Preview: Očekávaný šlágr je tady. Alcaraz se pokusí ukončit Sinnerovu letošní neporazitelnost

16. 3., 13:30
Previews 80
V rámci sobotního programu letošního ročníku BNP Paribas Open se rozhodne o finalistech mužské dvouhry. Carlos Alcaraz (20) bude pokračovat v obhajobě loňského triumfu očekávaným šlágrem s Jannikem Sinnerem (22), který v letošní sezoně vyhrál všech 16 zápasů. Druhého finalistu určí duel mezi domácí nadějí Tommym Paulem (26) a favorizovaným loňským finalistou Daniilem Medveděvem (28).
Obhájce titulu Alcaraz a letos neporažený Sinner nabídnou divákům očekávaný semifinálový šlágr (© AFP)

Přehled toho nejzajímavějšího, sobota 16. 3.

Semifinále mužů
Sinner (3-It.) - Alcaraz (2-Šp.) | Stadium 1 (21:30 SEČ)
Paul (17-USA) - Medveděv (4-) | Stadium 1 (23:00 SEČ)

 

Sinner – Alcaraz | 21:30 SEČ

Souboje mezi Jannikem Sinnerem a Carlosem Alcarazem patří aktuálně mezi nejoblíbenější rivality na mužském tenisovém okruhu, a to už od doby, kdy se Sinner pohyboval okolo 10. místa a ještě nepatřil k hlavním adeptům na grandslamové trofeje. Ještě více je tak očekávanější jejich střetnutí v semifinále na Masters v Indian Wells, jelikož Ital v posledních šesti měsících na tour dominuje.

Na rozdíl od předchozích duelů se bude muset s tlakem vyrovnat hlavně Sinner, protože ho čeká zápas s jedním z největších rivalů, v němž se pokusí uhájit svou letošní neporazitelnost. V případě první porážky v probíhající sezoně by mohl mít Alcaraz v následujících soubojích psychickou výhodu. Ani Španěl nicméně nebude hrát úplně uvolněně, protože v kalifornské poušti obhajuje loňský triumf.

Jannik Sinner prošel do semifinále v Indian Wells bez ztráty jediného setu a pouze v jednom z nich prohrál více než čtyři gamy. Dvaadvacetiletý Ital dominoval proti Thanasimu Kokkinakisovi, Janovi-Lennardovi Struffovi i Jiřímu Lehečkovi a v osmifinále potřeboval tie-break proti Benovi Sheltonovi, ačkoli za stavu 5:4 podával na zisk úvodního dějství.

V posledních měsících je nejlepším hráčem na tour, a to od chvíle, kdy v posledních dvou kolech na pětistovce v Pekingu přemohl právě Alcaraze a Daniila Medveděva. Po skalpech těchto dvou dalších členů TOP 4 žebříčku zaznamenal pouhé dvě porážky a trofej pro šampiona si odvezl také z Vídně, Davis Cupu, Australian Open a Rotterdamu.

Pro nejlepšího Itala v žebříčku je nyní velmi důležité, aby si udržel nynější formu, která by mu měla pomoct v následujícím průběhu sezony posbírat další velké tituly. Na Masters dosud triumfoval jen jednou (loni v srpnu v Torontu), přestože se v úvodní půlce loňského roku pravidelně objevoval v závěrečných kolech. Konkrétně v Indian Wells se do semifinále podíval také loni a prohrál ve dvou těsných setech právě s Alcarazem.

Vizitka Jannika Sinnera.Vizitka Jannika Sinnera. (@ Livesport)

Sinner – Letošní sezona

Nejlepší výsledky: Rotterdam, Australian Open (triumf)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Australian Open (triumf)
Bilance: 16:0
Bilance z posledních 10 zápasů: 10:0
Bilance na venkovních betonech: 11:0
Bilance proti hráčům TOP 10: 3:0 (kariérní 25:27)
Bilance v semifinále Masters: 0:0 (kariérní 3:2)
Bilance v semifinále: 2:0 (kariérní 16:8)
Grandslamy: Australian Open (triumf)

Sinner – BNP Paribas Open

Kariérní bilance: 11:2
Nejlepší výsledek: semifinále (2023-24)
Loňský výsledek: semifinále
Bilance v semifinále: 0:1
Generálka: Rotterdam (triumf)
Cesta turnajem: volný los, Kokkinakis (6:3, 6:0), (25) Struff (6:3, 6:4), (16) Shelton (7:6, 6:1), (32) Lehečka (6:3, 6:3)

 

Carlos Alcaraz neměl povedený vstup do sezony, ovšem v Indian Wells po ztrátě úvodního setu naprosto dominuje. Po nečekaně brzkém vyřazení na Australian Open i při obhajobě titulu v Buenos Aires deklasoval na kalifornském Masters Mattea Arnaldiho, Félixe Augera-Aliassimeho, Fábiána Marozsána i Alexandera Zvereva (6:3, 6:1), kterému oplatil čtyřsetovou porážku ze čtvrtfinále v Melbourne.

Dvacetiletý Španěl slavil loni ve Wimbledonu svůj druhý grandslamový triumf, avšak od té doby má potíže s překročením semifinálové fáze. Poslední finále si zahrál loni v srpnu na Masters v Cincinnati a od té doby prohrál všechny čtyři semifinálové duely. Naposledy neuspěl před měsícem na antuce v Buenos Aires, dokonce s Nicolásem Jarrym neuhrál set.

Od chvíle, kdy se vyšplhal do TOP 5 žebříčku, sehrál 10 soubojů s hráči nejlepší pětky pořadí. Čtyři z nich nezvládl, ovšem ve třech případech musel skousnout porážku s Novakem Djokovičem. Jedinou výjimkou je nezdar v semifinále loňského US Open proti Daniilovi Medveděvovi.

Vizitka Carlose Alcaraze.Vizitka Carlose Alcaraze. (@ Livesport)

Alcaraz – Letošní sezona

Nejlepší výsledky: Buenos Aires (semifinále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Indian Wells (semifinále)
Bilance: 10:3
Bilance z posledních 10 zápasů: 7:3
Bilance na venkovních betonech: 8:1
Bilance proti hráčům TOP 10: 1:1 (kariérní 24:16)
Bilance v semifinále Masters: 0:0 (kariérní 5:2)
Bilance v semifinále: 0:1 (kariérní 16:11)
Grandslamy: Australian Open (čtvrtfinále)

Alcaraz – BNP Paribas Open

Kariérní bilance: 14:2
Nejlepší výsledek: triumf (2023)
Loňský výsledek: triumf
Bilance v semifinále: 1:1
Generálka: Buenos Aires (semifinále), Rio de Janeiro (1. kolo)
Cesta turnajem: volný los, Arnaldi (6:7, 6:0, 6:1), (31) Auger-Aliassime (6:2, 6:3), Marozsán (6:3, 6:3), (6) Zverev (6:3, 6:1)

 

V tomto semifinálovém střetnutí dvou aktuálně největších mladých talentů je v sázce hodně. Nepůjde totiž pouze o účast ve finále, ale také o přímý souboj o druhé místo ve světovém hodnocení a vedení ve vzájemné bilanci.

Vzájemná bilance: 4:4. Vzhledem k současné formě si Sinner na betonech zaslouží pozici favorita proti komukoli na tour. Bude zajímavé sledovat, jak se vypořádá s tlakem letošní neporazitelnosti a rolí favorita. Někteří mohou tento zápas považovat za předčasné finále a Ital měl v obou letošních soubojích o titul potíže, s Daniilem Medveděvem prohrával 0:2 na sety a proti Alexovi de Minaurovi měl problém hájit vedení. Navíc prohrál oba předchozí duely s Alcarazem, v nichž byl favoritem (challenger v Alicante 2019 a Masters v Paříži 2021).

 

Paul – Medveděv | 23:00 SEČ

Tommy Paul využil na probíhajícím Masters v Indian Wells příznivého losu. V úvodních třech zápasech si poradil ve dvou setech s Alexem Michelsenem, Ugem Humbertem a lucky loserem Lucou Nardim a ve čtvrtfinále zdolal 6:2, 1:6, 6:3 bývalou světovou dvojku Caspera Ruuda.

Už čtvrtým rokem po sobě má BNP Paribas Open jednoho domácího semifinalistu. Do finále se v tomto období podíval pouze Taylor Fritz, který předloni v tomto dějišti porazil v semifinále Andreje Rubljova a ve finále Rafaela Nadala a slavil svůj dosud nejcennější triumf.

Šestadvacetiletý Američan letos v domácích podmínkách exceluje a může si i na třetím domácím podniku zahrát finále. V souboji o titul v hale v Dallasu přehrál Marcose Girona a o týden později na venkovních betonech v Delray Beach podlehl ve finále Fritzovi.

Na kontě má šest skalpů TOP 5 (bilance 6:9) a pět z nich posbíral na severoamerických betonech. Jediné předchozí semifinále na akcích Masters absolvoval loni v srpnu v kanadském Torontu a prohrál ve dvou setech s pozdějším šampionem a tehdejší světovou osmičkou Jannikem Sinnerem.

Vizitka Tommyho Paula.Vizitka Tommyho Paula. (@ Livesport)

Paul – Letošní sezona

Nejlepší výsledky: Dallas (triumf); Delray Beach (finále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Delray Beach (finále)
Bilance: 14:4
Bilance z posledních 10 zápasů: 8:2
Bilance na venkovních betonech: 10:4
Bilance proti hráčům TOP 10: 1:1 (kariérní 9:20)
Bilance v semifinále Masters: 0:0 (kariérní 0:1)
Bilance v semifinále: 2:0 (kariérní 5:5)
Grandslamy: Australian Open (3. kolo)

Paul – BNP Paribas Open

Kariérní bilance: 11:3
Nejlepší výsledek: semifinále (2024)
Loňský výsledek: osmifinále
Bilance v semifinále: 0:0
Generálka: Delray Beach (finále), Acapulco (1. kolo)
Cesta turnajem: volný los, Michelsen (6:2, 6:2), (14) Humbert (6:4, 6:4), Nardi (6:4, 6:3), (9) Ruud (6:2, 1:6, 6:3)

 

Daniil Medveděv se nechal před startem turnaje slyšet, že se hodlá na kurtech chovat vyspěleji. V kalifornské poušti se však už dvakrát uchýlil ke kontroverznímu chování. V úvodním duelu s Robertem Carballésem si kvůli blikajícím světlům vyžádal přerušení, kterým soupeře rozhodil. Ve čtvrtfinále s Holgerem Runem se dožadoval omluvy protivníka, jelikož mladý Dán ve výměně u sítě zahrál míč přímo do těla 28letého Rusa a Medveděv si nevšiml, že se mu Rune ihned omluvil.

Na druhou stranu má za sebou dva velmi dobré výkony. V osmifinále přehrál dvakrát 6:4 rozjetého Grigora Dimitrova, který loni znovu nastartoval svou kariéru a v lednu triumfoval v Brisbane, a ve čtvrtfinále přetlačil 7:5, 6:4 kolegu z TOP 10 pořadí Runeho. Nyní ho dělí jediná výhra od úspěšné obhajoby loňské finálové účasti.

Zopakování loňského finále by se dalo hodnotit jako úspěch, protože do Indian Wells nedorazil v nejlepším rozpoložení. Bývalý lídr žebříčku se ovšem zřejmě s ničím jiným než titulem nespokojí. Navíc může jako teprve druhý aktivní hráč (Novak Djokovič) dosáhnout na alespoň jeden triumf na všech šesti hardových podnicích série Masters. Rodák z Moskvy se loni sám označil za specialistu na tvrdé povrchy a takový milník by určitě rád pokořil.

V semifinále turnajů Masters má vynikající bilanci 9:3. Navíc měl ještě před několika dny na kontě sérii 16 vítězství v semifinálových duelech na nejvyšší tour proti hráčům figurujícím mimo TOP 10 žebříčku, přišel o ni při obhajobě titulu v Dubaji po dvousetové porážce s pozdějším šampionem Ugem Humbertem.

Vizitka Daniila Medveděva.Vizitka Daniila Medveděva. (@ Livesport)

Medveděv – Letošní sezona

Nejlepší výsledky: Australian Open (finále)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Australian Open (finále)
Bilance: 13:2
Bilance z posledních 10 zápasů: 8:2
Bilance na venkovních betonech: 13:2
Bilance proti hráčům TOP 20: 4:2 (kariérní 94:61)
Bilance v semifinále Masters: 0:0 (kariérní 9:3)
Bilance v semifinále: 1:1 (kariérní 37:15)
Grandslamy: Australian Open (finále)

Medveděv – BNP Paribas Open

Kariérní bilance: 15:6
Nejlepší výsledek: finále (2023)
Loňský výsledek: finále
Bilance v semifinále: 1:0
Generálka: Dubaj (semifinále)
Cesta turnajem: volný los, Carballés (6:2, 6:3), (29) Korda (6:4, 5:7, 6:3), (13) Dimitrov (6:4, 6:4), (7) Rune (7:5, 6:4)

 

Vzájemná bilance: Medveděv vede 2:0. Rus letos sice nehraje v nejlepší formě a psychicky na tom asi stále není kvůli prohranému finále na Australian Open z 2:0 na sety nejlépe, nicméně na rozdíl od Paula má se závěrečnými koly na těch největších turnajích bohaté zkušenosti a v posledních letech patří k nejlepším na severoamerických betonech. Není tak překvapením, že je celkem jasným favoritem na postup.

 

Sobotní program

STADIUM 1 (od 19:00 SEČ)
1. Hunterová/Siniaková (3-Austr./ČR) - S. Hsieh/Mertensová (1-Tchaj-wan/Belg.)
2. Sinner (3-It.) - Alcaraz (2-Šp.) / nejdříve ve 21:30 SEČ
3. Paul (17-USA) - Medveděv (4-)

Kompletní programPřehled mužského turnaje

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

80
Přidat komentář
Pe3k
Alkáč to otočil? A já cyp šel spát.
Reagovat
Blondie
Taky
Reagovat
Pavol
toto je asi chyba

Následující zápasy
Datum
Kolo
Zápas
Kurs
H2H
TV
zítra
--:--
F
us
Paul Tommy (17)
es
Alcaraz Carlos (2)
Reagovat
Krisboy
Asi dělali schedule už po prvním setu
Reagovat
Krisboy
Tak nakonec Kája... ještě, že jsem nevsadil, byl bych o žebrácké holi.
Reagovat
Pavol
Ja som vsadil čím som vyrovnal tento mesiac na nulu. Je to tak môžem vyhrať ale nemôžem vyhrávať.
Reagovat
Krisboy
Já jsem chtěl dát Sinnera a Méďu, ale Prozřetelnost mě varovala...
Myslím, že Carlos obhájí
Reagovat
Pavol
Také perly ako Carlos za 2,12 dávam sólo. Aj keď bez toho dažďa neviem neviem.
Reagovat
Pavol
Ten dážď zrejme zamiešal kartami. Raz včely potom priateľ dážď.
Vamos Carlos lebo toto na medvede neplatí .
Reagovat
Pavol
Zabudol som dodať, hovorí uhorský odborník
Reagovat
australan.tenis
Skvělý zápas, Vamonos Carlitos. H2H 4:4. Gentleman vs dacan. Introvert vs vokalista ....... Tohle bude skvělá rivalita.

Carlitos tento hard v IW miluje, sedí mu. To už jsme mohli vidět minulý rok. Rovněž srovnání AO 2024 Zverev vs Carlitos x Zverev vs Carlitos IW 2024 dává této hypotéze za pravdu. Sinner ve třetím setu bojoval s diskonfortem v oblasti kolene. Nemohl se tak lehce hýbat a proto zkracoval výměny. Po pádu už byl hotový. To jenom dokazuje, jak těžké je napodobit GOATkovice 2011 v konkurenci Federera, Dopala, Murrayho, Soderlinga či Ferrera a Del Potra.
Reagovat
Dovodo6
Tak Sinner se nakonec slušně sesypal
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ale zdravotně...
Reagovat
Amputace
Ten Sinner je momentálně jinde. Jsem na něj zvědavý na antuce.
Reagovat
RFanousek
Wow
Když se člověk dívá na tyhle dva a pak si pustí zápasy z doby kdy bylo 20 let Federerovi nebo Nadalovi, tak jde jasně vidět, jak se ten tenis zase posunul dál. Je to mnohem rychlejší, atletičtější, konzistentnější. To samozřejmě neznamená nutně divácky atraktivnější, nicméně pravdou je, že kdybychom proti sobě postavili jednoho z těchto dvou a Rogera v jejich věku, tak by Roger neměl šanci. Tenis se posunul.
Reagovat
Amputace
Je to tak. Nechápu, jaké pecky si dokážou vracet z jednoho rohu do druhého, aniž by si potřebovali pomáhat slajzem.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ano, oba mají neskutečný dosah i pohyb. Nicméně, i ten pomalý povrch tomu napomáhal.
Reagovat
RFanousek
Pro ty z vás co se ptají proč tam nemají střechu. Podle mě to bude pro to, že je to v poušti a prší tam tak jednou za rok - a náhodou zrovna při nejzajímavějším zápase roku.
Reagovat
australan.tenis
Celý týden tam prší. I včera při zápasu Sakaaari a Sereny ze second handu pršelo.

Ale souhlasím, tohle je první rok, kdy jsem tam zaznamenal tak soustavný déšť. Vždycky tam bylo brutální vedro a slunečno.
Reagovat
Patik
V tenise to čo sa víťazných šnúr týka funguje úplne jednoducho koho nezastaví súper toho zastaví zranenie..zrzka skinner nebude výnimkou..čím dlhšia šnúra tým horšie zranenie..nepísané pravidlo.
Reagovat
Nola
pamatas si rok 2011? Novaka zastavil az Fedex na RG a zranenie az niekedy na jesen, tak sa netes dopredu..... zranenie ziadnemu hracovi neprajem, ale dnes prajem Carlitovi, je mi sympatickejsi, paci sa mi viac jeho osobnost a nasadenie
Reagovat
Patik
necháp ma zle Sinnerovi zle neprajem..zranenie obzvlášť nie..ako človek som sa polepšil..len tak nejak to vždy býva telo nevydrží všetky tie víťazstvá dlhodobo znášať..tiež prajem Carlosovi príde mi viac estetickejší po všetkých stránkach..Janik mi herne moc neimponuje a výzorovo sa mi hodí skôr do športového chodca.
Reagovat
Nola
ja mam teda stastie.... jeden den tam lieta roj vciel, tak som sla po case do hajan, dnes to pustim v momente, ked odchadzaju z kurtu a teraz uz 2 x sa zbalili.....

dnes je sobota, tak uvidim, ci to znovu nevzdam, preco tam nemaju amici strechu?
Reagovat
farr
Jsou chudý... , všechny prachy vysosali snobský golfisti je to tam okolo samej green. Jo holt tahat vodu do pouště prostě něco stojí.
Reagovat
Mony
Tak tak..když oni golfisti nemají střechu, tak ji nebudou mít ani tenisti
Reagovat
Nola
koho trapia golfisti, ked mozu mat strechu v Madride tusim, tak preco nie v USA? chcu ovladat svet a nedokazu ani jeden dvojtyzdnovy turnaj zorganizovat, uz len to je trapne ako natahuju turnaj na 2 tyzdne.....
Reagovat
Amputace
Lidi ani nemají deštníky... To bude jen nějaké mrholení. Normálně bych je nechal hrát. Horší než ve finále RG 2012 to nebude.
Reagovat
Nola
uz tam leje podla vsetkeho..... a neporovnavala by som antuku s hardom, na antuke sa da hrat aj ked ciastocne prsi, na harde hrozi zranenie
Reagovat
Amputace
Pravda.
Reagovat
australan.tenis
To je zbytečné vysvětlovat člověku, co nikdy nedržel raketu v životě. :))
Reagovat
Patik
čiže vždy keď to zapneš tenis náhle z rôznych i raritných dôvodov skončí ..hmmmm ...tak teda prosím vypni to a choď si lahnúť..priveď vesmír do normálu rád by som si ten zápas pozrel kým dofrčia ďalšie fčely
Reagovat
Nola
prepla som na damy, dopozerala prvy set a stale nahanali na kurte vcielky, tak som sla spinkat
Reagovat
Patik
a len čo Carlos so Sašom nedočkajúc zahliadli ako konečne v dialke zhasínaš svetlo v rýchlosti sa odobrali na kurt dohrať zápas..a samozrejme ani ja som to nedokukal lebo som sa vykašlal nato rovnako ako ty.
Reagovat
australan.tenis
Zajímavá situace.

Když došlo na přerušení, tak se ukázal odlišný charakter dvou talentovaných rivalů.

Jak k Sinnerovicovi, tak Alcarazovi přišly holky s velikými deštníky. Alcaraz deštník ani na chvíli nepodržel a seděl si tam jako král na svém trůnu, bezohledně a arogantně.

Co udělal Jannick na druhé straně? Jako správný gentleman sebral deštník slečně, a oba zakryl, aby nezmokli. A Mrkvovič s ní stihl ještě low-key flirtovat. xD

Závěr? Sinner má lepší charakter a je to skutečný šampion lidu než Carlitos Vamonos Alcarazitos. Zase se pro jednou ukazuje, že španělská tenisová škola dlouhodobě vychovává dacany bez etikety. Naštěstí Carlitos není aspoň nechutným podvodníkem jako jeho předchůdce.

Forza Sinnerovic! Alespoň někdo z mladých muže jít ve šlépějích velikého GOATkovice.
Reagovat
farr
Doporučuju změnit léky nebo doktora.
Reagovat
Pe3k
Reagovat
australan.tenis
Já ti doporučuji změnit (TP hantýrkou odamputovat) mozek, ten tvůj se stává více w více pomalým. Hihi.
Reagovat
Amputace
To by nehrálo roli. Jemu žádné prášky nepomůžou, potřebuje hejt. Rafa sotva slezl z okruhu, našel si okamžitě nového adepta. Je to vůči Rafovi až trošku nespravedlivé, že i přes tu tunu zášti ho nahradil tak rychle. To já můžu naopak slíbit, že má nevraživost vůči srbskému "gentlemanovi" bude velmi velmi dlouho nedotknutelná jakoukoli konkurencí.
Reagovat
australan.tenis
A heleme se, amputát potentát dorazil. Můj vrchní hater. Nadalův fanatik tu bude moralizovat. Ten hejtr, který se zde k tenisu už vůbec nevyjadřuje a píše pouze pod články s Nadalem či Djokovicem (přesněji řečeno pod mé komentáře).

1) Alcaraze nehejtuji, to si jenom ty zaslepeně a fanaticky dedukuješ ... Mám rád jeho styl hry, není tak jednodimenzionální a trapný jako Nadalův styl

2) ano, otevřeně hejtuju Nadala, vyloženě jím pohrdám jako člověkem. Ve sportu bych našel i paralelu. Je jím boxer Luis Resto (zase latino... Jaká náhoda ). Resto si dal ilegálně železa do rukavic a způsobil tak oslepnutí talentovaného boxera Billy Collinse Jr. v důsledku těžkých ran do hlavy. Ano analogicky řečeno, Nadal je podvodníček nadopovaný. Dopal má jediné štěstí, že nedělá bojový sport, protože tam by se svou bezskrupulózní povahou mohl bezohledně zabít lidskou bytost. A my víme, že tvůj Bůh je bezohledný, jelikož nechal svou manželku samotnou při rizikovém těhotenství... US Open bez Djokovice pro něj bylo přednější. Nechutný. Neznám více posednutou skupinu než ortodoxní fans Nadala a vůdce kultu Nadala samozneho.

3) vzpamatuj se
Reagovat
Amputace
Po prvním odstavci jsem dočetl.
Reagovat
australan.tenis
To je škoda, protože jsi přišel o paralelu Nadala s nechvalně proslulým (a odsouzeným) boxerem Luisem Restem. Ti dva mají mnoho charakterových podobností.

Alcaraz je možná dacan, ale s nejvyšší pravděpodobností se nejedná o podvodníka. Chodí na kurt hrát tenis a hraje ho zatraceně dobře.
Reagovat
Amputace
Že vy jste s Rafou dříve pr.cali? Nedovedu si představit, že bys tak skvěle znal člověka, se kterým jsi neměl styk.
Reagovat
Krisboy
Rafa údajně pr.cal s kdekým, proč by nemohl i s tímhle? Třeba je to fešák a Rafův typ.
Reagovat
annah
Proč byl ten zápas Sinnera s Alcarazem přerušen?
Reagovat
farr
Spadlo 5 kapek a prej to je slippery. Takže to přesouvají do haly do Přerova. Neschopnost mít aspoň jeden krytý kurt je pro me zarážející na tak velké akci prej že 5. GS haha...
Reagovat
annah
Aha. Já jsem zapla Tipsport, takže to mám bez komentáře. Nikdo z diváků nemá deštník, tak jsem vůbec nechápala, co se děje.
Reagovat
farr
Je to komedie , už lezou zpátky .
Reagovat
Mony
Nějak se to ale komplikuje, protože klíče od prřerovske haly má prý Kaderka a ten si vyminil, že je nikomu nedá, dokud ho nepustí...takže chlapcům nezbude , než čekat pod deštníky...Hříšník tak může dal flirtovat s deštnikonosičkou a potomek vězňů, kteří utekli ze slavné věznice, může počítat , jak dlouho holky ten deštník vydrží držet
Reagovat
farr
Tak smůla no. Musíme si počkat. Ty vogo i kdyby tam u indiánských studen postavili stan nad kurtem tak by se mohlo hrát, dyť tam je krásně...
Reagovat
Mony
To chtěli, ale Billovi Gatesovi se tam nechtělo, tak raději cekají
Reagovat
Preview.lover
Miami WTA 1000 Wildcards:

Venus Williams
Wozniacki
Raducanu
Halep
Linda Fruhvirtova
Brenda Fruhvirtova
Baptiste
Erika Andreeva

QWC:
Alex Eala
Heather Watson
Montgomery
Jimenez Kasintseva
Sayaka Ishii
Ena Koike
Reagovat
com
LIndicka s Brendickou mezi tema GS vitezkama tam delaj jako co
Reagovat
tommr
totéž co Baptiste nebo Erika Andreeva ...
Reagovat
com
Tak Baptiska je domaci.. A hracka z Ruska je pro sichr, aby nenasrali Putina

Takze jen ty nase dve hvezdy tam sou tak nejak navic Ale do prvniho kola pro Karolinu na rozehravku ideal
Reagovat
tommr
no já bych se moc nedivil kdyby všech osm WC vypadlo už v prvním kole ...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ségry tam zas tlačí M-glou. Pořád lepší než ten Putin
Reagovat
Pe3k
Emmičce se prostě nevyrovná NIKDO!
Reagovat
Mony
Všem WC bych jako poplatek za WC udělil povinnost pozovat v soutěži krasy...jasně, že Emmicka by byla favoritkou, ..pokud tedy by E.Andrejeva tam za sebe neposlala svoji slavnější a hezčí sestru
Reagovat
Blondie
Jé, pecka, dík!
Reagovat
tommr
Hunter/Siniaková dneska předvedly žalostnej výkon naprosto nedůstojnej finále velkýho turnaje a boji o post světový jedničky ...
Reagovat
com
Siniakova by se mela dat dohromady s Hsieh

Hunter ji to kazi vic jak Krejcikova a to uz je co rict
Reagovat
Otmar
Na finále jsem se těšil, dokonce jsem trochu věřil. Zbytečně....Storm totálně bez returnu, většinou neudržela míč ve hře, Katka nebyla nejhorší, pár strašných minel musí být. Nejlepší suverénně Hsieh, měl jsem někdy pocit, že si že soupeřek dělá srandu. Přitom ona hraje ty nejsamozřejmější údery v dané chvíli, nevymýšlí ptákoviny, háže to prostě tam, kde vždycky některá chybí. Mertens stabilní výkon. Z těch utkání, co jsem viděl mám dojem, že Storm při hře od BL vůbec nekontroluje pohyb soupeřovy síťařky, těch nahrávek do přeběhu už byly mraky. Jsem těžce zklamán a souhlasím s Vámi...nedůstojný výkon pro finále a tak trochu se mi zdálo, že s úsměvem na rtech. Snad se pletu...
Reagovat
tommr
je smutný že Hsieh v 38 letech vyučuje o dekádu a více mladší soupeřky. Dneska k tomu nepotřebovala udělat ani jeden rychlejší krok protože jí to protihráčky všechno hrály přímo na raketu ...
Reagovat
Pavol
Vamos Carlos !
Reagovat
Pavol
To sa aj rýmuje, to musí vyjsť.
Reagovat
Amputace
Reagovat
Pe3k
V podstatě je mi jedno, kdo vyhraje ale asi více přeju Italovi, jsem zvědavý jak dlouhou šnůru neporazitelnosti bude schopen udělat. Dnes to ovšem nebude tak jednoduché, protože se Karlito v posledních zápasech rozehrál, taky je fajn, že se ten lepší zápas hraje dřív
Reagovat
Nenela
Taky drzim palce Jannikovi. Akci s drzenim destniku jsem nevidela, ale on je vzdycky pozorny, i ke sberacum a carovym, mily nenamysleny kluk, pritom hvezda, sympatak
Reagovat
frenkie57
Jo jo,to byl pěkný okamžik. Holka celkem pěkná,tak Jannik bafnul deštník a vyměnil si se slečnou několik vět. Ale bude to trošku stydlín, neboť se na holku ani jednou nepodíval. Ona házela očima pořád. Asi nechtěl ztratit koncentraci.
Reagovat
tommr
Hunter/Siniaková sice získaly hned v první hře brejk ale to je všechno na co se v prvním setu zmohly. Zejména Hunter je úplně mimo ...
Reagovat
Patik
Alcaraz by pre zmenu mohol.. Sinnerovi už stačilo.. Aspon na nejakú chvíľu..
Reagovat
com
Karolino pojd
Reagovat
vavrinec
Reagovat
enfee
Forza Paul Muad'Dib
Reagovat
Pavol
Forza Carlos !
Reagovat
vavrinec
Reagovat
Krisboy
Snad vamos
Reagovat
Krisboy
Forza Jannik!
Reagovat
vavrinec
Reagovat
annah
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist