Překvapení v Queensu: Rosol zdolal i Baghdatise, Mahut vyřadil obhájce Murrayho!

13. 6. 2012, 19:11
Aktuality 65
ATP LONDÝN - Lukáš Rosol se na trávě londýnském Queen's Clubu postaral o nečekaný výsledek. Český tenista, který před turnajem na trávě nevyhrál jediný zápas, dnes zdolal Kypřana Marcose Baghdatise a postoupil už do 3. kola. Do něj se naopak nepodívá obhájce titulu Andy Murray, který ve svém prvním přípravném zápase na Wimbledon nestačil na Francouze Mahuta.
Lukáš Rosol

Lukáš Rosol před letošní sezonou odehrál na trávě pouze pět zápasů a všechny ve wimbledonské kvalifikaci prohrál. Své první výhry se dočkal až včera v hlavní soutěži prestižního turnaje ATP v londýnském Queen's Clubu, když porazil Rumuna Haneska.

Šestadvacetiletý český tenista, který si letos poprvé zahraje v hlavní soutěži Wimbledonu, se ale s jednou výhrou nespokojil a dnes si dokázal vyskočit na i bývalého finalistu Australian Open Marcose Baghdatise. 11. nasazeného Kypřana zdolal 6-3 4-6 6-4 a oplatil mu letošní porážku ze Záhřebu, kde ještě vedení 1-0 na sety neudržel.

Brněnský rodák v úvodu dnešního zápasu aktuálně 42. hráče světa Baghdatise zaskočil a ujal se vedení 5-1. Soupeř sice jeden brejk smazal, set už ale nezachránil. Vyrovnanou druhou sadu rozhodl její závěr, kdy Baghdatis v 10. gamu při podání Rosola proměnil druhý setbol. Také v rozhodujícím dějství byl stav dlouho vyrovnaný. Rosol za stavu 2-2 přežil kritický game a v deváté hře na třikrát proměnil brejkbol. Brejk v následném gamu potvrdil a zápas ukončil hned při prvním mečbolu.

O postup do svého druhé čtvrtfinále na okruhu ATP si Rosol zahraje s šestým nasazeným Chorvatem Marinem Čiličem.

Nicolás Mahut a Andy MurrayNicolás Mahut vstupoval do duelu s domácím šampionem z let 2009 a 2011 Andym Murraym zdravě nabuzen. Na favorizovaného Brita u si věřil a měl proč. Tráva je jeho neoblíbenější povrch, což potvrzují i jeho jediné dva finálové starty, které si připsal v roce 2007 na trávách v Newportu a právě v Queen's Clubu. Tehdy v Londýně porazil světovou dvojku Rafaela Nadala a až v boji o titul padl po velké třísetové bitvě s tehdejším pátým hráčem světa Andym Roddickem.

"Jednou jsem tu porazil Rafu a jeden míč mě dělil od výhry nad Roddickem, který byl tehdy v Top 5. Vím, že tu dokážu hrát dobře, vím, že na tomto povrchu dokážu porážet i ty nejlepší hráče. Věřím v sám sebe, věřím své hře. Hrát proti soupeři z Top 4 je velká výzva a já se budu hodně snažit. On (Murray) je favorit, ale já se na kurt půjdu bavit hrou, chtít potěšit diváky a hrát svou hru," těšil se Mahut po včerejší výhře nad Garcío-Lópezem.

Nicolás MahutA třicetiletý Francouz dnes své nadšení proměnil ve velmi cenný skalp světové čtyřky. I když v prvním setu uhrál na returnu jen 8 fiftýnů (o 3 méně než soupeř), vyhrál 6-3. Na úvod druhé sady ale poprvé v utkání přišel o servis, a i když si ho stihl vzít zpět, Murray si v tie-breaku vynutil třetí dějství. Do něj britský tenista vstoupil opět brejkem, jenže ten neproměnil a podruhé už ve zkrácené hře neuspěl. Mahut v ní vyhrál suverénně 7-1 a po 2 hodinách a 35 minutách zvítězil nad svěřencem Ivana Lendla 6-3 6-7 7-6.

"Po Nadalovi to je moje druhé největší vítězství. Také jsem porazil na tomto kurtu, takže je to pro mě asi šťastný kurt," radoval se Mahut. "Rafa byl tehdy v dobré formě, ale dnes jsem porazil Murrayho. Je to něco speciálního, ale je to teprve druhé kolo."

O postup do čtvrtfinále si Mahut zahraje s Bulharem Grigorem Dimitrovem.

Murray tak po nevydařené části sezony na antuce, na které si ani na jednom ze čtyř turnajů nedostal za čtvrtfinále, nezačal dobře ani přípravu na Wimbledon.  Před ním už zřejmě na žádném turnaji startovat nebude a spokojit se bude muset pouze s tréninkem.

"Byl to velmi těsný zápas...na začátku třetího setu jsem ztratil podání ihned poté, co jsem ho brejknul, a to nebylo moc dobré. Dostal jsem ho zpátky do zápasu," komentoval porážku Murray. "On (Mahut) ja na trávě skvělý tenista, jednou tu už byl i ve finále, porazil Nadala a měl mečbol na vítězství v turnaji," věděl britský tenista o Mahutově jízdě v roce 2007. Jinak si ale svůj výkon pochvaloval. "Míčky jsem trefoval dobře, jen potřebuju více potrénovat."

"Když dnes Andy prohrál, tak to není proto, že by hrál špatně, ale asi proto, že Nicolás (Mahut) hrál neuvěřitelně. Každý ví, že je na trávě schopný hrát fantastický tenis a právě dnes to předvedl. Na trávě je to možná jeden z nejlepších hráčů na světě," chválil svého krajana v Londýně druhý nasazený Jo-Wilfried Tsonga, který si na úvod poradil hladce 6-3 6-2 s domácím Jamiem Bakerem.

V Londýně po Murrayho vyřazení pokračuje jediný bývalý šampion od roku 2000 Sam Querrey, který v Londýně triumfoval předloni a po dnešní výhře nad Uzbekem Denisem Istominem postoupil do 3. kola. Rafael Nadal totiž letos startuje v německém Halle, čtyřnásobný vítěz Hewitt vypadl již včera a další držitel čtyř trofejí Andy Roddick nezvládl své úvodní vystoupení na oblíbeném turnaji dnes, když po setech 4-6 6-4 5-7 podlehl Francouzi Edouardu Rogeru-Vasellinovi.

"Ten kluk hrál hrál skvěle. Já jsem míčky ntrefoval nijak špatně, letos jsem už hrál určitě mnohem hůř. Někdy se vám nedaří a můžete vyhrát a naopak,"" řekla bývalá světová jednička Roddick.

Americký tenista, který už přes rok bojuje se ztrátou formy, tak po čtvrt roce bez tenisu prohrál třetí utkání v řadě. Po dvou porážkách na antuce se nechytil ani na mnohem oblíbenější trávě.

I když Ivo Karlovič v Londýně ve dvou zápasech neztratil ani jedno své podání, musel se se soutěží ve dvouhře rozloučit. Dnes mu nepomohlo ani 35 es a po neproměněném mečbolu prohrál s Yen-Hsun Luem z Tchaj-wanu 7-6 6-7 6-7.

- ATP 250 LONDÝN / QUEEN'S CLUB -
(Velká Británie, tráva, 625.300 eur)
středeční výsledky (13. 06. 2012)

Dvouhra - 2. kolo:
Rosol (ČR) - Baghdatis (Kypr) 6-3 4-6 6-4
Mahut (Fr.) - Murray (1-Brit.) 6-3 6-7(4) 7-6(1)
Tsonga (2-Fr.) - Baker (Brit.) 6-3 6-2
Tipsarevič (3-Srb.) - Sweeting (USA) 6-1 7-6(2)
Bolelli (It.) - Simon (4-Fr.) 4-6 6-3 7-6(2)
López (5-Šp.) - Darcis (Belg.) 6-3 3-6 7-5
Čilič (6-Chorv.) - Ebden (Austr.) 6-2 6-1
Roger-Vasselin (Fr.) - Roddick (7-USA) 6-4 4-6 7-5
Benneteau (8-Fr.) - Ito (Jap.) 5-7 6-4 7-5
Nalbandian (10-Arg.) - Bemelmans (Belg.) 6-4 6-2
Dimitrov (Bul.) - Muller (14-Luc.) 7-6(1) 6-4
Anderson (9-JAR) - Stachovskij (Ukr.) 7-6(5) 2-6 3-4 skreč S.
Querrey (USA) - Istomin (12-Uzb.) 7-6(4) 6-3
Malisse (Belg.) - Bogomolov (13-Rus.) 6-3 4-6 6-0
Dodig (Chorv.) - Soeda (15-Jap.) 6-3 7-6(3)
Lu Yen-hsun (Tchaj-wan) - Karlovič (Chorv.) 6-7(3) 7-6(6) 7-6(7)

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

65
Přidat komentář
smazaný uživatel
Pokojné prvé kole pre Rafu. V ďalšom kole ho čaká zdatný súper. Zajtrajším bonbónikom však bude Raonic vs. Federer...
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně Same! A jedem na titul!
Reagovat
smazaný uživatel
Wimbledon jako každý rok ma na starost stanice Nova Sport už za 11 dní.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrou spravou je,ze od buduceho roku sa toho konecne chopi Eurosport..
Reagovat
smazaný uživatel
To naozaj ? O tom som nevedel.
Reagovat
steve79
To máš špatný iformace. Nova má práva na wimbledon i na rok 2014
Reagovat
smazaný uživatel
Neviem ako je na tom Nova,no Eurosport by mal buducorocny Wimbledon robit tiez..Hoci s istotou to neviem..
Reagovat
smazaný uživatel
Noo doufám, že to bude mít i eurosport. Podle mě je novasport nejhorší sportovní kanál..
Reagovat
smazaný uživatel
Milánkové, co takhle se trochu víc snažit? Každý rok jsou z Wimbledonu na satelitní pozici 28 stupňů východně nekódované gratis přenosy BBC.
Trapní nováci doteď nemají druhý sportovní kanál. Porovnej to s BBC - zadarmo máš možnost výběru ze 4 kurtů.
Letos díky přesunu britských programů na nový satelit bude dokonce možné jeden z kurtů sledovat i v HD rozlišení.
Reagovat
tommr
to by moh bejt docela zajímavej zápas. Tomáš sice vede v H2H 2:1 na zápasy, ale už se spolu neutkali řadu let ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte kde vysílají na satelitu turnaj v Halle? A nevíte kde budou vysílat Wimbledon?
Reagovat
Matti
DSF
Reagovat
Heather_Fedex
zeptej se broze ;)
Reagovat
smazaný uživatel
to jste mi neměli říkat, děti jsou do konce týdne bez Animáčku :)
Reagovat
smazaný uživatel
je k videni na SPORT1
Reagovat
Denis92
Wimbledon na Nova sport
Reagovat
smazaný uživatel
Dimitrov zatím mooc hezkej výkon, technicky precizní, podání v TB mimořádně podrželo a ty bekhendy jsou rogerovsky kouzelný :) Nutně potřebuje vyhrát, poskočil by na 69. místo.
Reagovat
smazaný uživatel
Dimitrov je v mojich očiach snáď väčší talent, než Harrison a možno aj Raonic...Musí ale ustáliť svoju výkonnosť.
Reagovat
smazaný uživatel
A navíc sexy koloušek.....
Reagovat
tommr
Dimitrov mi trochu připomíná Monfilse. Ne hrou, ale těma jeho opičárnama - taky je věčně na zemi ... :)
Reagovat
Roger_Federer
Pro mě to je taky styl hry který bych chtel na trávě vidět jako před lety, Mahut hral dobře...boužel doba se velice změnila, povrch travy se změnil..Už nikdy se asi nevrátí hráči specialisti na trávu..Pokud dokáže vyhrávat na trávě robot Nadal se svým stylem tenisu je to špatně i pro divaka, ale je to prostě realita...Osobně jsem mel rači dobu kdy se delila sezona na 3 časti..hard,antuka, tráva.
Reagovat
Roger_Federer
No a Murray ten se opravdu neumí vyvarovat občasným kolabsům...to je právě ten rozdíl mezi prvními trojkou a pak těmi za nimi..Osobně si myslím že Murray na to nemá aby někdy vyhrál nějaky granslam..A může angažovat třeba pána Boha jako trenéra, ale je to jenom můj názor.
Reagovat
Heather_Fedex
vsude nastavaji zmeny a revoluce, ne jenom v tenisu. i na jinych autach se jezdi dnes, nez pred 40 lety... a samozrejme, verme, ze jsou to zmeny k lepsimu...i kdyz se to nekomu nemusi libit, tak je to
Reagovat
smazaný uživatel
sam sobe tady nahravas a pritom sam sebe porazis.. :-) Celkem zbytecne. "Mnoho povyku pro nic." Samozrejme, ze je na trave nejekonomictejsi styl servis-volej, ale vezmi chlup na dlani, kdyz tam neroste... :-) Doba se zmenila, totiz materialy a kazdy to pere od zadni cary a skoro dobre dela - to je nadsazka!!! Neposuzovala bych tedy, co by melo byt kdyby, ale vychazela bych z toho, co je. Zaver: kdo vyhrava na trave, umi hrat na trave. :-) A plati to stejne o kazdem povrchu, souhlas s tomasinhem...
Reagovat
smazaný uživatel
omluva, patri nize.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ok, tak nechajme to tak, asi som sa zle vyjadril :) proste štýl ktorý predvádza Mahut je mi charakteristický pre trávnatý povrch. Murray to, ako ty píšeš, "pere" od základnej čiary :)
Reagovat
smazaný uživatel
MAHUT NIE JE TENISOVÝ NIMAND.

Bez urážky, na tráve hrá zaujímavejší tenis ako Nadal.
Reagovat
smazaný uživatel
Aj Federer :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ak to myslíš že aj Federer hrá krajší tenis - to je jasné.

Ak inak, tak si sa zase pekne strápnil :)
Reagovat
smazaný uživatel
Strapnil si sa akurat sam,ze si nepochopil jasnu myslienku :)
Reagovat
smazaný uživatel
A.R. už pomalu spěje k závěru , bohužel, už nemá na to hrát svoje servisy ,které rozhodovaly. A.M. - katastrofa, neustále se díval na ten špatný travnatý povrch, ale bylo to v jeho hlavě. Myslím, že ani Ivan to nevyřeší
Reagovat
smazaný uživatel
Murray si proste taketo vystrelky neodpustí..Aspon 2-3krat v roku vypadne v prvom kole s niakym, prepacte za vyraz s tenisovym nimandom..Uz len cakam,kedy sa mu nieco podobne podari aj na GS..Co sa Roddicka týka,je smutné ze niekdajší korunný princ svojej doby koncí karieru takymto sposobom..Bohuzial dava to za pravdu jeho kritikom, ktori ho vzdy mali za velmi precenovaneho hraca..
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle bylo trošku něco jiného. Andy zas tak špatně nehrál. Ve formě hrající Mahut je prostě dost obtížný soupeř pro 1. zápas na trávě. Samozřejmě vyhrát ale měl.
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry,ja si myslim,ze vo forme hrajuci Mahut sa moze aj roztrhat a proti Murraymu nevyhra..Ak poda Brit, co i len standardny vykon na returne..Je to jediny turnaj,ktory sluzi ako generalka pred Wimbledonom..Murray celkom hazarduje s pripravou..
Reagovat
smazaný uživatel
? Keď totižto jeden hrá tenis (Mahut) a druhý behá okolo základnej čiary a vracia dá sa vyhrať??? To čo predvádzal Mahut bol tenis ako sa patrí, Murray na tráve hrať nevie (a to je svetová 4.ka)... Určite vyhral Mahut zaslúžene, Andy chválabohu ten druhý tie-break nevyhral, ináč by to bola nespravodlivosť a tenisová katastrofa...
Reagovat
smazaný uživatel
Že Murray neumí hrát na trávě? Tak se podívej na jeho výsledky na trávě za poslední roky 3x v řadě semifinále Wimbledonu a 2 tituly z Queens ti je málo? Neumí hrát na antuce, na trávě hraje hodně dobře. Jsi úplně mimo.
Reagovat
misoSK
To ste tu zas chytri niektori, Murray si vybral slabsi den, ale Mahut hral excelentne, trava je jednoducho jeho najsilnejsim povrchom, a povedat, ze Murray nevie hrat na trave je prejav toho, ze asi o tenise nemas velmi ponatia
Reagovat
smazaný uživatel
To, že dokáže vyhrávať zápasy na tráve svojou obrannou hrou, prípadne bodami priamo zo servisu, sem-tam možno útokom neznamená, že vie hrať na tráve. Dokonca sa turnaje na tráve hrajú /najmä/ v Anglicku, kde je doma. Hra na tráva = servis-volej, popr. chodiť na sieť aspoň častejšie. Murray na sieti - len keď dá súper krátky úder.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha a já si vždycky myslel, že tenis je spíš o tom vyhrávání zápasů než o tom kdo hraje srvis volej. Můžeš mi říct, kdy vyhrál Wimbledon někdo kdo hraje tímto stylem?
Reagovat
smazaný uživatel
*kdy naposled.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že sme sa trochu nepochopili :) Alebo som sa zle vyjadril. Nemyslím, že Murray nevie vyhrávať zápasy na tráve, len že to nie je hra, ktorá sa na tráve má hrať, tým pádom nevie hrať na tráve. Kto vyhral naposledy Wimbledon týmto štýlom? Povedal by som že Federer, aj keď nehrá až tak často servis-volej ako tomu bolo povedzme ešte 15-20 rokov dozadu, ale na sieť chodí počas zápasu dosť často (hlavne teda na tej tráve). Nedá sa proste poprieť že Murray vyhráva zápasy svojou obrannou hrou (tak ako napr. na antuke, alebo povedzme aj na tvrdom povrchu), popr. zaútočí zo základnej čiary. Detto napr. Nadal - dokonca 2x víťaz Wimbledonu, ale "trávnatý tenis" hrať nevie ... dúfam že sa chápeme :)
Reagovat
smazaný uživatel
ešte aby som dodal - tým, že som napísal, že vďakabohu vyhral Mahut a nie Murray - ak by hral Murray dnes proti komukoľvek, ktorý by hral tenis jemu podobný (a teda 95% zápasu zo základnej čiary), je mi jedno kto vyhrá. Avšak keďže hral Mahut super zápas s množstvom vyhratých bodov servis-volej, resp. chodil na sieť aj počas výmen, ako sa na trávu patrí, vyhral podľa mňa zaslúžene.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady se toho člověk nedoví, hráč, který umí hrát na trávě, se pozná podle toho, jestli hraje sevis-volej. Bravo. Murray je pochopitelně výborný hráč na trávě, kde jsou účinné jeho chopy a v defenzivě skvělé prohozy z obou stran. Plus dropshoty, první servis a dobrá hra na síti.

Dneska nehrál mco dobře, především se nepohyboval a v tiebreaku se odfajčil sám. Klouzalo mu to, bez pohybu je jeho hra poloviční. Mahut nehrál žádný zázrak, chyboval. Na trávu byl ale zvyklý, jelikož už hrál včera. To ale Murrayho neomlouvá, vyhrát měl. Bude to pro něj lepší, aspoň se doléčí pořádně. A hazardování s přípravou je silné slovo, Djokovič loni nehrál na trávě a vyhrál Wimbledon, Federer taky tak tuším.
Reagovat
smazaný uživatel
tomasinho, nevravím, že hráč ktorý vie hrať na tráve sa spozná iba podľa servis-volej... Je to podľa mňa však typická hra aká sa na tráve hrá už asi od nepamäti a kvôli tomu, že obrovská väčšina dnešných hráčov túto hru hrať nevie mi je oveľa sympatickejšie vystupovanie na tráve napr. takého Mahuta. Tým pádom podľa mňa hrá tenis aký sa na tráve má hrať a Murray sa jasné že môže dostať do SF Wimbledonu, ale keďže väčšina hráčov hrá tak ako on - teda od základnej čiary, pričom on toho vybehá strašne veľa, vie vyhrávať na tráve zápasy... Nehrá však podľa mňa typickú hru na tráve... Myslím, že som sa asi zle na začiatku vyjadril alebo čo :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pokiaľ to pomôže pochopiť ako som to myslel, tak poviem, že klasickú hru na trávnatom povrchu nevie hrať ani Nadal. Na antuke je strašne dobrý a vyhráva - má dobrú obranu, nechybuje a keď pridá tie jeho topspinové forehandy, dokáže získavať množstvo titulov. Je to však hra, ktorá je typická pre antuku. On však uplatňuje tú istú hru aj na každom inom povrchu, taktiež teda na tráve. Keďže väčšina dnešných hráčov hru na sieti nemá premakanú a hrajú taktiež poväčšinou od základnej čiary, tak Nadal dokáže vyhrávať zápasy.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, spíš si jen myslíš, že jsou dané pravidla, jak se má hrát a jaká je ta správná hra na každý povrch.
Reagovat
smazaný uživatel
Chceš povedať, že najtypickejšia hra na tráve nie je hra servis-volej a chodenie na sieť a typická hra na antuke dlhé výmeny od základnej čiary? To, že sa to za posledné roky zmenilo a štýl sevis-volej sa už veľmi nevyužíva neznamená, že to pre trávu nie je (možno teda "nebolo") typické. Je jasné, že sa nezakazuje ísť na sieť na antuke, popr. hrať od základnej čiary na tráve, ale čo sa týka charakteristickej hry pre daný povrch, prevažuje to (resp. teda "prevažovalo") asi tak ako som opísal.
Reagovat
VlS
Myslím, že jsi něco napsal, moc jsi o tom nepřemýšlel a teď už se to snažíš jen obhájit. To co ti tady většina napsala, že tenis je o tom, kdo vyhraje zápas a ne o tom, jestli hraje od base line nebo servis - volej. To mimochodem důsledně hraje už jen Llodra a Radek Štěpánek, když má den, ani Mahut nehraje klasickej servis- volej, jakej se hrál ne před 15, ale spíš před 30 lety. Řekl bych, že éra jasné převahy tohoto stylu skončila s nástupem Borga, kterej ji dokázal eliminovat pohybem, returnem a obranou.
Andy včera zkopal pár míčů při big pointech (většinou to napral do saka, nebo netrefil kurt), jinak nehrál nijak hrozně. Mahut výborně servíroval a proti tomu taky není moc co dělat. Dobrej zápas, dobře se na to dívalo.
Reagovat
smazaný uživatel
ja bych jeste specifikovala bliz vinika, Borg, ale z prvku jeho hry je to predevsim obourucny bekhend, ktery zacal psat dnesni eru, ostatni je nadstavba... :-)
Reagovat
tito
Pěkné. Že to odstartoval Borg, jsem si nikdy nedal do spojitosti. Ale je to logické. :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Výborne, top 20 je už na dosah, Lukáš !
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda. :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Je to škoda, myslel jsem, že by dnes mohl vyhrát. Vždyť kde jinde než právě na trávě by se mohl chytit.
Teď koukám, že hrají spolu s Hewittem čtyřhru.
Reagovat
Heather_Fedex
videla jsem pouze utrzky 1. a 2. setu a vaselin opravdu nehral spatne. a u andyho, bohuzel, vidim stagnaci, co se agresivity tyce, ani nekolik najivnych roddikovskych nabehu na sit to nezachranilo. ano, mal nekolik povedenych voleju, ale zato jeho forehand byval casto krat kratky a malo durazny. roger byl v mezihre spolehlivejsi, takticky si pocinal velmi dobre. doted mi neni celkem jasne, jakym spusobem letos roger s andym prohral....
Reagovat
Heather_Fedex
v te posledni vete jsem mela na mysli rogera federera, samozrejme ;)
Reagovat
Padme
Rodick vyhrál první set v TB. Měl famózní servis, kolem 80% prvního. Roger vyhrál víc výměn, ale prohrál si gem v posledním setu, a to rozhodlo.
Reagovat
Fandina
Odkazy na články Adam Pavlásek míří do mužů a naděje pro davis cup
http://prostejovsky.denik.cz/ostatni_region/nadeje-pro-davis-cup-adamu-pavlaskovi-v-prostejove-veri-20120613.html
http://tn.nova.cz/sport/tenis/kvitova-se-chysta-na-wimbledon-a-s-pritelem-se-ukazala-v-prostejove.html
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za odkazy :-) Na větu: Spolu s Tomášem Berdychem a Radkem Štěpánkem si myslíme, že Adam by mohl být ten, který doplní tým pro daviscupový zápas v Argentině," prohlásil šéf prostějovského tenisu Miroslav Černošek Jsem teda koukal jako puk, ale tak proč néé :DD Jen mě trošku mrzí, že se nedaří tolik Robertu Rumlerovi... Herně na té exbici(jak tady byl Agassi a Graf) se mi hodně líbil. Ale pořád je ještě hodně mladej :-) V tomto roce zatím kde hrál, tak bud kvalifikace nebo na 3 turnajích vylít v prvním kole...
Reagovat
smazaný uživatel
S Čiličem by zápas mohl být na centru
Reagovat
Fandina
Snad jo, měl by hrát v pátek a je to už QF takže všechny čtyři mače by mohli dávat v TV. Tak Lukyho konečně uvidíme ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Neni to QF ale 3.kolo. Ve QF bude až vítěz.
Reagovat
Fandina
Aha ... tak nic ... snad v pátek bude na kamerách ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
snad bude i v neděli :D ... ale veřím že bude i zítra...
Reagovat
Fandina
já taky :-) zmotala jsem turnaj s Halle tak že už tu motanici nestíhám opravovat ... úsměv Lukáš hraje samo zítra, tak snad před kamerami ... Luky pojď pojď pojď
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist