Pražský challenger: přijede Dimitrov, možná i Robredo

18. 4. 2012, 19:32
Aktuality 6
Nedávného přemožitele Tomáše Berdycha Grigora Dimitrova, daviscupové reprezentanty Rosola s Hájkem a možná i někdejší světovou pětku Tommyho Robreda budou moci vidět tenisoví fanoušci na štvanickém challengeru CNG Vitall Prague Open. Celkem se v Praze v květnu objeví sedm hráčů z první světové stovky.
Grigor Dimitrov

Španěl Tommy Robredo, který se vrací po zranění, podle turnajového ředitele Vladislava Šavrdy momentálně přemýšlí o přijetí divoké karty na podnik s dotací 100.000 dolarů. "Jeví o turnaj zájem, ale zatím si nabídku promýšlí. Chce začít absolutně fit," řekl Šavrda.

Jistá už je účast loňského vítěze Lukáše Rosola, který bude u Negrelliho viaduktu obhajovat titul; z českých hráčů se přímo do hlavní soutěže vešel už jen Jan Hájek. Ze Slovenska přijede daviscupové duo Lukáš Lacko a Martin Kližan, mezi nasazenými se objeví také izraelská jednička Dudi Sela.

Jedním z turnajových taháků bude Bulhar Grigor Dimitrov, který patří mezi vycházející hvězdy světového tenisu. V letošní sezoně se mu zatím příliš nedaří, dokázal si už ale připsat cenné vítězství nad Tomášem Berdychem, s nímž má kladnou bilanci 2:1.

"S obsazením jsem spokojený. Poslední hráč přímo v hlavní soutěži je na 145. místě žebříčku, takže je pole relativně silné," konstatoval Šavrda. Turnaj se hraje zároveň s akcí v Madridu, a proto do Prahy nepřijede nikdo ze světové padesátky.

Seznam přihlášených hráčů najdete zde.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

6
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
zřejmě se do Prahy letos pojedu podívat na Štvanici jen na jeden den a asi jen kvůli Dimitrovovi, kterého jsem loni nestihl, ač jsem tam byl dva dny, tak bylo 2 dny vcelku hnusně a zima, takže se tolik zápasů neodehrálo... snad bude letos hezčí počasí, víc se těším na turnaj ve Stromovce..
Reagovat
dave.kopecky
Mohl byste mi někdo říct, kolik budou stát lupeny na Prague Open?
Někde jsem se dočetl že vstup zdarma, to platí celý týden včetně víkendu- semi+ final?dík...
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.pragueopen.cz/2012/page.php?pid=12
Reagovat
Fandina
Lukáši Rosolovi, aby obhájil a taky Hájkovi a Lackovi ... těším se už na ten turnaj ... moooooooooooooc

A gratulace Janu Hájkovi k postupu do QF v Římě, skalp Garcia-Lopez se počítá. Jen tak dál a při dalších vítězstvích 120 na žebři na dosah a pak ještě několik dalších výher a návrat do stovky .... držím palce a jeď jeď jeď
Reagovat
a.magerova
Takže mladý Feďa a krásný Tommy .... Pražačky vy se máte :-))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist