Přijde Zvonarevová o olympiádu? Tarpiščev jí dal ultimátum

12. 4. 2012, 16:31
Aktuality 12
Před půl rokem byla třetí tenistkou světa a dnes je ještě pořád v elitní desítce žebříčku WTA, přesto může Ruska Věra Zvonarevová přijít o účast na olympijských hrách v Londýně. Pokud neukáže lepší formu, v týmu nebude, pohrozil šéf ruského tenisu Šamil Tarpiščev.
Profily hráčů
Věra Zvonarevová

"Věra byla letos hodně zraněná," vysvětloval Tarpiščev, proč se momentálně druhá nejlepší Ruska nevešla do sestavy pro semifinále Fed Cupu, ve kterém se jeho tým utká příští víkend doma se Srbskem. "Jestli se nepředvede na French Open, nedostane se do olympijského týmu. Musí odehrát dobrou antukovou sezonu, aby zůstala v Top 10 a kvalifikovala se pro Londýn," uvedl Tarpiščev.

Právě Věra Zvonarevová byla přitom součástí úspěšného ruského týmu, který dvouhru žen na minulých hrách v Pekingu ovládl. Současná světová desítka vybojovala bronzovou medaili, o zlato se ve finále utkaly pozdější vítězka Jelena Dementěvová a Dinara Safinová.

Letos se ale bývalá světová dvojka hodně trápí. Zatímco loni měla před začátkem antukové sezony na svém kontě už čtyři turnajová semifinále, v tomto roce o finále nebojovala ani jednou. Naposledy roli spolufavoritky nesplnila v Charlestonu, kde ji ve dvou setech vyřadila Lucie Šafářová.

Komentáře

12
Přidat komentář
Heather_Fedex
verce by se na trave mohlo darit- dyt byla ve finale wimblasu. loni to sice nebylo nic moc ani letos to nevypada ruzove, ale olympiada bez ni...hmm.. to uz by vyla olympiada bez vsech 3 olympijskych medailistek z lonska
Reagovat
VlS
Z minulé Olympiády myslíš, ne?
Reagovat
Heather_Fedex
jo, dyt jsem napsala z lonska
elena,dinara a vera
Reagovat
Heather_Fedex
no z lonska neee samozrejme z roku 2008 uz mi hrabe totalne!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak takovýhle ultimátum a tlak s tím spojený ji určitě pomůže k lepším výkonům :-(
Přeju ji úspěch a herní pohodu, je mi líto, že se jí momentálně tolik nedaří :-(
Reagovat
gigin
aj mi je jí trošku líto. Zvoneček je sympatický(á).
Reagovat
dadaft
mně je líto moc moc. chtěl bych jí ještě vidět ve formě a zdraví tak z před dvou let, kdy to vypadalo, že nějaký ten grandslámek je jen a jen otázkou času...
Reagovat
pepin
Když jsme viděli toho jejich spícího mužika na lavičce, v podstatě diktátora čím vším prošel, tak se nemúžeme divit, že k ní takto přistoupil. Jen ji ublížil a máš pravdu, že ji nepomohl.
Reagovat
tommr
vyhrožovat desátý hráčce světa, že nepojede na OH mi připadá trochu přehnaný. Co ale čekat od Rusáků ... :)
Reagovat
pepin
Souhlasím s Tebou, ale dál to komentovat nebudu, každý si úsudek udělá sám.
Reagovat
freeteepek
Zřejmě jde o to, že pokud se nezlepší, tak v nadcházejících měsících z té nejlepší desítky lehce vypadne. Každý trenér ví, co na kterou hráčku platí. Na Věrku zřejmě platí nůž na krku. Ještě nedávno druhá hráčka světa určitě není nadšená, že v žebříčku spadla až na desáté místo. A o tom to je. Ona prostě má na to hrát mnohem líp, ale musí přidat.
Reagovat
VlS
Myslíš, že tak zkušená holka potřebuje, aby ji někdo upozornil, že jí to nejde? Ono to nejde ani těm dalším, Pavlju, Světlana, Naďa.. aby za chvilku nelákal emigrantky z Kazachstánu.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist