. Chybí tam Steffi Graf, Kim Clijsters a možná ještě někdo.
Reagovat
VlS
ale Wimbledon je něco víc, do jistý míry je to synonymum tenisu, s tím nic nenaděláš.
Reagovat
smazaný uživatel
Má největší historii a možná největší prestiž u veřejnosti, ale zcela objektivně není o nic víc než ostatní GS. Stejně tak nemůže být jeden turnaj víc než všechny výsledky za uplynulý rok... Jinak nemám náladu se dohadovat. Napsal jsem svůj názor a tím to hasne.
Reagovat
slacker
No byt ranking WTA stejny jako ma ATP (co do odstupu bodu za nizsi kola) tak PK byla jednickou (a naopak nektere na fotce by utreli). takze s jednickama to neni tak jednoznacne
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou jenom kdyby...
Reagovat
smazaný uživatel
Jsou. Ale o výpovědní hodnotě žebříčku to přeci jenom něco říká.
Reagovat
smazaný uživatel
Někoho mi připomínáš... :D
Reagovat
smazaný uživatel
To asi všem, jak jsem si všiml. Ale fakt nejsem on. :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale máš na řadu věcí až pozoruhodně stejné názory... :D
Reagovat
slacker
nejen nazory ale i postupy
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť jsem tady zatím skoro nic neřekl. :-))
Reagovat
slacker
A zajima nekoho napriklad cyklisticky zebricek nebo jen vitez Tour de France (Gira , Vuelty)?
Reagovat
smazaný uživatel
Mě třeba nezajímá cyklistika vůbec, protože je jich stejně půlka nazobanejch... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hned jsem si na to vzpomněl :-))
http://www.humor.cz/media/picture_max/sypaci-uz-jedou___600x600_573-552.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, jen vítěz Tour de France. Giro ani Vueltu si nikdo nepamatuje, protože jsou stejně podřadné jako AO, RG a USO.
Reagovat
smazaný uživatel
puvabne.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, takže se všechny turnaje kromě Wimbledonu můžou rovnou zrušit... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě bych nechal AO, to mám rád.
Reagovat
smazaný uživatel
nekaz nam to.. :-) A kde vubec vzdycky jsi, kdyz tu hajim proti presile MaShu? Vycitka! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já si toho všímám a oceňuju to! :) Ale prostě nemám chuť se tady postopadesáté dohadovat o tom, k čemu jsem se už v minulosti vyjádřil. Navíc s některými lidmi už vůbec ne... Takže pokud mě něco vyloženě nenadzvedne, tak to nechávám být. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Az budes nekdy na twitteru, tak se zeptej Karoliny, jestli by tu No.1 za rok vymenila za talir z Wimblasu;)
,,,to vis, zeby menila;)
Zeptej se Anicky, o cem po nocich sni...
A pak se zeptej Marusky;)
Uvidis, jak roztaje, pri vzpomince, kdy dobyla tenisovou mekku;)
Tam byla Maruska uuuplne nejlepsi,,,primo kraaasa nesmirna, myslim herni,,,
,,,potom to uz nebylo to,,,no,,,sojecka ji doceni, to je jas,,, ja jen na zacatku kariery,,,u mne opravdu trosku mrhacka;) Ikdyz neee z uplne nejhorsim vysledkem, jako treba jini mrhaci;) Ji zustala aspon ta vule po vitezstvi...
...ale spokojenej s ni nejsem, to tedy v zadnem pripade;)
Aspon, ze na antuce to zlepsila, tam se to da jeste zhleednout.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak člověk by chtěl vyhrát nejlépe všechno, ale většině lidí se to prostě nepovede. Sport není o tom, že by chtěl někdo něco vyměnit a říkal si: "Že jsem radši než tohle nedokázal tamto." Je třeba si vážit úspěchů, kterých člověk dosáhl tvrdou prací a řekl bych, že třeba právě ta jednička stála Caro hodně úsilí... Jinak si myslím, že třeba pro antukové národy (Itálie, Španělsko apod.) Wimbledon zas tak nejvíc není.

A teď už jdu vážně spát... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jste v Disney landu na horské dráze a vedle vás sedí Aga a udělá se jí špatně a bude chtít zvracet. Co uděláte?
a) dáte ji blicí pytlík
b) řeknete jí nechutnou věc
c) necháte ji aby vás pozvracela
d) řeknete ji ať pozvrací člověka před vámi
e) pozvracíte se vzájemě
Reagovat
smazaný uživatel
f) budu se starat o vlastní žaludek :-D
Reagovat
sprchon
Nejdřív a), potom d)
Reagovat
sprchon
Nebo raději obráceně...
Reagovat
smazaný uživatel
Reknu ji at se vyse..re na ten chladt a drogy
Reagovat
smazaný uživatel
Jste v restauraci v Číně a vedle vás sedí Ana, Aně spadle vidlička a uvidíte že ji někdo dá do polévky jed. Co Uděláte?
a) řeknete jí že je v tom jed
b) řekntete jí česky že je v tom jed, ale ona vám nebude rozumět
c) necháte ji to sníst
d) přidáte jí ještě více jedu
e) sníte otrávenou polévku za ní
f) zabijete číšníka co jí dal do polévky jed
Reagovat
sprchon
g) Půjdu se podívat blíž, jak se ohejbá pro tu vidličku.
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Presne tohle me napadlo.
Reagovat
vrabejka
f
Reagovat
smazaný uživatel
Jste doma na netu, projíždíte tenisportal, v tom Kvitovka456 napíše něco inteligentního. Co uděláte? Pozor, je to chyták ;)
Reagovat
slacker
Zalozim si nick anakin02
Reagovat
smazaný uživatel
Přemýšlím, jestli to myslí vážně nebo si z nás dělá -----
Reagovat
sprchon
Dělá si z nás ----- :)
Reagovat
PetaM
Štípnu se, protože určitě spím.
Reagovat
smazaný uživatel
Jste v Praze na Nádraží a přijde za vámi Petra a zeptá se vás jakým vlakem do Fulneku. Co uděláte?
a) navedete ji do špatného vlaku
b) strčíte do ní a spadne do kolejí
c) okradete ji
d) řeknete ať jde za vámí, ona půjde za vámí a vy ji unesete
e) řeknete jí ať jsi to najde sama že nejste průvodčí
f) navedete ji do správného vlaku
g) uděláte si sní selfie
h) pozvete ji na večeři
Reagovat
sprchon
Nejdřív c) a pak h). Potom b) a nakonec g)
Reagovat
smazaný uživatel
g), pak bych zkusil h), to by mi ale asi neprošlo, takže nakonec f) :-)
Reagovat
VlS
Co bych proboha dělal v Praze na nádraží? A hlavně, co by tam dělala Petra? To tam spíš potkáš Karla IV. s dvorem.
Reagovat
smazaný uživatel
Pujcim si klice od jejiho BMW
Reagovat
vrabejka
b
Reagovat
smazaný uživatel
Jste v Turecku u moře. Jste tam sami najednou vidíte jak se Wozniacká topí. Co Uděláte?
a) necháte ji utopit
b) utečete
c) poplavete za ní, ale sami se utopíte
d) poplavete za ní a zachrání te ji
e) zavoláte sanitku
f) vyfotíte si jí a dáte to na FB
Reagovat
smazaný uživatel
chatnu ju up :)
Reagovat
VlS
G) je správně, na pláži mám sundaný brejle a na vodu nevidím.
Reagovat
slacker
g) prectu si o tom v novinach
Reagovat
sprchon
Nejdřív d), pak a), pak f) a nakonec c)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja nosim kontaktni cocky, takze bych ji v mori nepoznal, pokud by byla dale....:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Maria Šarapovová je na metru na Florenci a stojí na zastávce, přijíždí metro a vy jste vedle ní Maria ale zakopne a spadne do kolejí co uděláte?
a) chytnete jí a zabráníte pádu
b) necháte ji spadnou
c) zavoláte sanitku
d) necháte ji spadnou a zabránite ostatním aby ji zachránili
e) strčíte do ní aby spadla rychleji
Reagovat
smazaný uživatel
kolik těchto zábavných situací ještě bude? ;)
Reagovat
sprchon
Tak to se moc nepovedlo. :P Nepřijde mi to vtipné...
Navíc píšeš, že spadne. Když je teda spadlá, tak jak ji mám chytit?
Reagovat
smazaný uživatel
většina lidí by zřejmě udělala f) vytáhla mobil a začla si to fotit :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Kdy bude los do Dauha?
Reagovat
smazaný uživatel
Je po Wimbledonu a Serena si zajede na pár dní sama do Prahy. Vy jste na letišti a uvidíte tam ztrcenou Serena jak kouká do mapy a neví kudy se dostat do centra. Co uděláte?
a) budete ji ingorovat
b) zatajíte dech a budete nevěřícně zírat
c) požádáte ji o autogram
d) přijdete za ní, ale vzrušením a nervozitou že vidíte takovou osobnost neřeknete ani slovo
e) okradete ji
f) navedete ji špatně
g) pomůžete ji
Reagovat
sprchon
Těžko říct... Asi b) nebo d)
Reagovat
VlS
posloupně f, e, c, a
Reagovat
sprchon
:D Hele, to je docela zábavný. :)
Reagovat
smazaný uživatel
b,c a za f, protože se v Praze sám nevyznám, a h - dle situace.
Reagovat
smazaný uživatel
Hraje se SF French Open Serena vs Venus hraje se 3.set je to dramatický zápas za stavu 3:3 ale začne hodně pršet a zápas bude na 3 hodiny přerušen. Co uděláte?
a) Vzmete si deštník a počkáte na tribuně na dešti
b) Půjdete se schovat do útrob stadionu
c) odejdete se schovat mimo dvorec Philippe Chatriera
d) odjedete se schovat mimo Areál Stade Roland-Garros
e) vykašlete se na zápas a odjedete na hotel
Reagovat
smazaný uživatel
f) půjdu si do bufíku pro pivo :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Útroby stadionu? Tím myslíš schody? Nic jinýho tam pro veřejnost není než vstupní schody. Pak ještě WC, ale ty nejsou na centru ale vedle ne jedničce. :)
Reagovat
sprchon
Pokud by se fakt nehrálo 3 hodiny, tak bych šel asi někam pryč a vrátil se za 3 hodiny. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Karolína už je beze sporu elitní hráčka, a jelikož je mladá, top 10 už má na dosah. To ale neznamená, že se do ní nedostane i Lucka,tý to přeju ještě víc než Káje.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak talentem je Karo výš než Lucy, takže v jejím případě je dostat se do desítky v podstatě povinnost, cokoli jiného by byl neúspěch.
Reagovat
VlS
Jaký je měřítko talentu?
Reagovat
smazaný uživatel
Máte jeden lístek na Center Court ve Wimbledonu a máte na výběr mezi pěti zápasy Petra vs Venus, Kája vs Serena, Lucka vs Caro, Bára vs Ana, Terka vs Aga na jaký zápas by jste šli? Já bych šla na Petru nebo na Báru
Reagovat
smazaný uživatel
Já určitě na Karo se Serenou.
Reagovat
sprchon
Těžká volba. Asi Petra vs Venus nebo Kája vs Serena...
Reagovat
Frick
Lucka vs. Carol

...Lucka by ji dala :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Neznáte nějakou aplikaci, kde můžu na mobilu s Androidem sledovat tennis live?
Reagovat
smazaný uživatel
Já používám Livesport nebo WTA/ATP live scores
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím aplikaci s tenisovými streamy. Nebo nějakou internetovou stránku, kterou přehraju v androidu
Reagovat
smazaný uživatel
aha tak to nevím :) já na mobilu na streamy nekoukám
Reagovat
smazaný uživatel
Mě fungují i běžné stránky se streamy, alespoň částečně. Ale chce to mít nainstalovaný flash player a kvalitní internet.
Reagovat
smazaný uživatel
Flash player na android nainstalovat nejde ...
Reagovat
smazaný uživatel
A proč ho tam teda mám? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mně to na tablet nejde nainstalovat. Na mobilu jsem ho měla už při zakoupení, ale ten už mám dlouho a mám tam starší verzi androidu.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha. Tak mě to na mobil šlo.
Reagovat
VlS
A jde tim nainstalovat google chrome? Ten totiž flash player obsahuje.
Reagovat
smazaný uživatel
V tabletu mám chrome, ale streamy z draculy na něm nehrajou, na mobil mi chrome dát nejde, tam mám android 2 něco...
Reagovat
sprchon
Taky mi v tabletu většina streamů nejde. Jdou mi streamy z tipsportu, šifty nebo třeba online česká televize.
Reagovat
smazaný uživatel
A co jsou to ty šifty?
Reagovat
smazaný uživatel
Jde.
Reagovat
smazaný uživatel
Photon Browser a doporučují mít antivirák. Jinak shifty jde normálně v chromu. :)
Reagovat
VlS
Asi na čemkoliv s webovým prohlížečem se dá sledovat tennis TV, adresa www.tennistv.com, ale musíš si tam zřídit účet a zapkatit. Na tennis tv nejsou grandslamy.
Reagovat
blixa
Tak holky španělský to v pohodě zvládly, a řekl bych, že je táhla spíš Garbine. Přece jen jí ještě nějaký síly zbyly. I Karličku už jsem vzal dneska na milost :D
Reagovat
tommr
když budou Španělky takhle pokračovat i nadále tak můžou brzy vystřídat na deblovým trůně Italky ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
dnes se tu opět rozvířila debata o jedničkách dvojkách atd. Karolína toho nahrála letos již hodně a byla velice úspěšná, z Češek jistě nejúspěšnější. Ale termín jednička dvojka se bohužel pro rf používá pro postavení ve WTA žebříčku. Tam bude jednička stále Petra a dvojka zřejmě Karolína trojka Lucka.....Nic se na tom nezmění. Já jsem také v něčem jednička dvojka a není to žebřiček WTA ...Ten v tomto ohledu má zásadní a jedinou roli....
Reagovat
VlS
Kdo nechce pochopit nepochopí, ani když mu to vytesáš do kamene a vyzlatíš.
Reagovat
smazaný uživatel
No dulezity jak to bude videt Pala a myslim, ze pokud nude hrat Lucka dobre, bude mit prednost ve fed cupu, pro vetsi zkusenosti a to jakmskvele se v munulosti osvedcila. Jinde pojmy 2 nebo 3 nemaji vyznam
Reagovat
smazaný uživatel
Mam pocit, ze Muguruza imituje Sharapovou nejen skrehotanim, tak i imitaci nejakych pohybu
Reagovat
smazaný uživatel
paráda a zítra mám šanci vidět zápas. Snad to bude lepší než dnes a hlavně s dobrým koncem pro Karolínu. Pojď!
Reagovat
blixa
No, pro mě má Kája už splněno. Přeci jen hrát s TOP5 už není žádná sranda. Nicméně, ani Simona není ze železa a hlava může zahaprovat i jí ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano to by mohlo pomoct - zahaprovat hlava.
Reagovat
blixa
Koukám, že holky španělský si to chtějí vynahradit aspoň ve čtyřhře ;-)
Reagovat
blixa
Garbine s Karličkou jsou jak Pat a Patachon :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mám dneska zkažený večer... Koukal jsem souběžně na tenis a hokej. Caro prohrála a já mám zase tiket v pr*eli. Taky to Dynamovci nemohli dát v normální hrací době...

K tenisu: Caro v 1. setu skoro nebylo co vytknout. Dokonce jsem si vzpomněl na janekdu, když tam jednou útočila i ze středu. :) Jenže potom nezachytila začátek 2. setu a úplně se jí přestalo dařit. Souhlasím s Lunejkou, že Simona ji porazila jejími vlastními zbraněmi. Začala hrát bez chyb a Caro se v některých gemech vyloženě vykazila... Takže bohužel, od roku 2012 zůstává semifinále Dubaje pro Caro zakleté.

Na finále se asi dívat nebudu (ze zápasu Karolína - Garbine jsem viděl první dva sety, než to na SuperTennisu přepli na chlapy) a je mi celkem jedno, kdo vyhraje. Když to vezmu po tommrovsku, tak by bylo lepší vítězství Karolíny. :)
Reagovat
blixa
No taky jsem nevěřil že se Caro dá upinkat ale Simona to prostě dokázala a to ještě v klidu a pohodě. Velmi adaptabilní hráčka.
Reagovat
smazaný uživatel
Já teda nemám rád výrazy typu "pinkalky", "upinkat" apod. Když to člověk vidí naživo, tak to žádné pinkání není... Ale vím, jak to myslíš a můžu říct, že se to Caro nestalo poprvé. Občas jí takové typy hráček dělají větší problémy než ranařky.
Reagovat
blixa
Tak jasně že to není skutečné "pinkání" ale "pinkání" v kontextu vrcholového tenisu. Nevím jak to stručně lépe nazvat. Jen mě fakt překvapilo, jak to na ní platí. Asi jak je zvyklá bojovat spíš s ranařkama, tak tohle je pro ní trochu neobvyklé a nestihla proti tomu nic vymyslet.
Reagovat
lars
Protoze to pinkani bylo od Halep asi promysleny ( mozna az na nekolik pinku "dopredu") :))
Reagovat
blixa
Jo, tak to určitě ano, Simona je herně velmi inteligentní.
Reagovat
sprchon
https://pbs.twimg.com/media/B-MYwbvCAAACU1K.jpg:large
Reagovat
smazaný uživatel
Kaja hrala pekne, bojovne... Na halepku to zatim stacit jeste nebude, ale pokud se bude takovymto tempem zlepsovat v top 10 bude brzy
Reagovat
pepin
Určitě gratulace a myslím si, že stoupání Karolíny vzhůru, její stálá forma by paradoxně mohly Petře pomoci, pokud chce zůstat nejen v žebříčku nad ní, ale i českou jedničkou. Snad si toho je vědomá a začne s tou svoji psychikou něco skutečně dělat.
Reagovat
ta-dah
:-((( ...obsah tveho prispevku mne zcela logicky vede k otazce: A co tvoje psychika, problemy nemas?..., nebot uz mam docela dost te tvoji (s)prostoty...
Reagovat
pepin
Nevím a ani s Tebou nehodlám diskutovat o Tvoji psychice, já nejsem na nikoho sprostý a pokud se Ti co píši nelíbí tak to prostě nečti. Jinak v poslední době se toho zde již dosti napsalo o Petřině labilnosti, ale to je pro některé zde prostě tabu a nechtějí si to připustit jako kdysi její nadváhu. Jediný kdo to tady pochopil jak to myslím je fanynka5.
Vis - raději se utápěj v nekonečných diskuzích když se neumíš normálně bavit a ani se tou francovkou nemusíš mazat.
ige nebo jak Ti tady říkají Jiříku, mluvíš nesmysly a je vidět, že máš mezery. Já mám na Petru pořád jeden a tentýž názor. Jiné tenistky nehodnotím. Když si zaslouží, pochválím, když ne tan mám výhrady.
Reagovat
smazaný uživatel
A to je ten problém. Že máš pořád stejný názor aniž bys reflektoval, že se výchozí stav mění.

A netuším, proč mi říkáš Jiříku.
Reagovat
smazaný uživatel
me pred casem obsah, dikce a predevsim okolnosti pepinovych vstupu dohnaly k otazce, zda v tom neni i neco osobniho.. ;-)
Reagovat
ta-dah
:-)...u mne zpusobuji jakysi druh racionalni paralyzy vedouci ke zkratovite zkratce; neni to nic, na co bych byla pysna, utesuje mne snad jen to, ze jeho vypoved je pro mne zaroven i odpovedi...nic vic v tom nehledam, protoze nenajdu, jako kdyz Karolina nektere mice proste nedobiha ...:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
99,9 % hráček na okruhu by mohlo Petře její psychiku závidět. O diskutérech na TP ani nemluvím. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ona je psychika a psychika. Jak tady pepinovi spíše oponuji, tak v tomhle má pravdu. Alespoň jak to chápu já. Všichni bychom rádi psychiku Petry kam se na ní hrabeme. Ale tady jde o psychiku v průběhu zápasu. Otužit se tak, že v zápasu neodpadneme psychicky, že nás to nesrazí a jdeme si za vítězstvím. Pokud to jde. Zkrátka psychika nás nesmí brzdit, ale naopak. Nějak tak jsem pochopila pepina. Ale mohu se mýlit. Ovšem ženský organismus je ženský organismus. Za privilegium moci nosit dítě platíme neustálou měsíční hormonální změnou , kterou ve vší úctě muži nemohou pochopit, protože ji neznají. Zkrátka u žen je to jiné než u mužů a musíme to brát jako fakt. Na druhé straně je možné s tím pracovat.
Reagovat
smazaný uživatel
ale oni i muži mají své "dny", jenže o tom neradi mluví, nechtějí vypadat jako slaboši, když něco emočně nezvládají. Kdežto u žen mají jasný a hloupý argument ohledně jejích cyklů. Takže tak :)
Reagovat
smazaný uživatel
Možná mají své dny, ale ne menstruační cyklus ( pardon ), který působí dost velké emoční změny. Nic nechci omlouvat nebo hájit ale to je faktum. Muži tyto změny nemají.
Reagovat
smazaný uživatel
Vlastně mají testosteron, jsou agresivnější.
Reagovat
Fandina
On nepůsobí jen emoční, ale i tělesné, fyzické změny. A obecně je známé, že ženy mají výkyvy. V tenise to vidíme permanentně. Muži jsou v tomhle stabilnější.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale já to taky tak chápu. Proto s pepinem v žádném případě nemohu souhlasit - Petra má psychiku na poměry okruhu WTA vynikající. A ani si nemyslím, že by Petru během zápasu psychika nějak zvlášť srážela, o tom ostatně nejlíp svědčí ten počet zdánlivě ztracených zápasů, které nakonec vyhrála.
Problém je jen a pouze v tom, že pepin, a spolu s ním i někteří další, mají na Petru podstatně tvrdší kritéria než na zbytek tenisového světa. Což je ale problém pepina, nikoli Petry.
Reagovat
lars
Jirko neprehanej s 99.9% !!
Reagovat
smazaný uživatel
a) nejsem Jirka
b) nepřeháním
Reagovat
lars
A jak jsi k 99.9 % dosel ?
Reagovat
smazaný uživatel
Hrubý odhad. Dobrá, trochu jsem přestřelil, ale za tím, že většina holek by Petře její psychiku mohla závidět, si stojím.
Reagovat
Fandina
Já si také myslím, že Petra je na tom psychicky dobře. Zápasy dovede otočit, vyhrát turnaj atd.. Kdyby na tom nebyla psychicky dobře, tak nikdy nic nevyhraje.
Reagovat
slacker
Co to meles 99.9? To je jedna z tisice. Okruh je tak 100-200 hracek. A tech s prokazatelne s lepsi psychikou, se najde deset mozna dvacet.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je vyjmenuj. ;-)
Reagovat
slacker
Napriklad Serena, Sarapovova, Halep, Pliskova, Errani, Azarenka. To zatim jmenuji jen naproste tutovky u tech vysledkove mene uspesnych se nechci prit jmeno po jmenu.
To ze nektere z nich nestaci uderove a razanci jejich psychiku pred Petrou neponizuje
Reagovat
smazaný uživatel
Serenu a Mášu ti uznám, Halepová, Azarenková a Plíšková jsou na tom srovnatelně. Errani je ale nepodařený vtip.
Reagovat
VlS
Slepé fandovství a popírání reality nepřinese Petře ani jedinej fiftýn, zatímco tady to spoustu lidí nakrkne. Od nicku IQ bych teda čekal víc. Fakt nejsi Quesh?
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt nejsem quesh.

Kde v mém příspěvku vidíš slepé fandovství nebo popírání reality? Hlavně mi nepředhazuj ta procenta, samozřejmě jsou nadnesená.
Reagovat
slacker
Tak radeji vubec nenadnasej, napis nenadnesene procento
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrá, speciálně kvůli tobě si na to příště dám bacha :-)
Reagovat
VlS
Podívej, Petra s psychikou rozhodně problém má, vytváří si na sebe tlak a dost často ho neustojí. Jiný vysvětlení zápasů, jako byl ten poslední s Carlou by byli, že se na to totálně vyflákne. Holek, který sebe samé dokážou vDivočit tak, jak to dokáže Petra zase tak strašně moc není.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, to, že na sebe vytváří tlak a ne vždy ho ustojí, to je problém, to máš naprostou pravdu. Ale je to problém, se kterým se potýkají všechny hráčky její úrovně. A většina z nich daleko hůře než ona. Pokud myslíš, že ne, schválně si skus spočítat, kolik týdnů v top 10 od roku 2011 byla ona a kolik ostatní hráčky.
Petra má tu smůlu, že s jejím herním stylem je to viditelnější. Hráčky s defenzivním pojetím, když to neunesou, tak "jenom" prohrajou, ale holt se nevyhází.
Reagovat
VlS
To je nesmyslná argumentace, většina konkurentek nedisponuje její palebnou silou - viz výsledek dobře hrajíci Genie ve wimbledonu. Ta psychika je vidět v rozdílu nezi možným a skutečně předvedeným a jen málo holek má tenhle rozdíl větší než Petra. Podle řady odborníků ( Linsay Davenport a další) dokonce žádná. Hájíš neobhajitelné.
Reagovat
smazaný uživatel
Promiň, ale to, co tvrdíš ty, je založeno na domněnkách a subjektivních pocitech, nikoli na faktech - o ta se opírám já. Že totéž tvrdí i Davenportová spíš svědčí o tom, že to zřejmě není zas takový odborník, za jakého ji považuješ.
Reagovat
slacker
Retorika podle mustru Quesh
Reagovat
smazaný uživatel
V tom případě se quesh jeví jako rozumný a logicky uvažující člověk. Takže předpokládám, že tu páchal větší zvěrstva, jinak byste na něj nebyli tak nabroušení.
Reagovat
VlS
Můžeš ta fakta hodit na stůl? To je děsný mlácení prázdný slámy co předvádíš.
Reagovat
smazaný uživatel
1. fakt - jedna z nejstabilnějších členek top 10. Lepší jsou snad jenom Aga a Maria + asi Serena s Vikou, kdyby nebyly zraněné.
2. fakt - co do turnajových titulů od roku 2011 po Sereně druhá nejúspěšnější.
3. fakt - finálová bilance 15/20

Tak a teď je řada na tobě.
Reagovat
slacker
Jsme nevedel ze toto jsou fakta o psychice. Tohle jsou fakta o vykonnosti ale ne o psychice
Reagovat
smazaný uživatel
Chtít po tobě uvědomit si, že to má přímou souvislost, to je asi moc, co?
Reagovat
slacker
Souvislost tam je, ale ne prima. Je to podobne jako podle rychlosti servisu posuzovat jeho kvalitu, souvisi to spolu ale neni tam prima umera (cim rychlejsi tim kvalitnejsi)
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě to spolu přímo souvisí. Zpochybňuje to totiž tvrzení o špatné psychice.
Reagovat
VlS
No a teď to porovnej s počtem proher s daleko slabší hráčkou, počtem pápá v prvním kole. A to je ten rozdíl, o kterým mluvím, mezi potenciálem a reálně dosaženým výsledkem. To je to nahoru - dolů, nekonzistence výkonu, a to je vliv psychiky. Výborná v Sydny, Děs ve třetím kole na AO, velmi nepřesvědčivý výkony v Dubaji, vypadnutí v osmifinále s hráčkou s daleko menším potenciálem při meteo podmínkách a na povrchu optimálních pro Petru ....... . Nebudu ti zde dělat výpis amplitud od roku 2009, kdy vstoupila na okruh, kdo tenis dlouhodobě sleduje to dobře ví a tvému argumentu se může tak leda usmát.
Reagovat
smazaný uživatel
Počítat, kolikrát rupla v prvním kole nebo se slabší hráčkou je přeci hrozná kravina. Jaký je rozdíl mezi tím, rupne-li někdo v prvním kole nebo ve finále? Naprosto žádný - v obou případech to znamená, že hráč daný turnaj nevyhrál. A jediné, co je důležité, jsou vyhrané turnaje. A tady je Petra od roku 2011, kdy prnonikla do absolutní špičky, po Sereně druhá nejlepší. Jinak řečeno ani to, že nemá tolik výpadků v prvním kole Marii nebo Vice nestačí na to, aby měly od roku 2011 lepší výsledky než Petra.

Takže jsme opět u subjektivních pocitů a dojmů, o které se opíráš ty, a u fakt, která ti nabízím já. ;-)
Reagovat
VlS
Nenabízíš fakta, nabízíš neůplnou a tudíž zkreslenou statistiku, která má pro pisouzení psychické stability nulovou relevanci - podsouváš je plusové amplitudy a nebereš v potaz mínusové. Pleteš z lejna bič. Petřinapsychická odolnost rozhodně není zářným vzorem, naopak, je to horská dráha. To bení kritika Petry, každej se narodí s nějakou výbavou a ne všechno jde změnit hebo natřít francovkou. Je to její vlastnost a kdo jí nedokáže přijmout i s touhle vlastností, měl by si bajít jinej objekt fandění. Překrucování reality, že je to jinak a skvělé - nejskvělejší k ničemu není. Myslím, že jsi stejnej demagog jako Quesh, pokud nejsi Jiří Kvěš. Končím v této nesmyslné a nikam nevedoucí debatě.
Reagovat
smazaný uživatel
Položil jsem na stůl jasná a objektivní fakta. Horní amplitudy lze totiž porovnat snáze, než ty spodní, a pokud je nelze srovnat se spodními amplitudami ostatních hráček, jsou jako argument zcela irelevantní. Nehledě na prostou skutečnost, že historii zajímá jenom to, co kdo vyhrál, ne co kdo prohrál. ;-)

Já to od tebe jako urážku Petry neberu, to v žádném případě.

Pokud fakta považuješ za demagogii, pak asi jsem demagog. Ty ale rozhodně jsi mezek tvrdohlavej, když absolutně ignoruješ, co jsem tady napsal a dál si jedeš svou - bez urážky. :-)

P.S.: vyčítáš mi neúplná fakta, sám jsi ale dosud žádná nepředložil..
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě poznámka ke spodním amplitudám - abys mohl relevantně posoudit, co to říká o psychice, musel bys být schopen stanovit ne kolikrát vypadla dříve/se slabší soupeřkou, ale kolikrát vypadla dříve/se slabší soupeřkou, protože to nezvládla psychicky. A asi se oba shodneme na tom, že tohle se objektivně říct nedá.
Reagovat
VlS
a to myslíš opravdu vážně, nebo je to jen tak, aby řeč nestála? Jako mohla by si ji namazat třeba Francovkou, nebo tak běco?
Reagovat
freeteepek
Za 14 dní vyhrála Karolína 11 zápasů s přesuny mezi třemi kontinenty a s přechody +30 do -20 a zpátky do +30. Nejsem si jistý, kolik současných tenistek tohle dokáže. Podle mě jich moc nebude. V počtu odehraných zápasů Karolína letos pravděpodobně vede a ještě má takovouto úspěšnost...P.S. A ještě ve zmiňovaném období hrála jednu čtyřhru:-)
Reagovat
Davor1
Po prvom sete správne pochopila, ako musí zmeniť hru a čo musí začať proti Wozniackej hrať, fantasticky sa rozohrala a potom to už išlo samo.
Zajtra to podľa mňa zvládne, aj keď Plíšková tu už predviedla takmer nemožné veci, som fakt zvedavý na ten zápas :-))
Reagovat
blixa
Karolína Plíšková - nemožné ihned, zázraky do tří dnů ! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mám radost z Karolíny, jak se rozjela, jen tak dál :)
Reagovat
smazaný uživatel
Za odměnu souboj se světovou 4 :)
Reagovat
sprchon
Nejlépe třísetový a tříhodinový. :D
Reagovat
blixa
Nestraš !!!
Reagovat
sprchon
Doufám, že ne... Nevím, kde by Kája brala síly. :)
Reagovat
blixa
To už nevím, kde je brala dneska ! Přitom nikde žádné přídavné zařízení, žádné vysokotlaké potrubí .... no fakt nevím :D
Reagovat
sprchon
Taky to nechápu. Stejnětak mě trochu udivuje, že i přes tuto obrovskou zátěž se Kája stála vyhýbá zraněním. To všechno ukazuje, jak je silná. :)
Reagovat
sprchon
A ještě stíhá party. :)

https://instagram.com/p/zNtE8etWUz/
Reagovat
blixa
Je hustá !! :D
Reagovat
sprchon
Gratulace Simoně! :) Hrála dobře, Caro byla dneska marná, hrozně se vyhazovala...
Pro Káju je to asi ta horší varianta, bude to fyzicky dost náročné, ale šance tam je. Výhodou by mohlo být to, že Kája nebude ve finále favoritka, nebude mít v hledišti tolik fanoušků a nebude na ní tak velký tlak. Dá se říct, že předčila očekávání a teď už nemá co ztratit. :) Jsem na to zvědavý...
Reagovat
smazaný uživatel
velká gratulka, ke konci mi přišla Caro odevzdaná, Simoně jen stačilo udržet se ve hře a Caro vracet. No, nejsem nadšená, že bude hrát finále zrovna s Kájou.. :)
Reagovat
blixa
Proč ne ? Koho sis přála ?
Reagovat
smazaný uživatel
Protože Káje bych to vítězství přála za tu její houževnatost, se kterou teď hraje a Simona je moje oblíbená hráčka. Takže tak :)
Reagovat
smazaný uživatel
na vyřazení Simony se těším už hodně dlouho, tak se toho zítra dočkám
Reagovat
blixa
Jo takhle ! No jo, tak to chápu, to je dilema ...
Reagovat
slacker
A preferujes variantu finale bez Karoliny nebo bez Simony?
Reagovat
smazaný uživatel
pokud reaguješ na mě, proč se ptáš? Abys mě tady zase tepal, že fandím proti Češkám apod.? Na to nemám fakt náladu.
Reagovat
slacker
beru to jako odpoved bez Karoliny
Reagovat
slacker
Klasicke podelani se z viteztvi. Ten ta Sara jeste muze zahejbat zebrizkem nasich hracek
Reagovat
misa
Jasně, neskáču z toho radostí, ale Karolína si to vybojovala v čestném boji, dvakrát Lucku porazila. Je teď lepší a věřím, že Lucka na nic nerezignuje a půjde si dál za svým.

Objevily se tady v únoru nějaké útoky ode mě na Káju, které mě zpětně mrzí. Lucku jsem si postupně od září 2013 strašně moc oblíbil a ty dvě její poslední prohry mě dost zasáhly, napsal jsem tady blbosti. Dnes byl ve Sportu rozhovor s Karolínou, ve kterém o Lucce mluvila moc hezky. Řekla, že je ráda za výhru ve čtvrtfinále, ale mrzí ji, že porazila zrovna Lucku, která je strašně moc hodná holka a takovou porážku si nezasloužila. Tím u mě hodně stoupla, nemám žádný důvod jí nějak nadávat.

P.S. Ale doufám, že se s Luckou nebudou na turnajích střetávat, protože Lucy si nezaslouží být každý rok šikanována nějakou Češkou :-)
Reagovat
blixa
Respekt, málo kdo tu má takovou sebereflexi ;-)
Reagovat
Roger_Federer
je zatim letosni Ceskou jednickou.
Reagovat
misa
Známý fanoušek P. K. se opět přihlásil o slovo.
Reagovat
slacker
Nejen to, je dokonce ceskoslovenskou jednickou
Reagovat
sprchon
Taky si myslím, že přehnaná rivalita není na místě. Lucku i Káju jsem si oblíbil, poslední rok mi dělají radost. Věřím, že to, co o sobě říkají v rozhovorech, platí i ve skutečnosti.
Reagovat
VlS
Rivalita je mezi soupeřkama obecně. Nemyslím si, že holky zajímá, kdo je česká jednička, sedmička a tak.
Reagovat
sprchon
To asi ne, ale když si vzpomenu na zápasy mezi Světlou a Mášou, to je trochu něco jiného než když si hrají naše holky.
Reagovat
smazaný uživatel
No pokud je tam ted tolik ceskych holek, tak se budou, doufam potkavat casto, nejlepe co nejvyse
Reagovat
smazaný uživatel
Co to bylo za podání bože? to snad umím i já líp :D
Reagovat
blixa
Ty brďo, až tak seš dobrá ??!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ta Caro je děsná s těmi kopci, aspoň, že se většinou vyhází..
Reagovat
smazaný uživatel
V Riu zase přerušení pro horko. Jestli to bude i na LOH tak to bude vážně hrůza
Reagovat
smazaný uživatel
Na OH tam asi těžko bude horko, když červenec a srpen jsou v jižní Americe nejchladnějšími měsíci v roce a jsou defacto jejich zimou tak jako v Austrálii...
Reagovat
misa
Třetí set vypínám, stejně jsem to sledoval v naději prohry Sary jen proto, abych mohl napsat oslavný komentář o vyrovnaní žebříčkového maxima mé milované :-)
Reagovat
smazaný uživatel
mne išlo tiež len o ten komentar :) aj ked mam Karolinu rád ale neni moja milovana :D išlo mi len o ten víťazní komentar :D
Reagovat
EllNino
on myslel Lucy :)
Reagovat
misa
Vidím, že máš přehled ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
ja že Kaju :D tak nič :D
Reagovat
EllNino
sice dneska zmírnil, ale nemyslím si, že by najednou začal tu, kterou hejtil, milovat :D ...
Reagovat
misa
Za chvíli do definitivně vysvětlím...
Reagovat
tommr
ono by to vypadnutí Erraniové pomohlo jak Karolíně tak Lucce, ale bohužel to už začíná vypadat, že Errani to ještě otočí ...
Reagovat
smazaný uživatel
Simča skvěle, doufám, že Caro rozdrtí její vlastní hrou :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, pěkně, upinkat Caro :D
Reagovat
blixa
To jde ????!!!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, jde, Simča tak hraje a Caro se většinou vyhází.
Reagovat
blixa
No ale je to bída, pro ty dvě atletky je tohle sotva zahřívačka, o nějaký únavě bych vůbec nemluvil. To jsem na to zejtra zvědavej :D Kdo tam bude Káju nosit po kurtě ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já Simoně fandím ne kvůli tomu, aby tam hrála celý večer tenis proto, aby si Kája mohla odpočinout, to je přece blbost. :) Navíc Simona i Caro mají skvělý pohyb, Kája dává zase rány, to je prostě úplně jiný styl.
Reagovat
blixa
No to jsme se asi nepochopili, ale nevadí. Já jen nevím, co proti tomuhle by měla Kája hrát, nic mě nenapadá :D Snad jedině Eso, Eso, Eso .. :D, to by jí ale musely chodit .. no asi to má Simona skoro v kapse.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš dnešek že má v kapse nebo zítřek? :D Tak Caro si vezme možná zase MTO a vyhraje :D Jen se divím Simče, že ji nezabíjí u sítě, bývala aktivnější, takhle se vysiluje pinkáním. A Pjotr opět na scéně.. :)
Reagovat
blixa
Řekl bych že dnes i zítra. Caro bude možná ještě zlobit ale nedá to. A Kája sotva poleze.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, zatím na to Kája nevypadá, že by lezla, přitom o to ní pořád píšete. Uvidíme, která bude lépe využívat svých výhod, jestli Simča pohyb a dobré umísťování míčů nebo Kája svůj servis a tvrdší rány.
Reagovat
blixa
No běhá furt, ale na hře je to hodně vidět, že už nemá sílu. Zato Simona dnes lehce potrénovala a je dobře naladěná na zítřek. Podle mě jí může porazit jen její vlastní hlava.
Reagovat
lars
Euforie z winneru ji bude nosit po kurte :))
Reagovat
blixa
Myslíš že na nějaký winnery bude mít ještě sílu ?
Reagovat
lars
Tu nabere z predstavy , ze muze ziskat sek na asi 456K $ :))
Reagovat
blixa
Takový představy musí zahnat, to by tuplem nic nevyhrála :D
Reagovat
misa
Před finále loňského Pekingu jsem si o Petře taky myslel, že se bude po kurtu plazit, ale ona nakonec bojovala dlouhé tři sety. Finále dodává sílu.
Reagovat
vrabejka
Simča jede :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bože Caro ty neumíš podávat. Simona nesmí vést 3:0 to by bylo moc rychlé
Reagovat
smazaný uživatel
OMG, Errani ma set.
Reagovat
smazaný uživatel
to je dobře :) a už se to otáčí. snad úspěšně pro Saru
Reagovat
smazaný uživatel
nieeee :O
Reagovat
smazaný uživatel
ale ano :D
teď jsem to nesledoval, proč je to přerušeno?
Reagovat
EllNino
heat :)
Reagovat
smazaný uživatel
neviem :D vypol som to :D
Reagovat
Davor1
Skús to otočiť Simona !!
Reagovat
smazaný uživatel
snad ne, vlastně je mi to jedno. Hlavně ať jsou 2 TB
Reagovat
lars
Simona to tu necte :))
Reagovat
smazaný uživatel
no Caro teď Simonu breakni zpátky a potom si drže podání až do konce setu a potom Simono ty vyhraj TB 29:27 potom Caro povedeš 4:0 ale Simono ty to otočíš přes 4 shody. Nakonce TB kde Caro vyhraješ 9:7
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už víme, co se nestane.
Reagovat
misa
Haddad se zas vyházela, tb.
Reagovat
smazaný uživatel
Haddad to musí ukončiť teraz, ak to pojde do 3. setu , tak to vyhra Errani :/
Reagovat
smazaný uživatel
s tím bych si nebyla jistá. Haddad hraje asi dobře a klidně může 3.set vyhrát
Reagovat
smazaný uživatel
snad budeš mať pravdu :)
Reagovat
vrabejka
Simčaaa
Reagovat
smazaný uživatel
Saro bože, hraj co umíš!!!
Reagovat
smazaný uživatel
to co Sára umí už nehraje hodně dlouho
Reagovat
smazaný uživatel
nie nie , dnes musi vyhrať Haddad
Reagovat
smazaný uživatel
nene, musí Sara :)
Sara umí na antuce hrál velmi dobře
Reagovat
smazaný uživatel
Sáro, jeď. :)
Reagovat
slacker
Saro jed uz domu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Sakra Simono hraj, zápas musí trvat alespoň 2 hodiny
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď Caro :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to moc rychlý zápas. No tak Simono snaž se trochu
Reagovat
Davor1
Simona je dnes strašná, ako hráčka druhej stovky. Neviem, čo to s ňou v tejto sezóne je, obávam sa, že rozchod s Fissettem bol osudnou chybou :(
Reagovat
smazaný uživatel
na zápas nekoukám, ale jak tady píšete že Caro hraje zase bě
Reagovat
smazaný uživatel
pardon hraje běhavý tenis tak jsem ráda že na to nekoukám
Reagovat
smazaný uživatel
Dali by jste radši čtveřici Petra, Kája, Lucka, Bára nebo Petra, Lucka a Háčka. Já bych dala tu první čtveřici protože debla asi nebudem potřebovat.
Reagovat
smazaný uživatel
možná místo Báry jedno Háčko, se kterým by mohla hrát debla Lucka.
Reagovat
vrabejka
Bojím se že Pála už s Bárou nepočítá. Prej si něco udělali před minulým finále
:(
Reagovat
smazaný uživatel
snad né dítě :D
Reagovat
vrabejka
Tak něco takového říkala u Krause, nevím jestli je to pravda. Ale je fakt,že na ni ted v nominaci nějak moc často zapomíná :(
Reagovat
EllNino
u Krause jo, ale te´d seomluvila Pálovi, jinak by ji určtiě nominoval ...a v tom dokumentu říkala, že bude ráda reprezentovat, je týmovej hráč, ale jen z toho byla smutná :)
Reagovat
vrabejka
Tak proč teda místo ni Pála nominoval Smitkoou a Allertovou. Je to nějaké divné.
Reagovat
EllNino
omluvila se ? ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mohlo to být i kvůli OH nebo aby získaly zkušenosti ve FC. :)
Reagovat
EllNino
myslím, že ani Denisa, ani Tereza, pokud se rapidně nezhorší výkony prvních 4, do Ria nepojedou :)
Reagovat
smazaný uživatel
Protože se omluvila. Chce to taky to dění trochu sledovat, když už vynášíš takovéhle soudy. ;-)
Reagovat
EllNino
ale kecy ...bude ráda reprezentovat, říkala to v tom dokumentu :)
Reagovat
smazaný uživatel
A hlavně kdyby Bára semifinále hrála a do finále by jí Pála nenominoval to by se asi Bára vážně naštvala protože 2x pomohla ČR do finále ale zatím neměla tu čest si zahrán ve vyprodané 02 Aréně
Reagovat
smazaný uživatel
Haddad ju už mala na lopate. 2 MB. :/ dufam, že to ešte dotiahne a Errani bude vonku!!!
Reagovat
EllNino
5:5, to je blbka od tý doby žádná lopta ...
Reagovat
smazaný uživatel
zľakla sa víťazstva
dufam, že to ešte da.
Reagovat
smazaný uživatel
A teď Errani srovnala na 5:5.. Sakra! Škoda, že Haddad nevyužila hned ten první MB...
Reagovat
smazaný uživatel
škoda tej siete, Errani by ten FH po čiare nestihla, lebo bola na druhej strane
Reagovat
smazaný uživatel
Ale teď zvládla tu hru na returnu skvěle!! Druhá šance.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
toto už musí zvládnuť :)
Reagovat
smazaný uživatel
6:5, tak a teraz pod!
Reagovat
PH94
Ta Caro mě tím svým tenisem unudí...
Reagovat
smazaný uživatel
Zřejmě nudí i Simonu co tak koukám.
Reagovat
smazaný uživatel
a pak že je tenis Petry nudný. Radši 20 Winnerů 15 UE, krátké výměny než 0 W 29 UE. strašně dlouhé výměny. Proto zápasy Agy, Caro, Sáry jsou utrpením hlavně když hrají proti sobě
Reagovat
smazaný uživatel
neporovnavaj Agu a Caro s taliankou.
Reagovat
smazaný uživatel
Sára a Aga mají technickou ruku, pokud se jim daří. Caro hrála dobře, ale už je z ní zase pinkačka.
Reagovat
smazaný uživatel
ale hrají podobně. Mají šikovnou ruku ale nejsou agresivní
Reagovat
smazaný uživatel
No a? Občas je fajn kouknout se na jiný styl tenisu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mě zase nebaví jen ranařky a třeba hra Petkovic je pro mě docela úděsná, je dobře, že jsou různé typy hráček a každý si přijde na své.,
Reagovat
smazaný uživatel
jo to jo třeba Bára. Ale mám radši ranařky
Reagovat
PH94
Přesně :) Na Sáru a Agu mě koukat baví, protože mají opravdu šikovnou ruku, ale ta Carol..to je děs.
Reagovat
smazaný uživatel
to mě radši baví koukat na Báru ta umí projevtit emoce :) ale mě moc nebaví běhavý tenis a technická ruka já mám ráda hodně winnerů a hodně es
Reagovat
Kozoroh
Tedá Kája mě překvapila! Po ztraceném druhém setu jsem si říkal, že to už Španělka otočí. Nakonec se tak nestalo a v pondělí Kája vystřídá Lucku na postu české dvojky! Zaslouženě!!
Ale nedělejme z Karolíny lepší hráčku než je Petra. Petra dokázala vyhrát GS (a to ten nejprestižnější), Kája zatím ne. Nevíme, co s ní provede tlak a očekávání výher. V tomto směru bych volil zdrženlivost.
Reagovat
FulnekUltras
Plně souhlasím.
Reagovat
smazaný uživatel
Petro, krátká zpráva: Zabal to. Stejně bys vyhrávala jen Wimbledony.
Reagovat
aligo
a dál?
Reagovat
smazaný uživatel
dál nic, říkám, že jen Wimbledony.
Reagovat
smazaný uživatel
V Asii se jí také velmi daří a ve Wuhanu také
Reagovat
smazaný uživatel
pardon místo Wuhanu New Haven
Reagovat
smazaný uživatel
asi jste mě moc nepochopili :D
Reagovat
smazaný uživatel
To byla ironie, ne? :)
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
PetaM
To tady ani moc čekat nemůžeš :D :D
Reagovat
pingwin
Sešup Hlaváčkové, tam kde nedávají ani lišky dobrou noc je rychlý. Prohrát s 435 na ranku. Je vidět, že nikdy singla hrát neuměla a kariéru si zbabrala sama.
Reagovat
tommr
Andrey je mi líto. Měla by se víc zaměřit na debla ...
Doufám, že to ted v Kreuzlingenu vyhraje Kristýna ...
Reagovat
tommr
finále Premier-5 turnaje je zatím její největší úspěch ...
V žebříčku si zatím polepšila na 12.místo. Předstihnout už jí může jen Erraniová pokud by získala v Riu titul ...
V letošní Race je Karolína zatím dokonce třetí. Předstihnout už jí může jen Halepová pokud dneska vyhraje a postoupí do finále ...
Reagovat
kolapse
Gratulace a držím pěsti ve finále. Moc peklo ;-)
Reagovat
Paseka
Gratuluju Karolíně. Moc jí to přeju. Jen tak dál....
Muguruza je ranařka (183/75)a má taky budoucnost.Bude to velká soupeřka pro Karolínu v příštích letech.
Reagovat
smazaný uživatel
Sestava by měla být jasná
1.Petra
2.Kája
3.Lucka
4.Bára
Debl zřejmě potřebovat nebudem
Reagovat
sprchon
Souhlas, ale zatím je na to čas, za dva měsíce se může stát spousta věcí. ;)
Reagovat
blixa
Ve FC bych dal přednost Lucce. V týmové soutěži hraje vždy skvěle, nad svoje poměry.
Reagovat
smazaný uživatel
to sice ano, ale Lucka letos nehraje nic moc. Já bych dal šanci Karolíně
Reagovat
blixa
Jirko, Jirko, "dala", víš, teď seš "ta" kvitovka ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
to jsou ty emoce, pak neví pravá ruka, co dělá levá :D
Reagovat
smazaný uživatel
jakej Jirka kdo to zase je? Já žádný Jirka nejsem!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ne nejsi, máš stejné věty, máš stejné chyby, nahoře píšeš jak chlap.. máš v tom nějaký bordel.
Reagovat
jirkomar
Včera jsem koukal na i.dnes a už se to snaží trochu měnit, už to nekopíruje, ale i tak je to skoro stejný jako tady. :-)
Reagovat
Jan
Karolína má od Fedcupu parádní jízdu. I kdyby už ve finále nevyhrála, je to moc pěkné. Kam se hrabe Petra.
Reagovat
smazaný uživatel
se dvěma Wimbly se hrabe vysoko
Reagovat
vrabejka
no právě ma jen ty Wimbledony. Naopak Karol v přštích letech bude moci uspět na všech površích.
Reagovat
EllNino
"jen" Wimbledony ? ...a co těch zbylejch 13 titulů na všech površích a 3 FedCupy ? :) to se poněkud zapomnělo, že ? :)
Reagovat
vrabejka
Fed Cup je uplně jiný sport to ji neberu. Avětšinu titulů myslím má z roku 2011 (7?). Pak že přidá každý rok jeden,dva turnaje je na 4.hráčku světa opravdu málo.
Reagovat
PetaM
6.

A Petra od roku 2011 stabilně za rok vyhraje 2 a více turnajů. Pouhý jeden se jí ještě vyhrát nepodařilo. :)
Reagovat
EllNino
kdo chce psa bít, hul si najde, nezapomeň :) a tohle je typická česká povaha, neznalost faktů a neustálý brblání, fandění lepšímu a zatracování toho, kdo má sice větší úspěchy, ale je to celebrita a je vidět, víš co, nějakej Wimbl ...hlavně že bydlí v Monaku ...
Reagovat
vrabejka
Naopak Petře velice přeju a doufám že Wimbledon obhájí. Ale narozdíl od vás mi vadí, že na Grandslamech je poslední dobou jeji maximum osmifinále a zatím to nevypadá že by se to mělo výrazně zlepšit.
Reagovat
smazaný uživatel
v roce 2011 vyhrála turnaj na všech površích (tráva, antuka, hard, hala). Plus Semifinále na AO a FO a Vítěztví na Turnaji Mistryň. To žádná češka jen tak nedokáže
Reagovat
EllNino
semifinále AO a FO měla 2012, kdyby to bylo 2011, byla by světová jednička :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
to je kdyby, ale pokud vyhraje ještě alespoň 4 Wimbledony tak jí můe být nějaká světová jednička u p.....
Reagovat
EllNino
ježiši, já píšu, že kdyby to vyhrála tak, jak si to napsala, tak by byla nr.1 :D nemusíš hned zase utočit :D
Reagovat
vrabejka
Jo to už je hodně dávno ale poslední roky už takové uspěchy na grandslamech krom Wimblasu nemá :(
Reagovat
EllNino
Notak, Petra už titul má narozdíl od Káji, já bych jí nezatracoval :)
Reagovat
smazaný uživatel
Klasika, najednou je Petra špatná, přitom jsem zvědavá, jestli se Kája dostane tam kam Petra a jak potom ten následný tlak ustojí. A co se týče hry, Petřina hra je variabilnější, neberu v potaz, když hraje blbě, což ovšem dokáže i Kája, nicméně Petra má lepší údery, dává slice, chodí na síť... Takže si myslím, že psát o Petře, kam se hrabe, je opravdu hodně hloupé..
Reagovat
EllNino
je, ale tak já si zvyk, občas tady padaj moudra :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska je tu hotová konference "expertů" ...
Reagovat
smazaný uživatel
jj, je to takové hodně české...
Reagovat
smazaný uživatel
A až bude třeba Kája prohrávat, tak ji zase budou zatracovat.. A hlavně věčně srovnávat nesrovnatelné, v tom jsou někteří fakt borci..:)
Reagovat
sprchon
Samozřejmě, držíme české tradice. ;)
Reagovat
PetaM
Ale no tak, nebuď naivní ... Petra má ty tituly jenom díky tomu, že měla štěstí přece, ne proto, že něco umí. Viz Wimbledon, nikoho pořádného tam nepotkala a ve třetím kole se trápila se stařenkou Venus. To samé NH, kde málem neporazila zraněnou Rybárikovou. A ve Wuhanu měla štěstí, že Serena se zase někde zdrogovala a Umírající si řekla, že stačí vyhrát jenom Peking, aby byla hráčkou měsíce. Petra je úplně marná a tituly má díky laskavosti svých soupeřek. Jako letošní Sydney. Káje bylo Petry tak líto, že jí ten titul nechala ve dvou TB.
Reagovat
smazaný uživatel
?
Reagovat
PetaM
Ironie. :D
Reagovat
smazaný uživatel
ved pozeram prave :DDD že čo to :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, já nevím, já nejsem expertka ani protihráčka, takže si nedovolím dělat žádné soudy, na rozdíl od jiných. :)
Reagovat
smazaný uživatel
profihráčka mělo být :)
Reagovat
PetaM
Když můžou být ostatní, můžeš být i ty :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Źe bych teda do toho taky šla? :D
Reagovat
blixa
Jdi do toho !!! ;-)
Reagovat
PetaM
"Pome" :D
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, tři tenistky v nebo blízko top 10, a Češi nepřekvapují a typicky projevují svou omezenost, místo aby měli radost, budou se doahdovat, která z hráček je lepší, a vždycky se bude fandit té, které se zrovna bude nejvíc dařit.
Reagovat
PetaM
No jo, místo toho, abychom byli rádi, že jsou holky tak vysoko, tak haníme ty, které nemáme rádi, je to špatné ...
Reagovat
Jan
Aby jste se nehádali, upřesním to. Kam se hrabe letošní Petra :) Nakonec začátky roku má podobné už 3. rokem. Na tu její hru se většinou nedá dívat. Až na ty Wimbledony a FC :) Zaplaťpámbů za to :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra má titul ze Sydney, ale to je vlastně nic, FC vůbec nic neznamená, hlavně žes jí tady chválil, když jí to šlo. Jsi typický fanda, vidíš jen její neúspěchy, které tak rád připomínáš, ale jak někdo fandí proti Petře, kterou vlastně nemáš rád, tak je hned špatnej. Nevím teda, na jakou stranu se vlastně točíš.
Reagovat
Jan
Vždyť jsem psal FC, přečti si to. Mě Petra nebaví svými zápasy, kdy nasadí kyselé ksichty, vyháže se a prohraje hrozným způsobem. A že takových zápasů je. Ostatním našim tenistkám toto vytknout nemůžu. Proto Petru nemám rád. Klobouk dolů za 2 Wimbly a TM a ty další tituly, ale ta mezihra mezi tím, to je na sebevraždu. Ty, která sleduješ každý její zápas, bys to měla vědět nejlíp.
Reagovat
smazaný uživatel
Vím, ty jen remcáš a umíš jen kritizovat.
Reagovat
Jan
Když je důvod, i pochválím a jsem nadšený. Sama jsi to psala :) I Petru. Jinak na mě většinou působí dojmem špatné přípravy, přitom se tváří pořád jako hvězda a pak zhasne na kurtu. To nesnáším. Nakonec ty jsi také chválou neoplývala po jejím vyřazení jak teď, tak na AO.
Reagovat
freeteepek
Muguruza mě dost překvapila! Nemyslel jsem si, že to otočí, ale od druhého setu hrála výborně. Nakonec Karolína ukázala, že má hlavu momentálně v mnohem lepší kondici než např. Petra Kvitová:-)
Myslím, že tento zápas byl pro Karolínu v několika ohledech průlomový. Po velkém boji s dobře hrající soupeřkou to ve svém prvním SF premier turnaje dokázala urvat. Také doufám, že teď Karolínu přestanou přehlížet pořadatelé a média z WTA. No a v neposlední řadě, Karolína je teď novou českou dvojkou, jestli se nepletu:-) A Pála bude mít před SF Fed Cupu pěkně zamotanou hlavu:-))
Reagovat
PetaM
Já teda nevím, jestli bude dobré, že si jí média začnou více všímat, víme, co dokáže udělat velký zájem médií ... :)
Reagovat
blixa
Já myslím že žádný velký zájem nebude. Ona je taková nenápadná, nemediální ;-)
Reagovat
VlS
Nebude, první čtyři holky z žebříku a je to
Reagovat
Bob
Momentálně nejlepší česká tenistka. Vede se jí opravdu dobře a já jí budu držet po zbytek sezony palce, protože co nevidět se objeví v TOP 10!
Reagovat
freeteepek
Nejlepší by bylo, kdyby zítra vyhrála. No ale zase bych tu dnešní výhru nepřeceňoval. Na Karolína teď vzroste tlak a bude se s tím muset poprat. Nejlepší českou tenistkou zatím není. Já budu spokojený, když si v následujících týdnech udrží vybojovanou pozici v top 15.
Reagovat
Kozoroh
Z titulu wimbledonské šampionky je nejlepší stále Petra!
Reagovat
sprchon
Super! Gratulace! :)
Obdivuhodný výkon od Karolíny. :) Věřil jsem jí od začátku, doufal jsem, že vyhraje ve dvou. Ve druhém setu ale přišla chvilková krize a Garbiňe ke konci druhého a na začátku třetího hrála fakt dobře. Kája ale hrála taky parádně a ke konci opět dokázala zachovat chladnou hlavu. Zato Garbiňe v posledních dvou gamech totálně selhala.
Třetí vítězný tříseťák po sobě. Tak hlavně zregenerovat a zítra hurá na (doufám) Caro! :)
Reagovat
smazaný uživatel
to je teda dilema, komu fandit....:)
Reagovat
sprchon
Ty nemáš jasno? :) Myslel jsem, že už tu máš jen jednu favoritku...
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, favoritku mám, ale ještě nevím, jestli dneska vyhraje. :)
Reagovat
sprchon
A to teda nevíš, komu budeš fandit? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak fandím Simče, to je jasné :)
Reagovat
tommr
jako menší zlo se mi zdá výhra Halepový ... :)
Reagovat
lars
Halep ale muze predbehnout Petu v zebricku
Reagovat
tommr
ona jí stejně dřív nebo později předstihne. Lepší pro Petru proto bude když si bude udržovat bezpečnej odstup od Wozniacký ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem k tomu, kolik toho Halepová v první polovině sezony obhajuje, tak spíš nepředstihne. ;-)
Reagovat
Michaelus
Doufám, že ve finále si povede stejně dobře :)

Musí ještě vyškrábat síly
Reagovat
smazaný uživatel
Bude to těžké, moc tomu neěřím, ale tohle je pro ni velký úspěch. Čekám, že nastoupí proti Halep
Reagovat
pepin
Jak vidíš tak je dokáže vyhrabat v každém zápase. Dnes s ní je článek a o svoji fyzičku nemá strach.
Reagovat
sprchon
Caro i Simona jsou "běhavky", dobře umisťují, mnohdy v tom ovšem není potřebná razance. :) Ale stejně bude nejspíš platit, že čím déle budou hrát, tím lépe pro Káju. ;)
Reagovat
tommr
Karolína už nemá co ztratit. Favoritkou v žádným případě nebude a i kdyby ve finále jasně prohrála tak už v Dubaji udělala životní výsledek ... :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist